Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαρτίου 2019

Γενικά

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκμυστηρευτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα, στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να χτίζετε παλάτια στην άμμο , και να σχεδιάζετε πράγματα που δεν μπορούν να άμεσα να υλοποιηθούν. Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να μην απογοητευτείτε, είναι να προσαρμόσετε τα σχέδια σας πάνω στην πραγματικότητα.

Ερωτικά

Θα σου πρότεινα σήμερα να χαλαρώσεις και να κάνεις μόνο ότι σου αρέσει και σε βοηθάει να διατηρείς τις συναισθηματικές σου ισορροπίες. Θα σου έλεγα να βγεις έξω στον ήλιο, να μιλήσεις με φίλους αγαπημένους, να ξεφύγεις από ότι βασανίζει το μυαλό και την καρδιά σου. Είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, αυτόν τον καιρό χρειάζεται να διαθέτεις βαλβίδες διαφυγής συναισθήματος, γιατί πολλές φορές εκείνο που σε φορτίζει μέσα σου σε εγκλωβίζει. Προσπάθησε να αποφύγεις καταστάσεις που σε θυμώνουν.Αύριο

25 Μαρτίου 2019

Γενικά

Είστε από τους ανθρώπους που η αγκαλιά σας αποτελεί για όλους καταφύγιο. Ωστόσο σήμερα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να ασχολείστε και λίγο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Γι’ αυτό και η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή σας, και γιατί όχι να οργανώσετε το πλάνο διατροφής της εβδομάδας, και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, να βάλετε τα αθλητικά σας παπούτσια και να πάτε στον κοντινότερο άλσος της περιοχής για να γυμναστείτε.

Ερωτικά

Το να μην παίρνεις τη συναισθηματική κάλυψη που θα ήθελες από το σύντροφο ή τον άνθρωπο που πολιορκείς, ή πολιορκεί την καρδιά σου, είναι ένας δείκτης που σου λέει, περίμενε γιατί παρακάτω αλλάζει το «έργο». Ναι αυτή τη στιγμή, σου είναι δύσκολο να φανταστείς πως και με ποιο τρόπο θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μέσα σου νιώθεις μία συναισθηματική ένταση, που υπάρχουν στιγμές που δυσκολεύεσαι να τη συγκρατήσεις και να μην βγει να τα σαρώσει όλα όσα σε μπλοκάρουν. Όμως θα ήθελα να θυμάσαι, πως τον επόμενο καιρό, τα πράγματα αλλάζουν θεαματικά και μάλιστα υπέρ σου. Αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου και θα με θυμηθείς.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   24/3 – 31/3/2019

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Καρκίνοι είστε από τα τυχερά ζώδιο αυτής της εβδομάδας.
Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκμυστηρευτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα, στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να χτίζετε παλάτια στην άμμο , και να σχεδιάζετε πράγματα που δεν μπορούν άμεσα να υλοποιηθούν. Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να μην απογοητευτείτε, είναι να προσαρμόσετε τα σχέδια σας πάνω στην πραγματικότητα.
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να ασχολείστε και λίγο με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Γι’ αυτό και η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την διατροφή σας, και γιατί όχι να οργανώσετε το πλάνο διατροφής της εβδομάδας, και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, να βάλετε τα αθλητικά σας παπούτσια και να πάτε στον κοντινότερο άλσος της περιοχής για να γυμναστείτε.
Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί τα θέματα που αφορούν το εξωτερικό.
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας φέρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου από το εξωτερικό.
Την Πέμπτη ο Ερμής θα ολοκληρώσει  την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων.
Την  Παρασκευή η πορεία μιας συνεργασίας θα σας προβληματίσει.
Το Σάββατο η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονου άγχους.

Ερωτικά

Αυτήν την εβδομάδα επιλέγετε να διατηρήσετε μία πιο παθητική στάση απέναντι στις εξελίξεις που υπάρχουν στην αισθηματική σας ζωή. Αισθάνεστε πως τόσο εσείς, όσο και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας δεν έχετε ορθή κρίση κάτι που στην παρούσα φάση ισχύει, γεγονός που σας οδηγεί στο να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας, προκειμένου να προστατεύσετε τη σχέση σας. Το Σαββατοκύριακο είναι σαφώς πιο ευνοϊκό για να γίνετε ξανά ενεργητικοί.

Οι δεσμευμένοι προσεγγίζετε με προσοχή τη σχέση σας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Έτσι λοιπόν αυτήν την εβδομάδα εξετάζετε ένα προς ένα τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσο εσάς, όσο και το ταίρι σας και βρίσκετε λύσεις για όλα εκείνα που φαίνεται πως κάνουν τη σχέση σας τοξική. Μάλιστα, η ωριμότητά σας στα θέματα σχέσεων έχει αυξηθεί τόσο πολύ που δεν ασχολείστε μόνο με το παρόν και με όσα αυτό φέρνει, αλλά και με την πιθανότητα μελλοντικών ζητημάτων.

Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία για μία νέα κατάσταση στη ζωή σας, η οποία σας έλκει σαν ιδέα, όμως τείνετε να την προσπεράσετε, καθώς νιώθετε πως οι ευθύνες σας δε σας επιτρέπουν να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι αλήθεια φυσικά αυτό, εσείς δημιουργείτε τα εμπόδια σε μία κατάσταση που, αν την αφήσετε να σας παρασύρει, μπορεί να σας συναρπάσει.

Μάρτιος 2019

Γενικά

Υπάρχει τεράστια δραστηριότητα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας, και έχετε την τάση να συμβουλεύεστε φίλους για σχετικά ζητήματα. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση για αυτόν το μήνα μην συνδυάσετε με οποιοδήποτε τρόπο φίλους και οικονομικά, καθώς αναμένονται πολλές παρεξηγήσεις. Ο φιλικός σας τομέας επιδέχεται αλλαγές και καλό θα ήταν αυτό το μήνα να αποκλείσετε το ενδεχόμενο αυτές να προέρχονται από μία άσκοπη διένεξη. 

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Μία σημαντική απόφαση που αφορά στα οικονομικά του σπιτιού φαίνεται πως θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα. Ταυτόχρονα, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τα ζητήματα του σπιτιού θα κάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά για τις υποθέσεις που διαχειρίζεστε.

Στον επαγγελματικό τομέα η κακή επικοινωνία και συνεννόηση είναι το σήμα κατατεθέν. Υπάρχει ασάφεια σε όσα λέγονται και γίνονται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Εσείς τώρα καλείστε να βρείτε κώδικες επικοινωνίας με τους συναδέλφους/συνεργάτες, κάτι που μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα συσφίγξει τις σχέσεις σας στο χώρο εργασίας και θα σας κάνει πολύ δημοφιλείς.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως από δική σας λανθασμένη εκτίμηση ή κακή διαχείριση, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχετε κέρδη, όμως μία λάθος οικονομική συναλλαγή, είναι πιθανό να σας ταλαιπωρήσει κατά τη διάρκεια του μήνα.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου]

Ο Μάρτιος φέρνει στη ζωή σας ένταση και ενέργεια, με αποτέλεσμα να έχετε την ανάγκη αυτό το διάστημα να κινείστε συνεχώς και να είστε μόνιμα απασχολημένοι/ες με κάτι ό, τι κι αν είναι αυτό.

Στον επαγγελματικό τομέα σας επιτρέπεται να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας και να ορίσετε νέους κανόνες, σεβόμενοι/ες όμως και το χώρο των ανθρώπων γύρω σας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια, έτσι στρέφεστε σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε και μπορούν πραγματικά να σας ωφελήσουν με τις προτάσεις τους. Το Μάρτιο σας παρουσιάζονται πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση.

Στον οικονομικό τομέα δέχεστε πολύ ευνοϊκή επιρροή, η οποία φέρνει κέρδη από πηγές που ούτε καν τις φανταζόσασταν. Είναι ούτως ή άλλως ένα πολύ δαπανηρό διάστημα, όμως αυτό το μήνα δε σας απασχολούν ιδιαίτερα τα έξοδα. Απολαύστε το!

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου]

Έχετε έναν εκνευρισμό αυτό το διάστημα, τον οποίο και μεταφέρετε στο περιβάλλον σας. Ιδιαίτερα το πρώτο μισό του Μαρτίου κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν στην οικογένεια σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας και ξεσπάτε παντού.

Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως υπάρχουν οι προδιαγραφές για την ανοδική πορεία της σταδιοδρομίας σας, όμως όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι κι εδώ, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε εσείς, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Ίσως να χρειαστεί να ιδρώσετε, όμως να είστε σίγουροι/ες πως αξίζει τον κόπο.

Στον οικονομικό τομέα θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις να περιμένετε. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο, όμως στο τέλος θα δικαιωθείτε για την υπομονή σας. Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά το περασμένο διάστημα και μέσα στο Μάρτιο αναγνωρίζονται οι κόποι σας και επιβραβεύεται η δουλειά σας από ανθρώπους με ισχύ μέσα στο χώρο της εργασίας.

Ερωτικά

Αρκετά δραστήριος ο Μάρτιος για την αισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξουν ερωτικές εξάρσεις που θα έρχονται και θα φεύγουν ξαφνικά. Όχι γιατί κάτι θα συμβαίνει, αλλά γιατί έτσι θα λειτουργείτε εσείς αυτήν την περίοδο.

Οι δεσμευμένοι τείνετε αυτό το μήνα να καταπιέζετε τον ερωτισμό σας και να αντιμετωπίζετε το ταίρι σας μόνο με θυμό. Δε σας έχει κάνει κάτι και καλύτερο θα ήταν να μην κουβαλάτε μέσα στη σχέση όσα προβλήματά σας δεν αφορούν άμεσα στο/στη σύντροφό σας. Η συμπεριφορά σας δημιουργεί απογοητεύσεις στο ταίρι σας κι αν αυτό δεν αλλάξει στο εγγύς μέλλον, είναι πολύ πιθανό πως το τέλος του μήνα να δημιουργήσετε έναν ανώφελο εμφύλιο. Συγκρατηθείτε και προστατεύστε τη σχέση σας πρώτα από εσάς τους ίδιους κι έπειτα από εξωγενείς παράγοντες.

Οι αδέσμευτοι διανύετε ένα ιδιαίτερα θερμό διάστημα, φλερτάρετε ασύστολα και αυξάνετε τις εμπειρίες σας , αλλά μέχρι εκεί. Νιώθετε πως η οποιαδήποτε δέσμευση αυτή την στιγμή θα είχε τη μορφή φυλακής στη ζωή σας και από το να ταλαιπωρείτε τους άλλους και να ταλαιπωρείστε κι εσείς, προτιμάτε να καταφεύγετε σε πιο εφήμερες καταστάσεις, χωρίς υποχρεώσεις και ευθύνες.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Μπορεί τα περασμένα χρόνια ο επαγγελματικός σου τομέας να δέχτηκε αρκετές αλλαγές, οι οποίες σε μεγάλο βαθμό ήταν αρνητικές. Το 2019 όμως είναι σαφώς ευνοϊκότερο έτος για την καταξίωσή σου, και κατά τη διάρκειά του θα αποκατασταθούν οι αδικίες τις οποίες αντιμετώπισες και θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ακόμα περισσότερα. Κατά το πρώτο μόλις τρίμηνο, πρόκειται να μάθεις αρκετές πληροφορίες σχετικά μ’ εκείνους που προσπάθησαν να σε υποβαθμίσουν και να “τραυματίσουν” τη θέση και την υπόληψή σου μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα για να φτάσει η αλήθεια στα σωστά αυτιά, γιατί ενδεχομένως ανώτεροι αποκάλυψαν την αλήθεια που σε δικαιώνει. Προσπάθησε να μη γίνεις έρμαιο των συναισθημάτων σου και να μην εμπλακείς σε συγκρούσεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα χάσεις το δίκιο σου. Άνθρωποι με εξουσία μέσα στη δουλειά πρόκειται να διευθετήσουν αυτό το ζήτημα, δίνοντας στον καθένα αυτόν που του αξίζει, αναβαθμίζοντας σημαντικά το δικό σου ρόλο, είτε με ανάληψη περισσότερων ευθυνών, είτε με κάποια προαγωγή. Το υπόλοιπο του έτους είναι αρκετά ήπιο για σένα, κάτι που σημαίνει πως κι εσύ βρίσκεις την ηρεμία σου μέσα στη δουλειά, ενώ έχεις την άνεση να εργαστείς σκληρά και για το επόμενο βήμα της καριέρας σου, όπου κι αν σε οδηγεί αυτό.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η έχεις την ικανότητα να επεκταθείς και να αναπτυχθείς σημαντικά μέσα στο 2019. Ακόμα κι αν κάποιες από τις ιδέες για αναβάθμιση της επιχείρησής/υπηρεσιών σου μοιάζουν αδύνατες ή ουτοπικές, έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου. Υποστήριξε με σθένος τις ιδέες σου, αλλά φρόντισε πριν γίνει αυτό να είσαι πλήρως ενημερωμένος/η και να έχεις κατακτήσει το know how αυτού που προτείνεις. Ακόμα κι αν κάποιες κινήσεις φαίνονται να είναι ρίσκο, εσύ μπορείς να βγεις κερδισμένος/η, δεδομένου ότι κατέχεις, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτό που θες να εφαρμόσεις. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζεις πόσο μπορείς και σε παίρνει να ρισκάρεις, καθώς η οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να μετατρέψει το κέρδος σε ζημιά.

Αν είσαι άνεργος/η θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες νιώθεις πιο τυχερός/ή. Το ένστικτό σου δε σε απατά και οφείλεις να το ακούσεις. Ακόμα κι όταν φαίνεται πως δεν υπάρχει ελπίδα για μία συγκεκριμένη θέση, αλλά εσύ αισθάνεσαι πως μπορείς να βγεις νικητής/τρια κάνε την κίνησή σου και δε θα απογοητευτείς. Στόχευσε ψηλά, έχεις τα φόντα για κάτι τέτοιο και τώρα φαίνεται πως τα άστρα σε προικίζουν και με την κατάλληλη εύνοια γι’ αυτό, κυρίως το πρώτο δίμηνο του έτους και το τελευταίο τετράμηνό του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε θα έχεις σύμμαχό σου την τύχη και το υπόλοιπο χρόνο.

Οικονομικά

Ο οικονομικός σου τομέας αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις αυτό το χρόνο και είναι απαραίτητο να είσαι απολύτως προετοιμασμένος/η γι’ αυτό. Η δραστηριότητα που υπάρχει στον οίκο των οικονομικών σου, δηλώνει πως το πρόβλημα του οικονομικού σου τομέα γι’ αυτό το χρόνο οφείλεται κυρίως σε εξωγενείς παράγοντες. Απρογραμμάτιστες επισκευές, εκκρεμότητες με συλλόγους και ιδρύματα, οικονομικά βοήθεια σε αγαπημένα σου πρόσωπα μπορούν να είναι μερικές από τις αιτίες που φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του 2019 βγαίνεις τακτικά εκτός προϋπολογισμού. Επιπλέον, αν υπάρχουν εκκρεμείς υποθέσεις για κληρονομικά ζητήματα, ενδέχεται να δημιουργήσουν ένα ακόμα κενό στον ετήσιο προϋπολογισμό σου. Πρέπει να υιοθετήσεις αυτό το έτος ένα πιο συγκροτημένο πλάνο δαπανών και φυσικά, εφόσον είναι αυτό εφικτό, να εντάξεις σε αυτό το πλάνο και την αποταμίευση, η οποία μπορεί στην αρχή να μη σου φανεί απαραίτητη, όμως προχωρώντας πιο βαθιά μέσα στο 2019, θα διαπιστώσεις πως είναι πέρα για πέρα αναγκαία. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα, ενώ θα ήταν συνετό να γίνεις πιο προσεκτικός/ή σ’ οτιδήποτε αφορά στο δανεισμό χρημάτων, είτε δανείζεσαι εσύ, είτε δανείζεις σε άτομα από τον κύκλο σου. Θα πρέπει να βρίσκεσαι σε επαγρύπνηση σχετικά με τα οικονομικά σου, τουλάχιστον για τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, καθώς τότε εντοπίζονται οι δυσκολίες που προαναφέραμε. Από ‘κει και πέρα το κλίμα ηρεμεί σημαντικά και μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία, δαπανώντας με όποιον τρόπο εσύ επιθυμείς, αλλά έως τότε υπομονή.


Αισθηματικά

Η ένταση των συναισθημάτων γίνεται μεγαλύτερη κατά το 2019, το ίδιο όμως και ο τρόπος που εκφράζεσαι κι εσύ ο/η ίδιος/α. Έχεις καταπνίξει πολύ τα συναισθήματα και τα “θέλω” σου το περασμένο διάστημα και δεν είσαι πρόθυμος/η να κάνεις και φέτος το ίδιο. Κάθε σκέψη και ανάγκη σου φροντίζεις να την εκφράζεις, ακόμα κι αν γνωρίζεις πως μπορεί να οδηγήσει σε σύγκρουση, είτε με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος/η, είτε με το περιβάλλον σου γενικότερα αν είσαι αδέσμευτος/η. Σε κάθε περίπτωση φροντίζεις να νιώθεις εσύ καλά το 2019 και για να γίνει αυτό θεωρείς πως οι άνθρωποι γύρω σου πρέπει να γνωρίζουν τι γίνεται μέσα σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 ενδέχεται να βάλεις αρκετές φορές τη σχέση σου σε κίνδυνο εκφράζοντας τις ενστάσεις σου κάποια ζητήματα ή την αγανάκτησή σου σε κάποια άλλα. Δε ρισκάρεις τη σχέση σου επειδή ανοίγεσαι, αλλά επειδή το κάνεις επιθετικά. Το ευχάριστο είναι πως ο/η σύντροφός σου δείχνει κατανόηση στις συναισθηματικές σου εκρήξεις, κυρίως επειδή θέλει να μαθαίνει τι συμβαίνει μέσα σου και ορισμένες φορές είναι ο μόνος τρόπος για να σε κάνει να μιλήσεις. Από ‘κει και πέρα φαίνεται πως βρίσκετε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση, με αποτέλεσμα να κυλάει ομαλά για εσάς το έτος. Ανακαλύπτετε νέες πτυχές ο ένας του άλλου, ενώ οι ευχάριστες εκπλήξεις δε σταματούν. Μέχρι το τέλος του 2019, θα έχετε βρει τους τρόπους για να ανανεώνετε τη σχέση σας, αλλά να ανανεώνεστε κι εσείς οι ίδιοι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η και ανήκεις στην κατηγορία των Καρκίνων που νιώθουν καλά και πλήρεις μόνο όταν βρίσκονται σε σχέση, μάλλον θα είναι λίγο δύσκολο 2019 για εσένα. Αν όμως ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των Καρκίνων που νιώθουν καλά όταν είναι ελεύθεροι και ανασυγκροτούνται μέσα από την ανεξαρτησία τους, τότε αυτό το έτος θα είναι ιδιαίτερα διδακτικό για σένα. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται λίγο περίπλοκες για σένα αυτό το χρόνο, καθώς τείνεις να έλκεσαι από ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι για μεγαλύτερη δέσμευση. Το φιλικό σου περιβάλλον συχνά θα σου επισημαίνει τα αδιέξοδα στα οποία από επιλογή θα βρίσκεσαι, όμως εσύ θα έχεις κλειστά μάτια και αυτιά στο μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Προσπάθησε να ακούσεις και να καταλάβεις τι σου λένε οι φίλοι σου, γιατί όταν εμπλέκεσαι συναισθηματικά σε μία κατάσταση αδυνατείς να προσεγγίσεις την υπόθεσή σου με αντικειμενικότητα. Αν ακολουθήσεις το ρου του έτους με συναισθηματική ψυχραιμία θα οδηγηθείς στο πρόσωπο που πληροί τις προϋποθέσεις για να βρίσκεται στη ζωή σου. 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Με το ξεκίνημα του 2019 χτίζεις τις βάσεις για να δημιουργήσεις μία πιο σταθερή πορεία στον επαγγελματικό σου τομέα. Για να συμβεί όμως αυτό είναι απαραίτητο να διευθετήσεις ενδεχόμενα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Μία κόντρα ξεκινά ανάμεσα σε εσένα και κάποιο συνάδελφο/συνεργάτη σου, η οποία έχει τις ρίζες της στην ισχύ του καθενός μέσα στο χώρο εργασίας. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι εξουσίας, διότι είναι πολύ πιθανό να χαθεί ο έλεγχος και από τους δύο, να γίνετε έρμαια των συναισθημάτων σας και να βγείτε και οι δύο χαμένοι. Στο υπόλοιπο του χρόνου βρίσκεις τις ισορροπίες που σου έλειπαν, δουλεύοντας σκληρότερα και πιο επίμονα, ώστε να εξασφαλίσεις την πρόοδό σου.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες εκπρόσωποι του ζωδίου, κατά το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, θα έχετε να αντιμετωπίσετε αποσυντονιστικά σκαμπανεβάσματα. Απόφυγε, ωστόσο, να μεγαλοποιείς τα ζητήματα που θα προκύπτουν, καθώς έτσι θα τους δίνεις μεγαλύτερη δύναμη απ’ όση έχουν και τελικά μπορεί να καταλήγεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να διαχειρίζεσαι επιπόλαια τους πόρους της επιχείρησής σου, μία τάση στην οποία φαίνεται να ρέπεις στο πρώτο ήμισυ του 2019, αλλά μετά τον Ιούνιο βρίσκεις κάπως τις ισορροπίες και αποκτάς μια πολύ πιο υπεύθυνη αντίληψη της κατανάλωσης των πόρων σου. Η οικογένειά σου, σε αυτό τουλάχιστον το κομμάτι, θα σε βοηθήσει σημαντικά, δίνοντάς σου μια ξεκάθαρη εικόνα του τι πραγματικά αξίζει “σπατάλη” και τι όχι.

Οι άνεργοι/ες κατά το 2019 ίσως να συναντήσετε αρκετές προτάσεις που δε θα σας ικανοποιούν όμως, ούτε ως προς το αντικείμενο, ούτε ως προς τις οικονομικές απολαβές. Παρ’ όλα αυτά, εμπιστεύσου το ένστικτό σου γιατί η συμπαντική εύνοια που δέχεσαι σε συνδυασμό με την οξυμένη αντίληψή σου θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις εργασιακές κακοτοπιές και να καταλήξεις τελικά σε μία συμφέρουσα, από όλες τις απόψεις, απασχόληση. Η τύχη, όμως, από μόνη της δεν αρκεί, αφού στο δρόμο σου θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες εργασίας και εκεί είναι που θα πρέπει να φιλτράρεις τις πληροφορίες και τα δεδομένα που έχεις, ώστε να μπορέσεις να διαλέξεις αυτό που είναι πραγματικά κατάλληλο για σένα.


Οικονομικά

Έως τα μέσα του νέου έτους τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, με μερικές μικροαναποδιές, οι οποίες όμως δε θα είναι τόσο σοβαρές ώστε να σε πάνε πίσω. Από τον Ιούνιο, βέβαια, και μετά, το κλίμα αλλάζει άρδην, αφού θα πρέπει να περιμένεις μεγάλη οικονομική εύνοια, ακόμα και αν δεν έχεις κάποια δουλειά εκείνο το διάστημα. Η έντονη δραστηριότητα που αναμένεται από τα μέσα του 2019, θα σου δώσει την ευκαιρία να επεκτείνεις σημαντικά τα έσοδά σου, κυρίως το δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, τόσο που δε θα ήταν απίθανο να πούμε ότι θα μπορέσεις να εξασφαλιστείς οικονομικά για το χειμώνα που ακολουθεί. Μπορεί να μιλάμε για μία εποχική δουλειά ή για κάποια απρόσμενη πηγή εσόδων, όπως και να ‘χει, στο γενικότερο αυτό κλίμα, γίνεσαι πιο σπάταλος/η, τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς, αγοράζοντας δώρα, κάνοντας εκπλήξεις και γενικότερα απολαμβάνοντας την υλική εξασφάλιση που σου επιφυλάσσει το καλοκαίρι, με τους κατάλληλους πάντα χειρισμούς από μέρους σου.


Αισθηματικά

Αλλαγή πλεύσης ως προς το πώς αντιμετωπίζεις τον αισθηματικό σου τομέα φέρνει το 2019, αφού τα συναισθήματα και οι απαιτήσεις, τόσο οι δικές σου προς το ταίρι σου ή το (δυνάμει) ταίρι σου, σοβαρεύουν και σε καλούν να τροποποιήσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσες μέχρι πρότινος. Από το νέο έτος θα νιώσεις έντονα την ανάγκη, αλλά και θα το διεκδικήσεις σθεναρά, οι σχέσεις σου (είτε υπάρχουν, είτε πρόκειται να δημιουργηθούν) να έχουν ξεκάθαρο στόχο και κυρίως κοινές επιδιώξεις.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες αν βρίσκεστε σε εκείνη την πρώιμη φάση της σχέσης σας, είστε τώρα έτοιμοι και σε προσωπικό και σε πλανητικό επίπεδο, να περάσετε στο επόμενο στάδιο με το/τη σύντροφό σας. Από την άλλη, αν ήδη βρίσκεσαι σε μία σοβαρή σχέση ή ακόμα και γάμο, λαμβάνεις μαζί με το ταίρι σου σημαντικές κοινές αποφάσεις, ούτως ώστε να βελτιωθεί ο δεσμός σας ουσιαστικά και σε βάθος. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, είτε ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, είτε στη δεύτερη, να κρατήσεις εξωγενείς παράγοντες εκτός και να μην επιτρέψεις να επηρεάσουν τη σχέση σου, όση σημασία και αν έχουν. Για να πετύχει η όλη διαδικασία, είναι κριτικής σημασίας, αρκετά νωρίς μέσα στο έτος να οριοθετήσεις τις αντοχές σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενη καταπίεση από το ταίρι σου, η οποία μπορεί να αποδειχθεί δυνάμει επικίνδυνη για το ίδιο το μέλλον της σχέσης σας κατά το διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου. Αν ξεπεράσετε αλώβητοι αυτό το σκόπελο, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε και επιτέλους το κυνηγάτε στοχευμένα, χωρίς να χάνετε το χρόνο σας ή να αναλώνεστε σε εφήμερες σχέσεις που δε σας κάλυπταν καθόλου. Είσαι πλέον απόλυτα συνειδητοποιημένος/η και αποφασισμένος/η να μείνεις μακριά από αδιέξοδες καταστάσεις και έλκεσαι από ανθρώπους που έχουν αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ουσιαστική επαφή και σταθερότητα. Κατά το δεύτερο μισό του έτους, μάλιστα, φαίνεται ότι οι πιθανότητες να μπεις σε μία ικανοποιητική σχέση αυξάνονται κατακόρυφα και δε θα ήταν απίθανο να πούμε ότι θα γνωρίσεις τότε τον Ένα/τη Μία, που θα έχει την ίδια στάση και φιλοσοφία ζωής με σένα. 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 ξεκινάει με εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως λόγω οριοθέτησης περιοχής και ανάδειξης υπεροχής ανάμεσα σε σένα και τους συνεργάτες σου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, κατά το νέο έτος δεν ενδείκνυνται τα ομαδικά project, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα συνεργασίας θα επισκιάζεται από…”κοκορομαχίες”. Απόφυγε, λοιπόν, όσο μπορείς τις ομαδικές δραστηριότητες και αν κάτι τέτοιο δεν είναι πάντα εφικτό, μην μπαίνεις σε διαδικασίες που δεν έχουν καμία πρακτική ουσία. Μετά τον Ιούνιο άλλωστε, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά, οπότε και θα είστε όλοι/ες σε θέση να εργαστείτε για τους κοινούς στόχους και όχι για την επιβολή κυριαρχίας. Παρ’ όλα αυτά, αν είναι να επιτύχετε κάτι αξιόλογο φέτος στον εργασιακό σας τομέα, αυτό θα συμβεί σε ατομικό επίπεδο, καθώς όσο και να υπερβείτε με τους συνεργάτες σου τα όποια προβλήματα προκύψουν, οι πλανητικές επιρροές που δέχεσαι, ευνοούν την ατομική δράση (για το κοινό καλό, όμως).

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες από την αρχή μέχρι το τέλος του έτους θα δέχεστε συνεχή και ξαφνική εύνοια, οπότε γίνεται όπως καταλαβαίνεις, μπορείς τώρα να ρισκάρεις, αποφεύγοντας τις μεγαλοστομίες, την αλαζονεία και τη λήψη ακραίων ρίσκων. Έχεις τη δυνατότητα να επεκταθείς, να αναβαθμιστείς, να βελτιώσεις συνολικά τις υπηρεσίες/προϊόντα σου και όλα αυτά με τη διαρκή τύχη που σου υπόσχεται το 2019. Έχε κατά νου ότι συμβαίνει κάτι εξαιρετικό και αυτό είναι η άμεση ανταμοιβή που θα λάβεις για τις διορθωτικές/επεκτατικές σου κινήσεις. Δε θα περιοριστείς δηλαδή μόνο σε επενδύσεις για το απώτερο μέλλον, αντίθετα, μέσα στο 2019 μπορείς να έχεις και οικονομική επιτυχία.

Οι άνεργοι/ες εισέρχεστε σε ένα έτος το οποίο σας υπόσχεται πολλά, όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικής αποκατάστασης, αλλά και προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Κάνεις τώρα τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και το μόνο που απαιτεί από σένα το σύμπαν, και το κάνει επιτακτικά, είναι να δραστηριοποιηθείς σημαντικά: βγες, μάθε, ψάξε, κυνήγησε ευκαιρίες και μην εφησυχάσεις ποτέ για την καλή σου τύχη. Τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσεις δυναμικά μία θέση στον ήλιο και οι πλανητικές όψεις που σχηματίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σου δίνουν όλα τα όπλα που χρειάζεσαι ώστε να το πετύχεις.


Οικονομικά

Έτος αλλαγών το 2019 για τα οικονομικά σου, κυρίως ως προς τη νοοτροπία σου, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην οδηγήσει σε σοβαρές ζημιές. Παρ’ όλα αυτά, καθ’ όλη τη διάρκεια του νέου έτους, φαίνεται ότι τα άστρα σε συμπαθούν γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φέρνουν χρήματα στο δρόμο σου, ακόμα και αν αυτά δεν προκύπτουν απαραίτητα από την επαγγελματική σου δραστηριότητα. Εσύ, βέβαια, θα χαρείς τόσο που θα ξοδεύεις άμεσα, με αποτέλεσμα να μην έχεις τη δυνατότητα για κάποιου είδους αποταμίευση, αλλά θα μετουσιώνεις τη συμπαντική εύνοια αυτομάτως σε διασκεδάσεις και καταναλωτικά όργια. Αν τηρήσεις το μέτρο, θα κάνεις τα πράγματα πολύ ευκολότερα για σένα, αφού ο καινούργιος χρόνος δε θα είναι αρνητικός για τα οικονομικά σου, αλλά θα λέγαμε ότι σίγουρα έρχεται για να τεστάρει το πώς χειρίζεσαι τις αλλαγές, πόσο προσαρμοστικός/ή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες είσαι και αν τελικά μπορείς να επιβληθείς στον ενθουσιασμό σου.


Αισθηματικά

Ασυμβίβαστος/η και ανυποχώρητος/η απέναντι στα “θέλω” σου φέτος, επιτέλους, είσαι αποφασισμένος/η να αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου μόνο εκεί που θεωρείς ότι αξίζει και δε σκοπεύεις να ξοδέψεις ούτε λεπτό σε ανθρώπους που δεν είναι κατάλληλοι για σένα (από οποιαδήποτε άποψη). Το συναίσθημά σου θα χτυπήσει κόκκινο κατά το νέο έτος και έτσι έχεις την απαίτηση να αγαπιέσαι με την ίδια ένταση που αγαπάς, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε να περιμένετε συνολικά ένα θετικό πρόσημο για το 2019 όσον αφορά στη σχέση σας, αρκεί να καταφέρετε να μετριάσετε το χρόνο και την προσοχή που αφιερώνετε σε ενδεχόμενα προβλήματα στη δουλειά σας, τα οποία μπορεί να δηλητηριάζουν τη σχέση σας και να δημιουργούν εντάσεις και συγκρούσεις. Φίλε/η Καρκίνε, σου εφιστούμε την προσοχή, καθώς τα προβλήματα της εργασίας σου μπορούν να αποδειχθούν άκρως επικίνδυνα για το μέλλον της σχέσης σου, κάτι που είναι κρίμα αν αναλογιστείς ότι το έτος κατά τα άλλα υπόσχεται όμορφες στιγμές για σένα και το/τη σύντροφό σου. Άκου τους φίλους σου, την ειρηνευτική δύναμη/ασπίδα της σχέσης σου, ιδιαίτερα προς το καλοκαίρι, όπου και χρειάζεται να δείξεις τη μέγιστη δυνατή προσοχή, και θα καταφέρεις να αποφύγεις προβλήματα στη σχέση σου που μπορεί διαφορετικά να είχαν μόνιμο χαρακτήρα.

Οι αδέσμευτοι/ες απολαμβάνετε πλέον την ηρεμία και την ισορροπία που απορρέει από το ότι γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλετε και κυρίως από την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να ξοδέψετε τον εαυτό σας αν δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε. Το νέο έτος σε οπλίζει με την ψυχραιμία και την οξεία αντίληψη που χρειάζεσαι ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις την κατάλληλη ώρα και τον κατάλληλο άνθρωπο με τον οποίο/την οποία θα νιώσεις ότι μπορεί να σου δώσει όσα ψάχνεις. Μην εκπλαγείς αν αυτό το άτομο είναι κάποιος/α που ήδη γνωρίζεις και ιδιαίτερα αν ανήκει στο παρελθόν σου, καθώς το 2019 θα επαναφέρει ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να φαίνονταν ολοκληρωμένα, αλλά δεν ήταν. Ότι δημιουργήσεις τώρα με αυτό το πρόσωπο θα είναι βαθύτερο, ισχυρότερο και εντονότερο απ’ όσο μπορούσες ποτέ να φανταστείς ή/και να ελπίζεις.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Καρκίνος: στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Ωροσκόπος Καρκίνος – Η δύναμη της ευαισθησίας

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Με τον Ωροσκόπο Καρκίνο, η συνείδηση του εαυτού έρχεται μέσα από την σοφιστικέ επα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Πέγκυ

Ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Αν έχει χαθεί η ισορροπία στην σχέση σου, στην εργασία σου θα σε καθοδηγήσω πώς να ανακάμψεις.

Τζένη

Εμπιστεύσου σε μένα οτιδήποτε σε απασχολεί, ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να υπάρξει άμεσα λύση σε αυτό που σε προβληματίζει! Μην χάνεις άλλο χρόνο, προχώρησε στην ζωή σου!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Το στυλ του γάμου κάθε ζωδίου!!

Κριός Ο γάμος είναι όλα σχετικά με τον ενθουσιασμό, έτσι θα θελήσετε να δημιουργήσετε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ζηλεύεις – λατρεύεις;

Το ξέρουμε όλοι βέβαια ότι η ζήλια είναι ταυτισμένη με τον έρωτα. Φυσικά και όταν προσπ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ηρεμία στην πόλη;

Μπορούμε να βρούμε άραγε την ηρεμία στην πόλη; Δηλαδή, εάν είναι κάποιος στην Αθήνα, μπ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u