Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

17 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Ημέρα σημαντικών εξελίξεων θα είναι η σημερινή για εσάς τους Παρθένους. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, ευνοεί την επανέναρξη συζητήσεων που αφορούν  τις νέες οικονομικές συνεργασίες, ενώ είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική στην επίλυση των οικονομικών θεμάτων. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα κάνετε έξοδα για την ομορφιά σας. Από την άλλη πλευρά, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να δημιουργήσει παρανοήσεις στις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις.

Ερωτικά

Οι τελευταίες ημέρες, έχουν προκαλέσει μέσα στον δεσμό – γάμο σας, μια υπερένταση, με αφορμή μια περίεργη είδηση από το παρελθόν. Αυτά είναι και τα τερτίπια του προσεχώς  ανάδρομου σας Κυβερνήτη, που όλον τον Νοέμβριο, θα σας έχει σε μια υπερ – κινητικότητα. Λύστε άμεσα όλες τις διαφορές σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, και μην χάνεστε σε λεπτομέρειες.Αύριο

18 Νοεμβρίου 2018

Γενικά

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να μιλήσετε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας ώστε να λύσετε τις παρεξηγήσεις που υπάρχουν. Επίσης σήμερα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Κατά τη διάρκεια της  είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις στην επικοινωνία με τα οικεία σας πρόσωπα. Ενώ, καλό θα ήτανε, να αποφύγετε να ανακοινώσετε τα πλάνα της οικογένειας σας σε τρίτα πρόσωπα.

Ερωτικά

Ξέρετε πολλά και αμαρτωλά, για το άτομο που σας έχει κλέψει την προσοχή, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, δεν είστε και από τα ζώδια, που θα κάνετε πίσω. Οι αστρολογικές συνθήκες για όλα τα ζώδια της Γης, είναι θεσπέσιες και σίγουρα θα ανοίξουν τα μονοπάτια για νέες σχέσεις. Θετικότερο θα είναι και το κλίμα και στα τσακωμένα ζευγάρια, καθώς τώρα οι λύσεις θα έρθουν …για να μείνουν!

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   11/11 – 18/11/2018

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Δευτέρα η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.  Την Τρίτη είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας Την Πέμπτη είναι πιθανό να υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις τόσο στις οικογενειακές όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την Παρασκευή ο Άρης θα αφήσει το ζώδιο του Υδροχόου και θα κάνει την είσοδο του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν εντάσεις και ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας κάνει τρυφερούς απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας. Την  Κυριακή δεν θα βαρεθείτε καθόλου, καθώς  ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ  Αφροδίτη θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού.

Ερωτικά

Είστε αιώνια εργατικοί και μεθοδικοί, ακόμα και στην ερωτική σας ζωή και θα διαπιστώσετε αυτή την εβδομάδα ότι τα γεγονότα θα σας δικαιώσουν γι’ αυτό. Είτε είστε σε σχέση και παλεύετε καθημερινά για αυτήν, είτε διάγετε έναν ελεύθερο και χαρούμενο βίο, στην αρχή της εβδομάδας θα δείτε οι κόποι σας να ανταμείβονται.

Οι δεσμευμένοι, περίπου προς το μέσον της εβδομάδας, μπορείτε να κάνετε μία έκπληξη στο/στη σύντροφό σας με κάτι που δε θα περιμένει. Αγοράστε εισιτήρια για μία παράσταση που ανέφερε ότι θα ήθελε να δει ή βγείτε σε ένα ρομαντικό και αναπάντεχο δείπνο. Ό, τι και να επιλέξετε τελικά, να γνωρίζετε ότι η κίνησή σας θα εκτιμηθεί δεόντως και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι δε χρειάζεστε κάποιον για να αξιοποιήσετε τις εκπλήξεις που ευνοούνται αυτή την εβδομάδα. Κάντε κάποιο αναπάντεχο δώρο στον εαυτό σας, επιβραβεύστε σας με μία περιποίηση σώματος, κάντε πράγματα για εσάς που γενικά αναβάλλετε λόγω χρόνου και φλερτάρετε χωρίς ντροπή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας αξίζει ένα διάλειμμα. Απολαύστε το!

Νοέμβριος 2018

Γενικά

Ο Νοέμβριος ξεκινά με αρκετές απαιτήσεις από εσάς και πιο συγκεκριμένα με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε εσάς τους ίδιους μέσα στον κόσμο. Είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να επαναπροσδιορίσετε την έννοια της κατεύθυνσης μέσα σας (πού πάω, τι θέλω να καταφέρω κ.ο.κ.) και μάλιστα διατηρώντας την ευελιξία σας χωρίς να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αμφιβάλει ούτε στιγμή για τις ικανότητές σας.

1ο δεκαήμερο [23-31 Αυγούστου]

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα παραμείνει ήρεμο για εσάς, φίλοι Παρθένοι, που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ωστόσο, το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου πρόκειται να είναι έντονο, καθώς οι πλανητικές επιρροές θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους τομείς του σπιτιού και των επαγγελματικών σας. Οι απαιτήσεις που θα εγείρονται και από τις δύο πλευρές, θα έχει ως αποτέλεσμα να συγκρουστούν οι δύο αυτοί κόσμοι σας με εσάς στον άβολο ρόλο του εξισορροπιστή. Διατηρήστε την αμεροληψία σας και αποφύγετε να εμπλακείτε συναισθηματικά στις διενέξεις που θα προκύπτουν σε αυτούς τους τομείς, καθώς μόνο έτσι μπορείτε να αντιμετωπίσετε ουσιαστικά τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν (ακόμα και αν είναι ήσσονος σημασίας). Τα οικονομικά σας από την άλλη διέπονται από μία άνθηση, αλλά ακόμα και αυτό δυσκολεύεστε να το χαρείτε, καθώς όπως και σε πολλούς άλλους ανθρώπους, οι τομείς των οικονομικών και των επαγγελματικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι για εσάς.

2ο δεκαήμερο [1-11 Σεπτεμβρίου]

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου για εσάς είναι πολύ καλό, με τις καθημερινές σας σχέσεις να είναι στο ζενίθ τους, είτε μιλάμε για επαγγελματικές, είτε για προσωπικές σχέσεις. Βέβαια, προς τα μέσα του μήνα, αυτό το θετικό κλίμα μπορεί να μεταβληθεί προς το χειρότερο, εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, το οποίο επηρεάζει αρνητικά όλες τις επικοινωνίες και θολώνει την ορθή κρίση εκατέρωθεν, οπότε συνιστάται προσοχή ώστε να αποφευχθούν ανούσια αλλά σοβαρά λάθη. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τη δουλειά, ιδιαίτερα από τις 15 Νοεμβρίου και μετά, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε λάθη τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε. Τα οικονομικά, αντίθετα, έχουν τις προδιαγραφές να εξελιχθούν πολύ κατά τη διάρκεια του μήνα, αλλά η εστίασή σας πρέπει να παραμείνει στα επαγγελματικά σας, ούτως ώστε να επιτρέψετε σε αυτές τις προδιαγραφές να καρποφορήσουν.

3ο δεκαήμερο [12-22 Σεπτεμβρίου]

Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου, δεν έχετε να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερες πλανητικές επιρροές αυτόν το μήνα, κάτι που σε σχέση με τους νωρίτερα γεννημένους σάς προσφέρει ηρεμία και σταθερότητα. Χάρη σε αυτήν την ήρεμη περίοδο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα αυτόν το μήνα, τα οποία θα επηρεάσουν με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σας, ενώ δεν αποκλείεται να καταφέρετε να ξεκινήσετε και πράγματα τα οποία αποτελούσαν ένα απωθημένο μέχρι σήμερα για εσάς (π.χ. Μαθήματα κάποιου μουσικού οργάνου ή κάποιου άλλου hobby κ.ο.κ.). Ταυτόχρονα, αρχίζει και μία ανανεωτική περίοδος στο χώρο του σπιτιού για εσάς, με πολλή κινητικότητα, κόσμο και ζωντάνια. Μπορεί να κάνετε μία ανακαίνιση και να φωνάξετε φίλους να δουν το σπίτι σας ή μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα αυθόρμητο πάρτυ. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που θα πρέπει να σας απασχολήσει στην πραγματικότητα για το Νοέμβριο, είναι να διατηρήσετε άψογα τις ισορροπίες ανάμεσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, ούτως ώστε να μην υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ τους.

Ερωτικά

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο σας προσφέρονται απλόχερα οι προϋποθέσεις να δημιουργηθούν στέρεες βάσεις στις σχέσεις, είτε τις νέες, είτε τις ήδη υπάρχουσες, οι οποίες βασίζονται σε βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα. Το αν βέβαια θα καρποφορήσουν, είναι στο χέρι σας. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι έντονα παρούσα στην καθημερινότητά σας, καλώντας σας να ασχοληθείτε μαζί της, είτε είστε ελεύθεροι, είτε όχι και να τη φροντίσετε συστηματικότερα.

Οι δεσμευμένοι,

ιδιαίτερα στην αρχή του μήνα θα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί/ές, με μία τάση να θέλετε να διορθώσετε τυχόν κακώς κείμενα της σχέσης σας και να επενδύσετε σε μία ανανεωμένη έκφανσή της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του μήνα και κατά πάσα πιθανότητα εξαιτίας ενός οικογενειακού ζητήματος που ενδέχεται να προκύψει, η επικοινωνία σας δε θα είναι η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα να προκαλούνται εκνευρισμοί και εντάσεις. Αν καταφέρετε να τα περιορίσετε και να μην τους δώσετε περισσότερη έκταση απ’ όση χρειάζεται, τότε προς το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να “διορθώσετε” ό,τι είναι αναγκαίο στη σχέση σας και να την κάνετε πιο ισχυρή.

Οι αδέσμευτοι,

είτε έχετε ήδη κάποιον/κάποια που σας ενδιαφέρει στη ζωή σας, είτε θα τον/τη γνωρίσετε σύντομα, αυτό το μήνα είστε έτοιμοι και θα επιχειρήσετε να κινηθείτε προς το επόμενο επίπεδο, κατά το οποίο θα νιώθετε (και θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα) ότι ο πνευματικός  δεσμός που δημιουργήσατε ισχυροποιείται στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να μιλάμε για μία ίσως όχι παθιασμένη σχέση, αλλά σίγουρα βαθιά ψυχική, η οποία δεν αποκλείεται να χαρακτηριστεί από διάρκεια και σταθερότητα.

Για τους εκπροσώπους της Παρθένου, το έτος 2018 θα είναι αρκετά ταραχώδες με πολλές δραστηριότητες να παρατάσσονται. Θα υπάρξουν αναρίθμητα καθήκοντα, μερικά χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα, άλλα από την άλλη πρέπει να ολοκληρωθούν και να περάσουν σιγά-σιγά στο παρελθόν. Κρατήστε τους στόχους σας εστιασμένους και ακολουθήστε αυτά που επιθυμείτε πραγματικά ως δρόμο σας στη ζωή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει υψηλό κόστος. Τα περιοδικά προληπτικά μέτρα και τα προληπτικά βήματα θα βοηθήσουν πολύ στην προστασία σας από σημαντικές επιπτώσεις μέσα στο έτος. Με την επιρροή που δέχεστε από τον Κρόνο, θα έχετε αρκετές ευθύνες και εργασιακές ή άλλες υποχρεώσεις. Αποφύγετε να παραδοθείτε στην θλίψη και την υπερβολική κόπωση.

Φέτος, η καριέρα των εκπροσώπων της Παρθένου θα επικεντρωθεί περισσότερο στην εγκαρδιότητα και τη σχέση στο χώρο εργασίας. Μέσα στο έτος, η απόδοσή σας θα συνδέεται έμμεσα με εκείνη των συνεργατών και των ανωτέρων σας και από το πόσο καλά θα συνεργάζεστε μαζί τους. Θα ήταν ένα θετικό βήμα αν χρησιμοποιούσατε την δύναμη που σας δόθηκε για να συγκεντρώσετε περισσότερες γνώσεις από την πλευρά σας, ώστε να αναπτυχθείτε επάνω στον τομέα σας. Η ομαδική εργασία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας φέτος. Μερικοί τύποι της Παρθένου βρίσκονται σε μεταφορά ή μετεγκατάσταση. Εμφανίζονται ευκαιρίες για να προχωρήσετε σημαντικά σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή μην τις χαραμίσετε.
Οι Παρθένοι θα έχουν το περιβάλλον που ευνοεί την προώθηση των σχέσεων φέτος. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι θα μπορούσαν να βρουν τον ρομαντισμό και την αγάπη που φαντάζονταν όλο το προηγούμενο διάστημα. Μερικές ερωτικές και αισθησιακές στιγμές θα αποτελέσουν κεφάλαιο για τον χρόνο που έρχεται. Τα συναισθήματά σας θα τα θέτετε υπό έλεγχο για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, αν και θα υπάρξουν φάσεις κατά τις οποίες τα συναισθήματά σας θα είναι ισχυρότερα από ποτέ. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την αγάπη της ζωής τους αυτήν την περίοδο. Οι σχέσεις που ξεκίνησαν μετά το πρώτο τρίμηνο του έτους έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν και αργότερα. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια καλή ισορροπία μεταξύ του ρομαντισμού, της διασκέδασης και της πρακτικής πλευράς της ζωής. Μια αίσθηση ασφάλειας θα επικρατήσει στην ερωτική σας ζωή

Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη χρηματοοικονομική κατάσταση των εκπροσώπων της Παρθένου. Κατά τη διάρκεια του έτους, οι φίλοι και οι συγγενείς θα ήταν μια καλή πηγή έμπνευσης για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Οι διαπραγματεύσεις ακινήτων θα είναι σε θέση να σας φέρουν καλές αποδόσεις για την περίοδο. Ωστόσο, θα υπάρξουν ανεξήγητες δαπάνες, πιθανώς σχετικά με τα παιδιά και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας. Έχετε κάποιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης πάντως, αλλά δεν είναι βέβαιο το κατά πόσον θα καταφέρετε να το υποστηρίξετε. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυβερνούν την οικονομική σας πλευρά. Να είστε αυστηροί με τα οικονομικά σας απέναντι σε έξοδα πέραν των αναγκαίων. Όσοι απασχολούνται με επιχειρηματικές δραστηριότητες θα βρουν περισσότερο ευνοϊκό χρόνο για τη συσσώρευση των οικονομικών κερδών τους. Σε γενικές γραμμές, η οικονομική κατάσταση των εκπροσώπων του Παρθένου θα είναι αρκετά ικανοποιητική για το έτος αυτό, αν και αποκλείονται σημαντικές αναδιοργανώσεις.

Καθώς ξεκινά το έτος 2018, οι Παρθένοι θα βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση γενικά, από πλευράς υγείας. Καθώς το έτος προχωρά, αφιερώστε αρκετό χρόνο για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας. Επιλέξτε σύντομα διαλείμματα και ταξίδια για να αισθανθείτε πιο θετικά. Βεβαιωθείτε ότι επικρατεί η αίσθηση της αισιοδοξίας σας φέτος. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με άνεση. Μετά τον Μάρτιο του 2018, ορισμένες ανησυχίες για την υγεία είναι πιθανές για τους εκπροσώπους της Παρθένου. Η φυσική σας κατάσταση θα χρειαστεί προσοχή. Αποφύγετε την υπερβολική άσκηση καθώς και την υπερβολική ξεκούραση. Αναζητήστε μια καλή ισορροπία. Λάβετε την απόφαση να σταματήσετε τις κακές συνήθειες υγείας που σας στοιχειώνουν για αρκετά χρόνια τώρα. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία όταν πρόκειται για την υγεία σας.

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Oroskopos.tv

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Oroskopos.tv

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Παρθένο

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Ο πάντα πρακτικός και τελειομανής Παρθένος γιορτάζει τα γενέθλιά του τον ίδιο μήν ...

Oroskopos.tv

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πες τι θέλεις !

Ξέρετε ποια είναι η μεγαλύτερη πληγή των σχέσεων; Ότι δεν λέμε στην αγάπη μας αυτά που ...

Σχέσεις - Αγάπη

Αλλιώτικοι Έρωτες

Χρειάζονται και οι αλλιώτικοι έρωτες, τι να κάνουμε; Τα παρακάτω λόγια μπαίνουν σε σει ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μια αόρατη παρουσία

Μία από τις πιο δυνατές φράσεις που μπορούμε να ακούσουμε και μάλιστα σε ένα κατά τα λο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!