Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

28 Σεπτεμβρίου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή κάποιες οφειλές ωστόσο ακόμη κι αν πιεστείτε θα έχετε κάποια βοήθεια ή κάποια έσοδα που θα σας βοηθήσουν.Κάποιοι προσέχετε εντάσεις στην καριέρα σας.

Ερωτικά

Ίσως το ταίρι σας να είναι πιο απαιτητικό σήμερα ή να προκύψουν κάποιες ζήλιες ωστόσο ίσως να έχετε και μεγαλύτερη ερωτική διάθεση..Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποιο μυστικό ερωτικό ενδιαφέρον.Αύριο

29 Σεπτεμβρίου 2022

Γενικά

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε από το πρωί  αρκετά έξοδα θα μπορέσετε  να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά προς το απόγευμα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι σήμερα θα ξεπεράσετε συναισθηματικές ελλείψεις και θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε ένα όνειρό σας πραγματικότητα σχετικά με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ίσως να σας έφερε την ευκαιρία μιας νέας συνεργασίας ωστόσο   το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που θα  είναι σε ισχύ  θα  σας δημιουργεί κάποια θέματα με τα οικονομικά σας . Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου  όμως που θα ολοκληρωθεί στις 28.09  ίσως να σας δώσει λύσεις ή μέσα από κάποιες δικές σας προσπάθειες και κάποιες επαφές που θα κάνετε να καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Στις 29.09 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό και θα έχετε βελτίωση και εύνοια στις επαφές σας ενώ ίσως να έχετε και εύνοια σε κάποια σχέδιά σας.

Ο Ερμής στο τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται σε στάση ενώ θέματα της εργασίας ή της καθημερινότητάς σας που είχαν καθυστερήσει θα τακτοποιηθούν από βδομάδα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι  θα ασχοληθείτε αρκετά με το ταίρι σας και θα έχετε βελτίωση στη σχέση σας ενώ ίσως να έχετε και βελτίωση στην επικοινωνία σας.

Οι αδέσμευτοι ίσως να σταθεροποιήσετε κάποια σχέση που ίσως να σας δημιουργούσε κάποια ανασφάλεια ή ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Οκτώβριος 2022

Ο Οκτώβριος θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανό να βρίσκεται σε ισχύ και ίσως να σας πιέζει σε θέματα οικονομικά  ενώ η αντίθεση ανάδρομου Ερμή-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει κάποιες υποχρεώσεις που είχατε παραμελήσει ενώ αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες μέσα στην εργασία σας γιατί ίσως να έχετε παρανοήσεις.Ωστόσο η Αφροδίτη στον Ζυγό θα ευνοήσει τις σχέσεις σας ενώ και ο Ερμής ευθύδρομος από τις 03.10 θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε καλύτερα κάποιες υποχρεώσεις σας μέσα στην εργασία ή την καθημερινότητα.

Η Πανσέληνος επίσης στο ζώδιο σας στις 09.10 θα είναι αρκετά ευνοϊκή ώστε να σταθεροποιήσετε ή να ολοκληρώσετε μια συνεργασία ή κάποιον στόχο σας.Στις 11.10 ωστόσο προσέχετε κάποια αφηρημάδα που θα έχετε με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε συζητήσεις και μετακινήσεις  αλλά προσέχετε αρκετά και την υγεία σας ενώ και στις 18.10 προσέχετε κάποιες επαφές που θα έχετε,απώλειες και εξαπατήσεις.

Στις 22.10 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου  επίσης θα βοηθήσει κάποιους από εσάς σε συζητήσεις και μακροχρόνιες συμφωνίες .Στις 23.10 ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό ταυτόχρονα με την Αφροδίτη που θα περάσει στον ίδιο χώρο και ίσως να σας απασχολήσουν αρκετά οικονομικά θέματα κληρονομικά και οφειλές  ενώ και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 25.10 που θα είναι και μερική Έκλειψη Ηλίου θα σας προβληματίσει με θέματα οικονομικά και ίσως να πρέπει να κάνετε αναγκαστικά κάποιες αλλαγές  ώστε να κάνετε κάποια τακτοποίηση.

Στις 30.10 ο Άρης κυβερνήτης σας θα γίνει ανάδρομος και ίσως να αναθεωρήσετε κάποιες συμφωνίες ή αποφάσεις σας  ενώ κάποια σχέδιά σας ή οφειλές  ίσως να πάρουν κάποια παράταση.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε ηρεμία με το ταίρι σας και βελτίωση στη σχέση σας ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά ή κάποια μείωση στα οικονομικά που κερδίζει το ταίρι σας ενώ ίσως να σας απασχολήσουν αρκετά και κάποια έξοδα των παιδιών σας.Αποφύγετε ωστόσο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις από τις 11.10 αφού ίσως και να αλλάξετε γνώμη.

Οι αδέσμευτοι μέχρι και τις 09.10 ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε μια γνωριμία και να προχωρήσετε σε μια σχέση ενώ προς το τέλος του μήνα ίσως να είστε πιο ερωτικοί και ελκυστικοί και δεν αποκλείεται να κάνετε μια πολύ έντονη ερωτική γνωριμία που ίσως να αλλάξει κάποια δεδομένα σας.

Έτος 2022

Το 2022 θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη ανάδρομη να βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον τομέα της καριέρας σας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και πολλοί του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σας ίσως να επανεξετάσετε επαγγελματικά σας θέματα και ίσως να θελήσετε να μεταμορφώσετε σχέσεις και συνεργασίες ή να αναθεωρήσετε τη στάση σας γενικότερα και με την κοινωνικότητά σας.Ο Πλούτωνας θα παραμείνει σε αυτή τη θέση όλο το 2022 και θα πιέσει εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας για να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους ή να αντιμετωπίσετε σοβαρές αλλαγές στην καριέρα σας .

Ο Ποσειδώνας θα επηρεάσει επίσης το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας από την 20η –την 25η μοίρα των Ιχθύων και θα συνεχίσει να σας δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα ενώ η σύνοδός του με τον Δία στις 12.04 θα σας δώσει περισσότερη διαίσθηση ,την ανάγκη να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν σας για να δείτε τι έφταιξε αλλά και να συγχωρήσετε ή να ασχοληθείτε περισσότερη με την πνευματική ζωή.

Ο Ουρανός από την 10η μοίρα μέχρι την 18η μοίρα του Ταύρου θα δημιουργήσει ανατροπές στις αρχές του χρόνου  με το τετράγωνο που θα κάνει με τον Κρόνο αλλά και από το Σεπτέμβριο  και μετά θα πρέπει να χειριστείτε με ψυχραιμία κάποιες δυσκολίες που ίσως προκύψουν σε θέματα οικονομικά  κάποιες απώλειες ή εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσετε.

Ο Δίας θα έχει περάσει στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο  με το ξεκίνημα της χρονιάς και όπως αναφέρθηκε θα σας βοηθήσει σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο ίσως και για να επιλύσετε καταστάσεις από το παρελθόν ενώ θα σας δώσει μεγαλύτερη ευαισθησία και έμπνευση μέχρι και τις 10.05 ,προστασία και ψυχική ηρεμία.Στη συνέχεια μέχρι και τις 28.10 θα περάσει στο ζώδιό σας και θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή ώστε να καταφέρετε κάποιους στόχους σας ή να εκφράσετε ή να παρουσιάσετε ότι προετοιμάζατε το προηγούμενο διάστημα ενώ πολλοί θα έχετε ανοίγματα και επιτυχία στα σχέδιά σας.Αρκετά σημαντική στιγμή για εσάς θα  είναι η σύνοδος Άρη-Δία που θα πραγματοποιηθεί στις 29.05 και θα δώσει στις αρχές του δεκαημέρου σας μεγάλη επιτυχία.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα ευνοηθείτε από τον Δία στους Ιχθύς από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τις 11.02 ενώ όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 12.05-28.10 θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες ενώ η σύνοδος του με τον Άρη στις 29.05 ίσως να φέρει μια σημαντική προσωπική επιτυχία για κάποιους από εσάς.Οι εκλείψεις που θα επηρεάσουν το δεκαήμερο σας θα είναι αυτή στις 30.04 και 25.10 που θα σας πιέσουν σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα επηρεαστείτε από το Δία στους Ιχθύς από τις 12.02 -25.03 ενώ ή πιο τυχερή όψη της χρονιάς το εξάγωνο Δία-Ουρανού που θα ολοκληρωθεί στις 18.02 θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο που θα σας δώσει ξαφνικές ευκαιρίες και ίσως έσοδα ή κάποια ξαφνική τύχη.Επίσης ο Κρόνος μέχρι τον Μάρτιο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας αλλά και σχέσεις επαγγελματικές αλλά και συναισθηματικές όπως επίσης από τις 10.09 έως το τέλος του 2022.Ωστόσο θα πρέπει κυρίως από το καλοκαίρι και μετά να δώσετε προσοχή στα οικονομικά σας και να έχετε εναλλακτικές λύσεις.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε τη θετική επιρροή του Δία που θα σας προστατεύει από 25.03-10.05 ενώ και ο Κρόνος από 10.03 μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε αρκετούς στόχους σας,φιλίες,σχέσεις και συνεργασίες.Η σύνοδος επίσης του Δία-Ποσειδώνα που θα σας επηρεάσει τον Απρίλιο θα είναι ευεργετική για εσάς αφού θα έχετε έντονη διαίσθηση και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις από το παρελθόν.Κάποιοι επίσης ίσως να έχετε και κάποια συναισθηματική ικανοποίηση ή ανταμοιβή.Πιό δύσκολα θα είστε το τέλος του δεκαημέρου σας αφού ο Πλούτωνας θα επηρεάζει περισσότερο εσάς με ριζικές μεταμορφώσεις στη ζωή σας ή την καριέρα σας ενώ θα πρέπει τις κρίσιμες στιγμές να έχετε ψυχραιμία και λογική στην διαχείριση των καταστάσεων.Αποφύγετε συγκρούσεις γύρω στις 25.02 και αρχές Ιουλίου στα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν αρκετά τα οικονομικά σας και ίσως πιεστείτε να τακτοποιήσετε οφειλές και χρέη προς τρίτους ενώ θα πρέπει να μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα και να μην πάρετε ρίσκα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές της χρονιάς ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην εργασία σας και να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας αλλά και την διαχείριση των οικονομικών σας ωστόσο καλό θα είναι μέχρι και τις αρχές Μαρτίου με τον Άρη στον Αιγόκερω να αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις μέσα στην καριέρα σας και τον επαγγελματικό σας χώρο.Κάποιοι ίσως να έχετε και περισσότερη κούραση ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή ώστε να καταφέρετε να έχετε θετικά αποτελέσματα ενώ προσέχετε αρκετά την συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα στις 25.02 που μπορεί να φέρει βίαιες καταστάσεις στην εργασία σας.

Ο Άρης στον Υδροχόο θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός για εσάς από 07.03 έως 14.04 ενώ θα είναι μια ιδανική περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα με μακροχρόνια αποτελέσματα.Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με τον Άρη στους Ιχθύς από 15.04-24.05 ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια πραγματοποίηση ονείρων σας ακόμη κι αν θα πρέπει να έχετε αρκετό ρεαλισμό για να τα καταφέρετε.Ο Άρης στον Κριό θα είναι ιδανικός για να δείξετε την αποφασιστικότητά σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα με πολύ σημαντική στιγμή την 29.05 ενώ ο Άρης από τον Ταύρο από τις 05.07-20.08 θα φέρει δυσκολίες και ανατροπές στα οικονομικά σας .

Ευνοϊκός θα είναι στη συνέχεια ο Άρης από τους Διδύμους  που θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της χρονιάς σε αυτό το ζώδιο και θα δώσει μεγάλη ώθηση στα σχέδιά σας ωστόσο από τις 30.10 μέχρι και το τέλος της χρονιάς του 2022 που θα είναι ανάδρομος καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για νέα ξεκινήματα ενώ θα πρέπει να μετριάσετε και λίγο την παρορμητικότητά σας και να προσέξετε τα μεταφορικά σας μέσα. Επίσης τα διαστήματα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία καλό θα είναι να μην υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις από 15.01-15.02,από 12.05-03.06 και 11.09-02.10.22..

ΕΡΩΤΙΚΑ

Το ξεκίνημα της χρονιάς θα γίνει με την Αφροδίτη να βρίσκεται ανάδρομη στον Αιγόκερω και πολλοί ίσως να έχετε επανασυνδέσεις ενώ από τις 29.01 που η Αφροδίτη θα γυρίσει ευθύδρομη αλλά και η σύνοδος της με τον Άρη στον Αιγόκερω που θα υφίσταται μέχρι και τις αρχές Μαρτίου και θα επηρεάσει όλο τα δεκαήμερα του ζωδίου σας θα φέρουν έντονες γνωριμίες ,έρωτες και δυνατές ερωτικές στιγμές .Επίσης και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη που θα περάσουν μαζί στον Υδροχόο μέχρι και το τέλος του Μαρτίου θα σας ευνοήσει σε νέους έρωτες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μόνιμες,σταθερές σχέσεις.

Ο Δίας στον Κριό από 11.05-28.10 θα σας φέρει νέες γνωριμίες ,νέα συναισθηματικά ξεκινήματα αλλά και επισημοποίηση της σχέσης σας για κάποιους..Επίσης η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει νέες γνωριμίες και φλερτ από 24.06-18.07 ,η Αφροδίτη στον Λέοντα  από 12.08 -05.09 θα ευνοήσει μόνο το 1ο δεκαήμερο με τυχερές γνωριμίες και επισημοποίηση στις σχέσεις ή εύνοια σε σχέση με τεκνοποίηση ή τα παιδιά ενώ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας ακόμη και χωρισμούς.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από 30.09 -23.10 θα είναι αρκετά ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και βελτίωση στις σχέσεις των δεσμευμένων αλλά και επισημοποίηση.Μέχρι τις 17.11 θα είναι επίσης ένα δύσκολο διάστημα για τις ερωτικές σας σχέσεις ενώ  μέχρι και το τέλος της χρονιάς με την Αφροδίτη στον Τοξότη και στην συνέχεια στον Αιγόκερω θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες και επισημοποίηση.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, Μόνο για τα καλά χαρα ...

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, Αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Ο Αυτοσκοπός του Κριού

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τον στόχο μας και τι μπορούμε να πετύχου ...

Ωροσκόπος Κριός – Η πύρινη καταιγίδα

In category Αρθρογραφία Κριός

Με τον Ωροσκόπο Κριό, υπάρχει μία έντονη ανάγκη να προσεγγίζετε τη ζωή με έναν άμεσ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό

In category Αρθρογραφία Κριός

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ζωή

Είμαι η Ζωή και ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Εγώ θα προχωρήσω στις αποκαλύψεις , θα μάθεις όλα όσα δεν ήξερες και όλα όσα σου έκρυβαν και θα αποφασίσεις ποια π ...

Αφροδίτη

Είμαι η Αφροδίτη. Εχω γεννηθεί στην Κούβα. Η μητέρα μου κατάγεται από εκεί ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Μεγάλωσα στην Ελλάδα αλλά πάντα είχα επαφές με τον τόπο που γεννήθηκα. Ο τρόπος που κάνω την πρόβλεψη είναι ίσως για εσάς κάτι ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Βασικές συμβουλές για γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν !

Μπορεί να βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από φίλους, Οικογένειες και συναδέλφους που όλο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Φλερτ σαν να παίζεις φιδάκι και πού θα πάει;

Έπαιζες φιδάκι όταν ήσουν μικρό; Εγώ πάντως ακόμα θα έπαιζα, αλλά τα άλλα παιδιά δεν με ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ερωτικά μυστήρια …

Υπάρχουν μυστήρια στον έρωτα; Ο έρωτας και η σεξουαλική επαφή θεωρήθηκαν από την αυγή ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u