Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικές  συνεργασίες που θα έχουν θετικά αποτελέσματα ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες ξαφνικές προτάσεις.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες ξαφνικές προσκλήσεις από φίλους ενώ ίσως να έχετε και κάποια ξαφνικά έσοδα από το ταίρι σας μέσα στην οικογένεια.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια ξαφνική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.Αύριο

7 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν ίσως οικονομικά θέματα με συνεργάτες στην καριέρα σας αλλά και κάποιους στόχους σας  ωστόσο θα καταφέρετε να τα επιλύσετε και να διαχειριστείτε τα πράγματα με θετικότητα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να καταφέρετε να ισορροπήσετε κάποιες ανάγκες σας με το ταίρι σας ώστε να είστε και οι δύο συναισθηματικά πλήρεις ενώ ίσως να διευθετήσετε θέματα κληρονομικά με τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι ίσως σας απασχολήσει μια μυστική σεξουαλική και φιλική σχέση.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Από την  αρχή της εβδομάδας η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα που θα σας ευνοήσει αρκετά στα οικονομικά σας αλλά θα σας δώσει περισσότερη χαρά .υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα και ικανοποίηση.Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 09.06 επίσης θα σας φέρει κάποια επίτευξη στόχων,ένα ταξίδι,και υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα.

Ωστόσο προς το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία αποφύγετε υπερβολικά έξοδα για να ικανοποιήσετε κάποιες ανάγκες σας και να ικανοποιήσετε φίλους .

Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και ίσως να έχετε κάποιες μυστικές επαφές ή επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν ενώ κάποιοι ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε και να κάνετε έναν απολογισμό.Επίσης το πέρασμα του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω ίσως να σας απασχολήσει και πάλι με σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε έσοδα από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας ωστόσο ίσως να νιώσετε και μεγάλη ικανοποίηση από χαρά που θα πάρετε από την οικογένεια και τα παιδιά σας.Κάποιοι θα περάσετε όμορφα με φίλους ενώ κάποιοι ίσως να καταφέρετε κάποια σχέδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να πρέπει να επανεξετάσετε κάποια θέματα με το ταίρι σας και τα παιδιά σας.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες,κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια μυστική επικοινωνία ενώ κάποιοι ίσως να γοητευτείτε από κάποια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά να ασχοληθείτε και με κάποια σχέση από το παρελθόν.Καλό θα είναι όμως να αφήσετε το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά.

Ιούνιος 2023          

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που ίσως να σας φέρει κάποια επίτευξη κάποιων σχεδίων σας ένα ταξίδι αλλά και όμορφες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα ή κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.Η Πανσέληνος ωστόσο στις 04.06 ίσως να επηρεάσει κάποιους από εσάς και ίσως να νιώσετε μια πιο δύσκολη εσωτερική κατάσταση αναπολώντας το παρελθόν ωστόσο κάποιοι ίσως να πρέπει να προσέξετε και θέματα υγείας.Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού ίσως να σας φέρει ευχάριστες όμως ξαφνικές συναντήσεις ή προτάσεις από φίλους για κάποια έξοδο.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 05.06 θα σας φέρει περισσότερη διάθεση,ασφάλεια αλλά και έσοδα ενώ των αρχικών ημερών ίσως να κάνετε μια έντονη ερωτική γνωριμία ή να έχετε κάποια θέματα με φιλικά σας πρόσωπα..Στις 09.06 επίσης το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ίσως να σας βοηθήσει να καταφέρετε κάποια σχέδιά σας και να έχετε ρομαντικές συναντήσεις ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία ίσως να σας ωθήσει να κάνετε περισσότερα έξοδα για κάποιους φίλους.

Στις 15.06 επίσης το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ίσως να σας πιέσει με κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν αλλά και στην επικοινωνία με σχέσεις και συνεργάτες ενώ η Νέα Σελήνη στις 18.06 ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα που ίσως να μην κοινοποιήσετε αμέσως.

Ωστόσο προσέχετε κάποιο παρασκήνιο που ίσως να υπάρξει.Στις 21.06 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σας και θα νιώσετε περισσότερο ενεργοποιημένοι ενώ το εξάγωνο του με τον Κρόνο στις 29.06 ίσως να σας βοηθήσει να αποκτήσετε σταθερή στήριξη στα οικονομικά σας,ίσως κάνετε μια μόνιμη συνεργασία ή σχέση αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.Προσοχή ωστόσο θα πρέπει να δοθεί σε κάποιους των αρχικών ημερών του 3ου δεκαημέρου στις 26.06 που ίσως με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού να έχετε ξαφνικά έξοδα και ξαφνικές ανατροπές ή απογοητεύσεις.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους που ίσως να σας έχει ταλαιπωρήσει κάπως ψυχολογικά αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή που ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποιες σχέσεις ή κινήσεις που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα.Καλύτερα θα είναι τα πράγματα από τις 18.01 και μετά αφού και οι δύο πλανήτες θα έχουν γυρίσει ορθόδρομοι και περνώντας ο Άρης στο ζώδιό σας από τον Μάρτιο θα είστε και πιο δυνατοί ή ενεργοποιημένοι.Ταυτόχρονα και ο Κρόνος που θα περάσει στους Ιχθύς από τις 07.03 θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας αλλά σχέσεις και συνεργασίες επίσης ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και ανώτερες σπουδές.

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό από την αρχή της χρονιάς επίσης και θα ευνοεί την καριέρα σας ,κάποιοι θα καταφέρετε να διακριθείτε ωστόσο θα πρέπει Απρίλιο  να αποφύγετε υπερβολές.Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 15,05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο που θα σας ευνοήσει αρκετά σε νέους στόχους ,από γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και τη συμμετοχή σας σε συλλόγους ,ομάδες που θα μπορούσατε να διακριθείτε στην υπόλοιπη διάρκεια της χρονιάς.Επίσης πολύ θετικό θα είναι και το εξάγωνο Δία-Κρόνου τον Ιούνιο  ενώ και η προσέγγιση του Δία από τον Ταύρο προς τον Ουρανό μέσα στο καλοκαίρι θα φέρει κάποιες ξαφνικές θετικές αλλαγές για εσάς αλλά και ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ο Πλούτωνας επίσης στον Υδροχόο θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη από τις 23.03 μέχρι τις 10.06.23 και ίσως να υπάρχει κάποια καθοριστική αλλαγή στα οικονομικά σας ωστόσο ίσως να αυξηθεί και ο μαγνητισμός σας.Ευνοϊκές ωστόσο περίοδοι για τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας θα είναι ο Φεβρουάριος με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι και τις 20.02,με την Αφροδίτη στον Ταύρο  από 17.03-10.04,με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας,  από 08.05-04.06 και με την Αφροδίτη στην Παρθένο από 09.10-08.11.23.Επίσης η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις αρχές του καλοκαιριού έως και τις αρχές Οκτωβρίου θα χρειαστεί την προσοχή σας και σε οικονομικά αλλά και στα κεκτημένα σας αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή.

Επίσης οι δεσμοί  της Σελήνης μέσα στη χρονιά θα αλλάξουν άξονα και θα μεταφερθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα ενεργοποιήσουν τον άξονα οικογένεια ,καριέρα,σχέσεις  και κάποιοι θα πρέπει να αφήσετε διασκέδαση ,έρωτες  ,φιλίες ,καλοπέραση ώστε να αφοσιωθείτε σε καριέρα και οικογένεια.ΟΙ εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν θα είναι δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20.04 και 14.10 που ίσως να σας ωθήσουν να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα από γεγονότα που θα δημιουργηθούν και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού στις 05.05 και 28.10.

Επίσης τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ίσως να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν και συναντήσεις ή επαναδιαπραγματεύσεις ωστόσο αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες,να υπογράψετε και να αγοράσετε ηλεκτρονικές συσκευές.

Τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα είναι τα εξής.28.12-18.01.23  στον οίκο των συνεργασιών σας,από 20.04-15.05 που ίσως εξετάσετε κάποιες φιλίες ή έρωτες,από 23.,08-15.09 και από 13.12-02.01.24.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα, Συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, ...

Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χριστίνα Δήμου

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Δανάη Χριστοπούλου

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Λάθη στην σχέση !

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός ζευγαριού, Που συμβαίνουν δυσάρεστα πράγματα που χωρίς ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σ’ αγαπώ και σε ζηλεύω !

Πολλές είναι οι αναφορές και οι συζητήσεις, Που γίνονται για το τι είναι πραγματικά η ζ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

21: Ο Αριθμός της Θέλησης !

Τι ξέρετε για το 21; Θεωρείτε ότι είναι ένας απλός αριθμός; Καθόλου! Είναι ένας αριθμός γ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u