Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά

Με αισιοδοξία και χαμόγελο θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό γιατί η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των  Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο διασκεδαστικές  και ταυτόχρονα δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ θα δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να διασκεδάσει και  να απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία να  φλερτάρουν και να ερωτευτούν. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές σας τάσεις , ενώ,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα δώσει σοβαρότητα στο λόγο σας. Το απόγευμα, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της  Παρθένου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα ρίξει φως στην κοινωνική σας ζωή. Αφήστε την διαίσθηση σας απερίσπαστη και με χαρά θα δείτε μπροστά στα μάτια σας να αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας.

Ερωτικά

Μην αφήνεις κοινωνικές προσκλήσεις να πάνε χαμένες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία με το/η σύντροφό σου να βγείτε και να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο με καινούργια ενδιαφέροντα κι ασφαλώς θα ανανεωθεί ο κύκλος σας. Εάν είσαι μόνος, θα έχεις σήμερα έναν εκνευρισμό που μάλλον προέρχεται από καταπιεσμένα συναισθήματα. Αντί να κλείνεσαι στον εαυτό σου και στο σπίτι, γιατί δεν πας να τα μοιραστείς με πρόσωπα αγαπημένα; Ξέρεις πόσοι/ες θα ήθελαν να ανοίξεις την καρδιά σου για να δουν εάν υπάρχει χώρος να μπουν; Η μοναξιά δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος.Αύριο

20 Φεβρουαρίου 2019

Γενικά

Γεμάτη ευχάριστες υποχρεώσεις θα είναι και η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς.
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα σας ωθήσει να βρείτε χρόνο και να κανονίσετε μια έξοδο με τους φίλους σας. Ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει ώστε οι θέσεις σας να γίνουν αποδεκτές με ευχαρίστηση από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

Ερωτικά

Έντονες αντιδράσεις από μέρους σου, θα προκύψουν όταν αντιληφθείς, πως ο/η σύντροφός σου, έχει παραχωρήσει κάποια δικαιώματα λόγου, σε συγγενικά άτομα του περιβάλλοντός σας και παρεμβαίνουν στη ζωή σας. Εάν είσαι μόνη/ος, σήμερα τα αιτήματα προσώπων από το συγγενικό σου περιβάλλον να προχωρήσεις με ένα μόνιμο δεσμό τη ζωή σου, θα σε εκνευρίσουν. Τη διαχείριση της ζωής σου την έχεις εσύ αλλά μερικές φορές παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων. Έτσι αποκτούν κι εκείνοι δικαιώματα που τους τα έδωσες εσύ. Ξεκαθάρισε τη θέση σου λοιπόν.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   17/2 – 24/2/2019

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά αυτή την εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς. Την Κυριακή η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Ενώ  σε προσωπικό επίπεδο, μια μικρή απόδραση θα είναι η αφορμή για να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον/ την σύντροφο σας.
Την Δευτέρα η θετική όψη εξαγώνου Ήλιου – Ουρανού, θα σας βοηθήσει να βρείτε αναπάντεχα λύση σε μια οικογενειακή σας  υπόθεση, η οποία αφορούσε είτε το θέμα ενός ακινήτου είτε ένα θέμα υγείας. Ενώ , θα ασχοληθείτε με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση και να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει.
Την ίδια ημέρα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Την Τρίτη οι αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό θα είναι θετικές για εσάς, αρχικά η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα εγκαινιάσει μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς.  Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις καλλιτεχνικές σας τάσεις , ενώ,  η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο  θα δώσει σοβαρότητα στο λόγο σας. Το ίδιο βράδυ, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου θα φωτίσει την κοινωνική σας ζωή.
Την Τετάρτη θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας. Την Πέμπτη η ανάγκη σας για χαλάρωση και ξεκούραση θα είναι πολύ έντονη.
Την Παρασκευή, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Ερμή – Δία είναι πιθανό να αφήσετε να σας παρασύρουν σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων, ενώ την ίδια ημέρα η όψη συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα θα κάνει τον λόγο σας μαγευτικό και καθηλωτικό.
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου Ερμή- Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας με ιδιαίτερο τρόπο. Ενώ, την Κυριακή θα είστε έτοιμοι για δράση.

Ερωτικά

Φίλοι Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με πολλές απαιτήσεις από εσάς, αλλά για καλό σκοπό. Βάλτε όλη σας την ενέργεια, τη γοητεία και τη σκέψη στον αισθηματικό τομέα και δείτε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε από την αρχή το ταίρι σας, να θυμηθείτε τι ήταν αυτό που σας τράβηξε κοντά του/της εξαρχής και ταυτόχρονα να του/της το θυμήσετε κι εσείς με τη σειρά σας. Η εκ νέου προσέγγιση (ή μάλλον υπενθύμιση όλων των θετικών στοιχείων) της σχέσης σας, θα της δώσει μια νέα πνοή και ταυτόχρονα μια δυναμική ώθηση ώστε να ξεπεράσει θέματα ρουτίνας που ενδεχομένως (και αναμενόμενα) μπορεί να αντιμετώπιζε.

Οι αδέσμευτοι έχετε μπροστά σας μια συναρπαστική εβδομάδα, ιδιαίτερα ενθουσιώδη, κατά την οποία θα γοητεύεστε από όλον τον κόσμο αδιακρίτως. Η ενέργειά σας και ο ενθουσιασμός σας μπορεί, ωστόσο, να λειτουργήσουν ως μπούμερανγκ καθώς μπορεί να σας κάνουν ιδιαίτερα ανυπόμονους. Διατηρήστε στάση αναμονής και συλλογής πληροφοριών, τόσο για το άτομο που σας ενδιαφέρει, όσο και για τις προσδοκίες σας για το άτομο αυτό. Χωρίς βιαστικές κινήσεις, μπορεί σε λίγο καιρό να μπείτε στο κλαμπ των δεσμευμένων. 

Φεβρουάριος 2019

Γενικά

Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται κατακόρυφα αυτό το μήνα, το ίδιο και η δημοτικότητά σας. Είστε πολύ δημοφιλής και ευχάριστος/η για τον κύκλο σας και όλοι θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σας. Έτσι ο Φεβρουάριος φέρνει στη ζωή σας τις διασκεδάσεις σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από πριν, ενώ απολαμβάνετε να σας φλερτάρουν και να φλερτάρετε. Παρ’ όλο που υποχρεώσεις είναι αμέτρητες και η καθημερινότητά σας πυκνή, πάντα βρίσκετε χρόνο για την ψυχαγωγία σας, μία βόλτα με φίλους ή/και χώρο και χρόνο να εκδηλώσετε τον έντονο ερωτισμό σας και να γνωρίσετε ανθρώπους. 

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Ο λόγος που μπορεί να απομονωθείτε από τους οικείους σας κατά το Φεβρουάριο, είναι ως επί το πλείστον τα επαγγελματικά σας. Για κάποιο λόγο σάς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως για να προχωρήσουν τα εργασιακά σας ζητήματα, πρέπει να τα “προστατεύσετε” από τα πολλά μάτια. Ωστόσο, αν θέλετε να πετύχετε ΚΑΙ να προστατεύσετε τα σχέδιά σας, προτιμήστε να το κάνετε μόνο από ανθρώπους που ενδεχομένως (χωρίς να είναι βέβαιο) θα μπορούσαν να σας βλάψουν πρακτικά (π.χ. Συνεργάτες)

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με προβλήματα που υπάρχουν στις συνεργασίες σας, αλλά αυτό μόνο για όσα θέματα βλέπουν το φως, καθώς αρκετά από αυτά θα παραμείνουν στο παρασκήνιο χωρίς να τα γνωρίζετε. Υιοθετήστε κόσμια συμπεριφορά και αποφύγετε τις διενέξεις.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ένα χάος, όχι απαραίτητα κακό, αφού ξοδεύετε χρήματα τα οποία τελικά δεν έχετε ιδέα πού έχετε χρησιμοποιήσει. Δεν βγαίνει πάντα μείον το ταμείο, αλλά προσπαθήστε να έχετε μια πιο υπεύθυνη διαχείριση.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου]

Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην καθημερινότητά σας και στο σπίτι σας το Φεβρουάριο, δε σας επιτρέπουν να προσηλωθείτε σε κανέναν άλλο τομέα της ζωής σας για την ώρα. Δεν υπάρχει λόγος να παραμελείτε την υπόλοιπη ζωή σας, αρκεί να μοιράσετε το χρόνο σας δίκαια.

Στον επαγγελματικό τομέα το προσωπικό σας περιβάλλον είναι πολύ σημαντικότερο για εσάς τώρα από την καριέρα σας, οπότε στρέφετε πλήρως την προσοχή σας εκεί. Παρ’ όλα αυτά, είστε αρκετά τυχεροί, γιατί ενώ κοιτάζετε αλλού, καλά πράγματα συμβαίνουν, τα οποία και μαθαίνετε σε δεύτερο χρόνο.

Στον οικονομικό τομέα σπαταλάτε και χρήμα αλλά και χρόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο στην πραγματικότητα ο χρόνος που θα αφιερώσετε για την αύξηση των εσόδων σας θα είναι μηδαμινός, παρ’ όλα αυτά έχετε την τύχη με το μέρος σας και χωρίς ιδιαίτερο κόπο θα παρατηρήσετε αλλαγές στα οικονομικά σας που θα σας χαροποιήσουν και θα διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητά σας.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου]

Η καθημερινότητά σας αποκτά χρώμα και ενδιαφέρον. Είστε αποφασισμένοι/ες να βιώνετε την καθημερινότητά σας όσο πιο ανάλαφρα γίνεται και κάνετε ό, τι μπορείτε, προκειμένου να γίνει η ρουτίνα σας πιο γιορτινή. Είστε αισιόδοξοι/ες και χαρούμενοι/ες και τίποτα δε μπορεί να σας το χαλάσει.

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί το ξεκίνημα του μήνα να μην είναι ιδανικό, όμως από τα μέσα και μετά το κλίμα αλλάζει. Έρχονται αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, οι οποίες υπόσχονται πολλά για μέλλον σας εκεί. Είτε αφορά στην αναβάθμιση του ρόλου σας, είτε ακόμα και την αναβάθμιση της θέσης σας, το σίγουρο είναι πως αυτές οι αλλαγές θα σας φέρουν χαρά τη σωστή στιγμή.

Στον οικονομικό τομέα απολαμβάνετε ιδιαίτερη εύνοια, καθώς τα έσοδά σας αυξάνονται σημαντικά αυτό το μήνα. Κάποια από αυτά προέρχονται καθαρά από την τύχη, ενώ τα υπόλοιπα είναι η επιβράβευση της δουλειάς σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται τα έξτρα χρήματα που θα λάβετε από την εργασία σας να έχουν πιο μόνιμη μορφή.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή αποκτά και πάλι ενδιαφέρον, τόσο οι δεσμευμένοι, όσο και οι αδέσμευτοι γίνεστε αποδέκτες της προσοχής εκείνων που σας ενδιαφέρουν. Κάτι αλλάζει και το αισθάνεστε και είστε σε θέση να το κατανοήσετε και να το αξιοποιήσετε από το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε το σύντροφό σας και να αποφύγετε τα ισχυρά ξεσπάσματα, ακόμα κι αν δεν προέρχονται από εσάς. Ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα και μετά είναι πιθανό να προκληθούν εντάσεις στη σχέση σας, τις περισσότερες φορές χωρίς λόγο.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σας. Μπορεί να βιαστείτε να τους/τις κρίνετε ως ψυχρούς, όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή. Γνωριστείτε καλύτερα, διασκεδάστε όσο μπορείτε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς.

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Πολλές προκλήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις, φίλε/η Σκορπιέ, αφού μέσα στον εργασιακό σου χώρο για το 2019 αναμένονται διαφωνίες, ανακατατάξεις, αλλαγές και όλα αυτά ενώ ο νέος χρόνος θα σε καλεί να λειτουργείς πάντα ψύχραιμα και ανεπηρέαστος/η από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Το κλίμα αυτό θα κρατήσει αρκετούς μήνες, πιο συγκεκριμένα μέχρι τον Αύγουστο, οπότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για αποδείξεις σε όλους/ες και κυρίως στον εαυτό σου ότι είσαι φτιαγμένος/η για τα δύσκολα. Καθ’ όλη αυτήν τη διάρκεια της κρίσης, καλό είναι να αποφεύγεις να βρίσκεσαι σε διασταυρούμενα πυρά ή -ακόμα περισσότερο- σε προσωπικές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με συνεργάτες ή εργοδότες. Δίνε πιο συχνά τόπο στην οργή, ώστε να βγεις αλώβητος/η μέχρι τον Αύγουστο. Ακόμα και αν θεωρείς δίκαιο και σωστό να παρεμβαίνεις για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου ή τα δικαιώματα άλλων, αντιστάσου σε αυτή σου τη σκέψη πάση θυσία. Δεν είναι καιρός για συγκρούσεις. Η πιο ασφαλής τακτική, τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο, είναι να εργάζεσαι σχεδόν στο παρασκήνιο, χωρίς να τραβάς πολλή προσοχή πάνω σου, ενώ ενδεχόμενες διαφωνίες, καλό θα ήταν να εκφραστούν από το Σεπτέμβριο και μετά.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες στις πρώτες μέρες του νέου έτους μπορεί να αντιμετωπίσετε πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητα της εργασίας σας, ωστόσο το κλίμα μεταβάλλεται σημαντικά το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού θα μπορείτε να βρίσκετε λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο περιμένατε. Μάλιστα, οι λύσεις αυτές δεν αποτελούν μόνο πρόσκαιρες ανακουφίσεις βραχυπρόθεσμων προβλημάτων, αλλά λειτουργούν ταυτόχρονα και ως η βάση πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις περισσότερα και να επεκταθείς, ωστόσο είναι κριτικής σημασίας η όποια μετάβαση σε νέα ή τροποποιημένα δεδομένα να γίνει αργά, μεθοδικά και συστηματικά.

Αν είστε άνεργοι/ες έχετε μπροστά σας ένα μάλλον ανιαρό και ήπιο έτος, με λίγες ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να μην είναι εξαιρετικές εκ πρώτης όψεως, αλλά θα σας προσφέρουν μια σιγουριά με πολλά περιθώρια ανέλιξης (τόσο από πλευράς στάτους, όσο και από οικονομικής πλευράς). Θα χρειαστεί να κοπιάσεις φέτος για να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα αυτήν την ανέλιξη μέσα στο 2019, αλλά αν δουλέψεις με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει και μπορείς να δουλέψεις, τότε μιλάμε για  άμεση εξέλιξη εντός του νέου χρόνου. Το σημαντικό είναι να προσεγγίσεις την εκάστοτε εργασία χωρίς προκατάληψη, ώστε να μπορέσεις να δεις με αντικειμενικότητα το τι μπορεί να σου προσφέρει και τι όχι.


Οικονομικά

Αγαλλιάστε! Το 2019 είναι ένα έτος ιδιαίτερα θετικά κείμενο ως προς την οικονομική σου κατάσταση, αφού η εύνοια που θα δέχεσαι θα έχει ετήσια διάρκεια. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, με κάποιο συμπαντικά “μαγικό” τρόπο, θα βρίσκεις τις άκρες για να καλύπτεις τα όποια έξοδα και τις ζημιές. Ίσως, διατηρώντας πάντα το μέτρο, να ήταν καλό πού και πού να αξιοποιείς αυτήν την τύχη. Εκατομμυριούχος μπορεί να μη γίνεις (μπορεί και να γίνεις, ποιος ξέρεις) αλλά σίγουρα -και πάντα με μέτρο όπως είπαμε- μπορείς ελαφρώς να προκαλέσεις ελαφρά τη θεά τύχη. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, όμως, γιατί τότε η όποια εύνοια θα σε εγκαταλείψει. Συνακόλουθα, όσο έχεις, ξοδεύεις και λούζεις με δώρα τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και γενικότερα χρησιμοποιείς την άνεσή σου για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ξεμείνεις κάποιον μήνα και τότε τα πράγματα μπορεί πολύ γρήγορα να γίνουν δυσάρεστα.

Αισθηματικά

Φίλε/η Σκορπιέ, μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γιατί σίγουρα νιώθεις έτοιμος/η γι’ αυτό! Θέλεις να αλλάξεις τρόπο ζωής, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, και νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου βαθαίνουν με έναν τρόπο που θες να τα δεις να αντικατοπτρίζονται και στην αισθηματική σου ζωή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες ναι μεν νιώθεις την ανάγκη να περάσεις τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο (όποιο κι αν είναι αυτό), ωστόσο η κάπως…ατίθαση φύση σου μπορεί να σου γεννήσει ορισμένα ξεσπάσματα ανεξαρτησίας τα οποία σίγουρα θα δημιουργήσουν μία σύγχυση στο/στη σύντροφό σου, αφού στην πραγματικότητα θα στέλνεις ανάμικτα μηνύματα. Η ανάγκη σου να δεσμευτείς πιο σοβαρά αλλά και η ανάγκη σου για ελευθερία, ενδέχεται να σε φτάσει αρκετές φορές μέσα στο χρόνο στο χείλος του γκρεμού με το ταίρι σου, αλλά ταυτόχρονα η διακαής προσπάθειά σου να επενδύεις περισσότερα στη σχέση σου (χρόνο, παρουσία, στήριξη) θα είναι αυτή που θα σε σώζει κάθε φορά στο 90′! Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, συνιστάται για τα δίμηνα: Ιούλιος-Αύγουστος, Οκτώβριος-Νοέμβριος, οπότε και η ανάγκη σου για ανεξαρτησία θα χτυπήσει κόκκινο, και για να μην υπάρξουν απώλειες πρέπει να βρεις δραστηριότητες εκτόνωσης αυτής της τάσης σου.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες έχετε την ανάγκη να μπείτε σε κάτι πιο σοβαρό, ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη έχετε να έχετε δίπλα σας ένα/μία σύντροφο που θα σας εξιτάρει πνευματικά και σωματικά και θα σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί/ές από όλες τις απόψεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε ξετρελάνει, θα ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που ψάχνεις για το 2019, ωστόσο δε θα έχει προοπτικές για κάτι μακροχρόνιο. Απόλαυσέ το όσο διαρκέσει και εστίασε σε όλα εκείνα που θα κερδίσεις, καθώς η διάρκεια δεν είναι πάντα αυτοσκοπός μιας σχέσης και φέτος θα το μάθεις καλά (και για καλό).

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Η στασιμότητα που υπάρχει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 στον επαγγελματικό σου τομέα σου προκαλεί μία ανησυχία, φοβούμενος/η πως το έτος θα είναι μέτριο για την καταξίωσή σου. Το πρόβλημα είναι πως μεταφράζεις τη σταθερότητα σε στασιμότητα, γιατί περί αυτού πρόκειται, σταθερότητα. Όλα όσα έχεις καταφέρει να κατακτήσεις μέχρι το τέλος 2018 παραμένουν ακέραια, ακλόνητα στο μεγαλύτερο μέρος του νέου έτους, δίνοντας σου τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου και να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου μέσα στο χώρο εργασίας. Έτσι προς το καλοκαίρι σε περιμένει μία μεγάλη και ηχηρή νίκη, η οποία αποτελούσε διακαή πόθο σου για πολύ καιρό. Δεν είναι μόνο υλική επιτυχία, αλλά και ηθική, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν αμφισβήτησαν τις δυνατότητές σου, αλλά κι εσύ ο/η ίδιος/α αμφέβαλες για τον εαυτό σου. Το σκηνικό αλλάζει πλήρως για σένα αυτό χρόνο, καθώς από ‘δω και πέρα τα πάντα είναι διαφορετικά. Γίνεσαι ο/η πιο δημοφιλής μέσα στη δουλειά, αλλά και το πιο αγαπημένο “παιδί” ανθρώπων κύρους. Απολαμβάνεις απεριόριστη εύνοια και δυσκολεύονται να σου χαλάσουν το χατίρι. Αυτό που πρέπει εσύ να προσέξεις είναι ηο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείς αυτή τη νέα προνομιούχο θέση για σένα, γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις για λίγο τη “μπάλα”. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεις πιο αλαζονικός/ή απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, ανεξάρτητα με το ποια είναι η θέση τους και με την ίδια ευκολία που ανέβηκες, να ξαναπέσεις. Απόλαυσε το, αλλά με μέτρο…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η είναι και για σένα ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έτος, όμως στη δική σου περίπτωση δε θα έρθει η αναγνώριση τόσο εύκολα. Πρέπει να εργαστείς σκληρά και να παλεύεις καθημερινά για την προσωπική σου καταξίωση, καθώς για τους ελεύθερους επαγγελματίες κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Αυτή είναι και η φιλοσοφία σου αυτό το χρόνο και δεν αφήνεις ούτε τον ελεύθερο χρόνο σου να πάει χαμένος. Δουλεύεις ακατάπαυστα και αποζημιώνεσαι συνεχώς για τον κόπο σου. Είναι πιθανό όμως να νιώσεις μία σωματική κατάπτωση νωρίς μέσα στο χρόνο από την πολύ δουλειά και είναι φυσιολογικό. Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος αν ξεκουραστείς και λίγο. Ανακάλυψε τι είναι αυτό που σε ξεκουράζει και φρόντισε να το αξιοποιείς κάθε φορά που νιώθεις τα ενεργειακά σου αποθέματα να μειώνονται. Έχεις πολύ δουλειά μπροστά σου και πρέπει οι δυνάμεις σου να είναι στο 100% για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Αν είσαι άνεργος/η δραστηριοποιείσαι πολύ κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι πολλές και δεν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις καμία ανεκμετάλλευτη. Καλά κάνεις, διότι ό, τι αξιόλογο μπορεί να σου προσφέρει του 2019 βρίσκεται εκεί, στο πρώτο τετράμηνο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα βρίσκεις δουλειά για το υπόλοιπο του χρόνου, απλώς κατά το ξεκίνημα μπορείς να βρεις δουλειά που να σε ικανοποιεί ηθικά και πρακτικά. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη δουλειά σου, γι’ αυτό ανασκουμπώσου μέχρι τον Απρίλιο για να το κάνεις πραγματικότητα.


Οικονομικά

Λίγο το ότι εργάζεσαι πιο σκληρά από κάθε άλλη χρονιά, λίγο η στήριξη που λαμβάνεις από την οικογένειά σου, είτε είναι υλική, είτε ψυχολογική, λίγο που έχεις και την τύχη με το μέρος σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πλήρη άνθιση. Αρκετές φορές θα απορήσεις και εσύ ο/η ίδιος/α πως βρίσκεσαι με πλεόνασμα στο τέλος κάθε μήνα, αλλά το σημαντικό είναι πως συμβαίνει. Αυτή η κατάσταση θα σε κάνει αρκετά σπάταλο/η αυτό το έτος, καθώς δεν έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τέτοια πλεονάσματα, αλλά μεταξύ μας τώρα, δε θέλεις και να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι. Κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με εκπλήξεις και δώρα. Κάποιες από τις δαπάνες που θα κάνεις θα έχουν χρηστικό χαρακτήρα, ενώ κάποιες άλλες ηθικό. Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσει να σκορπίζεις τα χρήματά σου και το ίδιο κάνεις και φέτος, βγάζοντας στην επιφάνεια την πολύ γενναιόδωρη φύση σου. Αφού αυτό σε γεμίζει, διασκέδασέ το!


Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας τραβάει μεγάλο μέρος της προσοχής, αλλά και του χρόνου το 2019. Γίνεσαι πιο ρομαντικός/ή, πιο σπάταλος/η, τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά, ενώ είσαι αποφασισμένος/η πως αυτό το έτος, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να μην μείνεις ούτε λεπτό κλεισμένος/η μέσα. Οι πυκνές μετακινήσεις, είτε πρόκειται για διασκέδαση, είτε για ταξίδια είναι το σήμα κατατεθέν σου για φέτος και δεν έχεις σκοπό να τις αρνηθείς για κανέναν/καμία. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι δικό του πρόβλημα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βγάζεις στην επιφάνεια τον πιο καλό, γλυκό και ρομαντικό σου εαυτό. Τα αισθήματά σου είναι ισχυρά και θες ο/η σύντροφός σου να το γνωρίζει. Δεν κρύβεις τίποτα μέσα σου και δεν επιτρέπεις στην αμφιβολία να μολύνει τη σχέση σου. Θέλεις και επιδιώκεις να περνάς πολύ χρόνο με το ταίρι σου το 2019 και φροντίζεις να μη βαριέστε ποτέ. Φυσικά δεν προσπαθείς μόνος/η σου, καθώς και το ταίρι σου κάνει ό, τι περνάει από το χέρι προκειμένου να παραμείνει η σχέση σας υγιής. Κάνετε πολλά χιλιόμετρα μαζί και φροντίζετε κάθε φορά να είναι και μία συναρπαστική εμπειρία και για τους δύο. Οι παντρεμένοι κατανοείτε το 2019 την έννοια του ευτυχισμένου γάμου, ενώ οι ανύπαντροι σκέφτεστε πως έχετε την ιδανική σχέση και θα θέλατε να κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας, όποιο κι αν είναι αυτό.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι έτοιμος/η για κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου, όμως υπό προϋποθέσεις. Θες να ζεις έντονα και να διασκεδάζεις, να ταξιδεύεις και γεμίζεις εμπειρίες. Κάτι που σημαίνει πως οι… σπιτόγατοι δε  χωράνε στη ζωή σου, τουλάχιστον για το 2019. Ο ιδανικός άνθρωπος για σένα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του πολύ νωρίς μέσα στο χρόνο και μόλις τον συναντήσεις θα καταλάβεις πως είναι αυτός που χρειάζεσαι δίπλα σου. Η καθημερινότητα μαζί του μπορεί να είναι σαν ένα λούνα παρκ με συνεχείς και ευχάριστες εκπλήξεις. Δε θα αργήσεις να καταλάβεις πως θέλετε περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Μια μοιραία και ουσιαστική σχέση μπορεί να ξεκινήσει για σένα μέσα στο 2019, αρκεί να το θες πραγματικά.


3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας παρουσιάζει μία στασιμότητα κατά το πρώτο εξάμηνο, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Προετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο χώρο εργασίας σου, οι οποίες δε θα είναι ευχάριστες. Δε σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά το κλίμα που θα δημιουργηθεί από τον Αύγουστο και μετά θα είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς κανείς δε θα είναι σύμφωνος με όσα διαδραματίζονται. Μην περιμένεις δράματα, απλώς περίργο κλίμα, το οποίο τακτικά θα σε κάνει να νιώθεις πως δε χωράς ή δε θες να βρίσκεσαι στο χώρο της δουλειάς σου. Φυσικά πρόκειται για αλλαγές για τις οποίες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να τις αποτρέψεις. Γι’ αυτό αποδέξου τες και προχώρα. Είναι η ώρα να αποδείξεις την αξία και τον επαγγελματισμό σου, ανθίζοντας ακόμα και μέσα σε δυσάρεστες συνθήκες.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τότε υποδέχεσαι ένα αρκετά δραστήριο και δυναμικό έτος. Από την πρώτη κιόλας μέρα του χρόνου δουλεύεις, προκειμένου να εξασφαλίσεις την επιτυχία της επιχείρησής σου. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν προοπτικές να μετρήσεις σημαντικά κέρδη για το 2019, όμως τα υψηλά ενεργειακά σου επίπεδα σε κάνουν αρκετές φορές να υπερβάλλεις, με αποτέλεσμα να εξαντλείς τις δυνάμεις σου. Πρέπει να συνυπολογίσεις και τον παράγοντα “κούραση” κατά τον προγραμματισμό της πορείας σου. Φρόντισε να εξασφαλίζεις χρόνο για την πνευματική και σωματική σου ξεκούραση, διότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αρκετά νωρίς μέσα στο έτος θα εκδηλώσεις σημάδια υπερκόπωσης, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητά σου και κατ’ επέκταση την πορεία της επιχείρησής σου.

Αν είσαι άνεργος/η φαίνεται πως το 2019 έλκεις και έλκεσαι από δουλειές που είναι εντελώς διαφορετικές απ’ ό, τι έκανες το περασμένο διάστημα. Δουλειές ελεύθερου ωραρίου φαίνεται πως μπαίνουν πρώτες στη λίστα σου, καθώς φέτος νιώθεις την ανάγκη να εργάζεσαι πιο ανεξάρτητα, συγκριτικά με άλλες χρονιές. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς και ενδεχομένως έχεις και την πολυτέλεια να επιλέξεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν, παρ’ όλα αυτά, για κάποιο λόγο η ελευθερία επιλογής είναι πιο περιορισμένη, φρόντισε με κάποιο τρόπο να την εντάξεις στον τρόπο που δουλεύεις. Θα σου κάνει πολύ καλό.


Οικονομικά

Αρκετά επικερδές το 2019, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σπάταλο. Εργάζεσαι πολύ σκληρά το νέο έτος και ό, τι βγάζεις το αξίζεις μέχρι τελευταίου cent και το γνωρίζεις. Είναι επομένως απόλυτα λογικό να ξοδεύεις απεριόριστα τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς. Μην αγχώνεσαι, δεν κινδυνεύεις όσο τηρείς σε ένα βαθμό το μέτρο. Προς το τέλος του χρόνου, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δίμηνο, “κρυφά” από σένα και εντελώς παρασκηνιακά γίνονται διεργασίες και ζυμώσεις για την αύξηση των εσόδων σου, κάτι που θα μάθεις στον κατάλληλο χρόνο και θα δεχτείς τόσο με χαρά, όσο και με έκπληξη. Μπορεί μια ξαφνική προαγωγή να σου χτυπήσει την πόρτα ή να γίνεις αποδέκτης μια αναπάντεχης κληρονομιάς. Σε κάθε περίπτωση, η αύξηση αυτή έρχεται ως επιβράβευση της αφοσίωσής σου στους διάφορους τομείς της ζωής σου, ακόμα και αν δεν έχει σχέση με αυτούς. Απόλαυσέ το και μην προσπαθείς να το εκλογικεύσεις.

 
Αισθηματικά

Το επίκεντρο της προσοχής σου στην καθημερινότητά σου δεν είναι άλλο από τα ζητήματα καρδιάς (συνηθισμένο άλλωστε για σένα, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό για το νέο έτος), στα οποία αφοσιώνεσαι κάθε φορά που θες να αποσυμφορήσεις το στρες που σου προκαλούν άλλοι τομείς της ζωής σου, εστιάζοντας στη διασκεδαστική πλευρά του ερωτικού παιχνιδιού, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες θα διαπιστώσετε πως αυτό το έτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Μάλιστα, το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι ότι με δική σου πρωτοβουλία “σκαλίζεις” ό, τι λάθος είχε συμβεί τους προηγούμενους μήνες -ακόμα και χρόνια- και κάνεις διορθωτικές κινήσεις ματ που θα βελτιώσουν και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σου, ενώ ταυτόχρονα το συναίσθημα θα είναι πιο δυνατό και θα εκφράζεται και από τις δύο πλευρές με ευκολία. Από την άλλη, το ταίρι σου μπορεί επίσης να ανατρέξει σε ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να τα ξαναφέρει στο φως και με τη βοήθειά σου να τα λύσει.

Οι αδέσμευτοι/ες εντάσσετε το φλερτ στην καθημερινότητά σας, τόσο που τελικά λίγες ημέρες μέσα στο 2019 δε θα φλερτάρετε. Αυτή σου η συνήθεια δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους θα σε δέσουν σύντομες αλλά διασκεδαστικές βραχύβιες σχέσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από χαρά και μια τάση σπατάλης εκ μέρους σου,

ενώ μέσα από τη συνύπαρξή σου με τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις, θα πάρεις πολύτιμα μαθήματα για το ερωτικό σύμπαν και το ποια θέλεις τελικά να είναι η θέση σου σε αυτό. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι φέτος πρόκειται να ζήσεις την ελευθερία στα καλύτερά της, χωρίς ασφυκτικές δεσμεύσεις, στις οποίες δε θα μπορούσες ούτως ή άλλως να ανταποκριθείς. Απόλαυσέ το! 

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Ωροσκόπος Σκορπιός – Αναγέννηση

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Όσοι γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Σκορπιό, παρουσιάζουν αρκετή εμπειρία που περιλαμβάν ...

Αστρολόγοι

Γιάννης

Ο Γιάννης, έχει ζήσει σε Αγγλία και Βερολίνο, όπου και ασχολήθηκε με τις μεταφυσικές επιστήμες ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα και μέσα από αυτές προσφέρει την συμβουλευτική του πρόβλεψη, για κάθε θέμα αισθηματικού ή οικονομικού χα ...

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Όλα τα σ’ αγαπώ, αξίζεις να στα πω…πότε όμως;

Μεγάλη λέξη το «σ’ αγαπώ». Δεν είναι απλά τα πράγματα. Ορισμένες φορές αυτή τη λέξη τη ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να κατακτήσεις τον άντρα των ονείρων σου

Ας το παραδεχτούμε: όλες έχουμε έναν πρίγκιπα στο μυαλό μας. Το θέμα είναι πώς θα τον έχ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Πηγή των Θαυμάτων

Υπάρχει μια εκπληκτική πηγή, πέρα από κάθε φαντασία! Φέρνει πολλή τύχη και δίνει γονιμ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u