Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Πανσέληνος στον Λέοντα σήμερα θα πραγματοποιηθεί στον 5ο σας  οίκο  και θα έχετε ευκαιρίες για να πετύχετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια και να συναντήσετε φίλους ωστόσο ίσως να πρέπει να κάνετε και κάποια έξοδα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθειτε με το ταίρι σας και τα παιδιά σας και μπορεί να πάρετε χαρά από μια κατάσταση ωστόσο οικονομικά για τα παιδιά αλλά και κάποιες ανασφάλειες για το ταίρι σας θα σας προβληματίσουν.Οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχία σε μια γνωριμία αλλά θα πρέπει να παραμερίσετε την ανασφάλειά σας.Αύριο

6 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 5ο σας οίκο και ενώ θα έχετε την ανάγκη να προβάλλετε τη δημιουργικότητα σας και να διασκεδάσετε μπορεί να έχετε ανατροπές σε οικονομικά αλλά και κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους ή ομάδες.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας και τα παιδιά σας και ίσως να πιεστείτε αρκετά.Οι αδέσμευτοι ίσως να νιώσετε απόρριψη από κάποιο άτομο.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει την Πανσέληνο που θα έχει προηγηθεί και ίσως να κάνατε περισσότερα έξοδα από όσα θα έπρεπε για να ικανοποιήσετε κάποιες ανάγκες σας ωστόσο στις 08.02 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα σας βοηθήσει αρκετά αφού ίσως να έχετε κάποια ξαφνικά έσοδα από συνεργασίες .

Στις 10.02 ωστόσο αποφύγετε να έχετε έντονες συζητήσεις μέσα στην καριέρα σας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία αφού η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα ίσως να πιέσει κάποια κατάσταση.

Από τις 12.02 ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και θα έχετε καλύτερες εξελίξεις σε συζητήσεις που θα κάνετε ενώ θα έχετε την ευκαιρία να καταφέρετε στόχους και να περάσετε όμορφα με φιλικά σας πρόσωπα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να καλύψετε έξοδα που ίσως να κάνατε για τα παιδιά σας ενώ θα έχετε ίσως και κάποιο δώρο από το ταίρι σας συναισθηματικό ή υλικό ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε γύρω στις 10.02 εντάσεις που ίσως να έχετε για θέματα της οικογένειάς σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία ή να έχετε επανένωση μετά από κάποια απομάκρυνση ενός προσώπου ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να έχει περάσει στους Ιχθύς και κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες σκέψεις ή να προετοιμάζετε ένα σχέδιο ή συνεργασία που θα σας αποφέρει οικονομικά ενώ ο Κρόνος θα συνεχίσει να υποστηρίζει και το Φεβρουάριο κάποιους στόχους σας.

Ωστόσο στις 05.02 η Πανσέληνος στον Λέοντα ίσως να σας φέρει κάποια ξαφνικά έξοδα που θα τα κάνετε μάλλον για την ικανοποίησή σας ή κάποια χόμπι σας ωστόσο θα τα αναπληρώσετε με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 08.02 και κάποια ξαφνική βοήθεια οικονομική ή ξαφνικά έσοδα που θα έχετε.

Κάποιοι από εσάς θα πρέπει γύρω στις 10.02 να αποφύγετε εντάσεις και  χειριστικές συμπεριφορές στην καριέρα σας με τη σύνοδο Ερμή –Πλούτωνα ,Στις 12.02 θα περάσει ο Ερμής στον Υδροχόο και θα έχετε αρκετή επικοινωνία με το περιβάλλον σας αλλά και με φίλους ενώ το εξάγωνο Ερμή-Δία στις 18.02 θα είναι αρκετά ευνοϊκό για κάποια σχέδιά σας ,κάποιο ταξίδι με φιλικά σας πρόσωπα αλλά θα έχετε και υποστήριξη σε κάποια προσωπικά σας ξεκινήματα.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20.02 ίσως να σας σπρώξει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που δεν θα ανακοινώσετε και ίσως να έχετε και μια τάση προς την πνευματικότητα ή τον οραματισμό ενώ από τις 21.02 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα βελτιώσει την εμφάνισή σας,την διάθεσή σας αλλά και τα οικονομικά σας.Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στο ζώδιό σας στο τέλος του μήνα θα είναι όψη τύχης για κάποιους από εσάς αλλά και οι υπόλοιποι του ζωδίου σας παρόλο που ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές και έξοδα στο τέλος θα έχετε θετικότητα στην επικοινωνία,σε συμφωνίες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε επαφές με φίλους και θα έχετε τη δυνατότητα να εκπληρώσετε κάποιους στόχους σας ωστόσο κάποιοι από εσάς αποφύγετε φλερτ και παράλληλες σχέσεις αλλά και κάποιοι επικριτική διάθεση με το ταίρι σας που ίσως να σας απομακρύνει.Κάποιοι ωστόσο προς το τέλος του μήνα ίσως να θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία που ίσως να κρατήσετε μυστική και να κοινοποιήσετε μετά τις 21.02 ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μια πολύ ευνοϊκή και τυχερή γνωριμία προς το τέλος του μήνα.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Δία να έχει περάσει στο ζώδιό σας και πολλοί θα έχετε τη διάθεση να κάνετε νέα ξεκινήματα ωστόσο στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου που θα έχετε τον κυβερνήτη σας ανάδρομο ίσως να πρέπει να κάνετε για λίγο διάστημα υπομονή και να κάνετε τις κατάλληλες προετοιμασίες μέχρι την ορθοδρόμησή του στις 14.01 αλλά και την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 20.01.Ο Δίας επίσης από τις 16.05 θα περάσει στον Ταύρο και θα φέρει μεγάλη εύνοια στα οικονομικά σας ή θα αποκαταστήσει απώλειες που είχατε τα δύο τουλάχιστον προηγούμενα χρόνια.Ο Κρόνος επίσης στις 07.03 θα περάσει στους Ιχθύς και ίσως να προετοιμάσετε κάποιο σχέδιο στην καριέρα σας ωστόσο κάποιοι ίσως να πρέπει να πιεστείτε για να πετύχετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους.

Επίσης ο Πλούτωνας που θα περάσει για ένα μικρό διάστημα στον Υδροχόο από 23.03 μέχρι τις 12.06 θα σας δώσει μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά που θα εγκατασταθεί μόνιμα στον Υδροχόο και αυτό θα είναι μια ισχυρή υποστήριξη για εσάς μέσα στο κοινωνικό σύνολο ,θα έχετε μεγάλη στήριξη από φίλους αλλά και θα έχετε τη δυνατότητα να εγκαθιδρυθείτε σε ένα μεγάλο κοινωνικό σύνολο ανθρώπων και να καταφέρετε στόχους σας.Για το υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς που θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω θα φέρει ξεκαθαρίσματα στην καριέρα και στις σχέσεις του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σας.Επίσης τον Ιούνιο το εξάγωνο Δία –Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε έσοδα από την εργασία σας και να καταφέρετε να νιώσετε ασφάλεια σε ένα κοινωνικό επίπεδο ενώ και τον Αύγουστο η προσέγγιση του Δία προς τον Ουρανό θα φέρει σε κάποιους από εσάς ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών και συναισθηματικών.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος θα είναι τέσσερις .Δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού –Ζυγού και τον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και τον άξονα των οικονομικών σας.ΟΙ Ηλιακές θα πραγματοποιηθούν στις 20.04 και 14.10 ενώ οι Σεληνιακές στις 05.05 και 28.10.Θα πρέπει λοιπόν μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά.κληρονομικά,οφειλές και εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσετε πιο άνετα σε νέα ξεκινήματα σχέσεις και συνεργασίες.

Επίσης αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες ή να αγοράσετε κάποιο μεταφορικό μέσο,ηλεκτρικές συσκευές τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος .Από 28.12-18.01 με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω ίσως να έχετε καθυστερήσεις στην καριέρα σας,από 20.04-15.05 ίσως να έχετε αναβολές σε οικονομικές συμφωνίες αλλά ίσως να έχετε και κάποια επιστροφή χρημάτων,από 23.08-05.09 ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ίσως να φέρει κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά και από 13.12 -02.01.23 στον Αιγόκερω και τον Τοξότη και πάλι ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε συμφωνίες και κάποια σχέδιά σας.

Ερωτικά θα ευνοηθείτε αρκετά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 21.02 -17.03 ενώ και η Αφροδίτη στον Λέοντα που θα παραμείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από 05.06-09.10 θα αναπτύξει την ανάγκη σας για φλερτ και θα ευνοήσει τα ερωτικά σας.Η Αφροδίτη επίσης θα είναι  ανάδρομη και σε κάποιους ίσως να φέρει και επιστροφές από το παρελθόν.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, Μόνο για τα καλά χαρα ...

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, Αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Ωροσκόπος Κριός – Η πύρινη καταιγίδα

In category Αρθρογραφία Κριός

Με τον Ωροσκόπο Κριό, υπάρχει μία έντονη ανάγκη να προσεγγίζετε τη ζωή με έναν άμεσ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό

In category Αρθρογραφία Κριός

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγω ...

Ο Αυτοσκοπός του Κριού

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τον στόχο μας και τι μπορούμε να πετύχου ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Βίκυ

Πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Παράλληλη σχέση; Συναισθηματικό αδιέξοδο; Τρίτο πρόσωπο; Μάθε την αλήθεια και προχώρησε ανάλογα την ζωή σου. Είναι ο/η ιδανικός/ή για σένα ; Μάθε τώρα με ένα τηλεφώνημα .  Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου κ ...

Όλγα Πυροβόλου

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Δεν θα τον/την ξαναδώ ποτέ …

Εδώ γελάμε, αλλά οι λυγμοί μας, Κινδυνεύουν να τους ξυπνήσουν όλους, γιατί πήγε και αργ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να προσεγγίσεις τον/την Σκορπιό;

Τα Σκόρπια τα Σκορπιάκια μας γνωρίζουμε πως είναι πλάσματα, Που αγαπάνε πολύ το μυστήρ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τα μυστικά της Σφίγγας !

Τι ήταν η αινιγματική Σφίγγα; Γιατί έθετε ερωτήματα σους ανθρώπους και σε τι αποσκοπού ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u