Νέα Σελήνη και πως μας επηρεάζει !

Νέα Σελήνη και πως μας επηρεάζει !
<p>Η νέα Σελήνη γίνεται 13/6 στις 9.42 το βράδυ. Η Σελήνη συναντά τον Ήλιο στην 22η μοίρα και 44΄των Διδύμων. Ο Ωροσκόπος του γεγονότος είναι Αιγόκερως στην 21η μοίρα. Η οικονομία είναι βασικό ζήτημα. Πολύ πιθανόν να ακουστούν ειδήσεις οικονομικής φύσεως, με μια αίσθηση ελπίδας. Ίσως, γιατί τα άτομα που θα “σερβίρουν” την είδηση, έχουν ένα επικοινωνιακό ταλέντο και μπορούν να “παίξουν” με τις λέξεις. Με τόσο βεβαρημένο χρηματικό ιστορικό, τα μαντάτα αυτά θα ακουστούν σαν μελωδία, στα αυτιά των “πληγέντων”  από την οικονομική κρίση. Σαφώς μια νέα Σελήνη, αναφέρεται κυρίως σε ξεκινήματα. Έτσι, έχουμε κι εδώ. Ξεκινήματα με έναν πιο αισιόδοξο χαρακτήρα. Λόγω όμως της μεταβλητότητας του ζωδίου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διαφοροποίησης στην πορεία. 

ΚΡΙΟΣ: Να είστε σε ετοιμότητα για μια έντονη καθημερινότητα. Προφανώς σχεδιάζετε την διεκπεραίωση θεμάτων με δημόσιους φορείς, όπου οι όροι ενός διακανονισμού, φαίνονται κάπως ευνοϊκοί. Ένα καινούργιο μέσο μεταφοράς, είναι στη λίστα των αναγκών σας και κάνετε μια έρευνα αγοράς. Ευχάριστες επαφές με στενούς συγγενείς, ίσως για κάποιο εορταστικό γεγονός. Προγραμματισμός ταξιδιού, μετακινήσεων και εκδρομών, είναι στο προσκήνιο. Η διάθεση σας, κατά το μεγαλύτερο μέρος, θα είναι αρκετά ευχάριστη, επικοινωνιακή και αισιόδοξη. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, είναι πως το ένστικτο σας σε τετριμμένα θέματα, θα λειτουργεί αλάνθαστα. Εμπιστευτείτε το λοιπόν, χωρίς αναστολές και φόβο. 

ΤΑΥΡΟΣ: Με τρόπο συντηρητικό, ασχολείστε με τα οικονομικά σας θέματα, προσπαθώντας να τα βάλετε σε τάξη. Διαπιστώνετε πως μερικά έξοδα για καθημερινές ανάγκες, είναι πολλά. Έτσι αποφασίζετε να αξιολογείτε πλέον, την αναγκαιότητα των αγορών, αφαιρώντας με σωστό “μέτρημα” τα περιττά αντικείμενα.

Είναι ξεκάθαρο πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αρχίσετε κάτι νέο στον τομέα των οικονομικών και των κτήσεων σας. Έχετε μια πιο εύθυμη στάση στην θετική αυτή κατάσταση. Ομολογουμένως ανήκετε στα άτομα, που κατέχουν πως να χειρίζονται το χρήμα, οπότε είναι σχεδόν βέβαιο, πως θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη, τόσο στις τρέχουσες ανάγκες, όσο και στα έκτακτα έξοδα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ευκαιρία που θα σας δοθεί, να ξεκινήσετε κάτι νέο σε προσωπικό επίπεδο, σας κινεί ευχάριστα το ενδιαφέρον. Ωστόσο, μην αφεθείτε στην τύχη, αλλά να πάρετε θέση με δικές πρωτοβουλίες. Η διαίσθηση σας θα λειτουργεί θαυμάσια. Άρα, μην έχετε ανασφάλεια αν η απόφαση σας είναι σωστή. Η εσωτερική καθοδήγηση  σας δίνει την ορθή κατεύθυνση. Βέβαια, η οικονομική κατάσταση δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Ζητήματα που αφορούν την πηγή των εσόδων σας, θα χρειαστεί να εξεταστούν και ίσως να πρέπει να οργανωθούν από την αρχή. Δεν πρόκειται να μείνει απέξω η ευθύνη για τα καθημερινά σας θέματα και υποθέσεις που αφορούν στενούς συγγενείς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκεστε αυτόν τον καιρό, μέχρι να τακτοποιήσετε μερικές εκκρεμότητες που σας ανέτρεπαν τα σχέδια. Και γι αυτήν την προετοιμασία, η νέα Σελήνη θα σας δώσει τις ευκαιρίες να προγραμματιστείτε. Βέβαια, ο 12ος οίκος που γίνεται, αντιπροσωπεύει εκτός από τα κρυφά και το παρασκήνιο. Με την διαφορά, πως το συγκεκριμένο παρασκήνιο, θα λειτουργήσει υπέρ σας. Ο τομέας των οικονομικών σε συνάρτηση με το προσωπικό σας κομμάτι, μιλάει για μυστικό χρήμα ή κρυφή συμφωνία που αφορά καθαρά σε οικονομικό τομέα και επίπεδο κτήσεων, όπου θα καταφέρετε να τα βάλετε σε τάξη. 

ΛΕΩΝ: Ο καιρός ευχάριστα κοινωνικός, σας φέρνει στην ζωή σας καινούργιες φιλίες και γνωριμίες, που θα μπορούν στο μέλλον να  αλλάξουν θετικά, την μέχρι τώρα δοκιμασία που αντιμετωπίζετε. Δεν αποκλείεται να γίνετε μέλη σε κάποια κοινότητα ή σε ομάδα κοινωνικής προσφοράς. Οι γνωριμίες αυτές, για να ευδοκιμήσουν, χρειάζονται μυστικότητα. Είναι αλήθεια πως επειδή είστε κοινωνικά παιδιά, αγαπάτε την επικοινωνία και τα λόγια “έξω από τα δόντια” . Αυτό όμως, δεν είναι και τόσο σοφό, ειδικά στις μέρες μας, όπου η κακεντρέχεια των ανθρώπων είναι διαδεδομένη. Έτσι, για να διασφαλίσετε τα προσωπικά σας ζητήματα, επιβάλλεται η “σιωπή” και ο “ελιγμός” απέναντι στους περίεργους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία για να αναδειχθείτε σε τομέα καριέρας, ή να πάρετε μια αναγνώριση για το έργο που έχετε προσφέρει στην κοινωνία. Η νέα Σελήνη, γίνεται στον 10ο τομέα του ωροσκοπίου σας και αφορά την φήμη, την καταξίωση και τα φανερά γεγονότα. Όλο αυτό να ξέρετε θα προκύψει μετά από έντονες προσπάθειες, τόσο επιβίωσης, όσο και επαγγελματικής ανάδειξης. Σαν “ανταμοιβή”  για την υπομονή σας, δέχεστε νέα ξεκινήματα που αφορούν τους τομείς που αναφέραμε. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν κάποια φιλικά πρόσωπα, τα οποία θα κινηθούν με εμπιστοσύνη και μυστικότητα, δίνοντας σας “εύσημα”. 

ΖΥΓΟΣ: Σε μεγαλόπνοα σχέδια στρέφεστε με τη νέα Σελήνη, που έχουν αρκετή αισιοδοξία στην “εκτέλεση” και την εφαρμογή τους. Η όψη αυτή γίνεται στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ο συγκεκριμένος τομέας αναφέρεται σε σπουδές, θρησκεία, νόμο, κι εξωτερικό. Αν υπάρχει κάτι από τα παραπάνω που σας απασχολεί ως κατάσταση, να ξέρετε είναι το κατάλληλο διάστημα να προωθηθούν προτάσεις και στόχοι, που τα αφορούν. Σε δευτερεύουσα θέση, είναι μακρινοί συγγενείς, ή οικογένεια του συντρόφου, ακόμη και κουμπαριές. Θετική λοιπόν η επιρροή της νέας Σελήνης, για να προχωρήσετε οτιδήποτε απο τα παραπάνω, με επιτυχία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η νέα Σελήνη γίνεται στον 8ο οίκο, που έχει να κάνει, με οικονομικά από άλλους, με κληροδοτήματα, με τράπεζες, χρηματιστήριο, μεγάλους ομίλους, ακόμη με τον θάνατο-όχι απαραίτητα τον φυσικό-και κληροδοτήματα. Αν χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με κάποιον τομέα που αναφέρουμε, είναι η κατάλληλη περίοδος να ζητήσετε μια χάρη, κάποιον διακανονισμό, ακόμη και κάποιο βραχυπρόθεσμο δάνειο. Σε περίπτωση που σας οφείλουν χρήματα, θα καταφέρετε να πάρετε, αν όχι όλα, μέρος από αυτά. Ίσως να πρέπει να έρθετε σε επαφή και με νομικό πρόσωπο ή συμβολαιογράφο, για θέμα περιουσίας. Συνεπώς, ότι εκκρεμεί, μπορεί τώρα να προγραμματιστεί με την θετική εισφορά, του Σύμπαντος. 

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο 7ος τομέας, είναι συνεργασίες, γάμος, εταιρείες. Η νέα Σελήνη τοποθετείται σε αυτόν τον οίκο σας. Καινούργιες συνεργασίες στο προσκήνιο, μετά από ένα διάστημα ανειλικρινών συνεταιρισμών. Η προοπτική των νέων αυτών επαφών, έχει ελπίδες να φέρει περισσότερη εύνοια από ότι μερικές προτάσεις που δεχτήκατε πριν κάποιο καιρό. Για μερικούς φίλους Τοξότες, αυτό σημαίνει γάμο ή επισημοποίηση μιας σχέσεις. Δεν θα λείψουν τα οφέλη από σύντροφο ή συνεργάτη, καθώς και σε αυτόν τον τομέα, περάσατε πολύ δύσκολα. Είναι θετικό διάστημα λοιπόν, να αιτήσετε μια οικονομική ενίσχυση, από οργανισμό ή ιδιώτη, για καινούργια εταιρία ή για τον γάμο σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη νέα Σελήνη, θα αναπτυχθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην δουλειά και στην υγεία. Η καθημερινότητα σας θα έχει αρκετές έννοιες που αφορούν και θέματα ερωτικής φύσεως, αλλά με κάποια παραπάνω εμβάθυνση ίσως και μυστικότητα. Είναι γνωστό της πάσης, πως δεν εξωτερικεύετε εύκολα τα συναισθήματα σας, κι αυτό είναι παρεξηγήσιμο προς τους άλλους. Μερικοί θα αποκτήσετε ένα κατοικίδιο ή θα πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία του κατοικιδίου σας. Όσο για εσάς, μια επίσκεψη σε γιατρό για εξετάσεις ρουτίνας, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Να μην παραλείψουμε, έναρξη νέας δουλειάς, ή καινούργιο προϊόν για όσους είναι έμποροι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η νέα Σελήνη θα γίνει στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτός ο τομέας αφορά σε παιδιά, αισθηματικά, δημιουργίες. Εδώ βρίσκουμε και τους συγγραφείς, τους ποιητές, τον αθλητή, τον τζογαδόρο, τον ζωγράφο. Η διασκέδαση επίσης είναι το “κύριο πιάτο”  στο “μενού” αυτού τού οίκου. Έτσι, με την συγκεκριμένη όψη περιμένουμε ενάρξεις στους τομείς που αναφέραμε. Το βασικό όμως είναι πως σας διακατέχει μια αισιοδοξία και μια κοινωνικότητα μεγαλύτερη από ότι συνήθως. Είστε βεβαίως κοινωνικοί, όμως είστε και επιλεκτικοί. Αυτή η νέα Σελήνη, δείχνει να “πλατειάζει” και να σας φέρει σε επαφή, ακόμη και με άτομα που δεν είχατε σκεφτεί να συναναστραφείτε. 

ΙΧΘΥΕΣ: Η οικογένεια, το σπίτι, το γραφείο ή κάποιος άλλος προσωπικός χώρος, είναι ο 4ος οίκος που γίνεται η νέα Σελήνη. Με μια πιο χαρωπή διάθεση, γίνονται πράγματα που κατά κάποιο τρόπο, τα είχατε ανάγκη και αφορούν αυτόν τον τομέα. Θα έχετε συχνή παρουσία νέων ανθρώπων ή συγγενών στο σπίτι σας, ίσως για κάποιο χαρούμενο γεγονός(γιορτή -γενέθλια-τραπέζι γάμου). Αν δεν ανήκετε σε αυτήν την ομάδα, τότε θα ασχοληθείτε με εργασίες του σπιτιού , για να γίνει πιο λειτουργικό και εύχρηστο. Είναι λοιπόν το κατάλληλο διάστημα για να βελτιωθεί τόσο η ποιότητα ζωής όσο και η διάθεση σας.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και πως μας επηρεαζει !

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 22 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως, ανάλογα πάντα με...

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Αστρολογικές Όψεις Ημέρας 14-5-2018

Η κυρίαρχη όψη του Άρη-Ουρανού συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητα, με τον εκνευρισμό που προκαλεί να επηρεάζει και αυτή την μέρα....

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/08 –14/08/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/08 –14/08/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/08 –14/08/2016

Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Τοξότη στις 13 Αυγούστου θα είναι αυτό που θα μας καθοδηγήσει στην ερωτική μας ζωή. Θα...

26/27-1-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

26/27-1-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

26/27-1-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

Θα έχουμε ένα διήμερο όπου θα νοιώσουμε μεγαλύτερη ψυχική ισορροπία και ασφάλεια. Η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας μέχρι τις 6.27 το...

22-11-2014: Νέα Σελήνη στον Τοξότη

22-11-2014: Νέα Σελήνη στον Τοξότη

22-11-2014: Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό μέχρι το μεσημέρι στις 14μμ, ενώ η είσοδός της στον Τοξότη γίνεται και στις 14.32μμ. και μάλιστα έχουμε...

Πως μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό

Πως μας  επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό

Πως μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό

Αυτή η εκρηκτική Νέα Σελήνη σας καλωσορίζει σε έναν γενναίο νέο κόσμο !