Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Δεκεμβρίου 2021

Γενικά

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο στον άξονα των επαγγελματικών σας και ίσως να έχετε κάποια βοήθεια να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και θα ασχοληθείτε με αυτές  ενώ θα έχετε καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια γνωριμία που θα σας τονώσει ψυχολογικά.Αύριο

6 Δεκεμβρίου 2021

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο και ίσως πάρετε ξαφνικά χρήματα από την εργασία σας αλλά θα βρεθούν λύσεις που θα προωθήσουν προσωπικές σας επιδιώξεις αλλά και επιχειρηματικά σχέδια.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας σήμερα και μπορεί να έχετε συναισθηματική υποστήριξη από το ταίρι σας σήμερα.Οι αδέσμευτοι ίσως μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο του Τοξότη και από αυτή τη θέση θα ευνοήσουν τα σχέδιά σας.Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει σε μια επαγγελματική επιτυχία ωστόσο με το τετράγωνο Άρη-Δία.

Στις 08.12 φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί και υπερβολικοί .Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 07.12 ίσως να σας κάνει πιο αφηρημένους στην εργασία σας ή να ξεχάσετε μια συνάντηση.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας ίσως να σας παθιάσει με θέματα επαγγελματικά αλλά και με μια συνεργασία ενώ το εξάγωνο Ερμή-Δία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα σχέδιά σας .

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε ακόμη τον Κρόνο να σας υποστηρίζει σε κάποια σχέδιά σας ή να έχετε την υποστήριξη κάποιων φιλικών σας προσώπων σε κάποιους στόχους σας και θα καταφέρετε ίσως γύρω στις 08.12 να επιλύσετε κάποιες δυσκολίες σας και να καταφέρετε να ευνοηθείτε σε μια συμφωνία ή να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά της δουλειάς σας ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι δεν θα έχετε σημαντικά γεγονότα αυτή την εβδομάδα ωστόσο θα καταφέρετε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι μάλλον θα ασχοληθείτε περισσότερα με φιλικά σας πρόσωπα ή με φίλους από τον τομέα της καριέρας σας.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε εύνοια από τις αρχές της εβδομάδας σε κάποια σχέδιά σας ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε και κάποιο ταξίδι για αναψυχή ή να καταφέρετε να κάνετε κάποιες επαφές με το εξωτερικό ώστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις ή να κλείστε κάποια συμφωνία.Ωστόσο οι αρχές του δεκαημέρου σας ίσως να δυσκολεύεστε με τα οικονομικά σας τα οποία θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να κάνετε ένα ταξίδι με τα παιδιά σας ή να κάνετε ένα ταξίδι ώστε να επισκεφτείτε τα παιδιά σας που μπορεί να σπουδάζουν σε άλλη πόλη ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από μακριά .

Του 3ου δεκαημέρου

Θα ασχοληθείτε περισσότερο με επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σας ενώ κάποιοι ίσως να πετύχετε από την αρχή της εβδομάδας μια σημαντική επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία.Ωστόσο φροντίστε να μην είστε απαιτητικοί ή παράτυποι ώστε να πετύχετε κάποια σχέδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια νομικά θέματα ή διαδικασίες ώστε να ολοκληρώσετε κάποιο σχέδιό σας.Οι αρχές του δεκαημέρου σας καλύτερα θα είναι να μην κλείσετε συμφωνίες στις 07.12 ενώ αν πρόκειται να ταξιδέψετε φροντίστε να μην ξεχάσετε κάποιο σημαντικό έγγραφο.

Το τέλος της εβδομάδας πάντως θα σας βρει αρκετά έντονους και παθιασμένους με ένα οικονομικό ζήτημα στην εργασία σας ή κάποιοι θα δώσετε πολύ μεγάλο βάρος για να κατακτήσετε μια επαγγελματική αναγνώριση ενώ πολλοί θα έχετε επιτυχία σε κάποιο σχέδιό σας.Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη σχέση με το ταίρι σας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε ανάγκη να προβάλλετε περισσότερο τη σχέση σας κοινωνικά αλλά προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία ή συνεννόηση.Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια σημαντική ερωτική επιτυχία και θα καταφέρετε να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δεκέμβριος 2021

Γενικά

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη ,ένα ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα φέρει κάποια σταθεροποίηση στα σχέδιά σας.Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα ευνοήσει σχέσεις και συνεργασίες  και κάποιοι ίσως να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο.

Η έκλειψη Σελήνης στις 04.12 θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς και θα καταφέρετε να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα .Στις 06.12 το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα θα  σας βοηθήσει σε κάποια οικονομικά και επιχειρηματικά σχέδια ενώ το τετράγωνο Άρη-Δία θα φέρει επιτυχία στους στόχους σας στις 08.12.Στις 11.12 η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα αλλά και το εξάγωνο Ερμή-Δία θα  φέρει σημαντικές συνεργασίες για εσάς ωστόσο προσέχετε κάποιες αποφάσεις σας στις 12.12 με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα.

Στις 13.12 ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη και θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε εύνοια να κάνετε και κάποια επαγγελματικά ταξίδια που καθυστερούσαν.Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στον Αιγόκερω και πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με συζητήσεις και συμφωνίες στην καριέρα σας .Στις 19.12 το εξάγωνο Ήλιου-Δία μαζί με την Πανσέληνο  θα σας ευνοήσει και πάλι σε σχέδια ή κάποιους στόχους σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή ενώ το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στις 20.12 θα σας φέρει ξαφνικά ευχάριστα νέα από την εργασία σας αλλά και ξαφνικά έσοδα.

Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη και ίσως να έχετε προτάσεις από παλιούς συνεργάτες αλλά και επιστροφή κάποιας σχέσης σας και ίσως επανασυνδέσεις.Στις 24.12 το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ίσως σας δυσκολέψει σε θέματα οικονομικά με φίλους και ομάδες ωστόσο θα κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και θα κάνετε εξαιρετικούς χειρισμούς με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Κρόνο  ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.Στις 29.12 ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς  και θα έχετε αρκετή εσωτερική ηρεμία από εδώ και πέρα ενώ η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα και Αφροδίτης θα σας ευνοήσει σε μια δημιουργική ανασύσταση στην καριέρα σας που ίσως θελήσετε να κάνετε.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Δεκέμβριος θα είναι αρκετά ευνοϊκός για εσάς αφού θα έχετε εύνοια ώστε να κάνετε νέα ανοίγματα και ξεκινήματα και να έχετε επιτυχία και σταθεροποίηση σε κάποιους στόχους σας.Από τις 13.11 που θα περάσει και ο Ήλιος στον Τοξότη αλλά και ο Ερμής στον οίκο της καριέρας σας θα καταφέρετε να βάλετε νέες δομές στα επαγγελματικά σας να κλείσετε συμφωνίες και να κάνετε επιτυχημένα επαγγελματικά ταξίδια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα είναι στα ίδια επίπεδα και ως ένα σημείο ίσως να είστε εξαρτημένοι από συνεργάτες.Ωστόσο θα καταφέρετε να έχετε μια καλή διαχείριση και γύρω στις 24.11 με το εξάγωνο Άρη-Κρόνου να κλείσετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία ίσως και με το εξωτερικό που θα σας δώσει σταθεροποίηση στα έσοδά σας.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε από την έκλειψη Ηλίου που θα φέρει κάποιες αλλαγές σε συμφωνίες και είτε θα ολοκληρώσετε κάποιες συνεργασίες σας ή θα κάνετε νέα ανοίγματα που θα σας ευνοήσουν αρκετά.Κάποιοι μετά τις 20.12 ίσως και να έχετε ξαφνικές προτάσεις αλλά και σημαντικές ή ξαφνικές συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέα ξεκινήματα.Μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα σας μπλοκάρουν αλλά θα καταφέρετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις ώστε να τα ξεπεράσετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα οικονομικά θα συνεχίσετε να έχετε κάποιες δυσκολίες και ίσως να δυσκολευτείτε αρκετά με κάποια φιλικά σας πρόσωπα αλλά και σε ομάδες που μπορεί να συμμετέχετε και εμπλέκεστε αλλά ίσως να δυσκολευτείτε και με κάποιες πιέσεις που μπορεί να δέχεται η καριέρα σας και αυτό να έχει αντίκτυπο στα έσοδά σας που θα είναι περοιορισμένα.Ωστόσο προς το τέλος του μήνα ίσως να κάνετε κινήσεις  που θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις .

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 3ου δεκαημέρου οι Κριοί θα έχετε μεγάλη εύνοια στο να κάνετε σημαντικές συνεργασίες ,να έχετε επιτυχία αλλά να έχετε και προτάσεις από συνεργάτες που είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν ώστε να κάνετε κάποια ανασύσταση στην καριέρα σας και να την εξελίξετε.Ωστόσο κάποιοι από εσάς των αρχών του δεκαημέρου σας προσέχετε περισσότερο συμφωνίες που θα κάνετε αλλά να ερευνήσετε και όλες τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και τα οικονομικά σας θα είναι σε καλό επίπεδο αφού θα έχετε έσοδα από την εργασία σας ,από συνεργάτες αλλά και από χρήματα που μπορεί να σας οφείλουν.Και πάλι ωστόσο εσείς του 1ου δεκαημέρου προσέχετε οικονομικές συμφωνίες στις αρχές του μήνα αλλά και στις 07.12 που μπορεί να σας δώσουν οικονομικές υποσχέσεις που μπορεί να μην τηρηθούν ή να κάνετε λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά σας.

Ερωτικά

Ο μήνας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον για πολλούς από εσάς και θα δώσει ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε ερωτικές σχέσεις ,να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά κυρίως εσείς του 1ου δεκαημέρου που θα ευνοηθείτε μέχρι και το τέλος του μήνα να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας αλλά και οι αδέσμευτοι να κάνετε γνωριμίες που θα είναι αρκετά μόνιμες στη ζωή σας.

Η έκλειψη Ηλίου θα επηρεάσει περισσότερο το 2ο δεκαήμερο που θα κλείσετε έναν κύκλο στην ερωτική σας ζωή ενώ πολλοί από εσάς ίσως να κάνετε τα τελικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας.Ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί ενώ κάποιοι από εσάς ήδη έχετε κάνει γνωριμίες και κάποιοι από εσάς στο τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα επηρεάσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και θα ευνοήσει ερωτικές σχέσεις έντονες και γνωριμίες ωστόσο από τις 19.12 και μετά θα γυρίσει ευθύδρομη και ίσως να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν.Ωστόσο οι αδέσμευτοι που θα έχετε και αρκετή επιτυχία σε γνωριμίες καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι και την περίοδο που η Αφροδίτη θα γυρίσει ευθύδρομη από το τέλος Ιανουαρίου και μετά.

Έτος 2021

1ο δεκαήμερο

[21-31 Μαρτίου] 

Επαγγελματικά

Το 2021 πρόκειται να φέρει αρκετή σταθερότητα στον επαγγελματικό σου τομέα. Αυτό σημαίνει πως ένα πολύ μεγάλο μέρος του έτους δεν θα έχεις εκπλήξεις ούτε θετικές, αλλά ούτε αρνητικές για την εξέλιξη της καριέρας σου.

Οφείλεις να αξιοποιήσεις αυτήν τη σταθερότητα με σύνεση, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες να παράγεις σημαντικό και ουσιαστικό έργο, κάτι που δε θα περάσει απαρατήρητο από τους ανώτερούς σου και αργά ή γρήγορα θα αναγνωριστεί η αξία σου.

Φρόντισε στο ξεκίνημα του 2021 να κάνεις οικονομία δυνάμεων, διότι η ένταση στη δουλειά θα ανεβαίνει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου και είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα προς το τέλος του να βρίσκεσαι στο ζενίθ της αποδοτικότητάς σου, δεδομένου ότι τότε σε περιμένουν μεγάλες και εκπληκτικές αλλαγές.

Μέχρι τότε είσαι υπό συνεχή “παρακολούθηση” και αξιολόγηση καθημερινά, ενώ από το καλοκαίρι και μετά θα διαπιστώσεις ότι κρίνεσαι αυστηρότερα από τους υπόλοιπους, ενώ οι ευθύνες σου αυξάνονται. Προσπάθησε να περιορίσεις την επαναστατική σου προσωπικότητα το 2021, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που ενδεχομένως θα απαιτήσουν πιο διπλωματική προσέγγιση. 

Αυτό το χρόνο δοκιμάζονται η παραγωγικότητά σου, η λειτουργικότητά σου σε συνθήκες πίεσης, αλλά και ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά σου, καθώς όσα σε περιμένουν είναι πολύ μεγαλύτερα απ’ όσο μπορείς να φανταστείς.

Οικονομικά

Με τον Ουρανό να βρίσκεται οριστικά στον οίκο των οικονομικών σου μέσα στο 2021 θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι πια το ίδιο και τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει ίδιο.

Αυτή η πλανητική διέλευση σε εξαναγκάζει σε αλλαγές και σε κάνει να συνειδητοποιήσεις, τώρα περισσότερο από ποτέ, πως δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο. Μην, μην πανικοβάλλεσαι δε μιλάμε για οικονομική καταστροφή, αλλά για δομικές αλλαγές που αφορούν ή επηρεάζουν τον οικονομικό σου τομέα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγή δουλειάς, ανάλογα με τις πλανητικές όψεις, αύξηση ή μείωση των εσόδων ή των εξόδων σου, αλλαγή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις οικονομικές σου υποχρεώσεις κ.ο.κ., κάτι που φυσικά εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο ζεις, παράγεις και ξοδεύεις.

Ξαφνικές αυξήσεις, κέρδη ή μπόνους θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη, όμως εδώ καλείσαι να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα απρόσμενα δώρα που σου έρχονται με σύνεση και εγκράτεια.

Φαίνεται πως κατά τη διάρκεια του 2021 θα αξιοποιείς τα επιπλέον χρήματα για την διευκόλυνση και την ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών, του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αλλά με μία τάση προς την προς την υπερκατανάλωση για αχρείαστα ή πολυτελή αγαθά.

Αυτό μπορεί στο παρόν σου να μη γίνεται άμεσα αντιληπτό, αλλά μπορεί να γίνει απότομα κατανοητό στο δεύτερο εξάμηνο του 2021. Τότε φαίνεται πως θα πιέσεις πολύ τον εαυτό σου προκειμένου να αυξήσεις τα χρήματα που παράγεις και λαμβάνεις.

Δεν είναι απαραίτητο να φτάσεις τον εαυτό σου στα άκρα για να καλύψεις τα κενά που άφησες πίσω σου το περασμένο διάστημα, αρκεί μόνο με το ξεκίνημα του χρόνου να συμφιλιωθείς με την ιδέα της συνετής διαχείρισης και της αποταμίευσης.

Αισθηματικά

Η προσοχή σου για αυτό το χρόνο είναι στραμμένη στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, γεγονός που δε σου επιτρέπει να ασχοληθείς αρκετά με την αισθηματική σου ζωή. Αυτό δε σημαίνει πως δε σε ενδιαφέρει ή δε θα υπάρχει κάτι με το οποίο να αξίζει να ασχοληθείς, απλώς τα γεγονότα στη δουλειά και τον οικονομικό σου τομέα θα είναι καταιγιστικά και αυτό θα σε κρατάει συνεχώς απασχολημένο/η. Καλείσαι λοιπόν μέσα στο 2021 να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, προκειμένου να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η και παραγωγικός/η στον ιερό σου στόχο, που δεν είναι άλλος από την καταξίωσή σου.

Οι δεσμευμένοι/ες

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 μπαίνετε σε μία διαδικασία ανασκόπησης και επαναπροσδιορισμού της σχέσης σας μαζί με το ταίρι σας και βρίσκετε τη χρυσή τομή που θα διατηρήσει την ισορροπία μεταξύ σας. Είναι πιθανό και δεδομένων των αλλαγών που γίνονται γύρω σας να συμφωνήσετε και να επαναπαυτείτε και οι δύο σε μία σταθερότητα, η οποία αγγίζει την “ακινησία”. Μπορεί αρχικά να φανεί βολικό, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα σε  φέρει ξανά στην ίδια ακριβώς θέση να επαναξιολογείς τη σχέση σου και να αναθεωρείς όλα όσα είχες κατ’ αρχάς συμφωνήσει με το ταίρι σου. Εφόσον σε ενδιαφέρει πραγματικά η σχέση σου και θες να τη διατηρήσεις υγιή και ουσιαστικά σταθερή, θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο γι’ αυτήν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αξιοποίησε την περιπετειώδη φύση σου, κάνοντας εκπλήξεις στο/στη σύντροφό σου ώστε να κρατήσεις τη φλόγα αναμμένη.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες

Η αισθηματική σας ζωή θα επηρεάζεται άμεσα από τη διάθεση σας, ανάλογα με τη φάση που περνάτε. Θα υπάρξουν στιγμές που η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα νιώθεις άνετα να φλερτάρεις και να εμπλακείς σε κάτι καινούργιο, ενώ θα υπάρχουν εκείνες οι στιγμές όπου θα παρεμβάλουν στην αισθηματική σου γαλήνη οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου και θα σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής και να απομακρύνεσαι. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να θυμάσαι πως η επαγγελματική σου καταξίωση είναι μεν σημαντική, δεν είναι όμως το παν. Η συναισθηματική σου ισορροπία είναι εξίσου σημαντική και πρέπει να της δώσεις μία ευκαιρία καθώς και την προσοχή που της αξίζει μέσα στο 2021.    

2ο δεκαήμερο

[1-10 Απριλίου] 

Επαγγελματικά

Στο επίκεντρο της προσοχής σου θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 η καριέρα σου, η οποία επιδέχεται μεγάλες και σημαντικές αλλαγές αυτό το χρόνο. Κάτι για το οποίο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η, είναι οι παρασκηνιακές κινήσεις που θα γίνονται στον επαγγελματικό τομέα, άλλοτε σε βάρος σου και άλλοτε προς όφελός σου.

Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να νιώθεις ασφαλής, καθώς οποιαδήποτε απόπειρα υπονόμευσής σου θα λειτουργήσει μόνο υπέρ σου. Τόσο εσύ, όσο και οι συνεργάτες/συνάδελφοί σου παρακολουθείστε στενά για το έργο που παράγετε, για τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε στο κυνήγι της ανόδου, αλλά και για τις αντοχές σας.

Αυτό σημαίνει πως οφείλεις να τηρείς τους κανόνες του fair play, γιατί οποιοδήποτε “χτύπημα κάτω από τη ζώνη” μπορεί να καταστρέψει όλα όσα έχτιζες μέχρι τώρα. Κι αν νιώθεις πως αδικείσαι, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς την καλή σου τύχη, η οποία εργάζεται ακατάπαυστα για σένα το 2021, ιδιαίτερα για τα ζητήματα της καριέρας σου.

Δυσκολίες αντιμετωπίζεις και πάντα θα αντιμετωπίζεις στη δουλειά σου, όμως αυτό το χρόνο η καταξίωσή σου εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσένα και από το πως θα διαχειριστείς καταστάσεις κρίσεως, όταν έρθει αυτή η ώρα.

Κατά το δεύτερο εξάμηνο τους έτους, πρόκειται να αντιμετωπίσεις περισσότερες δυσκολίες συγκριτικά με το πρώτο μισό του 2021. Αυτές στην πλειοψηφία τους θα έχουν να κάνουν με τις συνεργασίες σου, οι οποίες πρόκειται να κλονιστούν.

Δεν είναι έκπληξη για σένα, από την αρχή του χρόνου θα γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί που σε ανταγωνίζονται, όμως από τον Ιούνιο και μετά, αυτός ο ακήρυχτος πόλεμος που δέχεσαι γίνεται πιο εμφανής, πιο ανοιχτός απ’ ό, τι πριν.

Όσο διατηρείς την ψυχραιμία σου και συνεχίζεις να κάνεις τι δουλειά σου δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, ενώ η αναγνώρισή σου στο δεύτερο εξάμηνο του 2021 είναι δεδομένη.

Οικονομικά

Μόνο θετικά είναι τα νέα για τον οικονομικό σου τομέα για αυτό το χρόνο. Είναι σίγουρο πως είτε έχεις εργοδότη, είτε είσαι εργοδότης του εαυτού σου, είτε είσαι άνεργος/η, η οικονομική σου κατάσταση θα είναι σταθερή και μάλιστα σημαντικά βελτιωμένη για το 2021.

Είναι όμως σημαντικό να αναθεωρήσεις πλήρως τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου, γιατί από το Μάρτιο του 2021 θα αντιληφθείς ότι δεν πρέπει και δε μπορείς να είσαι πια ο/η ίδιος/α, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στον τρόπο που ξοδεύεις.

Η αποταμίευση και οι λογικές δαπάνες θα πρέπει να γίνουν, όχι απλώς μέρος της καθημερινότητάς σου, αλλά κομμάτι του εαυτού σου, διαφορετικά ο Ουρανός -από τον οίκο των οικονομικών σου- θα σε αναγκάζει σε αναπόφευκτες αλλαγές.

Αυτόν το χρόνο θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες να δαπανήσεις χρήματα για την αναβάθμιση του βιοτικού σου επιπέδου, τον καλλωπισμό σου, τη διασκέδασή σου και γενικότερα ό, τι σχετίζεται με το ευ ζην.

Όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως κάθε έξοδο που θα προκύπτει εκτός προϋπολογισμού, θα πρέπει να έχει περάσει από ενδελεχή έρευνα για την αποφυγή ζημιών.

Αισθηματικά

Το 2021 πρόκειται να είναι ένα γενναιόδωρο έτος, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στο συναίσθημα. Τόσο εσύ, όσο και ο άνθρωπος που έχεις ή δυνητικά θα έχεις στη ζωή σου εκφράζετε με κάθε δυνατό τρόπο αυτά που νιώθετε και είστε αποφασισμένοι να ζείτε έντονα κάθε λεπτό. Μοιράζεσαι πολύ χρόνο με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου μέσα στο χρόνο είτε σε διασκεδάσεις, είτε σε ταξίδια, είτε ακόμα και σε απλές κοινές δραστηριότητες. Μεγαλύτερη κινητικότητα στον αισθηματικό σου τομέα παρατηρείται κυρίως στο δεύτερο εξάμηνο του 2021, κατά το οποίο σε γενικές γραμμές το κλίμα είναι καλό, όμως θα πρέπει να προσπαθήσεις να κρατήσεις μακριά από την προσωπική σου ζωή εξωγενείς παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να αποβούν τοξικοί για τη σχέση που ήδη έχεις ή πρόκειται να δημιουργήσεις.

Οι δεσμευμένοι/ες Κριοί

Επιδιώκετε να φέρετε τη σχέση σας σε μία κανονικότητα, η οποία όμως φαίνεται να μην είναι εύκολη υπόθεση, καθώς ακόμη προσπαθείτε να κατανοήσετε τις αλλαγές που έχετε δεχθεί και να συμβιβαστείτε μαζί τους. Έτσι στο μεγαλύτερο μέρος του 2021 θα καταβάλλεις προσπάθειες να εμπεδώσεις πως τίποτα πια δεν είναι ίδιο, όχι τόσο στη ζωή σου, όσο μέσα σου. Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν το τελευταίο τετράμηνο του έτους, όπου τότε θα παρουσιαστούν και οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τη σχέση σου. Τότε, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν  επικίνδυνες για τη σχέση σας. Επειδή όμως, οι εντάσεις που δημιουργούνται ανάμεσά σας δεν έχουν να κάνουν με μεταξύ σας θέματα αλλά με ατομικά προβλήματα λόγω των επαγγελματικών σας, καλό θα ήταν εκείνο το διάστημα να αποφύγετε οποιαδήποτε “μεγάλη” συζήτηση για τη σχέση σας και το μέλλον της.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες

Είναι σχεδόν σίγουρο πως ακόμα κι όταν είστε μόνοι σας, δεν θα είστε εντελώς μόνοι σας. Το ότι μπορεί να μην υπάρχει κάτι μόνιμο στη ζωή σου, δε θα σε εμποδίσει από το να περνάς καλά και να διασκεδάζεις. Το φλερτ δε θα λείψει από τη ζωή σου, αλλά ούτε και οι σχέσεις. Το ζητούμενο είναι πόσο έτοιμος/η είσαι για να εμπλακείς σε κάτι πιο μακροπρόθεσμο. Η αλήθεια είναι πως δε φαίνεται να βρίσκεσαι σε τέτοιο mood αυτόν το χρόνο, εκτός εάν υπάρξει στη ζωή σου κάτι που δε θα περιορίζει τις ελευθερίες σου. Μια σχέση εξ’ αποστάσεως ή ένα συνεχές και πολλά υποσχόμενο “παιχνίδι” με έναν άνθρωπο που βρίσκεται μακριά ή προέρχεται από το παρελθόν σου, είναι μερικές από τις περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν στη ζωή σου αυτό το χρόνο με την υπόσχεση να δημιουργηθεί κάτι πιο σοβαρό και σταθερό μεταξύ σας αργότερα. Σε κάθε περίπτωση, η αισθηματική σου ζωή είναι όπως ακριβώς θέλεις να είναι αυτό το χρόνο, χωρίς να αφήνεις απωθημένα, τα οποία να σε ταλανίζουν.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Απριλίου] 

Επαγγελματικά

Πολυτάραχο, αλλά ευνοϊκό έτος για τον επαγγελματικό σου τομέα το 2021. Πρόκειται να απολαύσεις σημαντική αναγνώριση για την οποία όμως χρειάζεται να δουλέψεις σκληρά.

Το σπουδαιότερο όλων βέβαια είναι πως κάθε επιτυχία που θα προστίθεται στο βιογραφικό σου θα είναι ηχηρή και θα αποτελεί δικό σου προσωπικό, ατομικό επίτευγμα, το οποίο δε μπορεί να σου κλέψει κανένας.

Είναι πολύ σημαντικό όμως να είσαι πολύ προσεκτικός/η στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τις νίκες σου μέσα στο χώρο εργασίας, γιατί ενδέχεται να φανείς πιο αλαζονικός/η και δύστροπος/η απ’ όσο χρειάζεται και να καταστρέψεις την εικόνα σου.

Επίσης, για το καλό της καριέρας σου θα πρέπει να διαχωρίσεις σαφώς την προσωπική σου ζωή από την επαγγελματική και να μη γίνεσαι έρμαιο των συναισθημάτων σου, διότι τείνεις τα προσωπικά σου προβλήματα να τα κάνεις και προβλήματα των γύρω σου.

Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούλιο πρέπει να είσαι πιο εγκρατής συναισθηματικά, κυρίως όταν βρίσκεσαι στο χώρο της δουλειάς σου, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να αποδομήσεις τη σχεδόν τέλεια εικόνα σου και να πληγεί η φήμη σου.

Απόφυγε εκείνο το διάστημα να απαιτείς, ακόμα κι αν δικαιωματικά σου αξίζει κάτι, ενώ θα ήταν συνετό να διατηρείς παθητική στάση σε στιγμές που το θερμόμετρο ανεβαίνει και δημιουργούνται εντάσεις.

Από το Σεπτέμβριο και μετά θα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με σθένος όλα όσα δικαιούσαι και να κερδίσεις περισσότερα απ’ όσα τολμούσες να φανταστείς, αφού το τελευταίο τετράμηνο του 2021 σε βρίσκει σε μία συνεχή ανοδική πορεία. Μην επαναπαύεσαι όμως γιατί δεν έχεις πιάσει ακόμα το “ταβάνι” σου. Τα καλύτερα έρχονται! 

Οικονομικά

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 υπάρχει μια ιδιαίτερα θετική ατμόσφαιρα στον οικονομικό σου τομέα, ωστόσο δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρήσεις ότι είναι προϊόν της καλής σου τύχης.

Θα χρειαστεί σκληρή και μεθοδική δουλειά αλλά και υπομονή, ώστε να μπορέσεις να δρέψεις τους καρπούς των κόπων σου. Μέσα σε αυτό το κλίμα είναι μία καλή εποχή να επεκταθείς, κάτι που ούτως ή άλλως σκεφτόσουν εδώ και καιρό, αλλά τώρα έχεις την ευκαιρία και τις προοπτικές να κάνεις πράξη όλα όσα μέχρι τώρα ανήκαν στη σφαίρα του νοητού.

Προσοχή! Αν η απληστία είναι η μοναδική κινητήριος δύναμη που θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις περισσότερα, τότε το εγχείρημα θα καταρρεύσει σύντομα σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Κατά το πρώτο τετράμηνο του νέου έτους, θα πρέπει να αποσαφηνίσεις τους στόχους σου και να προγραμματίσεις χωρίς παρορμητισμούς τις επόμενες κινήσεις σου.

Η πολυετής διαμονή του Ουρανού στο 2ο οίκο σου, των οικονομικών, θα φέρει σαρωτικές αλλαγές, εκτός και αν…τον προλάβεις, κάνοντας εσύ τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και αυτό μπορεί να στεφθεί με επιτυχία μόνο αν γίνει σταθερά, μεθοδικά, εργατικά και στοχευμένα.

Αν τα καταφέρεις, το 2021 θα αποδειχθεί για σένα έτος μεγάλης οικονομικής ισχύος, ακόμα και αν περάσεις από τις συμπληγάδες πέτρες για να φτάσεις ως εκεί. Η ισχύς αυτή θα σου εξασφαλίσει ένα σταθερότερο, από οικονομικής άποψης, μέλλον, το οποίο έχει όλες τις προδιαγραφές να αποκτήσει μια μακροπρόθεσμη μορφή, η οποία δε θα περιοριστεί μόνο στο 2021.

Αισθηματικά

Ο ερωτικός τομέας δε θα είναι για φέτος στο προσκήνιο, καθώς θα επιλέξεις να εστιάσεις την προσοχή και την ενέργειά σου σε άλλους τομείς, στους οποίους δεν είχες αφιερώσει την απαιτούμενη προσοχή τα προηγούμενα χρόνια. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικότατο υποστηρικτικό ρόλο όσον αφορά στα αισθηματικά σου, κάτι που θα σου δίνει τις απαραίτητες ενέσεις δύναμης και αισιοδοξίας, ακόμα και όταν τα πράγματα δε θα είναι ιδανικά για σένα. Πολλές φορές θα σταθούν κριτικά απέναντί σου, απέναντι στις πρακτικές και τις συνήθειές σου, βοηθώντας σε να ωριμάσεις ουσιαστικά και να αποκομίσεις σημαντικά μαθήματα ζωής το νέο έτος. Αυτό θα είναι απόλυτα χρήσιμο στην ισχυρότατη ανάγκη σου για βαθιές και δομικές αλλαγές, όσον αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, ανεξάρτητα από το αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση ή είσαι ελεύθερος/η.

Οι δεσμευμένοι/ες

Φαίνεται ότι επαναπαύεστε στην τωρινή σας κατάσταση, ακόμα και αν εντοπίζετε προβλήματα σε αυτήν. Συνεχίζεις, ενδεχομένως από ανασφάλεια, έναν δρόμο ο οποίος μπορεί να μη σε ικανοποιεί πραγματικά και ταυτόχρονα φαίνεται ότι δεν έχει τις προδιαγραφές για εξυγίανση.  Αυτή η κατάσταση θα σε οδηγήσει, τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, σε έναν κυκεώνα ζήλιας, καχυποψίας και κτητικότητας. Ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος μπορεί να αποβούν μοιραίοι αν αφήσεις τα προβλήματα να γιγαντωθούν έως τότε ή αν αποφασίσεις ξαφνικά να τα επιλύσεις. Όσο νωρίτερα, λοιπόν, μέσα στο έτος επιδιώξεις και καταφέρεις να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες εντός της σχέσης σου, τόσο ομαλότερα θα υποδεχθείς το δύσκολο τρίμηνο που προαναφέραμε.

Οι αδέσμευτοι/ες

Βρίσκεστε σε μία φάση επαναπροσδιορισμού του εαυτού σας αλλά και της ιδιοσυγκρασίας σας, γεγονός που σας αποστασιοποιεί από τον αισθηματικό σας τομέα ή, πιο σωστά, σας αναγκάζει να τον βάλετε σε 2η μοίρα. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα και φλερτ μέσα στο 2021, κάθε άλλο, απλώς εσύ δε θα έχεις την ίδια ανάγκη να υπάρχεις σε μία πιο συγκεκριμένη σχέση κατά το νέο έτος, καθώς οι προτεραιότητές σου διαμορφώνονται διαφορετικά. Επιπλέον, μέσα στο 2021, θα αλλάξουν άρδην και τα ζητούμενά σου από μία σχέση, επομένως, θεώρησε το νέο έτος ως μία προκαταρκτική φάση του νέου εαυτού σου και των επιθυμιών του. Ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζεις τα ερωτικά σου θα γίνει σαφώς πιο αντισυμβατικός, σε σχέση πάντα με τα προηγούμενα δεδομένα σου, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην ανέχεσαι εσύ ο ίδιος/η ίδια ορισμένες καταστάσεις, οι οποίες στο παρελθόν λειτουργούσαν για σένα, αλλά και να μη γίνεται θετικά αποδεκτή η αλλαγή σου από τους ανθρώπους γύρω σου. Κράτα κατά νου ότι η κατάσταση αυτή, μακροπρόθεσμα, θα είναι επικερδής, αφού τώρα θα γίνει ένα βασικό ξεσκαρτάρισμα ανθρώπων και καταστάσεων που δε σου κάνουν πια, ώστε να μπορέσεις να κρατήσεις ό, τι σε γεμίζει πραγματικά.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, Αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, Μόνο για τα καλά χαρα ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Κριός: Πολύ καυτός για να τον αντέξεις

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Κριός αγαπά με τον ίδιο τρόπο που κάνει και όλα τα υπόλοιπα- με πολύ πάθος και ενέ ...

Το στοιχείο της Φωτιάς

In category Αρθρογραφία Κριός

Το στοιχείο της Φωτιάς δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η Φωτιά δίνει το φως και τη ζεστασιά. ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ήρα Φωτάκη

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Μερόπη Βασιλειάδου

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Γυναίκες πάλι !

Τι κρύβει η γυναίκα από τον άντρα; Πώς πρέπει να ντύνεται; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματ ...

Σχέσεις - Αγάπη

5 ραντεβού μετά και εκείνος εξαφανίστηκε. Πώς να το χειριστώ;

Έβγαινα με έναν τύπο εδώ και αρκετό καιρό και περνούσαμε τέλεια στα 5 ραντεβού μας. Γελ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ζώδια και παροιμίες !

Ξέρετε τις παροιμίες για το κάθε ζώδιο; Τα ζώδια που μας δείχνουν τόσα πράγματα για τον ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u