Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 10ο σας οίκο και θα μπορέσετε σήμερα να πραγματοποιήσετε επαγγελματικούς στόχους και κάποιες φιλοδοξίες σας  οικονομικές ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια ξαφνικά έσοδα από την εργασία σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα συναντήσετε φίλους σήμερα και θα νιώσετε αναζωογονημένοι ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιο ξαφνικό ευχάριστο νέο από την οικογένειά σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε ξαφνικές συναντήσεις.Αύριο

7 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να έχετε επικοινωνία με φίλους  και να διασκεδάσετε  αλλά πολλοί από εσάς ίσως να έχετε νέες γνωριμίες και ευκαιρίες  να καταφέρετε  και κάποιους στόχους σας μέσα από κάποια σημαντική στήριξη.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα συναντήσετε φίλους και θα διασκεδάσετε με το ταίρι σας και τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια σε μια ερωτική γνωριμία.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα και θα έχετε περισσότερη διάθεση να επικοινωνήσετε,να δείτε αγαπημένα πρόσωπα ωστόσο κάποιοι ίσως να κάνετε και περισσότερες διαδρομές αλλά και να ασχοληθείτε με σεμινάρια σχετικά με κάποιο δημιουργικό χόμπι.

Στις 09.06 το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα ίσως να σας φέρει κάποια συναισθηματική ικανοποίηση από νέα που θα μάθετε ή προσκλήσεις που ίσως να έχετε ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια έσοδα ή βοήθεια από τα αδέλφια σας ή το περιβάλλον σας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 11.06 επίσης θα σας φέρει ευχάριστες συναναστροφές αλλά και νέα ωστόσο κάποιοι προσέχετε υπερβολικά έξοδα που θα κάνετε για να περάσετε όμορφα.Την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και ίσως να πρέπει και πάλι να αντιμετωπίσετε κάποια επαγγελματικά θέματα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι  θα έχετε ευχάριστη επικοινωνία με το ταίρι σας και ίσως να ξεκινήσετε και κάποιες εκδρομές και αυτό θα σας φτιάξει πολύ τη διάθεση.Θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε πολύ μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση ωστόσο προσέχετε υπερβολές στα έξοδα και το φαγητό .

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα φλερτάρετε ,κάποιοι ίσως να κάνετε μια έντονη και παθιασμένη γνωριμία και θα έχετε μεγάλη εύνοια σε ένα συναισθηματικό επίπεδο.

Ιούνιος 2023          

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα ευνοήσει αρκετούς από εσάς σε θέματα με την οικογένεια σας ,ίσως να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ κάποιοι ίσως να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας με το ταίρι σας.Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 04.06 ωστόσο ίσως να σας κουράσει ψυχολογικά για να πετύχετε κάποια σχέδιά σας αλλά και σε ένα επαγγελματικό επίπεδο .

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού την ίδια ημέρα ίσως να φέρει τυχερές συναντήσεις σε κάποιους από εσάς αλλά και ξαφνικά έσοδα ενώ το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 09.06 θα φέρει και πάλι συναισθηματικές στιγμές με πρόσωπα της οικογένειάς σας ,τα αδέλφια σας και το περιβάλλον σας.Στις 05.06 η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα και θα ευνοήσει το ζώδιό σας με ευχάριστη διάθεση ,ευχάριστες επαφές και γνωριμίες ωστόσο των αρχικών ημερών θα έχουν να αντιμετωπίσουν την αντίθεση με τον Πλούτωνα που ίσως να φέρει κάποια έντονα πάθη αλλά και αντιπαραθέσεις ενώ του 3ου δεκαημέρου στο τέλος του μήνα θα επηρεαστούν από το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που ίσως να φέρει ξαφνικά έξοδα αλλά και ξαφνικούς χωρισμούς.

Στις 11.06 το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα σας φέρει ευχάριστη διάθεση και την ανάγκη να διασκεδάσετε ωστόσο επίσης αποφύγετε υπερβολικά έξοδα ενώ στις 15.06 το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο ίσως να σας βάλει κάποιους περιορισμούς σε θέματα με τα αδέλφια σας,μετακινήσεις και συμφωνίες.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18.06 επίσης θα χρειαστεί μια προσοχή σε νέα ξεκινήματα ίσως σε σεμινάρια ,συμφωνίες αλλά και αποφάσεις που θα πάρετε αφού ίσως να μην μπορείτε να δείτε καθαρά κάποιες συνθήκες ωστόσο στις 19.06 το εξάγωνο Δία-Κρόνου θα ευνοήσει κάποιους από εσάς να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση ή κάποια σχέδιά σας.Επίσης το τέλος του μήνα για το 1ο δεκαήμερο θα είναι αρκετά θετικό ίσως για να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα σπιτιού και οικογένειας ωστόσο κάποιοι προσέχετε κάποια ατυχήματα ,χωρισμούς αλλά και έξοδα.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Δία να έχει περάσει στο ζώδιό σας και πολλοί θα έχετε τη διάθεση να κάνετε νέα ξεκινήματα ωστόσο στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου που θα έχετε τον κυβερνήτη σας ανάδρομο ίσως να πρέπει να κάνετε για λίγο διάστημα υπομονή και να κάνετε τις κατάλληλες προετοιμασίες μέχρι την ορθοδρόμησή του στις 14.01 αλλά και την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 20.01.Ο Δίας επίσης από τις 16.05 θα περάσει στον Ταύρο και θα φέρει μεγάλη εύνοια στα οικονομικά σας ή θα αποκαταστήσει απώλειες που είχατε τα δύο τουλάχιστον προηγούμενα χρόνια.Ο Κρόνος επίσης στις 07.03 θα περάσει στους Ιχθύς και ίσως να προετοιμάσετε κάποιο σχέδιο στην καριέρα σας ωστόσο κάποιοι ίσως να πρέπει να πιεστείτε για να πετύχετε κάποιους επαγγελματικούς σας στόχους.

Επίσης ο Πλούτωνας που θα περάσει για ένα μικρό διάστημα στον Υδροχόο από 23.03 μέχρι τις 12.06 θα σας δώσει μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά που θα εγκατασταθεί μόνιμα στον Υδροχόο και αυτό θα είναι μια ισχυρή υποστήριξη για εσάς μέσα στο κοινωνικό σύνολο ,θα έχετε μεγάλη στήριξη από φίλους αλλά και θα έχετε τη δυνατότητα να εγκαθιδρυθείτε σε ένα μεγάλο κοινωνικό σύνολο ανθρώπων και να καταφέρετε στόχους σας.Για το υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς που θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω θα φέρει ξεκαθαρίσματα στην καριέρα και στις σχέσεις του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σας.Επίσης τον Ιούνιο το εξάγωνο Δία –Κρόνου θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε έσοδα από την εργασία σας και να καταφέρετε να νιώσετε ασφάλεια σε ένα κοινωνικό επίπεδο ενώ και τον Αύγουστο η προσέγγιση του Δία προς τον Ουρανό θα φέρει σε κάποιους από εσάς ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών και συναισθηματικών.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος θα είναι τέσσερις .Δύο Ηλιακές στον άξονα Κριού –Ζυγού και τον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και τον άξονα των οικονομικών σας.ΟΙ Ηλιακές θα πραγματοποιηθούν στις 20.04 και 14.10 ενώ οι Σεληνιακές στις 05.05 και 28.10.Θα πρέπει λοιπόν μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά.κληρονομικά,οφειλές και εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσετε πιο άνετα σε νέα ξεκινήματα σχέσεις και συνεργασίες.

Επίσης αποφύγετε να κάνετε συμφωνίες ή να αγοράσετε κάποιο μεταφορικό μέσο,ηλεκτρικές συσκευές τα διαστήματα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος .Από 28.12-18.01 με τον ανάδρομο Ερμή στον Αιγόκερω ίσως να έχετε καθυστερήσεις στην καριέρα σας,από 20.04-15.05 ίσως να έχετε αναβολές σε οικονομικές συμφωνίες αλλά ίσως να έχετε και κάποια επιστροφή χρημάτων,από 23.08-05.09 ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ίσως να φέρει κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά και από 13.12 -02.01.23 στον Αιγόκερω και τον Τοξότη και πάλι ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε συμφωνίες και κάποια σχέδιά σας.

Ερωτικά θα ευνοηθείτε αρκετά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 21.02 -17.03 ενώ και η Αφροδίτη στον Λέοντα που θα παραμείνει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από 05.06-09.10 θα αναπτύξει την ανάγκη σας για φλερτ και θα ευνοήσει τα ερωτικά σας.Η Αφροδίτη επίσης θα είναι  ανάδρομη και σε κάποιους ίσως να φέρει και επιστροφές από το παρελθόν.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, Αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, Μόνο για τα καλά χαρα ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Κριός: Πολύ καυτός για να τον αντέξεις

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Κριός αγαπά με τον ίδιο τρόπο που κάνει και όλα τα υπόλοιπα- με πολύ πάθος και ενέ ...

Το στοιχείο της Φωτιάς

In category Αρθρογραφία Κριός

Το στοιχείο της Φωτιάς δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η Φωτιά δίνει το φως και τη ζεστασιά. ...

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλίκη Χριστοδούλου

Μίλησε μαζί μου και άλλαξε αμέσως την ζωή σου! Μπορώ να σου δώσω ακριβείς προβλέψεις για ότι θέμα σε απασχολεί. Να σου δώσω ημερομηνίες για τα γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή σου! Μα το καλύτερο είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να ...

Λυδία

Είμαι η Λυδία και θέλω να φανώ με τις γνώσεις μου χρήσιμη και να σε βοηθήσω όπως κάνω καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια με τόσους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Μπορώ να δώσω καθοδήγηση και λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Μπορώ να ρί ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ψέματα στο φλερτ;

Άπαπα καλέ! Τι ειν’ τούτο πάλι; Ψέματα; Είναι πολύ μεγάλο λάθος να βασίζουμε το φλερτ μ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σελήνη: Ο Κυρίαρχος των Συναισθημάτων !

Δεδομένου ότι η Σελήνη είναι ο πλησιέστερος «πλανήτης» προς τη Γη, Αυτός ο δορυφόρος φ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η δύναμη της προσευχής !

Ένας από τους σημαντικότερους Ψαλμούς του Δαβίδ είναι ο ρμβ’ (142ος). Αρχίζει με την επι ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u