Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

3 Ιουνίου 2020

Η περίσσια ενέργεια όταν δεν εκτονώνεται μπορεί να σας δημιουργήσει εσωτερικές πιέσεις και να σας επηρεάσει συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να είστε εύθικτοι ή νευρικοί, στους χώρους που εργάζεστε ή δραστηριοποιείστε. Φροντίστε τον εαυτό σας, τονώστε τη φυσική σας κατάσταση και προσέξτε τη διατροφή σας. Βάλτε ένα πρόγραμμα που θα σας επιτρέπει να έχετε ελεύθερο χρόνο για να ξεκουράζεστε.Αύριο

4 Ιουνίου 2020

Απαντήσεις που δεν πήρατε ποτέ, έρχονται τώρα και σας δίνονται με τρόπους που θα σας αιφνιδιάσουν. Δεν αποκλείονται οι επιστροφές ατόμων από το παρελθόν σας, που είχατε αφήσει κάποτε ανοιχτούς λογαριασμούς και τώρα ξεκαθαρίζουν μια για πάντα μεταξύ σας. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα μάθετε κάποιες αλήθειες, που ίσως ανακινήσουν μέσα σας μνήμες που αφήσατε πίσω. Είναι όμως μία διαδικασία που πρέπει να περάσετε για να την ξεπεράσετε.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  31/5 – 7/6/2020

Εβδομάδα έντονων εσωτερικών διεργασιών, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Την Κυριακή θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

Την Δευτέρα θα ασχοληθείτε κυρίως με το χώρο του σπιτιού σας.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με την ανάδρομη Αφροδίτη θα ανεβάσει τους τόνους σε μια συνεργασία, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και χωρισμοί εξαιτίας ενός παρασκηνίου.

Την Τετάρτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί τις κρυφές ερωτικές σχέσεις.

Την Πέμπτη θα περάσετε δημιουργικό χρόνο με αγαπημένους φίλους και τα παιδιά σας.

Την Παρασκευή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει έξυπνες ιδέες ενώ θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομα τα οποία έχουν εντελώς διαφορετική οπτική από τη δική σας, από την άλλη πλευρά  η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη εκτός από νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας θα σας ωθήσει να δώσετε και ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας και  στην υγεία σας.

Το Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων θα ενισχύσει το άγχος σας για το μέλλον.

Ενώ την Κυριακή θα μπείτε στην διαδικασία να ξαναδείτε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις . ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Καρκίνοι μου,αυτή η εβδομάδα είναι λίγο περίεργη για εσάς αφού θα νοιώσετε λίγο κουρασμένοι αλλά και λίγο απογοητευμένοι από τα συναισθηματικά σας θέματα..Ίσως τώρα σας βασανίζουν εμπειρίες του παρελθόντος αλλά και κάποιες δυσκολίες σχετικά με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που σας δημιουργεί ανασφάλεια..

Οι δεσμευμένοι μπορεί να είσαστε πιο επικοινωνιακοί και να κάνετε μάλιστα ευχάριστες και ξαφνικές συναντήσεις ωστόσο φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί αρκετά θέματα μέσα σας και αυτό είναι πολύ επιβαρυντικό για εσάς…Επίσης δεν σας αρέσει ο τρόπος που επικοινωνεί το ταίρι σας και βρίσκετε ότι κάτι σας κρύβει και ότι δεν είναι όλα ξεκάθαρα…Με την έκλειψη προσέχετε τις ψυχολογικές εντάσεις αλλά και τις κρίσεις πανικού…

Οι αδέσμευτοι φαίνεται ότι υπάρχει μια ερωτική κατάσταση για την οποία ενδιαφέρεστε αλλά σας ενοχλεί γιατί πρώτον για κάποιους λόγους δεν μπορείτε να εκφραστείτε και δεύτερον υπάρχει ένα παρασκήνιο σε αυτό το ερωτικό ενδιαφέρον και δεν μπορεί να παρουσιαστεί κοινωνικά…Προστατέψτε τον εαυτό σας αυτή την περίοδο,βάλτε σε μια σειρά τα θέματά σας και αποφασίζετε αργότερα που ίσως τα πράγματα θα είναι πιο θετικά…

Ιούνιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Καρκίνοι μου αυτό το μήνα ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον 12 ο σας οίκο και από εκεί θα σας ωθήσουν να νοιώθετε γενικώς καλά αλλά θα σας φέρουν αναμνήσεις και σκέψεις για προηγούμενες σχέσεις…Ίσως βέβαια υπάρχει και μια κρυφή σχέση από το παρελθόν που ίσως η απόσταση σας προβληματίζει…Επειδή όμως θα υπάρξει κάποια ενεργοποίηση από τον Άρη σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε τις άκρες σας…Η πρώτη έκλειψη θα δώσει περισσότερη έμφαση στον άξονα 6ου-12ου οπότε εκτός από τις κρυφές σας σκέψεις καλό θα ήταν να τσεκάρετε και θέματα υγείας…

ΕΚΛΕΙΨΗ 05/06 Ίσως δημιουργήσει ανασφάλειες σε σχέση με μια κρυφή σχέση αλλά μπορεί να δώσει έμφαση και στην καθημερινότητά σας και σε μια νέα εργασία…

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ 21/06 επηρεάζει περισσότερο εσάς των αρχών του 1ου δεκαημέρου και σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές που αφορούν την καθημερινότητά σας αλλά και τη συναισθηματική σας κατάσταση…Ωστόσο μπορεί να προκληθεί και κάποια αναστάτωση..

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Για τους Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου επαγγελματικά γενικά τα πράγματα  κι ίσως στις αρχές να κάνετε και μια νέα συμφωνία που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε…Μην ανησυχείτε με την εξέλιξη των καταστάσεων απλώς ελέγξτε και σχεδιάστε σωστά..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μπορείτε να έχετε ευκαιρίες για κέρδη  και κάποιο μπόνους από τη δουλειά σας ή ακόμη και κάποια βοήθεια  από αδέλφια και το κοντινό σας περιβάλλον…Σε γενικά πλαίσια υπάρχει εύνοια και ο Ουρανός από τον Ταύρο σας πριμοδοτεί απλώς μπορεί να υπάρχει ανασφάλεια για την σταθερότητα της κατάστασης…

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι Καρκίνοι τώρα του 2ου δεκαημέρου ετοιμάζετε ίσως κάποια επιχειρηματικά σχέδια ίσως ακόμη κάνετε και κάποια σεμινάρια για να εξελιχθείτε στον τομέα της εργασίας σας ωστόσο έχετε εντάσεις και αρκετό άγχος …Υπάρχει η πιθανότητα για αρκετούς από εσάς να υπάρχουν και κάποιες καθυστερήσεις αλλά και μια απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως τα είχατε προγραμματίσει…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά δυσκολεύεστε λίγο για το λόγο ότι δεν αμοίβεστε ισάξια για αυτό που προσφέρετε..’Ισως πάλι αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες να πρέπει τώρα να πρέπει να βάλετε από την τσέπη σας χρήματα για να πληρώσετε υπαλλήλους και να ισορροπήσετε την κατάσταση…Προσέχετε παρασκηνιακές ενέργειες σε οικονομικά…

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι αρχές του 3ο δεκαημέρου ίσως αντιμετωπίσουν κάποια θέματα ενέργειες στον επαγγελματικό τους χώρο που μπορεί να τους κοστίσουν κάποια χρήματα λόγω του ότι το τοπίο μπορεί να μην είναι ευδιάκριτο αλλά να συμβούν κάποιες μικρές εξαπατήσεις…Οι υπόλοιποι του δεκαημέρου σε γενικά πλαίσια είναι καλά και μπορούν να σχεδιάσουν και κάποια ανοίγματα που θα μπορέσουν να κάνουν από τον Ιούλιο και μετά…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά μπορεί να νοιώθετε μια ανασφάλεια κι έναν εκνευρισμό από έξοδα που σας ταλαιπωρούν…Οι υπόλοιποι θα μπορέσουν να έχουν κάποιες ιδέες ακόμη και συζητήσεις που θα τους βοηθήσουν σταδιακά να αυξήσουν τα οικονομικά τους..

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ερωτικά θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε αν μια μυστική σχέση μπορεί να γίνει σοβαρή και να πάρει την μορφή που εσείς οι ίδιοι θα επιθυμούσατε να έχει…Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει και ένα θέμα απόστασης αλλά ο Άρης από τους Ιχθύες ίσως σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις..Οι εκλείψεις θα φωτίσουν τα ερωτικά σας θέματα κι ίσως αποφασίσετε να προβείτε σε μεγάλες αλλαγές και να κάνετε μια νέα αρχή..

Οι δεσμευμένοι επαναπροσδιορίζετε και έχετε έναν προβληματισμό μέσα σας όσο αναφορά το ταίρι σας και νοιώθετε ίσως ότι κάποιες φορές υποχωρείτε περισσότερο απ’ότι θα έπρεπε λόγω του συναισθηματισμού σας..Ίσως θα μπορούσατε να σχεδιάσετε ένα ταξίδι για να μπορέσετε να ξεφύγετε και να κάνετε μια νέα αρχή και επαναπροσδιορισμό στη σχέση σας…

Οι αδέσμευτοι πολλοί από εσάς  προβληματίζεστε με μια σχέση που υπάρχει σε πιο κρυφό επίπεδο και για το ποια εξέλιξη θα μπορεί να έχει..Για κάποιους από εσάς ίσως αποφασίσετε να την κοινοποιήσετε ή βγει στην επιφάνεια από άλλες παραμέτρους…Κάποιοι άλλοι αποφασίζετε ν αλλάξετε εντελώς τη ζωή σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα..

Έτος 2020

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στο ζώδιο σας, στα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε θα έχετε προβλήματα στην έκφραση και την επικοινωνία γενικά.  Θα υπάρχει έλλειψη πνευματικής εστίασης.

Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές, καθώς άλλα θα καταλαβαίνετε κι άλλα θα λέτε. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο της δεύτερης ευκαιρίας για μια υπόθεση, όπως και η έρευνα πριν αποφασίσετε για κάτι που σας αφορά.

Η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σας στις 10 Ιανουαρίου και μια ηλιακή έκλειψη εμφανίζεται πάλι “πάνω” σας, στις 21 Ιουνίου. Αυτές είναι οι τελευταίες στα παρορμητικά ζώδια για κάποιο χρονικό διάστημα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη, μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να θέσετε πρώτα τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να δείτε το αποκορύφωμα κάτι, και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές, ή να αντιμετωπίσετε τις αποτυχίες και να κάνετε αλλαγές. Με την ηλιακή έκλειψη, μπορείτε να εστιάσετε στο ξεκίνημα κάποιας κατάστασης, ή να βρείτε κάτι εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σε εξάγωνο με το 10ήμερο σας, σας επιτρέπει να εκφράσετε τον εαυτό σας πληρέστερα, περισσότερο σε συμφωνία με το ποιοι είστε πραγματικά. Αυτό θα είναι μια απελευθερωτική και ευχάριστα εκπληκτική χρονιά. Στην εργασία, μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα θέση, προώθηση ή έστω μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Αν ψάχνετε για εργασία μπορεί να βρείτε  μια σημαντική ανακάλυψη που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Με υπομονή δρομολογείστε στόχους σας. Η πορεία δείχνει πως θα ενδιαφερθείτε και για κάτι εντελώς καινούργιο.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το δεκαήμερο σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019, μπορεί να διευκολύνει στόχους, που ίσως να φανούν πρόκληση. Η λήψη περισσότερων από ό, τι πραγματικά χρειάζεστε θα επηρεάσει άλλους ανθρώπους και θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση σχέσεων. Γι ‘αυτό να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε ήδη και να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία, την απληστία, την υπερβολή και τη σπατάλη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου κοντά στα γενέθλιά σας, είναι μια ώθηση. Αυτή είναι η προσωπική σας νέα χρονιά, ώστε να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το επόμενο έτος. Η υπεύθυνη και διακριτική, προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση.

28 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου: Ο Ερμής ανάδρομος το δικό σας 10ήμερο, προκαλεί χάος με τις σκέψεις, τις επικοινωνίες, τα ταξίδια και τα ηλεκτρονικά. Μπορείτε επίσης να μιλάτε για για το παρελθόν ή να συναντάτε απροσδόκητα ανθρώπους από το παλιά. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα έχουν μερικές καθυστερήσεις, αλλά ίσως αυτό να κυλήσει υπέρ σας.

6 έως 18 Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται “πάνω”σας. Αναφορικά, είναι μια καλή χρονική στιγμή, να βιώσετε μια όμορφη αισθηματική ιστορία, να κινηθεί κάποιο οικονομικό ζήτημα που είχε καθυστερήσει, ακόμη και να ασχοληθείτε με ζητήματα της εξωτερικής σας εμφάνισης.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 12 Ιουλίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη αυτή, σας φέρνει σε πιο έντονους ρυθμούς σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι. Ένα πιθανό πρόβλημα οικογενειακού ή φιλικού μέλους, λιγότερο δυνατού, θα σας ωθήσει να το υπερασπιστείτε με σθένος.

Όλο το χρόνο: Η “μάχη”που δίνει ο  Ποσειδώνας για ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον προς την πνευματικότητα και την ανθρωπότητα, σας κάνει πιο συμπονετικούς, ευφάνταστους και ιδεαλιστές. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο πνευματική πορεία χωρίς να εγκαταλείψετε την υλική άνεση και ασφάλεια. Μπορείτε ακόμη, να δεθείτε πιο βαθιά στο πνευματικό επίπεδο με τον -την σύντροφό σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το 10ήμερο σας μπορεί να σας προκαλέσει, να θέλετε περισσότερα από ό, τι έχετε, κι ενδεχομένως, από ότι χρειάζεστε. Η ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε, είναι μια καλή συμβουλή και κυρίως, μια ισορροπία ψυχής.

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Καλή τύχη και ανάπτυξη. Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα καθιστούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά ζητήματα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης, φέρνει αναστάτωση σε σχέσεις χωρίς γερό υπόβαθρο. Η ανασφάλεια και οι αρνητικές επεμβάσεις, προκαλούν τεράστια ανησυχία, ακόμη και σε γερούς δεσμούς. Δείξτε σοφία και υπομονή, μέχρι να περάσει η ταραχή του μυαλού σας.

18 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου: Ο ανάδρομος θα φέρει τις αναποδιές του στις επικοινωνίες, στις μηχανές, τα τροχοφόρα, τις επικοινωνίες, συναντήσεις,συζητήσεις και σε ότι αφορά την καθημερινότητα.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Αυτή η έκλειψη, στις 5 Ιουλίου,φανερώνει κυρίως την ανασφάλεια και την διαφοροποίηση. Άλλες οι δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες, κι άλλες του περιβάλλοντος σας. Αυτό είναι αρκετό, να φέρει εκνευρισμό και ένταση. Οργανώστε τις ανάγκες σας και συμβιβαστείτε και με τον χρόνο των υπολοίπων.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι σας, εστιάζει σε αυτό που σας κάνει εσάς, χαρούμενους κι ευτυχισμένους. Καλό θα ήταν, να αποφύγετε την “ποσότητα”και να σπεύσετε στην ποιότητα. Το “μπούγιο”δεν κάνει καλό πουθενά και ποτέ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 22 Ιουλίου)

Όλο τον χρόνο: Ο Πλούτωνας απέναντι σας είναι πιθανό να αυξήσει δραματικά την ανάγκη σας να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και της ζωής των ανθρώπων γύρω σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ισχυρή αντίδραση στις σχέσεις σας, με έντονους αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις. Ωστόσο, μέσω της αντιπαράθεσης και των αγώνων εξουσίας, λαμβάνει χώρα η εξέλιξη της ψυχής. Μάθετε πώς να χειρίζεστε τη δική σας δύναμη μέσα στις σχέσεις. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη στάση σας για τα δικά σας δικαιώματα χωρίς να ελέγχετε άλλους.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου: Ο Κρόνος απέναντι από το δεκαήμερο σας, μπορεί να φέρει προκλήσεις και εμπόδια στην πρόοδο σας. Κάποιες φορές μπορεί να αισθανθείτε μια βαριά αίσθηση ευθύνης και περιορισμό της ελευθερίας ή της αυτο-έκφρασης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση καθώς παλεύετε μέσα από βαρετή ρουτίνα, όταν απλά θέλετε να ξεφύγετε. Αντιμετωπίζοντας κάθε αντιπαλότητα, θα ενισχύσετε τον χαρακτήρα σας και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

26 Φεβρουαρίου έως 11 Αυγούστου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι σας, σας κάνει να θέλετε όλο και περισσότερα πράγματα. Η επέκταση και η υπερβολή, είναι χαρακτηριστικό του πλανήτη. Βέβαια, το ότι βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνει από μόνος του έναν περιορισμό. Παρόλα αυτά έχει την τάση να “φουσκώνει”τις επιθυμίες. Αποτέλεσμα,να προκαλείτε τους γύρω σας, χρησιμοποιώντας ενίοτε, την αλαζονεία.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ακριβώς στις 4 Απριλίου, σας κάνει να λειτουργείτε σαν ηφαίστειο λίγο πριν να εκραγεί. Ο λόγος, είναι πως οι ενέργειες και των δυο πλανητών, προκαλούν αυτήν την αίσθηση. Κρεσέντο πάθους λοιπόν, προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε.  Η όψη επαναλαμβάνεται στις 2/6 με 19/7.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι  σας μπορεί να φέρει καθυστερήσεις που πιθανώς συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως οι φιλοδοξίες σας να καθυστερήσουν επειδή ο χρόνος δεν είναι σωστός. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα μαθήματα ή δεξιότητες για μάθηση, ώστε να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε πλήρως τις νέες ευκαιρίες στο εγγύς μέλλον. Να είστε υπομονετικοί, εστιάστε στη σκληρή δουλειά και φροντίστε τον εαυτό σας.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Καρκίνος: στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Ωροσκόπος Καρκίνος – Η δύναμη της ευαισθησίας

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Με τον Ωροσκόπο Καρκίνο, Η συνείδηση του εαυτού έρχεται μέσα από την σοφιστικέ επα ...

Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ζωή

Είμαι η Ζωή και ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Εγώ θα προχωρήσω στις αποκαλύψεις , θα μάθεις όλα όσα δεν ήξερες και όλα όσα σου έκρυβαν και θα αποφασίσεις ποια π ...

Μαντώ

Είμαι η Μαντώ και από μικρή ηλικία ανακάλυψα ότι είχα το χάρισμα της ενόρασης. Ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι πολύ δυνατή στην πρόβλεψη και στην ενόραση. Πάντα προτιμώ να χρησιμοποιώ στις προβλέψεις μου αρ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Θα στείλει ή όχι;

Όλα πήγαν καλά στο πρώτο ραντεβού. Υπήρχε οικειότητα, έσπασε ο πάγος, υπήρχε χημεία. Ο κ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Στο… κυνήγι της προσωπικής ευτυχίας. «Πώς θα καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή μου;»

Εντάξει έχω δουλειά, έχω σπίτι, έχω σχέση αλλά το τελευταίο διάστημα αναρωτιέμαι αν έχ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τελικά…τους είδαμε τους εξωγήινους ;

Αυτό μπορεί να αποτελεί και ένα προσωπικό ερώτημα: «Μήπως είδα ένα φαινόμενο που μπορε ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u