Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Σεπτεμβρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και κάποιοι θα έχετε προβλήματα με την οικογένειά σας  και τα επαγγελματικά σας ωστόσο προσέχετε να μην μεγενθύνετε κάποιες καταστάσεις και αποφύγετε ξαφνικές διακοπές σχέσεων και συνεργασιών.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να μην μεγενθύνετε κάποια ένταση που ίσως να έχετε με το ταίρι σας για κάποια θέματα σας .Οι αδέσμευτοι ίσως να ενθουσιαστείτε με μια επικοινωνία ή γνωριμία που θα κάνετε.Αύριο

26 Σεπτεμβρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και κάποιοι θα έχετε προβλήματα με την οικογένεια σας  και τα επαγγελματικά σας ωστόσο θα έχετε υποστήριξη από κάποιο πρόσωπο ίσως και μέσα στην καθημερινότητά σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε εντάσεις και πάλι στην οικογένειά σας και συζητήσεις με διαφωνίες ωστόσο σήμερα ίσως να έχετε μια περισσότερο συναισθηματική προσέγγιση που θα χαμηλώσει τους τόνους με το ταίρι σας .Οι αδέσμευτοι με μια σεξουαλική επικοινωνία ίσως να νιώσετε καλύτερα.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Ερμή-Δία που θα σας ευνοήσει σε κάποια συνεργασία με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή κάποια ομάδα ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα από την ενασχόλησή σας σε χώρο ομαδικό ή από την εργασία σας.Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα συνεχίσει να σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε περισσότερη προβολή στην καριέρα σας ωστόσο ο Ήλιος και ο Άρης στον Ζυγό ίσως να σας έχουν δημιουργήσει κάποια κούραση και περισσότερο άγχος.

Κάποιοι ίσως να έχετε και κάποιες μυστικές επαφές ενώ προσέχετε κάπως το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που ίσως να σας φέρει  στις 29.09 κάποια ανατροπή και ένταση με κάποιο ανώτερο πρόσωπο στην εργασία σας ή με συνεργάτες σας.

Η Πανσέληνος την ίδια ημέρα στον Ζυγό ίσως να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες αλλά και θέματα μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού στο τέλος της εβδομάδας θα σας φέρει κάποια ευκαιρία από φιλικό σας πρόσωπο ή θα καταφέρετε να προσπεράσετε εντάσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στην εβδομάδα.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα είστε αρκετά καλά με το ταίρι σας και ίσως να πάρετε κάποια ικανοποίηση από τα παιδιά σας αλλά θα έχετε και καλύτερη συναισθηματική επαφή.Ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε κάποιες εντάσεις που θα δημιουργηθούν με το ταίρι σας ίσως λόγω της πολύωρης απουσίας σας από το σπίτι αλλά και για θέματα οικογενειακά παρόλο που προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε καλύτερη επικοινωνία και θα προσπεράσετε παρεξηγήσεις.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και κάποιοι ίσως να περάσετε όμορφα με φίλους από προσκλήσεις που θα έχετε.

Σεπτέμβριος 2023

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα και ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο ίσως να σας έχουν φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας ωστόσο ίσως να σας έχουν φέρει και σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν.Από τις 05.09 η Αφροδίτη θα γυρίσει ευθύδρομη και κάποια πράγματα στην καριέρα σας κυρίως ίσως να τακτοποιηθούν και κάποιες συνεργασίες ή σχέσεις θα τακτοποιηθούν καλύτερα ενώ το ίδιο διάστημα με το τρίγωνο ανάδρομου  Ερμή-Δία ίσως να έχετε επαφές και συζητήσεις για μια πρόταση που σας είχε γίνει και το προηγούμενο διάστημα και θα επανεξετάσετε και που ίσως ολοκληρωθεί γύρω στις 25.09.

Επίσης κάποιοι ίσως να έχετε κάποια συνάντηση μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον που θα επανεξετάσετε σε ένα ερωτικό επίπεδο και ίσως να έχετε εύνοια γύρω στις 25.09 να ξεκινήσετε μια σχέση.Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μαζί με την σχεδόν ταυτόχρονη ευθυδρόμιση του Ερμή θα σας ευνοήσει σε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες με συλλόγους και ομάδες αλλά και σε μια σχέση.

Το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα επίσης θα σας ευνοήσει σε σημαντικές γνωριμίες που θα στηρίξουν τους στόχους σας ενώ η Πανσέληνος στον Κριό ίσως να ολοκληρώσει νέα ξεκινήματα που ίσως να έχετε κάνει μέσα στην καθημερινότητά σας ή την εργασία σας ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ίσως να σας φέρει κάποιον εκνευρισμό σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών που ήδη αντιμετωπίζετε και θα πρέπει να αποφύγετε ξαφνικές αποφάσεις και διακοπή σε κάποιες σχέσεις σας.Επίσης επειδή ο Άρης όλο τον μήνα θα βρίσκεται στον Ζυγό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να νιώθετε αρκετά κουρασμένοι θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο για να ηρεμείτε .

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη να είναι ανάδρομος στους Διδύμους και κάποιοι ίσως να έχετε  κάποιες καθυστερήσεις μέσα στην εργασία σας αλλά και παρεξηγήσεις και αναποδιές ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετό τρέξιμο και κούραση.Επίσης ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω  ίσως να σας φέρει σε επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων.Από τις 20.01 και μετά θα έχετε καλύτερη ροή ενώ και ο Δίας που θα έχει περάσει στον Κριό θα σας ευνοήσει σταδιακά μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας αλλά και στα οικονομικά σας.Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι και τις 15.05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο που θα φέρει εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες.

Επίσης ο Κρόνος που θα περάσει στους Ιχθύς ίσως να είναι ευνοϊκός ώστε να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο ίσως να σας βάλει και κάποιους περιορισμούς που θα πρέπει να ξεπεράσετε με σοβαρότητα και προγραμματισμό.Το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει με τον Δία ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε μια συνεργασία που θα σας πιέσει κάπως ωστόσο ίσως να δεσμευτείτε λόγω κάποιας εγκυμοσύνης.Επίσης ο Δίας με τον Ουρανό στον 7ο σας οίκο ίσως να φέρει διάσπαση σε σχέσεις και συνεργασίες για κάποιους από εσάς αλλά ίσως να φέρει και ξαφνικές γνωριμίες ή ξαφνικούς γάμους.Ο Ποσειδώνας ωστόσο θα συνεχίσει να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ ο Πλούτωνας που θα κάνει για λίγο την επίσκεψή του στον Υδροχόο από 23.03-11.06 θα προϊδεάσει κάποιους από εσάς των αρχικών ημερών για ριζικές αλλαγές που ίσως να έρθουν σε καριέρα και οικογένεια.

Ευνοϊκά διαστήματα για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θα είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και τις 20.02 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα εκπληρώσει επιθυμίες σας,από 17.03-10.04 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα φέρει γνωριμίες και βελτίωση,από 08.05-04.06 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και μια συνεργασία ή μια γνωριμία από μακριά θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί,από 09.10-08.10 με την Αφροδίτη στην Παρθένο που θα σας φέρει βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα και γνωριμίες αλλά και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 05.12 μέχρι και το τέλος της χρονιάς.Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα ωστόσο από 05.06-08.10 ίσως να δημιουργήσει σε κάποιους από εσάς που επηρεάζεστε από τον Ουρανό και κυρίως του 2ου δεκαημέρου προβλήματα και ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες ,καριέρα και οικογένεια.

Επίσης οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος οι δύο θα είναι Σεληνιακές και θα κλείσουν τον κύκλο των εκλείψεων στον άξονά σας στις 05.05 και 28.10 όπου θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών για να μπορέσετε με τις δύο Ηλιακές εκλείψεις που θα φέρουν νέα γεγονότα στον άξονα 6ου-12ου σας να μην απομονωθείτε ,να προστατεύσετε την υγεία σας φυσική και ψυχολογική αλλά να μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα εργασιακά στις 20.04 και 14.10.

Επίσης αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 28.12 -18.01.23,από 20.04-15.05.23,;πό 23.08-15.09.23 και 13.12-02.01,.24..

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Βάνα

Είμαι η Βάνα και είμαι εδώ για σένα! Ασχολούμαι επαγγελματικά πάνω από 15 χρόνια. Είμαι αλάνθαστη στις κάρτες Ταρώ. Εδώ και δέκα χρόνια έχω δημιουργήσει τις προσωπικές μου ενεργειακές κάρτες που μου δίνουν τεράστια δύναμη στην πρ ...

Βίκυ

Πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Παράλληλη σχέση; Συναισθηματικό αδιέξοδο; Τρίτο πρόσωπο; Μάθε την αλήθεια και προχώρησε ανάλογα την ζωή σου. Είναι ο/η ιδανικός/ή για σένα ; Μάθε τώρα με ένα τηλεφώνημα .  Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου κ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Συντόνισε την ζωή σου με την ωρίμανση των πλανητών …

Μα, γιατί δεν έκατσε εκείνη η όμορφη σχέση που είχες στα 20 και δεν κατέληξε σε γάμο; Για ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να περάσετε το καλοκαίρι σας !

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ, Κάνοντας τώρα την τέλεια στιγμή για να βγούμε έξω και ν ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τι πρέπει να προσέξουμε με το θυμίαμα !

Εφόσον ολοκληρώσαμε μία συνοπτική ανάλυση, Της θέσης που παίζει το θυμίαμα στην τελετ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u