Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

10 Ιουλίου 2020

Για ασήμαντη αφορμή, μπορεί να μαλώσετε σήμερα με γείτονες αδέρφια και συγγενείς γενικότερα, αφού κάποιες προθέσεις τους, θα έρθουν αντίθετα με τις δικιές σας. Επειδή θα αφορούν θέματα καθημερινότητας, δεν είναι ανάγκη να τα μεγεθύνετε στο μυαλό σας, ούτε να κάνετε λεκτικές υπερβάσεις, μην υπολογίζοντας τις συνέπειες. Να θυμάστε ότι εκείνα που σας φταίνε δεν τα προκάλεσε ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας, αλλά η γενικότερη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί για όλους μας.Αύριο

11 Ιουλίου 2020

Όλα σας λένε να πάρετε το παιχνίδι στα χέρια σας. Να επανεκκινήσετε τη ζωή σας. Να της δώσετε την ώθηση να πάει στην κατεύθυνση που θέλετε εσείς, χωρίς να χρειάζεστε τις παρεμβάσεις των άλλων. Προσηλωθείτε στους στόχους και στις επιθυμίες σας. Πιστέψτε ότι όλα τώρα είναι δυνατά να δρομολογηθούν. Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα δε θα σας λείπει. Η μοναδική προσοχή που χρειάζεται να δείξετε, είναι ότι λόγο του παρορμητισμού σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια πράγματα βιαστικά.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  5/7 – 12/7/2020

Μια έντονη εβδομάδα, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ξεκινά για εσάς τους Κριούς.

Την Κυριακή η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει για τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις στα  επαγγελματικά σας σχέδια.

Την Δευτέρα εξαιτίας των διαδοχικών όψεων συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Κρόνο είναι πιθανό να βγάλετε προς τους συναδέλφους σας το πιο ψυχρό σας πρόσωπο.

Την Τρίτη η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με την Αφροδίτη από ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές.

Την Τετάρτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη από το ζώδιο σας, θα ανεβάσει τους τόνους και μπορεί να δημιουργήσει ρήξεις ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

Την Πέμπτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα ενισχύσει την ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση.

Την Παρασκευή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες.

Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα ενισχύσει την επιθυμία σας για δράση με αποτέλεσμα να φαίνεστε στα μάτια των άλλων βιαστικοί και ανυπόμονοι.

Ενώ την Κυριακή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να κάνετε σχέδια για το μέλλον της οικογένειας σας, παράλληλα την ίδια ημέρα θα ολοκληρώσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και θα μπει σε στάση.

Ερωτικά

Οι Κριοί από το ξεκίνημα της εβδομάδας  και με τον Άρη σε συγκλίνουσα όψη με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για συγκρούσεις αλλά και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σας…Θα πρέπει όσο μπορείτε να ανακόψετε την ορμή σας και να σκεφτείτε καλά πριν δράσετε αλλά και πριν πείτε αυτά που σκέφτεστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για να μην παρεξηγηθείτε ειδικά στις 08/07..

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να φροντίσετε τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας  να μην υπάρξει κάποια επικοινωνία της οικογένειάς σας με το ταίρι σας ή κάποια συνομιλία που θα σας ταράξει ή θα σας βάλει στη διαδικασία να υπερασπιστείτε το ταίρι σας αλλά και να έρθετε σε σύγκρουση με την οικογένειά σας…Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σας εκνευρίσουν…Φροντίστε αυτή την εβδομάδα να αφήσετε τα ζητήματα ως έχουν και να λύσετε τα θέματά σας από την επόμενη εβδομάδα που η επικοινωνία να είναι πιο προσοδοφόρα….

Οι αδέσμευτοι πιθανότατα θα έχετε αρκετές προσκλήσεις αυτή την εβδομάδα και γενικότερα θα υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα σε ότι έχει να κάνει με τις φιλίες σας…Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε τις υπερβολές ,να διαχειριστείτε σωστά την ορμητικότητά σας αλλά και να μην μιλήσετε πολύ για το παρελθόν σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε από ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον σας μέσα στο κοντινό σας περιβάλλον…Μπορεί βεβαίως να συμβεί και το αντίθετο…Να εκνευριστείτε από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει επειδή θα αναφέρετε συνεχώς στο παρελθόν του…Μην πάρετε αποφάσεις τώρα και δώστε ξανά μια ευκαιρία από την επόμενη εβδομάδα….

Ιούλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Κριοί μου ο Ιούλιος θα είναι λίγο δύσκολος για εσάς και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην παρορμητικότητά σας… Το τετράγωνο Ερμή –Άρη στις 08/07 θα επηρεάσει εσάς του 1ου δεκαημέρου αλλά και η επανάληψη αυτής της όψης στις 27/07 θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του 2ου δεκαημέρου οι οποίοι θα επηρεαστείτε και από την έκλειψη Σελήνης που θα έχει προηγηθεί στις 05/07…Προσέχετε τις κουβέντες σας αλλά και κάποια ατυχήματα από νεύρα ή παρορμητικότητα…Θα επηρεαστεί κυρίως οικογένεια και καριέρα και θα πρέπει να είσαστε σε θέση να λύσετε τουλάχισταν οικογενειακά ζητήματα με αυτοσυγκράτηση…Οι του 3ου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε από τον Κρόνο που γυρίζει ανάδρομος στο 10ήμερό σας και θα σας επηρεάσει και η Νέα Σελήνη στις 2ο/07 όπου θα φέρει αρκετά προβλήματα επίσης στην καριέρα και στην οικογένεια…Κατά τα άλλα η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε καλή όψη με το ζώδιό σας όλο το μήνα και θα σας δίνει ευκαιρίες για ευχάριστες συναναστροφές αλλά και κάποια βοήθεια στις δύσκολες συγκυρίες που μπορεί να προκύψουν…

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αν και επαγγελματικά φαίνεται ότι θα έχετε αρκετή ένταση και θα κουραστείτε θα μπορέσετε να προβάλετε την δυναμικότητά σας και να προωθήσετε σχέδια …Προσέχετε μόνο στις 08/07 μην σπάσετε συνεργασίες ή συμφωνίες και προσέχετε πως εκφράζεστε…Θα υπάρχει βοήθεια βέβαια σε όλη αυτή την ένταση αλλά θα πρέπει σε ότι κι αν προκύψει να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε μια πιο ήπια επικοινωνία…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά είστε σε λίγο καλύτερη φάση αφού ο Ουρανός έχει αποχωρήσει από το δεκαήμερό σας αλλά και ο Κρόνος που σας πίεζε σε οικονομικές υποχρεώσεις από τη δουλειά έχει αφήσει κι αυτός το δεκαήμερό σας οπότε σίγουρα θα νοιώσετε λίγο πιο άνετοι…Θα μπορέσετε να κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες για νέες πηγές εισόδήματος άσχετα αν θα πρέπει να ξοδέψετε και κάποια χρήματα για παλιές εκκρεμότητες της καθημερινότητας…

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Εσείς θα είστε σε δύσκολη κατάσταση αφού και η έκλειψη Σελήνης στις 05/07 θα σας φέρει ανατροπές σε επαγγελματικά θέματα αλλά και στο τέλος Ιουλίου θα υπάρχουν εντάσεις που θα επηρεάσουν την καριέρα σας…Προσέχετε πως θα λειτουργήσετε γιατι μια λάθος επιλογή μπορεί να σας φέρει άσχημα αποτελέσματα…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά έχουν αρχίσει δυσκολίες για εσάς που βρίσκεστε στις αρχές του δεκαημέρου σας…Ο Ουρανός θα πιάσει και όλο το δεκαήμερό σας αλλά αργότερα…Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην ξοδέψετε περισσότερα από όσα μπορείτε και να μην πάρετε οικονομικά ρίσκα σε καμία περίπτωση..Όλη η διαχείρισή σας θα πρέπει να είναι άκρως συντηρητική…

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Εσείς του 3ου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες στα επαγγελματικά σας  αφού θα έχετε καθυστερήσεις αλλά και πολλές αντιξοότητες…Εκτός από τον Δία και τον Πλούτωνα θα επιστρέψει στον δεκαήμερό σας και ο Κρόνος ανάδρομος όπου θα σας φέρει μπροστά σε παλιές υποθέσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε…Μην λειτουργήσετε σπασμωδικά και μην κάνετε υπερβολές…Προς το τέλος του μήνα μπορεί να έχετε κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις δείτε με λεπτομέρεια..

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ερωτικά θα έχετε ευκαιρίες όλο το μήνα και για ευχάριστες συναναστροφές αλλά και για φλερτ…Ίσως υπάρχει και ένα πρόσωπο εδώ και καιρό στο κοντινό σας περιβάλλον που είσαστε σε θέση να το δικεκδικήσετε και να περάσετε όμορφα..Μετά τις 22/07 ο Ήλιος θα φωτίσει τα ερωτικά σας και θα σας δώσει ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και για θερμές ερωτικές στιγμές..

Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι παρόλη την κούρασή σας στον επαγγελματικό σας χώρο΄θα νοιώθετε ανακούφιση με το σπίτι σας και την οικογένειά σας…Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή μεγάλη ανησυχία με υποχρεώσεις του σπιτιού αλλά θα υπάρχει μια όμορφη επικοινωνία με το ταίρι σας αλλά και μια υποστήριξη…Μετά τις 22/07 θα μπορέσετε να ξεφύγετε να διασκεδάσετε να ζήσετε όμορφα ερωτικά και να κάνετε διακοπές με το ταίρι σας και την οικογένειά σας…

Οι αδέσμευτοι θα είστε σε συνεχή επικοινωνία με το κοντινό σας περιβάλλον και μάλιστα με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αρκετά…Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε και μια νέα σχέση αν προσέξετε τον τρόπο συμπεριφοράς σας ..Μην γίνετε πιεστικοί ούτε παρορμητικοί και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά…Κάποιοι από εσάς πάντως προς το τέλος του μήνα μπορεί να κάνουν το επόμενο βήμα και να δεσμευτούν…

Έτος 2020

Ο Άρης, θα παραμείνει σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο εξάμηνο του έτους (απο Ιούλιο και μετά, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου) στο ζώδιο σας.  Αυτό είναι μεγάλο διάστημα για τον Άρη να είναι στον δικό σας αστερισμό, έστω, κι αν είναι ο κυβερνήτης σας.

Έτσι είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα παρορμητικότητας, ανυπομονησίας, απογοητεύσεων, ενόχλησης και πολλές προκλήσεις, κυρίως το διάστημα που θα είναι ανάδρομος.

Πρόβλημα θυμού, είναι πολύ πιθανόν να βιώσετε οι περισσότεροι. Καλό θα είναι να μην γίνουν βιαστικά άλματα, προς αποφυγήν λαθών. Το ξεκίνημα της αναδρομής, θα επηρεάσει όσους  γεννήθηκαν μετά τις 15 Απριλίου, πιο πολύ, από ότι τους άλλους. Ενώ το τέλος της “οπισθοδρόμησης”  θα επηρεάσει όσους από εσάς γεννηθήκατε 2-7 Απριλίου.

Ενώ η ενέργεια του Αιγόκερω έλκει την προσοχή μας το 2020, ο Κρόνος αρχίζει να μετακινείται στον Υδροχόο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Επίσημα, περνάει στον Υδροχόο κατά τα μέσα Δεκεμβρίου, μαζί με τον Δία. Αυτό μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στις ελπίδες και τα όνειρά σας, στο μέλλον σας και σε αυτό που θέλετε τελικά να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Είναι ένα καλό διάστημα να ξεκινήσετε τις μεγάλες αλλαγές, που θεωρείτε πως α σας πάνε ένα βήμα μπροστά.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 – 31 Μαρτίου)

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Η λέξη-κλειδί για αυτή την έκλειψη είναι “η απρόσμενα καλή τύχη και τα ευτυχισμένα γεγονότα, έρχονται  όταν ΔΕΝ το περιμένεις”. Πρόκειται για μια εξαιρετική ηλιακή έκλειψη, για έναρξη πραγμάτων, ειδικά συναρπαστικές καινοτομίες.

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου: Ο Δίας σε τετράγωνο προς  το ζώδιο σας, από την 1η Δεκεμβρίου 2019, σας ωθεί προς μια άνεση και πολυτέλεια, αλλά και την υπεραισιοδοξία για ανάπτυξη.  Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το “κλειδί” για πιο σίγουρη επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία, αλλά να το “διοχετεύσετε” σε λιγότερους τομείς. Αποφύγετε την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος, σε εξάγωνο με το 10ήμερο σας, ανάβει “πράσινο”φως  για σταθερή πρόοδο προς τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα δείτε τον εαυτό σας, να παίρνει μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι σε όλες τις υποθέσεις σας, από την εργασία, τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Μπορεί να κληθείτε να εκπληρώσετε σημαντικά καθήκοντα ή να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Οι σχέσεις, ειδικά με τους άνδρες και τα μέλη της οικογένειας, θα ενισχυθούν με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε σπουδαία πράγματα,κυρίως στα επαγγελματικά. Άλλοι τομείς του ωροσκοπίου σας, μπορεί να μη δουλεύουν με την ίδια θετικότητα. Η υπομονή και η αυτοπειθαρχία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά πρέπει να “δουλέψετε” λίγο περισσότερο με το άγχος σας.

26 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου: Ο Άρης  σου δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσει τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσει νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την επιθετική και ανταγωνιστική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή καλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυξημένη σεξουαλικότητα και η φυσική έλξη, προσθέτουν πάθος στην αγάπη σας.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου είναι μια εποχή ευκαιρίας, ανάπτυξης και καλής τύχης. Συμβατά γεγονότα, τυχερά διαλείμματα ή μελετημένες ενέργειες, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Απριλίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου φέρνει στα  οικογενειακά  σας, συναισθηματική πρόκληση.  Αν είστε ένας ευαίσθητος ή άτολμος χαρακτήρας, πρέπει να προστατευτείτε από τους “φόβους”. Εάν είστε δυνατοί, πρέπει να προστατεύσετε πιο ευάλωτα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και πλούσιους.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία, αλλά να το διοχετεύσετε σε λιγότερους στόχους.

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα δημιουργούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά θέματα. Μπορείτε να είστε γενναιόδωροι και να μεγαλώσετε πνευματικά χωρίς να στερηθείτε τα υλικά αγαθά.

15 έως 25 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του ωροσκοπίου του Κριού 2020 για ρομαντισμό,έρωτα, κοινωνικοποίηση και εύνοια σε δανεισμό χρημάτων. Αυξημένη ομορφιά, γοητεία και σεξουαλική έκκληση καθιστούν πιο πιθανό ότι θα βρείτε το τέλειο ταίρι σας. Αγορές, επενδύσεις και διακοσμήσεις επωφελούνται από την καλή αίσθηση του γούστου σας.

16 έως 23 Απριλίου: Ο Ερμής στο 10ήμερο σας  είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του χρόνου για συζητήσεις, αιτήσεις για δουλειά, συναντήσεις. Η γρήγορη εναλλαγή κι ευελιξία της σκέψης σας, σας βοηθούν να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου δεν είναι καλή για προβληματικές σχέσεις. Οι ισχυρές σχέσεις θα αντέξουν τη δοκιμασία με υπομονή και αγάπη.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου  δίνει ειλικρίνεια, αφοσίωση και αισιοδοξία, αλλά και μεταβλητότητα, διώξεις και δυσαρέσκεια. Το σπίτι, η οικογένεια και οι στενές σχέσεις σας μπορεί να προκαλέσουν κάποια ένταση λόγω των διαφορετικών αναγκών και προτεραιοτήτων.

13 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου: Ο Άρης στον 10ήμερο σας, δίνει τη δύναμη, θάρρος και πρωτοβουλία να ολοκληρωθούν οι πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσουν νέα έργα. Αυξημένη σεξουαλικότητα που προσθέτει πάθος στην αγάπη σας. Διοχετεύστε εποικοδομητικά αυτήν την ενέργεια.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο Δίας σας φέρνει “επιστροφή”προβλήματος, από τις αρχές του χρόνου. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θετικά την δύναμη του και να γίνεται δημοφιλείς και πλούσιοι.  Αποφύγετε την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη:  Η ανάπτυξη και η καλή τύχη είναι δυνατές μέσω της περαιτέρω εκπαίδευσης, των ομαδικών δραστηριοτήτων, των ταξιδιών και  πράξεων καλοσύνης και φιλανθρωπίας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 20 Απριλίου)

Όλο το χρόνο Πλούτωνας: Ο Πλούτωνας στο 10ήμερο σας είναι μια δοκιμασία δύναμης και χαρακτήρα καθώς αντιμετωπίζετε ακραίες δυνάμεις υπό  μορφή άλλων ανθρώπων και περιστάσεων.  Μια κρίση ή η βλάβη μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το εγώ σας, την ταυτότητα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Συγκρούσεις με άτομα εξουσίας.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, προκαλεί αισθήματα απομόνωσης και αποθάρρυνσης. Άτομα ή καταστάσεις που σας εμπνέουν σεβασμό, προφανώς θα σας πιέσουν πάρα πολύ. Αποτέλεσμα, μειωμένη ζωτικότητα και μελαγχολική διάθεση.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Πρόκειται για μια περίοδο σκληρής δουλειάς και σοβαρών γεγονότων. Θα χρειαστείτε υπομονή και αποφασιστικότητα καθώς αντιμετωπίζετε επιπλέον ευθύνες. Πρόκειται για μια εποχή ριζικής αλλαγής, με νέα, πιο ισχυρά θεμέλια.

26 Φεβρουαρίου έως 11 Αυγούστου: Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κλειδί για την επιτυχία, είναι η μετριοπάθεια.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ακριβώς στις 4 Απριλίου σας κάνει να εστιάσετε σε αυτό που είστε πιο παθιασμένοι. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τον εγωισμό, την απληστία, τη ζήλια ή την εκδίκηση. Θα πρέπει να βελτιώσετε τη ζωή σας χωρίς να βλάψετε τους άλλους.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Το τετράγωνο του Κρόνου με το 10ήμερο σας, είναι και πάλι μια δοκιμαστική φάση της ζωής. Αν δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας κάποιους στόχους σας, προσπαθήστε να μειώσετε τις απώλειες σας.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα για την τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο. Η διεκδίκηση θα γίνει με πάθος, γι αυτό προσέξτε μη προκαλέσετε εχθρικότητες γύρω σας.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, μόνο για τα καλά χαρα ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Το στοιχείο της Φωτιάς

In category Αρθρογραφία Κριός

Το στοιχείο της Φωτιάς δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η Φωτιά δίνει το φως και τη ζεστασιά. ...

Ο Αυτοσκοπός του Κριού

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τον στόχο μας και τι μπορούμε να πετύχου ...

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πως να χάσεις κιλά βάσει ζωδίου!!

Κριός Η άσκηση είναι ένα φυσικό πράγμα για σας. Εάν είστε τέτοιο είδος ανθρώπου, τίποτα ...

Σχέσεις - Αγάπη

Παρθένος: Γιατί είναι μυθικό πλάσμα και πού θα τον Βρείτε!!

Αναρχία στην αστρολογία. Σήμερα που όλοι τιμούν τον Λέοντα – και καλά κάνουν- εμείς ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τάντρα Γιόγκα …

Τάντρα γιόγκα είναι μια ολιστική προσέγγιση στη μελέτη της καθολικής ζωής από τη σκοπ ...
 • Oroskopos.tv
  Abracadabra!
  Τι σημαίνουν οι διάφορες μαγικές λέξεις; Τι προκ ...
 • Oroskopos.tv
  Μορφέας !
  Ξέρετε ποιος σας στέλνει τα όνειρα; Ξέρετε ποιο ...
 • Oroskopos.tv
  Ψεύτικες μνήμες …
  Είναι δικές σας οι μνήμες; Είστε σίγουροι; Οι ανα ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u