Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Με το χαμόγελο στα χείλη θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Κριοί . Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια σας και θα σας βάλει και πάλι στο παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων. Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ισχυρά  πρόσωπα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη όχι μόνο της καριέρας σας αλλά και της προσωπικότητας σας.

Ερωτικά

Η χρονιά μετράει ανάποδα και μάλλον, εσείς έχετε ανεβάσει τους ρυθμούς σας, για να διώξετε από την ζωή  και την καθημερινότητα σας, άτομα και καταστάσεις που δεν θέλετε να συνοδεύσετε μέσα στο 2019! Μερικοί ίσως και να πάρουν την τολμηρή απόφαση, να βγουν από σχέσεις ή και συνεργασίες που δεν είναι θετικές για την προσωπική τους πορεία. Πιο τυχεροί όλων του ζωδίου σας, είναι οι ελεύθεροι, που αυτές τις γιορτές θα έχουν ενδιαφέρουσες επαφές με κόσμο και άτομα, που θα τους ενθουσιάσουν.Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει ώστε, οι ιδέες σας όσο πρωτοποριακές και αν είναι να γίνουν αποδεκτές από το φιλικό σας περιβάλλον με ιδιαίτερη ευκολία. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη  για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού η  επιστροφή του μπορεί να συνδυαστεί με ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ενώ για άλλους,  μπορεί να σημαίνει ότι θα καταφέρουν να βρούνε λύση σε μια υπόθεση γραφειοκρατικής φύσεως.

Ερωτικά

Κάποιες σημαντικές αποφάσεις που έχετε πάρει και επιθυμείτε να τις ανακοινώσετε, καλό θα ήταν να τις κρατήσετε και να τις φέρετε στην επιφάνεια, από την εποχή του Αιγόκερω και μετά. Μέχρι τότε πολλά ζητήματα θα έχουν βρει τον δρόμο τους αλλά και πολλές συμπεριφορές θα έχουν αποκαλυφθεί. Ειδικά στον ερωτικό τομέα, θα προκύψουν και ξαφνικές επανασυνδέσεις, που ούτε καν ήταν στο πρόσραμμα σας. Οι εποχές αλλάζουν… και το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και εσείς.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Δύο διαφορετικά πρόσωπα θα έχει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Κριούς. Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα, όχι μόνο δεν θα σας αφήσουν το περιθώριο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, αλλά αντίθετα, θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας.
Την Δευτέρα εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό , που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστούν ιδιαίτερα.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Την Πέμπτη , η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα αφυπνίσει  την επιθυμία σας για γνώση και περιπέτεια, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Το Σάββατο θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να επιβληθείτε στα συναισθήματα σας.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις.

Ερωτικά

Είναι σημαντικό κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο πρέπει να είστε πιο δεκτικοί με τα συναισθήματα των άλλων, καθώς αυτήν την εβδομάδα έχετε την τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και να κρατάτε απ’ έξω όλους τους ανθρώπους που θέλουν να σας πλησιάσουν.

Οι δεσμευμένοι κάνετε σχέδια που αφορούν στο κοινό σας μέλλον, όμως τείνετε να εγκλωβίζετε μέσα σας τις σκέψεις και τα αισθήματά σας. Αυτό δίνει την αίσθηση στο ταίρι σας πως είστε απόμακροι/ες και πως κάτι σας απασχολεί. Επειδή, λοιπόν, αυτό αφορά και στους δύο, καλό θα ήταν να ανοιχτείτε προς το/τη σύντροφό σας και να εκφραστείτε πιο ελεύθερα.

Οι αδέσμευτοι είστε πολύ απορροφημένοι αυτήν την εβδομάδα από τη σταδιοδρομία και τους στόχους σας, γεγονός που δε σας αφήνει χρόνο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Δε θα ήταν κακό να χαλαρώσετε λίγο και να επιτρέψετε στους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν να σας γνωρίσουν λίγο καλύτερα.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Ο Δεκέμβριος του 2018 είναι ένας μήνας κατά τον οποίο καλείστε να εστιάσετε στο παρόν, αφήνοντας για την ώρα τα μελλοντικά σας σχέδια στο συρτάρι. Το παρόν απαιτεί από εσάς να ασχοληθείτε με σοβαρότητα και πραγματισμό με όλα όσα σας απασχολούν, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα και τα δικά σας όρια. Είναι μία περίοδος που σας αναγκάζει να κατεβάσετε λίγο ταχύτητα και να καταπιαστείτε με πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε στάσιμοι/ες και σας δίνουν την αίσθηση ότι κάνετε βήματα πίσω. Δεν είναι όμως αλήθεια αυτό και θα το καταλάβετε μόνο όταν οι πλανητικές όψεις σας επιτρέψουν να επιστρέψετε στους παλιούς καλούς ρυθμούς σας.

1ο δεκαήμερο [21-31 Μαρτίου]

Μπορεί ο Δεκέμβριος να μην έχει την ταχύτητα που σου ταιριάζει και όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου να μοιάζουν αδιάφορα και ανιαρά, όμως αυτό σχετίζεται περισσότερο με τη δική σου αντίληψη των πραγμάτων.

Ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά συμβαίνουν πράγματα στον επαγγελματικό τομέα που σε αφορούν άμεσα. Άτομα κύρους δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου και στο έργο σου, με αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί ο ρόλος σου στον εργασιακό χώρο. Πρέπει να είσαι μεθοδικός/ή και ακούραστος/η αυτό το διάστημα στον τρόπο που εργάζεσαι, γιατί η αξιολόγησή σου συνεχίζεται με την πιθανότητα μιας περαιτέρω αναβάθμισης να είναι ορατή από το καινούργιο έτος.

Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι σταθερά. Μην περιμένεις κάτι καλύτερο σε πιο μόνιμη βάση, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει την πιθανότητα κάποιων έξτρα χρημάτων, τόσο λόγω Χριστουγέννων, όσο και σαν επιβράβευση για τη δουλειά σου.

2ο δεκαήμερο [1-10 Απριλίου]

Για τους Κριούς του 2ου δεκαημέρου ο Δεκέμβριος δε θα είναι τόσο “βελούδινος” σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Ο ανταγωνισμός που βιώνεις είναι έντονος και φαίνεται πως το ηθικό σου, τουλάχιστον προσωρινά, κάμπτεται.

Στον επαγγελματικό τομέα από την αρχή κιόλας του μήνα διαπιστώνεις πως υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο εργασίας που εποφθαλμιούν τη θέση σου, το κύρος σου και την εύνοια που λαμβάνεις από τους ανώτερούς σου. Αυτό αντί να σε πεισμώνει, βέβαια, σου προκαλεί έναν εσωτερικό εκνευρισμό, τον οποίο αδυνατείς να μετουσιώσετε σε ενέργεια και να τον διοχετεύσεις στη δουλειά. Μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό, κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα απ’ όλους, κι όταν έρθει η ώρα θα μάθεις και ποιοι ήταν και σε τι αποσκοπούσαν.

Στον οικονομικό τομέα, εξαιτίας και της “κρίσης” που βιώνεις δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου παραμένουν στάσιμα και λαμβάνεις μόνο τα συμφωνημένα και τα νόμιμα. 

3ο δεκαήμερο [11-20 Απριλίου]

Η επιτυχία και η αναγνώριση που απολαμβάνεις αυτό το μήνα σε κάνει ακόμα πιο παρορμητικό/ή απ’ ό,τι συνήθως. Είναι απαραίτητο να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να επικεντρωθείς στον αμέσως επόμενο στόχο σου, όποιος κι αν είναι αυτός, αποφεύγοντας τα μακροπρόθεσμα σχέδια.

Στον επαγγελματικό τομέα χαίρεις εκτίμησης και σεβασμού και νιώθεις πως όλα πηγαίνουν όπως ακριβώς τα είχες σχεδιάσει. Και είναι πράγματι έτσι, καθώς από τα μέσα του μήνα και μετά προετοιμάζεται να σου γνωστοποιηθεί μία ακόμα επιτυχία σου, η οποία “ζυμώνεται” εδώ και καιρό. Τώρα οι προϊστάμενοί σου θεωρούν πως έχει έρθει η ώρα να αναλάβεις τα διευρυμένα ή τα νέα σου καθήκοντα. Πρέπει όμως να συνεχίσεις να εργάζεσαι μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο, γιατί η αξιολόγησή σου συνεχίζεται.

Στον οικονομικό τομέα μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο, τουλάχιστον όχι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Από ‘κει και πέρα όμως, τα οικονομικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο πια, αφού θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται σημαντικά, όχι μόνο για τις γιορτές, αλλά επί μονίμου βάσεως.

Ερωτικά

Ο Δεκέμβριος ζητάει επιτακτικά από εσάς να στρέψετε την προσοχή σας στον αισθηματικό σας τομέα. Ωστόσο έχετε την τάση αυτό το μήνα να γίνεστε απότομοι, ιδιαίτερα όταν απευθύνεστε στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας. Πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, γιατί ο εκνευρισμός που εκφράζεται δημιουργεί χάσμα ανάμεσά σας.

Οι δεσμευμένοι παρ’ όλες τις κόντρες που έχετε με το ταίρι σας, δε χάνετε το ενδιαφέρον σας, αντίθετα η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και θέλετε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα, προκειμένου να εκφράσετε στο ταίρι σας τα συναισθήματά σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στο Δεκέμβριο να συζητήσετε σοβαρά με το/τη σύντροφό σας το ενδεχόμενο να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα.

Οι αδέσμευτοι μέσα στις γιορτές κάνετε γνωριμίες που είναι συναρπαστικές, όμως ό, τι παρουσιάζεται τώρα στη ζωή σας δε φαίνεται να σας εξιτάρει όσο θα θέλατε. Αυτό δε σημαίνει όμως πως περνάτε άσχημα με αυτά τα νέα πρόσωπα, είναι ενδιαφέροντα και διασκεδάζετε όταν είστε μαζί τους. Μην είστε ανυπόμονοι, μάλλον δε θα βρείτε φέτος το άλλο σας μισό. Υπομονή λίγες μέρες, μέχρι να έρθει το νέο έτος.

Το έτος 2018, οι θα είναι σε θέση να πάρουν ορισμένες σημαντικές τελικές αποφάσεις. Τα ζητήματα που δεν είναι πλέον αυτό που ζητούσαν, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνεστε πιο ώριμοι και πολύ εξευγενισμένοι φέτος. Οι πλανήτες Κρόνος και Δίας θα ενεργήσουν υπέρ σας για να ξεκινήσουν πράγματα που είναι πιο κατάλληλα για εσάς μακροπρόθεσμα. Μέσα στη διάρκεια του έτους, ορισμένες θυσίες αναμένονται από την πλευρά σας από την άποψη της προσωπικής σας ζωής. Αδράξτε τις ευκαιρίες καθώς έρχονται στο δρόμο σας. Η αλλαγή και περισσότερα νέα ξεκινήματα θα είναι βασικό χαρακτηριστικό για εσάς, για την νέα χρονιά.
Η καριέρα θα είναι ένα πεδίο εύνοιας για τους περισσότερους από τους τύπους Κριού φέτος. Φυσικά, θα έχετε το δικό σας μέρος των δοκιμασιών και των εμποδίων, αλλά τότε θα έχετε και τα κότσια να αντεπεξέλθετε. Νέοι δρόμοι ανάπτυξης είναι πιθανοί στον τομέα της καριέρας σας φέτος. Η επικοινωνία και η επιβίωση είναι τα κλειδιά. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να βελτιώσετε τη δημιουργικότητά σας. Εκείνοι που ασχολούνται με επαγγέλματα που σχετίζονται με τους τομείς της τέχνης, της παραγωγής και των πωλήσεων θα έχουν μια καλή ώθηση αυτή την χρονιά. Η σχέση με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας σας θα είναι πιο εγκάρδια και γνήσια. Αναμείνετε τις νέες προσφορές και τις ευκαιρίες σας.

Οι Κριοί θα περάσουν μια πολύ συγκεκριμένη πορεία κατά το 2018 στην ερωτική ζωή τους, κατά πλειονότητα. Θα υπάρξει καλύτερη κατανόηση και εμβάθυνση της σχέσεως μεταξύ του Κριού και του συντρόφου ή του συζύγου του. Για μερικούς από εσάς θα έρθει το τέλος σε μια μακρόχρονη δυστυχισμένη σχέση, ενώ για άλλους θα έρθει μια γλυκιά αρχή. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τώρα μέσα από το έτος, τα συναισθήματα και το πάθος που συνδέονται με τον σύντροφό σας θα αυξηθούν. Τώρα θα μπορέσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να τα κρατήσετε υπό έλεγχο. Μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου, κάποιοι από εσάς μπορεί να δέσουν μία σχέση πιο ισχυρά και να προχωρήσουν στην επισημοποίησή της ή να εισέλθουν σε μια νέα φάση της σχέσης. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε από ψευδείς υποσχέσεις. Οι σχέσεις θα είναι αρκετά έντονες, αλλά στη συνέχεια να είστε υπεύθυνοι και να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση τη συνείδησή σας. Μερικοί από τους παλμούς του παρελθόντος και τα κακά συναισθήματα εξαφανίζονται και θα σας απελευθερώσουν.

Οι Κριοί θα βρεθούν στο δρόμο για οικονομική επιτυχία φέτος. Φυσικά, τα εμπόδια φτάνουν στο δρόμο σας μέσω απωλειών και χρεών, ωστόσο θα μπορούσατε να τα αντιμετωπίσετε με ευκολία. Η αίσθηση της αισιοδοξίας σας θα είναι αρκετά υψηλή και συνεπώς θα μπορούσατε να ταξιδέψετε ομαλά ακόμη και μέσα σε μια οικονομική καταιγίδα. Λάβετε μέτρα για να επανασχεδιάσετε τον προϋπολογισμό σας ώστε να συμφωνεί με το πορτοφόλι σας. Στο τέλος του έτους, τα χρέη και τα αρνητικά οικονομικά σας θα είχαν πάει προς το καλύτερο. Βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να συγκεντρώσετε χρήματα έτσι ώστε να φτάσετε σε μια σταθερή οικονομική κατάσταση. Από τον Νοέμβριο, οι άνδρες Κριοί θα είναι σε θέση να κατευθύνουν με σαφήνεια την οικονομική τους πορεία.

Η γενική υγεία και ευημερία των Κριών θα είναι εξαιρετική καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Αν και ο Ουρανός σας κάνει εύθραυστους και επιρρεπείς σε θέματα υγείας, ο Δίας είναι ευνοϊκός και σας προστατεύει από οποιεσδήποτε σημαντικές επιπλοκές στην υγεία. Θα υπάρξει μια μεγάλη ώθηση για τα επίπεδα ενέργειας σας, κάτι που θα σας στηρίξει σε γενικότερους τομείς της ζωής σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και ανανεώστε την ψυχή και το σώμα σας περιοδικά. Κάποιον περιορισμό πρέπει να ασκείτε όταν πρόκειται για καταχρήσεις στο φαγητό, αλλά και στην υπερβολική άσκηση. Ο διαλογισμός και άλλες μορφές ήπιων ασκήσεων μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ανακουφιστείτε από το άγχος και την πίεση.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Oroskopos.tv

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, μόνο για τα καλά χαρα ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Oroskopos.tv

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Oroskopos.tv

Κριός: πολύ καυτός για να τον αντέξεις

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Κριός αγαπά με τον ίδιο τρόπο που κάνει και όλα τα υπόλοιπα- με πολύ πάθος και ενέ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό

In category Αρθρογραφία Κριός

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια: κι άλλη ζημιά

Είσαι το ίδιο ζώδιο με το ταίρι σου; Μάθε όλα τα μυστικά, μάθε τι σας περιμένει! Τι είδου ...

Σχέσεις - Αγάπη

Οι οίκοι της ευτυχίας !

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησιακ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ερωτικά φίλτρα

Ένα μαγικό φίλτρο θα φέρει τον έρωτα; Η ιστορία της μαγείας λέει πως γίνεται αρκεί να τ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!