Παρθένος

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο ,θα ασχοληθείτε με κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και μπορεί να έχετε ξαφνικές προτάσεις για συνεργασία ή ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε ξαφνικές εκπλήξεις ή κάποια ξαφνικά ευχάριστα νέα από το ταίρι σας ενώ ίσως να σχεδιάσετε και κάποιο ταξίδι.Οι αδέσμευτοι  θα κάνετε μια νέα γνωριμία ίσως και από μακριά και ίσως από το διαδίκτυο.Αύριο

7 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο  και θα έχετε βοήθεια από φίλους σε κάποια επαγγελματική σας προσπάθεια αλλά ίσως να έχετε σημαντική υποστήριξη από κάποιο άτομο της οικογένειάς σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητά σας σήμερα ή κάποιες υποχρεώσεις σας ωστόσο δεν αποκλείεται να έχετε κάποια εξέλιξη με το ταίρι σας σε θέματα που σας απασχολούν κοινωνικά ή με το σπίτι.Οι αδέσμευτοι ίσως συναντήσετε σε μια έξοδό σας ένα άτομο από το παρελθόν.

Παρθένος Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και τον 12ο σας οίκο και κάποιοι ίσως να κάνετε κάποιες μυστικές συμφωνίες ωστόσο η θέση αυτή θα γλυκάνει κάποια θέματα εσωτερικά που είχατε,εντάσεις κούραση και εκνευρισμό.Στις 09.06 το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει κάποια ικανοποίηση για κάποια σχέδιά σας ή από τις συνεργασίες σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και κάποιο ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία προς το τέλος της εβδομάδας ωστόσο θα χρειαστεί την προσοχή σας ώστε να μην κάνετε υπερβολές σε έξοδα αλλά να μην μεγενθύνετε μέσα σας και κάποιες καταστάσεις στην καριέρα σας ή θέματα για κάποια σχέδιά σας ή σπουδές.

Ο Ερμής από την ίδια ημέρα στους Διδύμους θα ευνοήσει την επικοινωνία στην καριέρα σας και θα έχετε νέες ευκαιρίες ωστόσο η επιστροφή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω ίσως να σας κάνει να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σας σχετικές με την καριέρα και τη δημιουργικότητά σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε συναισθήματα που ίσως να μην εκδηλώνετε στο ταίρι σας  ωστόσο θα αποκαταστήσετε μέσα σας πράγματα που ίσως να σας είχαν ενοχλήσει .Κάποιοι θα έχετε μεγαλύτερη συναισθηματική επικοινωνία ή ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι ενώ κάποια θέματα με τα παιδιά σας ίσως να σας προβληματίσουν και πάλι.

Οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάποιο μυστικό φλερτ ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και ρομαντικές συναντήσεις.Θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε και επιστροφή κάποιου προσώπου που ήταν πολύ σημαντικό στη ζωή σας και ίσως να υπάρχει κάποιο απωθημένο.

Ιούνιος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που θα σας δώσει όμορφες στιγμές με φίλους,εύνοια στα οικονομικά σας ,ρομαντικές στιγμές με κάποιο πρόσωπο αλλά και μια νέα γνωριμία.Η Πανσέληνος στους Διδύμους ωστόσο στις 04.06 ίσως να σας προκαλέσει κάποια δυσκολία με επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κάποια πλάνα επαγγελματικά που ίσως να έχετε ενώ καλό θα είναι να προσέχετε και τις συνεργασίες σας.

Στις 05.06 η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα και ίσως να ευνοηθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο,κάποιοι να έχετε κάποια μυστικά έσοδα αλλά και κάποιο σχέδιο που ίσως να μην θέλετε να ανακοινώσετε ακόμη ενώ το τετράγωνό της με τον Δία στις 11.06 ίσως να σας ευνοήσει και πάλι οικονομικά από κάποια συμφωνία ή συνεργασία.Προσέχετε ωστόσο να μην κάνετε παραπάνω έξοδα.Στις 09.06 επίσης το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα σας ευνοήσει σε όμορφες συναντήσεις με φίλους και θα έχετε επιτυχία σε κάποιους στόχους σας ωστόσο στις 15.06 ίσως να πιεστείτε από κάποιο συνεργάτη ή να έχετε κάποιες αντιπαραθέσεις που καλό θα είναι να μην τις μεγενθύνετε και να είστε πιο συνετοί στην συμπεριφορά σας.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18.06 θα σας φέρει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή κάποια πρόταση ή ευκαιρία ωστόσο καλό θα είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις και να εμπιστευτείτε αμέσως ίσως κάποιες υποσχέσεις.

Στις 21.06 ο Ήλιος θα περάσει στον Καρκίνο και θα έχετε καλή επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα ή ομάδες που θα σας υποστηρίξουν αρκετά ενώ το εξάγωνο Ηλίου-Κρόνου προς το τέλος του μήνα θα σας βοηθήσει να κάνετε μια μόνιμη συνεργασία ή συμφωνία που θα σας ικανοποιήσει.Ωστόσο οι αρχές του 3ου δεκαημέρου στις 26.06 προσέχετε ατυχήματα ίσως και από κάποια ένταση που θα έχετε ,την υγεία σας αλλά και εντάσεις που ίσως να προκύψουν μέσα στην καθημερινότητά σας που θα σας εκνευρίσουν αρκετά και ίσως να έχετε σπάσιμο κάποιων συνεργασιών.

Η αρχή της χρονιάς θα σας βρει αρκετά κουρασμένους αφού με τον Άρη στους Διδύμους σίγουρα θα έχετε αρκετό τρέξιμο στην καριέρα σας αλλά και με την αναδρομή του κάποιες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις ενώ και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 20.01 ίσως να σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές.Ο Δίας θα έχει περάσει ωστόσο στον Κριό και θα ευνοήσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας  αλλά και έσοδα που ίσως να έχετε από συνεργασίες μέχρι και τις 15.05 .Στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο και θα ευνοήσει σχέδια και σπουδές ενώ στην προσέγγιση που θα κάνει προς τον Ουρανό,που σας υποστηρίζει εδώ και αρκετό διάστημα,  ίσως να σας φέρει μια ξαφνική ευκαιρία ή επιτυχία γύρω στον Αύγουστο.

Ωστόσο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι τουλάχιστον εσείς του 1ου δεκαημέρου αφού ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς από τις 07.03 και θα σας πιέσει αρκετά να αναλάβετε ευθύνες και να είστε πολύ σοβαροί σε σχέσεις και συνεργασίες ή κάποιοι να πρέπει να σοβαρευτείτε ώστε να περάσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ίσως και λόγω εγκυμοσύνης. Θετικό βέβαια θα είναι το διάστημα του Ιουνίου που το εξάγωνο Δία-Κρόνου θα σας φέρει σταθεροποίηση και έσοδα ενώ κάποιοι θα πρέπει να δεσμευτείτε με κάποια συμφωνία ή συνεργασία.Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και θα συνεχίσει να εφιστά την προσοχή σας ωστόσο πολλοί θα καταφέρετε να κάνετε και κάποια σχέδιά σας πραγματικότητα αφού ο Κρόνος περνώντας στους Ιχθύς ίσως να σταθεροποιήσει κάποια ιδέα ή επιθυμία που είχατε στο παρελθόν.

Ευνοϊκά διαστήματα για τα οικονομικά σας επίσης και τα αισθηματικά σας  θα είναι με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από 01.02-20.02 που θα σας βοηθήσει να έχετε μεγάλη βελτίωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας,από 17.03-10.04 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες και ανοίγματα,η Αφροδίτη στον Καρκίνο επίσης από 08.05 -04.06 ενώ η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα και τον 12ο σας οίκο ίσως να φέρει παρασκηνιακές ενέργειες που θα πρέπει να προσέξετε αρκετά.

Ευνοϊκή επίσης θα είναι και η Αφροδίτη στον Ζυγό για τα οικονομικά σας αλλά και τα αισθηματικά σας από τις 09.11-04.12.Επίσης μια μικρή προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας από τις 10.07-26.08  που θα σας κάνει αρκετά δυναμικούς και ενεργητικούς ωστόσο ίσως να φέρει αποκαλύψεις και να έρθετε και ρήξη με συνεργάτες γύρω στις 20.07.

Επίσης ο άξονας των Εκλείψεων θα αλλάξει μέσα στο 2023 και θα έχουμε δύο Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 20.04 και 14.10 αλλά και δύο Σεληνιακές στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 05.05 και 28.10 και θα πρέπει να ολοκληρώσετε μέχρι τέλος Οκτωβρίου σπουδές ,σεμινάρια,συμφωνίες,νομικά θέματα ή να ενημερωθείτε για συνταξιοδοτικά θέματα ώστε όταν οι άξονες περάσουν ολοκληρωτικά στον άξονα Κριού-Ζυγού να μην έχετε πρόβλημα με τα οικονομικά σας.Επίσης τακτοποιήστε παρεξηγήσεις για να νιώθετε καλά συναισθηματικά αργότερα ακόμη και σε θέματα με τα αδέλφια σας.

Επίσης προσέχετε τα διαστήματα που ο Ερμής,κυβερνήτης σας ,θα είναι ανάδρομος ώστε να μην πάρετε αποφάσεις και να μην κάνετε νέες συμφωνίες ωστόσο θα είναι ευκαιρία ώστε να ανασυγκροτηθείτε.Τα διαστήματα αυτά θα είναι από 28.12.22-18.01.23,από 20.04-15.05 στον Ταύρο,από 23.08-15.09 αλλά και από 13.12-02.01.24 στον Αιγόκερω και ίσως έχετε και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν αλλά και πάλι θα πρέπει να περιμένετε την ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σας για να πάρετε αποφάσεις.

Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που αγαπάς και το μέλλον της σχέσης σας;
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Πότε να περιμένεις μία μεγάλη ρήξη ή γάμο; Κορυφαίοι αναλυτές- αστρολόγοι σας συμβουλεύουν για τα αισθηματικά σας, μετά από ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Παρθένος

Γενικά

24/8 - 23/9

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι προσαρμοστικοί και εσωστρεφείς. Είναι αρκετά επικοινωνιακοί και αρκετά έξυπνοι.

Είναι άτομα πειθαρχημένα τους αρέσει να φαίνονται χρήσιμοι στους άλλους, διαθέτουν ένα αναλυτικό μυαλό που το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητα του για λεπτομέρειες και ακρίβειες στην εργασία του. Πολλές φορές χάνονται μέσα στην λεπτομέρεια και πάντα προσπαθούν να φτάσουν το τέλειο.

Πολλές φορές η ανάγκη για την τελειότητα, τους γίνεται εμμονή και για αυτό πολλές φορές φαίνονται μίζεροι στους γύρω τους.

Παρθένος : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τον άντρα Παρθένο, Και αν τον κάνετε να περιμένει, θα τ ...

Η γυναίκα Παρθένος

In category Παρθένος αστρολογία

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περή ...

Παρθένος : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Παρθένο

Παρθένος: Όχι και τόσο παρθένος τελικά!

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όλοι ξέρουμε κάτι λίγα για τους Παρθένους, έτσι δεν είναι; Μεγαλομανείς, νευρικοί κ ...

Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή. Εξαιτ ...

Ωροσκόπος Παρθένος – Το άγγιγμα της τελειότητας

In category Αρθρογραφία Παρθένος

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Παρθένο, προσεγγίζουν τον κόσμο μέσα από την πνευματ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αφροδίτη

Είμαι η Αφροδίτη. Εχω γεννηθεί στην Κούβα. Η μητέρα μου κατάγεται από εκεί ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Μεγάλωσα στην Ελλάδα αλλά πάντα είχα επαφές με τον τόπο που γεννήθηκα. Ο τρόπος που κάνω την πρόβλεψη είναι ίσως για εσάς κάτι ...

Όλγα Πυροβόλου

Για οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί μπορώ να σου δώσω απάντηση μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Οτιδήποτε σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στην ζωή σου , μην το αφήνεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Θέματα εγκατάλειψης: 5 Σημεία

Αυτό που ακολουθεί είναι 7 κοινά σημεία, Ότι μπορεί να έχετε προβλήματα εγκατάλειψης. Ε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Όταν επικοινωνούμε είναι ok να διαφωνούμε !

Λαχταρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Και όταν αυτό συμβεί ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καζίμι …

Η Καύση, Το Καζίμι και ο Ύπαυγος πλανήτης (κάτω από τις ακτίνες του Ηλίου) αναφέρονται σ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u