Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2019

Γενικά

Στις ρίζες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να επιστρέψετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Και αυτό γιατί,  κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας , είναι πιθανό να ενισχύσει την ματαιοδοξία σας, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας είναι πιθανό να σας παρασύρει σε συμπεριφορές και πράξεις που δεν ταιριάζουν στον ηθικό σας κώδικα.

Ερωτικά

Εάν είστε σε μία μόνιμη σχέση, ίσως θα πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να βρείτε το χρόνο εκείνο που θα εξασφαλίζατε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Η αλήθεια είναι πως έχετε απορροφηθεί από τα ζητήματα που λύνετε καθημερινά και κάπου έχετε περάσει την προσωπική σας ζωή σε δεύτερη μοίρα. Εάν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια πράγματα σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε καλύτερα και να έρθετε πιο κοντά, που θα σας απογοητεύσουν ή θα σας αποθαρρύνουν. Μπορεί όμως να μην είναι όλα αλήθεια. Δείτε το.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2019

Γενικά

Συναισθηματικά φορτισμένη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό μια νέα οικονομική συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να μην προχωρήσει με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε ή να μην λάβετε την οικονομική υποστήριξη ενός προσώπου από το φιλικό σας περιβάλλον όπως εσείς επιθυμούσατε.

Ερωτικά

Ίσως κάποιες εμμονές που έχετε με το ερωτικό σας παρελθόν, να σας μπλοκάρουν και να μη σας αφήνουν να προχωρήσετε είτε την υπάρχουσα σχέση σας., είτε να προσπαθήσετε να ξεκινήσετε να βγαίνετε να φλερτάρετε και να προκαλείτε την ερωτική σας τύχη. Να θυμάστε ότι έχετε όλες τις προϋποθέσεις να δημιουργήσετε ένα νέο δεσμό και μάλιστα αν του δώσετε χρόνο, να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σπουδαίο για τη συναισθηματική σας ζωή. Αν είστε με κάποιον άνθρωπο να ξέρετε ότι μπορεί η ρουτίνα της καθημερινότητάς σας να τον κούρασε και να έχετε τις επόμενες μέρες αντιδράσεις.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   15/9 – 22/9/2019

Τα πατήματα σας, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Ιχθύες.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει μια ομπρέλα προστασίας για όποιον και ότι θεωρείτε δικό σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να βάλετε ένα όριο σε όλο αυτό, γιατί στην προσπάθεια σας να τους δείξετε την αγάπη σας και πόσο πολύ τους νοιάζεστε είναι πιθανό να νιώσουν ότι τους πνίγεται.
Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τις συζητήσει που αφορούν μελλοντικές συνεργασίες, ωστόσο, πριν προχωρήσετε σε αυτές θα πρέπει να αποδείξετε στους μελλοντικούς συνεργάτες σας την αξία σας και ότι μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.
Την Τρίτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.
Την Τετάρτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας ώστε να αποφύγετε τα μικροατυχήματα εξαιτίας της βιασύνης σας, ενώ την ίδια ημέρα ο Κρόνος ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Την Πέμπτη η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα,  θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας , επίσης ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Το Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για τελευταία φορά ο Δίας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες για το επαγγελματικό σας μέλλον.
Ενώ την Κυριακή, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, είναι πιθανό να είναι η αφορμή για να επανεξετάσετε τους όρους μιας  οικονομικής συνεργασίας με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Ερωτικά

Είσαι λίγο αρνητικός/ή απέναντι στις συμβουλές που σου δίνουν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, όχι επειδή απαξιώνεις τη γνώμη τους, αλλά επειδή εσύ “ξέρεις καλύτερα” και συνήθως έτσι είναι. Ωστόσο, στην αρχή της εβδομάδας σου δίνεται μία συμβουλή από κάποιο άτομο της εμπιστοσύνης σου, σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, που μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη.

Αν είσαι δεσμευμένος/η έρχεσαι αντιμέτωπος/η με προκλήσεις αυτήν την εβδομάδα, κυρίως μέσα στη σχέση σου. Θα κληθείς αρκετές φορές να απαρνηθείς τη φύση σου και να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερη επιμονή για χάρη του/της συντρόφου σου και να δεσμευτείς απέναντι του/της πως θα εργαστείς σκληρά για να βελτιώσεις κάποια πράγματα, τόσο σε σένα τον/ην ίδιο/α, όσο και στη σχέση σου. Μην πανικοβάλλεσαι, δεν είναι μόνιμη κατάσταση, αλλά προσωρινή κι εφόσον νοιάζεσαι, δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δέχεσαι εσωτερικές “ζυμώσεις” αυτήν την εβδομάδα, σχετικά με τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Νιώθεις πως τις αγνοήσες για μεγάλο διάστημα και θέλεις αυτό να αλλάξει. Έτσι, αυτό το διάστημα με αποφασιστικότητα και σιγουριά, ασχολείσαι με αυτές με τη βεβαιότητα πως θα τις εκπληρώσεις. Είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, όταν “αγωνίζεσαι” γι’ αυτά που θέλεις και το εκπέμπεις.

Σεπτέμβριος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Το Σεπτέμβριο επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως φύσεως, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες. Η καθημερινότητά σου σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίζεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά αυτήν την περίοδο, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

1ο δεκαήμερο

[19-29 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις τρομερή σωματική ενέργεια, την οποία διοχετεύεις σε ένα μεγάλο βαθμό στη δουλειά σου, ωστόσο για να αντεπεξέλθεις σωστά και να έχει κάποιο αποτέλεσμα αυτό, θα πρέπει να βασιστείς στην ομαδική δουλειά.

Στον οικονομικό τομέα όσες περισσότερες αλλαγές επιδιώξεις, τόσο το καλύτερο, κάτι που μπορεί να σε ξενίσει, αφού στα επαγγελματικά σου δε θα λειτουργήσει καθόλου μία τέτοια πορεία. Εργάζεσαι σκληρά και σπαταλάς πολύ και όσο ξαφνικά μπορεί να ξοδεύεις χρήμα, τόσο ξαφνικά θα το αναπληρώνεις.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα πρόκειται να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες, κυρίως με άτομα κύρους, όμως είσαι αποφασισμένος/η να κάμψεις κάθε δυσκολία ή εμπόδιο που παρουσιάζεται τώρα στο δρόμο σου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πάρεις με το μέρος σου όλους όσους σου εναντιώνονταν και δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να αυξήσεις, τόσο το κύρος ή/και τη θέση σου μέσα στη δουλειά, όσο και τις απολαβές σου.

Στον οικονομικό τομέα εργάζεσαι σκληρά, κάτι που μεταφράζεται με θετικό πρόσημο σε αριθμούς, ωστόσο δυσκολεύεσαι να αποταμιεύσεις καθώς όσο μεγαλύτερη η εισροή, τόσο μεγαλύτερη και η εκροή χρημάτων. Μέχρι και τα μέσα του μήνα ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις ένα θέμα με την υπερβολική εκροή χρημάτων, αλλά προς το τέλος του Σεπτεμβρίου η κατάσταση εξομαλύνεται σημαντικά.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποιείς κάθε νέα πληροφορία που σου εμφανίζεται με αποτέλεσμα να αυξάνεις σημαντικά το κύρος και την αξία σου στον εργασιακό σου χώρο. Σε αυτή την προσπάθεια ενισχύεσαι και από τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα στα οποία θα βρίσκεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κάτι που σε καθιστά απαραίτητο/η στο χώρο που δραστηριοποιείσαι, ενώ ταυτόχρονα κερδίζεις τον αμέριστο σεβασμό συναδέλφων αλλά και ανωτέρων σου.  

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως λόγω της δικής σου διαχείρισης. Δεν είναι άσχημο διάστημα για τα οικονομικά σου, όμως φαίνεται πως χάνεις λίγο τον έλεγχο και ξοδεύεις αλόγιστα. Φυσικά το δικαιούσαι, αλλά έχεις 30 μέρες μπροστά σου…

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτό το μήνα και κυρίως προς τα μέσα δεν είσαι και στα καλύτερά σου, αφού η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο. Μπορεί να ανακινείς λάθη του παρελθόντος, να θυμάσαι ανθρώπους που μπορεί να αδίκησες και όλο αυτό σε κάνει κάπως απαισιόδοξο/η και σου δημιουργεί ενοχές. Μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να πάρει τον έλεγχο της πραγματικότητας, αφού τα γεγονότα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεσαι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την αισιοδοξία σου η οποία επιστρέφει σύντομα για να μείνει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις…παλιούς πειρασμούς, αφού δεν αποκλείεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να επανεμφανιστεί κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος στη ζωή σου. Λατρεύεις να βρίσκεσαι μέσα σε μία σταθερή σχέση, όμως τώρα υπάρχει ένας κίνδυνος αυτή να διαταραχθεί. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει με ψυχραιμία την κατάσταση και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι ήταν περισσότερο μια στιγμιαία παρόρμηση, παρά πραγματική ανάγκη.

Αν είσαι αδέσμευτος/η κομβικό ρόλο θα παίξει το παρελθόν σου μέσα στο Σεπτέμβριο, αφού τόσο καταστάσεις, όσο και πρόσωπα θα κάνουν την επανεμφάνισή τους, δημιουργώντας σου ανάμικτα συναισθήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα σου ξυπνήσουν όμορφα συναισθήματα, ενώ σε άλλες θα θυμηθείς γιατί κάποια πράγματα ανήκουν στο παρελθόν. Στην παρούσα φάση, καλό είναι να χειριστείς την όποια κατάσταση μόνος/η, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις, αφού όσο καλές και να είναι οι προθέσεις φίλων και γνωστών, τώρα περισσότερο θα σε αποπροσανατολίσουν, παρά θα σε βοηθήσουν. 

1ο δεκαήμερο

[19-28 ή 29 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Η καριέρα σου αποκτά μία σταθερότητα αυτό το χρόνο, η οποία ναι μεν σε κάνει να βαριέσαι, από την άλλη όμως δε σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πολλές εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν τόσα πολλά στην καθημερινότητά σου, που δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις και πολλά στη δουλειά, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του 2019. Κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους, όχι μόνο θα νιώσεις ανάγκη να αλλάξουν πράγματα στην καριέρα, αλλά θα τα θεωρείς και επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο αργότερα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι στη δουλειά, χωρίς πολύ βαβούρα και καλό θα ήταν να μην μπεις σε διαδικασία προστριβών αν κάτι δε σου αρέσει. Μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα αυτό το χρόνο, εάν διατηρήσεις τους ούτως ή άλλως χαμηλούς σου τόνους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις πολύ έντονη δραστηριοποίηση στην καθημερινότητά σου αυτό το χρόνο, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το νευρικό σου σύστημα. Τείνεις να εκφράζεις πολύ έντονα τον εκνευρισμό σου, όταν κάτι δε γίνεται όπως θες, με αποτέλεσμα να μεταδίδεις αυτήν την ένταση στο εργασιακό περιβάλλον, μειώνοντας την παραγωγικότητα. Πρέπει να καταλάβεις πως αυτό δεν είναι προς όφελός σου και είναι απαραίτητο για το καλό τις δουλειάς να μάθεις να εκτονώνεις με διαφορετικό τρόπο την έντασή σου.

Αν είσαι άνεργος/η, οι μετακινήσεις γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου το 2019. Είτε χρειαστεί να κάνεις αρκετά δρομολόγια για να βρεις δουλειά, είτε βρεις κάτι που απαιτεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις, το σίγουρο είναι πως πρέπει να μάθεις να διατηρείς τον αυτοέλεγχό σου κάνοντας συνεχώς διαδρομές. Η πιθανότητα να βρεις δουλειά είναι με το μέρος αυτό το έτος, αρκεί να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι θα σε βλέπει σπάνια το σπίτι σου.


Οικονομικά

Το πρώτο τετράμηνο παρατηρείται έντονη αστάθεια στον οικονομικό σου τομέα, κυρίως λόγω της κακής διαχείρισης που κάνεις. Οφείλεις να αναθεωρήσεις κάποιες πάγιες τακτικές σου, αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις την έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σου. Από ‘κει και πέρα όμως αργά και σταδιακά βλέπεις σημαντική βελτίωση, η οποία αργότερα μέσα στο χρόνο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις κι ένα ‘μαξιλαράκι” ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο, το οποίο θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, αν μαζί με γενική βελτίωση, αλλάξει και η νοοτροπία σου. Είσαι πολύ προσεκτικός/η στις σπατάλες σου, ενώ τίποτα δε δαπανάται αλόγιστα. Καλό είναι να κάνεις αποταμίευση, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί ρέπεις προς την τσιγκουνιά. Το ιδανικό μάθημα που φέρνει το 2019 για σένα είναι να μάθεις να ισορροπείς, όσον αφορά στη διαχείρισή σου.


Αισθηματικά

Ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019 είναι ο αισθηματικός σου τομέας, καθώς δεν παύει να σε ξαφνιάζει και να σε εκπλήσσει (ευχάριστα) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορεί να θες να δώσεις προσοχή σε άλλους τομείς, όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή δε σου επιτρέπουν ούτε να αφιερώσεις χρόνο, αλλά και ούτε να σκεφτείς καθαρά για οτιδήποτε άλλο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 συναποφασίζεις με το ταίρι σου πως η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Η αλήθεια είναι πως είχες στο μυαλό σου κάτι πιο ήπιο ή πιο παθητικό, όμως υπάρχουν στιγμές που ορισμένες συνθήκες μας ξεπερνούν. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται σταθερά, αλλά συστηματικά στη σχέση σου και έως έναν βαθμό είναι απολύτως κατευθυνόμενες από ‘σένα και το/τη σύντροφό σου, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η ροή της καθημερινότητας φέρνει τόσες αλλαγές στη σχέση σας που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το πως ή το γιατί. Δεδομένου όμως ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι αρκετά θετικές για τη σχέση σου δεν το υπεραναλύεις και καλά κάνεις. Η ροή της καθημερινότητας και οι συνεχείς εξελίξεις στη σχέση σου φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ελευθερίες που σας κάνει και τους δύο να νιώθετε πιο ερωτευμένοι και πιο παιδιά από ποτέ. Όταν οι αλλαγές σε κάνουν ευτυχισμένο/η, γιατί να προσπαθήσεις να τις σταματήσεις;

Αν είσαι αδέσμευτος/η αποφασίζεις αυτό το χρόνο να τον ζήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ελεύθερα. Είσαι έτοιμος/η να αποτινάξεις από πάνω σου όλα τα ταμπού που δε σου επέτρεπαν να έχεις την ερωτική ζωή που θα ήθελες. Είναι γεγονός πως η προοπτική μια μόνιμης σχέσης δε σε έλκει ιδιαίτερα, όμως αυτό δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο. Θες και βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, συλλέγοντας συνεχώς εικόνες και εμπειρίες, ενώ δε διστάζεις να φλερτάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτή η αίσθηση της ανεξαρτησίας σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η, ενώ αν αποφασίσεις να περιορίσεις την ελευθερία φέτος θα είναι μόνο χάρη σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Απόλαυσέ το! 

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Αυτό το χρόνο σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όχι τόσο εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, όσο ενδογενών. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως η δουλειά σε κουράζει πολύ και θα την παραμελείς και άλλες που θα έχεις τεράστια αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική διάθεση, δουλεύοντας μέχρι εσχάτων. Τις περιόδους που θα αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου θα αυξάνεις σημαντικά την ισχύ σου, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάζεις και τις “μετοχές” σου. Θα αποκτήσεις μεγάλη αξία για τους εργοδότες σου το 2019, κάνοντας τη δουλειά σου σωστά στις περιόδους τις επιλογής σου. Μόλις νιώσεις ότι κουράζεσαι πάλι κάνεις το διάλειμμά σου, χωρίς όμως να ζημιώνεται η καριέρα σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις για φέτος είναι ακριβώς αυτή, ο εαυτός σου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητάει διακοπούλες…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εργάζεσαι ακατάπαυστα, γιατί το θέλεις, γιατί έχεις τις αντοχές και γιατί όσο βλέπεις τη δουλειά και τα έσοδά σου να αυξάνονται “γλυκαίνεσαι” και θέλεις κι άλλο. Το ζενίθ παραγωγικότητάς σου και των εσόδων σου παρατηρούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου απ’ ό, τι φαίνεται δεν έχεις σκοπό να ξεκουραστείς. Είναι ένα ιδανικό έτος για να αυξήσεις τη δουλειά, τα έσοδα και τη φήμη σου, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να δημιουργήσεις και ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει την επιτυχία και του παραπάνω χρόνου.

Αν είσαι άνεργος/η δεν έχει και πολύ σημασία για σένα αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις δουλειά, γιατί είσαι διατεθειμένος/η, ακόμα κι αν δεν είναι, να τις κάνεις εσύ. Αυτή σου η αποφασιστικότητα θα είναι και καθοριστικής σημασίας στην έκβαση της αναζήτησης εργασίας, αφού κάποιες φορές ευνοείσαι από την τύχη, ενώ κάποιες άλλες η τύχη σου είσαι εσύ κι αν πάρεις απόφαση να βγεις προς αναζήτηση στην αγορά εργασίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις το στόχο σου.


Οικονομικά

Το χρήμα δεν περιμένεις να σε βρει, πας εσύ και το βρίσκεις ο κόσμος να χαλάσει. Φαίνεται πως είναι το πιο δυναμικό έτος των τελευταίων χρόνων για τον οικονομικό σου τομέα, γιατί είσαι αποφασισμένος/η να μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην τύχη, αλλά παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια και κυνηγάς με όλες τις δυνάμεις τους στόχους σου. Αυτό μπορεί να φέρει πολύ άμεσα αποτέλεσμα στα έσοδα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει και πολύ σπάταλο/η, καθώς υιοθετείς φέτος ένα lifestyle “τα κέρδισα, τα αξίζω και θα τα χαλάσω” κι αν κάποιο κοντινό σου πρόσωπο αποπειραθεί να σε συμβουλεύσει, το πιο πιθανό είναι πως θα πάρει την απάντηση “τα δικά σου χαλάω;”. Σωστά όλα αυτά και καλά κάνεις, αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προνοητικός/ή για το άμεσο μέλλον, καθώς με αυτή τη νοοτροπία, είναι πολύ πιθανό να βγεις αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού και να αφήνεις εκκρεμότητες να “τρέχουν”. Δικά σου είναι, αλλά σκέψου και λίγο τις συνέπειες.


Αισθηματικά

Το 2019 παρουσιάζεις δύο πρόσωπα στον αισθηματικά τομέα, εκείνο του συντροφικού, τρυφερού ανθρώπου που δε μπορεί λεπτό μόνος/η του και εκείνο του ερημίτη που αποστασιοποιείται συναισθηματικά και αναζητά τις ισορροπίες του μέσω τις απομόνωσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις αυτήν την πολυτέλεια, τι γίνεται όμως για το δεσμευμένος/η;

Αν είσαι δεσμευμένος/η στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου, τα οποία προκαλούν σύγχυση και αστάθεια στη σχέση σου. Από τη μία βγάζεις τόσο συναίσθημα που δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι και από την άλλη απομακρύνεσαι. Εφόσον νιώθεις έτσι καλό θα ήταν και προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις στη σχέση σου να επικοινωνείς με το ταίρι πιο συχνά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή σου η στάση δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ σας δέσμευση. Αυτό είναι μία πρόκληση για σένα φέτος, να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με το/τη σύντροφό σου, ακόμα κι όταν η επικοινωνία σας χωλαίνει. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη σχέση σου από την εσωτερική σου ανισορροπία και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή όταν νιώθεις έτσι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις την ίδια ευθύνη με κάποιο/α δεσμευμένο/η, οπότε δεν ανησυχείς και τόσο. Αν είσαι σε mood να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή το κάνεις, βγαίνεις, φλερτάρεις ή συναντάς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και περνάς καλά! Όταν όμως δεν έχεις τη διάθεση, κλείνεις τηλέφωνα και πόρτες και ανοίγεις μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτήν την κατάσταση, όμως καλό θα ήταν να γίνεσαι και πιο ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους, γιατί δε θα είναι λίγες οι φορές που θα τους προκαλέσεις σύγχυση σχετικά με το τι φταίει ή τι σου έκαναν. Γιατί να έχουν εκείνοι/ες ενοχές επειδή εσένα σε πιάνουν οι “κλειστές” σου;

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Μ ε το ξεκίνημα του 2019 θέτεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, τους οποίους κι επεξεργάζεσαι από το περασμένο έτος. Δουλεύεις πολύ, σκληρά κι ακούραστα! Δεν έχεις σκοπό να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί για την επιτυχία δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Εργάζεσαι για δύο λόγους, να αυξήσεις την ισχύ και ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποια μεγαλύτερη θέση και να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Και τα δύο είναι απόλυτα ρεαλιστικοί στόχοι, όμως όσο προχωράει το 2019 είναι πολύ πιθανό να γίνεσαι πιο αλαζόνας και τα κίνητρά σου να γίνονται μέρα με τη μέρα πιο ταπεινά. Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό να αλλοτριωθεί για χάρη της αναγνώρισης, γιατί όταν έρθει η ώρα της αυτοκριτικής δε θα σου αρέσει αυτό στο οποίο έχεις μετατραπεί. Φρόντισε να διατηρήσεις το χαρακτήρα και την ταπεινότητά σου, γιατί αντίθετα απ’ ό, τι νομίζεις δεν κερδίζει πάντα ο ισχυρός και ο αδίστακτος…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς το έτος πολύ δυναμικά, αλλά κατά τη διάρκεια του 2019 φαίνεται να μειώνεται η ενεργητικότητά σου. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση τόσο της δουλειάς, όσο και των εσόδων σου. Προσπάθησε να μοιράσεις τις δυνάμεις σου μέσα στο χρόνο, ώστε να να είσαι το ίδιο παραγωγικός/ή από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του έτους. Η επαγγελματική επιτυχία, άλλωστε, δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μαραθώνιος που απαιτεί σταθερότητα και αποδοτικότητα σε κάθε βήμα. Υιοθέτησε μια νοοτροπία πιο κοντά σε αυτό και θα δεις βελτίωση πρώτα στον εαυτό σου και κατ’ επέκταση στην επιχείρησή σου.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς και έχεις καλές πιθανότητες να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου οποιαδήποτε στιγμή του 2019 επιθυμείς, εκτός από τον Αύγουστο. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν είναι ιδανική περίοδος, αφού βρίσκεσαι ακόμα σε mood διακοπών κι έχεις μειωμένη επιθυμία για εργασία, όποτε ό, τι κι αν βρεις εκείνο το διάστημα θα το απορρίψεις ως κακή περίπτωση μόνο και μόνο για να μη χάσεις μέρες από τις διακοπές σου. Μπορείς κάλλιστα όμως να εκμεταλλευτείς όλο το υπόλοιπο έτος για να βρεις κάτι αξιόλογο.


Οικονομικά

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 τα οικονομικά σου δέχονται ένα ισχυρό lifting, το οποίο έρχεται λίγο απρόσμενα. Χάνεις και κερδίζεις χρήματα εν ριπή οφθαλμού. Δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα αυτό, καθώς τα τελευταία 7-8 χρόνια είχες συνηθίσει να ζεις έτσι και έχεις μάθει πως να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου σε τόσο μεγάλες ταχύτητες. Όμως φέτος αυτό αλλάζει. Δέχεσαι με μεγάλη χαρά τις τελευταίες αλλαγές και προετοιμάζεσαι για την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο οικονομικός σου τομέας που σου παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και για φέτος μεγαλύτερη εύνοια. Τα χρήματα συνεχίζουν να παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια σου, όμως τώρα τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη άνεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα. Αυτό σου προσφέρει την πολυτέλεια να γίνεσαι σπάταλος/η για σένα, για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί τώρα κάνεις αυτό που θες και όχι αυτό που πρέπει. Αυτή είναι η διαφορά με τα περασμένα χρόνια, σπαταλούσες γιατί έπρεπε, ενώ τώρα σπαταλάς γιατί θέλεις. Αυτή η νέα συνθήκη σε ενθουσιάζει πολύ και δεν πρόκειται να στο χαλάσει κανένας. Απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου είναι πιο σημαντικά για σένα φέτος απ’ ό, τι οποιοσδήποτε άλλος τομέας, έτσι στρέφεις την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Το ερώτημα είναι μπορείς να αντέξεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς συντροφικότητα στη ζωή σου;

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις το τακτ να ενημερώσεις το/τη σύντροφό σου σχετικά με την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς στην καριέρα σου και είσαι από τους/τις τυχερούς/ες που έχουν όση κατανόηση και στήριξη ζητήσουν από τη σχέση τους. Έτσι ένα μεγάλο μέρος του 2019 αξιοποιήσεις αυτό το δώρο που σου κάνει ο/η σύντροφός σου, προκειμένου να ασχοληθείς εντατικά με την καταξίωσή. Επειδή όμως δε είσαι αχάριστος/η, κάθε φορά που βρίσκεις χρόνο φροντίζεις να ευχαριστήσεις το ταίρι σου για την ανοχή και την υπομονή του, γι’ αυτό αφιερώνεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου σ’ εκείνον/η. Η σχέση σου αυτό το έτος περνάει σε άλλο επίπεδο και είστε και οι δύο έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τα αισθήματα του ενός για τον άλλον είναι βαθιά, ουσιαστικά και πέρα για πέρα αληθινά!

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις μία φάση απομόνωσης γενικά αυτό το χρόνο. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθηματική σου ζωή, αλλά γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή. Οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη δουλειά το θεωρείς περιττό και το απομακρύνεις από τη ζωή σου, τουλάχιστον για τώρα. Αυτό όμως ακούγεται σαν εθελούσια φυλακή, που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Μπορεί πράγματι να μη θέλεις αντιπερισπασμούς στην καθημερινότητά σου, όμως αργά ή γρήγορα, η μαναχικότητα θα βλάψει τον ψυχισμό σου και καθώς είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και η παραγωγικότητά σου εξαρτάται από το συναίσθημά σου, ενδέχεται να μειώσεις άθελά σου την αποδοτικότητά σου. Άφησε τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν ακόμα κι αν είναι για μικρά διαστήματα. 

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ, υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να ...

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ιωάννα

Αν είσαι μέσα σε προβληματικές καταστάσεις και δεν ξέρεις ή δεν μπορείς να απεγκλωβιστείς , κάλεσε με για να σε βοηθήσω να προχωρήσεις και να βάλεις τάξη στην ζωή σου.

Χριστίνα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Χτίσε την εμπιστοσύνη μεταξύ σας!

Ας δούμε πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε την εμπιστοσύνη πάλι επειδή είναι ένα βασικό σ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Με ποιον τρόπο χωρίζει ένας Καρκίνος;

Πρέπει εξαρχής να πούμε πως ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα συναισθηματικό. Μπορ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μεταφυσικο-φανείς εμπειρίες, με ιατρική εξήγηση: Μόρα !

Είναι γεγονός ότι για να βγάλουμε το συμπέρασμα πως βιώσαμε μία εμπειρία που ξεπερνά τ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u