Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Σεπτεμβρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν ίσως οικονομικά θέματα με συνεργάτες στην καριέρα σας αλλά και κάποιοι στόχοι σας ωστόσο  ίσως να έχετε κάποιες διαφωνίες ή έξοδα για κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή κάποιες προσμονές σας να μην ικανοποιηθούν απολύτως.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να καταφέρετε να ισορροπήσετε κάποιες ανάγκες σας με το ταίρι ωστόσο αποφύγετε διαφωνίες και κάποια παράπονα για τις συναισθηματικές σας ανάγκες.Οι αδέσμευτοι ίσως σας απασχολήσει μια φιλική σας σχέση.Αύριο

26 Σεπτεμβρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν ίσως οικονομικά θέματα με συνεργάτες στην καριέρα σας αλλά και κάποιοι στόχοι σας ωστόσο θα καταφέρετε να τα επιλύσετε και να διαχειριστείτε τα πράγματα με θετικότητα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να καταφέρετε να ισορροπήσετε κάποιες ανάγκες σας με το ταίρι σας ώστε να είστε και οι δύο συναισθηματικά πλήρεις.Οι αδέσμευτοι ίσως σας απασχολήσει μια μυστική σεξουαλική και φιλική σχέση.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Ερμή-Δία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια συμφωνία,να κάνετε μια συνάντηση για κάποια εργασία,να κάνετε κάποιες επαφές με φιλικό σας πρόσωπο ή ομάδα αλλά και να τακτοποιήσετε και κάποια προσωπικά σας θέματα που ίσως να είχαν καθυστερήσει.

Ο Ήλιος με τον Άρη στον Ζυγό ωστόσο ίσως να σας φέρουν κάποιες εντάσεις ή αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή οικογενειακά ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 29.09 ίσως να σας φέρει έξοδα αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό ίσως να ολοκληρώσει σχέσεις και συνεργασίες ενώ το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στο τέλος της εβδομάδας ίσως να σας φέρει ξαφνικές συναντήσεις ή προσκλήσεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους και κάποιοι ίσως να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας ωστόσο ίσως να έχετε και κάποια έξοδα με το ταίρι σας για κάποιες υποχρεώσεις σας.Θα ολοκληρώσετε κάποια αλλαγές που ίσως να θέλατε να κάνετε στο σπίτι σας και προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχετε ξαφνικές προκλήσεις και θα περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε μια θετική εξέλιξη με μια γνωριμία που είχατε κάνει ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες παρεξηγήσεις με κάποιο πρόσωπο.Προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο ίσως να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις.

Σεπτέμβριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο να σας βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις και συμφωνίες ενώ ίσως κάποιοι να έχετε καθυστερήσεις  στις μετακινήσεις σας.Η Αφροδίτη ανάδρομη επίσης στον Λέοντα μέχρι τις 05.09 που θα γυρίσει ευθύδρομη θα χρειαστεί μια προσοχή ώστε να μην κάνετε σημαντικές αγορές παρόλο που κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε επιστροφή χρημάτων και ίσως να έχετε και επιστροφές προσώπων στη ζωή σας.

Στις 06.09 η σύνοδος ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο ίσως να σας φέρει συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ στις 08.09 το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα σας φέρει ευκαιρίες ίσως οικονομικές αλλά στήριξη από φιλικά πρόσωπα και ευχάριστες στιγμές.Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15.09 μαζί με την ευθυδρόμηση του Ερμή σχεδόν ταυτόχρονα θα σας φέρει νέα ξεκινήματα ίσως σε σεμινάρια που θέλατε να κάνετε ,μια εργασία από το διαδίκτυο,νέες γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν αλλά θα μπορέσετε να πάρετε και τελικές αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούσαν .

Το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα στις 20.09 θα σας ενισχύσει με κάποια σημαντική γνωριμία,συμφωνία αλλά και στήριξη που ίσως να έχετε από συνεργάτες και το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σας φέρει μια ευνοϊκή συμφωνία ίσως με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο αλλά και με μια ομάδα που ίσως να θελήσετε να συμμετέχετε.Στις 29.09 η Πανσέληνος στον Κριό θα ολοκληρώσει ίσως θέματα στην καριέρα σας ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να φέρει έξοδα και παρεξηγήσεις.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους που ίσως να σας έχει ταλαιπωρήσει κάπως ψυχολογικά αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή που ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποιες σχέσεις ή κινήσεις που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα.Καλύτερα θα είναι τα πράγματα από τις 18.01 και μετά αφού και οι δύο πλανήτες θα έχουν γυρίσει ορθόδρομοι και περνώντας ο Άρης στο ζώδιό σας από τον Μάρτιο θα είστε και πιο δυνατοί ή ενεργοποιημένοι.Ταυτόχρονα και ο Κρόνος που θα περάσει στους Ιχθύς από τις 07.03 θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας αλλά σχέσεις και συνεργασίες επίσης ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και ανώτερες σπουδές.

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό από την αρχή της χρονιάς επίσης και θα ευνοεί την καριέρα σας ,κάποιοι θα καταφέρετε να διακριθείτε ωστόσο θα πρέπει Απρίλιο  να αποφύγετε υπερβολές.Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 15,05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο που θα σας ευνοήσει αρκετά σε νέους στόχους ,από γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και τη συμμετοχή σας σε συλλόγους ,ομάδες που θα μπορούσατε να διακριθείτε στην υπόλοιπη διάρκεια της χρονιάς.Επίσης πολύ θετικό θα είναι και το εξάγωνο Δία-Κρόνου τον Ιούνιο  ενώ και η προσέγγιση του Δία από τον Ταύρο προς τον Ουρανό μέσα στο καλοκαίρι θα φέρει κάποιες ξαφνικές θετικές αλλαγές για εσάς αλλά και ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ο Πλούτωνας επίσης στον Υδροχόο θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη από τις 23.03 μέχρι τις 10.06.23 και ίσως να υπάρχει κάποια καθοριστική αλλαγή στα οικονομικά σας ωστόσο ίσως να αυξηθεί και ο μαγνητισμός σας.Ευνοϊκές ωστόσο περίοδοι για τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας θα είναι ο Φεβρουάριος με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι και τις 20.02,με την Αφροδίτη στον Ταύρο  από 17.03-10.04,με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας,  από 08.05-04.06 και με την Αφροδίτη στην Παρθένο από 09.10-08.11.23.Επίσης η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις αρχές του καλοκαιριού έως και τις αρχές Οκτωβρίου θα χρειαστεί την προσοχή σας και σε οικονομικά αλλά και στα κεκτημένα σας αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή.

Επίσης οι δεσμοί  της Σελήνης μέσα στη χρονιά θα αλλάξουν άξονα και θα μεταφερθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα ενεργοποιήσουν τον άξονα οικογένεια ,καριέρα,σχέσεις  και κάποιοι θα πρέπει να αφήσετε διασκέδαση ,έρωτες  ,φιλίες ,καλοπέραση ώστε να αφοσιωθείτε σε καριέρα και οικογένεια.ΟΙ εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν θα είναι δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20.04 και 14.10 που ίσως να σας ωθήσουν να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα από γεγονότα που θα δημιουργηθούν και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού στις 05.05 και 28.10.

Επίσης τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ίσως να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν και συναντήσεις ή επαναδιαπραγματεύσεις ωστόσο αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες,να υπογράψετε και να αγοράσετε ηλεκτρονικές συσκευές.

Τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα είναι τα εξής.28.12-18.01.23  στον οίκο των συνεργασιών σας,από 20.04-15.05 που ίσως εξετάσετε κάποιες φιλίες ή έρωτες,από 23.,08-15.09 και από 13.12-02.01.24.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα, Συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, ...

Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Τζένη

…Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να σε καθοδηγήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου που θα σε οδηγήσουν στην δική σου ευτυχία. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αριθμό 875 876 8686.

Ρένα

…'Οποιο και αν είναι το πρόβλημα σου , μαζί μπορούμε να βρούμε μια λύση. Μην απογοητεύεσαι. Απιστία; Νέα σχέση; Επανασύνδεση; Αξίζει τον κόπο; Θα σου δώσω όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις με απόλυτη ειλικρίνεια.    Μπορείτε να μιλήσ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μόνο η αγάπη !

Από όπου και να το πιάσουμε το θέμα της αγάπης, μας ξεφεύγει, μας ξεπερνάει. Η ψυχολογία ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να προσεγγίσεις τον/την Ιχθύ;

Μιας και η επιρροή της διέλευσης της Σελήνης από τους Ιχθύες, Δεν έχει περάσει, οφείλου ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ραντάρ: Ελληνική εφεύρεση !

Γνωρίζατε ότι το ραντάρ είναι ελληνική εφεύρεση; Ξέρετε τον καθηγητή Παύλο Σαντορίνη; ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u