Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

23 Ιανουαρίου 2020

Υπάρχει μια τάση για παρεξηγήσεις και εκνευρισμούς, που ανατρέπουν την πιθανή καλή εξέλιξη στη σχέση. Ο τρόπος που φέρεσαι, φαντάζει αλλόκοτος. “Μάζεψε” την συμπεριφορά σου. Έγιναν κάποια ξεκινήματα, που στην αρχή σε ενθουσίασαν. Η ανατροπή  που μεσολάβησε, σε αναστάτωσε. Να περιμένεις επιστροφή χρημάτων, αλλά πρέπει να γίνει κι εξόφληση οφειλών.Αύριο

24 Ιανουαρίου 2020

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία της νέας Σελήνης, για να έρθετε σε μια καλή συνεννόηση με το πρόσωπο που συνδέεστε. Μεγαλειώδης έκφραση αγάπης και ειλικρίνειας. Απαιτητική περίοδος στα επαγγελματικά. Πρέπει να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, προκειμένου να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Έξοδα, ζημιές και σπατάλες, χαρακτηρίζουν τα οικονομικά σας.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  19/1 – 26/1/2020

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες.

Την Κυριακή η ανάγκη σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πολύ έντονη.

Την Δευτέρα θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας,  ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας κατά τη διάρκεια της οποίας θα προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων.

Την Τρίτη θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι στην δουλειά σας.

Την Τετάρτη θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις θέσεις σας στους άλλους , ενώ τη ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας το επόμενο χρονικό διάστημα .

Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη τόλμη τα μελλοντικά σας σχέδια.

Το Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή θα σας δώσει έξυπνες ιδέες.

Ενώ την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα ενισχύσει το πάθος και την ένταση στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ερωτικά

Η σταθερότητα και η ασφάλεια σε κάνουν ευτυχισμένο/η και αυτήν την εβδομάδα οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου σου δημιουργούν αυτά τα συναισθήματα. Δεν έχει σημασία αν είσαι σε σχέση ή ελεύθερος/η, το σημαντικό είναι πως νιώθεις ασφαλής και αυτό σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να χρειαστεί να έρθεις σε διαφωνία με το ταίρι σου, κάτι που δε φαίνεται να είσαι διατεθειμένος/η να αποκλιμακώσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, όμως, διαχειρίζεσαι πολύ αποτελεσματικότερα την έντασή σου και καταφέρνεις έτσι να φτιάξεις τη διάθεση όχι μόνο του/της συντρόφου σου αλλά και τη δική σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται να σε “στοιχειώνει” το παρελθόν σου, αφού αντί να το διορθώνεις, του επιτρέπεις να σε επηρεάζει με κάθε τρόπο. Στο τέλος της εβδομάδας, ωστόσο, βλέπεις το φως και κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες που θα σου επιτρέψουν να επιτύχεις σε ένα μεγάλο βαθμό την απαραίτητη ισορροπία.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάθε γνωριμία που κάνεις θα είναι καταλυτική για τη ζωή σου, δώσε λοιπόν σημασία στα κρυμμένα μηνύματα του σύμπαντος. Η Αφροδίτη σου χαρίζει ένα εισιτήριο σε μια πιο φωτεινή και ζωντανή ερωτική ζωή. Επισφράγισε τη συμφωνία για το νέο έτος.

Καθώς προσπαθείς να δεις την πνευματική πτυχή της ζωής, είσαι εξίσου φιλόδοξος/η, χάρη στον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σου. Τα πράγματα μπορεί να επιταχυνθούν τόσο γρήγορα, ώστε να βρεθείς να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο ή και περισσότερα υπέροχα εγχειρήματα. 

1ο δεκαήμερο

[19-29 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν σπουδαίες προοπτικές για την καριέρα σου και παρ’ όλο που γνωρίζεις πώς και τι αξίζεις και πως δικαιούσαι το κάτι παραπάνω, διστάζεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Δε χρειάζεται να καταβάλεις καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκεί να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα και να είσαι λίγο πιο ενεργητικός/ή όταν είναι απαραίτητο.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι σημαντική εύνοια, η οποία προέρχεται από τη δουλειά. Αν πιστέψεις έστω και για λίγο πως δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα περισσότερο σε οικονομικό επίπεδο, έχεις χάσει το παιχνίδι. Πίστεψε λίγο παραπάνω στις δυνατότητές σου και στην αξία σου και όλα μπορούν να συμβούν!

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα εδώ και πολύ καιρό οργανώνεις μεθοδικά κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καριέρα σου, οι οποίες τώρα υλοποιούνται αφού οι συνθήκες το επιβάλλουν επιτακτικά. Υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός, τον οποίο αντιλαμβάνεσαι, και για το λόγο αυτό, υιοθετείς πιο “επιθετικές” στρατηγικές.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μια γενικευμένη αναστάτωση, αλλά προς το παρόν δε φαίνεται να μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που στην προκαλεί. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση αυτή θα κυριαρχεί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση που θα κάνεις.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα η καλή λειτουργία σε βοηθά να γίνεις πιο θερμός/ή και πιο δραστήριος/α, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνεις περισσότερο όσα συμβαίνουν στη δουλειά σου. Παρ’ όλα αυτά, σχεδιάζεις, οργανώνεσαι και προετοιμάζεσαι να κατακτήσεις τους στόχους σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στον οικονομικό τομέα με την ίδια ευκολία που παράγεις χρήμα, το σπαταλάς και ξανά από την αρχή. Δίνεις πολλή σημασία στη λειτουργικότητα της καθημερινότητάς σου και ένα μεγάλο μέρος των παραπάνω εξόδων πηγαίνει ακριβώς εκεί: στη βελτίωση της ζωής σου σε καθημερινή βάση.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Έχεις στο επίκεντρο της προσοχής σου αυτόν το μήνα τα ερωτικά σου και είσαι έτοιμος/η να επενδύσεις συναισθηματικά περισσότερο σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως αυτό το μήνα κινείσαι κάπως παρορμητικά, είτε είσαι ελεύθερος/η, είτε όχι, γεγονός που μερικές φορές βγαίνει σε καλό, αλλά κάποιες άλλες περιπλέκει άσκοπα τα πράγματα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αυτόν το μήνα προσπαθείς συστηματικά να ανανεώσεις τη σχέση σου και να της δώσεις νέα πνοή μέσα από πολλές διασκεδάσεις τις οποίες μοιράζεσαι με το/τη σύντροφό σου. Σε ένα μεγάλο βαθμό το καταφέρνεις, ωστόσο έχεις μία τάση να γίνεσαι κάπως υπερόπτης και επικριτικός/ή απέναντι στο ταίρι σου και μάλιστα χωρίς να φιλτράρεις τα λόγια σου. Προσοχή γιατί το καλό κλίμα που με τόσο κόπο δημιούργησες μπορεί να εξαφανιστεί από τέτοιες συμπεριφορές.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θέλεις να ζήσεις έντονα τις στιγμές που σου προκύπτουν, τα συναισθήματα που βιώνεις κάθε φορά, αλλά δε φαίνεται να έχεις την πρόθεση ή τη διάθεση να καταλήξεις σε κάτι πιο μόνιμο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού για την ώρα, αυτή η στάση ζωής σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις καλά.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σας, παραμένει στο ζώδιο σας όλο το χρόνο, έτσι ώστε να νοιώθετε άνετα, που μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, στις περισσότερες εκδηλώσεις.  Μπορείτε να είστε επιπλέον χαρισματικοί και συμπονετικοί, να έχετε ενσυναίσθηση, να είστε διαισθητικοί, φανταστικοί και καλλιτεχνικοί.

Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας συναντώνται στον Αιγόκερω το 2020, αλλά και τον Άρη, μέσα στο Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Αυτό μπορεί να σας φέρει τεράστια ενέργεια για τα όνειρά σας για το μέλλον σας. Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, μπορείτε να υπολογίζετε σε ισχυρές φιλίες.

Μερικοί από εσάς όμως, θα αναγκαστείτε να διαλύσετε κάποιες φιλίες, που δεν ήταν τόσο ειλικρινείς. Μπορείτε να εστιάσετε πολύ περισσότερο στο μέλλον που θέλετε να έχετε και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε να μπορέσετε αβίαστα, να κάνετε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον.  Για να το κάνετε αυτό, καλό είναι, να προσπαθήσετε να είστε αληθινοί.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(20 – 29 Φεβρουαρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σε εξάγωνο με το 10ήμερο σας, επιτρέπει να εκφράσετε τον εαυτό σας καλύτερα. Αυτή, θα είναι μια απελευθερωτική και ευχάριστα εκπληκτική χρονιά. Στην εργασία, μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα θέση ή προώθηση ή τουλάχιστον μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Η λέξη-κλειδί για αυτή την έκλειψη είναι η αλήθεια επειδή φέρνει απρόσμενη καλή τύχη και ευτυχισμένες συμπτώσεις όταν το περιμένετε λιγότερο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ηλιακή έκλειψη για την έναρξη των πραγμάτων, ειδικά νέα και συναρπαστικά πράγματα.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας, από την 1η Δεκεμβρίου 2019,  φέρνει μια εποχή ευτυχίας και αισιοδοξίας. Αρκετά καλά πράγματα θα έρθουν πιο εύκολα. Θα νοιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο κοινωνικοί και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με όλους. Τα ενδιαφέροντά σας και οι δραστηριότητες σας είναι πιθανό να διευρυνθούν. Είναι πιθανόν, να αυξήσετε τον πλούτο σας μέσω επενδύσεων, επιχειρηματικών συμφωνιών ή απλής καλής τύχης.

11 έως 29 Μαΐου: Ο Άρης είναι πάνω σας. Δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την επιθετική και ανταγωνιστική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 9 Μαρτίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου, γίνεται στον 11ο οίκο σας. Είναι ο τομέας των φίλων και των ομάδων. Άρα, πρόκειται να γίνουν κάποια γεγονότα που αφορούν αυτόν τον τομέα. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα διαλυθούν κάποιες φιλίες, που είχαν σκοπό τους μόνο το συμφέρον. Αν ανήκετε σε κάποια ομάδα, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε γκρουπ ή να απαλλαγείτε τελείως από τέτοια συνήθεια.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας είναι σε εξάγωνο με το 10ήμεροσας. Δημιουργεί μια συγκυρία τύχης ευτυχίας και αισιοδοξίας. Η υγεία και η ζωτικότητα είναι έντονες και εμφανείς. Νοιώθετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να κάνετε μια πιο κοινωνική ζωή.

26 Μαΐου έως 13 Ιουνίου: Ο Άρης πάνω σας, φέρνει τάση σε ατυχήματα, βιασύνη και νεύρα. Θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Έτσι, “ξεθυμαίνει”ο θυμός και ο εκνευρισμός που είναι χαρακτηριστικό του Άρη. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε καινούργιο έργο.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου, διαδραματίζεται στον 4ο οίκο σας. Αυτός ο τομέας, έχει να κάνει με την οικογένεια και το προσωπικό μας σπίτι. Υπάρχει μια τάση για δυσκολίες και δοκιμασίες εκείνη την περίοδο. Απαιτείται προσπάθεια και ηρεμία, ώστε να ξεπεραστεί η όποια δυσκολία.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου, είναι πιο θετική, αφορά στα αισθηματικά και  φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους. Μπορούν δε, να ανοιχτούν δρόμοι με ευκαιρίες, για μια καλή χρηματοδότηση, ή μια πρόταση να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, χωρίς μεγάλο ρίσκο.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Δία – κορυφώνεται και πάλι στις 2 Οκτωβρίου- είναι πνευματικά διαφωτιστικός και σας δίνει μια καλή γενική προοπτική για το ποιοι είστε και τη θέση σας στον κόσμο. Η ανάπτυξη και η καλή τύχη είναι δυνατές μέσω της περαιτέρω εκπαίδευσης, των ομαδικών δραστηριοτήτων, των ταξιδιών και των πράξεων καλοσύνης και φιλανθρωπίας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(10 – 20 Μαρτίου)

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος  σας φέρνει σταθερή πρόοδο προς τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα δείτε τον εαυτό σας να παίρνετε μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι σε όλες τις υποθέσεις σας, από την εργασία, τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Μπορεί να κληθείτε να εκπληρώσετε σημαντικά καθήκοντα ή να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Οι σχέσεις, ειδικά με τους άνδρες και τα μέλη της οικογένειας, θα ενισχυθούν με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Δίνει αποφασιστικότητα και επιμονή για σημαντική προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πρόκειται για μια εποχή με μια σκόπιμη, καλά εξεταζόμενη αλλαγή. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για να ευημερήσει τα επόμενα χρόνια.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα με αποκορύφωμα στις 4 Απριλίου, σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που αγαπάτε περισσότερο.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου είναι μια ευημερούσα φάση της ζωής που μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να φτιάξετε νέους και σημαντικούς φίλους.

14 Οκτωβρίου έως 23 Δεκεμβρίου: Δίας εξάγωνο με το 10ήμερο σας. Τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να διευρυνθούν και αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει περαιτέρω μελέτες ή μετακινήσεις μεγαλύτερης απόστασης. Εκτός από την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, θα μπορούσατε επίσης να αυξήσετε τον πλούτο σας, επειδή τα καλά πράγματα σας προσελκύονται.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ιωάννα

Αν είσαι μέσα σε προβληματικές καταστάσεις και δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να απεγκλωβιστείς , κάλεσε με για να σε βοηθήσω να προχωρήσεις και να βάλεις τάξη στην ζωή σου.

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Κατέκτησέ τον!!!

Κριός Αν επιθυμείτε σφόδρα έναν Κριό , θα πρέπει να παίξετε σκληρό παιχνίδι. Ο όρος «άλ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Έρωτας δεν είναι μόνο η Αφροδίτη!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της στοργ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Tο Μεγάλο Έργο !

Ποιο είναι το Μεγάλο Έργο; Ποιο είναι το αναπάντητο μυστικό; Το κεντρικό θέμα της αλχημ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u