Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Ιανουαρίου 2020

Τα αισθηματικά σας παίρνουν μια αλλιώτικη μορφή, πιο σοβαρή και ίσως να χρειαστεί μια μικρή αποστασιοποίηση. Βέβαια, να θυμάστε, πως υπάρχουν κρυφοί εχθροί. Μια αναστάτωση οικογενειακή, θα λειτουργήσει σαν «τροχοπέδη»στα εργασιακά σας. Η επέμβαση αυτή θα έχει κάτι το παράλογο. Επιβάλλεται να «τρέξετε»την δουλειά, για όφελος σας.Αύριο

27 Ιανουαρίου 2020

Πλησιάζει ένα οριστικό «τέλος»σε σχέσεις που είναι προβληματικές. Όμως, να έχετε το νου σας, μην σας εμπλέξουν σε παγίδα και σας εξαπατήσουν, με λάθος πληροφορίες. Οι του 2ου 10ημέρου, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε εργασία. Σε ακραίες περιπτώσεις, θα γίνει με ανορθόδοξο τρόπο και νεύρα. Προσοχή σε ατυχήματα. Έξοδα για την οικογένεια.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   26/1 – 2/2/2020

Ιδιαίτερα πιεστικό, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας για εσάς τους Παρθένους.

Την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη  θα αλλάξει το σκηνικό στην ερωτική σας ζωή.

Την Δευτέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα σας ωθήσει να πασπαλίσετε με αρκετή χρυσόσκονη τον/ την σύντροφο σας .

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις .

Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά του/ της συντρόφου σας.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες.

Την Παρασκευή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας.

Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη  με τον Ουρανό είναι πιθανό να σας φέρει αναπάντεχα μια πρόσκληση για ένα ταξίδι.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ζήσετε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος με τον/ την σύντροφο σας. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Τα αισθηματικά σου σε απασχολούν περισσότερο απ’ όσο πρέπει και σε ανησυχούν περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται. Έχεις μία ταραχή σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, η οποία δεν βρίσκει ανταπόκριση στην πραγματικότητα, γι΄ αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις χωρίς να σκέφτεσαι υπερβολικά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αποφασίζεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο/στη σύντροφό σου και καλά κάνεις, διότι το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει τη σχέση σου. Θέλεις να κάνεις μία νέα αρχή, η οποία θα περιλαμβάνει περισσότερο ρομαντισμό. Για να πετύχει όμως κάτι τέτοιο, είναι απαραίτητο να χαλαρώσεις λίγο και να ανοιχτείς ακόμα περισσότερο στο ταίρι σου. Τα αισθήματά σας είναι αμοιβαία και θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα!

Αν είσαι αδέσμευτος/η βρίσκεσαι σε μία φάση της ζωής σου που σου λείπει η συντροφικότητα. Δεν είναι κακό αυτό, αρκεί να εντοπίζεις τους κατάλληλους για σένα ανθρώπους. Τείνεις να έλκεσαι αυτό το διάστημα από ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θα ήθελες εσύ. Γίνε πιο προσεκτικός/ή στις επιλογές σου, γιατί υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Βάλε στην άκρη την αβεβαιότητά σου και τις ανασφάλειές σου, άφησε την ψυχή σου ελεύθερη να απολαύσει τον έρωτα και την αγάπη. Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σου (σχέσεις, συνεργασίες) έχεις τον αγαπημένο σου και πάλι στην αγκαλιά σου, ανοίγονται νέες δυνατότητες για να ενωθείτε σε ένα βαθύ συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο.

Αυτός ο μήνας απαιτεί ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής καθώς ο Άρης στον τέταρτο οίκο σου (οικογένεια, σπίτι) θα μπορούσε να δημιουργήσει άγχος και πίεση γύρω από κάποιες οικογενειακές σου υποθέσεις.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα εργάζεσαι ιδιαίτερα σκληρά και η ενέργειά σου, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά, φαίνεται ότι είναι ανεξάντλητη. Η επιμονή με την οποία “κυνηγάς” τις φιλοδοξίες σου αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας και μόνο αν κάνεις κάποιο κραυγαλέο παραστράτημα, κάτι τέτοιο δε θα είναι εφικτό.

Στον οικονομικό τομέα η προσήλωσή σου στην αύξηση της ισχύος σου σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αύξηση των εσόδων σου, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Τα οικονομικά σου ευνοούνται σημαντικά, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις, με μέτρο πάντα, και την τύχη σου σε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα θα χρειαστεί να παλέψεις αρκετά ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου, καθώς ο Ιανουάριος θα αποδειχθεί κάπως δύσκολος μήνας για την εργασία σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορούν να σου κοστίσουν.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι τα πράγματα, προς το παρόν τουλάχιστον είναι σταθερά, αλλά μην εφησυχάσεις καθώς η σταθερότητα αυτή είναι ρευστή. Η κρίση σου μπορεί να μην είναι πολύ καθαρή αυτόν το μήνα, κάτι που μπορεί να σου φέρει περισσότερα έξοδα από όσα υπολόγιζες. Προσοχή στη διαχείριση. 

3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα αξιοποιείς κάθε νέα πληροφορία που σου εμφανίζεται με αποτέλεσμα να αυξάνεις σημαντικά το κύρος και την αξία σου στον εργασιακό σου χώρο. Σε αυτή την προσπάθεια ενισχύεσαι και από τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα στα οποία θα βρίσκεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, κάτι που σε καθιστά απαραίτητο/η στο χώρο που δραστηριοποιείσαι, ενώ ταυτόχρονα κερδίζεις τον αμέριστο σεβασμό συναδέλφων αλλά και ανωτέρων σου.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται προσοχή και συνετή διαχείριση πόρων, αφού θα επανεμφανιστούν παλιές υποχρεώσεις τις οποίες είχες ξεχάσει. Ωστόσο, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος/η, αφού προς τα μέσα του μήνα τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μία σειρά και ταυτόχρονα σου παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επέκταση. 

ΕΡΩΤΙΚΑ

Βιώνεις πολύ βαθιά και ουσιαστικά κάθε σου συναίσθημα, ενώ οι σκέψεις σου περιστρέφονται γύρω από το πώς θα αποκτήσεις κάτι πιο στέρεο και ουσιαστικό, αν είσαι ελεύθερος/η, ή πώς θα κάνεις τη σχέση σου δυνατότερη, αν είσαι δεσμευμένος/η. Στοχεύεις στο να ζήσεις το μεγάλο και ιδανικό έρωτα, κάτι που δεν είναι κακό, αρκεί να μην καταρρίπτονται οι προσδοκίες σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αισθάνεσαι πως έχεις βρει το ιδανικό ταίρι για σένα, όμως τον περισσότερο καιρό φαίνεται πως εξιδανικεύεις τόσο το/τη σύντροφό σου που μπορεί να φτάσεις να εξαρτάσαι απόλυτα από εκείνον/η. Η εκατέρωθεν κτητικότητα σε συνδυασμό με την εξιδανίκευση του/της συντρόφου σου, σε φέρνει σε δυσμενή θέση.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αναζητάς κάτι ιδανικό, όχι μόνο για σένα, αλλά και για όλον τον υπόλοιπο κόσμο: βαθιά ψυχική σύνδεση και τρελό πάθος. Γνωρίζεις στην πραγματικότητα ότι αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να βρεθεί. Αν προσπαθήσεις να αγαπήσεις τις ατέλειες των άλλων, μπορεί να καταφέρεις να βρεις μια βαθιά ανθρώπινη ουσιαστική σχέση που θα σε γεμίζει. Δώσε μία ευκαιρία και σε αυτόν τον τρόπο σκέψης.

Τον επόμενο μήνα

Φεβρουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το μήνα. Καταβάλλεις αξιόλογες προσπάθειες, προκειμένου να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος ή κάνεις πιο στενές τις σχέσεις σου. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να έχεις αρμονικές σχέσεις αυτήν την περίοδο, όποια κι αν είναι η φύση τους. Αποκτούν πολύ μεγάλη αξία στην καθημερινότητά σου και τις αντιμετωπίζεις με περισσότερο σεβασμό απ’ ό, τι πριν.

1ο δεκαήμερο

[23-31 Αυγούστου]

Στον επαγγελματικό τομέα  είναι πολύ σημαντικό να μην αφήνεις ανεκπλήρωτες επιθυμίες γιατί αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργηθούν απωθημένα που μπορεί να φέρουν μια μιζέρια στον τρόπο που δουλεύεις. Δεν είναι το καταλληλότερο διάστημα να “σβήσεις” απωθημένα από τη “λίστα” σου, αλλά είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείς τι και πώς θα το διεκδικήσεις σε δεύτερο χρόνο.

Στον οικονομικό τομέα είναι απαραίτητο να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα πάντα μόνος/η σου, γιατί όποιος και να αναμιχθεί, όσο κι αν θέλει το καλό σου, θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές, τις οποίες μόνος/η σου δε θα έκανες. Απόφυγε άσκοπες σπατάλες.

2ο δεκαήμερο

[1-11 Σεπτεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα ο μήνας ξεκινά με εντάσεις και μία αναστάτωση, η οποία δημιουργείται εξαιτίας της άρνησης όλων των μερών να συντονιστούν και να συνεργαστούν. Αυτή η κατάσταση δε θα παραμείνει για πολύ, καθώς πολύ σύντομα το κλίμα αλλάζει και η συναδελφικότητα και η συνεννόηση βελτιώνουν στο μέγιστο την ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας.

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως λόγω της δικής σου διαχείρισης. Δεν είναι άσχημο διάστημα για τα οικονομικά σου, όμως φαίνεται πως χάνεις λίγο τον έλεγχο και ξοδεύεις αλόγιστα. Φυσικά το δικαιούσαι, αλλά έχεις 30 μέρες μπροστά σου…

3ο δεκαήμερο

[12-22 Σεπτεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα όσες λιγότερες αλλαγές επιδιώξεις εσύ μέσα στο Φεβρουάριο, τόσο το καλύτερο. Καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις απαρέγκλιτα το πρόγραμμά σου και τη ρουτίνα που έχεις έως τώρα θεσπίσει, ώστε να μην έρθεις αντιμέτωπος/η με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Στον οικονομικό τομέα από την άλλη, όσες περισσότερες αλλαγές επιδιώξεις, τόσο το καλύτερο, κάτι που μπορεί να σε ξενίσει, αφού στα επαγγελματικά σου δε θα λειτουργήσει καθόλου μία τέτοια πορεία. Εργάζεσαι σκληρά και σπαταλάς πολύ και όσο ξαφνικά μπορεί να ξοδεύεις χρήμα, τόσο ξαφνικά θα το αναπληρώνεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Τα συναισθήματα γίνονται αυτό το μήνα πιο πρακτικά, χωρίς ιδιαίτερα ρομαντική χροιά. Είναι μια καλή στιγμή να δείξεις έμπρακτα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου ότι νοιάζεσαι αλλά ταυτόχρονα και να εισπράξεις το ίδιο ενδιαφέρον με πράξεις αγάπης από εκείνον/η. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς σε αυτή την έκφραση συναισθημάτων, καθώς συχνά θα νιώθεις την ανάγκη για πιο ρομαντικές και ιδεαλιστικές εκδηλώσεις αγάπης.

Αν είσαι δεσμευμένος/η φαίνεται ότι οι λέξεις δε σου βγαίνουν αβίαστα αυτό το μήνα και επιλέγεις να δείχνεις με άλλους τρόπους την αγάπη και το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου. Ενδεχομένως, οι ενδόμυχες ενοχές σου για τη δυσκολία σου να εκφραστείς λεκτικά να σε οδηγήσουν σε οικονομικές υπερβολές, στην προσπάθειά σου να διαβεβαιώσεις το/τη σύντροφό σου για τα συναισθήματά σου. Όλα αυτά είναι σίγουρα σημαντικά, αλλά προσπάθησε να θυμάσαι πως μερικές φορές αρκεί απλώς το να είσαι εκεί, έτοιμος/η να ακούσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ετοιμάσου για έναν εξαιρετικό μήνα, γεμάτο έμπρακτες αποδείξεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι οποίες θα σε επιβεβαιώσουν για την αμοιβαιότητα των συναισθημάτων και θα σου δώσουν μία ώθηση προς την κατεύθυνση του επόμενου βήματος, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν είναι ότι ο ρομαντισμός θα λείπει από το Φεβρουάριο, αλλά στην παρούσα φάση εστιάζεις σε αυτό που έχει σημασία και κάτι τέτοιο σημαίνει πρωτίστως ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Με την έκλειψη του Ιανουαρίου  μπορεί να αισθανθείτε πιο κοντά με τους φίλους που έχετε μια καλή, υγιή σχέση. Επίσης μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερο ρόλο σε μια ομάδα, ή να αφήσετε κάποια άλλη ομάδα, επειδή δεν σας ενθουσιάζει πλέον.

Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος προς τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου στον Καρκίνο και αυτό μπορεί να σας προκαλέσει ανασφάλεια με τα όνειρά σας για το μέλλον. Μπορεί να κινείστε με την αίσθηση ότι είστε στο σωστό δρόμο και να απογοητευτείτε, αν αντιληφθείτε το αντίθετο.

Μην εγκαταλείψετε τον “αγώνα”σας! Μπορεί επίσης αυτό να γίνει  με φίλους  η και ομαδικές δραστηριότητες. Μην αντιδράσετε με άσχημο τρόπο για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Μπορεί να θέλετε να εργαστείτε για μια αλλαγή,  που δεν μπορεί να γίνει την δεδομένη στιγμή  ή να αντιμετωπίσετε αλλαγές στις οποίες πρέπει να προσαρμοστείτε. .

Μπορείτε να επαναστατήσετε αν αισθάνεστε πως κάποιος ή κάτι, προσπαθεί να σας κλείσει σε ένα κουτί.  Μια ηλιακή έκλειψη υπάρχει στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου.  Κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, σκέφτεστε πως μπορεί να είναι καλό να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες σε έναν φίλο ή μια ομάδα, που εργάζονται για έναν παλιό στόχο, μια παλιά αλλαγή , ή ανήκουν σε κάτι νέο και ανεξάρτητο.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(24 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς τη συνηθισμένη αναστάτωση που συχνά προκαλούν οι μεγάλες αλλαγές. Με ενθουσιασμό  μπορείτε να εκφράσετε μια πιο διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να συναντήσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους από διαφορετικά “καρτέλ”. Ακόμη και οι σχέσεις με  συνεργάτες που είστε καιρό μαζί, μπορούν να ωφεληθούν από τις πρωτοπόρες και διαφορετικές επιθυμίες σας.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου 2020: Ο Δίας είναι σε  τρίγωνο με το 10ήμερο σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019.  Διαδραματίζεται μια εποχή καλής τύχης, καλών συναισθημάτων και ευημερίας. Οι Ευκαιρίες που ανοίγονται είναι πολλές και σας  περιμένουν. Τώρα καλείστε να δείξετε, την πρακτική πλευρά της καλοτυχίας, αφού ο Αιγόκερως που επηρεάζει την έλευση του Δία, “γειώνει”κατά κάποιο τρόπο την τύχη.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Πολύ καλή έκλειψη για την καταξίωση σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου 2019  δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για μια καλύτερη εξέλιξη, φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή και ενθουσιασμό.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου, γίνεται στον οίκο των φίλων και των ομαδικών εργασιών. Εταιρείες, σύλλογοι και όμιλοι, συγκαταλέγονται σε αυτήν την ομάδα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 12 Σεπτεμβρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου θα φέρει στο φως υποθέσεις  δημιουργιών και των παιδιών. Επομένως, επικρατεί μια καλή εξέλιξη σε υποθέσεις παιδιών και δημιουργιών, με την συνδρομή σας, αλλά και ανθρώπων με κύρος.

Όλο το χρόνο: Ο Ποσειδώνας απέναντι από τον 10ήμερο σας, δίνει πληροφορίες για την πραγματική ταυτότητά σας. Μπορείτε να προβάλλετε ορισμένα ιδανικά ή ιδιότητες σε ανθρώπους ή καταστάσεις που ίσως θέλετε, αλλά δεν είναι πραγματικά αληθινές. Αυτή η συνειδητοποίηση μπορεί να είναι δύσκολο να χειριστεί λόγω της δυσπιστίας, του φόβου ή της σύγχυσης. Η ομιχλώδης φύση του Ποσειδώνα, δεν “επιτρέπει”να αντιληφθείτε μια κατάσταση, 100%.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Η θετική παρουσία του Δία, ωφελεί σε έμπνευση για κάποια πιθανή ευρεσιτεχνία, ή γενικότερα πρωτοτυπία. Όσοι είναι γονείς, θα έχουν να πάρουν κάποιες ικανοποιήσεις, βλέποντας τα “βλαστάρια”τους, να βάζουν επιτυχημένους στόχους, που ως εξέλιξη, θα έχουν μια εξαιρετική απολαβή.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου είναι μια δύσκολη διαδρομή την καριέρα.  Πολλοί φαίνεται να επιβουλεύονται την θέση σας, αλλά κι εσείς νοιώθετε πως απειλήστε, ενδεχομένως από κάποιο παρασκήνιο. Οι διακυμάνσεις θα είναι αρκετές και τα αποτελέσματα άγνωστα.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου, που γίνεται στον 11ο οίκο σας, σηματοδοτεί αποκαλύψεις και αλλαγές στον τομέα των φίλων. Έτσι καθώς φαίνεται, δημιουργούνται νέες φιλίες ή αναθεωρούνται μερικές παλιές φιλικές σχέσεις, κυρίως με γυναικείο “πληθυσμό”.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας εξάγωνο Δίας, αναφέρεται σε διαφωτιστικές εποχές. Ίσως είναι η καλύτερη πλευρά, να βγάλετε την ανθρωπιστική σας τάση-όσοι έχετε-και να κάνετε συνεργασίες με ανθρώπους της ίδιας ιδέας. Αν χρησιμοποιείς τον Ποσειδώνα, στην ευαίσθητη μορφή του, αποφεύγεις πολλές κακοτοπιές..

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 22 Σεπτεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας τρίγωνο με το 10ήμερο σας,  σας φέρνει  ένταση,  αντοχή και πάθος.  Μια ακραία ώθηση στο επίπεδο του “εγώ” και  σας δίνει τρομερή προσωπική δύναμη και επιρροή. Επαφές με πρόσωπα ισχύος, με αρμονική συνεργασία, προς έναν κοινό στόχο.

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με το 10ήμερο σας, σας καλεί σε οργάνωση κι ευθύνη. Ευτυχώς, αυτά τα στοιχεία, δεν είναι άγνωστα σε εσάς, οπότε έχετε μια ευκολία, στο να ακολουθήσετε τις “εντολές”του αυστηρού Κρόνου. Η σταθερή πρόοδος, είναι χαρακτηριστικό του πλανήτη.

Μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου: Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα από τις 19 Δεκεμβρίου 2019 ολοκληρώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2020. Δίνει αποφασιστικότητα και επιμονή για σημαντική προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση. Πρόκειται για μια εποχή για μια σκόπιμη, καλά εξεταζόμενη αλλαγή. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που δημιουργεί νέα θεμέλια για να ευημερήσει τα επόμενα χρόνια.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με  Πλούτωνα, με ολοκλήρωση της όψης στις 4 Απριλίου, σας προετοιμάζει για μεγάλα πράγματα, σε ότι αφορά την εξέλιξη που επιθυμείτε με πάθος. Η έντονη προσπάθεια και η καλή τύχη, είναι δυο παράγοντες που αυτήν την περίοδο “συνεργάζονται”στενά.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας με τον Πλούτωνα ξανά, φέρνει την τάση να γίνω “αυτοκράτορας”όποτε θέλω εγώ. Αν χρησιμοποιηθούν αυτές οι δύο δυνάμεις με σύνεση και σοφία, μπορείτε να παρασύρετε έναν “λαό”σε εύνοια και καλή τύχη.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα δίνει εποχή με τεράστιες προοπτικές επιτυχίας, προδιαγράφοντας καλές διαδρομές προς την επιτυχία!

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Όλγα

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Άννα

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς να είσαι καλή φίλη…

Εάν είστε σαν πολλούς ανθρώπους, ίσως θέλετε να είστε το καλύτερο σε ό,τι κάνετε. Το να ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πλούτωνας: Ένας Μικρός Μεγάλος Δάσκαλος!!

Ο Πλούτωνας είναι ο πιο απομακρυσμένος από τον Ήλιο πλανήτης του ηλιακού μας συστήματ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο διαλογισμός, το σκοτάδι και η αρμονία !

Μία παλαιότατη μυστικιστική ρήση λέει, στα λατινικά, «Visita Interiora Terrae Rectifiqandoque Invenies Occultum L ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u