Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Απριλίου 2020

Δώσε προσοχή σε θέματα εργασιακά σήμερα, με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε σύγκρουση με τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Η Σελήνη από το ζώδιό σου εναρμονίζεται με τη σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε χρησιμοποίησε το ένστικτό σου για να αποφύγεις δύσκολες καταστάσεις. Μην υποπέσεις όμως σε παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά, με τη Σελήνη σε όψη αντίθεσης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.Αύριο

7 Απριλίου 2020

Είναι μια υπέροχη ημέρα για να βάλεις σε τάξη θέματα εργασίας και καριέρας, με τη Σελήνη από τον Ζυγό σε αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη από τους Διδύμους αλλά και τον Άρη από τον Υδροχόο. Προχώρησε δυναμικά και διεκδίκησε όσα σου αναλογούν, ειδικά όσο αναφορά χρήματα. Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   5/4 – 12/4/2020

Γεμάτοι ενέργεια, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είστε στο ξεκίνημα της εβδομάδας εσείς οι Παρθένοι.

Την Κυριακή θα είστε επιρρεπείς στις σπατάλες μέσω διαδικτύου .

Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα σας υπόσχεται ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα φέρει αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα ανατρέψει την ρουτίνα σας , ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας ωθήσει να χειραγωγήσετε τις επιθυμίες του / της συντρόφου σας.

Την Τετάρτη η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βάλει στη διαδικασία να δείτε τι πραγματικά έχει αξία για εσάς, ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα επαναφέρει το χαμόγελο και την επικοινωνία στην σχέση σας με τον / την σύντροφο σας.

Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις σας.

Την Παρασκευή θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με φίλους.

Το Σάββατο η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ την ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που  θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με πιο αποτελεσματικό τρόπο τις απαιτήσεις της δουλειάς σας.

Ενώ την Κυριακή θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας.

Ερωτικά

Χρειάζεσαι επειγόντως μία ανανέωση και επιδιώκεις να τη φέρεις στη ζωή σου είτε βελτιώνοντας τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η, είτε εξετάζοντας το ενδεχόμενο μιας νέας προοπτικής σε αυτήν εάν είσαι ελεύθερος/η. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να αποφύγεις την παθητική στάση που διατηρούσες το περασμένο διάστημα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η κάνεις προσπάθειες για την ανανέωση που χρειάζεστε σα ζευγάρι. Μπορεί στην αρχή να δυσκολευτείς λίγο, δεδομένου ότι δεν είσαι άνθρωπος της δράσης, όμως κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα διαπιστώσεις πως κάποια πράγματα θα γίνονται πιο εύκολα απ’ ότι πριν. Άφησε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει και προσπάθησε να αποφύγεις την παθητικότητα που σε κρατάει συνήθως πίσω.

Αν είσαι αδέσμευτος/η επιδιώκεις τις αλλαγές, οι οποίες ξεκινάνε πρώτα από μέσα σου. Σιγά σιγά καταφέρνεις να τις πετύχεις, ξεκινώντας από τη σκέψη σου και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά ζητήματα. Τουλάχιστον γι’ αυτήν την εβδομάδα γίνεσαι πιο ρεαλιστής/ρια και προσεγγίζεις τις νέες προοπτικές που παρουσιάζονται στη ζωή σου με μεγαλύτερη προσοχή. Κάτι νέο ή και κάτι παλιό έρχεται να σου αναστατώσει τη ζωή και οφείλεις, εκτός από το συναίσθημα, να επιστρατεύσεις και τη λογική.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Η έντονη κινητικότητα του Απριλίου μπορεί να σε κουράσει, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να δεχτείς ως αναγκαίο κακό. Τα απωθημένα σου, που πηγάζουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες, σου χτυπούν την πόρτα και πρέπει να βρεις το σωστό timing προτού ανοίξεις. Αν συνεχίσεις να εργάζεσαι με επιμονή, μεθοδικότητα και επικέντρωση στο στόχο σου, σε συνδυασμό και με μία έντονη εύνοια που δέχεσαι τώρα, η επιτυχία είναι δεδομένη.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα οι αντοχές σου είναι τεράστιες, δουλεύεις άπειρες ώρες και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από συναδέλφους και ανώτερούς σου. Λαμβάνεις έτσι μία δύναμη στον εργασιακό χώρο που λειτουργεί ως μαγιά για τα επόμενα επιτεύγματά σου.

Στον οικονομικό τομέα βλέπεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται σημαντικά, κάτι που φυσικά προκύπτει από την επιμελή και μεθοδική σου εργασία, όμως την αύξηση αυτή θα πρέπει να την περιμένεις προς το τέλος του μήνα κυρίως. Υπομονή λίγο ακόμα, λοιπόν.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεσαι σε μία φάση που δυσκολεύεσαι να μείνεις αδρανής. Ο ανταγωνισμός που σου εκδηλώνεται μπορεί να γίνει δημιουργικός, αλλά θα πρέπει να τον διαχειριστείς σωστά και να τον αξιοποιήσεις, προκειμένου να γίνεις καλύτερος/η. Είναι σημαντικό να είσαι γρήγορος/η στη δουλειά σου, όμως θα πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις το γρήγορα από το βιαστικά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως  η ατσάλινη αντοχή που έχεις είναι πολύ χρήσιμη αυτό το διάστημα, καθώς ο μήνας προχωρά και είναι τώρα εφικτό να πετύχεις αύξηση των εισοδημάτων σου, αρκεί να είσαι προσηλωμένος/η και 100% εκεί με τη φυσική σου παρουσία. 

3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα εργάζεσαι ιδιαίτερα σκληρά και η ενέργειά σου, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, φαίνεται ότι είναι ανεξάντλητη. Η επιμονή με την οποία “κυνηγάς” τις φιλοδοξίες σου αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας και μόνο αν κάνεις κάποιο κραυγαλέο παραστράτημα, κάτι τέτοιο δε θα είναι εφικτό.

Στον οικονομικό τομέα η προσήλωσή σου στην αύξηση της ισχύος σου σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αύξηση των εσόδων σου, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Τα οικονομικά σου ευνοούνται σημαντικά, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις, με μέτρο πάντα, και την τύχη σου. 

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας σοβαρής και διεξοδικής ανασκόπησης των αισθηματικών σου ζητημάτων, αφού τώρα βάζεις κάτω από το μικροσκόπιο όλα τα κακώς κείμενα των περασμένων σχέσεών σου, είτε ευθυνόσουν εσύ για αυτά, είτε όχι, με σκοπό να αλλάξεις τις συμπεριφορές εκείνες που σε οδήγησαν σε αυτά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η στοχεύεις σε μία πιο στέρεη και σταθερή σχέση και εργάζεσαι εντατικά γι’ αυτό μέσα στον Απρίλιο, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει το επόμενο επίπεδο στο δεσμό σας, όποιο κι αν είναι αυτό. Ψυχικά, διανοητικά και συναισθηματικά εσύ και ο/η σύντροφός σου βρίσκεστε σε πλήρη αρμονία και καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να κάμψει το ρομαντισμό και την ειλικρινή αγάπη που έχετε μεταξύ σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θα χρειαστεί να παλέψεις για να κατευνάσεις τα αρνητικά συναισθήματα που θα σου ξυπνήσει ένα πρόσωπο που θα επανεμφανιστεί στη ζωή σου, αφού φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει, όπως νόμιζες. Ωστόσο, είσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου και δεν επιτρέπεις σε αυτό να καθορίσει την πορεία σου στο εξής, κάτι που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις, αφήνοντας τελικά πίσω σου ό, τι σε πλήγωσε.

Έτος 2020

Με την έκλειψη του Ιανουαρίου  μπορεί να αισθανθείτε πιο κοντά με τους φίλους που έχετε μια καλή, υγιή σχέση. Επίσης μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερο ρόλο σε μια ομάδα, ή να αφήσετε κάποια άλλη ομάδα, επειδή δεν σας ενθουσιάζει πλέον.

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος προς τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ανασφάλεια με τα όνειρά σας για το μέλλον. Μπορεί να κινείστε με την αίσθηση ότι είστε στο σωστό δρόμο και να απογοητευτείτε, αν αντιληφθείτε το αντίθετο.

Μην εγκαταλείψετε τον “αγώνα”σας! Μπορεί επίσης αυτό να γίνει  με φίλους  η και ομαδικές δραστηριότητες. Μην αντιδράσετε με άσχημο τρόπο για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Μπορεί να θέλετε να εργαστείτε για μια αλλαγή,  που δεν μπορεί να γίνει την δεδομένη στιγμή  ή να αντιμετωπίσετε αλλαγές στις οποίες πρέπει να προσαρμοστείτε. .

Μπορείτε να επαναστατήσετε αν αισθάνεστε πως κάποιος ή κάτι, προσπαθεί να σας κλείσει σε ένα κουτί.  Μια ηλιακή έκλειψη υπάρχει στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου.  Κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, σκέφτεστε πως μπορεί να είναι καλό να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες σε έναν φίλο ή μια ομάδα, που εργάζονται για έναν παλιό στόχο, μια παλιά αλλαγή , ή ανήκουν σε κάτι νέο και ανεξάρτητο.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(24 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς τη συνηθισμένη αναστάτωση που συχνά προκαλούν οι μεγάλες αλλαγές. Με ενθουσιασμό  μπορείτε να εκφράσετε μια πιο διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να συναντήσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους από διαφορετικά “καρτέλ”. Ακόμη και οι σχέσεις με  συνεργάτες που είστε καιρό μαζί, μπορούν να ωφεληθούν από τις πρωτοπόρες και διαφορετικές επιθυμίες σας.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου 2020: Ο Δίας είναι σε  τρίγωνο με το 10ήμερο σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019.  Διαδραματίζεται μια εποχή καλής τύχης, καλών συναισθημάτων και ευημερίας. Οι Ευκαιρίες που ανοίγονται είναι πολλές και σας  περιμένουν. Τώρα καλείστε να δείξετε, την πρακτική πλευρά της καλοτυχίας, αφού ο Αιγόκερως που επηρεάζει την έλευση του Δία, “γειώνει”κατά κάποιο τρόπο την τύχη.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Πολύ καλή έκλειψη για την καταξίωση σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου 2019  δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για μια καλύτερη εξέλιξη, φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, γίνεται στον οίκο των φίλων και των ομαδικών εργασιών. Εταιρείες, σύλλογοι και όμιλοι, συγκαταλέγονται σε αυτήν την ομάδα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 12 Σεπτεμβρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα φέρει στο φως υποθέσεις  δημιουργιών και των παιδιών. Επομένως, επικρατεί μια καλή εξέλιξη σε υποθέσεις παιδιών και δημιουργιών, με την συνδρομή σας, αλλά και ανθρώπων με κύρος.

Όλο το χρόνο: Ο Ποσειδώνας απέναντι από τον 10ήμερο σας, δίνει πληροφορίες για την πραγματική ταυτότητά σας. Μπορείτε να προβάλλετε ορισμένα ιδανικά ή ιδιότητες σε ανθρώπους ή καταστάσεις που ίσως θέλετε, αλλά δεν είναι πραγματικά αληθινές. Αυτή η συνειδητοποίηση μπορεί να είναι δύσκολο να χειριστεί λόγω της δυσπιστίας, του φόβου ή της σύγχυσης. Η ομιχλώδης φύση του Ποσειδώνα, δεν “επιτρέπει”να αντιληφθείτε μια κατάσταση, 100%.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Η θετική παρουσία του Δία, ωφελεί σε έμπνευση για κάποια πιθανή ευρεσιτεχνία, ή γενικότερα πρωτοτυπία. Όσοι είναι γονείς, θα έχουν να πάρουν κάποιες ικανοποιήσεις, βλέποντας τα “βλαστάρια”τους, να βάζουν επιτυχημένους στόχους, που ως εξέλιξη, θα έχουν μια εξαιρετική απολαβή.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου είναι μια δύσκολη διαδρομή την καριέρα.  Πολλοί φαίνεται να επιβουλεύονται την θέση σας, αλλά κι εσείς νοιώθετε πως απειλήστε, ενδεχομένως από κάποιο παρασκήνιο. Οι διακυμάνσεις θα είναι αρκετές και τα αποτελέσματα άγνωστα.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου, που γίνεται στον 11ο οίκο σας, σηματοδοτεί αποκαλύψεις και αλλαγές στον τομέα των φίλων. Έτσι καθώς φαίνεται, δημιουργούνται νέες φιλίες ή αναθεωρούνται μερικές παλιές φιλικές σχέσεις, κυρίως με γυναικείο “πληθυσμό”.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας εξάγωνο Δίας, αναφέρεται σε διαφωτιστικές εποχές. Ίσως είναι η καλύτερη πλευρά, να βγάλετε την ανθρωπιστική σας τάση-όσοι έχετε-και να κάνετε συνεργασίες με ανθρώπους της ίδιας ιδέας. Αν χρησιμοποιείς τον Ποσειδώνα, στην ευαίσθητη μορφή του, αποφεύγεις πολλές κακοτοπιές..

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 22 Σεπτεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας τρίγωνο με το 10ήμερο σας,  σας φέρνει  ένταση,  αντοχή και πάθος.  Μια ακραία ώθηση στο επίπεδο του “εγώ” και  σας δίνει τρομερή προσωπική δύναμη και επιρροή. Επαφές με πρόσωπα ισχύος, με αρμονική συνεργασία, προς έναν κοινό στόχο.

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το 10ήμερο σας, σας καλεί σε οργάνωση κι ευθύνη. Ευτυχώς, αυτά τα στοιχεία, δεν είναι άγνωστα σε εσάς, οπότε έχετε μια ευκολία, στο να ακολουθήσετε τις “εντολές”του αυστηρού Κρόνου. Η σταθερή πρόοδος, είναι χαρακτηριστικό του πλανήτη.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 ολοκληρώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Δίνει αποφασιστικότητα και επιμονή για σημαντική προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πρόκειται για μια εποχή για μια σκόπιμη, καλά εξεταζόμενη αλλαγή. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για να ευημερήσει τα επόμενα χρόνια.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με  Πλούτωνα, με ολοκλήρωση της όψης στις 4 Απριλίου, σας προετοιμάζει για μεγάλα πράγματα, σε ότι αφορά την εξέλιξη που επιθυμείτε με πάθος. Η έντονη προσπάθεια και η καλή τύχη, είναι δυο παράγοντες που αυτήν την περίοδο “συνεργάζονται”στενά.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας με τον Πλούτωνα ξανά, φέρνει την τάση να γίνω “αυτοκράτορας”όποτε θέλω εγώ. Αν χρησιμοποιηθούν αυτές οι δύο δυνάμεις με σύνεση και σοφία, μπορείτε να παρασύρετε έναν “λαό”σε εύνοια και καλή τύχη.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα δίνει εποχή με τεράστιες προοπτικές επιτυχίας, προδιαγράφοντας καλές διαδρομές προς την επιτυχία!

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Μικρά λευκά ψέματα…

Υπάρχουν φορές που «τα μικρά λευκά ψέματα» μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια θα ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γυναίκα Λέων: Μία και να καίει!!

Πώς είναι στην αγάπη και τον έρωτα αυτό το παράξενο πλάσμα – η γυναίκα Λέων – που είνα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ανθρώπινο Σώμα !

Πόσα σώματα έχει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος δεν έχει μόνο το φυσικό του σώμα, αλλά διαθέτει ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u