Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

22 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι αδιάφορη.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 6ο Ηλιακός σας οίκο, σας υπόσχεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη ημέρα στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης σήμερα, θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο τυχερές όψεις, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη στον  10ο  Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται να σας φέρει επαγγελματική επιτυχία και κοινωνική καταξίωση.

Ερωτικά

Μην αδειάζετε την καρδιά και το μυαλό σας μόνο και μόνο για να είστε αρεστοί σε όλους  αυτούς που είναι γύρω σας, αλλά πολύ περισσότερο για έναν άνθρωπο που εδώ και μήνες τον έχετε μονομερώς ερωτευτεί. Οι μέρες με τον Ποσειδώνα – Ερμή, να σας υποστηρίζουν σε όλους τους τομείς, καλό θα ήταν να αφήσετε τους όποιους σας θέλουν να σας πλησιάσουν, και με τον τρόπο τους να σας κάνουν να τους εμπιστευτείτε … φιλικά ή και ερωτικά!Αύριο

23 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Καθόλου τυχαίο μιας και το  τελευταίο χρονικό διάστημα η κοινωνική σας ζωή είναι πολύ έντονη. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας , καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις ιδιαίτερα αν σε αυτές υπάρχουν και οικονομικά κίνητρα.

Ερωτικά

Ευτυχώς συνεχίζετε, να είστε προστατευμένοι από τα τρέχοντα αστρολογικά φαινόμενα που σας κάνουν να σκεφτείτε όμως πιο σοβαρά, τι θέλετε από την καθημερινότητα σας. Εσείς που είστε μέσα σε μια προβληματική σχέση, τώρα είναι και το κατάλληλο χρονικό σημείο για ξεκαθαρίσετε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Στα επαγγελματικά σας, θα σας γίνουν προτάσεις  που σας ταιριάζουν απόλυτα!

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   20/1 – 27/1/2019

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά αυτή την εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες. Την Κυριακή  η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να νιώθετε ότι τα αποθέματα ενέργειας σας έχουν εξαντληθεί. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην φορτώνετε τον εαυτό σας με πολλές υποχρεώσεις και δώστε του την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ονειρευτεί. Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, είναι πιθανό να διαψεύσει τις προσδοκίες γύρω από την πορεία ενός νέου επαγγελματικού σας σχεδίου. Την Δευτέρα η Πανσέληνος- Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα σας υπόσχεται ότι θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να διώξετε από πάνω σας ευθύνες που δεν σας ανήκουν, με όχι ιδιαίτερα ήπιο τρόπο, ενώ άλλοι είναι πιθανό να εκφράσετε την επιθυμία να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο φροντίζεται τον εαυτό σας (π.χ. )αλλάζοντας τις διατροφικές σας συνήθειες. Προσπαθήστε μόνο να μην εξιδανικεύσετε τη νέα κατάσταση. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να προκαλέσει ρήξεις σε σχέσεις που υπάρχουν μόνο από συμφέρον.
Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Την Τετάρτη ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό είναι πιθανό να δημιουργηθούν ρήξεις σε μια οικονομική συνεργασία.
Την Πέμπτη η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις , ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων σας. Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και γιατί όχι να ρισκάρετε. Το Σάββατο θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Ενώ την Κυριακή η ανάγκη σας για γνώση και περιπέτεια θα είναι πολύ έντονη.

Ερωτικά

Δέχεστε πολλές και ταυτόχρονες εσωτερικές διαδικασίες, οι οποίες δεν αφορούν απαραίτητα μόνο στα αισθηματικά σας, αλλά σίγουρα μπορούν να τα επηρεάσουν. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτά που συμβαίνουν σχετίζονται με οικονομικά-επαγγελματικά, όμως επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή σαν να ήταν μέρος της.

Οι δεσμευμένοι κλείνεστε υπερβολικά στον εαυτό σας και οι σκέψεις που σας γεννώνται είναι πολλές, ασύνδετες και ενδεχομένως αρκετές φορές σχεδόν εμμονικές χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα σας έκανε καλό αν εξωτερικεύατε στο ταίρι σας ορισμένα από αυτά που σας απασχολούν, ωστόσο θα ήταν χρήσιμο να μη μιλήσετε με φιλικά σας πρόσωπα για αυτά τα θέματα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Οι αδέσμευτοι μπορεί να νιώσετε έντονα συναισθήματα φόβου και εσωστρέφειας, κυρίως λόγω αναταράξεων που αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Η εργασιακή σας ζωή δεν πρέπει επ’ ουδενί να συγχέεται με την προσωπική σας ζωή, είτε μιλάμε για σύντροφο, είτε για φίλους και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε κοντά σας τους ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Ιανουάριος 2019

Γενικά

Υπάρχει τεράστια δραστηριότητα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας, και έχετε την τάση να συμβουλεύεστε φίλους για σχετικά ζητήματα. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση για αυτόν το μήνα μην συνδυάσετε με οποιοδήποτε τρόπο φίλους και οικονομικά, καθώς αναμένονται πολλές παρεξηγήσεις.

1ο δεκαήμερο

[19-29 Φεβρουαρίου]

Έχετε μια εσωτερική ταραχή και μια ανασφάλεια η οποία απορρέει από την πεποίθησή σας ότι εξελίσσονται ζητήματα στο παρασκήνιο για τα οποία δεν έχετε λάβει γνώση. Μην αγχώνεστε, οι ανησυχίες αυτές είναι περισσότερο εσωτερικές, δικές σας, χωρίς πραγματική υπόσταση.

Στον επαγγελματικό τομέα οι φοβίες στις οποίες αναφερθήκαμε παραπάνω, διαψεύδονται πανηγυρικά, αφού τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Φυσικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, μικρής όμως διάρκειας, αλλά κατά τα άλλα τα πάντα βαίνουν εξαιρετικά.

Στον οικονομικό τομέα έχετε μία όχι και τόσο επιτυχημένη διαχείριση, η οποία σας κάνει να μην έχετε σχεδόν κανέναν έλεγχο στα χρήματα που ξοδεύετε, με αποτέλεσμα να προκαλούνται μικροζημιές. Ο εκνευρισμός σας είναι αναμενόμενος και το μόνο που μπορείτε να κάνετε στην παρούσα φάση, είναι να σταματήσετε να δανείζετε και να δανείζεστε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες υποχρεώσεις σας θα μείνουν πιο πίσω. Σύντομα αναμένεται βελτίωση.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου]

Εμφανίζεστε πολύ δυναμικοί και αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και οικονομικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι αυτόν το μήνα είστε δυναμίτες, ενώ δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μπορούν να σας κάμψουν ή να ανακόψουν την πορεία σας.

Στον επαγγελματικό τομέα όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε, δύσκολα το βάζετε κάτω. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και θα πετύχετε. Φυσικά, έχετε και την πλανητική εύνοια που σας βοηθάει να το καταφέρετε αυτό, η οποία σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε σημαντικές νίκες.

Στον οικονομικό τομέα αναμένεται να γνωρίσετε παρόμοια επιτυχία με τα επαγγελματικά σας, αφού είναι δύο τομείς απόλυτα αλληλένδετοι για τον Ιανουάριο. Οτιδήποτε παραπάνω κερδίσετε σε χρήμα, δεν είναι κάτι που σας έχει χαριστεί αλλά αντίθετα έχετε παλέψει γι’ αυτό και το αξίζετε.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου]

Αυτόν το μήνα βάζετε στη ζωή σας αρκετά έντονα τους φίλους σας, ακόμα και όταν δουλεύετε, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχετε επαφή μαζί τους. Είναι μια καλή ευκαιρία για reunion, αρκεί να μην αναμιχθείτε ο ένας στα οικονομικά του άλλου.

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα νιώθετε πολύ ανανεωμένοι και έτοιμοι να δώσετε πολλές και φρέσκες ιδέες στη δουλειά σας. Η αλήθεια είναι ότι τώρα, χάρη σε αυτές τις ιδέες, έχετε την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε όχι μόνο περισσότερο χώρο αλλά και περισσότερα χρήματα.

Στον οικονομικό τομέα μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερα κέρδη μέσω των ιδεών τις οποίες αναφέραμε παραπάνω, όμως αν κάνετε το λάθος να τις μοιραστείτε με συναδέλφους, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προσπαθήσουν να τις οικειοποιηθούν και να τις παρουσιάσουν ως δικές τους. Προσοχή!

Ερωτικά

Μπορεί η καθημερινότητά σας να έχει αποκτήσει πολύ ένταση και μία κινητικότητα που σας ενοχλεί, όμως ο αισθηματικός τομέας βαίνει καλώς, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα το μήνα. Από ‘κει πέρα εκδηλώνετε έναν εκνευρισμό, ο οποίος δε έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή σας, όμως έχετε την τάση να τον εκδηλώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι δεσμευμένοι διανύετε μία ανανεωτική περίοδο για τη σχέση σας και σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και το ταίρι σας. Όμως, αρκετά νωρίς μέσα στο μήνα είναι πιθανό να στρέψετε όλη σας την προσοχή σε άλλους τομείς της ζωής σας, εξαιτίας ανασφαλειών σας που βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτές οι εσωτερικές ανησυχίες που σας κατακλύζουν τώρα είναι ικανές να χαλάσουν όσα χτίζατε με το ταίρι σας το περασμένο διάστημα, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο/Η σύντροφός σας είναι δίπλα σας και έτοιμος/η να σας στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστείτε, γι’ αυτό μην τον/την αποκλείεται από τους προβληματισμούς σας.

Οι αδέσμευτοι έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή και αυτό κάνετε. Είναι πιθανό να παρουσιαστεί κάτι στη ζωή σας που ακόμα κι αν το προσπαθούσατε, δε θα ήταν εύκολο να αντισταθείτε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αφορά σε κάποιο πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε. Είναι πολύ σημαντικό να μην παραδοθείτε αδιαπραγμάτευτα, αλλά και να μην περάσετε στο άλλο άκρο της πλήρους απομόνωσης και αποστασιοποίησης. Προσπαθήστε να παρακάμψετε τις εμμονές, αλλά και τις ανασφάλειές σας και προσπαθήστε απλώς να το διασκεδάσετε.

1ο δεκαήμερο

[19-28 ή 29 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Η καριέρα σου αποκτά μία σταθερότητα αυτό το χρόνο, η οποία ναι μεν σε κάνει να βαριέσαι, από την άλλη όμως δε σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πολλές εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν τόσα πολλά στην καθημερινότητά σου, που δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις και πολλά στη δουλειά, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του 2019. Κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους, όχι μόνο θα νιώσεις ανάγκη να αλλάξουν πράγματα στην καριέρα, αλλά θα τα θεωρείς και επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο αργότερα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι στη δουλειά, χωρίς πολύ βαβούρα και καλό θα ήταν να μην μπεις σε διαδικασία προστριβών αν κάτι δε σου αρέσει. Μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα αυτό το χρόνο, εάν διατηρήσεις τους ούτως ή άλλως χαμηλούς σου τόνους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις πολύ έντονη δραστηριοποίηση στην καθημερινότητά σου αυτό το χρόνο, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το νευρικό σου σύστημα. Τείνεις να εκφράζεις πολύ έντονα τον εκνευρισμό σου, όταν κάτι δε γίνεται όπως θες, με αποτέλεσμα να μεταδίδεις αυτήν την ένταση στο εργασιακό περιβάλλον, μειώνοντας την παραγωγικότητα. Πρέπει να καταλάβεις πως αυτό δεν είναι προς όφελός σου και είναι απαραίτητο για το καλό τις δουλειάς να μάθεις να εκτονώνεις με διαφορετικό τρόπο την έντασή σου.

Αν είσαι άνεργος/η, οι μετακινήσεις γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου το 2019. Είτε χρειαστεί να κάνεις αρκετά δρομολόγια για να βρεις δουλειά, είτε βρεις κάτι που απαιτεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις, το σίγουρο είναι πως πρέπει να μάθεις να διατηρείς τον αυτοέλεγχό σου κάνοντας συνεχώς διαδρομές. Η πιθανότητα να βρεις δουλειά είναι με το μέρος αυτό το έτος, αρκεί να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι θα σε βλέπει σπάνια το σπίτι σου.


Οικονομικά

Το πρώτο τετράμηνο παρατηρείται έντονη αστάθεια στον οικονομικό σου τομέα, κυρίως λόγω της κακής διαχείρισης που κάνεις. Οφείλεις να αναθεωρήσεις κάποιες πάγιες τακτικές σου, αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις την έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σου. Από ‘κει και πέρα όμως αργά και σταδιακά βλέπεις σημαντική βελτίωση, η οποία αργότερα μέσα στο χρόνο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις κι ένα ‘μαξιλαράκι” ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο, το οποίο θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, αν μαζί με γενική βελτίωση, αλλάξει και η νοοτροπία σου. Είσαι πολύ προσεκτικός/η στις σπατάλες σου, ενώ τίποτα δε δαπανάται αλόγιστα. Καλό είναι να κάνεις αποταμίευση, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί ρέπεις προς την τσιγκουνιά. Το ιδανικό μάθημα που φέρνει το 2019 για σένα είναι να μάθεις να ισορροπείς, όσον αφορά στη διαχείρισή σου.


Αισθηματικά

Ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019 είναι ο αισθηματικός σου τομέας, καθώς δεν παύει να σε ξαφνιάζει και να σε εκπλήσσει (ευχάριστα) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορεί να θες να δώσεις προσοχή σε άλλους τομείς, όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή δε σου επιτρέπουν ούτε να αφιερώσεις χρόνο, αλλά και ούτε να σκεφτείς καθαρά για οτιδήποτε άλλο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 συναποφασίζεις με το ταίρι σου πως η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Η αλήθεια είναι πως είχες στο μυαλό σου κάτι πιο ήπιο ή πιο παθητικό, όμως υπάρχουν στιγμές που ορισμένες συνθήκες μας ξεπερνούν. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται σταθερά, αλλά συστηματικά στη σχέση σου και έως έναν βαθμό είναι απολύτως κατευθυνόμενες από ‘σένα και το/τη σύντροφό σου, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η ροή της καθημερινότητας φέρνει τόσες αλλαγές στη σχέση σας που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το πως ή το γιατί. Δεδομένου όμως ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι αρκετά θετικές για τη σχέση σου δεν το υπεραναλύεις και καλά κάνεις. Η ροή της καθημερινότητας και οι συνεχείς εξελίξεις στη σχέση σου φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ελευθερίες που σας κάνει και τους δύο να νιώθετε πιο ερωτευμένοι και πιο παιδιά από ποτέ. Όταν οι αλλαγές σε κάνουν ευτυχισμένο/η, γιατί να προσπαθήσεις να τις σταματήσεις;

Αν είσαι αδέσμευτος/η αποφασίζεις αυτό το χρόνο να τον ζήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ελεύθερα. Είσαι έτοιμος/η να αποτινάξεις από πάνω σου όλα τα ταμπού που δε σου επέτρεπαν να έχεις την ερωτική ζωή που θα ήθελες. Είναι γεγονός πως η προοπτική μια μόνιμης σχέσης δε σε έλκει ιδιαίτερα, όμως αυτό δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο. Θες και βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, συλλέγοντας συνεχώς εικόνες και εμπειρίες, ενώ δε διστάζεις να φλερτάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτή η αίσθηση της ανεξαρτησίας σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η, ενώ αν αποφασίσεις να περιορίσεις την ελευθερία φέτος θα είναι μόνο χάρη σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Απόλαυσέ το! 

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Αυτό το χρόνο σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όχι τόσο εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, όσο ενδογενών. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως η δουλειά σε κουράζει πολύ και θα την παραμελείς και άλλες που θα έχεις τεράστια αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική διάθεση, δουλεύοντας μέχρι εσχάτων. Τις περιόδους που θα αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου θα αυξάνεις σημαντικά την ισχύ σου, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάζεις και τις “μετοχές” σου. Θα αποκτήσεις μεγάλη αξία για τους εργοδότες σου το 2019, κάνοντας τη δουλειά σου σωστά στις περιόδους τις επιλογής σου. Μόλις νιώσεις ότι κουράζεσαι πάλι κάνεις το διάλειμμά σου, χωρίς όμως να ζημιώνεται η καριέρα σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις για φέτος είναι ακριβώς αυτή, ο εαυτός σου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητάει διακοπούλες…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εργάζεσαι ακατάπαυστα, γιατί το θέλεις, γιατί έχεις τις αντοχές και γιατί όσο βλέπεις τη δουλειά και τα έσοδά σου να αυξάνονται “γλυκαίνεσαι” και θέλεις κι άλλο. Το ζενίθ παραγωγικότητάς σου και των εσόδων σου παρατηρούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου απ’ ό, τι φαίνεται δεν έχεις σκοπό να ξεκουραστείς. Είναι ένα ιδανικό έτος για να αυξήσεις τη δουλειά, τα έσοδα και τη φήμη σου, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να δημιουργήσεις και ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει την επιτυχία και του παραπάνω χρόνου.

Αν είσαι άνεργος/η δεν έχει και πολύ σημασία για σένα αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις δουλειά, γιατί είσαι διατεθειμένος/η, ακόμα κι αν δεν είναι, να τις κάνεις εσύ. Αυτή σου η αποφασιστικότητα θα είναι και καθοριστικής σημασίας στην έκβαση της αναζήτησης εργασίας, αφού κάποιες φορές ευνοείσαι από την τύχη, ενώ κάποιες άλλες η τύχη σου είσαι εσύ κι αν πάρεις απόφαση να βγεις προς αναζήτηση στην αγορά εργασίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις το στόχο σου.


Οικονομικά

Το χρήμα δεν περιμένεις να σε βρει, πας εσύ και το βρίσκεις ο κόσμος να χαλάσει. Φαίνεται πως είναι το πιο δυναμικό έτος των τελευταίων χρόνων για τον οικονομικό σου τομέα, γιατί είσαι αποφασισμένος/η να μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην τύχη, αλλά παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια και κυνηγάς με όλες τις δυνάμεις τους στόχους σου. Αυτό μπορεί να φέρει πολύ άμεσα αποτέλεσμα στα έσοδα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει και πολύ σπάταλο/η, καθώς υιοθετείς φέτος ένα lifestyle “τα κέρδισα, τα αξίζω και θα τα χαλάσω” κι αν κάποιο κοντινό σου πρόσωπο αποπειραθεί να σε συμβουλεύσει, το πιο πιθανό είναι πως θα πάρει την απάντηση “τα δικά σου χαλάω;”. Σωστά όλα αυτά και καλά κάνεις, αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προνοητικός/ή για το άμεσο μέλλον, καθώς με αυτή τη νοοτροπία, είναι πολύ πιθανό να βγεις αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού και να αφήνεις εκκρεμότητες να “τρέχουν”. Δικά σου είναι, αλλά σκέψου και λίγο τις συνέπειες.


Αισθηματικά

Το 2019 παρουσιάζεις δύο πρόσωπα στον αισθηματικά τομέα, εκείνο του συντροφικού, τρυφερού ανθρώπου που δε μπορεί λεπτό μόνος/η του και εκείνο του ερημίτη που αποστασιοποιείται συναισθηματικά και αναζητά τις ισορροπίες του μέσω τις απομόνωσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις αυτήν την πολυτέλεια, τι γίνεται όμως για το δεσμευμένος/η;

Αν είσαι δεσμευμένος/η στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου, τα οποία προκαλούν σύγχυση και αστάθεια στη σχέση σου. Από τη μία βγάζεις τόσο συναίσθημα που δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι και από την άλλη απομακρύνεσαι. Εφόσον νιώθεις έτσι καλό θα ήταν και προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις στη σχέση σου να επικοινωνείς με το ταίρι πιο συχνά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή σου η στάση δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ σας δέσμευση. Αυτό είναι μία πρόκληση για σένα φέτος, να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με το/τη σύντροφό σου, ακόμα κι όταν η επικοινωνία σας χωλαίνει. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη σχέση σου από την εσωτερική σου ανισορροπία και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή όταν νιώθεις έτσι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις την ίδια ευθύνη με κάποιο/α δεσμευμένο/η, οπότε δεν ανησυχείς και τόσο. Αν είσαι σε mood να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή το κάνεις, βγαίνεις, φλερτάρεις ή συναντάς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και περνάς καλά! Όταν όμως δεν έχεις τη διάθεση, κλείνεις τηλέφωνα και πόρτες και ανοίγεις μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτήν την κατάσταση, όμως καλό θα ήταν να γίνεσαι και πιο ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους, γιατί δε θα είναι λίγες οι φορές που θα τους προκαλέσεις σύγχυση σχετικά με το τι φταίει ή τι σου έκαναν. Γιατί να έχουν εκείνοι/ες ενοχές επειδή εσένα σε πιάνουν οι “κλειστές” σου;

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Μ ε το ξεκίνημα του 2019 θέτεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, τους οποίους κι επεξεργάζεσαι από το περασμένο έτος. Δουλεύεις πολύ, σκληρά κι ακούραστα! Δεν έχεις σκοπό να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί για την επιτυχία δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Εργάζεσαι για δύο λόγους, να αυξήσεις την ισχύ και ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποια μεγαλύτερη θέση και να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Και τα δύο είναι απόλυτα ρεαλιστικοί στόχοι, όμως όσο προχωράει το 2019 είναι πολύ πιθανό να γίνεσαι πιο αλαζόνας και τα κίνητρά σου να γίνονται μέρα με τη μέρα πιο ταπεινά. Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό να αλλοτριωθεί για χάρη της αναγνώρισης, γιατί όταν έρθει η ώρα της αυτοκριτικής δε θα σου αρέσει αυτό στο οποίο έχεις μετατραπεί. Φρόντισε να διατηρήσεις το χαρακτήρα και την ταπεινότητά σου, γιατί αντίθετα απ’ ό, τι νομίζεις δεν κερδίζει πάντα ο ισχυρός και ο αδίστακτος…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς το έτος πολύ δυναμικά, αλλά κατά τη διάρκεια του 2019 φαίνεται να μειώνεται η ενεργητικότητά σου. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση τόσο της δουλειάς, όσο και των εσόδων σου. Προσπάθησε να μοιράσεις τις δυνάμεις σου μέσα στο χρόνο, ώστε να να είσαι το ίδιο παραγωγικός/ή από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του έτους. Η επαγγελματική επιτυχία, άλλωστε, δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μαραθώνιος που απαιτεί σταθερότητα και αποδοτικότητα σε κάθε βήμα. Υιοθέτησε μια νοοτροπία πιο κοντά σε αυτό και θα δεις βελτίωση πρώτα στον εαυτό σου και κατ’ επέκταση στην επιχείρησή σου.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς και έχεις καλές πιθανότητες να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου οποιαδήποτε στιγμή του 2019 επιθυμείς, εκτός από τον Αύγουστο. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν είναι ιδανική περίοδος, αφού βρίσκεσαι ακόμα σε mood διακοπών κι έχεις μειωμένη επιθυμία για εργασία, όποτε ό, τι κι αν βρεις εκείνο το διάστημα θα το απορρίψεις ως κακή περίπτωση μόνο και μόνο για να μη χάσεις μέρες από τις διακοπές σου. Μπορείς κάλλιστα όμως να εκμεταλλευτείς όλο το υπόλοιπο έτος για να βρεις κάτι αξιόλογο.


Οικονομικά

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 τα οικονομικά σου δέχονται ένα ισχυρό lifting, το οποίο έρχεται λίγο απρόσμενα. Χάνεις και κερδίζεις χρήματα εν ριπή οφθαλμού. Δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα αυτό, καθώς τα τελευταία 7-8 χρόνια είχες συνηθίσει να ζεις έτσι και έχεις μάθει πως να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου σε τόσο μεγάλες ταχύτητες. Όμως φέτος αυτό αλλάζει. Δέχεσαι με μεγάλη χαρά τις τελευταίες αλλαγές και προετοιμάζεσαι για την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο οικονομικός σου τομέας που σου παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και για φέτος μεγαλύτερη εύνοια. Τα χρήματα συνεχίζουν να παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια σου, όμως τώρα τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη άνεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα. Αυτό σου προσφέρει την πολυτέλεια να γίνεσαι σπάταλος/η για σένα, για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί τώρα κάνεις αυτό που θες και όχι αυτό που πρέπει. Αυτή είναι η διαφορά με τα περασμένα χρόνια, σπαταλούσες γιατί έπρεπε, ενώ τώρα σπαταλάς γιατί θέλεις. Αυτή η νέα συνθήκη σε ενθουσιάζει πολύ και δεν πρόκειται να στο χαλάσει κανένας. Απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου είναι πιο σημαντικά για σένα φέτος απ’ ό, τι οποιοσδήποτε άλλος τομέας, έτσι στρέφεις την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Το ερώτημα είναι μπορείς να αντέξεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς συντροφικότητα στη ζωή σου;

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις το τακτ να ενημερώσεις το/τη σύντροφό σου σχετικά με την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς στην καριέρα σου και είσαι από τους/τις τυχερούς/ες που έχουν όση κατανόηση και στήριξη ζητήσουν από τη σχέση τους. Έτσι ένα μεγάλο μέρος του 2019 αξιοποιήσεις αυτό το δώρο που σου κάνει ο/η σύντροφός σου, προκειμένου να ασχοληθείς εντατικά με την καταξίωσή. Επειδή όμως δε είσαι αχάριστος/η, κάθε φορά που βρίσκεις χρόνο φροντίζεις να ευχαριστήσεις το ταίρι σου για την ανοχή και την υπομονή του, γι’ αυτό αφιερώνεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου σ’ εκείνον/η. Η σχέση σου αυτό το έτος περνάει σε άλλο επίπεδο και είστε και οι δύο έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τα αισθήματα του ενός για τον άλλον είναι βαθιά, ουσιαστικά και πέρα για πέρα αληθινά!

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις μία φάση απομόνωσης γενικά αυτό το χρόνο. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθηματική σου ζωή, αλλά γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή. Οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη δουλειά το θεωρείς περιττό και το απομακρύνεις από τη ζωή σου, τουλάχιστον για τώρα. Αυτό όμως ακούγεται σαν εθελούσια φυλακή, που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Μπορεί πράγματι να μη θέλεις αντιπερισπασμούς στην καθημερινότητά σου, όμως αργά ή γρήγορα, η μαναχικότητα θα βλάψει τον ψυχισμό σου και καθώς είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και η παραγωγικότητά σου εξαρτάται από το συναίσθημά σου, ενδέχεται να μειώσεις άθελά σου την αποδοτικότητά σου. Άφησε τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν ακόμα κι αν είναι για μικρά διαστήματα. 

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Oroskopos.tv

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Oroskopos.tv

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Oroskopos.tv

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Τζένη

Εμπιστεύσου σε μένα οτιδήποτε σε απασχολεί, ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να υπάρξει άμεσα λύση σε αυτό που σε προβληματίζει! Μην χάνεις άλλο χρόνο, προχώρησε στην ζωή σου!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

5 hot tips στον Έρωτα !

Θέλεις να κρατήσεις το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση σου; Θέλεις να γίνεται κάθε μέρα έ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ο έρωτας απο πού περνάει ακριβώς;

Θέλεις να τα καταφέρεις όλα, να σου πουν ότι είσαι η καλύτερη στην δουλειά, χώρια που θέ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλώσσα των πουλιών

Πίσω από τα απλά, κρύβονται τα σύνθετα. Βέβαια και πίσω από τα σύνθετα, τελικά συναντάμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u