Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και ίσως κάνετε μια νέα αρχή στην καθημερινότητα σας αλλά και ένα νέο ξεκίνημα σε μια νέα εργασία που θα ευνοήσει την καριέρα σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως ασχοληθείτε με την υγεία σας με το ταίρι σας και ίσως αρχίσετε γυμναστική ή δίαιτα και θα ευνοηθείτε.Οι αδέσμευτοι μια νέα γνωριμία θα  καλύψει αρκετά κάποιες συναισθηματικές σας ανάγκες.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και ίσως σας απασχολήσουν η εργασία σας,υποχρεώσεις της καθημερινότητας  ίσως και η υγεία σας ωστόσο θα έχετε βοήθεια από την οικογένειά σας αλλά και από τα αδέλφια σας ακόμη και σε οικονομικά θέματα .

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως βοηθήσετε σήμερα το ταίρι σας σε θέματα με το σπίτι αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας.Οι αδέσμευτοι ίσως καταφέρετε να προσεγγίσετε σεξουαλικά κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και ίσως κάνετε μια συνάντηση  που ίσως τελικά να έχει και διάρκεια.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Το εξάγωνο Ηλίου-Δία ίσως να σας ευνοήσει μέσα στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας ενώ και το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας φέρει έντονη δημιουργικότητα και αντοχή.

Επίσης το εξάγωνο ανάδρομου Ερμή με τον Άρη ίσως να σας φέρει και άτομα από το παρελθόν .Ο Άρης θα περάσει στον Κριό στις 25.05 και ίσως να σας φέρει ένα νέο ξεκίνημα στην καθημερινότητα ή κάποια εργασία.

Ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28.05 θα βελτιώσει αισθητά τις σχέσεις σας με τους άλλους Η σύνοδος Άρη-Δία προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να σας φέρει μια σημαντική επιτυχία μέσα στην εργασία σας.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα έχετε εύνοια και κάποια άνοδο μέσα στην καριέρα σας αλλά ίσως και περισσότερα έσοδα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε καλύτερα υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ ίσως να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την υγεία σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σας  και ίσως να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι μαζί και να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ζωντανή.Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και θα είστε αρκετά διεκδικητικοί και ίσως να έχετε κάποια ερωτική επιτυχία.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα συνεχίσετε να έχετε δυσκολίες στις σχέσεις σας και κάποιες συνεργασίες σας ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα έχετε περισσότερη ηρεμία και σημαντικά γεγονότα και ίσως καταφέρετε να ηρεμήσετε.

Ερωτικά και οι δεσμευμένοι θα είστε πιο ήρεμα και ίσως δεν θα είναι τόσο ορατά τα προβλήματα στη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να μην ‘έχετε σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε μια καλή και θετική εβδομάδα μετά από δυσκολίες που ίσως περάσατε το προηγούμενο διάστημα ενώ ίσως να καταφέρετε μια σημαντική συμφωνία ή να έχετε έντονη υποστήριξη σε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο και ίσως καταφέρετε να επιλύσετε και προβλήματα που ίσως δημιουργήθηκαν μέσα στην οικογένειά σας και τις συνεργασίες σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε αυτή την εβδομάδα να προσπεράσετε κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν στην οικογένειά σας ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια πολύ δυνατή γνωριμία με έντονη έλξη.

Μάιος 2022

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την επιρροή της Νέα Σελήνης και Ηλιακής έκλειψης στον Ταύρο και ίσως να έχετε ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ στις 05.05 ίσως να πάρετε αποφάσεις να διακόψετε κάποιες συνεργασίες σας ή να έχετε κάποια οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα.Ωστόσο η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στους Ιχθύς θα είναι αρκετά ευνοϊκή για κάποιους από εσάς ενώ στις 04.05 το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα θα σας φέρει μια σημαντική γνωριμία ή μια σημαντική συμφωνία ή υποστήριξη.

Ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις αρχές του μήνα και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή θα έχετε επαφές για κάποιες οφειλές ή κάποια τακτοποίηση που μάλλον θα ολοκληρώσετε τον επόμενο μήνα.Η Αφροδίτη στον Κριό θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας ενώ και ο Δίας από τις 11.05 και μετά ίσως να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σε μια νέα εργασία ή να καταφέρετε να κάνετε κάποιο δημιουργικό σας χόμπι εργασία.

Στις 16.05 επίσης η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών θα πιέσει εσάς του 3ου δεκαημέρου που ίσως να έχετε κάποια απογοήτευση ή απομάκρυνση ενώ και συζητήσεις από τις 23.05 ίσως να σας κάνουν να διακόψετε μια συνεργασία ή κάποια φιλία.Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 28.05 ίσως να σας φέρει σε κάποιες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή το περιβάλλον σας ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε και την υγεία σας.Τέλος η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 30.05 ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα ή μια συνεργασία με ομάδα ή κάποια φιλικά σας πρόσωπα που θα λειτουργήσει σαν εργασία και θα σας φέρει περισσότερα έσοδα.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Από τις αρχές του μήνα θα έχετε βελτίωση στην καθημερινότητα και την εργασία σας ωστόσο πολύ σημαντική θα είναι το πέρασμα του Δία σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σας που ίσως να φέρει να ξεκινήματα σε κάποιον τομέα εργασίας που θα εξελίξει και την καριέρα σας ενώ ίσως να υπάρχει βελτίωση και αναγνώριση των δυνατοτήτων σας μέσα στην υπάρχουσα εργασία σας.Προς το τέλος του μήνα κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτό το μήνα ίσως να ασχοληθείτε περισσότερο με οφειλές,δάνεια ,κληρονομικά αλλά και διατροφές ωστόσο εάν πρόκειται να κάνετε συζητήσεις ή συμφωνίες καλό θα είναι να τις κλείσετε μέχρι τις 09.05 που ο Ερμής θα είναι ευθύδρομος.Ωστόσο προς το τέλος του μήνα με τη Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας ίσως να κάνετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία ή ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε από τις αρχές του μήνα τις σχέσεις σας με συνεργάτες μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ενώ προσέχετε και γύρω στις 05.05 να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους αλλά και να μην φτάσετε την κατάσταση στα άκρα αφού ίσως αργότερα να δυσκολευτείτε.Από τις 11.05 ίσως τα πράγματα να βελτιωθούν και να έχετε κάποια εξισορρόπηση μέσα στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από την αρχή του μήνα ή Ηλιακή έκλειψη ίσως να σας επηρεάσει και σε οικονομικά ζητήματα ενώ ίσως να βγάλει και ξαφνικά έξοδα ωστόσο από τις 11.05 μέχρι και τις 20.05 ίσως να έχετε κάποια βελτίωση σε έσοδα μέσα από την εργασία σας.Γενικά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα οικονομικά σας αφού ο άξονας σας είναι ευαισθητοποιημένος ωστόσο το θετικό είναι ότι τα πράγματα θα είναι διαχειρίσιμα.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά για κάποια σχέδιά σας ενώ κάποιοι από εσάς γύρω στις 04.05 ίσως να έχετε κάποια επαγγελματική επιτυχία ή συμφωνία αλλά και σημαντική υποστήριξη από το περιβάλλον σας ωστόσο η έκλειψη στις 16.05 ίσως να σας φέρει κάποιες απογοητεύσεις από συνεργάτες και θέματα επαγγελματικά.Από τις 23.05 που ο Ερμής θα περάσει ανάδρομος στο δεκαήμερο σας ίσως να έχετε προτάσεις από πρόσωπα από το παρελθόν ωστόσο ίσως να δυσκολευτείτε στην επανεξέταση και σε συζητήσεις σε προβλήματα που θα έχουν ήδη δημιουργηθεί στον τομέα της καριέρας σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα θα υπάρχει κάποια εύνοια και σε οικονομικό επίπεδο και ίσως να ευνοηθείτε οικονομικά και μέσα από κάποια συνεργασία ή συμφωνία.Ωστόσο από τις 23.05 και μετά ίσως να επανέλθουν θέματα οικονομικά ή οφειλές σχετικά με συνεργασίες ή θέματα οικογενειακά που ίσως να σας πιέσουν αρκετά ενώ κάποια βοήθεια που θα αναγκαστείτε να πάρετε από την εργασία σας ή κάποιο συνεργάτη σας ίσως να είναι κόντρα στις απόψεις και τις επιθυμίες σας.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Καθοριστικός θα είναι αυτός ο μήνας αφού οι δύο εκλείψεις ή μία στις 30.04 που θα σας επηρεάσει από τις αρχές του μήνα και η άλλη στις 16.05 στον άξονα των μόνιμων σχέσεών σας θα εκδηλώσουν πιο έντονα μια κρίση που ίσως ήδη περνάτε στις σχέσεις σας ενώ πολλοί από εσάς ίσως αυτή την περίοδο να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που ίσως όμως να είναι και απελευθερωτικές.

Στις 05.05 κάποιοι ίσως να έχετε αντιδράσεις από το ταίρι σας που ίσως δεν τις περιμένετε.Ωστόσο κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε στις αρχές του μήνα να κάνετε νέες σχέσεις παρόλο που θα πρέπει να προσέξετε να μην τις διανθίσετε με κτητικότητα και ζήλεια.

Προς το τέλος του μήνα ενώ ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από τις 11.05 και μετά ίσως να φέρει στο προσκήνιο για τους αδέσμευτους άτομα από το παρελθόν που νιώθετε έντονη έλξη.Η Αφροδίτη,ο Δίας και ο Άρης στον Κριό ίσως να φέρει νέα πρόσωπα μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο τέλος του μήνα ίσως να φέρει το ξεκίνημα μιας έντονα ερωτικής σχέσης.

Έτος 2022

Η χρονιά θα ξεκινήσει για εσάς με τον Δία να έχει περάσει στους Ιχθύς και από αυτή τη θέση θα σας δώσει μεγάλη εύνοια ενώ θα έχετε περισσότερη όρεξη να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε.Θα παραμείνει στους Ιχθύς από τις αρχές της χρονιάς μέχρι και για 11.05 που θα περάσει στον Κριό και τον 6ο σας οίκο μέχρι τις 29.10 που θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την καθημερινότητα και την εργασία σας.

Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας και θα σας δίνει την υποστήριξή του στα σχέδιά σας μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον και τα αδέλφια σας.

Ο Ουρανός επίσης θα φτάσει έως την 18η μοίρα του Ταύρου και θα συνεχίσει να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ το τετράγωνό του με τον Ουρανό θα προκαλέσει δοκιμασίες και ξεκαθαρίσματα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 5ο σας οίκο και θα συνεχίσει να σας ευνοεί στη δημιουργικότητά σας αλλά και τους έρωτες σας ενώ η σύνοδος του με τον Δία τον Απρίλιο θα φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για εσάς.

Ο Κρόνος το 2022 που θα επηρεάσει το 2ο και το 3ο δεκαήμερο θα δοκιμάσει τα θέματα με την οικογένειά σας αλλά και με ακίνητα .

ΟΙ Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν αρκετά σχέσεις και συνεργασίες αλλά και οικογενειακά και επαγγελματικά που θα έχετε ξαφνικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα είστε οι πιο ευνοημένοι του ζωδίου σας αφού δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε πια την επιρροή του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού και με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς ο Δίας θα σας ευνοήσει από τη νέα του θέση μέχρι και τις 12.02.22 και θα έχετε ευκαιρίες στα οικονομικά σας,στη δημιουργικότητά σας αλλά και σε νέες γνωριμίες που θα σας κάνουν να νιώσετε ότι η ζωή σας ξαναρχίζει.Από τις 12.05 και μετά ο Δίας θα περάσει στον Κριό και θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες στην καθημερινότητα και την εργασία σας και κάποιοι ίσως να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα μέχρι και τις 29.10.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει κυρίως θα είναι αυτή της 25.10 που μπορεί να πάρετε κάποια απογοήτευση από μια σχέση ή συνεργασία ωστόσο ίσως να κάνετε και κάποιο ξεκαθάρισμα ενώ η Ηλιακή έκλειψη στις 30.04 θα επηρεάσει εσάς των τελευταίων ημερών του δεκαημέρου σας που θα κάνετε τελικές κινήσεις και ξακαθαρίσματα ή αποφάσεις με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα συνεχίσετε να έχετε πιέσεις και το 2022 σε θέματα οικογενειακά αλλά και στις σχέσεις σας ή τις συνεργασίες σας ωστόσο ο Δίας από τις 12.02-25.03 θα σας ευνοήσει αρκετά και ίσως να βρείτε κάποιες λύσεις στις δυσκολίες που θα περνάτε ενώ το εξάγωνο Δία-Ουρανού στις 18.02 θα φέρει μια ξαφνική ευκαιρία ή μια ξαφνική αλλαγή ή πρόταση που θα σας ευνοήσει.Ο Κρόνος θα πιέζει το δεκαήμερο σας μέχρι και τις 10.03 αλλά και από τις 10.09-03.12 σε θέματα οικογενειακά ή σε σχέση με κάποια ακίνητα αλλά και διαφωνίες ,με τα αδέλφια σας ή το περιβάλλον σας.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει περισσότερο θα είναι Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 08.11 που θα έχετε και πάλι συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας αλλά και αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε λόγω συνθηκών.

Του 3ου δεκαημέρου

Παρόλο που θα έχετε τον Κρόνο στο δεκαήμερο σας από τις 10.03-10.09 και θα αντιμετωπίσετε κάποιες πιέσεις σε οικογενειακά θέματα δεν θα έχετε τον Ουρανό στο δεκαήμερο σας και θα αποφύγετε συγκρούσεις και αλλαγές.Επίσης ο Δίας από τις 25.03-10.05 θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές,αισιοδοξία και πολλές ευκαιρίες ενώ η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα στις 12.04 που θα έχει ξεκινήσει την επιρροή του αρκετά πριν ίσως και να σας φέρει έναν μεγάλο και ιδανικό έρωτα αλλά και μια ευκαιρία να δημιουργήσετε ή να δείξετε το ταλέντο σας που δεν είχατε φανταστεί ποτέ.Η Σεληνιακή έκλειψη που θα σας επηρεάσει θα είναι στις 16.05 και ίσως να έχετε εμπόδια σε θέματα οικογενειακά αλλά και εύνοια στη δημιουργικότητά σας.Κάποιοι ίσως να πρέπει να κάνετε μια αναγκαστική αλλαγή για να πετύχετε κάποια σχέδιά σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Επαγγελματικά θα έχετε περισσότερες δυσκολίες του 2ου αφού θα έχετε ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας και εντάσεις ή διακοπές επαγγελματικών συνεργασιών ενώ του 3ου ίσως να έχετε επίσης δυσκολίες και πιέσεις αλλά ίσως και περισσότερο ψυχολογικές.Επίσης και οι εκλείψεις στον δικό σας άξονα θα φέρουν ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις στις επαγγελματικές σας συμφωνίες ενώ θα σας ωθήσουν να κάνετε κινήσει που τις καθυστερούσατε το προηγούμενο διάστημα ή τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο του 1ου δεκαημέρου έχετε περάσει τα δύσκολα και με τον Δία στον Κριό θα έχετε νέες εκκινήσεις και δημιουργικότητα στην εργασία σας καθώς και σημαντικές επιτυχίες. Ο Άρης επίσης θα σας ευνοήσει από τον Αιγόκερω σε κάποιες συμφωνίες επαγγελματικές που θα θελήσετε να κάνετε μέχρι τις αρχές Μαρτίου αλλά και ο Άρης στους Ιχθύς θα σας ευνοήσει στο να πραγματοποιήσετε κάποια καλλιτεχνικά σας σχέδια ή να κάνετε το χόμπι σας εργασία.

Ο Άρης επίσης στον Κριό θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα από τις 12.05 ωστόσο θα ευνοήσει μόνο το 1ο δεκαήμερο ενώ στη συνάντησή του με τον Δία στις 29.05 θα φέρει δυναμικές εκκινήσεις.Δύσκολα διαστήματα με πιέσεις και εντάσεις θα είναι η περίοδος που θα περάσει ο Άρης από τον Υδροχόο από 06.03-15.04 ενώ και ο Άρης στον Ταύρο θα δημιουργήσει εντάσεις από 05.07-20.08.Οικονομικά με τον Άρη στους Διδύμους ίσως να έχετε περισσότερα έξοδα από τις 21.08 και μετά ενώ θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς του 2ου δεκαημέρου να κάνετε μια συνετή διαχείριση ωστόσο καλά διαστήματα θα είναι από τις 23.06-18.07 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο και από τις 16.11-10.12 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η χρονιά θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη ανάδρομη και ίσως να κάνετε μια επανεξέταση στις σχέσεις σας ή να έχετε επιστροφές ή επανασυνδέσεις ωστόσο μην αποφασίσετε μέχρι τις 29.01 που η Αφροδίτη θα γυρίσει ευθύδρομη.Ωστόσο από τον Φεβρουάριο και μετά που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη αρκετά μεγάλο διάστημα ίσως να δημιουργηθούν έντονες σχέσεις και ερωτικές επαφές.Ωστόσο από τις 06.03 και μετά με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο ίσως κάποιοι να πιεστείτε με κάποια συγκατοίκηση ή οι δεσμευμένοι να έχετε ξαφνικές αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο.

Πολύ θετικό διάστημα επίσης θα είναι αυτό με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από 05.04-01.05 που θα φέρει ερωτικές γνωριμίες και εύνοια στην ερωτική σας ζωή ενώ η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα στις 27.04 αλλά και με τον Δία στις 30.04 θα φέρει πολύ σημαντικές ερωτικές στιγμές για εσάς.Επίσης πολύ ευνοϊκή θα είναι για εσάς η Αφροδίτη στον Ταύρο και τον οίκο των σχέσεών σας αφού θα κάνετε νέες γνωριμίες από 28.05-23.06 ενώ και το διάστημα από 23.10-16.11 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα ευνοηθείτε ερωτικά.

Το πιο σημαντικό όμως αυτής της χρονιάς είναι ότι ο Δίας που θα περάσει στους Ιχθύς από τις αρχές της χρονιάς μέχρι τις 11.05 αλλά και από τις 29.10 έως το τέλος 2022 θα βρίσκεται στον 5ο σας οίκο των ερώτων σας και θα φέρει πολλές ευκαιρίες σε όλο το ζώδιό σας ενώ η σύνοδος του με τον Ποσειδώνα στις 12.04 θα φέρει παραμυθένιους και ιδανικούς έρωτες για το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.Οι δεσμευμένοι ίσως καταφέρετε με την διέλευση του Δία να πάρετε χαρά από τα παιδιά σας ή να έχετε την χαρά της τεκνοποίησης.

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Ωροσκόπος Σκορπιός – Αναγέννηση

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Όσοι γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Σκορπιό, παρουσιάζουν αρκετή εμπειρία που περιλαμβάν ...

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Μιχάλης

Είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο της μεταφυσικής σχεδόν πάνω από 20 χρόνια. Είμαι ένα ισχυρό διάμεσο και μπορώ να προβλέψω με εγκυρότητα πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.  Έχω μυηθεί στις Απόκρυφες Τέ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Οι φωτογραφίες των πρώην μας !

Πότε θα πρέπει να απαλλαγούμε από τις εικόνες; Δεν θα συμβούλευα κάθε ζευγάρι να κρατή ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να αισθάνεστε άνετα …

Το κλειδί για το ραντεβού ενός κοριτσιού, Που είναι ντροπαλό είναι απλά να την κάνει να ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Είναι ίσα όλα τα είδη της αγάπης ;

Η απάντηση είναι ναι. Όλη η αγάπη περιλαμβάνει την κόλλα που συνδέει το ένα άτομο στο ά ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u