Ιχθύς

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαρτίου 2019

Γενικά

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο λέει ότι εσείς οι Ιχθύες για άλλη μια φορά θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Αρχικά, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε, γι’ αυτό δεν είναι περίεργο αν το μυαλό σας όλη μέρα θα ταξιδεύει. Ωστόσο, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας, και το πιο σοβαρό,  να σας βάλει στην διαδικασία να πείτε ψέματα στον ίδιο σας τον εαυτό.

Ερωτικά

Είσαι από τους λίγους χαρακτήρες του ζωδιακού, που δεν πνίγονται όταν γύρω τους το συναίσθημα ξεχειλίζει. Σήμερα λοιπόν υπάρχει το ενδεχόμενο, είτε ο άνθρωπός σου, είτε κάποια ψυχή που προσδοκά να βρει μια θέση στην καρδιά σου, να έχει την ανάγκη να αποφορτιστεί συναισθηματικά. Δεν έχεις παρά να ανοίξεις την αγκαλιά σου και με τον παρηγορητικό σου λόγο, να κάνεις το άτομο αυτό να αισθανθεί καλύτερα. Είναι κάτι που και το μπορείς και το καταφέρνεις.Αύριο

25 Μαρτίου 2019

Γενικά

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αυτό που σας απασχολεί πάρα πολύ έντονα, είναι το επαγγελματικό σας μέλλον. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε αν αυτό που κάνετε σας ικανοποιεί ή πρέπει να αλλάξετε πορεία. Ωστόσο καλό είναι να μην βιαστείτε, αλλά να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες για να κάνετε μια σχετική έρευνα πριν αρχίσετε να στέλνετε τα βιογραφικά σας.

Ερωτικά

Συνυπάρχουν μέσα σου συναισθηματικά, ή αίσθηση και η ψευδαίσθηση. Είναι στη φύση του χαρακτήρα σου. Όταν όμως πρόκειται για τον άνθρωπο της καρδιάς σου, είτε αυτός είναι η σχέση σου, είτε είναι εκείνος που στέλνεις τα ερωτικά σου καλέσματα, καλό είναι να θυμάσαι, πως όταν θα εκτιμάς την ανταπόκριση που σου δείχνει, να είναι όσο γίνεται πιο αντικειμενική. Κι επειδή οι ημέρες αυτές, μας δυσκολεύουν λίγο παραπάνω στη συνεννόηση, καλό είναι οι προθέσεις σου να μην έχουν ασάφειες. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο, να δημιουργηθούν εντάσεις ξαφνικές ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο της καρδιάς σου κι αυτό θα προέρχεται από τη δική σου στάση στα πράγματα.

Ιχθύς Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   24/3 – 31/3/2019

Νέες αφίξεις θα έχετε στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα εσείς οι Ιχθύες .
Την Κυριακή  η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε, γι’ αυτό δεν είναι περίεργο αν το μυαλό σας όλη μέρα θα ταξιδεύει.
Ωστόσο, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας, και το πιο σοβαρό,  να σας βάλει στην διαδικασία να πείτε ψέματα στον ίδιο σας τον εαυτό.
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε αν αυτό που κάνετε σας ικανοποιεί ή πρέπει να αλλάξετε πορεία.
Ωστόσο καλό είναι να μην βιαστείτε, αλλά να εκμεταλλευτείτε τις επόμενες ημέρες για να κάνετε μια σχετική έρευνα πριν αρχίσετε να στέλνετε τα βιογραφικά σας.
Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς.
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς απέναντι σε ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από εσάς.
Την Πέμπτη ο Ερμής θα ολοκληρώσει  την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας.
Την  Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ισχυρά πρόσωπα.
Το Σάββατο η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία γύρω σας.

Ερωτικά

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια αυτήν την εβδομάδα σκέψεις και συναισθήματα που νομίζατε πως είχατε θάψει καλά μέσα σας. Οι αιτία είναι είτε η επιστροφή κάποιου προσώπου από το παρελθόν, είτε η αναβίωση μίας κατάστασης και καλείστε να το διαχειριστείτε με ψυχραιμία και σύνεση. Η αλήθεια είναι πως νιώθετε πιο μπερδεμένοι από ποτέ, οπότε μη βιαστείτε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή.

Οι δεσμευμένοι είστε πολύ φειδωλοί στα συναισθήματά σας ή τουλάχιστον στην εκδήλωσή τους, γεγονός που δημιουργεί ανασφάλεια στο/στη σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα το ταίρι σας να εκφράσει αυτήν την αβεβαιότητα με εκνευρισμό. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί/ές μαζί του/της και κάντε αυτό που πρέπει, δηλαδή δείξτε του/της αυτά που αισθάνεστε για εκείνον/η με όποιον τρόπο μπορείτε. Είναι στο χέρι σας να επαναφέρετε τη σταθερότητα και τη σιγουριά στο δεσμό σας.

Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε σε μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδο, κατά την οποία φλερτάρετε πολύ, όμως δε φαίνεστε πρόθυμοι να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Αν αυτό σας “γεμίζει”, τότε όλα είναι καλά, αν όμως θέλετε να αλλάξει κάτι στην προσωπική σας ζωή, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένα πράγματα, κάνοντας τον άνθρωπο του ενδιαφέροντος σας να κατανοήσει πως πράγματι ενδιαφέρεστε για εκείνον/η.

Μάρτιος 2019

Γενικά

Η καριέρα σας παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας για αυτόν το μήνα. Εξαιτίας των διαρκών αλλαγών που θα έχετε να διαχειριστείτε μέσα στο Μάρτιο, νιώθετε έντονη κόπωση, πνευματική και σωματική, όπως και άγχος. Χαλαρώστε.

1ο δεκαήμερο

[19-29 Φεβρουαρίου]

Η οικονομική άνεση μεταφράζεται για εσάς ως δύναμη και αυτό είναι και το moto σας γι’ αυτόν το μήνα. Δουλεύετε γιατί θέλετε δύναμη και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα πως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτό το όνειρό σας στα χέρια κανενός, έτσι όλες σας οι κινήσεις αυτό το διάστημα χαρακτηρίζονται από την εσωστρέφεια και την ατομικότητα.

Στον επαγγελματικό τομέα έχετε τη δυνατότητα να αναρριχηθείτε στην καριέρα σας και όσο περισσότερο πλησιάζετε αυτό το στόχο, τόσο μεγαλύτερα όνειρα κάνετε για το μέλλον σας. Πρέπει όμως να θυμάστε πως δεν είναι δυνατό να έχετε συμμάχους σε αυτό, τουλάχιστον μέσα στο χώρο εργασίας. Είστε μόνοι σας σε αυτό και το γνωρίζετε.

Στον οικονομικό τομέα δημιουργείτε την προοπτική για βελτίωση, όμως ξέρετε πως χρειάζεται χρόνο. Έτσι λοιπόν δε βιάζεστε, ασχολείστε με τις λεπτομέρειες που θα σας εξασφαλίσουν την οικονομική άνοδο σταθερά και με μεθοδικότητα.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου]

Το Μάρτιο, η καθημερινότητά σας είναι αρκετά “πυκνή” με πολλά πράγματα να συμβαίνουν ταυτόχρονα, κάτι που μπορεί να απαιτήσει καλύτερη διαχείριση χρόνου από εσάς για να μη φτάσετε σε δυσθεώρητα επίπεδα ψυχικής κόπωσης.

Στον επαγγελματικό τομέα επιτρέπετε στα ζητήματα σπιτιού και στα οικογενειακά σας θέματα να εισβάλλουν και να κατακλύζουν την καθημερινότητά σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είστε μηχανικοί στη δουλειά σας, θέτοντας τον αυτόματο σε λειτουργία, κάτι που σας δυσκολεύει να έχετε έλεγχο στην πορεία της καριέρας σας.

Στον οικονομικό τομέα παρά τη γενική σύγχυση που αναμένεται συνολικά στη ζωή σας, υπάρχει σταθερότητα και όχι αξιοσημείωτες μεταβολές. Δεν αποκλείεται να συζητήσετε με οικογενειακά σας πρόσωπα κάποιες κινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε για κάποιο ξεκίνημα, το οποίο θα έχει όμως οικονομικές προεκτάσεις.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου]

Αυτός ο μήνας σάς φέρνει πολλές και συνεχείς αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας και φυσικά δε θα μπορούσαν να εξαιρεθούν ο επαγγελματικός και ο οικονομικός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο της ζωής σας, κάτι που σας κάνει να υιοθετείτε επαναστατικές συμπεριφορές.

Στον επαγγελματικό τομέα πέρα από τις μεταβολές που αναγκαστικά δέχεστε, αυτόν το μήνα, θα επιδιώξετε και εσείς οι ίδιοι να προχωρήσετε σε αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς επειδή αυτήν τη στιγμή δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας (τουλάχιστον όχι όπως το φαντάζεστε), οι αλλαγές αυτές μεταλλάσσονται σε κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ ό, τι υπολογίζατε.

Στον οικονομικό τομέα ως επί το πλείστον θα έχετε να αντιμετωπίσετε παρεμφερείς καταστάσεις με τον επαγγελματικό σας τομέα, γεγονός που σας κάνει να ξεσπάτε χωρίς λόγο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το πρόβλημα είναι ότι δε φταίνε, επομένως προκαλείτε ένταση χωρίς να υπάρχει λόγος ή να έχει κάποια πρακτική αξία.

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σας για το Μάρτιο του 2019 αναμένεται να είναι σταθερά. Είναι η καταλληλότερη στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον άνθρωπο του ενδιαφέροντός σας και φυσικά να σας το ανταποδώσει.

Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αφιερώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στη σχέση σας με θετικότητα και ρομαντισμό. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα μαζί ή να περάσετε το χρόνο σας κάπου ρομαντικά. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να δραστηριοποιηθείτε από κοινού με το ταίρι σας και να αποκτήσετε περισσότερες κοινές δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Υπάρχει έντονος αισθησιασμός και πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, όμως είναι απαραίτητο να βρείτε κι άλλος κώδικες επικοινωνίας, καθώς μία σχέση δεν επιβιώνει μόνο από το σεξ.

Οι αδέσμευτοι, ενδεχομένως να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, που δεν είναι εφικτό να λυθεί, τουλάχιστον όχι άμεσα. Είναι πολύ πιθανό εσείς οι ίδιοι να ενεργήσετε ως εμπόδιο στους δικούς σας στόχους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παραμελείτε την ερωτική σας ζωή. Χρειάζεται ηρεμία και μεθοδικότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο. Μόλις είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τις προσωπικές υποθέσεις, να είστε σίγουροι πως ο αισθηματικός τομέας θα πάρει το δρόμο του και μπορεί να είναι συναρπαστικός.

1ο δεκαήμερο

[19-28 ή 29 Φεβρουαρίου] 

Επαγγελματικά

Η καριέρα σου αποκτά μία σταθερότητα αυτό το χρόνο, η οποία ναι μεν σε κάνει να βαριέσαι, από την άλλη όμως δε σε φέρνει αντιμέτωπο/η με πολλές εκπλήξεις. Η αλήθεια είναι πως συμβαίνουν τόσα πολλά στην καθημερινότητά σου, που δε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις και πολλά στη δουλειά, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του 2019. Κατά το τελευταίο τετράμηνο του έτους, όχι μόνο θα νιώσεις ανάγκη να αλλάξουν πράγματα στην καριέρα, αλλά θα τα θεωρείς και επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο αργότερα. Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι στη δουλειά, χωρίς πολύ βαβούρα και καλό θα ήταν να μην μπεις σε διαδικασία προστριβών αν κάτι δε σου αρέσει. Μπορείς να κερδίσεις πολύ περισσότερα αυτό το χρόνο, εάν διατηρήσεις τους ούτως ή άλλως χαμηλούς σου τόνους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις πολύ έντονη δραστηριοποίηση στην καθημερινότητά σου αυτό το χρόνο, η οποία όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική για το νευρικό σου σύστημα. Τείνεις να εκφράζεις πολύ έντονα τον εκνευρισμό σου, όταν κάτι δε γίνεται όπως θες, με αποτέλεσμα να μεταδίδεις αυτήν την ένταση στο εργασιακό περιβάλλον, μειώνοντας την παραγωγικότητα. Πρέπει να καταλάβεις πως αυτό δεν είναι προς όφελός σου και είναι απαραίτητο για το καλό τις δουλειάς να μάθεις να εκτονώνεις με διαφορετικό τρόπο την έντασή σου.

Αν είσαι άνεργος/η, οι μετακινήσεις γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου το 2019. Είτε χρειαστεί να κάνεις αρκετά δρομολόγια για να βρεις δουλειά, είτε βρεις κάτι που απαιτεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις, το σίγουρο είναι πως πρέπει να μάθεις να διατηρείς τον αυτοέλεγχό σου κάνοντας συνεχώς διαδρομές. Η πιθανότητα να βρεις δουλειά είναι με το μέρος αυτό το έτος, αρκεί να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι θα σε βλέπει σπάνια το σπίτι σου.


Οικονομικά

Το πρώτο τετράμηνο παρατηρείται έντονη αστάθεια στον οικονομικό σου τομέα, κυρίως λόγω της κακής διαχείρισης που κάνεις. Οφείλεις να αναθεωρήσεις κάποιες πάγιες τακτικές σου, αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις την έλλειψη σταθερότητας στα οικονομικά σου. Από ‘κει και πέρα όμως αργά και σταδιακά βλέπεις σημαντική βελτίωση, η οποία αργότερα μέσα στο χρόνο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις κι ένα ‘μαξιλαράκι” ασφαλείας για κάθε ενδεχόμενο, το οποίο θα γίνει πολύ μεγαλύτερο, αν μαζί με γενική βελτίωση, αλλάξει και η νοοτροπία σου. Είσαι πολύ προσεκτικός/η στις σπατάλες σου, ενώ τίποτα δε δαπανάται αλόγιστα. Καλό είναι να κάνεις αποταμίευση, αλλά μην το παρακάνεις, γιατί ρέπεις προς την τσιγκουνιά. Το ιδανικό μάθημα που φέρνει το 2019 για σένα είναι να μάθεις να ισορροπείς, όσον αφορά στη διαχείρισή σου.


Αισθηματικά

Ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019 είναι ο αισθηματικός σου τομέας, καθώς δεν παύει να σε ξαφνιάζει και να σε εκπλήσσει (ευχάριστα) καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μπορεί να θες να δώσεις προσοχή σε άλλους τομείς, όμως οι καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή δε σου επιτρέπουν ούτε να αφιερώσεις χρόνο, αλλά και ούτε να σκεφτείς καθαρά για οτιδήποτε άλλο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 συναποφασίζεις με το ταίρι σου πως η σχέση σας χρειάζεται ανανέωση. Η αλήθεια είναι πως είχες στο μυαλό σου κάτι πιο ήπιο ή πιο παθητικό, όμως υπάρχουν στιγμές που ορισμένες συνθήκες μας ξεπερνούν. Οι αλλαγές πραγματοποιούνται σταθερά, αλλά συστηματικά στη σχέση σου και έως έναν βαθμό είναι απολύτως κατευθυνόμενες από ‘σένα και το/τη σύντροφό σου, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η ροή της καθημερινότητας φέρνει τόσες αλλαγές στη σχέση σας που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε το πως ή το γιατί. Δεδομένου όμως ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι αρκετά θετικές για τη σχέση σου δεν το υπεραναλύεις και καλά κάνεις. Η ροή της καθημερινότητας και οι συνεχείς εξελίξεις στη σχέση σου φέρνουν έναν αέρα αισιοδοξίας και ελευθερίες που σας κάνει και τους δύο να νιώθετε πιο ερωτευμένοι και πιο παιδιά από ποτέ. Όταν οι αλλαγές σε κάνουν ευτυχισμένο/η, γιατί να προσπαθήσεις να τις σταματήσεις;

Αν είσαι αδέσμευτος/η αποφασίζεις αυτό το χρόνο να τον ζήσεις πιο ουσιαστικά και πιο ελεύθερα. Είσαι έτοιμος/η να αποτινάξεις από πάνω σου όλα τα ταμπού που δε σου επέτρεπαν να έχεις την ερωτική ζωή που θα ήθελες. Είναι γεγονός πως η προοπτική μια μόνιμης σχέσης δε σε έλκει ιδιαίτερα, όμως αυτό δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο. Θες και βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση, συλλέγοντας συνεχώς εικόνες και εμπειρίες, ενώ δε διστάζεις να φλερτάρεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Αυτή η αίσθηση της ανεξαρτησίας σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο/η, ενώ αν αποφασίσεις να περιορίσεις την ελευθερία φέτος θα είναι μόνο χάρη σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα. Απόλαυσέ το! 

2ο δεκαήμερο

[1-10 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Αυτό το χρόνο σ’ ό, τι αφορά στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όχι τόσο εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, όσο ενδογενών. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως η δουλειά σε κουράζει πολύ και θα την παραμελείς και άλλες που θα έχεις τεράστια αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική διάθεση, δουλεύοντας μέχρι εσχάτων. Τις περιόδους που θα αφοσιώνεσαι στην καριέρα σου θα αυξάνεις σημαντικά την ισχύ σου, ενώ ταυτόχρονα θα ανεβάζεις και τις “μετοχές” σου. Θα αποκτήσεις μεγάλη αξία για τους εργοδότες σου το 2019, κάνοντας τη δουλειά σου σωστά στις περιόδους τις επιλογής σου. Μόλις νιώσεις ότι κουράζεσαι πάλι κάνεις το διάλειμμά σου, χωρίς όμως να ζημιώνεται η καριέρα σου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις για φέτος είναι ακριβώς αυτή, ο εαυτός σου που ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητάει διακοπούλες…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εργάζεσαι ακατάπαυστα, γιατί το θέλεις, γιατί έχεις τις αντοχές και γιατί όσο βλέπεις τη δουλειά και τα έσοδά σου να αυξάνονται “γλυκαίνεσαι” και θέλεις κι άλλο. Το ζενίθ παραγωγικότητάς σου και των εσόδων σου παρατηρούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου απ’ ό, τι φαίνεται δεν έχεις σκοπό να ξεκουραστείς. Είναι ένα ιδανικό έτος για να αυξήσεις τη δουλειά, τα έσοδα και τη φήμη σου, ενώ μπορείς ταυτόχρονα να δημιουργήσεις και ένα σταθερό πελατολόγιο, το οποίο μπορεί να σου εξασφαλίσει την επιτυχία και του παραπάνω χρόνου.

Αν είσαι άνεργος/η δεν έχει και πολύ σημασία για σένα αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις δουλειά, γιατί είσαι διατεθειμένος/η, ακόμα κι αν δεν είναι, να τις κάνεις εσύ. Αυτή σου η αποφασιστικότητα θα είναι και καθοριστικής σημασίας στην έκβαση της αναζήτησης εργασίας, αφού κάποιες φορές ευνοείσαι από την τύχη, ενώ κάποιες άλλες η τύχη σου είσαι εσύ κι αν πάρεις απόφαση να βγεις προς αναζήτηση στην αγορά εργασίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις το στόχο σου.


Οικονομικά

Το χρήμα δεν περιμένεις να σε βρει, πας εσύ και το βρίσκεις ο κόσμος να χαλάσει. Φαίνεται πως είναι το πιο δυναμικό έτος των τελευταίων χρόνων για τον οικονομικό σου τομέα, γιατί είσαι αποφασισμένος/η να μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην τύχη, αλλά παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια και κυνηγάς με όλες τις δυνάμεις τους στόχους σου. Αυτό μπορεί να φέρει πολύ άμεσα αποτέλεσμα στα έσοδα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει και πολύ σπάταλο/η, καθώς υιοθετείς φέτος ένα lifestyle “τα κέρδισα, τα αξίζω και θα τα χαλάσω” κι αν κάποιο κοντινό σου πρόσωπο αποπειραθεί να σε συμβουλεύσει, το πιο πιθανό είναι πως θα πάρει την απάντηση “τα δικά σου χαλάω;”. Σωστά όλα αυτά και καλά κάνεις, αλλά ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προνοητικός/ή για το άμεσο μέλλον, καθώς με αυτή τη νοοτροπία, είναι πολύ πιθανό να βγεις αρκετές φορές εκτός προϋπολογισμού και να αφήνεις εκκρεμότητες να “τρέχουν”. Δικά σου είναι, αλλά σκέψου και λίγο τις συνέπειες.


Αισθηματικά

Το 2019 παρουσιάζεις δύο πρόσωπα στον αισθηματικά τομέα, εκείνο του συντροφικού, τρυφερού ανθρώπου που δε μπορεί λεπτό μόνος/η του και εκείνο του ερημίτη που αποστασιοποιείται συναισθηματικά και αναζητά τις ισορροπίες του μέσω τις απομόνωσης. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις αυτήν την πολυτέλεια, τι γίνεται όμως για το δεσμευμένος/η;

Αν είσαι δεσμευμένος/η στέλνεις ανάμεικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου, τα οποία προκαλούν σύγχυση και αστάθεια στη σχέση σου. Από τη μία βγάζεις τόσο συναίσθημα που δημιουργεί ένα υπέροχο κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι και από την άλλη απομακρύνεσαι. Εφόσον νιώθεις έτσι καλό θα ήταν και προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις στη σχέση σου να επικοινωνείς με το ταίρι πιο συχνά, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή σου η στάση δεν έχει να κάνει με τη μεταξύ σας δέσμευση. Αυτό είναι μία πρόκληση για σένα φέτος, να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με το/τη σύντροφό σου, ακόμα κι όταν η επικοινωνία σας χωλαίνει. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τη σχέση σου από την εσωτερική σου ανισορροπία και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στην αισθηματική σου ζωή όταν νιώθεις έτσι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις την ίδια ευθύνη με κάποιο/α δεσμευμένο/η, οπότε δεν ανησυχείς και τόσο. Αν είσαι σε mood να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή το κάνεις, βγαίνεις, φλερτάρεις ή συναντάς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και περνάς καλά! Όταν όμως δεν έχεις τη διάθεση, κλείνεις τηλέφωνα και πόρτες και ανοίγεις μόνο αν είναι απόλυτη ανάγκη. Έχεις βρει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτήν την κατάσταση, όμως καλό θα ήταν να γίνεσαι και πιο ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους, γιατί δε θα είναι λίγες οι φορές που θα τους προκαλέσεις σύγχυση σχετικά με το τι φταίει ή τι σου έκαναν. Γιατί να έχουν εκείνοι/ες ενοχές επειδή εσένα σε πιάνουν οι “κλειστές” σου;

3ο δεκαήμερο

[11-20 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Μ ε το ξεκίνημα του 2019 θέτεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, τους οποίους κι επεξεργάζεσαι από το περασμένο έτος. Δουλεύεις πολύ, σκληρά κι ακούραστα! Δεν έχεις σκοπό να χάσεις καθόλου χρόνο, γιατί για την επιτυχία δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Εργάζεσαι για δύο λόγους, να αυξήσεις την ισχύ και ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποια μεγαλύτερη θέση και να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου. Και τα δύο είναι απόλυτα ρεαλιστικοί στόχοι, όμως όσο προχωράει το 2019 είναι πολύ πιθανό να γίνεσαι πιο αλαζόνας και τα κίνητρά σου να γίνονται μέρα με τη μέρα πιο ταπεινά. Είναι πολύ σημαντικό να μην επιτρέψεις στον εαυτό να αλλοτριωθεί για χάρη της αναγνώρισης, γιατί όταν έρθει η ώρα της αυτοκριτικής δε θα σου αρέσει αυτό στο οποίο έχεις μετατραπεί. Φρόντισε να διατηρήσεις το χαρακτήρα και την ταπεινότητά σου, γιατί αντίθετα απ’ ό, τι νομίζεις δεν κερδίζει πάντα ο ισχυρός και ο αδίστακτος…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ξεκινάς το έτος πολύ δυναμικά, αλλά κατά τη διάρκεια του 2019 φαίνεται να μειώνεται η ενεργητικότητά σου. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση τόσο της δουλειάς, όσο και των εσόδων σου. Προσπάθησε να μοιράσεις τις δυνάμεις σου μέσα στο χρόνο, ώστε να να είσαι το ίδιο παραγωγικός/ή από την πρώτη έως την τελευταία μέρα του έτους. Η επαγγελματική επιτυχία, άλλωστε, δεν είναι αγώνας ταχύτητας, αλλά μαραθώνιος που απαιτεί σταθερότητα και αποδοτικότητα σε κάθε βήμα. Υιοθέτησε μια νοοτροπία πιο κοντά σε αυτό και θα δεις βελτίωση πρώτα στον εαυτό σου και κατ’ επέκταση στην επιχείρησή σου.

Αν είσαι άνεργος/η μπορείς και έχεις καλές πιθανότητες να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου οποιαδήποτε στιγμή του 2019 επιθυμείς, εκτός από τον Αύγουστο. Το καλοκαίρι φαίνεται ότι δεν είναι ιδανική περίοδος, αφού βρίσκεσαι ακόμα σε mood διακοπών κι έχεις μειωμένη επιθυμία για εργασία, όποτε ό, τι κι αν βρεις εκείνο το διάστημα θα το απορρίψεις ως κακή περίπτωση μόνο και μόνο για να μη χάσεις μέρες από τις διακοπές σου. Μπορείς κάλλιστα όμως να εκμεταλλευτείς όλο το υπόλοιπο έτος για να βρεις κάτι αξιόλογο.


Οικονομικά

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 τα οικονομικά σου δέχονται ένα ισχυρό lifting, το οποίο έρχεται λίγο απρόσμενα. Χάνεις και κερδίζεις χρήματα εν ριπή οφθαλμού. Δεν είναι κάτι καινούργιο για σένα αυτό, καθώς τα τελευταία 7-8 χρόνια είχες συνηθίσει να ζεις έτσι και έχεις μάθει πως να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου σε τόσο μεγάλες ταχύτητες. Όμως φέτος αυτό αλλάζει. Δέχεσαι με μεγάλη χαρά τις τελευταίες αλλαγές και προετοιμάζεσαι για την νέα εποχή στην οποία εισέρχεται ο οικονομικός σου τομέας που σου παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα και για φέτος μεγαλύτερη εύνοια. Τα χρήματα συνεχίζουν να παραμένουν για μικρό χρονικό διάστημα στα χέρια σου, όμως τώρα τα διαχειρίζεσαι με περισσότερη άνεση απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα. Αυτό σου προσφέρει την πολυτέλεια να γίνεσαι σπάταλος/η για σένα, για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γιατί τώρα κάνεις αυτό που θες και όχι αυτό που πρέπει. Αυτή είναι η διαφορά με τα περασμένα χρόνια, σπαταλούσες γιατί έπρεπε, ενώ τώρα σπαταλάς γιατί θέλεις. Αυτή η νέα συνθήκη σε ενθουσιάζει πολύ και δεν πρόκειται να στο χαλάσει κανένας. Απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου είναι πιο σημαντικά για σένα φέτος απ’ ό, τι οποιοσδήποτε άλλος τομέας, έτσι στρέφεις την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Το ερώτημα είναι μπορείς να αντέξεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς συντροφικότητα στη ζωή σου;

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις το τακτ να ενημερώσεις το/τη σύντροφό σου σχετικά με την πρόθεσή σου να επικεντρωθείς στην καριέρα σου και είσαι από τους/τις τυχερούς/ες που έχουν όση κατανόηση και στήριξη ζητήσουν από τη σχέση τους. Έτσι ένα μεγάλο μέρος του 2019 αξιοποιήσεις αυτό το δώρο που σου κάνει ο/η σύντροφός σου, προκειμένου να ασχοληθείς εντατικά με την καταξίωσή. Επειδή όμως δε είσαι αχάριστος/η, κάθε φορά που βρίσκεις χρόνο φροντίζεις να ευχαριστήσεις το ταίρι σου για την ανοχή και την υπομονή του, γι’ αυτό αφιερώνεις πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου σ’ εκείνον/η. Η σχέση σου αυτό το έτος περνάει σε άλλο επίπεδο και είστε και οι δύο έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τα αισθήματα του ενός για τον άλλον είναι βαθιά, ουσιαστικά και πέρα για πέρα αληθινά!

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις μία φάση απομόνωσης γενικά αυτό το χρόνο. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθηματική σου ζωή, αλλά γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή. Οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με τη δουλειά το θεωρείς περιττό και το απομακρύνεις από τη ζωή σου, τουλάχιστον για τώρα. Αυτό όμως ακούγεται σαν εθελούσια φυλακή, που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Μπορεί πράγματι να μη θέλεις αντιπερισπασμούς στην καθημερινότητά σου, όμως αργά ή γρήγορα, η μαναχικότητα θα βλάψει τον ψυχισμό σου και καθώς είσαι αρκετά συναισθηματικός/η και η παραγωγικότητά σου εξαρτάται από το συναίσθημά σου, ενδέχεται να μειώσεις άθελά σου την αποδοτικότητά σου. Άφησε τους ανθρώπους να σε πλησιάσουν ακόμα κι αν είναι για μικρά διαστήματα. 

Νέες γνωριμίες και δυνατοί έρωτες!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Προβλέπεται γάμος για σένα στο άμεσο μέλλον; Δώσε απαντήσεις σε όλα όσα σε απασχολούν στα αισθηματικά σου και όχι μόνο! Έλα σε επαφή με τους αστρολόγους της κορυφαίας ομάδας και άλλαξε τη ζωή σου.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Ιχθύς

Γενικά

20/2 - 20/3

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι άτομα που προσαρμόζονται εύκολα σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι αρκετά εσωστρεφείς.

Τους χαρακτηρίζει η υπερευαισθησία και έχουν την τάση να επηρεάζονται εύκολα από τους άλλους. Συνήθως όταν η ζωή τους δεν πηγαίνει καλά, έχουν την τάση φυγής, αυτή μπορεί να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους, όπως το αλκοόλ , τα ναρκωτικά, διάφορες ονειρικές καταστάσεις και σε καλύτερες περιπτώσεις την μουσική.

Πολλές φορές πέφτουν θύματα εξαπάτησης και γενικώς  έχουν αυταπάτες. Έχουν υψηλή διαίσθηση. Έχουν πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά για το αν αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει ή πως θα λειτουργήσει  εξαρτάται από το προσωπικό ωροσκόπιο.

Είναι καλοί εραστές και είναι ρομαντικοί, συνήθως στον έρωτα τα δίνουν όλα και πέφτουν με τα μούτρα.

Ιχθύς: Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει. Μπορε ...

Η γυναίκα Ιχθύς

In category Ιχθύς αστρολογία

Προτιμά να ζει στον κόσμο της παρά στην πραγματικότητα. Είναι αδύναμη και ευαίσθητ ...

Ιχθύς: Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Ιχθύς

Ιχθύες: Εκεί που τα Όνειρα και οι Ψευδαισθήσεις Συγκρούονται

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ο αθεράπευτα ρομαντικός του ζωδιακού, πιο πολύ και από τον Καρκίνο. Τ ...

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Ιχθύ

In category Αρθρογραφία Ιχθύς

Είστε ο καλλιτέχνης, ο ονειροπόλος, ο αινιγματικός εραστής του ζωδιακού κύκλου. Αυ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αγοροκόριτσο vs Κορίτσι!!

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας άνθρωπος για κάθε τύπο κοριτσιού. Τα κακά νέα είναι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η Αποπλάνηση κάθε Ζωδίου!!

Αποπλάνηση ενός Κριού Όταν πρόκειται για ερωτισμό, ο Κριός σας θέλει να είστε τολμηροί ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο μυθικός Φοίνικας

Ο Αιγυπτιακός Πολιτισμός, ο Ελληνικός Πολιτισμός, οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες, οι Ινδοί, οι Α ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u