Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

22 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα δώσει ιδιαίτερη γοητεία στα δημιουργήματα σας, θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ παράλληλα θα σας θυμίσει ότι πρέπει να διασκεδάζετε και να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής.

Ερωτικά

Είστε μέσα σε πολλές και διαφορετικές αισθηματικές υποθέσεις, που τελικά μόνο μπερδεμένους και στάσιμους σας αφήνουν. Από το τέλος του Ιανουαρίου, ενδέχεται να δεχτείτε και κάποια περισσότερη πίεση από ένα άτομο που πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς… για να πάρει τις τελικές σας απαντήσεις. Δεν θα σας είναι εύκολο να κάνετε την μετάβαση, από μια χαλαρή καθημερινότητα σε μια μόνιμη σχέση.Αύριο

23 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Ο μόνος χαρακτηρισμός που ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι απαιτητική, και αυτό γιατί θα πρέπει να ολοκληρώσετε σημαντικές υποθέσεις τις οποίες αναβάλετε εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων, οι οποίοι δεν ήταν άλλοι από τις υποχρεώσεις που σας έδιναν στο χώρο της εργασίας σας καθώς το κλίμα κάθε άλλο παρά ήρεμο ήταν . Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει για άλλη μια φορά τους τόνους στο χώρο της εργασίας, εξαιτίας ξαφνικών εμπλοκών που θα δημιουργηθούν στην εξέλιξη μιας συνεργασίας με το εξωτερικό ή κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο εξωτερικό.

Ερωτικά

Οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, δεν είναι και οι πιο ιδανικές. Τώρα που θα λήξει ο συναγερμός της σεληνιακής έκλειψης στον άξονα σας, θα δείτε τα πάντα με μια πιο καθαρή ματιά.  Οι λύσεις είναι μπροστά σας και μόνο μέσα από έναν ώριμο διάλογο θα εμφανιστούν. Σε μια πιο ήπια κατάσταση θα βρεθούν και οι χωρισμένοι σύντροφοι, που ψάχνουν τις οδούς μια άμεσες και μόνιμης επανασύνδεσης.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   20/1 – 27/1/2019

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού αυτή την εβδομάδα θα είναι στραμμένα σε εσάς τους  Λέοντες. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την  προσοχής σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να απομακρύνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους. Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας κάνει να πέσετε θύματα κολακείας.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος- Ολική Έκλειψη Σελήνης θα  πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας. Το βασικό της αίτημα, είναι να αλλάξετε τόσο τον τρόπο που συστήνεστε στους άλλους όσο και  ποιους ανθρώπους θέλετε δίπλα σας. Και παρόλο που φαίνεται δύσκολο ήρθε η στιγμή να σπάσετε τους δεσμούς με το παρελθόν. Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα περιορίσει τις προσδοκίες σας για νέα ξεκινήματα στο εξωτερικό. Αντί να απογοητεύεστε, εργαστείτε πιο σκληρά για να πετύχετε τα όνειρα σας. Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη σας θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, ενώ θα κάνετε και τυχερές γνωριμίες.
Την Τετάρτη όμως, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας. Την Πέμπτη θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Δία από το επίσης φιλικό για εσάς  ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας στο εξωτερικό. Το Σάββατο οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες. Ενώ την Κυριακή θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σας.

Ερωτικά

Αυτήν την εβδομάδα, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε έντονη ενέργεια και διάθεση να διασκεδάσετε, ενδεχομένως ακόμα και να κάνετε μία μίνι εκδρομή για το σκοπό αυτό. Το ποια θα είναι η έκβαση των αισθηματικών σας αυτές τις ημέρες, εξαρτάται απόλυτα από τους χειρισμούς σας.

Οι δεσμευμένοι απασχολείστε πολύ από τη σχέση σας αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα σε καθημερινή βάση, όμως έχετε πολύ ασαφή προσέγγιση των ζητημάτων που χρειάζονται επίλυση στη σχέση σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να οδηγείστε σε απογοητεύσεις και συγκρούσεις. Πριν εκφράσετε τις όποιες σκέψεις και συναισθήματα έχετε, φροντίστε να τα διατυπώσετε με τρόπο σαφή, ώστε να αποφευχθούν οι διενέξεις.

Οι αδέσμευτοι διασκεδάζετε, βγαίνετε, περνάτε καλά και γνωρίζετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, ωστόσο αυτήν την εβδομάδα τείνετε να είστε ιδιαίτερα επιρρεπείς στον…έρωτα, οπότε φροντίστε να μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό γιατί η έκβαση μπορεί να μην είναι αυτή που θα θέλατε (τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα).

Ιανουάριος 2019

Γενικά

Έχετε μία έντονη ζωτικότητα την οποία δεν βρίσκετε τρόπους να εκτονώσετε. Για το λόγο αυτό, το ρίχνετε στη δουλειά, εξυπηρετώντας έτσι ένα διττό σκοπό: ηρεμεί η υπερκινητικότητά σας και ταυτόχρονα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα ζητήματα που μπορεί να σας ταλάνιζαν.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Βρίσκεστε σε πνευματική και σωματική υπερδιέγερση, με αποτέλεσμα οι δύο αυτές σας καταστάσεις να συγκρούονται, αποδιοργανώνοντάς σας. Πρέπει να βρείτε τρόπους να τα εκτονώνετε και τα δύο ξεχωριστά, ώστε να αποφύγετε να μην έχετε αποτελέσματα παρά την ενεργητικότητά σας.

Στον επαγγελματικό τομέα δε σκέφτεστε ιδιαίτερα την καριέρα σας και για το λόγο αυτό τελικά σας πηγαίνει καλά. Σας απασχολούν πιο πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σας, με αποτέλεσμα να μην πολυσκέφτεστε μακροπρόθεσμα τους στόχους σας, κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς σε πρακτικό επίπεδο, δίνοντάς σας ώθηση και προς τους απώτερους σκοπούς σας, χωρίς όμως στην παρούσα φάση να είναι κάτι με το οποίο ασχολείστε συνειδητά.

Στον οικονομικό τομέα οι καθημερινές απαιτήσεις σάς προκαλούν εκνευρισμό. Είστε υπερβολικά απασχολημένοι με όλα τα υπόλοιπα, με αποτέλεσμα να ξεχνάτε κάποιες υποχρεώσεις σας και να βρίσκεστε έτσι σε δύσκολη θέση. Μόνο για αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή γιατί από τον επόμενο, τα πράγματα αλλάζουν.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου]

Η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και αυτό σας δίνει ζωή γι’ αυτό το μήνα. Κάποιοι άνθρωποι θα βραχυκύκλωναν κάτω υπ’ αυτές τις συνθήκες, όχι όμως εσείς. Έχετε γεννηθεί για τις προκλήσεις, γιατί μέσα από αυτές μαθαίνει ο κόσμος για το μεγαλείο σας.

Στον επαγγελματικό τομέα φροντίζετε να βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση. Αν υποχρεώσεις δεν είναι αρκετές ζητάτε να σας αναθέσουν κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα… Οι αντοχές εντυπωσιάζουν τους ανθρώπους γύρω σας, όπως επίσης και τους ανωτέρους σας, γεγονός που τους κάνει να πιστεύουν πως οι δυνατότητές σας είναι πολύ μεγαλύτερες από τη θέση που κατέχετε.

Στον οικονομικό τομέα δημιουργείτε τις συνθήκες και μέσω της δουλειάς, αλλά κυρίως μέσω τις διαχείρισης που κάνετε για αύξηση των εισοδημάτων σας. Συναλλάσσεστε με απόλυτη λογική και προσοχή, καθώς θεωρείτε πως τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα για οικονομία. Παρ’ όλα αυτά δεν ξεχνάτε τη φιλάνθρωπη φύση σας, γι’ αυτό φροντίζετε ο μηνιαίος προϋπολογισμός σας να συμπεριλαμβάνει και αυτό το μικρό έξοδο που κάνετε με την καρδιά σας.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου]

Έχετε πολλή εγκλωβισμένη ενέργεια μέσα σας, η οποία αυτό το μήνα τείνει να δυναμιτίζει την καθημερινότητά σας. Έχετε μία δυσκολία στο πώς να εκτονώσετε αυτή τη ζωτικότητα και όταν το κάνετε, συνηθίζετε να το κάνετε με λάθος τρόπο.

Στον επαγγελματικό τομέα έχετε στραμμένη την προσοχή σας στον τελικό σας στόχο, όποιος κι αν είναι αυτός, ενώ ο υπερβολικός σας ζήλος ενδέχεται να λειτουργήσει ανασταλτικά και να επιβραδύνει τις εξελίξεις. Κινείστε κάπως παρορμητικά όσον αφορά στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε γύρω σας ανασφάλεια, η οποία είναι και εκείνη που σας καθυστερεί.

Στον οικονομικό τομέα έχετε αξιοσημείωτες προοπτικές να αυξήσετε τα έσοδά σας, όμως προκειμένου να υλοποιήσετε κάποιους στόχους που σχετίζονται με την εργασία σας, γίνεστε αρκετά σπάταλοι. Κάντε πιο λογική τη διαχείριση των πόρων σας για να μην ψάχνετε στο τέλος του μήνα δανεικά για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.

Ερωτικά

Η ανάγκη σας για νέα ξεκινήματα αυτό το μήνα είναι ισχυρή, όμως έχετε την τάση να ονειρεύεστε μία ουτοπική κατάσταση, η οποία δεν είναι εφικτό να υλοποιηθεί, τουλάχιστον όχι αυτό το διάστημα. Όσο προχωράει ο μήνας θα το διαπιστώνετε μέρα με τη μέρα, αλλά αντί να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που σας προκύπτουν, επιμένετε να υποστηρίζετε το σχέδιό σας, και ο ρους των ημερών να το απορρίπτει.

Οι δεσμευμένοι χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το/τη σύντροφό σας, καθώς υπάρχει τάση για παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Είναι απαραίτητο να είστε σαφείς όταν χρειαστεί να μιλήσετε και να γίνετε αναλυτικοί σε αυτά που κατανοείτε, διότι αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται από την κακή επικοινωνία. Προσπαθήστε να γίνετε πιο υπομονετικοί με το ταίρι σας, ιδιαίτερα όταν πρέπει να επικοινωνήσετε, γιατί αυτή η ασυνεννοησία που υπάρχει σας προκαλεί έναν εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε τσακωμούς. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, όπου θα αποκατασταθεί η επικοινωνία και θα είστε και οι δύο πιο ήρεμοι.

Οι αδέσμευτοι νιώθετε έτοιμοι να βάλετε στη ζωή σας ένα άτομο και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά εφικτό. Μπορείτε να βρείτε κάποιον/α, αν δεν έχετε ήδη βρει, με τον/την οποίο/α ταυτίζεστε σε πολλούς τομείς. Το ξεκίνημα το μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό για να κάνετε την κίνησή σας, να βγείτε μαζί του/της και να γνωριστείτε καλύτερα. Αποφύγετε τις συναντήσεις από τις 11 έως τις 17 Ιανουαρίου, γιατί κάποια προσωπικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε, ενδέχεται να σας κάνουν λιγότερο ευχάριστους από το συνηθισμένο και ίσως καταστρέψετε το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο δίμηνο του 2019 σε βρίσκει σε διαρκή κίνηση και δράση όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αφού έχεις βάλει στόχο να επεκταθείς, να αυξήσεις στο στάτους σου και να εξελιχθείς περαιτέρω, ώστε να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα (επαγγελματική και οικονομική) για το νέο έτος. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι απόλυτα συνετό και η ενδεδειγμένη τακτική, αφού από το Μάρτιο και μετά οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Αν έχεις κάνει μία μεθοδική προεργασία κατά τους πρώτους μήνες του έτους, τότε κάθε αλλαγή που θα συμβεί, θα λειτουργήσει προς όφελός σου. Κάθε εμπόδιο για καλό, λοιπόν, με ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως  στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου και Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, οπότε και θα πρέπει να μετριάσεις την έντασή σου σχετικά με όποιο επαγγελματικό ζήτημα έχεις να αντιμετωπίσεις, για να μην σαμποτάρεις μόνος/η σου τα επιτεύγματα που αναμένονται για σένα μέσα στο 2019, τα οποία θα είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες συνηθίζετε να προγραμματίζετε σωστά και συντηρητικά τα εργασιακά σας βήματα, γεγονός που σας ευνοεί σημαντικά και το νέο έτος, αφού η νοοτροπία σας αυτή σας κάνει πιο εργατικούς/ές και κατ’ επέκταση πιο ανθετικούς/ές και αποτελεσματικούς/ές απέναντι στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεται. Μέσα στο πρώτο ήμισυ του 2019, ακολουθείς συνετά ακριβώς αυτήν την τακτική, όμως κατά το δεύτερο ήμισυ τα πράγματα διευκολύνονται σημαντικά για σένα, αφού η εύνοια που δέχεσαι θα είναι σχεδόν εξωπραγματική, κάτι που θα δικαιώσει τα βήματά σου μέχρι τον Ιούνιο. Μπορείς να περιμένεις ανάλογα κέρδη, αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία να προχωρήσεις σε αναγκαίες αλλαγές, ίσως και εφαρμόζοντας παλαιότερες ιδέες σου τις οποίες είχες απορρίψει ως πολύ “επαναστατικές”, και -όταν έρχονται από μόνες τους- να τις αποδέχεσαι αγόγγυστα και ομαλά.

Οι άνεργοι/ες από την αρχή μέχρι το τέλος του 2019 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε αξιόλογα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει και σε ικανοποιεί από όλες τις απόψεις, θα πρέπει να κινητοποιηθείς συστηματικά, σκεπτόμενος/η κυρίως αντισυμβατικά, ψάχνοντας δουλειά ακόμα και σε χώρους που μπορεί να μην είχες καν φανταστεί τον εαυτό σου να δραστηριοποιείται. Αυτή η ευελιξία σου, η οποία γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολη, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά αναγκαία, θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρους δρόμους, οι οποίοι μπορούν να σου εξασφαλίσουν την επιτυχία.


Οικονομικά

Από τις αρχές κιόλας του χρόνου, μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον οικονομικό σου τομέα, με θετικό ως επί το πλείστον πρόσημο, οι οποίες φέρνουν μια εντονότατη κινητικότητα για τα οικονομικά σου, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο. Είτε εργάζεσαι, είτε όχι, μπορείς να περιμένεις απρόσμενες χρηματικές απολαβές, τις οποίες μάλιστα γρήγορα θα εξανεμίζεις, κυρίως επειδή μέσα από αυτές θα δεις την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το βιωτικό σου επίπεδο. Θα πάρεις καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές; Θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου; Θα κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου; Ό, τι κι αν επιλέξεις, θα γίνει με στόχο να κάνεις τη ζωή σου λίγο καλύτερη και θα το πετύχεις, οπότε ό, τι ξαφνικό έρθει, αξιοποίησέ το κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το να κάνεις οικονομίες είναι μία άλλη επιλογή που έχεις, αλλά σίγουρα δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στην άμεση ικανοποίηση αναγκών σου, και τελικά πολύ καλά θα κάνεις.


Αισθηματικά

Η σταθερότητα που έχουν φέτος τα αισθηματικά σου, μπορεί να φτάνει σε σημείο να σε κουράζει ή ακόμα και να σε κάνει να βαριέσαι, είτε έχεις σχέση, είτε όχι. Κάθε τι σταθερό σχεδόν σε ενοχλεί, αφού γεννιέται μέσα σου έντονη η ανάγκη να προχωρήσεις σε αλλαγές, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αφού η σταθερότητα είναι σχεδόν το βασικό σου ζητούμενο σε όλες τις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται, όμως, στο πώς θα διαχειριστείς αυτή σου την ανάγκη για αλλαγή, αφού μπορεί να υιοθετήσεις ξαφνικά μια συμπεριφορά ενός επαναστάτη χωρίς αιτία, ανεξάρτητα από το αισθηματικό σου στάτους, με αποτέλεσμα να αποξενώσεις το ταίρι σου ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

Οι δεσμευμένοι/ες νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία μέσα στη σχέση, μια ελευθερία που χαρακτηρίζεται κυρίως από την ανάγκη να φύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε, με έναν τρόπο σχεδόν εφηβικό. Το λάθος σου, σε αυτήν την περίπτωση, είναι πως μπορεί να πάρεις ως δεδομένο ότι ο/η σύντροφός σου έχει μαντικές ικανότητες και μπορεί να διαβάσει τι έχεις μέσα στο μυαλό σου και πώς εννοείς αυτήν την ελευθερία. Αυτό, όμως, που τελικά συμβαίνει, είναι να επιδεικνύεις μία εντελώς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, η οποία δεν ταιριάζει καθόλου με τη συνήθη ιδιοσυγκρασία σου, η οποία στην καλύτερη περίπτωση παραξενεύει και στη χειρότερη μπορεί να απομακρύνει εντελώς το ταίρι σου. Για καλή σου τύχη, έχεις επιλέξει έναν/μία σύντροφο με απόλυτη κατανόηση, που έχει τη διάθεση να συζητήσει και να κατανοήσει αυτή σου την ανάγκη, οπότε μετρίασε κι εσύ τις επαναστατικές σου εξάρσεις και κάνε το ταίρι σου να δει την κατάσταση από τη δική σου πλευρά. Προσοχή, ειδικά στο δεύτερο ήμισυ του χρόνου, να μην κατευθύνεις προς το ταίρι σου την αντίδρασή σου για αλλαγές που αφορούν σε άλλους τομείς, γιατί τότε θα δεις την κατανόησή του να εξατμίζεται.

Οι αδέσμευτοι/ες απολαμβάνετε στο μέγιστο την ελευθερία σας, ενώ η επιρροή που δέχεστε από τον Ουρανό, σας κάνει να υπερβάλλετε ως προς την ανεξαρτησία σας, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να αποθαρρύνετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς να σας προσεγγίσουν. Το ευχάριστο, βέβαια, είναι ότι κατά το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, ενδέχεται να συναντήσεις έναν άνθρωπο με πολύ περεμφερή με εσένα φιλοσοφία περί ανεξαρτησίας και να δημιουργήσετε μαζί μια σχέση, η οποία θα διέπεται από το σεβασμό του ατομικού χώρου και την ελευθερία εντός του δεσμού σας. 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Αυτήν τη χρονιά θα εκπλήξεις τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό σου, αφού θα δουλέψεις συστηματικά για το καλό της ομάδας (πράγμα που πάντα έκανες) αλλά χωρίς να έχεις ανάγκη να αναγνωριστείς (πράγμα που ποτέ δεν έκανες). Αυτό σε καθιστά εκτός από εξαιρετικά αγαπητό/ή ανάμεσα στους συνεργάτες/συναδέλφους σου και δημοφιλή, ενώ τελικά θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες κατά τις οποίες αναπόφευκτα θα πάρεις τα ηνία του εκάστοτε project και θα λάβεις την αναγνώριση που πρέπει. Αυτό που σε απασχολεί φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι να εργάζεσαι σε έναν χώρο ο οποίος έχει τη δομή και τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και, ας μη γελιόμαστε, κανείς δεν ηγείται καλύτερα για τη σταθερότητα από εσένα. Η στρατηγική, φυσικά, δεν έχει κανένα δόλο εκ μέρους σου, αλλά αναγκαστικά, όταν αποτιμηθεί η προσφορά του καθενός στον εργασιακό σου χώρο, θα λάβεις μία ακόμη φορά την αναγνώριση που σου αρμόζει.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε ένα αρκετά ζωηρό έτος, αφού η κινητικότητα θα είναι τόσο έντονη σε αυτόν τον τομέα που δε θα προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα άλλο. Μην τρομοκρατείσαι, θα σου αρέσει, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να επεκταθείς σημαντικά και ουσιαστικά, αλλάζοντας ριζικά την επιχείρησή σου και βελτιώνοντάς την άρδην, ενώ η επιτυχία σου θα είναι τέτοια που μέχρι κι εσύ θα δυσκολευτείς να τη διαχειριστείς και σωματικά και ψυχικά. Η μόνη δυσκολία σου, λοιπόν, είναι το πώς θα μάθεις να ακούς καλά νέα χωρίς να μπλοκάρεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να γκρινιάξεις, απόλαυσέ το!

Οι άνεργοι/ες μπορείτε να περιμένετε ένα 2019 γεμάτο με ευκαιρίες απασχόλησης, η οποία δε θα είναι λύση ανάγκης, αλλά αντίθετα, μιλάμε πλέον για μία εργασία που θα σε ικανοποιεί τόσο υλικά, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Το νέο έτος θα σου φέρει πιθανές εργασίες και το κυριότερο τη δυνατότητα να επιλέξεις, τόσο με οικονομικά κριτήρια, όσο και με εκείνα της δημιουργικότητας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις, είναι το μέγεθος με το οποίο μπορεί να σε καταβάλει αυτή η νέα συνθήκη. Θα πρέπει να βρεις τρόπους αποσυμφόρησης του στρες και της έντασης, αν θες να παραμείνεις δυνατός/ή στο παιχνίδι.


Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 ξεκινά ομαλά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, ενώ η διαχείρισή σου είναι παροιμιώδης. Ωστόσο, από το δεύτερο εξάμηνο, οπότε και αναμένεται σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σου, η κρίση σου φαίνεται να θολώνει κάπως και η διαχείρισή σου παύει να είναι όσο συνετή υπήρξε τους προηγούμενους μήνες, οπότε δεν αποκλείεται να μετρήσεις σοβαρές ζημιές, και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις χωρίς να καταλαβαίνεις το πώς. Απόκτησε μία πολύ πιο συντηρητική, προσεκτική και μεθοδική τακτική μετά τον Ιούνιο καθώς και μία ενδελεχή αξιολόγηση οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής πριν την ολοκληρώσεις, αν θες να συνεχίσει η σταθερότητα και κατά το δεύτερο ήμισυ του χρόνου, διαφορετικά η μεγάλη εισροή χρημάτων που μπορείς να περιμένεις, θα σε αφήσει τελικά με αρνητικό πρόσημο. Μην ξεχνάς να είσαι απόλυτα συνεπής στα δάνεια/ κάρτες και στις φορολογικές σου υποχρεώσεις ή, αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, να φροντίσεις να τα ρυθμίσεις. Αν είναι απαραίτητο να δανειστείς χρήματα, είτε από ιδρύματα, είτε από ιδιώτες, απόφυγε να το κάνεις κατά το Σεπτέμβριο, γιατί τότε μιλάμε για τεράστιες πιθανότητες ζημιάς.

 
Αισθηματικά

Η δοτικότητά σου και η πληθώρα των συναισθημάτων σου είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σου για το 2019. Μέσα στο χρόνο, βέβαια, θα υπάρξουν και οι στιγμές κατά τις οποίες δε θα δίνεις μόνο ανιδιοτελώς, ωστόσο χρειάζεται προσοχή με τις προσδοκίες που αναπτύσσεις για τους άλλους ανθρώπους, γιατί μπορείς να απογοητευτείς (όχι τόσο συνταρακτικές, όσο πιο πολύ κάπως παιδιάστικες) και αυτό είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Εστίασε στο να εξασφαλίζεις χρόνο για σένα, αφού φέτος θα το έχεις πολύ ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος/η ή όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες δέχεστε αρκετή συμπαντική εύνοια όσον αφορά στη σχέση σας, καθώς η άτυπη (ενδεχομένως και άρρητη) συμφωνία με το/τη σύντροφό σας για ατομική ελευθερία λειτουργεί εξαιρετικά και προς όφελος του μεταξύ σας δεσμού. Η ισορροπία και η ηρεμία μέσα στη σχέση σου σε συνδυασμό με τον εκατέρωθεν σεβασμό της ατομικής ελευθερίας, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα και κυρίως σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς τόσο με άλλους τομείς της ζωής σου που επιζητούν φροντίδα, όσο και με τη βελτίωση του εαυτού σου, εντός της σχέσης. Επιπλέον, ο χρόνος που θα περνάς με το ταίρι σου θα είναι ποσοτικά και ποιοτικά ικανοποιητικός, χωρίς ποτέ να απειλείται η ελευθερία και των δύο σας.

Οι αδέσμευτοι/ες φαίνεται ότι έχετε προαποφασίσει πως το νέο έτος δε θα επιτρέψετε να περιοριστείτε, όσον αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. Δε θα χάσεις καθόλου χρόνο με ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν έχεις μέλλον, ενώ ανά περιόδους θα βρίσκεις τον εαυτό σου να έλκεται από ανθρώπους με παρόμοιο τρόπο σκέψης. Αποφασίζεις πως το να διασκεδάζεις, να είσαι ευτυχισμένος/η και συνάπτεις σχέσεις που σου επιτρέπουν να λειτουργείς με ελευθερία, χωρίς να αλλοτριώνεσαι εντός τους, είναι ο βασικός σου στόχος για το 2019. Είναι σημαντικό να διατηρείς την ελευθερία σου, αναμφισβήτητα, ωστόσο είναι εξίσου σημαντικό να μη φτάσεις στο σημείο της εμμονής με την ΙΔΕΑ της ελευθερίας, τόσο που τελικά να απομακρύνεις ανθρώπους που είναι απόλυτα κατάλληλοι για σένα.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Έτος σκληρής δουλειάς θα είναι το 2019 για σένα, αφού για να καταφέρεις να αναγνωριστεί η αξία σου θα πρέπει να εργαστείς περισσότερο και αποτελεσματικότερα από ποτέ. Τίποτα δε θα σου χαριστεί, κάτι που φυσικά γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά φέτος με τους κατάλληλους χειρισμούς, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να τα καταφέρεις. Αυτό, μάλιστα, θα έρθει σχεδόν ομόφωνα από όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, οπότε ακολούθησε το δρόμο του μόχθου και θα ανταμειφθείς. Βέβαια, η επιτυχία δε γίνεται πάντα αποδεκτή καλοπροαίρετα, οπότε μπορείς να περιμένεις μερικές εξάρσεις ανταγωνισμού, ωστόσο δε θα είναι αρκετές ούτε να σε αναχαιτίσουν, ούτε να αλλάξουν τη θετική γνώμη των περισσότερων για σένα. Αυτά για το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου. Όσον αφορά στο δεύτερο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δρέψεις τους καρπούς που κέρδισες και να τους χρησιμοποιήσεις για να σταθεροποιήσεις την κατάσταση αυτή, ώστε να επενδύσεις με αυτόν τον τρόπο σε μελλοντική ανέλιξη.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ιδιαίτερα κινητικό 2019, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως στον τελικό απολογισμό θα δώσουν θετικό πρόσημο. Για να επιτύχεις να έχεις ένα κερδοφόρο έτος, κυρίως κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, θα πρέπει να εργαστείς συστηματικά πάνω στη δομή της επιχείρησής σου, τόσο δομικά όσο και σε επίπεδο παροχών, και ενδέχεται να χρειαστεί να κάνεις ορισμένες αναγκαίες αλλαγές προκειμένου να αποκομίσεις τα επιθυμητά κέρδη. Στο δεύτερο τετράμηνο του νέου χρόνου ακολουθεί ένα διάστημα κατά το οποίο διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μπορεί να επιβραδύνουν λίγο το ρυθμό και την ορμή της επιχείρησής σου, άρα λάβε νωρίς τα μέτρα σου και κράτησε δυνάμεις, ώστε να τα δώσεις όλα το τελευταίο τετράμηνο του 2019, οπότε και αναμένεται να έχεις την πιο δυναμική φάση της επιχείρησής σου, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο ισχυρής παρουσίας στο χώρο που δραστηριοποιείσαι.

Οι άνεργοι/ες μέσα στο νέο χρόνο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βρείτε κάποια απασχόληση που σας ενδιαφέρει, όχι μόνο ως προς το οικονομικό κομμάτι, αλλά επίσης και προς το αντικείμενο εργασίας, γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες για την έναρξη μίας καριέρας πλέον. Εργάσου σκληρά και μεθοδικά γιατί όσα βρίσκονται μπροστά σου είναι πολλά υποσχόμενα και με τις κατάλληλες κινήσεις, θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Στην πορεία αυτή θα έχεις ως σύμμαχο άτομα της οικογένειάς σου, τα οποία θα σε στηρίξουν σε κάθε βήμα και θα σου δίνουν διαρκώς ώθηση να διεκδικείς όλο και περισσότερα.


Οικονομικά

Ό, τι ξοδεύεις έχεις φροντίσει πρώτα να κοπιάσεις για να το κερδίσεις, συνεπώς αν καταφεύγεις πού και πού στο να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με μικρές, πρακτικές σπατάλες, το αξίζεις. Η σκληρή σου δουλειά σε ανταμείβει και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ουράνια, μαζί με την ορμή σου η οποία τρέφεται από την επιτυχία σου και μεγεθύνεται διαρκώς. Αυτό με τη σειρά του θα πυροδοτήσει και τη διεύρυνση της εξουσίας σου στο χώρο που κινείσαι, κάτι που έρχεται ως η απόλυτα δικαιολογημένη επιβράβευση μιας μακράς, επίπονης και κοπιαστικής διαδικασίας, η οποία -το λιγότερο- σου αξίζει. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις, αυτό είναι η τάση σου πού και πού να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, ιδιαίτερα όταν η αξία σου έχει αναγνωριστεί από τους άλλους. Καλώς ή κακώς, η βασική πηγή εισοδήματός σου είναι η εργασία σου, οπότε θα πρέπει να φροντίσεις να τα δίνεις πάντα όλα στον επαγγελματικό σου τομέα, ούτως ώστε να έχεις πάντα το περιθώριο να σε κακομαθαίνεις.


Αισθηματικά

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για σένα, κατά το 2019, να περνάς καλά και να διασκεδάζεις όταν μιλάμε για τον αισθηματικό σου τομέα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, υπό αυτό το πρίσμα, να κάνεις αρκετές μετακινήσεις για διασκέδαση ή ακόμα και ταξίδια με το/τη σύντροφό σου/το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Οι δεσμευμένοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία και συμφωνία απόψεων, όσον αφορά στη σχέση σας, με το/τη σύντροφό σας, έτσι περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, τον οποίο φροντίζετε να αποσυνδέετε όσο περισσότερο μπορείτε από πάγιες, συνηθισμένες και βαρετές συνήθειες του παρελθόντος. Τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου, είναι σημαντικό, και σε αυτό βρίσκεστε απόλυτα στο ίδιο μήκος κύματος, να μην αφήσετε τη σχέση σας να μπει σε ρουτίνα και κάνετε και οι δύο ό, τι μπορείτε για να το αποφύγετε. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα από αυτήν την ταύτιση απόψεων και τη σύμπνοια πνεύματος να καταλήξεις στο ότι έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου.

Οι αδέσμευτοι/ες υπολογίζετε πολύ την ελευθερία σας κατά το νέο έτος, ωστόσο αρκετά νωρίς μέσα στο 2019, ενδέχεται να γνωρίσετε το πρόσωπο εκείνο το οποίο θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε το χώρο σας. Οι συνεχείς διασκεδάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως είναι και τα ταξίδια, τα οποία θα μοιραστείς με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και εκεί θα καταλάβεις ότι έχει τις προδιαγραφές να γίνει κάτι περισσότερο από αυτό για σένα, αφού όσο και να αγαπάτε και οι δύο την ελευθερία σας, δε θα αργήσει η ώρα (κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του 2019) που θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε και οι δύο έτοιμοι για μία μεγαλύτερη δέσμευση. 

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Oroskopos.tv

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Oroskopos.tv

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Oroskopos.tv

Ωροσκόπος Λέων – Η λάμψη του Βασιλιά

In category Αρθρογραφία Λέων

Με τον Ωροσκόπο Λέων, η ανάγκη για ανάπτυξη δύναμης, εξουσίας και δημιουργικής έκφ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξία

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για την σχέση σου, την δουλειά σου, την ζωή σου γενικώς καλό θα ήταν να γνωρίζεις από πριν το αποτέλεσμα των επιλογών σου. Για να αποφασίζεις συνειδητά.

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αποτοξίνωση του Έρωτα

Και ο έρωτας τοξινώνεται, αφού είναι ζωντανός. Κινδυνεύει από ιώσεις, κρυώματα, αλλεργ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις το καρμικό σου ταίρι!

Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και μια ψυχή αδελφική της δικής σου ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καθαρισμός ενέργειας

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε ενεργειακά; Είναι πολλές φορές που ολόκληρη περίοδος γί ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u