Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Δεκεμβρίου 2021

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Τοξότη οπότε μην πάρετε αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα.Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και θα έχετε προτάσεις που θα ευνοήσουν την προσωπική σας εξέλιξη αλλά θα αναπτύξουν και τη δημιουργικότητά σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε μια σημαντική εξέλιξη στη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια σε μια γνωριμία αλλά ίσως να έχετε και παθιασμένες σχέσεις από το φιλικό σας περιβάλλον.Αύριο

6 Δεκεμβρίου 2021

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές φιλίες ή ομάδες και θα πάρετε βοήθεια σχετικά με κάποιες διαφωνίες ή παρεξηγήσεις που μπορεί να προέκυψαν.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι μέσα από συζήτηση ή τη βοήθεια ενός φιλικού σας προσώπου μπορεί να έχετε πιο σωστή επικοινωνία με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι μέσα από τη συμβουλή κάποιου φίλου θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα έναν μυστικό έρωτα που μπορεί να νιώθετε.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Τοξότη και αρκετοί θα ασχοληθείτε με την καριέρα σας και ίσως και με επαφές με συνεργάτες ωστόσο θα πρέπει να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις αφού το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 07.12 ίσως να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό και από αυτή τη θέση θα σας ευνοήσει σε γνωριμίες ενώ το εξάγωνο του με τον Πλούτωνα μπορεί να σας ευνοήσει σε γνωριμίες με σημαντικά άτομα.Προσέχετε ωστόσο να μην μεγαλοποιήσετε μέσα σας οποιαδήποτε κατάσταση με το τετράγωνο Άρη-Δία στις 08.12 .

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα ευνοήσει επαφές και εξόδους αλλά και τα οικονομικά σας που θα τονιστούν περισσότερο από τη σύνοδό της με τον Πλούτωνα προς το τέλος της εβδομάδας ενώ το εξάγωνο Ερμή-Δία θα ευνοήσει κάποιους από εσάς σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε μια ήσυχη εβδομάδα ενώ θα αρχίσετε σταδιακά να ξεπερνάτε κάποια πίεση ψυχολογική που μπορεί να είχατε αλλά και εκκρεμότητες από το παρελθόν που μπορεί να σας είχαν μπλοκάρει ψυχολογικά.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα είστε αρκετά ήρεμοι με το ταίρι σας και θα τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες στη ζωή σας ενώ θα βελτιώσετε τις συνθήκες στη σχέση σας ίσως και με κάποιους νέους στόχους ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε αρκετές συναντήσεις και γνωριμίες μέσα στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε νέες ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα και ίσως να έχετε συζητήσεις και επαφές με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ωστόσο καλό θα είναι των τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας να μην δώσετε και μεγάλη σημασία σε πληροφορίες που μπορεί να μάθετε όπως επίσης καλό θα είναι να μην πάρετε και σημαντικές αποφάσεις σε επαγγελματικά θέματα ή σε κάποιες προτάσεις για συνεργασία που θα σας γίνουν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι μην δώσετε και πολύ σημασία σε συζητήσεις με το ταίρι σας ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε και κάποιες βλάβες στο σπίτι σας ενώ οι αδέσμευτοι φροντίστε να μην εμπιστευτείτε απόλυτα και γρήγορα μια νέα γνωριμία.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα είστε αρκετά ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα αφού θα καταφέρετε να συναντήσετε φίλους και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια πρόταση για συνεργασία που ίσως να σας αποφέρει βελτίωση στα εισοδήματά σας.Κάποιοι ίσως να κάνετε και σημαντικές γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σας αφού θα έχετε πιο ξέγνοιαστη εβδομάδα με αρκετές συναντήσεις και κοινωνικοποίηση ενώ οι αδέσμευτοι σίγουρα θα κάνετε μια γνωριμία που θα αποδειχτεί αρκετά σημαντική για εσάς και που θα σας δώσει έντονα συναισθήματα πάθους.

Δεκέμβριος 2021

Γενικά

Αυτό το μήνα θα είστε πιο κοινωνικοί αφού ο Ήλιος και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε ικανοποίηση από κάποια αναγνώριση που θα έχετε με το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα σας δώσει εύνοια σε επαφές,έμπνευση σε καλλιτεχνικά θέματα και ομάδες στις οποίες συμμετέχετε.Στις 04.12 η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη ίσως να σας δώσει επίσης αναγνώριση αλλά και μια επαγγελματική πρόταση .

Στις 06.12 το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σας φέρει μια σημαντική επιτυχία ,μια πρόταση αλλά και κάποια εύνοια στα οικονομικά σας ίσως και βοήθεια από κάποιον σημαντικό φίλο ενώ από τις 06.12 έως και τις 12.12 προσέχετε επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρετε ενώ ίσως να έχετε και κάποιες αμφιβολίες για κάποια πρόταση που τελικά θα έχει θετική λύση στις 13.12 με το εξάγωνο Ερμή-Δία αλλά και στην Πανσέληνος στις 19.12 στους Διδύμους που θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις αρχές του μήνα στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα στις 11.12 θα σας ωθήσει να είστε αρκετά παθιασμένοι με κάτι που έχετε αναλάβει στην καριέρα σας αλλά και σε σχέση με μια ομάδα ενώ κάποιοι ίσως να νιώσετε έντονα συναισθήματα για κάποιο άτοπο που συναναστρέφεστε.Στις 13.12 ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη και τον 10ο σας οίκο και την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω και θα έχετε αρκετό τρέξιμο στην εργασία σας,πιέσεις,κάποιες εντάσεις ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια επιτυχία σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 20.12 θα σας φέρει ξαφνικά ευχάριστα νέα,ξαφνικές συναντήσεις αλλά και προτάσεις .Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη την ίδια ημέρα και ίσως να έρθετε από δω και πέρα σε επαφή με φίλους από τα παλιά ενώ από τις 21.12 που ο Ήλιος θα περάσει στον Αιγόκερω θα αυξήσει και πάλι την κοινωνικότητά σας αλλά και την επικοινωνία σας με φίλους και συναδέλφους.

Στις 24.12 το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ίσως σας περιορίσει λίγο ψυχολογικά αλλά και στην επικοινωνία σας ή τις μετακινήσεις σας ή να δυσκολευτείτε σε κάποιους στόχους σας ωστόσο μέχρι τις 29.12 θα έχετε βρει λύσεις που θα βελτιώσουν κάπως τις δυσκολίες σας.Την ίδια ημέρα ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας και σταδιακά θα έχετε την ευεργεσία του όλο το ζώδιό σας .

Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 26.12 θα προσφέρει καλλιτεχνικές και ρομαντικές στιγμές στο 3ο δεκαήμερο ενώ στο τέλος του μήνα με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα και ανάδρομης Αφροδίτης θα έχετε επαφές με φιλικά σας πρόσωπα και συνεργάτες.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές του μήνα θα ασχοληθείτε αρκετά με τα επαγγελματικά σας και κάποιοι ίσως να καταφέρετε μια επαγγελματική συμφωνία ή να έχετε μια νέα ευκαιρία στην καριέρα σας που θα σας προσφέρει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη σε θέματα στόχων σας.Από τις 13.12 και μετά θα βρίσκεται και ο Άρης στον οίκο των επαγγελματικών σας και μπορεί να έχετε αρκετό τρέξιμο,κούραση και ένταση ωστόσο και πάλι θα πάρετε ικανοποίηση προς το τέλος του μήνα με τη σταθεροποίηση κάποιας συμφωνίας αλλά και κάποια επαγγελματική συνεργασία που μπορεί να έχετε με κάποια ομάδα ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.Ωστόσο από το τέλος του μήνα και μετά με τον Δία να περνάει στο ζώδιό σας θα έχετε μεγάλη αναγνώριση στα επαγγελματικά σας και την καριέρα σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από τα μέσα του μήνα και μετά θα έχετε έσοδα μέσα από την εργασία σας ωστόσο θα έχετε αρκετή κούραση και επίσης και έξοδα που κάπως θα σας ταλαιπωρήσουν.Ωστόσο ίσως καταφέρετε προς το τέλος του μήνα ίσως να καταφέρετε να βάλετε μια τάξη αλλά και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 2ου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε από την Ολική έκλειψη Ηλίου στις 04.12 και ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας αλλά ίσως να κάνετε και νέα ξεκινήματα.Γύρω στις 20.12 ίσως να έχετε και κάποια νέα πρόταση για συνεργασία  ωστόσο προς το τέλος του μήνα ίσως να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και περιορισμένοι από την εργασία σας αλλά θα νιώσετε και ψυχολογική πίεση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια ξαφνικά έσοδα από κάποιες συνεργασίες που θα έχετε.Γενικά όμως παρόλο που μπορεί να έχετε έσοδα ίσως να πρέπει να κάνετε και μια καλή διαχείριση αφού το τέλος του μήνα ίσως να βγάλει περισσότερες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές του μήνα θα έχετε κάποια επαγγελματική επιτυχία ενώ και στις 06.12 ίσως να έχετε κάποια σημαντική αναγνώριση.Ωστόσο προσέχετε υποσχέσεις στις 07.12 και 12.12 και αποφύγετε επαγγελματικές αποφάσεις και συμφωνίες ενώ από τις 13.12 θα έχετε εύνοια σε μια συνεργασία ενώ και στις 19.12 ίσως να έχετε εύνοια μέσα από κάποια επαγγελματική πρόταση ή μια νέα εργασία.Επίσης ίσως να έχετε και προτάσεις από άτομα που είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν ενώ και το τέλος του μήνα θα σας ικανοποιήσει με κάποια νέα πρόταση ή συνεργασία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και στα οικονομικά σας  από τις αρχές του μήνα θα πάρετε ικανοποίηση από έσοδα που θα έχετε ίσως και από το δημόσιο αλλά και από συμφωνίες που μπορεί να έχετε κάνει ωστόσο αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες στις 07.12 και στις 12.12.Η συνέχεια του μήνα ωστόσο θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς αφού η Αφροδίτη θα σας φέρει έσοδα αλλά και χρήματα που μπορεί να σας όφειλαν εδώ και αρκετό καιρό ενώ κάποιοι προς το τέλος του μήνα ίσως να επανεξετάσετε και να κάνετε συζητήσεις με συνεργάτες για οικονομικές συμφωνίες.

Ερωτικά

Από τις αρχές του μήνα του 1ου δεκαημέρου ίσως να έχετε συναντήσεις και επαφές με άτομα που εργάζεστε μαζί και κάποιοι ίσως να έχετε κάποια ερωτική προσέγγιση με κάποιο άτομο που είχατε και στο παρελθόν κάποια σχέση .Ωστόσο οι δεσμευμένοι ίσως να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε με το ταίρι σας κάποιες υποχρεώσεις σας αλλά να προγραμματίσετε και κάποιους στόχους σας.Ο Δίας από το τέλος του μήνα θα περάσει στους Ιχθύς και κάποιοι ίσως να θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια σημαντική γνωριμία σε μια έξοδό σας.

Του 2ου δεκαημέρου ίσως να πάρετε αποφάσεις να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε και να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε την ευκαιρία για μια ξαφνική γνωριμία γύρω στις 20.12.Το τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου θα ευνοηθείτε από τις αρχές του μήνα σε αισθηματικές γνωριμίες μέσα από ομάδες ή την παρέα σας και κάποιοι από εσάς ίσως να ζήσετε έναν ρομαντικό έρωτα ενώ οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε κάποιους στόχους με το ταίρι σας και ίσως να κάνετε και κάποιο ταξίδι που θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά.

Τέλος το υπόλοιπο του 3ου δεκαημέρου θα έχετε μια σημαντική ερωτική συναισθηματική επιτυχία ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι μέχρι τα μέσα του μήνα θα είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε ωστόσο από τις 13.12 και μετά με το εξάγωνο Ερμή-Δία ίσως να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια σχέση και ίσως να δείτε πιο καθαρά κάποια πράγματα.Επίσης η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 19.12 ίσως να σας επιστρέψει και έρωτες από το παρελθόν ή να επαναδιαπραγματευτείτε μια σχέση.

Οι δεσμευμένοι κάποιοι θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας και κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα μέσα από συναντήσεις και επαφές με φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να περάσετε πολύ όμορφα κοντά στις γιορτές.

Έτος 2021

1ο δεκαήμερο

[19-28 ή 29 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Η καριέρα σου αποκτά μία σταθερότητα αυτό το χρόνο, η οποία ναι μεν σε κάνει να βαριέσαι, από την άλλη όμως δε σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πολλές εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν τόσα πολλά στην καθημερινότητά σου, που δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις και πολλά στη δουλειά, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του 2021.

Κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους, όχι μόνο θα νιώσεις ανάγκη να αλλάξουν πράγματα στην καριέρα, αλλά θα τα θεωρείς και επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο αργότερα.

Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι στη δουλειά, χωρίς πολύ βαβούρα και καλό θα ήταν να μην μπεις σε διαδικασία προστριβών αν κάτι δε σου αρέσει. Μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα αυτό το χρόνο, εάν διατηρήσεις τους ούτως ή άλλως χαμηλούς σου τόνους.

Οικονομικά

Το πρώτο τετράμηνο παρατηρείται έντονη αστάθεια στον οικονομικό σου τομέα, κυρίως λόγω της κακής διαχείρισης που κάνεις. Οφείλεις να αναθεωρήσεις κάποιες πάγιες τακτικές σου, αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις την έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σου.

Από ‘κει και πέρα όμως αργά και σταδιακά βλέπεις σημαντική βελτίωση, η οποία αργότερα μέσα στο χρόνο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις κι ένα ‘μαξιλαράκι” ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο, το οποίο θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, αν μαζί με γενική βελτίωση, αλλάξει και η νοοτροπία σου.

Είσαι πολύ προσεκτικός/η στις σπατάλες σου, ενώ τίποτα δε δαπανάται αλόγιστα. Καλό είναι να κάνεις αποταμίευση, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί ρέπεις προς την τσιγκουνιά. Το ιδανικό μάθημα που φέρνει το 2021 για σένα είναι να μάθεις να ισορροπείς, όσον αφορά στη διαχείρισή σου.

Αισθηματικά

Ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2021 είναι ο αισθηματικός σου τομέας, καθώς δεν παύει να σε ξαφνιάζει και να σε εκπλήσσει (ευχάριστα) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορεί να θες να δώσεις προσοχή σε άλλους τομείς, όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή δε σου επιτρέπουν ούτε να αφιερώσεις χρόνο, αλλά και ούτε να σκεφτείς καθαρά για οτιδήποτε άλλο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 συναποφασίζεις με το ταίρι σου πως η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Η αλήθεια είναι πως είχες στο μυαλό σου κάτι πιο ήπιο ή πιο παθητικό, όμως υπάρχουν στιγμές που ορισμένες συνθήκες μας ξεπερνούν. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται σταθερά, αλλά συστηματικά στη σχέση σου και έως έναν βαθμό είναι απολύτως κατευθυνόμενες από ‘σένα και το/τη σύντροφό σου, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η ροή της καθημερινότητας φέρνει τόσες αλλαγές στη σχέση σας που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το πως ή το γιατί. Δεδομένου όμως ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι αρκετά θετικές για τη σχέση σου δεν το υπεραναλύεις και καλά κάνεις. Η ροή της καθημερινότητας και οι συνεχείς εξελίξεις στη σχέση σου φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ελευθερίες που σας κάνει και τους δύο να νιώθετε πιο ερωτευμένοι και πιο παιδιά από ποτέ. Όταν οι αλλαγές σε κάνουν ευτυχισμένο/η, γιατί να προσπαθήσεις να τις σταματήσεις;

Αν είσαι αδέσμευτος/η

Αποφασίζεις αυτό το χρόνο να τον ζήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ελεύθερα. Είσαι έτοιμος/η να αποτινάξεις από πάνω σου όλα τα ταμπού που δε σου επέτρεπαν να έχεις την ερωτική ζωή που θα ήθελες. Είναι γεγονός πως η προοπτική μια μόνιμης σχέσης δε σε έλκει ιδιαίτερα, όμως αυτό δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο. Θες και βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, συλλέγοντας συνεχώς εικόνες και εμπειρίες, ενώ δε διστάζεις να φλερτάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτή η αίσθηση της ανεξαρτησίας σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η, ενώ αν αποφασίσεις να περιορίσεις την ελευθερία φέτος θα είναι μόνο χάρη σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Απόλαυσέ το!

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Αυτό το χρόνο σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όχι τόσο εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, όσο ενδογενών. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως η δουλειά σε κουράζει πολύ και θα την παραμελείς και άλλες που θα έχεις τεράστια αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική διάθεση, δουλεύοντας μέχρι εσχάτων.

Τις περιόδους που θα αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου θα αυξάνεις σημαντικά την ισχύ σου, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάζεις και τις “μετοχές” σου. Θα αποκτήσεις μεγάλη αξία για τους εργοδότες σου το 2021, κάνοντας τη δουλειά σου σωστά στις περιόδους της επιλογής σου.

Μόλις νιώσεις ότι κουράζεσαι πάλι κάνεις το διάλειμμά σου, χωρίς όμως να ζημιώνεται η καριέρα σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις για φέτος είναι ακριβώς αυτή, ο εαυτός σου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητάει διακοπούλες…

Οικονομικά

Το χρήμα δεν περιμένεις να σε βρει, πας εσύ και το βρίσκεις ο κόσμος να χαλάσει. Φαίνεται πως είναι το πιο δυναμικό έτος των τελευταίων χρόνων για τον οικονομικό σου τομέα, γιατί είσαι αποφασισμένος/η να μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην τύχη, αλλά παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια και κυνηγάς με όλες τις δυνάμεις τους στόχους σου.

Αυτό μπορεί να φέρει πολύ άμεσα αποτέλεσμα στα έσοδα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει και πολύ σπάταλο/η, καθώς υιοθετείς φέτος ένα lifestyle “τα κέρδισα, τα αξίζω και θα τα χαλάσω” κι αν κάποιο κοντινό σου πρόσωπο αποπειραθεί να σε συμβουλεύσει, το πιο πιθανό είναι πως θα πάρει την απάντηση “τα δικά σου χαλάω;”.

Σωστά όλα αυτά και καλά κάνεις, αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προνοητικός/ή για το άμεσο μέλλον, καθώς με αυτή τη νοοτροπία, είναι πολύ πιθανό να βγεις αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού και να αφήνεις εκκρεμότητες να “τρέχουν”. Δικά σου είναι, αλλά σκέψου και λίγο τις συνέπειες.

Αισθηματικά

Το 2021 παρουσιάζεις δύο πρόσωπα στον αισθηματικά τομέα, εκείνο του συντροφικού, τρυφερού ανθρώπου που δε μπορεί λεπτό μόνος/η του και εκείνο του ερημίτη που αποστασιοποιείται συναισθηματικά και αναζητά τις ισορροπίες του μέσω τις απομόνωσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις αυτήν την πολυτέλεια, τι γίνεται όμως για το δεσμευμένος/η;

Αν είσαι δεσμευμένος/η

Στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου, τα οποία προκαλούν σύγχυση και αστάθεια στη σχέση σου. Από τη μία βγάζεις τόσο συναίσθημα που δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι και από την άλλη απομακρύνεσαι. Εφόσον νιώθεις έτσι καλό θα ήταν και προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις στη σχέση σου να επικοινωνείς με το ταίρι πιο συχνά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή σου η στάση δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ σας δέσμευση. Αυτό είναι μία πρόκληση για σένα φέτος, να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με το/τη σύντροφό σου, ακόμα κι όταν η επικοινωνία σας χωλαίνει. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη σχέση σου από την εσωτερική σου ανισορροπία και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή όταν νιώθεις έτσι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η

Δεν έχεις την ίδια ευθύνη με κάποιο/α δεσμευμένο/η, οπότε δεν ανησυχείς και τόσο. Αν είσαι σε mood να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή το κάνεις, βγαίνεις, φλερτάρεις ή συναντάς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και περνάς καλά! Όταν όμως δεν έχεις τη διάθεση, κλείνεις τηλέφωνα και πόρτες και ανοίγεις μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτήν την κατάσταση, όμως καλό θα ήταν να γίνεσαι και πιο ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους, γιατί δε θα είναι λίγες οι φορές που θα τους προκαλέσεις σύγχυση σχετικά με το τι φταίει ή τι σου έκαναν. Γιατί να έχουν εκείνοι/ες ενοχές επειδή εσένα σε πιάνουν οι “κλειστές” σου;

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Μ ε το ξεκίνημα του 2021 θέτεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, τους οποίους κι επεξεργάζεσαι από το περασμένο έτος. Δουλεύεις πολύ, σκληρά κι ακούραστα! Δεν έχεις σκοπό να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί για την επιτυχία δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Εργάζεσαι για δύο λόγους, να αυξήσεις την ισχύ και ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποια μεγαλύτερη θέση και να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Και τα δύο είναι απόλυτα ρεαλιστικοί στόχοι, όμως όσο προχωράει το 2021 είναι πολύ πιθανό να γίνεσαι πιο αλαζόνας και τα κίνητρά σου να γίνονται μέρα με τη μέρα πιο ταπεινά.

Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό να αλλοτριωθεί για χάρη της αναγνώρισης, γιατί όταν έρθει η ώρα της αυτοκριτικής δε θα σου αρέσει αυτό στο οποίο έχεις μετατραπεί. Φρόντισε να διατηρήσεις το χαρακτήρα και την ταπεινότητά σου, γιατί αντίθετα απ’ ό, τι νομίζεις δεν κερδίζει πάντα ο ισχυρός και ο αδίστακτος…

Οικονομικά

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 τα οικονομικά σου δέχονται ένα ισχυρό lifting, το οποίο έρχεται λίγο απρόσμενα. Χάνεις και κερδίζεις χρήματα εν ριπή οφθαλμού. Δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα αυτό, καθώς τα τελευταία 7-8 χρόνια είχες συνηθίσει να ζεις έτσι και έχεις μάθει πως να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου σε τόσο μεγάλες ταχύτητες.

Όμως φέτος αυτό αλλάζει. Δέχεσαι με μεγάλη χαρά τις τελευταίες αλλαγές και προετοιμάζεσαι για την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο οικονομικός σου τομέας που σου παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και για φέτος μεγαλύτερη εύνοια. Τα χρήματα συνεχίζουν να παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια σου, όμως τώρα τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη άνεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα.

Αυτό σου προσφέρει την πολυτέλεια να γίνεσαι σπάταλος/η για σένα, για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί τώρα κάνεις αυτό που θες και όχι αυτό που πρέπει. Αυτή είναι η διαφορά με τα περασμένα χρόνια, σπαταλούσες γιατί έπρεπε, ενώ τώρα σπαταλάς γιατί θέλεις. Αυτή η νέα συνθήκη σε ενθουσιάζει πολύ και δεν πρόκειται να στο χαλάσει κανένας. Απόλαυσέ το!

Αισθηματικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου είναι πιο σημαντικά για σένα φέτος απ’ ό, τι οποιοσδήποτε άλλος τομέας, έτσι στρέφεις την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Το ερώτημα είναι μπορείς να αντέξεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς συντροφικότητα στη ζωή σου;

Αν είσαι δεσμευμένος/η

Έχεις το τακτ να ενημερώσεις το/τη σύντροφό σου σχετικά με την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς στην καριέρα σου και είσαι από τους/τις τυχερούς/ες που έχουν όση κατανόηση και στήριξη ζητήσουν από τη σχέση τους. Έτσι ένα μεγάλο μέρος του 2021 θα αξιοποιήσεις αυτό το δώρο που σου κάνει ο/η σύντροφός σου, προκειμένου να ασχοληθείς εντατικά με την καταξίωση. Επειδή όμως δε είσαι αχάριστος/η, κάθε φορά που βρίσκεις χρόνο φροντίζεις να ευχαριστήσεις το ταίρι σου για την ανοχή και την υπομονή του, γι’ αυτό αφιερώνεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου σ’ εκείνον/η. Η σχέση σου αυτό το έτος περνάει σε άλλο επίπεδο και είστε και οι δύο έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τα αισθήματα του ενός για τον άλλον είναι βαθιά, ουσιαστικά και πέρα για πέρα αληθινά!

Αν είσαι αδέσμευτος/η

Βιώνεις μία φάση απομόνωσης γενικά αυτό το χρόνο. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθηματική σου ζωή, αλλά γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή. Οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη δουλειά το θεωρείς περιττό και το απομακρύνεις από τη ζωή σου, τουλάχιστον για τώρα. Αυτό όμως ακούγεται σαν εθελούσια φυλακή, που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Μπορεί πράγματι να μη θέλεις αντιπερισπασμούς στην καθημερινότητά σου, όμως αργά ή γρήγορα, η μαναχικότητα θα βλάψει τον ψυχισμό σου και καθώς είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και η παραγωγικότητά σου εξαρτάται από το συναίσθημά σου, ενδέχεται να μειώσεις άθελά σου την αποδοτικότητά σου. Άφησε τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν ακόμα κι αν είναι για μικρά διαστήματα.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης Αναγνώστου

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Χριστίνα Δήμου

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μόνο η αγάπη !

Από όπου και να το πιάσουμε το θέμα της αγάπης, μας ξεφεύγει, μας ξεπερνάει. Η ψυχολογία ...

Σχέσεις - Αγάπη

Δείξε τη φροντίδα σου …

Οι γυναίκες θεωρούν γενικά ότι η αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική. Ωστόσο, η ώθηση και η ε ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η ενεργειακή στέγαση !

Όταν κάνουμε μία πνευματική-εσωτερική-μαγική τελετή, Πρέπει να ξέρουμε πως βρισκόμαστ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u