Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Με τον εαυτό σας και τις ανάγκες τους θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία  της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τον οποίο είχατε παραμελήσει εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή ημέρα όχι μόνο για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή αποτοξίνωσης λίγο πριν τις γιορτές, αλλά και να βάλετε ως στόχο, την νέα χρονιά να απαλλαγείτε από μερικές κακές συνήθειες.

Ερωτικά

Σε άκρατη αγάπη, έχετε πέσει αυτή την εποχή και έχετε ξεχάσει ευτυχώς όλα τα παλιά του ερωτικού σας παρελθόντος. Η τύχη σας και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Αιγόκερω θα σας έχει φέρει, και μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή, που θα σας κάνει και την ζωή σας γενικότερα πολύ πιο άνετη. Μερικοί θα έχουν προτάσεις ακόμη και να συνεχίσουν την καριέρα τους, σε άλλη πόλη ή και χώρα. Σκεφτείτε τα πάντα και από το νέο έτος αποφασίστε τι είναι καλύτερο για εσάς.Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Η σημερινή ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα επαναφέρει στο επίκεντρο  της  προσοχής σας τις οικογενειακές σας υποθέσεις.  Ωστόσο, μέχρι τα Χριστούγεννα, καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.

Ερωτικά

Σας αναζητά εδώ και εβδομάδες, μια παλιά σας ερωτική ιστορία και μάλλον ακόμη εσείς δεν το έχετε καταλάβει ή το έχετε βάλει όλο αυτό κάτω από τον τίτλο της φιλικής προσέγγισης. Από τις 17/12 που όλα τα αστρολογικά θα είναι υπέρ του ζωδίου σας, εσείς θα έχετε και τις ευθείες πλέον προτάσεις για συμφιλίωση και άμεση επανένωση. Σίγουρα, πριν απαντήσετε θετικά ή αρνητικά, σκεφτείτε το πολύ.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  9/12 – 16/12/2018

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Παρθένους. Την Κυριακή το πέρασμα της Σελήνης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει με τους ισχυρούς πλανήτες Κρόνο και Πλούτωνα, θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα σας , ενώ όσοι είστε γονείς θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τα παιδία σας.
Την Δευτέρα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να δείτε ότι οι οικονομικοί υπολογισμοί που κάνατε, πριν βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο σας, δεν είναι ακριβείς με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας. Την Πέμπτη , η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας  Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση η οποία σας ταλανίζει καιρό.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το Σάββατο θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εντάσεις στις σχέσεις σας.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε δυναμικές λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις.

 Ερωτικά

Μπορεί να μην το συνηθίζετε, όμως αυτήν την εβδομάδα ο αισθηματικός τομέας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Μην πανικοβάλλεστε, δε σας συμβαίνει κάτι, απλώς είναι ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα για την αισθηματική σας ζωή και ο καταιγιστικός ρυθμός των εξελίξεων σάς παρασύρει.

Οι δεσμευμένοι, όσο κι αν αντιστέκεστε, αδυνατείτε να παρακάμψετε τα ισχυρά συναισθήματα που αναδύονται συνεχώς και καθημερινά. Ενδεχομένως οι σκέψεις σας να περιστρέφονται γύρω από την ιδέα του επόμενου βήματος στη σχέση σας, αλλά διατηρείτε επιφυλάξεις σχετικά με τα ¨θέλω¨ του/της συντρόφου σας. Τι περιμένετε; Δε θα μάθετε αν δε ρωτήσετε…

Οι αδέσμευτοι νιώθετε έτοιμοι/ες να δημιουργήσετε κάτι νέο στη ζωή σας και αυτή η σκέψη δε σας αφήνει σε ησυχία. Είτε έχετε κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε όχι, είναι σίγουρο πως αργά ή γρήγορα οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή θα είναι αυτές ακριβώς που ονειρεύεστε. Ο σωστός άνθρωπος θα μπει στη ζωή σας την κατάλληλη στιγμή για να φέρει τα πάνω κάτω, με την καλή έννοια.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Ο Δεκέμβριος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για σένα, χαλαρός και χωρίς άγχος. Πολλά πράγματα πηγαίνουν όπως τα ονειρευόσουν, αλλά ακόμα κι έτσι θα πρέπει να αποφύγεις να πάρεις ρίσκα ή να διακινδυνεύσεις μία σταθερή και σίγουρη κατάσταση μόνο και μόνο επειδή νιώθεις τυχερός/η. Παρ’ όλο που ο ανταγωνισμός είναι τώρα πιο αισθητός από ποτέ, φρόντισε να αποφύγεις τις κινήσεις εντυπωσιασμού και συνέχισε απλώς να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα.

1ο δεκαήμερο [23-31 Αυγούστου]

Ο μήνας ξεκινάει με μικροεντάσεις για σένα, οι οποίες αφορούν κυρίως την οικογένεια και το σπίτι. Προσπάθησε να κρατήσεις την προσωπική σου ζωή μακριά από την επαγγελματική, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως ό, τι συμβαίνει στο σπίτι το μεταφέρεις και στη δουλειά, κάτι που δε βοηθάει την παραγωγικότητά σου.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου, αλλά όχι παθητικός/ή. Φρόντισε λοιπόν, αυτό το μήνα να μην λαμβάνεις βεβιασμένες αποφάσεις σχετικά την καριέρα σου. Οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι μπορούν αυτό το διάστημα να λειτουργήσουν ιδιαίτερα βοηθητικά, κυρίως σ’ ό, τι αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης εκείνων που σε ανταγωνίζονται. Βλέπουν πιο καθαρά από σένα και καλό θα ήταν να ακούς τις συμβουλές τους.

Στον οικονομικό τομέα ο Δεκέμβριος σου προσφέρει απλόχερα σημαντικές ευκαιρίες. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται, διότι αν κάτι “στραβώσει” θα είναι αποτέλεσμα των κακών επιλογών ή/και χειρισμών σου.

2ο δεκαήμερο [1-11 Σεπτεμβρίου]

Το πρώτο μισό του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο/η με προκλήσεις, τις οποίες και καλείσαι να αντιμετωπίσεις, διατηρώντας την ψυχραιμία σου.  Τείνεις να απογοητεύεσαι πολύ εύκολα αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα όταν νιώθεις πως δεν ελέγχεις τις καταστάσεις που διαδραματίζονται στον εργασιακό χώρο. Μην απελπίζεσαι, γιατί κατά το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες να γυρίσεις την τύχη με το μέρος σου.

Στον επαγγελματικό τομέα, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις τα όριά σου και να εδραιώσεις τη θέση σου, ωστόσο χωρίς εντάσεις και διενέξεις. Εστίασε σε ό,τι μπορεί να αποτελέσει λύση στα όποια ζητήματα υπάρχουν στον εργασιακό χώρο, είτε με συναδέλφους, είτε με ανωτέρους, αλλά επίλεξε να το κάνεις με δημιουργική διάθεση και όχι με διάθεση σύγκρουσης και διχασμού.

Στον οικονομικό τομέα, παρά το δύσκολο ξεκίνημα για αυτόν το μήνα, θα έχεις αμέτρητες ευκαιρίες στην καθημερινότητά σου να αυξήσεις τους πόρους σου. Δεδομένης και της περιόδου δεν αποκλείεται να δεις τις απολαβές σου να αυξάνονται πέρα από τα προσδοκώμενα.

3ο δεκαήμερο [12-22 Σεπτεμβρίου]

Ιδιαίτερα δυναμικός μήνας αυτός για σένα σε όλα τα επίπεδα. Τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι ανεξάντλητα, γεγονός που σου επιτρέπει να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να τα φέρεις εις πέρας εξίσου καλά. Οικογενειακά ζητήματα, ενδέχεται να σε κρατήσουν για λίγο πίσω, όμως πολύ σύντομα βρίσκεις τις λύσεις που απαιτούνται και αφοσιώνεσαι στους υπόλοιπους τομείς.

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε μία φάση που δυσκολεύεσαι να μείνεις αδρανής. Ο ανταγωνισμός που σου εκδηλώνεται μπορεί να γίνει δημιουργικός, αλλά θα πρέπει να τον διαχειριστείς σωστά και να τον αξιοποιήσεις, προκειμένου να γίνεις καλύτερος/η. Είναι σημαντικό να είσαι γρήγορος/η στη δουλειά σου, όμως θα πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις το γρήγορος/η από το βιαστικός/ή, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως  η ατσάλινη αντοχή που έχεις είναι πολύ χρήσιμη αυτό το διάστημα, καθώς ο μήνας προχωρά και είναι τώρα εφικτό να πετύχεις αύξηση των εισοδημάτων σου, αρκεί να είσαι προσηλωμένος/η και 100% εκεί με τη φυσική σου παρουσία.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή αποκτά και πάλι ενδιαφέρον, τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι γίνεστε αποδέκτες της προσοχής εκείνων που σας ενδιαφέρουν. Κάτι αλλάζει και το αισθάνεστε, όμως θα είστε σε θέση να κατανοήσετε πλήρως τι είναι αυτό μετά τις 15 Δεκεμβρίου.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε το σύντροφό σας και να αποφύγετε τα ισχυρά ξεσπάσματα, ακόμα κι αν δεν προέρχονται από εσάς. Ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του Δεκεμβρίου είναι πιθανό να προκληθούν ρήγματα στη σχέση σας, εξαιτίας μιας στιγμιαίας έκρηξης. Κάντε λίγη υπομονή, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα, καθώς το δεύτερο μισό (και ειδικά μετά τα Χριστούγεννα) θα είναι σαφώς ευνοϊκότερο για τη σχέση σας.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας. Μπορεί να βιαστείτε να τους/τις κρίνετε ως ψυχρούς, όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή. Γνωριστείτε καλύτερα, διασκεδάστε όσο μπορείτε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς. Το απαιτούν άλλωστε και οι ημέρες.

Για τους εκπροσώπους της Παρθένου, το έτος 2018 θα είναι αρκετά ταραχώδες με πολλές δραστηριότητες να παρατάσσονται. Θα υπάρξουν αναρίθμητα καθήκοντα, μερικά χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, άλλα από την άλλη πρέπει να ολοκληρωθούν και να περάσουν σιγά-σιγά στο παρελθόν. Κρατήστε τους στόχους σας εστιασμένους και ακολουθήστε αυτά που επιθυμείτε πραγματικά ως δρόμο σας στη ζωή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει υψηλό κόστος. Τα περιοδικά προληπτικά μέτρα και τα προληπτικά βήματα θα βοηθήσουν πολύ στην προστασία σας από σημαντικές επιπτώσεις μέσα στο έτος. Με την επιρροή που δέχεστε από τον Κρόνο, θα έχετε αρκετές ευθύνες και εργασιακές ή άλλες υποχρεώσεις. Αποφύγετε να παραδοθείτε στην θλίψη και την υπερβολική κόπωση.

Φέτος, η καριέρα των εκπροσώπων της Παρθένου θα επικεντρωθεί περισσότερο στην εγκαρδιότητα και τη σχέση στο χώρο εργασίας. Μέσα στο έτος, η απόδοσή σας θα συνδέεται έμμεσα με εκείνη των συνεργατών και των ανωτέρων σας και από το πόσο καλά θα συνεργάζεστε μαζί τους. Θα ήταν ένα θετικό βήμα αν χρησιμοποιούσατε την δύναμη που σας δόθηκε για να συγκεντρώσετε περισσότερες γνώσεις από την πλευρά σας, ώστε να αναπτυχθείτε επάνω στον τομέα σας. Η ομαδική εργασία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας φέτος. Μερικοί τύποι της Παρθένου βρίσκονται σε μεταφορά ή μετεγκατάσταση. Εμφανίζονται ευκαιρίες για να προχωρήσετε σημαντικά σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή μην τις χαραμίσετε.
Οι Παρθένοι θα έχουν το περιβάλλον που ευνοεί την προώθηση των σχέσεων φέτος. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι θα μπορούσαν να βρουν τον ρομαντισμό και την αγάπη που φαντάζονταν όλο το προηγούμενο διάστημα. Μερικές ερωτικές και αισθησιακές στιγμές θα αποτελέσουν κεφάλαιο για τον χρόνο που έρχεται. Τα συναισθήματά σας θα τα θέτετε υπό έλεγχο για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, αν και θα υπάρξουν φάσεις κατά τις οποίες τα συναισθήματά σας θα είναι ισχυρότερα από ποτέ. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την αγάπη της ζωής τους αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις που ξεκίνησαν μετά το πρώτο τρίμηνο του έτους έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν και αργότερα. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια καλή ισορροπία μεταξύ του ρομαντισμού, της διασκέδασης και της πρακτικής πλευράς της ζωής. Μια αίσθηση ασφάλειας θα επικρατήσει στην ερωτική σας ζωή

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη χρηματοοικονομική κατάσταση των εκπροσώπων της Παρθένου. Κατά τη διάρκεια του έτους, οι φίλοι και οι συγγενείς θα ήταν μια καλή πηγή έμπνευσης για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Οι διαπραγματεύσεις ακινήτων θα είναι σε θέση να σας φέρουν καλές αποδόσεις για την περίοδο. Ωστόσο, θα υπάρξουν ανεξήγητες δαπάνες, πιθανώς σχετικά με τα παιδιά και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Έχετε κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης πάντως, αλλά δεν είναι βέβαιο το κατά πόσον θα καταφέρετε να το υποστηρίξετε. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυβερνούν την οικονομική σας πλευρά. Να είστε αυστηροί με τα οικονομικά σας απέναντι σε έξοδα πέραν των αναγκαίων. Όσοι απασχολούνται με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα βρουν περισσότερο ευνοϊκό χρόνο για τη συσσώρευση των οικονομικών κερδών τους. Σε γενικές γραμμές, η οικονομική κατάσταση των εκπροσώπων του Παρθένου θα είναι αρκετά ικανοποιητική για το έτος αυτό, αν και αποκλείονται σημαντικές αναδιοργανώσεις.

Καθώς ξεκινά το έτος 2018, οι Παρθένοι θα βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση γενικά, από πλευράς υγείας. Καθώς το έτος προχωρά, αφιερώστε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας. Επιλέξτε σύντομα διαλείμματα και ταξίδια για να αισθανθείτε πιο θετικά. Βεβαιωθείτε ότι επικρατεί η αίσθηση της αισιοδοξίας σας φέτος. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με άνεση. Μετά τον Μάρτιο του 2018, ορισμένες ανησυχίες για την υγεία είναι πιθανές για τους εκπροσώπους της Παρθένου. Η φυσική σας κατάσταση θα χρειαστεί προσοχή. Αποφύγετε την υπερβολική άσκηση καθώς και την υπερβολική ξεκούραση. Αναζητήστε μια καλή ισορροπία. Λάβετε την απόφαση να σταματήσετε τις κακές συνήθειες υγείας που σας στοιχειώνουν για αρκετά χρόνια τώρα. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία όταν πρόκειται για την υγεία σας.

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Oroskopos.tv

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Oroskopos.tv

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Oroskopos.tv

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Άντρας: Όσα θέλει από Σένα !

Τι θέλει ο σύντροφός σου από εσένα; Γενικά, τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα; Υπάρχε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ερωτικές αποδράσεις

Ένας πολύ όμορφος τρόπος να φέρουμε μία μικρή ανανέωση σε μία σχέση είναι αν κάνουμε ο ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ταξιδεύοντας…

Μία από τις βασικές αρχετυπικές μορφές στον εσωτερισμό είναι ο vagabond. Πρόκειται για αυτ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!