Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Νοεμβρίου 2019

Γενικά

Σήμερα ο αισθηματικός σου τομέας μπαίνει στο επίκεντρο, αφού όχι μόνο χαρακτηρίζεσαι από γοητεία και λάμψη αλλά συναντάς ανθρώπους επίσης γοητευτικούς και λαμπερούς, κάτι που σε ελκύει και σε ανεβάζει ψυχολογικά. Αν είσαι γονέας, περίμενε μία χαρά από το παιδί/τα παιδιά σου.

Συμβουλή: Όταν το κλίμα πολώνεται μέσα στο χώρο του σπιτιού, μην πηγαίνεις με 100 για μετωπική σύγκρουση. Διάλεξε πιο διπλωματικές οδούς.

Ερωτικά

Γίνεστε όλο και περισσότερο συγκεντρωτικοί, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον οικογενειακό, με αποτέλεσμα, να μη δίνετε στον εαυτό σας να πάρει τις ανάσες εκείνες που θα το ξεκουράσουν. Πως λοιπόν να αφήσετε το περιθώριο στον έρωτα και τη δημιουργία, να γεμίσουν με τα χρώματά τους την καθημερινότητά σας; Αφήστε λοιπόν στην άκρη κάποιες στιγμές τα “πρέπει” σας, γιατί εκεί έξω, υπάρχουν ψυχές που γοητεύετε. Γιατί να μην είστε μέσα σε αυτό το μαγικό ταξίδι και να δηλώνετε απόντες; ο έρωτας δίνει έμπνευση και τώρα σας χρειάζεται περισσότερο.Αύριο

20 Νοεμβρίου 2019

Γενικά

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής φύσης, τις οποίες και πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση, προκειμένου να μην τις χάσεις. Από την άλλη, σήμερα έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς κάποια οικονομικά ζητήματα του σπιτιού με μεγαλύτερη ευχέρεια απ’ ό,τι το περασμένο διάστημα.

Ερωτικά

Μπορεί σήμερα ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, να σας κατηγορήσει για κάποιες παραλήψεις που αφορούν κυρίως τη σχέση σας. Επειδή όμως, ακόμα και αν συμβαίνουν, δεν είναι μόνο με δική σας υπαιτιότητα, καλό θα ήταν με ήρεμη συζήτηση και χωρίς εντάσεις, να του εξηγήσετε, τι θα μπορούσε να κάνει κι εκείνος για να σας βοηθήσει. Αν είστε μόνοι, οι πρωτοβουλίες που πήρατε για κάποιο πρόσωπο που σας γοήτευσε, βλέπετε τώρα πως μάλλον πέφτουν στο κενό. Και λοιπόν; Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αμέ.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά

Στο επίκεντρο της προσοχής σας , λέει το εβδομαδιαίο  ωροσκόπιο σας, θα βρεθούν κυρίως τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

Την Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρα η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με επιθετικότητα.

Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση.

Την Τρίτη η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας πιέσει να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την οικογένεια σας καθώς και με την ακίνητη σας περιουσία.

Την Τετάρτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

Την Πέμπτη η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.

Το Σάββατο εξαιτίας των όψεων τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα θα είστε ιδιαίτερα επικριτικοί με όσους φίλους ζητήσουν την συμβουλή σας.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Τοξότη θα φέρει τύχη σε θέματα καρδιάς, από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη την σιγουριά και την βολή σας και να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές τόσο στην καριέρα όσο και σε θέματα σπιτιού.

Ερωτικά

Αυτή την εβδομάδα επαναπροσδιορίζεις τις προτεραιότητές σου, βάζοντας τη δουλειά πάνω από την προσωπική σου ζωή. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που σε αναγκάζουν σε υποχωρήσεις και δεν έχεις παρά να υπακούσεις. Η κατάσταση αυτή είναι προσωρινή και εφόσον υπάρχει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η, οφείλεις να τον/την ενημερώσεις πως σύντομα η στάση σου θα αλλάξει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν έχεις την πολυτέλεια να αποστασιοποιηθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναζητάς ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και την καριέρα σου, προκειμένου να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, καταβάλλεις προσπάθειες να εξομαλύνεις την ατμόσφαιρα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μείνετε μέσα και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μόνοι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν έχεις υποχρεώσεις απέναντι σε κάποιο πρόσωπο, τουλάχιστον όχι επίσημες, και αυτό προσωρινά σε ηρεμεί και σου επιτρέπει να ασχοληθείς στο μέγιστο με την καριέρα σου. Αν όμως υπάρχει κάποιος/α, καλό θα ήταν να είσαι ξεκάθαρος/η με τις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στη ζωή σου. Από την άλλη, αν δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον τώρα για εσένα, τότε είσαι ελεύθερος/η να απολαύσεις την ελευθερία σου.

Νοέμβριος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο για το Νοέμβριο στη ζωή σου και ένα μέρος του το επιδιώκεις και ο/η ίδιος/α, κρατώντας μυστικά ορισμένα πράγματα από το περιβάλλον σου. Καθώς αυτή η κατάσταση τείνει να σε απομονώνει από τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σένα, ενδεχομένως να έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία σου, οπότε σε αυτήν την περίπτωση ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα αυτό το διάστημα.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Η προσωπική σου ζωή συγκρούεται με την επαγγελματική, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι στη μέση και να παλεύεις να επαναφέρεις την ισορροπία μεταξύ τους.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να στρέψεις την προσοχή σου αυτό το μήνα, καθώς πραγματοποιούνται αλλαγές και πρέπει να βεβαιωθείς πως δε θα σε επηρεάσουν. Η αλήθεια είναι πως από αυτές τις αλλαγές μόνο κερδισμένος/η μπορείς να βγεις, αρκεί να μην εμπλακείς

σε τυχόν διενέξεις και συγκρούσεις που θα προκύψουν εντός του εργασιακού χώρου. Μάλιστα από τα μέσα του μήνα και μετά δεν αποκλείεται να σου δοθεί ξαφνικά ένας νέος αναβαθμισμένος ρόλος και σίγουρα πιο υπεύθυνος.

Στον οικονομικό τομέα, η έλλειψη συγκέντρωσης στις οικονομικές συναλλαγές ή κάποιο απρόοπτο έξοδο, ενδέχεται να σου προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση. Από τα μέσα του μήνα και μετά, όμως, μαζί με την ανάληψη των καινούργιων σου ή των διευρυμένων σου καθηκόντων θα ενημερωθείς και για την πιθανή αναβάθμιση των απολαβών σου.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου]

Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια αυτόν το μήνα συγκριτικά με τον προηγούμενο, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν εργάζεσαι σκληρά για να αποδείξεις κάτι σε κάποιον, αλλά γιατί θέλεις να ανελιχθείς και να βελτιώσεις τις απολαβές σου.

Στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα δουλεύεις πολύ και με μεγάλη ευχαρίστηση. Ξέρεις πως αξίζεις το κάτι παρά πάνω, αλλά και πως είσαι στη λίστα εκείνων που έχουν προτεραιότητα. Νιώθεις πολύ σίγουρος/η για τον εαυτό σου και δουλεύεις με πολύ κέφι για να φέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γιατί ξέρεις πως μπορείς να το κάνεις.

Στον οικονομικό τομέα συνεχίζεις να κινείσαι με ρεαλισμό. Θέτεις πολύ λογικούς στόχους, είτε αφορούν σε κέρδος, είτε σε σπατάλη. Το σημαντικό όμως είναι πως αυτό το μήνα αποφασίζεις πως το χρήμα δε θα είναι κίνητρο για σένα. Είναι παράξενο, καθώς η δουλειά που προσφέρεις δεν αμείβεται όσο θα έπρεπε, παρ’ όλα αυτά αυτό το διάστημα εργάζεσαι περισσότερο για τη φήμη σου, παρά για τα λεφτά. Με κάποιο περίεργο τρόπο ξέρεις πως τα χρήματα δε θα είναι πρόβλημα, αρκεί να αποδείξεις την αξία σου.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου]

Ιδιαίτερα δυναμικός μήνας αυτός για σένα σε όλα τα επίπεδα. Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι ανεξάντλητα, γεγονός που σου επιτρέπει να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να τα φέρεις εις πέρας εξίσου καλά. Οικογενειακά ζητήματα, ενδέχεται να σε κρατήσουν για λίγο πίσω, όμως πολύ σύντομα βρίσκεις τις λύσεις που απαιτούνται και αφοσιώνεσαι στους υπόλοιπους τομείς.

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε μία φάση που δυσκολεύεσαι να μείνεις αδρανής. Ο ανταγωνισμός που σου εκδηλώνεται μπορεί να γίνει δημιουργικός, αλλά θα πρέπει να τον διαχειριστείς σωστά και να τον αξιοποιήσεις, προκειμένου να γίνεις καλύτερος/η. Είναι σημαντικό να είσαι γρήγορος/η στη δουλειά σου, όμως θα πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις το γρήγορος από το βιαστικός, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως  η ατσάλινη αντοχή που έχεις είναι πολύ χρήσιμη αυτό το διάστημα, καθώς ο μήνας προχωρά και είναι τώρα εφικτό να πετύχεις αύξηση των εισοδημάτων σου, αρκεί να είσαι προσηλωμένος/η και 100% εκεί με τη φυσική σου παρουσία.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτό το μήνα αρχίζει και έχεις ολοένα και εντονότερη την ανάγκη να έχεις ένα/μία σύντροφο με τον οποίο/την οποία να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές και γενικότερα να περνάτε καλά. Αυτή σου η ανάγκη γεννά μια ιδιαίτερα ζωηρή περίοδο όσον αφορά στα ερωτικά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπαίνεις σε μία άκρως ερωτική περίοδο με το ταίρι σου, νιώθετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ξανανιώνετε και βλέπετε τη σχέση σας να βρίσκεται στα καλύτερά της. Το πάθος σας εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους και εδώ χρειάζεται προσοχή, καθώς ένας από αυτούς είναι και ο θυμός. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να δεις σαν σάκο του μποξ το/τη σύντροφό σου, αλλά κάτι τέτοιο πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι ολέθριες.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, ζεις σε έντονους ρυθμούς, με πολύ φλερτ, επικοινωνίες, διασκεδάσεις και επαφές και είσαι έτοιμος/η να βρεις το πρόσωπο εκείνο που θα μπορεί να σου τα προσφέρει όλα αυτά σε σταθερή και αποκλειστική βάση. Ωστόσο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε τυχόν ανάμικτα σημάδια: το εφήμερο από το μόνιμο μπορεί να μην είναι ευδιάκριτα  εκ πρώτης όψεως και θα πρέπει να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου ώστε να καταλάβεις ποιο είναι τι.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο δίμηνο του 2019 σε βρίσκει σε διαρκή κίνηση και δράση όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αφού έχεις βάλει στόχο να επεκταθείς, να αυξήσεις στο στάτους σου και να εξελιχθείς περαιτέρω, ώστε να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα (επαγγελματική και οικονομική) για το νέο έτος. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι απόλυτα συνετό και η ενδεδειγμένη τακτική, αφού από το Μάρτιο και μετά οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Αν έχεις κάνει μία μεθοδική προεργασία κατά τους πρώτους μήνες του έτους, τότε κάθε αλλαγή που θα συμβεί, θα λειτουργήσει προς όφελός σου. Κάθε εμπόδιο για καλό, λοιπόν, με ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως  στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου και Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, οπότε και θα πρέπει να μετριάσεις την έντασή σου σχετικά με όποιο επαγγελματικό ζήτημα έχεις να αντιμετωπίσεις, για να μην σαμποτάρεις μόνος/η σου τα επιτεύγματα που αναμένονται για σένα μέσα στο 2019, τα οποία θα είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες συνηθίζετε να προγραμματίζετε σωστά και συντηρητικά τα εργασιακά σας βήματα, γεγονός που σας ευνοεί σημαντικά και το νέο έτος, αφού η νοοτροπία σας αυτή σας κάνει πιο εργατικούς/ές και κατ’ επέκταση πιο ανθετικούς/ές και αποτελεσματικούς/ές απέναντι στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεται. Μέσα στο πρώτο ήμισυ του 2019, ακολουθείς συνετά ακριβώς αυτήν την τακτική, όμως κατά το δεύτερο ήμισυ τα πράγματα διευκολύνονται σημαντικά για σένα, αφού η εύνοια που δέχεσαι θα είναι σχεδόν εξωπραγματική, κάτι που θα δικαιώσει τα βήματά σου μέχρι τον Ιούνιο. Μπορείς να περιμένεις ανάλογα κέρδη, αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία να προχωρήσεις σε αναγκαίες αλλαγές, ίσως και εφαρμόζοντας παλαιότερες ιδέες σου τις οποίες είχες απορρίψει ως πολύ “επαναστατικές”, και -όταν έρχονται από μόνες τους- να τις αποδέχεσαι αγόγγυστα και ομαλά.

Οι άνεργοι/ες από την αρχή μέχρι το τέλος του 2019 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε αξιόλογα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει και σε ικανοποιεί από όλες τις απόψεις, θα πρέπει να κινητοποιηθείς συστηματικά, σκεπτόμενος/η κυρίως αντισυμβατικά, ψάχνοντας δουλειά ακόμα και σε χώρους που μπορεί να μην είχες καν φανταστεί τον εαυτό σου να δραστηριοποιείται. Αυτή η ευελιξία σου, η οποία γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολη, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά αναγκαία, θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρους δρόμους, οι οποίοι μπορούν να σου εξασφαλίσουν την επιτυχία.


Οικονομικά

Από τις αρχές κιόλας του χρόνου, μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον οικονομικό σου τομέα, με θετικό ως επί το πλείστον πρόσημο, οι οποίες φέρνουν μια εντονότατη κινητικότητα για τα οικονομικά σου, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο. Είτε εργάζεσαι, είτε όχι, μπορείς να περιμένεις απρόσμενες χρηματικές απολαβές, τις οποίες μάλιστα γρήγορα θα εξανεμίζεις, κυρίως επειδή μέσα από αυτές θα δεις την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το βιωτικό σου επίπεδο. Θα πάρεις καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές; Θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου; Θα κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου; Ό, τι κι αν επιλέξεις, θα γίνει με στόχο να κάνεις τη ζωή σου λίγο καλύτερη και θα το πετύχεις, οπότε ό, τι ξαφνικό έρθει, αξιοποίησέ το κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το να κάνεις οικονομίες είναι μία άλλη επιλογή που έχεις, αλλά σίγουρα δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στην άμεση ικανοποίηση αναγκών σου, και τελικά πολύ καλά θα κάνεις.


Αισθηματικά

Η σταθερότητα που έχουν φέτος τα αισθηματικά σου, μπορεί να φτάνει σε σημείο να σε κουράζει ή ακόμα και να σε κάνει να βαριέσαι, είτε έχεις σχέση, είτε όχι. Κάθε τι σταθερό σχεδόν σε ενοχλεί, αφού γεννιέται μέσα σου έντονη η ανάγκη να προχωρήσεις σε αλλαγές, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αφού η σταθερότητα είναι σχεδόν το βασικό σου ζητούμενο σε όλες τις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται, όμως, στο πώς θα διαχειριστείς αυτή σου την ανάγκη για αλλαγή, αφού μπορεί να υιοθετήσεις ξαφνικά μια συμπεριφορά ενός επαναστάτη χωρίς αιτία, ανεξάρτητα από το αισθηματικό σου στάτους, με αποτέλεσμα να αποξενώσεις το ταίρι σου ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

Οι δεσμευμένοι/ες νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία μέσα στη σχέση, μια ελευθερία που χαρακτηρίζεται κυρίως από την ανάγκη να φύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε, με έναν τρόπο σχεδόν εφηβικό. Το λάθος σου, σε αυτήν την περίπτωση, είναι πως μπορεί να πάρεις ως δεδομένο ότι ο/η σύντροφός σου έχει μαντικές ικανότητες και μπορεί να διαβάσει τι έχεις μέσα στο μυαλό σου και πώς εννοείς αυτήν την ελευθερία. Αυτό, όμως, που τελικά συμβαίνει, είναι να επιδεικνύεις μία εντελώς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, η οποία δεν ταιριάζει καθόλου με τη συνήθη ιδιοσυγκρασία σου, η οποία στην καλύτερη περίπτωση παραξενεύει και στη χειρότερη μπορεί να απομακρύνει εντελώς το ταίρι σου. Για καλή σου τύχη, έχεις επιλέξει έναν/μία σύντροφο με απόλυτη κατανόηση, που έχει τη διάθεση να συζητήσει και να κατανοήσει αυτή σου την ανάγκη, οπότε μετρίασε κι εσύ τις επαναστατικές σου εξάρσεις και κάνε το ταίρι σου να δει την κατάσταση από τη δική σου πλευρά. Προσοχή, ειδικά στο δεύτερο ήμισυ του χρόνου, να μην κατευθύνεις προς το ταίρι σου την αντίδρασή σου για αλλαγές που αφορούν σε άλλους τομείς, γιατί τότε θα δεις την κατανόησή του να εξατμίζεται.

Οι αδέσμευτοι/ες απολαμβάνετε στο μέγιστο την ελευθερία σας, ενώ η επιρροή που δέχεστε από τον Ουρανό, σας κάνει να υπερβάλλετε ως προς την ανεξαρτησία σας, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να αποθαρρύνετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς να σας προσεγγίσουν. Το ευχάριστο, βέβαια, είναι ότι κατά το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, ενδέχεται να συναντήσεις έναν άνθρωπο με πολύ περεμφερή με εσένα φιλοσοφία περί ανεξαρτησίας και να δημιουργήσετε μαζί μια σχέση, η οποία θα διέπεται από το σεβασμό του ατομικού χώρου και την ελευθερία εντός του δεσμού σας. 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Αυτήν τη χρονιά θα εκπλήξεις τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό σου, αφού θα δουλέψεις συστηματικά για το καλό της ομάδας (πράγμα που πάντα έκανες) αλλά χωρίς να έχεις ανάγκη να αναγνωριστείς (πράγμα που ποτέ δεν έκανες). Αυτό σε καθιστά εκτός από εξαιρετικά αγαπητό/ή ανάμεσα στους συνεργάτες/συναδέλφους σου και δημοφιλή, ενώ τελικά θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες κατά τις οποίες αναπόφευκτα θα πάρεις τα ηνία του εκάστοτε project και θα λάβεις την αναγνώριση που πρέπει. Αυτό που σε απασχολεί φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι να εργάζεσαι σε έναν χώρο ο οποίος έχει τη δομή και τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και, ας μη γελιόμαστε, κανείς δεν ηγείται καλύτερα για τη σταθερότητα από εσένα. Η στρατηγική, φυσικά, δεν έχει κανένα δόλο εκ μέρους σου, αλλά αναγκαστικά, όταν αποτιμηθεί η προσφορά του καθενός στον εργασιακό σου χώρο, θα λάβεις μία ακόμη φορά την αναγνώριση που σου αρμόζει.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε ένα αρκετά ζωηρό έτος, αφού η κινητικότητα θα είναι τόσο έντονη σε αυτόν τον τομέα που δε θα προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα άλλο. Μην τρομοκρατείσαι, θα σου αρέσει, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να επεκταθείς σημαντικά και ουσιαστικά, αλλάζοντας ριζικά την επιχείρησή σου και βελτιώνοντάς την άρδην, ενώ η επιτυχία σου θα είναι τέτοια που μέχρι κι εσύ θα δυσκολευτείς να τη διαχειριστείς και σωματικά και ψυχικά. Η μόνη δυσκολία σου, λοιπόν, είναι το πώς θα μάθεις να ακούς καλά νέα χωρίς να μπλοκάρεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να γκρινιάξεις, απόλαυσέ το!

Οι άνεργοι/ες μπορείτε να περιμένετε ένα 2019 γεμάτο με ευκαιρίες απασχόλησης, η οποία δε θα είναι λύση ανάγκης, αλλά αντίθετα, μιλάμε πλέον για μία εργασία που θα σε ικανοποιεί τόσο υλικά, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Το νέο έτος θα σου φέρει πιθανές εργασίες και το κυριότερο τη δυνατότητα να επιλέξεις, τόσο με οικονομικά κριτήρια, όσο και με εκείνα της δημιουργικότητας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις, είναι το μέγεθος με το οποίο μπορεί να σε καταβάλει αυτή η νέα συνθήκη. Θα πρέπει να βρεις τρόπους αποσυμφόρησης του στρες και της έντασης, αν θες να παραμείνεις δυνατός/ή στο παιχνίδι.


Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 ξεκινά ομαλά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, ενώ η διαχείρισή σου είναι παροιμιώδης. Ωστόσο, από το δεύτερο εξάμηνο, οπότε και αναμένεται σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σου, η κρίση σου φαίνεται να θολώνει κάπως και η διαχείρισή σου παύει να είναι όσο συνετή υπήρξε τους προηγούμενους μήνες, οπότε δεν αποκλείεται να μετρήσεις σοβαρές ζημιές, και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις χωρίς να καταλαβαίνεις το πώς. Απόκτησε μία πολύ πιο συντηρητική, προσεκτική και μεθοδική τακτική μετά τον Ιούνιο καθώς και μία ενδελεχή αξιολόγηση οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής πριν την ολοκληρώσεις, αν θες να συνεχίσει η σταθερότητα και κατά το δεύτερο ήμισυ του χρόνου, διαφορετικά η μεγάλη εισροή χρημάτων που μπορείς να περιμένεις, θα σε αφήσει τελικά με αρνητικό πρόσημο. Μην ξεχνάς να είσαι απόλυτα συνεπής στα δάνεια/ κάρτες και στις φορολογικές σου υποχρεώσεις ή, αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, να φροντίσεις να τα ρυθμίσεις. Αν είναι απαραίτητο να δανειστείς χρήματα, είτε από ιδρύματα, είτε από ιδιώτες, απόφυγε να το κάνεις κατά το Σεπτέμβριο, γιατί τότε μιλάμε για τεράστιες πιθανότητες ζημιάς.

 
Αισθηματικά

Η δοτικότητά σου και η πληθώρα των συναισθημάτων σου είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σου για το 2019. Μέσα στο χρόνο, βέβαια, θα υπάρξουν και οι στιγμές κατά τις οποίες δε θα δίνεις μόνο ανιδιοτελώς, ωστόσο χρειάζεται προσοχή με τις προσδοκίες που αναπτύσσεις για τους άλλους ανθρώπους, γιατί μπορείς να απογοητευτείς (όχι τόσο συνταρακτικές, όσο πιο πολύ κάπως παιδιάστικες) και αυτό είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Εστίασε στο να εξασφαλίζεις χρόνο για σένα, αφού φέτος θα το έχεις πολύ ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος/η ή όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες δέχεστε αρκετή συμπαντική εύνοια όσον αφορά στη σχέση σας, καθώς η άτυπη (ενδεχομένως και άρρητη) συμφωνία με το/τη σύντροφό σας για ατομική ελευθερία λειτουργεί εξαιρετικά και προς όφελος του μεταξύ σας δεσμού. Η ισορροπία και η ηρεμία μέσα στη σχέση σου σε συνδυασμό με τον εκατέρωθεν σεβασμό της ατομικής ελευθερίας, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα και κυρίως σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς τόσο με άλλους τομείς της ζωής σου που επιζητούν φροντίδα, όσο και με τη βελτίωση του εαυτού σου, εντός της σχέσης. Επιπλέον, ο χρόνος που θα περνάς με το ταίρι σου θα είναι ποσοτικά και ποιοτικά ικανοποιητικός, χωρίς ποτέ να απειλείται η ελευθερία και των δύο σας.

Οι αδέσμευτοι/ες φαίνεται ότι έχετε προαποφασίσει πως το νέο έτος δε θα επιτρέψετε να περιοριστείτε, όσον αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. Δε θα χάσεις καθόλου χρόνο με ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν έχεις μέλλον, ενώ ανά περιόδους θα βρίσκεις τον εαυτό σου να έλκεται από ανθρώπους με παρόμοιο τρόπο σκέψης. Αποφασίζεις πως το να διασκεδάζεις, να είσαι ευτυχισμένος/η και συνάπτεις σχέσεις που σου επιτρέπουν να λειτουργείς με ελευθερία, χωρίς να αλλοτριώνεσαι εντός τους, είναι ο βασικός σου στόχος για το 2019. Είναι σημαντικό να διατηρείς την ελευθερία σου, αναμφισβήτητα, ωστόσο είναι εξίσου σημαντικό να μη φτάσεις στο σημείο της εμμονής με την ΙΔΕΑ της ελευθερίας, τόσο που τελικά να απομακρύνεις ανθρώπους που είναι απόλυτα κατάλληλοι για σένα.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Έτος σκληρής δουλειάς θα είναι το 2019 για σένα, αφού για να καταφέρεις να αναγνωριστεί η αξία σου θα πρέπει να εργαστείς περισσότερο και αποτελεσματικότερα από ποτέ. Τίποτα δε θα σου χαριστεί, κάτι που φυσικά γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά φέτος με τους κατάλληλους χειρισμούς, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να τα καταφέρεις. Αυτό, μάλιστα, θα έρθει σχεδόν ομόφωνα από όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, οπότε ακολούθησε το δρόμο του μόχθου και θα ανταμειφθείς. Βέβαια, η επιτυχία δε γίνεται πάντα αποδεκτή καλοπροαίρετα, οπότε μπορείς να περιμένεις μερικές εξάρσεις ανταγωνισμού, ωστόσο δε θα είναι αρκετές ούτε να σε αναχαιτίσουν, ούτε να αλλάξουν τη θετική γνώμη των περισσότερων για σένα. Αυτά για το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου. Όσον αφορά στο δεύτερο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δρέψεις τους καρπούς που κέρδισες και να τους χρησιμοποιήσεις για να σταθεροποιήσεις την κατάσταση αυτή, ώστε να επενδύσεις με αυτόν τον τρόπο σε μελλοντική ανέλιξη.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ιδιαίτερα κινητικό 2019, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως στον τελικό απολογισμό θα δώσουν θετικό πρόσημο. Για να επιτύχεις να έχεις ένα κερδοφόρο έτος, κυρίως κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, θα πρέπει να εργαστείς συστηματικά πάνω στη δομή της επιχείρησής σου, τόσο δομικά όσο και σε επίπεδο παροχών, και ενδέχεται να χρειαστεί να κάνεις ορισμένες αναγκαίες αλλαγές προκειμένου να αποκομίσεις τα επιθυμητά κέρδη. Στο δεύτερο τετράμηνο του νέου χρόνου ακολουθεί ένα διάστημα κατά το οποίο διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μπορεί να επιβραδύνουν λίγο το ρυθμό και την ορμή της επιχείρησής σου, άρα λάβε νωρίς τα μέτρα σου και κράτησε δυνάμεις, ώστε να τα δώσεις όλα το τελευταίο τετράμηνο του 2019, οπότε και αναμένεται να έχεις την πιο δυναμική φάση της επιχείρησής σου, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο ισχυρής παρουσίας στο χώρο που δραστηριοποιείσαι.

Οι άνεργοι/ες μέσα στο νέο χρόνο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βρείτε κάποια απασχόληση που σας ενδιαφέρει, όχι μόνο ως προς το οικονομικό κομμάτι, αλλά επίσης και προς το αντικείμενο εργασίας, γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες για την έναρξη μίας καριέρας πλέον. Εργάσου σκληρά και μεθοδικά γιατί όσα βρίσκονται μπροστά σου είναι πολλά υποσχόμενα και με τις κατάλληλες κινήσεις, θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Στην πορεία αυτή θα έχεις ως σύμμαχο άτομα της οικογένειάς σου, τα οποία θα σε στηρίξουν σε κάθε βήμα και θα σου δίνουν διαρκώς ώθηση να διεκδικείς όλο και περισσότερα.


Οικονομικά

Ό, τι ξοδεύεις έχεις φροντίσει πρώτα να κοπιάσεις για να το κερδίσεις, συνεπώς αν καταφεύγεις πού και πού στο να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με μικρές, πρακτικές σπατάλες, το αξίζεις. Η σκληρή σου δουλειά σε ανταμείβει και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ουράνια, μαζί με την ορμή σου η οποία τρέφεται από την επιτυχία σου και μεγεθύνεται διαρκώς. Αυτό με τη σειρά του θα πυροδοτήσει και τη διεύρυνση της εξουσίας σου στο χώρο που κινείσαι, κάτι που έρχεται ως η απόλυτα δικαιολογημένη επιβράβευση μιας μακράς, επίπονης και κοπιαστικής διαδικασίας, η οποία -το λιγότερο- σου αξίζει. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις, αυτό είναι η τάση σου πού και πού να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, ιδιαίτερα όταν η αξία σου έχει αναγνωριστεί από τους άλλους. Καλώς ή κακώς, η βασική πηγή εισοδήματός σου είναι η εργασία σου, οπότε θα πρέπει να φροντίσεις να τα δίνεις πάντα όλα στον επαγγελματικό σου τομέα, ούτως ώστε να έχεις πάντα το περιθώριο να σε κακομαθαίνεις.


Αισθηματικά

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για σένα, κατά το 2019, να περνάς καλά και να διασκεδάζεις όταν μιλάμε για τον αισθηματικό σου τομέα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, υπό αυτό το πρίσμα, να κάνεις αρκετές μετακινήσεις για διασκέδαση ή ακόμα και ταξίδια με το/τη σύντροφό σου/το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Οι δεσμευμένοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία και συμφωνία απόψεων, όσον αφορά στη σχέση σας, με το/τη σύντροφό σας, έτσι περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, τον οποίο φροντίζετε να αποσυνδέετε όσο περισσότερο μπορείτε από πάγιες, συνηθισμένες και βαρετές συνήθειες του παρελθόντος. Τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου, είναι σημαντικό, και σε αυτό βρίσκεστε απόλυτα στο ίδιο μήκος κύματος, να μην αφήσετε τη σχέση σας να μπει σε ρουτίνα και κάνετε και οι δύο ό, τι μπορείτε για να το αποφύγετε. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα από αυτήν την ταύτιση απόψεων και τη σύμπνοια πνεύματος να καταλήξεις στο ότι έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου.

Οι αδέσμευτοι/ες υπολογίζετε πολύ την ελευθερία σας κατά το νέο έτος, ωστόσο αρκετά νωρίς μέσα στο 2019, ενδέχεται να γνωρίσετε το πρόσωπο εκείνο το οποίο θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε το χώρο σας. Οι συνεχείς διασκεδάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως είναι και τα ταξίδια, τα οποία θα μοιραστείς με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και εκεί θα καταλάβεις ότι έχει τις προδιαγραφές να γίνει κάτι περισσότερο από αυτό για σένα, αφού όσο και να αγαπάτε και οι δύο την ελευθερία σας, δε θα αργήσει η ώρα (κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του 2019) που θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε και οι δύο έτοιμοι για μία μεγαλύτερη δέσμευση. 

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Λέων: Δράματα και κλάματα!

In category Αρθρογραφία Λέων

Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρε ...

Ωροσκόπος Λέων – Η λάμψη του Βασιλιά

In category Αρθρογραφία Λέων

Με τον Ωροσκόπο Λέων, η ανάγκη για ανάπτυξη δύναμης, εξουσίας και δημιουργικής έκφ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αγγελική

…Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να διορθωθούν όταν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις.

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Απορρίπτει την βοήθειά σου…

Θέλοντας να βοηθήσεις κάποιον που αγαπάς ,είναι γενικά ένα φυσικό ένστικτο, ειδικά αν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η προσεκτική προσέγγιση του Dating!!

Μια προσεκτική προσέγγιση για ραντεβού εκτείνεται βαθύτερα από ό, τι περνάει από τις κ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Χρώματα του Έρωτα !

Υπάρχουν χρώματα στον έρωτα; Το χρώμα εκτός από την ομορφιά που μας προσφέρει μας επηρ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u