Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Ιουνίου 2019

Γενικά

Χαρούμενοι και εξωστρεφείς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Παρθένοι .  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την διάθεση για καλή ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, οι  προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις από φίλους  και γνωστούς θα είναι πολλές,  σε αυτές θα έχετε την ευκαιρία  να κάνετε νέες γνωριμίες και να συζητήσετε τα νέα σχέδια σας και να προχωρήσετε και σε αρκετές συνεργασίες, συνδυάζοντας  με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά με την διασκέδαση. Ωστόσο, εξαιτίας των Εκλείψεων καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ερωτικά

Εάν σκέφτεστε να ακολουθήσετε κάποιο χόμπι, που θα βελτιώνει τη φυσική και σωματική σας κατάσταση, αυτό να το κάνετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, ή να το προτείνετε στον άνθρωπο που σας εμπνέει ερωτικά. Ακόμα και αν σας παρουσιάσεις κάποιες αναστολές του, εσείς να τον ενθαρρύνετε τουλάχιστον να το δοκιμάσει μαζί σας. Έτσι η σχέση σας θα μπει σε μια ανανεωτική διαδικασία, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σπάσει τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Εάν είστε μόνοι, πιθανόν μια τέτοια περίπτωση να την σκεφτείτε, γιατί μπορεί σε αυτή, να συμμετέχει ήδη ο άνθρωπος που εδώ και καιρό, έχει κάνει την καρδιά σας να χτυπάει ερωτικά.Αύριο

22 Ιουνίου 2019

Γενικά

Με τον εαυτό σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την υγεία σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να περάσετε από κόσκινο τις φιλικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ερωτικά

Κάπου εδώ η εβδομάδα τελειώνει και τι πιο ωραίο από το να βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Όμως θα ήθελα να προσέξετε στην έξοδό σας αυτή, τον κίνδυνο να αντιμετωπίσετε, από ένα φιλικό σας πρόσωπο, την τάση που θα έχει να θέλει να παρεμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Πιθανόν εάν πάρει μία τέτοια πρωτοβουλία, γιατί μάλλον είναι κάτι που σας το κάνει συχνά τον τελευταίο καιρό, εσείς τελικά να αντιδράσετε απέναντί του με έντονο τρόπο. Το σίγουρο είναι, ότι θα χρειαστεί να του βάλετε κάποια όρια και να προσπαθήσετε να του εξηγήσετε ότι δε θα ξανά δεχτείτε τις νουθεσίες του, οι οποίες να ξέρετε ότι πραγματικά εμποδίζουν ερωτικά τη ζωή σας.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/6 – 23/6/2019

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει σε αυτή την εβδομάδα, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, είναι αδιάφορη.
Την Κυριακή, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ με οδηγό την διαίσθηση σας, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ποια άτομα αξίζουν να έχουν ενεργό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
Στη συνέχεια, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό, εξαιτίας της εμμονής να αναλύετε πολύ τα πάντα, να καθυστερείτε να πάρετε αποφάσεις.
Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να σας οδηγήσουν  σε σχέσεις που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, θα στρέψει την προσοχή τόσο στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας όσο και σε θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να νιώσετε ότι τα πράγματα στην καριέρας σας δεν εξελίσσονται με τους ρυθμούς που εσείς θέλετε, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προβληματιστείτε με την στάση ενός προσώπου από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.
Την Τρίτη η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας ενώ σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε στην σχέση των ονείρων σας, επίσης η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να πρωταγωνιστήσετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.
Την Τετάρτη οι αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη  από το ζώδιο του Καρκίνου θα σας φέρει αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις.
Την Πέμπτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας.
Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου θα δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, ενώ τη ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις .
Ενώ την Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να σας κάνει αμελείς και οκνηρούς.

Ερωτικά

Η σύγκρουση του Πλούτωνα από τον 5ο Οίκο σου (αισθηματικά) με τον Ερμή και τον Άρη από τον 11ο Οίκο σου (φιλίες) προκαλούν ένα γενικευμένα τεταμένο κλίμα, το οποίο δεν έχει απαραίτητα υπόσταση, αλλά έχουν τη δύναμη να “τραυματίσουν” τις θετικές προοπτικές για τα αισθηματικά σου. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, απόφυγε να αντιδράς στις προκλήσεις και συγκράτησε τον εκνευρισμό σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αυτή την εβδομάδα “ζεις το παρελθόν” σου αρκετά έντονα, κάτι που ωστόσο μπορεί να ταράξει τη γαλήνη της σχέσης σου. Κάποια από αυτά που επανέρχονται, αξίζει τον κόπο να επιλυθούν, χωρίς υπερβολές, όμως, ενώ κάποια άλλα δεν αξίζουν καν το χρόνο και τον κόπο που θα τους αφιερώσεις και το μόνο που θα φέρουν θα είναι διχασμός. Επίλεξε συνετά με τι θα ασχοληθείς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αποκαλύπτονται μυστικά από το παρελθόν σου, κάτι που φέρνει στην επιφάνεια πολύ αρνητικά συναισθήματα εκνευρισμού και εξάντλησης. Θα πρέπει να αναλογιστείς αν αξίζει να δίνεις τόσο χρόνο και προσοχή σε κάτι που συνέβη και δεν μπορεί πια να αλλάξει ή να αλλάξεις σελίδα και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.

Ιούνιος 2019

Γενικά

Όλα τα αγαπημένα πρόσωπα παίζουν ουσιαστικό ρόλο αυτό το μήνα στη διατήρηση των προσωπικών σου ισορροπιών. Είναι η φωνή της λογικής για σένα αυτό το μήνα και κάθε συμβουλή που σου δίνουν είναι πάντα “to the point”. Οπότε φρόντισε να κρατάς κοντά σου τα αγαπημένα σου άτομα, ακόμα και σε στιγμές κρίσης, και θα βγεις κερδισμένος/η.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα μέσω της δουλειάς, της καλής συνεργασίας κ.ο.κ. μπορείς να αλλάξεις θετικά πολλά δεδομένα στην καριέρα σου, ωστόσο θα αναγκαστείς να δεχτείς και ορισμένες αλλαγές που μπορεί να μη σου αρέσουν αλλά πρέπει να τις αποδεχτείς για να μη χαλάσει το κλίμα των συνεργασιών σου, δίνοντας άθελά σου την εικόνα του “ψώνιου”.

Στον οικονομικό τομέα εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκεσαι σε αναμονή περιμένοντας χρήματα, είτε από την εργασία σου, είτε εκτός, τα οποία θα έρθουν, όχι όμως στο σύνολό τους. Από την άλλη, αυτό δε σε εμποδίζει να γίνεις σπάταλος/η και αρκετές φορές επιπόλαιος/η στον τρόπο που ξοδεύεις.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις τη δυνατότητα να αναρριχηθείς στην καριέρα σου και όσο περισσότερο πλησιάζεις αυτό το στόχο, τόσο μεγαλύτερα όνειρα κάνεις για το μέλλον σου. Πρέπει όμως να θυμάσαι πως δεν είναι δυνατό να έχεις συμμάχους σε αυτό, τουλάχιστον μέσα στο χώρο εργασίας. Είσαι μόνος/η σου σε αυτό και το γνωρίζεις.

Στον οικονομικό τομέα έχεις αξιοσημείωτες προοπτικές να αυξήσεις τα έσοδά σου, όμως προκειμένου να υλοποιήσεις κάποιους στόχους που σχετίζονται με την εργασία σου, γίνεσαι αρκετά σπάταλος/η. Κάνε πιο λογική τη διαχείριση των πόρων σου για να μην ψάχνεις στο τέλος του μήνα δανεικά για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα μπαίνεις στα “βαθιά”, καθώς γνωρίζεις πως είναι πολύ σημαντική περίοδος για την καταξίωσή σου, όμως αδυνατείς να προσφέρεις αυτά που πραγματικά μπορείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αντί να βρεις τρόπους για να αντεπεξέλθεις στην καθημερινότητα να επαναστατήσεις, ενάντια στην καταπίεση που δέχεσαι, αναστατώνοντας προσωρινά τη γαλήνη των εργασιακών σου σχέσεων.

Στον οικονομικό τομέα δε φορτώνεσαι μόνο τα οικονομικά της εργασίας αλλά και εκείνα της οικογένειας ή του/της συντρόφου (π.χ. Κοινός λογαριασμός). Αυτό μπορεί να σε φτάσει στα όριά σου, δεδομένου ότι δεν είναι δικές σου οι ευθύνες. Δείξε ψυχραιμία, η κατάσταση είναι παροδική.

Ερωτικά

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε αρκετά καλή φάση με μοναδική εξαίρεση τη δυσκολία στην επικοινωνία. Τις περισσότερες φορές οι παρεμβολές των φίλων, όσο καλοπροαίρετες και αν είναι, μεγεθύνουν αυτήν τη δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση αυτή δε διαρκεί πολύ, καθώς μετά οι φιλικές παρεμβάσεις μπορεί να είναι μόνο θετικές.

Αν είσαι δεσμευμένος/η διαπιστώνεις ότι η ψυχική σου σύνδεση με το ταίρι σου γίνεται ολοένα πιο βαθιά και ουσιαστική, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις και ότι έχεις βρει τον ιδανικό/την ιδανική σύντροφο για εσένα. Οι σκέψεις σου μπορεί να περιστρέφονται γύρω από το επόμενο βήμα στη σχέση σου, όποιο και αν είναι αυτό, ωστόσο ο Ιούνιος δεν είναι ο καταλληλότερος μήνας για την υλοποίησή τους.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι σε μία φάση κατά την οποία νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Αυτό το μοιράζεσαι με το φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται οι φίλοι σου να είναι αυτοί που θα σου γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, ωστόσο αυτός ο μήνας δεν είναι ιδανικός για να γνωρίσεις τον Ένα/τη Μία, συνεπώς μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Φίλε/η Παρθένε, το νέο έτος ξεκινά με μία σταθερότητα όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια και τους στόχους σου για το μέλλον. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο ήμισυ, φροντίζεις να βελτιώσεις τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους του εργασιακού σου χώρου, κερδίζοντας τη συμπάθεια όλων. Η σταθερότητα συνεχίζεται και κατά το δεύτερο ήμισυ του 2019, οπότε το κλίμα σταθερότητας και η έλλειψη μεταβολών κυριαρχούν επίσης.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες θα έχετε έναν περιορισμένο αριθμό ευκαιριών για βελτίωση της επιχείρησής σας. Μπορεί να μην είναι αμέτρητες ή οι καλύτερες, όμως αν παίξετε τα χαρτιά σας καλά, τότε μπορείτε να τις μετατρέψετε σε κάτι μεγαλύτερο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να πας κόντρα στην ίδια σου τη νοοτροπία, προκειμένου να αξιοποιήσεις αυτές τις ευκαιρίες και να ενισχύσεις την επιχείρησή σου. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα κακό έτος από άποψη παραγωγικότητας, ωστόσο θα χρειαστεί να ξοδέψεις περισσότερους πόρους (απ’ όσους θα ήθελες) για να μπορέσει να έχει έναν πρακτικά θετικό αντίκτυπο το 2019 στη δουλειά σου.

Οι άνεργοι/ες δεν αποκλείεται να συναντήσετε ευκαιρίες απασχόλησης, οι οποίες δε σας ξετρελαίνουν ως επιλογή, και μάλιστα σε τομείς που μπορεί να μην είχατε ποτέ ξανά σκεφτεί ότι θα μπορούσατε να εργαστείτε. Προς το τέλος του νέου έτους, όμως, θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα υπέρ σου, είτε με την αλλαγή συνθηκών μιας δουλειάς που δε σε γεμίζει ιδιαίτερα, είτε ακόμα και με την αλλαγή της ίδιας της δουλειάς. Ό, τι και από τα δύο και αν ισχύει, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, μόνο, ώστε να μπορέσεις να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες όταν εμφανιστούν. Εγρήγορση!


Οικονομικά

Μπορεί, όσον αφορά στα  επαγγελματικά σου να μην πλέεις και σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο τα οικονομικά σου είναι άλλη υπόθεση. Θα δεις μια μικρή αύξηση στα εισοδήματά σου, γεγονός που ενισχύεται σημαντικά από τις εξαιρετικές ικανότητές σου στην πρακτική διαχείριση, αφού η τάση σου να εξοικονομείς, θα σε βοηθήσει καταλυτικά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καταφέρνεις αυτό που σχεδόν κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει καταφέρει, και αυτό είναι να ξοδεύεις μόνο για τα απαραίτητα, γεγονός που σε προστατεύει από οικονομικές κακοτοπιές. Ταυτόχρονα, σε προετοιμάζει με τις δυσκολότερες συνθήκες, ούτως ώστε όταν έρθει η άνθιση που διακαώς περιμένεις, να μην παρασυρθείς από επιζήμιο ενθουσιασμό και αναλωθείς σε ανώφελες σπατάλες. Όχι ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα σου, αλλά μερικές φορές τείνεις να έχεις μερικά ξεσπάσματα από τη νόρμα σου, κάτι που στον τομέα των οικονομικών δεν έχεις περιθώριο να κάνεις. Βέβαια, προς το τέλος του 2019, δεν “τη γλιτώνεις” και αποκτάς μια τάση μίνι σπατάλης, κυρίως για να σε επιβραβεύσεις. Το αξίζεις, απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Το 2019 έρχεται με ένα βασικό αίτημα για σένα: κάνε πιο περιπετειώδη την αισθηματική σου ζωή. Θα νιώθεις έντονα την ανάγκη να αλλάξεις συνήθειες και δεδομένα σχετικά με τα ερωτικά σου, τα οποία για πολύ καιρό θεωρούσες θέσφατα και ακολουθούσες ευλαβικά. Είτε έχεις κάποια σχέση, είτε όχι, βρίσκεσαι το νέο έτος σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σου, κατά το οποίο χρειάζεσαι να εκπλήξεις και να εκπλαγείς.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε ανάγκη την ανανέωση της σχέσης, χωρίς ωστόσο να αλλάξετε τη συναισθηματική της δομή. Συνεχίζεις να χρειάζεσαι το βαθύτερο ψυχικό δέσιμο, συνεχίζεις να αναζητάς την ανθρώπινη επαφή που έχεις με το/τη σύντροφό σου. Το μόνο που θες και θα αλλάξεις είναι οι τρόποι και οι συνήθειες που είχατε μέχρι τώρα, και μάλιστα θα είναι μία από κοινού απόφαση, η οποία το πιθανότερο είναι να ληφθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Μπορεί να βγαίνετε περισσότερο, μπορεί να καθιερώσετε μια εντελώς δική σας νέα συνήθεια, ό, τι και να επιλέξεις να είσαι σίγουρος/η ότι θα βελτιώσει τη σχέση σου και θα κάνει το ταίρι σου να σε δει με νέα μάτια.

Οι αδέσμευτοι/ες τείνετε να είστε πιο ελεύθερα πνεύματα, όσον αφορά τη στάση σας απέναντι στις σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απεμπολείτε το ζητούμενο της τόσο σημαντικής σταθερότητας εσάς. Αυτό που χρειάζεσαι είναι περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη ελαφρότητα, περισσότερη χαρά και αυτόν το χρόνο θα εστιάσεις την προσοχή σου στο να βρεις εκείνον/η που μπορεί να στα προσφέρει όλα αυτά, είτε γιατί χαρακτηρίζεται από ελεύθερο πνεύμα, είτε έχει συλλέξει πολλές διαφορετικές εμπειρίες μέσα από τα ταξίδια του/της, ακόμα και αν δεν είναι σε θέση να σου παρέχει ταυτόχρονα και την πολυπόθητη σταθερότητα. Το άτομο αυτό είναι κοντά, κράτα τις κεραίες σου συντονισμένες.

 

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας δεν κυλάει τόσο ιδανικά όσο θα ήθελες το 2019. Οι σχέσεις σου μέσα στην δουλειά με τους συναδέλφους/συνεργάτες σου και ορισμένες αναταραχές που υπάρχουν στο σπίτι αποσπούν την προσοχή σου από την καριέρα σου, με αποτέλεσμα να να πέφτει η παραγωγικότητά σου. Πρακτικά πρόβλημα μέσα στη δουλειά δεν έχεις να αντιμετωπίσεις. Το μόνο πρόβλημα, αλλά και μάθημα για σένα αυτό το χρόνο είναι ο τρόπος με τον οποίο σε επηρεάζουν οι ανθρώπινες σχέσεις και το πως εσύ τους επιτρέπεις να “παρενοχλούν” κι άλλους τομείς στη ζωή σου. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μία διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στην καριέρα σου και τις ανθρώπινες σχέσεις, είτε είναι οικογενειακές, είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές και να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να επηρεάζεται περισσότερο απ’ όσο πρέπει, ιδιαίτερα όταν αυτή η επιρροή παρεμβαίνει και στην παραγωγικότητά σου.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η, η εικόνα είναι πολύ διαφορετική για σένα αυτό το χρόνο. Η υποστήριξη που δέχεσαι από την οικογένειά σου είναι πολύ μεγάλη και σχεδόν αναπάντεχη. Δεν είναι μόνο ψυχολογική η υποστήριξη που δέχεσαι, αλλά και οικονομική. Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στο έτος, κατά τις οποίες ενδέχεται να υστερείς σε πόρους, οι οποίοι θα βρίσκονται χάρη σε μέλη της οικογένειάς σου. Μπορεί να μη ζητάς εσύ ο/η ίδιος/α οικονομική βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα, όμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εκείνα θα συνεισφέρουν όπως μπορούν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για ένα αρκετά επικερδές έτος, ακόμα κι αν στην αρχή φαίνονται τα πράγματα δύσκολα. Ακόμα κι έτσι όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως η δουλειά σου δεν θα κινηθεί μόνη όση εύνοια κι αν δέχεσαι, κάτι που σημαίνει πως είναι απαραίτητο να δουλέψεις σκληρά και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Αν είσαι άνεργος/η στέκεσαι τυχερός/ή αρκετές φορές μέσα στο 2019, όμως πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο τετράμηνο θα σου παρουσιαστούν αρκετές αξιόλογες προτάσεις για δουλειά, οι οποίες θα είναι και εξαιρετικά κερδοφόρες για σένα. Το σημαντικό είναι όμως να έχεις όρεξη να δουλέψεις και να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, καθώς και να έχεις τη διορατικότητα να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτή που θα καθορίσει το κατά πόσο θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Φρόντισε να την ακονίσεις!


Οικονομικά

Το 2019 δεν είναι ιδανικό για τον οικονομικό σου τομέα, καθώς οι δαπάνες που προκύπτουν δε σου επιτρέπουν να κάνεις τη διαχείριση που θες. Η οικογένεια και το σπίτι έχουν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις αυτό το χρόνο, όχι άσκοπα. Προκύπτουν ανάγκες, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να διευθετηθούν, κάτι που συχνά σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού και κάποιες φορές εκτός εαυτού, όχι με τα οικεία σου πρόσωπα, αλλά με τις συνθήκες. Δεν αποκλείεται κάποιες φορές να τα βάλεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό, δεδομένου ότι εσύ συνηθίζεις να λαμβάνεις υπόψη τις έκτακτες οικονομικές δαπάνες και πάντα φροντίζεις να υπάρχει κάποιο ποσό διαθέσιμο για τη διευθέτησή, όμως αυτή τη χρόνια δεν προνοείς και αυτό είναι που σε εκνευρίζει. Παρ’ όλα αυτά δε χρειάζεται να σε πιάνει πανικός, γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρίσκεις τα χρήματα που χρειάζονται για να καλύψεις όλες τις επιπλέον απαιτήσεις που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας, το πρόβλημα για σένα είναι πως αυτή η κατάσταση δε σου επιτρέπει να κρατήσεις κάποια χρήματα στην άκρη για ανάλογη περίπτωση. Η αλήθεια είναι πως αυτά συμβαίνουν και πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ευχέρεια να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις ούτε στο παρά πέντε όπως θα κάνεις εσύ φέτος. Να είσαι ευχαριστημένος/η με αυτά που έχεις και να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να αλλάξει η κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι να ανακτήσεις πλήρως τον έλεγχο.


Αισθηματικά

Το 2019 είναι πολύ μαγικό για τον αισθηματικό σου τομέα είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε είσαι αδέσμευτος/η. Αποκτά μία σοβαρότητα και σταθερότητα τις οποίες είχες μεγάλη ανάγκη το περασμένο έτος, αλλά αυτές δεν έρχονταν ποτέ. Τα συναισθήματα γίνονται πιο βαθιά και ισχυρά, γεγονός που αυξάνει και τις προσδοκίες σου από τον αισθηματικό σου τομέα. Το ευχάριστο είναι πως δεν έχεις μόνο εσύ μεγάλες προσδοκίες, αλλά και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Πρώπτη φορά θα νιώσεις πως υπάρχει κάτι τόσο ιδανικό στη ζωή σου και είναι γεγονός πως θα δυσπιστήσεις αρκετές φορές μέσα στο χρόνο, όμως τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα βλέπεις και τα βιώνεις, χωρίς ψηλά γράμματα και αστερίσκους.

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα διαπιστώσεις από πολύ νωρίς μέσα στο έτος πως η σχέση σου βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου είναι πιο ομαλή και πιο ουσιαστική από ποτέ, ενώ τα συναισθήματα του ενός προς τον άλλο γίνονται ολοένα και ισχυρότερα. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψεις αυτό το χρόνο για τη σχέση σου είναι η ανασφάλεια, κυρίως η συναισθηματική, η οποία θα σας παιδέψει και τους δύο αρκετά. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Υπάρχει σημαντική αλληλοκατανόηση φέτος και οι ανασφάλειές σου είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να αξιοποιήσεις τη μεταξύ σας καλή επικοινωνία. Όσες φορές κι αν χρειαστεί να μιλήσεις με το/τη σύντροφό σου για τα αισθήματα σας, εκείνος/η θα το κάνει και θα σου αποδείξει με κάθε τρόπο το πόσο σημαντικός/ή είσαι για εκείνον/η. Προσπάθησε να απομονώσεις ή και να απαλλαχθείς από αυτές τις ανησυχίες για το 2019, γιατί όλα αυτά που φοβάσαι βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και δεν ανταποκρίνονται με κανέναν τρόπο στην πραγματικότητα. Βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα και πολύ σύντομα θα συζητάτε μαζί το ενδεχόμενο του βήματος παραπάνω για τη σχέση σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θέλεις οτιδήποτε βιώσεις φέτος αισθηματικά να είναι ουσιαστικό και αληθινό. Έτσι γίνεσαι πολύ πιο επιλεκτικός/ή απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα και δεν αναλώνεσαι σε αδιέξοδες ή εφήμερες καταστάσεις. Οι πλανήτες σε αποζημιώνουν στο μέγιστο αυτό το χρόνο, αφού όχι μόνο γνωρίζεις τον άνθρωπο που πληρεί τις προδιαγραφές για να βρίσκεται στη ζωή σου, αλλά χεις τον πιο μεγάλο και θυελλώδη έρωτα της ζωής σου. Οι κοινές αντιλήψεις, η μαγνητική έλξη και τα ειλικρινή αισθήματα του ενός προς τον άλλο θα σας φέρουν πολύ νωρίς μέσα στο έτος αντιμέτωπους με την κοινή σας ανάγκη για κάτι περισσότερο, ό, τι κι αν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι πως δε μοιράζεστε μόνο τα ίδια συναισθήματα, αλλά και τις ίδιες σκέψεις σχετικά με τη μεταξύ σας σχέση, κάτι που καθιστά πολύ εύκολη και ομαλή τη μεταξύ σας εξέλιξη. Σιγά σιγά και όσο πλησιάζει προς το τέλος του το 2019, ο άνθρωπος αυτός θα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, το οποίοι είναι υπεύθυνο για το πλατύ χαμόγελο σου!


3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο τετράμηνο του έτους επικρατεί ηρεμία και σταθερότητα στον επαγγελματικό σου τομέα, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο. Αξιοποίησε την ευκαιρία αυτήν για να ολοκληρώσεις ό, τι έχεις αφήσει στη μέση και να δημιουργήσεις ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού με τους συναδέλφους/συνεργάτες και προϊστάμενους. Κατά το δεύτερο τετράμηνο του 2019 δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη δουλειά, όμως ξεκινά μία μικρή περίοδος αναταραχών στο σπίτι και την οικογένεια, κάτι που ενδέχεται να σε κρατήσει πίσω στη δουλειά. Η παραγωγικότητά σου μειώνεται προσωρινά, ενώ το μυαλό βρίσκεται συνεχώς στα ζητήματα που προκύπτουν έξω από το χώρο εργασίας, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι στη δουλειά σαν ανεύθυνος/η, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αλλά δεδομένης της κατάστασης έτσι θα φανεί. Φρόντισε λοιπόν να “τρέξεις” λίγο τη δουλειά σου όταν δε θα σ’ απασχολούν εξωγενής παράγοντες, προκειμένου να διατηρήσεις τη φήμη σου ανέγγιχτη. Το τελευταίο τετράμηνο του 2019, η καταξίωση σου επιστρέφει στην κανονικότητά της και το κλίμα ομαλοποιείται. Δεν ασχολήσε με τίποτε άλλο πέρα από την καριέρα σου και θέτεις όρια στα αγαπημένα σου πρόσωπα σχετικά με το πότε μπορούν να σε απασχολούν στη δουλειά και πότε όχι.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η το πρώτο τρίμηνο του 2019 σε κρατάει σε εγρήγορση. Βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση ακόμα κι όταν κάθεσαι. Σκέφτεσαι πολύ έντονα την πιθανότητα να αλλάξεις κάποια πράγματα στην επιχείρησή ή τις υπηρεσίες σου με μία τάση προς την πρωτοπορία. Η αλήθεια είναι πως οι σκέψεις σου περιλαμβάνουν ορισμένα πολύ τολμηρά για τη φύση σου σχέδια, όμως όσο προχωρημένα κι αν είναι, πρέπει να θυμάσαι πως έχεις ταλέντο να δημιουργείς κέρδος και πολλές φορές εκεί που δεν υπάρχει. Μη φοβηθείς να κάνεις κινήσεις που θα αναβαθμίσουν τη δουλειά σου, ακόμα κι αν σου φαίνεται ρίσκο. Το υπόλοιπο του έτους δημιουργείται ένα κλίμα σταθερότητας και τα κέρδη σου ανεβαίνουν αργά, αλλά σταδιακά.

Αν είσαι άνεργος/η υπάρχουν ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, όμως εσύ τείνεις να απορρίπτεις ορισμένες από αυτές μόνο και μόνο επειδή δε σου “γεμίζουν το μάτι”. Κάποιες φορές μπορεί να έχεις δίκιο, κάποιες άλλες όμως όχι. Προσπάθησε να ανοιχτόμυαλος/η όταν εξετάζεις μία πρόταση και κυρίως να μην είσαι προκατειλημμένος/η, γιατί είναι πιθανό να αρνηθείς ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις. Φρόντισε να αξιολογήσεις κάθε περίπτωση ξεχωριστά και βασιζόμενος/η στα δεδομένα και όχι στις απόψεις που έχεις σχηματίσει εκ των προτέρων, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι σφάλεις.


Οικονομικά

Οι οικονομικές απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας αυξάνονται σημαντικά αυτό το χρόνο, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο τετράμηνο του 2019. Πρόκειται για υποχρεώσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και εμφανίζονται ξανά μπροστά σου από το Σεπτέμβριο 2019. Αν δε έχεις προνοήσει, ενδέχεται να δυσκολευτείς, αλλά υπάρχει Παρθένος που δεν προνοεί, ιδιαίτερα για οικονομικά ζητήματα; Μερικές φορές, ναι! Μπορεί να μην είναι ο κανόνας, όταν όμως συμβαίνει αποδιοργανώνεσαι πλήρως. Φρόντισε λοιπόν από την αρχή κιόλας του έτους να διαχειριστείς τα οικονομικά σου πιο σωστά, ούτως ώστε να σου μένουν κάποια χρήματα στην άκρη. Αν είσαι προετοιμασμένος/η από την αρχή του χρόνου δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς. Παράλληλα προσπάθησε να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα, γιατί φαίνεται πως σου προκύπτει μία τέτοια ανάγκη και μάλιστα σε κρίσιμο διάστημα, ενώ θα ήταν συνετό να αποφύγεις να εμπλακείς με τράπεζες κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.


Αισθηματικά

Το 2019 αποφασίζεις πως θες να είναι πιο πλήρης η ερωτική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Θες να υπάρχει ισχυρό και ουσιαστικό συναίσθημα, ξεκάθαρες προθέσεις και ισχυρή ερωτική έλξη. Φροντίζεις να είσαι ειλικρινής με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, χωρίς να χρειάζεται να υπερασπιστείς τα σχέδιά σου, καθώς ανήκεις στους/στις τυχερούς/ές που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το/τη σύντροφό τους ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός τους, καθώς υπάρχει σύμπνοια.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βελτιώνεις ουσιαστικά την επικοινωνία σου με το ταίρι σου αυτό το χρόνο, καθώς θεωρείς πως εκεί βρισκόταν το μεταξύ σας πρόβλημα τον περασμένο χρόνο. Μοιράζεστε ίδιες απόψεις για τη στάση σας απέναντι στη σχέση σας και θέλετε τα ίδια πράγματα. Είναι αδιαμφισβήτητο πως έχετε αισθήματα ο ένας για τον άλλο, όμως από την κοινή σας ζωή λείπει η παιδικότητα και η διασκέδαση. Συμφωνείτε να βρείτε κοινές δραστηριότητες και διασκεδάσεις που θα αρέσουν και στους δύο και αυτό κάνετε, φροντίζετε δηλαδή ο χρόνος που περνάτε μαζί να είναι σα λούνα παρκ. Απολαύστε το!

Αν είσαι αδέσμευτος/η με το ξεκίνημα του χρόνου κάνεις μία ενδοσκόπηση σχετικά με το τι συνέβη στην ερωτική σου ζωή τον περασμένο χρόνο. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να είναι απογοητευτικά, γι’ αυτό αποφασίζεις να αλλάξεις στάση. Για σένα αυτό που μετράει το 2019 είναι να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε καταλαβαίνει και θέλει, όσο κι εσύ αυτόν. Η αλήθεια είναι πως το 2019 μπορείς να συναντήσεις αυτόν τον άνθρωπο, αρκεί να ψάχνεις στα σωστά μέρη. Η προοπτική να δημιουργήσεις κάτι ισχυρό και σταθερό αυτό το χρόνο είναι ορατή και πολλές φορές θα σου δίνεται η αίσθηση πως δημιούργησες την ιδανική σχέση με τον ιδανικό άνθρωπο. Η πιθανότητα να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό είναι μεγάλη, αρκεί να κρατήσεις έξω από τη σχέση σου όλους εκείνους τους παράγοντες που μπορούν να σε κάνουν στην καθημερινότητά σου παράξενο, έξω από τη σχέση. 

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Ωροσκόπος Παρθένος – Το άγγιγμα της τελειότητας

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Παρθένο, προσεγγίζουν τον κόσμο μέσα από την πνευματ ...

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αγγελική

…Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να διορθωθούν όταν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις.

Κατερίνα

Αν νοιώθεις ότι στην ζωή σου όλα είναι στάσιμα στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας σου, είμαι εδώ για να συμβουλεύσω και να σε καθοδηγήσω πώς να αλλάξεις την ζωή σου και να έλξεις όλα αυτά που εσύ επιθυμείς

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Το άρωμα του ανθρώπου λέει για τη δυναμικότητά του!!

Αυτή η είδηση μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργη – Η μύτη σας μπορεί να είναι καλύτερο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Διασκέδαση με τον φίλο σας!!

Όταν πρόκειται να σκεφτείτε πράγματα διασκέδασης με τον φίλο σας, γιατί είναι τόσο δύσ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μοναδική Γη

Η Γη μας είναι ένας απόλυτα μαγικός πλανήτης, όπου τα θαύματα υπάρχουν κατά δεκάδες χι ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//