Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και ίσως κάνετε μια νέα αρχή ή μια νέα κίνηση με εφορίες ή κληρονομικά και θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε αρκετά με το ταίρι σας σήμερα και θα επιλύσετε θέματα από το παρελθόν ίσως και σε ένα κοινωνικό επίπεδο.Οι αδέσμευτοι θα απασχοληθείτε με μια σημαντική έλξη μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να κάνετε κινήσεις για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα ή κάποιες εκκρεμότητες  και θα τα καταφέρετε παρόλο που θα κουραστείτε ή θα αγχωθείτε αρκετά.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε με αποτελεσματικότητα με το ταίρι σας αλλά να σταθεροποιήσετε και την επικοινωνία σας με τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι ίσως προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση σήμερα.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το εξάγωνο Ηλίου-Δία  που θα βελτιώσει τη διάθεσή σας και ίσως να σας φέρει κάποια γνωριμία που θα σας ευνοήσει ενώ το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα ίσως να σας φέρει  μια σημαντική επιτυχία.

Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη  επίσης ίσως να σας φέρει επιστροφές σε συνεργασίες αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν ενώ το εξάγωνο του με τον Άρη ίσως να σας φέρει και προτάσεις από παλιούς συνεργάτες.

Ο Άρης θα περάσει στον Κριό στις 25.05  και ίσως θελήσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά και οφειλές ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28.05 θα ευνοήσει την επικοινωνία σας αλλά ίσως και νομικά θέματα και κάποια σχέδιά σας.Η σύνοδος Άρη-Δία στο τέλος της εβδομάδας ίσως να σας φέρει ένα ξεκίνημα οικονομικό ή συναισθηματικό.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε κάποια βελτίωση ή ευκαιρίες στα οικονομικά σας ίσως και μέσα από έσοδα της καριέρας σας ενώ ίσως να πετύχετε και υποστήριξη από συνεργάτες .Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε επίσης βελτίωση στα οικονομικά σας και στην επικοινωνία με το περιβάλλον σας ενώ προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχετε και κάποια επιτυχία σε νομικά θέματα ή κάποια οικονομική συμφωνία.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε κάποια βελτίωση στη συναισθηματική ζωή με το ταίρι σας ή και έσοδα που ίσως να αυξηθούν στα οικονομικά από το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε κάποια γνωριμία και να νιώσετε έντονη έλξη με κάποιο πρόσωπο μέσα από το περιβάλλον σας.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε αρκετή ηρεμία αυτή την εβδομάδα και θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε κάποια εύνοια και ευκαιρίες που ίσως να υπάρχουν στην καθημερινότητα και την εργασία σας ωστόσο δεν θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

Οι αδέσμευτοι επίσης θα είστε αρκετά ενεργοί σε γνωριμίες μέσα από την εργασία ή την καθημερινότητά σας αλλά δεν θα έχετε κάτι σημαντικό αυτή την εβδομάδα.

Του 3ου δεκαημέρου

Μπορεί να κουραστήκατε αρκετά το προηγούμενο διάστημα και να είστε πιεσμένοι ωστόσο από την αρχή αυτής της εβδομάδας θα έχετε κάποια επαγγελματική επιτυχία ή εύνοια σε κάποια σημαντική συνεργασία και επίσης θα καταφέρετε να επανεξετάσετε κάποια σχέδιά σας ή να έχετε δεύτερες ευκαιρίες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα χαρείτε με το ταίρι σας από κάποια επιτυχία των παιδιών σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε επιτυχία με μια γνωριμία και ίσως να νιώσετε αρκετό πάθος για κάποιο άτομο.

Μάιος 2022

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την επιρροή της Νέα Σελήνης στον Ταύρο και Ηλιακή έκλειψη που ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να ξεκαθαρίσετε με νομικά θέματα από το παρελθόν ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα ευνοήσει κάποιους από εσάς με τύχη σε σχέσεις και συνεργασίες.Ο Ερμής στους Διδύμους θα ευνοήσει συζητήσεις και σχέδια στον τομέα της καριέρας σας που ωστόσο με την αναδρομή του στις 11.05 ίσως να φέρει καθυστερήσεις και ανατροπές.

Η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό στις 02.05 και θα ευνοήσει τα οικονομικά που ίσως μοιράζεστε με συνεργάτες ενώ το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα στις 04.05 ίσως να φέρει κάποια σημαντική συνεργασία για κάποιους από εσάς.Στις 11.05 θα περάσει και ο Δίας στον Κριό και θα ευνοήσει οικονομικά και κληρονομικά θέματα ωστόσο στις 16.05 η Σεληνιακή έκλειψη σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως να σας βάλει κάποιους περιορισμούς στις μετακινήσεις σας ,στην επαφή με αδέλφια ή το κοντινό σας περιβάλλον αλλά ίσως και σε θέματα νομικά που αφορούν την εργασία σας.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Ταύρο από τις 23.05 και ίσως να φέρει και πάλι κάποια επανεξέταση για το θέμα που ίσως να έχει δημιουργηθεί ωστόσο μάλλον θα βρείτε λύσεις με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα στις 25.05 .Ο Άρης θα περάσει στον Κριό και θα ευνοήσει και πάλι οικονομικά ενώ η σύνοδος Δία-Άρη στις 29.05 ίσως να φέρει κάποια επιτυχία μέσα από κάποιο συνεργάτης σας.Η Αφροδίτη θα έχει περάσει στον Ταύρο στις 28.05 και θα έχετε περισσότερη εύνοια σε οικονομικά ίσως και από το εξωτερικό ή το δημόσιο ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30.05 ίσως να σημάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για εσάς.

Α  ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από την αρχή του μήνα θα ασχοληθείτε αρκετά με την καριέρα σας και ίσως να κάνετε και συζητήσεις ώστε να έχετε κάποια καλύτερη θέση ή να έχετε κάποια εξέλιξη ωστόσο ίσως μετά τις 11.05 να έχετε κάποιες καθυστερήσεις αλλά ίσως και κάποιες προσωπικές αμφιβολίες.Κάποιοι ίσως όμως να έχετε και προτάσεις από παλιούς συνεργάτες ενώ προς το τέλος του μήνα ίσως να κάνετε πολλοί από εσάς ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα οικονομικά σας θα ευνοηθείτε από την αρχή του μήνα ωστόσο σημαντική βελτίωση ίσως να υπάρχει από τις 11.05 και μετά που ίσως να καταφέρετε να έχετε έσοδα από  χρήματα που μοιράζεστε με συνεργάτες ή θα υπάρχει κάποια βελτίωση οικονομική στο ταίρι σας.Επίσης κάποιοι ίσως να καταφέρετε να κάνετε έναν ευνοϊκό διακανονισμό σε κάποιες οφειλές ενώ δεν αποκλείεται να ευνοηθείτε και από κάποιο ακίνητο ή κληρονομιά.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με αρκετή ένταση στις συνεργασίες σας ενώ ίσως να προκύψουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή καταστάσεις που θα αφορούν θέματα νομικά,ταξίδια ή κάποια σχέδιά σας.Από τις 20.05 και μετά ίσως τα πράγματα να ηρεμήσουν και να βρείτε κάποιες ισορροπίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και με τα οικονομικά θα υπάρχει κάποια ένταση στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας ενώ στις 05.05 ίσως να έχετε κάποιες ξαφνικές εξελίξεις ή κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να διαχειριστείτε.Από τις 20.05 και μετά τα πράγματα ίσως να ηρεμήσουν και να καταφέρετε να βρείτε κάποιες ισορροπίες σε οικονομικά με τρίτους ή να χρειαστεί εσείς να ενισχύσετε μια σχέση ή μια συνεργασία.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά ειδικά εάν θέλετε να προχωρήσετε σε κάποιες συνεργασίες ενώ ίσως να έχετε και κάποιες προτάσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια σημαντική συνεργασία ή συμφωνία.Ωστόσο από τα μισά του μήνα και μετά ίσως να έχετε κάποια εμπόδια ή εντάσεις με κάποιους συνεργάτες ενώ ίσως να πάρετε και κάποια απογοήτευση από υποσχέσεις που σας είχαν δώσει ή από κάποια σχέδια που ίσως να ακυρωθούν.Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα βελτιωθούν και ίσως να βρείτε λύσεις .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά ευνοϊκά στην αρχή του μήνα και ίσως να έχετε έσοδα από συνεργασίες ενώ ωστόσο ίσως να προκύψουν κάποιες ζημιές στο μεταφορικό σας όχημα που ίσως να σας πιέσουν αλλά και ίσως να έχετε αρκετά έξοδα από τα μισά του μήνα και μετά που θα σας κάνουν να έρθετε σε αντιπαραθέσεις .Επίσης χρήματα που μοιράζεστε με συνεργάτες αλλά και με τις σχέσεις σας ίσως να σας φέρουν κάποιον εκνευρισμό και ενώ θα βρείτε κάποιες λύσεις θα δυσκολευτείτε και προς το τέλος του μήνα για θέματα οικονομικά.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει έχοντας έντονη επιρροή από τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και Ηλιακή έκλειψη και κάποιοι ίσως να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία ίσως και σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε ενώ ο Άρης που θα βρίσκεται στους Ιχθύς ίσως να φέρει σου δεσμευμένους κάποια ένταση και διαφωνίες ίσως και για οικονομικά θέματα.Ωστόσο θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί με τον Ερμή στο ζώδιό σας ενώ γυρίζοντας ανάδρομος στις 11.05 ίσως να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας ή να κάνετε κάποια αναδρομή ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να επιστρέψετε σε μια σχέση ή και να έχετε επιστροφές από το παρελθόν.

Κάποιοι από εσάς ωστόσο θα έχετε μεγάλη εύνοια από τις αρχές του μήνα σε νέες και τυχερές γνωριμίες ενώ και οι δεσμευμένοι θα είστε αρκετά καλά συναισθηματικά ,με το ταίρι σας με αρκετή ζεστασιά και συναίσθημα.Ωστόσο η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 ίσως να φέρει κάποιες εμπόδια,δυσκολία στην επικοινωνία μέσα στην καθημερινότητα αλλά και κάποια ψυχρότητα που θα είναι ικανή να σας απομακρύνει.

Τα πράγματα θα βελτιωθούν κάπως προς το τέλος του μήνα ωστόσο κάποιοι και πάλι ίσως να πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις που δεν θα σας αρέσουν.Ωστόσο οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε κάποια παθιασμένη γνωριμία ενώ κάποιοι από εσάς του 1ου δεκαημέρου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30.05 ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Έτος 2022

Πολύ σημαντική θα είναι με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς το πέρασμα του Δία στους Ιχθύς και τον 7ο σας οίκο που θα σας φέρει εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς και νέες γνωριμίες που θα σας ευνοήσουν ενώ η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα θα ευνοήσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο που θα σας φέρει μια εκπλήρωση ονείρων σε κάποια σχέση ή συνεργασία.Επίσης και ο Δίας στον Κριό θα σας ευνοήσει σε οικονομικά θέματα και θα βελτιώσει τα έσοδά σας από τις 12.05 μέχρι και τις 29.10.

Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας σε δημιουργικότητα και επαγγελματικά .

Θα έχετε υποστήριξη επίσης και από τον Ουρανό σε θέματα με το εξωτερικό αλλά και κάποια συνεργασία και παρόλο που εσείς περισσότερο του 2ου δεκαημέρου θα έχετε πίεση στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και εύνοια αν είστε προγραμματισμένοι.

Ο Κρόνος θα πιέσει το 2ο και το 3ο δεκαήμερο που θα έχετε αρκετή πίεση και τρέξιμο στην καθημερινότητά σας αλλά θα πάρετε και ικανοποίηση αν χειριστείτε με σοβαρότητα τις καταστάσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου Σκορπιού θα σας επηρεάσουν στον άξονα 3ου-9ου και θα πρέπει να προσέξετε ότι έχει σχέση με τις μετακινήσεις σας,το μεταφορικό σας όχημα,ταξίδια,συμφωνίες.τη σχέση σας με συγγενείς και αδέλφια αλλά και με το κοντινό σας περιβάλλον.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα ευνοηθείτε από τον Δία μέχρι και τις 12.02 που θα σας ευνοήσει σε νέες συνεργασίες,γνωριμίες αλλά και καλύτερη έκβαση σε οικογενειακά θέματα ενώ ο Δίας στον Κριό από τις 12.05 μέχρι και τις 29.10 θα αυξήσει τα εισοδήματά σας ή τα εισοδήματα συνεργατών ή συντρόφων που θα σας ευνοήσουν ενώ κάποιοι ίσως να πάρετε και κάποια κληρονομιά.Ο Κρόνος δεν θα βρίσκεται πια στο δεκαήμερο σας και κάποιοι ίσως να πάρετε αναγνώριση μέσα στην εργασία σας αν έχετε δουλέψει σοβαρά ενώ δεν θα έχετε και σοβαρά εμπόδια στην εργασία σας ή στην εύρεση μιας εργασίας.Οι εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν περισσότερο θα είναι αυτή της 30.04 και 25.10.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε αρκετό τρέξιμο μέσα στην καθημερινότητά σας με τον Κρόνο να σας επηρεάζει από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τις 10.03 αλλά και από τις 10.09-03.12 ενώ το τετράγωνο με τον Ουρανό ίσως και να σας δίνει ακόμη και δύο εργασίες που θα πρέπει να διεκπεραιώσετε.Ο Δίας επίσης στους Ιχθύς από 10.02 έως και 20.03 θα σας ευνοήσει σε νέες σχέσεις και συνεργασίες ενώ το εξάγωνο του με τον Ουρανό στις 18.02 θα φέρει μια ξαφνική ευκαιρία για εσάς,μια πρόταση συνεργασίας,εύνοια από την οικογένειά σας αλλά και από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.Κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποια νέα ερωτική γνωριμία ή να προχωρήσετε σε κάποια ξαφνική δέσμευση που θα είναι αρκετά θετική για εσάς.Οι εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν θα είναι η Ηλιακή έκλειψη στις 30.04 και η Σεληνιακή έκλειψη στις 08.11.22.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα επηρεαστείτε από το πέρασμα του Δία από τις 20.03 μέχρι και τις 10.05 που θα σας φέρει επίσης σημαντική εύνοια και νέους ανθρώπους στη ζωή σας ενώ καθοριστική θα είναι η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα στις 12.04  που θα έχει αρχίσει να σας ευνοεί πολύ πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.Θα έχετε λοιπόν πραγματοποίηση ονείρων σε κάτι που περιμένατε ,μια ιδανική συνεργασία ή σχέση ή μια πρόταση που την ονειρευόσασταν αλλά δεν πιστεύατε ότι θα γίνει στην πραγματικότητα.Ωστόσο επειδή ο Δίας –Ποσειδώνας ίσως να φέρει και απογοητεύσεις θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και να κρίνετε τις αποφάσεις και τα άτομα που θα έρθουν στη ζωή σας με ρεαλιστικά κριτήρια.Ευτυχώς ο Κρόνος θα βρίσκεται από 10.03-10.09 στο 3ο δεκαήμερο του Υδροχόου και θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και θα σας συγκρατήσει ή θα σας δώσει την ανάλογη σοβαρότητα.Ο Πλούτωνας επίσης θα συνεχίσει να επηρεάζει τις τελευταίες πέντε μοίρες του ζωδίου σας και θα σας υποστηρίζει στα δημιουργικά σας σχέδια  ενώ το εξάγωνο του με τον Δία στις αρχές Μαΐου θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική αναγνώριση για εσάς.Η έκλειψη που θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας θα είναι η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 που θα σας δώσει νέες προοπτικές αλλά θα πρέπει να κουραστείτε αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η χρονιά θα ξεκινήσει με αρκετή κούραση και ένταση για εσάς αφού ο Άρης θα βρίσκεται στον Τοξότη αλλά και θα κλείσει με αρκετή κούραση αφού ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα από τις 20.08 μέχρι και το τέλος της χρονιάς και θα φέρει αρκετό τρέξιμο και κούραση μέσα στην καριέρα σας.Μάλιστα από τις 30.10 μέχρι και το τέλος του 2022 θα είναι ανάδρομος και θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για την καριέρα σας ενώ θα πρέπει να βρείτε τρόπους να κατεβάσετε λίγο τους ρυθμούς των μετακινήσεών σας και των επαφών σας .

Ωστόσο ο Άρης στον Αιγόκερω θα είναι πολύ ευνοϊκός αφού θα μπορούσε να σας ευνοήσει με μια νέα συνεργασία ενώ στη συνάντησή του με τον Πλούτωνα θα σας φέρει σημαντική υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο και μια συνεργασία στις 03.03.Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 07.03 -14.04 θα έχετε αρκετή ένταση και τρέξιμο επίσης στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας ενώ στις 05.04 κάποιοι του 1ου δεκαημέρου ίσως να ακυρώσετε μια συμφωνία.

Ο Άρης στους Ιχθύς θα φέρει επίσης πραγματοποίηση σχεδίων ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες σας ειδικά όταν ο Άρης συναντήσει  τον Ποσειδώνα  στις 17.05.Πολύ θετικό επίσης θα είναι το διάστημα από 05.07-20.08 με τον Άρη στον Ταύρο που εκτός από εσάς του 2ου δεκαημέρου που θα έχετε αρκετή κούραση οι υπόλοιποι θα έχετε εύνοια σε ταξίδια και ίσως μια επαγγελματική συμφωνία με το εξωτερικό.Του 2ου ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τα ταξίδια και τις μεγάλες μετακινήσεις.Επίσης ο Κρόνος θα φέρει αρκετή δουλειά μέσα στην χρονιά για το 2ο και το 3ο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η χρονιά θα ξεκινήσει με την ανάδρομη Αφροδίτη στον 5ο σας οίκο των ερωτικών σας και πολλοί μέχρι και τις 29.01 που η Αφροδίτη θα γυρίσει ευθύδρομη ίσως να έχετε επιστροφές από το παρελθόν ωστόσο αν θελήσετε να κάνετε μια επανασύνδεση καλό θα είναι να την προχωρήσετε με την Αφροδίτη ευθύδρομη.Από το Φεβρουάριο επίσης θα ξεκινήσει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω που θα φέρει νέες καταστάσεις στον ερωτικό σας τομέα ή μια νέα ερωτική σχέση μέχρι και τις 05.03.

Ο Δίας θα έχει επίσης ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο των σημαντικών σχέσεων και θα φέρει μέχρι και τις 10.05 επισημοποίηση και βελτίωση στις μόνιμες σχέσεις του ζωδίου σας  και με το εξάγωνο του με τον Ουρανό στις 18.02 ξαφνικές και ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή ενώ στις 06.03 ίσως να φέρει και πάλι μια σημαντική γνωριμία για εσάς του 2ου δεκαημέρου.Επίσης η σύνοδος τους Δία –Ποσειδώνα θα μπορούσε να φέρει σε κάποιους από εσάς το σύντροφο των ονείρων σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και έναν ονειρικό γάμο.

Η Αφροδίτη από τις 05.04 στους Ιχθύς θα τονίσει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή και στις σχέσεις και στις 27.04 που θα συναντήσει τον Ποσειδώνα αλλά και στις 30.04 που θα συναντήσει τον Δία θα σας δοθεί η ευκαιρία να νιώσετε συναισθήματα που δεν τα έχετε νιώσει στο παρελθόν.Επίσης η Αφροδίτη στον Καρκίνο από 18.07-11.08 θα είναι ευνοϊκή για εσάς που μπορεί να κάνετε γνωριμίες και ερωτικές σχέσεις μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ενώ και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας ομορφύνει και θα σας φέρει γνωριμίες από 05.09-28.09.Ωστόσο προσέχετε νέες ξαφνικές  γνωριμίες με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από 23.10-15.11 γιατί  μπορεί  να σας βάλουν σε μπελάδες.

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο, Και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Ωροσκόπος Παρθένος – Το άγγιγμα της τελειότητας

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Παρθένο, προσεγγίζουν τον κόσμο μέσα από την πνευματ ...

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Γιάννης Φοξ

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Μαντώ

Είμαι η Μαντώ και από μικρή ηλικία ανακάλυψα ότι είχα το χάρισμα της ενόρασης. Ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι πολύ δυνατή στην πρόβλεψη και στην ενόραση. Πάντα προτιμώ να χρησιμοποιώ στις προβλέψεις μου αρ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Βασικές συμβουλές για γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν !

Μπορεί να βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από φίλους, Οικογένειες και συναδέλφους που όλο ...

Σχέσεις - Αγάπη

«Νιώθω να μην είμαι επιθυμητή από τον άντρα μου. Φταίνε τα κιλά μου;»

Νιώθω ότι τον τελευταίο καιρό δεν είμαι επιθυμητή από τον άνδρα μου στο ερωτικό κομμάτ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η ενεργειακή στέγαση !

Όταν κάνουμε μία πνευματική-εσωτερική-μαγική τελετή, Πρέπει να ξέρουμε πως βρισκόμαστ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u