Καρκίνος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

28 Μαρτίου 2020

Οι αλλαγές και οι ανατροπές που αντιμετωπίσατε στα ερωτικά, σας αναγκάζουν να επιβάλλετε «βέτο». Η σκληρότητα που θα δείξετε είναι μάλλον άγνωστη για όσους σας θεωρούσαν «ηπίων τόνων». Μοιραίες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με άτομα από το παρελθόν. Αρκετή κούραση και πισωγυρίσματα στη δουλειά. Καθυστερήσεις σε οικονομική εξέλιξη αλλά και αναποδιές στην εργασία, σας έκαναν να χάσετε την υπομονή σας.Αύριο

29 Μαρτίου 2020

Θα δεχτείτε ένα είδος «κατασκοπείας»στα ερωτικά σας. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, δυνατό παρασκήνιο που θα προσπαθήσει να σας κάνει ζημιά. Το ταίρι σας αντιμετωπίζει δυσκολίες. Οι προοπτικές που ανοίγονται είναι εξαιρετικά καλές. Θα κάνετε ανοίγματα που θα σας βγουν σε καλό. Οικονομικά θα επωφεληθείτε από μια έξυπνη απόφαση.

Καρκίνος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  22/3 – 29/3/2020

Για γερούς λύτες, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους.

Την Κυριακή θα ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό σας και την υγεία σας. Την Δευτέρα η επιστροφή του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να συζητήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον με ανθρώπους που εμπιστεύεστε.

Την Τρίτη στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις.

Την Τετάρτη δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας.

Την Πέμπτη η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πάρετε υπεύθυνες αποφάσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας.

Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα στρέψει την προσοχή σας στην εξέλιξη της καριέρας σας,  ενώ από την άλλη πλευρά  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα σας αναγκάσει να προχωρήσετε σε δυναμικές κινήσεις και να κυνηγήσετε μια συνεργασία.

Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας.

Ενώ την Κυριακή οι όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει Ερμής με τον Ουρανό και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με τις ιδέες σας.Την Κυριακή όμως έχουμε μια ιδιαίτερα ανακουφιστική   πλανητική μετακίνηση για εσάς , η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας.

Ερωτικά

Φίλε/η Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές απαιτήσεις από εσένα, αλλά τουλάχιστον είναι για καλό σκοπό. Βάλε όλη σου την ενέργεια, τη γοητεία και τη σκέψη στον αισθηματικό σου τομέα και δες τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς από την αρχή το ταίρι σου και να θυμηθείς τι ήταν αυτό που σε τράβηξε κοντά του/της εξαρχής. Η εκ νέου προσέγγιση (ή μάλλον υπενθύμιση όλων των θετικών στοιχείων) της σχέσης σας, θα της δώσει μια νέα πνοή και ταυτόχρονα μια δυναμική ώθηση ώστε να ξεπεράσει θέματα ρουτίνας που ενδεχομένως (και αναμενόμενα) μπορεί να αντιμετώπιζε.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, έχεις μπροστά σου μια συναρπαστική εβδομάδα, κατά την οποία θα γοητεύεις και θα γοητεύεσαι από όλον τον κόσμο αδιακρίτως. Η ενέργειά σου και ο ενθουσιασμός σου μπορεί, ωστόσο, να λειτουργήσουν ως μπούμερανγκ καθώς μπορεί να σε κάνουν ιδιαίτερα ανυπόμονο/η. Διατήρησε στάση αναμονής και συλλογής πληροφοριών, τόσο για το άτομο που σε ενδιαφέρει, όσο και για τις προσδοκίες σου για το πρόσωπο αυτό.

Μάρτιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Οι φίλοι σου θα αποτελέσουν το σημαντικότερο στήριγμά σου μέσα στο Μάρτιο, αφού είναι εκεί τόσο για τα εύκολα, όσο και για τα δύσκολα. Νιώθεις μεγάλη ασφάλεια με το να τους συμβουλεύεσαι, κάτι που θα σου βγει σε καλό καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουνίου-1 Ιουλίου]

Βασίζεσαι πολύ στα αγαπημένα σου πρόσωπα στην καθημερινότητά σου όλο το Μάρτιο και αυτό γιατί συναντάς δυσκολίες τις οποίες δυσκολεύεσαι να συζητήσεις με ανθρώπους που δεν  εμπιστεύεσαι πλήρως.

Στον επαγγελματικό τομέα ο Μάρτιος μπαίνει με αρκετά φιλικές διαθέσεις, ωστόσο εσύ φαίνεται ότι δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα τώρα με την καριέρα σου, αφού είσαι σίγουρος/η για τη θετική της πορεία. Αυτό που σε αγχώνει, όμως, είναι ότι οι συνθήκες στον εργασιακό σου χώρο είναι τεταμένες και πολλές φορές μπορεί να επηρεάζεσαι αρνητικά από αυτά που συμβαίνουν.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι για το Μάρτιο έχεις αποφασίσει να υιοθετήσεις μια πιο χαλαρή στάση, αφού δεν αγχώνεσαι ιδιαίτερα και μάλιστα επιβεβαιώνεσαι για αυτό. Τα οικονομικά σου έχουν μια σταθερότητα, η οποία σου επιτρέπει μερικές σπατάλες για τους δικούς σου ανθρώπους, κάτι που σε ανεβάζει σημαντικά.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Ιουλίου]

Η έντονη κινητικότητα των ημερών σε κάνει πιο ενεργητικό/ή, ενώ παράλληλα αυξάνει και τις προσδοκίες σου σε σχέση με το μέλλον. Αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα σαν να είναι παραμύθι και ταυτόχρονα κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια, τα οποία μπορεί να φαίνονται εκτός πραγματικότητας.

Στον επαγγελματικό τομέα ο μήνας ξεκινά με μία αναστάτωση, η οποία δημιουργείται εξαιτίας της άρνησης όλων των μερών να συντονιστούν και να συνεργαστούν. Αυτή η κατάσταση δε θα παραμείνει για πολύ, καθώς πολύ σύντομα το κλίμα αλλάζει και η συναδελφικότητα και η συνεννόηση βελτιώνουν στο μέγιστο την ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα μπορείς να επιτύχεις κάθε στόχο που θέτεις.

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως λόγω της δικής σου διαχείρισης. Δεν είναι άσχημο διάστημα για τα οικονομικά σου, όμως κατά τη διάρκεια του μήνα φαίνεται πως χάνεις λίγο τον έλεγχο και ξοδεύεις αλόγιστα.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Ιουλίου]

Εξαιρετικό διάστημα αυτό για σένα, καθώς οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή σου τώρα, έχουν ως στόχο τη βελτίωση, την εξέλιξη, την αναβάθμιση. Σημαντικό και βοηθητικό ρόλο αυτήν την περίοδο θα παίξουν άτομα από το στενό φιλικό σου περιβάλλον.

Στον επαγγελματικό τομέα σε περιμένουν μεγάλες και σημαντικές εκπλήξεις. Η σταθερότητα που επιζητούσες στην καριέρα σου έρχεται τώρα, κάτι που θα επηρεάσει με τη σειρά του και τα οικονομικά σου θετικά. Πρόσωπα κύρους και ισχύος σου δείχνουν τώρα την εύνοιά τους, γεγονός που σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στον οικονομικό τομέα μπορεί να χρειαστούν αναπροσαρμογές του προϋπολογισμού σου, καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομική ζημιά. Ωστόσο, από τα μέσα Μαρτίου, μία κρυφή πηγή εσόδων, εμφανίζεται, δίνοντάς σου μια ανάσα για να περάσεις πιο άνετα το υπόλοιπο του μήνα και ενδεχομένως ένα μέρος του επόμενου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αρκετά δραστήριος ο Μάρτιος για την αισθηματική σου ζωή. Θα υπάρξουν ερωτικές εξάρσεις που θα έρχονται και θα φεύγουν ξαφνικά. Όχι γιατί κάτι θα συμβαίνει, αλλά γιατί έτσι θα λειτουργείς εσύ αυτήν την περίοδο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η τείνεις αυτό το μήνα να καταπιέζεις τον ερωτισμό σου και να αντιμετωπίζεις το ταίρι σου μόνο με θυμό. Δε σου έχει κάνει κάτι και καλύτερο θα ήταν να μην κουβαλάς μέσα στη σχέση όσα προβλήματά σου δεν αφορούν άμεσα στο/στη σύντροφό σου. Η συμπεριφορά σου δημιουργεί απογοητεύσεις στο ταίρι σου κι αν αυτό δεν αλλάξει στο εγγύς μέλλον, είναι πολύ πιθανό πως το τέλος του μήνα να δημιουργήσεις έναν ανώφελο εμφύλιο. Συγκρατήσου και προστάτευσε τη σχέση σου πρώτα από σένα τον/την ίδιο/α κι έπειτα από εξωγενείς παράγοντες.

Αν είσαι αδέσμευτος/η διανύεις ένα ιδιαίτερα θερμό διάστημα, φλερτάρεις ασύστολα και αυξάνεις τις εμπειρίες σου, αλλά μέχρι εκεί. Νιώθεις πως η οποιαδήποτε δέσμευση αυτή την στιγμή θα είχε τη μορφή φυλακής στη ζωή σου και από το να ταλαιπωρείς τους άλλους και να ταλαιπωρείσαι κι εσύ, προτιμάς να καταφεύγεις σε πιο εφήμερες καταστάσεις, χωρίς υποχρεώσεις και ευθύνες.

Έτος 2020

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στο ζώδιο σας, στα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε θα έχετε προβλήματα στην έκφραση και την επικοινωνία γενικά.  Θα υπάρχει έλλειψη πνευματικής εστίασης.

Οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές, καθώς άλλα θα καταλαβαίνετε κι άλλα θα λέτε. Όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο της δεύτερης ευκαιρίας για μια υπόθεση, όπως και η έρευνα πριν αποφασίσετε για κάτι που σας αφορά.

Η Σεληνιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σας στις 10 Ιανουαρίου και μια ηλιακή έκλειψη εμφανίζεται πάλι “πάνω” σας, στις 21 Ιουνίου. Αυτές είναι οι τελευταίες στα παρορμητικά ζώδια για κάποιο χρονικό διάστημα. Με τη Σεληνιακή έκλειψη, μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να θέσετε πρώτα τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να δείτε το αποκορύφωμα κάτι, και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές, ή να αντιμετωπίσετε τις αποτυχίες και να κάνετε αλλαγές. Με την ηλιακή έκλειψη, μπορείτε να εστιάσετε στο ξεκίνημα κάποιας κατάστασης, ή να βρείτε κάτι εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σε εξάγωνο με το 10ήμερο σας, σας επιτρέπει να εκφράσετε τον εαυτό σας πληρέστερα, περισσότερο σε συμφωνία με το ποιοι είστε πραγματικά. Αυτό θα είναι μια απελευθερωτική και ευχάριστα εκπληκτική χρονιά. Στην εργασία, μπορεί να σας προσφερθεί μια νέα θέση, προώθηση ή έστω μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Αν ψάχνετε για εργασία μπορεί να βρείτε  μια σημαντική ανακάλυψη που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Με υπομονή δρομολογείστε στόχους σας. Η πορεία δείχνει πως θα ενδιαφερθείτε και για κάτι εντελώς καινούργιο.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το δεκαήμερο σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019, μπορεί να διευκολύνει στόχους, που ίσως να φανούν πρόκληση. Η λήψη περισσότερων από ό, τι πραγματικά χρειάζεστε θα επηρεάσει άλλους ανθρώπους και θα μπορούσε να προκαλέσει ένταση σχέσεων. Γι ‘αυτό να είστε ευγνώμονες για αυτό που έχετε ήδη και να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία, την απληστία, την υπερβολή και τη σπατάλη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου κοντά στα γενέθλιά σας, είναι μια ώθηση. Αυτή είναι η προσωπική σας νέα χρονιά, ώστε να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το επόμενο έτος. Η υπεύθυνη και διακριτική, προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση.

28 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου: Ο Ερμής ανάδρομος το δικό σας 10ήμερο, προκαλεί χάος με τις σκέψεις, τις επικοινωνίες, τα ταξίδια και τα ηλεκτρονικά. Μπορείτε επίσης να μιλάτε για για το παρελθόν ή να συναντάτε απροσδόκητα ανθρώπους από το παλιά. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα έχουν μερικές καθυστερήσεις, αλλά ίσως αυτό να κυλήσει υπέρ σας.

6 έως 18 Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται “πάνω”σας. Αναφορικά, είναι μια καλή χρονική στιγμή, να βιώσετε μια όμορφη αισθηματική ιστορία, να κινηθεί κάποιο οικονομικό ζήτημα που είχε καθυστερήσει, ακόμη και να ασχοληθείτε με ζητήματα της εξωτερικής σας εμφάνισης.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 12 Ιουλίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη αυτή, σας φέρνει σε πιο έντονους ρυθμούς σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι. Ένα πιθανό πρόβλημα οικογενειακού ή φιλικού μέλους, λιγότερο δυνατού, θα σας ωθήσει να το υπερασπιστείτε με σθένος.

Όλο το χρόνο: Η “μάχη”που δίνει ο  Ποσειδώνας για ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον προς την πνευματικότητα και την ανθρωπότητα, σας κάνει πιο συμπονετικούς, ευφάνταστους και ιδεαλιστές. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο πνευματική πορεία χωρίς να εγκαταλείψετε την υλική άνεση και ασφάλεια. Μπορείτε ακόμη, να δεθείτε πιο βαθιά στο πνευματικό επίπεδο με τον -την σύντροφό σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι από το 10ήμερο σας μπορεί να σας προκαλέσει, να θέλετε περισσότερα από ό, τι έχετε, κι ενδεχομένως, από ότι χρειάζεστε. Η ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε, είναι μια καλή συμβουλή και κυρίως, μια ισορροπία ψυχής.

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Καλή τύχη και ανάπτυξη. Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα καθιστούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά ζητήματα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης, φέρνει αναστάτωση σε σχέσεις χωρίς γερό υπόβαθρο. Η ανασφάλεια και οι αρνητικές επεμβάσεις, προκαλούν τεράστια ανησυχία, ακόμη και σε γερούς δεσμούς. Δείξτε σοφία και υπομονή, μέχρι να περάσει η ταραχή του μυαλού σας.

18 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου: Ο ανάδρομος θα φέρει τις αναποδιές του στις επικοινωνίες, στις μηχανές, τα τροχοφόρα, τις επικοινωνίες, συναντήσεις,συζητήσεις και σε ότι αφορά την καθημερινότητα.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Αυτή η έκλειψη, στις 5 Ιουλίου,φανερώνει κυρίως την ανασφάλεια και την διαφοροποίηση. Άλλες οι δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες, κι άλλες του περιβάλλοντος σας. Αυτό είναι αρκετό, να φέρει εκνευρισμό και ένταση. Οργανώστε τις ανάγκες σας και συμβιβαστείτε και με τον χρόνο των υπολοίπων.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι σας, εστιάζει σε αυτό που σας κάνει εσάς, χαρούμενους κι ευτυχισμένους. Καλό θα ήταν, να αποφύγετε την “ποσότητα”και να σπεύσετε στην ποιότητα. Το “μπούγιο”δεν κάνει καλό πουθενά και ποτέ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 22 Ιουλίου)

Όλο τον χρόνο: Ο Πλούτωνας απέναντι σας είναι πιθανό να αυξήσει δραματικά την ανάγκη σας να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και της ζωής των ανθρώπων γύρω σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ισχυρή αντίδραση στις σχέσεις σας, με έντονους αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις. Ωστόσο, μέσω της αντιπαράθεσης και των αγώνων εξουσίας, λαμβάνει χώρα η εξέλιξη της ψυχής. Μάθετε πώς να χειρίζεστε τη δική σας δύναμη μέσα στις σχέσεις. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη στάση σας για τα δικά σας δικαιώματα χωρίς να ελέγχετε άλλους.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου: Ο Κρόνος απέναντι από το δεκαήμερο σας, μπορεί να φέρει προκλήσεις και εμπόδια στην πρόοδο σας. Κάποιες φορές μπορεί να αισθανθείτε μια βαριά αίσθηση ευθύνης και περιορισμό της ελευθερίας ή της αυτο-έκφρασης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση καθώς παλεύετε μέσα από βαρετή ρουτίνα, όταν απλά θέλετε να ξεφύγετε. Αντιμετωπίζοντας κάθε αντιπαλότητα, θα ενισχύσετε τον χαρακτήρα σας και θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

26 Φεβρουαρίου έως 11 Αυγούστου: Ο Δίας που βρίσκεται απέναντι σας, σας κάνει να θέλετε όλο και περισσότερα πράγματα. Η επέκταση και η υπερβολή, είναι χαρακτηριστικό του πλανήτη. Βέβαια, το ότι βρίσκεται στον Αιγόκερω, δίνει από μόνος του έναν περιορισμό. Παρόλα αυτά έχει την τάση να “φουσκώνει”τις επιθυμίες. Αποτέλεσμα,να προκαλείτε τους γύρω σας, χρησιμοποιώντας ενίοτε, την αλαζονεία.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ακριβώς στις 4 Απριλίου, σας κάνει να λειτουργείτε σαν ηφαίστειο λίγο πριν να εκραγεί. Ο λόγος, είναι πως οι ενέργειες και των δυο πλανητών, προκαλούν αυτήν την αίσθηση. Κρεσέντο πάθους λοιπόν, προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε.  Η όψη επαναλαμβάνεται στις 2/6 με 19/7.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος που βρίσκεται απέναντι  σας μπορεί να φέρει καθυστερήσεις που πιθανώς συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ίσως οι φιλοδοξίες σας να καθυστερήσουν επειδή ο χρόνος δεν είναι σωστός. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα μαθήματα ή δεξιότητες για μάθηση, ώστε να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε πλήρως τις νέες ευκαιρίες στο εγγύς μέλλον. Να είστε υπομονετικοί, εστιάστε στη σκληρή δουλειά και φροντίστε τον εαυτό σας.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ερωτικά σου;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις έναν νέο έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή σου; Συνομίλησε απευθείας με τον έμπειρο αστρολόγο για όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Καρκίνος

Γενικά

22/6 - 22/7

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αρκετά παρορμητικοί, εσωστρεφείς, διαισθητικοί, και ευαίσθητοι. Οι Καρκίνοι είναι αρκετά προστατευτικοί.

Αγαπούν την οικογένεια, θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και συνήθως είναι αρκετά δεμένοι με την μητέρα τους.

Η διάθεση τους μεταβάλλεται συχνά, είναι κυκλοθυμικοί. Είναι ιδιαίτερα τρυφεροί και ρομαντικοί.

Καρκίνος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Ο πιο ευαίσθητος και αδύναμα συναισθηματικός τύπος ολόκληρου του ζωδιακού, είναι ...

Η γυναίκα Καρκίνος

In category Καρκίνος αστρολογία

Όταν είναι ερωτευμένη δουλεύει με δύο τρόπους. Αρχικά είναι πολύ ντροπαλή, ευγενικ ...

Καρκίνος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Καρκίνο

Υδάτινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Τα ζώδια του Νερού έχουν μία ρομαντική και παρατηρητική φύση και συχνά όλες τους ο ...

Ωροσκόπος Καρκίνος – Η δύναμη της ευαισθησίας

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Με τον Ωροσκόπο Καρκίνο, Η συνείδηση του εαυτού έρχεται μέσα από την σοφιστικέ επα ...

Τα πρώτα ένστικτα ενός Καρκίνου

In category Αρθρογραφία Καρκίνος

Στην αστρολογία, ο Καρκίνος ανήκει στον 4ο Οίκο του Ωροσκοπίου και είναι ένα θηλυκό ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μιχάλης

Είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο της μεταφυσικής σχεδόν πάνω από 20 χρόνια. Είμαι ένα ισχυρό διάμεσο και μπορώ να προβλέψω με εγκυρότητα πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.  Έχω μυηθεί στις Απόκρυφες Τέ ...

Μαντώ

Είμαι η Μαντώ και από μικρή ηλικία ανακάλυψα ότι είχα το χάρισμα της ενόρασης. Ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι πολύ δυνατή στην πρόβλεψη και στην ενόραση. Πάντα προτιμώ να χρησιμοποιώ στις προβλέψεις μου αρ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Επανασύνδεση με τον άνδρα Καρκίνο;

Και γιατί όχι. Άλλωστε, ο άνδρας Καρκίνος έχει μεγάλη φήμη για το συναισθηματικό του δέ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Νόμοι της έλξης…

Μην αφήνετε το κακό Κάρμα να καταστρέψει την αγάπη σας. Παρατηρήσατε πως μερικοί άνθρω ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Οι ενοχές και η πνευματική εξέλιξη !

Κάποιες φορές μπορεί ο μεγαλύτερος εχθρός να γίνει ο ίδιος μας ο εαυτός. Αυτό πολλές φο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u