Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά

Ο μόνος χαρακτηρισμός που σίγουρα δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι αδιάφορη . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την  προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έρθετε πιο κοντά  με τους φίλους και τους συνεργάτες σας ενώ παράλληλα θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα συναισθήματα σας. Το σημαντικό όμως είναι ότι  αρκετοί από εσάς θα  πάρετε την απόφαση να απομακρύνετε από κοντά σας ανθρώπους που φρενάρουν την εξέλιξη σας.  Από την άλλη πλευρά , η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας κάνει να δείξετε περισσότερη συμπάθεια σε κάποιους συνεργάτες σας, ενώ,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με πρακτικό τρόπο τα σχέδια σας στους συνεργάτες σας.  Επίσης σήμερα, είστε και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού, αφού η Πανσέληνος  του μήνα θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας βάλει στην διαδικασία να αξιολογήσετε τις σχέσεις με βάση τη χρησιμότητα τους. Όσες από αυτές αξίζουν , θα προχωρήσουν και θα μετασχηματιστούν.

Ερωτικά

Εάν σου γίνει κάποια πρόταση για έξτρα δουλειά ή βρεθεί μία φόρμα να βγάλεις κάποια χρήματα παραπάνω, είναι ευκαιρία να πραγματοποιήσεις εκείνο το μικρό ταξιδάκι με το/η σύντροφό σου που θα σας ανανεώσει πολύ. Εάν είσαι μόνη/ος, κάποια άτομα που σε προσεγγίζουν με σκοπό να σου εκφράσουν τα αισθήματα που τρέφουν για σένα, μπορεί να είναι προβληματικά. Ακόμα μπορεί να βρίσκονται ήδη σε σχέση. Πρόσεξε λοιπόν σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, να μην εμπλακείς σε τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις που δε θα σε βγάλουν πουθενά.Αύριο

20 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά

Με καλύτερη διάθεση θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους,  για αυτό δεν αρκεί μόνο η παρουσία τη Σελήνης στο ζώδιο σας, η οποία θα σας βοηθήσει να κάνετε αισθητή την παρουσία σας τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει , η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας ενισχύσει με υπομονή και επιμονή.

Ερωτικά

Μερικές φορές όπως σήμερα, έχεις την εντύπωση πως το ταίρι σου, για κάποιους λόγους σου λέει τη μισή αλήθεια. Δώσε του χρόνο να μπορέσει να βγάλει στην ώρα που το επιθυμεί και είναι έτοιμο, την υπόλοιπη και μην το ζορίζεις. Εάν είσαι μόνη/ος, η συμπεριφορά ενός ανθρώπου απέναντί σου, ίσως να γίνει η αιτία να παρεξηγήσεις τις προθέσεις του. Από την άλλη μεριά, είναι εξίσου πιθανό, κάποιο άτομο από τη συντροφιά σου να θέλει να σε παραμυθιάσει ερωτικά. Να ξέρεις πως μέσα σου νιώθεις αδύναμη/ος και η κρίση σου έχει ανάγκη από ένα παραμύθι.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   17/2 – 24/2/2019

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτή την εβδομάδα εσείς οι Παρθένοι. Την Κυριακή η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να βρείτε τον ρομαντικό έρωτα στο πρόσωπο ενός φίλου ή ενός συνεργάτη σας.
Την Δευτέρα η θετική όψη εξαγώνου Ήλιου – Ουρανού, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με τέτοιο τρόπο την καθημερινότητα σας ώστε να είστε αποδοτικοί και αποτελεσματικοί, μοιράζοντας ευθύνες στους συνεργάτες, ενώ, σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, είναι πιθανό να έχετε μια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένατε. Την ίδια ημέρα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας.  Την Τρίτη το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε, αρχικά η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας κάνει να δείξετε περισσότερη συμπάθεια σε κάποιους συνεργάτες σας, ενώ,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με πρακτικό τρόπο τα σχέδια σας στους συνεργάτες σας.
Το ίδιο βράδυ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να κατανοήσετε πως εσείς τις αντιλαμβάνεστε.
Την Τετάρτη θα είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι. Την Πέμπτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας.
Την Παρασκευή, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Δία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης, ενώ την ίδια ημέρα,  όψη συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα δώσει μαγεία στα δημιουργήματα σας.
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου Ερμή- Πλούτωνα θα αποκαλύψει σημαντικά μυστικά που αφορούν μια σχέση ή μια συνεργασία. Ενώ, την Κυριακή μια μικρή απόδραση θα σας γεμίσει χαρά.

Ερωτικά

Εβδομάδα της υπομονής για εσάς, φίλοι Παρθένοι, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι, αλλά μην το θεωρήσετε απαραίτητα κακό. Αντιμετωπίστε το διάστημα αυτό σαν ευκαιρία για μάθηση, για διερεύνηση του εαυτού σας, καθώς και των άλλων γύρω σας.

Οι δεσμευμένοι ίσως έχετε κάποιες συγκρούσεις απόψεων με το ταίρι σας, όχι σε επίπεδο διένεξης αλλά περισσότερο σε ένα φιλοσοφικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να σας απορρυθμίσει σημαντικά, καθώς είναι γνωστό ότι η ισορροπία είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς και πηγάζει πρωτίστως από την πνευματική ταύτιση. Δεχτείτε το/τη σύντροφό σας ως έχει και προσπαθήστε εκατέρωθεν να βρείτε τρόπους να μικρύνετε το χάσμα. 

Οι αδέσμευτοι, από την άλλη, έχετε άλλου είδους “μαθήματα”, καθώς δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Αυτό που θα κληθείτε να κάνετε εσείς, έχει διττή διάσταση: από τη μία θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τα δικά σας συναισθήματα σε σχέση με αυτό το άτομο, καθώς και τις πιθανές συνέπειες της επιστροφής του στη ζωή σας, αλλά και να “μαντέψετε” αν και κατά πόσο η επιστροφή αυτή είναι συνειδητοποιημένη ή προέκυψε από την ανασφάλεια του προσώπου αυτού.

Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το μήνα. Καταβάλλετε αξιόλογες προσπάθειες, προκειμένου να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος ή κάνετε πιο στενές τις σχέσεις σας. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να έχετε αρμονικές σχέσεις αυτήν την περίοδο, όποια κι αν είναι η φύση τους. Αποκτούν πολύ μεγάλη αξία στην καθημερινότητά σας και τις αντιμετωπίζετε με περισσότερο σεβασμό απ’ ό, τι πριν. Αυτό δε σημαίνει ότι υπήρξατε ασεβείς στο παρελθόν, απλώς δεν είχατε αντιληφθεί πλήρως το μέγεθος της σημαντικότητάς τους, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου]

Η προσωπική σας ζωή συγκρούεται με την επαγγελματική, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε στη μέση και να παλεύετε να επαναφέρετε την ισορροπία μεταξύ τους. Δε θα δυσκολευτείτε πολύ, γιατί οι άνθρωποι της ζωής σας είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν, γι’ αυτό πάψτε να αγχώνεστε για ασήμαντα πράγματα.

Στον επαγγελματικό τομέα πραγματοποιούνται αλλαγές και είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε πως δε θα σας επηρεάσουν. Η αλήθεια είναι πως από αυτές τις αλλαγές μόνο κερδισμένοι/ες μπορείτε να βγείτε, αρκεί να μην εμπλακείτε σε τυχόν διενέξεις και συγκρούσεις που θα προκύψουν εντός του εργασιακού χώρου. Μάλιστα από τα μέσα του μήνα και μετά δεν αποκλείεται να σας δοθεί ξαφνικά ένας νέος αναβαθμισμένος ρόλος και σίγουρα πιο υπεύθυνος.

Στον οικονομικό τομέα είναι σημαντικό να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις οικονομικές συναλλαγές, γιατί ενδέχεται να σας προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση. Δε φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά δεδομένης της φύσης σας, η οποία δε σας επιτρέπει λάθη, μπορεί να γίνει.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου]

Ένας ιδιαίτερα εργατικός μήνας για εσάς, αρκετά παραγωγικός, όσο και αποτελεσματικός. Κάντε κράτει στις δυνάμεις σας γιατί αν συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς, οι πιθανότητες να φτάσετε στην εξάντληση είναι πάρα πολλές.

Στον επαγγελματικό τομέα έχετε τη δύναμη, μέσω της ομαδικής εργασίας αυτόν το μήνα, να αυξήσετε το κύρος σας και να γίνετε ιδιαίτερα αγαπητοί ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και τους εργοδότες σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί/ες στη συμπεριφορά σας εντός του εργασιακού χώρου, γιατί τείνετε να γίνεστε δεσποτικοί/ες και μπορεί η στάση σας αυτή μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με όλους.

Στον οικονομικό τομέα ασχολείστε με ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν, είτε αυτά σχετίζονται με δικές σας υποχρεώσεις ή υποχρεώσεις τρίτων. Διατηρήστε πιο μετριοπαθή στάση στις συζητήσεις που κάνετε, καθώς ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας, μπορεί να βγείτε χαμένοι.

3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου]

Ποντάρετε πολλά στις προσωπικές σας σχέσεις και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν εκεί καλά, επηρεάζουν συνολικά όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας. Βρείτε τρόπο να τους διαχωρίσετε, ώστε να μην υπάρχουν επιπτώσεις συνολικά όταν ένα πράγμα μπορεί να μη λειτουργεί τέλεια.

Στον επαγγελματικό τομέα θα παρατηρηθεί μία καθυστέρηση, αφού η πλήρης προσήλωσή σας στις προσωπικές σας σχέσεις θα σας κάνει να τον παραμελήσετε σημαντικά. Όταν στρέψετε ξανά την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσαρέσκεια, την οποία δε θα μπορείτε να καταλάβετε πώς προκαλέσατε. Αποφύγετε να ρίχνετε το βάρος μόνο σε έναν τομέα της ζωής σας για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Στον οικονομικό τομέα δεν έχετε σημαντικές μεταβολές και ιδιαίτερα μεταβολές που θα έπρεπε να σας ανησυχήσουν. Έτσι, θα γίνετε αρκετά σπάταλοι προκειμένου να βελτιώσετε την κατάσταση του χώρου του σπιτιού.

Ερωτικά

Απτές ανταμοιβές αναμένεται να φέρει για εσάς ο μήνας αυτός, καθώς φαίνεται ότι πραγματοποιούνται σχέδια και όνειρα που είχατε κάνει πριν καιρό. Τώρα είναι το διάστημα που πρέπει να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή.

Οι δεσμευμένοι μπορεί να νιώσετε καταπιεσμένοι από το ταίρι σας, κυρίως συναισθηματικά. Είναι απαραίτητο να επικοινωνείτε μαζί του και αυτό είναι κάτι που σας το ζητά επιτακτικά. Οι προοπτικές για τη σχέση σας είναι εξαιρετικές, αρκεί και οι δύο να θέλετε τα ίδια πράγματα. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα καταπληκτικό διάστημα και ιδιαίτερα το ξεκίνημα του μήνα για να κάνετε μία ουσιαστική και από καρδιάς συζήτηση για τις ανάγκες και τα όνειρά σας.

Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να αξιολογήσετε τόσο τη συμπεριφορά σας, όσο και τα λάθη σας. Είτε υπάρχει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, είτε όχι, επαναπροσδιορίζετε τη στάση σας στην ερωτική σας ζωή με ωριμότητα. Είστε αποφασισμένοι στην επόμενη σχέση που θα δημιουργήσετε να κάνετε όλες τις σωστές επιλογές και φαίνεται να είστε στο σωστό δρόμο.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου] 

Επαγγελματικά

Φίλε/η Παρθένε, το νέο έτος ξεκινά με μία σταθερότητα όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια και τους στόχους σου για το μέλλον. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο ήμισυ, φροντίζεις να βελτιώσεις τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους του εργασιακού σου χώρου, κερδίζοντας τη συμπάθεια όλων. Η σταθερότητα συνεχίζεται και κατά το δεύτερο ήμισυ του 2019, οπότε το κλίμα σταθερότητας και η έλλειψη μεταβολών κυριαρχούν επίσης.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες θα έχετε έναν περιορισμένο αριθμό ευκαιριών για βελτίωση της επιχείρησής σας. Μπορεί να μην είναι αμέτρητες ή οι καλύτερες, όμως αν παίξετε τα χαρτιά σας καλά, τότε μπορείτε να τις μετατρέψετε σε κάτι μεγαλύτερο. Είναι πιθανό να χρειαστεί να πας κόντρα στην ίδια σου τη νοοτροπία, προκειμένου να αξιοποιήσεις αυτές τις ευκαιρίες και να ενισχύσεις την επιχείρησή σου. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα κακό έτος από άποψη παραγωγικότητας, ωστόσο θα χρειαστεί να ξοδέψεις περισσότερους πόρους (απ’ όσους θα ήθελες) για να μπορέσει να έχει έναν πρακτικά θετικό αντίκτυπο το 2019 στη δουλειά σου.

Οι άνεργοι/ες δεν αποκλείεται να συναντήσετε ευκαιρίες απασχόλησης, οι οποίες δε σας ξετρελαίνουν ως επιλογή, και μάλιστα σε τομείς που μπορεί να μην είχατε ποτέ ξανά σκεφτεί ότι θα μπορούσατε να εργαστείτε. Προς το τέλος του νέου έτους, όμως, θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα υπέρ σου, είτε με την αλλαγή συνθηκών μιας δουλειάς που δε σε γεμίζει ιδιαίτερα, είτε ακόμα και με την αλλαγή της ίδιας της δουλειάς. Ό, τι και από τα δύο και αν ισχύει, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, μόνο, ώστε να μπορέσεις να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες όταν εμφανιστούν. Εγρήγορση!


Οικονομικά

Μπορεί, όσον αφορά στα  επαγγελματικά σου να μην πλέεις και σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο τα οικονομικά σου είναι άλλη υπόθεση. Θα δεις μια μικρή αύξηση στα εισοδήματά σου, γεγονός που ενισχύεται σημαντικά από τις εξαιρετικές ικανότητές σου στην πρακτική διαχείριση, αφού η τάση σου να εξοικονομείς, θα σε βοηθήσει καταλυτικά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου καταφέρνεις αυτό που σχεδόν κανένα άλλο ζώδιο δεν έχει καταφέρει, και αυτό είναι να ξοδεύεις μόνο για τα απαραίτητα, γεγονός που σε προστατεύει από οικονομικές κακοτοπιές. Ταυτόχρονα, σε προετοιμάζει με τις δυσκολότερες συνθήκες, ούτως ώστε όταν έρθει η άνθιση που διακαώς περιμένεις, να μην παρασυρθείς από επιζήμιο ενθουσιασμό και αναλωθείς σε ανώφελες σπατάλες. Όχι ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα σου, αλλά μερικές φορές τείνεις να έχεις μερικά ξεσπάσματα από τη νόρμα σου, κάτι που στον τομέα των οικονομικών δεν έχεις περιθώριο να κάνεις. Βέβαια, προς το τέλος του 2019, δεν “τη γλιτώνεις” και αποκτάς μια τάση μίνι σπατάλης, κυρίως για να σε επιβραβεύσεις. Το αξίζεις, απόλαυσέ το!


Αισθηματικά

Το 2019 έρχεται με ένα βασικό αίτημα για σένα: κάνε πιο περιπετειώδη την αισθηματική σου ζωή. Θα νιώθεις έντονα την ανάγκη να αλλάξεις συνήθειες και δεδομένα σχετικά με τα ερωτικά σου, τα οποία για πολύ καιρό θεωρούσες θέσφατα και ακολουθούσες ευλαβικά. Είτε έχεις κάποια σχέση, είτε όχι, βρίσκεσαι το νέο έτος σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σου, κατά το οποίο χρειάζεσαι να εκπλήξεις και να εκπλαγείς.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε ανάγκη την ανανέωση της σχέσης, χωρίς ωστόσο να αλλάξετε τη συναισθηματική της δομή. Συνεχίζεις να χρειάζεσαι το βαθύτερο ψυχικό δέσιμο, συνεχίζεις να αναζητάς την ανθρώπινη επαφή που έχεις με το/τη σύντροφό σου. Το μόνο που θες και θα αλλάξεις είναι οι τρόποι και οι συνήθειες που είχατε μέχρι τώρα, και μάλιστα θα είναι μία από κοινού απόφαση, η οποία το πιθανότερο είναι να ληφθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Μπορεί να βγαίνετε περισσότερο, μπορεί να καθιερώσετε μια εντελώς δική σας νέα συνήθεια, ό, τι και να επιλέξεις να είσαι σίγουρος/η ότι θα βελτιώσει τη σχέση σου και θα κάνει το ταίρι σου να σε δει με νέα μάτια.

Οι αδέσμευτοι/ες τείνετε να είστε πιο ελεύθερα πνεύματα, όσον αφορά τη στάση σας απέναντι στις σχέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απεμπολείτε το ζητούμενο της τόσο σημαντικής σταθερότητας εσάς. Αυτό που χρειάζεσαι είναι περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη ελαφρότητα, περισσότερη χαρά και αυτόν το χρόνο θα εστιάσεις την προσοχή σου στο να βρεις εκείνον/η που μπορεί να στα προσφέρει όλα αυτά, είτε γιατί χαρακτηρίζεται από ελεύθερο πνεύμα, είτε έχει συλλέξει πολλές διαφορετικές εμπειρίες μέσα από τα ταξίδια του/της, ακόμα και αν δεν είναι σε θέση να σου παρέχει ταυτόχρονα και την πολυπόθητη σταθερότητα. Το άτομο αυτό είναι κοντά, κράτα τις κεραίες σου συντονισμένες.

 

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός τομέας δεν κυλάει τόσο ιδανικά όσο θα ήθελες το 2019. Οι σχέσεις σου μέσα στην δουλειά με τους συναδέλφους/συνεργάτες σου και ορισμένες αναταραχές που υπάρχουν στο σπίτι αποσπούν την προσοχή σου από την καριέρα σου, με αποτέλεσμα να να πέφτει η παραγωγικότητά σου. Πρακτικά πρόβλημα μέσα στη δουλειά δεν έχεις να αντιμετωπίσεις. Το μόνο πρόβλημα, αλλά και μάθημα για σένα αυτό το χρόνο είναι ο τρόπος με τον οποίο σε επηρεάζουν οι ανθρώπινες σχέσεις και το πως εσύ τους επιτρέπεις να “παρενοχλούν” κι άλλους τομείς στη ζωή σου. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μία διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στην καριέρα σου και τις ανθρώπινες σχέσεις, είτε είναι οικογενειακές, είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές και να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να επηρεάζεται περισσότερο απ’ όσο πρέπει, ιδιαίτερα όταν αυτή η επιρροή παρεμβαίνει και στην παραγωγικότητά σου.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η, η εικόνα είναι πολύ διαφορετική για σένα αυτό το χρόνο. Η υποστήριξη που δέχεσαι από την οικογένειά σου είναι πολύ μεγάλη και σχεδόν αναπάντεχη. Δεν είναι μόνο ψυχολογική η υποστήριξη που δέχεσαι, αλλά και οικονομική. Θα υπάρξουν στιγμές μέσα στο έτος, κατά τις οποίες ενδέχεται να υστερείς σε πόρους, οι οποίοι θα βρίσκονται χάρη σε μέλη της οικογένειάς σου. Μπορεί να μη ζητάς εσύ ο/η ίδιος/α οικονομική βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα, όμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εκείνα θα συνεισφέρουν όπως μπορούν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για ένα αρκετά επικερδές έτος, ακόμα κι αν στην αρχή φαίνονται τα πράγματα δύσκολα. Ακόμα κι έτσι όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως η δουλειά σου δεν θα κινηθεί μόνη όση εύνοια κι αν δέχεσαι, κάτι που σημαίνει πως είναι απαραίτητο να δουλέψεις σκληρά και να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Αν είσαι άνεργος/η στέκεσαι τυχερός/ή αρκετές φορές μέσα στο 2019, όμως πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου. Ιδιαίτερα κατά το πρώτο τετράμηνο θα σου παρουσιαστούν αρκετές αξιόλογες προτάσεις για δουλειά, οι οποίες θα είναι και εξαιρετικά κερδοφόρες για σένα. Το σημαντικό είναι όμως να έχεις όρεξη να δουλέψεις και να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, καθώς και να έχεις τη διορατικότητα να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι αυτή που θα καθορίσει το κατά πόσο θα καταφέρεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Φρόντισε να την ακονίσεις!


Οικονομικά

Το 2019 δεν είναι ιδανικό για τον οικονομικό σου τομέα, καθώς οι δαπάνες που προκύπτουν δε σου επιτρέπουν να κάνεις τη διαχείριση που θες. Η οικογένεια και το σπίτι έχουν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις αυτό το χρόνο, όχι άσκοπα. Προκύπτουν ανάγκες, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να διευθετηθούν, κάτι που συχνά σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού και κάποιες φορές εκτός εαυτού, όχι με τα οικεία σου πρόσωπα, αλλά με τις συνθήκες. Δεν αποκλείεται κάποιες φορές να τα βάλεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό, δεδομένου ότι εσύ συνηθίζεις να λαμβάνεις υπόψη τις έκτακτες οικονομικές δαπάνες και πάντα φροντίζεις να υπάρχει κάποιο ποσό διαθέσιμο για τη διευθέτησή, όμως αυτή τη χρόνια δεν προνοείς και αυτό είναι που σε εκνευρίζει. Παρ’ όλα αυτά δε χρειάζεται να σε πιάνει πανικός, γιατί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρίσκεις τα χρήματα που χρειάζονται για να καλύψεις όλες τις επιπλέον απαιτήσεις που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας, το πρόβλημα για σένα είναι πως αυτή η κατάσταση δε σου επιτρέπει να κρατήσεις κάποια χρήματα στην άκρη για ανάλογη περίπτωση. Η αλήθεια είναι πως αυτά συμβαίνουν και πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ευχέρεια να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις ούτε στο παρά πέντε όπως θα κάνεις εσύ φέτος. Να είσαι ευχαριστημένος/η με αυτά που έχεις και να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι να αλλάξει η κατάσταση, τουλάχιστον μέχρι να ανακτήσεις πλήρως τον έλεγχο.


Αισθηματικά

Το 2019 είναι πολύ μαγικό για τον αισθηματικό σου τομέα είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε είσαι αδέσμευτος/η. Αποκτά μία σοβαρότητα και σταθερότητα τις οποίες είχες μεγάλη ανάγκη το περασμένο έτος, αλλά αυτές δεν έρχονταν ποτέ. Τα συναισθήματα γίνονται πιο βαθιά και ισχυρά, γεγονός που αυξάνει και τις προσδοκίες σου από τον αισθηματικό σου τομέα. Το ευχάριστο είναι πως δεν έχεις μόνο εσύ μεγάλες προσδοκίες, αλλά και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Πρώπτη φορά θα νιώσεις πως υπάρχει κάτι τόσο ιδανικό στη ζωή σου και είναι γεγονός πως θα δυσπιστήσεις αρκετές φορές μέσα στο χρόνο, όμως τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα βλέπεις και τα βιώνεις, χωρίς ψηλά γράμματα και αστερίσκους.

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα διαπιστώσεις από πολύ νωρίς μέσα στο έτος πως η σχέση σου βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου είναι πιο ομαλή και πιο ουσιαστική από ποτέ, ενώ τα συναισθήματα του ενός προς τον άλλο γίνονται ολοένα και ισχυρότερα. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψεις αυτό το χρόνο για τη σχέση σου είναι η ανασφάλεια, κυρίως η συναισθηματική, η οποία θα σας παιδέψει και τους δύο αρκετά. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να αποφευχθεί. Υπάρχει σημαντική αλληλοκατανόηση φέτος και οι ανασφάλειές σου είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να αξιοποιήσεις τη μεταξύ σας καλή επικοινωνία. Όσες φορές κι αν χρειαστεί να μιλήσεις με το/τη σύντροφό σου για τα αισθήματα σας, εκείνος/η θα το κάνει και θα σου αποδείξει με κάθε τρόπο το πόσο σημαντικός/ή είσαι για εκείνον/η. Προσπάθησε να απομονώσεις ή και να απαλλαχθείς από αυτές τις ανησυχίες για το 2019, γιατί όλα αυτά που φοβάσαι βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και δεν ανταποκρίνονται με κανέναν τρόπο στην πραγματικότητα. Βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα και πολύ σύντομα θα συζητάτε μαζί το ενδεχόμενο του βήματος παραπάνω για τη σχέση σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η θέλεις οτιδήποτε βιώσεις φέτος αισθηματικά να είναι ουσιαστικό και αληθινό. Έτσι γίνεσαι πολύ πιο επιλεκτικός/ή απ’ ό, τι το περασμένο διάστημα και δεν αναλώνεσαι σε αδιέξοδες ή εφήμερες καταστάσεις. Οι πλανήτες σε αποζημιώνουν στο μέγιστο αυτό το χρόνο, αφού όχι μόνο γνωρίζεις τον άνθρωπο που πληρεί τις προδιαγραφές για να βρίσκεται στη ζωή σου, αλλά χεις τον πιο μεγάλο και θυελλώδη έρωτα της ζωής σου. Οι κοινές αντιλήψεις, η μαγνητική έλξη και τα ειλικρινή αισθήματα του ενός προς τον άλλο θα σας φέρουν πολύ νωρίς μέσα στο έτος αντιμέτωπους με την κοινή σας ανάγκη για κάτι περισσότερο, ό, τι κι αν είναι αυτό. Το σημαντικό είναι πως δε μοιράζεστε μόνο τα ίδια συναισθήματα, αλλά και τις ίδιες σκέψεις σχετικά με τη μεταξύ σας σχέση, κάτι που καθιστά πολύ εύκολη και ομαλή τη μεταξύ σας εξέλιξη. Σιγά σιγά και όσο πλησιάζει προς το τέλος του το 2019, ο άνθρωπος αυτός θα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, το οποίοι είναι υπεύθυνο για το πλατύ χαμόγελο σου!


3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Το πρώτο τετράμηνο του έτους επικρατεί ηρεμία και σταθερότητα στον επαγγελματικό σου τομέα, κάτι που πρέπει να αξιοποιήσεις στο έπακρο. Αξιοποίησε την ευκαιρία αυτήν για να ολοκληρώσεις ό, τι έχεις αφήσει στη μέση και να δημιουργήσεις ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού με τους συναδέλφους/συνεργάτες και προϊστάμενους. Κατά το δεύτερο τετράμηνο του 2019 δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη δουλειά, όμως ξεκινά μία μικρή περίοδος αναταραχών στο σπίτι και την οικογένεια, κάτι που ενδέχεται να σε κρατήσει πίσω στη δουλειά. Η παραγωγικότητά σου μειώνεται προσωρινά, ενώ το μυαλό βρίσκεται συνεχώς στα ζητήματα που προκύπτουν έξω από το χώρο εργασίας, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι στη δουλειά σαν ανεύθυνος/η, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αλλά δεδομένης της κατάστασης έτσι θα φανεί. Φρόντισε λοιπόν να “τρέξεις” λίγο τη δουλειά σου όταν δε θα σ’ απασχολούν εξωγενής παράγοντες, προκειμένου να διατηρήσεις τη φήμη σου ανέγγιχτη. Το τελευταίο τετράμηνο του 2019, η καταξίωση σου επιστρέφει στην κανονικότητά της και το κλίμα ομαλοποιείται. Δεν ασχολήσε με τίποτε άλλο πέρα από την καριέρα σου και θέτεις όρια στα αγαπημένα σου πρόσωπα σχετικά με το πότε μπορούν να σε απασχολούν στη δουλειά και πότε όχι.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η το πρώτο τρίμηνο του 2019 σε κρατάει σε εγρήγορση. Βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση ακόμα κι όταν κάθεσαι. Σκέφτεσαι πολύ έντονα την πιθανότητα να αλλάξεις κάποια πράγματα στην επιχείρησή ή τις υπηρεσίες σου με μία τάση προς την πρωτοπορία. Η αλήθεια είναι πως οι σκέψεις σου περιλαμβάνουν ορισμένα πολύ τολμηρά για τη φύση σου σχέδια, όμως όσο προχωρημένα κι αν είναι, πρέπει να θυμάσαι πως έχεις ταλέντο να δημιουργείς κέρδος και πολλές φορές εκεί που δεν υπάρχει. Μη φοβηθείς να κάνεις κινήσεις που θα αναβαθμίσουν τη δουλειά σου, ακόμα κι αν σου φαίνεται ρίσκο. Το υπόλοιπο του έτους δημιουργείται ένα κλίμα σταθερότητας και τα κέρδη σου ανεβαίνουν αργά, αλλά σταδιακά.

Αν είσαι άνεργος/η υπάρχουν ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, όμως εσύ τείνεις να απορρίπτεις ορισμένες από αυτές μόνο και μόνο επειδή δε σου “γεμίζουν το μάτι”. Κάποιες φορές μπορεί να έχεις δίκιο, κάποιες άλλες όμως όχι. Προσπάθησε να ανοιχτόμυαλος/η όταν εξετάζεις μία πρόταση και κυρίως να μην είσαι προκατειλημμένος/η, γιατί είναι πιθανό να αρνηθείς ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις. Φρόντισε να αξιολογήσεις κάθε περίπτωση ξεχωριστά και βασιζόμενος/η στα δεδομένα και όχι στις απόψεις που έχεις σχηματίσει εκ των προτέρων, καθώς είναι σχεδόν βέβαιο ότι σφάλεις.


Οικονομικά

Οι οικονομικές απαιτήσεις του σπιτιού και της οικογένειας αυξάνονται σημαντικά αυτό το χρόνο, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο τετράμηνο του 2019. Πρόκειται για υποχρεώσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και εμφανίζονται ξανά μπροστά σου από το Σεπτέμβριο 2019. Αν δε έχεις προνοήσει, ενδέχεται να δυσκολευτείς, αλλά υπάρχει Παρθένος που δεν προνοεί, ιδιαίτερα για οικονομικά ζητήματα; Μερικές φορές, ναι! Μπορεί να μην είναι ο κανόνας, όταν όμως συμβαίνει αποδιοργανώνεσαι πλήρως. Φρόντισε λοιπόν από την αρχή κιόλας του έτους να διαχειριστείς τα οικονομικά σου πιο σωστά, ούτως ώστε να σου μένουν κάποια χρήματα στην άκρη. Αν είσαι προετοιμασμένος/η από την αρχή του χρόνου δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς. Παράλληλα προσπάθησε να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα, γιατί φαίνεται πως σου προκύπτει μία τέτοια ανάγκη και μάλιστα σε κρίσιμο διάστημα, ενώ θα ήταν συνετό να αποφύγεις να εμπλακείς με τράπεζες κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.


Αισθηματικά

Το 2019 αποφασίζεις πως θες να είναι πιο πλήρης η ερωτική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Θες να υπάρχει ισχυρό και ουσιαστικό συναίσθημα, ξεκάθαρες προθέσεις και ισχυρή ερωτική έλξη. Φροντίζεις να είσαι ειλικρινής με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, χωρίς να χρειάζεται να υπερασπιστείς τα σχέδιά σου, καθώς ανήκεις στους/στις τυχερούς/ές που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το/τη σύντροφό τους ή το πρόσωπο του ενδιαφέροντός τους, καθώς υπάρχει σύμπνοια.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βελτιώνεις ουσιαστικά την επικοινωνία σου με το ταίρι σου αυτό το χρόνο, καθώς θεωρείς πως εκεί βρισκόταν το μεταξύ σας πρόβλημα τον περασμένο χρόνο. Μοιράζεστε ίδιες απόψεις για τη στάση σας απέναντι στη σχέση σας και θέλετε τα ίδια πράγματα. Είναι αδιαμφισβήτητο πως έχετε αισθήματα ο ένας για τον άλλο, όμως από την κοινή σας ζωή λείπει η παιδικότητα και η διασκέδαση. Συμφωνείτε να βρείτε κοινές δραστηριότητες και διασκεδάσεις που θα αρέσουν και στους δύο και αυτό κάνετε, φροντίζετε δηλαδή ο χρόνος που περνάτε μαζί να είναι σα λούνα παρκ. Απολαύστε το!

Αν είσαι αδέσμευτος/η με το ξεκίνημα του χρόνου κάνεις μία ενδοσκόπηση σχετικά με το τι συνέβη στην ερωτική σου ζωή τον περασμένο χρόνο. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να είναι απογοητευτικά, γι’ αυτό αποφασίζεις να αλλάξεις στάση. Για σένα αυτό που μετράει το 2019 είναι να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε καταλαβαίνει και θέλει, όσο κι εσύ αυτόν. Η αλήθεια είναι πως το 2019 μπορείς να συναντήσεις αυτόν τον άνθρωπο, αρκεί να ψάχνεις στα σωστά μέρη. Η προοπτική να δημιουργήσεις κάτι ισχυρό και σταθερό αυτό το χρόνο είναι ορατή και πολλές φορές θα σου δίνεται η αίσθηση πως δημιούργησες την ιδανική σχέση με τον ιδανικό άνθρωπο. Η πιθανότητα να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό είναι μεγάλη, αρκεί να κρατήσεις έξω από τη σχέση σου όλους εκείνους τους παράγοντες που μπορούν να σε κάνουν στην καθημερινότητά σου παράξενο, έξω από τη σχέση. 

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

Αστρολόγοι

Λουκία

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να μάθεις αν τελικά υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείς, μπορώ να σου το αποκαλύψω άμεσα.

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η πιο δυνατή σχέση που θα έχεις στη ζωή σου!

Πώς θα ξέρεις ότι μια σχέση θα σε ξεσηκώσει συθέμελα; Θα το ξέρεις με την πρώτη ματιά, α ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις το καρμικό σου ταίρι!

Υπάρχουν επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και μια ψυχή αδελφική της δικής σου ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο μυθικός Φοίνικας

Ο Αιγυπτιακός Πολιτισμός, ο Ελληνικός Πολιτισμός, οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες, οι Ινδοί, οι Α ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u