Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Σεπτεμβρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να έχετε επικοινωνία με φίλους  και να διασκεδάσετε  ωστόσο αποφύγετε υπερβολές και έξοδα που ίσως να μετανιώσετε αργότερα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα συναντήσετε φίλους και ίσως να θελήσετε να διασκεδάσετε ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές και έξοδα..Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια σε μια ερωτική γνωριμία.Αύριο

26 Σεπτεμβρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να έχετε επικοινωνία με φίλους  και να διασκεδάσετε  αλλά πολλοί από εσάς ίσως να έχετε νέες γνωριμίες και ευκαιρίες  να καταφέρετε εύκολα και κάποιους στόχους σας.Ωστόσο προσέχετε κάποια παραπάνω έξοδα που θα κάνετε.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα συναντήσετε φίλους και θα διασκεδάσετε με το ταίρι σας και τα παιδιά σας αλλά ίσως να έχετε και κάποιες εντάσεις.Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια σε μια ερωτική γνωριμία.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Ερμή-Δία και πολλοί θα έχετε θετικές εξελίξεις μέσα στην εργασία σας και σε θέματα που είχαν ξανασυζητηθεί,κάποιοι θα έχετε έσοδα που περιμένατε αλλά ίσως να ευνοηθείτε και σε κάποια συνεργασία ενώ θέματα σπουδών θα ευνοηθούν επίσης.

Ο Ήλιος θα έχει περάσει στον Ζυγό και μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη στο ίδιο ζώδιο θα ασχοληθείτε αρκετά με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα συνεχίσει να  σας ευνοεί  και να φέρνει χαρά και καλή διάθεση ωστόσο στις 29.09 το τετράγωνό της με τον Ουρανό ίσως να σας φέρει κάποια έξοδα.

Την ίδια ημέρα η Πανσέληνος στον Ζυγό  ίσως να σας φέρει κάποιες προτάσεις ή ολοκλήρωση σε κάποια σχέδιά σας ωστόσο ίσως να μην μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι ή θα έχετε μια θολή εικόνα των πραγμάτων.Προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού θα φέρει ευχάριστες συγκυρίες και ξαφνικές προτάσεις ενώ κάποιοι ίσως να έχετε ξαφνικές εξελίξεις σε κάποιους στόχους σας και έσοδα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε αρκετά με το ταίρι σας και κάποιοι ίσως να κάνετε ένα ταξίδι ή να πάρετε αποφάσεις για κάποια θέματα της καθημερινότητάς σας ωστόσο προσέχετε κάποιες διαφωνίες και έξοδα που μπορεί να σας αναστατώσουν για θέματα των παιδιών σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχετε προσκλήσεις από φίλους και να νιώσετε ικανοποίηση αλλά ίσως να βρείτε λύσεις και σε θέματα που σας αναστάτωσαν.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε κάποια γνωριμία ,κάποιοι ίσως να προχωρήσετε σε σχέση με κάποια γνωριμία και κάποιοι ίσως να κάνετε ξαφνικές γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Σεπτέμβριος 2023

Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με τους περισσότερους πλανήτες να βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία ωστόσο σε ένα επίπεδο καθημερινότητας θα επηρεάσουν περισσότερο ο Ερμής και η Αφροδίτη που ίσως να σας φέρουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά και επανασυνδέσεις.Στις 05.09 η Αφροδίτη θα γυρίσει ευθύδρομη και ίσως να πάρετε αποφάσεις για κάποιες προτάσεις που είχατε αλλά και για σχέσεις ή συνεργασίες.

Ωστόσο ο Ερμής θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος και μέχρι τις 15.09 που θα γυρίσει ανάδρομος θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αφού εάν ξεκινήσετε κάποια νέα συνήθεια ,μια διατροφή ή δίαιτα  ή εάν ξεκινήσετε σε κάποια εργασία ίσως με την ευθυδρόμηση του Ερμή να μην συνεχιστεί.Ωστόσο η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα είναι πολύ ευνοϊκή στις 15.09 μετά από μια περίοδο επανεξέτασης  ίσως και ψαξίματος για κάποια νέα εργασία θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα πολύ ευνοϊκό ξεκίνημα που θα σας αποζημιώσει .

Στις 18.09 ίσως και πάλι να φέρει ευχάριστες συναντήσεις αλλά και εύνοια σε επαφές που ίσως να πάρετε τελικές αποφάσεις τώρα ενώ και το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 25.09 θα ολοκληρώσει συμφωνίες,αποφάσεις,επαφές αλλά και ταξίδια που ίσως είχαν κάποιες καθυστερήσεις το προηγούμενο διάστημα.Στις 29.09 η Πανσέληνος στον Κριό ίσως να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποια προσωπικά σας ξεκινήματα ωστόσο κάποιοι με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα αντιμετωπίσετε και πάλι οικονομικά ή ερωτικά θέματα.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Δία να έχει περάσει στο ζώδιό σας και πολλοί θα έχετε τη διάθεση να κάνετε νέα ξεκινήματα ωστόσο στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου που θα έχετε τον κυβερνήτη σας ανάδρομο ίσως να πρέπει να κάνετε για λίγο διάστημα υπομονή και να κάνετε τις κατάλληλες προετοιμασίες μέχρι την ορθοδρόμησή του στις 14.01 αλλά και την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 20.01.Ο Δίας επίσης από τις 16.05 θα περάσει στον Ταύρο και θα φέρει μεγάλη εύνοια στα οικονομικά σας ή θα αποκαταστήσει απώλειες που είχατε τα δύο τουλάχιστον προηγούμενα χρόνια.Ο Κρόνος επίσης στις 07.03 θα περάσει στους Ιχθύς και ίσως να προετοιμάσετε κάποιο σχέδιο στην καριέρα σας ωστόσο κάποιοι ίσως να πρέπει να πιεστείτε για να πετύχετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους.

Επίσης ο Πλούτωνας που θα περάσει για ένα μικρό διάστημα στον Υδροχόο από 23.03 μέχρι τις 12.06 θα σας δώσει μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά που θα εγκατασταθεί μόνιμα στον Υδροχόο και αυτό θα είναι μια ισχυρή υποστήριξη για εσάς μέσα στο κοινωνικό σύνολο ,θα έχετε μεγάλη στήριξη από φίλους αλλά και θα έχετε τη δυνατότητα να εγκαθιδρυθείτε σε ένα μεγάλο κοινωνικό σύνολο ανθρώπων και να καταφέρετε στόχους σας.Για το υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς που θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω θα φέρει ξεκαθαρίσματα στην καριέρα και στις σχέσεις του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σας.Επίσης τον Ιούνιο το εξάγωνο Δία –Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε έσοδα από την εργασία σας και να καταφέρετε να νιώσετε ασφάλεια σε ένα κοινωνικό επίπεδο ενώ και τον Αύγουστο η προσέγγιση του Δία προς τον Ουρανό θα φέρει σε κάποιους από εσάς ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών και συναισθηματικών.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος θα είναι τέσσερις .Δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού –Ζυγού και τον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και τον άξονα των οικονομικών σας.ΟΙ Ηλιακές θα πραγματοποιηθούν στις 20.04 και 14.10 ενώ οι Σεληνιακές στις 05.05 και 28.10.Θα πρέπει λοιπόν μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά.κληρονομικά,οφειλές και εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσετε πιο άνετα σε νέα ξεκινήματα σχέσεις και συνεργασίες.

Επίσης αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες ή να αγοράσετε κάποιο μεταφορικό μέσο,ηλεκτρικές συσκευές τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος .Από 28.12-18.01 με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω ίσως να έχετε καθυστερήσεις στην καριέρα σας,από 20.04-15.05 ίσως να έχετε αναβολές σε οικονομικές συμφωνίες αλλά ίσως να έχετε και κάποια επιστροφή χρημάτων,από 23.08-05.09 ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ίσως να φέρει κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά και από 13.12 -02.01.23 στον Αιγόκερω και τον Τοξότη και πάλι ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε συμφωνίες και κάποια σχέδιά σας.

Ερωτικά θα ευνοηθείτε αρκετά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 21.02 -17.03 ενώ και η Αφροδίτη στον Λέοντα που θα παραμείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από 05.06-09.10 θα αναπτύξει την ανάγκη σας για φλερτ και θα ευνοήσει τα ερωτικά σας.Η Αφροδίτη επίσης θα είναι  ανάδρομη και σε κάποιους ίσως να φέρει και επιστροφές από το παρελθόν.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, Μόνο για τα καλά χαρα ...

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, Αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Ο Αυτοσκοπός του Κριού

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τον στόχο μας και τι μπορούμε να πετύχου ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό

In category Αρθρογραφία Κριός

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγω ...

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξία

…Μπορώ να σου δώσω απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί μέσα από τις γνώσεις μου. Η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου μέσα από ένα τηλεφώνημα.  Μην διστάζεις  να προχωρήσεις την ζωή σου. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αρι ...

Χριστίνα Δήμου

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μόνο η αγάπη !

Από όπου και να το πιάσουμε το θέμα της αγάπης, μας ξεφεύγει, μας ξεπερνάει. Η ψυχολογία ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς καταλαβαίνουμε ότι είμαστε έτοιμοι για γάμο;

Η σχέση πάει καλά και εσύ νιώθεις οτι θες κάτι παραπάνω. Πόσο έτοιμη είσαι όμως για αυτ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Φτάσε πιο μακριά …

Κάποτε υπήρχε η άποψη πως φτάνουμε μέχρι ενός ορίου. Υπήρχε η αίσθηση πως μπορούμε να φ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u