Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Ιουλίου 2019

Γενικά

Σε μυστικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περπατήσετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι . Ενώ, η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή αυτή τη φορά στις λεπτομέρειες, με σκοπό να γίνουν πιο λειτουργικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε έναν έρωτα από το παρελθόν.

Ερωτικά

Η ζωή σας μέρα με την ημέρα θα εξελίσσεται θετικά και θα αποδίδουν οι προσπάθειές σας, στο να φτάσετε πιο κοντά τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Κάποια όνειρά σας δρομολογούνται και αυτό σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση, ενώ στο ερωτικό παιχνίδι οι ευκαιρίες που θα έχετε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Είτε είστε μόνοι , είτε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, ίσως βρεθούν στο δρόμο σας ερωτικοί πειρασμοί, που να σας βάλουν στη διαδικασία να παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Μια μικρή παρέκκλιση ή ένα διάλειμμα, δε θα φέρει την καταστροφή. Δοκιμάστε το.Αύριο

20 Ιουλίου 2019

Γενικά

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Έτσι, οι περισσότεροι από εσάς σήμερα, θα προσπαθήσετε να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή όσο γίνεται πιο γρήγορα τις ιδέες σας, ενώ άλλοι, θα πιέσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς.

Ερωτικά

Αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι σήμερα όσο κουρασμένους κι αν σας βρίσκει η εβδομάδα που τελειώνει. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κάντε πράγματα που σας χαλαρώνουν, φλερτάρετε εάν αυτό το δείτε σας παιχνίδι που θα σας τονώσει ψυχολογικά. Η παρουσία σας αποκλείεται να περάσει απαρατήρητη. Σίγουρα γοητεύετε το περιβάλλον γύρω σας και κερδίζετε το άτομο που σας προκαλεί την ερωτική επιθυμία. Είστε σε μια πολύ καλή και δημιουργική φάση της ζωής σας, γεμάτη έμπνευση και έρωτα που έρχεται και σας βρίσκει χωρίς να το προκαλείτε.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   14/7 – 21/7/2019

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας,  ότι θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Ιχθύες.
Την Κυριακή η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μπείτε στον κύκλο ισχυρών προσώπων.
Ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρετε είναι να αναδείξετε τα ταλέντα σας και όχι δημιουργώντας ίντριγκες.
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε. Η πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για μια εκδήλωση θα σας γεμίσει χαρά, ενώ, ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο είναι πολύ πιθανό να τραβήξει την προσοχή σας.
Την Τρίτη οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα  στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας φέρουν κοντά σε ισχυρά πρόσωπα.
Την Τετάρτη η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σας ωθήσει να αλλάξετε ουσιαστικά τον κοινωνικό σας κύκλο , ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει να είστε πιο αυστηροί με τις επιλογές σας, ενώ θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι δεν είναι κακό να κοιτάτε το συμφέρον σας.
Την Πέμπτη η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σας υπόσχεται ρομαντικές στιγμές .
Την Παρασκευή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφείς,  ενώ η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βάλει στην διαδικασία να επανεξετάσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.
Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια.
Ενώ την  Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να βγάλετε από την ζωή σας ανθρώπους που κρατούσατε μόνο για συναισθηματικούς λόγους, και να κάνετε νέα ξεκινήματα .
Επίσης,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα σας βοηθήσει να γίνετε η ψυχή της παρέας.

Ερωτικά

Στις 16 Ιουλίου πραγματοποιείται η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και εξουσιάζει τους οίκους των αισθηματικών και των φιλιών σου. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην είναι πολύ εύκολη για τις προσωπικές σου σχέσεις, όμως σίγουρα θα είναι διαφωτιστική.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πρόκειται να έχεις αρκετές αποκαλύψεις για φιλικά πρόσωπα (είτε βρίσκονται ακόμα στη ζωή σου, είτε όχι), τα οποία στο παρελθόν έχουν αποτελέσει αρκετές φορές όχι τη λύση, αλλά τη ρίζα του προβλήματος σε σχέση με τα αισθηματικά σου. Οι αποκαλύψεις αυτές δε γίνονται τώρα τυχαία, έχει έρθει η ώρα να κλείσεις έναν κύκλο για να ανοίξεις έναν νέο.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αποκαλύψεις για περασμένες σχέσεις και την ανάμειξη (ή μη) φιλικών σου προσώπων βλέπουν το φως του ήλιου αυτήν την εβδομάδα. Είναι μία καλή στιγμή να αξιολογήσεις τους ανθρώπους που πέρασαν μέχρι τώρα από τη ζωή σου, αλλά τη στάση σου απέναντί τους. Αμφίρροπες ή αμφίβολες καταστάσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν τώρα και αποδίδεται δικαιοσύνη.

Ιούλιος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται κατακόρυφα αυτό το μήνα, το ίδιο και η δημοτικότητά σου. Είσαι πολύ δημοφιλής και ευχάριστος/η για τον κύκλο σου και όλοι θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σου. Έτσι ο Ιούλιος φέρνει στη ζωή σου τις διασκεδάσεις σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από πριν, ενώ απολαμβάνεις να σε φλερτάρουν και να φλερτάρεις.

1ο δεκαήμερο

[19-29 Φεβρουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα η καριέρα σου μπαίνει στο απόλυτο επίκεντρο της προσοχής σου και είναι ίσως ο τομέας με τη μεγαλύτερη σημασία για σένα μέσα στον Ιούλιο. Έχεις πολύ σημαντικές πιθανότητες ανόδου, κάτι που φυσικά γνωρίζεις, και για το λόγο αυτό οι κινήσεις σου είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Πάνω σε ό, τι εργαστείς τώρα, θα αποφέρεις σημαντικούς καρπούς μεσοπρόθεσμα.

Στον οικονομικό τομέα παρατηρείς ότι η πρόοδος είναι ανάλογη της δραστηριότητας και της επιτυχίας σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Η αλήθεια είναι πως δομείς τόσο προσεκτικά τη στρατηγική σου στην καριέρα σου που είναι σχεδόν απίθανο να μην ακολουθήσουν και τα οικονομικά σου αυτή τη νικηφόρα πορεία.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να κάνεις ορισμένες αλλαγές εδώ και πολύ καιρό και ο Ιούλιος σου κλείνει θετικά το μάτι για την πραγματοποίησή τους τώρα. Ο τρόπος με τον οποίο επιδιώκεις αυτές τις αλλαγές σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανατρεπτικός/ή και προοδευτικός/ή απ’ ό,τι είσαι, με αποτέλεσμα να αυξάνεις τη φήμη σου και την αναγνώριση της δουλειάς σου.

Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι σε μία σταθερή τροχιά, η οποία θα παραμείνει ως έχει για όλο τον Ιούλιο, με τις συναλλαγές σου να είναι πολύ προσεκτικές, ενώ εσύ επικεντρώνεσαι στην αποταμίευση.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, η δουλειά σου είναι τέτοια ώστε να απαιτούνται από εσένα τεράστια ποσά ενέργειας, τα οποία και διαθέτεις. Μάλιστα δε θα είναι λίγες οι φορές που θα χρειαστεί να πάρεις και δουλειά στο σπίτι, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες που έχεις πιο άρτια.

Στον οικονομικό τομέα κινείσαι μεθοδικά και λογικά ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δε βιάζεσαι για γρήγορα αποτελέσματα, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει πραγματικά είναι να είσαι σίγουρος/η ότι θα επιτύχεις τον εκάστοτε στόχο που έχεις θέσει, κάτι που θα συμβεί αν συνεχίσεις έτσι.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας σοβαρής και διεξοδικής ανασκόπησης των αισθηματικών σου ζητημάτων, αφού τώρα βάζεις κάτω από το μικροσκόπιο όλα τα κακώς κείμενα των περασμένων σχέσεών σου, είτε ευθυνόσουν εσύ για αυτά, είτε όχι, με σκοπό να αλλάξεις τις συμπεριφορές εκείνες που σε οδήγησαν σε αυτά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η στοχεύεις σε μία πιο στέρεη και σταθερή σχέση και εργάζεσαι εντατικά γι’ αυτό μέσα στον Ιούλιο, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει το επόμενο επίπεδο στο δεσμό σας, όποιο κι αν είναι αυτό. Ψυχικά, διανοητικά και συναισθηματικά εσύ και ο/η σύντροφός σου βρίσκεστε σε πλήρη αρμονία και καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να κάμψει το ρομαντισμό και την ειλικρινή αγάπη που έχετε μεταξύ σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θα χρειαστεί να παλέψεις για να κατευνάσεις τα αρνητικά συναισθήματα που θα σου ξυπνήσει ένα πρόσωπο που θα επανεμφανιστεί στη ζωή σου, αφού φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει, όπως νόμιζες. Ωστόσο, είσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου και δεν επιτρέπεις σε αυτό να καθορίσει την πορεία σου στο εξής, κάτι που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις, αφήνοντας τελικά πίσω σου ό, τι σε πλήγωσε.

1ο δεκαήμερο

[19-28 ή 29 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Η καριέρα σου αποκτά μία σταθερότητα αυτό το χρόνο, η οποία ναι μεν σε κάνει να βαριέσαι, από την άλλη όμως δε σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πολλές εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν τόσα πολλά στην καθημερινότητά σου, που δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις και πολλά στη δουλειά, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του 2019. Κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους, όχι μόνο θα νιώσεις ανάγκη να αλλάξουν πράγματα στην καριέρα, αλλά θα τα θεωρείς και επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο αργότερα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι στη δουλειά, χωρίς πολύ βαβούρα και καλό θα ήταν να μην μπεις σε διαδικασία προστριβών αν κάτι δε σου αρέσει. Μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα αυτό το χρόνο, εάν διατηρήσεις τους ούτως ή άλλως χαμηλούς σου τόνους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις πολύ έντονη δραστηριοποίηση στην καθημερινότητά σου αυτό το χρόνο, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το νευρικό σου σύστημα. Τείνεις να εκφράζεις πολύ έντονα τον εκνευρισμό σου, όταν κάτι δε γίνεται όπως θες, με αποτέλεσμα να μεταδίδεις αυτήν την ένταση στο εργασιακό περιβάλλον, μειώνοντας την παραγωγικότητα. Πρέπει να καταλάβεις πως αυτό δεν είναι προς όφελός σου και είναι απαραίτητο για το καλό τις δουλειάς να μάθεις να εκτονώνεις με διαφορετικό τρόπο την έντασή σου.

Αν είσαι άνεργος/η, οι μετακινήσεις γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου το 2019. Είτε χρειαστεί να κάνεις αρκετά δρομολόγια για να βρεις δουλειά, είτε βρεις κάτι που απαιτεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις, το σίγουρο είναι πως πρέπει να μάθεις να διατηρείς τον αυτοέλεγχό σου κάνοντας συνεχώς διαδρομές. Η πιθανότητα να βρεις δουλειά είναι με το μέρος αυτό το έτος, αρκεί να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι θα σε βλέπει σπάνια το σπίτι σου.


Οικονομικά

Το πρώτο τετράμηνο παρατηρείται έντονη αστάθεια στον οικονομικό σου τομέα, κυρίως λόγω της κακής διαχείρισης που κάνεις. Οφείλεις να αναθεωρήσεις κάποιες πάγιες τακτικές σου, αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις την έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σου. Από ‘κει και πέρα όμως αργά και σταδιακά βλέπεις σημαντική βελτίωση, η οποία αργότερα μέσα στο χρόνο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις κι ένα ‘μαξιλαράκι” ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο, το οποίο θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, αν μαζί με γενική βελτίωση, αλλάξει και η νοοτροπία σου. Είσαι πολύ προσεκτικός/η στις σπατάλες σου, ενώ τίποτα δε δαπανάται αλόγιστα. Καλό είναι να κάνεις αποταμίευση, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί ρέπεις προς την τσιγκουνιά. Το ιδανικό μάθημα που φέρνει το 2019 για σένα είναι να μάθεις να ισορροπείς, όσον αφορά στη διαχείρισή σου.


Αισθηματικά

Ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019 είναι ο αισθηματικός σου τομέας, καθώς δεν παύει να σε ξαφνιάζει και να σε εκπλήσσει (ευχάριστα) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορεί να θες να δώσεις προσοχή σε άλλους τομείς, όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή δε σου επιτρέπουν ούτε να αφιερώσεις χρόνο, αλλά και ούτε να σκεφτείς καθαρά για οτιδήποτε άλλο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 συναποφασίζεις με το ταίρι σου πως η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Η αλήθεια είναι πως είχες στο μυαλό σου κάτι πιο ήπιο ή πιο παθητικό, όμως υπάρχουν στιγμές που ορισμένες συνθήκες μας ξεπερνούν. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται σταθερά, αλλά συστηματικά στη σχέση σου και έως έναν βαθμό είναι απολύτως κατευθυνόμενες από ‘σένα και το/τη σύντροφό σου, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η ροή της καθημερινότητας φέρνει τόσες αλλαγές στη σχέση σας που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το πως ή το γιατί. Δεδομένου όμως ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι αρκετά θετικές για τη σχέση σου δεν το υπεραναλύεις και καλά κάνεις. Η ροή της καθημερινότητας και οι συνεχείς εξελίξεις στη σχέση σου φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ελευθερίες που σας κάνει και τους δύο να νιώθετε πιο ερωτευμένοι και πιο παιδιά από ποτέ. Όταν οι αλλαγές σε κάνουν ευτυχισμένο/η, γιατί να προσπαθήσεις να τις σταματήσεις;

Αν είσαι αδέσμευτος/η αποφασίζεις αυτό το χρόνο να τον ζήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ελεύθερα. Είσαι έτοιμος/η να αποτινάξεις από πάνω σου όλα τα ταμπού που δε σου επέτρεπαν να έχεις την ερωτική ζωή που θα ήθελες. Είναι γεγονός πως η προοπτική μια μόνιμης σχέσης δε σε έλκει ιδιαίτερα, όμως αυτό δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο. Θες και βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, συλλέγοντας συνεχώς εικόνες και εμπειρίες, ενώ δε διστάζεις να φλερτάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτή η αίσθηση της ανεξαρτησίας σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η, ενώ αν αποφασίσεις να περιορίσεις την ελευθερία φέτος θα είναι μόνο χάρη σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Απόλαυσέ το! 

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Αυτό το χρόνο σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όχι τόσο εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, όσο ενδογενών. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως η δουλειά σε κουράζει πολύ και θα την παραμελείς και άλλες που θα έχεις τεράστια αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική διάθεση, δουλεύοντας μέχρι εσχάτων. Τις περιόδους που θα αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου θα αυξάνεις σημαντικά την ισχύ σου, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάζεις και τις “μετοχές” σου. Θα αποκτήσεις μεγάλη αξία για τους εργοδότες σου το 2019, κάνοντας τη δουλειά σου σωστά στις περιόδους τις επιλογής σου. Μόλις νιώσεις ότι κουράζεσαι πάλι κάνεις το διάλειμμά σου, χωρίς όμως να ζημιώνεται η καριέρα σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις για φέτος είναι ακριβώς αυτή, ο εαυτός σου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητάει διακοπούλες…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εργάζεσαι ακατάπαυστα, γιατί το θέλεις, γιατί έχεις τις αντοχές και γιατί όσο βλέπεις τη δουλειά και τα έσοδά σου να αυξάνονται “γλυκαίνεσαι” και θέλεις κι άλλο. Το ζενίθ παραγωγικότητάς σου και των εσόδων σου παρατηρούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου απ’ ό, τι φαίνεται δεν έχεις σκοπό να ξεκουραστείς. Είναι ένα ιδανικό έτος για να αυξήσεις τη δουλειά, τα έσοδα και τη φήμη σου, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να δημιουργήσεις και ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει την επιτυχία και του παραπάνω χρόνου.

Αν είσαι άνεργος/η δεν έχει και πολύ σημασία για σένα αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις δουλειά, γιατί είσαι διατεθειμένος/η, ακόμα κι αν δεν είναι, να τις κάνεις εσύ. Αυτή σου η αποφασιστικότητα θα είναι και καθοριστικής σημασίας στην έκβαση της αναζήτησης εργασίας, αφού κάποιες φορές ευνοείσαι από την τύχη, ενώ κάποιες άλλες η τύχη σου είσαι εσύ κι αν πάρεις απόφαση να βγεις προς αναζήτηση στην αγορά εργασίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις το στόχο σου.


Οικονομικά

Το χρήμα δεν περιμένεις να σε βρει, πας εσύ και το βρίσκεις ο κόσμος να χαλάσει. Φαίνεται πως είναι το πιο δυναμικό έτος των τελευταίων χρόνων για τον οικονομικό σου τομέα, γιατί είσαι αποφασισμένος/η να μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην τύχη, αλλά παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια και κυνηγάς με όλες τις δυνάμεις τους στόχους σου. Αυτό μπορεί να φέρει πολύ άμεσα αποτέλεσμα στα έσοδα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει και πολύ σπάταλο/η, καθώς υιοθετείς φέτος ένα lifestyle “τα κέρδισα, τα αξίζω και θα τα χαλάσω” κι αν κάποιο κοντινό σου πρόσωπο αποπειραθεί να σε συμβουλεύσει, το πιο πιθανό είναι πως θα πάρει την απάντηση “τα δικά σου χαλάω;”. Σωστά όλα αυτά και καλά κάνεις, αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προνοητικός/ή για το άμεσο μέλλον, καθώς με αυτή τη νοοτροπία, είναι πολύ πιθανό να βγεις αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού και να αφήνεις εκκρεμότητες να “τρέχουν”. Δικά σου είναι, αλλά σκέψου και λίγο τις συνέπειες.


Αισθηματικά

Το 2019 παρουσιάζεις δύο πρόσωπα στον αισθηματικά τομέα, εκείνο του συντροφικού, τρυφερού ανθρώπου που δε μπορεί λεπτό μόνος/η του και εκείνο του ερημίτη που αποστασιοποιείται συναισθηματικά και αναζητά τις ισορροπίες του μέσω τις απομόνωσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις αυτήν την πολυτέλεια, τι γίνεται όμως για το δεσμευμένος/η;

Αν είσαι δεσμευμένος/η στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου, τα οποία προκαλούν σύγχυση και αστάθεια στη σχέση σου. Από τη μία βγάζεις τόσο συναίσθημα που δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι και από την άλλη απομακρύνεσαι. Εφόσον νιώθεις έτσι καλό θα ήταν και προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις στη σχέση σου να επικοινωνείς με το ταίρι πιο συχνά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή σου η στάση δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ σας δέσμευση. Αυτό είναι μία πρόκληση για σένα φέτος, να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με το/τη σύντροφό σου, ακόμα κι όταν η επικοινωνία σας χωλαίνει. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη σχέση σου από την εσωτερική σου ανισορροπία και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή όταν νιώθεις έτσι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις την ίδια ευθύνη με κάποιο/α δεσμευμένο/η, οπότε δεν ανησυχείς και τόσο. Αν είσαι σε mood να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή το κάνεις, βγαίνεις, φλερτάρεις ή συναντάς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και περνάς καλά! Όταν όμως δεν έχεις τη διάθεση, κλείνεις τηλέφωνα και πόρτες και ανοίγεις μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτήν την κατάσταση, όμως καλό θα ήταν να γίνεσαι και πιο ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους, γιατί δε θα είναι λίγες οι φορές που θα τους προκαλέσεις σύγχυση σχετικά με το τι φταίει ή τι σου έκαναν. Γιατί να έχουν εκείνοι/ες ενοχές επειδή εσένα σε πιάνουν οι “κλειστές” σου;

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Μ ε το ξεκίνημα του 2019 θέτεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, τους οποίους κι επεξεργάζεσαι από το περασμένο έτος. Δουλεύεις πολύ, σκληρά κι ακούραστα! Δεν έχεις σκοπό να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί για την επιτυχία δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Εργάζεσαι για δύο λόγους, να αυξήσεις την ισχύ και ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποια μεγαλύτερη θέση και να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Και τα δύο είναι απόλυτα ρεαλιστικοί στόχοι, όμως όσο προχωράει το 2019 είναι πολύ πιθανό να γίνεσαι πιο αλαζόνας και τα κίνητρά σου να γίνονται μέρα με τη μέρα πιο ταπεινά. Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό να αλλοτριωθεί για χάρη της αναγνώρισης, γιατί όταν έρθει η ώρα της αυτοκριτικής δε θα σου αρέσει αυτό στο οποίο έχεις μετατραπεί. Φρόντισε να διατηρήσεις το χαρακτήρα και την ταπεινότητά σου, γιατί αντίθετα απ’ ό, τι νομίζεις δεν κερδίζει πάντα ο ισχυρός και ο αδίστακτος…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς το έτος πολύ δυναμικά, αλλά κατά τη διάρκεια του 2019 φαίνεται να μειώνεται η ενεργητικότητά σου. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση τόσο της δουλειάς, όσο και των εσόδων σου. Προσπάθησε να μοιράσεις τις δυνάμεις σου μέσα στο χρόνο, ώστε να να είσαι το ίδιο παραγωγικός/ή από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του έτους. Η επαγγελματική επιτυχία, άλλωστε, δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μαραθώνιος που απαιτεί σταθερότητα και αποδοτικότητα σε κάθε βήμα. Υιοθέτησε μια νοοτροπία πιο κοντά σε αυτό και θα δεις βελτίωση πρώτα στον εαυτό σου και κατ’ επέκταση στην επιχείρησή σου.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς και έχεις καλές πιθανότητες να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου οποιαδήποτε στιγμή του 2019 επιθυμείς, εκτός από τον Αύγουστο. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν είναι ιδανική περίοδος, αφού βρίσκεσαι ακόμα σε mood διακοπών κι έχεις μειωμένη επιθυμία για εργασία, όποτε ό, τι κι αν βρεις εκείνο το διάστημα θα το απορρίψεις ως κακή περίπτωση μόνο και μόνο για να μη χάσεις μέρες από τις διακοπές σου. Μπορείς κάλλιστα όμως να εκμεταλλευτείς όλο το υπόλοιπο έτος για να βρεις κάτι αξιόλογο.


Οικονομικά

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 τα οικονομικά σου δέχονται ένα ισχυρό lifting, το οποίο έρχεται λίγο απρόσμενα. Χάνεις και κερδίζεις χρήματα εν ριπή οφθαλμού. Δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα αυτό, καθώς τα τελευταία 7-8 χρόνια είχες συνηθίσει να ζεις έτσι και έχεις μάθει πως να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου σε τόσο μεγάλες ταχύτητες. Όμως φέτος αυτό αλλάζει. Δέχεσαι με μεγάλη χαρά τις τελευταίες αλλαγές και προετοιμάζεσαι για την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο οικονομικός σου τομέας που σου παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και για φέτος μεγαλύτερη εύνοια. Τα χρήματα συνεχίζουν να παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια σου, όμως τώρα τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη άνεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα. Αυτό σου προσφέρει την πολυτέλεια να γίνεσαι σπάταλος/η για σένα, για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί τώρα κάνεις αυτό που θες και όχι αυτό που πρέπει. Αυτή είναι η διαφορά με τα περασμένα χρόνια, σπαταλούσες γιατί έπρεπε, ενώ τώρα σπαταλάς γιατί θέλεις. Αυτή η νέα συνθήκη σε ενθουσιάζει πολύ και δεν πρόκειται να στο χαλάσει κανένας. Απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου είναι πιο σημαντικά για σένα φέτος απ’ ό, τι οποιοσδήποτε άλλος τομέας, έτσι στρέφεις την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Το ερώτημα είναι μπορείς να αντέξεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς συντροφικότητα στη ζωή σου;

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις το τακτ να ενημερώσεις το/τη σύντροφό σου σχετικά με την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς στην καριέρα σου και είσαι από τους/τις τυχερούς/ες που έχουν όση κατανόηση και στήριξη ζητήσουν από τη σχέση τους. Έτσι ένα μεγάλο μέρος του 2019 αξιοποιήσεις αυτό το δώρο που σου κάνει ο/η σύντροφός σου, προκειμένου να ασχοληθείς εντατικά με την καταξίωσή. Επειδή όμως δε είσαι αχάριστος/η, κάθε φορά που βρίσκεις χρόνο φροντίζεις να ευχαριστήσεις το ταίρι σου για την ανοχή και την υπομονή του, γι’ αυτό αφιερώνεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου σ’ εκείνον/η. Η σχέση σου αυτό το έτος περνάει σε άλλο επίπεδο και είστε και οι δύο έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τα αισθήματα του ενός για τον άλλον είναι βαθιά, ουσιαστικά και πέρα για πέρα αληθινά!

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις μία φάση απομόνωσης γενικά αυτό το χρόνο. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθηματική σου ζωή, αλλά γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή. Οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη δουλειά το θεωρείς περιττό και το απομακρύνεις από τη ζωή σου, τουλάχιστον για τώρα. Αυτό όμως ακούγεται σαν εθελούσια φυλακή, που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Μπορεί πράγματι να μη θέλεις αντιπερισπασμούς στην καθημερινότητά σου, όμως αργά ή γρήγορα, η μαναχικότητα θα βλάψει τον ψυχισμό σου και καθώς είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και η παραγωγικότητά σου εξαρτάται από το συναίσθημά σου, ενδέχεται να μειώσεις άθελά σου την αποδοτικότητά σου. Άφησε τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν ακόμα κι αν είναι για μικρά διαστήματα. 

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Προσοχή στην ερωτική κατάθλιψη !!!

Η ερωτική κατάθλιψη είναι μια πραγματικότητα που υπάρχει το θέλουμε δεν το θέλουμε, το ...

Σχέσεις - Αγάπη

Διασκέδαση με τον φίλο σας!!

Όταν πρόκειται να σκεφτείτε πράγματα διασκέδασης με τον φίλο σας, γιατί είναι τόσο δύσ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μαγεία: Γιατί δουλεύει;

Γιατί η μαγεία δουλεύει; Γιατί μπορεί και πετυχαίνει τα αποτελέσματα που πετυχαίνει; Ό ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//