Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Απριλίου 2019

Γενικά

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και  τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να ασχοληθείτε με τις αγαπημένες αθλητικές σας δραστηριότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε αυτοί που θα κερδίσετε στο παιχνίδι του φλερτ.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να μη θέλετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα της ημέρας και γι αυτό οργανώστε μία έξοδο με φίλους αγαπημένους ή με τον άνθρωπο που συνοδεύει τη ζωή σας ερωτικά. Η καρδιά σας έχει γεμίσει με ανομολόγητους πόθους, που έχουν καταπιεστεί, γιατί εσείς είστε άνθρωπος του καθήκοντος, παραγκωνίζοντας μερικές φορές τον εαυτό σας και τα “θέλω” του. Τελειώστε λοιπόν με τις υποχρεώσεις σας και ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί. Ακόμα και εκείνα που ίσως δεν τολμάτε, ούτε να πείτε ούτε να κάνετε ερωτικά. Θα δείτε ότι θα βρουν έδαφος οι προθέσεις σας.Αύριο

27 Απριλίου 2019

Γενικά

Η λέξη οργάνωση , λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σας πάει γάντι. Στην προσπάθεια σας όμως να οργανώσετε τα πάντα με τον τρόπο που εσείς πιστεύετε ότι είναι ο σωστός, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό η κρίση σας να διαψευσθεί. Ιδιαίτερα στις προσωπικές σας επαφές, αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να μην μείνετε στην εξωτερική εικόνα των ανθρώπων γύρω σας, αλλά να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι βρίσκεται πίσω από αυτή.

Ερωτικά

Δεν έχετε συνηθίσει  τον άνθρωπο που βλέπετε ερωτικά, σε τολμηρά πράγματα. Ακολουθείτε μια πιο συντηρητική τακτική κι όταν αυτό αλλάζει, τον παραξενεύετε. Μην απογοητευτείτε λοιπόν σήμερα, αν οι προθέσεις σας οι ερωτικές και τα μηνύματα που του στέλνετε, δε βρούνε ανταπόκριση. Εάν είστε μόνη ή μόνος αυτό τον καιρό και προσπαθείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες μια γνωριμία μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης, θα διαπιστώσετε πως το άτομο αυτό, δεν έχει την τόλμη να βρεθείτε και να τα πείτε από κοντά. Ο επιμένων όμως νικά και θα το καταφέρετε.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   21/4 – 28/4/2019

Τα μάτια σας δεκατέσσερα, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να έχετε  αυτή την εβδομάδα εσείς οι Παρθένοι.
Την Κυριακή μέχρι το απόγευμα, και με την βοήθεια της παρουσίας της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Ενώ μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας.
Την Μ. Δευτέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας . Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον  Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες, ενώ για αρκετούς από εσάς φαίνεται ότι εντελώς ξαφνικά θα ανοίξει ο δρόμος για το εξωτερικό. Επίσης αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι.
Την Μ. Τρίτη θα ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και την εσωτερική του διακόσμηση.
Την Μ. Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη είναι πιθανό να σας  παρασύρει σε έξοδα. Την Μ. Πέμπτη οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας και να βάλετε την σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο σε σταθερές βάσεις.
Την Μ. Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα.
Το Μ. Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό διαψεύσει τις προσδοκίες που είχατε για μια σχέση.
Ενώ την Κυριακή του Πάσχα, θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε διατροφικά ατοπήματα.

Ερωτικά

Ο Πλούτωνας, ο οποίος διελαύνει από τον 5ο Οίκο σου, των αισθηματικών, γυρίζει ανάδρομος και δεν αφήνει ανεπηρέαστους ούτε δεσμευμένος/ες, ούτε ελεύθερους/ες. Οι απαντήσεις θα πρέπει να αναζητηθούν στο παρελθόν και δεν είναι κάτι που θα μπορέσεις να αποφύγεις αν θες να βρεις λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν.

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να νιώθεις συχνά μέσα στην εβδομάδα ότι δε διανύεις το πιο τυχερό ή ευχάριστο διάστημα της ζωής σου, αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι το πόσο ουσιαστική και βαθιά είναι η αγάπη που συνδέει εσένα με το ταίρι σου. Και αυτό, τελικά, θα είναι αρκετό για να υπερνικήσεις τις όποιες δυσκολίες.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ετοιμάσου για συναρπαστικές αλλαγές, αφού τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα για να αναθεωρήσεις πάγιες απόψεις που είχες για την αισθηματική σου ζωή, οι οποίες μέχρι τώρα ενδεχομένως σε κρατούσαν πίσω. Αξιοποίησε αυτό το δώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μάϊος 2019

Γενικά

Ο Άρης στους Διδύμους (10ος Οίκος – επαγγελματικά) σε κάνει αρκετά “επιθετικό/ή” στα εργασιακά σου θέματα, κάτι που μόνο θετικά μπορεί να αποτιμηθεί, αφού η αφοσίωσή σου θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα. Προσοχή, ωστόσο, στο πώς θα συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύεις, αφού η δράση σου μπορεί να παρεξηγηθεί ως αλαζονεία στα όρια του εκφοβισμού. Προσπάθησε να υιοθετήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ, χωρίς όμως να χάνεις το focus σου.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου]

Κάνεις σχέδια για τον επαγγελματικό σου τομέα, τα οποία αποκαλύπτεις μόνο σε φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι τυφλά. Έχεις φιλοδοξίες, όμως η ανασφάλειά σου δε σου επιτρέπει να τις κυνηγήσεις. Έτσι, οι φίλοι σου αναλαμβάνουν να σου ανεβάσουν το ηθικό και να σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τα όνειρά σου.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν σπουδαίες προοπτικές για την καριέρα σου και παρ’ όλο που γνωρίζεις πώς και τι αξίζεις και πως δικαιούσαι το κάτι παραπάνω, διστάζεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Δε χρειάζεται να καταβάλεις καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκεί να συνεχίσεις να κάνετε αυτό που ξέρεις καλύτερα και να είσαι λίγο πιο ενεργητικός/ή όταν είναι απαραίτητο.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι σημαντική εύνοια, η οποία προέρχεται από τη δουλειά. Αν πιστέψεις έστω και για λίγο πως δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα περισσότερο σε οικονομικό επίπεδο, έχεις χάσει το παιχνίδι. Πίστεψε λίγο παραπάνω στις δυνατότητές σου και στην αξία σου και όλα μπορούν να συμβούν!

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου]

Ασχολείσαι ιδιαίτερα με τη συναδελφικότητα που υπάρχει στο περιβάλλον σου και παρόλο που αυτό αφορά βασικά στον εργασιακό σου χώρο, ωστόσο σχετίζεται και με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Επιπλέον σε απασχολεί η εξέλιξη των οικονομικών σου και πιο συγκεκριμένα πώς θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις μεγαλύτερα έσοδα.

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα οι πιθανότητές σου να κερδίσεις κάτι σημαντικό είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Αύξηση, προαγωγή…όλα μπορούν να συμβούν αν ξεκινήσεις να χτίζεις μέσα στο Μάιο τα θεμέλια για την επιτυχία σου. Η εξέλιξη δε θα είναι ραγδαία, οπότε οπλίσου με υπομονή.

Στον οικονομικό τομέα αναμένονται κέρδη με την προϋπόθεση ότι θα εστιάσεις σημαντικά στο να αυξήσεις την απόδοσή σου στα επαγγελματικά σου. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι η κρίση σου αρκετές φορές μέσα στο μήνα θα είναι κάπως “θολή” με αποτέλεσμα συχνά να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου]

Τα επαγγελματικά σου μαζί την οικογένεια/σπίτι θα αποτελέσουν τους δύο τομείς που θα πρωταγωνιστήσουν για σένα μέσα στο Μάιο. Εργάζεσαι πολύ και ουσιαστικά, προκειμένου να βελτιώσεις την επικοινωνία και τη λειτουργικότητα σε αυτούς τους τομείς, και το ευχάριστο είναι ότι βρίσκεις πρόσφορο έδαφος ώστε να τα καταφέρεις.

Στον επαγγελματικό τομέα η καλή λειτουργία σε βοηθά να γίνεις πιο θερμός/ή και πιο δραστήριος/α, ενώ παράλληλα θα απολαμβάνεις περισσότερο όσα συμβαίνουν στη δουλειά σου. Παρ’ όλα αυτά, σχεδιάζεις, οργανώνεσαι και προετοιμάζεσαι να κατακτήσεις τους στόχους σου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στον οικονομικό τομέα με την ίδια ευκολία που παράγεις χρήμα, το σπαταλάς και ξανά από την αρχή. Δίνεις πολλή σημασία στη λειτουργικότητα της καθημερινότητάς σου και ένα μεγάλο μέρος των παραπάνω εξόδων πηγαίνει ακριβώς εκεί: στη βελτίωση της ζωής σου σε καθημερινή βάση.

Ερωτικά

Ο Μάιος είναι ένας μήνας σοβαρής και διεξοδικής ανασκόπησης των αισθηματικών σου ζητημάτων, αφού τώρα βάζεις κάτω από το μικροσκόπιο όλα τα κακώς κείμενα των περασμένων σχέσεών σου, είτε ευθυνόσουν εσύ για αυτά, είτε όχι, με σκοπό να αλλάξεις τις συμπεριφορές εκείνες που σε οδήγησαν σε αυτά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η στοχεύεις σε μία πιο στέρεη και σταθερή σχέση και εργάζεσαι εντατικά γι’ αυτό μέσα στο Μάιο, κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει το επόμενο επίπεδο στο δεσμό σας, όποιο κι αν είναι αυτό. Ψυχικά, διανοητικά και συναισθηματικά εσύ και ο/η σύντροφός σου βρίσκεστε σε πλήρη αρμονία και καμία δυσκολία δεν είναι ικανή να κάμψει το ρομαντισμό και την ειλικρινή αγάπη που έχετε μεταξύ σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θα χρειαστεί να παλέψεις για να κατευνάσεις τα αρνητικά συναισθήματα που θα σου ξυπνήσει ένα πρόσωπο που θα επανεμφανιστεί στη ζωή σου, αφού φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει, όπως νόμιζες. Ωστόσο, είσαι πολύ καλά με τον εαυτό σου και δεν επιτρέπεις σε αυτό να καθορίσει την πορεία σου στο εξής, κάτι που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις, αφήνοντας τελικά πίσω σου ό, τι σε πλήγωσε.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Φίλε/η Παρθένε, το νέο έτος ξεκινά με μία σταθερότητα όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια και τους στόχους σου για το μέλλον. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο ήμισυ, φροντίζεις να βελτιώσεις τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους του εργασιακού σου χώρου, κερδίζοντας τη συμπάθεια όλων. Η σταθερότητα συνεχίζεται και κατά το δεύτερο ήμισυ του 2019, οπότε το κλίμα σταθερότητας και η έλλειψη μεταβολών κυριαρχούν επίσης.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες θα έχετε έναν περιορισμένο αριθμό ευκαιριών για βελτίωση της επιχείρησής σας. Μπορεί να μην είναι αμέτρητες ή οι καλύτερες, όμως αν παίξετε τα χαρτιά σας καλά, τότε μπορείτε να τις μετατρέψετε σε κάτι μεγαλύτερο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να πας κόντρα στην ίδια σου τη νοοτροπία, προκειμένου να αξιοποιήσεις αυτές τις ευκαιρίες και να ενισχύσεις την επιχείρησή σου. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα κακό έτος από άποψη παραγωγικότητας, ωστόσο θα χρειαστεί να ξοδέψεις περισσότερους πόρους (απ’ όσους θα ήθελες) για να μπορέσει να έχει έναν πρακτικά θετικό αντίκτυπο το 2019 στη δουλειά σου.

Οι άνεργοι/ες δεν αποκλείεται να συναντήσετε ευκαιρίες απασχόλησης, οι οποίες δε σας ξετρελαίνουν ως επιλογή, και μάλιστα σε τομείς που μπορεί να μην είχατε ποτέ ξανά σκεφτεί ότι θα μπορούσατε να εργαστείτε. Προς το τέλος του νέου έτους, όμως, θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα υπέρ σου, είτε με την αλλαγή συνθηκών μιας δουλειάς που δε σε γεμίζει ιδιαίτερα, είτε ακόμα και με την αλλαγή της ίδιας της δουλειάς. Ό, τι και από τα δύο και αν ισχύει, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, μόνο, ώστε να μπορέσεις να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες όταν εμφανιστούν. Εγρήγορση!


Οικονομικά

Μπορεί, όσον αφορά στα  επαγγελματικά σου να μην πλέεις και σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο τα οικονομικά σου είναι άλλη υπόθεση. Θα δεις μια μικρή αύξηση στα εισοδήματά σου, γεγονός που ενισχύεται σημαντικά από τις εξαιρετικές ικανότητές σου στην πρακτική διαχείριση, αφού η τάση σου να εξοικονομείς, θα σε βοηθήσει καταλυτικά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καταφέρνεις αυτό που σχεδόν κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει καταφέρει, και αυτό είναι να ξοδεύεις μόνο για τα απαραίτητα, γεγονός που σε προστατεύει από οικονομικές κακοτοπιές. Ταυτόχρονα, σε προετοιμάζει με τις δυσκολότερες συνθήκες, ούτως ώστε όταν έρθει η άνθιση που διακαώς περιμένεις, να μην παρασυρθείς από επιζήμιο ενθουσιασμό και αναλωθείς σε ανώφελες σπατάλες. Όχι ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα σου, αλλά μερικές φορές τείνεις να έχεις μερικά ξεσπάσματα από τη νόρμα σου, κάτι που στον τομέα των οικονομικών δεν έχεις περιθώριο να κάνεις. Βέβαια, προς το τέλος του 2019, δεν “τη γλιτώνεις” και αποκτάς μια τάση μίνι σπατάλης, κυρίως για να σε επιβραβεύσεις. Το αξίζεις, απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Το 2019 έρχεται με ένα βασικό αίτημα για σένα: κάνε πιο περιπετειώδη την αισθηματική σου ζωή. Θα νιώθεις έντονα την ανάγκη να αλλάξεις συνήθειες και δεδομένα σχετικά με τα ερωτικά σου, τα οποία για πολύ καιρό θεωρούσες θέσφατα και ακολουθούσες ευλαβικά. Είτε έχεις κάποια σχέση, είτε όχι, βρίσκεσαι το νέο έτος σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σου, κατά το οποίο χρειάζεσαι να εκπλήξεις και να εκπλαγείς.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε ανάγκη την ανανέωση της σχέσης, χωρίς ωστόσο να αλλάξετε τη συναισθηματική της δομή. Συνεχίζεις να χρειάζεσαι το βαθύτερο ψυχικό δέσιμο, συνεχίζεις να αναζητάς την ανθρώπινη επαφή που έχεις με το/τη σύντροφό σου. Το μόνο που θες και θα αλλάξεις είναι οι τρόποι και οι συνήθειες που είχατε μέχρι τώρα, και μάλιστα θα είναι μία από κοινού απόφαση, η οποία το πιθανότερο είναι να ληφθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Μπορεί να βγαίνετε περισσότερο, μπορεί να καθιερώσετε μια εντελώς δική σας νέα συνήθεια, ό, τι και να επιλέξεις να είσαι σίγουρος/η ότι θα βελτιώσει τη σχέση σου και θα κάνει το ταίρι σου να σε δει με νέα μάτια.

Οι αδέσμευτοι/ες τείνετε να είστε πιο ελεύθερα πνεύματα, όσον αφορά τη στάση σας απέναντι στις σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απεμπολείτε το ζητούμενο της τόσο σημαντικής σταθερότητας εσάς. Αυτό που χρειάζεσαι είναι περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη ελαφρότητα, περισσότερη χαρά και αυτόν το χρόνο θα εστιάσεις την προσοχή σου στο να βρεις εκείνον/η που μπορεί να στα προσφέρει όλα αυτά, είτε γιατί χαρακτηρίζεται από ελεύθερο πνεύμα, είτε έχει συλλέξει πολλές διαφορετικές εμπειρίες μέσα από τα ταξίδια του/της, ακόμα και αν δεν είναι σε θέση να σου παρέχει ταυτόχρονα και την πολυπόθητη σταθερότητα. Το άτομο αυτό είναι κοντά, κράτα τις κεραίες σου συντονισμένες.

 

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας δεν κυλάει τόσο ιδανικά όσο θα ήθελες το 2019. Οι σχέσεις σου μέσα στην δουλειά με τους συναδέλφους/συνεργάτες σου και ορισμένες αναταραχές που υπάρχουν στο σπίτι αποσπούν την προσοχή σου από την καριέρα σου, με αποτέλεσμα να να πέφτει η παραγωγικότητά σου. Πρακτικά πρόβλημα μέσα στη δουλειά δεν έχεις να αντιμετωπίσεις. Το μόνο πρόβλημα, αλλά και μάθημα για σένα αυτό το χρόνο είναι ο τρόπος με τον οποίο σε επηρεάζουν οι ανθρώπινες σχέσεις και το πως εσύ τους επιτρέπεις να “παρενοχλούν” κι άλλους τομείς στη ζωή σου. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μία διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στην καριέρα σου και τις ανθρώπινες σχέσεις, είτε είναι οικογενειακές, είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές και να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να επηρεάζεται περισσότερο απ’ όσο πρέπει, ιδιαίτερα όταν αυτή η επιρροή παρεμβαίνει και στην παραγωγικότητά σου.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η, η εικόνα είναι πολύ διαφορετική για σένα αυτό το χρόνο. Η υποστήριξη που δέχεσαι από την οικογένειά σου είναι πολύ μεγάλη και σχεδόν αναπάντεχη. Δεν είναι μόνο ψυχολογική η υποστήριξη που δέχεσαι, αλλά και οικονομική. Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στο έτος, κατά τις οποίες ενδέχεται να υστερείς σε πόρους, οι οποίοι θα βρίσκονται χάρη σε μέλη της οικογένειάς σου. Μπορεί να μη ζητάς εσύ ο/η ίδιος/α οικονομική βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα, όμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εκείνα θα συνεισφέρουν όπως μπορούν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για ένα αρκετά επικερδές έτος, ακόμα κι αν στην αρχή φαίνονται τα πράγματα δύσκολα. Ακόμα κι έτσι όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως η δουλειά σου δεν θα κινηθεί μόνη όση εύνοια κι αν δέχεσαι, κάτι που σημαίνει πως είναι απαραίτητο να δουλέψεις σκληρά και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Αν είσαι άνεργος/η στέκεσαι τυχερός/ή αρκετές φορές μέσα στο 2019, όμως πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο τετράμηνο θα σου παρουσιαστούν αρκετές αξιόλογες προτάσεις για δουλειά, οι οποίες θα είναι και εξαιρετικά κερδοφόρες για σένα. Το σημαντικό είναι όμως να έχεις όρεξη να δουλέψεις και να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, καθώς και να έχεις τη διορατικότητα να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτή που θα καθορίσει το κατά πόσο θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Φρόντισε να την ακονίσεις!


Οικονομικά

Το 2019 δεν είναι ιδανικό για τον οικονομικό σου τομέα, καθώς οι δαπάνες που προκύπτουν δε σου επιτρέπουν να κάνεις τη διαχείριση που θες. Η οικογένεια και το σπίτι έχουν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις αυτό το χρόνο, όχι άσκοπα. Προκύπτουν ανάγκες, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να διευθετηθούν, κάτι που συχνά σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού και κάποιες φορές εκτός εαυτού, όχι με τα οικεία σου πρόσωπα, αλλά με τις συνθήκες. Δεν αποκλείεται κάποιες φορές να τα βάλεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό, δεδομένου ότι εσύ συνηθίζεις να λαμβάνεις υπόψη τις έκτακτες οικονομικές δαπάνες και πάντα φροντίζεις να υπάρχει κάποιο ποσό διαθέσιμο για τη διευθέτησή, όμως αυτή τη χρόνια δεν προνοείς και αυτό είναι που σε εκνευρίζει. Παρ’ όλα αυτά δε χρειάζεται να σε πιάνει πανικός, γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρίσκεις τα χρήματα που χρειάζονται για να καλύψεις όλες τις επιπλέον απαιτήσεις που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας, το πρόβλημα για σένα είναι πως αυτή η κατάσταση δε σου επιτρέπει να κρατήσεις κάποια χρήματα στην άκρη για ανάλογη περίπτωση. Η αλήθεια είναι πως αυτά συμβαίνουν και πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ευχέρεια να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις ούτε στο παρά πέντε όπως θα κάνεις εσύ φέτος. Να είσαι ευχαριστημένος/η με αυτά που έχεις και να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να αλλάξει η κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι να ανακτήσεις πλήρως τον έλεγχο.


Αισθηματικά

Το 2019 είναι πολύ μαγικό για τον αισθηματικό σου τομέα είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε είσαι αδέσμευτος/η. Αποκτά μία σοβαρότητα και σταθερότητα τις οποίες είχες μεγάλη ανάγκη το περασμένο έτος, αλλά αυτές δεν έρχονταν ποτέ. Τα συναισθήματα γίνονται πιο βαθιά και ισχυρά, γεγονός που αυξάνει και τις προσδοκίες σου από τον αισθηματικό σου τομέα. Το ευχάριστο είναι πως δεν έχεις μόνο εσύ μεγάλες προσδοκίες, αλλά και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Πρώπτη φορά θα νιώσεις πως υπάρχει κάτι τόσο ιδανικό στη ζωή σου και είναι γεγονός πως θα δυσπιστήσεις αρκετές φορές μέσα στο χρόνο, όμως τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα βλέπεις και τα βιώνεις, χωρίς ψηλά γράμματα και αστερίσκους.

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα διαπιστώσεις από πολύ νωρίς μέσα στο έτος πως η σχέση σου βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου είναι πιο ομαλή και πιο ουσιαστική από ποτέ, ενώ τα συναισθήματα του ενός προς τον άλλο γίνονται ολοένα και ισχυρότερα. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψεις αυτό το χρόνο για τη σχέση σου είναι η ανασφάλεια, κυρίως η συναισθηματική, η οποία θα σας παιδέψει και τους δύο αρκετά. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Υπάρχει σημαντική αλληλοκατανόηση φέτος και οι ανασφάλειές σου είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να αξιοποιήσεις τη μεταξύ σας καλή επικοινωνία. Όσες φορές κι αν χρειαστεί να μιλήσεις με το/τη σύντροφό σου για τα αισθήματα σας, εκείνος/η θα το κάνει και θα σου αποδείξει με κάθε τρόπο το πόσο σημαντικός/ή είσαι για εκείνον/η. Προσπάθησε να απομονώσεις ή και να απαλλαχθείς από αυτές τις ανησυχίες για το 2019, γιατί όλα αυτά που φοβάσαι βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και δεν ανταποκρίνονται με κανέναν τρόπο στην πραγματικότητα. Βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα και πολύ σύντομα θα συζητάτε μαζί το ενδεχόμενο του βήματος παραπάνω για τη σχέση σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θέλεις οτιδήποτε βιώσεις φέτος αισθηματικά να είναι ουσιαστικό και αληθινό. Έτσι γίνεσαι πολύ πιο επιλεκτικός/ή απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα και δεν αναλώνεσαι σε αδιέξοδες ή εφήμερες καταστάσεις. Οι πλανήτες σε αποζημιώνουν στο μέγιστο αυτό το χρόνο, αφού όχι μόνο γνωρίζεις τον άνθρωπο που πληρεί τις προδιαγραφές για να βρίσκεται στη ζωή σου, αλλά χεις τον πιο μεγάλο και θυελλώδη έρωτα της ζωής σου. Οι κοινές αντιλήψεις, η μαγνητική έλξη και τα ειλικρινή αισθήματα του ενός προς τον άλλο θα σας φέρουν πολύ νωρίς μέσα στο έτος αντιμέτωπους με την κοινή σας ανάγκη για κάτι περισσότερο, ό, τι κι αν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι πως δε μοιράζεστε μόνο τα ίδια συναισθήματα, αλλά και τις ίδιες σκέψεις σχετικά με τη μεταξύ σας σχέση, κάτι που καθιστά πολύ εύκολη και ομαλή τη μεταξύ σας εξέλιξη. Σιγά σιγά και όσο πλησιάζει προς το τέλος του το 2019, ο άνθρωπος αυτός θα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, το οποίοι είναι υπεύθυνο για το πλατύ χαμόγελο σου!


3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο τετράμηνο του έτους επικρατεί ηρεμία και σταθερότητα στον επαγγελματικό σου τομέα, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο. Αξιοποίησε την ευκαιρία αυτήν για να ολοκληρώσεις ό, τι έχεις αφήσει στη μέση και να δημιουργήσεις ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού με τους συναδέλφους/συνεργάτες και προϊστάμενους. Κατά το δεύτερο τετράμηνο του 2019 δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη δουλειά, όμως ξεκινά μία μικρή περίοδος αναταραχών στο σπίτι και την οικογένεια, κάτι που ενδέχεται να σε κρατήσει πίσω στη δουλειά. Η παραγωγικότητά σου μειώνεται προσωρινά, ενώ το μυαλό βρίσκεται συνεχώς στα ζητήματα που προκύπτουν έξω από το χώρο εργασίας, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι στη δουλειά σαν ανεύθυνος/η, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αλλά δεδομένης της κατάστασης έτσι θα φανεί. Φρόντισε λοιπόν να “τρέξεις” λίγο τη δουλειά σου όταν δε θα σ’ απασχολούν εξωγενής παράγοντες, προκειμένου να διατηρήσεις τη φήμη σου ανέγγιχτη. Το τελευταίο τετράμηνο του 2019, η καταξίωση σου επιστρέφει στην κανονικότητά της και το κλίμα ομαλοποιείται. Δεν ασχολήσε με τίποτε άλλο πέρα από την καριέρα σου και θέτεις όρια στα αγαπημένα σου πρόσωπα σχετικά με το πότε μπορούν να σε απασχολούν στη δουλειά και πότε όχι.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η το πρώτο τρίμηνο του 2019 σε κρατάει σε εγρήγορση. Βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση ακόμα κι όταν κάθεσαι. Σκέφτεσαι πολύ έντονα την πιθανότητα να αλλάξεις κάποια πράγματα στην επιχείρησή ή τις υπηρεσίες σου με μία τάση προς την πρωτοπορία. Η αλήθεια είναι πως οι σκέψεις σου περιλαμβάνουν ορισμένα πολύ τολμηρά για τη φύση σου σχέδια, όμως όσο προχωρημένα κι αν είναι, πρέπει να θυμάσαι πως έχεις ταλέντο να δημιουργείς κέρδος και πολλές φορές εκεί που δεν υπάρχει. Μη φοβηθείς να κάνεις κινήσεις που θα αναβαθμίσουν τη δουλειά σου, ακόμα κι αν σου φαίνεται ρίσκο. Το υπόλοιπο του έτους δημιουργείται ένα κλίμα σταθερότητας και τα κέρδη σου ανεβαίνουν αργά, αλλά σταδιακά.

Αν είσαι άνεργος/η υπάρχουν ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, όμως εσύ τείνεις να απορρίπτεις ορισμένες από αυτές μόνο και μόνο επειδή δε σου “γεμίζουν το μάτι”. Κάποιες φορές μπορεί να έχεις δίκιο, κάποιες άλλες όμως όχι. Προσπάθησε να ανοιχτόμυαλος/η όταν εξετάζεις μία πρόταση και κυρίως να μην είσαι προκατειλημμένος/η, γιατί είναι πιθανό να αρνηθείς ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις. Φρόντισε να αξιολογήσεις κάθε περίπτωση ξεχωριστά και βασιζόμενος/η στα δεδομένα και όχι στις απόψεις που έχεις σχηματίσει εκ των προτέρων, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι σφάλεις.


Οικονομικά

Οι οικονομικές απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας αυξάνονται σημαντικά αυτό το χρόνο, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο τετράμηνο του 2019. Πρόκειται για υποχρεώσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και εμφανίζονται ξανά μπροστά σου από το Σεπτέμβριο 2019. Αν δε έχεις προνοήσει, ενδέχεται να δυσκολευτείς, αλλά υπάρχει Παρθένος που δεν προνοεί, ιδιαίτερα για οικονομικά ζητήματα; Μερικές φορές, ναι! Μπορεί να μην είναι ο κανόνας, όταν όμως συμβαίνει αποδιοργανώνεσαι πλήρως. Φρόντισε λοιπόν από την αρχή κιόλας του έτους να διαχειριστείς τα οικονομικά σου πιο σωστά, ούτως ώστε να σου μένουν κάποια χρήματα στην άκρη. Αν είσαι προετοιμασμένος/η από την αρχή του χρόνου δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς. Παράλληλα προσπάθησε να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα, γιατί φαίνεται πως σου προκύπτει μία τέτοια ανάγκη και μάλιστα σε κρίσιμο διάστημα, ενώ θα ήταν συνετό να αποφύγεις να εμπλακείς με τράπεζες κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.


Αισθηματικά

Το 2019 αποφασίζεις πως θες να είναι πιο πλήρης η ερωτική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Θες να υπάρχει ισχυρό και ουσιαστικό συναίσθημα, ξεκάθαρες προθέσεις και ισχυρή ερωτική έλξη. Φροντίζεις να είσαι ειλικρινής με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, χωρίς να χρειάζεται να υπερασπιστείς τα σχέδιά σου, καθώς ανήκεις στους/στις τυχερούς/ές που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το/τη σύντροφό τους ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός τους, καθώς υπάρχει σύμπνοια.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βελτιώνεις ουσιαστικά την επικοινωνία σου με το ταίρι σου αυτό το χρόνο, καθώς θεωρείς πως εκεί βρισκόταν το μεταξύ σας πρόβλημα τον περασμένο χρόνο. Μοιράζεστε ίδιες απόψεις για τη στάση σας απέναντι στη σχέση σας και θέλετε τα ίδια πράγματα. Είναι αδιαμφισβήτητο πως έχετε αισθήματα ο ένας για τον άλλο, όμως από την κοινή σας ζωή λείπει η παιδικότητα και η διασκέδαση. Συμφωνείτε να βρείτε κοινές δραστηριότητες και διασκεδάσεις που θα αρέσουν και στους δύο και αυτό κάνετε, φροντίζετε δηλαδή ο χρόνος που περνάτε μαζί να είναι σα λούνα παρκ. Απολαύστε το!

Αν είσαι αδέσμευτος/η με το ξεκίνημα του χρόνου κάνεις μία ενδοσκόπηση σχετικά με το τι συνέβη στην ερωτική σου ζωή τον περασμένο χρόνο. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να είναι απογοητευτικά, γι’ αυτό αποφασίζεις να αλλάξεις στάση. Για σένα αυτό που μετράει το 2019 είναι να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε καταλαβαίνει και θέλει, όσο κι εσύ αυτόν. Η αλήθεια είναι πως το 2019 μπορείς να συναντήσεις αυτόν τον άνθρωπο, αρκεί να ψάχνεις στα σωστά μέρη. Η προοπτική να δημιουργήσεις κάτι ισχυρό και σταθερό αυτό το χρόνο είναι ορατή και πολλές φορές θα σου δίνεται η αίσθηση πως δημιούργησες την ιδανική σχέση με τον ιδανικό άνθρωπο. Η πιθανότητα να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό είναι μεγάλη, αρκεί να κρατήσεις έξω από τη σχέση σου όλους εκείνους τους παράγοντες που μπορούν να σε κάνουν στην καθημερινότητά σου παράξενο, έξω από τη σχέση. 

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Ωροσκόπος Παρθένος – Το άγγιγμα της τελειότητας

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Παρθένο, προσεγγίζουν τον κόσμο μέσα από την πνευματ ...

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χριστίνα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ψέμματα που καταστρέφουν το γάμο!!

Κάθε λανθασμένη συμπεριφορά αρχίζει με την πίστη σε ψέμα. Φανταστείτε συνάντηση με έν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Λόγους και αιτίες μην ψάχνεις

Ζούμε τις καλύτερες ερωτικές στιγμές της ζωής μας. Και αντί να τις ζούμε σε όλο του το υ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Βραδινές επισκέψεις…

Έχει τύχει να περάσετε ποτέ μια εκπληκτική ερωτική βραδιά με έναν ονειρικό εραστή; Και ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u