Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

30 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11 ο σας
οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε χρήματα από κάποια
συνεργασία σας με ομάδα αλλά και από κάποιες συνεργασίες
σας ή συμφωνίες που θα έχετε εύνοια να
πραγματοποιήσετε,θα πετύχετε στόχους ή θα έχετε κάποιες
ξαφνικές προτάσεις.Αύριο

1 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και τον 11 ο σας οίκο
και θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε φίλους και να έχετε στήριξη
σε κάποια σχέδιά σας ενώ ίσως να προετοιμάσετε κάτι νέο και
δημιουργικό ωστόσο ίσως να προβληματιστείτε για οικονομικά θέματα
ενώ κάποιοι ίσως να μην έχετε αναγνώριση για την προσφορά
σας.Κάποιοι ίσως να έχετε και θέματα με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο αλλά αρκετή κούραση και τρέξιμο ωστόσο από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με τους αγαπημένους σας.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Στον τομέα της εργασίας, εστιάστε στην αποτελεσματική οργάνωση και τον στόχο σας. Η προσοχή στις λεπτομέρειες θα είναι κλειδί για την επίτευξη επιτυχίας. Αναλύστε τις προτεραιότητές σας και επικεντρωθείτε σε αυτές.

Στον τομέα των σχέσεων, είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί στην επικοινωνία. Οι σχέσεις μπορεί να ενισχυθούν μέσω της αμοιβαίας κατανόησης. Αποφύγετε την υπερβολική αυτοκριτική και αντιμετωπίστε τους άλλους με ευγένεια και σεβασμό.

Φροντίστε την ψυχοσωματική σας ευεξία. Οι δραστηριότητες που σας προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία θα είναι ευεργετικές. Εξασκηθείτε σε μεθόδους χαλάρωσης όπως η γιόγκα ή ο διαλογισμός.

Η εβδομάδα μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη, ειδικά αν είστε προετοιμασμένοι να εργαστείτε με επιμονή και διορατικότητα. Συνδυάστε την πρακτικότητα με τη δημιουργικότητα για βέλτιστα αποτελέσματα.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις αρχές του μήνα θα σας φέρει ξαφνικά και ευχάριστα στα οικονομικά αλλά και στη συναισθηματική σας ζωή ωστόσο κάποιοι ίσως να καταφέρετε να ξεκουραστείτε για λίγο από την ένταση που είχατε το προηγούμενο διάστημα ή να καταφέρετε για λίγο να το σκάσετε με κάποιο ταξίδι.
Η Αφροδίτη στον Ζυγό επίσης από τις 09.11 θα ευνοήσει τα οικονομικά σας ενώ η
μετακίνηση του Ερμή, του Ηλίου και του Άρη στον Τοξότη από τις 11.11 και σταδιακά μέσα στο μήνα θα δώσουν έμφαση σε οικογενειακά θέματα ενώ κάποιοι ίσως να κουραστείτε αρκετά με ευθύνες που έχετε αναλάβει. Η Νέα Σελήνη επίσης στον Σκορπιό στις 15.11 ίσως να λειτουργήσει διπολικά .Κάποιοι ίσως να έχετε μια ξαφνική και σημαντική πρόταση συνεργασίας ενώ κάποιοι ίσως να πρέπει να
προσέξετε τις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας, τις μετακινήσεις σας και το μεταφορικό σας όχημα.

Επίσης η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27.11 σε σύνοδο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να σας φέρει περισσότερες ευθύνες ,κούραση και περιορισμούς ωστόσο προσέχετε και κάποιες εντάσεις με σχέσεις και συνεργάτες.
Γενικά, ο Νοέμβριος μπορεί να φέρει αρκετές ευκαιρίες και προκλήσεις για τα άτομα με ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου. Ο Νοέμβριος μπορεί να είναι μια καλή περίοδος για να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και την υγεία σας. Μπορεί να προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή έργα που αξίζει να ασχοληθείτε. Ωστόσο, θυμηθείτε να δίνετε προσοχή στην υγεία σας και να φροντίζετε
τον εαυτό σας. Στον τομέα των σχέσεων, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις. Είναι καλή στιγμή να επικοινωνείτε ανοικτά με τους αγαπημένους σας και να αντιμετωπίζετε θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει στις σχέσεις σας. Ο Νοέμβριος μπορεί να αναζωπυρώσει τη δημιουργικότητά σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με τέχνες και ψυχαγωγία, καθώς και να ανακαλύψετε νέα
ενδιαφέροντα και χόμπι. Τον Νοέμβριο, θα πρέπει να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας προσεκτικά. Εξετάστε τις δαπάνες σας και σχεδιάστε τον προϋπολογισμό σας προσεκτικά.

Η αρχή της χρονιάς θα σας βρει αρκετά κουρασμένους αφού με τον Άρη στους Διδύμους σίγουρα θα έχετε αρκετό τρέξιμο στην καριέρα σας αλλά και με την αναδρομή του κάποιες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις ενώ και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 20.01 ίσως να σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές.Ο Δίας θα έχει περάσει ωστόσο στον Κριό και θα ευνοήσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας  αλλά και έσοδα που ίσως να έχετε από συνεργασίες μέχρι και τις 15.05 .Στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει σχέδια και σπουδές ενώ στην προσέγγιση που θα κάνει προς τον Ουρανό,που σας υποστηρίζει εδώ και αρκετό διάστημα,  ίσως να σας φέρει μια ξαφνική ευκαιρία ή επιτυχία γύρω στον Αύγουστο.

Ωστόσο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι τουλάχιστον εσείς του 1ου δεκαημέρου αφού ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς από τις 07.03 και θα σας πιέσει αρκετά να αναλάβετε ευθύνες και να είστε πολύ σοβαροί σε σχέσεις και συνεργασίες ή κάποιοι να πρέπει να σοβαρευτείτε ώστε να περάσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ίσως και λόγω εγκυμοσύνης. Θετικό βέβαια θα είναι το διάστημα του Ιουνίου που το εξάγωνο Δία-Κρόνου θα σας φέρει σταθεροποίηση και έσοδα ενώ κάποιοι θα πρέπει να δεσμευτείτε με κάποια συμφωνία ή συνεργασία.Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα συνεχίσει να εφιστά την προσοχή σας ωστόσο πολλοί θα καταφέρετε να κάνετε και κάποια σχέδιά σας πραγματικότητα αφού ο Κρόνος περνώντας στους Ιχθύς ίσως να σταθεροποιήσει κάποια ιδέα ή επιθυμία που είχατε στο παρελθόν.

Ευνοϊκά διαστήματα για τα οικονομικά σας επίσης και τα αισθηματικά σας  θα είναι με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από 01.02-20.02 που θα σας βοηθήσει να έχετε μεγάλη βελτίωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας,από 17.03-10.04 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες και ανοίγματα,η Αφροδίτη στον Καρκίνο επίσης από 08.05 -04.06 ενώ η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο ίσως να φέρει παρασκηνιακές ενέργειες που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά.

Ευνοϊκή επίσης θα είναι και η Αφροδίτη στον Ζυγό για τα οικονομικά σας αλλά και τα αισθηματικά σας από τις 09.11-04.12.Επίσης μια μικρή προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 10.07-26.08  που θα σας κάνει αρκετά δυναμικούς και ενεργητικούς ωστόσο ίσως να φέρει αποκαλύψεις και να έρθετε και ρήξη με συνεργάτες γύρω στις 20.07.

Επίσης ο άξονας των Εκλείψεων θα αλλάξει μέσα στο 2023 και θα έχουμε δύο Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20.04 και 14.10 αλλά και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 05.05 και 28.10 και θα πρέπει να ολοκληρώσετε μέχρι τέλος Οκτωβρίου σπουδές ,σεμινάρια,συμφωνίες,νομικά θέματα ή να ενημερωθείτε για συνταξιοδοτικά θέματα ώστε όταν οι άξονες περάσουν ολοκληρωτικά στον άξονα Κριού-Ζυγού να μην έχετε πρόβλημα με τα οικονομικά σας.Επίσης τακτοποιήστε παρεξηγήσεις για να νιώθετε καλά συναισθηματικά αργότερα ακόμη και σε θέματα με τα αδέλφια σας.

Επίσης προσέχετε τα διαστήματα που ο Ερμής,κυβερνήτης σας ,θα είναι ανάδρομος ώστε να μην πάρετε αποφάσεις και να μην κάνετε νέες συμφωνίες ωστόσο θα είναι ευκαιρία ώστε να ανασυγκροτηθείτε.Τα διαστήματα αυτά θα είναι από 28.12.22-18.01.23,από 20.04-15.05 στον Ταύρο,από 23.08-15.09 αλλά και από 13.12-02.01.24 στον Αιγόκερω και ίσως έχετε και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν αλλά και πάλι θα πρέπει να περιμένετε την ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σας για να πάρετε αποφάσεις.

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο, Και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

ΤΕΤΑΡΤΗ

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Παρθένος Η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και σήμερα είστε ιδιαίτερα οργαν ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ρένα

…'Οποιο και αν είναι το πρόβλημα σου , μαζί μπορούμε να βρούμε μια λύση. Μην απογοητεύεσαι. Απιστία; Νέα σχέση; Επανασύνδεση; Αξίζει τον κόπο; Θα σου δώσω όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις με απόλυτη ειλικρίνεια.    Μπορείτε να μιλήσ ...

Αλεξία

…Μπορώ να σου δώσω απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί μέσα από τις γνώσεις μου. Η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου μέσα από ένα τηλεφώνημα.  Μην διστάζεις  να προχωρήσεις την ζωή σου. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αρι ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Είναι ο σωστός;

Κριός Αν ασχολείστε με ένα Κριό, μην περιμένετε να είναι γλυκός, καλόκαρδος και ρομαντ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ποιες αβεβαιότητες υπάρχουν στον κόσμο της συναίνεσης που παραμένουν σκοτεινές;

Ρίχνουμε φως σε σημεία που περιβάλλουν τη συγκατάθεση στο σεξ, εμπνευσμένοι από ένα πρ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Βουντού !

Τι είναι το βουντού; Είναι μια μαγική τέχνη ή θρησκεία; Το βουντού είναι μια εκλεκτικισ ...
 • Oroskopos.tv
  Μαγικά Βότανα !
  Γνωρίζετε τις μαγικές ιδιότητες των βοτάνων; Υπ ...
 • Oroskopos.tv
  Ανθρώπινο Σώμα !
  Πόσα σώματα έχει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος δεν έχει ...
 • Oroskopos.tv
  Θαύμα !
  Τι είναι θαύμα; Πώς γίνεται ένα θαύμα; Γίνονται θ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u