Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Η ανάγκη σας να βρεθείτε μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τα ταξίδια του μυαλού, μέσα από τα οποία μπορείτε να ξεφύγετε από το παρόν και να οραματιστείτε το μέλλον σας. Άλλωστε, ως γνήσια παιδιά του Ποσειδώνα όταν δυσκολεύεστε , έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε το δικό σας παράλληλο σύμπαν μέσα από το οποίο μπορείτε να φτιάξετε ένα αντίγραφο της ζωής που θέλετε να ζήσετε.

Ερωτικά

Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή στα ερωτικά σας θέματα. Ο σύντροφος σας, σας έχει καταλάβει και τι ζητάτε πια από αυτήν την σχέση, και έχει σκοπό, αυτές τις ημέρες που θα βρεθείτε να μιλήσει για να λυθούν όλα τα πιθανά σας προβλήματα. Σε κάποιους εκπροσώπους του ζωδίου σας, θα υπάρξουν και έμμεσες αναφορές για δεσμεύσεις αλλά και γάμο, μόλις τα οικονομικά το επιτρέψουν!Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης από το ζώδιο των Ιχθύων και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει ώστε μια εμπνευσμένη ιδέα να μπορέσει να υλοποιηθεί δίνοντας σας σε σύντομο χρονικό διάστημα και οικονομικά αποτελέσματα.  Ενώ, η  επιστροφή του Ερμή  στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην επανεκκίνηση  σημαντικών συζητήσεων  στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες είχαν μείνει στην μέση εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του.

Ερωτικά

Πολλή η φασαρία τελικά που δημιουργείται μέσα σε αυτήν την σχέση, αλλά και οι γύρω καταστάσεις, που σας κάνουν και σκέφτεστε περίεργα για τον άνθρωπο σας. Οι μέρες θα σας βρουν πάνω σε επικοινωνίες όπου και πολλά από τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί θα λήξουν. Επιπροσθέτως, προσπαθήστε και μέσα στον χώρο της εργασίας σας, να μην δίνετε δικαιώματα που θα χαλάσουν την εικόνα σας.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Μόνο αδιάφορη δεν θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες.  Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο εξωστρεφή και κοινωνική σας πλευρά, ενώ στις εκδηλώσεις που θα βρεθείτε, κάτω από την επιρροή των όψεων συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολύ ισχυρά πρόσωπα.
Την Δευτέρα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να παρασυρθείτε, από άτομα του περιβάλλοντος σας, σε συμπεριφορές οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν ακραίες. Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιου του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να απομακρυνθείτε από το προσκήνιο και να οραματιστείτε το μέλλον σας.
Την Πέμπτη, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση.
Το Σάββατο η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο σας θα σας κάνει απρόσεχτους και βιαστικούς. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές για την εμφάνιση σας, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την παρουσία σας στον κοινωνικό σας κύκλο.

Ερωτικά

Νέα εβδομάδα και όσον αφορά στα αισθηματικά ζητήματα, θα κληθείτε να συμβουλευτείτε κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε αρκετά ώστε να σας βοηθήσει σε ένα μικρό αδιέξοδο στο οποίο έχετε περιέλθει. Η κατάσταση θα είναι παροδική και η βοήθεια που θα λάβετε θα σας δώσει σημαντικές απαντήσεις, οπότε αποφύγετε να πανικοβληθείτε.

Οι δεσμευμένοι προς την Παρασκευή νιώθετε ότι ανακτάτε τις διαπροσωπικές και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, με αποτέλεσμα η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και στο/στη σύντροφό σας να γίνεται τώρα βαθιά ουσιαστική, διορθώνοντας ενδεχόμενες “ρωγμές” που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί λόγω ελλιπούς διαλόγου ανάμεσά σας.

Οι αδέσμευτοι ανακτάτε τη διορατικότητα που σας διέπει γενικότερα, κυρίως προς το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να ανιχνεύσετε χρήσιμες πληροφορίες, πριν καν αυτές σας γίνουν γνωστές. Εμπιστευθείτε ό, τι σας λέει το ένστικτό σας, ειδικά όσον αφορά σε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ότι νιώσετε τώρα σχετικά με αυτό, θα σας δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Οι ευαισθησίες σου και ο αλτρουισμός σου είναι γνωστά χαρακτηριστικά σου αλλά τώρα, μέσα σε αυτό το κλίμα των γιορτών, θα μεγεθυνθούν, γεγονός που θα σε κάνει να προσφέρεις σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

1ο δεκαήμερο [19-29 Φεβρουαρίου]

Έχεις νευρικότητα, κάτι που το μεταδίδεις σε ό, τι κάνεις, ενώ έχεις μία τάση για υπεροψία την οποία και πρέπει να τιθασεύσεις, ειδικά στις αρχές Δεκεμβρίου.

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είσαι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις σου πριν εκφράσεις θυμό ή παράπονα. Προς τα μέσα του μήνα, όμως, θα έχεις κι εσύ καλύτερη διάθεση αφού οι υποχρεώσεις θα μειωθούν και θα μπορείς να έχεις περισσότερο χρόνο.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται προσοχή, ιδιαίτερα στην αρχή του μήνα, αφού μια σπατάλη (η οποία μπορεί να αποφευχθεί) σου φέρνει έντονο εκνευρισμό. Προς τα μέσα, όμως, του μήνα, από τη δουλειά σου, θα έχεις μια σημαντική οικονομική βοήθεια, γεγονός που θα σε ηρεμήσει.

2ο δεκαήμερο [1-10 Μαρτίου]

Η μελαγχολία σου είναι κατά τι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στο ιδιαίτερο κλίμα των γιορτών.

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε ένα χάος, το οποίο πρέπει να λύσεις μόνος/η σου, βρίσκοντας τους κατάλληλους τρόπους. Αν το αφήσεις να διαιωνίζεται, θα γίνεσαι ολοένα και πιο δυσλειτουργικός/ή με απρόβλεπτες συνέπειες στη δουλειά.

Στον οικονομικό τομέα παρά τις όχι ικανοποιητικές επιδόσεις στον εργασιακό σου τομέα, θα έχεις κάποια επιβράβευση ή bonus το οποίο σας φτιάχνει τη διάθεση για το υπόλοιπο του μήνα. Τις επόμενες ημέρες όμως, φρόντισε να ανεβάσεις λίγο ταχύτητες.

3ο δεκαήμερο [11-20 Μαρτίου]

Οι φίλοι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις ημέρες στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσεις κάποιο ταξίδι με φιλικά σου πρόσωπα, ακόμα και αν είναι για λίγες μέρες.

Στον επαγγελματικό τομέα υπερασπίζεσαι έντονα την ομαδικότητα και τη συλλογική δουλειά, ενώ ταυτόχρονα λειτουργείς ως πρεσβευτής για την επίτευξη αυτού του στόχου σου, γεγονός που σε καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή για το Δεκέμβριο.

Στον οικονομικό τομέα η σκληρή δουλειά που έχεις μέχρι τώρα παρουσιάσει, επιβραβεύεται, αλλά εσύ τείνεις να ξοδεύεις αλόγιστα και με την καρδιά σου, για τους αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά και για εκείνους που έχουν ανάγκη.

Ερωτικά

Ο Δεκέμβριος χαρακτηρίζεται γενικά από τη συμμόρφωσή μας σε συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς, ενδεδειγμένους για τις γιορτές. Ωστόσο, και παρότι εσείς τη θαλπωρή των ημερών τη λατρεύετε, για εσάς ο τελευταίος μήνας του έτους περιμένει ειλικρίνεια. Σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο.

Οι δεσμευμένοι οφείλετε να είστε ανοιχτοί απέναντι στο ταίρι σας, να μην κρύβετε ακόμα και τις πιο μύχιες σκέψεις σας από φόβο για το πώς θα το πάρουν. Με το σωστό τρόπο, ό, τι και να πείτε θα ακουστεί σωστό, αφού είναι η αλήθεια σας. Από την άλλη, αν όσα νιώθετε και σκέφτεστε κάνουν το/τη σύντροφό σας να έρχεται σε άβολη θέση, ίσως σημαίνει ότι θα έπρεπε να αναλογιστείτε αν είναι το κατάλληλο ταίρι για εσάς.

Οι αδέσμευτοι αντιμετωπίζετε την απόλυτη -για εσάς- πρόκληση και καλείστε τώρα στο τέλος του έτους να γίνετε απόλυτα διεκδικητικοί για αυτά που θέλετε, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποκαλύψετε σκέψεις και συναισθήματα σε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είτε γίνει στις αρχές του μήνα, είτε αργότερα, εσείς θα κληθείτε να επιδείξετε θάρρος και ειλικρίνεια ενός έτους, μέσα σε ένα μόνο μήνα. Τρομακτικό; Μπορεί! Αλλά ο τολμών νικά.

Οι Ιχθείς θα εισέλθετε σε μια σημαντική φάση στη ζωή σας φέτος. Ορισμένες από τις επιθυμίες ή τις φιλοδοξίες σας θα πάρουν τώρα φτερά. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στην καριέρα σας και στη μελλοντική προσωπική ζωή. Διοχετεύστε σωστά την ενέργεια σας για να πάρετε τις καλύτερες ανταμοιβές στη ζωή μέσα από αυτό το έτος. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να περιπλανηθούν ελεύθερα, αντί να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας και άλλα προσωπικά σας στοιχεία να μιλήσουν.

Η χρονιά μπορεί να απαιτήσει μεγάλη αφοσίωση και σκληρή δουλειά από τους εκπροσώπους των Ιχθύων εάν πρέπει να μιλήσουμε για την ζωή της σταδιοδρομίας τους. Στη συνέχεια όμως μόνο μετά το πρώτο τρίμηνο οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καλά αποτελέσματα. Μην διαφοροποιείτε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες φέτος. Εστίαση σε ένα ή δύο έργα και διοχέτευση της ενέργειας σας εκεί είναι η σωστή τακτική. Εντούτοις, ο ενθουσιασμός σας θα ήταν απλώς εξαιρετικός για μεγάλα επαγγελματικά επιτεύγματα φέτος μέσω καλών μισθολογικών αυξήσεων, προωθήσεων, ταξιδιών στο εξωτερικό και των συναφών θεμάτων. Γύρω στα μέσα του έτους, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε πορεία. Αλλά στη συνέχεια η προσκόλληση στο παρόν προφίλ σας μπορεί να σας ευνοήσει. Μην είστε παρορμητικοί, παίρνετε μικρά τολμηρά βήματα όπου η πτώση δεν θα σας βλάψει πολύ σε περίπτωση που συναντήσετε μερικά εμπόδια.

Η ερωτική ζωή σας θα ήταν αρκετά επικίνδυνη φέτος. Το επίπεδο συναισθηματισμού και ψυχολογικής φόρτισης θα είναι στο αποκορύφωμά τους τώρα. Θα πάτε σε αρκετές περιοχές των ονείρων σας και η πρακτικότητα μπορεί να είναι μικρή, χωρίς αμφιβολία. Οι σχέσεις θα πάρουν μια νέα διαδρομή, ωστόσο, να τηρήσετε τις οικογενειακές αξίες και τις παραδόσεις σας. Ορισμένες προσαρμογές θα απαιτηθούν αυτή τη στιγμή για εγκάρδια σχέση με το σύζυγο ή τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές θετικές συναντήσεις. Αλλά μην ενεργείτε βιαστικά, ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προτού αναδυθείτε σε μια νέα περιοχή φιλίας ή αγάπης. Σε περίπτωση που προκύψουν παρεξηγήσεις ή διαφορές απόψεων με τον σύντροφό σας, μιλήστε σε αυτόν με την καρδιά σας και διαλύστε όλη την αρνητικότητα που σας περιβάλλει. Το πάθος και ο έρωτας θα είναι στον αέρα καθ ‘όλη τη διάρκεια της περιόδου, εξαρτάται από εσάς να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό για να ευδοκιμήσουν οι σχέσεις σας. Αυτή θα είναι μια περίοδος, που θα βρείτε τις πληρέστερες ικανοποιήσεις στην αγάπη, το σeξ και τη γαμήλια ζωή σας.

Η οικονομική ζωή των Ιχθύων θα ήταν εντελώς διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα θα είστε πιο ευαίσθητοι στις οικονομικές ανάγκες σας, οι δαπάνες και οι επιδοτήσεις σας θα είναι προσεκτικές και χωρίς μεσολάβηση. Αλλά θα πρέπει να ενδώσετε και σε ορισμένους πειρασμούς και θα υπάρχουν φορές που θα πρέπει να αφεθείτε στην καρδιά σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό το έτος θα ήταν μια καλή στιγμή για να επενδύσετε σε ακίνητα και άλλες συμφωνίες γης. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί για να δείτε τις λεπτότερες λεπτομέρειες προτού αναδυθείτε σε αγορές υψηλής αξίας για την περίοδο. Κάντε μια καλά ισορροπημένη προσέγγιση για τις οικονομικές σας κινήσεις για τώρα. Μην οδηγείτε ενάντια στον άνεμο, καθώς μπορεί να έχετε σκληρότερο περιβάλλον εκεί έξω. Οι επενδύσεις του παρελθόντος χρόνου θα μπορούσαν να αποφέρουν καλές αποδόσεις για ορισμένους φέτος.

Οι Ιχθείς συμβουλεύονται να επιμείνουν στις εργασιακές τους συνήθειες και τις διατροφικές τους συνήθειες για να έχουν ένα καλύτερο επίπεδο ενέργειας όλο το 2018. Θα σας φορτωθούν δραστηριότητες όλο το χρόνο, ώστε αυτή η αποθηκευμένη ενέργεια θα δαπανηθεί εύκολα. Επίσης στους Ιχθείς συνιστάται να λαμβάνουν περιοδικά διαλείμματα για να αποφεύγουν νευρικό και φυσικό σπάσιμο. Ο μεταβολισμός σας θα είναι στο αποκορύφωμά του. Φροντίστε να τρώτε φρέσκα τρόφιμα και να μείνετε μακριά από τα επεξεργασμένα για την περίοδο. Ορισμένοι Ιχθείς είναι πιθανό να αναπτύξουν ορισμένες ελλείψεις κατά τη διάρκεια του έτους. Ο διαλογισμός, η γιόγκα και τα συναφή μπορούν να βοηθήσουν για την αναζωογόνηση της ψυχικής υγείας. Η αίσθηση της αισιοδοξίας σας θα σας βοηθήσει να χαρείτε την ζωή. Το τέλος του έτους μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα υγείας και γενική κόπωση που πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή το νωρίτερο για την αποφυγή σοβαρών συνεπειών.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Oroskopos.tv

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Oroskopos.tv

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Oroskopos.tv

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Βίκυ

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Άντρας: Όσα θέλει από Σένα !

Τι θέλει ο σύντροφός σου από εσένα; Γενικά, τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα; Υπάρχε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σχέσεις και πρώτος έρωτας

Τι σχέση μπορεί να έχει ο τωρινός σου έρωτας με τον πρώτο; Τεράστια! Όσο και να έχεις ωρ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Φυλαχτά και κάρμα

Τι είναι τα φυλαχτά; Υπάρχουν φυλαχτά και φυλαχτά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλη την ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!