Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την κοινωνικότητα σας ενώ ίσως να έχετε κάποια ξαφνικά ευχάριστα νέα ή κάποιες ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε μια ευχάριστη επικοινωνία με το ταίρι σας και ίσως συναντήσετε φίλους.Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ξαφνικές γνωριμίες  μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.Αύριο

7 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε ώστε να σκεφτείτε τους στόχους σας αλλά να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ενώ ίσως να καταφέρετε να κάνετε και έναν καλό οικονομικό προγραμματισμό.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να εξελίξετε κάποιους στόχους σας με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε μια συνάντηση  από το παρελθόν .

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα φέρει βελτίωση μέσα στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας ενώ πολλοί ίσως να έχετε και ευχάριστες συναντήσεις ή να ασχοληθείτε αρκετά με την ομορφιά σας.Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 09.06  ίσως να σας δώσει ικανοποίηση από κάποια συμφωνία ή κάποια πρόταση που θα έχετε  ενώ κάποιοι ίσως να είστε και περισσότερο δημιουργικοί από ιδέες που ίσως να έχετε.

Ωστόσο προσέχετε στις 11.06 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία που ίσως να φέρει κάποια υπερβολή σε συζητήσεις που μπορεί να έχετε μέσα στην εργασία σας ή και με το περιβάλλον σας ενώ αποφύγετε και κάποια υπερβολή στη διατροφή σας.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και ίσως να κάνετε κάποιες προσκλήσεις σε συνεργάτες στο σπίτι σας ενώ θα έχετε και περισσότερη επαφή με πρόσωπα της οικογένειάς σας.Με την αναδρομή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάποιοι ίσως να επανεξετάσετε  το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και κάποια ομάδα στην οποία συμμετέχετε.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε περισσότερη διάθεση μέσα στην καθημερινότητα ωστόσο αποφύγετε να κάνετε υπερβολικά έξοδα ή ακόμη να κάνετε και υπερβολές στην επικοινωνία με το ταίρι σας .Κάποιοι θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι και την οικογένειά σας και κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση.

Οι αδέσμευτοι ίσως να φλερτάρετε μέσα στον χώρο εργασίας σας  ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές και τα πολλά μηνύματα  για να μην παρεξηγηθείτε ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία που ίσως να προσκαλέσετε αμέσως στο σπίτι σας.

Ιούνιος 2023          

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα σας βοηθήσει να ζήσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.με τα παιδιά σας,να έχετε ευχάριστες επαφές ή να έχετε εύνοια σε χόμπι και δημιουργικότητα.Η Πανσέληνος στον Τοξότη ωστόσο στις 04.06 σε τετράγωνο με Ποσειδώνα θα χρειαστεί την προσοχή σας στην καριέρα σας ενώ ίσως να νιώσετε κάποια ανασφάλεια για επαγγελματικά θέματα.Από τις 05.06 ωστόσο η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ομορφύνει την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες μέσα στην εργασία σας ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 11.06 ίσως να σας φέρει τυχερές συναντήσεις και γνωριμίες.

Στις 15.06 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου επίσης θα χρειαστεί προσοχή στην καριέρα σας ή στις σχέσεις με την οικογένειά σας που ίσως να σας πιέσουν αρκετά ,κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες πιέσεις από φιλικά σας πρόσωπα ή ομάδες που συμμετέχετε ενώ και θέματα σπιτιού ίσως να σας πιέσουν ενώ ίσως να βρείτε λύσεις προς το τέλος του μήνα με το εξάγωνο Ηλίου-Κρόνου.

Στις 17.06 το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης θα σας φέρει ευχάριστες επαφές μέσα στην καθημερινότητα και σε προσκλήσεις που ίσως να κάνετε στο σπίτι σας ενώ το εξάγωνο Ερμή-Άρη στις 21.06 ίσως να σας βοηθήσει σε κάποια επαγγελματική συνεργασία ή να ξεκινήσετε μια εργασία μέσα από το σπίτι.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 18.06 επίσης ίσως δημιουργήσει ανασφάλεια σε σχέσεις και συνεργασίες ,μην εμπιστευτείτε νέες γνωριμίες ή υποσχέσεις ενώ προσέχετε και κάποιες βλάβες μέσα στο σπίτι σας.Επίσης το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 26.06 θα χρειαστεί την προσοχή σας σε μετακινήσεις μέσα στην εργασία σας ,σε κάποια ένταση που ίσως να υπάρξει αλλά και σε κάποιο παρασκήνιο που ίσως να υπάρξει γύρω από το πρόσωπό σας.

Ο Άρης στους Διδύμους σίγουρα σας έχει κουράσει αρκετά και ίσως να σας έχει φέρει και θέματα με την οικογένειά σας ή κάποιες βλάβες μέσα στο σπίτι ωστόσο σίγουρα θα σας έχει φέρει και κάποια ένταση και νεύρα ενώ και ο Ερμής στον Αιγόκερω ανάδρομος από το τέλος του χρόνου ίσως να σας ανέτρεψε κάποια σχέδια αλλά σίγουρα μέχρι και τις 18.01 θα σας φέρει σε επαφές με πρόσωπα της οικογένειάς σας που είχατε καιρό να δείτε.Ο Δίας επίσης στον Κριό μέχρι και τις 15.05 θα σας φέρει έσοδα και εύνοια στα οικονομικά σας ενώ περνώντας στη συνέχεια στον Ταύρο θα φέρει εύνοια σε νέες γνωριμίες,ίσως να ξεκινήσετε σεμινάρια,θα έχετε εύνοια σε συμφωνίες,εύνοια από τα αδέλφια σας αλλά και σε ένα μεταφορικό μέσο που ίσως αγοράσετε .

Ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 07.03 και φέτος θα επηρεάσει μόνο το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και παρόλο που θα σας πιέσει αρκετά εάν κάνετε έναν καλό προγραμματισμό στο τέλος θα ανταμοιφθείτε ακόμη κι αν κουραστείτε αρκετά.Επίσης θα βοηθήσει σε κάποιους από εσάς να αδυνατίσετε εάν το θελήσετε.Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και  θα σας ευνοεί την ενασχόλησή σας με υπολογιστές ή την εργασία μέσα από κάποιον υπολογιστή ενώ ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας θα συνεχίσει να σας αποπλανεί και θα πρέπει να έχετε πάντα στο νου σας να λειτουργείτε με ρεαλισμό.Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από 23.03 -11.06 θα είναι στον 12ο σας οίκο ωστόσο φέτος θα επηρεάσει τις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας που ίσως να σας αλλάξει ψυχολογικά ωστόσο οι αλλαγές θα φανούν περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Επίσης ευνοϊκές ημερομηνίες για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θα είναι με την Αφροδίτη στους Ιχθύς , τον Κριό και τον Ταύρο  τον Φεβρουάριο ,Μάρτιο μέχρι και τα μέσα Απριλίου,η Αφροδίτη στον Καρκίνο από 08.05-04.06 και η Αφροδίτη στην Παρθένο από από 09.10-07.11.Μια μικρή προσοχή θα πρέπει να δείξετε με τον Άρη στην Παρθένο από 10.07-26.08 που θα δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με συνεργάτες και σχέσεις ή συνεργασίες σας.

Επίσης οι Εκλείψεις φέτος θα είναι δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα ενεργοποιήσουν ξεκινήματα  οικονομικά και συναισθηματικά στις 20.04 και 14.10 ωστόσο  με το κλείσιμο του κύκλου των Εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί ή τακτοποιήσει θέματα της μετακίνησής σας,νομικά ή συνταξιοδοτικά ακόμη και γραφειοκρατικά ώστε να μπορέσετε να έχετε έσοδα και να μην προκύψουν έξοδα που δεν θα πιεστείτε να τακτοποιήσετε.ΟΙ δύο Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού θα πραγματοποιηθούν στις 05.05 και 28.10.

Επίσης στα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ίσως να έχετε επιστροφές ατόμων που είχατε να δείτε καιρό ή  να συνεργαστείτε,ερωτικές επιστροφές ωστόσο δεν θα πρέπει να κάνετε νέα ξεκινήματα,να υπογράψετε συμφωνίες,να αγοράσετε ηλεκτρονικά μέσα και τα διαστήματα αυτά θα είναι από 28.12-18.01 στον Αιγόκερω,από 20.04-15.05 στον Ταύρο,από 23.08-15.09 στην Παρθένο αλλά και από 13.12.23-02.01.24.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Σοφία

Είμαι η Σοφία και είμαι επαγγελματίας αστρολόγος και μεταφυσικός εδώ και 18 χρόνια. Μπορώ να σου δώσω σίγουρες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα. Μπορώ με απόλυτη επιτυχία να σε καθοδηγήσω να κερδίσεις τους στόχους σου και τα όνε ...

Ζωή

Είμαι η Ζωή και ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Εγώ θα προχωρήσω στις αποκαλύψεις , θα μάθεις όλα όσα δεν ήξερες και όλα όσα σου έκρυβαν και θα αποφασίσεις ποια π ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η γλώσσα του σώματος ..

Οι άνδρες είναι ντροπαλοί, Όσο αφορά την ύπαρξη κάποια δέσμευσης και αυτό είναι πασίγν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Είναι η σχέση σας σε κίνδυνο; 4 σημάδια για να προσέξετε …

Ενώ είναι απολύτως λογικό να γλιστράει η λάμψη μιας νέας σχέσης , Με την πάροδο του χρό ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Παραβάτης ή φιλόσοφος !

Ο αυτοκράτορας Ιουλιανός, Είναι από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του Βυζαν ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u