Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαΐου 2019

Γενικά

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι στραμμένη στα οικονομικά σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) και να προχωρήσετε, εάν χρειασθεί , στις ανάλογες ρυθμίσεις. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή είναι πιθανό να ξεκινήσετε τις συζητήσεις  για μια νέα οικονομική συνεργασία.

Ερωτικά

Η ζωή σας καλεί να βγείτε έξω και να τη γευτείτε σταγόνα σταγόνα. Η καρδιά σας έχει ανάγκη να χτυπήσει δυνατά στους ρυθμούς του έρωτα. Οι άνθρωποι που μόλις χτες δεν γνωρίζατε, ενθουσιάζονται μαζί σας και οι ερωτικές σας μετοχές ανεβαίνουν στα ύψη. Βέβαια για εσάς που βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ύστερα από όλα τα παραπάνω, επανεξετάζετε τις προδιαγραφές της. Μετράτε πιο αυστηρά τι παίρνετε και τι δεν παίρνετε από αυτή. Αν τα αρνητικά της στοιχεία είναι περισσότερα από τα θετικά, αποφασίζετε να μην την συνεχίσετε. Ασφαλώς οι πειρασμοί εκεί έξω σας επηρεάζουν στο να πάρετε μια τέτοια απόφασή αλλά εσείς μετρήστε την πρώτα καλά.Αύριο

25 Μαΐου 2019

Γενικά

Την αυτοκριτική σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κάνετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε βουτιά στα βάθη της ψυχής σας με σκοπό να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Δεν πρέπει όμως να ανησυχείτε, γιατί, με τη βοήθεια της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα ψυχικά σας αποθέματα είναι τεράστια.

Ερωτικά

Κάποιοι άνθρωποι στην ερωτική ζωή σας είχαν απέναντί σας μια συμπεριφορά αρνητική και δε σας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είτε πρόκειται για άτομα που ανήκουν στο ερωτικό σας παρελθόν και που για καιρό τους είχατε στο μυαλό σας σα κόλλημα, είτε ο ίδιος ο σύντροφος που συνοδεύει ερωτικά τη ζωή σας, δε στάθηκε στο ύψος της αγάπης που του δείξατε. Σήμερα λοιπόν θα έχετε την τάση να τους κάνετε διαγραφή από λίστα της καρδιάς σας, γιατί διαπιστώσατε ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που λέει και η παροιμία και ανθρώπους που γνωρίσατε τον τελευταίο καιρό, σας δίνουν την αξία που πραγματικά έχετε. Όμως προσοχή στην παρόρμησή σας.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    19/5 – 26/5/2019

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το εβδομαδιαίο  ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε αυτή την εβδομάδα  εσείς οι Καρκίνοι.
Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο χαλαρή και χαρούμενη πλευρά σας, και θα σας  βοηθήσει να εκφράσετε πιο έντονα την δημιουργικότητα σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ανάγκη σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε θα είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά.
Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα υγείας. Επίσης, είναι ιδανική για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να αλλάξετε στυλ.
Την Τρίτη, η είσοδος  του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βάλει στην διαδικασία να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας , ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή θα σας δώσει έξυπνες ιδέες.  Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα σας δώσει τον ρόλο του πρωταγωνιστή στον κοινωνικό σας κύκλο .
Την Πέμπτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα αφυπνίσει  την επιθυμία σας για ταξίδια και περιπέτεια.

Ερωτικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο 12ο Οίκο σου (εσωτερικότητα, ασυνείδητο κ.ο.κ.), κάτι που σε κάνει να φιλτράρεις πολύ προσεκτικά μέσα σου όλα τα πιθανά συναισθήματα που μπορεί να βιώνεις. Αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να αποτιμηθεί, αφού περιορίζει την συναισθηματική παρορμητικότητά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η η αποφασιστικότητά σου για δομικές αλλαγές στη σχέση σου, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε διανοητικό επίπεδο, είναι τώρα πιο ισχυρή από ποτέ. Είσαι πολύ σίγουρος/η για τις αποφάσεις και τις επιλογές που θα κάνεις τώρα και ορθώς, αφού θα οδηγήσουν τη σχέση σου στην καλύτερη δυνατή φάση της με τον πιο ουσιαστικό τρόπο.

Αν είσαι αδέσμευτος/η η ανάγκη σου για συντροφικότητα αναχαιτίζεται από τη διάθεσή σου να προσεγγίσεις πιο “αντικειμενικά” και ψύχραιμα την ερωτική σου ζωή, κάτι που σε κάνει να προχωράς με πιο αργά, αλλά σταθερά βήματα, προς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε εμφανίζεται πρώτη φορά στη ζωή σου, είτε έρχεται από το παρελθόν.

Μάϊος 2019

Γενικά

Ο φιλικός σου κύκλος θα σταθεί βράχος αυτό το μήνα, όπου και όπως κι αν το έχεις ανάγκη, χάρη στην έντονη πλανητική δραστηριότητα στον 11ο Οίκο σου (φίλοι). Είτε μιλάμε για τις πολύτιμες συμβουλές του, είτε για διασκέδαση, είτε για μία εκ βαθέων συζήτηση δικών σου θεμάτων, οι φίλοι σου είναι εκεί και σε στηρίζουν μοναδικά. Από τα μέσα του μήνα και μετά, χρειάζεται προσοχή στο πώς θα διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου, αφού ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και φέρνει έναν εκνευρισμό, ο οποίος μερικές φορές θα σε κάνει να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Ο Μάιος φέρνει στη ζωή σου ένταση και ενέργεια, με αποτέλεσμα να έχεις την ανάγκη αυτό το διάστημα να κινείσαι συνεχώς και να είσαι μόνιμα απασχολημένος/η με κάτι ό, τι κι αν είναι αυτό. Συχνά μέσα στην καθημερινότητά σου θα επιλέξεις να περάσεις το χρόνο με φιλικά πρόσωπα, τα οποία σε βοηθούν πολύ και ουσιαστικά να εκτονώσεις την περίσσεια ενέργειά σου.

Στον επαγγελματικό τομέα σού επιτρέπετε να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου και να ορίσεις νέους κανόνες, σεβόμενος/η όμως και το χώρο των ανθρώπων γύρω σου. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα χρειαστείς όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια, έτσι στρέφεσαι σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μπορούν πραγματικά να σε ωφελήσουν με τις προτάσεις τους. Το Μάιο σου παρουσιάζονται πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες για την καριέρα σου, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι πολύ ευνοϊκή επιρροή, η οποία φέρνει κέρδη από πηγές που ούτε καν τις φανταζόσουν. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που γίνεσαι πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι συνήθως. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να μην περισσέψει τίποτα από αυτά τα χρήματα που ήρθαν ξαφνικά στη ζωή σου, αλλά τι πειράζει; Ούτως ή άλλως δεν ήταν υπολογισμένα στον προϋπολογισμό σου. Απόλαυσέ το!

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου]

Έχεις απίστευτη ενέργεια αυτό το μήνα και διάθεση να δεις φίλους και να διασκεδάσεις. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και γιατί όχι να δημιουργήσεις και νέες. Κάποιες φορές η καθημερινότητα ενδέχεται να μειώνει αυτή σου την ενέργεια, όμως πάντα βρίσκεις τρόπο να την αναπληρώνεις.

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις ρίξει το βάρος αυτό το διάστημα, κάτι που σύντομα αλλάζει, καθώς στη δουλειά όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα τώρα που άλλοι καίριοι τομείς χρειάζονται την προσοχή σου. Αν μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο για τον εαυτό σου, έστω κι αν είναι για λίγες μέρες, δε θα ήταν κακή ιδέα. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, αλλά και διασκέδαση.

Στον οικονομικό τομέα θα δεις σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα σε κάνουν να “ανασάνεις”. Δεδομένης της ανάγκης σου να κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου είναι πιθανό να σπαταλήσεις άσκοπα τα χρήματά σου. Πρόσεχε μόνο μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου]

Εξαιρετικό διάστημα αυτό για σένα, καθώς οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή σου τώρα, έχουν ως στόχο τη βελτίωση, την εξέλιξη, την αναβάθμιση. Σημαντικό και βοηθητικό ρόλο αυτήν την περίοδο θα παίξουν άτομα από το στενό φιλικό σου περιβάλλον.

Στον επαγγελματικό τομέα σε περιμένουν μεγάλες και σημαντικές εκπλήξεις. Η σταθερότητα που επιζητούσες στην καριέρα σου έρχεται τώρα κάτι που θα επηρεάσει με τη σειρά του και τα οικονομικά σου θετικά. Πρόσωπα κύρους και ισχύος σου δείχνουν τώρα την εύνοιά τους, γεγονός που σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στον οικονομικό τομέα μπορεί να χρειαστούν αναπροσαρμογές του προϋπολογισμού σου, καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια απρόοπτα έξοδα που αφορούν στο σπίτι. Ευτυχώς δεν είναι μη διαχειρίσιμη η κατάσταση και σύντομα βρίσκεις τους ρυθμούς σου στα οικονομικά.

Ερωτικά

Ο Μάιος δοκιμάζει λίγο την ευαίσθητη σκέψη σου κάνοντας το μυαλό σου να σκοτεινιάζει από σκέψεις δυσπιστίας και καχυποψίας. Όλο αυτό δοκιμάζει σημαντικά την ψυχική σου ισορροπία, κάνοντάς σε να βυθίζεσαι σε μία κατάσταση η οποία δεν έχει έρεισμα στην πραγματικότητα, αφού οι όποιες σκέψεις σε ταλανίζουν σχετίζονται κυρίως με ανασφάλειες του παρελθόντος και όχι με την παρούσα φάση. Παρ’ όλα αυτά, προς τα μέσα του μήνα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πρέπει να αποφύγεις την παγίδα της εξωτερίκευσης των σκοτεινών σου σκέψεων, αφού μπορεί να σε κάνουν να υιοθετήσεις μία συμπεριφορά δεσποτική που θα χαρακτηρίζεται από ζήλεια προς το ταίρι σου. Εμπιστεύσου φιλικά σου πρόσωπα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και θα διαλύσουν κάθε αμφιβολία σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να αποδιοργανώθηκες εντελώς από την επανεμφάνιση ενός προσώπου του παρελθόντος σου, γεμίζοντας αμφιβολίες και ανασφάλεια σχετικά με τις προθέσεις του. Παρά την επιμονή του, οφείλεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, όποια κατεύθυνση και να σου δείξει να πάρεις, και να είσαι σίγουρος/η πως θα είναι η σωστή.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Μπορεί τα περασμένα χρόνια ο επαγγελματικός σου τομέας να δέχτηκε αρκετές αλλαγές, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό ήταν αρνητικές. Το 2019 όμως είναι σαφώς ευνοϊκότερο έτος για την καταξίωσή σου, και κατά τη διάρκειά του θα αποκατασταθούν οι αδικίες τις οποίες αντιμετώπισες και θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ακόμα περισσότερα. Κατά το πρώτο μόλις τρίμηνο, πρόκειται να μάθεις αρκετές πληροφορίες σχετικά μ’ εκείνους που προσπάθησαν να σε υποβαθμίσουν και να “τραυματίσουν” τη θέση και την υπόληψή σου μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα για να φτάσει η αλήθεια στα σωστά αυτιά, γιατί ενδεχομένως ανώτεροι αποκάλυψαν την αλήθεια που σε δικαιώνει. Προσπάθησε να μη γίνεις έρμαιο των συναισθημάτων σου και να μην εμπλακείς σε συγκρούσεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα χάσεις το δίκιο σου. Άνθρωποι με εξουσία μέσα στη δουλειά πρόκειται να διευθετήσουν αυτό το ζήτημα, δίνοντας στον καθένα αυτόν που του αξίζει, αναβαθμίζοντας σημαντικά το δικό σου ρόλο, είτε με ανάληψη περισσότερων ευθυνών, είτε με κάποια προαγωγή. Το υπόλοιπο του έτους είναι αρκετά ήπιο για σένα, κάτι που σημαίνει πως κι εσύ βρίσκεις την ηρεμία σου μέσα στη δουλειά, ενώ έχεις την άνεση να εργαστείς σκληρά και για το επόμενο βήμα της καριέρας σου, όπου κι αν σε οδηγεί αυτό.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις την ικανότητα να επεκταθείς και να αναπτυχθείς σημαντικά μέσα στο 2019. Ακόμα κι αν κάποιες από τις ιδέες για αναβάθμιση της επιχείρησής/υπηρεσιών σου μοιάζουν αδύνατες ή ουτοπικές, έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου. Υποστήριξε με σθένος τις ιδέες σου, αλλά φρόντισε πριν γίνει αυτό να είσαι πλήρως ενημερωμένος/η και να έχεις κατακτήσει το know how αυτού που προτείνεις. Ακόμα κι αν κάποιες κινήσεις φαίνονται να είναι ρίσκο, εσύ μπορείς να βγεις κερδισμένος/η, δεδομένου ότι κατέχεις, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτό που θες να εφαρμόσεις. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζεις πόσο μπορείς και σε παίρνει να ρισκάρεις, καθώς η οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να μετατρέψει το κέρδος σε ζημιά.

Αν είσαι άνεργος/η θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες νιώθεις πιο τυχερός/ή. Το ένστικτό σου δε σε απατά και οφείλεις να το ακούσεις. Ακόμα κι όταν φαίνεται πως δεν υπάρχει ελπίδα για μία συγκεκριμένη θέση, αλλά εσύ αισθάνεσαι πως μπορείς να βγεις νικητής/τρια κάνε την κίνησή σου και δε θα απογοητευτείς. Στόχευσε ψηλά, έχεις τα φόντα για κάτι τέτοιο και τώρα φαίνεται πως τα άστρα σε προικίζουν και με την κατάλληλη εύνοια γι’ αυτό, κυρίως το πρώτο δίμηνο του έτους και το τελευταίο τετράμηνό του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε θα έχεις σύμμαχό σου την τύχη και το υπόλοιπο χρόνο.

Οικονομικά

Ο οικονομικός σου τομέας αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις αυτό το χρόνο και είναι απαραίτητο να είσαι απολύτως προετοιμασμένος/η γι’ αυτό. Η δραστηριότητα που υπάρχει στον οίκο των οικονομικών σου, δηλώνει πως το πρόβλημα του οικονομικού σου τομέα γι’ αυτό το χρόνο οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες. Απρογραμμάτιστες επισκευές, εκκρεμότητες με συλλόγους και ιδρύματα, οικονομικά βοήθεια σε αγαπημένα σου πρόσωπα μπορούν να είναι μερικές από τις αιτίες που φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του 2019 βγαίνεις τακτικά εκτός προϋπολογισμού. Επιπλέον, αν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις για κληρονομικά ζητήματα, ενδέχεται να δημιουργήσουν ένα ακόμα κενό στον ετήσιο προϋπολογισμό σου. Πρέπει να υιοθετήσεις αυτό το έτος ένα πιο συγκροτημένο πλάνο δαπανών και φυσικά, εφόσον είναι αυτό εφικτό, να εντάξεις σε αυτό το πλάνο και την αποταμίευση, η οποία μπορεί στην αρχή να μη σου φανεί απαραίτητη, όμως προχωρώντας πιο βαθιά μέσα στο 2019, θα διαπιστώσεις πως είναι πέρα για πέρα αναγκαία. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα, ενώ θα ήταν συνετό να γίνεις πιο προσεκτικός/ή σ’ οτιδήποτε αφορά στο δανεισμό χρημάτων, είτε δανείζεσαι εσύ, είτε δανείζεις σε άτομα από τον κύκλο σου. Θα πρέπει να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση σχετικά με τα οικονομικά σου, τουλάχιστον για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, καθώς τότε εντοπίζονται οι δυσκολίες που προαναφέραμε. Από ‘κει και πέρα το κλίμα ηρεμεί σημαντικά και μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία, δαπανώντας με όποιον τρόπο εσύ επιθυμείς, αλλά έως τότε υπομονή.


Αισθηματικά

Η ένταση των συναισθημάτων γίνεται μεγαλύτερη κατά το 2019, το ίδιο όμως και ο τρόπος που εκφράζεσαι κι εσύ ο/η ίδιος/α. Έχεις καταπνίξει πολύ τα συναισθήματα και τα “θέλω” σου το περασμένο διάστημα και δεν είσαι πρόθυμος/η να κάνεις και φέτος το ίδιο. Κάθε σκέψη και ανάγκη σου φροντίζεις να την εκφράζεις, ακόμα κι αν γνωρίζεις πως μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση, είτε με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος/η, είτε με το περιβάλλον σου γενικότερα αν είσαι αδέσμευτος/η. Σε κάθε περίπτωση φροντίζεις να νιώθεις εσύ καλά το 2019 και για να γίνει αυτό θεωρείς πως οι άνθρωποι γύρω σου πρέπει να γνωρίζουν τι γίνεται μέσα σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 ενδέχεται να βάλεις αρκετές φορές τη σχέση σου σε κίνδυνο εκφράζοντας τις ενστάσεις σου κάποια ζητήματα ή την αγανάκτησή σου σε κάποια άλλα. Δε ρισκάρεις τη σχέση σου επειδή ανοίγεσαι, αλλά επειδή το κάνεις επιθετικά. Το ευχάριστο είναι πως ο/η σύντροφός σου δείχνει κατανόηση στις συναισθηματικές σου εκρήξεις, κυρίως επειδή θέλει να μαθαίνει τι συμβαίνει μέσα σου και ορισμένες φορές είναι ο μόνος τρόπος για να σε κάνει να μιλήσεις. Από ‘κει και πέρα φαίνεται πως βρίσκετε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση, με αποτέλεσμα να κυλάει ομαλά για εσάς το έτος. Ανακαλύπτετε νέες πτυχές ο ένας του άλλου, ενώ οι ευχάριστες εκπλήξεις δε σταματούν. Μέχρι το τέλος του 2019, θα έχετε βρει τους τρόπους για να ανανεώνετε τη σχέση σας, αλλά να ανανεώνεστε κι εσείς οι ίδιοι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η και ανήκεις στην κατηγορία των Καρκίνων που νιώθουν καλά και πλήρεις μόνο όταν βρίσκονται σε σχέση, μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο 2019 για εσένα. Αν όμως ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των Καρκίνων που νιώθουν καλά όταν είναι ελεύθεροι και ανασυγκροτούνται μέσα από την ανεξαρτησία τους, τότε αυτό το έτος θα είναι ιδιαίτερα διδακτικό για σένα. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται λίγο περίπλοκες για σένα αυτό το χρόνο, καθώς τείνεις να έλκεσαι από ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι για μεγαλύτερη δέσμευση. Το φιλικό σου περιβάλλον συχνά θα σου επισημαίνει τα αδιέξοδα στα οποία από επιλογή θα βρίσκεσαι, όμως εσύ θα έχεις κλειστά μάτια και αυτιά στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Προσπάθησε να ακούσεις και να καταλάβεις τι σου λένε οι φίλοι σου, γιατί όταν εμπλέκεσαι συναισθηματικά σε μία κατάσταση αδυνατείς να προσεγγίσεις την υπόθεσή σου με αντικειμενικότητα. Αν ακολουθήσεις το ρου του έτους με συναισθηματική ψυχραιμία θα οδηγηθείς στο πρόσωπο που πληροί τις προϋποθέσεις για να βρίσκεται στη ζωή σου. 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Με το ξεκίνημα του 2019 χτίζεις τις βάσεις για να δημιουργήσεις μία πιο σταθερή πορεία στον επαγγελματικό σου τομέα. Για να συμβεί όμως αυτό είναι απαραίτητο να διευθετήσεις ενδεχόμενα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Μία κόντρα ξεκινά ανάμεσα σε εσένα και κάποιο συνάδελφο/συνεργάτη σου, η οποία έχει τις ρίζες της στην ισχύ του καθενός μέσα στο χώρο εργασίας. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι εξουσίας, διότι είναι πολύ πιθανό να χαθεί ο έλεγχος και από τους δύο, να γίνετε έρμαια των συναισθημάτων σας και να βγείτε και οι δύο χαμένοι. Στο υπόλοιπο του χρόνου βρίσκεις τις ισορροπίες που σου έλειπαν, δουλεύοντας σκληρότερα και πιο επίμονα, ώστε να εξασφαλίσεις την πρόοδό σου.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες εκπρόσωποι του ζωδίου, κατά το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αποσυντονιστικά σκαμπανεβάσματα. Απόφυγε, ωστόσο, να μεγαλοποιείς τα ζητήματα που θα προκύπτουν, καθώς έτσι θα τους δίνεις μεγαλύτερη δύναμη απ’ όση έχουν και τελικά μπορεί να καταλήγεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να διαχειρίζεσαι επιπόλαια τους πόρους της επιχείρησής σου, μία τάση στην οποία φαίνεται να ρέπεις στο πρώτο ήμισυ του 2019, αλλά μετά τον Ιούνιο βρίσκεις κάπως τις ισορροπίες και αποκτάς μια πολύ πιο υπεύθυνη αντίληψη της κατανάλωσης των πόρων σου. Η οικογένειά σου, σε αυτό τουλάχιστον το κομμάτι, θα σε βοηθήσει σημαντικά, δίνοντάς σου μια ξεκάθαρη εικόνα του τι πραγματικά αξίζει “σπατάλη” και τι όχι.

Οι άνεργοι/ες κατά το 2019 ίσως να συναντήσετε αρκετές προτάσεις που δε θα σας ικανοποιούν όμως, ούτε ως προς το αντικείμενο, ούτε ως προς τις οικονομικές απολαβές. Παρ’ όλα αυτά, εμπιστεύσου το ένστικτό σου γιατί η συμπαντική εύνοια που δέχεσαι σε συνδυασμό με την οξυμένη αντίληψή σου θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις εργασιακές κακοτοπιές και να καταλήξεις τελικά σε μία συμφέρουσα, από όλες τις απόψεις, απασχόληση. Η τύχη, όμως, από μόνη της δεν αρκεί, αφού στο δρόμο σου θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες εργασίας και εκεί είναι που θα πρέπει να φιλτράρεις τις πληροφορίες και τα δεδομένα που έχεις, ώστε να μπορέσεις να διαλέξεις αυτό που είναι πραγματικά κατάλληλο για σένα.


Οικονομικά

Έως τα μέσα του νέου έτους τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, με μερικές μικροαναποδιές, οι οποίες όμως δε θα είναι τόσο σοβαρές ώστε να σε πάνε πίσω. Από τον Ιούνιο, βέβαια, και μετά, το κλίμα αλλάζει άρδην, αφού θα πρέπει να περιμένεις μεγάλη οικονομική εύνοια, ακόμα και αν δεν έχεις κάποια δουλειά εκείνο το διάστημα. Η έντονη δραστηριότητα που αναμένεται από τα μέσα του 2019, θα σου δώσει την ευκαιρία να επεκτείνεις σημαντικά τα έσοδά σου, κυρίως το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, τόσο που δε θα ήταν απίθανο να πούμε ότι θα μπορέσεις να εξασφαλιστείς οικονομικά για το χειμώνα που ακολουθεί. Μπορεί να μιλάμε για μία εποχική δουλειά ή για κάποια απρόσμενη πηγή εσόδων, όπως και να ‘χει, στο γενικότερο αυτό κλίμα, γίνεσαι πιο σπάταλος/η, τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς, αγοράζοντας δώρα, κάνοντας εκπλήξεις και γενικότερα απολαμβάνοντας την υλική εξασφάλιση που σου επιφυλάσσει το καλοκαίρι, με τους κατάλληλους πάντα χειρισμούς από μέρους σου.


Αισθηματικά

Αλλαγή πλεύσης ως προς το πώς αντιμετωπίζεις τον αισθηματικό σου τομέα φέρνει το 2019, αφού τα συναισθήματα και οι απαιτήσεις, τόσο οι δικές σου προς το ταίρι σου ή το (δυνάμει) ταίρι σου, σοβαρεύουν και σε καλούν να τροποποιήσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσες μέχρι πρότινος. Από το νέο έτος θα νιώσεις έντονα την ανάγκη, αλλά και θα το διεκδικήσεις σθεναρά, οι σχέσεις σου (είτε υπάρχουν, είτε πρόκειται να δημιουργηθούν) να έχουν ξεκάθαρο στόχο και κυρίως κοινές επιδιώξεις.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες αν βρίσκεστε σε εκείνη την πρώιμη φάση της σχέσης σας, είστε τώρα έτοιμοι και σε προσωπικό και σε πλανητικό επίπεδο, να περάσετε στο επόμενο στάδιο με το/τη σύντροφό σας. Από την άλλη, αν ήδη βρίσκεσαι σε μία σοβαρή σχέση ή ακόμα και γάμο, λαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου σημαντικές κοινές αποφάσεις, ούτως ώστε να βελτιωθεί ο δεσμός σας ουσιαστικά και σε βάθος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, είτε στη δεύτερη, να κρατήσεις εξωγενείς παράγοντες εκτός και να μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τη σχέση σου, όση σημασία και αν έχουν. Για να πετύχει η όλη διαδικασία, είναι κριτικής σημασίας, αρκετά νωρίς μέσα στο έτος να οριοθετήσεις τις αντοχές σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενη καταπίεση από το ταίρι σου, η οποία μπορεί να αποδειχθεί δυνάμει επικίνδυνη για το ίδιο το μέλλον της σχέσης σας κατά το διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου. Αν ξεπεράσετε αλώβητοι αυτό το σκόπελο, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε και επιτέλους το κυνηγάτε στοχευμένα, χωρίς να χάνετε το χρόνο σας ή να αναλώνεστε σε εφήμερες σχέσεις που δε σας κάλυπταν καθόλου. Είσαι πλέον απόλυτα συνειδητοποιημένος/η και αποφασισμένος/η να μείνεις μακριά από αδιέξοδες καταστάσεις και έλκεσαι από ανθρώπους που έχουν αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ουσιαστική επαφή και σταθερότητα. Κατά το δεύτερο μισό του έτους, μάλιστα, φαίνεται ότι οι πιθανότητες να μπεις σε μία ικανοποιητική σχέση αυξάνονται κατακόρυφα και δε θα ήταν απίθανο να πούμε ότι θα γνωρίσεις τότε τον Ένα/τη Μία, που θα έχει την ίδια στάση και φιλοσοφία ζωής με σένα. 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 ξεκινάει με εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως λόγω οριοθέτησης περιοχής και ανάδειξης υπεροχής ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κατά το νέο έτος δεν ενδείκνυνται τα ομαδικά project, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα συνεργασίας θα επισκιάζεται από…”κοκορομαχίες”. Απόφυγε, λοιπόν, όσο μπορείς τις ομαδικές δραστηριότητες και αν κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό, μην μπαίνεις σε διαδικασίες που δεν έχουν καμία πρακτική ουσία. Μετά τον Ιούνιο άλλωστε, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά, οπότε και θα είστε όλοι/ες σε θέση να εργαστείτε για τους κοινούς στόχους και όχι για την επιβολή κυριαρχίας. Παρ’ όλα αυτά, αν είναι να επιτύχετε κάτι αξιόλογο φέτος στον εργασιακό σας τομέα, αυτό θα συμβεί σε ατομικό επίπεδο, καθώς όσο και να υπερβείτε με τους συνεργάτες σου τα όποια προβλήματα προκύψουν, οι πλανητικές επιρροές που δέχεσαι, ευνοούν την ατομική δράση (για το κοινό καλό, όμως).

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες από την αρχή μέχρι το τέλος του έτους θα δέχεστε συνεχή και ξαφνική εύνοια, οπότε γίνεται όπως καταλαβαίνεις, μπορείς τώρα να ρισκάρεις, αποφεύγοντας τις μεγαλοστομίες, την αλαζονεία και τη λήψη ακραίων ρίσκων. Έχεις τη δυνατότητα να επεκταθείς, να αναβαθμιστείς, να βελτιώσεις συνολικά τις υπηρεσίες/προϊόντα σου και όλα αυτά με τη διαρκή τύχη που σου υπόσχεται το 2019. Έχε κατά νου ότι συμβαίνει κάτι εξαιρετικό και αυτό είναι η άμεση ανταμοιβή που θα λάβεις για τις διορθωτικές/επεκτατικές σου κινήσεις. Δε θα περιοριστείς δηλαδή μόνο σε επενδύσεις για το απώτερο μέλλον, αντίθετα, μέσα στο 2019 μπορείς να έχεις και οικονομική επιτυχία.

Οι άνεργοι/ες εισέρχεστε σε ένα έτος το οποίο σας υπόσχεται πολλά, όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά και προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Κάνεις τώρα τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και το μόνο που απαιτεί από σένα το σύμπαν, και το κάνει επιτακτικά, είναι να δραστηριοποιηθείς σημαντικά: βγες, μάθε, ψάξε, κυνήγησε ευκαιρίες και μην εφησυχάσεις ποτέ για την καλή σου τύχη. Τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσεις δυναμικά μία θέση στον ήλιο και οι πλανητικές όψεις που σχηματίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σου δίνουν όλα τα όπλα που χρειάζεσαι ώστε να το πετύχεις.


Οικονομικά

Έτος αλλαγών το 2019 για τα οικονομικά σου, κυρίως ως προς τη νοοτροπία σου, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην οδηγήσει σε σοβαρές ζημιές. Παρ’ όλα αυτά, καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτους, φαίνεται ότι τα άστρα σε συμπαθούν γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φέρνουν χρήματα στο δρόμο σου, ακόμα και αν αυτά δεν προκύπτουν απαραίτητα από την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Εσύ, βέβαια, θα χαρείς τόσο που θα ξοδεύεις άμεσα, με αποτέλεσμα να μην έχεις τη δυνατότητα για κάποιου είδους αποταμίευση, αλλά θα μετουσιώνεις τη συμπαντική εύνοια αυτομάτως σε διασκεδάσεις και καταναλωτικά όργια. Αν τηρήσεις το μέτρο, θα κάνεις τα πράγματα πολύ ευκολότερα για σένα, αφού ο καινούργιος χρόνος δε θα είναι αρνητικός για τα οικονομικά σου, αλλά θα λέγαμε ότι σίγουρα έρχεται για να τεστάρει το πώς χειρίζεσαι τις αλλαγές, πόσο προσαρμοστικός/ή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες είσαι και αν τελικά μπορείς να επιβληθείς στον ενθουσιασμό σου.


Αισθηματικά

Ασυμβίβαστος/η και ανυποχώρητος/η απέναντι στα “θέλω” σου φέτος, επιτέλους, είσαι αποφασισμένος/η να αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου μόνο εκεί που θεωρείς ότι αξίζει και δε σκοπεύεις να ξοδέψεις ούτε λεπτό σε ανθρώπους που δεν είναι κατάλληλοι για σένα (από οποιαδήποτε άποψη). Το συναίσθημά σου θα χτυπήσει κόκκινο κατά το νέο έτος και έτσι έχεις την απαίτηση να αγαπιέσαι με την ίδια ένταση που αγαπάς, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε να περιμένετε συνολικά ένα θετικό πρόσημο για το 2019 όσον αφορά στη σχέση σας, αρκεί να καταφέρετε να μετριάσετε το χρόνο και την προσοχή που αφιερώνετε σε ενδεχόμενα προβλήματα στη δουλειά σας, τα οποία μπορεί να δηλητηριάζουν τη σχέση σας και να δημιουργούν εντάσεις και συγκρούσεις. Φίλε/η Καρκίνε, σου εφιστούμε την προσοχή, καθώς τα προβλήματα της εργασίας σου μπορούν να αποδειχθούν άκρως επικίνδυνα για το μέλλον της σχέσης σου, κάτι που είναι κρίμα αν αναλογιστείς ότι το έτος κατά τα άλλα υπόσχεται όμορφες στιγμές για σένα και το/τη σύντροφό σου. Άκου τους φίλους σου, την ειρηνευτική δύναμη/ασπίδα της σχέσης σου, ιδιαίτερα προς το καλοκαίρι, όπου και χρειάζεται να δείξεις τη μέγιστη δυνατή προσοχή, και θα καταφέρεις να αποφύγεις προβλήματα στη σχέση σου που μπορεί διαφορετικά να είχαν μόνιμο χαρακτήρα.

Οι αδέσμευτοι/ες απολαμβάνετε πλέον την ηρεμία και την ισορροπία που απορρέει από το ότι γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλετε και κυρίως από την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να ξοδέψετε τον εαυτό σας αν δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε. Το νέο έτος σε οπλίζει με την ψυχραιμία και την οξεία αντίληψη που χρειάζεσαι ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις την κατάλληλη ώρα και τον κατάλληλο άνθρωπο με τον οποίο/την οποία θα νιώσεις ότι μπορεί να σου δώσει όσα ψάχνεις. Μην εκπλαγείς αν αυτό το άτομο είναι κάποιος/α που ήδη γνωρίζεις και ιδιαίτερα αν ανήκει στο παρελθόν σου, καθώς το 2019 θα επαναφέρει ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να φαίνονταν ολοκληρωμένα, αλλά δεν ήταν. Ότι δημιουργήσεις τώρα με αυτό το πρόσωπο θα είναι βαθύτερο, ισχυρότερο και εντονότερο απ’ όσο μπορούσες ποτέ να φανταστείς ή/και να ελπίζεις.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, ...

Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό ...

Καρκίνος: στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χριστίνα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Δήμητρα

Ίσως αυτή η εποχή να μην είναι η καλύτερη για εσένα, αλλά μέσα από την βοήθεια της γνώσης - πρόβλεψης, που θα σου προσφέρω, σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την ζωή σου παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις και αξιοποιώντας τις κα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Be a gentleman, man!!

Όχι, όχι και πάλι όχι, άντρες. Δεν τις χαλάει καθόλου τις γυναίκες να είναι κάποιος gentlema ...

Σχέσεις - Αγάπη

Φλερτ σαν να παίζεις φιδάκι και πού θα πάει;

Έπαιζες φιδάκι όταν ήσουν μικρό; Εγώ πάντως ακόμα θα έπαιζα, αλλά τα άλλα παιδιά δεν με ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η αναγέννηση

Η αναγέννηση είναι ένας μεγάλος στόχος όλων βέβαια των ανθρώπων, αλλά ιδιαίτερα των μυ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u