Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Νοεμβρίου 2019

Γενικά

Η μέρα ενδείκνυται για να ανθίσεις και να λάμψεις ακόμα στο χώρο εργασίας σου, ανεξάρτητα από τη θέση σου σε αυτή. Μπορείς να θέσεις τις απαραίτητες βάσεις για επέκταση, κάτι που μπορεί να μην το καταλάβεις σήμερα, αλλά θα δεις αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα.

Συμβουλή: Είναι μια καλή στιγμή να διεκδικήσεις χώρο, χρόνο και προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κάν’το με θάρρος και χωρίς φόβο.

Ερωτικά

Εάν έχετε προσπαθήσει να κατακτήσετε ένα δύσκολο στόχο σας και όλο το προηγούμενο διάστημα, η πορεία του καθυστερούσα, από σήμερα και για αρκετό χρονικό διάστημα, δρομολογούνται θετικότατες εξελίξεις. Έτσι η διάθεσή σας αλλάζει το ίδιο και η ψυχολογία σας, όσο θα καταλαβαίνετε πως πατάτε καλύτερα στα πόδια σας. Με αυξημένη αυτοπεποίθηση, γίνεστε και πάλι, κυνηγού του ονείρου, των ρομαντικών στιγμών, του αισθησιασμού και της ερωτικής περιπέτειας. Ούτε η ενέργεια, ούτε και η θέληση δε θα σας λείπει, στο να αλλάξετε το σκηνικό της ερωτικής σας ζωής.Αύριο

20 Νοεμβρίου 2019

Γενικά

Η συναδελφικότητα είναι το μότο σου μέσα στη μέρα. Τόσο στη δουλειά, όσο και στο σπίτι νιώθεις την ανάγκη να προστατεύσεις την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα του “μαζί” και εισπράττεις για αυτή σου την πρόθεση και τη συνεργασία των άλλων, κάτι που βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά

Ακόμα και αν χρειαστεί να κυνηγήσετε έναν έρωτα, είστε πλέον αποφασισμένοι να ρισκάρετε, αφού καλύτερα να μετανιώνετε για κάτι που δοκιμάσατε, παρά να μην τολμήσετε να εκμεταλλευτείτε την ερωτική σας ρέντα, που αυτές τις μέρες θα είναι αυξημένη. Έτσι λοιπόν από σήμερα και για αρκετό καιρό μετά, δε θα περιμένετε τον έρωτα να έρθει να σας βρει αλλά θα το προκαλέσετε και μάλιστα θα ανταποκριθεί, με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Τώρα εάν επιθυμείτε μία πιο σοβαρή σχέση, εκεί θα χρειαστεί να επιδείξετε ιδιαίτερη μέριμνα. Σκεφτείτε το.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  17/11 – 24/11/2019

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το εβδομαδιαίο  ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Ιχθύες.

Την Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρα η Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να περάσετε από μικροσκόπιο τις φιλικές σας σχέσεις. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, θα βγάλει στην επιφάνεια τους  υποσυνείδητους φόβους σας.

Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Την Τρίτη η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς και θέματα Σπουδών.

Την Τετάρτη στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν τόσο οι προσωπικές σας σχέσεις όσο και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Την Πέμπτη η επιστροφή του Ερμή θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που είχατε αφήσει στην μέση, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχατε αναβάλει .

Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την καριέρα σας.

Το Σάββατο εξαιτίας των όψεων τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να σας κάνει να νιώσετε ανασφάλεια καθώς πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά ικανοί όσο είναι οι φίλοι σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας, ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες,   από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης  με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας αναγκάσει να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα σχέδια σας και εκφράζετε τις σκέψεις σας.

Ερωτικά

Αυτή την εβδομάδα, μπορείς με ελάχιστη προσπάθεια να αποκτήσεις όλα όσα θέλεις στον τομέα των αισθηματικών. Ξέρεις ποιος/α είσαι, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις στον έρωτα και το κυριότερο, ξέρεις πως να τραβάς την προσοχή όταν τη θέλεις! Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι μεγάλο ή δύσκολο, μια απλή φιλοφρόνηση ή μια αυθόρμητη κίνηση και αμέσως έχεις την αμέριστη προσοχή του/της συντρόφου σου ή των θαυμαστών σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η προς τα μέσα της εβδομάδας θα μπορέσεις στην πράξη να αξιοποιήσεις αυτή τη δύναμη που μπορείς να ασκήσεις προς το ταίρι σου, ώστε να επιλυθούν ορισμένα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει ένα κάπως…ψυχρό κλίμα στη σχέση σας. Αυτή η δραστηριοποίησή σου θα εκπλήξει ευχάριστα το/τη σύντροφό σου και θα ενισχύσει την “επούλωση” ενδεχόμενων “ρωγμών” μεταξύ σας. Μην ξεχνάς να δείχνεις ότι νοιάζεσαι πιο συχνά, θα σας κάνει καλό!

Αν είσαι αδέσμευτος/η βρίσκεσαι σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού σε σχέση με τα αισθηματικά σου, καθώς φαίνεται πως οι προτεραιότητες και οι ανάγκες σου αλλάζουν. Η αλήθεια είναι πως διανύεις ένα πολύ κοινωνικό διάστημα και ακόμα κι αν νιώθεις πως θέλεις να πάρεις αποστάσεις από έρωτες και αντιπερισπασμούς, οι πειρασμοί είναι τόσοι γύρω σου που αδυνατείς να μείνεις πιστός/ή στην εσωστρέφεια των ημερών.

Νοέμβριος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Νοέμβριος θα είναι μήνας ιδιαίτερα σημαντικός για τα οικονομικά σου, αφού τα πάντα θα περιστρέφονται γύρω από αυτά, κάτι που μπορεί να σου προκαλέσει διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, ανεξάρτητα από το σε ποιον τομέα της ζωής σου ανήκουν.

1ο δεκαήμερο

[19-29 Φεβρουαρίου]

Η καθημερινότητά σου είναι αυτή που σε απασχολεί περισσότερο από κάθε τι για το Νοέμβριο. Υπάρχει μία κινητικότητα μέσα στη μέρα σου και αυτό σε ανησυχεί, καθώς δεν είσαι σίγουρος/η για το αν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε αυτές τις απαιτήσεις αυτό το διάστημα.

Στον επαγγελματικό τομέα φροντίζεις να μην αγχώνεσαι για μικροπράγματα, καθώς ξέρεις πως η καριέρα σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θέλεις να είσαι ήρεμος/η για όταν χρειαστεί να ανεβάσεις στροφές. Βασίζεσαι περισσότερο στον εαυτό σου, παρά στους συνεργάτες/συναδέλφους σου, γιατί ξέρεις πως μόνο τον εαυτό σου μπορείς να εμπιστεύεσαι απόλυτα, τουλάχιστον γι’ αυτήν την περίοδο.

Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να δαπανήσεις αρκετά χρήματα προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις που σε πιέζουν στην καθημερινότητά σου. Ενδέχεται αυτά να είναι περισσότερα απ’ όσα μπορείς να βγάλεις αυτήν την περίοδο, όμως αυτή η κατάσταση είναι παροδική. Κάνε λίγη υπομονή και σωστή διαχείριση και όλα θα είναι καλά.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου]

Το περιβάλλον σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το μήνα, κάτι που σε γεμίζει δύναμη, κυρίως πνευματική και αυτοπεποίθηση. Είσαι γεμάτος/η όρεξη και νέες ιδέες και αυτό το οφείλεις σε πολύ μεγάλο βαθμό στου οικείους σου.

Στον επαγγελματικό τομέα συμβαίνουν πράγματα που σε γεμίζουν ελπίδες και σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Ξέρεις πως τα όνειρά σου δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμα, αυτό όμως δε σε εμποδίζει να οργανωθείς όσο καλύτερα μπορείς, προκειμένου να είσαι 100% έτοιμος/η όταν θα έρθει η δική σου ευκαιρία και να μη σου κόψει τη φόρα τίποτα και κανείς.

Στον οικονομικό τομέα σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα η οικονομική εξασφάλιση σε καθημερινή βάση. Η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που τρέχουν είναι η μόνη σου έγνοια. Δεν αποκλείεται αυτήν την περίοδο να οργανώσεις με τέτοιο τρόπο τα οικονομικά σου που να σου εξασφαλίζουν μία σταθερότητα μεσοπρόθεσμα σ’ ό, τι αφορά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου]

Βιώνεις αλλαγές, οι οποίες σε ωθούν να βγεις από την πεπατημένη και να κάνεις πράγματα που έχεις στερηθεί, έτσι η διασκέδαση εντάσσεται στο καθημερινό σου πρόγραμμα σχεδόν σαν υποχρέωση. Η συντροφικότητα είναι η λέξη κλειδί για σένα αυτό το μήνα και φροντίζεις να μη λείπει από τη ζωή σου τώρα.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονη δραστηριότητα αυτό το μήνα. Εντάσεις και συγκρούσεις, συμφιλιώσεις και επαναπροσδιορισμός επαγγελματικών σχέσεων, όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δε φαίνεται να σε επηρεάζει το Νοέμβριο. Παίρνεις αποστάσεις ασφαλείας όταν βλέπεις τη “φουρτούνα” να ‘ρχεται και ενσωματώνεσαι με το σύνολο όταν τα πράγματα είναι ξανά όπως πριν.

Στον οικονομικό τομέα αλλάζουν κάποια πράγματα και το πρώτο στη λίστα είναι το πως εσύ δαπανάς τα χρήματα που βγάζεις. Είσαι αποφασισμένος/η αυτό το διάστημα να ξοδέψεις σημαντικό μέρος του εισοδήματός σου για τη διασκέδασή σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η ερωτική σου ζωή παίρνει ιδιαίτερα θετική μορφή αυτό το μήνα, αλλά δεν έχει ισχυρή δυναμική. Μπορεί εσύ να θέλεις να πιέσεις καταστάσεις, προκειμένου να γίνει κάτι που θα διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σου, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η καλό είναι να προσπαθήσεις να επιλύσεις πιθανά προβλήματα που αφορούν στη σχέση σου, ωστόσο φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και μην διστάσεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου εάν αυτό είναι απαραίτητο. Είναι μια θαρραλέα και έντιμη κίνηση, που θα εκτιμηθεί απεριόριστα από το/τη σύντροφό σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αντιμετωπίζεις μια σειρά από πιεστικά καθήκοντα και υποχρεώσεις που σου προκαλούν άγχος, γεγονός που σε αποσπά από την ερωτική σου ζωή. Δεν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν είσαι διατεθειμένος/η να περιορίσεις τον ήδη υπάρχοντα για χάρη κάποιου/ας άλλου/ης. Ακόμα κι έτσι όμως κάτι παρουσιάζεται στη ζωή σου που σε ταράζει. Ένα άτομο από το παρελθόν με το οποίο υπήρχε αμοιβαία έλξη. Το αν θα γίνει κάτι μεταξύ σας ή όχι είναι αποκλειστικά στο χέρι σου.

1ο δεκαήμερο

[19-28 ή 29 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Η καριέρα σου αποκτά μία σταθερότητα αυτό το χρόνο, η οποία ναι μεν σε κάνει να βαριέσαι, από την άλλη όμως δε σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πολλές εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν τόσα πολλά στην καθημερινότητά σου, που δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις και πολλά στη δουλειά, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του 2019. Κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους, όχι μόνο θα νιώσεις ανάγκη να αλλάξουν πράγματα στην καριέρα, αλλά θα τα θεωρείς και επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο αργότερα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι στη δουλειά, χωρίς πολύ βαβούρα και καλό θα ήταν να μην μπεις σε διαδικασία προστριβών αν κάτι δε σου αρέσει. Μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα αυτό το χρόνο, εάν διατηρήσεις τους ούτως ή άλλως χαμηλούς σου τόνους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις πολύ έντονη δραστηριοποίηση στην καθημερινότητά σου αυτό το χρόνο, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το νευρικό σου σύστημα. Τείνεις να εκφράζεις πολύ έντονα τον εκνευρισμό σου, όταν κάτι δε γίνεται όπως θες, με αποτέλεσμα να μεταδίδεις αυτήν την ένταση στο εργασιακό περιβάλλον, μειώνοντας την παραγωγικότητα. Πρέπει να καταλάβεις πως αυτό δεν είναι προς όφελός σου και είναι απαραίτητο για το καλό τις δουλειάς να μάθεις να εκτονώνεις με διαφορετικό τρόπο την έντασή σου.

Αν είσαι άνεργος/η, οι μετακινήσεις γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου το 2019. Είτε χρειαστεί να κάνεις αρκετά δρομολόγια για να βρεις δουλειά, είτε βρεις κάτι που απαιτεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις, το σίγουρο είναι πως πρέπει να μάθεις να διατηρείς τον αυτοέλεγχό σου κάνοντας συνεχώς διαδρομές. Η πιθανότητα να βρεις δουλειά είναι με το μέρος αυτό το έτος, αρκεί να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι θα σε βλέπει σπάνια το σπίτι σου.


Οικονομικά

Το πρώτο τετράμηνο παρατηρείται έντονη αστάθεια στον οικονομικό σου τομέα, κυρίως λόγω της κακής διαχείρισης που κάνεις. Οφείλεις να αναθεωρήσεις κάποιες πάγιες τακτικές σου, αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις την έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σου. Από ‘κει και πέρα όμως αργά και σταδιακά βλέπεις σημαντική βελτίωση, η οποία αργότερα μέσα στο χρόνο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις κι ένα ‘μαξιλαράκι” ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο, το οποίο θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, αν μαζί με γενική βελτίωση, αλλάξει και η νοοτροπία σου. Είσαι πολύ προσεκτικός/η στις σπατάλες σου, ενώ τίποτα δε δαπανάται αλόγιστα. Καλό είναι να κάνεις αποταμίευση, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί ρέπεις προς την τσιγκουνιά. Το ιδανικό μάθημα που φέρνει το 2019 για σένα είναι να μάθεις να ισορροπείς, όσον αφορά στη διαχείρισή σου.


Αισθηματικά

Ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019 είναι ο αισθηματικός σου τομέας, καθώς δεν παύει να σε ξαφνιάζει και να σε εκπλήσσει (ευχάριστα) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορεί να θες να δώσεις προσοχή σε άλλους τομείς, όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή δε σου επιτρέπουν ούτε να αφιερώσεις χρόνο, αλλά και ούτε να σκεφτείς καθαρά για οτιδήποτε άλλο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 συναποφασίζεις με το ταίρι σου πως η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Η αλήθεια είναι πως είχες στο μυαλό σου κάτι πιο ήπιο ή πιο παθητικό, όμως υπάρχουν στιγμές που ορισμένες συνθήκες μας ξεπερνούν. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται σταθερά, αλλά συστηματικά στη σχέση σου και έως έναν βαθμό είναι απολύτως κατευθυνόμενες από ‘σένα και το/τη σύντροφό σου, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η ροή της καθημερινότητας φέρνει τόσες αλλαγές στη σχέση σας που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το πως ή το γιατί. Δεδομένου όμως ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι αρκετά θετικές για τη σχέση σου δεν το υπεραναλύεις και καλά κάνεις. Η ροή της καθημερινότητας και οι συνεχείς εξελίξεις στη σχέση σου φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ελευθερίες που σας κάνει και τους δύο να νιώθετε πιο ερωτευμένοι και πιο παιδιά από ποτέ. Όταν οι αλλαγές σε κάνουν ευτυχισμένο/η, γιατί να προσπαθήσεις να τις σταματήσεις;

Αν είσαι αδέσμευτος/η αποφασίζεις αυτό το χρόνο να τον ζήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ελεύθερα. Είσαι έτοιμος/η να αποτινάξεις από πάνω σου όλα τα ταμπού που δε σου επέτρεπαν να έχεις την ερωτική ζωή που θα ήθελες. Είναι γεγονός πως η προοπτική μια μόνιμης σχέσης δε σε έλκει ιδιαίτερα, όμως αυτό δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο. Θες και βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, συλλέγοντας συνεχώς εικόνες και εμπειρίες, ενώ δε διστάζεις να φλερτάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτή η αίσθηση της ανεξαρτησίας σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η, ενώ αν αποφασίσεις να περιορίσεις την ελευθερία φέτος θα είναι μόνο χάρη σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Απόλαυσέ το! 

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Αυτό το χρόνο σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όχι τόσο εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, όσο ενδογενών. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως η δουλειά σε κουράζει πολύ και θα την παραμελείς και άλλες που θα έχεις τεράστια αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική διάθεση, δουλεύοντας μέχρι εσχάτων. Τις περιόδους που θα αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου θα αυξάνεις σημαντικά την ισχύ σου, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάζεις και τις “μετοχές” σου. Θα αποκτήσεις μεγάλη αξία για τους εργοδότες σου το 2019, κάνοντας τη δουλειά σου σωστά στις περιόδους τις επιλογής σου. Μόλις νιώσεις ότι κουράζεσαι πάλι κάνεις το διάλειμμά σου, χωρίς όμως να ζημιώνεται η καριέρα σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις για φέτος είναι ακριβώς αυτή, ο εαυτός σου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητάει διακοπούλες…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εργάζεσαι ακατάπαυστα, γιατί το θέλεις, γιατί έχεις τις αντοχές και γιατί όσο βλέπεις τη δουλειά και τα έσοδά σου να αυξάνονται “γλυκαίνεσαι” και θέλεις κι άλλο. Το ζενίθ παραγωγικότητάς σου και των εσόδων σου παρατηρούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου απ’ ό, τι φαίνεται δεν έχεις σκοπό να ξεκουραστείς. Είναι ένα ιδανικό έτος για να αυξήσεις τη δουλειά, τα έσοδα και τη φήμη σου, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να δημιουργήσεις και ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει την επιτυχία και του παραπάνω χρόνου.

Αν είσαι άνεργος/η δεν έχει και πολύ σημασία για σένα αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις δουλειά, γιατί είσαι διατεθειμένος/η, ακόμα κι αν δεν είναι, να τις κάνεις εσύ. Αυτή σου η αποφασιστικότητα θα είναι και καθοριστικής σημασίας στην έκβαση της αναζήτησης εργασίας, αφού κάποιες φορές ευνοείσαι από την τύχη, ενώ κάποιες άλλες η τύχη σου είσαι εσύ κι αν πάρεις απόφαση να βγεις προς αναζήτηση στην αγορά εργασίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις το στόχο σου.


Οικονομικά

Το χρήμα δεν περιμένεις να σε βρει, πας εσύ και το βρίσκεις ο κόσμος να χαλάσει. Φαίνεται πως είναι το πιο δυναμικό έτος των τελευταίων χρόνων για τον οικονομικό σου τομέα, γιατί είσαι αποφασισμένος/η να μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην τύχη, αλλά παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια και κυνηγάς με όλες τις δυνάμεις τους στόχους σου. Αυτό μπορεί να φέρει πολύ άμεσα αποτέλεσμα στα έσοδα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει και πολύ σπάταλο/η, καθώς υιοθετείς φέτος ένα lifestyle “τα κέρδισα, τα αξίζω και θα τα χαλάσω” κι αν κάποιο κοντινό σου πρόσωπο αποπειραθεί να σε συμβουλεύσει, το πιο πιθανό είναι πως θα πάρει την απάντηση “τα δικά σου χαλάω;”. Σωστά όλα αυτά και καλά κάνεις, αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προνοητικός/ή για το άμεσο μέλλον, καθώς με αυτή τη νοοτροπία, είναι πολύ πιθανό να βγεις αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού και να αφήνεις εκκρεμότητες να “τρέχουν”. Δικά σου είναι, αλλά σκέψου και λίγο τις συνέπειες.


Αισθηματικά

Το 2019 παρουσιάζεις δύο πρόσωπα στον αισθηματικά τομέα, εκείνο του συντροφικού, τρυφερού ανθρώπου που δε μπορεί λεπτό μόνος/η του και εκείνο του ερημίτη που αποστασιοποιείται συναισθηματικά και αναζητά τις ισορροπίες του μέσω τις απομόνωσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις αυτήν την πολυτέλεια, τι γίνεται όμως για το δεσμευμένος/η;

Αν είσαι δεσμευμένος/η στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου, τα οποία προκαλούν σύγχυση και αστάθεια στη σχέση σου. Από τη μία βγάζεις τόσο συναίσθημα που δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι και από την άλλη απομακρύνεσαι. Εφόσον νιώθεις έτσι καλό θα ήταν και προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις στη σχέση σου να επικοινωνείς με το ταίρι πιο συχνά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή σου η στάση δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ σας δέσμευση. Αυτό είναι μία πρόκληση για σένα φέτος, να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με το/τη σύντροφό σου, ακόμα κι όταν η επικοινωνία σας χωλαίνει. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη σχέση σου από την εσωτερική σου ανισορροπία και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή όταν νιώθεις έτσι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις την ίδια ευθύνη με κάποιο/α δεσμευμένο/η, οπότε δεν ανησυχείς και τόσο. Αν είσαι σε mood να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή το κάνεις, βγαίνεις, φλερτάρεις ή συναντάς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και περνάς καλά! Όταν όμως δεν έχεις τη διάθεση, κλείνεις τηλέφωνα και πόρτες και ανοίγεις μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτήν την κατάσταση, όμως καλό θα ήταν να γίνεσαι και πιο ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους, γιατί δε θα είναι λίγες οι φορές που θα τους προκαλέσεις σύγχυση σχετικά με το τι φταίει ή τι σου έκαναν. Γιατί να έχουν εκείνοι/ες ενοχές επειδή εσένα σε πιάνουν οι “κλειστές” σου;

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Μ ε το ξεκίνημα του 2019 θέτεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, τους οποίους κι επεξεργάζεσαι από το περασμένο έτος. Δουλεύεις πολύ, σκληρά κι ακούραστα! Δεν έχεις σκοπό να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί για την επιτυχία δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Εργάζεσαι για δύο λόγους, να αυξήσεις την ισχύ και ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποια μεγαλύτερη θέση και να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Και τα δύο είναι απόλυτα ρεαλιστικοί στόχοι, όμως όσο προχωράει το 2019 είναι πολύ πιθανό να γίνεσαι πιο αλαζόνας και τα κίνητρά σου να γίνονται μέρα με τη μέρα πιο ταπεινά. Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό να αλλοτριωθεί για χάρη της αναγνώρισης, γιατί όταν έρθει η ώρα της αυτοκριτικής δε θα σου αρέσει αυτό στο οποίο έχεις μετατραπεί. Φρόντισε να διατηρήσεις το χαρακτήρα και την ταπεινότητά σου, γιατί αντίθετα απ’ ό, τι νομίζεις δεν κερδίζει πάντα ο ισχυρός και ο αδίστακτος…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς το έτος πολύ δυναμικά, αλλά κατά τη διάρκεια του 2019 φαίνεται να μειώνεται η ενεργητικότητά σου. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση τόσο της δουλειάς, όσο και των εσόδων σου. Προσπάθησε να μοιράσεις τις δυνάμεις σου μέσα στο χρόνο, ώστε να να είσαι το ίδιο παραγωγικός/ή από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του έτους. Η επαγγελματική επιτυχία, άλλωστε, δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μαραθώνιος που απαιτεί σταθερότητα και αποδοτικότητα σε κάθε βήμα. Υιοθέτησε μια νοοτροπία πιο κοντά σε αυτό και θα δεις βελτίωση πρώτα στον εαυτό σου και κατ’ επέκταση στην επιχείρησή σου.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς και έχεις καλές πιθανότητες να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου οποιαδήποτε στιγμή του 2019 επιθυμείς, εκτός από τον Αύγουστο. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν είναι ιδανική περίοδος, αφού βρίσκεσαι ακόμα σε mood διακοπών κι έχεις μειωμένη επιθυμία για εργασία, όποτε ό, τι κι αν βρεις εκείνο το διάστημα θα το απορρίψεις ως κακή περίπτωση μόνο και μόνο για να μη χάσεις μέρες από τις διακοπές σου. Μπορείς κάλλιστα όμως να εκμεταλλευτείς όλο το υπόλοιπο έτος για να βρεις κάτι αξιόλογο.


Οικονομικά

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 τα οικονομικά σου δέχονται ένα ισχυρό lifting, το οποίο έρχεται λίγο απρόσμενα. Χάνεις και κερδίζεις χρήματα εν ριπή οφθαλμού. Δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα αυτό, καθώς τα τελευταία 7-8 χρόνια είχες συνηθίσει να ζεις έτσι και έχεις μάθει πως να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου σε τόσο μεγάλες ταχύτητες. Όμως φέτος αυτό αλλάζει. Δέχεσαι με μεγάλη χαρά τις τελευταίες αλλαγές και προετοιμάζεσαι για την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο οικονομικός σου τομέας που σου παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και για φέτος μεγαλύτερη εύνοια. Τα χρήματα συνεχίζουν να παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια σου, όμως τώρα τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη άνεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα. Αυτό σου προσφέρει την πολυτέλεια να γίνεσαι σπάταλος/η για σένα, για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί τώρα κάνεις αυτό που θες και όχι αυτό που πρέπει. Αυτή είναι η διαφορά με τα περασμένα χρόνια, σπαταλούσες γιατί έπρεπε, ενώ τώρα σπαταλάς γιατί θέλεις. Αυτή η νέα συνθήκη σε ενθουσιάζει πολύ και δεν πρόκειται να στο χαλάσει κανένας. Απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου είναι πιο σημαντικά για σένα φέτος απ’ ό, τι οποιοσδήποτε άλλος τομέας, έτσι στρέφεις την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Το ερώτημα είναι μπορείς να αντέξεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς συντροφικότητα στη ζωή σου;

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις το τακτ να ενημερώσεις το/τη σύντροφό σου σχετικά με την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς στην καριέρα σου και είσαι από τους/τις τυχερούς/ες που έχουν όση κατανόηση και στήριξη ζητήσουν από τη σχέση τους. Έτσι ένα μεγάλο μέρος του 2019 αξιοποιήσεις αυτό το δώρο που σου κάνει ο/η σύντροφός σου, προκειμένου να ασχοληθείς εντατικά με την καταξίωσή. Επειδή όμως δε είσαι αχάριστος/η, κάθε φορά που βρίσκεις χρόνο φροντίζεις να ευχαριστήσεις το ταίρι σου για την ανοχή και την υπομονή του, γι’ αυτό αφιερώνεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου σ’ εκείνον/η. Η σχέση σου αυτό το έτος περνάει σε άλλο επίπεδο και είστε και οι δύο έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τα αισθήματα του ενός για τον άλλον είναι βαθιά, ουσιαστικά και πέρα για πέρα αληθινά!

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις μία φάση απομόνωσης γενικά αυτό το χρόνο. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθηματική σου ζωή, αλλά γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή. Οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη δουλειά το θεωρείς περιττό και το απομακρύνεις από τη ζωή σου, τουλάχιστον για τώρα. Αυτό όμως ακούγεται σαν εθελούσια φυλακή, που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Μπορεί πράγματι να μη θέλεις αντιπερισπασμούς στην καθημερινότητά σου, όμως αργά ή γρήγορα, η μαναχικότητα θα βλάψει τον ψυχισμό σου και καθώς είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και η παραγωγικότητά σου εξαρτάται από το συναίσθημά σου, ενδέχεται να μειώσεις άθελά σου την αποδοτικότητά σου. Άφησε τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν ακόμα κι αν είναι για μικρά διαστήματα. 

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ, υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να ...

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η χαλαρή jazz μουσική στον έρωτα!!!

Η ημέρα σήμερα δεν θα είναι και η πιο εύκολη. Είμαστε σε μία φάση που θα κουραστούμε αρκ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις το καρμικό σου ταίρι!

Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και μια ψυχή αδελφική της δικής σου ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Έννοια της Αδελφότητας !

Στον εσωτερισμό όταν χρησιμοποιούμε τον όρο αδελφότητα, αναφερόμαστε στα Τάγματα εσω ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u