Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας αλλά και οικογενειακά θέματα και θα έχετε εξέλιξη σε συμφωνίες  αλλά και θετικά αποτελέσματα σε ότι κι αν επιδιώξετε.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστη επικοινωνία με το ταίρι σας αλλά ίσως και ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας θα σας δώσουν αρμονία και χαρά.Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια εξέλιξη και ευνοϊκή επικοινωνία στην ερωτική σας ζωή.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες επαγγελματικές επικοινωνίες για να προωθήσετε κάποια προσωπικά σας σχέδια ωστόσο ίσως να σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας μέσα από κάποια σταθερή συμφωνία.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας για στόχους αλλά και τη συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα.Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια ερωτική επικοινωνία σήμερα ή ίσως να σταθεροποιήσετε μια γνωριμία.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον εξάγωνο Ηλίου-Δία που θα σας ευνοήσει μα κάποια γνωριμία ή κάποια επιτυχία ενώ ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο και σε εξάγωνο με τον Άρη στις 24.05 ίσως να σας βοηθήσει να επανεξετάσετε κάποιες συμφωνίες σας και εκκρεμότητες.

Στις 25.05 ο κυβερνήτης σας Άρης θα περάσει στο ζώδιο σας και θα νιώσετε αρκετά δυνατοί ωστόσο προσέχετε κάπως στις 27.05 ερωτικά και οικονομικά θέματα.

Στις 28.05 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και θα νιώσετε πιο ασφαλείς ενώ η σύνοδος Άρη-Δία στις 29.05 θα φέρει σε κάποιους από εσάς μια σημαντική επιτυχία.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε αρκετά θετικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα,θα κάνετε γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν,θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε κάποια σημαντική επιτυχία στο εξωτερικό ή ένα ταξίδι.σε σπουδές αλλά ,νομικά αλλά και στον αθλητισμό εάν ασχολείστε με αυτόν.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε από την αρχή της εβδομάδας ευχάριστα νέα από κάποιο σας παιδί ή μια εγκυμοσύνη ενώ ίσως να καταφέρετε να κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να πραγματοποιήσετε κάποιο σχέδιό σας.Οι αδέσμευτοι θα επιτύχετε σε όποια ερωτική προσπάθεια και θα κάνετε σίγουρα νέες γνωριμίες.

Του 2ου δεκαημέρου

Δεν θα έχετε αλλαγές αυτή την εβδομάδα ωστόσο ίσως να είστε πιο ήρεμοι για να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομικά σας θέματα και κάποια θέματα με φιλικά σας πρόσωπα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετή ηρεμία με το ταίρι σας και ίσως να βρείτε χρόνο για να αξιολογήσετε τους στόχους σας ενώ οι αδέσμευτοι μάλλον θα έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε με φιλικά σας πρόσωπα για την αισθηματική σας ζωή.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε μια θετική εβδομάδα μετά από κάποιες δυσκολίες που ίσως περάσατε ενώ ίσως θα καταφέρετε να επαναδιαπραγματευτείτε συμφωνίες σχετικά με κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν και να έχετε επιτυχία.Προσέχετε κάποια θέματα στην καριέρα σας ή κάποιες εντάσεις και θα τα καταφέρετε.

Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε αυτή την εβδομάδα να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας ή τους στόχους με το ταίρι σας παρόλο που ίσως να σας προβληματίσουν κάποια θέματα της οικογένειας ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Μάιος 2022

Η Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στον Ταύρο ίσως να σας φέρει ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα από την οικογένειά σας αλλά και κάποια ικανοποίηση από φιλικά σας πρόσωπα.Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 02.05 θα σας φέρει μεγαλύτερη διάθεση ωστόσο ο Άρης στους Ιχθύς ίσως να φέρει σε κάποιους από εσάς για κάποια τάση για απομόνωση ,απογοήτευση αλλά και κάποιο παρασκήνιο ενώ θα πρέπει να προσέχετε αρκετά την υγεία σας αλλά και κάποια κατάπτωση που ίσως να νιώσετε.

Το εξάγωνο Άρη- Ηλίου-Ουρανού  στις 05 και 06 του μήνα ίσως να σας φέρει ξαφνικά έσοδα και το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης να σας φέρει νέες γνωριμίες και ευχάριστη επικοινωνία με το περιβάλλον σας.Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 10.05 και ίσως να έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ενώ στις 11.05 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας και θα ευνοήσει με ευκαιρίες τις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας.

Η Ολική  Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 ίσως να σας πιέσει σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο σχετικά με στόχους ,φίλους και ομάδες και ίσως νιώσετε κάποια απογοήτευση ωστόσο ίσως να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέα σχέδια ή κάποια ιδέα που θα προετοιμάσετε.Στις 25.05 ο Άρη θα περάσει και αυτός στο ζώδιό σας και θα σας ενεργοποιήσει θετικά ενώ η συνάντησή του με τον Δία στις 29.05 θα σας φέρει νέα ξεκινήματα,επιτυχία ,νέες γνωριμίες.Η Αφροδίτη θα έχει περάσει στον Ταύρο από την προηγούμενη ημέρα και θα φέρει εύνοια στα οικονομικά σας  ενώ και η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30.05 θα φέρει ένα επιτυχημένο ξεκίνημα για πολλούς από εσάς.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 1ου δεκαημέρου θα έχετε αρκετά νέα ξεκινήματα τον Μάιο αφού Ο Δίας και ο Άρης θα περάσουν στο ζώδιό σας και θα έχετε αρκετή τύχη και εύνοια αλλά ίσως να καταφέρετε να κάνετε και ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με το εξωτερικό ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε προτάσεις από παλιούς συνεργάτες από τις 10.05 και μετά που θα σας ευνοήσουν ενώ προσέξτε καλά αφού ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε συζητήσεις ,ραντεβού και ίσως κάποιες δυσκολίες με το μεταφορικό σας όχημα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις αρχές του μήνα  ίσως να σας ευνοήσει με κάποια έσοδα που θα έχετε από χρήματα που ίσως να σας χρωστούσαν από το παρελθόν ενώ και το εξάγωνο της με τον Ερμή ίσως να σας φέρει περισσότερα έσοδα από κάποια συμφωνία που θα κάνετε.Επίσης και από το τέλος του μήνα με την Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας θα έχετε σημαντική βελτίωση και ενίσχυση οικονομική από άτομα με τα οποία συνεργάζεστε.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές του μήνα ίσως να εργάζεστε ώστε να προετοιμάσετε κάποιο σχέδιό σας ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε εργασία που ίσως να σχετίζεται με κλειστούς χώρους ωστόσο καλό θα είναι να προσέξετε και κάποιο παρασκήνιο που ίσως να υπάρχει.Ωστόσο Γενικά ο μήνας θα είναι πιο ήπιος για εσάς ενώ ίσως να κάνετε και κάποια αλλαγή κατεύθυνσης που ίσως να αφορά κάποιους στόχους σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Επίσης και στα οικονομικά σας ίσως να υπάρξει κάποιο νέο ξεκίνημα αφού ίσως να έχετε μια νέα πηγή εσόδων ή μια ξαφνική ευκαιρία που θα φέρει κάποια ηρεμία σε κάποιο άγχος που ίσως να είχατε σε οικονομικά θέματα ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγετε ακραίες και ριψοκίνδυνες ενέργειες που θα μπορούσαν να σας κοστίσουν.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία και ίσως επίτευξη κάποιων προσδοκιών σας ή επαγγελματικών σχεδίων ωστόσο ίσως να πρέπει να προσέξετε γύρω στα μέσα του μήνα κάποιους περιορισμούς που ίσως να έχετε αλλά και κάποια δυσκολία που ίσως να υπάρχει αφού ίσως να μην πάρετε την υποστήριξη που ίσως περιμένατε.Γύρω στις 24.05 ίσως τα πράγματα να βελτιωθούν και να ευνοηθείτε από τη σταθεροποίηση μιας συνεργασίας ωστόσο ίσως να αντιμετωπίσετε και πιέσεις από ανωτέρους που θα προσπαθήσουν να σας χειριστούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα έχετε εύνοια αρκετή και ίσως να έχετε κάποια έσοδα που τα περιμένατε στις αρχές του μήνα ωστόσο γύρω στις 16.05 ίσως να πιεστείτε αρκετά με τα οικονομικά σας ή ίσως να νιώσετε κάποια ανασφάλεια και έλλειψη στήριξης ωστόσο θα υπάρξουν λύσεις και ιδέες ώστε να καταφέρετε να προσπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες.Στο τέλος του μήνα θα έχετε εύνοια ή κάποια έσοδα που έπρεπε να πάρετε και τα περιμένατε ωστόσο αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και φροντίστε να τακτοποιήσετε όσο καλύτερα γίνεται τα οικονομικά σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Μάιος θα είναι αρκετά ευνοϊκός για την ερωτική σας ζωή αφού η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα θα περάσει στο ζώδιό σας και ίσως να φέρει νέες γνωριμίες,ίσως να κάνετε εμφανή μια σχέση που κρατούσατε μυστική το προηγούμενο διάστημα ενώ από τις 10.05 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος είναι πολύ πιθανόν να σας φέρει και επικοινωνία ή συναντήσεις με άτομα που είχατε συνδεθεί στο παρελθόν.

Ο Δίας επίσης στο ζώδιό σας από τις 11.05 και μετά θα σας ευνοήσει με νέα ξεκινήματα ή τη δημιουργία οικογένειας ή εύνοια σε γνωριμίες ίσως και από το εξωτερικό ενώ και ο Άρης από τις 25.05 ίσως να φέρει σε κάποιους από εσάς προς το τέλος του μήνα μια σημαντική γνωριμία.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 στον άξονα των συναισθηματικών σας ίσως να φέρει νέα ξεκινήματα σε κάποιους από εσάς αρκετά έντονα που ίσως να έχουν κάποια πίεση η δυσκολία σε κοινωνικό επίπεδο ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να πρέπει να προσέξουν αρκετά τη σχέση με το ταίρι σας τους και ίσως κάποιο παρασκήνιο που ίσως να υπάρχει στη ζωή τους.Ωστόσο ο μήνας θα κλείσει ευνοϊκά αφού πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να κάνετε πιο δυνατές τις σχέσεις σας και την επικοινωνία με το ταίρι σας ενώ κάποιοι ίσως να ζήσετε έντονες ερωτικές καταστάσεις και πάθος.

Έτος 2022

Το 2022 θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη ανάδρομη να βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον τομέα της καριέρας σας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και πολλοί του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σας ίσως να επανεξετάσετε επαγγελματικά σας θέματα και ίσως να θελήσετε να μεταμορφώσετε σχέσεις και συνεργασίες ή να αναθεωρήσετε τη στάση σας γενικότερα και με την κοινωνικότητά σας.Ο Πλούτωνας θα παραμείνει σε αυτή τη θέση όλο το 2022 και θα πιέσει εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας για να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους ή να αντιμετωπίσετε σοβαρές αλλαγές στην καριέρα σας .

Ο Ποσειδώνας θα επηρεάσει επίσης το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας από την 20η –την 25η μοίρα των Ιχθύων και θα συνεχίσει να σας δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα ενώ η σύνοδός του με τον Δία στις 12.04 θα σας δώσει περισσότερη διαίσθηση ,την ανάγκη να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν σας για να δείτε τι έφταιξε αλλά και να συγχωρήσετε ή να ασχοληθείτε περισσότερη με την πνευματική ζωή.

Ο Ουρανός από την 10η μοίρα μέχρι την 18η μοίρα του Ταύρου θα δημιουργήσει ανατροπές στις αρχές του χρόνου  με το τετράγωνο που θα κάνει με τον Κρόνο αλλά και από το Σεπτέμβριο  και μετά θα πρέπει να χειριστείτε με ψυχραιμία κάποιες δυσκολίες που ίσως προκύψουν σε θέματα οικονομικά  κάποιες απώλειες ή εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσετε.

Ο Δίας θα έχει περάσει στους Ιχθύς και τον 12ο σας οίκο  με το ξεκίνημα της χρονιάς και όπως αναφέρθηκε θα σας βοηθήσει σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο ίσως και για να επιλύσετε καταστάσεις από το παρελθόν ενώ θα σας δώσει μεγαλύτερη ευαισθησία και έμπνευση μέχρι και τις 10.05 ,προστασία και ψυχική ηρεμία.Στη συνέχεια μέχρι και τις 28.10 θα περάσει στο ζώδιό σας και θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή ώστε να καταφέρετε κάποιους στόχους σας ή να εκφράσετε ή να παρουσιάσετε ότι προετοιμάζατε το προηγούμενο διάστημα ενώ πολλοί θα έχετε ανοίγματα και επιτυχία στα σχέδιά σας.Αρκετά σημαντική στιγμή για εσάς θα  είναι η σύνοδος Άρη-Δία που θα πραγματοποιηθεί στις 29.05 και θα δώσει στις αρχές του δεκαημέρου σας μεγάλη επιτυχία.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα ευνοηθείτε από τον Δία στους Ιχθύς από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τις 11.02 ενώ όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 12.05-28.10 θα μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες ενώ η σύνοδος του με τον Άρη στις 29.05 ίσως να φέρει μια σημαντική προσωπική επιτυχία για κάποιους από εσάς.Οι εκλείψεις που θα επηρεάσουν το δεκαήμερο σας θα είναι αυτή στις 30.04 και 25.10 που θα σας πιέσουν σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα επηρεαστείτε από το Δία στους Ιχθύς από τις 12.02 -25.03 ενώ ή πιο τυχερή όψη της χρονιάς το εξάγωνο Δία-Ουρανού που θα ολοκληρωθεί στις 18.02 θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο που θα σας δώσει ξαφνικές ευκαιρίες και ίσως έσοδα ή κάποια ξαφνική τύχη.Επίσης ο Κρόνος μέχρι τον Μάρτιο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας αλλά και σχέσεις επαγγελματικές αλλά και συναισθηματικές όπως επίσης από τις 10.09 έως το τέλος του 2022.Ωστόσο θα πρέπει κυρίως από το καλοκαίρι και μετά να δώσετε προσοχή στα οικονομικά σας και να έχετε εναλλακτικές λύσεις.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε τη θετική επιρροή του Δία που θα σας προστατεύει από 25.03-10.05 ενώ και ο Κρόνος από 10.03 μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε αρκετούς στόχους σας,φιλίες,σχέσεις και συνεργασίες.Η σύνοδος επίσης του Δία-Ποσειδώνα που θα σας επηρεάσει τον Απρίλιο θα είναι ευεργετική για εσάς αφού θα έχετε έντονη διαίσθηση και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις από το παρελθόν.Κάποιοι επίσης ίσως να έχετε και κάποια συναισθηματική ικανοποίηση ή ανταμοιβή.Πιό δύσκολα θα είστε το τέλος του δεκαημέρου σας αφού ο Πλούτωνας θα επηρεάζει περισσότερο εσάς με ριζικές μεταμορφώσεις στη ζωή σας ή την καριέρα σας ενώ θα πρέπει τις κρίσιμες στιγμές να έχετε ψυχραιμία και λογική στην διαχείριση των καταστάσεων.Αποφύγετε συγκρούσεις γύρω στις 25.02 και αρχές Ιουλίου στα τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν αρκετά τα οικονομικά σας και ίσως πιεστείτε να τακτοποιήσετε οφειλές και χρέη προς τρίτους ενώ θα πρέπει να μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα και να μην πάρετε ρίσκα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές της χρονιάς ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην εργασία σας και να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας αλλά και την διαχείριση των οικονομικών σας ωστόσο καλό θα είναι μέχρι και τις αρχές Μαρτίου με τον Άρη στον Αιγόκερω να αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις μέσα στην καριέρα σας και τον επαγγελματικό σας χώρο.Κάποιοι ίσως να έχετε και περισσότερη κούραση ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή ώστε να καταφέρετε να έχετε θετικά αποτελέσματα ενώ προσέχετε αρκετά την συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα στις 25.02 που μπορεί να φέρει βίαιες καταστάσεις στην εργασία σας.

Ο Άρης στον Υδροχόο θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός για εσάς από 07.03 έως 14.04 ενώ θα είναι μια ιδανική περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα με μακροχρόνια αποτελέσματα.Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με τον Άρη στους Ιχθύς από 15.04-24.05 ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια πραγματοποίηση ονείρων σας ακόμη κι αν θα πρέπει να έχετε αρκετό ρεαλισμό για να τα καταφέρετε.Ο Άρης στον Κριό θα είναι ιδανικός για να δείξετε την αποφασιστικότητά σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα με πολύ σημαντική στιγμή την 29.05 ενώ ο Άρης από τον Ταύρο από τις 05.07-20.08 θα φέρει δυσκολίες και ανατροπές στα οικονομικά σας .

Ευνοϊκός θα είναι στη συνέχεια ο Άρης από τους Διδύμους  που θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της χρονιάς σε αυτό το ζώδιο και θα δώσει μεγάλη ώθηση στα σχέδιά σας ωστόσο από τις 30.10 μέχρι και το τέλος της χρονιάς του 2022 που θα είναι ανάδρομος καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για νέα ξεκινήματα ενώ θα πρέπει να μετριάσετε και λίγο την παρορμητικότητά σας και να προσέξετε τα μεταφορικά σας μέσα. Επίσης τα διαστήματα που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία καλό θα είναι να μην υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις από 15.01-15.02,από 12.05-03.06 και 11.09-02.10.22..

ΕΡΩΤΙΚΑ

Το ξεκίνημα της χρονιάς θα γίνει με την Αφροδίτη να βρίσκεται ανάδρομη στον Αιγόκερω και πολλοί ίσως να έχετε επανασυνδέσεις ενώ από τις 29.01 που η Αφροδίτη θα γυρίσει ευθύδρομη αλλά και η σύνοδος της με τον Άρη στον Αιγόκερω που θα υφίσταται μέχρι και τις αρχές Μαρτίου και θα επηρεάσει όλο τα δεκαήμερα του ζωδίου σας θα φέρουν έντονες γνωριμίες ,έρωτες και δυνατές ερωτικές στιγμές .Επίσης και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη που θα περάσουν μαζί στον Υδροχόο μέχρι και το τέλος του Μαρτίου θα σας ευνοήσει σε νέους έρωτες μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και μόνιμες,σταθερές σχέσεις.

Ο Δίας στον Κριό από 11.05-28.10 θα σας φέρει νέες γνωριμίες ,νέα συναισθηματικά ξεκινήματα αλλά και επισημοποίηση της σχέσης σας για κάποιους..Επίσης η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φέρει νέες γνωριμίες και φλερτ από 24.06-18.07 ,η Αφροδίτη στον Λέοντα  από 12.08 -05.09 θα ευνοήσει μόνο το 1ο δεκαήμερο με τυχερές γνωριμίες και επισημοποίηση στις σχέσεις ή εύνοια σε σχέση με τεκνοποίηση ή τα παιδιά ενώ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας ακόμη και χωρισμούς.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από 30.09 -23.10 θα είναι αρκετά ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και βελτίωση στις σχέσεις των δεσμευμένων αλλά και επισημοποίηση.Μέχρι τις 17.11 θα είναι επίσης ένα δύσκολο διάστημα για τις ερωτικές σας σχέσεις ενώ  μέχρι και το τέλος της χρονιάς με την Αφροδίτη στον Τοξότη και στην συνέχεια στον Αιγόκερω θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για γνωριμίες και επισημοποίηση.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, Αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, Μόνο για τα καλά χαρα ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό

In category Αρθρογραφία Κριός

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγω ...

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Ο Αυτοσκοπός του Κριού

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τον στόχο μας και τι μπορούμε να πετύχου ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξία

…Μπορώ να σου δώσω απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί μέσα από τις γνώσεις μου. Η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου μέσα από ένα τηλεφώνημα.  Μην διστάζεις  να προχωρήσεις την ζωή σου. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αρι ...

Βίκυ

Πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Παράλληλη σχέση; Συναισθηματικό αδιέξοδο; Τρίτο πρόσωπο; Μάθε την αλήθεια και προχώρησε ανάλογα την ζωή σου. Είναι ο/η ιδανικός/ή για σένα ; Μάθε τώρα με ένα τηλεφώνημα .  Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου κ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ντύσου σωστά στο πρώτο ραντεβού !

Όταν λέμε να ντυθείς σωστά, εννοούμε να δώσεις το σωστό σήμα. Ένα πρώτο ραντεβού είναι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Επιθυμίες στην σχέση !

Η ερωτική σχέση αποτελείται από δύο άτομα. Έτσι, έχουμε δύο πρόσωπα που φέρουν και τα δ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Σκοτεινές παραδόσεις !

Μέσα στην παράδοση των λαών, Εντοπίζουμε ορισμένα είδη απέθαντων, παράξενων πλασμάτων ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u