Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαρτίου 2019

Γενικά

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι πρέπει να βάλετε σε τάξη τα του οίκου σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι για να λειτουργήσουν οι οικογενειακές σας σχέσεις θα πρέπει να υπάρχει καλή πρόθεση από όλες τις πλευρές. Προσέξτε όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από άτομα που το παίζουν φίλοι, αλλά στην ουσία ζουν σε βάρος σας.

Ερωτικά

Εάν σήμερα βάλεις στόχο και πεις στον εαυτό μου ότι εγώ, όπως και να έρθουν τα πράγματα, θα περάσω καλά, να ξέρεις πως θα έχεις μεγάλη πιθανότητα να τον πιάσεις. Καλό είναι λοιπόν, αυτό να το μεταδώσεις και στον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά γιατί μπορεί κι αυτός ετούτες τις μέρες να πιέζεται συναισθηματικά. Μία βόλτα στον ήλιο, με αγαπητούς φίλους, δυο κουβέντες ανέφελες μεταξύ σας, θα σε κάνουν να δεις ότι όλα χαλαρώνουν και διορθώνονται.Αύριο

25 Μαρτίου 2019

Γενικά

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφα. Αυτό όμως δεν θα γίνει μόνο του αλλά πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας, έτσι, αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και κανονίστε μια έξοδο για καφέ ή για ποτό με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.

Ερωτικά

Δεν υπάρχει κάποιο «μαγικό ραβδάκι» που να διορθώνει τις ερωτικές ατέλειες που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου. Κάποιες φορές θα πρέπει να βάζεις κι εσύ το χεράκι σου στο να διορθώνεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου, ή της σχέσης που προσπαθείς να δημιουργήσεις και κάποιες άλλες όταν δε βλέπεις τα πράγματα να προχωρούν όπως θα ήθελες, καλό θα ήταν να αποστασιοποιείσαι και να έχεις υπομονή. Το σημαντικό είναι, ότι σε ενδιαφέρει η σχέση που έχεις με τον άνθρωπό σου κι αυτό είναι πολύ ισχυρό κίνητρο για να τη διορθώσετε από κοινού. Το σημαντικό είναι ακόμα και για σένα που δεν είσαι σε σχέση, ότι οι μετοχές σου στον έρωτα, αυτή την εποχή είναι ανεβασμένες κι εσύ θα έχεις επιλογές.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   24/3 – 31/3/2019

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες.
Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι για να λειτουργήσουν οι οικογενειακές σας σχέσεις θα πρέπει να υπάρχει καλή πρόθεση από όλες τις πλευρές.
Προσέξτε όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από άτομα που το παίζουν φίλοι, αλλά στην ουσία ζουν σε βάρος σας.
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να περάσετε όμορφα. Αυτό όμως δεν θα γίνει μόνο του αλλά πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας, έτσι, αφήστε στην άκρη τους δισταγμούς και κανονίστε μια έξοδο για καφέ ή για ποτό με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό.
Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων  , θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία).
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με τις πρωτότυπες ιδέες σας στο χώρο της εργασίας σας.
Την Πέμπτη ο Ερμής θα ολοκληρώσει  την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Την  Παρασκευή οι ευθύνες που θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας θα είναι πολλές. Το Σάββατο η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων,  ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή.

Ερωτικά

Βλέπετε γύρω σας το χάος να απλώνεται κι εσείς αποφασίζετε να το διασκεδάσετε. Έως ένα βαθμό καλά κάνετε, είναι όμως απαραίτητο όταν απευθύνεστε στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας να είστε πιο σαφείς και να κάνετε πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις σας, καθώς υπάρχει μια έντονη τάση για παρεξηγήσεις αυτήν την εβδομάδα. Δεν πρόκειται να έχουν ισχύ ή διάρκεια, αλλά μπορεί να προκαλέσουν προσωρινές μικροεντάσεις, οι οποίες δε θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Οι δεσμευμένοι κάνετε μία ενδοσκόπηση, η οποία σας οδηγεί σε ένα και μόνο συμπέρασμα: πόσο τυχεροί είστε που έχετε κάποιον/α δίπλα σας και που ακόμα περισσότερο το άτομο αυτό είναι υπομονετικό και δείχνει κατανόηση σε όλες τις ιδιοτροπίες που εμφανίζετε κάθε φορά. Αυτή η συνειδητοποίηση θα αναθερμάνει τη σχέση σας και θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ερωτικό κλίμα μεταξύ σας και να θυμάστε πως δεν είναι κακό να αφήνετε τους άλλους να σας οδηγούν καμιά φορά.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου δέχεστε συνεχείς προκλήσεις που, όσο κι αν αντιστέκεστε, τελικά τις αποδέχεστε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Υπάρχει έντονη ερωτική έλξη γύρω σας και αδυνατείτε να αντισταθείτε, ακόμα κι αν απλώς φλερτάρετε. Σε κάθε περίπτωση,  απολαμβάνετε ιδιαίτερα την πολιορκία που δέχεστε και δεν είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι να “σκλαβωθείτε”, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Μάρτιος 2019

Γενικά

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο για το Μάρτιο στη ζωή σας και ένα μέρος του το επιδιώκετε και οι ίδιοι, κρατώντας μυστικά ορισμένα πράγματα από το περιβάλλον σας. Καθώς αυτή η κατάσταση τείνει να σας απομονώνει από τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς, ενδεχομένως να έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σας, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσετε τον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα αυτό το διάστημα.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Είστε πολύ δυναμικοί/ές και αποφασισμένοι/ες να κατακτήσετε τον κόσμο (σχεδόν), κάτι που μεταφράζεται σε απεριόριστη ενέργεια, συνεχή κίνηση και διαρκείς επαφές. Η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στο ζενίθ και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει τώρα.

Στον επαγγελματικό τομέα οι αντοχές σας είναι τεράστιες, δουλεύετε άπειρες ώρες και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους συναδέλφους/συνεργάτες και τους ανώτερούς σας. Λαμβάνετε έτσι μία δύναμη στον εργασιακό χώρο που λειτουργεί ως μαγιά για τα επόμενα επιτεύγματά σας.

Στον οικονομικό τομέα βλέπετε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται σημαντικά, κάτι που φυσικά προκύπτει από την επιμελή και μεθοδική σας εργασία, όμως την αύξηση αυτή θα πρέπει να την περιμένετε από τα μέσα του μήνα και μετά. Κάντε λίγη υπομονή, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου]

Εξαιρετικό διάστημα αυτό για εσάς, καθώς οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή σας τώρα, έχουν ως στόχο τη βελτίωση, την εξέλιξη, την αναβάθμιση. Σημαντικό και βοηθητικό ρόλο αυτήν την περίοδο θα παίξουν άτομα από το στενό φιλικό σας περιβάλλον.

Στον επαγγελματικό τομέα σας περιμένουν μεγάλες και σημαντικές εκπλήξεις. Η σταθερότητα που επιζητούσατε στην καριέρα σας έρχεται τώρα, κάτι που θα επηρεάσει με τη σειρά του και τα οικονομικά σας θετικά. Πρόσωπα κύρους και ισχύος σας δείχνουν τώρα την εύνοιά τους, γεγονός που σας δίνει την απαραίτητη ώθηση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στον οικονομικό τομέα μπορεί να χρειαστούν αναπροσαρμογές του προϋπολογισμού σας, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομική ζημιά (από το χώρο του σπιτιού). Ωστόσο, από τα μέσα Μαρτίου, μία κρυφή πηγή εσόδων, εμφανίζεται, δίνοντάς σας μια ανάσα για να περάσετε πιο άνετα το υπόλοιπο του μήνα και ενδεχομένως ένα μέρος του επόμενου.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου]

Η προσωπική σας ζωή συγκρούεται με την επαγγελματική, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε στη μέση και να παλεύετε να επαναφέρετε την ισορροπία μεταξύ τους.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να στρέψετε την προσοχή σας αυτό το μήνα, καθώς πραγματοποιούνται αλλαγές και πρέπει να βεβαιωθείτε πως δε θα σας επηρεάσουν. Η αλήθεια είναι πως από αυτές τις αλλαγές μόνο κερδισμένοι/ες μπορείτε να βγείτε, αρκεί να μην εμπλακείτε

σε τυχόν διενέξεις και συγκρούσεις που θα προκύψουν εντός του εργασιακού χώρου. Μάλιστα από τα μέσα του μήνα και μετά δεν αποκλείεται να σας δοθεί ξαφνικά ένας νέος αναβαθμισμένος ρόλος και σίγουρα πιο υπεύθυνος.

Στον οικονομικό τομέα, η έλλειψη συγκέντρωσης στις οικονομικές συναλλαγές ή κάποιο απρόοπτο έξοδο, ενδέχεται να σας προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση. Από τα μέσα του μήνα και μετά, όμως, μαζί με την ανάληψη των καινούργιων σας ή των διευρυμένων σας καθηκόντων θα ενημερωθείτε και για την πιθανή αναβάθμιση των απολαβών σας, κάνοντας το διάστημα των γιορτών πιο ευχάριστο και εύκολο.

Ερωτικά

Ο μήνας αυτός φέρνει κάτι παράδοξο μαζί του, ό, τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, τα πάντα είναι όπως πρέπει! Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας και σε κάποιες άλλες μπορεί να μη χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα.

Οι δεσμευμένοι αγνοείτε υποχρεώσεις και προγράμματα, προκειμένου να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το/τη σύντροφό σας. Έχετε και οι δύο ανάγκη την ξεκούραση, αλλά κι ο ένας τον άλλο, έτσι καταφεύγετε σε αυθόρμητες ενέργειες που σας κάνουν να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα και ισχυροποιούν το ρομαντισμό, αλλά και το πάθος ανάμεσά σας. Η σχέση σας βρίσκεται σε άνθιση και καταβάλλετε και οι δύο προσπάθειες, προκειμένου να διατηρηθεί το καλό κλίμα.

Οι αδέσμευτοι διανύετε τη δική σας προσωπική άνοιξη, είτε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή σας, είτε όχι. Αυτό το μήνα προσηλώνεστε με πάθος με ό, τι κι αν καταπιαστείτε, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να νιώθετε σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως με ό, τι κι αν επιλέξετε να καταπιαστείτε θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις κι ευτυχισμένοι!

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο δίμηνο του 2019 σε βρίσκει σε διαρκή κίνηση και δράση όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αφού έχεις βάλει στόχο να επεκταθείς, να αυξήσεις στο στάτους σου και να εξελιχθείς περαιτέρω, ώστε να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα (επαγγελματική και οικονομική) για το νέο έτος. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι απόλυτα συνετό και η ενδεδειγμένη τακτική, αφού από το Μάρτιο και μετά οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Αν έχεις κάνει μία μεθοδική προεργασία κατά τους πρώτους μήνες του έτους, τότε κάθε αλλαγή που θα συμβεί, θα λειτουργήσει προς όφελός σου. Κάθε εμπόδιο για καλό, λοιπόν, με ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως  στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου και Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, οπότε και θα πρέπει να μετριάσεις την έντασή σου σχετικά με όποιο επαγγελματικό ζήτημα έχεις να αντιμετωπίσεις, για να μην σαμποτάρεις μόνος/η σου τα επιτεύγματα που αναμένονται για σένα μέσα στο 2019, τα οποία θα είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες συνηθίζετε να προγραμματίζετε σωστά και συντηρητικά τα εργασιακά σας βήματα, γεγονός που σας ευνοεί σημαντικά και το νέο έτος, αφού η νοοτροπία σας αυτή σας κάνει πιο εργατικούς/ές και κατ’ επέκταση πιο ανθετικούς/ές και αποτελεσματικούς/ές απέναντι στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεται. Μέσα στο πρώτο ήμισυ του 2019, ακολουθείς συνετά ακριβώς αυτήν την τακτική, όμως κατά το δεύτερο ήμισυ τα πράγματα διευκολύνονται σημαντικά για σένα, αφού η εύνοια που δέχεσαι θα είναι σχεδόν εξωπραγματική, κάτι που θα δικαιώσει τα βήματά σου μέχρι τον Ιούνιο. Μπορείς να περιμένεις ανάλογα κέρδη, αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία να προχωρήσεις σε αναγκαίες αλλαγές, ίσως και εφαρμόζοντας παλαιότερες ιδέες σου τις οποίες είχες απορρίψει ως πολύ “επαναστατικές”, και -όταν έρχονται από μόνες τους- να τις αποδέχεσαι αγόγγυστα και ομαλά.

Οι άνεργοι/ες από την αρχή μέχρι το τέλος του 2019 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε αξιόλογα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει και σε ικανοποιεί από όλες τις απόψεις, θα πρέπει να κινητοποιηθείς συστηματικά, σκεπτόμενος/η κυρίως αντισυμβατικά, ψάχνοντας δουλειά ακόμα και σε χώρους που μπορεί να μην είχες καν φανταστεί τον εαυτό σου να δραστηριοποιείται. Αυτή η ευελιξία σου, η οποία γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολη, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά αναγκαία, θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρους δρόμους, οι οποίοι μπορούν να σου εξασφαλίσουν την επιτυχία.


Οικονομικά

Από τις αρχές κιόλας του χρόνου, μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον οικονομικό σου τομέα, με θετικό ως επί το πλείστον πρόσημο, οι οποίες φέρνουν μια εντονότατη κινητικότητα για τα οικονομικά σου, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο. Είτε εργάζεσαι, είτε όχι, μπορείς να περιμένεις απρόσμενες χρηματικές απολαβές, τις οποίες μάλιστα γρήγορα θα εξανεμίζεις, κυρίως επειδή μέσα από αυτές θα δεις την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το βιωτικό σου επίπεδο. Θα πάρεις καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές; Θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου; Θα κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου; Ό, τι κι αν επιλέξεις, θα γίνει με στόχο να κάνεις τη ζωή σου λίγο καλύτερη και θα το πετύχεις, οπότε ό, τι ξαφνικό έρθει, αξιοποίησέ το κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το να κάνεις οικονομίες είναι μία άλλη επιλογή που έχεις, αλλά σίγουρα δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στην άμεση ικανοποίηση αναγκών σου, και τελικά πολύ καλά θα κάνεις.


Αισθηματικά

Η σταθερότητα που έχουν φέτος τα αισθηματικά σου, μπορεί να φτάνει σε σημείο να σε κουράζει ή ακόμα και να σε κάνει να βαριέσαι, είτε έχεις σχέση, είτε όχι. Κάθε τι σταθερό σχεδόν σε ενοχλεί, αφού γεννιέται μέσα σου έντονη η ανάγκη να προχωρήσεις σε αλλαγές, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αφού η σταθερότητα είναι σχεδόν το βασικό σου ζητούμενο σε όλες τις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται, όμως, στο πώς θα διαχειριστείς αυτή σου την ανάγκη για αλλαγή, αφού μπορεί να υιοθετήσεις ξαφνικά μια συμπεριφορά ενός επαναστάτη χωρίς αιτία, ανεξάρτητα από το αισθηματικό σου στάτους, με αποτέλεσμα να αποξενώσεις το ταίρι σου ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

Οι δεσμευμένοι/ες νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία μέσα στη σχέση, μια ελευθερία που χαρακτηρίζεται κυρίως από την ανάγκη να φύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε, με έναν τρόπο σχεδόν εφηβικό. Το λάθος σου, σε αυτήν την περίπτωση, είναι πως μπορεί να πάρεις ως δεδομένο ότι ο/η σύντροφός σου έχει μαντικές ικανότητες και μπορεί να διαβάσει τι έχεις μέσα στο μυαλό σου και πώς εννοείς αυτήν την ελευθερία. Αυτό, όμως, που τελικά συμβαίνει, είναι να επιδεικνύεις μία εντελώς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, η οποία δεν ταιριάζει καθόλου με τη συνήθη ιδιοσυγκρασία σου, η οποία στην καλύτερη περίπτωση παραξενεύει και στη χειρότερη μπορεί να απομακρύνει εντελώς το ταίρι σου. Για καλή σου τύχη, έχεις επιλέξει έναν/μία σύντροφο με απόλυτη κατανόηση, που έχει τη διάθεση να συζητήσει και να κατανοήσει αυτή σου την ανάγκη, οπότε μετρίασε κι εσύ τις επαναστατικές σου εξάρσεις και κάνε το ταίρι σου να δει την κατάσταση από τη δική σου πλευρά. Προσοχή, ειδικά στο δεύτερο ήμισυ του χρόνου, να μην κατευθύνεις προς το ταίρι σου την αντίδρασή σου για αλλαγές που αφορούν σε άλλους τομείς, γιατί τότε θα δεις την κατανόησή του να εξατμίζεται.

Οι αδέσμευτοι/ες απολαμβάνετε στο μέγιστο την ελευθερία σας, ενώ η επιρροή που δέχεστε από τον Ουρανό, σας κάνει να υπερβάλλετε ως προς την ανεξαρτησία σας, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να αποθαρρύνετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς να σας προσεγγίσουν. Το ευχάριστο, βέβαια, είναι ότι κατά το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, ενδέχεται να συναντήσεις έναν άνθρωπο με πολύ περεμφερή με εσένα φιλοσοφία περί ανεξαρτησίας και να δημιουργήσετε μαζί μια σχέση, η οποία θα διέπεται από το σεβασμό του ατομικού χώρου και την ελευθερία εντός του δεσμού σας. 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Αυτήν τη χρονιά θα εκπλήξεις τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό σου, αφού θα δουλέψεις συστηματικά για το καλό της ομάδας (πράγμα που πάντα έκανες) αλλά χωρίς να έχεις ανάγκη να αναγνωριστείς (πράγμα που ποτέ δεν έκανες). Αυτό σε καθιστά εκτός από εξαιρετικά αγαπητό/ή ανάμεσα στους συνεργάτες/συναδέλφους σου και δημοφιλή, ενώ τελικά θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες κατά τις οποίες αναπόφευκτα θα πάρεις τα ηνία του εκάστοτε project και θα λάβεις την αναγνώριση που πρέπει. Αυτό που σε απασχολεί φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι να εργάζεσαι σε έναν χώρο ο οποίος έχει τη δομή και τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και, ας μη γελιόμαστε, κανείς δεν ηγείται καλύτερα για τη σταθερότητα από εσένα. Η στρατηγική, φυσικά, δεν έχει κανένα δόλο εκ μέρους σου, αλλά αναγκαστικά, όταν αποτιμηθεί η προσφορά του καθενός στον εργασιακό σου χώρο, θα λάβεις μία ακόμη φορά την αναγνώριση που σου αρμόζει.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε ένα αρκετά ζωηρό έτος, αφού η κινητικότητα θα είναι τόσο έντονη σε αυτόν τον τομέα που δε θα προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα άλλο. Μην τρομοκρατείσαι, θα σου αρέσει, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να επεκταθείς σημαντικά και ουσιαστικά, αλλάζοντας ριζικά την επιχείρησή σου και βελτιώνοντάς την άρδην, ενώ η επιτυχία σου θα είναι τέτοια που μέχρι κι εσύ θα δυσκολευτείς να τη διαχειριστείς και σωματικά και ψυχικά. Η μόνη δυσκολία σου, λοιπόν, είναι το πώς θα μάθεις να ακούς καλά νέα χωρίς να μπλοκάρεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να γκρινιάξεις, απόλαυσέ το!

Οι άνεργοι/ες μπορείτε να περιμένετε ένα 2019 γεμάτο με ευκαιρίες απασχόλησης, η οποία δε θα είναι λύση ανάγκης, αλλά αντίθετα, μιλάμε πλέον για μία εργασία που θα σε ικανοποιεί τόσο υλικά, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Το νέο έτος θα σου φέρει πιθανές εργασίες και το κυριότερο τη δυνατότητα να επιλέξεις, τόσο με οικονομικά κριτήρια, όσο και με εκείνα της δημιουργικότητας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις, είναι το μέγεθος με το οποίο μπορεί να σε καταβάλει αυτή η νέα συνθήκη. Θα πρέπει να βρεις τρόπους αποσυμφόρησης του στρες και της έντασης, αν θες να παραμείνεις δυνατός/ή στο παιχνίδι.


Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 ξεκινά ομαλά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, ενώ η διαχείρισή σου είναι παροιμιώδης. Ωστόσο, από το δεύτερο εξάμηνο, οπότε και αναμένεται σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σου, η κρίση σου φαίνεται να θολώνει κάπως και η διαχείρισή σου παύει να είναι όσο συνετή υπήρξε τους προηγούμενους μήνες, οπότε δεν αποκλείεται να μετρήσεις σοβαρές ζημιές, και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις χωρίς να καταλαβαίνεις το πώς. Απόκτησε μία πολύ πιο συντηρητική, προσεκτική και μεθοδική τακτική μετά τον Ιούνιο καθώς και μία ενδελεχή αξιολόγηση οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής πριν την ολοκληρώσεις, αν θες να συνεχίσει η σταθερότητα και κατά το δεύτερο ήμισυ του χρόνου, διαφορετικά η μεγάλη εισροή χρημάτων που μπορείς να περιμένεις, θα σε αφήσει τελικά με αρνητικό πρόσημο. Μην ξεχνάς να είσαι απόλυτα συνεπής στα δάνεια/ κάρτες και στις φορολογικές σου υποχρεώσεις ή, αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, να φροντίσεις να τα ρυθμίσεις. Αν είναι απαραίτητο να δανειστείς χρήματα, είτε από ιδρύματα, είτε από ιδιώτες, απόφυγε να το κάνεις κατά το Σεπτέμβριο, γιατί τότε μιλάμε για τεράστιες πιθανότητες ζημιάς.

 
Αισθηματικά

Η δοτικότητά σου και η πληθώρα των συναισθημάτων σου είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σου για το 2019. Μέσα στο χρόνο, βέβαια, θα υπάρξουν και οι στιγμές κατά τις οποίες δε θα δίνεις μόνο ανιδιοτελώς, ωστόσο χρειάζεται προσοχή με τις προσδοκίες που αναπτύσσεις για τους άλλους ανθρώπους, γιατί μπορείς να απογοητευτείς (όχι τόσο συνταρακτικές, όσο πιο πολύ κάπως παιδιάστικες) και αυτό είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Εστίασε στο να εξασφαλίζεις χρόνο για σένα, αφού φέτος θα το έχεις πολύ ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος/η ή όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες δέχεστε αρκετή συμπαντική εύνοια όσον αφορά στη σχέση σας, καθώς η άτυπη (ενδεχομένως και άρρητη) συμφωνία με το/τη σύντροφό σας για ατομική ελευθερία λειτουργεί εξαιρετικά και προς όφελος του μεταξύ σας δεσμού. Η ισορροπία και η ηρεμία μέσα στη σχέση σου σε συνδυασμό με τον εκατέρωθεν σεβασμό της ατομικής ελευθερίας, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα και κυρίως σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς τόσο με άλλους τομείς της ζωής σου που επιζητούν φροντίδα, όσο και με τη βελτίωση του εαυτού σου, εντός της σχέσης. Επιπλέον, ο χρόνος που θα περνάς με το ταίρι σου θα είναι ποσοτικά και ποιοτικά ικανοποιητικός, χωρίς ποτέ να απειλείται η ελευθερία και των δύο σας.

Οι αδέσμευτοι/ες φαίνεται ότι έχετε προαποφασίσει πως το νέο έτος δε θα επιτρέψετε να περιοριστείτε, όσον αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. Δε θα χάσεις καθόλου χρόνο με ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν έχεις μέλλον, ενώ ανά περιόδους θα βρίσκεις τον εαυτό σου να έλκεται από ανθρώπους με παρόμοιο τρόπο σκέψης. Αποφασίζεις πως το να διασκεδάζεις, να είσαι ευτυχισμένος/η και συνάπτεις σχέσεις που σου επιτρέπουν να λειτουργείς με ελευθερία, χωρίς να αλλοτριώνεσαι εντός τους, είναι ο βασικός σου στόχος για το 2019. Είναι σημαντικό να διατηρείς την ελευθερία σου, αναμφισβήτητα, ωστόσο είναι εξίσου σημαντικό να μη φτάσεις στο σημείο της εμμονής με την ΙΔΕΑ της ελευθερίας, τόσο που τελικά να απομακρύνεις ανθρώπους που είναι απόλυτα κατάλληλοι για σένα.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Έτος σκληρής δουλειάς θα είναι το 2019 για σένα, αφού για να καταφέρεις να αναγνωριστεί η αξία σου θα πρέπει να εργαστείς περισσότερο και αποτελεσματικότερα από ποτέ. Τίποτα δε θα σου χαριστεί, κάτι που φυσικά γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά φέτος με τους κατάλληλους χειρισμούς, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να τα καταφέρεις. Αυτό, μάλιστα, θα έρθει σχεδόν ομόφωνα από όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, οπότε ακολούθησε το δρόμο του μόχθου και θα ανταμειφθείς. Βέβαια, η επιτυχία δε γίνεται πάντα αποδεκτή καλοπροαίρετα, οπότε μπορείς να περιμένεις μερικές εξάρσεις ανταγωνισμού, ωστόσο δε θα είναι αρκετές ούτε να σε αναχαιτίσουν, ούτε να αλλάξουν τη θετική γνώμη των περισσότερων για σένα. Αυτά για το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου. Όσον αφορά στο δεύτερο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δρέψεις τους καρπούς που κέρδισες και να τους χρησιμοποιήσεις για να σταθεροποιήσεις την κατάσταση αυτή, ώστε να επενδύσεις με αυτόν τον τρόπο σε μελλοντική ανέλιξη.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ιδιαίτερα κινητικό 2019, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως στον τελικό απολογισμό θα δώσουν θετικό πρόσημο. Για να επιτύχεις να έχεις ένα κερδοφόρο έτος, κυρίως κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, θα πρέπει να εργαστείς συστηματικά πάνω στη δομή της επιχείρησής σου, τόσο δομικά όσο και σε επίπεδο παροχών, και ενδέχεται να χρειαστεί να κάνεις ορισμένες αναγκαίες αλλαγές προκειμένου να αποκομίσεις τα επιθυμητά κέρδη. Στο δεύτερο τετράμηνο του νέου χρόνου ακολουθεί ένα διάστημα κατά το οποίο διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μπορεί να επιβραδύνουν λίγο το ρυθμό και την ορμή της επιχείρησής σου, άρα λάβε νωρίς τα μέτρα σου και κράτησε δυνάμεις, ώστε να τα δώσεις όλα το τελευταίο τετράμηνο του 2019, οπότε και αναμένεται να έχεις την πιο δυναμική φάση της επιχείρησής σου, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο ισχυρής παρουσίας στο χώρο που δραστηριοποιείσαι.

Οι άνεργοι/ες μέσα στο νέο χρόνο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βρείτε κάποια απασχόληση που σας ενδιαφέρει, όχι μόνο ως προς το οικονομικό κομμάτι, αλλά επίσης και προς το αντικείμενο εργασίας, γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες για την έναρξη μίας καριέρας πλέον. Εργάσου σκληρά και μεθοδικά γιατί όσα βρίσκονται μπροστά σου είναι πολλά υποσχόμενα και με τις κατάλληλες κινήσεις, θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Στην πορεία αυτή θα έχεις ως σύμμαχο άτομα της οικογένειάς σου, τα οποία θα σε στηρίξουν σε κάθε βήμα και θα σου δίνουν διαρκώς ώθηση να διεκδικείς όλο και περισσότερα.


Οικονομικά

Ό, τι ξοδεύεις έχεις φροντίσει πρώτα να κοπιάσεις για να το κερδίσεις, συνεπώς αν καταφεύγεις πού και πού στο να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με μικρές, πρακτικές σπατάλες, το αξίζεις. Η σκληρή σου δουλειά σε ανταμείβει και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ουράνια, μαζί με την ορμή σου η οποία τρέφεται από την επιτυχία σου και μεγεθύνεται διαρκώς. Αυτό με τη σειρά του θα πυροδοτήσει και τη διεύρυνση της εξουσίας σου στο χώρο που κινείσαι, κάτι που έρχεται ως η απόλυτα δικαιολογημένη επιβράβευση μιας μακράς, επίπονης και κοπιαστικής διαδικασίας, η οποία -το λιγότερο- σου αξίζει. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις, αυτό είναι η τάση σου πού και πού να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, ιδιαίτερα όταν η αξία σου έχει αναγνωριστεί από τους άλλους. Καλώς ή κακώς, η βασική πηγή εισοδήματός σου είναι η εργασία σου, οπότε θα πρέπει να φροντίσεις να τα δίνεις πάντα όλα στον επαγγελματικό σου τομέα, ούτως ώστε να έχεις πάντα το περιθώριο να σε κακομαθαίνεις.


Αισθηματικά

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για σένα, κατά το 2019, να περνάς καλά και να διασκεδάζεις όταν μιλάμε για τον αισθηματικό σου τομέα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, υπό αυτό το πρίσμα, να κάνεις αρκετές μετακινήσεις για διασκέδαση ή ακόμα και ταξίδια με το/τη σύντροφό σου/το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Οι δεσμευμένοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία και συμφωνία απόψεων, όσον αφορά στη σχέση σας, με το/τη σύντροφό σας, έτσι περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, τον οποίο φροντίζετε να αποσυνδέετε όσο περισσότερο μπορείτε από πάγιες, συνηθισμένες και βαρετές συνήθειες του παρελθόντος. Τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου, είναι σημαντικό, και σε αυτό βρίσκεστε απόλυτα στο ίδιο μήκος κύματος, να μην αφήσετε τη σχέση σας να μπει σε ρουτίνα και κάνετε και οι δύο ό, τι μπορείτε για να το αποφύγετε. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα από αυτήν την ταύτιση απόψεων και τη σύμπνοια πνεύματος να καταλήξεις στο ότι έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου.

Οι αδέσμευτοι/ες υπολογίζετε πολύ την ελευθερία σας κατά το νέο έτος, ωστόσο αρκετά νωρίς μέσα στο 2019, ενδέχεται να γνωρίσετε το πρόσωπο εκείνο το οποίο θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε το χώρο σας. Οι συνεχείς διασκεδάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως είναι και τα ταξίδια, τα οποία θα μοιραστείς με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και εκεί θα καταλάβεις ότι έχει τις προδιαγραφές να γίνει κάτι περισσότερο από αυτό για σένα, αφού όσο και να αγαπάτε και οι δύο την ελευθερία σας, δε θα αργήσει η ώρα (κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του 2019) που θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε και οι δύο έτοιμοι για μία μεγαλύτερη δέσμευση. 

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Λέων: Δράματα και κλάματα!

In category Αρθρογραφία Λέων

Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρε ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση;

Το ζήτημα του βιαστικού σεξ δείχνει καλύτερα σε ένα επεισόδιο του “Sex and the City”, το ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να κάνεις μια γυναίκα να σε εκτιμήσει!!

Μερικές φορές, οι άνδρες αισθάνονται απροσδόκητοι ή ακόμα και ανεπιθύμητοι. Άλλοι άνδ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Το Θεμέλιο της Μαγειας!

Τι ακριβώς είναι η μαγεία; Η μαγεία βρίσκεται καθημερινά στον δρόμο της ζωής μας. Είναι ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u