Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και μπορεί θέματα επαγγελματικά να σας πιέσουν αρκετά ωστόσο θα έχετε το σθένος να διαχειριστείτε όποια δυσκολία και να νιώσετε αρκετά δυνατοί συναισθηματικά.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι μπορεί να έχετε αρκετό τρέξιμο σήμερα με τα επαγγελματικά σας αλλά θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο και για το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι η χαρά για κάποια συναισθηματική κατάσταση ή μια γνωριμία θα σας δώσει δύναμη να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό σας τομέα ωστόσο θα έχετε κάποια κρυφή υποστήριξη στα σχέδιά σας και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας μέσα από την βοήθεια κάποιων συνεργατών σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε με κάποια νέα αρχή που θέλετε να κάνετε αλλά θα έχετε βοήθεια από το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι ίσως έχετε κάτι κρυφό σε ερωτικό επίπεδο ή να υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν που σας απασχολεί.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Το εξάγωνο Ηλίου-Δία στην αρχή της εβδομάδας ίσως να σας βοηθήσει να πάρετε ικανοποίηση μέσα από την καριέρα σας ενώ και το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει αρκετά σε σχέσεις και συνεργασίες.

Επίσης το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή από τον Ταύρο με τον Άρη θα βοηθήσει να έχετε συναντήσεις και επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν .Ο Άρης θα περάσει στον Κριό στις 25.05 και ίσως να έχετε κάποια ένταση στην καριέρα σας ώστε να πετύχετε ωστόσο αποφύγετε υπερβολές προς το τέλος της εβδομάδας .

Επίσης το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 27.05 ίσως να σας δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας ενώ η Αφροδίτη που θα περάσει στον Ταύρο θα σας δώσει καλύτερη διάθεση και επαφή με φίλους που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε κάποια σημαντική ενεργοποίηση στην καριέρα σας και ίσως καταφέρετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα ωστόσο ίσως να είστε αρκετά νευρικοί και αγχωμένοι ώστε να επιδείξετε τα προσόντα σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε κάποια ξαφνική επισημοποίηση με το ταίρι σας λόγω κάποιας εγκυμοσύνης ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποιο νέο ξεκίνημα που θα σας κουράσει ίσως ωστόσο προς το Σαββατοκύριακο θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε όμορφη κοινωνική ζωή αλλά να διασκεδάσετε και με φίλους.Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ξαφνική γνωριμία και θα έχετε καλύτερη διάθεση με επαφές που θα έχετε με φίλους.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε περισσότερο να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και επαγγελματικά θέματα ωστόσο δεν θα έχετε σημαντικά γεγονότα αυτή την εβδομάδα και θα έχετε ηρεμία.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε μια ήρεμη εβδομάδα με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να μην έχετε κάτι σημαντικό στα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα.

Του 3ου δεκαημέρου

Από την αρχή της εβδομάδας ίσως να έχετε μια σημαντική επιτυχία ίσως και με κάποια συνεργασία ενώ κάποιοι ίσως να επαναλάβετε συζητήσεις για κάποια συμφωνία και να έχετε θετικά αποτελέσματα ειδικά εάν πρόκειται για συνεργασία με το εξωτερικό ή κάποια νομικά θέματα.Ωστόσο κάποιοι αποφύγετε εντάσεις στις συνεργασίες σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι για να δείτε ίσως τα παιδιά σας ή να έχετε κάποια επιτυχία των παιδιών σας στις σπουδές τους ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε ένα ταξίδι για να δείτε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Μάιος 2022

Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη  να έχει προηγηθεί στον Ταύρο και τον τομέα των φίλων και των ομάδων που ίσως να έχετε εμπλακεί εδώ και αρκετό καιρό και να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με φιλικά σας πρόσωπα που ίσως να βρίσκονται και μακριά.Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα σας ευνοήσει αρκετά σε ταξίδια,σπουδές και επαφές με την πατρική σας οικογένεια ή γενέτειρα .Στις 02.05 η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε περισσότερο ή να προβληθείτε μέσα στην καριέρα σας ενώ το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα στις 04.05 θα ευνοήσει πολλούς από εσάς με κάποια επιτυχία σε σχέση ή συνεργασία.

Στις 11.05 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και ίσως να αλλάξετε γνώμη για κάποιες αποφάσεις σας ενώ ο Δίας που θα περάσει στον Κριό την ίδια ημέρα θα φέρει εύνοια στην καριέρα σας αλλά και την ανάγκη σας να επεκταθείτε.Στις 16.05 Η Σεληνιακή έκλειψη ίσως να σας πιέσει σχετικά με κάποια φιλικά σας πρόσωπα,στόχους και οικονομικά ενώ και ο Ερμής που θα την ενεργοποιήσει όντας ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου ίσως να φέρει συζητήσεις που ίσως να σας πιέσουν ψυχολογικά ωστόσο θα βρείτε λύσεις γύρω στις 25.05 με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα.

Την ίδια ημέρα ο Άρης θα περάσει στον Κριό και θα ενεργοποιηθείτε περισσότερο ώστε να επιτύχετε στην καριέρα σας ή να αναγνωριστείτε σε ένα κοινωνικό πλαίσιο και η σύνοδος του με τον Δία στις 29.05 να σας φέρει μια σημαντική επιτυχία.Στις 28.05 ωστόσο η Αφροδίτη θα έχει περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει τις σχέσεις σας με φίλους ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30.05 ίσως να σας φέρει μια υποστήριξη από το περιβάλλον σας σε θέματα εργασίας ή το ξεκίνημα μιας συμφωνίας που θα ανακοινώσετε αργότερα.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα ίσως να έχετε κάποιες μυστικές συζητήσεις για κάποιες συμφωνίες που ίσως να πραγματοποιηθούν αργότερα ωστόσο θα καταφέρετε να βελτιώσετε την θέση σας μέσα στην καριέρα σας και να είστε αρκετά φιλόδοξοι ενώ και προς το τέλος του μήνα ίσως να έχετε μια σημαντική επιτυχία.Η Νέα Σελήνη επίσης στους Διδύμους προς το τέλος του μήνα ίσως να σας ωθήσει να κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα ή να συλλάβετε ένα σχέδιο που δεν θα αποκαλύψετε αμέσως.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα ευνοηθείτε με την Αφροδίτη στον Κριό από τις αρχές του μήνα που θα βελτιώσει τα έσοδά σας μέσα από την εργασία σας ενώ και Άρης με τον Δία μέσω της βελτίωσης της θέσης σας μέσα στην εργασία ή μεγαλύτερη κίνηση που θα έχετε στην καριέρα σας θα έχετε καλυτέρευση στα έσοδά σας.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας από τις αρχές του μήνα ίσως και με κάποια φιλικά σας πρόσωπα που ίσως συνεργάζεστε ωστόσο προσέχετε κάπως στις 05.05 αφού ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές και διαφωνίες.Ωστόσο προς το τέλος του μήνα ίσως να πάρετε μια συναισθηματική ικανοποίηση για κάποια εξέλιξη στην καριέρα σας ή κάποια επιτυχία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα ίσως να έχετε κάποια έξοδα που σχετίζονται με φιλικά σας πρόσωπα ή με ομάδες ενώ ίσως να διαθέσετε κάποια χρήματα για να περάσετε όμορφα με κάποιους φίλους σας σε ένα ταξίδι ή για κάποια σχέδιά σας.Προς το τέλος του μήνα ίσως να ευνοηθείτε με ένα επαγγελματικό ξεκίνημα που ίσως να σας εξασφαλίσει ικανοποίηση και οικονομική ασφάλεια.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι και τις 05.05 θα έχετε εύνοια και τύχη στα σχέδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να πετύχετε σημαντικές συνεργασίες ωστόσο στα μέσα του μήνα με την έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή τα παιδιά σας για οικονομικά θέματα ενώ ο ανάδρομος Ερμής από τις 23.05 ίσως να σας φέρει και πάλι σε αντιπαραθέσεις και ίσως να βγούνε και αρκετά απωθημένα που ίσως να σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτό το μήνα θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο με αποτέλεσμα να πάρετε και συναισθηματική ικανοποίηση ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής από τις 11.05 ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να αμφιβάλλετε για κάποια σχέση ή κάποιες αποφάσεις σας ενώ ίσως να έχετε και κάποιες επιστροφές από το παρελθόν.Κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε κάποια εξέλιξη με ένα φιλικό σας πρόσωπο ενώ ίσως να έχετε και κάποια εξέλιξη με κάποιο πρόσωπο από μακριά .

Κάποιοι από εσάς ίσως να ερωτευτείτε παράφορα με κάποιο πρόσωπο που επίσης ίσως να βρίσκεται μακριά ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε κάποια σημαντική σχέση.Η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 ίσως να σας προβληματίσει με κάποιον έρωτα και τι πρέπει να αποφασίσετε ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες δυσκολίες με τα παιδιά σας  και κάποιους στόχους τους.

Ο μήνας θα κλείσει με κάποιους από εσάς να ξεκινάτε μια μυστική σχέση ενώ κάποιοι άλλοι να νιώθετε εξαρτημένοι συναισθηματικά από κάποιο πρόσωπο.Ωστόσο οι δεσμευμένοι καλό θα είναι να δώσετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας και τη συναισθηματική σας σύνδεση με το ταίρι σας.

Έτος 2022

Η χρονιά θα ξεκινήσει με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια επανεξέταση σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε και επανασυνδέσεις ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι το τέλος του μήνα.Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα   θα φέρει σε κάποιους από εσάς μοιραίες επανασυνδέσεις ενώ ο Πλούτωνας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα επηρεάσει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας και θα σας επηρεάσει με βαθύ ανασχηματισμό ή ριζικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ουρανός θα διανύσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς την 10η-18η μοίρα του Ταύρου και παρόλο που θα συνεχίσει να σας ευνοεί από αυτή τη θέση το τετράγωνό του με τον Κρόνο στις αρχές της χρονιάς αλλά και μέσα στο Φθινόπωρο ίσως  περιορίσει εσάς του 2ου δεκαημέρου  αρκετά σε θέματα οφειλών αλλά και τα οικονομικά σας που ίσως εμπλέκονται με φίλους και ομάδες.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να σας ευνοεί από τους Ιχθύς σε ανοίγματα,σπουδές και ταξίδια που ίσως να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας ενώ η σύνοδος του με τον Δία ίσως να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρο για εσάς.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στον Υδροχόο και θα φτάσει μέχρι και την 25η μοίρα και θα σας πιέσει σε οικονομικά ζητήματα,σε οφειλές,δάνεια που θα πρέπει να τακτοποιήσετε με προσεκτικό χειρισμό.

Ο Δίας θα βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στους Ιχθύς και θα επηρεάσει τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε ταξίδια,σπουδές και νομικά μέχρι τις 10.05 ενώ στη συνέχεια θα περάσει στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29.10 και θα σας φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.Από τις 29.10 και μετά θα επιστρέψει στους Ιχθύς μέχρι τις 20.12.

Οι εκλείψεις στον Άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα σας επηρεάσουν στον άξονα 5ου-11ου και θα πρέπει να προσέχετε φιλικές σχέσεις ,θέματα με τα παιδιά σας ,υποχρεώσεις οικονομικές που ίσως να μην σας αφήνουν να χαρείτε αλλά και οικονομικά με φίλους που ίσως να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε από τις αρχές της χρονιάς την επιρροή του Δία που θα σας ευνοήσει μέχρι τις 05.03 στα σχέδιά σας αλλά και σε νέες γνωριμίες .Ο Δίας επίσης στον Κριό μέχρι τις 29.10 θα σας δώσει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ κάποιοι ίσως από εσάς γύρω στις 29.05 να έχετε μια πολύ σημαντική επαγγελματική επιτυχία.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει περισσότερο  θα είναι αυτή της 25.10 που θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις σε ερωτικά αλλά και σε θέματα με τα παιδιά σας .

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε τη βοήθεια του Δία από τις 12.02 -25.03 και θα ευνοηθείτε σε σεμινάρια,σπουδές ,ταξίδια ή μια πρόταση εργασίας ή συνεργασίας  με το εξωτερικό  ενώ το εξάγωνο Δία-Ουρανού στις 18.02 θα σας φέρει μια σημαντική ξαφνική ευκαιρία ή ξαφνικά έσοδα ή μια βελτίωση γενικότερα στην καθημερινότητά σας αλλά και νέες γνωριμίες.Ωστόσο εσείς θα έχετε και την επιρροή του Κρόνου στο δεκαήμερο σας που θα πιέσει στα οικονομικά σας ή κάποια αναγκαστική τακτοποίηση που θα πρέπει να γίνει σε κάποιες οφειλές σας μέχρι και τις 10.03 αλλά και από 10.09-03.12.22.Οι εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν περισσότερο θα είναι αυτή της 30.04 και αυτή στις 08.11 που θα τονίσουν και πάλι την προσοχή που θα πρέπει να δείξετε σε θέματα οικονομικά.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα επηρεαστείτε από τον Δία από 25.03-10.05 που θα σας δώσει την εύνοιά τους σε ταξίδια,σπουδές,την επιμόρφωσή σας με άλλες κουλτούρες αλλά και σε νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας ενώ η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα στις 12.04 θα εκπληρώσει τα όνειρα πολλών από εσάς .Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα στις 05.05 θα σας δώσει μια σημαντική ευκαιρία για κάποια συνεργασία ή γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας ενώ κάποιοι από εσάς θα έχετε σημαντική βοήθεια σε χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίσετε σε σχέσεις και συνεργασίες.Ο Κρόνος θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας από τις 10.03-10.09 και από 03.12  έως το τέλος της χρονιάς και θα σας πιέσει αρκετά με οικονομικά,οφειλές αλλά και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει θα είναι αυτή στις 16.05 που θα σας πιέσει αρκετά σε θέματα οικονομικά,σε υποχρεώσεις των παιδιών σας αλλά και στις ερωτικές ή μόνιμες σχέσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές της χρονιάς ίσως επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες σας και καλό θα είναι να πάρετε αποφάσεις μετά το τέλος Ιανουαρίου ενώ για κάποιες οικονομικές συμφωνίες θα πρέπει να περιμένετε αν θέλετε να υπογράψετε μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.Ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και νέες συνεργασίες με τον Άρη στον Αιγόκερω μέχρι και τις αρχές Μαρτίου ενώ ίσως να σας ανοιχτούν και νέες προοπτικές.Προσέχετε με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 07.03 -14.04 ενώ με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στις 05.04 ίσως να πιεστείτε αρκετά σε θέματα οικονομικά ,οφειλές και οικονομικά συνεργατών ή συντρόφου.

Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 15.04-24.05 θα είναι πιο ευνοϊκός για εσάς στην πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων σας ωστόσο καλό θα είναι να μην υπεραισιοδοξήσετε και να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις επαγγελματικές και με σπουδές των παιδιών σας στο εξωτερικό.Ο Άρης στον Κριό θα σας φέρει διακρίσεις και επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ η σύνοδος του με τον Δία στις 29.05 θα φέρει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία .Ο Άρης στον Ταύρο από τις 05.07 -06.08 δεν θα είναι αρνητική θέση για εσάς ωστόσο επειδή θα εμπλέκεται με τις εκλείψεις  και θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον χειρισμό των οικονομικών σας ,στις σχέσεις σας με συνεργάτες και φιλικά σας πρόσωπα αλλά και σε επενδύσεις που ίσως θελήσετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

Στη συνέχεια ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα σας κουράσει αρκετά αφού ίσως να πιεστείτε από κάποιο άτομο μέσα στην εργασίας σας,ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε πισώπλατες ενέργειες που θα σας εκνευρίζουν ενώ ίσως να πρέπει να χειριστείτε με πολύ υπομονή κάποια ψυχική πίεση που θα νοιώθετε ώστε να μην σας εκδηλωθούν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.Ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος από τις 30.10 έως και το τέλος της χρονιάς και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε.Προσέχετε επίσης του τελευταίου δεκαημέρου στις 25.02 που ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα σε κάποια έντονη διαφωνία στις συνεργασίες σας αλλά και στις 02.07 που το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα ίσως να φέρει επίσης εκρήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές της χρονιάς ίσως να έχετε επιστροφές και επανασυνδέσεις με την Αφροδίτη ανάδρομη ενώ θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις από το τέλος Ιανουαρίου και μετά.Ωστόσο ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω σε σύνοδο με την Αφροδίτη μέχρι και τις αρχές Μαρτίου και κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε νέα ξεκινήματα στις ερωτικές σας σχέσεις και κάποιοι ίσως βιώσετε και έντονους παθιασμένους έρωτες.ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο ίσως να περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα στις ερωτικές σας σχέσεις .

Η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς από τις 05.04 -01.05 θα φέρει αναβιβασμένους και ιδανικούς  έρωτες για εσάς ίσως και σε κάποιο ταξίδι ή μετακίνησή σας ή κάποιο χώρο επιμόρφωσης ενώ και η Αφροδίτη στον Ταύρο από 28.05-22.06 θα είναι αρκετά θετική .Επίσης η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από 18.07-11.08 θα σας ευνοήσει αρκετά μέσα από γνωριμίες που θα κάνετε στο φιλικό σας περιβάλλον ενώ το εξάγωνο της με τον Άρη-Ουρανό-Βόρειο Δεσμό 01.08 και 02.08 προβλέπεται να φέρει δυνατούς και εξελικτικούς έρωτες για εσάς του 2ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 23.10 θα σας δημιουργήσει έντονα ερωτικά συναισθήματα για κάποιους από εσάς ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές σας σχέσεις ή να έχετε και αποκαλύψεις που θα σας ξαφνιάσουν αρνητικά.Η Αφροδίτη θα περάσει και πάλι στον Αιγόκερω από τις 10.12 έως το τέλος της χρονιάς και θα ευνοήσει την δημιουργία μιας νέας σχέσης ενώ θα ευνοήσει και τις μόνιμες σχέσεις .Ο Δίας επίσης στους Ιχθύς θα σας ευνοήσει σε νέες γνωριμίες τους ελεύθερους αλλά θα ευνοήσει και την επικοινωνία των δεσμευμένων ενώ ο Δίας στον Κριό ίσως να φέρει και επισημοποίηση σε κάποιους από εσάς.Οι εκλείψεις θα φέρουν νέους έρωτες ίσως και καρμικούς που ίσως να έχουν κάποια εμπόδια ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να πρέπει να προσέξετε φέτος θέματα με τα παιδιά σας.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα, Συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό ...

Ωροσκόπος Καρκίνος – Η δύναμη της ευαισθησίας

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Με τον Ωροσκόπο Καρκίνο, Η συνείδηση του εαυτού έρχεται μέσα από την σοφιστικέ επα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ευγενία

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Μπορείς να μου εμπιστευτείς οποιοδήποτε πρόβλημα σου. Με την ισχυρή μου ενόραση σε συνδυασμό με τις κάρτες μου , θα μπορέσω να σου δώσω σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις. Βάλε τέλος στην αβεβαιότητα και ...

Ρένα

…'Οποιο και αν είναι το πρόβλημα σου , μαζί μπορούμε να βρούμε μια λύση. Μην απογοητεύεσαι. Απιστία; Νέα σχέση; Επανασύνδεση; Αξίζει τον κόπο; Θα σου δώσω όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις με απόλυτη ειλικρίνεια.    Μπορείτε να μιλήσ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Θα στείλει ή όχι;

Όλα πήγαν καλά στο πρώτο ραντεβού. Υπήρχε οικειότητα, έσπασε ο πάγος, υπήρχε χημεία. Ο κ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Είμαι κυκλοθυμικός, καλώς ή κακώς …

Δεν είναι ψέμα πως  σχετικά με τις ερωτικές προτιμήσεις, Ο καθένας είναι κυκλοθυμικός, ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Άσπρο Μαύρο !

Τα χρώματα μιλάνε; Κάθε χρώμα είναι και ένα σύμβολο; Το ασπρόμαυρο είναι χρώμα; Τα χρώμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u