Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα ωστόσο ίσως πάρετε ικανοποίηση σε ένα θέμα με το σπίτι σας που θα σας καθησυχάσει.

Ερωτικά

Οι αδέσμευτοι ίσως πάρετε χαρά από τα παιδιά σας που θα μετριάσει την αγωνία σας και το άγχος σας και κάποιοι ίσως σταθεροποιήσετε τη σχέση σας.Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα συναισθηματική αρχή.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια μυστική  βοήθεια σε οικονομικά θέματα ή να έχετε έσοδα  που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το σπίτι και την οικογένεια.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως καταφέρετε να εκφραστείτε πιο αποτελεσματικά και να εκμυστηρευτείτε κάποιες φοβίες σας στο ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε μια μυστική ερωτική συνάντηση σήμερα.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το εξάγωνο Ηλίου-Δία που θα ευνοήσει τις σχέσεις με την οικογένειά σας ενώ το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα ίσως να σας ευνοήσει μέσα από φιλικά σας πρόσωπα και ομάδες.

Το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή  με τον Άρη από το ζώδιό σας  ίσως να σας φέρει σε επαφή με άτομα που είχατε αρκετό καιρό να δείτε .Ο Άρης θα περάσει στον Κριό στις 25.05 και θα πρέπει να έχετε το νου σας σε παρορμητικά έξοδα ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28.05 ίσως να είναι μια βοήθεια σε έσοδα αλλά και τις επαφές με το περιβάλλον σας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 27.05 ίσως να σας πιέσει κάποιους από εσάς σε θέματα οικονομικά ενώ με τη σύνοδο Άρη-Δία στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε παρορμητικά έξοδα.

Του 1ου δεκαημέρου

Ίσως να τακτοποιήσετε αυτή την εβδομάδα οικονομικές υποχρεώσεις ή να έχετε κάποια έσοδα ενώ ίσως να έρθετε σε επαφή με συνεργάτες ή άτομα της οικογένειάς σας και να βελτιώσετε την επαφή σας.Ωστόσο αποφύγετε προς το τέλος της εβδομάδας να κάνετε υπερβολές και έξοδα για την προσωπική σας ικανοποίηση αλλά και για ευχαριστήσετε κάποιους αγαπημένους σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε θετική διάθεση με το ταίρι σας και θα νοιώθετε καλά και ήρεμα μέσα στο σπίτι σας ωστόσο αποφύγετε να κάνετε υπερβολές σε έξοδα για τα παιδιά σας αν και μάλλον θα είναι αναγκαία.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποια εύνοια στη συναισθηματική σας ζωή και να κάνετε μια γνωριμία ωστόσο αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές και ίσως κάποια υπερβολική δοτικότητα που ίσως βγάλετε.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα συνεχίσετε και αυτή την εβδομάδα να έχετε τις επαφές με το περιβάλλον σας,να ασχολείστε με την επικοινωνία ,το γράψιμο και τα σεμινάρια ωστόσο δεν θα έχετε σημαντικά γεγονότα και οι μέρες θα κυλήσουν ήρεμα .

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε γνωριμίες και επαφές χωρίς ωστόσο σημαντικές εξελίξεις.

Του 3ου δεκαημέρου

Ίσως να έχετε κάποια σημαντική επιτυχία και αναγνώριση μέσα σε μια ομάδα ή το φιλικό σας περιβάλλον ενώ ίσως να κλείσετε και κάποια επαγγελματική συνεργασία ενώ ίσως να έχετε προτάσεις και από πρόσωπα που είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν.Κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια έσοδα ενώ ίσως να καταφέρετε να βάλετε και κάποια τάξη σε οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα πετύχετε στόχους που θα σας φέρουν πιο κοντά ερωτικά και συναισθηματικά ενώ ίσως να επανεξετάσετε και κάποιες αποφάσεις σας με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποια ερωτική επιτυχία ενώ ίσως να σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Μάιος 2022

Η Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στις 30.04 ίσως να σας έχει δημιουργήσει κάποιες αλλαγές στην επικοινωνία σας και κάποιες διακοπές σχέσεων ωστόσο κάποιοι ΄ίσως να κάνετε νέες συμφωνίες που θα καταφέρετε να διαχειριστείτε.Ο Ερμής στους Διδύμους από τις αρχές του μήνα θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας σχέσεις και το σπίτι σας ωστόσο ίσως από τις 11.05 και μετά που θα γυρίσει ανάδρομος ίσως να δείτε και πρόσωπα που είχατε αρκετό καιρό να δείτε ή να αναθεωρήσετε τη στάση σας για κάποιες σχέσεις σας.

Η Αφροδίτη με τον Δία θα σας φέρει καλή διάθεση αλλά και κάποια εύνοια σε οικονομικά θέματα ενώ το εξάγωνο Δία Πλούτωνα στις 04.05 θα σας φέρει μια σημαντική συμφωνία αλλά και υποστήριξη από κάποια ομάδα ή από άτομο της καριέρας σας.Ωστόσο ο Δίας που θα περάσει στον Κριό και τον 2ο σας οίκο από τις 11.05 θα ευνοήσει τα οικονομικά σας ενώ ίσως να έχετε εύνοια και αύξηση οικονομική από την καριέρα σας.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 16.05 θα σας πιέσει στις σχέσεις με το περιβάλλον σας ,την επικοινωνία σας αλλά και σε θέματα με τα αδέλφια σας ή το μεταφορικό σας όχημα ενώ και ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο από τις 23.05 ίσως να φέρει παρεξηγήσεις και κάποιες διαφωνίες με συνεργάτες αλλά και άτομα της οικογένειάς σας.Ο Άρης θα περάσει στον Κριό από τις 25.05 και ίσως να σας φέρει επιπλέον έξοδα  ωστόσο η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως να ευνοήσει μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας ενώ ο Άρης με τον Δία ίσως να σας φέρει ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα ή έσοδα από κάποια εργασία που ίσως κάνετε από το σπίτι.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ίσως να έρθετε σε επαφές  με συνεργάτες ώστε να συζητήσεις κάποιες συμφωνίες από την αρχή του μήνα ενώ ίσως να έχετε και κάποια αναγνώριση μέσα από την καριέρα σας από τις 11.05 και μετά.Ωστόσο από τις 11.05 θα γυρίσει και ο Ερμής ανάδρομος και ίσως να σας φέρει προτάσεις από παλιούς συνεργάτες ενώ δεν θα είναι κατάλληλο διάστημα ώστε να βάλετε υπογραφές αλλά μόνο για να επανεξετάσετε.Ωστόσο στο τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ίσως και με κάποια εργασία που θα κάνετε από το σπίτι.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Αφροδίτη στον Κριό θα ευνοήσει τα οικονομικά σας ωστόσο προσέχετε και κάποιες αγορές που ίσως να θελήσετε να κάνετε.Σημαντικός επίσης θα είναι και ο Δίας που θα περάσει από τις 11.05 στο ζώδιο του Κριού και τον οίκο των οικονομικών σας και θα φέρει ένα νέο κύκλο και ένα νέο ξεκίνημα που θα σας ευνοήσει αρκετά.Ωστόσο μετά τις 25.05 με τον Άρη επίσης στον Κριό προσέχετε τα έξοδά σας και να μην κάνετε άσκοπα έξοδα με τον παρορμητισμό σας.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Θα έχετε ξαφνικές αλλαγές ίσως και μέσα στην εργασία σας και ίσως ξαφνικές πληροφορίες που ίσως να μην τις περιμένετε αλλά ίσως και ξαφνικές προτάσεις.Ωστόσο προσέχετε κάπως τις μετακινήσεις σας και την επικοινωνία σας ενώ από τις 11.05 και μετά ίσως να πάρετε ικανοποίηση από κάποιες εξελίξεις που θα έχετε και να νιώσετε καλά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα στις αρχές του μήνα ίσως και για το μεταφορικό σας όχημα ή κάποιες μετακινήσεις ή αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε μέσα στην καθημερινότητά σας ωστόσο από τις 11.05 μέχρι και τις 20.11 θα έχετε κάποια εξισορρόπηση και ίσως να έχετε κάποια έσοδα που θα σας ικανοποιήσουν και θα σας δώσουν λύσεις.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά για εσάς με επαγγελματική αναγνώριση και με σημαντική υποστήριξη από κάποιο ισχυρό η φιλικό σας πρόσωπο ωστόσο η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 ίσως να σας φέρει κάποια δυσκολία σε συμφωνίες που έχετε κάνει αλλά και κάποια ψυχολογική πίεση που μπορεί να νιώσετε για εκκρεμότητες και θέματα επαγγελματικά.Επίσης και προς το τέλος του μήνα ίσως να νιώσετε κάποια συναισθηματική ένταση αφού ίσως κάποιοι στόχοι σας να μην έχουν πραγματοποιηθεί ενώ συζητήσεις με συνεργάτες ίσως να δημιουργήσουν ένταση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα ίσως να πάρετε ικανοποίηση με κάποια έσοδα που θα έχετε καθώς και γύρω στις 04.05 ωστόσο η έκλειψη θα σας φέρει κάποιο προβληματισμό και απογοήτευση από κάποιες συμφωνίες και συναλλαγές που ίσως να υπάρχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα ενώ και προς το τέλος του μήνα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ίσως να πάρετε απογοήτευση από φίλους ή κάποια ομάδα που συνεργάζεστε αφού ίσως να μην πάρετε τα έσοδα που περιμένατε.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης που θα έχει προηγηθεί και δεν αποκλείεται να σας φέρει ένα ξαφνικό έρωτα ή ενδιαφέρον ωστόσο οι δεσμευμένοι φροντίστε να μην είστε εριστικοί και πιεστικοί με το ταίρι σας.Ωστόσο η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιό σας θα ευνοήσει κάποιους από εσάς σε τυχερές γνωριμίες αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση στις σχέσεις σας.Ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους από την αρχή του μήνα και θα ασχοληθείτε πολλοί με την οικογένειά σας αλλά ίσως και με κάποιο ακίνητο ενώ από τις 11.05 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος ίσως αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε και κάποιες επιστροφές από το παρελθόν ίσως και με κάποιο πρόσωπο που συγκατοικούσατε.

Την ίδια ημέρα ο Δίας θα περάσει στον Κριό και ίσως να φέρει έναν νέο κύκλο στη ζωή σας που θα φροντίστε περισσότερο για τις συναισθηματικές σας ανάγκες ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια γνωριμία που θα σας καλύψει συναισθηματικά.Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 ωστόσο ίσως να χρειαστεί την προσοχή σας αφού ίσως να πιεστείτε ψυχολογικά από κάποια γνωριμία ή να απογοητευτείτε από κάποιο πρόσωπο ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας που θα σας πιέσουν.

Στις 20.05 ίσως να έχετε συναντήσεις με το παρελθόν ενώ προσέχετε με τον Άρη στον Κριό κάποια παρορμητικά ή απαιτήσεις που ίσως να έχετε.Επίσης και το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 27.05  ίσως να πιέσει το 3ο δεκαήμερο για θέματα οικονομικά ή συναισθηματικά με το ταίρι σας ωστόσο η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο τέλος του μήνα  μαζί με τη σύνοδο Άρη-Δία στον Κριό ίσως να είναι το ξεκίνημα μιας σχέσης για κάποιους από εσάς ή μιας συγκατοίκησης με ένα άτομο που θα σας ενεργοποιήσει συναισθηματικά.

Έτος 2022

Το 2022 θα είναι η χρονιά σας αφού ο Δίας θα έχει περάσει από τις αρχές του χρόνου στο ζώδιό σας και θα σας φέρει μεγαλύτερη εύνοια,επιτυχία καλύτερη διάθεση αλλά και μεγαλύτερη κοινωνικότητα ή νέες γνωριμίες αφού το προηγούμενο διάστημα με τον Δία στον Υδροχόο ίσως να είσαστε περισσότερο απομονωμένοι σκεπτόμενοι περισσότερο το παρελθόν.Ο  Δίας επίσης στον Κριό από τις 11.05 -29.10 θα σας φέρει κοινωνική αναγνώριση αλλά και αύξηση στα οικονομικά σας.

Ο Ουρανός θα βρίσκεται θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και τον 3ο σας οίκο και θα συνεχίσει να σας ωθεί να θέλετε να πάρετε νέες και πρωτότυπες γνώσεις και εμπειρίες ,να έχετε στο περιβάλλον σας πρωτότυπους και διαφορετικούς ανθρώπους ωστόσο το τετράγωνό του με τον Κρόνο από τις αρχές της χρονιάς μέχρι και τις αρχές Μαρτίου αλλά και από το Σεπτέμβριο και μετά ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε αυστηρές επιλογές ή να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια άτομα θέλετε δίπλα σας.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει επίσης να βρίσκεται στο ζώδιό σας  ενώ η συνάντησή του με τον Δία τον Απρίλιο ίσως να φέρει την πραγματοποίηση ενός σημαντικού σας ονείρου.

Οι εκλείψεις δεν θα είναι τόσο δύσκολες για εσάς ωστόσο κοντά στα διαστήματα που θα συμβαίνουν θα πρέπει να προσέχετε την επικοινωνία σας,σχέσεις με τα αδέλφια σας,με φιλικά σας πρόσωπα αλλά και το μεταφορικό σας όχημα.Επίσης καλό θα είναι να προσέχετε και ατυχηματάκια στις κοντινές σας διαδρομές αλλά και σε ταξίδια.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε την επιρροή του Δία από τους Ιχθύς από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τις 14.02 και θα καταφέρετε να επεκτείνετε την καριέρα σας ή να έχετε κάποια προσωπική ανάπτυξη αλλά και εύνοια σε όποιο προσωπικό σας σχέδιο επιχειρήσετε ενώ με τον Δία στον Κριό από τις 11.05 και μετά θα έχετε προσωπική αναγνώριση αλλά και μεγάλη εύνοια στα οικονομικά και αισθηματικά σας ζητήματα.Η επιρροή του Κρόνου δεν θα υπάρχει πια και έτσι θα είστε  απαλλαγμένοι από φοβίες αλλά και καταστάσεις από το παρελθόν που μπορεί να σας είχαν κάπως απομονώσει.Οι εκλείψεις δεν θα είναι δύσκολες για εσάς ωστόσο η Ηλιακή έκλειψη στις 30,04 που θα επηρεάσει περισσότερο το τέλος του δεκαημέρου σας ίσως να σας φέρει περισσότερη φήμη αλλά να αλλάξετε και τον τρόπο που επικοινωνείτε ενώ η Ηλιακή έκλειψη στις 25.10 σε σύνοδο με την Αφροδίτη θα μπορούσε να φέρει έναν μοιραίο έρωτα για εσάς.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε την επιρροή και την εύνοια του Δία από τις 12.02-26.03 που θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για εσάς που δεν πρέπει να αφήσετε χωρίς να τις αξιοποιήσετε ενώ το εξάγωνο του με τον Ουρανό στις 18.02 ίσως να φέρει μια ξαφνική ευκαιρία ή πρόταση που θα σας απαλλάξει ή θα βελτιώσει κάποιες δυσκολίες ή ανατροπές της καθημερινότητας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια ξαφνική ερωτική γνωριμία που θα σας απαλλάξει από την μοναξιά σας.Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ωστόσο θα σας επηρεάζει από τις αρχές του χρόνου μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου αλλά και από Σεπτέμβριο μέχρι και τέλος του 2022 και μαζί με τις εκλείψεις ίσως να σας ωθήσουν να κάνετε ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σας αλλά και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.Η Ηλιακή έκλειψη στις 30.04 θα επηρεάσει τις αρχές του δεκαημέρου σας αλλά και η Σεληνιακή έκλειψη στις 08.11 ίσως να σας κουράσει αρκετά με αρκετές αναθεωρήσεις στους στόχους σας αλλά και την οικογενειακή σας ζωή.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε την θετική επιρροή του Δία από τις 10.03-10.05 αλλά και από 30.10-19.12.22  ωστόσο πολύ σημαντική περίοδος για εσάς θα είναι το πρώτο διάστημα της επιρροής του αφού η συνάντησή του με τον Ποσειδώνα στις 12.04 αλλά και η διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα μπορούσε να φέρει σπάνιες ευκαιρίες για εσάς ,σημαντική ανάπτυξη κοινωνική,συναισθηματική και πνευματική ενώ παρόλο που θα χρειαστεί την προσοχή σας ώστε να μην υπερβάλλετε και να μην υπεραισιοδοξήσετε ο Κρόνος από το Υδροχόο περίπου στις ίδιες μοίρες του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπίες σκεπτόμενοι τις εμπειρίες που είχατε από το παρελθόν και να κάνετε σωστές κινήσεις και σωστές επιλογές.Επίσης το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα θα μπορούσε να φέρει αναγνώριση μέσα σε μια ομάδα ατόμων ή να έχετε καλύτερες απολαβές από την καριέρα σας.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει είναι η Σεληνιακή έκλειψη της 16.05 που θα σας φέρει αρκετή αναγνώριση και ευκαιρίες αλλά και κούραση ή κάποια ανασφάλεια αν όλα αυτά που ζείτε είναι αληθινά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το 2022 θα είναι μια χρονιά επαγγελματικής ανάπτυξης για εσάς αφού ο Δίας κυβερνήτης των επαγγελματικών σας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας  και θα σας φέρει κοινωνική αναγνώριση και προσωπική προβολή .Επίσης ο Δίας από τον Κριό θα ευνοήσει και τα οικονομικά του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου σας καλή περίοδος για τα οικονομικά σας θα είναι από 02-28.05 αλλά και 30.09-23.10.

Επίσης με τον Άρη στους Ιχθύς από 15.04-24.05 θα μπορέσετε να προωθήσετε τη δημιουργικότητά σας και την καριέρα σας ειδικά αν είστε καλλιτέχνες  ενώ με τον Άρη στον Ταύρο ίσως να κάνετε γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν με εκκεντρικά ή διαφορετικά άτομα.

Κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε και μια εργασία που θα έχει σχέση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή μια εργασία μέσα στο διαδίκτυο.Ο Άρης στους Διδύμους θα φέρει αρκετή δυναμική και επαφές στην καριέρα σας ωστόσο ίσως να σας κουράσει ενώ με τον ανάδρομο Άρη ίσως να πρέπει να ρίξετε κάπως τους ρυθμούς σας ενώ θα συνειδητοποιήσετε ότι όλη η σημαντική εξέλιξη που είχατε μέχρι τώρα στην καριέρα σας ,έφερε αρκετές υποχρεώσεις αλλά και τρέξιμο που έχει αρκετή κούραση για εσάς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας στους Ιχθύς θα φέρει εύνοια και στην ερωτική σας ζωή αφού θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική γνωριμία για εσάς αλλά και οι δεσμευμένοι να βελτιώσετε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.Πολύ σημαντική περίοδος για εσάς θα είναι όλο το διάστημα του Απριλίου και συγκεκριμένα από 05.04-02.05 όπου τουλάχιστον του 3ου δεκαημέρου ίσως να ζήσετε έναν παραμυθένιο έρωτα  αλλά και οι υπόλοιποι του ζωδίου σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες για ιδανικούς έρωτες και ρομαντικές καταστάσεις.

Επίσης πολύ θετικό διάστημα θα είναι για εσάς με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον οίκο των ερωτικών σας από 18.07-11.08 που θα φέρει εύνοια στην ερωτική σας ζωή και μια νέα γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε τη σχέση με το ταίρι σας αλλά ίσως να ευνοηθείτε με έναν απόγονο αλλά και σε σχέση με τα παιδιά σας.

Από 05.05-29.09 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 7ο σας οίκο και ίσως να κάνετε μια γνωριμία που θα είναι αρκετά προσγειωμένη ωστόσο και ο Νοέμβριος θα μπορούσε να φέρει έντονες και παθιασμένες γνωριμίες σε μια μετακίνησή σας με την Αφροδίτη στον Σκορπιό.Η χρονιά θα κλείσει με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω που ίσως σας βοηθήσει να κάνετε γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ, Υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να ...

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Λουκία

…Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να διορθωθούν όταν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αρ ...

Δανάη Χριστοπούλου

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας !

Η γυναίκα που φέρεται απλά και αυθόρμητα, Που κοιτάζει το σπίτι της και τη δουλειά της ...

Σχέσεις - Αγάπη

Επαναπροσδιορισμός του πρεσβύτερου πρώτου ραντεβού…

Αλήθεια; Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας και περιπέτειας, Η ιδέα σας για ένα πρώτο ραν ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Επικίνδυνη ερωτική γοητεία …

Τηρώντας την υπόσχεσή μας, Σήμερα ανοίγουμε και πρακτικά το ζήτημα της επικίνδυνης ερ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u