Είναι εκείνος ο “βασιλιάς” της καρδιάς σου; – Η θέση της Σελήνης απαντά


Πολλές φορές έχεις αναρωτηθεί “Τι νιώθει για μένα;” ή έχεις σκεφτεί πώς μπορείς να ξυπνήσεις νέα συναισθήματα σε εκείνον που σε ενδιαφέρει. Αν ψάχνεις το “κλειδί” της καρδιάς του, δεν έχεις παρά να μάθεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη στον γενέθλιο χάρτη του!

Η θέση της Σελήνης μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα συναισθήματά του και να σου δείξει τον δρόμο για να κατακτήσεις την πρώτη θέση στην καρδιά του!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Αν έχει τη Σελήνη στον Κριό, θα νιώσεις γρήγορα ότι είσαι η “βασίλισσα” της καρδιάς του. Ωστόσο, η πρόκληση είναι να εξακριβώσεις αν το εννοεί πραγματικά! Είναι ενθουσιώδης στα συναισθήματά του, αλλά χρειάζεται χρόνος για να αναπτύξει πραγματικά συναισθήματα. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή, να τον καταλάβεις συναισθηματικά, και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
Αν έχει τη Σελήνη στον Ταύρο, η ασφάλεια δεν θα δίνεται εύκολα. Περιμένει να περάσει ο χρόνος για να επιβεβαιωθεί η ποιότητα των συναισθημάτων του. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή, αποδεικνύοντας τη σταθερότητά σου και τον αληθινό σου έρωτα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
Ο άνδρας με Σελήνη στους Δίδυμους μπορεί να σε κάνει να νιώθεις “βασίλισσα” από την αρχή, αλλά πρέπει να είσαι άνετη και χαλαρή. Αποφύγετε την υπερβολική έκφραση συναισθημάτων και κερδίστε τον με την ευελιξία και το χιούμορ σας. Κατανοήστε την παιδική του πλευρά και προσφέρετε παιχνίδι και τρέλες.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Ο άνδρας με Σελήνη στον Καρκίνο επιζητεί μια σύντροφο που θα καταφέρει να κερδίσει τη θέση της “βασίλισσας” στην καρδιά του. Είναι ανοιχτός και δεκτικός σε συναισθηματικές προσεγγίσεις. Αποκαλύπτει από την αρχή τα συναισθήματά του, αλλά υπάρχει κίνδυνος να νιώσεις ότι είσαι “δεδομένη.” Χρειάζεται μια γυναίκα σοβαρή, σταθερή και αφοσιωμένη για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Αν καταφέρεις να τον κάνεις να νιώσει ασφάλεια, θα σου προσφέρει πολλή αγάπη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΩΝΤΑ
Για να γίνεις η “βασίλισσα” της καρδιάς ενός Λέοντα, πρέπει να τον θαυμάζεις και να τον αντιμετωπίζεις όπως έναν “βασιλιά”. Είναι γενναιόδωρος, αλλά αναζητά επιβεβαίωση. Πρέπει να τον αφήσεις να κατακτήσει την καρδιά σου με τον δικό του τρόπο. Αν τον αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και του δείξεις τα συναισθήματά σου, θα κερδίσεις την αγάπη του.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Να κερδίσεις συναισθηματικά έναν άντρα με Σελήνη στην Παρθένο είναι πρόκληση. Αν και σε αγαπά, θα εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από πράξεις. Η καρδιά του είναι πίσω από έναν προστατευτικό “τοίχο,” αλλά αν μπορέσεις να τον κατανοήσεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφάλεια, θα αναδείξει την τρυφερή πλευρά του.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ
Ο άνδρας με Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού επιθυμεί να απαλλαγεί από το συναισθηματικό του μπέρδεμα. Για να κερδίσεις την καρδιά του, πρέπει να ξυπνήσεις τα όμορφα συναισθήματά του, να αντέξεις την αναποφασιστικότητά του, και να τον ελκύεις με τα αισθήματά σου. Παρότι είναι αναποφάσιστος, αναζητά την αληθινή αγάπη. Θα πρέπει να είσαι η πηγή ρομαντισμού, τρυφερότητας, και ζεστασιάς για εκείνον, κρατώντας τον παράλληλα εγρήγορση.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
Η καρδιά του άνδρα με Σελήνη στο Σκορπιό αποτελεί ένα δύσκολο παζλ. Συχνά μπερδεύει το πάθος με τον πραγματικό έρωτα και την αγάπη. Η λεπτή γραμμή μεταξύ αγάπης και μίσους απαιτεί προσοχή. Πρέπει να περιμένεις αρκετό χρόνο και να αναπτυχθείτε μαζί του για να κατακτήσεις τη θέση στην καρδιά του. Πρέπει να του εμπνεύσεις σιγουριά, μονιμότητα και εμπιστοσύνη, αποφεύγοντας να υποβαθμίζεις τους κανόνες του.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Ο άνδρας με Σελήνη στο Τοξότη δεν είναι ο πιο ρομαντικός, αλλά αγαπάει με τον δικό του τρόπο. Έχει μία δική του θεωρία για την αγάπη και εκφράζει τα συναισθήματά του με παθιασμένο τρόπο. Για να κατακτήσεις την καρδιά του, πρέπει να τον αφήσεις ελεύθερο και να του παραχωρήσεις τον χρόνο που χρειάζεται. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά του με προσοχή και να τον ενθαρρύνεις να αναπτύξει τα συναισθήματά του. Μην πιάνεσαι από κάθε του λόγο, αλλά αντίθετα, κάνε τον να κατανοήσει ότι η αγάπη σου έχει βάθος και σημασία.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Ο πρώτος χαρακτηρισμός που μπορείς να δώσεις σε αυτόν τον άνδρα είναι ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την καρδιά του. Μπορεί να φαίνεται ψυχρός και συγκρατημένος, καθιστώντας δυσκολότερο για σένα να εντυπωσιάσεις τα συναισθήματά του. Όταν όμως αγαπάει, το κάνει με δέσμευση και αναζητά από εσένα αφοσίωση. Για να κατακτήσεις την καρδιά του, πρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ειλικρινά, να δείξεις τη σημασία που έχει για σένα και να τον θαυμάσεις για αυτό που είναι. Συνόδευσε αυτά τα λόγια με στόχους που έχουν πραγματικό συναίσθημα. Όταν νιώσει ότι έχει δίπλα του μια ειλικρινή γυναίκα που είναι έτοιμη να κάνει θυσίες για εκείνον, τότε θα σε τοποθετήσει στην κορυφή της καρδιάς του.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
Ο άνδρας με Σελήνη στο Υδροχόο αγαπάει όλο τον κόσμο, κάτι που καθιστά δύσκολο να έχεις την αποκλειστικότητα των συναισθημάτων του. Είναι αυθόρμητος και απρόβλεπτος, με συναισθήματα που περνούν από έντονες διακυμάνσεις. Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν χώρο στην καρδιά του, άφησέ τον ελεύθερο και μην τον περιορίζεις. Αγαπάει αναρχικά, αλλά χρειάζεται να τον αφήσεις ελεύθερο και να μην τον περιορίζεις. Για να κερδίσεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, γίνε η καλύτερη του φίλη, που θα είναι εκεί στις χαρές και στις λύπες.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ
Ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, αγαπησιάρης, αλλά και ασταθής, ο άνδρας με Σελήνη στους Ιχθύες είναι ένας ερωτικός ονειροπόλος. Κάθε γυναίκα που έχει διασχίσει τη ζωή του έχει αισθανθεί ως τη βασίλισσά του. Για να τον κατακτήσεις, πρέπει να είσαι η φωνή της λογικής, να δείξεις την αγάπη σου με πράξεις, και να κατανοήσεις τα μπερδέματά του. Αν και έχει έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις, πρέπει να του θέσεις ορισμένα όρια για να τον συντηρείς. Κατακτώντας μια θέση στην καρδιά του, πρέπει να είσαι η σταθερή φωνή που τον κατευθύνει, δείχνοντας ταυτόχρονα κατανόηση για τις αντιφάσεις του.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!