Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

1 Απριλίου 2020

Χτυπάει «κόκκινο»η περίοδος αυτή στα ερωτικά σας ζητήματα πολλοί θα ερωτευτείτε ξανά το ίδιο πρόσωπο, ενώ οι ελεύθεροι, θα βρείτε κάποιον να σας ταιριάζει. Μερικά γεγονότα μέσα στην δουλειά, φαίνεται να σας ευαισθητοποιούν πολύ περισσότερο, από ότι είσαστε. Προσοχή στο πορτοφόλι σας και στις απώλειες.Αύριο

2 Απριλίου 2020

Είστε αρκετά ομιλητικοί αυτόν τον καιρό και δεν κρύβετε το ενδιαφέρον σας για τα ερωτικά ζητήματα. Η συζήτηση, είναι το αγαπημένο σας «χόμπι», αφού λειτουργείτε εγκεφαλικά. Καινούργια πράγματα στη καριέρα, με πραγματικά οφέλη και δυνατότητα προβολής της καλής δουλειάς σας. Δεχτείτε ανεπιφύλακτα.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   29/3 – 5/4/2020

Βασική σας προτεραιότητα, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, από εδώ και στο εξής θα είναι η οικογένεια σας.

Την Κυριακή θα περάσετε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σας.

Την Δευτέρα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει μια περίοδο δημιουργικού άγχους.

Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα επόμενα σας βήματα.

Την Τετάρτη θα βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.

Την Πέμπτη θα περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας.

Την Παρασκευή η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα επαναφέρει την ηρεμία στο σπίτι σας ενώ είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε και σε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας κάνοντας τον πιο όμορφο και λειτουργικό, από την άλλη  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας θα ωθήσει να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις γύρω σας.

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο ευνοεί την επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε κοινωνικά δίπλα σε ισχυρά πρόσωπα.

Ερωτικά

Αυτήν την εβδομάδα, σε αισθηματικό επίπεδο, διαπιστώνεις πράγματα, επεξεργάζεσαι μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς και καταλήγεις σε δύο συμπεράσματα: πρώτον, ότι χρειάζεσαι μεγαλύτερη δέσμευση, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι και δεύτερον, ότι θέλεις αυτή η δέσμευση να χαρακτηρίζεται από έντονο αισθησιασμό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η απολαμβάνεις το ερωτικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το/τη σύντροφό σου, αφού εκπέμπετε στα ίδια μήκη κύματος και η χημεία σας χτυπάει κόκκινο. Το πάθος σας είναι τέτοιο, ώστε ακόμα και οι πιο κρυφές σας επιθυμίες ικανοποιούνται, μέσα από μία αμοιβαία και ειλικρινή πρόθεση να εκπληρώσετε ο ένας τα απωθημένα του άλλου. Αυτή η περίοδος είναι άκρως μεταμορφωτική για τη σχέση σας, κάτι που εννοείται με την καλύτερη δυνατή έννοια.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ενώ νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, περιορίζεις αυτή την έννοια μόνο στο σαρκικό κομμάτι. Θα διαπιστώσεις σύντομα, βέβαια, ότι μόνο αυτή η πλευρά δε σε καλύπτει πλήρως, κάτι που θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση μιας ουσιαστικής και βαθιάς σχέσης που θα βασίζεται τόσο στην ερωτική χημεία, όσο και στη διανοητική και συναισθηματική  σύμπνοια.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Φίλε/η Δίδυμε, το μυαλό σου μέσα στον Απρίλιο θα σου παίζει διάφορα παιχνίδια που θα σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

1ο δεκαήμερο

[19-29 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα εδώ και πολύ καιρό οργανώνεις μεθοδικά κάποιες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καριέρα σου, οι οποίες τώρα υλοποιούνται αφού οι συνθήκες το επιβάλλουν επιτακτικά. Υπάρχει κρυφός ανταγωνισμός, τον οποίο αντιλαμβάνεσαι, και για το λόγο αυτό, υιοθετείς πιο “επιθετικές” στρατηγικές.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μια γενικευμένη αναστάτωση, αλλά προς το παρόν δε φαίνεται να μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που στην προκαλεί. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση αυτή θα κυριαρχεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση που θα κάνεις.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα είσαι αποφασισμένος/η να αυξήσεις την ισχύ σου και όσες αντιξοότητες και να αντιμετωπίσεις αυτόν το μήνα, δεν παίρνεις ούτε στιγμή τα μάτια από το στόχο σου. Είσαι ασταμάτητος/η και η επιτυχία είναι μονόδρομος.
Στον οικονομικό τομέα ακολουθείς την νικηφόρα πορεία που ξεκίνησες στα επαγγελματικά σου, αν και εσύ φαίνεται να έχεις μια αμφιβολία ότι αυτό δε θα κρατήσει για πάντα. Μπορείς να χαλαρώσεις. Η επιτυχία σου ήρθε για να μείνει και επιτρέπεται να χαλαρώσεις λίγο την αυστηρή σου οικονομική διαχείριση.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα φροντίζεις να μην αγχώνεσαι για μικροπράγματα, καθώς ξέρεις πως η καριέρα σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θέλεις να είσαι ήρεμος/η για όταν χρειαστεί να ανεβάσεις στροφές. Βασίζεσαι περισσότερο στον εαυτό σου, παρά στους συνεργάτες/συναδέλφους σου, γιατί ξέρεις πως μόνο τον εαυτό σου μπορείς να εμπιστεύεσαι απόλυτα, τουλάχιστον γι’ αυτήν την περίοδο.

Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να δαπανήσεις αρκετά χρήματα προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις που σε πιέζουν στην καθημερινότητά σου. Το ευχάριστο είναι πως ότι δαπανάς το αναπληρώνεις άμεσα, οπότε δεν προλαβαίνεις να ανησυχήσεις για τα οικονομικά σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Μπορεί να μην είναι μία κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι συχνά, αλλά ο Απρίλιος ξυπνά κάθε ρομαντικό σου συναίσθημα και σε αναγκάζει να το μοιράζεσαι με τους γύρω σου. Μπορεί να εκδηλώνεις ρητά και διαρκώς την αγάπη σου για το/τη σύντροφό σου ή μπορεί να προχωρήσεις σε μία εξομολόγηση-ποταμό στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ό,τι και να ισχύει, μη φοβάσαι πώς θα σε αντιμετωπίσουν οι άλλοι, η αλήθεια σου θα σου βγει σε καλό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ο Απρίλιος σηματοδοτεί μια σημαντικότητα αφετηρία για τη σχέση σου, η εξέλιξη της οποίας θα εξαρτηθεί ως επί το πλείστον από σένα. Είναι στο χέρι σου να αποδείξεις τώρα στο ταίρι σου πόσο σοβαρές είναι οι προθέσεις σου και πόσο επενδύεις στη σχέση σας, αν θες η πορεία να είναι θετική. Ο τρόπος που θα χειριστείς τώρα τα πράγματα θα καθορίσει το μέλλον αυτής της σχέσης.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ο ρομαντισμός φαίνεται ότι σε αγγίζει βαθιά, αφού τώρα δηλώνεις (και είσαι) πιο έτοιμος/η από ποτέ για μία δέσμευση. Αν υπάρχει ήδη κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, τώρα θα ανοίξουν τα χαρτιά και από τις 2 πλευρές, ενώ αν δεν υπάρχει κάποιος/α στον ορίζοντα, δεν αποκλείεται να προκύψει και μάλιστα με όρους ιδιαίτερα ρομαντικούς και αμοιβαίους.

Έτος 2020

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σας, παραμένει στο ζώδιο σας όλο το χρόνο, έτσι ώστε να νοιώθετε άνετα, που μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, στις περισσότερες εκδηλώσεις.  Μπορείτε να είστε επιπλέον χαρισματικοί και συμπονετικοί, να έχετε ενσυναίσθηση, να είστε διαισθητικοί, φανταστικοί και καλλιτεχνικοί.

Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας συναντώνται στον Αιγόκερω το 2020, αλλά και τον Άρη, μέσα στο Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Αυτό μπορεί να σας φέρει τεράστια ενέργεια για τα όνειρά σας για το μέλλον σας. Με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, μπορείτε να υπολογίζετε σε ισχυρές φιλίες.

Μερικοί από εσάς όμως, θα αναγκαστείτε να διαλύσετε κάποιες φιλίες, που δεν ήταν τόσο ειλικρινείς. Μπορείτε να εστιάσετε πολύ περισσότερο στο μέλλον που θέλετε να έχετε και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε να μπορέσετε αβίαστα, να κάνετε όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον.  Για να το κάνετε αυτό, καλό είναι, να προσπαθήσετε να είστε αληθινοί.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(20 – 29 Φεβρουαρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σε εξάγωνο με το 10ήμερο σας, επιτρέπει να εκφράσετε τον εαυτό σας καλύτερα. Αυτή, θα είναι μια απελευθερωτική και ευχάριστα εκπληκτική χρονιά. Στην εργασία, μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα θέση ή προώθηση ή τουλάχιστον μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Η λέξη-κλειδί για αυτή την έκλειψη είναι η αλήθεια επειδή φέρνει απρόσμενη καλή τύχη και ευτυχισμένες συμπτώσεις όταν το περιμένετε λιγότερο. Αυτή είναι μια εξαιρετική ηλιακή έκλειψη για την έναρξη των πραγμάτων, ειδικά νέα και συναρπαστικά πράγματα.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας, από την 1η Δεκεμβρίου 2019,  φέρνει μια εποχή ευτυχίας και αισιοδοξίας. Αρκετά καλά πράγματα θα έρθουν πιο εύκολα. Θα νοιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο κοινωνικοί και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με όλους. Τα ενδιαφέροντά σας και οι δραστηριότητες σας είναι πιθανό να διευρυνθούν. Είναι πιθανόν, να αυξήσετε τον πλούτο σας μέσω επενδύσεων, επιχειρηματικών συμφωνιών ή απλής καλής τύχης.

11 έως 29 Μαΐου: Ο Άρης είναι πάνω σας. Δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την επιθετική και ανταγωνιστική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 9 Μαρτίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου, γίνεται στον 11ο οίκο σας. Είναι ο τομέας των φίλων και των ομάδων. Άρα, πρόκειται να γίνουν κάποια γεγονότα που αφορούν αυτόν τον τομέα. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, θα διαλυθούν κάποιες φιλίες, που είχαν σκοπό τους μόνο το συμφέρον. Αν ανήκετε σε κάποια ομάδα, είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε γκρουπ ή να απαλλαγείτε τελείως από τέτοια συνήθεια.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας είναι σε εξάγωνο με το 10ήμεροσας. Δημιουργεί μια συγκυρία τύχης ευτυχίας και αισιοδοξίας. Η υγεία και η ζωτικότητα είναι έντονες και εμφανείς. Νοιώθετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με κόσμο και να κάνετε μια πιο κοινωνική ζωή.

26 Μαΐου έως 13 Ιουνίου: Ο Άρης πάνω σας, φέρνει τάση σε ατυχήματα, βιασύνη και νεύρα. Θα πρέπει να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και δημιουργικό. Έτσι, “ξεθυμαίνει”ο θυμός και ο εκνευρισμός που είναι χαρακτηριστικό του Άρη. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε καινούργιο έργο.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου, διαδραματίζεται στον 4ο οίκο σας. Αυτός ο τομέας, έχει να κάνει με την οικογένεια και το προσωπικό μας σπίτι. Υπάρχει μια τάση για δυσκολίες και δοκιμασίες εκείνη την περίοδο. Απαιτείται προσπάθεια και ηρεμία, ώστε να ξεπεραστεί η όποια δυσκολία.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου, είναι πιο θετική, αφορά στα αισθηματικά και  φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους. Μπορούν δε, να ανοιχτούν δρόμοι με ευκαιρίες, για μια καλή χρηματοδότηση, ή μια πρόταση να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, χωρίς μεγάλο ρίσκο.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με τον Δία – κορυφώνεται και πάλι στις 2 Οκτωβρίου- είναι πνευματικά διαφωτιστικός και σας δίνει μια καλή γενική προοπτική για το ποιοι είστε και τη θέση σας στον κόσμο. Η ανάπτυξη και η καλή τύχη είναι δυνατές μέσω της περαιτέρω εκπαίδευσης, των ομαδικών δραστηριοτήτων, των ταξιδιών και των πράξεων καλοσύνης και φιλανθρωπίας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(10 – 20 Μαρτίου)

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος  σας φέρνει σταθερή πρόοδο προς τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα δείτε τον εαυτό σας να παίρνετε μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι σε όλες τις υποθέσεις σας, από την εργασία, τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Μπορεί να κληθείτε να εκπληρώσετε σημαντικά καθήκοντα ή να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Οι σχέσεις, ειδικά με τους άνδρες και τα μέλη της οικογένειας, θα ενισχυθούν με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Δίνει αποφασιστικότητα και επιμονή για σημαντική προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πρόκειται για μια εποχή με μια σκόπιμη, καλά εξεταζόμενη αλλαγή. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για να ευημερήσει τα επόμενα χρόνια.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα με αποκορύφωμα στις 4 Απριλίου, σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που αγαπάτε περισσότερο.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου είναι μια ευημερούσα φάση της ζωής που μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να φτιάξετε νέους και σημαντικούς φίλους.

14 Οκτωβρίου έως 23 Δεκεμβρίου: Δίας εξάγωνο με το 10ήμερο σας. Τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να διευρυνθούν και αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει περαιτέρω μελέτες ή μετακινήσεις μεγαλύτερης απόστασης. Εκτός από την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη, θα μπορούσατε επίσης να αυξήσετε τον πλούτο σας, επειδή τα καλά πράγματα σας προσελκύονται.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ, Υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να ...

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλίκη

Μίλησε μαζί μου και άλλαξε αμέσως την ζωή σου! Μπορώ να σου δώσω ακριβείς προβλέψεις για ότι θέμα σε απασχολεί. Να σου δώσω ημερομηνίες για τα γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή σου! Μα το καλύτερο είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να ...

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Με πόσα άτομα θα έπρεπε να παραδεχτείτε ότι έχετε κοιμηθεί;

Τι θα σκεφτόσαστε αν σας έλεγα ότι έχω κοιμηθεί μόνο με ένα άτομο; Τι λέτε για 100; Στην π ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σημάδια που αποδεικνύουν ότι είστε ερωτευμένοι με το σωστό άτομο!!

Η αγάπη είναι υπέροχη. Το μυαλό σας γεμίζει με γλυκές αναμνήσεις του χρόνου που περάσα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Προσευχόμενοι σε ιερές γλώσσες !

«Misericordes sicut pater, in aeternum misericordia eius» ή «ως Πατήρ συμπαθής, εις τον αιώνα το έλεος αυτού». Οι ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u