Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Πανσέληνος στον Λέοντα σήμερα και τον 2ο σας οίκο  μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να επιτύχετε σε οικονομικά θέματα ωστόσο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα οικονομικά με κάποιους φίλους σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι μπορεί να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα με το ταίρι σας και με αρκετή προσπάθεια θα εκπληρώσετε τους στόχους σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να νιώσετε ανασφάλεια για κάποιο πρόσωπο και τις πληροφορίες που θα πάρετε για αυτό.Αύριο

6 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και πάλι και τον 2ο σας οίκο και θέματα οικονομικά θα σας προβληματίσουν ή κάποιες οφειλές που σχετίζονται με φίλους που μπορεί να έχετε δανείσει.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να πιεστείτε με το ταίρι σας και να νιώσετε ότι έχετε εντελώς διαφορετικές ανάγκες.Οι αδέσμευτοι ίσως φίλοι να σας απομακρύνουν από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στον Λέοντα να έχει προηγηθεί και κάποιοι ίσως να είχατε κάποια έξοδα παραπάνω ωστόσο το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 08.02 ίσως να σας φέρει κάποια ξαφνικά έσοδα από άτομο της οικογένειάς σας αλλά και κάποια ξαφνικά έσοδα που ίσως περιμένατε.

Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε εντάσεις ,με συνεργάτες  ωστόσο προσπαθήστε να μην είστε καυστικοί και να μην βγάλετε τα απωθημένα σας.

Από τις 12.02 ο Ερμής στον Υδροχόο θα σας βάλει στη διαδικασία να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που εκκρεμούν .

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα ή σε θέματα που είχατε με το ταίρι σας  και θα πάρετε χαρά από τα παιδιά σας ή μια εγκυμοσύνη ξαφνική ενώ κάποιοι ίσως να έχετε την ευκαιρία να πείτε τα πράγματα ξεκάθαρα αν και δεν είναι σίγουρο ποια θα είναι η κατάληξη.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε ξαφνικές γνωριμίες και κάποιοι ίσως να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ενώ κάποιοι ίσως να ξεκαθαρίσετε έντονα με σχέσεις από το παρελθόν.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να έχει περάσει σε ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς στους Ιχθύες και πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ,σπουδές και ταξίδια πιο εύκολα ωστόσο ο Άρης από τους Διδύμους ίσως να συνεχίσει να σας απασχολεί και να σας προβληματίζει σχετικά με κάποια κατάσταση ή κάποιο πρόσωπο.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα ίσως να σας φέρει κάποιο οικονομικό προβληματισμό ή να αγχωθείτε κάπως για τα κεκτημένα σας ωστόσο το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 08.02 ίσως να σας δώσει λύσεις ή ξαφνικά έσοδα ή ευκαιρίες.

Στις 10.02 ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια χειριστική συμπεριφορά από συνεργάτες αλλά καλό θα είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μιλήσετε με ειλικρίνεια ενώ στις 16.02 με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση και θα έχετε πραγματοποίηση κάποιων ονείρων σας.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα φέρει νέα ξεκινήματα με σπουδές ,σεμινάρια και ταξίδια ενώ η Αφροδίτη στον Κριό από τις 21,02 θα φέρει εύνοια στην καριέρα σας.Προσέχετε με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού και πάλι κάποια έξοδα ωστόσο το τέλος του μήνα θα είναι αρκετά ευνοϊκό σε θέματα της καριέρας σας και ευνοϊκές συγκυρίες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι πέρα από κάποια οικονομικά ή κληρονομικά θέματα που ίσως προκύψουν θα έχετε την ευκαιρία αυτό το μήνα να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σας και να ζήσετε ρομαντικές στιγμές ενώ κάποιοι προς το τέλος του μήνα ίσως να θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες ίσως μέσα και από ένα ταξίδι που θα κάνετε ή μέσα από τον χώρο σπουδών ,κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες αντιπαραθέσεις με καταστάσεις από το παρελθόν γύρω στις 10.02 ωστόσο το πιθανότερο για τους περισσότερους από εσάς είναι να κάνετε νέα ξεκινήματα και νέες σχέσεις.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους που ίσως να σας έχει ταλαιπωρήσει κάπως ψυχολογικά αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή που ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσετε κάποιες σχέσεις ή κινήσεις που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα.Καλύτερα θα είναι τα πράγματα από τις 18.01 και μετά αφού και οι δύο πλανήτες θα έχουν γυρίσει ορθόδρομοι και περνώντας ο Άρης στο ζώδιό σας από τον Μάρτιο θα είστε και πιο δυνατοί ή ενεργοποιημένοι.Ταυτόχρονα και ο Κρόνος που θα περάσει στους Ιχθύς από τις 07.03 θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας αλλά σχέσεις και συνεργασίες επίσης ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και ανώτερες σπουδές.

Ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό από την αρχή της χρονιάς επίσης και θα ευνοεί την καριέρα σας ,κάποιοι θα καταφέρετε να διακριθείτε ωστόσο θα πρέπει Απρίλιο  να αποφύγετε υπερβολές.Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 15,05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο που θα σας ευνοήσει αρκετά σε νέους στόχους ,από γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και τη συμμετοχή σας σε συλλόγους ,ομάδες που θα μπορούσατε να διακριθείτε στην υπόλοιπη διάρκεια της χρονιάς.Επίσης πολύ θετικό θα είναι και το εξάγωνο Δία-Κρόνου τον Ιούνιο  ενώ και η προσέγγιση του Δία από τον Ταύρο προς τον Ουρανό μέσα στο καλοκαίρι θα φέρει κάποιες ξαφνικές θετικές αλλαγές για εσάς αλλά και ευκαιρίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ο Πλούτωνας επίσης στον Υδροχόο θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη από τις 23.03 μέχρι τις 10.06.23 και ίσως να υπάρχει κάποια καθοριστική αλλαγή στα οικονομικά σας ωστόσο ίσως να αυξηθεί και ο μαγνητισμός σας.Ευνοϊκές ωστόσο περίοδοι για τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας θα είναι ο Φεβρουάριος με την Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι και τις 20.02,με την Αφροδίτη στον Ταύρο  από 17.03-10.04,με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας,  από 08.05-04.06 και με την Αφροδίτη στην Παρθένο από 09.10-08.11.23.Επίσης η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις αρχές του καλοκαιριού έως και τις αρχές Οκτωβρίου θα χρειαστεί την προσοχή σας και σε οικονομικά αλλά και στα κεκτημένα σας αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή.

Επίσης οι δεσμοί  της Σελήνης μέσα στη χρονιά θα αλλάξουν άξονα και θα μεταφερθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού και θα ενεργοποιήσουν τον άξονα οικογένεια ,καριέρα,σχέσεις  και κάποιοι θα πρέπει να αφήσετε διασκέδαση ,έρωτες  ,φιλίες ,καλοπέραση ώστε να αφοσιωθείτε σε καριέρα και οικογένεια.ΟΙ εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν θα είναι δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20.04 και 14.10 που ίσως να σας ωθήσουν να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα μέσα από γεγονότα που θα δημιουργηθούν και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου –Σκορπιού στις 05.05 και 28.10.

Επίσης τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ίσως να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν και συναντήσεις ή επαναδιαπραγματεύσεις ωστόσο αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες,να υπογράψετε και να αγοράσετε ηλεκτρονικές συσκευές.

Τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα είναι τα εξής.28.12-18.01.23  στον οίκο των συνεργασιών σας,από 20.04-15.05 που ίσως εξετάσετε κάποιες φιλίες ή έρωτες,από 23.,08-15.09 και από 13.12-02.01.24.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα, Συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό ...

Καρκίνος: Στοργικός αλλά εξαρτημένος

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα βαθιά ρομαντικό και στοργικό ζώδιο με ιδιαίτερη συναισθηματι ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Νίκη

…Τι θα συμβεί στην ζωή σου; Νέος έρωτας ; Έρωτας από τα παλιά; Αλλαγές γενικά στην ζωή ; Πρόβλημα στην σχέση; 'Οποιο και αν είναι το ερώτημα σου, ότι και αν σε απασχολεί μέσα από τις γνώσεις μου, μπορώ να σου δώσω τις απαντήσεις που ψά ...

Μιχάλης

Είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο της μεταφυσικής σχεδόν πάνω από 20 χρόνια. Είμαι ένα ισχυρό διάμεσο και μπορώ να προβλέψω με εγκυρότητα πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.  Έχω μυηθεί στις Απόκρυφες Τέ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Τι έχει αυτή ρε παιδί μου και την θέλουν όλοι;

Εντάξει, να μην λέμε ψέματα. Όλες οι γυναίκες ζηλεύουμε λίγο η μία τη άλλη – και οι άντρ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ζηλεύω, ζηλεύω, εσένα που αγαπάω και λατρεύω !

Να σου πω πως δεν καταλαβαίνω το γιατί, ψέματα θα σου πω. Δεν είναι και περίεργο. Η αγάπη ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων !

Είναι ο αρχαιότερος υπολογιστής ο μηχανισμός των Αντικυθήρων; Πόσους αιώνες πριν και ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u