Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

1 Απριλίου 2020

Μοιραία, οδηγείστε σε περιπέτειες, που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και κρύβουν έντονο ερωτισμό. Πολλοί θα πέσετε «θύματα»του υπερβολικού συναισθηματισμού. Ίσως η ατμόσφαιρα στην δουλειά, να μην είναι η καλύτερη. Αντίθετα μάλιστα, τα νεύρα σας θα είναι κάπως τεντωμένα. Στα οικονομικά υπάρχει έντονη κινητικότητα, αλλά και τάση για σπατάλη.Αύριο

2 Απριλίου 2020

Αποφύγετε τις πολλές επεμβάσεις συγγενών και οικείων στα ερωτικά σας θέματα, γιατί μόνο ζημιά μπορεί να σας κάνουν. Ίσως να χρειαστεί να γίνετε πιο επιθετικοί, γι αυτόν τον λόγο.Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα, νέο κύκλο στόχων, με πολλές πιθανότητες να κερδίσετε. Επαφές με πρόσωπα από μακριά, ακόμη και μετακινήσεις, μπαίνουν στο πρόγραμμα με αρκετά καλή ψυχολογία.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  29/3 – 5/4/2020

Πιο ανακουφισμένοι, ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια αυτή την εβδομάδα,  λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα νιώσετε εσείς οι Κριοί.

Την  Κυριακή θα επικοινωνήσετε με φίλους και με συγγενικά σας πρόσωπα.

Την Δευτέρα η αποχώρηση του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω και η είσοδος του στο ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι ανακουφιστική για εσάς καθώς βάζει τέλος σε ένα ιδιαίτερα πιεστικό διάστημα.

Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δείξετε την αποφασιστικότητα σας και να βάλετε νέα όρια στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας.

Την Πέμπτη είναι πιθανό να ανέβουν οι τόνοι σε μια οικογενειακή συζήτηση.

Την Παρασκευή η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα σας ωθήσει να εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματα σας, ενώ ευνοεί το φλερτ στην επικοινωνία, από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής σας και θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας.

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή ισχυρών ατόμων.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα σας υπόσχεται ότι σύντομα θα ισχυροποιήσετε την θέση σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας στίβο.

Ερωτικά

Βαθιά ριζωμένες επιθυμίες σου βγαίνουν στην επιφάνεια για να αποκτήσουν υπόσταση. Προσπαθούσες πολύ καιρό να τις κρατήσεις “ήσυχες”, όμως τώρα είναι αδύνατο να συνεχίσεις να το κάνεις αυτό. Ονειρεύεσαι τις αλλαγές που θα μπορούσαν να φέρουν στη ζωή σου και με ταπεινότητα, αλλά και επιφύλαξη δοκιμάζεις να τους δώσεις “σάρκα και οστά”.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, προσπάθησες αρκετά να προστατεύσεις τη σχέση και το/τη σύντροφό σου από τη συναισθηματική φόρτιση που είχες το περασμένο διάστημα και αυτό σε κατέτρωγε. Βρίσκεσαι σε μία φάση που ούτε θέλεις, ούτε μπορείς να κρύβεις όσα νιώθεις μέσα σου και εκφράζεσαι προς το ταίρι σου με μία σχεδόν κυνική ειλικρίνεια. Αυτή μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου μόνο αν δεν το παρακάνεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετριάσεις αυτή σου την παρόρμηση και όλα θα πάνε καλά!

Αν είσαι αδέσμευτος/η διανύεις μία φάση κατά την οποία γνωρίζεις αρκετό κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτούς/ές που έρχονται τώρα στη ζωή σου να συναντήσεις κάποιον/α που μοιάζει ιδανικός/ή. Δώσε λίγο χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα και μη βιαστείς να προχωρήσεις άμεσα σε μία σχέση, αφού το διάστημα αυτό σε θέλει να…περιμένεις λίγο ακόμα.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Εργάζεσαι με μεγάλη διάθεση, καθώς διαπιστώνεις πως οι κόποι σου δεν πέφτουν στο κενό. Δουλεύεις σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσεις έναν πιο άνετο μήνα, τόσο για σένα, όσο και για την οικογένειά σου. Πέρα από τη δουλειά, εξίσου σημαντική για σένα τον Απρίλιο είναι και η αρμονία που επικρατεί μέσα στο σπίτι. Αναλαμβάνεις, λοιπόν, το ρόλο του ειρηνιστή και φροντίζεις να διατηρείς τις ισορροπίες εντός του οικιακού χώρου.

1ο δεκαήμερο

[21-31 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να κάνεις ορισμένες αλλαγές εδώ και πολύ καιρό και ο Απρίλιος σου κλείνει θετικά το μάτι για την πραγματοποίησή τους τώρα. Ο τρόπος με τον οποίο επιδιώκεις αυτές τις αλλαγές σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανατρεπτικός/ή και προοδευτικός/ή απ’ ό,τι είσαι, με αποτέλεσμα να αυξάνεις τη φήμη σου και την αναγνώριση της δουλειάς σου.

Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι σε μία σταθερή τροχιά, η οποία θα παραμείνει ως έχει για όλο τον Απρίλιο, με τις συναλλαγές σου να είναι πολύ προσεκτικές, ενώ εσύ επικεντρώνεσαι στην αποταμίευση.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Απριλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα κυνηγάς με αποφασιστικότητα τους στόχους σου και ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που υπόσχεται πολλές επιτυχίες, αρκεί να κινηθείς μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και της δεοντολογικά ορθής οδού.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι σημαντική εύνοια, την οποία όμως τείνεις να μη διαχειρίζεσαι σωστά. Απόφυγε να αναμείξεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι στα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς αυτή η “φασαρία” μπορεί να εμποδίσει την πραγματική επιτυχία που μπορείς να πετύχεις.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Απριλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις εξαιρετικές πιθανότητες να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι και δε διστάζεις να αλλάξεις ουσιαστικά τον εαυτό σου, ώστε να κατακτήσεις τους εργασιακούς σου στόχους. Οι ταχύτητες που αναπτύσσεις στην καθημερινότητά σου είναι ασυνήθιστες, αλλά αυτές σε κάνουν εξαιρετικά ελκυστικό/ή επαγγελματικά.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει έντονη κίνηση, αρκετά έσοδα και αρκετά έξοδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, αρκεί να παραμένεις συγκεντρωμένος/η σε κάθε σου συναλλαγή, ώστε να αποφύγεις λάθη, παρανοήσεις ή εξαπατήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Τα συναισθήματα γίνονται αυτό το μήνα πιο πρακτικά, χωρίς ιδιαίτερα ρομαντική χροιά. Είναι μια καλή στιγμή να δείξεις έμπρακτα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου ότι νοιάζεσαι αλλά ταυτόχρονα και να εισπράξεις το ίδιο ενδιαφέρον με πράξεις αγάπης από εκείνον/η. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε αυτή την έκφραση συναισθημάτων, καθώς συχνά θα νιώθεις την ανάγκη για πιο ρομαντικές και ιδεαλιστικές εκδηλώσεις αγάπης.

Αν είσαι δεσμευμένος/η φαίνεται ότι οι λέξεις δε σου βγαίνουν αβίαστα αυτό το μήνα και επιλέγεις να δείχνεις με άλλους τρόπους την αγάπη και το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου. Ενδεχομένως, οι ενδόμυχες ενοχές σου για τη δυσκολία σου να εκφραστείς λεκτικά να σε οδηγήσουν σε οικονομικές υπερβολές, στην προσπάθειά σου να διαβεβαιώσεις το/τη σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου. Όλα αυτά είναι σίγουρα σημαντικά, αλλά προσπάθησε να θυμάσαι πως μερικές φορές αρκεί απλώς το να είσαι εκεί, έτοιμος/η να ακούσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ετοιμάσου για έναν εξαιρετικό μήνα, γεμάτο έμπρακτες αποδείξεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες θα σε επιβεβαιώσουν για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων και θα σου δώσουν μία ώθηση προς την κατεύθυνση του επόμενου βήματος, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν είναι ότι ο ρομαντισμός θα λείπει από τον Απρίλιο, αλλά στην παρούσα φάση εστιάζεις σε αυτό που έχει σημασία και κάτι τέτοιο σημαίνει πρωτίστως ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

Έτος 2020

Ο Άρης, θα παραμείνει σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο εξάμηνο του έτους (απο Ιούλιο και μετά, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου) στο ζώδιο σας.  Αυτό είναι μεγάλο διάστημα για τον Άρη να είναι στον δικό σας αστερισμό, έστω, κι αν είναι ο κυβερνήτης σας.

Έτσι είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα παρορμητικότητας, ανυπομονησίας, απογοητεύσεων, ενόχλησης και πολλές προκλήσεις, κυρίως το διάστημα που θα είναι ανάδρομος.

Πρόβλημα θυμού, είναι πολύ πιθανόν να βιώσετε οι περισσότεροι. Καλό θα είναι να μην γίνουν βιαστικά άλματα, προς αποφυγήν λαθών. Το ξεκίνημα της αναδρομής, θα επηρεάσει όσους  γεννήθηκαν μετά τις 15 Απριλίου, πιο πολύ, από ότι τους άλλους. Ενώ το τέλος της “οπισθοδρόμησης”  θα επηρεάσει όσους από εσάς γεννηθήκατε 2-7 Απριλίου.

Ενώ η ενέργεια του Αιγόκερω έλκει την προσοχή μας το 2020, ο Κρόνος αρχίζει να μετακινείται στον Υδροχόο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Επίσημα, περνάει στον Υδροχόο κατά τα μέσα Δεκεμβρίου, μαζί με τον Δία. Αυτό μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στις ελπίδες και τα όνειρά σας, στο μέλλον σας και σε αυτό που θέλετε τελικά να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Είναι ένα καλό διάστημα να ξεκινήσετε τις μεγάλες αλλαγές, που θεωρείτε πως α σας πάνε ένα βήμα μπροστά.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 – 31 Μαρτίου)

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Η λέξη-κλειδί για αυτή την έκλειψη είναι “η απρόσμενα καλή τύχη και τα ευτυχισμένα γεγονότα, έρχονται  όταν ΔΕΝ το περιμένεις”. Πρόκειται για μια εξαιρετική ηλιακή έκλειψη, για έναρξη πραγμάτων, ειδικά συναρπαστικές καινοτομίες.

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου: Ο Δίας σε τετράγωνο προς  το ζώδιο σας, από την 1η Δεκεμβρίου 2019, σας ωθεί προς μια άνεση και πολυτέλεια, αλλά και την υπεραισιοδοξία για ανάπτυξη.  Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το “κλειδί” για πιο σίγουρη επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία, αλλά να το “διοχετεύσετε” σε λιγότερους τομείς. Αποφύγετε την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος, σε εξάγωνο με το 10ήμερο σας, ανάβει “πράσινο”φως  για σταθερή πρόοδο προς τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα δείτε τον εαυτό σας, να παίρνει μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι σε όλες τις υποθέσεις σας, από την εργασία, τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Μπορεί να κληθείτε να εκπληρώσετε σημαντικά καθήκοντα ή να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Οι σχέσεις, ειδικά με τους άνδρες και τα μέλη της οικογένειας, θα ενισχυθούν με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε σπουδαία πράγματα,κυρίως στα επαγγελματικά. Άλλοι τομείς του ωροσκοπίου σας, μπορεί να μη δουλεύουν με την ίδια θετικότητα. Η υπομονή και η αυτοπειθαρχία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά πρέπει να “δουλέψετε” λίγο περισσότερο με το άγχος σας.

26 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου: Ο Άρης  σου δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσει τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσει νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την επιθετική και ανταγωνιστική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή καλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυξημένη σεξουαλικότητα και η φυσική έλξη, προσθέτουν πάθος στην αγάπη σας.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου είναι μια εποχή ευκαιρίας, ανάπτυξης και καλής τύχης. Συμβατά γεγονότα, τυχερά διαλείμματα ή μελετημένες ενέργειες, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Απριλίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου φέρνει στα  οικογενειακά  σας, συναισθηματική πρόκληση.  Αν είστε ένας ευαίσθητος ή άτολμος χαρακτήρας, πρέπει να προστατευτείτε από τους “φόβους”. Εάν είστε δυνατοί, πρέπει να προστατεύσετε πιο ευάλωτα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και πλούσιους.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία, αλλά να το διοχετεύσετε σε λιγότερους στόχους.

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα δημιουργούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά θέματα. Μπορείτε να είστε γενναιόδωροι και να μεγαλώσετε πνευματικά χωρίς να στερηθείτε τα υλικά αγαθά.

15 έως 25 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του ωροσκοπίου του Κριού 2020 για ρομαντισμό,έρωτα, κοινωνικοποίηση και εύνοια σε δανεισμό χρημάτων. Αυξημένη ομορφιά, γοητεία και σεξουαλική έκκληση καθιστούν πιο πιθανό ότι θα βρείτε το τέλειο ταίρι σας. Αγορές, επενδύσεις και διακοσμήσεις επωφελούνται από την καλή αίσθηση του γούστου σας.

16 έως 23 Απριλίου: Ο Ερμής στο 10ήμερο σας  είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του χρόνου για συζητήσεις, αιτήσεις για δουλειά, συναντήσεις. Η γρήγορη εναλλαγή κι ευελιξία της σκέψης σας, σας βοηθούν να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου δεν είναι καλή για προβληματικές σχέσεις. Οι ισχυρές σχέσεις θα αντέξουν τη δοκιμασία με υπομονή και αγάπη.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου  δίνει ειλικρίνεια, αφοσίωση και αισιοδοξία, αλλά και μεταβλητότητα, διώξεις και δυσαρέσκεια. Το σπίτι, η οικογένεια και οι στενές σχέσεις σας μπορεί να προκαλέσουν κάποια ένταση λόγω των διαφορετικών αναγκών και προτεραιοτήτων.

13 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου: Ο Άρης στον 10ήμερο σας, δίνει τη δύναμη, θάρρος και πρωτοβουλία να ολοκληρωθούν οι πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσουν νέα έργα. Αυξημένη σεξουαλικότητα που προσθέτει πάθος στην αγάπη σας. Διοχετεύστε εποικοδομητικά αυτήν την ενέργεια.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο Δίας σας φέρνει “επιστροφή”προβλήματος, από τις αρχές του χρόνου. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θετικά την δύναμη του και να γίνεται δημοφιλείς και πλούσιοι.  Αποφύγετε την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη:  Η ανάπτυξη και η καλή τύχη είναι δυνατές μέσω της περαιτέρω εκπαίδευσης, των ομαδικών δραστηριοτήτων, των ταξιδιών και  πράξεων καλοσύνης και φιλανθρωπίας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 20 Απριλίου)

Όλο το χρόνο Πλούτωνας: Ο Πλούτωνας στο 10ήμερο σας είναι μια δοκιμασία δύναμης και χαρακτήρα καθώς αντιμετωπίζετε ακραίες δυνάμεις υπό  μορφή άλλων ανθρώπων και περιστάσεων.  Μια κρίση ή η βλάβη μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το εγώ σας, την ταυτότητα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Συγκρούσεις με άτομα εξουσίας.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, προκαλεί αισθήματα απομόνωσης και αποθάρρυνσης. Άτομα ή καταστάσεις που σας εμπνέουν σεβασμό, προφανώς θα σας πιέσουν πάρα πολύ. Αποτέλεσμα, μειωμένη ζωτικότητα και μελαγχολική διάθεση.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Πρόκειται για μια περίοδο σκληρής δουλειάς και σοβαρών γεγονότων. Θα χρειαστείτε υπομονή και αποφασιστικότητα καθώς αντιμετωπίζετε επιπλέον ευθύνες. Πρόκειται για μια εποχή ριζικής αλλαγής, με νέα, πιο ισχυρά θεμέλια.

26 Φεβρουαρίου έως 11 Αυγούστου: Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κλειδί για την επιτυχία, είναι η μετριοπάθεια.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ακριβώς στις 4 Απριλίου σας κάνει να εστιάσετε σε αυτό που είστε πιο παθιασμένοι. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τον εγωισμό, την απληστία, τη ζήλια ή την εκδίκηση. Θα πρέπει να βελτιώσετε τη ζωή σας χωρίς να βλάψετε τους άλλους.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Το τετράγωνο του Κρόνου με το 10ήμερο σας, είναι και πάλι μια δοκιμαστική φάση της ζωής. Αν δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας κάποιους στόχους σας, προσπαθήστε να μειώσετε τις απώλειες σας.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα για την τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο. Η διεκδίκηση θα γίνει με πάθος, γι αυτό προσέξτε μη προκαλέσετε εχθρικότητες γύρω σας.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, μόνο για τα καλά χαρα ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Το στοιχείο της Φωτιάς

In category Αρθρογραφία Κριός

Το στοιχείο της Φωτιάς δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η Φωτιά δίνει το φως και τη ζεστασιά. ...

Ο Αυτοσκοπός του Κριού

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τον στόχο μας και τι μπορούμε να πετύχου ...

Ωροσκόπος Κριός – Η πύρινη καταιγίδα

In category Αρθρογραφία Κριός

Με τον Ωροσκόπο Κριό, υπάρχει μία έντονη ανάγκη να προσεγγίζετε τη ζωή με έναν άμεσ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλίκη

Μίλησε μαζί μου και άλλαξε αμέσως την ζωή σου! Μπορώ να σου δώσω ακριβείς προβλέψεις για ότι θέμα σε απασχολεί. Να σου δώσω ημερομηνίες για τα γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή σου! Μα το καλύτερο είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να ...

Λουκία

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να μάθεις αν τελικά υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείς, μπορώ να σου το αποκαλύψω άμεσα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Γυναικεία Υπόθεση!!

Αν δεν είστε σίγουρες για το πώς θέλετε να σας αντιμετωπίζουν, τότε είστε επιρρεπείς σ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Οι βασικοί λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στην απιστία !

Συνήθως ακούμε για άντρες που απατούν τις συντρόφους τους. Όμως υπάρχουν και περιπτώσ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Κίτρινο !

Τι σημαίνει το κίτρινο χρώμα; Το κίτρινο θυμίζει τον ήλιο αλλά και το λεμόνι -είναι ζεσ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u