Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύψει μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον με το οποίο είχατε απομακρυνθεί εξαιτίας μιας παρεξήγησης.

Ερωτικά

Αποφασίστε ποιον αγαπάτε, και με τον δικό σας μοναδικό τρόπο δείξτε του το! Όλα τα άλλα που κάνετε, είναι μόνο ρίσκα και χρονοκαθυστερήσεις που μόνο σας βάζουν σε λάθος δρόμους. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, δεν θα αφήσουν τα πράματα στην τύχη τους, και τώρα που πλησιάζει και η αλλαγή του πλανήτη των επικοινωνιών 13/12 από Σκορπιό σε Τοξότη, θα δοθούν οι ευκαιρίες, για ώριμες συζητήσεις για επανένωσηΑύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία,  η οποία θα είναι η αφορμή για να ανοίξετε τα φτερά σας και στο εξωτερικό. Ενώ,  η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο , μόνο θετική μπορεί να είναι για εσάς τους Λέοντες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα βάλετε σε τροχιά υλοποίησης ένα σχέδιο σας, το οποίο κατά τη διάρκεια ανάδρομης πορείας του, φροντίσατε να διορθώσετε.

Ερωτικά

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι μπορεί να συμβαίνει στην υπόλοιπη ζωή του συντρόφου σας, και τώρα σας δείχνει έναν παγωμένο και απόμακρο εαυτό. Μην πιέσετε αυτή την εποχή για απαντήσεις, καθώς δεν υπάρχει κάποιο ύποπτο παρασκήνιο που να σας ανησυχεί. Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του νέου ζωδίου θα έχουνε εξηγήσεις. Πολλά και τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  9/12 – 16/12/2018

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Λέοντες. Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας ώστε να γίνετε πιο αποτελεσματικοί στην δουλειά σας.
Την Δευτέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας ωθήσει να είστε νευρικοί και απότομοι με ορισμένους συναδέλφους σας.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Πέμπτη , η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε  τα φιλόδοξα σχέδια, ενώ παράλληλα θα ανοίξετε την καρδιά σας στους φίλους σας.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Το Σάββατο θα βουτήξετε στα βαθιά νερά της αυτογνωσίας.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φιλικά σας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά , ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα υγείας.

Ερωτικά

Κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο με το εαυτό σας, διευκρινίζοντας τι είναι αυτό που θέλετε.  Είστε αποφασισμένοι/ες να κάνετε κάποιες ξεκάθαρες κινήσεις προς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, προκειμένου να κεντρίσετε την προσοχή του. Αυτήν την εβδομάδα όμως είναι απαραίτητο να είστε ειλικρινείς και με τα συναισθήματά σας, τα οποία θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τα εκφράσετε.

Οι δεσμευμένοι αναγκάζεστε να “δώσετε το τιμόνι” για λίγο στο/στη σύντροφό σας και να αφεθείτε, προκειμένου να γίνει κατανοητό πως υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έρθετε πιο κοντά και τα συναισθήματα θα γίνουν εντονότερα. Αντί, λοιπόν, να ανησυχείτε συνεχώς για το ποιος είναι το αφεντικό, αφεθείτε και ζήστε στο μέγιστο αυτές τις στιγμές με το ταίρι σας, οι οποίες θα είναι συναρπαστικές.

Οι αδέσμευτοι φοβάστε να δεσμευτείτε, γιατί πιστεύετε πως αν το κάνετε θα χάσετε την αυτοκυριαρχία σας. Δεν είναι όμως αλήθεια κάτι τέτοιο και το γνωρίζετε. Ποιος μπορεί να σας πάρει τον έλεγχο με το “καλημέρα”; Όσο κι αν αντιστέκεστε, όμως, αυτό το Σαββατοκύριακο, κάποιο άτομο θα σας ενθουσιάσει τόσο, που θα ξεχάσετε όλες τις ανησυχίες σας από τα πρώτα κιόλας λεπτά της συνάντησής σας.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Ο Δεκέμβριος πρόκειται να είναι λίγο έντονος μήνας για σένα και ιδιαίτερα κατά το ξεκίνημά του. Από τα μέσα περίπου και μετά γίνεται πιο ευχάριστος και πιο χαλαρός με έντονη διάθεση για διασκέδαση και σπατάλη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα γίνεται με δυσκολία, καθώς τόσο εσύ, όσο και το περιβάλλον σου, έχετε θολή αντίληψη.

1ο δεκαήμερο [22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Η διάθεσή σου είναι αρκετά ευχάριστη, όμως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα συμβαίνουν πράγματα στην καθημερινότητά σου που θα σου προκαλούν στιγμιαία εκνευρισμό. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διότι δε συμβαίνει κάτι ουσιώδες για να ασχοληθείς και το κυριότερο, δε διαρκεί πολύ σαν κατάσταση.

Στον επαγγελματικό τομέα κατά το ξεκίνημα του μήνα αντιλαμβάνεσαι κάποιες κρυφές κινήσεις, οι οποίες σου προκαλούν εκνευρισμό. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση γρήγορα αντιστρέφεται προς όφελός σου, δεδομένου ότι οι προσπάθειες ανθρώπων που σε ανταγωνίζονται, αποτυγχάνουν παταγωδώς. Συνέχισε να εργάζεσαι όπως και πριν, διότι η συστηματικότητά σου και η αποτελεσματικότητά σου, σύντομα θα αναγνωριστούν ευρέως.

Στον οικονομικό τομέα λαμβάνεις κάποιο σημαντικό ποσό που σου δημιουργεί την ανάγκη να ξοδέψεις και κυρίως για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ορθώς πράττεις, όμως φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί είναι πολύ πιθανό χριστουγεννιάτικα να γκρινιάζεις για χρήματα.

2ο δεκαήμερο [2-11 Αυγούστου]

Τα Χριστούγεννα έρχονται κι εσένα σε πιάνει η αντίστροφη ψυχολογία. Έχεις μία τάση προς την απομόνωση, νιώθεις μια μικρή απογοήτευση και σε εκνευρίζουν τα πάντα. Φυσικά δε θα πάει όλος ο μήνας έτσι, μόνο λίγο στην αρχή του Δεκεμβρίου, ίσα ίσα για να γκρινιάξεις. Μόλις επιστρέψει ο χαρούμενος και αισιόδοξος εαυτός σου, θα καταλάβεις ότι το προηγούμενο διάστημα ήταν μία παρένθεση.

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αντιμετωπίζεις κόντρες που προσωρινά σου κάνουν τη ζωή δυσκολότερη, σύντομα όμως θα καταλάβεις και το γιατί. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου και γι’ αυτό φορτώνεσαι με επιπλέον ευθύνες. Κάποιοι ψίθυροι, κάποιες συζητήσεις θα σε γεμίζουν με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να συνεχίσεις ακόμα πιο δυναμικά να κάνεις τη δουλειά σου.

Στον οικονομικό τομέα να λάβεις μία σημαντική ικανοποίηση από κάποιο επιπλέον ποσό που θα λάβεις. Είναι όμως σημαντικό να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να διαχειριστείς αυτά τα χρήματα με σύνεση, διότι στις γιορτές όλοι γινόμαστε πιο σπάταλοι και μετά το μετανιώνουμε. Προσοχή λοιπόν.

3ο δεκαήμερο [12-22 Αυγούστου]

Οι μετακινήσεις και τα έξοδα δίνουν και παίρνουν αυτό το μήνα για σένα. Είσαι σε γιορτινό mood και δεν το κρύβεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κανονίσεις να κάνεις μία σύντομη μετακίνηση για να περάσεις τα Χριστούγεννα κάπου πιο χαλαρά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το σημαντικό όμως είναι πως, είτε καταφέρεις να κάνεις τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που ονειρεύεσαι, είτε όχι, η διάθεσή σου θα παραμείνει ευχάριστη και η αισιοδοξία σου θα κάνει τα πάντα πιο εύκολα.

Στον επαγγελματικό τομέα αποκτάς μία δυναμική αυτό το μήνα, με την οποία κερδίζεις έδαφος στη διεκδίκηση μιας καλύτερης θέσης ή ενός σημαντικότερου ρόλου. Έχεις την ευκαιρία αυτό το μήνα να κυνηγήσεις  τους στόχους σου να τους εκπληρώσεις , ενώ δεν αποκλείεται να θέσεις και  νέους.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι ισχυρή εύνοια, κάτι που θα μεταφραστεί και σε αριθμούς. Αυτά τα Χριστούγεννα θα έχεις την ευχέρεια να ξοδέψεις όπως θες τα χρήματά σου, χωρίς περιορισμούς. Προσπάθησε μόνο να είσαι προσεκτικός/ή στις συναλλαγές σου, γιατί δεν αποκλείεται να κάνεις κάποιο λάθος που θα σε βγάλει μείον αυτό το μήνα.

Ερωτικά

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με τον έρωτα, πρόκειται να σας φέρει ο μήνας αυτός, ενισχύοντας το ήδη το χριστουγεννιάτικο κλίμα. Φυσικά, θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτές πρέπει να γίνουν μέρος της εμπειρίας σας και να λάβετε υπόψη, ότι τώρα είστε αρκετά ενεργητικοί για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

Οι δεσμευμένοι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο και γιορτινό κλίμα με το/τη σύντροφό. Τα αισθήματά σας είναι σοβαρά και ισχυρά και είναι ένα καταπληκτικό διάστημα για να κάνετε τα σχέδιά σας από κοινού.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου που έχετε κάποιο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, μη διστάσετε να εκφράσετε ξεκάθαρα τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και αυτό θα το καταλάβετε μόλις ανοιχτείτε. Εσείς που δεν έχετε κάποιο πρόσωπο που να σας ενδιαφέρει δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιον/α κοντά στα Χριστούγεννα, που θα σας τραβήξει την προσοχή. Μπορεί να μην είναι ταχεία η εξέλιξη μεταξύ σας, όμως σίγουρα υπάρχει κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις.

Για το έτος 2018, οι Λέοντες θα βρουν στο προσκήνιο την κοσμική τους πλευρά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να παραιτηθείτε από τις μακρόχρονες συνήθειές σας. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να βγείτε στο προσκήνιο όλο αυτό το έτος. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας τώρα μέσα από αυτόν τον χρόνο. Θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα πράγματα φέτος από ποτέ, αλλά στη συνέχεια κρατήστε την ευαισθησία σας υπό έλεγχο, καθώς θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάπτυξή σας.

Η καριέρα των Λεόντων θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα κατά το επόμενο έτος. Προκύπτουν ιδιαίτερα ζητήματα που πιθανότατα δεν θα μπορέσετε ακόμα να τα αντιμετωπίσετε, αν και οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι σας θα εκπληρωθούν. Σχεδιάστε το μέλλον της καριέρας σας και εργαστείτε προς αυτό. Επεξεργαστείτε και επαναπροσδιορίστε την επαγγελματική δεοντολογία της εργασίας σας, για να ολοκληρώσετε τα έργα σας εγκαίρως, μένοντας βέβαια πάντα στην πλευρά της ηθικής. Να έχετε την πρόθεση να διατηρήσετε μια ευνοϊκή σχέση με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας στο χώρο εργασίας. Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να είναι αρκετά επίπονο, ενώ το δεύτερο εξάμηνο θα μπορούσε να επιφέρει μια αίσθηση σταθερότητας και αισιοδοξίας στην επαγγελματική σας πλευρά.

Η ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Λέοντα θα είναι ιδιαίτερη φέτος. Οι αδέσμευτοι αλλά και εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση θα παρακολουθήσουν σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική πλευρά τους. Ο Κρόνος και ο Δίας θα βελτιώσουν περαιτέρω την αισθησιακή και ευαίσθητη πλευρά σας. Αν και η περιοχή της αγάπης σας μπορεί να είναι οδυνηρή κατά περιόδους, οι ανταμοιβές θα είναι μακράς διαρκείας. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη μορφή της έκφρασης της αγάπης σας, καθώς θα μπορούσε να προωθήσει τις προοπτικές σας για να φέρνετε αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας. Πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς με τον σύντροφό σας για να φέρετε αρκετό ρομαντισμό στη ζωή σας. Μην αφήνετε να αναπτυχθούν κενά επικοινωνίας μεταξύ σας. Θα υπάρξουν αναρίθμητες ρομαντικές συναντήσεις στη ζωή σας αυτήν την περίοδο και εξαρτάται από εσάς να κάνετε την επιλογή.
Η οικονομική κατάσταση των Λεόντων θα βελτιωθεί πολύ φέτος. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί για την εισροή στα οικονομικά σας, θα μπορείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες και σας. Το έτος απαιτεί την αναχαίτιση των στάσιμων οικονομικών, την εκκαθάριση και την εξόφληση των επενδύσεών σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, αντί να ενεργείτε σε μια ήρεμη κατάσταση. Να είστε έτοιμοι για απρόβλεπτες δαπάνες που μπορεί να προκύψουν όλο αυτό το έτος. Πάρτε σοφές αποφάσεις και προσπαθήστε να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από τις ανεπιθύμητες οικονομικές επενδύσεις και τα ανοίγματα που μπορεί να στερήσουν τις αποταμιεύσεις σας. Ελέγχετε περιοδικά τον προϋπολογισμό σας για να βεβαιωθείτε για την σταθερότητά του. Μην πέσετε θύμα των συναισθηματικών αναταραχών που προκαλούνται από τους κοντινούς σας ανθρώπους στην οικονομική πλευρά σας. Εξοικονομήστε για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να ληφθεί μέριμνα για το οικονομικό σας μέλλον.

Η γενική σας υγεία θα βρεθεί σε κάποια μέτρια επίπεδα φέτος. Παρόλο που θα μπορούσατε να διατηρείτε καλή υγεία, θα υπάρξουν περιστασιακές κρίσεις αδυναμιών στο σώμα και την ψυχή σας. Ακολουθήστε το μονοπάτι της φύσης για να κερδίσετε το πνεύμα σας. Μια οργανωμένη διατροφή και ισορροπημένη άσκηση θα προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας σας. Μην εξαντλείτε σωματικά τον εαυτό σας, ακόμα και αν αυτό αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκγύμνασής σας. Στα μέσα του 2018 μπορεί να προκληθεί κάποιο στρες και ένταση, που θα διαταράξει την ηρεμία σας. Προσέχετε τις επιπλοκές και παραμείνετε σε εγρήγορση και ηρεμία. Χρειάζεται να χαλαρώσετε, η σωματική και πνευματική σας κατάσταση το χρειάζεται και το απαιτεί.

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Oroskopos.tv

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Oroskopos.tv

Λέων: Δράματα και κλάματα!

In category Αρθρογραφία Λέων

Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρε ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Oroskopos.tv

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας

Η γυναίκα που φέρεται απλά και αυθόρμητα, που κοιτάζει το σπίτι της και τη δουλειά της ...

Σχέσεις - Αγάπη

Τι να κάνεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά

Ναι λοιπόν. Τον/την είδες να κάθεται εκεί και να μην κάνει τίποτα άλλο, πέραν του να σου ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο Άρχοντας του Παράξενου

Μήπως έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη «τηλεπάθεια»; Ή ίσως «τηλεκίνηση»; Αν ναι, τό ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!