Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Ιανουαρίου 2020

Η κτητικότητα που θα εκφράζετε τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας, θα είναι μάλλον μια δύσκολη κατάσταση. Τα συναισθήματα αμφοτέρων, θα είναι «ακραία», ενίοτε και βίαια. Ξεκινάει ένα διάστημα με καλές εξελίξεις στη δουλειά και ακόμη καλύτερες προτάσεις για νέο προϊόν ή ανανέωση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης.Αύριο

27 Ιανουαρίου 2020

Θα δεχτείτε ένα είδος «κατασκοπείας»στα ερωτικά σας. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, δυνατό παρασκήνιο που θα προσπαθήσει να σας κάνει ζημιά. Το ταίρι σας αντιμετωπίζει δυσκολίες. Οι προοπτικές που ανοίγονται είναι εξαιρετικά καλές. Θα κάνετε ανοίγματα που θα σας βγουν σε καλό. Οικονομικά θα επωφεληθείτε από μια έξυπνη απόφαση.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   26/1 – 2/2/2020

Με αισιοδοξία και χαμόγελο, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους.

Την Κυριακή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη καλό θα ήταν να προσέχετε τις ερωτικές περιπέτειες με τους συναδέλφους σας.

Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ενώ όσοι από εσάς ταξιδέψετε είναι πιθανό να ζήσετε μια τρυφερή ερωτική περιπέτεια.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να κάνει ιδιαίτερα εκρηκτική την ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας.

Την Τετάρτη βασικό σας μέλημα θα είναι η καριέρα σας.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει σε υπερβολές τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Την Παρασκευή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα νιώσετε την επικριτική ματιά των συνεργατών σας.

Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη  με τον Ουρανό υπόσχεται ότι θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Καθημερινά ζητήματα ενδέχεται να επισκιάσουν την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας. Από ‘κει και πέρα όμως το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο ευνοϊκό για τον αισθηματικό τομέα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η περνάς πολύ χρόνο με το/τη σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα και δεδομένου ότι έχετε κουραστεί από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αποφασίζετε από κοινού να περάσετε χρόνο κάνοντας πράγματα που σας κάνουν να περνάτε ουσιαστικά καλά. Συνδέεστε ακόμα περισσότερο, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο, ενώ μαθαίνετε νέα πράγματα ο ένας για τον άλλον διασκεδάζοντας. Μοιράζεστε μια κοινή φιλοσοφία στα θέματα των σχέσεων και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής και ευτυχισμένος/η μαζί του/της.

Αν είσαι αδέσμευτος/η επιλέγεις να διατηρήσεις την ελευθερία σου, κάτι που επιτυγχάνεις με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να παραμείνεις ελεύθερος/η, εκτονώνοντας την ερωτική σου ενέργεια με εφήμερες σχέσεις, ενώ ο άλλος είναι να συμπεριλάβεις στη ζωή σου κάποιον άνθρωπο με το οποίο  μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες αντιλήψεις. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζεις για την ευτυχία σου, διατηρώντας την ανεξαρτησία σου.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Έχεις μεγάλα οράματα και όνειρα! Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό ένατο οίκο σου ίσως οργανώσεις ένα ταξίδι ή εγγραφείς σε κάποιο σεμινάριο που εξυψώνει το πνεύμα σου και την ανώτερη συνειδητότητά σου.

Έχεις μια δημιουργική και διαισθητική αντίληψη που υλοποιεί τις πιο μεγάλες επιδιώξεις σου. Αν νιώσεις το άγχος να αποσυντονίζει τις ενέργειές σου στην εργασία σου, ζήτα βοήθεια, είναι το μήνυμα του Άρη στον έκτο οίκο σου (εργασία). Μην τα κάνεις όλα μόνος/η σου.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις τρομερή σωματική ενέργεια, την οποία διοχετεύεις σε ένα μεγάλο βαθμό στη δουλειά σου, ωστόσο για να αντεπεξέλθεις σωστά και να έχει κάποιο αποτέλεσμα αυτό, θα πρέπει να βασιστείς στην ομαδική δουλειά.

Στον οικονομικό τομέα εργάζεσαι σκληρά, κάτι που μεταφράζεται με θετικό πρόσημο σε αριθμούς, ωστόσο δυσκολεύεσαι να αποταμιεύσεις καθώς όσο μεγαλύτερη η εισροή, τόσο μεγαλύτερη και η εκροή χρημάτων. Βέβαια, τον Ιανουάριο έχεις μία τάση περισσότερο να σπαταλάς, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Προσοχή…!

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να επιτύχεις τους στόχους σου. Είναι σημαντικό να δώσεις βάρος στην ομαδικότητα και στη συναδελφικότητα, καθώς μόνο μέσα από κάτι ομαδικό φαίνεται ότι θα έρθει η πολυπόθητη αναγνώριση. Παρ’ όλο που η αξία σου αναγνωρίζεται άμεσα, η επιτυχία σου έχει μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη προοπτική.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι μία ισχυρή εύνοια, η οποία έρχεται ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς σου και δε θα σταματήσει τώρα, αφού θα δημιουργήσει τις προδιαγραφές και για μελλοντική οικονομική επέκταση.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα οφείλεις να κάνεις προσεκτικά βήματα και να είσαι αποτελεσματικός/ή ώστε να μη δώσεις βάση για σχόλια σε συναδέλφους και ανώτερούς σου, αλλά έχε κατά νου ότι η υπερβολική καχυποψία μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες, απομονώνοντάς σε από το σύνολο. Κάνε τώρα λίγη υπομονή και περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να αξιοποιήσεις όσα αντιληφθείς ότι μπορεί να συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σου.

Στον οικονομικό τομέα μπορείς να απολαύσεις μια απίστευτη εύνοια, η οποία δε θα προέρχεται από τις συμβατικές πηγές εισοδημάτων σου, κάνοντας έξοδα που τον προηγούμενο καιρό δεν μπορούσες να κάνεις. Ό, τι ξοδεύεις αυτό το μήνα θα αναπληρώνεται στο έπακρο από χρήματα που μπορεί να σου επιστραφούν μετά από καιρό, κληροδοτήματα, τυχερά παιχνίδια κ.ο.κ.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτό το μήνα διαπιστώνεις ότι η αισθηματική σου ζωή δεν έχει τη μορφή που θα ήθελες, ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερος/η ή όχι. Για ένα μεγάλο μέρος του μήνα βυθίζεσαι σε αυτήν τη διαπίστωση χωρίς να κάνεις κάτι στην πράξη, αλλά κάποια στιγμή προχωράς στις κατάλληλες αλλαγές για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η από τις πρώτες κιόλας μέρες του Ιανουαρίου συνειδητοποιείς ότι έχεις χτίσει όλη σου τη ζωή γύρω από το ταίρι σου (χωρίς να σου το ζητήσει) και σκέφτεσαι πως ίσως έχει έρθει η στιγμή να ανακαλύψεις τρόπους ώστε να αυτονομηθείς, κάνοντας πράξη και τα δικά σου όνειρα και όχι μόνο του/της συντρόφου σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αντιλαμβάνεσαι ότι για πολύ καιρό βίωνες με μεγάλη σοβαρότητα και ένταση το όποιο συναίσθημα γύρω από την ερωτική σου ζωή, χάνοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της χαράς και του παιχνιδιού. Για το λόγο αυτό, αρχίζεις να αλλάζεις τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς με μοναδικό κριτήριο το να είσαι ευτυχισμένος/η, κάτι που δεν μπορούσες να έχεις πλήρως με την πρότερη νοοτροπία σου.

Τον επόμενο μήνα

Φεβρουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Η έντονη κινητικότητα του Φεβρουαρίου μπορεί να σε κουράσει, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δεχτείς ως αναγκαίο κακό. Τα απωθημένα σου, που πηγάζουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες, σου χτυπούν την πόρτα και πρέπει να βρεις το σωστό timing προτού ανοίξεις. Αν συνεχίσεις να εργάζεσαι με επιμονή, μεθοδικότητα και επικέντρωση στο στόχο σου, σε συνδυασμό και με μία έντονη εύνοια που δέχεσαι τώρα, η επιτυχία είναι δεδομένη.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα οι αντοχές σου είναι τεράστιες, δουλεύεις άπειρες ώρες και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από συναδέλφους και ανώτερούς σου. Λαμβάνεις έτσι μία δύναμη στον εργασιακό χώρο που λειτουργεί ως μαγιά για τα επόμενα επιτεύγματά σου.

Στον οικονομικό τομέα βλέπεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται σημαντικά, κάτι που φυσικά προκύπτει από την επιμελή και μεθοδική σου εργασία, όμως την αύξηση αυτή θα πρέπει να την περιμένεις προς το τέλος του μήνα κυρίως. Υπομονή λίγο ακόμα, λοιπόν.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε μία φάση που δυσκολεύεσαι να μείνεις αδρανής. Ο ανταγωνισμός που σου εκδηλώνεται μπορεί να γίνει δημιουργικός, αλλά θα πρέπει να τον διαχειριστείς σωστά και να τον αξιοποιήσεις, προκειμένου να γίνεις καλύτερος/η. Είναι σημαντικό να είσαι γρήγορος/η στη δουλειά σου, όμως θα πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις το γρήγορα από το βιαστικά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως  η ατσάλινη αντοχή που έχεις είναι πολύ χρήσιμη αυτό το διάστημα, καθώς ο μήνας προχωρά και είναι τώρα εφικτό να πετύχεις αύξηση των εισοδημάτων σου, αρκεί να είσαι προσηλωμένος/η και 100% εκεί με τη φυσική σου παρουσία.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα εργάζεσαι ιδιαίτερα σκληρά και η ενέργειά σου, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, φαίνεται ότι είναι ανεξάντλητη. Η επιμονή με την οποία “κυνηγάς” τις φιλοδοξίες σου αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας και μόνο αν κάνεις κάποιο κραυγαλέο παραστράτημα, κάτι τέτοιο δε θα είναι εφικτό.

Στον οικονομικό τομέα η προσήλωσή σου στην αύξηση της ισχύος σου σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αύξηση των εσόδων σου, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Τα οικονομικά σου ευνοούνται σημαντικά, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις, με μέτρο πάντα, και την τύχη σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Είτε είσαι από τους Καρκίνους που το συνηθίζουν, είτε όχι, η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά στον ερωτικό σου τομέα. Διεκδικείς χώρο στην καθημερινότητά σου για περισσότερο συναίσθημα, αλλά διεκδικείς και περισσότερα από το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, αφού φαίνεται πως τώρα έχεις πάρει την απόφαση να πλάσεις τα αισθηματικά σου κατά βούληση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα επικοινωνείς με το/τη σύντροφό σου, αφού δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν μεταξύ σας κόντρες, οι οποίες θα οφείλονται στη γενικότερη συμπεριφορά σου, η οποία μπορεί να φανεί έως υπεροπτική. Βέβαια, αυτό δεν αναμένεται να κρατήσει πολύ, αφού σύντομα, επανέρχεται η χαρά με απεριόριστες διασκεδάσεις και πολύ πάθος.

Αν είσαι αδέσμευτος/η υιοθετείς μια πιο…επεκτατική πολιτική στα αισθηματικά σου και ανοίγεσαι σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται σαν να ξεχνάς τα όρια που γενικά εσύ συνηθίζεις να θέτεις. Για του λόγου το αληθές, οι διασκεδάσεις θα έχουν πρωταρχική σημασία για σένα αυτό το μήνα, χωρίς η εύρεση συντρόφου να γίνεται αυτοσκοπός.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στο ζώδιο σας, στα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε θα έχετε προβλήματα στην έκφραση και την επικοινωνία γενικά.  Θα υπάρχει έλλειψη πνευματικής εστίασης.

Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές, καθώς άλλα θα καταλαβαίνετε κι άλλα θα λέτε. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο της δεύτερης ευκαιρίας για μια υπόθεση, όπως και η έρευνα πριν αποφασίσετε για κάτι που σας αφορά.

Η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σας στις 10 Ιανουαρίου και μια ηλιακή έκλειψη εμφανίζεται πάλι “πάνω” σας, στις 21 Ιουνίου. Αυτές είναι οι τελευταίες στα παρορμητικά ζώδια για κάποιο χρονικό διάστημα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη, μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να θέσετε πρώτα τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να δείτε το αποκορύφωμα κάτι, και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές, ή να αντιμετωπίσετε τις αποτυχίες και να κάνετε αλλαγές. Με την ηλιακή έκλειψη, μπορείτε να εστιάσετε στο ξεκίνημα κάποιας κατάστασης, ή να βρείτε κάτι εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σε εξάγωνο με το 10ήμερο σας, σας επιτρέπει να εκφράσετε τον εαυτό σας πληρέστερα, περισσότερο σε συμφωνία με το ποιοι είστε πραγματικά. Αυτό θα είναι μια απελευθερωτική και ευχάριστα εκπληκτική χρονιά. Στην εργασία, μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα θέση, προώθηση ή έστω μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Αν ψάχνετε για εργασία μπορεί να βρείτε  μια σημαντική ανακάλυψη που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Με υπομονή δρομολογείστε στόχους σας. Η πορεία δείχνει πως θα ενδιαφερθείτε και για κάτι εντελώς καινούργιο.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το δεκαήμερο σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019, μπορεί να διευκολύνει στόχους, που ίσως να φανούν πρόκληση. Η λήψη περισσότερων από ό, τι πραγματικά χρειάζεστε θα επηρεάσει άλλους ανθρώπους και θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση σχέσεων. Γι ‘αυτό να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε ήδη και να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία, την απληστία, την υπερβολή και τη σπατάλη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου κοντά στα γενέθλιά σας, είναι μια ώθηση. Αυτή είναι η προσωπική σας νέα χρονιά, ώστε να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το επόμενο έτος. Η υπεύθυνη και διακριτική, προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση.

28 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου: Ο Ερμής ανάδρομος το δικό σας 10ήμερο, προκαλεί χάος με τις σκέψεις, τις επικοινωνίες, τα ταξίδια και τα ηλεκτρονικά. Μπορείτε επίσης να μιλάτε για για το παρελθόν ή να συναντάτε απροσδόκητα ανθρώπους από το παλιά. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα έχουν μερικές καθυστερήσεις, αλλά ίσως αυτό να κυλήσει υπέρ σας.

6 έως 18 Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται “πάνω”σας. Αναφορικά, είναι μια καλή χρονική στιγμή, να βιώσετε μια όμορφη αισθηματική ιστορία, να κινηθεί κάποιο οικονομικό ζήτημα που είχε καθυστερήσει, ακόμη και να ασχοληθείτε με ζητήματα της εξωτερικής σας εμφάνισης.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 12 Ιουλίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη αυτή, σας φέρνει σε πιο έντονους ρυθμούς σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι. Ένα πιθανό πρόβλημα οικογενειακού ή φιλικού μέλους, λιγότερο δυνατού, θα σας ωθήσει να το υπερασπιστείτε με σθένος.

Όλο το χρόνο: Η “μάχη”που δίνει ο  Ποσειδώνας για ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον προς την πνευματικότητα και την ανθρωπότητα, σας κάνει πιο συμπονετικούς, ευφάνταστους και ιδεαλιστές. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο πνευματική πορεία χωρίς να εγκαταλείψετε την υλική άνεση και ασφάλεια. Μπορείτε ακόμη, να δεθείτε πιο βαθιά στο πνευματικό επίπεδο με τον -την σύντροφό σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το 10ήμερο σας μπορεί να σας προκαλέσει, να θέλετε περισσότερα από ό, τι έχετε, κι ενδεχομένως, από ότι χρειάζεστε. Η ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε, είναι μια καλή συμβουλή και κυρίως, μια ισορροπία ψυχής.

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Καλή τύχη και ανάπτυξη. Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα καθιστούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά ζητήματα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης, φέρνει αναστάτωση σε σχέσεις χωρίς γερό υπόβαθρο. Η ανασφάλεια και οι αρνητικές επεμβάσεις, προκαλούν τεράστια ανησυχία, ακόμη και σε γερούς δεσμούς. Δείξτε σοφία και υπομονή, μέχρι να περάσει η ταραχή του μυαλού σας.

18 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου: Ο ανάδρομος θα φέρει τις αναποδιές του στις επικοινωνίες, στις μηχανές, τα τροχοφόρα, τις επικοινωνίες, συναντήσεις,συζητήσεις και σε ότι αφορά την καθημερινότητα.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Αυτή η έκλειψη, στις 5 Ιουλίου,φανερώνει κυρίως την ανασφάλεια και την διαφοροποίηση. Άλλες οι δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες, κι άλλες του περιβάλλοντος σας. Αυτό είναι αρκετό, να φέρει εκνευρισμό και ένταση. Οργανώστε τις ανάγκες σας και συμβιβαστείτε και με τον χρόνο των υπολοίπων.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι σας, εστιάζει σε αυτό που σας κάνει εσάς, χαρούμενους κι ευτυχισμένους. Καλό θα ήταν, να αποφύγετε την “ποσότητα”και να σπεύσετε στην ποιότητα. Το “μπούγιο”δεν κάνει καλό πουθενά και ποτέ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 22 Ιουλίου)

Όλο τον χρόνο: Ο Πλούτωνας απέναντι σας είναι πιθανό να αυξήσει δραματικά την ανάγκη σας να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και της ζωής των ανθρώπων γύρω σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ισχυρή αντίδραση στις σχέσεις σας, με έντονους αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις. Ωστόσο, μέσω της αντιπαράθεσης και των αγώνων εξουσίας, λαμβάνει χώρα η εξέλιξη της ψυχής. Μάθετε πώς να χειρίζεστε τη δική σας δύναμη μέσα στις σχέσεις. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη στάση σας για τα δικά σας δικαιώματα χωρίς να ελέγχετε άλλους.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου: Ο Κρόνος απέναντι από το δεκαήμερο σας, μπορεί να φέρει προκλήσεις και εμπόδια στην πρόοδο σας. Κάποιες φορές μπορεί να αισθανθείτε μια βαριά αίσθηση ευθύνης και περιορισμό της ελευθερίας ή της αυτο-έκφρασης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση καθώς παλεύετε μέσα από βαρετή ρουτίνα, όταν απλά θέλετε να ξεφύγετε. Αντιμετωπίζοντας κάθε αντιπαλότητα, θα ενισχύσετε τον χαρακτήρα σας και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

26 Φεβρουαρίου έως 11 Αυγούστου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι σας, σας κάνει να θέλετε όλο και περισσότερα πράγματα. Η επέκταση και η υπερβολή, είναι χαρακτηριστικό του πλανήτη. Βέβαια, το ότι βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνει από μόνος του έναν περιορισμό. Παρόλα αυτά έχει την τάση να “φουσκώνει”τις επιθυμίες. Αποτέλεσμα,να προκαλείτε τους γύρω σας, χρησιμοποιώντας ενίοτε, την αλαζονεία.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ακριβώς στις 4 Απριλίου, σας κάνει να λειτουργείτε σαν ηφαίστειο λίγο πριν να εκραγεί. Ο λόγος, είναι πως οι ενέργειες και των δυο πλανητών, προκαλούν αυτήν την αίσθηση. Κρεσέντο πάθους λοιπόν, προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε.  Η όψη επαναλαμβάνεται στις 2/6 με 19/7.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι  σας μπορεί να φέρει καθυστερήσεις που πιθανώς συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως οι φιλοδοξίες σας να καθυστερήσουν επειδή ο χρόνος δεν είναι σωστός. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα μαθήματα ή δεξιότητες για μάθηση, ώστε να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε πλήρως τις νέες ευκαιρίες στο εγγύς μέλλον. Να είστε υπομονετικοί, εστιάστε στη σκληρή δουλειά και φροντίστε τον εαυτό σας.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, ...

Καρκίνος: στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια και γυναίκα Α

Τι ζώδιο είναι η ερωτική σας συμπεριφορά; Κάθε γυναίκα ανήκει και σε ένα διαφορετικό ζ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γένια: η προτίμηση των γυναικών;

Να αρέσουν ή όχι στις γυναίκες τα γένια στον άντρα είναι απολύτως θέμα προτίμησης. Εκτ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο Άρχοντας του παράξενου …

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη «τηλεπάθεια»; Ή ίσως «τηλεκίνηση»; Αν ναι, τό ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u