Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

22 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα σημαντική οικονομική συμφωνία, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να σας παρασύρει και σε περιττές σπατάλες. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη, σας υπόσχεται μια επιτυχία στο χώρο της εργασίας σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.

Ερωτικά

Είστε λίγο ασυντόνιστοι αυτήν την περίοδο με την ερωτική σας καθημερινότητα, και αυτό οφείλεται, και πάλι στην επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν σας, που ζητά να γίνει το επίσημο σας ταίρι. Με τόσο δύσκολα πλανητικά φαινόμενα το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χώρο μόνο σε αυτόν που η καρδιά σας αγαπά και το μυαλό σας μπορεί να εμπιστευτεί. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα.Αύριο

23 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Με ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Καρκίνοι, κάτι το οποίο τείνει να γίνει συνήθεια το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους περισσότερους από εσάς. Επιβαρυντικός παράγοντας σε όλη αυτή την κατάσταση θα είναι σήμερα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, η οποία θα ανεβάσει τους τόνους τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Αυτό που θα πυροδοτήσει την έκρηξη είναι το γεγονός ότι οι άλλοι αντιδρούν στις απόψεις σας γιατί δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον πρωτότυπο τρόπο σκέψης σας.

Ερωτικά

Είστε λίγο χαμένοι, από την κανονική ροή της καθημερινότητας σας, καθώς έχετε αναλάβει πολλές και μεγάλες υποχρεώσεις μέσα στην οικογένεια και την εργασία σας. Δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά, αλλά τώρα είναι και η εμπειρία σας στην μέση, που όλα τελικά μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Τουλάχιστον με την άνοδο των οικονομικών σας, μερικοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία γάμου ή και ακόμη απογόνου.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   20/1 – 27/1/2019

Μόνο αδιάφορη δεν θα είναι αυτή η εβδομάδα για  εσάς τους Καρκίνους. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε την ενδοσκόπηση σας. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε ότι γεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να διαψευσθούν οι προσδοκίες σας γύρω από την εξέλιξη μιας συνεργασίας.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βάλει στην διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον άξονα των αξιών σας, και να δείτε όχι τι έχει πραγματικά αξία για εσάς, αλλά και ποιες σχέσεις αξίζουν να υπάρχουν στην ζωή σας . Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα προκαλέσει αρκετές συγκρούσεις τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη σας υπόσχεται μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία.
Την Τετάρτη ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Την Πέμπτη οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να πάρετε επιτυχημένα ρίσκα στο χώρο της εργασίας σας.
Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ την Κυριακή θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ερωτικά

Υπάρχει μία βαθιά και ουσιαστική κούραση, ενδεχομένως επειδή -τουλάχιστον προς το παρόν- τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα ονειρευόσασταν. Όσο δύσκολα και να φαίνονται τα πράγματα, όμως, πάντα βρίσκετε τον τρόπο να φέρνετε την αισθηματική σας ζωή στα μέτρα σας.

Οι δεσμευμένοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάζεστε να μένετε μακριά από το ταίρι σας, αλλά το ευχάριστο είναι πως όσο και αν ανησυχείτε, κουράζεστε ή ακόμα και γκρινιάζετε για το πώς μπορεί να επηρεαστεί η σχέση σας από αυτό, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα διαπιστώσετε πως ο/η σύντροφός σας σας είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένος/η και με κατανόηση.

Οι αδέσμευτοι “σκαλίζετε” το παρελθόν σας, αναζητώντας απαντήσεις για την τωρινή σας κατάσταση, σε δεδομένα των περασμένων σχέσεών σας. Δεν έχετε την πρόθεση να ασχοληθείτε με τις αναμνήσεις σας καθαυτές, αλλά ο στόχος σας για αυτοβελτίωση σταδιακά θα επιτευχθεί.

Ιανουάριος 2019

Γενικά

Η καριέρα σας παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας για αυτόν το μήνα. Εξαιτίας των διαρκών αλλαγών που θα έχετε να διαχειριστείτε μέσα στον Ιανουάριο, νιώθετε έντονη κόπωση, πνευματική και σωματική, όπως και άγχος. Χαλαρώστε.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Στρέφετε όλη σας την προσοχή στον επαγγελματικό σας τομέα, αφού φοβάστε πως οι αλλαγές που συμβαίνουν σε αυτόν, μπορεί να επηρεάσουν με αρνητικό τρόπο τα οικονομικά σας. Υπομονή και μεθοδικότητα, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε αποτελεσματικά.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μία αιωρούμενη ένταση στην ατμόσφαιρα, για την οποία ως επί το πλείστον ευθύνεστε εσείς, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Να είστε πιο χαλαροί και λιγότερο έντονοι στον τρόπο που επικοινωνείτε, καθώς η επιθετικότητά σας αποκλείει κάθε περιθώριο καλή συνεργασίας και συναδελφικότητας.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μία ασάφεια για την ώρα, η οποία απορρέει από όχι και τόσο προσεκτική διαχείριση των πόρων σας. Αν δεν προσέξετε και αν δεν υιοθετήσετε μία πιο φειδωλή διαχείριση, τότε υπάρχει κίνδυνος να μετρήσετε ζημιές.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου]

Ένας ιδιαίτερα εργατικός μήνας για εσάς, αρκετά παραγωγικός, όσο και αποτελεσματικός. Κάντε κράτει στις δυνάμεις σας γιατί αν συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς, οι πιθανότητες να φτάσετε στην εξάντληση είναι πάρα πολλές.

Στον επαγγελματικό τομέα έχετε τη δύναμη, μέσω της ομαδικής εργασίας αυτόν το μήνα, να αυξήσετε το κύρος σας και να γίνετε ιδιαίτερα αγαπητοί ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και τους εργοδότες σας. Ωστόσο, αποφύγετε τη δεσποτική και αυταρχική συμπεριφορά εντός του εργασιακού χώρου, γιατί μπορεί η στάση σας αυτή μπορεί να σας φέρει ρήξη με όλους.

Στον οικονομικό τομέα ασχολείστε με ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν, είτε αυτές σχετίζονται με δικές σας υποχρεώσεις ή υποχρεώσεις τρίτων. Διατηρήστε πιο μετριοπαθή στάση στις συζητήσεις που κάνετε, καθώς ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας, μπορεί να βγείτε χαμένοι.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου]

Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στη ζωή σας, και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα, σας προκαλούν σύγχυση και δυσκολεύεστε να τις διαχειριστείτε. Είναι επιτακτική ανάγκη να συμφιλιωθείτε μαζί τους, ώστε να προχωρήσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα μέσω της δουλειάς, της καλής συνεργασίας κ.ο.κ. μπορείτε να αλλάξετε θετικά πολλά δεδομένα στην καριέρα σας, ωστόσο θα αναγκαστείτε να δεχτείτε και ορισμένες αλλαγές που μπορεί να μη σας αρέσουν αλλά πρέπει να τις αποδεχτείτε για να μη χαλάσει το κλίμα των συνεργασιών σας, δίνοντας άθελά σας την εικόνα της “ντίβας”.

Στον οικονομικό τομέα εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεστε σε αναμονή περιμένοντας χρήματα, είτε από την εργασία σας, είτε εκτός, τα οποία θα έρθουν, όχι όμως στο σύνολό τους. Από την άλλη, αυτό δε σας εμποδίζει να γίνετε σπάταλοι και αρκετές φορές επιπόλαιοι στον τρόπο που ξοδεύετε.

Ερωτικά

Αρκετά σκαμπανεβάσματα αναμένονται κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως λόγω κακής ποιότητας επικοινωνίας, η οποία συχνά θα προκαλεί καχυποψίες και μικροεντάσεις. Το ξεκίνημα και το τέλος του μήνα, όμως, θα είναι σαφώς ευνοϊκότερα διαστήματα, όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, συνεπώς καλό θα ήταν να δώσετε βάση σε αυτές τις φάσεις του μήνα για τα πιο σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σας.

Οι δεσμευμένοι, έχετε καλή επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας αυτό το μήνα. Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου αυτή μετουσιώνεται σε ρομαντισμό αλλά και ενίσχυση του δεσμού σας, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για τη σχέση σας. Επιπλέον, θα είστε απαλλαγμένοι από τις ταραχές του περασμένου διαστήματος, κερδίζοντας μερικές στιγμές επιπλέον ξεγνοιασιάς. Αξιοποιήστε αυτήν την εκπληκτική ευκαιρία, ώστε να ανασυντάξετε τη σχέση σας και να την κάνετε ακόμα ισχυρότερη.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου δεν έχετε την ίδια διάθεση με το περασμένο διάστημα και προσεγγίζετε την αισθηματική σας ζωή με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αυτή η νέα στάση μπορεί να σας φέρει μερικές αξιόλογες ευκαιρίες στον δρόμο σας, όμως δεν θα ήταν συνετό να αντιμετωπίζετε την κάθε μια από αυτές σαν να είναι η μία και μοναδική εμπειρία της ζωή σας. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε περισσότερο, χωρίς το άγχος του να δημιουργήσετε κάτι στέρεο και μόνιμο. Ζήστε τις στιγμές σας κι αν κάτι αξίζει πραγματικά τον κόπο θα βρει τον προορισμό του.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Μπορεί τα περασμένα χρόνια ο επαγγελματικός σου τομέας να δέχτηκε αρκετές αλλαγές, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό ήταν αρνητικές. Το 2019 όμως είναι σαφώς ευνοϊκότερο έτος για την καταξίωσή σου, και κατά τη διάρκειά του θα αποκατασταθούν οι αδικίες τις οποίες αντιμετώπισες και θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ακόμα περισσότερα. Κατά το πρώτο μόλις τρίμηνο, πρόκειται να μάθεις αρκετές πληροφορίες σχετικά μ’ εκείνους που προσπάθησαν να σε υποβαθμίσουν και να “τραυματίσουν” τη θέση και την υπόληψή σου μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα για να φτάσει η αλήθεια στα σωστά αυτιά, γιατί ενδεχομένως ανώτεροι αποκάλυψαν την αλήθεια που σε δικαιώνει. Προσπάθησε να μη γίνεις έρμαιο των συναισθημάτων σου και να μην εμπλακείς σε συγκρούσεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα χάσεις το δίκιο σου. Άνθρωποι με εξουσία μέσα στη δουλειά πρόκειται να διευθετήσουν αυτό το ζήτημα, δίνοντας στον καθένα αυτόν που του αξίζει, αναβαθμίζοντας σημαντικά το δικό σου ρόλο, είτε με ανάληψη περισσότερων ευθυνών, είτε με κάποια προαγωγή. Το υπόλοιπο του έτους είναι αρκετά ήπιο για σένα, κάτι που σημαίνει πως κι εσύ βρίσκεις την ηρεμία σου μέσα στη δουλειά, ενώ έχεις την άνεση να εργαστείς σκληρά και για το επόμενο βήμα της καριέρας σου, όπου κι αν σε οδηγεί αυτό.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις την ικανότητα να επεκταθείς και να αναπτυχθείς σημαντικά μέσα στο 2019. Ακόμα κι αν κάποιες από τις ιδέες για αναβάθμιση της επιχείρησής/υπηρεσιών σου μοιάζουν αδύνατες ή ουτοπικές, έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου. Υποστήριξε με σθένος τις ιδέες σου, αλλά φρόντισε πριν γίνει αυτό να είσαι πλήρως ενημερωμένος/η και να έχεις κατακτήσει το know how αυτού που προτείνεις. Ακόμα κι αν κάποιες κινήσεις φαίνονται να είναι ρίσκο, εσύ μπορείς να βγεις κερδισμένος/η, δεδομένου ότι κατέχεις, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτό που θες να εφαρμόσεις. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζεις πόσο μπορείς και σε παίρνει να ρισκάρεις, καθώς η οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να μετατρέψει το κέρδος σε ζημιά.

Αν είσαι άνεργος/η θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες νιώθεις πιο τυχερός/ή. Το ένστικτό σου δε σε απατά και οφείλεις να το ακούσεις. Ακόμα κι όταν φαίνεται πως δεν υπάρχει ελπίδα για μία συγκεκριμένη θέση, αλλά εσύ αισθάνεσαι πως μπορείς να βγεις νικητής/τρια κάνε την κίνησή σου και δε θα απογοητευτείς. Στόχευσε ψηλά, έχεις τα φόντα για κάτι τέτοιο και τώρα φαίνεται πως τα άστρα σε προικίζουν και με την κατάλληλη εύνοια γι’ αυτό, κυρίως το πρώτο δίμηνο του έτους και το τελευταίο τετράμηνό του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε θα έχεις σύμμαχό σου την τύχη και το υπόλοιπο χρόνο.

Οικονομικά

Ο οικονομικός σου τομέας αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις αυτό το χρόνο και είναι απαραίτητο να είσαι απολύτως προετοιμασμένος/η γι’ αυτό. Η δραστηριότητα που υπάρχει στον οίκο των οικονομικών σου, δηλώνει πως το πρόβλημα του οικονομικού σου τομέα γι’ αυτό το χρόνο οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες. Απρογραμμάτιστες επισκευές, εκκρεμότητες με συλλόγους και ιδρύματα, οικονομικά βοήθεια σε αγαπημένα σου πρόσωπα μπορούν να είναι μερικές από τις αιτίες που φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του 2019 βγαίνεις τακτικά εκτός προϋπολογισμού. Επιπλέον, αν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις για κληρονομικά ζητήματα, ενδέχεται να δημιουργήσουν ένα ακόμα κενό στον ετήσιο προϋπολογισμό σου. Πρέπει να υιοθετήσεις αυτό το έτος ένα πιο συγκροτημένο πλάνο δαπανών και φυσικά, εφόσον είναι αυτό εφικτό, να εντάξεις σε αυτό το πλάνο και την αποταμίευση, η οποία μπορεί στην αρχή να μη σου φανεί απαραίτητη, όμως προχωρώντας πιο βαθιά μέσα στο 2019, θα διαπιστώσεις πως είναι πέρα για πέρα αναγκαία. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα, ενώ θα ήταν συνετό να γίνεις πιο προσεκτικός/ή σ’ οτιδήποτε αφορά στο δανεισμό χρημάτων, είτε δανείζεσαι εσύ, είτε δανείζεις σε άτομα από τον κύκλο σου. Θα πρέπει να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση σχετικά με τα οικονομικά σου, τουλάχιστον για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, καθώς τότε εντοπίζονται οι δυσκολίες που προαναφέραμε. Από ‘κει και πέρα το κλίμα ηρεμεί σημαντικά και μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία, δαπανώντας με όποιον τρόπο εσύ επιθυμείς, αλλά έως τότε υπομονή.


Αισθηματικά

Η ένταση των συναισθημάτων γίνεται μεγαλύτερη κατά το 2019, το ίδιο όμως και ο τρόπος που εκφράζεσαι κι εσύ ο/η ίδιος/α. Έχεις καταπνίξει πολύ τα συναισθήματα και τα “θέλω” σου το περασμένο διάστημα και δεν είσαι πρόθυμος/η να κάνεις και φέτος το ίδιο. Κάθε σκέψη και ανάγκη σου φροντίζεις να την εκφράζεις, ακόμα κι αν γνωρίζεις πως μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση, είτε με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος/η, είτε με το περιβάλλον σου γενικότερα αν είσαι αδέσμευτος/η. Σε κάθε περίπτωση φροντίζεις να νιώθεις εσύ καλά το 2019 και για να γίνει αυτό θεωρείς πως οι άνθρωποι γύρω σου πρέπει να γνωρίζουν τι γίνεται μέσα σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 ενδέχεται να βάλεις αρκετές φορές τη σχέση σου σε κίνδυνο εκφράζοντας τις ενστάσεις σου κάποια ζητήματα ή την αγανάκτησή σου σε κάποια άλλα. Δε ρισκάρεις τη σχέση σου επειδή ανοίγεσαι, αλλά επειδή το κάνεις επιθετικά. Το ευχάριστο είναι πως ο/η σύντροφός σου δείχνει κατανόηση στις συναισθηματικές σου εκρήξεις, κυρίως επειδή θέλει να μαθαίνει τι συμβαίνει μέσα σου και ορισμένες φορές είναι ο μόνος τρόπος για να σε κάνει να μιλήσεις. Από ‘κει και πέρα φαίνεται πως βρίσκετε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση, με αποτέλεσμα να κυλάει ομαλά για εσάς το έτος. Ανακαλύπτετε νέες πτυχές ο ένας του άλλου, ενώ οι ευχάριστες εκπλήξεις δε σταματούν. Μέχρι το τέλος του 2019, θα έχετε βρει τους τρόπους για να ανανεώνετε τη σχέση σας, αλλά να ανανεώνεστε κι εσείς οι ίδιοι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η και ανήκεις στην κατηγορία των Καρκίνων που νιώθουν καλά και πλήρεις μόνο όταν βρίσκονται σε σχέση, μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο 2019 για εσένα. Αν όμως ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των Καρκίνων που νιώθουν καλά όταν είναι ελεύθεροι και ανασυγκροτούνται μέσα από την ανεξαρτησία τους, τότε αυτό το έτος θα είναι ιδιαίτερα διδακτικό για σένα. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται λίγο περίπλοκες για σένα αυτό το χρόνο, καθώς τείνεις να έλκεσαι από ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι για μεγαλύτερη δέσμευση. Το φιλικό σου περιβάλλον συχνά θα σου επισημαίνει τα αδιέξοδα στα οποία από επιλογή θα βρίσκεσαι, όμως εσύ θα έχεις κλειστά μάτια και αυτιά στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Προσπάθησε να ακούσεις και να καταλάβεις τι σου λένε οι φίλοι σου, γιατί όταν εμπλέκεσαι συναισθηματικά σε μία κατάσταση αδυνατείς να προσεγγίσεις την υπόθεσή σου με αντικειμενικότητα. Αν ακολουθήσεις το ρου του έτους με συναισθηματική ψυχραιμία θα οδηγηθείς στο πρόσωπο που πληροί τις προϋποθέσεις για να βρίσκεται στη ζωή σου. 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Με το ξεκίνημα του 2019 χτίζεις τις βάσεις για να δημιουργήσεις μία πιο σταθερή πορεία στον επαγγελματικό σου τομέα. Για να συμβεί όμως αυτό είναι απαραίτητο να διευθετήσεις ενδεχόμενα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Μία κόντρα ξεκινά ανάμεσα σε εσένα και κάποιο συνάδελφο/συνεργάτη σου, η οποία έχει τις ρίζες της στην ισχύ του καθενός μέσα στο χώρο εργασίας. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι εξουσίας, διότι είναι πολύ πιθανό να χαθεί ο έλεγχος και από τους δύο, να γίνετε έρμαια των συναισθημάτων σας και να βγείτε και οι δύο χαμένοι. Στο υπόλοιπο του χρόνου βρίσκεις τις ισορροπίες που σου έλειπαν, δουλεύοντας σκληρότερα και πιο επίμονα, ώστε να εξασφαλίσεις την πρόοδό σου.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες εκπρόσωποι του ζωδίου, κατά το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αποσυντονιστικά σκαμπανεβάσματα. Απόφυγε, ωστόσο, να μεγαλοποιείς τα ζητήματα που θα προκύπτουν, καθώς έτσι θα τους δίνεις μεγαλύτερη δύναμη απ’ όση έχουν και τελικά μπορεί να καταλήγεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να διαχειρίζεσαι επιπόλαια τους πόρους της επιχείρησής σου, μία τάση στην οποία φαίνεται να ρέπεις στο πρώτο ήμισυ του 2019, αλλά μετά τον Ιούνιο βρίσκεις κάπως τις ισορροπίες και αποκτάς μια πολύ πιο υπεύθυνη αντίληψη της κατανάλωσης των πόρων σου. Η οικογένειά σου, σε αυτό τουλάχιστον το κομμάτι, θα σε βοηθήσει σημαντικά, δίνοντάς σου μια ξεκάθαρη εικόνα του τι πραγματικά αξίζει “σπατάλη” και τι όχι.

Οι άνεργοι/ες κατά το 2019 ίσως να συναντήσετε αρκετές προτάσεις που δε θα σας ικανοποιούν όμως, ούτε ως προς το αντικείμενο, ούτε ως προς τις οικονομικές απολαβές. Παρ’ όλα αυτά, εμπιστεύσου το ένστικτό σου γιατί η συμπαντική εύνοια που δέχεσαι σε συνδυασμό με την οξυμένη αντίληψή σου θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις εργασιακές κακοτοπιές και να καταλήξεις τελικά σε μία συμφέρουσα, από όλες τις απόψεις, απασχόληση. Η τύχη, όμως, από μόνη της δεν αρκεί, αφού στο δρόμο σου θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες εργασίας και εκεί είναι που θα πρέπει να φιλτράρεις τις πληροφορίες και τα δεδομένα που έχεις, ώστε να μπορέσεις να διαλέξεις αυτό που είναι πραγματικά κατάλληλο για σένα.


Οικονομικά

Έως τα μέσα του νέου έτους τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, με μερικές μικροαναποδιές, οι οποίες όμως δε θα είναι τόσο σοβαρές ώστε να σε πάνε πίσω. Από τον Ιούνιο, βέβαια, και μετά, το κλίμα αλλάζει άρδην, αφού θα πρέπει να περιμένεις μεγάλη οικονομική εύνοια, ακόμα και αν δεν έχεις κάποια δουλειά εκείνο το διάστημα. Η έντονη δραστηριότητα που αναμένεται από τα μέσα του 2019, θα σου δώσει την ευκαιρία να επεκτείνεις σημαντικά τα έσοδά σου, κυρίως το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, τόσο που δε θα ήταν απίθανο να πούμε ότι θα μπορέσεις να εξασφαλιστείς οικονομικά για το χειμώνα που ακολουθεί. Μπορεί να μιλάμε για μία εποχική δουλειά ή για κάποια απρόσμενη πηγή εσόδων, όπως και να ‘χει, στο γενικότερο αυτό κλίμα, γίνεσαι πιο σπάταλος/η, τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς, αγοράζοντας δώρα, κάνοντας εκπλήξεις και γενικότερα απολαμβάνοντας την υλική εξασφάλιση που σου επιφυλάσσει το καλοκαίρι, με τους κατάλληλους πάντα χειρισμούς από μέρους σου.


Αισθηματικά

Αλλαγή πλεύσης ως προς το πώς αντιμετωπίζεις τον αισθηματικό σου τομέα φέρνει το 2019, αφού τα συναισθήματα και οι απαιτήσεις, τόσο οι δικές σου προς το ταίρι σου ή το (δυνάμει) ταίρι σου, σοβαρεύουν και σε καλούν να τροποποιήσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσες μέχρι πρότινος. Από το νέο έτος θα νιώσεις έντονα την ανάγκη, αλλά και θα το διεκδικήσεις σθεναρά, οι σχέσεις σου (είτε υπάρχουν, είτε πρόκειται να δημιουργηθούν) να έχουν ξεκάθαρο στόχο και κυρίως κοινές επιδιώξεις.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες αν βρίσκεστε σε εκείνη την πρώιμη φάση της σχέσης σας, είστε τώρα έτοιμοι και σε προσωπικό και σε πλανητικό επίπεδο, να περάσετε στο επόμενο στάδιο με το/τη σύντροφό σας. Από την άλλη, αν ήδη βρίσκεσαι σε μία σοβαρή σχέση ή ακόμα και γάμο, λαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου σημαντικές κοινές αποφάσεις, ούτως ώστε να βελτιωθεί ο δεσμός σας ουσιαστικά και σε βάθος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, είτε στη δεύτερη, να κρατήσεις εξωγενείς παράγοντες εκτός και να μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τη σχέση σου, όση σημασία και αν έχουν. Για να πετύχει η όλη διαδικασία, είναι κριτικής σημασίας, αρκετά νωρίς μέσα στο έτος να οριοθετήσεις τις αντοχές σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενη καταπίεση από το ταίρι σου, η οποία μπορεί να αποδειχθεί δυνάμει επικίνδυνη για το ίδιο το μέλλον της σχέσης σας κατά το διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου. Αν ξεπεράσετε αλώβητοι αυτό το σκόπελο, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε και επιτέλους το κυνηγάτε στοχευμένα, χωρίς να χάνετε το χρόνο σας ή να αναλώνεστε σε εφήμερες σχέσεις που δε σας κάλυπταν καθόλου. Είσαι πλέον απόλυτα συνειδητοποιημένος/η και αποφασισμένος/η να μείνεις μακριά από αδιέξοδες καταστάσεις και έλκεσαι από ανθρώπους που έχουν αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ουσιαστική επαφή και σταθερότητα. Κατά το δεύτερο μισό του έτους, μάλιστα, φαίνεται ότι οι πιθανότητες να μπεις σε μία ικανοποιητική σχέση αυξάνονται κατακόρυφα και δε θα ήταν απίθανο να πούμε ότι θα γνωρίσεις τότε τον Ένα/τη Μία, που θα έχει την ίδια στάση και φιλοσοφία ζωής με σένα. 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 ξεκινάει με εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως λόγω οριοθέτησης περιοχής και ανάδειξης υπεροχής ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κατά το νέο έτος δεν ενδείκνυνται τα ομαδικά project, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα συνεργασίας θα επισκιάζεται από…”κοκορομαχίες”. Απόφυγε, λοιπόν, όσο μπορείς τις ομαδικές δραστηριότητες και αν κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό, μην μπαίνεις σε διαδικασίες που δεν έχουν καμία πρακτική ουσία. Μετά τον Ιούνιο άλλωστε, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά, οπότε και θα είστε όλοι/ες σε θέση να εργαστείτε για τους κοινούς στόχους και όχι για την επιβολή κυριαρχίας. Παρ’ όλα αυτά, αν είναι να επιτύχετε κάτι αξιόλογο φέτος στον εργασιακό σας τομέα, αυτό θα συμβεί σε ατομικό επίπεδο, καθώς όσο και να υπερβείτε με τους συνεργάτες σου τα όποια προβλήματα προκύψουν, οι πλανητικές επιρροές που δέχεσαι, ευνοούν την ατομική δράση (για το κοινό καλό, όμως).

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες από την αρχή μέχρι το τέλος του έτους θα δέχεστε συνεχή και ξαφνική εύνοια, οπότε γίνεται όπως καταλαβαίνεις, μπορείς τώρα να ρισκάρεις, αποφεύγοντας τις μεγαλοστομίες, την αλαζονεία και τη λήψη ακραίων ρίσκων. Έχεις τη δυνατότητα να επεκταθείς, να αναβαθμιστείς, να βελτιώσεις συνολικά τις υπηρεσίες/προϊόντα σου και όλα αυτά με τη διαρκή τύχη που σου υπόσχεται το 2019. Έχε κατά νου ότι συμβαίνει κάτι εξαιρετικό και αυτό είναι η άμεση ανταμοιβή που θα λάβεις για τις διορθωτικές/επεκτατικές σου κινήσεις. Δε θα περιοριστείς δηλαδή μόνο σε επενδύσεις για το απώτερο μέλλον, αντίθετα, μέσα στο 2019 μπορείς να έχεις και οικονομική επιτυχία.

Οι άνεργοι/ες εισέρχεστε σε ένα έτος το οποίο σας υπόσχεται πολλά, όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά και προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Κάνεις τώρα τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και το μόνο που απαιτεί από σένα το σύμπαν, και το κάνει επιτακτικά, είναι να δραστηριοποιηθείς σημαντικά: βγες, μάθε, ψάξε, κυνήγησε ευκαιρίες και μην εφησυχάσεις ποτέ για την καλή σου τύχη. Τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσεις δυναμικά μία θέση στον ήλιο και οι πλανητικές όψεις που σχηματίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σου δίνουν όλα τα όπλα που χρειάζεσαι ώστε να το πετύχεις.


Οικονομικά

Έτος αλλαγών το 2019 για τα οικονομικά σου, κυρίως ως προς τη νοοτροπία σου, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην οδηγήσει σε σοβαρές ζημιές. Παρ’ όλα αυτά, καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτους, φαίνεται ότι τα άστρα σε συμπαθούν γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φέρνουν χρήματα στο δρόμο σου, ακόμα και αν αυτά δεν προκύπτουν απαραίτητα από την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Εσύ, βέβαια, θα χαρείς τόσο που θα ξοδεύεις άμεσα, με αποτέλεσμα να μην έχεις τη δυνατότητα για κάποιου είδους αποταμίευση, αλλά θα μετουσιώνεις τη συμπαντική εύνοια αυτομάτως σε διασκεδάσεις και καταναλωτικά όργια. Αν τηρήσεις το μέτρο, θα κάνεις τα πράγματα πολύ ευκολότερα για σένα, αφού ο καινούργιος χρόνος δε θα είναι αρνητικός για τα οικονομικά σου, αλλά θα λέγαμε ότι σίγουρα έρχεται για να τεστάρει το πώς χειρίζεσαι τις αλλαγές, πόσο προσαρμοστικός/ή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες είσαι και αν τελικά μπορείς να επιβληθείς στον ενθουσιασμό σου.


Αισθηματικά

Ασυμβίβαστος/η και ανυποχώρητος/η απέναντι στα “θέλω” σου φέτος, επιτέλους, είσαι αποφασισμένος/η να αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου μόνο εκεί που θεωρείς ότι αξίζει και δε σκοπεύεις να ξοδέψεις ούτε λεπτό σε ανθρώπους που δεν είναι κατάλληλοι για σένα (από οποιαδήποτε άποψη). Το συναίσθημά σου θα χτυπήσει κόκκινο κατά το νέο έτος και έτσι έχεις την απαίτηση να αγαπιέσαι με την ίδια ένταση που αγαπάς, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε να περιμένετε συνολικά ένα θετικό πρόσημο για το 2019 όσον αφορά στη σχέση σας, αρκεί να καταφέρετε να μετριάσετε το χρόνο και την προσοχή που αφιερώνετε σε ενδεχόμενα προβλήματα στη δουλειά σας, τα οποία μπορεί να δηλητηριάζουν τη σχέση σας και να δημιουργούν εντάσεις και συγκρούσεις. Φίλε/η Καρκίνε, σου εφιστούμε την προσοχή, καθώς τα προβλήματα της εργασίας σου μπορούν να αποδειχθούν άκρως επικίνδυνα για το μέλλον της σχέσης σου, κάτι που είναι κρίμα αν αναλογιστείς ότι το έτος κατά τα άλλα υπόσχεται όμορφες στιγμές για σένα και το/τη σύντροφό σου. Άκου τους φίλους σου, την ειρηνευτική δύναμη/ασπίδα της σχέσης σου, ιδιαίτερα προς το καλοκαίρι, όπου και χρειάζεται να δείξεις τη μέγιστη δυνατή προσοχή, και θα καταφέρεις να αποφύγεις προβλήματα στη σχέση σου που μπορεί διαφορετικά να είχαν μόνιμο χαρακτήρα.

Οι αδέσμευτοι/ες απολαμβάνετε πλέον την ηρεμία και την ισορροπία που απορρέει από το ότι γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλετε και κυρίως από την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να ξοδέψετε τον εαυτό σας αν δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε. Το νέο έτος σε οπλίζει με την ψυχραιμία και την οξεία αντίληψη που χρειάζεσαι ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις την κατάλληλη ώρα και τον κατάλληλο άνθρωπο με τον οποίο/την οποία θα νιώσεις ότι μπορεί να σου δώσει όσα ψάχνεις. Μην εκπλαγείς αν αυτό το άτομο είναι κάποιος/α που ήδη γνωρίζεις και ιδιαίτερα αν ανήκει στο παρελθόν σου, καθώς το 2019 θα επαναφέρει ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να φαίνονταν ολοκληρωμένα, αλλά δεν ήταν. Ότι δημιουργήσεις τώρα με αυτό το πρόσωπο θα είναι βαθύτερο, ισχυρότερο και εντονότερο απ’ όσο μπορούσες ποτέ να φανταστείς ή/και να ελπίζεις.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Oroskopos.tv

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Oroskopos.tv

Καρκίνος: στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Oroskopos.tv

Ωροσκόπος Καρκίνος – Η δύναμη της ευαισθησίας

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Με τον Ωροσκόπο Καρκίνο, η συνείδηση του εαυτού έρχεται μέσα από την σοφιστικέ επα ...

Oroskopos.tv

Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Δήμητρα

Ίσως αυτή η εποχή να μην είναι η καλύτερη για εσένα, αλλά μέσα από την βοήθεια της γνώσης - πρόβλεψης, που θα σου προσφέρω, σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την ζωή σου παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις και αξιοποιώντας τις κα ...

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αποτοξίνωση του Έρωτα

Και ο έρωτας τοξινώνεται, αφού είναι ζωντανός. Κινδυνεύει από ιώσεις, κρυώματα, αλλεργ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Επιθυμίες στην σχέση

Η ερωτική σχέση αποτελείται από δύο άτομα. Έτσι, έχουμε δύο πρόσωπα που φέρουν και τα δ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ελευσίνια μυστήρια

Τι μπορεί να ήταν τα ελευσίνια μυστήρια; Τα ελευσίνια μυστήρια είναι αυτά που κρατήθηκ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u