Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Απριλίου 2019

Γενικά

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ είναι πιθανό να συναντήσετε εντελώς ξαφνικά και φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή σε κάποιο κοντινό προορισμό.

Ερωτικά

Σήμερα γίνεστε πιο προστατευτικοί με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Του δίνετε αγάπη και φροντίδα και προσπαθείτε να του καλύψετε τις συναισθηματικές του ανάγκες. Η τρυφερότητά σας και ο δοτικός σας τρόπος, δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Ξέρετε πως έτσι τον κερδίζετε. Ξέρετε πως έτσι κρατάτε μια θέση στην καρδιά του. Τώρα εάν αυτή την εποχή είστε μόνη ή μόνος, αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους. Φοβάστε να εμπιστευτείτε σε κάποιον τα αισθήματά σας; Νιώθετε μέσα σας κάποια κατάλοιπα από την προηγούμενη ερωτική σχέση σας; Εσείς το ξέρετε.Αύριο

27 Απριλίου 2019

Γενικά

Με το χώρο του σπιτιού σας και τις ανάγκες της οικογένειας σας, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Βασική σας έγνοια, είναι η οικονομική εξασφάλιση της οικογένειας σας. Η παρουσία του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υψηλές  οικονομικές προσδοκίες γύρω από μια συνεργασία και οι οποίες είναι πολύ πιθανό σύντομα να διαψευσθούν .

Ερωτικά

Κάποια από τα σχέδια που αναβλήθηκαν για διάφορους λόγους σας έκαναν να αισθανθείτε απογοητευμένοι. Έτσι η ερωτική σας διάθεση σήμερα, μάλλον δεν θα είναι στα καλύτερά της. Εγώ λοιπόν θα σας πρότεινα, αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας και να σκέφτεστε αρνητικά για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων, να βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Να πάρετε μαζί σας τον άνθρωπο που σας συντροφεύει ερωτικά και να περάσετε όμορφα. Ακόμα και αν δεν είστε αυτή την εποχή σε σχέση, σήμερα μπορείτε να βγείτε έξω να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   21/4 – 28/4/2019

Ο μόνος χαρακτηρισμός , λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει σε αυτή την εβδομάδα είναι βαρετή.
Την Κυριακή η  παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, θα ενισχύσει την γοητεία σας, παράλληλα όμως, θα σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα που αφορούν την διασκέδαση σας.
Την Μ. Δευτέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα ανοίξει το δρόμο για μια νέα οικονομική συνεργασία. Ενώ, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα προκαλέσει ανατροπές στις μέχρι τώρα προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.
Έτσι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκδηλώσουν έντονες τάσεις ανεξαρτησίας, ενώ άλλοι, είναι πιθανό να προχωρήσουν στην δημιουργία μιας αντισυμβατικής σχέσης.
Την Μ. Τρίτη θα κάνετε γλυκά έξοδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Την Μ. Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.
Την Μ. Πέμπτη οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα σας ωθήσουν να γίνετε ομπρέλα προστασίας σας απέναντι σε ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας.
Την Μ. Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα.
Το Μ. Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα, είναι η αιτία να αναβληθούν τα σχέδια σας.
Ενώ την Κυριακή του Πάσχα, θα απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας σας.

Ερωτικά

Το ασαφές κλίμα αυτής της εβδομάδας φαίνεται να σε αποδιοργανώνει πλήρως, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, αλλά μόλις συνειδητοποιήσεις ότι κάθε είδους αποσαφήνιση είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου, τότε οι όποιες καταστάσεις θα γίνουν αμέσως πιο βατές.

Αν είσαι δεσμευμένος/η τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου, θα νιώσετε την ανάγκη να λειτουργήσετε πιο αυτόνομα μέσα στην εβδομάδα, κάτι που γεννά ανησυχία εκατέρωθεν. Μην ανησυχείς, όμως, γιατί αυτός ο χώρος είναι απαραίτητος και για τους δυο σας και μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει τη μεταξύ σας σχέση.

Αν είσαι αδέσμευτος/η τα πάντα σχετικά με την ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα θα είναι αβέβαια και συγκεχυμένα, επηρεαζόμενα φυσικά σένα. Ο τρόπος που κλείνεσαι στον εαυτό σου δημιουργεί ένα σύννεφο γύρω σου σχετικά με τις προθέσεις σου και διαιωνίζει αυτή την κατάσταση. Μόλις αποφασίσεις να είσαι πιο ανοιχτός/ή, όλα θα γίνουν ξεκάθαρα.

Μάϊος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Η έντονη πλανητική δραστηριότητα στο ζώδιο του Ταύρου, που για σένα συμβολίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες (7ος Οίκος), σε αναγκάζει θες δε θες να στρέψεις την προσοχή σου εκεί. Η Νέα Σελήνη στις 4 Μαΐου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία ώστε να διερευνήσεις τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου σε βάθος, κάτι που θα σου δώσει απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις που μέχρι τώρα σε ταλάνιζαν. Επιπλέον, η Πανσέληνος στις 18 Μαΐου θα σου επιτρέψει να αναμορφώσεις όποια σχέση σου βγει…λίγη. 

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Οι ανθρώπινες σχέσεις της ζωής σου θα αποδειχθούν κριτικής σημασίας για όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και ο ρόλος τους θα είναι κομβικός μέσα στον Μάιο, παίζοντας έναν ιδιαίτερα θετικό ρόλο τόσο ως προς τη στήριξή σου όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο.

Στον επαγγελματικό τομέα ο Μάιος μπορεί να είναι ο μήνας μέσα στον οποίο μπορείς να πετύχεις τα πιο τρελά σου όνειρα. Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου αλλά και η στήριξη των ανθρώπων στον εργασιακό σου χώρο, φέρνουν στο δρόμο σου μία σημαντικότατη επιτυχία εδώ και πολύ καιρό.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μια ουσιαστική σταθερότητα στο ξεκίνημα του μήνα, η οποία ταυτόχρονα με την επιτυχία σου στα επαγγελματικά σου, αποκτά ανοδικό χαρακτήρα. Τα καλά νέα μπορεί να σε κάνουν κάπως σπάταλο/η για τη βελτίωση των συνθηκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου]

Νιώθεις τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου σαν μια δεύτερη οικογένεια και αυτό είναι αρκετά ακριβές, αφού αποδεικνύονται ιδιαίτερα έμπιστοι. Η ψυχική ώθηση που σου δίνουν για να προχωρήσεις και να ανελιχθείς όσο μπορείς είναι καθοριστική.

Στον επαγγελματικό τομέα παρ’ όλο που μπορείς να επιτύχεις σημαντικότατες νίκες στην καριέρα σου τώρα, επιλέγεις να κυνηγήσεις μικρότερους στόχους σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να υποστηρίξεις κι εσύ με τη σειρά σου ανθρώπους που σου πρόσφεραν τη δική τους στήριξη.

Στον οικονομικό τομέα αυτόν το μήνα μπορεί να μην έχεις κάποια επίσημη σημαντική αλλαγή στα έσοδά σου, αλλά η εύνοια που δέχεσαι είναι σαφής, κάτι που θα μεταφραστεί σε αναπάντεχα έσοδα. Η τάση να σπαταλάς κάπως αλόγιστα τα χρήματα αυτά συγχωρείται, καθώς θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της κατάστασης στο χώρο του σπιτιού.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου]

Εστιάζεις ιδιαίτερα στη δουλειά σου, κάτι που ούτως ή άλλως συνηθίζεις, ωστόσο αυτό το μήνα οι ρυθμοί με τους οποίους δουλεύεις είναι πυρετώδεις. Μάλιστα, η ποσότητα και η ένταση της δουλειάς είναι τόση, ώστε ούτε στο χώρο του σπιτιού δε θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα μπορεί να φαίνεσαι κάπως απρόσιτος/η έως “επιθετικός/ή”, αφού μοιάζεις με μηχανή που αναλαμβάνει όλο και περισσότερες ευθύνες. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε κάνει, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων, κάπως εκρηκτικό/ή. Δούλεψε πιο ενεργά τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Στον οικονομικό τομέα  πραγματοποιούνται αλλαγές, ενώ δεν επιτρέπεις στη μοίρα να ορίσει με ποιο τρόπο και υπό ποια μορφή θα έρθουν αυτές οι αλλαγές. Παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου και σε οικονομικό, τουλάχιστον, επίπεδο κάτι τέτοιο θα σου βγει σίγουρα σε καλό.

Ερωτικά

Μπορεί να μην είναι μία κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι συχνά, αλλά ο Μάιος ξυπνά κάθε ρομαντικό σου συναίσθημα και σε αναγκάζει να το μοιράζεσαι με τους γύρω σου. Μπορεί να εκδηλώνεις ρητά και διαρκώς την αγάπη σου για το/τη σύντροφό σου ή μπορεί να προχωρήσεις σε μία εξομολόγηση-ποταμό στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ό,τι και να ισχύει, μη φοβάσαι πώς θα σε αντιμετωπίσουν οι άλλοι, η αλήθεια σου θα σου βγει σε καλό.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ο Μάιος σηματοδοτεί μια σημαντικότητα αφετηρία για τη σχέση σου, η εξέλιξη της οποίας θα εξαρτηθεί ως επί το πλείστον από σένα. Είναι στο χέρι σου να αποδείξεις τώρα στο ταίρι σου πόσο σοβαρές είναι οι προθέσεις σου και πόσο επενδύεις στη σχέση σας, αν θες η πορεία να είναι θετική. Ο τρόπος που θα χειριστείς τώρα τα πράγματα θα καθορίσει το μέλλον αυτής της σχέσης.

Αν είσαι αδέσμευτος/η ο ρομαντισμός της άνοιξης φαίνεται ότι σε άγγιξε βαθιά, αφού τώρα δηλώνεις (και είσαι) πιο έτοιμος/η από ποτέ για μία δέσμευση. Αν υπάρχει ήδη κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, τώρα θα ανοίξουν τα χαρτιά και από τις 2 πλευρές, ενώ αν δεν υπάρχει κάποιος/α στον ορίζοντα, δεν αποκλείεται να προκύψει και μάλιστα με όρους ιδιαίτερα ρομαντικούς και αμοιβαίους.

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Πολλές προκλήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις, φίλε/η Σκορπιέ, αφού μέσα στον εργασιακό σου χώρο για το 2019 αναμένονται διαφωνίες, ανακατατάξεις, αλλαγές και όλα αυτά ενώ ο νέος χρόνος θα σε καλεί να λειτουργείς πάντα ψύχραιμα και ανεπηρέαστος/η από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Το κλίμα αυτό θα κρατήσει αρκετούς μήνες, πιο συγκεκριμένα μέχρι τον Αύγουστο, οπότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για αποδείξεις σε όλους/ες και κυρίως στον εαυτό σου ότι είσαι φτιαγμένος/η για τα δύσκολα. Καθ’ όλη αυτήν τη διάρκεια της κρίσης, καλό είναι να αποφεύγεις να βρίσκεσαι σε διασταυρούμενα πυρά ή -ακόμα περισσότερο- σε προσωπικές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με συνεργάτες ή εργοδότες. Δίνε πιο συχνά τόπο στην οργή, ώστε να βγεις αλώβητος/η μέχρι τον Αύγουστο. Ακόμα και αν θεωρείς δίκαιο και σωστό να παρεμβαίνεις για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου ή τα δικαιώματα άλλων, αντιστάσου σε αυτή σου τη σκέψη πάση θυσία. Δεν είναι καιρός για συγκρούσεις. Η πιο ασφαλής τακτική, τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο, είναι να εργάζεσαι σχεδόν στο παρασκήνιο, χωρίς να τραβάς πολλή προσοχή πάνω σου, ενώ ενδεχόμενες διαφωνίες, καλό θα ήταν να εκφραστούν από το Σεπτέμβριο και μετά.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες στις πρώτες μέρες του νέου έτους μπορεί να αντιμετωπίσετε πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητα της εργασίας σας, ωστόσο το κλίμα μεταβάλλεται σημαντικά το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού θα μπορείτε να βρίσκετε λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο περιμένατε. Μάλιστα, οι λύσεις αυτές δεν αποτελούν μόνο πρόσκαιρες ανακουφίσεις βραχυπρόθεσμων προβλημάτων, αλλά λειτουργούν ταυτόχρονα και ως η βάση πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις περισσότερα και να επεκταθείς, ωστόσο είναι κριτικής σημασίας η όποια μετάβαση σε νέα ή τροποποιημένα δεδομένα να γίνει αργά, μεθοδικά και συστηματικά.

Αν είστε άνεργοι/ες έχετε μπροστά σας ένα μάλλον ανιαρό και ήπιο έτος, με λίγες ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να μην είναι εξαιρετικές εκ πρώτης όψεως, αλλά θα σας προσφέρουν μια σιγουριά με πολλά περιθώρια ανέλιξης (τόσο από πλευράς στάτους, όσο και από οικονομικής πλευράς). Θα χρειαστεί να κοπιάσεις φέτος για να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα αυτήν την ανέλιξη μέσα στο 2019, αλλά αν δουλέψεις με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει και μπορείς να δουλέψεις, τότε μιλάμε για  άμεση εξέλιξη εντός του νέου χρόνου. Το σημαντικό είναι να προσεγγίσεις την εκάστοτε εργασία χωρίς προκατάληψη, ώστε να μπορέσεις να δεις με αντικειμενικότητα το τι μπορεί να σου προσφέρει και τι όχι.


Οικονομικά

Αγαλλιάστε! Το 2019 είναι ένα έτος ιδιαίτερα θετικά κείμενο ως προς την οικονομική σου κατάσταση, αφού η εύνοια που θα δέχεσαι θα έχει ετήσια διάρκεια. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, με κάποιο συμπαντικά “μαγικό” τρόπο, θα βρίσκεις τις άκρες για να καλύπτεις τα όποια έξοδα και τις ζημιές. Ίσως, διατηρώντας πάντα το μέτρο, να ήταν καλό πού και πού να αξιοποιείς αυτήν την τύχη. Εκατομμυριούχος μπορεί να μη γίνεις (μπορεί και να γίνεις, ποιος ξέρεις) αλλά σίγουρα -και πάντα με μέτρο όπως είπαμε- μπορείς ελαφρώς να προκαλέσεις ελαφρά τη θεά τύχη. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, όμως, γιατί τότε η όποια εύνοια θα σε εγκαταλείψει. Συνακόλουθα, όσο έχεις, ξοδεύεις και λούζεις με δώρα τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και γενικότερα χρησιμοποιείς την άνεσή σου για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ξεμείνεις κάποιον μήνα και τότε τα πράγματα μπορεί πολύ γρήγορα να γίνουν δυσάρεστα.

Αισθηματικά

Φίλε/η Σκορπιέ, μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γιατί σίγουρα νιώθεις έτοιμος/η γι’ αυτό! Θέλεις να αλλάξεις τρόπο ζωής, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, και νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου βαθαίνουν με έναν τρόπο που θες να τα δεις να αντικατοπτρίζονται και στην αισθηματική σου ζωή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες ναι μεν νιώθεις την ανάγκη να περάσεις τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο (όποιο κι αν είναι αυτό), ωστόσο η κάπως…ατίθαση φύση σου μπορεί να σου γεννήσει ορισμένα ξεσπάσματα ανεξαρτησίας τα οποία σίγουρα θα δημιουργήσουν μία σύγχυση στο/στη σύντροφό σου, αφού στην πραγματικότητα θα στέλνεις ανάμικτα μηνύματα. Η ανάγκη σου να δεσμευτείς πιο σοβαρά αλλά και η ανάγκη σου για ελευθερία, ενδέχεται να σε φτάσει αρκετές φορές μέσα στο χρόνο στο χείλος του γκρεμού με το ταίρι σου, αλλά ταυτόχρονα η διακαής προσπάθειά σου να επενδύεις περισσότερα στη σχέση σου (χρόνο, παρουσία, στήριξη) θα είναι αυτή που θα σε σώζει κάθε φορά στο 90′! Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, συνιστάται για τα δίμηνα: Ιούλιος-Αύγουστος, Οκτώβριος-Νοέμβριος, οπότε και η ανάγκη σου για ανεξαρτησία θα χτυπήσει κόκκινο, και για να μην υπάρξουν απώλειες πρέπει να βρεις δραστηριότητες εκτόνωσης αυτής της τάσης σου.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες έχετε την ανάγκη να μπείτε σε κάτι πιο σοβαρό, ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη έχετε να έχετε δίπλα σας ένα/μία σύντροφο που θα σας εξιτάρει πνευματικά και σωματικά και θα σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί/ές από όλες τις απόψεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε ξετρελάνει, θα ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που ψάχνεις για το 2019, ωστόσο δε θα έχει προοπτικές για κάτι μακροχρόνιο. Απόλαυσέ το όσο διαρκέσει και εστίασε σε όλα εκείνα που θα κερδίσεις, καθώς η διάρκεια δεν είναι πάντα αυτοσκοπός μιας σχέσης και φέτος θα το μάθεις καλά (και για καλό).

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Η στασιμότητα που υπάρχει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 στον επαγγελματικό σου τομέα σου προκαλεί μία ανησυχία, φοβούμενος/η πως το έτος θα είναι μέτριο για την καταξίωσή σου. Το πρόβλημα είναι πως μεταφράζεις τη σταθερότητα σε στασιμότητα, γιατί περί αυτού πρόκειται, σταθερότητα. Όλα όσα έχεις καταφέρει να κατακτήσεις μέχρι το τέλος 2018 παραμένουν ακέραια, ακλόνητα στο μεγαλύτερο μέρος του νέου έτους, δίνοντας σου τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου και να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου μέσα στο χώρο εργασίας. Έτσι προς το καλοκαίρι σε περιμένει μία μεγάλη και ηχηρή νίκη, η οποία αποτελούσε διακαή πόθο σου για πολύ καιρό. Δεν είναι μόνο υλική επιτυχία, αλλά και ηθική, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν αμφισβήτησαν τις δυνατότητές σου, αλλά κι εσύ ο/η ίδιος/α αμφέβαλες για τον εαυτό σου. Το σκηνικό αλλάζει πλήρως για σένα αυτό χρόνο, καθώς από ‘δω και πέρα τα πάντα είναι διαφορετικά. Γίνεσαι ο/η πιο δημοφιλής μέσα στη δουλειά, αλλά και το πιο αγαπημένο “παιδί” ανθρώπων κύρους. Απολαμβάνεις απεριόριστη εύνοια και δυσκολεύονται να σου χαλάσουν το χατίρι. Αυτό που πρέπει εσύ να προσέξεις είναι ηο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείς αυτή τη νέα προνομιούχο θέση για σένα, γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις για λίγο τη “μπάλα”. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεις πιο αλαζονικός/ή απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, ανεξάρτητα με το ποια είναι η θέση τους και με την ίδια ευκολία που ανέβηκες, να ξαναπέσεις. Απόλαυσε το, αλλά με μέτρο…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η είναι και για σένα ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έτος, όμως στη δική σου περίπτωση δε θα έρθει η αναγνώριση τόσο εύκολα. Πρέπει να εργαστείς σκληρά και να παλεύεις καθημερινά για την προσωπική σου καταξίωση, καθώς για τους ελεύθερους επαγγελματίες κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Αυτή είναι και η φιλοσοφία σου αυτό το χρόνο και δεν αφήνεις ούτε τον ελεύθερο χρόνο σου να πάει χαμένος. Δουλεύεις ακατάπαυστα και αποζημιώνεσαι συνεχώς για τον κόπο σου. Είναι πιθανό όμως να νιώσεις μία σωματική κατάπτωση νωρίς μέσα στο χρόνο από την πολύ δουλειά και είναι φυσιολογικό. Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος αν ξεκουραστείς και λίγο. Ανακάλυψε τι είναι αυτό που σε ξεκουράζει και φρόντισε να το αξιοποιείς κάθε φορά που νιώθεις τα ενεργειακά σου αποθέματα να μειώνονται. Έχεις πολύ δουλειά μπροστά σου και πρέπει οι δυνάμεις σου να είναι στο 100% για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Αν είσαι άνεργος/η δραστηριοποιείσαι πολύ κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι πολλές και δεν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις καμία ανεκμετάλλευτη. Καλά κάνεις, διότι ό, τι αξιόλογο μπορεί να σου προσφέρει του 2019 βρίσκεται εκεί, στο πρώτο τετράμηνο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα βρίσκεις δουλειά για το υπόλοιπο του χρόνου, απλώς κατά το ξεκίνημα μπορείς να βρεις δουλειά που να σε ικανοποιεί ηθικά και πρακτικά. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη δουλειά σου, γι’ αυτό ανασκουμπώσου μέχρι τον Απρίλιο για να το κάνεις πραγματικότητα.


Οικονομικά

Λίγο το ότι εργάζεσαι πιο σκληρά από κάθε άλλη χρονιά, λίγο η στήριξη που λαμβάνεις από την οικογένειά σου, είτε είναι υλική, είτε ψυχολογική, λίγο που έχεις και την τύχη με το μέρος σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πλήρη άνθιση. Αρκετές φορές θα απορήσεις και εσύ ο/η ίδιος/α πως βρίσκεσαι με πλεόνασμα στο τέλος κάθε μήνα, αλλά το σημαντικό είναι πως συμβαίνει. Αυτή η κατάσταση θα σε κάνει αρκετά σπάταλο/η αυτό το έτος, καθώς δεν έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τέτοια πλεονάσματα, αλλά μεταξύ μας τώρα, δε θέλεις και να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι. Κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με εκπλήξεις και δώρα. Κάποιες από τις δαπάνες που θα κάνεις θα έχουν χρηστικό χαρακτήρα, ενώ κάποιες άλλες ηθικό. Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσει να σκορπίζεις τα χρήματά σου και το ίδιο κάνεις και φέτος, βγάζοντας στην επιφάνεια την πολύ γενναιόδωρη φύση σου. Αφού αυτό σε γεμίζει, διασκέδασέ το!


Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας τραβάει μεγάλο μέρος της προσοχής, αλλά και του χρόνου το 2019. Γίνεσαι πιο ρομαντικός/ή, πιο σπάταλος/η, τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά, ενώ είσαι αποφασισμένος/η πως αυτό το έτος, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να μην μείνεις ούτε λεπτό κλεισμένος/η μέσα. Οι πυκνές μετακινήσεις, είτε πρόκειται για διασκέδαση, είτε για ταξίδια είναι το σήμα κατατεθέν σου για φέτος και δεν έχεις σκοπό να τις αρνηθείς για κανέναν/καμία. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι δικό του πρόβλημα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βγάζεις στην επιφάνεια τον πιο καλό, γλυκό και ρομαντικό σου εαυτό. Τα αισθήματά σου είναι ισχυρά και θες ο/η σύντροφός σου να το γνωρίζει. Δεν κρύβεις τίποτα μέσα σου και δεν επιτρέπεις στην αμφιβολία να μολύνει τη σχέση σου. Θέλεις και επιδιώκεις να περνάς πολύ χρόνο με το ταίρι σου το 2019 και φροντίζεις να μη βαριέστε ποτέ. Φυσικά δεν προσπαθείς μόνος/η σου, καθώς και το ταίρι σου κάνει ό, τι περνάει από το χέρι προκειμένου να παραμείνει η σχέση σας υγιής. Κάνετε πολλά χιλιόμετρα μαζί και φροντίζετε κάθε φορά να είναι και μία συναρπαστική εμπειρία και για τους δύο. Οι παντρεμένοι κατανοείτε το 2019 την έννοια του ευτυχισμένου γάμου, ενώ οι ανύπαντροι σκέφτεστε πως έχετε την ιδανική σχέση και θα θέλατε να κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας, όποιο κι αν είναι αυτό.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι έτοιμος/η για κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου, όμως υπό προϋποθέσεις. Θες να ζεις έντονα και να διασκεδάζεις, να ταξιδεύεις και γεμίζεις εμπειρίες. Κάτι που σημαίνει πως οι… σπιτόγατοι δε  χωράνε στη ζωή σου, τουλάχιστον για το 2019. Ο ιδανικός άνθρωπος για σένα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του πολύ νωρίς μέσα στο χρόνο και μόλις τον συναντήσεις θα καταλάβεις πως είναι αυτός που χρειάζεσαι δίπλα σου. Η καθημερινότητα μαζί του μπορεί να είναι σαν ένα λούνα παρκ με συνεχείς και ευχάριστες εκπλήξεις. Δε θα αργήσεις να καταλάβεις πως θέλετε περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Μια μοιραία και ουσιαστική σχέση μπορεί να ξεκινήσει για σένα μέσα στο 2019, αρκεί να το θες πραγματικά.


3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας παρουσιάζει μία στασιμότητα κατά το πρώτο εξάμηνο, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Προετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο χώρο εργασίας σου, οι οποίες δε θα είναι ευχάριστες. Δε σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά το κλίμα που θα δημιουργηθεί από τον Αύγουστο και μετά θα είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς κανείς δε θα είναι σύμφωνος με όσα διαδραματίζονται. Μην περιμένεις δράματα, απλώς περίργο κλίμα, το οποίο τακτικά θα σε κάνει να νιώθεις πως δε χωράς ή δε θες να βρίσκεσαι στο χώρο της δουλειάς σου. Φυσικά πρόκειται για αλλαγές για τις οποίες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να τις αποτρέψεις. Γι’ αυτό αποδέξου τες και προχώρα. Είναι η ώρα να αποδείξεις την αξία και τον επαγγελματισμό σου, ανθίζοντας ακόμα και μέσα σε δυσάρεστες συνθήκες.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τότε υποδέχεσαι ένα αρκετά δραστήριο και δυναμικό έτος. Από την πρώτη κιόλας μέρα του χρόνου δουλεύεις, προκειμένου να εξασφαλίσεις την επιτυχία της επιχείρησής σου. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν προοπτικές να μετρήσεις σημαντικά κέρδη για το 2019, όμως τα υψηλά ενεργειακά σου επίπεδα σε κάνουν αρκετές φορές να υπερβάλλεις, με αποτέλεσμα να εξαντλείς τις δυνάμεις σου. Πρέπει να συνυπολογίσεις και τον παράγοντα “κούραση” κατά τον προγραμματισμό της πορείας σου. Φρόντισε να εξασφαλίζεις χρόνο για την πνευματική και σωματική σου ξεκούραση, διότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αρκετά νωρίς μέσα στο έτος θα εκδηλώσεις σημάδια υπερκόπωσης, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητά σου και κατ’ επέκταση την πορεία της επιχείρησής σου.

Αν είσαι άνεργος/η φαίνεται πως το 2019 έλκεις και έλκεσαι από δουλειές που είναι εντελώς διαφορετικές απ’ ό, τι έκανες το περασμένο διάστημα. Δουλειές ελεύθερου ωραρίου φαίνεται πως μπαίνουν πρώτες στη λίστα σου, καθώς φέτος νιώθεις την ανάγκη να εργάζεσαι πιο ανεξάρτητα, συγκριτικά με άλλες χρονιές. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς και ενδεχομένως έχεις και την πολυτέλεια να επιλέξεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν, παρ’ όλα αυτά, για κάποιο λόγο η ελευθερία επιλογής είναι πιο περιορισμένη, φρόντισε με κάποιο τρόπο να την εντάξεις στον τρόπο που δουλεύεις. Θα σου κάνει πολύ καλό.


Οικονομικά

Αρκετά επικερδές το 2019, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σπάταλο. Εργάζεσαι πολύ σκληρά το νέο έτος και ό, τι βγάζεις το αξίζεις μέχρι τελευταίου cent και το γνωρίζεις. Είναι επομένως απόλυτα λογικό να ξοδεύεις απεριόριστα τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς. Μην αγχώνεσαι, δεν κινδυνεύεις όσο τηρείς σε ένα βαθμό το μέτρο. Προς το τέλος του χρόνου, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δίμηνο, “κρυφά” από σένα και εντελώς παρασκηνιακά γίνονται διεργασίες και ζυμώσεις για την αύξηση των εσόδων σου, κάτι που θα μάθεις στον κατάλληλο χρόνο και θα δεχτείς τόσο με χαρά, όσο και με έκπληξη. Μπορεί μια ξαφνική προαγωγή να σου χτυπήσει την πόρτα ή να γίνεις αποδέκτης μια αναπάντεχης κληρονομιάς. Σε κάθε περίπτωση, η αύξηση αυτή έρχεται ως επιβράβευση της αφοσίωσής σου στους διάφορους τομείς της ζωής σου, ακόμα και αν δεν έχει σχέση με αυτούς. Απόλαυσέ το και μην προσπαθείς να το εκλογικεύσεις.

 
Αισθηματικά

Το επίκεντρο της προσοχής σου στην καθημερινότητά σου δεν είναι άλλο από τα ζητήματα καρδιάς (συνηθισμένο άλλωστε για σένα, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό για το νέο έτος), στα οποία αφοσιώνεσαι κάθε φορά που θες να αποσυμφορήσεις το στρες που σου προκαλούν άλλοι τομείς της ζωής σου, εστιάζοντας στη διασκεδαστική πλευρά του ερωτικού παιχνιδιού, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες θα διαπιστώσετε πως αυτό το έτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Μάλιστα, το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι ότι με δική σου πρωτοβουλία “σκαλίζεις” ό, τι λάθος είχε συμβεί τους προηγούμενους μήνες -ακόμα και χρόνια- και κάνεις διορθωτικές κινήσεις ματ που θα βελτιώσουν και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σου, ενώ ταυτόχρονα το συναίσθημα θα είναι πιο δυνατό και θα εκφράζεται και από τις δύο πλευρές με ευκολία. Από την άλλη, το ταίρι σου μπορεί επίσης να ανατρέξει σε ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να τα ξαναφέρει στο φως και με τη βοήθειά σου να τα λύσει.

Οι αδέσμευτοι/ες εντάσσετε το φλερτ στην καθημερινότητά σας, τόσο που τελικά λίγες ημέρες μέσα στο 2019 δε θα φλερτάρετε. Αυτή σου η συνήθεια δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους θα σε δέσουν σύντομες αλλά διασκεδαστικές βραχύβιες σχέσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από χαρά και μια τάση σπατάλης εκ μέρους σου,

ενώ μέσα από τη συνύπαρξή σου με τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις, θα πάρεις πολύτιμα μαθήματα για το ερωτικό σύμπαν και το ποια θέλεις τελικά να είναι η θέση σου σε αυτό. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι φέτος πρόκειται να ζήσεις την ελευθερία στα καλύτερά της, χωρίς ασφυκτικές δεσμεύσεις, στις οποίες δε θα μπορούσες ούτως ή άλλως να ανταποκριθείς. Απόλαυσέ το! 

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Τι δεν λες σε μια έγκυο…

1.Έχετε διαλέξει όνομα; Αβλαβή ερώτηση, έτσι δεν είναι; Όχι λάθος. Ονομάζοντας το μωρό, μ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Φιλί: μια επιστημονική προσέγγιση…

Το πιο μαγεμένο από τα ερωτικά τελετουργικά, το φιλί, έχει μπει πολλές φορές στο στόχασ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ζήσε το όνειρό σου

Ακούμε συχνά ιστορίες επιτυχίας, ανθρώπων που μεταμορφώνουν τη ζωή τους. Ξεφεύγοντας ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u