Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Βουτιά στα βάθη της ψυχής σας θα κάνετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ρίξει στα βαθιά και αχαρτογράφητα νερά της αυτογνωσίας. Μέσα από την περιήγηση που θα κάνετε στα βάθη της ψυχής σας θα αναγκαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Μην φοβηθείτε να τους κοιτάξετε κατάματα, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταλάβετε ότι δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο νομίζατε.

Ερωτικά

Ανεβασμένη είναι η ψυχολογία σας, και αυτό συσχετίζεται με τα ερωτικά σας δρώμενα που πια έχουν βρει την ισορροπία τους. Αυτήν την φορά προσοχή, μην κάνετε νέα λάθη! Οι σχέσεις που μπλέκουν τρίτα άτομα, θα πρέπει εντός του μήνα του Τοξότη να ξεκαθαρίσουν σκοπούς και προθέσεις, καθώς οι αποκαλύψεις είναι κοντά και δεν θα χαρεί κανένας!Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση στα προβλήματα που είχαν προκύψει σε μια οικονομική συνεργασία. Επίσης, η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας.

Ερωτικά

Το επόμενο διάστημα, θα χρειαστεί να δώσετε την παρουσία και την πολύτιμη σας βοήθεια σε άτομα που είναι στον φιλικό ή τον οικογενειακό σας κύκλο. Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις σίγουρα, θα έχετε και σημαντική άνοδο στα οικονομικά – επαγγελματικά σας, που θα σας κάνουν όλες αυτές τις δυσκολίες να τις ξεπεράσετε. Μόνοι και εργένηδες του ζωδίου, μέχρι την Πρωτοχρονιά, θα έχουν βρει νέο ταίρι.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει σε αυτή την εβδομάδα είναι βαρετή. Την Κυριακή το πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας κάνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικούς απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσετε να τους ελέγξετε.
Την Δευτέρα εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να δείξετε με έντονο τρόπο την δυσαρέσκεια σας, σε όσους σας φέρονται με αγνωμοσύνη.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στις οικονομικές σας υποθέσεις. Την Πέμπτη , η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή, στο ζώδιο του Τοξότη, ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει για άλλη μια φορά να ξεχωρίσετε στον χώρο της εργασίας σας.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα αφυπνίσει την ανάγκη σας για γνώση και περιπέτεια. Το Σάββατο οι ειδήσεις που θα έχετε από φιλικά σας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά θα σας προβληματίσουν.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει στην προσοχή σας στην δημόσια εικόνα σας , ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να δώσετε μορφή σε μια φιλόδοξη ιδέα σας.

Ερωτικά

Κλείνεστε στον εαυτό σας με την ελπίδα ότι θα ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και ίσως να το κάνετε, κρατώντας, όμως, μακριά τους ανθρώπους που εσείς έχετε επιλέξει να βρίσκονται κοντά σας νιώθετε ένα κενό, το οποίο δεν έχει λογική.

Οι δεσμευμένοι, προς τα μέσα της εβδομάδας, έρχεστε πιο κοντά με το/τη σύντροφό σας, ζητώντας βοήθεια για κάποιο προσωπικό σας ζήτημα. Το ταίρι σας σε αυτή τη φάση πρόκειται να είναι η φωνή της λογικής που θα σας εκνευρίζει, διότι δεν μπορεί να δει το ζητήμά σας το ίδιο συναισθηματικά με εσάς. Ίσως θα ήταν συνετό να κάνετε εσείς ένα βήμα πίσω και να αντιμετωπίσετε την κατάσταση πιο ψύχραιμα.

Οι αδέσμευτοι αισθάνεστε πως δε βρίσκετε ανθρώπους που να σας κατανοούν, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Υπάρχουν κάποιοι που σας κατανοούν, αλλά δεν μπορούν να βιώσουν τα συναισθήματά σας με την ίδια ένταση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί είναι πιθανό να αδικήσετε κάποιον άνθρωπο που να αξίζει πραγματικά να βρίσκεται στη ζωή σας.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Είναι ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και γεμάτο προκλήσεις διάστημα για σένα. Τώρα μπορείς να εκπληρώσει; τους στόχους σου παίρνοντας όμως πάντα κι ένα μάθημα που σε κάνει σοφότερο/η. Ακόμα κι όταν τα πράγματα φαίνονται ήσυχα, φρόντισε να μην επαναπαύεσαι, γιατί αυτή την περίοδο σε περιμένουν συνεχείς προκλήσεις που σε κάνουν να θέλεις να δοκιμάσεις τα όριά σου και -γιατί όχι;- να αυξήσεις τις φιλοδοξίες σου.

 1ο δεκαήμερο [22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Κάνεις μία ανασκόπηση του έτους αυτό το διάστημα και επικεντρώνεσαι στα σημεία που σε άφησαν ανικανοποίητο/η το χρόνο που πέρασε κι έτσι πριν καλά καλά κλείσει το έτος επιδιώκεις να κάνεις αλλαγές.

Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως εκτονώνεις αυτή σου την ανάγκη, καθώς όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνεις πως η καριέρα σου είναι αυτή που χρειάζεται ριζικές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές. Το πρώτο μισό του μήνα, ενδέχεται να εκφράσεις έντονα αυτή σου τη δυσαρέσκεια, με αποτέλεσμα να φτάσεις στο παρά πέντε να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Ωστόσο, χάρη στην ανασφαλή φύση σου, κάνεις ένα βήμα πίσω, ανασυγκροτείσαι και διεκδικείς με δυναμισμό με θέση ανώτερη απ’ όσο τόλμησες να φανταστείς καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018. Μην αλλάξεις στρατηγική, γιατί σου ταιριάζει και ειλικρινά μπορείς να πετύχεις τα πάντα τώρα.

Στον οικονομικό τομέα επικρατεί ασάφεια εξαιτίας των αναγκών που προκύπτουν στην καθημερινότητά σου, δημιουργώντας ένα μικρό χάος στον προϋπολογισμό σου. Από το δεύτερο μισό του μήνα και μετά, χάρη στην πολύ καλή και ποιοτική δουλειά που προσφέρεις θα δεις το εισόδημά σου να αυξάνεται σημαντικά, τουλάχιστον για την περίοδο των γιορτών.

2ο δεκαήμερο [2-11 Ιουλίου]

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η ρομαντική σου φύση δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στις ανάγκες της καθημερινότητάς σου. Είναι μία περίοδος που το μυαλό και η ψυχή σου ταξιδεύουν σ’ όλο τον κόσμο. Εφόσον μπορείς, δε θα ήταν κακή ιδέα να πάρεις μία άδεια και να ταξιδέψεις με τα αγαπημένα σου άτομα.

Στον επαγγελματικό τομέα, ο μήνας ξεκινά με αναταράξεις και δεδομένης της περιόδου που διανύουμε σου προκαλεί θλίψη να βλέπεις τους συναδέλφους/συνεργάτες σου να χαλάνε τις καρδιές τους Χριστουγεννιάτικα. Κάπως έτσι αναλαμβάνεις το ρόλο του ειρηνοποιού, όποτε θεωρείς ότι είναι απαραίτητο να παρέμβεις. Από τις 15 του μήνα και μετά το κλίμα γίνεται πιο ευχάριστο, πιο ζωηρό και σαφώς πιο αλτρουιστικό, γεγονός που σε κάνει και σένα πιο παραγωγικό/ή.

Στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες με το ξεκίνημα του μήνα, κυρίως λόγω της δοτικότητάς σου, η οποία τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη. Είναι υπέροχο να δίνεις, όμως θα πρέπει να το κάνεις με μεγαλύτερη σύνεση. Στο υπόλοιπο του μήνα, ένα ξαφνικό έξτρα ποσό έρχεται στα χέρια σου, το οποίο θα σε διευκολύνει σημαντικά στα έξοδα των γιορτών.

3ο δεκαήμερο [12-21 Ιουλίου]

Η προσωπική σου ζωή συγκρούεται με την επαγγελματική, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι στη μέση και να παλεύεις να επαναφέρεις την ισορροπία μεταξύ τους.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να στρέψεις την προσοχή σου αυτό το μήνα, καθώς πραγματοποιούνται αλλαγές και πρέπει να βεβαιωθείς πως δε θα σε επηρεάσουν. Η αλήθεια είναι πως από αυτές τις αλλαγές μόνο κερδισμένος/η μπορείς να βγείς, αρκεί να μην εμπλακείς

σε τυχόν διενέξεις και συγκρούσεις που θα προκύψουν εντός του εργασιακού χώρου. Μάλιστα από τα μέσα του μήνα και μετά δεν αποκλείεται να σου δοθεί ξαφνικά ένας νέος αναβαθμισμένος ρόλος και σίγουρα πιο υπεύθυνος.

Στον οικονομικό τομέα, η έλλειψη συγκέντρωσης στις οικονομικές συναλλαγές ή κάποιο απρόοπτο έξοδο, ενδέχεται να σου προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση. Από τις 15 του μήνα και μετά, όμως, μαζί με την ανάληψη των καινούργιων σου ή των διευρυμένων σου καθηκόντων θα ενημερωθείς και για την πιθανή αναβάθμιση των απολαβών σου, κάνοντας το διάστημα των γιορτών πιο ευχάριστο και εύκολο.

Ερωτικά

Ο Δεκέμβριος μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα σ’ ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Η διάθεσή σας για κοινωνικότητα είναι περιορισμένη αυτό το διάστημα, παρά τις επιταγές των ημερών, όμως η ανάγκη σας να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή είναι αυξημένη.

Οι δεσμευμένοι, ενδέχεται να επωμιστείτε πολλές ευθύνες, οι οποίες θα σας κρατούν μακριά από το ταίρι σας. Εφόσον το θέλετε και είναι εφικτό να αναβάλλετε κάποιες από αυτές, κάντε το και αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο που δημιουργήσατε, περνώντας γιορτινές στιγμές χαλάρωσης με το/τη σύντροφο σας. Το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικό για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου δεν έχετε την ίδια διάθεση με το περασμένο διάστημα και προσεγγίζετε την αισθηματική σας ζωή με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αυτή η νέα στάση μπορεί να σας φέρει μερικές αξιόλογες ευκαιρίες στον δρόμο σας, όμως δεν θα ήταν συνετό να αντιμετωπίζετε την κάθε μια από αυτές σαν να είναι η μία και μοναδική εμπειρία της ζωή σας. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε περισσότερο, χωρίς το άγχος του να δημιουργήσετε κάτι στέρεο και μόνιμο. Ζήστε τις στιγμές σας κι αν κάτι αξίζει πραγματικά τον κόπο θα βρει τον προορισμό του. Ποιος ξέρει, ίσως το 2019 σας βρει με σύντροφο.

Οι Καρκίνοι θα δουν το έτος 2018 με ένα νέο επίπεδο αισιοδοξίας και θετικότητας. Θα υπάρξει πολλή τύχη για εσάς αυτή την εβδομάδα. Το επίπεδο εμπιστοσύνης σας θα αυξηθεί και η αρμονία θα επικρατεί στην περιοχή σας όλο το χρόνο. Οι πλανήτες Κρόνος και Δία θα δημιουργούσαν πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης κατά την περίοδο του έτους. Η ανάπτυξη και οι εξελίξεις έρχονται τώρα για σας σταδιακά. Ωστόσο, οι προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν καθώς το έτος προχωρά.

Οι Καρκίνοι θα βρουν την περιοχή της καριέρας τους αρκετά εντατικοποιημένη φέτος. Θα έχετε σχέδιά να πραγματοποιήσετε καθ’ όλο το χρόνο. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να ξεπεράσουν τις δυνατότητές σας και να χρειαστείτε στήριξη. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια εγκάρδια ισορροπία με τις τους ανωτέρους σας, σε λογικά βέβαια όρια, και με τους συνεργάτες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν ζητάτε μετεγκατάσταση ή αλλαγή θέσης τότε αυτός θα είναι ο κατάλληλος χρόνος. Κοιτάξτε την λεπτότερη εικόνα όταν κάνετε κινήσεις στην περιοχή της καριέρας σας. Μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, ο χρόνος θα είναι ευνοϊκός για σας ώστε να εργαστείτε σε νέες δεξιότητες ή καθήκοντα που σχετίζονται με την περιοχή ενδιαφέροντός σας. Νέες επαφές θα εμφανιστούν και ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί.

Οι άντρες Καρκίνοι θα γίνουν μάρτυρες μιας συναισθηματικής αναταραχής στην ερωτική ζωή τους το έτος 2018. Οι σχέσεις στις οποίες βρίσκεστε ήδη θα σας γοητεύσουν. Ακολουθήστε τα ένστικτα και τη συνείδησή σας όταν χειρίζεστε αμφιλεγόμενα θέματα στην ερωτική ζωή σας. Η ανυπομονησία και η διαπίστωση σφαλμάτων δεν θα σας ωφελήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους όσον αφορά τη σχέση σας. Διατηρήστε τον έλεγχο του τι κάνετε, καθώς μπορεί να πληγώσετε τα συναισθήματα του αγαπημένου προσώπου σας καθώς προχωρά το έτος. Κρατήστε τις επιθυμίες και τα αισθησιακά σας συναισθήματα υπό έλεγχο και προσπαθήστε να καταλάβετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Ορισμένα από τα μακροχρόνια όνειρά σας στην αγάπη θα υλοποιηθούν για τώρα, βεβαιωθείτε όμως ότι τα όνειρά σας είναι ρεαλιστικά και όχι ουτοπία. Μερικοί από τους τύπους Καρκίνου θα δυσκολευτούν να επιλύσουν διαφορές μεταξύ περισσότερων από έναν συντρόφους. Το τέλος του χρόνου θα σας φέρει πολλή τόλμη και θα προσθέσετε γοητεία στις κινήσεις σας.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα μπορούσε να προκαλέσει ανεπιθύμητες δαπάνες για τους εκπροσώπους του ζωδίου του Καρκίνου. Παρόλο που αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μια προσωρινή ενόχληση, θα σας βοηθούσε να μελετήσετε ορθότερα τον προϋπολογισμό σας για το έτος. Αυτό το τμήμα του έτους θα έφερνε επίσης μια καλή εισροή μέσω συμφωνιών για ακίνητα και εισοδημάτων μέσω της κληρονομιάς. Ως εκ τούτου, η μετάβαση από την μία κατάσταση στην άλλη θα είναι αρκετά εύκολη. Στα μέσα του έτους ενδέχεται να σας δημιουργούν κάποια έξοδα, για την κάλυψη γενικότερων αναγκών σας. Μην δαπανήσετε όμως για τις οικονομικές ιδιοτροπίες και τις φαντασιώσεις των γύρω σας, αλλιώς θα προσγειωθείτε σε ταραγμένα νερά. Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του έτους φαίνεται να είναι χωρίς προβλήματα στην οικονομική πλευρά σας. Αποφύγετε τις αγορές υψηλής αξίας και προσπαθήστε να κάνετε κάποιες μικρές οικονομίες εδώ και εκεί.

Το έτος σας βρίσκει σε καλή υγεία και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να σπείρετε τον φυσικό και τον ψυχικό σας εαυτό. Ξεκουραστείτε και αναζωογονείστε το πνεύμα σας κάθε φορά που έχετε λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μείνετε δραστήριοι και τρώτε υγιεινά. Προσοχή από μια συναισθηματική αναταραχή που καταστρέφει τα νεύρα σας. Να είστε θετικοί και αφήστε την αίσθηση της αισιοδοξίας να σας περιβάλλει. Δημιουργήστε μια ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της διασκέδασης. Μια σωστή διατροφή θα ανοίξει το δρόμο για ένα πιο υγιεινό αύριο και έτσι θα μείνετε μακριά από πολλών ειδών δοκιμασίες φέτος.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Oroskopos.tv

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Oroskopos.tv

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Oroskopos.tv

Καρκίνος: στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Καρκίνο

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Καθώς η Σελήνη, που δημιουργεί και σηματοδοτεί το συναίσθημα, κυβερνά τον Καρκίνο, ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια και γυναίκα Α

Τι ζώδιο είναι η ερωτική σας συμπεριφορά; Κάθε γυναίκα ανήκει και σε ένα διαφορετικό ζ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ο έρωτας απο πού περνάει ακριβώς;

Θέλεις να τα καταφέρεις όλα, να σου πουν ότι είσαι η καλύτερη στην δουλειά, χώρια που θέ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Βοήθεια για την κατάθλιψη

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε αυτή τη νόσο. Η κατάθλιψη πράγματι, απο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!