Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαΐου 2019

Γενικά

Ημέρα χαμηλής ενέργειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα μειώσει αρκετά τα ενεργειακά σας αποθέματα, γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν να μην πιέσετε τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα απολαύσετε ευχάριστες συζητήσεις με την οικογένεια σας.

Ερωτικά

Η τύχη θα είναι σήμερα με το μέρος σας σε ότι και αν επιχειρήσετε. Εάν φυσικά νιώθετε την ανάγκη η ερωτική σας ζωή να σπάσει τη ρουτίνα της, δεν έχετε παρά να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σας φέρουν πιο κοντά στον ερωτικό σας στόχο. Εννοείται πως θα έχετε την ανταπόκριση του ανθρώπου που μοιράζεστε την ερωτική σας ζωή αλλά και πολλών άλλων που το τελευταίο διάστημα πολιορκούν την καρδιά σας αδιαφορώντας ακόμα και αν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση. Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και παρότι εσείς το βλέπετε όλο αυτό σαν παιχνίδι και τίποτα περισσότερο, ο σύντροφος της ζωής σας μάλλον σήμερα θα διαμαρτυρηθεί.Αύριο

25 Μαΐου 2019

Γενικά

Ως γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, αυτό που έχετε ανάγκη σήμερα είναι να ξεφύγετε από την ρουτίνα της πεζής καθημερινότητας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα, δηλαδή, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα σας δώσει το θάρρος που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε μια επαγγελματική θέση που μοιάζει με άπιαστο όνειρο.

Ερωτικά

Όταν σκέφτεστε θετικά και κάνετε όνειρα, είναι σαν να τα προκαλείτε και να τα προσκαλείτε να έρθουν πιο κοντά σας ώστε να πραγματοποιηθούν. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες, ένα μεγάλο όνειρό σας πραγματοποιήτε κι εσείς πλέετε σε πελάγη ευτυχίας, που θα θελήσετε αυτό να το μοιραστείτε, είτε με τον άνθρωπο της ζωής σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν, είτε με εκείνον που καιρό τώρα έχει κερδίσει ένα χώρο στην καρδιά και στη σκέψη σας. Νιώθετε πως επιτέλους σιγά σιγά όλα διορθώνονται, με αρκετή δουλειά από μέρους σας και αυτό σας απαλλάσσει από πολλά άγχη της καθημερινότητας. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνετε και περνάτε αξέχαστες στιγμές.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   19/5 – 26/5/2019

Το μόνο σίγουρο  , λέει το εβδομαδιαίο  ωροσκόπιο σας, ότι δεν θα πλήξετε εσείς οι  Ιχθύες. Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας  ωθήσει να κυνηγήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια,  ενώ παράλληλα, θα δείξετε σε όλους ότι μέσα σας κρύβεται μια φλόγα η οποία σας γεμίζει με δύναμη, ενθουσιασμό και πάθος. Άλλωστε, η ζωή αγαπάει τους τολμηρούς.
Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας φέρει από την μια πλευρά την επιβράβευση των προϊσταμένων σας για τις επιτυχίες σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επαναπαυτείτε, αλλά να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας.
Την Τρίτη, η είσοδος  του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας,  ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας.
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να βρείτε πρωτότυπους τρόπους για να διαφημίσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας.
Την Πέμπτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ισχυρά πρόσωπα.
Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον της οικογένεια σας.
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία ευνοεί τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση.

Ερωτικά

Ο Άρης διελαύνει από τον Οίκο των αισθηματικών σου και είσαι πιο δραστήριος/α και πιο διεκδικητικός/ή από ποτέ, όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή. Είτε έχεις σχέση, είτε όχι, θα πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τη διεκδίκηση από την απαίτηση, αφού αν δώσεις την εντύπωση ότι θες ακόμα και αυτό που δεν έχεις κερδίσει, μπορεί να απομακρύνεις τους ανθρώπους γύρω σου άθελά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κάνεις τη σχέση σου μέρος της καθημερινότητάς σου, δίνοντάς της περισσότερη προσοχή και φροντίδα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Νιώθεις καλύτερα όταν το ταίρι σου βρίσκεται συνεχώς δίπλα σου ώστε να μοιράζεστε σκέψεις και συναισθήματα, ακόμα και αν αυτά δεν αφορούν άμεσα στο μεταξύ σας δεσμό, κάτι που σας φέρνει ουσιαστικά πιο κοντά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είτε έχεις, είτε όχι κάποιο άτομο τώρα στη ζωή σου που να σε ενδιαφέρει ερωτικά, εκφράζεις πιο ελεύθερα τις επιθυμίες σου, κάτι που το βιώνεις ως την απόλυτη απελευθερωτική και λυτρωτική διαδικασία. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητά σου σε καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό/ή και κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος τώρα για σένα.

Μάϊος 2019

Γενικά

Έντονος μήνας ο Μάιος, αφού οι δραστηριότητές σου θα χτυπήσουν κόκκινο, σε όλους τους τομείς, με μία καθημερινότητα γεμάτη γεγονότα. Η κατάσταση αυτή είναι γενικευμένη, έως τα μέσα του μήνα, οπότε ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου (5ος Οίκος – αισθηματικά, οικογένεια, διασκεδάσεις, ξεκούραση) και αρχίζεις να ασχολείσαι πιο διεξοδικά και στοχευμένα με αυτούς τους τομείς, κλείνοντας εκκρεμότητες που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί, ενόσω συνέβαιναν τόσα πράγματα ταυτόχρονα.

1ο δεκαήμερο

[19-29 Φεβρουαρίου]

Ιδιαίτερα δραστήρια η καθημερινότητά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, η οποία αφορά κυρίως σε επαγγελματικούς και οικονομικούς λόγους. Ασχολείσαι με αυτούς τους τομείς με βάση το πώς θέλεις τελικά να τους διαμορφώσεις, ακόμα και αν στο δρόμο συναντάς εμπόδια.

Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι εστιάζεις πλήρως την προσοχή σου, καθώς μπαίνει στο επίκεντρο της δράσης σου για αυτόν το μήνα. Ωστόσο, ο Μάιος θα αποδειχθεί κάπως…αργός μήνας, γεγονός που σε ενοχλεί και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις. Παρ’ όλα αυτά, θα σε απασχολήσουν, προς το τέλος του μήνα, εκκρεμότητες τις οποίες θα κληθείς να ολοκληρώσεις.

Στον οικονομικό τομέα έρχονται σημαντικές αλλαγές, αφού ξαφνικά θα εισπράττεις και ξαφνικά θα ξοδεύεις. Αυτή η κατάσταση του ξαφνικού μπορεί να αποβεί ζημιογόνα αν δεν υιοθετήσεις μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σου.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου]

Η καθημερινότητά σου γίνεται πολύ έντονη, με μεγάλη κινητικότητα, χωρίς παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο να σε αποδιοργανώνει. Βρίσκεις χρόνο για όλα και φροντίζεις να είσαι μέσα σε όλα. Προσοχή, ωστόσο, μη φτάσεις σε σημείο απόλυτης εξάντλησης στην προσπάθειά σου να συνδυάσεις τα πάντα.

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα έχεις τη διαίσθηση και την αντίληψη να γνωρίζεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείς προς ένα στόχο και το κάνεις. Ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής σου, ο στόχος παραμένει ένας: να ανέβεις, να εξελιχθείς και να βελτιωθείς.

Στον οικονομικό τομέα η σωστή δουλειά σου αλλά και η προσήλωση στους στόχους σου αυξάνουν τα έσοδά σου, κυρίως χάρη στην εύνοια που δέχεσαι από κάποιο πρόσωπο ισχύος το οποίο παρακολουθεί στενά το ζήλο σου. 

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου]

Ο φιλικός τομέας καθώς και η συναδελφικότητα εν γένει θα είναι βασικό ζητούμενο για το Μάιο. Η αλήθεια είναι ότι ο φιλικός σου κύκλος, ανεξάρτητα από το χώρο από τον οποίο προέρχεται, είναι πραγματικά ευνοϊκός για σένα αυτόν το μήνα.

Στον επαγγελματικό τομέα βασίζεσαι ιδιαίτερα στη συλλογική προσπάθεια, κάτι που αποτελεί ιδανική στρατηγική, αφού μέσω αυτής μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά επιτεύγματα που θα σε εδραιώσουν στο χώρο σου, όχι τόσο για το έργο σου, όσο για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου.

Στον οικονομικό τομέα δε “φιλτράρεις” τις κινήσεις σου και γίνεσαι αρκετά σπάταλος/η, αλλά είσαι τυχερός/ή, αφού τα έξοδά σου πηγαίνουν σε πράγματα και υπηρεσίες που βελτιώνουν εσένα και την ψυχολογία σου, οπότε μόνο ως θετικά μπορούν να αποτιμηθούν.

Ερωτικά

Ο Μάιος φέρνει τα πάνω κάτω, αφού καταφέρνει να σε κάνει φειδωλό/ή στην έκφραση των συναισθημάτων σου, κάτι που δημιουργεί στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε έχετε σχέση, είτε όχι, μια αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Όσο προχωράει ο μήνας, θα έρχεσαι όλο και πιο κοντά στον παλιό, καλό, εκφραστικό σου εαυτό ενώ παράλληλα θα διεκδικείς πιο σθεναρά και με μεγαλύτερη ευθύτητα όσα έχεις ανάγκη από την αισθηματική σου ζωή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αναπτύσσεις μια πιο φιλελεύθερη και ανεξάρτητη στάση μέσα στη σχέση σου, ενώ ταυτόχρονα ο τρόπος που εκφράζεσαι προς το ταίρι σου γίνεται πιο “τετράγωνος” και πρακτικός, κάτι που αποδιοργανώνει και δημιουργεί ανασφάλεια στο/στη σύντροφό σου. Όσο θα νιώθεις και θα φέρεσαι έτσι, η επικοινωνία σας ενδέχεται να πληγεί, αλλά τα πράγματα δε θα αργήσουν να επανέλθουν στην πρότερη σχεδόν ιδανική κατάσταση.

Αν είσαι αδέσμευτος/η η αυτοπεποίθηση και η διεκδικητικότητά σου βρίσκονται στα ύψη και εσύ αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή με νέα δυναμική. Αυτό θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια (για σένα), αλλά η τόλμη σου θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα.

1ο δεκαήμερο

[19-28 ή 29 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Η καριέρα σου αποκτά μία σταθερότητα αυτό το χρόνο, η οποία ναι μεν σε κάνει να βαριέσαι, από την άλλη όμως δε σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πολλές εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν τόσα πολλά στην καθημερινότητά σου, που δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις και πολλά στη δουλειά, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του 2019. Κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους, όχι μόνο θα νιώσεις ανάγκη να αλλάξουν πράγματα στην καριέρα, αλλά θα τα θεωρείς και επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο αργότερα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι στη δουλειά, χωρίς πολύ βαβούρα και καλό θα ήταν να μην μπεις σε διαδικασία προστριβών αν κάτι δε σου αρέσει. Μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα αυτό το χρόνο, εάν διατηρήσεις τους ούτως ή άλλως χαμηλούς σου τόνους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις πολύ έντονη δραστηριοποίηση στην καθημερινότητά σου αυτό το χρόνο, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το νευρικό σου σύστημα. Τείνεις να εκφράζεις πολύ έντονα τον εκνευρισμό σου, όταν κάτι δε γίνεται όπως θες, με αποτέλεσμα να μεταδίδεις αυτήν την ένταση στο εργασιακό περιβάλλον, μειώνοντας την παραγωγικότητα. Πρέπει να καταλάβεις πως αυτό δεν είναι προς όφελός σου και είναι απαραίτητο για το καλό τις δουλειάς να μάθεις να εκτονώνεις με διαφορετικό τρόπο την έντασή σου.

Αν είσαι άνεργος/η, οι μετακινήσεις γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου το 2019. Είτε χρειαστεί να κάνεις αρκετά δρομολόγια για να βρεις δουλειά, είτε βρεις κάτι που απαιτεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις, το σίγουρο είναι πως πρέπει να μάθεις να διατηρείς τον αυτοέλεγχό σου κάνοντας συνεχώς διαδρομές. Η πιθανότητα να βρεις δουλειά είναι με το μέρος αυτό το έτος, αρκεί να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι θα σε βλέπει σπάνια το σπίτι σου.


Οικονομικά

Το πρώτο τετράμηνο παρατηρείται έντονη αστάθεια στον οικονομικό σου τομέα, κυρίως λόγω της κακής διαχείρισης που κάνεις. Οφείλεις να αναθεωρήσεις κάποιες πάγιες τακτικές σου, αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις την έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σου. Από ‘κει και πέρα όμως αργά και σταδιακά βλέπεις σημαντική βελτίωση, η οποία αργότερα μέσα στο χρόνο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις κι ένα ‘μαξιλαράκι” ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο, το οποίο θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, αν μαζί με γενική βελτίωση, αλλάξει και η νοοτροπία σου. Είσαι πολύ προσεκτικός/η στις σπατάλες σου, ενώ τίποτα δε δαπανάται αλόγιστα. Καλό είναι να κάνεις αποταμίευση, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί ρέπεις προς την τσιγκουνιά. Το ιδανικό μάθημα που φέρνει το 2019 για σένα είναι να μάθεις να ισορροπείς, όσον αφορά στη διαχείρισή σου.


Αισθηματικά

Ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019 είναι ο αισθηματικός σου τομέας, καθώς δεν παύει να σε ξαφνιάζει και να σε εκπλήσσει (ευχάριστα) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορεί να θες να δώσεις προσοχή σε άλλους τομείς, όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή δε σου επιτρέπουν ούτε να αφιερώσεις χρόνο, αλλά και ούτε να σκεφτείς καθαρά για οτιδήποτε άλλο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 συναποφασίζεις με το ταίρι σου πως η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Η αλήθεια είναι πως είχες στο μυαλό σου κάτι πιο ήπιο ή πιο παθητικό, όμως υπάρχουν στιγμές που ορισμένες συνθήκες μας ξεπερνούν. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται σταθερά, αλλά συστηματικά στη σχέση σου και έως έναν βαθμό είναι απολύτως κατευθυνόμενες από ‘σένα και το/τη σύντροφό σου, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η ροή της καθημερινότητας φέρνει τόσες αλλαγές στη σχέση σας που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το πως ή το γιατί. Δεδομένου όμως ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι αρκετά θετικές για τη σχέση σου δεν το υπεραναλύεις και καλά κάνεις. Η ροή της καθημερινότητας και οι συνεχείς εξελίξεις στη σχέση σου φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ελευθερίες που σας κάνει και τους δύο να νιώθετε πιο ερωτευμένοι και πιο παιδιά από ποτέ. Όταν οι αλλαγές σε κάνουν ευτυχισμένο/η, γιατί να προσπαθήσεις να τις σταματήσεις;

Αν είσαι αδέσμευτος/η αποφασίζεις αυτό το χρόνο να τον ζήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ελεύθερα. Είσαι έτοιμος/η να αποτινάξεις από πάνω σου όλα τα ταμπού που δε σου επέτρεπαν να έχεις την ερωτική ζωή που θα ήθελες. Είναι γεγονός πως η προοπτική μια μόνιμης σχέσης δε σε έλκει ιδιαίτερα, όμως αυτό δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο. Θες και βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, συλλέγοντας συνεχώς εικόνες και εμπειρίες, ενώ δε διστάζεις να φλερτάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτή η αίσθηση της ανεξαρτησίας σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η, ενώ αν αποφασίσεις να περιορίσεις την ελευθερία φέτος θα είναι μόνο χάρη σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Απόλαυσέ το! 

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Αυτό το χρόνο σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όχι τόσο εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, όσο ενδογενών. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως η δουλειά σε κουράζει πολύ και θα την παραμελείς και άλλες που θα έχεις τεράστια αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική διάθεση, δουλεύοντας μέχρι εσχάτων. Τις περιόδους που θα αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου θα αυξάνεις σημαντικά την ισχύ σου, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάζεις και τις “μετοχές” σου. Θα αποκτήσεις μεγάλη αξία για τους εργοδότες σου το 2019, κάνοντας τη δουλειά σου σωστά στις περιόδους τις επιλογής σου. Μόλις νιώσεις ότι κουράζεσαι πάλι κάνεις το διάλειμμά σου, χωρίς όμως να ζημιώνεται η καριέρα σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις για φέτος είναι ακριβώς αυτή, ο εαυτός σου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητάει διακοπούλες…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εργάζεσαι ακατάπαυστα, γιατί το θέλεις, γιατί έχεις τις αντοχές και γιατί όσο βλέπεις τη δουλειά και τα έσοδά σου να αυξάνονται “γλυκαίνεσαι” και θέλεις κι άλλο. Το ζενίθ παραγωγικότητάς σου και των εσόδων σου παρατηρούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου απ’ ό, τι φαίνεται δεν έχεις σκοπό να ξεκουραστείς. Είναι ένα ιδανικό έτος για να αυξήσεις τη δουλειά, τα έσοδα και τη φήμη σου, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να δημιουργήσεις και ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει την επιτυχία και του παραπάνω χρόνου.

Αν είσαι άνεργος/η δεν έχει και πολύ σημασία για σένα αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις δουλειά, γιατί είσαι διατεθειμένος/η, ακόμα κι αν δεν είναι, να τις κάνεις εσύ. Αυτή σου η αποφασιστικότητα θα είναι και καθοριστικής σημασίας στην έκβαση της αναζήτησης εργασίας, αφού κάποιες φορές ευνοείσαι από την τύχη, ενώ κάποιες άλλες η τύχη σου είσαι εσύ κι αν πάρεις απόφαση να βγεις προς αναζήτηση στην αγορά εργασίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις το στόχο σου.


Οικονομικά

Το χρήμα δεν περιμένεις να σε βρει, πας εσύ και το βρίσκεις ο κόσμος να χαλάσει. Φαίνεται πως είναι το πιο δυναμικό έτος των τελευταίων χρόνων για τον οικονομικό σου τομέα, γιατί είσαι αποφασισμένος/η να μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην τύχη, αλλά παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια και κυνηγάς με όλες τις δυνάμεις τους στόχους σου. Αυτό μπορεί να φέρει πολύ άμεσα αποτέλεσμα στα έσοδα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει και πολύ σπάταλο/η, καθώς υιοθετείς φέτος ένα lifestyle “τα κέρδισα, τα αξίζω και θα τα χαλάσω” κι αν κάποιο κοντινό σου πρόσωπο αποπειραθεί να σε συμβουλεύσει, το πιο πιθανό είναι πως θα πάρει την απάντηση “τα δικά σου χαλάω;”. Σωστά όλα αυτά και καλά κάνεις, αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προνοητικός/ή για το άμεσο μέλλον, καθώς με αυτή τη νοοτροπία, είναι πολύ πιθανό να βγεις αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού και να αφήνεις εκκρεμότητες να “τρέχουν”. Δικά σου είναι, αλλά σκέψου και λίγο τις συνέπειες.


Αισθηματικά

Το 2019 παρουσιάζεις δύο πρόσωπα στον αισθηματικά τομέα, εκείνο του συντροφικού, τρυφερού ανθρώπου που δε μπορεί λεπτό μόνος/η του και εκείνο του ερημίτη που αποστασιοποιείται συναισθηματικά και αναζητά τις ισορροπίες του μέσω τις απομόνωσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις αυτήν την πολυτέλεια, τι γίνεται όμως για το δεσμευμένος/η;

Αν είσαι δεσμευμένος/η στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου, τα οποία προκαλούν σύγχυση και αστάθεια στη σχέση σου. Από τη μία βγάζεις τόσο συναίσθημα που δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι και από την άλλη απομακρύνεσαι. Εφόσον νιώθεις έτσι καλό θα ήταν και προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις στη σχέση σου να επικοινωνείς με το ταίρι πιο συχνά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή σου η στάση δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ σας δέσμευση. Αυτό είναι μία πρόκληση για σένα φέτος, να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με το/τη σύντροφό σου, ακόμα κι όταν η επικοινωνία σας χωλαίνει. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη σχέση σου από την εσωτερική σου ανισορροπία και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή όταν νιώθεις έτσι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις την ίδια ευθύνη με κάποιο/α δεσμευμένο/η, οπότε δεν ανησυχείς και τόσο. Αν είσαι σε mood να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή το κάνεις, βγαίνεις, φλερτάρεις ή συναντάς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και περνάς καλά! Όταν όμως δεν έχεις τη διάθεση, κλείνεις τηλέφωνα και πόρτες και ανοίγεις μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτήν την κατάσταση, όμως καλό θα ήταν να γίνεσαι και πιο ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους, γιατί δε θα είναι λίγες οι φορές που θα τους προκαλέσεις σύγχυση σχετικά με το τι φταίει ή τι σου έκαναν. Γιατί να έχουν εκείνοι/ες ενοχές επειδή εσένα σε πιάνουν οι “κλειστές” σου;

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Μ ε το ξεκίνημα του 2019 θέτεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, τους οποίους κι επεξεργάζεσαι από το περασμένο έτος. Δουλεύεις πολύ, σκληρά κι ακούραστα! Δεν έχεις σκοπό να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί για την επιτυχία δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Εργάζεσαι για δύο λόγους, να αυξήσεις την ισχύ και ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποια μεγαλύτερη θέση και να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Και τα δύο είναι απόλυτα ρεαλιστικοί στόχοι, όμως όσο προχωράει το 2019 είναι πολύ πιθανό να γίνεσαι πιο αλαζόνας και τα κίνητρά σου να γίνονται μέρα με τη μέρα πιο ταπεινά. Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό να αλλοτριωθεί για χάρη της αναγνώρισης, γιατί όταν έρθει η ώρα της αυτοκριτικής δε θα σου αρέσει αυτό στο οποίο έχεις μετατραπεί. Φρόντισε να διατηρήσεις το χαρακτήρα και την ταπεινότητά σου, γιατί αντίθετα απ’ ό, τι νομίζεις δεν κερδίζει πάντα ο ισχυρός και ο αδίστακτος…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς το έτος πολύ δυναμικά, αλλά κατά τη διάρκεια του 2019 φαίνεται να μειώνεται η ενεργητικότητά σου. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση τόσο της δουλειάς, όσο και των εσόδων σου. Προσπάθησε να μοιράσεις τις δυνάμεις σου μέσα στο χρόνο, ώστε να να είσαι το ίδιο παραγωγικός/ή από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του έτους. Η επαγγελματική επιτυχία, άλλωστε, δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μαραθώνιος που απαιτεί σταθερότητα και αποδοτικότητα σε κάθε βήμα. Υιοθέτησε μια νοοτροπία πιο κοντά σε αυτό και θα δεις βελτίωση πρώτα στον εαυτό σου και κατ’ επέκταση στην επιχείρησή σου.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς και έχεις καλές πιθανότητες να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου οποιαδήποτε στιγμή του 2019 επιθυμείς, εκτός από τον Αύγουστο. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν είναι ιδανική περίοδος, αφού βρίσκεσαι ακόμα σε mood διακοπών κι έχεις μειωμένη επιθυμία για εργασία, όποτε ό, τι κι αν βρεις εκείνο το διάστημα θα το απορρίψεις ως κακή περίπτωση μόνο και μόνο για να μη χάσεις μέρες από τις διακοπές σου. Μπορείς κάλλιστα όμως να εκμεταλλευτείς όλο το υπόλοιπο έτος για να βρεις κάτι αξιόλογο.


Οικονομικά

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 τα οικονομικά σου δέχονται ένα ισχυρό lifting, το οποίο έρχεται λίγο απρόσμενα. Χάνεις και κερδίζεις χρήματα εν ριπή οφθαλμού. Δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα αυτό, καθώς τα τελευταία 7-8 χρόνια είχες συνηθίσει να ζεις έτσι και έχεις μάθει πως να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου σε τόσο μεγάλες ταχύτητες. Όμως φέτος αυτό αλλάζει. Δέχεσαι με μεγάλη χαρά τις τελευταίες αλλαγές και προετοιμάζεσαι για την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο οικονομικός σου τομέας που σου παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και για φέτος μεγαλύτερη εύνοια. Τα χρήματα συνεχίζουν να παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια σου, όμως τώρα τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη άνεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα. Αυτό σου προσφέρει την πολυτέλεια να γίνεσαι σπάταλος/η για σένα, για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί τώρα κάνεις αυτό που θες και όχι αυτό που πρέπει. Αυτή είναι η διαφορά με τα περασμένα χρόνια, σπαταλούσες γιατί έπρεπε, ενώ τώρα σπαταλάς γιατί θέλεις. Αυτή η νέα συνθήκη σε ενθουσιάζει πολύ και δεν πρόκειται να στο χαλάσει κανένας. Απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου είναι πιο σημαντικά για σένα φέτος απ’ ό, τι οποιοσδήποτε άλλος τομέας, έτσι στρέφεις την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Το ερώτημα είναι μπορείς να αντέξεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς συντροφικότητα στη ζωή σου;

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις το τακτ να ενημερώσεις το/τη σύντροφό σου σχετικά με την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς στην καριέρα σου και είσαι από τους/τις τυχερούς/ες που έχουν όση κατανόηση και στήριξη ζητήσουν από τη σχέση τους. Έτσι ένα μεγάλο μέρος του 2019 αξιοποιήσεις αυτό το δώρο που σου κάνει ο/η σύντροφός σου, προκειμένου να ασχοληθείς εντατικά με την καταξίωσή. Επειδή όμως δε είσαι αχάριστος/η, κάθε φορά που βρίσκεις χρόνο φροντίζεις να ευχαριστήσεις το ταίρι σου για την ανοχή και την υπομονή του, γι’ αυτό αφιερώνεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου σ’ εκείνον/η. Η σχέση σου αυτό το έτος περνάει σε άλλο επίπεδο και είστε και οι δύο έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τα αισθήματα του ενός για τον άλλον είναι βαθιά, ουσιαστικά και πέρα για πέρα αληθινά!

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις μία φάση απομόνωσης γενικά αυτό το χρόνο. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθηματική σου ζωή, αλλά γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή. Οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη δουλειά το θεωρείς περιττό και το απομακρύνεις από τη ζωή σου, τουλάχιστον για τώρα. Αυτό όμως ακούγεται σαν εθελούσια φυλακή, που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Μπορεί πράγματι να μη θέλεις αντιπερισπασμούς στην καθημερινότητά σου, όμως αργά ή γρήγορα, η μαναχικότητα θα βλάψει τον ψυχισμό σου και καθώς είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και η παραγωγικότητά σου εξαρτάται από το συναίσθημά σου, ενδέχεται να μειώσεις άθελά σου την αποδοτικότητά σου. Άφησε τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν ακόμα κι αν είναι για μικρά διαστήματα. 

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ, υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ντύσου σωστά στο πρώτο ραντεβού

Όταν λέμε να ντυθείς σωστά, εννοούμε να δώσεις το σωστό σήμα. Ένα πρώτο ραντεβού είναι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πλούτωνας: Ένας Μικρός Μεγάλος Δάσκαλος!!

Ο Πλούτωνας είναι ο πιο απομακρυσμένος από τον Ήλιο πλανήτης του ηλιακού μας συστήματ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η σημασία της εμπιστοσύνης στον εσωτερισμό

Ο εσωτερισμός είναι ένα σύστημα άσκησης του ανθρώπου, το οποίο, επειδή κατά βάση ασχολ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u