Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

4 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και θα νοιώθετε αρκετά καλά και ίσως και χαρούμενοι ίσως και μέσα από κάποια επαγγελματική σας επιτυχία ωστόσο ίσως να νιώσετε κουρασμένοι και αναποφάσιστοι για θέματα της καριέρας σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να μην έχετε και πολύ διάθεση σήμερα και να θελήσετε να ξεκουραστείτε.Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ωστόσο ίσως να κάνετε και κάποια μυστική συνάντηση.Αύριο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα και μαζί με την Πανσέληνο στον 12ο σας οίκο μπορεί να τονίσει τη δημιουργικότητα μέσα σας αλλά και να φωτίσει νέες ιδέες και προοπτικές που μπορεί να έχετε στην καθημερινότητά σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι μπορεί να τονιστούν κάποιες υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα αλλά θα μπορέσετε να λειτουργήσετε καλά  μέσα από συνεννόηση και επικοινωνία με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι μπορεί να σας απασχολεί ένας έρωτας που δεν έχει εκδηλωθεί ακόμη.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει θετικά με ξαφνικές προτάσεις και γνωριμίες που ίσως να έχετε κάνει ενώ η Αφροδίτη στους Ιχθύς  θα βελτιώσει αρκετά τις σχέσεις σας ,τις επαφές σας και τα οικονομικά σας.

Ο  Άρης και ο Ερμής πλέον ευθύδρομοι θα βοηθήσουν καλύτερα εξελίξεις και συμφωνίες στην καριέρα σας παρόλο που θα συνεχίσετε να έχετε κούραση ωστόσο μαζί με δημιουργικότητα.

Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα προς το τέλος της εβδομάδας θα ευνοήσει επίσης την δημιουργικότητά σας και τις καλλιτεχνικές επαφές με συνεργάτες ωστόσο η Πανσέληνος στον Λέοντα ίσως να σας φέρει κάποιες ανατροπές σε κάποια σχέδιά σας αλλά να έχετε και πληροφορίες που θα σας πιέσουν ψυχολογικά.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε πιο τρυφερή και συναισθηματική επαφή με το ταίρι σας ενώ πολλοί θα πάρετε και συναισθηματική ικανοποίηση από τα παιδιά σας και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα μαζί τους.Ωστόσο προσέχετε γύρω στην Πανσέληνο διαφωνίες με το ταίρι σας σχετικά με κάποιες εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητα.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και κάποιοι θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε αποκαλύψεις για κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που ίσως να σας προβληματίσουν κάπως.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να έχει φέρει βελτίωση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας ενώ ο Ερμής στον Αιγόκερω θα φέρει πιο ευνοϊκές εξελίξεις σε κάποια δημιουργικά σας σχέδια και παρόλο που ο Άρης σας έχει φέρει αρκετό τρέξιμο στην καριέρα σας θα έχετε ικανοποίηση από την εξέλιξη στις προοπτικές σας.

Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 05.02 θα ευνοήσει την δημιουργικότητά σας και επαφές εάν είστε καλλιτέχνες ωστόσο η Πανσέληνος στον Λέοντα ίσως να σας φέρει κάποιες ακυρώσεις και ανατροπές σε κάποια θέματα εργασίας ή σχέδια ωστόσο θα βρεθούν λύσεις στις 08.02 με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ενώ ίσως να έχετε ξαφνικές προτάσεις και έσοδα.

Από τις 12.02 που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο θα ασχοληθείτε περισσότερο με επαφές μέσα στην εργασία σας αλλά και κάποιες συμφωνίες ενώ στις 18.02 με το τρίγωνο Ερμή-Δία θα έχετε και έσοδα μέσα από σχέσεις και συνεργασίες.Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες επίσης θα φέρει νέες προτάσεις και συνεργασίες ενώ η Αφροδίτη στον Κριό επίσης θα φέρει υποστήριξη από συνεργάτες αλλά και εύνοια στα έσοδά σας.

Προσέχετε και πάλι κάποιες ανατροπές στις 22.02 και διαφωνίες ωστόσο θα βρείτε λύσεις και το τέλος του μήνα θα φέρει μια μεγάλη ευκαιρία για κάποιους από εσάς με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία αλλά και έσοδα που θα σας δώσουν ικανοποίηση.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε τη σχέση με το ταίρι σας παρόλο που κάποιοι από εσάς θα δώσετε βάση στην καριέρα σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε υποστήριξη από το ταίρι σας αλλά ίσως να έχετε και αύξηση στα έσοδα από το ταίρι σας.Η Νέα Σελήνη στις 20.02 ίσως να φέρει και ένα νέο ξεκίνημα για κάποιους από εσάς ή επισημοποίηση αλλά και εύνοια στη συναισθηματική σας ζωή.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ,να περάσετε ρομαντικές στιγμές και να προχωρήσετε σε μια αρκετά τρυφερή σχέση.

Η αρχή της χρονιάς θα σας βρει αρκετά κουρασμένους αφού με τον Άρη στους Διδύμους σίγουρα θα έχετε αρκετό τρέξιμο στην καριέρα σας αλλά και με την αναδρομή του κάποιες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις ενώ και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 20.01 ίσως να σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές.Ο Δίας θα έχει περάσει ωστόσο στον Κριό και θα ευνοήσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας  αλλά και έσοδα που ίσως να έχετε από συνεργασίες μέχρι και τις 15.05 .Στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει σχέδια και σπουδές ενώ στην προσέγγιση που θα κάνει προς τον Ουρανό,που σας υποστηρίζει εδώ και αρκετό διάστημα,  ίσως να σας φέρει μια ξαφνική ευκαιρία ή επιτυχία γύρω στον Αύγουστο.

Ωστόσο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι τουλάχιστον εσείς του 1ου δεκαημέρου αφού ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς από τις 07.03 και θα σας πιέσει αρκετά να αναλάβετε ευθύνες και να είστε πολύ σοβαροί σε σχέσεις και συνεργασίες ή κάποιοι να πρέπει να σοβαρευτείτε ώστε να περάσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ίσως και λόγω εγκυμοσύνης. Θετικό βέβαια θα είναι το διάστημα του Ιουνίου που το εξάγωνο Δία-Κρόνου θα σας φέρει σταθεροποίηση και έσοδα ενώ κάποιοι θα πρέπει να δεσμευτείτε με κάποια συμφωνία ή συνεργασία.Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα συνεχίσει να εφιστά την προσοχή σας ωστόσο πολλοί θα καταφέρετε να κάνετε και κάποια σχέδιά σας πραγματικότητα αφού ο Κρόνος περνώντας στους Ιχθύς ίσως να σταθεροποιήσει κάποια ιδέα ή επιθυμία που είχατε στο παρελθόν.

Ευνοϊκά διαστήματα για τα οικονομικά σας επίσης και τα αισθηματικά σας  θα είναι με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από 01.02-20.02 που θα σας βοηθήσει να έχετε μεγάλη βελτίωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας,από 17.03-10.04 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες και ανοίγματα,η Αφροδίτη στον Καρκίνο επίσης από 08.05 -04.06 ενώ η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο ίσως να φέρει παρασκηνιακές ενέργειες που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά.

Ευνοϊκή επίσης θα είναι και η Αφροδίτη στον Ζυγό για τα οικονομικά σας αλλά και τα αισθηματικά σας από τις 09.11-04.12.Επίσης μια μικρή προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 10.07-26.08  που θα σας κάνει αρκετά δυναμικούς και ενεργητικούς ωστόσο ίσως να φέρει αποκαλύψεις και να έρθετε και ρήξη με συνεργάτες γύρω στις 20.07.

Επίσης ο άξονας των Εκλείψεων θα αλλάξει μέσα στο 2023 και θα έχουμε δύο Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20.04 και 14.10 αλλά και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 05.05 και 28.10 και θα πρέπει να ολοκληρώσετε μέχρι τέλος Οκτωβρίου σπουδές ,σεμινάρια,συμφωνίες,νομικά θέματα ή να ενημερωθείτε για συνταξιοδοτικά θέματα ώστε όταν οι άξονες περάσουν ολοκληρωτικά στον άξονα Κριού-Ζυγού να μην έχετε πρόβλημα με τα οικονομικά σας.Επίσης τακτοποιήστε παρεξηγήσεις για να νιώθετε καλά συναισθηματικά αργότερα ακόμη και σε θέματα με τα αδέλφια σας.

Επίσης προσέχετε τα διαστήματα που ο Ερμής,κυβερνήτης σας ,θα είναι ανάδρομος ώστε να μην πάρετε αποφάσεις και να μην κάνετε νέες συμφωνίες ωστόσο θα είναι ευκαιρία ώστε να ανασυγκροτηθείτε.Τα διαστήματα αυτά θα είναι από 28.12.22-18.01.23,από 20.04-15.05 στον Ταύρο,από 23.08-15.09 αλλά και από 13.12-02.01.24 στον Αιγόκερω και ίσως έχετε και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν αλλά και πάλι θα πρέπει να περιμένετε την ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σας για να πάρετε αποφάσεις.

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο, Και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Ωροσκόπος Παρθένος – Το άγγιγμα της τελειότητας

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Παρθένο, προσεγγίζουν τον κόσμο μέσα από την πνευματ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Άννα Λαγούμη

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Μαντώ

Είμαι η Μαντώ και από μικρή ηλικία ανακάλυψα ότι είχα το χάρισμα της ενόρασης. Ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι πολύ δυνατή στην πρόβλεψη και στην ενόραση. Πάντα προτιμώ να χρησιμοποιώ στις προβλέψεις μου αρ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Το μυαλό μου λέει όχι, αλλά η καρδιά μου λέει ναι…ε, και;

Η λογική σου λοιπόν έρχεται σε σύγκρουση με το συναίσθημα. Σε περίπτωση που δεν έχεις ε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σχέσεις: 10 αποτελεσματικοί τρόποι να αποφεύγεις τους καβγάδες

Σε μια σχέση δεν μπορεί να πηγαίνουν όλα μέλι-γάλα. Δεν χρειάζεται όμως να ζείτε και έν ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εσωτερική αλχημεία !

Όλα τα εσωτερικά Τάγματα (και τελικά και ο ίδιος ο εσωτερισμός), Ασχολούνται με την εσω ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u