Κριός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Ιανουαρίου 2020

Αποφύγετε τις πολλές επεμβάσεις συγγενών και οικείων στα ερωτικά σας θέματα, γιατί μόνο ζημιά μπορεί να σας κάνουν. Ίσως να χρειαστεί να γίνετε πιο επιθετικοί, γι αυτόν τον λόγο.Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα, νέο κύκλο στόχων, με πολλές πιθανότητες να κερδίσετε. Επαφές με πρόσωπα από μακριά, ακόμη και μετακινήσεις, μπαίνουν στο πρόγραμμα με αρκετά καλή ψυχολογία.Αύριο

27 Ιανουαρίου 2020

Για λίγο ακόμη επικρατεί μια νωχελική διάθεση. Η προοπτική όμως από την ερχόμενη εβδομάδα, είναι ιδιαίτερα καλή, αφού το επικοινωνιακό με το ταίρι, διορθώνεται σημαντικά. Διατηρείστε τις ισορροπίες στα οικονομικά, για να μην έχετε απώλειες. Προτάσεις που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, αλλά θα πρέπει να τις ελέγξετε πριν αποφασίσετε.

Κριός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  26/1 – 2/2/2020

Με ωραίο τρόπο, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι αποχαιρετά εσάς τους Κριούς ο Ιανουάριος.

Την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με την Αφροδίτη είναι πιθανό να ανεβάσει το ερωτικό θερμόμετρο στη  σχέση σας με το ταίρι σας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εξωτερικό.

Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να ενισχύσει τις ερωτικές σας φαντασιώσεις.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας κάνει δογματικούς με αποτέλεσμα να χάσετε το δίκιο σας.

Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους, με αποτέλεσμα οι άλλοι να δυσκολευτούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει να αφήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο στην τύχη του.

Την Παρασκευή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα νιώσετε ότι οι συνεργάτες σας είναι ιδιαίτερα αυστηροί και απαιτητικοί μαζί σας.

Το Σάββατο εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό είναι πιθανό να έχετε ξαφνικά έξοδα.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να φέρει στη ζωή σας ένα μοιραίο έρωτα μέσα από το χώρο της εργασίας σας.  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει ενώπιον μιας μοναδικής ευκαιρίας, μπορείς τώρα να κάνεις μία επαφή με το άτομο του ενδιαφέροντός σου και να δημιουργήσεις γόνιμο έδαφος για την έναρξη μίας ρομαντικής και σταθερής κατάστασης, ενώ αν έχεις ήδη κάποιον άνθρωπο στη ζωή σου θα εξερευνήσεις νέες προοπτικές για τη σχέση σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα και δεν το κρύβεις. Νιώθεις ερωτευμένος/η και η σταθερότητα της σχέσης σου αυξάνει ακόμη περισσότερο την εμπιστοσύνη σου, τόσο στο ταίρι σου, όσο και στον έρωτα γενικά. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζεις να κρατάς ορισμένα πράγματα μέσα σου. Ο/Η σύντροφός σου βρίσκεται στην ίδια σελίδα με σένα και νιώθετε ακριβώς τα ίδια πράγματα, οπότε αν αισθάνεσαι έτοιμος/η να εξωτερικεύσεις κάποιες σκέψεις σου μπορείς να το κάνεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βρίσκεσαι σε ιδιαίτερα ερωτικό mood και είσαι έτοιμος/η να κάνεις την κίνησή σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι πιθανό οι πρώτες επαφές να μην είναι τόσο άμεσες, αλλά έμμεσες, κάτι που απ’ ό, τι φαίνεται δεν αποτελεί εμπόδιο, ούτε για σένα, ούτε και για τον άνθρωπο του ενδιαφέροντός σου, καθώς πολλά και ενδιαφέροντα ξεκινούν τώρα κι ας μη βρίσκεστε καν στον ίδιο χώρο.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Και ενώ οι άλλοι διασκεδάζουν στον πυρετό των γιορτών, εσύ αναζητάς τη μοναξιά σου σε μια πιο γαλήνια κατάσταση. Η Αφροδίτη στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σου σε καλεί να θέσεις ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα (ή όσο πιο χαλαρά μπορείς), αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο γαλήνια εσωτερικά.

Ξεκίνα το έτος υλοποιώντας τα μεγάλα οράματά σου, καθώς ο Άρης κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σου. Μια ανεξάρτητη επιχείρηση, ένα σεμινάριο, ένα εκδοτικό έργο ή ακόμα και ένα βιβλίο θα μπορούσε να σου φέρει πολλά χρήματα.

1ο δεκαήμερο

[21-31 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα μπορεί να φαίνεσαι κάπως απρόσιτος/η έως “επιθετικός/ή”, αφού μοιάζεις με μηχανή που αναλαμβάνει όλο και περισσότερες ευθύνες. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε κάνει, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων, κάπως εκρηκτικό/ή. Δούλεψε πιο ενεργά τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Στον οικονομικό τομέα  πραγματοποιούνται αλλαγές, ενώ δεν επιτρέπεις στη μοίρα να ορίσει με ποιο τρόπο και υπό ποια μορφή θα έρθουν αυτές οι αλλαγές. Παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου και σε οικονομικό, τουλάχιστον, επίπεδο κάτι τέτοιο θα σου βγει σίγουρα σε καλό.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Απριλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, η δουλειά σου είναι τέτοια ώστε να απαιτούνται από εσένα τεράστια ποσά ενέργειας, τα οποία και διαθέτεις. Μάλιστα δε θα είναι λίγες οι φορές που θα χρειαστεί να πάρεις και δουλειά στο σπίτι, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες που έχεις πιο άρτια.

Στον οικονομικό τομέα κινείσαι μεθοδικά και λογικά ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δε βιάζεσαι για γρήγορα αποτελέσματα, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει πραγματικά είναι να είσαι σίγουρος/η ότι θα επιτύχεις τον εκάστοτε στόχο που έχεις θέσει, κάτι που θα συμβεί αν συνεχίσεις έτσι.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Απριλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα κυνηγάς με αποφασιστικότητα τους στόχους σου και ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που υπόσχεται πολλές επιτυχίες. Προς τα μέσα του μήνα ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ορισμένες κόντρες τις οποίες αν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία δεν μπορούν να βλάψουν το επαγγελματικό σου status, εάν κι εφόσον κι εσύ διαχειριστείς αυτήν την κατάσταση με διπλωματία.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι σημαντική εύνοια, την οποία όμως τείνεις να μη διαχειρίζεσαι σωστά. Απόφυγε να αναμίξεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι στα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς αυτή η “φασαρία” μπορεί να εμποδίσει την πραγματική επιτυχία που μπορείς να πετύχεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο νους σου μέσα στον Ιανουάριο μονοπωλείται από τα αισθηματικά σου. Σε κάποιες περιπτώσεις οι σκέψεις σου μπορεί να τείνουν στον πεσιμισμό, ενώ σε άλλες φτάνεις στην εξιδανίκευση ανθρώπων και καταστάσεων χωρίς λόγο, κάτι που σε κάνει να νιώθεις φουλ ερωτευμένος/η. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τις δύο καταστάσεις, ούτως ώστε να αποφύγεις τις απογοητεύσεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η παρουσιάζεις εξαιρετικά αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου, ενώ αυτήν τη συμπεριφορά μπορεί να την εισπράττεις και εσύ από το/τη σύντροφό σου. Είναι μία περίοδος κατά την οποία είναι αναγκαίο να δοθεί εκατέρωθεν χώρος και χρόνος, χωρίς να πιέζετε καταστάσεις για άμεση επίλυση των διάφορων θεμάτων.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να συναντήσεις τον ιδανικό/την ιδανική σύντροφο για σένα μέσα στον Ιανουάριο, όμως φαίνεσαι κάπως απρόθυμος/η να μπεις άμεσα σε μία σχέση, καθώς τη νιώθεις περισσότερο σαν εγκλωβισμό και λιγότερο σαν μία επιθυμητή εξέλιξη.

Τον επόμενο μήνα

Φεβρουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Εργάζεσαι με μεγάλη διάθεση, καθώς διαπιστώνεις πως οι κόποι σου δεν πέφτουν στο κενό. Δουλεύεις σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσεις έναν πιο άνετο μήνα, τόσο για σένα, όσο και για την οικογένειά σου. Πέρα από τη δουλειά, εξίσου σημαντική για σένα το Φεβρουάριο είναι και η αρμονία που επικρατεί μέσα στο σπίτι. Αναλαμβάνεις, λοιπόν, το ρόλο του ειρηνιστή και φροντίζεις να διατηρείς τις ισορροπίες εντός του οικιακού χώρου.

1ο δεκαήμερο

[21-31 Μαρτίου]

Στον επαγγελματικό τομέα θέλεις να κάνεις ορισμένες αλλαγές εδώ και πολύ καιρό και ο Φεβρουάριος σου κλείνει θετικά το μάτι για την πραγματοποίησή τους τώρα. Ο τρόπος με τον οποίο επιδιώκεις αυτές τις αλλαγές σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανατρεπτικός/ή και προοδευτικός/ή απ’ ό,τι είσαι, με αποτέλεσμα να αυξάνεις τη φήμη σου και την αναγνώριση της δουλειάς σου.

Στον οικονομικό τομέα βρίσκεσαι σε μία σταθερή τροχιά, η οποία θα παραμείνει ως έχει για όλο το Φεβρουάριο, με τις συναλλαγές σου να είναι πολύ προσεκτικές, ενώ εσύ επικεντρώνεσαι στην αποταμίευση.

2ο δεκαήμερο

[1-10 Απριλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα κυνηγάς με αποφασιστικότητα τους στόχους σου και ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που υπόσχεται πολλές επιτυχίες, αρκεί να κινηθείς μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας και της δεοντολογικά ορθής οδού.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι σημαντική εύνοια, την οποία όμως τείνεις να μη διαχειρίζεσαι σωστά. Απόφυγε να αναμείξεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι στα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς αυτή η “φασαρία” μπορεί να εμποδίσει την πραγματική επιτυχία που μπορείς να πετύχεις.

3ο δεκαήμερο

[11-20 Απριλίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις εξαιρετικές πιθανότητες να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι και δε διστάζεις να αλλάξεις ουσιαστικά τον εαυτό σου, ώστε να κατακτήσεις τους εργασιακούς σου στόχους. Οι ταχύτητες που αναπτύσσεις στην καθημερινότητά σου είναι ασυνήθιστες, αλλά αυτές σε κάνουν εξαιρετικά ελκυστικό/ή επαγγελματικά.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει έντονη κίνηση, αρκετά έσοδα και αρκετά έξοδα. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, αρκεί να παραμένεις συγκεντρωμένος/η σε κάθε σου συναλλαγή, ώστε να αποφύγεις λάθη, παρανοήσεις ή εξαπατήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Φεβρουάριος δοκιμάζει λίγο την σκέψη σου κάνοντας το μυαλό σου να σκοτεινιάζει από σκέψεις δυσπιστίας και καχυποψίας. Όλο αυτό δοκιμάζει σημαντικά την ψυχική σου ισορροπία, κάνοντάς σε να βυθίζεσαι σε μία κατάσταση η οποία δεν έχει έρεισμα στην πραγματικότητα, αφού οι όποιες σκέψεις σε ταλανίζουν σχετίζονται κυρίως με ανασφάλειες του παρελθόντος και όχι με την παρούσα φάση. Παρ’ όλα αυτά, από τα μέσα του μήνα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πρέπει να αποφύγεις την παγίδα της εξωτερίκευσης των σκοτεινών σου σκέψεων, αφού μπορεί να σε κάνουν να υιοθετήσεις μία συμπεριφορά δεσποτική που θα χαρακτηρίζεται από ζήλεια προς το ταίρι σου. Εμπιστεύσου φιλικά σου πρόσωπα, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και θα διαλύσουν κάθε αμφιβολία σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να αποδιοργανωθείς εντελώς από την επανεμφάνιση ενός προσώπου του παρελθόντος σου, γεμίζοντάς σε αμφιβολίες και ανασφάλεια σχετικά με τις προθέσεις του. Παρά την επιμονή του, οφείλεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, όποια κατεύθυνση και να σου δείξει να πάρεις, και να είσαι σίγουρος/η πως θα είναι η σωστή.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Ο Άρης, θα παραμείνει σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο εξάμηνο του έτους (απο Ιούλιο και μετά, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου) στο ζώδιο σας.  Αυτό είναι μεγάλο διάστημα για τον Άρη να είναι στον δικό σας αστερισμό, έστω, κι αν είναι ο κυβερνήτης σας.

Έτσι είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα παρορμητικότητας, ανυπομονησίας, απογοητεύσεων, ενόχλησης και πολλές προκλήσεις, κυρίως το διάστημα που θα είναι ανάδρομος.

Πρόβλημα θυμού, είναι πολύ πιθανόν να βιώσετε οι περισσότεροι. Καλό θα είναι να μην γίνουν βιαστικά άλματα, προς αποφυγήν λαθών. Το ξεκίνημα της αναδρομής, θα επηρεάσει όσους  γεννήθηκαν μετά τις 15 Απριλίου, πιο πολύ, από ότι τους άλλους. Ενώ το τέλος της “οπισθοδρόμησης”  θα επηρεάσει όσους από εσάς γεννηθήκατε 2-7 Απριλίου.

Ενώ η ενέργεια του Αιγόκερω έλκει την προσοχή μας το 2020, ο Κρόνος αρχίζει να μετακινείται στον Υδροχόο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο. Επίσημα, περνάει στον Υδροχόο κατά τα μέσα Δεκεμβρίου, μαζί με τον Δία. Αυτό μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στις ελπίδες και τα όνειρά σας, στο μέλλον σας και σε αυτό που θέλετε τελικά να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Είναι ένα καλό διάστημα να ξεκινήσετε τις μεγάλες αλλαγές, που θεωρείτε πως α σας πάνε ένα βήμα μπροστά.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(21 – 31 Μαρτίου)

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό. Η λέξη-κλειδί για αυτή την έκλειψη είναι “η απρόσμενα καλή τύχη και τα ευτυχισμένα γεγονότα, έρχονται  όταν ΔΕΝ το περιμένεις”. Πρόκειται για μια εξαιρετική ηλιακή έκλειψη, για έναρξη πραγμάτων, ειδικά συναρπαστικές καινοτομίες.

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου: Ο Δίας σε τετράγωνο προς  το ζώδιο σας, από την 1η Δεκεμβρίου 2019, σας ωθεί προς μια άνεση και πολυτέλεια, αλλά και την υπεραισιοδοξία για ανάπτυξη.  Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το “κλειδί” για πιο σίγουρη επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία, αλλά να το “διοχετεύσετε” σε λιγότερους τομείς. Αποφύγετε την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος, σε εξάγωνο με το 10ήμερο σας, ανάβει “πράσινο”φως  για σταθερή πρόοδο προς τους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σας. Θα δείτε τον εαυτό σας, να παίρνει μια πιο υπεύθυνη στάση απέναντι σε όλες τις υποθέσεις σας, από την εργασία, τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Μπορεί να κληθείτε να εκπληρώσετε σημαντικά καθήκοντα ή να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο. Οι σχέσεις, ειδικά με τους άνδρες και τα μέλη της οικογένειας, θα ενισχυθούν με αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε σπουδαία πράγματα,κυρίως στα επαγγελματικά. Άλλοι τομείς του ωροσκοπίου σας, μπορεί να μη δουλεύουν με την ίδια θετικότητα. Η υπομονή και η αυτοπειθαρχία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά πρέπει να “δουλέψετε” λίγο περισσότερο με το άγχος σας.

26 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου: Ο Άρης  σου δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσει τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσει νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την επιθετική και ανταγωνιστική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή καλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυξημένη σεξουαλικότητα και η φυσική έλξη, προσθέτουν πάθος στην αγάπη σας.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου είναι μια εποχή ευκαιρίας, ανάπτυξης και καλής τύχης. Συμβατά γεγονότα, τυχερά διαλείμματα ή μελετημένες ενέργειες, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Απριλίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου φέρνει στα  οικογενειακά  σας, συναισθηματική πρόκληση.  Αν είστε ένας ευαίσθητος ή άτολμος χαρακτήρας, πρέπει να προστατευτείτε από τους “φόβους”. Εάν είστε δυνατοί, πρέπει να προστατεύσετε πιο ευάλωτα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Αυτή η έκλειψη ευνοεί τους ισχυρούς και πλούσιους.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για προσωπική ή επαγγελματική επιτυχία, αλλά να το διοχετεύσετε σε λιγότερους στόχους.

8 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου: Οι καλές προθέσεις και η ηθική σας ακεραιότητα δημιουργούν μια καλή εποχή για επαγγελματική εξέλιξη, επιχειρηματικές συμφωνίες και νομικά θέματα. Μπορείτε να είστε γενναιόδωροι και να μεγαλώσετε πνευματικά χωρίς να στερηθείτε τα υλικά αγαθά.

15 έως 25 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του ωροσκοπίου του Κριού 2020 για ρομαντισμό,έρωτα, κοινωνικοποίηση και εύνοια σε δανεισμό χρημάτων. Αυξημένη ομορφιά, γοητεία και σεξουαλική έκκληση καθιστούν πιο πιθανό ότι θα βρείτε το τέλειο ταίρι σας. Αγορές, επενδύσεις και διακοσμήσεις επωφελούνται από την καλή αίσθηση του γούστου σας.

16 έως 23 Απριλίου: Ο Ερμής στο 10ήμερο σας  είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του χρόνου για συζητήσεις, αιτήσεις για δουλειά, συναντήσεις. Η γρήγορη εναλλαγή κι ευελιξία της σκέψης σας, σας βοηθούν να επικοινωνείτε αποτελεσματικά.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου δεν είναι καλή για προβληματικές σχέσεις. Οι ισχυρές σχέσεις θα αντέξουν τη δοκιμασία με υπομονή και αγάπη.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου  δίνει ειλικρίνεια, αφοσίωση και αισιοδοξία, αλλά και μεταβλητότητα, διώξεις και δυσαρέσκεια. Το σπίτι, η οικογένεια και οι στενές σχέσεις σας μπορεί να προκαλέσουν κάποια ένταση λόγω των διαφορετικών αναγκών και προτεραιοτήτων.

13 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου: Ο Άρης στον 10ήμερο σας, δίνει τη δύναμη, θάρρος και πρωτοβουλία να ολοκληρωθούν οι πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσουν νέα έργα. Αυξημένη σεξουαλικότητα που προσθέτει πάθος στην αγάπη σας. Διοχετεύστε εποικοδομητικά αυτήν την ενέργεια.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο Δίας σας φέρνει “επιστροφή”προβλήματος, από τις αρχές του χρόνου. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θετικά την δύναμη του και να γίνεται δημοφιλείς και πλούσιοι.  Αποφύγετε την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη:  Η ανάπτυξη και η καλή τύχη είναι δυνατές μέσω της περαιτέρω εκπαίδευσης, των ομαδικών δραστηριοτήτων, των ταξιδιών και  πράξεων καλοσύνης και φιλανθρωπίας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 20 Απριλίου)

Όλο το χρόνο Πλούτωνας: Ο Πλούτωνας στο 10ήμερο σας είναι μια δοκιμασία δύναμης και χαρακτήρα καθώς αντιμετωπίζετε ακραίες δυνάμεις υπό  μορφή άλλων ανθρώπων και περιστάσεων.  Μια κρίση ή η βλάβη μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς το εγώ σας, την ταυτότητα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Συγκρούσεις με άτομα εξουσίας.

Μέχρι τις 31 Μαρτίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, προκαλεί αισθήματα απομόνωσης και αποθάρρυνσης. Άτομα ή καταστάσεις που σας εμπνέουν σεβασμό, προφανώς θα σας πιέσουν πάρα πολύ. Αποτέλεσμα, μειωμένη ζωτικότητα και μελαγχολική διάθεση.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Πρόκειται για μια περίοδο σκληρής δουλειάς και σοβαρών γεγονότων. Θα χρειαστείτε υπομονή και αποφασιστικότητα καθώς αντιμετωπίζετε επιπλέον ευθύνες. Πρόκειται για μια εποχή ριζικής αλλαγής, με νέα, πιο ισχυρά θεμέλια.

26 Φεβρουαρίου έως 11 Αυγούστου: Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να δοκιμάσετε νέα, μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Το κλειδί για την επιτυχία, είναι η μετριοπάθεια.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ακριβώς στις 4 Απριλίου σας κάνει να εστιάσετε σε αυτό που είστε πιο παθιασμένοι. Είναι σημαντικό να αποφύγετε τον εγωισμό, την απληστία, τη ζήλια ή την εκδίκηση. Θα πρέπει να βελτιώσετε τη ζωή σας χωρίς να βλάψετε τους άλλους.

21 Ιουνίου έως 21 Δεκεμβρίου: Το τετράγωνο του Κρόνου με το 10ήμερο σας, είναι και πάλι μια δοκιμαστική φάση της ζωής. Αν δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας κάποιους στόχους σας, προσπαθήστε να μειώσετε τις απώλειες σας.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα για την τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο. Η διεκδίκηση θα γίνει με πάθος, γι αυτό προσέξτε μη προκαλέσετε εχθρικότητες γύρω σας.

Μάθε τι σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον στα αισθηματικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Ανεκπλήρωτος έρωτας, μεγάλη αγάπη ή χωρισμός; Ανάλυση αποκλειστικά για σένα από τους κορυφαίους αστρολόγους-μελλοντολόγους
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Κριός

Γενικά

21/3 - 19/4

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς και ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Επίσης ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό ζώδιο, είναι άτομα δυναμικά, χαρούμενα ,αισιόδοξα και φυσικά πολύ θαρραλέα. Ένας Κριός πάντα θέλει να είναι πρώτος σε ότι κάνει, προσπαθεί πάντα να ξεχωρίζει, επιδιώκει να είναι πρωτοποριακός και συνήθως αυτό το πετυχαίνει.

Είναι φιλόδοξοι, εγωιστές και ευαίσθητοι αν και τις περισσότερες επιθυμούν να μην το δείχνουν.

Κριός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πάντα επιτρέπει στους άλλους να περπατάνε μπροστά του, αλλά πάντα φτάνει πρώτος στ ...

Η γυναίκα Κριός

In category Κριός αστρολογία

Πιστεύει πως οι άνθρωποι τη σκέφτονται και μιλούν για εκείνη, μόνο για τα καλά χαρα ...

Κριός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Κριό

Ο Αυτοσκοπός του Κριού

In category Αρθρογραφία Κριός

Ο Ήλιος στον αστρολογικό χάρτη συμβολίζει τον στόχο μας και τι μπορούμε να πετύχου ...

Πύρινα ζώδια και στυλ

In category Αρθρογραφία Κριός

Τα ζώδια της Φωτιάς αγαπούν τα ζωηρά χρώματα, παίρνουν τολμηρά ρίσκα στη μόδα και τ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Κριό

In category Αρθρογραφία Κριός

Είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, ο Κριός αποτελεί μία ανακολουθία ανταγω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Αλίκη

Μίλησε μαζί μου και άλλαξε αμέσως την ζωή σου! Μπορώ να σου δώσω ακριβείς προβλέψεις για ότι θέμα σε απασχολεί. Να σου δώσω ημερομηνίες για τα γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή σου! Μα το καλύτερο είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Είσαι μια τρελή πρώην;

Η σκηνή του εστιατορίου είναι δραματική και αξίζει τον κόπο. Η γυναίκα οδηγεί και βλέπ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Αλλιώτικοι Έρωτες

Χρειάζονται και οι αλλιώτικοι έρωτες, τι να κάνουμε; Τα παρακάτω λόγια μπαίνουν σε σει ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μία μικρή τελετή για καταπολέμηση του άγχους !

Η καθημερινότητα μπορεί να μας οδηγεί κάποιες φορές στα όριά μας. Είμαστε στη δουλειά ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u