Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

23 Ιανουαρίου 2020

Επικρατεί μια στάση πρόκλησης. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτό θα οδηγήσει σε δύσκολα μονοπάτια. Αν όμως διατηρήσεις μια σοβαρότητα, θα βγεις κερδισμένος-η. Ο καιρός αυτός είναι κατάλληλος για να αντλήσεις δύναμη, μέσα από τις δοκιμασίες που σου έχουν τύχει. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε οργάνωση και τακτοποιείς εκκρεμότητες.Αύριο

24 Ιανουαρίου 2020

Ξεφεύγετε από την λαμπερή εκδήλωση συναισθημάτων και φροντίζετε τα πρακτικά θέματα μιας σχέσης. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε ακόμη και με περιουσιακό στοιχείο συντρόφου. Βρίσκεστε σε ένα στάδιο αποφασιστικότητας και απομάκρυνσης από μια δουλειά που δεν σας ικανοποιεί. Κι αυτό είναι οριστικό. Οικονομικά παίρνετε μυστική είδηση για βελτίωση.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η λέξη ανατρεπτική, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ταιριάζει γάντι σε αυτή την εβδομάδα για εσάς τους Λέοντες.

Την Κυριακή θα απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Την Δευτέρα θα νιώσετε ιδιαίτερα δημιουργικοί,  ενώ η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Υδροχόου θέλει να σας πει ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Την Τρίτη βρείτε χρόνο να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε.

Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα δημιουργήσει ξαφνικές ανατροπές τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες , ενώ τη ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα σας βοηθήσει να νιώσετε αυτοπεποίθηση .

Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

Το Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερη τόλμη το αντικείμενο του πόθου σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα σας παρασύρει σε ερωτικές προκλήσεις.

Ερωτικά

Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/ή αυτό το διάστημα, κυρίως σ’ ό, τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Εκφράζεσαι περισσότερο και καλύτερα από ποτέ, όμως κάποιες στιγμές έχεις την τάση να γίνεσαι καυστικός/ή και ελαφρώς επικριτικός/ή. Η αλήθεια είναι πως δεν το κάνεις συνειδητά, γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/ή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι αυτήν την εβδομάδα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η νιώθεις αρκετή συναισθηματική πίεση, αφού αυτή την εβδομάδα προβλήματα από το παρελθόν, ενδέχεται να προκαλέσει μια απόσταση ανάμεσα σε σένα και το/τη σύντροφό σου. Η θετική (ή όχι και τόσο θετική) έκβαση των πραγμάτων είναι βασικά στο χέρι σου. Οι χειρισμοί σου τώρα θα καθορίσουν πολλά για το μετά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η γίνεσαι πιο ομιλητικός/ή και πιο ανοιχτός/ή, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ευχαριστήσεις τον Άρη, αφού αυτόματα η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο. Αν συναντήσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε παρεμφερή τρόπο σκέψης, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί οι πιθανότητες για μία σχέση με προοπτικές, είναι πολλές.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Τα χρήματά σου αυξάνονται! Με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου (πλούτος) με ενδελεχή έρευνα και τη συμβολή της διαίσθησής σου φτάνεις στο τέλος μιας δύσκολης οικονομικής κατάστασης και βρίσκεις έξυπνους τρόπους να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου και να προχωρήσεις.

Αν η ρουτίνα έχει οδηγήσει τη σχέση σου σε μια αποτελμάτωση ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου σε βοηθά να επαναφέρεις τη χαρά και τον ενθουσιασμό. 

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα, τα οποία εδώ και καιρό  δημιουργούσαν υπογείως εμπόδια για την καλή λειτουργία και συνεργασία στη δουλειά. Εσύ φαίνεται πως έχεις την υπομονή και την οξυδέρκεια να υποδεχθείς αυτή τη νέα συνθήκη στο χώρο εργασίας από την ασφαλή θέση του παρατηρητή, άλλωστε δεν είναι κάτι που σε αφορά άμεσα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να παρέμβεις. Η διακριτικότητά σου και η απολύτως επαγγελματική σου στάση πρόκειται να επιβραβευτεί από ανθρώπους που έχουν κάποια ισχύ στον εργασιακό χώρο.

Στον τομέα των οικονομικών φαίνεται πως σε περιμένουν εκπλήξεις, τις οποίες θα κληθείς να διαχειριστείς με σύνεση, καθώς λόγω του ενθουσιασμού που σε καταλαμβάνει, ενδέχεται να ξεφύγεις από το μηνιαίο προϋπολογισμό σου.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι εστιάζεις πλήρως την προσοχή σου, καθώς μπαίνει στο επίκεντρο της δράσης σου για αυτόν το μήνα. Ωστόσο, ο Ιανουάριος θα αποδειχθεί κάπως…αργός μήνας, γεγονός που σε ενοχλεί και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις. Παρ’ όλα αυτά, θα σε απασχολήσουν, προς το τέλος του μήνα, εκκρεμότητες τις οποίες θα κληθείς να ολοκληρώσεις.

Στον οικονομικό τομέα έρχονται σημαντικές αλλαγές, αφού ξαφνικά θα εισπράττεις και ξαφνικά θα ξοδεύεις. Αυτή η κατάσταση του ξαφνικού μπορεί να αποβεί ζημιογόνα αν δεν υιοθετήσεις μια συνετή διαχείριση των χρημάτων σου.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα, το κλίμα στη δουλειά πρόκειται να είναι τεταμένο. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα χάος στο εργασιακό χώρο που θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανατροπές. Κατά το δεύτερο μισό του μήνα και μετά το κλίμα αλλάζει κατακόρυφα, τουλάχιστον για σένα. Η προοπτική αναβάθμισης της θέσης σου μέσα στη δουλειά σου δημιουργεί μία παραγωγική υπερδιέγερση, η οποία σε φέρνει ενώπιον της μεγαλύτερης προσωπικής σου επιτυχίας μέχρι τώρα.

Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, καθώς οι γιορτές σε κάνουν ενθουσιώδη με αποτέλεσμα να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Προς τα μέσα του μήνα, σίγουρα οι δαπάνες σου παραμένουν υψηλές, όμως αποκτάς μία μοναδική ικανότητα να παράγεις και να αναπληρώνεις τον προϋπολογισμό σου.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Δέχεσαι συναισθηματικές και διανοητικές “μεταλλάξεις”, αφού αυτόν το μήνα τείνεις να μη λειτουργείς σε τίποτα συμβατικά, είτε είσαι αδέσμευτος/η, είτε είσαι δεσμευμένος/η. Κάποιες φορές, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να φανεί επιζήμια για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως αν εσύ είσαι έτοιμος/η για μία αλλαγή, αυτό δε σημαίνει αυτόματα ότι μπορούν να την αποδεχτούν και οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η επιτρέπεις στη ρουτίνα της καθημερινότητάς σου να “πνίγει” τη σχέση σου. Αυτό μέσα στον Ιανουάριο μπορεί να γίνει πολύ τοξικό για το δεσμό σου. Φρόντισε να αλλάξεις αυτήν την τακτική ώστε να ανανεωθεί και τελικά να σωθεί η σχέση σου από τη ρουτίνα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις είτε μία σεξουαλική αναγέννηση, είτε έναν σεξουαλικό σκοταδισμό, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σου. Αν υπήρξες υπερβολικά απελευθερωμένος/η, τώρα τείνεις να γίνεσαι πιο συντηρητικός/ή, ενώ αν υπήρξες πιο συντηρητικός/ή τώρα τείνεις στη σεξουαλική απελευθέρωση. Σε κάθε περίπτωση, με όποιον άνθρωπο και να βρεθείς, το κριτήριο για το αν θα προχωρήσετε, τουλάχιστον για τον Αύγουστο, είναι πρωτίστως η σεξουαλική συμβατότητα.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στους Δίδυμους, από μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, και αυτό μπορεί να φέρει δυσκολίες στις συναλλαγές σας με φίλους ή σε ομάδες. Μπορεί να είστε πιο πεισματάρηδες στις επαφές σας μαζί τους ή μπορεί, εκείνοι να είναι μαζί σας.

Μπορεί να είναι καλό να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή παλιές ομάδες, αλλά πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τους ήδη υπάρχοντες. Μπορείτε επίσης να αμφισβητήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον σας. Ίσως γιατί μπορεί να είστε τεμπέληδες με τις αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να “σπρώξετε” τον εαυτό σας για να κινηθείτε, αλλά είναι πιθανό να πάτε με αργούς ρυθμούς. Μπορεί να μην κάνετε πολλά με τα όνειρά σας, οπότε αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος όπου επιβραδύνετε.

Η Σεληνιακή Έκλειψη, που θα γίνει στους Διδύμους, στις 30 Νοεμβρίου, φέρνει στην επιφάνεια φιλικά πρόσωπα που πρέπει να φύγουν από την ζωή σας, κι άλλα, που επιβάλλεται οι σχέσεις να συσφιχτούν, σε μια πιο υγιή σύνδεση. Ακόμη μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιρροή σε μια ομάδα που είστε παθιασμένοι ή να αφήσετε μια άλλη, που δεν σας εκφράζει πια.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αλλαγές,πάνω στις οποίες εργάζεστε ή να σχεδιάσετε αλλαγές που θα ξεκινήσετε το 2021. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον και να καταλάβετε με ποιόν τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και για τον οποίο μπορείτε να περιμένετε.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Ιουλίου – 2 Αυγούστου)

Όλο το χρόνο: Το τετράγωνο του Ουρανού σας φέρνει ταραχές και απρόσμενες αλλαγές. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε. Κάτω από αυτό το άγχος, θα θελήσετε να σπάσετε δεσμά,κάτι που  μπορεί να αναστατώσει τους άλλους. Είναι πιθανό να ενεργήσετε πιο παρορμητικά από ότι συνήθως, πιο ασταθές και περίεργο.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στον 6ο οίκο -της εργασίας και της υγείας- φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη. Θα δείτε πολύ πιο σοβαρά, νέες προτάσεις που θα γίνουν στην δουλειά, αλλά και στην υγεία μπαίνετε σε ένα στάδιο “εκλογίκευσης”,κάνοντας τεχνικές,που είναι πρωτοποριακές, αλλά και πιο σίγουρες.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος απέναντι σας, περιορίζει τις κινήσεις σας, κάτι που έρχεται σε αντιπαλότητα με την επαναστατικότητα του Ουρανού. Κι ενώ από τη μια, θα έχετε προκλήσεις και φραγμούς, από την άλλη, θα είστε έτοιμοι να τα τινάξετε όλα στον αέρα.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Μια υπεύθυνη προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος. Οι συνεργασίες με άνδρες συνεργάτες και τους ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες.

5 έως 16 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στον δεκανό σας, φέρνει ρομαντικές ιστορίες και έντονη κοινωνικότητα. Εύνοια στα χρήματα, που σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε δυνατές συμφωνίες. Αυξημένη ομορφιά, γοητεία και σεξουαλικότητα, σας δίνει επιτυχία στο άλλο φύλο.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας με τον Κρόνο, στις 21 Δεκεμβρίου και φέρνει φραγμούς στην πρόοδό σας που πρέπει να τις προσπεράσετε. Οι απαιτήσεις και η κούραση πέφτουν βροχή, ενώ εσείς καλείστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Με σωστούς χειρισμούς, θα δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(3 – 12 Αυγούστου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου, πάλι αναφέρετε στην εργασία σας, όπου οι προοπτικές, φαίνονται μεν δελεαστικές, είναι δε, κάπως δύσκολες. Το σίγουρο είναι πως άτομα με ισχύ θα είναι υποστηρικτές. Ενδεχομένως να σας απασχολήσει η υγεία κάποιου από την οικογένεια σας, όμως λόγω της υπάρχουσας βοήθειας, θα βρεθούν άτομα να σας συμπαρασταθούν.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου δεν είναι καλό φαινόμενο για τεταμένες σχέσεις, αλλά οι ισχυρές σχέσεις θα αντέξουν τη δοκιμασία μέσω της υπομονής και της άνευ όρων αγάπης. Η αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι προκλήσεις των σχέσεων. Θα δείτε σαφώς οποιαδήποτε δυναμική σχέση ή αρνητικά συναισθήματα που προκαλούν δυσαρμονία.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη στις 5 Ιουλίου, αφορά θέματα παρασκηνίου. Επομένως όλο το διάστημα να είστε σε επιφυλακή, ώστε να αντιληφθείτε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. Οι πληροφορίες θα καταφθάνουν σωρηδόν. Αυτό το γεγονός, δεν θα πρέπει να σας απογοητεύει, αλλά να παίρνετε κουράγιο και να συνεχίσετε την προσωπική σας μάχη, για επιτυχία.

21 Ιουνίου έως 10 Οκτωβρίου: Το τετράγωνο του Ουρανού στο 10ήμερο σας, “χτυπάει”μόνο όσους γεννήθηκαν 3 και 4 Αυγούστου. Οι υπόλοιποι θα βιώσετε αυτήν την συγκεχυμένη επιρροή το επόμενο έτος. Παρουσιάζει αναστάτωση και απροσδόκητη αλλαγή. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε.

9 έως 15 Αυγούστου: Ο Ερμής στο 10ήμερο σας, διευκολύνει πρωτοβουλίες για συναντήσεις επιχειρηματικού ή αισθηματικού ενδιαφέροντος. Η καθημερινότητα έχει ζωντάνια, εγρήγορση, και αποτελεσματικότητα. Μπορεί να καταβληθεί μια αίτηση για δουλειά, να πληρωθούν κάποιοι λογαριασμοί με ευκολία, να διαπραγματευτείτε επιτυχώς.

14 έως 24 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη άνω σας, επιτρέπει αισθηματικές επαφές, επίσκεψη σε κάποιο στούντιο ομορφιάς, αγορές για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, ή ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 23 Αυγούστου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η Σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα μπορούσε να προκαλέσει εργασιακά προβλήματα για κάποιους. Όμως, σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας στον επαγγελματικό χώρο. Το θάρρος σας, είναι εξαιρετικό και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε μορφή αντιξοότητας. Μάλιστα, από την “αγκαλιά”σας, δεν λείπουν οι πιο ευαίσθητοι συνάδελφοι, τους οποίους υπερασπίζεστε δυναμικά.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4 Απριλίου σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που είστε πιο παθιασμένοι. Είναι απίστευτο το πόσο μπορείτε να ενισχύσετε την θέση σας, δεχόμενοι την ισχύ των δυο αυτών πλανητών.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας με τον Πλούτωνα ξανά,  είναι μια ευημερούσα φάση της ζωής που μπορεί να φέρει την επιχειρηματική επιτυχία, τον πλούτο, τα ταξίδια, την προώθηση στην εργασία ή μια καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να φτιάξετε νέους και σημαντικούς φίλους.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Βρίσκεστε όμως σε ένα στάδιο “ξεκαθαρίσματος”σχέσεων, κι απαλλάσσεστε από ζημιογόνα άτομα στην ζωή σας.   Αυτό το διάστημα ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες, με αντρικά πρόσωπα.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα φτάνει στη μέγιστη δύναμη για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου.  Πρόκειται να φέρει προσωπική, υλική και πνευματική ανάπτυξη. Είναι μια εποχή μεγάλης κλίμακας επιτυχίας,  που σας κάνει ευτυχείς και ικανοποιημένους στο μέλλον.

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Ωροσκόπος Λέων – Η λάμψη του Βασιλιά

In category Αρθρογραφία Λέων

Με τον Ωροσκόπο Λέων, η ανάγκη για ανάπτυξη δύναμης, εξουσίας και δημιουργικής έκφ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αγαπάς τον εαυτό σου, σε αγαπούν οι άλλοι…

Το ερωτικό παιχνίδι, το φλερτ, θέλει πολλή μα πάρα πολλή αυτοπεποίθηση. Και δεν είναι π ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να προσεγγίσεις τον/την Σκορπιό;

Τα σκόρπια τα σκορπιάκια μας γνωρίζουμε πως είναι πλάσματα που αγαπάνε πολύ το μυστήρ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Βασκανία: Η δύναμη του φθόνου !

Η βασκανία, αυτό που λέμε μάτιασμα, είναι μια πνευματική προσβολή στην οποία πιστεύουν ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u