Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

15 Ιουλίου 2020

Με μία ψυχολογία αρκετά επιβαρυμένη συναισθηματικά και μια κούραση που νιώθετε γενικότερα από τις προσπάθειες να συνδυάσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή, σήμερα θα είστε εύκολα ευερέθιστοι. Από την άλλη μεριά, πιθανόν να μην υποχωρείτε εύκολα ή διπλωματικά, απέναντι σε εκείνους που προσπαθούν να περάσουν τη γνώμη τη δική τους και όλο αυτό το μείγμα της έντασης στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να σας βγάζει έναν υπέρμετρο εγωισμό, με αποτέλεσμα να δείχνετε αδιαπραγμάτευτοι.Αύριο

16 Ιουλίου 2020

Ένα νέο, αδιευκρίνιστης ποιότητας, ή μη διασταυρωμένης πληροφορίας, έρχεται στα αφτιά σας σαν κουτσομπολιό σήμερα και σας ενοχλεί τόσο, που εξεγείρεστε κατά παντός υπευθύνου.  Πριν αντιδράσετε όμως με τόση ευθιξία, προσπαθήστε να ανακαλύψετε που αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει το ψέμα, ζητήστε διευκρινήσεις αλλά κυρίως προσπαθήστε να μάθετε το πραγματικό κίνητρο του ανθρώπου που θα σας το εμπιστευτεί. Μπορεί, να το έχει εκλάβει λάθος αυτό που έμαθε.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   12/7 – 19/7/2020

Κρυφές συζητήσεις, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα έχετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Λέοντες.

Την Κυριακή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να ονειρευτείτε το επαγγελματικό σας μέλλον, παράλληλα την ίδια ημέρα θα ολοκληρώσει ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου και θα μπει σε στάση.

Την Δευτέρα η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις.

Την Τρίτη η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε στην δουλειά σας.

Την Τετάρτη η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας.

Την Πέμπτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους.

Την Παρασκευή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη θα βοηθήσει να γοητεύσετε το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον τόσο με την παρουσία σας όσο και με τις εκφραστικές σας δεξιότητες.

Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε σε φίλους τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ενώ την Κυριακή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη είναι πιθανό να νιώσετε έντονη ανασφάλεια για το μέλλον.

Ερωτικά

Οι Λέοντες αυτή την εβδομάδα ίσως πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις μέσα σας για την ερωτική σας ζωή αλλά και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κάποιους φίλους…Υπάρχει περίπτωση να προκύψει και κάποια νέα σχέση για εσάς μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον…Το θέμα είναι ότι μπορεί να μην είσαστε τόσο καλά ψυχολογικά και να νοιώθετε αρκετά κουρασμένοι και αυτό να μειώσει τις δυνατότητές σας και την όρεξή σας για κάποια περισσότερη εκδήλωση του εαυτού σας…

Οι δεσμευμένοι μπορεί να έχετε κάποιες ανατροπές  με το ταίρι σας και να πρέπει να πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα…Ίσως νοιώσετε αρκετά κουρασμένοι από την δουλειά και την καθημερινότητά σας  αλλά και από κάποια απωθημένα που μπορεί να έχει το ταίρι σας…Ευτυχώς θα υπάρχει μια ανάσα αλλά και διαλείμματα με ευχάριστες στιγμές με φίλους αλλά και με κοντινά σας πρόσωπα που σας υποστηρίζουν…Κάντε υπομονή γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα βρείτε λύσεις με το ταίρι σας και θα νοιώσετε αρκετά καλύτερα..

Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να φλερτάρετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ακόμη και να ερωτευτείτε με κάποιο άτομο χωρίς να το έχετε εκδηλώσει ακόμη…Μπορεί βεβαίως να σας χαλάσουν τη διάθεση διάφορα ξαφνικά θέματα που μπορεί να προκύψουν αλλά θα μπορέσετε να τα καταφέρετε αφού θα έχετε και βοήθεια από τους φίλους σας …Πάντως κρατήστε όσο μπορείτε την καλή σας διάθεση γιατί προς το τέλος της εβδομάδας αλλά και από την άλλη εβδομάδα που ο Ήλιος θα μπει στο ζώδιό σας τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα….

Ιούλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Οι Λέοντες τον Ιούλιο και για έξι περίπου μήνες θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από τον Άρη που σας θα σας δίνει ώθηση… Θα είστε σε καλύτερη διάθεση αφού ο Κρόνος θα έχει αποχωρήσει από το ζώδιό σας κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ανάσα.. Ωστόσο η Έκλειψη Σελήνης θα τονίσει κάποια θέματα υγείας αλλά και ψυχολογικά .Μπορεί να νοιώσετε και κάποια ανασφάλεια για τα οικονομικά σας αλλά και για τα κεκτημένα σας…Θα υπάρξουν εντάσεις εσωτερικές που θα σας απασχολήσουν και θα σας κάνουν να ανφιβάλλετε για το ποιοι είναι οι στόχοι σας…Θα αντιμετωπίσετε ίσως και αλλαγές στα επαγγελματικά σας αλλά θα έχετε αρκετή υποστήριξη από τους φίλους σας και τον κοντινό σας περίγυρο…Με τη Νέα Σελήνη στις 20/07 προσέχετε την υγεία σας ή την υγεία ενός ατόμου της οικογένειάς σας…

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Εσείς του 1ου δεκαημέρου έχετε περάσει τις δύσκολες αλλαγές στα επαγγελματικά σας Θα μπορέσετε μέσα στον Ιούλιο να βρείτε ευκαιρία να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους κι ίσως να μπορείτε να δουλεύετε κάνοντας και διακοπές..Το μόνο θέμα είναι ότι αυτό κάποιες φορές θα σας κουράζει αρκετά με τους δικούς σας ανθρώπους στο περιβάλλον.…Προσέχετε στις 08/07 να μην υπερβάλλετε με εντάσεις γιατί αυτό θα σας φθείρει ψυχολογικά…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά με το τετράγωνο Ερμή –Άρη μπορεί να βγουν κάποιες παλιές εκκρεμότητες στην επιφάνεια αλλά και να χαλάσετε χρήματα για τις διακοπές σας,ταξίδια ή σεμινάρια..Όλο αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και ευκαιρίες από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή κάποια νέα που θα σας αλλάξουν τη διάθεση.Πάντως από δω και πέρα και για έξι μήνες ο Άρης θα είναι αρωγός για τα οικονομικά σας…

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου έχετε αρχίσει να νοιώθετε την πίεση του Ουρανού που σας δημιουργεί ανατροπές στα επαγγελματικά σας..Με την έκλειψη της 05/07 θα νοιώσετε μεγάλη ανασφάλεια για κάποια θέματα επαγγελματικά αλλά μπορεί να υπάρξει και κάτι παρασκηνιακό που θα σας ταράξει και θα σας στεναχωρήσει αρκετά…Προσέχετε τις κινήσεις σας και τις αντιδράσεις σας…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας δεν θα είναι σε καλή κατάσταση…Θα έχετε αρκετά έξοδα και σίγουρα θα σας απασχολήσει ένα ζήτημα οικογενειακό που θα έχει ένα κρυφό χαρακτήρα..Ίσως δανείσετε χρήματα στην οικογένειά σας χωρίς να το πείτε ή να μαλώσετε για κάποια χρωστούμενα…Σε κάθε περίπτωση μείνετε ψύχραιμοι και προστατέψτε την ψυχολογική σας κατάσταση αλλά και την υγεία σας…

Γ  ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 3ου δεκαημέρου περνάτε αρκετά δύσκολα στα εργασιακά σας με πολλές καθυστερήσεις άγχος αλλά και πολύ κούραση…Ίσως κιόλας στην παρούσα φάση να αναλογίζεστε τυχόν λάθος κινήσεις.Προσέχετε να μην υπερβάλλετε γιατί όλο αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά ψυχοσωματικά και να έχετε αρκετές άσχημες επιπτώσεις…Προσέχετε με τη Νέα Σελήνη την υγεία σας αλλά και κάποια διακοπή σε εργασιακές σχέσεις που θα σας πιέσουν..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά του 3ου δεκαημέρου  έχουν μια υποστήριξη μέσα από την καθημερινότητα της εργασίας αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες και κάποια θολούρα…Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί και πολύ σίγουροι αν πρόκειται να κάνετε οικονομικές κινήσεις.Η Νέα Σελήνη στις 20/07 μπορεί να σας ταράξει με κάποιες οφειλές που θα έρθουν στο προσκήνιο..

ΕΡΩΤΙΚΑ

Τον Ιούλιο οι Λέοντες συναισθηματικά θα είναι περίεργα αφού θα υπάρχουν οι προοπτικές για ερωτικές σχέσεις όμως θα υπάρχει και μια ψυχολογική κούραση και ένταση…Θα νοιώθετε αρκετά πιεσμένοι και έτοιμοι να ξεσπάσετε σε οποιαδήποτε μικρή κουβέντα…Προσέχετε την ψυχολογία σας και προσπαθήστε να ηρεμήσετε ίσως κάνοντας κι ένα ταξίδι ή διακοπές ..

Οι δεσμευμένοι είσαστε αρκετά πιεσμένοι με το ταίρι σας και σε αυτό θα προστεθεί κι όλο το δύσκολο σκηνικό του Ιουλίου με μια έκλειψη που επηρεάζει αρκετά την ψυχολογία σας αλλά και την κούρασή σας…Υπάρχει περίπτωση να είσαστε σε μεγάλη ένταση και να αντιδράτε σε οποιαδήποτε κίνηση από το ταίρι σας…Μπορεί να νοιώθετε και μοναξιά ή ότι όλα τα έχετε αναλάβει εσείς κι όλο αυτό να σας απομονώνει αλλά και να σας πεισμώνει περισσότερο… Μην επαναφέρετε μέσα σας παλιές υποθέσεις γιατί αυτό θα σας δυσκολέψει περισσότερο…Αυτό που θα μπορούσε να σας βοηθήσει θα ήταν να κάνετε ένα ταξίδι ή να πάτε διακοπές με το ταίρι σας και να απαλλαγείτε από ευθύνες και υποχρεώσεις…

Οι αδέσμευτοι θα έχετε προοπτικές για ταξίδια επαγγελματικά ή μη…Θα μπορέσετε να κάνετε αρκετές γνωριμίες μέσα από το περιβάλλον στο οποίο θα κινείστε αλλά πολλές φορές θα νοιώθετε κουρασμένοι…Ίσως πάλι η τάση ανεξαρτησίας που έχετε αλλά και κάποιες παλιές εμπειρίες να σας δημιουργούν ανασφάλεια και να μην θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα αρχή..Πάντως αν παραμερίσετε τη δύσκολη ψυχολογία που θα σας φέρει λίγο πολύ ο Ιούλιος και καταφέρετε να ξεφύγετε είναι σίγουρο ότι μπορεί να προκύψει κάτι νέο που θα φέρει χαρά στη ζωή σας..

Έτος 2020

Η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στους Δίδυμους, από μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, και αυτό μπορεί να φέρει δυσκολίες στις συναλλαγές σας με φίλους ή σε ομάδες. Μπορεί να είστε πιο πεισματάρηδες στις επαφές σας μαζί τους ή μπορεί, εκείνοι να είναι μαζί σας.

Μπορεί να είναι καλό να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή παλιές ομάδες, αλλά πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τους ήδη υπάρχοντες. Μπορείτε επίσης να αμφισβητήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον σας. Ίσως γιατί μπορεί να είστε τεμπέληδες με τις αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να “σπρώξετε” τον εαυτό σας για να κινηθείτε, αλλά είναι πιθανό να πάτε με αργούς ρυθμούς. Μπορεί να μην κάνετε πολλά με τα όνειρά σας, οπότε αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος όπου επιβραδύνετε.

Η Σεληνιακή Έκλειψη, που θα γίνει στους Διδύμους, στις 30 Νοεμβρίου, φέρνει στην επιφάνεια φιλικά πρόσωπα που πρέπει να φύγουν από την ζωή σας, κι άλλα, που επιβάλλεται οι σχέσεις να συσφιχτούν, σε μια πιο υγιή σύνδεση. Ακόμη μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιρροή σε μια ομάδα που είστε παθιασμένοι ή να αφήσετε μια άλλη, που δεν σας εκφράζει πια.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αλλαγές,πάνω στις οποίες εργάζεστε ή να σχεδιάσετε αλλαγές που θα ξεκινήσετε το 2021. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον και να καταλάβετε με ποιόν τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και για τον οποίο μπορείτε να περιμένετε.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Ιουλίου – 2 Αυγούστου)

Όλο το χρόνο: Το τετράγωνο του Ουρανού σας φέρνει ταραχές και απρόσμενες αλλαγές. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε. Κάτω από αυτό το άγχος, θα θελήσετε να σπάσετε δεσμά,κάτι που  μπορεί να αναστατώσει τους άλλους. Είναι πιθανό να ενεργήσετε πιο παρορμητικά από ότι συνήθως, πιο ασταθές και περίεργο.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στον 6ο οίκο -της εργασίας και της υγείας- φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη. Θα δείτε πολύ πιο σοβαρά, νέες προτάσεις που θα γίνουν στην δουλειά, αλλά και στην υγεία μπαίνετε σε ένα στάδιο “εκλογίκευσης”,κάνοντας τεχνικές,που είναι πρωτοποριακές, αλλά και πιο σίγουρες.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος απέναντι σας, περιορίζει τις κινήσεις σας, κάτι που έρχεται σε αντιπαλότητα με την επαναστατικότητα του Ουρανού. Κι ενώ από τη μια, θα έχετε προκλήσεις και φραγμούς, από την άλλη, θα είστε έτοιμοι να τα τινάξετε όλα στον αέρα.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Μια υπεύθυνη προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος. Οι συνεργασίες με άνδρες συνεργάτες και τους ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες.

5 έως 16 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στον δεκανό σας, φέρνει ρομαντικές ιστορίες και έντονη κοινωνικότητα. Εύνοια στα χρήματα, που σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε δυνατές συμφωνίες. Αυξημένη ομορφιά, γοητεία και σεξουαλικότητα, σας δίνει επιτυχία στο άλλο φύλο.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας με τον Κρόνο, στις 21 Δεκεμβρίου και φέρνει φραγμούς στην πρόοδό σας που πρέπει να τις προσπεράσετε. Οι απαιτήσεις και η κούραση πέφτουν βροχή, ενώ εσείς καλείστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Με σωστούς χειρισμούς, θα δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(3 – 12 Αυγούστου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου, πάλι αναφέρετε στην εργασία σας, όπου οι προοπτικές, φαίνονται μεν δελεαστικές, είναι δε, κάπως δύσκολες. Το σίγουρο είναι πως άτομα με ισχύ θα είναι υποστηρικτές. Ενδεχομένως να σας απασχολήσει η υγεία κάποιου από την οικογένεια σας, όμως λόγω της υπάρχουσας βοήθειας, θα βρεθούν άτομα να σας συμπαρασταθούν.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου δεν είναι καλό φαινόμενο για τεταμένες σχέσεις, αλλά οι ισχυρές σχέσεις θα αντέξουν τη δοκιμασία μέσω της υπομονής και της άνευ όρων αγάπης. Η αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι προκλήσεις των σχέσεων. Θα δείτε σαφώς οποιαδήποτε δυναμική σχέση ή αρνητικά συναισθήματα που προκαλούν δυσαρμονία.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη στις 5 Ιουλίου, αφορά θέματα παρασκηνίου. Επομένως όλο το διάστημα να είστε σε επιφυλακή, ώστε να αντιληφθείτε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. Οι πληροφορίες θα καταφθάνουν σωρηδόν. Αυτό το γεγονός, δεν θα πρέπει να σας απογοητεύει, αλλά να παίρνετε κουράγιο και να συνεχίσετε την προσωπική σας μάχη, για επιτυχία.

21 Ιουνίου έως 10 Οκτωβρίου: Το τετράγωνο του Ουρανού στο 10ήμερο σας, “χτυπάει”μόνο όσους γεννήθηκαν 3 και 4 Αυγούστου. Οι υπόλοιποι θα βιώσετε αυτήν την συγκεχυμένη επιρροή το επόμενο έτος. Παρουσιάζει αναστάτωση και απροσδόκητη αλλαγή. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε.

9 έως 15 Αυγούστου: Ο Ερμής στο 10ήμερο σας, διευκολύνει πρωτοβουλίες για συναντήσεις επιχειρηματικού ή αισθηματικού ενδιαφέροντος. Η καθημερινότητα έχει ζωντάνια, εγρήγορση, και αποτελεσματικότητα. Μπορεί να καταβληθεί μια αίτηση για δουλειά, να πληρωθούν κάποιοι λογαριασμοί με ευκολία, να διαπραγματευτείτε επιτυχώς.

14 έως 24 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη άνω σας, επιτρέπει αισθηματικές επαφές, επίσκεψη σε κάποιο στούντιο ομορφιάς, αγορές για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, ή ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 23 Αυγούστου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η Σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα μπορούσε να προκαλέσει εργασιακά προβλήματα για κάποιους. Όμως, σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας στον επαγγελματικό χώρο. Το θάρρος σας, είναι εξαιρετικό και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε μορφή αντιξοότητας. Μάλιστα, από την “αγκαλιά”σας, δεν λείπουν οι πιο ευαίσθητοι συνάδελφοι, τους οποίους υπερασπίζεστε δυναμικά.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4 Απριλίου σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που είστε πιο παθιασμένοι. Είναι απίστευτο το πόσο μπορείτε να ενισχύσετε την θέση σας, δεχόμενοι την ισχύ των δυο αυτών πλανητών.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας με τον Πλούτωνα ξανά,  είναι μια ευημερούσα φάση της ζωής που μπορεί να φέρει την επιχειρηματική επιτυχία, τον πλούτο, τα ταξίδια, την προώθηση στην εργασία ή μια καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να φτιάξετε νέους και σημαντικούς φίλους.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Βρίσκεστε όμως σε ένα στάδιο “ξεκαθαρίσματος”σχέσεων, κι απαλλάσσεστε από ζημιογόνα άτομα στην ζωή σας.   Αυτό το διάστημα ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες, με αντρικά πρόσωπα.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα φτάνει στη μέγιστη δύναμη για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου.  Πρόκειται να φέρει προσωπική, υλική και πνευματική ανάπτυξη. Είναι μια εποχή μεγάλης κλίμακας επιτυχίας,  που σας κάνει ευτυχείς και ικανοποιημένους στο μέλλον.

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Λέων: Δράματα και κλάματα!

In category Αρθρογραφία Λέων

Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρε ...

Ωροσκόπος Λέων – Η λάμψη του Βασιλιά

In category Αρθρογραφία Λέων

Με τον Ωροσκόπο Λέων, η ανάγκη για ανάπτυξη δύναμης, εξουσίας και δημιουργικής έκφ ...

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξάνδρα

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Χριστίνα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Θα σου κάνει πρόταση; Τα άστρα θα σου πουν!

Μην εκτίθεσαι και μην αγωνιάς. Το αν θα σου κάνει ο καλός σου πρόταση γάμου κι αν θα έχε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Αλλιώτικοι Έρωτες

Χρειάζονται και οι αλλιώτικοι έρωτες, τι να κάνουμε; Τα παρακάτω λόγια μπαίνουν σε σει ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Σελήνη στον Λέοντα !

Ανεξάρτητα από το σημάδι της Σελήνης σας, μερικές μέρες κάθε μήνα αισθανόμαστε όλοι τη ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u