Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

28 Σεπτεμβρίου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν ίσως κάποια οικονομικά ή θέματα δημιουργικότητας  ενώ θα έχετε ξαφνικές προτάσεις ή προσκλήσεις από φιλικά σας πρόσωπα.Κάποιοι ωστόσο ίσως να προβληματιστείτε με θέματα οικογενειακά.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε δυσκολίες με συναισθηματικά θέματα ή με τα παιδιά σας αλλά μάλλον θα αντεπεξέλθετε.Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια ξαφνική γνωριμία ίσως και κεραυνοβόλο έρωτα.Αύριο

29 Σεπτεμβρίου 2022

Γενικά

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και τον 5ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν ίσως κάποια χρήματα που θα πρέπει να δώσετε για να κάνετε τα χόμπι σας και για να διασκεδάσετε ωστόσο προς το απόγευμα ίσως έχετε σημαντική βοήθεια από τα αδέλφια σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα πάρετε χαρά από τα παιδιά σας και θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά με το ταίρι σας προς το απόγευμα.Οι αδέσμευτοι παρόλο που μπορεί να έχετε ένα δύσκολο πρωί θα καταφέρετε να κάνετε μια ρομαντική επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει..

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη Νέα Σελήνη να έχει προηγηθεί και ίσως να έχει φέρει ένα  νέο ξεκίνημα σε κάποιους από εσάς σε σχέσεις ,συνεργασίες ή με κάποιο ακίνητο.Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ωστόσο ίσως να σας πιέσει με οικονομικά θέματα και κάποια φιλικά σας πρόσωπα .

Ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και συναντήσεις  μέσα στο περιβάλλον σας ενώ ίσως να επαναλάβετε συζητήσεις με τα αδέλφια σας  για θέματα οικογενειακά και γραφειοκρατικά.

Στις 29.09 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό και θα έχετε τη διάθεση να βελτιώσετε το χώρο σας ενώ ο Ερμής που θα βρίσκεται σε στάση στο τέλος της εβδομάδας  θα είναι η τελευταία καθυστέρηση  σε κάποια σχέδιά σας.Από την επόμενη εβδομάδα όλα θα κυλήσουν πιο φυσιολογικά.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε ξεκινήσει μια συγκατοίκηση και ίσως μέσα στην εβδομάδα ίσως να θελήσετε να διακοσμήσετε και να ομορφύνετε το σπίτι σας  ενώ κάποιοι ίσως να θελήσετε να φιλοξενήσετε κάποιο πρόσωπο της οικογένειας ή να καλέσετε φίλους.

Οι αδέσμευτοι ίσως να ξεκαθαρίσετε πράγματα με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ενώ ίσως να είστε σε σκέψη μέχρι το τέλος της εβδομάδας για μια επιστροφή από το παρελθόν που θα πρέπει να πάρετε κάποια απόφαση.

Οκτώβριος 2022

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να βρίσκονται στον Ζυγό και πολλοί θα ασχοληθείτε με οικογενειακές σχέσεις αλλά και κάποιες συνεργασίες στην καριέρα σας. Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που θα έχει ξεκινήσει να επηρεάζει έντονα θα σας πιέσει περισσότερο σε οικονομικά θέματα ωστόσο η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 09.10 ίσως να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε θέματα στην οικογένεια και την καριέρα σας και να έχετε διευκόλυνση  ίσως και οικονομική από κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Ο Ερμής επίσης θα έχει γυρίσει ευθύδρομος στις 03.10 και θα αποκατασταθούν σταδιακά κάποιες καθυστερήσεις σε γραφειοκρατικά θέματα ,μετακινήσεις και παρεξηγήσεις  ωστόσο προσέχετε στις 11.10 το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που ίσως να σας παραπλανήσει ή να μην έχετε σαφή εικόνα για κάποια σχέδιά σας.

Ο Ερμής θα περάσει στον Ζυγό στις 11.10 και ίσως να θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποιες παρεξηγήσεις που προέκυψαν στην καριέρα ή την οικογένειά σας ενώ και το τρίγωνο του με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικά και οφειλές.

Στις 23.10 ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα περάσουν στο Σκορπιό και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τη δημιουργικότητά σας και κάποια χόμπι ενώ κάποιοι ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες επενδύσεις ωστόσο προσέχετε αρκετά εσείς των πρώτων ημερών του ζωδίου σας αφού η Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη  στο Σκορπιό σε σύνοδο με την Αφροδίτη στις 25.10 μπορεί να σας φέρει έσοδα αλλά ίσως να σας φέρει και απώλειες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι αυτό τον μήνα θα ασχοληθείτε αρκετά με την οικογένειά σας και το σπίτι σας ,θα νοιώθετε όμορφα ίσως και με κάποια νέα ξεκινήματα που ίσως να έχετε κάνει σε κάποια συγκατοίκηση ή την μετακίνησή σας σε ένα νέο σπίτι ,θα έχετε τακτοποίηση οικονομικών που ίσως να αφορούν το σπίτι ή ένα δάνειο ακόμη και σε κληρονομικά θέματα .Προς το τέλος του μήνα θα έχουν πρώτο ρόλο τα παιδιά σας και κάποιοι ίσως να έχετε και τον ερχομό μιας εγκυμοσύνης.

Οι αδέσμευτοι επίσης θα ασχοληθείτε με κάποιο νέο χώρο που ίσως μετακομίσετε και ίσως να επιλύσετε και παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις που ίσως να έγιναν με κάποια γνωριμία που κάνατε ενώ προς το τέλος του μήνα ίσως να κάνετε μια πολύ έντονη γνωριμία με έντονο πάθος που θα σας κάνει να ερωτευτείτε .

Έτος 2022

Η χρονιά θα ξεκινήσει με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια επανεξέταση σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε και επανασυνδέσεις ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι το τέλος του μήνα.Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα   θα φέρει σε κάποιους από εσάς μοιραίες επανασυνδέσεις ενώ ο Πλούτωνας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα επηρεάσει τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας και θα σας επηρεάσει με βαθύ ανασχηματισμό ή ριζικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ουρανός θα διανύσει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς την 10η-18η μοίρα του Ταύρου και παρόλο που θα συνεχίσει να σας ευνοεί από αυτή τη θέση το τετράγωνό του με τον Κρόνο στις αρχές της χρονιάς αλλά και μέσα στο Φθινόπωρο ίσως  περιορίσει εσάς του 2ου δεκαημέρου  αρκετά σε θέματα οφειλών αλλά και τα οικονομικά σας που ίσως εμπλέκονται με φίλους και ομάδες.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να σας ευνοεί από τους Ιχθύς σε ανοίγματα,σπουδές και ταξίδια που ίσως να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας ενώ η σύνοδος του με τον Δία ίσως να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρο για εσάς.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς στον Υδροχόο και θα φτάσει μέχρι και την 25η μοίρα και θα σας πιέσει σε οικονομικά ζητήματα,σε οφειλές,δάνεια που θα πρέπει να τακτοποιήσετε με προσεκτικό χειρισμό.

Ο Δίας θα βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στους Ιχθύς και θα επηρεάσει τον 9ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια σε ταξίδια,σπουδές και νομικά μέχρι τις 10.05 ενώ στη συνέχεια θα περάσει στον Κριό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29.10 και θα σας φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.Από τις 29.10 και μετά θα επιστρέψει στους Ιχθύς μέχρι τις 20.12.

Οι εκλείψεις στον Άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα σας επηρεάσουν στον άξονα 5ου-11ου και θα πρέπει να προσέχετε φιλικές σχέσεις ,θέματα με τα παιδιά σας ,υποχρεώσεις οικονομικές που ίσως να μην σας αφήνουν να χαρείτε αλλά και οικονομικά με φίλους που ίσως να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε από τις αρχές της χρονιάς την επιρροή του Δία που θα σας ευνοήσει μέχρι τις 05.03 στα σχέδιά σας αλλά και σε νέες γνωριμίες .Ο Δίας επίσης στον Κριό μέχρι τις 29.10 θα σας δώσει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ κάποιοι ίσως από εσάς γύρω στις 29.05 να έχετε μια πολύ σημαντική επαγγελματική επιτυχία.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει περισσότερο  θα είναι αυτή της 25.10 που θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις σε ερωτικά αλλά και σε θέματα με τα παιδιά σας .

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε τη βοήθεια του Δία από τις 12.02 -25.03 και θα ευνοηθείτε σε σεμινάρια,σπουδές ,ταξίδια ή μια πρόταση εργασίας ή συνεργασίας  με το εξωτερικό  ενώ το εξάγωνο Δία-Ουρανού στις 18.02 θα σας φέρει μια σημαντική ξαφνική ευκαιρία ή ξαφνικά έσοδα ή μια βελτίωση γενικότερα στην καθημερινότητά σας αλλά και νέες γνωριμίες.Ωστόσο εσείς θα έχετε και την επιρροή του Κρόνου στο δεκαήμερο σας που θα πιέσει στα οικονομικά σας ή κάποια αναγκαστική τακτοποίηση που θα πρέπει να γίνει σε κάποιες οφειλές σας μέχρι και τις 10.03 αλλά και από 10.09-03.12.22.Οι εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν περισσότερο θα είναι αυτή της 30.04 και αυτή στις 08.11 που θα τονίσουν και πάλι την προσοχή που θα πρέπει να δείξετε σε θέματα οικονομικά.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα επηρεαστείτε από τον Δία από 25.03-10.05 που θα σας δώσει την εύνοιά τους σε ταξίδια,σπουδές,την επιμόρφωσή σας με άλλες κουλτούρες αλλά και σε νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας ενώ η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα στις 12.04 θα εκπληρώσει τα όνειρα πολλών από εσάς .Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα στις 05.05 θα σας δώσει μια σημαντική ευκαιρία για κάποια συνεργασία ή γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας ενώ κάποιοι από εσάς θα έχετε σημαντική βοήθεια σε χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίσετε σε σχέσεις και συνεργασίες.Ο Κρόνος θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας από τις 10.03-10.09 και από 03.12  έως το τέλος της χρονιάς και θα σας πιέσει αρκετά με οικονομικά,οφειλές αλλά και τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει θα είναι αυτή στις 16.05 που θα σας πιέσει αρκετά σε θέματα οικονομικά,σε υποχρεώσεις των παιδιών σας αλλά και στις ερωτικές ή μόνιμες σχέσεις σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές της χρονιάς ίσως επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες σας και καλό θα είναι να πάρετε αποφάσεις μετά το τέλος Ιανουαρίου ενώ για κάποιες οικονομικές συμφωνίες θα πρέπει να περιμένετε αν θέλετε να υπογράψετε μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.Ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και νέες συνεργασίες με τον Άρη στον Αιγόκερω μέχρι και τις αρχές Μαρτίου ενώ ίσως να σας ανοιχτούν και νέες προοπτικές.Προσέχετε με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 07.03 -14.04 ενώ με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου στις 05.04 ίσως να πιεστείτε αρκετά σε θέματα οικονομικά ,οφειλές και οικονομικά συνεργατών ή συντρόφου.

Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 15.04-24.05 θα είναι πιο ευνοϊκός για εσάς στην πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων σας ωστόσο καλό θα είναι να μην υπεραισιοδοξήσετε και να είστε προσεκτικοί σε προτάσεις επαγγελματικές και με σπουδές των παιδιών σας στο εξωτερικό.Ο Άρης στον Κριό θα σας φέρει διακρίσεις και επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ η σύνοδος του με τον Δία στις 29.05 θα φέρει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία .Ο Άρης στον Ταύρο από τις 05.07 -06.08 δεν θα είναι αρνητική θέση για εσάς ωστόσο επειδή θα εμπλέκεται με τις εκλείψεις  και θα πραγματοποιήσει σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Κρόνο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον χειρισμό των οικονομικών σας ,στις σχέσεις σας με συνεργάτες και φιλικά σας πρόσωπα αλλά και σε επενδύσεις που ίσως θελήσετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

Στη συνέχεια ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα σας κουράσει αρκετά αφού ίσως να πιεστείτε από κάποιο άτομο μέσα στην εργασίας σας,ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε πισώπλατες ενέργειες που θα σας εκνευρίζουν ενώ ίσως να πρέπει να χειριστείτε με πολύ υπομονή κάποια ψυχική πίεση που θα νοιώθετε ώστε να μην σας εκδηλωθούν ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.Ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος από τις 30.10 έως και το τέλος της χρονιάς και θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε.Προσέχετε επίσης του τελευταίου δεκαημέρου στις 25.02 που ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα σε κάποια έντονη διαφωνία στις συνεργασίες σας αλλά και στις 02.07 που το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα ίσως να φέρει επίσης εκρήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές της χρονιάς ίσως να έχετε επιστροφές και επανασυνδέσεις με την Αφροδίτη ανάδρομη ενώ θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις από το τέλος Ιανουαρίου και μετά.Ωστόσο ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω σε σύνοδο με την Αφροδίτη μέχρι και τις αρχές Μαρτίου και κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε νέα ξεκινήματα στις ερωτικές σας σχέσεις και κάποιοι ίσως βιώσετε και έντονους παθιασμένους έρωτες.ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο ίσως να περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα στις ερωτικές σας σχέσεις .

Η Αφροδίτη θα περάσει στους Ιχθύς από τις 05.04 -01.05 θα φέρει αναβιβασμένους και ιδανικούς  έρωτες για εσάς ίσως και σε κάποιο ταξίδι ή μετακίνησή σας ή κάποιο χώρο επιμόρφωσης ενώ και η Αφροδίτη στον Ταύρο από 28.05-22.06 θα είναι αρκετά θετική .Επίσης η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από 18.07-11.08 θα σας ευνοήσει αρκετά μέσα από γνωριμίες που θα κάνετε στο φιλικό σας περιβάλλον ενώ το εξάγωνο της με τον Άρη-Ουρανό-Βόρειο Δεσμό 01.08 και 02.08 προβλέπεται να φέρει δυνατούς και εξελικτικούς έρωτες για εσάς του 2ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 23.10 θα σας δημιουργήσει έντονα ερωτικά συναισθήματα για κάποιους από εσάς ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές σας σχέσεις ή να έχετε και αποκαλύψεις που θα σας ξαφνιάσουν αρνητικά.Η Αφροδίτη θα περάσει και πάλι στον Αιγόκερω από τις 10.12 έως το τέλος της χρονιάς και θα ευνοήσει την δημιουργία μιας νέας σχέσης ενώ θα ευνοήσει και τις μόνιμες σχέσεις .Ο Δίας επίσης στους Ιχθύς θα σας ευνοήσει σε νέες γνωριμίες τους ελεύθερους αλλά θα ευνοήσει και την επικοινωνία των δεσμευμένων ενώ ο Δίας στον Κριό ίσως να φέρει και επισημοποίηση σε κάποιους από εσάς.Οι εκλείψεις θα φέρουν νέους έρωτες ίσως και καρμικούς που ίσως να έχουν κάποια εμπόδια ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να πρέπει να προσέξετε φέτος θέματα με τα παιδιά σας.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα, Συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Καρκίνος: Στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Σοφία

Είμαι η Σοφία και είμαι επαγγελματίας αστρολόγος και μεταφυσικός εδώ και 18 χρόνια. Μπορώ να σου δώσω σίγουρες απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα. Μπορώ με απόλυτη επιτυχία να σε καθοδηγήσω να κερδίσεις τους στόχους σου και τα όνε ...

Γιάννης Φοξ

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μυστικές συμβουλές για να είσαι ρομαντική με τον φίλο σου !

Για πολλές γυναίκες, η εκμάθηση πώς να είναι ρομαντική με το φίλο της κάνει λίγη δουλει ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ο άνδρας μου είναι πιστός; Πώς μπορώ να καταλάβω τις «αταξίες» του;

Πριν από περίπου 7 μήνες παντρεύτηκα. Ήμαστε πολύ καλά αν και κάποιες φορές διαπίστωνα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Αιγυπτιακός ονειροκρίτης !

Υπάρχει ένα καταπληκτικό κείμενο του 13ου αιώνα π. Χ. που μας έρχεται από τη γενέτειρα τ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u