Λέων

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Απριλίου 2020

Οι σχέσεις σου αυτές τις ημέρες ενδέχεται να περιέχουν ένταση, με τον Κρόνο και τον Άρη από τον Υδροχόο να συγκρούονται με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με τον Δία και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να εναρμονίζονται με τη Σελήνη από την Παρθένο, προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το εσωτερικό σου δυναμικό για να ξεπεράσεις τις όποιες κακοτοπιές.Αύριο

7 Απριλίου 2020

Παρόλη την απομόνωση, βρες τρόπους να επικοινωνήσεις με αγαπημένους φίλους αλλά και με το ταίρι σου, καθώς σήμερα νιώθεις αγαπητός, με τη Σελήνη σε αρμονικές όψεις με τον Άρη από τον Υδροχόο αλλά και την Αφροδίτη από τους Διδύμους. Θα σου χαρίσουνε πολύ όμορφες στιγμές και θα σου αναπτερώσουν το ηθικό, τονίζοντας σου την αυτοπεποίθηση.

Λέων Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   5/4 – 12/4/2020

Εύνοια στην επικοινωνία, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Λέοντες.

Την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μεταμορφωτικές αλλαγές.

Την Δευτέρα θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις , ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με αυτοπεποίθηση.

Την Τετάρτη η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα σας ωθήσει να γίνετε πιο εκδηλωτικοί, ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με πιο θετικό τρόπο την καθημερινότητα σας.

Την Πέμπτη είναι πιθανό να νιώσετε πιεσμένοι από το βάρος των οικογενειακών υποχρεώσεων.

Την Παρασκευή θα απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα νέα σχέδια σας , ενώ την ίδια ημέρα η όψη συνόδου που  θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να βρείτε σημαντικούς συμμάχους οι οποίοι θα μπορέσουν να υποστηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια.

Ενώ την Κυριακή θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Ερωτικά

Έχεις μια νέα οπτική για την προσέγγιση της αισθηματικής σου ζωής και οφείλεις να την ακολουθήσεις. Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση και παρ’ όλο που δεν είσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος/η με όσα συμβαίνουν, κάτι πολύ καλό μπορεί να βγει με αυτήν την τακτική.

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορείς να αλλάξεις κλίμα στη σχέση, απλώς αλλάζοντας διάθεση και τακτική. Είναι πιθανό να νιώθεις πως οι προσπάθειές για βελτίωση μπορεί να είναι αναποτελεσματικές, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Μάλιστα, πετυχαίνεις περισσότερα πράγματα απ’ όσα κι εσύ ο/η ίδιος/α προσδοκούσες. Το σαββατοκύριακο σε βρίσκει λίγο πιο ήρεμο/η και σε καλύτερη διάθεση, καθώς όλα στη σχέση σου πηγαίνουν κατ’ ευχήν, ενώ ταυτόχρονα οργανώνεις ένα σχέδιο που θα είναι εξίσου αποτελεσματικό, αλλά πιο ζωηρό.

Αν είσαι αδέσμευτος/η εφαρμόζεις μία διαφορετική τακτική στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις εντελώς ακόμα και τον τρόπο σκέψης σου, έστω κι αν είναι προσωρινά. Σε κάθε περίπτωση, η νέα στρατηγική που εφαρμόζεις φαίνεται να αποδίδει καρπούς και να κατακτάς τον μεγαλύτερο πόθο σου, χωρίς καν να ιδρώσεις.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Η εσωστρέφεια τείνει να γίνει δεύτερη φύση σου αυτό το μήνα, καθώς ό, τι σου συμβαίνει σε καθημερινή βάση επιλέγεις να το κρατάς μέσα σου και να το επεξεργάζεσαι, άλλοτε επιτυχώς και άλλοτε όχι. Στο μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου πρόκειται να παίξουν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά ζητήματα που αυτήν την περίοδο ζητούν επιτακτικά την προσοχή σου.

1ο δεκαήμερο

[22 Ιουλίου-1 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα, τα οποία εδώ και καιρό  δημιουργούσαν υπογείως εμπόδια για την καλή λειτουργία και συνεργασία στη δουλειά. Εσύ φαίνεται πως έχεις την υπομονή και την οξυδέρκεια να υποδεχθείς αυτή τη νέα συνθήκη στο χώρο εργασίας από την ασφαλή θέση του παρατηρητή, άλλωστε δεν είναι κάτι που σε αφορά άμεσα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να παρέμβεις. Η διακριτικότητά σου και η απολύτως επαγγελματική σου στάση πρόκειται να επιβραβευτεί από ανθρώπους που έχουν κάποια ισχύ στον εργασιακό χώρο.

Στον τομέα των οικονομικών φαίνεται πως σε περιμένουν εκπλήξεις, τις οποίες θα κληθείς να διαχειριστείς με σύνεση, καθώς λόγω του ενθουσιασμού που σε καταλαμβάνει, ενδέχεται να ξεφύγεις από τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις ανεπανάληπτη ενεργητικότητα, κάτι που σου χαρίζει τις προδιαγραφές για να ανθίσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δουλεύεις βασικά για τον εαυτό σου, χωρίς να μοιράζεσαι πολλά με το περιβάλλον σου, αφού ταυτόχρονα συμβαίνουν αρκετά πράγματα που δε γνωρίζεις, οπότε είναι σημαντικό να προστατεύσεις κι εσύ το δικό σου έργο.

Στον οικονομικό τομέα παρατηρείς μία βελτίωση των εσόδων σου, την οποία ουσιαστικά οφείλεις στη δουλειά σου. Επωφελείσαι από αυτό και ξοδεύεις για να νιώσεις πιο ελεύθερος/η, προσοχή όμως σε τελείως περιττά έξοδα που δεν έχουν καμία απολύτως χρησιμότητα.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί το ξεκίνημα του μήνα να μην είναι ιδανικό, όμως από τα μέσα και μετά το κλίμα αλλάζει. Έρχονται αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες υπόσχονται πολλά για μέλλον σου εκεί. Είτε αφορά στην αναβάθμιση του ρόλου σου, είτε ακόμα και την αναβάθμιση της θέσης σου, το σίγουρο είναι πως αυτές οι αλλαγές θα σου φέρουν χαρά τη σωστή στιγμή.

Στον οικονομικό τομέα απολαμβάνεις ιδιαίτερη εύνοια, καθώς τα έσοδά σου αυξάνονται σημαντικά αυτό το μήνα. Κάποια από αυτά προέρχονται καθαρά από την τύχη, ενώ τα υπόλοιπα είναι η επιβράβευση της δουλειάς σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται τα έξτρα χρήματα που θα λάβεις από την εργασία σου να έχουν πιο μόνιμη μορφή.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Είτε είσαι από τους Λέοντες που το συνηθίζουν, είτε όχι, η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά στον ερωτικό σου τομέα. Διεκδικείς χώρο στην καθημερινότητά σου για περισσότερο συναίσθημα, αλλά διεκδικείς και περισσότερα από το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, αφού φαίνεται πως τώρα έχεις πάρει την απόφαση να πλάσεις τα αισθηματικά σου κατά βούληση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα επικοινωνείς με το/τη σύντροφό σου, αφού δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν μεταξύ σας κόντρες, οι οποίες θα οφείλονται στη γενικότερη συμπεριφορά σου, η οποία μπορεί να φανεί έως υπεροπτική. Βέβαια, αυτό δεν αναμένεται να κρατήσει πολύ, αφού σύντομα, επανέρχεται η χαρά με απεριόριστες διασκεδάσεις και πολύ πάθος.

Αν είσαι αδέσμευτος/η υιοθετείς μια πιο…επεκτατική πολιτική στα αισθηματικά σου και ανοίγεσαι σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται σαν να ξεχνάς τα όρια που γενικά εσύ συνηθίζεις να θέτεις. Για του λόγου το αληθές, οι διασκεδάσεις θα έχουν πρωταρχική σημασία για σένα αυτό το μήνα, χωρίς η εύρεση συντρόφου να γίνεται αυτοσκοπός.

Έτος 2020

Η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στους Δίδυμους, από μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, και αυτό μπορεί να φέρει δυσκολίες στις συναλλαγές σας με φίλους ή σε ομάδες. Μπορεί να είστε πιο πεισματάρηδες στις επαφές σας μαζί τους ή μπορεί, εκείνοι να είναι μαζί σας.

Μπορεί να είναι καλό να επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους ή παλιές ομάδες, αλλά πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τους ήδη υπάρχοντες. Μπορείτε επίσης να αμφισβητήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον σας. Ίσως γιατί μπορεί να είστε τεμπέληδες με τις αλλαγές. Μπορεί να χρειαστεί να “σπρώξετε” τον εαυτό σας για να κινηθείτε, αλλά είναι πιθανό να πάτε με αργούς ρυθμούς. Μπορεί να μην κάνετε πολλά με τα όνειρά σας, οπότε αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος όπου επιβραδύνετε.

Η Σεληνιακή Έκλειψη, που θα γίνει στους Διδύμους, στις 30 Νοεμβρίου, φέρνει στην επιφάνεια φιλικά πρόσωπα που πρέπει να φύγουν από την ζωή σας, κι άλλα, που επιβάλλεται οι σχέσεις να συσφιχτούν, σε μια πιο υγιή σύνδεση. Ακόμη μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιρροή σε μια ομάδα που είστε παθιασμένοι ή να αφήσετε μια άλλη, που δεν σας εκφράζει πια.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αλλαγές,πάνω στις οποίες εργάζεστε ή να σχεδιάσετε αλλαγές που θα ξεκινήσετε το 2021. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα όνειρά σας για το μέλλον και να καταλάβετε με ποιόν τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και για τον οποίο μπορείτε να περιμένετε.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Ιουλίου – 2 Αυγούστου)

Όλο το χρόνο: Το τετράγωνο του Ουρανού σας φέρνει ταραχές και απρόσμενες αλλαγές. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε. Κάτω από αυτό το άγχος, θα θελήσετε να σπάσετε δεσμά,κάτι που  μπορεί να αναστατώσει τους άλλους. Είναι πιθανό να ενεργήσετε πιο παρορμητικά από ότι συνήθως, πιο ασταθές και περίεργο.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στον 6ο οίκο -της εργασίας και της υγείας- φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη. Θα δείτε πολύ πιο σοβαρά, νέες προτάσεις που θα γίνουν στην δουλειά, αλλά και στην υγεία μπαίνετε σε ένα στάδιο “εκλογίκευσης”,κάνοντας τεχνικές,που είναι πρωτοποριακές, αλλά και πιο σίγουρες.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Ο Κρόνος απέναντι σας, περιορίζει τις κινήσεις σας, κάτι που έρχεται σε αντιπαλότητα με την επαναστατικότητα του Ουρανού. Κι ενώ από τη μια, θα έχετε προκλήσεις και φραγμούς, από την άλλη, θα είστε έτοιμοι να τα τινάξετε όλα στον αέρα.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Μια υπεύθυνη προσέγγιση θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη χωρίς επιπλέον άγχος. Οι συνεργασίες με άνδρες συνεργάτες και τους ανώτερους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες.

5 έως 16 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη στον δεκανό σας, φέρνει ρομαντικές ιστορίες και έντονη κοινωνικότητα. Εύνοια στα χρήματα, που σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε δυνατές συμφωνίες. Αυξημένη ομορφιά, γοητεία και σεξουαλικότητα, σας δίνει επιτυχία στο άλλο φύλο.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας με τον Κρόνο, στις 21 Δεκεμβρίου και φέρνει φραγμούς στην πρόοδό σας που πρέπει να τις προσπεράσετε. Οι απαιτήσεις και η κούραση πέφτουν βροχή, ενώ εσείς καλείστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Με σωστούς χειρισμούς, θα δημιουργηθούν κατάλληλες συνθήκες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(3 – 12 Αυγούστου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου, πάλι αναφέρετε στην εργασία σας, όπου οι προοπτικές, φαίνονται μεν δελεαστικές, είναι δε, κάπως δύσκολες. Το σίγουρο είναι πως άτομα με ισχύ θα είναι υποστηρικτές. Ενδεχομένως να σας απασχολήσει η υγεία κάποιου από την οικογένεια σας, όμως λόγω της υπάρχουσας βοήθειας, θα βρεθούν άτομα να σας συμπαρασταθούν.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου δεν είναι καλό φαινόμενο για τεταμένες σχέσεις, αλλά οι ισχυρές σχέσεις θα αντέξουν τη δοκιμασία μέσω της υπομονής και της άνευ όρων αγάπης. Η αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι προκλήσεις των σχέσεων. Θα δείτε σαφώς οποιαδήποτε δυναμική σχέση ή αρνητικά συναισθήματα που προκαλούν δυσαρμονία.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη στις 5 Ιουλίου, αφορά θέματα παρασκηνίου. Επομένως όλο το διάστημα να είστε σε επιφυλακή, ώστε να αντιληφθείτε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας. Οι πληροφορίες θα καταφθάνουν σωρηδόν. Αυτό το γεγονός, δεν θα πρέπει να σας απογοητεύει, αλλά να παίρνετε κουράγιο και να συνεχίσετε την προσωπική σας μάχη, για επιτυχία.

21 Ιουνίου έως 10 Οκτωβρίου: Το τετράγωνο του Ουρανού στο 10ήμερο σας, “χτυπάει”μόνο όσους γεννήθηκαν 3 και 4 Αυγούστου. Οι υπόλοιποι θα βιώσετε αυτήν την συγκεχυμένη επιρροή το επόμενο έτος. Παρουσιάζει αναστάτωση και απροσδόκητη αλλαγή. Οι αλλαγές μπορεί να προέρχονται από εσάς, ειδικά αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε όπως θέλετε.

9 έως 15 Αυγούστου: Ο Ερμής στο 10ήμερο σας, διευκολύνει πρωτοβουλίες για συναντήσεις επιχειρηματικού ή αισθηματικού ενδιαφέροντος. Η καθημερινότητα έχει ζωντάνια, εγρήγορση, και αποτελεσματικότητα. Μπορεί να καταβληθεί μια αίτηση για δουλειά, να πληρωθούν κάποιοι λογαριασμοί με ευκολία, να διαπραγματευτείτε επιτυχώς.

14 έως 24 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη άνω σας, επιτρέπει αισθηματικές επαφές, επίσκεψη σε κάποιο στούντιο ομορφιάς, αγορές για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης, ή ενασχόληση με τα καλλιτεχνικά.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 23 Αυγούστου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η Σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα μπορούσε να προκαλέσει εργασιακά προβλήματα για κάποιους. Όμως, σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας στον επαγγελματικό χώρο. Το θάρρος σας, είναι εξαιρετικό και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε μορφή αντιξοότητας. Μάλιστα, από την “αγκαλιά”σας, δεν λείπουν οι πιο ευαίσθητοι συνάδελφοι, τους οποίους υπερασπίζεστε δυναμικά.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 4 Απριλίου σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που είστε πιο παθιασμένοι. Είναι απίστευτο το πόσο μπορείτε να ενισχύσετε την θέση σας, δεχόμενοι την ισχύ των δυο αυτών πλανητών.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας με τον Πλούτωνα ξανά,  είναι μια ευημερούσα φάση της ζωής που μπορεί να φέρει την επιχειρηματική επιτυχία, τον πλούτο, τα ταξίδια, την προώθηση στην εργασία ή μια καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η γενναιοδωρία σας θα επιστραφεί και θα μπορούσατε να φτιάξετε νέους και σημαντικούς φίλους.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου φέρνει αυτοπεποίθηση και αρμονία στις σχέσεις σας. Βρίσκεστε όμως σε ένα στάδιο “ξεκαθαρίσματος”σχέσεων, κι απαλλάσσεστε από ζημιογόνα άτομα στην ζωή σας.   Αυτό το διάστημα ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες, με αντρικά πρόσωπα.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα φτάνει στη μέγιστη δύναμη για τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου.  Πρόκειται να φέρει προσωπική, υλική και πνευματική ανάπτυξη. Είναι μια εποχή μεγάλης κλίμακας επιτυχίας,  που σας κάνει ευτυχείς και ικανοποιημένους στο μέλλον.

Επανασύνδεση ή χωρισμός;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Για ποιους Λέοντες έρχεται ένας νέος φλογερός έρωτας; Αλάνθαστες απαντήσεις από την επίλεκτη ομάδα αστρολόγων - μελλοντολόγων!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Λέων

Γενικά

23/7 - 23/8

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Ήλιος. Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και έχουν έντονη ενεργητικότητα.

Συνήθως θέλουν να τραβούν την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Είναι περήφανοι και θέλουν πάντα να είναι αρχηγοί.

Έχουν την τάση να δραματοποιούν τα γεγονότα, να τα μεγαλοποιούν και έχουν την ανάγκη της αποδοχής και της αναγνώρισης.

Λέων : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Λέων

In category Λέων αστρολογία

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια ...

Ο άντρας Λέων

In category Λέων αστρολογία

Του αρέσει να χτενίζει τα μαλλιά του προς τα πίσω, να φαίνεται το πρόσωπό του έτσι ώ ...

Λέων : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Λέων

Ωροσκόπος Λέων – Η λάμψη του Βασιλιά

In category Αρθρογραφία Λέων

Με τον Ωροσκόπο Λέων, η ανάγκη για ανάπτυξη δύναμης, εξουσίας και δημιουργικής έκφ ...

Το ζώδιο του Λέοντα και το επίκεντρο της προσοχής

In category Αρθρογραφία Λέων

Από όλα τα ζώδια, ο Λέων είναι το πιο παρεξηγημένο. Είναι πιο εύκολο να το καταλάβετ ...

Λέων: Δράματα και κλάματα!

In category Αρθρογραφία Λέων

Η συναισθηματική και κύρια ανάγκη του Λέοντα είναι να τον αγαπούν και να τον λατρε ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χριστίνα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Γνωρίζοντας τι κάνουμε στο είδος της αγάπης…

Μετά το Λύκειο, πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν κατευθείαν στο κολέγιο. Μερικοί μένουν εκεί ...

Σχέσεις - Αγάπη

11 Φράσεις που αγαπούν οι γυναίκες!!

Όταν πρόκειται για το ραντεβού μιας γυναίκας, η συνομιλία κυβερνά το έθνος. Αυτό οφείλ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Σκέψη και Δύναμη !

Η σκέψη έχει δύναμη; Οι σκέψεις δημιουργούν τα πάντα. Αλλά εδώ είναι το πρόβλημα. Οι περ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u