Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Σεπτεμβρίου 2019

Γενικά

Γεμάτη ευχάριστες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Και αυτό θα ήταν πολύ ωραίο, αν εξαιτίας της  επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Δίας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , δεν ήσασταν επιρρεπείς στην δημιουργία  υπερβολικών προσδοκιών  γύρω από τα φιλόδοξο σχέδιο σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν βρεθείτε μπλεγμένοι σε  οικονομικά μπερδέματα.

Ερωτικά

Εάν έχετε να πείτε ορισμένα πράγματα στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ίσως καλό θα ήταν να το αποφύγετε σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, αφού , ούτε το κλίμα μεταξύ σας είναι κατάλληλο, ούτε είναι καιρό για βαριές συζητήσεις προς το παρόν. Εάν είστε μόνοι και η καρδιά σας σας έχει δείξει το αίσθημα που τρέφει τον τελευταίο καιρό για κάποιο άτομο, ίσως το να του ανοίγατε τώρα την καρδιά σας και να εκφράζατε εκείνα που νιώθετε για κείνο, δε θα έβρισκαν την ποθούμενη ανταπόκριση που επιθυμείτε. Περιμένετε να ωριμάσουν οι συνθήκες.Αύριο

22 Σεπτεμβρίου 2019

Γενικά

Αρκετά σκεπτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε στο χώρο της εργασίας σας, γιατί αν αρχίσετε και πλατειάζετε θα γίνετε αποδέκτες των αυστηρών και επικριτικών σχολίων των συναδέλφων σας.

Ερωτικά

Σε ένα κοινωνικό κύκλο που θα βρεθείτε, ή σε μία ομάδα που θα συμμετάσχετε, δεν αποκλείεται να κάνετε μία υπέροχη γνωριμία τις ημέρες αυτές που μάλιστα γρήγορα θα αποκτήσει και ερωτική χροιά. Έχετε ανάγκη να αποδράσετε. Έχετε ανάγκη να εμπνευστείτε και ο έρωτας θα γίνει για σας ένα πολύ ισχυρό κίνητρο. Φυσικά, εφόσον βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση, καλό θα ήταν να προσέχετε τα επόμενα βήματά σας και να μη δώσετε δικαιώματα στον άνθρωπό σας να πιστεύει ότι είστε ανυπόστατοι σε περίπτωση που κάποιοι καλοθελητές “φίλοι” κάνουν αποκαλύψεις.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   15/9 – 22/9/2019

Με καλή διάθεση, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Λέοντες.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να φύγετε μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε ένα ταξίδι. Μια καλή λύση είναι να πάρετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να επισκεφτείτε ένα Μουσείο όπου μπορείτε να συνδυάσετε την γνώση με το ταξίδι στο χρόνο.
Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού  και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ωστόσο, πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Την Τρίτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εξέλιξη της καριέρας σας.
Την Τετάρτη είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε νευρικά ξεσπάσματα τα οποία θα βλάψουν την δημόσια εικόνα σας , ενώ την ίδια ημέρα ο Κρόνος ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Την Πέμπτη η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Πλούτωνα  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την υγεία και την εμφάνιση σας.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο , επίσης ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.
Το Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για τελευταία φορά ο Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λανθασμένες οικονομικές κινήσεις.
Ενώ την Κυριακή, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς με τους φίλους και τους συνεργάτες σας.

Ερωτικά

Μπορεί να νιώθεις τώρα ένα άγχος, καθώς και μία ανασφάλεια ειδικότερα για τα αισθηματικά σου, αλλά στην παρούσα φάση θα πρέπει να υπομείνεις αυτό το συναίσθημα, το οποίο οφείλεται περισσότερο σε δικούς σου φόβους παρά στην πραγματικότητα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρήσεις την αξιοπρέπεια και την αυτοκυριαρχία σου, μέχρι τα πράγματα να κοπάσουν.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο/η σύντροφός σου έχει ανάγκη από το σεβασμό σου και κυρίως από την έμπρακτη απόδειξή του. Μην περιμένεις να γνωρίζει και να είναι σίγουρος/η για τις πιο μύχιες σκέψεις σου αν δεν τις μοιράζεσαι μαζί του/της. Άφησε λίγο χώρο στο ταίρι σου ώστε να μπορέσει να δει τον εαυτό του/της μέσα από τα μάτια σου και η σχέση σας θα απογειωθεί.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, ιδιαίτερα προς τα μέσα της εβδομάδας εκπέμπεις μία καταλυτική αυτοπεποίθηση, η οποία σε βοηθά να απολαύσεις, μετά από καιρό, τον κόσμο γύρω σου, εντός του οποίου δεν αποκλείεται να βρίσκεται και κάποιος/α θαυμαστής/τρια. Μη “φιμώνεις” αυτά που νιώθεις από μία παράλογη ανάγκη μη φανείς υπερβολικά συναισθηματικός/ή. Ο κόσμος τείνει να απαντά πιο εύκολα “ναι”, όταν δηλώνουμε με σαφήνεια και ειλικρίνεια τι είναι αυτό που θέλουμε.

Σεπτέμβριος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Από τις αρχές του μήνα λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αλλάζεις ουσιαστικά τον τρόπο παραγωγής και διαχείρισής τους με σκοπό τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο, αρκεί να παραμένεις πιστός/ή στον οικονομικό σου σχεδιασμό, γιατί έχεις την τάση να ξεφεύγεις, κάτι που αυτό το μήνα θα μπορούσε να φανεί επιζήμιο.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα η καριέρα σου μπαίνει στο απόλυτο επίκεντρο της προσοχής σου και είναι ίσως ο τομέας με τη μεγαλύτερη σημασία για σένα μέσα στο Σεπτέμβριο. Έχεις πολύ σημαντικές πιθανότητες ανόδου, κάτι που φυσικά γνωρίζεις, και για το λόγο αυτό οι κινήσεις σου είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Πάνω σε ό, τι εργαστείς τώρα, θα αποφέρεις σημαντικούς καρπούς μεσοπρόθεσμα.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι σημαντική εύνοια, η οποία προέρχεται από τη δουλειά. Αν πιστέψεις έστω και για λίγο πως δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα περισσότερο σε οικονομικό επίπεδο, έχεις χάσει το παιχνίδι. Πίστεψε λίγο παραπάνω στις δυνατότητές σου και στην αξία σου και όλα μπορούν να συμβούν!

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα σού επιτρέπεται να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου και να ορίσεις νέους κανόνες, σεβόμενος/η όμως και το χώρο των ανθρώπων γύρω σου. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα χρειαστείς όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια, έτσι στρέφεσαι σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μπορούν πραγματικά να σε ωφελήσουν με τις προτάσεις τους. Το Σεπτέμβριο σου παρουσιάζονται πραγματικά σημαντικές ευκαιρίες για την καριέρα σου, τις οποίες πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι συνεχή και ισχυρή εύνοια, τόσο από κέρδη που σου προκύπτουν εκτός δουλειάς, όσο και κέρδη εντός δουλειάς με μεσοπρόθεσμη ή/και μακροπρόθεσμη ισχύ. Αυτό το διάστημα σου δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να αυξήσεις την οικονομική σου ισχύ και φαίνεται πως την αξιοποιείς κατάλληλα.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα μπορεί να φαίνεσαι κάπως απρόσιτος/η έως “επιθετικός/ή”, αφού μοιάζεις με μηχανή που αναλαμβάνει όλο και περισσότερες ευθύνες. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε κάνει, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων, κάπως εκρηκτικό/ή. Δούλεψε πιο ενεργά τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.  

Στον οικονομικό τομέα παρατηρείς μεγάλη κινητικότητα από τα μέσα του μήνα και μετά. Με την ίδια ευκολία που παράγεις χρήματα, τα σπαταλάς. Το σημαντικό είναι πως όλες οι συναλλαγές σου πραγματοποιούνται με βάση τη λογική και οι αγορές έχουν ως στόχο την πρακτική βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Τώρα εάν ξοδέψεις και κάτι παραπάνω να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Είτε έχεις σχέση, είτε όχι, βρίσκεσαι σε μία κατάσταση διαρκούς διασκέδασης και εξαιρετικής κοινωνικότητας. Βγαίνεις έξω χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο με την ασφάλεια ότι το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει. Δεν ανησυχείς μήπως η βραδιά σου είναι απογοητευτική, γιατί κατά βάθος ξέρεις πως ό, τι και να γίνει θα την κάνεις συναρπαστική.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ο Σεπτέμβριος σου επιτρέπει να επιδοθείς σε ένα από τα αγαπημένα σου παιχνίδια, αυτά του μυαλού. Αυτή τη φορά, όμως, ο “αντίπαλος” (δηλαδή ο/η σύντροφός σου) συμμετέχει μετά χαράς σε αυτό το πνευματικό παιχνίδι που με κάποιο περίεργο και παράδοξο τρόπο σας διασκεδάζει και σας δένει ακόμα περισσότερο. Το πάθος μεταξύ σας φουντώνει και σας οδηγεί σε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βγαίνεις, βλέπεις φίλους, διασκεδάζετε και διοχετεύεις τη σχεδόν ανεξάντλητη ενέργειά σου σε ψυχαγωγίες παντός είδους. Οι μετακινήσεις, δε, που αναμένονται μέσα στο Σεπτέμβριο θα είναι διαρκείς και πολλές φορές χωρίς σοβαρό λόγο. Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα εξερευνήσεις διεξοδικά τις επιλογές σου.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο δίμηνο του 2019 σε βρίσκει σε διαρκή κίνηση και δράση όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αφού έχεις βάλει στόχο να επεκταθείς, να αυξήσεις στο στάτους σου και να εξελιχθείς περαιτέρω, ώστε να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα (επαγγελματική και οικονομική) για το νέο έτος. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι είναι απόλυτα συνετό και η ενδεδειγμένη τακτική, αφού από το Μάρτιο και μετά οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες. Αν έχεις κάνει μία μεθοδική προεργασία κατά τους πρώτους μήνες του έτους, τότε κάθε αλλαγή που θα συμβεί, θα λειτουργήσει προς όφελός σου. Κάθε εμπόδιο για καλό, λοιπόν, με ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως  στο δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου και Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, οπότε και θα πρέπει να μετριάσεις την έντασή σου σχετικά με όποιο επαγγελματικό ζήτημα έχεις να αντιμετωπίσεις, για να μην σαμποτάρεις μόνος/η σου τα επιτεύγματα που αναμένονται για σένα μέσα στο 2019, τα οποία θα είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες συνηθίζετε να προγραμματίζετε σωστά και συντηρητικά τα εργασιακά σας βήματα, γεγονός που σας ευνοεί σημαντικά και το νέο έτος, αφού η νοοτροπία σας αυτή σας κάνει πιο εργατικούς/ές και κατ’ επέκταση πιο ανθετικούς/ές και αποτελεσματικούς/ές απέναντι στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζεται. Μέσα στο πρώτο ήμισυ του 2019, ακολουθείς συνετά ακριβώς αυτήν την τακτική, όμως κατά το δεύτερο ήμισυ τα πράγματα διευκολύνονται σημαντικά για σένα, αφού η εύνοια που δέχεσαι θα είναι σχεδόν εξωπραγματική, κάτι που θα δικαιώσει τα βήματά σου μέχρι τον Ιούνιο. Μπορείς να περιμένεις ανάλογα κέρδη, αρκεί να πάρεις την πρωτοβουλία να προχωρήσεις σε αναγκαίες αλλαγές, ίσως και εφαρμόζοντας παλαιότερες ιδέες σου τις οποίες είχες απορρίψει ως πολύ “επαναστατικές”, και -όταν έρχονται από μόνες τους- να τις αποδέχεσαι αγόγγυστα και ομαλά.

Οι άνεργοι/ες από την αρχή μέχρι το τέλος του 2019 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε αξιόλογα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ωστόσο, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει και σε ικανοποιεί από όλες τις απόψεις, θα πρέπει να κινητοποιηθείς συστηματικά, σκεπτόμενος/η κυρίως αντισυμβατικά, ψάχνοντας δουλειά ακόμα και σε χώρους που μπορεί να μην είχες καν φανταστεί τον εαυτό σου να δραστηριοποιείται. Αυτή η ευελιξία σου, η οποία γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολη, αλλά αποδεικνύεται εξαιρετικά αναγκαία, θα σε οδηγήσει σε πρωτόγνωρους δρόμους, οι οποίοι μπορούν να σου εξασφαλίσουν την επιτυχία.


Οικονομικά

Από τις αρχές κιόλας του χρόνου, μεγάλες αλλαγές αναμένονται στον οικονομικό σου τομέα, με θετικό ως επί το πλείστον πρόσημο, οι οποίες φέρνουν μια εντονότατη κινητικότητα για τα οικονομικά σου, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο. Είτε εργάζεσαι, είτε όχι, μπορείς να περιμένεις απρόσμενες χρηματικές απολαβές, τις οποίες μάλιστα γρήγορα θα εξανεμίζεις, κυρίως επειδή μέσα από αυτές θα δεις την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το βιωτικό σου επίπεδο. Θα πάρεις καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές; Θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου; Θα κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι σου; Ό, τι κι αν επιλέξεις, θα γίνει με στόχο να κάνεις τη ζωή σου λίγο καλύτερη και θα το πετύχεις, οπότε ό, τι ξαφνικό έρθει, αξιοποίησέ το κατ’ αυτόν τον τρόπο. Το να κάνεις οικονομίες είναι μία άλλη επιλογή που έχεις, αλλά σίγουρα δε θα μπορέσεις να αντισταθείς στην άμεση ικανοποίηση αναγκών σου, και τελικά πολύ καλά θα κάνεις.


Αισθηματικά

Η σταθερότητα που έχουν φέτος τα αισθηματικά σου, μπορεί να φτάνει σε σημείο να σε κουράζει ή ακόμα και να σε κάνει να βαριέσαι, είτε έχεις σχέση, είτε όχι. Κάθε τι σταθερό σχεδόν σε ενοχλεί, αφού γεννιέται μέσα σου έντονη η ανάγκη να προχωρήσεις σε αλλαγές, πράγμα ασυνήθιστο για σένα, αφού η σταθερότητα είναι σχεδόν το βασικό σου ζητούμενο σε όλες τις σχέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται, όμως, στο πώς θα διαχειριστείς αυτή σου την ανάγκη για αλλαγή, αφού μπορεί να υιοθετήσεις ξαφνικά μια συμπεριφορά ενός επαναστάτη χωρίς αιτία, ανεξάρτητα από το αισθηματικό σου στάτους, με αποτέλεσμα να αποξενώσεις το ταίρι σου ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου.

Οι δεσμευμένοι/ες νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία μέσα στη σχέση, μια ελευθερία που χαρακτηρίζεται κυρίως από την ανάγκη να φύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να διασκεδάσετε, με έναν τρόπο σχεδόν εφηβικό. Το λάθος σου, σε αυτήν την περίπτωση, είναι πως μπορεί να πάρεις ως δεδομένο ότι ο/η σύντροφός σου έχει μαντικές ικανότητες και μπορεί να διαβάσει τι έχεις μέσα στο μυαλό σου και πώς εννοείς αυτήν την ελευθερία. Αυτό, όμως, που τελικά συμβαίνει, είναι να επιδεικνύεις μία εντελώς αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, η οποία δεν ταιριάζει καθόλου με τη συνήθη ιδιοσυγκρασία σου, η οποία στην καλύτερη περίπτωση παραξενεύει και στη χειρότερη μπορεί να απομακρύνει εντελώς το ταίρι σου. Για καλή σου τύχη, έχεις επιλέξει έναν/μία σύντροφο με απόλυτη κατανόηση, που έχει τη διάθεση να συζητήσει και να κατανοήσει αυτή σου την ανάγκη, οπότε μετρίασε κι εσύ τις επαναστατικές σου εξάρσεις και κάνε το ταίρι σου να δει την κατάσταση από τη δική σου πλευρά. Προσοχή, ειδικά στο δεύτερο ήμισυ του χρόνου, να μην κατευθύνεις προς το ταίρι σου την αντίδρασή σου για αλλαγές που αφορούν σε άλλους τομείς, γιατί τότε θα δεις την κατανόησή του να εξατμίζεται.

Οι αδέσμευτοι/ες απολαμβάνετε στο μέγιστο την ελευθερία σας, ενώ η επιρροή που δέχεστε από τον Ουρανό, σας κάνει να υπερβάλλετε ως προς την ανεξαρτησία σας, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να αποθαρρύνετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς να σας προσεγγίσουν. Το ευχάριστο, βέβαια, είναι ότι κατά το δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους, ενδέχεται να συναντήσεις έναν άνθρωπο με πολύ περεμφερή με εσένα φιλοσοφία περί ανεξαρτησίας και να δημιουργήσετε μαζί μια σχέση, η οποία θα διέπεται από το σεβασμό του ατομικού χώρου και την ελευθερία εντός του δεσμού σας. 

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Αυτήν τη χρονιά θα εκπλήξεις τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό σου, αφού θα δουλέψεις συστηματικά για το καλό της ομάδας (πράγμα που πάντα έκανες) αλλά χωρίς να έχεις ανάγκη να αναγνωριστείς (πράγμα που ποτέ δεν έκανες). Αυτό σε καθιστά εκτός από εξαιρετικά αγαπητό/ή ανάμεσα στους συνεργάτες/συναδέλφους σου και δημοφιλή, ενώ τελικά θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες κατά τις οποίες αναπόφευκτα θα πάρεις τα ηνία του εκάστοτε project και θα λάβεις την αναγνώριση που πρέπει. Αυτό που σε απασχολεί φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, είναι να εργάζεσαι σε έναν χώρο ο οποίος έχει τη δομή και τις προϋποθέσεις για σταθερότητα και, ας μη γελιόμαστε, κανείς δεν ηγείται καλύτερα για τη σταθερότητα από εσένα. Η στρατηγική, φυσικά, δεν έχει κανένα δόλο εκ μέρους σου, αλλά αναγκαστικά, όταν αποτιμηθεί η προσφορά του καθενός στον εργασιακό σου χώρο, θα λάβεις μία ακόμη φορά την αναγνώριση που σου αρμόζει.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε ένα αρκετά ζωηρό έτος, αφού η κινητικότητα θα είναι τόσο έντονη σε αυτόν τον τομέα που δε θα προλαβαίνετε να κάνετε τίποτα άλλο. Μην τρομοκρατείσαι, θα σου αρέσει, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να επεκταθείς σημαντικά και ουσιαστικά, αλλάζοντας ριζικά την επιχείρησή σου και βελτιώνοντάς την άρδην, ενώ η επιτυχία σου θα είναι τέτοια που μέχρι κι εσύ θα δυσκολευτείς να τη διαχειριστείς και σωματικά και ψυχικά. Η μόνη δυσκολία σου, λοιπόν, είναι το πώς θα μάθεις να ακούς καλά νέα χωρίς να μπλοκάρεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να γκρινιάξεις, απόλαυσέ το!

Οι άνεργοι/ες μπορείτε να περιμένετε ένα 2019 γεμάτο με ευκαιρίες απασχόλησης, η οποία δε θα είναι λύση ανάγκης, αλλά αντίθετα, μιλάμε πλέον για μία εργασία που θα σε ικανοποιεί τόσο υλικά, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Το νέο έτος θα σου φέρει πιθανές εργασίες και το κυριότερο τη δυνατότητα να επιλέξεις, τόσο με οικονομικά κριτήρια, όσο και με εκείνα της δημιουργικότητας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις, είναι το μέγεθος με το οποίο μπορεί να σε καταβάλει αυτή η νέα συνθήκη. Θα πρέπει να βρεις τρόπους αποσυμφόρησης του στρες και της έντασης, αν θες να παραμείνεις δυνατός/ή στο παιχνίδι.


Οικονομικά

Το πρώτο εξάμηνο του 2019 ξεκινά ομαλά, χωρίς μεγάλες μεταβολές, ενώ η διαχείρισή σου είναι παροιμιώδης. Ωστόσο, από το δεύτερο εξάμηνο, οπότε και αναμένεται σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σου, η κρίση σου φαίνεται να θολώνει κάπως και η διαχείρισή σου παύει να είναι όσο συνετή υπήρξε τους προηγούμενους μήνες, οπότε δεν αποκλείεται να μετρήσεις σοβαρές ζημιές, και μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις χωρίς να καταλαβαίνεις το πώς. Απόκτησε μία πολύ πιο συντηρητική, προσεκτική και μεθοδική τακτική μετά τον Ιούνιο καθώς και μία ενδελεχή αξιολόγηση οποιασδήποτε οικονομικής συναλλαγής πριν την ολοκληρώσεις, αν θες να συνεχίσει η σταθερότητα και κατά το δεύτερο ήμισυ του χρόνου, διαφορετικά η μεγάλη εισροή χρημάτων που μπορείς να περιμένεις, θα σε αφήσει τελικά με αρνητικό πρόσημο. Μην ξεχνάς να είσαι απόλυτα συνεπής στα δάνεια/ κάρτες και στις φορολογικές σου υποχρεώσεις ή, αν κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, να φροντίσεις να τα ρυθμίσεις. Αν είναι απαραίτητο να δανειστείς χρήματα, είτε από ιδρύματα, είτε από ιδιώτες, απόφυγε να το κάνεις κατά το Σεπτέμβριο, γιατί τότε μιλάμε για τεράστιες πιθανότητες ζημιάς.

 
Αισθηματικά

Η δοτικότητά σου και η πληθώρα των συναισθημάτων σου είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σου για το 2019. Μέσα στο χρόνο, βέβαια, θα υπάρξουν και οι στιγμές κατά τις οποίες δε θα δίνεις μόνο ανιδιοτελώς, ωστόσο χρειάζεται προσοχή με τις προσδοκίες που αναπτύσσεις για τους άλλους ανθρώπους, γιατί μπορείς να απογοητευτείς (όχι τόσο συνταρακτικές, όσο πιο πολύ κάπως παιδιάστικες) και αυτό είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις. Εστίασε στο να εξασφαλίζεις χρόνο για σένα, αφού φέτος θα το έχεις πολύ ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος/η ή όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες δέχεστε αρκετή συμπαντική εύνοια όσον αφορά στη σχέση σας, καθώς η άτυπη (ενδεχομένως και άρρητη) συμφωνία με το/τη σύντροφό σας για ατομική ελευθερία λειτουργεί εξαιρετικά και προς όφελος του μεταξύ σας δεσμού. Η ισορροπία και η ηρεμία μέσα στη σχέση σου σε συνδυασμό με τον εκατέρωθεν σεβασμό της ατομικής ελευθερίας, δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα και κυρίως σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς τόσο με άλλους τομείς της ζωής σου που επιζητούν φροντίδα, όσο και με τη βελτίωση του εαυτού σου, εντός της σχέσης. Επιπλέον, ο χρόνος που θα περνάς με το ταίρι σου θα είναι ποσοτικά και ποιοτικά ικανοποιητικός, χωρίς ποτέ να απειλείται η ελευθερία και των δύο σας.

Οι αδέσμευτοι/ες φαίνεται ότι έχετε προαποφασίσει πως το νέο έτος δε θα επιτρέψετε να περιοριστείτε, όσον αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. Δε θα χάσεις καθόλου χρόνο με ανθρώπους που θεωρείς ότι δεν έχεις μέλλον, ενώ ανά περιόδους θα βρίσκεις τον εαυτό σου να έλκεται από ανθρώπους με παρόμοιο τρόπο σκέψης. Αποφασίζεις πως το να διασκεδάζεις, να είσαι ευτυχισμένος/η και συνάπτεις σχέσεις που σου επιτρέπουν να λειτουργείς με ελευθερία, χωρίς να αλλοτριώνεσαι εντός τους, είναι ο βασικός σου στόχος για το 2019. Είναι σημαντικό να διατηρείς την ελευθερία σου, αναμφισβήτητα, ωστόσο είναι εξίσου σημαντικό να μη φτάσεις στο σημείο της εμμονής με την ΙΔΕΑ της ελευθερίας, τόσο που τελικά να απομακρύνεις ανθρώπους που είναι απόλυτα κατάλληλοι για σένα.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Έτος σκληρής δουλειάς θα είναι το 2019 για σένα, αφού για να καταφέρεις να αναγνωριστεί η αξία σου θα πρέπει να εργαστείς περισσότερο και αποτελεσματικότερα από ποτέ. Τίποτα δε θα σου χαριστεί, κάτι που φυσικά γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά φέτος με τους κατάλληλους χειρισμούς, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να τα καταφέρεις. Αυτό, μάλιστα, θα έρθει σχεδόν ομόφωνα από όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, οπότε ακολούθησε το δρόμο του μόχθου και θα ανταμειφθείς. Βέβαια, η επιτυχία δε γίνεται πάντα αποδεκτή καλοπροαίρετα, οπότε μπορείς να περιμένεις μερικές εξάρσεις ανταγωνισμού, ωστόσο δε θα είναι αρκετές ούτε να σε αναχαιτίσουν, ούτε να αλλάξουν τη θετική γνώμη των περισσότερων για σένα. Αυτά για το πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου. Όσον αφορά στο δεύτερο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δρέψεις τους καρπούς που κέρδισες και να τους χρησιμοποιήσεις για να σταθεροποιήσεις την κατάσταση αυτή, ώστε να επενδύσεις με αυτόν τον τρόπο σε μελλοντική ανέλιξη.

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες έχετε να αντιμετωπίσετε ένα ιδιαίτερα κινητικό 2019, με αρκετά σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως στον τελικό απολογισμό θα δώσουν θετικό πρόσημο. Για να επιτύχεις να έχεις ένα κερδοφόρο έτος, κυρίως κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους, θα πρέπει να εργαστείς συστηματικά πάνω στη δομή της επιχείρησής σου, τόσο δομικά όσο και σε επίπεδο παροχών, και ενδέχεται να χρειαστεί να κάνεις ορισμένες αναγκαίες αλλαγές προκειμένου να αποκομίσεις τα επιθυμητά κέρδη. Στο δεύτερο τετράμηνο του νέου χρόνου ακολουθεί ένα διάστημα κατά το οποίο διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μπορεί να επιβραδύνουν λίγο το ρυθμό και την ορμή της επιχείρησής σου, άρα λάβε νωρίς τα μέτρα σου και κράτησε δυνάμεις, ώστε να τα δώσεις όλα το τελευταίο τετράμηνο του 2019, οπότε και αναμένεται να έχεις την πιο δυναμική φάση της επιχείρησής σου, τόσο οικονομικά, όσο και σε επίπεδο ισχυρής παρουσίας στο χώρο που δραστηριοποιείσαι.

Οι άνεργοι/ες μέσα στο νέο χρόνο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βρείτε κάποια απασχόληση που σας ενδιαφέρει, όχι μόνο ως προς το οικονομικό κομμάτι, αλλά επίσης και προς το αντικείμενο εργασίας, γεγονός που σας ανοίγει τις πόρτες για την έναρξη μίας καριέρας πλέον. Εργάσου σκληρά και μεθοδικά γιατί όσα βρίσκονται μπροστά σου είναι πολλά υποσχόμενα και με τις κατάλληλες κινήσεις, θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα. Στην πορεία αυτή θα έχεις ως σύμμαχο άτομα της οικογένειάς σου, τα οποία θα σε στηρίξουν σε κάθε βήμα και θα σου δίνουν διαρκώς ώθηση να διεκδικείς όλο και περισσότερα.


Οικονομικά

Ό, τι ξοδεύεις έχεις φροντίσει πρώτα να κοπιάσεις για να το κερδίσεις, συνεπώς αν καταφεύγεις πού και πού στο να κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με μικρές, πρακτικές σπατάλες, το αξίζεις. Η σκληρή σου δουλειά σε ανταμείβει και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ουράνια, μαζί με την ορμή σου η οποία τρέφεται από την επιτυχία σου και μεγεθύνεται διαρκώς. Αυτό με τη σειρά του θα πυροδοτήσει και τη διεύρυνση της εξουσίας σου στο χώρο που κινείσαι, κάτι που έρχεται ως η απόλυτα δικαιολογημένη επιβράβευση μιας μακράς, επίπονης και κοπιαστικής διαδικασίας, η οποία -το λιγότερο- σου αξίζει. Αν κάτι πρέπει να προσέξεις, αυτό είναι η τάση σου πού και πού να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου, ιδιαίτερα όταν η αξία σου έχει αναγνωριστεί από τους άλλους. Καλώς ή κακώς, η βασική πηγή εισοδήματός σου είναι η εργασία σου, οπότε θα πρέπει να φροντίσεις να τα δίνεις πάντα όλα στον επαγγελματικό σου τομέα, ούτως ώστε να έχεις πάντα το περιθώριο να σε κακομαθαίνεις.


Αισθηματικά

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για σένα, κατά το 2019, να περνάς καλά και να διασκεδάζεις όταν μιλάμε για τον αισθηματικό σου τομέα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, υπό αυτό το πρίσμα, να κάνεις αρκετές μετακινήσεις για διασκέδαση ή ακόμα και ταξίδια με το/τη σύντροφό σου/το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Οι δεσμευμένοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος βρίσκεστε σε απόλυτη αρμονία και συμφωνία απόψεων, όσον αφορά στη σχέση σας, με το/τη σύντροφό σας, έτσι περνάτε αρκετό χρόνο μαζί, τον οποίο φροντίζετε να αποσυνδέετε όσο περισσότερο μπορείτε από πάγιες, συνηθισμένες και βαρετές συνήθειες του παρελθόντος. Τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου, είναι σημαντικό, και σε αυτό βρίσκεστε απόλυτα στο ίδιο μήκος κύματος, να μην αφήσετε τη σχέση σας να μπει σε ρουτίνα και κάνετε και οι δύο ό, τι μπορείτε για να το αποφύγετε. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μέσα από αυτήν την ταύτιση απόψεων και τη σύμπνοια πνεύματος να καταλήξεις στο ότι έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου.

Οι αδέσμευτοι/ες υπολογίζετε πολύ την ελευθερία σας κατά το νέο έτος, ωστόσο αρκετά νωρίς μέσα στο 2019, ενδέχεται να γνωρίσετε το πρόσωπο εκείνο το οποίο θα σας κάνει να θέλετε να μοιραστείτε το χώρο σας. Οι συνεχείς διασκεδάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως είναι και τα ταξίδια, τα οποία θα μοιραστείς με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου και εκεί θα καταλάβεις ότι έχει τις προδιαγραφές να γίνει κάτι περισσότερο από αυτό για σένα, αφού όσο και να αγαπάτε και οι δύο την ελευθερία σας, δε θα αργήσει η ώρα (κάπου στο δεύτερο εξάμηνο του 2019) που θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε και οι δύο έτοιμοι για μία μεγαλύτερη δέσμευση. 

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Λέοντα

In category Αρθρογραφία Λέων

Λέων, ο Βασιλιάς της ζούγκλας! Ο Λέων ζει τη ζωή του με την βεβαιότητα ενός αρχηγού. ...

Ωροσκόπος Λέων – Η λάμψη του Βασιλιά

In category Αρθρογραφία Λέων

Με τον Ωροσκόπο Λέων, η ανάγκη για ανάπτυξη δύναμης, εξουσίας και δημιουργικής έκφ ...

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Διέγραψε τον αριθμό του…

Το εγώ είναι ύπουλο πράγμα … θα μπορούσε να σας πει να κρατήσετε τον αριθμό του έτσι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η αγάπη και η ρομαντική ηλικία…

Αγάπη και ρομαντισμός μεταξύ των παλαιών. Πώς να διατηρήσετε ζωντανή την αγάπη και το ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Mothman: Σήματα από αλλού !

Είναι μια κρύα νύχτα στο Πόιντ Πλέζαντ της Δυτικής Βιρτζίνια. Μια παρέα νεαρών αποφασί ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u