Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαΐου 2019

Γενικά

Σχέσεις και συνεργασίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν σήμερα σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας πράγματα που σας προβληματίζουν. Ιδιαίτερα βοηθητική σε αυτή σας την προσπάθεια, είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, η οποία θα κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία.

Ερωτικά

Μία νέα γνωριμία που κάνατε αυτό το διάστημα, διαπιστώνετε ότι μέρα με την ημέρα σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερα πράγματα μέσα σας για εκείνη, από απλά φιλικά συναδελφικά ή όποια άλλα κάτω από κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να νιώθετε. Μήπως προσπαθείτε να έρθετε πιο κοντά; Μήπως είστε ήδη σε μία φάση να αρχίσετε να δένεστε μεταξύ σας περισσότερο; Θα ήθελα να σκεφτείτε , εάν πραγματικά αξίζει να προχωρήσετε με αυτό τον άνθρωπο. Να ζυγίσετε την επικινδυνότητα που πηγάζει από τέτοια σχέση. Τη διατάραξη κάποιων ισορροπιών στην προσωπική σας ζωή ή ακόμα και τη δική του. Και τέλος το κόστος της αποκάλυψης εάν αυτή συμβεί.Αύριο

25 Μαΐου 2019

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες, Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να σκύψετε με προσοχή πάνω από τα ζητήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ, με την βοήθεια της όψης εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές γεμάτες χαρά και διασκέδαση.

Ερωτικά

Ο κύκλος σας, είτε φιλικός, συναδελφικός ή ακόμα και διαπροσωπικός, να ξέρετε πως βλέπει ότι τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά σας έχει αλλάξει. Και να θυμάστε ότι σίγουρα θα μπει στη διαδικασία να αναζητήσει τις αιτίες της αλλαγής αυτής. Νιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι και θέλετε κάποια πράγματα να τα κρατήσετε κρυφά και να τα έχετε μόνο για τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι γύρω σας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δείξει έμπρακτα, ότι πραγματικά σας αγαπούν. Αν την εποχή αυτή υποβόσκει μέσα σας, κάποιος απαγορευμένος έρωτας, είτε στο μυαλό σας είτε ακόμα και στην ερωτική σας πραγματικότητα να κινηθείτε πολύ πολύ προσεκτικά.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   19/5 – 26/5/2019

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, λέει το εβδομαδιαίο  ωροσκόπιο σας, ξεκινά για εσάς τους Λέοντες.
Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα που μπορεί να έχουν οι δικοί σας άνθρωποι από εσάς. Και παρόλο που  υπάρχουν στιγμές που το δίλλημα καριέρα ή οικογένεια είναι μέσα σας πολύ έντονο, εσείς όμως, θα πρέπει να δώσετε στους δικούς σας ανθρώπους να καταλάβουν, ότι για εσάς η επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση είναι εξίσου σημαντική με την οικογενειακή ευτυχία.
Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του Τοξότη τον Δία, από την μια πλευρά θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας , ενώ από την άλλη πλευρά θα σας ωθήσει να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να δείτε φίλους και περάσετε μαζί τους  όμορφες στιγμές.
Την Τρίτη, η είσοδος  του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σας και θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή , ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερη ευκολία στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο .
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους .
Την Πέμπτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας.
Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ηρεμία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του/της συντρόφου σας.

Ερωτικά

Ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στον 11ο Οίκο σου (φιλίες) κάτι που σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα θετική επιρροή των φίλων σου στην ερωτική σου ζωή. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε όχι φαίνεται ότι βρίσκεις την απαραίτητη στήριξη που χρειάζεσαι για τα αισθηματικά σου σε κάποιο πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να υπάρξουν στιγμές μέσα στην εβδομάδα κατά τις οποίες νιώθεις ότι χάνεται η ισορροπία στη σχέση σου, όμως οι φίλοι σας θα βρίσκονται πάντα εκεί για να προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη που θα επαναφέρει την ισορροπία μεταξύ σας. Εμπιστεύσου την κρίση τους και άκου τις συμβουλές τους.

Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την τάση να αναλώνεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις, αλλά για καλή σου τύχη, η πίστη στον εαυτό σου σε κάνει γρήγορα να αντιλαμβάνεσαι ότι αξίζεις το καλύτερο και φεύγεις προς αναζήτησή του. Δεν αποκλείεται το ιδανικό πρόσωπο να βρίσκεται ήδη στη ζωή σου αλλά να το αγνοείς. Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα προσεκτικά γύρω σου.

Μάϊος 2019

Γενικά

Ο Άρης στους Διδύμους (11ος Οίκος – φιλία, κοινωνική ζωή) φέρνει στη ζωή σου φίλους, διασκεδάσεις και έντονη κινητικότητα, κάνοντας το Μάιο έναν από τους πιο δραστήριους μήνες του χρόνου. Προσοχή χρειάζεται από τα μέσα Μαΐου και μετά, αφού ο Άρης στον Καρκίνο (12ος Οίκος – ασυνείδητο, παρασκήνιο) σε κάνει πολύ ριψοκίνδυνο/η, κάτι που δε φαίνεται να στέφεται ως επί το πλείστον τουλάχιστον με επιτυχία. Η καριέρα σου θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες και οφείλεις να τις αξιοποιήσεις συνετά και ψύχραιμα, χωρίς περιττά ρίσκα τα οποία μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τις επαγγελματικές σου κατακτήσεις.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Είσαι πολύ δυναμικός/ή και αποφασισμένος/η να κατακτήσεις τον κόσμο (σχεδόν), κάτι που μεταφράζεται σε απεριόριστη ενέργεια, συνεχή κίνηση και διαρκείς επαφές. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αυξήσεις την ισχύ σου στους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Στον επαγγελματικό τομέα οι αντοχές σου είναι τεράστιες, δουλεύεις άπειρες ώρες και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από συναδέλφους και ανώτερούς σου. Λαμβάνεις έτσι μία δύναμη στον εργασιακό χώρο που λειτουργεί ως μαγιά για τα επόμενα επιτεύγματά σου.

Στον οικονομικό τομέα βλέπεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται σημαντικά, κάτι που φυσικά προκύπτει από την επιμελή και μεθοδική σου εργασία, όμως την αύξηση αυτή θα πρέπει να την περιμένεις προς το τέλος του μήνα κυρίως. Υπομονή λίγο ακόμα, λοιπόν.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου]

Το μυαλό σου βρίσκεται σε μία διαρκή επεξεργασία πληροφοριών τις οποίες λαμβάνεις συνεχώς, τόσο όσον αφορά στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά ζητήματα. Αυτή η κατάσταση όμως σε οδηγεί συχνά σε καταστροφολογικά σενάρια που θα μπορούσαν με ευκολία να χαρακτηριστούν ως επιστημονική φαντασία.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μία έντονη δραστηριοποίηση αυτό το μήνα, η οποία παρ’ όλο που ταιριάζει στους ρυθμούς σου σου προκαλεί ανησυχία, κυρίως λόγω του ότι είναι μία κατάσταση, την οποία δεν έχεις συνηθίσει, με αποτέλεσμα να σε ξενίζει. Δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις ανασφαλής τη δεδομένη χρονική περίοδο, καθώς η θέση σου είναι κάτι παραπάνω από ασφαλής.

Στον οικονομικό τομέα παρατηρείς μεγάλη κινητικότητα από τα μέσα του μήνα και μετά. Με την ίδια ευκολία που παράγεις χρήματα, τα σπαταλάς. Το σημαντικό είναι πως όλες οι συναλλαγές σου πραγματοποιούνται με βάση τη λογική και οι αγορές έχουν ως στόχο την πρακτική βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Τώρα εάν ξοδέψεις και κάτι παραπάνω να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου]

Η καταξίωσή σου είναι πολύ σημαντική για σένα αυτό το μήνα και φαίνεσαι αποφασισμένος/η να υλοποιήσεις κάποιους από τους στόχους σου. Παρ’ όλο που η φύση σου δεν κινείται σε αυτούς τους ρυθμούς, αποφασίζοντας να μην κινηθείς βιαστικά και οργανώσεις ήσυχα και εσωτερικά, έως ότου νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις πράγματα.

Στον επαγγελματικό τομέα οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για την καταξίωσή σου είναι εμφανής, όμως αυτό που σε κάνει διστακτικό/ή είναι πως ό, τι παρουσιάζεται τώρα στο δρόμο σου φαίνεται να είναι χρονοβόρο. Η αλήθεια είναι πως οποιαδήποτε προσπάθεια ξεκινήσεις τώρα για να ανελιχθείς, δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα στο εγγύς μέλλον, αλλά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερα απ’ όσα θα τολμούσες να φανταστείς μακροπρόθεσμα. Η απόφαση είναι δική σου.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μία στασιμότητα, τόσο στα έσοδα, όσο και στα έξοδα. Αυτό μπορεί να είναι αφύσικο για σένα, όμως σύντομα θα καταλάβεις πως μόνο ως θετικό μπορεί να αποτιμηθεί. Αξιοποίησε αυτήν την ευκαιρία για να αποταμιεύσεις για μελλοντικές κινήσεις. 

Ερωτικά

Πάρτυ, πάρτυ, πάρτυ. Είτε έχεις σχέση, είτε όχι, βρίσκεσαι σε μία κατάσταση διαρκούς διασκέδασης και εξαιρετικής κοινωνικότητας. Μην απορήσεις αν ο δρόμος σου σε βγάλει κατά…Ρώμη μεριά για έναν καφέ, αφού η διάθεσή σου για ψυχαγωγία μπορεί να σου γεννήσει ορισμένες παρορμήσεις, κάπως ασυνήθιστες για σένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ο Μάιος σου επιτρέπει να επιδοθείς σε ένα από τα αγαπημένα σου παιχνίδια, αυτά του μυαλού. Αυτή τη φορά, όμως, ο “αντίπαλος” (δηλαδή ο/η σύντροφός σου) συμμετέχει μετά χαράς σε αυτό το πνευματικό παιχνίδι που με κάποιο περίεργο και παράδοξο τρόπο σας διασκεδάζει και σας δένει ακόμα περισσότερο. Το πάθος μεταξύ σας φουντώνει και σας οδηγεί σε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βγαίνεις, βλέπεις φίλους, διασκεδάζετε και διοχετεύεις τη σχεδόν ανεξάντλητη ενέργειά σου σε ψυχαγωγίες παντός είδους. Οι μετακινήσεις, δε, που αναμένονται μέσα στο Μάιο θα είναι διαρκείς και πολλές φορές χωρίς σοβαρό λόγο. Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα εξερευνήσεις διεξοδικά τις επιλογές σου.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο δίμηνο του 2019 σε βρίσκει σε διαρκή κίνηση και δράση όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αφού έχεις βάλει στόχο να επεκταθείς, να αυξήσεις στο στάτους σου και να εξελιχθείς περαιτέρω, ώστε να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα (επαγγελματική και οικονομική) για το νέο έτος. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι απόλυτα συνετό και η ενδεδειγμένη τακτική, αφού από το Μάρτιο και μετά οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Αν έχεις κάνει μία μεθοδική προεργασία κατά τους πρώτους μήνες του έτους, τότε κάθε αλλαγή που θα συμβεί, θα λειτουργήσει προς όφελός σου. Κάθε εμπόδιο για καλό, λοιπόν, με ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως  στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου και Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, οπότε και θα πρέπει να μετριάσεις την έντασή σου σχετικά με όποιο επαγγελματικό ζήτημα έχεις να αντιμετωπίσεις, για να μην σαμποτάρεις μόνος/η σου τα επιτεύγματα που αναμένονται για σένα μέσα στο 2019, τα οποία θα είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες συνηθίζετε να προγραμματίζετε σωστά και συντηρητικά τα εργασιακά σας βήματα, γεγονός που σας ευνοεί σημαντικά και το νέο έτος, αφού η νοοτροπία σας αυτή σας κάνει πιο εργατικούς/ές και κατ’ επέκταση πιο ανθετικούς/ές και αποτελεσματικούς/ές απέναντι στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεται. Μέσα στο πρώτο ήμισυ του 2019, ακολουθείς συνετά ακριβώς αυτήν την τακτική, όμως κατά το δεύτερο ήμισυ τα πράγματα διευκολύνονται σημαντικά για σένα, αφού η εύνοια που δέχεσαι θα είναι σχεδόν εξωπραγματική, κάτι που θα δικαιώσει τα βήματά σου μέχρι τον Ιούνιο. Μπορείς να περιμένεις ανάλογα κέρδη, αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία να προχωρήσεις σε αναγκαίες αλλαγές, ίσως και εφαρμόζοντας παλαιότερες ιδέες σου τις οποίες είχες απορρίψει ως πολύ “επαναστατικές”, και -όταν έρχονται από μόνες τους- να τις αποδέχεσαι αγόγγυστα και ομαλά.

Οι άνεργοι/ες από την αρχή μέχρι το τέλος του 2019 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε αξιόλογα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει και σε ικανοποιεί από όλες τις απόψεις, θα πρέπει να κινητοποιηθείς συστηματικά, σκεπτόμενος/η κυρίως αντισυμβατικά, ψάχνοντας δουλειά ακόμα και σε χώρους που μπορεί να μην είχες καν φανταστεί τον εαυτό σου να δραστηριοποιείται. Αυτή η ευελιξία σου, η οποία γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολη, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά αναγκαία, θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρους δρόμους, οι οποίοι μπορούν να σου εξασφαλίσουν την επιτυχία.


Οικονομικά

Από τις αρχές κιόλας του χρόνου, μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον οικονομικό σου τομέα, με θετικό ως επί το πλείστον πρόσημο, οι οποίες φέρνουν μια εντονότατη κινητικότητα για τα οικονομικά σου, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο. Είτε εργάζεσαι, είτε όχι, μπορείς να περιμένεις απρόσμενες χρηματικές απολαβές, τις οποίες μάλιστα γρήγορα θα εξανεμίζεις, κυρίως επειδή μέσα από αυτές θα δεις την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το βιωτικό σου επίπεδο. Θα πάρεις καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές; Θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου; Θα κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου; Ό, τι κι αν επιλέξεις, θα γίνει με στόχο να κάνεις τη ζωή σου λίγο καλύτερη και θα το πετύχεις, οπότε ό, τι ξαφνικό έρθει, αξιοποίησέ το κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το να κάνεις οικονομίες είναι μία άλλη επιλογή που έχεις, αλλά σίγουρα δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στην άμεση ικανοποίηση αναγκών σου, και τελικά πολύ καλά θα κάνεις.


Αισθηματικά

Η σταθερότητα που έχουν φέτος τα αισθηματικά σου, μπορεί να φτάνει σε σημείο να σε κουράζει ή ακόμα και να σε κάνει να βαριέσαι, είτε έχεις σχέση, είτε όχι. Κάθε τι σταθερό σχεδόν σε ενοχλεί, αφού γεννιέται μέσα σου έντονη η ανάγκη να προχωρήσεις σε αλλαγές, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αφού η σταθερότητα είναι σχεδόν το βασικό σου ζητούμενο σε όλες τις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται, όμως, στο πώς θα διαχειριστείς αυτή σου την ανάγκη για αλλαγή, αφού μπορεί να υιοθετήσεις ξαφνικά μια συμπεριφορά ενός επαναστάτη χωρίς αιτία, ανεξάρτητα από το αισθηματικό σου στάτους, με αποτέλεσμα να αποξενώσεις το ταίρι σου ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

Οι δεσμευμένοι/ες νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία μέσα στη σχέση, μια ελευθερία που χαρακτηρίζεται κυρίως από την ανάγκη να φύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε, με έναν τρόπο σχεδόν εφηβικό. Το λάθος σου, σε αυτήν την περίπτωση, είναι πως μπορεί να πάρεις ως δεδομένο ότι ο/η σύντροφός σου έχει μαντικές ικανότητες και μπορεί να διαβάσει τι έχεις μέσα στο μυαλό σου και πώς εννοείς αυτήν την ελευθερία. Αυτό, όμως, που τελικά συμβαίνει, είναι να επιδεικνύεις μία εντελώς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, η οποία δεν ταιριάζει καθόλου με τη συνήθη ιδιοσυγκρασία σου, η οποία στην καλύτερη περίπτωση παραξενεύει και στη χειρότερη μπορεί να απομακρύνει εντελώς το ταίρι σου. Για καλή σου τύχη, έχεις επιλέξει έναν/μία σύντροφο με απόλυτη κατανόηση, που έχει τη διάθεση να συζητήσει και να κατανοήσει αυτή σου την ανάγκη, οπότε μετρίασε κι εσύ τις επαναστατικές σου εξάρσεις και κάνε το ταίρι σου να δει την κατάσταση από τη δική σου πλευρά. Προσοχή, ειδικά στο δεύτερο ήμισυ του χρόνου, να μην κατευθύνεις προς το ταίρι σου την αντίδρασή σου για αλλαγές που αφορούν σε άλλους τομείς, γιατί τότε θα δεις την κατανόησή του να εξατμίζεται.

Οι αδέσμευτοι/ες απολαμβάνετε στο μέγιστο την ελευθερία σας, ενώ η επιρροή που δέχεστε από τον Ουρανό, σας κάνει να υπερβάλλετε ως προς την ανεξαρτησία σας, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να αποθαρρύνετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς να σας προσεγγίσουν. Το ευχάριστο, βέβαια, είναι ότι κατά το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, ενδέχεται να συναντήσεις έναν άνθρωπο με πολύ περεμφερή με εσένα φιλοσοφία περί ανεξαρτησίας και να δημιουργήσετε μαζί μια σχέση, η οποία θα διέπεται από το σεβασμό του ατομικού χώρου και την ελευθερία εντός του δεσμού σας. 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Αυτήν τη χρονιά θα εκπλήξεις τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό σου, αφού θα δουλέψεις συστηματικά για το καλό της ομάδας (πράγμα που πάντα έκανες) αλλά χωρίς να έχεις ανάγκη να αναγνωριστείς (πράγμα που ποτέ δεν έκανες). Αυτό σε καθιστά εκτός από εξαιρετικά αγαπητό/ή ανάμεσα στους συνεργάτες/συναδέλφους σου και δημοφιλή, ενώ τελικά θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες κατά τις οποίες αναπόφευκτα θα πάρεις τα ηνία του εκάστοτε project και θα λάβεις την αναγνώριση που πρέπει. Αυτό που σε απασχολεί φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι να εργάζεσαι σε έναν χώρο ο οποίος έχει τη δομή και τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και, ας μη γελιόμαστε, κανείς δεν ηγείται καλύτερα για τη σταθερότητα από εσένα. Η στρατηγική, φυσικά, δεν έχει κανένα δόλο εκ μέρους σου, αλλά αναγκαστικά, όταν αποτιμηθεί η προσφορά του καθενός στον εργασιακό σου χώρο, θα λάβεις μία ακόμη φορά την αναγνώριση που σου αρμόζει.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε ένα αρκετά ζωηρό έτος, αφού η κινητικότητα θα είναι τόσο έντονη σε αυτόν τον τομέα που δε θα προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα άλλο. Μην τρομοκρατείσαι, θα σου αρέσει, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να επεκταθείς σημαντικά και ουσιαστικά, αλλάζοντας ριζικά την επιχείρησή σου και βελτιώνοντάς την άρδην, ενώ η επιτυχία σου θα είναι τέτοια που μέχρι κι εσύ θα δυσκολευτείς να τη διαχειριστείς και σωματικά και ψυχικά. Η μόνη δυσκολία σου, λοιπόν, είναι το πώς θα μάθεις να ακούς καλά νέα χωρίς να μπλοκάρεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να γκρινιάξεις, απόλαυσέ το!

Οι άνεργοι/ες μπορείτε να περιμένετε ένα 2019 γεμάτο με ευκαιρίες απασχόλησης, η οποία δε θα είναι λύση ανάγκης, αλλά αντίθετα, μιλάμε πλέον για μία εργασία που θα σε ικανοποιεί τόσο υλικά, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Το νέο έτος θα σου φέρει πιθανές εργασίες και το κυριότερο τη δυνατότητα να επιλέξεις, τόσο με οικονομικά κριτήρια, όσο και με εκείνα της δημιουργικότητας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις, είναι το μέγεθος με το οποίο μπορεί να σε καταβάλει αυτή η νέα συνθήκη. Θα πρέπει να βρεις τρόπους αποσυμφόρησης του στρες και της έντασης, αν θες να παραμείνεις δυνατός/ή στο παιχνίδι.


Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 ξεκινά ομαλά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, ενώ η διαχείρισή σου είναι παροιμιώδης. Ωστόσο, από το δεύτερο εξάμηνο, οπότε και αναμένεται σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σου, η κρίση σου φαίνεται να θολώνει κάπως και η διαχείρισή σου παύει να είναι όσο συνετή υπήρξε τους προηγούμενους μήνες, οπότε δεν αποκλείεται να μετρήσεις σοβαρές ζημιές, και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις χωρίς να καταλαβαίνεις το πώς. Απόκτησε μία πολύ πιο συντηρητική, προσεκτική και μεθοδική τακτική μετά τον Ιούνιο καθώς και μία ενδελεχή αξιολόγηση οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής πριν την ολοκληρώσεις, αν θες να συνεχίσει η σταθερότητα και κατά το δεύτερο ήμισυ του χρόνου, διαφορετικά η μεγάλη εισροή χρημάτων που μπορείς να περιμένεις, θα σε αφήσει τελικά με αρνητικό πρόσημο. Μην ξεχνάς να είσαι απόλυτα συνεπής στα δάνεια/ κάρτες και στις φορολογικές σου υποχρεώσεις ή, αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, να φροντίσεις να τα ρυθμίσεις. Αν είναι απαραίτητο να δανειστείς χρήματα, είτε από ιδρύματα, είτε από ιδιώτες, απόφυγε να το κάνεις κατά το Σεπτέμβριο, γιατί τότε μιλάμε για τεράστιες πιθανότητες ζημιάς.

 
Αισθηματικά

Η δοτικότητά σου και η πληθώρα των συναισθημάτων σου είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σου για το 2019. Μέσα στο χρόνο, βέβαια, θα υπάρξουν και οι στιγμές κατά τις οποίες δε θα δίνεις μόνο ανιδιοτελώς, ωστόσο χρειάζεται προσοχή με τις προσδοκίες που αναπτύσσεις για τους άλλους ανθρώπους, γιατί μπορείς να απογοητευτείς (όχι τόσο συνταρακτικές, όσο πιο πολύ κάπως παιδιάστικες) και αυτό είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Εστίασε στο να εξασφαλίζεις χρόνο για σένα, αφού φέτος θα το έχεις πολύ ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος/η ή όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες δέχεστε αρκετή συμπαντική εύνοια όσον αφορά στη σχέση σας, καθώς η άτυπη (ενδεχομένως και άρρητη) συμφωνία με το/τη σύντροφό σας για ατομική ελευθερία λειτουργεί εξαιρετικά και προς όφελος του μεταξύ σας δεσμού. Η ισορροπία και η ηρεμία μέσα στη σχέση σου σε συνδυασμό με τον εκατέρωθεν σεβασμό της ατομικής ελευθερίας, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα και κυρίως σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς τόσο με άλλους τομείς της ζωής σου που επιζητούν φροντίδα, όσο και με τη βελτίωση του εαυτού σου, εντός της σχέσης. Επιπλέον, ο χρόνος που θα περνάς με το ταίρι σου θα είναι ποσοτικά και ποιοτικά ικανοποιητικός, χωρίς ποτέ να απειλείται η ελευθερία και των δύο σας.

Οι αδέσμευτοι/ες φαίνεται ότι έχετε προαποφασίσει πως το νέο έτος δε θα επιτρέψετε να περιοριστείτε, όσον αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. Δε θα χάσεις καθόλου χρόνο με ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν έχεις μέλλον, ενώ ανά περιόδους θα βρίσκεις τον εαυτό σου να έλκεται από ανθρώπους με παρόμοιο τρόπο σκέψης. Αποφασίζεις πως το να διασκεδάζεις, να είσαι ευτυχισμένος/η και συνάπτεις σχέσεις που σου επιτρέπουν να λειτουργείς με ελευθερία, χωρίς να αλλοτριώνεσαι εντός τους, είναι ο βασικός σου στόχος για το 2019. Είναι σημαντικό να διατηρείς την ελευθερία σου, αναμφισβήτητα, ωστόσο είναι εξίσου σημαντικό να μη φτάσεις στο σημείο της εμμονής με την ΙΔΕΑ της ελευθερίας, τόσο που τελικά να απομακρύνεις ανθρώπους που είναι απόλυτα κατάλληλοι για σένα.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Έτος σκληρής δουλειάς θα είναι το 2019 για σένα, αφού για να καταφέρεις να αναγνωριστεί η αξία σου θα πρέπει να εργαστείς περισσότερο και αποτελεσματικότερα από ποτέ. Τίποτα δε θα σου χαριστεί, κάτι που φυσικά γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά φέτος με τους κατάλληλους χειρισμούς, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να τα καταφέρεις. Αυτό, μάλιστα, θα έρθει σχεδόν ομόφωνα από όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, οπότε ακολούθησε το δρόμο του μόχθου και θα ανταμειφθείς. Βέβαια, η επιτυχία δε γίνεται πάντα αποδεκτή καλοπροαίρετα, οπότε μπορείς να περιμένεις μερικές εξάρσεις ανταγωνισμού, ωστόσο δε θα είναι αρκετές ούτε να σε αναχαιτίσουν, ούτε να αλλάξουν τη θετική γνώμη των περισσότερων για σένα. Αυτά για το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου. Όσον αφορά στο δεύτερο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δρέψεις τους καρπούς που κέρδισες και να τους χρησιμοποιήσεις για να σταθεροποιήσεις την κατάσταση αυτή, ώστε να επενδύσεις με αυτόν τον τρόπο σε μελλοντική ανέλιξη.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ιδιαίτερα κινητικό 2019, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως στον τελικό απολογισμό θα δώσουν θετικό πρόσημο. Για να επιτύχεις να έχεις ένα κερδοφόρο έτος, κυρίως κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, θα πρέπει να εργαστείς συστηματικά πάνω στη δομή της επιχείρησής σου, τόσο δομικά όσο και σε επίπεδο παροχών, και ενδέχεται να χρειαστεί να κάνεις ορισμένες αναγκαίες αλλαγές προκειμένου να αποκομίσεις τα επιθυμητά κέρδη. Στο δεύτερο τετράμηνο του νέου χρόνου ακολουθεί ένα διάστημα κατά το οποίο διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μπορεί να επιβραδύνουν λίγο το ρυθμό και την ορμή της επιχείρησής σου, άρα λάβε νωρίς τα μέτρα σου και κράτησε δυνάμεις, ώστε να τα δώσεις όλα το τελευταίο τετράμηνο του 2019, οπότε και αναμένεται να έχεις την πιο δυναμική φάση της επιχείρησής σου, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο ισχυρής παρουσίας στο χώρο που δραστηριοποιείσαι.

Οι άνεργοι/ες μέσα στο νέο χρόνο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βρείτε κάποια απασχόληση που σας ενδιαφέρει, όχι μόνο ως προς το οικονομικό κομμάτι, αλλά επίσης και προς το αντικείμενο εργασίας, γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες για την έναρξη μίας καριέρας πλέον. Εργάσου σκληρά και μεθοδικά γιατί όσα βρίσκονται μπροστά σου είναι πολλά υποσχόμενα και με τις κατάλληλες κινήσεις, θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Στην πορεία αυτή θα έχεις ως σύμμαχο άτομα της οικογένειάς σου, τα οποία θα σε στηρίξουν σε κάθε βήμα και θα σου δίνουν διαρκώς ώθηση να διεκδικείς όλο και περισσότερα.


Οικονομικά

Ό, τι ξοδεύεις έχεις φροντίσει πρώτα να κοπιάσεις για να το κερδίσεις, συνεπώς αν καταφεύγεις πού και πού στο να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με μικρές, πρακτικές σπατάλες, το αξίζεις. Η σκληρή σου δουλειά σε ανταμείβει και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ουράνια, μαζί με την ορμή σου η οποία τρέφεται από την επιτυχία σου και μεγεθύνεται διαρκώς. Αυτό με τη σειρά του θα πυροδοτήσει και τη διεύρυνση της εξουσίας σου στο χώρο που κινείσαι, κάτι που έρχεται ως η απόλυτα δικαιολογημένη επιβράβευση μιας μακράς, επίπονης και κοπιαστικής διαδικασίας, η οποία -το λιγότερο- σου αξίζει. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις, αυτό είναι η τάση σου πού και πού να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, ιδιαίτερα όταν η αξία σου έχει αναγνωριστεί από τους άλλους. Καλώς ή κακώς, η βασική πηγή εισοδήματός σου είναι η εργασία σου, οπότε θα πρέπει να φροντίσεις να τα δίνεις πάντα όλα στον επαγγελματικό σου τομέα, ούτως ώστε να έχεις πάντα το περιθώριο να σε κακομαθαίνεις.


Αισθηματικά

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για σένα, κατά το 2019, να περνάς καλά και να διασκεδάζεις όταν μιλάμε για τον αισθηματικό σου τομέα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, υπό αυτό το πρίσμα, να κάνεις αρκετές μετακινήσεις για διασκέδαση ή ακόμα και ταξίδια με το/τη σύντροφό σου/το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Οι δεσμευμένοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία και συμφωνία απόψεων, όσον αφορά στη σχέση σας, με το/τη σύντροφό σας, έτσι περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, τον οποίο φροντίζετε να αποσυνδέετε όσο περισσότερο μπορείτε από πάγιες, συνηθισμένες και βαρετές συνήθειες του παρελθόντος. Τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου, είναι σημαντικό, και σε αυτό βρίσκεστε απόλυτα στο ίδιο μήκος κύματος, να μην αφήσετε τη σχέση σας να μπει σε ρουτίνα και κάνετε και οι δύο ό, τι μπορείτε για να το αποφύγετε. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα από αυτήν την ταύτιση απόψεων και τη σύμπνοια πνεύματος να καταλήξεις στο ότι έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου.

Οι αδέσμευτοι/ες υπολογίζετε πολύ την ελευθερία σας κατά το νέο έτος, ωστόσο αρκετά νωρίς μέσα στο 2019, ενδέχεται να γνωρίσετε το πρόσωπο εκείνο το οποίο θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε το χώρο σας. Οι συνεχείς διασκεδάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως είναι και τα ταξίδια, τα οποία θα μοιραστείς με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και εκεί θα καταλάβεις ότι έχει τις προδιαγραφές να γίνει κάτι περισσότερο από αυτό για σένα, αφού όσο και να αγαπάτε και οι δύο την ελευθερία σας, δε θα αργήσει η ώρα (κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του 2019) που θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε και οι δύο έτοιμοι για μία μεγαλύτερη δέσμευση. 

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Λέων: Δράματα και κλάματα!

In category Αρθρογραφία Λέων

Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρε ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αγγελική

…Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να διορθωθούν όταν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις.

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Όλα τα σ’ αγαπώ, αξίζεις να στα πω…πότε όμως;

Μεγάλη λέξη το «σ’ αγαπώ». Δεν είναι απλά τα πράγματα. Ορισμένες φορές αυτή τη λέξη τη ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς καταλαβαίνεις πως ένας/μία Αιγόκερως ενδιαφέρεται;

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δεν θα ήταν πρέπον να παραλείψουμε τον σχολιασμό ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Αστρολογία Αιγύπτου

Οι Αιγύπτιοι μυήθηκαν στην αστρολογία από τους Βαβυλωνίους (τους Χαλδαίους), όταν ενώθ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u