Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Πανσέληνος  στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο  θα σας απασχολήσει  με τη δημιουργικότητά σας μέσα στην καθημερινότητα αλλά και κάποιες εντάσεις ή αλλαγές μέσα στην εργασία σας που μπορεί να σας φέρουν κάποια αναστάτωση ίσως και μέσα από κάποια πληροφορία.Προσέχετε ωστόσο και την υγεία σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι να έχετε  υποχρεώσεις με θέματα παιδιών μέσα στην καθημερινότητα και κάποιο τρέξιμο που θα πρέπει να κάνετε.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια γνωριμία μέσα στον εργασιακό σας χώρο αλλά μην το εκμυστηρευτείτε σε κανέναν και αποφύγετε κουτσομπολιά.Αύριο

6 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 6ο σας οίκο και ίσως να πιεστείτε αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο αφού κάποιοι από την εργασία σας ίσως να σχολιάσουν τη συμπεριφορά σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να διαφωνήσετε με το ταίρι σας σε κάποιους στόχους σας ωστόσο θα δείξετε κατανόηση και θα το διαχειριστείτε.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε ακύρωση μιας συνάντησης ή επικοινωνίας.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η Πανσέληνος στον Λέοντα ίσως να έφερε κάποιο προβληματισμό σε θέματα της εργασίας σας αλλά και στην υγεία σας ωστόσο το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ουρανό ίσως να σας φέρει ξαφνικές γνωριμίες,ξαφνικές προτάσεις  αλλά και ξαφνικά έσοδα ή υποστήριξη από συνεργάτες που θα σας ανακουφίσουν.

Η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα στον Αιγόκερω  στις 10.02 ίσως να σας φέρει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα,ομάδες ή ομοϊδεάτες ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια σημαντική υποστήριξη στους στόχους σας.

Από τις 12.02 ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και ίσως να έχετε κάποιες μυστικές επαφές για κάποια σχέδιά σας ενώ ίσως να πρέπει να προσέξετε κινήσεις πίσω από την πλάτη σας ,θέματα με τους υπολογιστές σας και τα αρχεία σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε ίσως ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις από το ταίρι σας,κάποιο ξαφνικό δώρο αλλά ίσως και κάποια ξαφνική αύξηση εσόδων ενώ ίσως να πρέπει να συζητήσετε ουσιαστικά με το ταίρι σας για κάποιους στόχους σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες μυστικές ερωτικές συναντήσεις.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να έχει περάσει στο ζώδιό σας και σίγουρα θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και την εμφάνιση σας μετά την ταλαιπωρία που ίσως και ακόμη βιώνετε με τον Άρη στους Διδύμους που ίσως να έφερε αρκετή ένταση σε κάποιους από εσάς.

Η Πανσέληνος στις 05.02 ίσως επίσης να σας φέρει κάποια ένταση σε σχέση με το περιβάλλον σας,με το μεταφορικό σας όχημα αλλά και με τα αδέλφια σας ωστόσο το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 08.02 θα σας δώσει λύσεις ίσως και μέσα από δικές σας προσπάθειες.Επίσης το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει έμπνευση για να καταφέρετε κάποιους στόχους σας ή να περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα ή ομάδες ωστόσο στις 10.02 ίσως να αγχωθείτε και πάλι με θέματα οικονομικά και οφειλές.

Από τις 12.02 ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε ώστε να αποφασίσετε για κάποιους στόχους σας  ενώ ίσως να έχετε και κάποιες μυστικές επαφές με συνεργάτες  που θα έχουν αποτελέσματα γύρω στις 18.02 με το εξάγωνο Ερμή-Δία που θα σας βοηθήσει σε μια συνεργασία ή συμφωνία.Στις 20.02 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα φέρει ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα για εσάς ενώ η Αφροδίτη στον Κριό θα βελτιώσει τα οικονομικά σας .

Προσέχετε και πάλι κάποιες συζητήσεις και κάποιο θέμα στο αρχείο των υπολογιστών σας γύρω στις 22.02 ενώ το τέλος του μήνα θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και κάποιοι ίσως να έχετε σημαντική υποστήριξη και έσοδα από κάποιον συνεργάτη σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας στις αρχές του μήνα και ίσως και στις 22.02 να σας προβληματίσουν διαφωνίες με τα αδέλφια σας ή την οικογένειά σας ωστόσο το γενικό κλίμα του μήνα θα είναι ευνοϊκό και θα φέρει βελτίωση στις σχέσεις σας και στην συναισθηματική σας ζωή.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια να κάνετε νέες γνωριμίες από την αρχή του μήνα και να ερωτευτείτε,να ζήσετε ρομαντικές στιγμές γύρω στις 16.02,να κάνετε ένα νέο συναισθηματικό ξεκίνημα με τη Νέα Σελήνη στις 20.02 αλλά να νιώσετε μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση από τη δημιουργία μιας σχέσης προς το τέλος του μήνα.

Ο Άρης στους Διδύμους σίγουρα σας έχει κουράσει αρκετά και ίσως να σας έχει φέρει και θέματα με την οικογένειά σας ή κάποιες βλάβες μέσα στο σπίτι ωστόσο σίγουρα θα σας έχει φέρει και κάποια ένταση και νεύρα ενώ και ο Ερμής στον Αιγόκερω ανάδρομος από το τέλος του χρόνου ίσως να σας ανέτρεψε κάποια σχέδια αλλά σίγουρα μέχρι και τις 18.01 θα σας φέρει σε επαφές με πρόσωπα της οικογένειάς σας που είχατε καιρό να δείτε.Ο Δίας επίσης στον Κριό μέχρι και τις 15.05 θα σας φέρει έσοδα και εύνοια στα οικονομικά σας ενώ περνώντας στη συνέχεια στον Ταύρο θα φέρει εύνοια σε νέες γνωριμίες,ίσως να ξεκινήσετε σεμινάρια,θα έχετε εύνοια σε συμφωνίες,εύνοια από τα αδέλφια σας αλλά και σε ένα μεταφορικό μέσο που ίσως αγοράσετε .

Ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 07.03 και φέτος θα επηρεάσει μόνο το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και παρόλο που θα σας πιέσει αρκετά εάν κάνετε έναν καλό προγραμματισμό στο τέλος θα ανταμοιφθείτε ακόμη κι αν κουραστείτε αρκετά.Επίσης θα βοηθήσει σε κάποιους από εσάς να αδυνατίσετε εάν το θελήσετε.Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και  θα σας ευνοεί την ενασχόλησή σας με υπολογιστές ή την εργασία μέσα από κάποιον υπολογιστή ενώ ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας θα συνεχίσει να σας αποπλανεί και θα πρέπει να έχετε πάντα στο νου σας να λειτουργείτε με ρεαλισμό.Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από 23.03 -11.06 θα είναι στον 12ο σας οίκο ωστόσο φέτος θα επηρεάσει τις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας που ίσως να σας αλλάξει ψυχολογικά ωστόσο οι αλλαγές θα φανούν περισσότερο την επόμενη χρονιά.

Επίσης ευνοϊκές ημερομηνίες για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θα είναι με την Αφροδίτη στους Ιχθύς , τον Κριό και τον Ταύρο  τον Φεβρουάριο ,Μάρτιο μέχρι και τα μέσα Απριλίου,η Αφροδίτη στον Καρκίνο από 08.05-04.06 και η Αφροδίτη στην Παρθένο από από 09.10-07.11.Μια μικρή προσοχή θα πρέπει να δείξετε με τον Άρη στην Παρθένο από 10.07-26.08 που θα δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με συνεργάτες και σχέσεις ή συνεργασίες σας.

Επίσης οι Εκλείψεις φέτος θα είναι δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα ενεργοποιήσουν ξεκινήματα  οικονομικά και συναισθηματικά στις 20.04 και 14.10 ωστόσο  με το κλείσιμο του κύκλου των Εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί ή τακτοποιήσει θέματα της μετακίνησής σας,νομικά ή συνταξιοδοτικά ακόμη και γραφειοκρατικά ώστε να μπορέσετε να έχετε έσοδα και να μην προκύψουν έξοδα που δεν θα πιεστείτε να τακτοποιήσετε.ΟΙ δύο Σεληνιακές Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού θα πραγματοποιηθούν στις 05.05 και 28.10.

Επίσης στα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ίσως να έχετε επιστροφές ατόμων που είχατε να δείτε καιρό ή  να συνεργαστείτε,ερωτικές επιστροφές ωστόσο δεν θα πρέπει να κάνετε νέα ξεκινήματα,να υπογράψετε συμφωνίες,να αγοράσετε ηλεκτρονικά μέσα και τα διαστήματα αυτά θα είναι από 28.12-18.01 στον Αιγόκερω,από 20.04-15.05 στον Ταύρο,από 23.08-15.09 στην Παρθένο αλλά και από 13.12.23-02.01.24.

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ, Υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να ...

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα Πυροβόλου

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Πέγκυ Σαμούλη

Ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Αν έχει χαθεί η ισορροπία στην σχέση σου, στην εργασία σου θα σε καθοδηγήσω πώς να ανακάμψεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αμφιβολίες στην σχέση σου; Διάβασε πώς θα τις ξεπεράσεις !

Δεν υπάρχει σχέση που να μην έχει κλυδωνισμούς και διλήμματα, Και καρδιοχτύπια και δεν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Μπορώ να την κάνω να με ερωτευτεί ξανά αν και εκείνη με χώρισε;

Είχα μια σχέση ένα χρόνο με μια κοπέλα αλλά στην αρχή δεν το είχα πάρει πολύ σοβαρά με α ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η σημασία της εμπιστοσύνης στον εσωτερισμό …

Ο εσωτερισμός είναι ένα σύστημα άσκησης του ανθρώπου, Το οποίο, επειδή κατά βάση ασχολ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u