Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Πανσέληνος στον Λέοντα σήμερα  και τον  10ο σας οίκο θα φωτίσει θέματα επαγγελματικά και ίσως μέσα από εντάσεις και  εμπόδια να μπορέσετε να έχετε κάποια επιτυχία σε συνεργασίες και συμφωνίες.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα δυσκολευτείτε αρκετά σε σχέση με το ταίρι σας και ίσως κάποιοι καταφέρετε να ελευθερωθείτε.Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια γνωριμία αλλά θα υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα πρέπει να υπερβείτε.Αύριο

6 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 10ο σας οίκο  και θα είναι μέρα έντασης αφού θα έχετε ανατροπές σε καριέρα ,οικογένεια και συνεργασίες.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι φροντίστε να μην μεταφέρετε την πίεση της εργασίας σας στην οικογένεια αφού μπορεί να έχετε ξεσπάσματα με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι  μπορεί απογοητευτείτε από ένα άτομο.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η Πανσέληνος που προηγήθηκε ίσως να σας επηρέασε σε σχέσεις και συνεργασίες και κάποιοι από εσάς να είχατε εντάσεις σε θέματα καριέρας και οικογένειας ωστόσο το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 08.02 ίσως να σας φέρει κάποιες νέες ευκαιρίες και λύσεις αλλά και βοήθεια ή υποστήριξη από κάποιο συνεργάτη σας.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί επίσης με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στις 10.02 που θα πρέπει να διεκδικήσετε με διπλωματία κάποια αιτήματά σας ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας ώστε να μην βγάλετε κάποια απωθημένα σας και να χειριστείτε θετικά κάποιες πιέσεις που ίσως έχετε αφού θα είναι σημαντική για εσάς η υποστήριξη που θα έχετε.Ο Ερμής από τις 12.02 θα περάσει στον Υδροχόο και θέματα της οικογένειας θα σας απασχολήσουν αρκετά.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε θετική κατάληξη μέσα στην εβδομάδα εάν είχατε κάποιες εντάσεις με το ταίρι σας ενώ κάποιοι ίσως να πάρετε χαρά από τα παιδιά σας ή μια ξαφνική εγκυμοσύνη ωστόσο κάποιοι προσέχετε την επικοινωνία με το ταίρι σας και θέματα οικογενειακά με τα αδέλφια σας.

Οι αδέσμευτοι αυτή την εβδομάδα θα κάνετε μια ξαφνική και νέα γνωριμία που ίσως να σας κάνει να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά αφού ο Άρης και ο Ερμής ευθύδρομοι ίσως να έφεραν πιο γρήγορες εξελίξεις σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ενώ η Αφροδίτης στους Ιχθύες ίσως να σας έδωσε μια ανάσα και να μέχρι και τις 20.02 θα δώσει σε πολλούς την ευκαιρία να καλύψετε κάποιες προσωπικές σας ανάγκες και να περάσετε πιο όμορφα ή να διασκεδάσετε.

Επίσης το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 05.02 ίσως να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε ανατροπές με την Πανσέληνο στον Λέοντα την ίδια ημέρα σε θέματα επαγγελματικά αλλά και κάποιες συγκρούσεις ή εντάσεις που ίσως να έχετε.Λύσεις θα βρεθούν με το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 08.02 ίσως και από κάποιο συνεργάτη σας που θα σας βοηθήσει ενώ κάποιοι ίσως να κλείσετε οικονομικές συμφωνίες ωστόσο με κάποιες δεσμεύσεις.

Από τις 12.02 ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και ίσως να κάνετε και πάλι κάποιες συζητήσεις στην οικογένειά σας για κληρονομικά ή φορολογικά θέματα ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε κάποιοι από εσάς στις 22.02 διαφωνίες και εντάσεις πιθανόν για οικονομικά θέματα.Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 20.02 θα φέρει νέα δημιουργικά ξεκινήματα για εσάς ενώ η Αφροδίτη στον Κριό θα βελτιώσει την υγεία σας,την εργασία σας και την καθημερινότητά σας.

Προσέχετε και πάλι διαφωνίες στις 22.02 με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού ή ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν ωστόσο κάποιοι από εσάς θα πάρετε ικανοποίηση στο τέλος του μήνα από σχέσεις και συνεργασίες αλλά και  από κάποιο μπόνους που ίσως να έχετε στην εργασία σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι κάποιοι από εσάς θα πρέπει να προσέχετε στις 05.02 με την Πανσέληνο εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σας καθώς και στις 22.02 αν και θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις.Ωστόσο κάποιοι από εσάς με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα νιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι με τα παιδιά σας αλλά και με το ταίρι σας .Επίσης κάποιοι με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες ίσως να έχετε τον ερχομό ενός μωρού ή να πάρετε χαρά από ένα νέο ξεκίνημα των παιδιών σας .

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε αυτό τον μήνα ενώ κάποιοι μετά από ένα πρόσφατο χωρισμό να κάνετε μια νέα γνωριμία και να ερωτευτείτε,κάποιοι θα έχετε ένα νέο ξεκίνημα στην καθημερινότητά σας και ίσως μέσα από την εργασία σας να κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί ευνοϊκά.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Άρη να είναι ανάδρομος στους Διδύμους και κάποιοι ίσως να έχετε  κάποιες καθυστερήσεις μέσα στην εργασία σας αλλά και παρεξηγήσεις και αναποδιές ωστόσο ίσως να έχετε και αρκετό τρέξιμο και κούραση.Επίσης ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω  ίσως να σας φέρει σε επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και διευθετήσεις οικονομικών θεμάτων.Από τις 20.01 και μετά θα έχετε καλύτερη ροή ενώ και ο Δίας που θα έχει περάσει στον Κριό θα σας ευνοήσει σταδιακά μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας αλλά και στα οικονομικά σας.Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι και τις 15.05 και στη συνέχεια θα περάσει στον Ταύρο που θα φέρει εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες.

Επίσης ο Κρόνος που θα περάσει στους Ιχθύς ίσως να είναι ευνοϊκός ώστε να σταθεροποιήσετε κάποια σχέδιά σας ωστόσο ίσως να σας βάλει και κάποιους περιορισμούς που θα πρέπει να ξεπεράσετε με σοβαρότητα και προγραμματισμό.Το εξάγωνο που θα πραγματοποιήσει με τον Δία ίσως να σας βάλει στη διαδικασία να κάνετε μια συνεργασία που θα σας πιέσει κάπως ωστόσο ίσως να δεσμευτείτε λόγω κάποιας εγκυμοσύνης.Επίσης ο Δίας με τον Ουρανό στον 7ο σας οίκο ίσως να φέρει διάσπαση σε σχέσεις και συνεργασίες για κάποιους από εσάς αλλά ίσως να φέρει και ξαφνικές γνωριμίες ή ξαφνικούς γάμους.Ο Ποσειδώνας ωστόσο θα συνεχίσει να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ ο Πλούτωνας που θα κάνει για λίγο την επίσκεψή του στον Υδροχόο από 23.03-11.06 θα προϊδεάσει κάποιους από εσάς των αρχικών ημερών για ριζικές αλλαγές που ίσως να έρθουν σε καριέρα και οικογένεια.

Ευνοϊκά διαστήματα για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θα είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι και τις 20.02 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα εκπληρώσει επιθυμίες σας,από 17.03-10.04 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας και θα φέρει γνωριμίες και βελτίωση,από 08.05-04.06 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και μια συνεργασία ή μια γνωριμία από μακριά θα μπορέσει να σταθεροποιηθεί,από 09.10-08.10 με την Αφροδίτη στην Παρθένο που θα σας φέρει βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα και γνωριμίες αλλά και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 05.12 μέχρι και το τέλος της χρονιάς.Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα ωστόσο από 05.06-08.10 ίσως να δημιουργήσει σε κάποιους από εσάς που επηρεάζεστε από τον Ουρανό και κυρίως του 2ου δεκαημέρου προβλήματα και ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες ,καριέρα και οικογένεια.

Επίσης οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος οι δύο θα είναι Σεληνιακές και θα κλείσουν τον κύκλο των εκλείψεων στον άξονά σας στις 05.05 και 28.10 όπου θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών για να μπορέσετε με τις δύο Ηλιακές εκλείψεις που θα φέρουν νέα γεγονότα στον άξονα 6ου-12ου σας να μην απομονωθείτε ,να προστατεύσετε την υγεία σας φυσική και ψυχολογική αλλά να μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα εργασιακά στις 20.04 και 14.10.

Επίσης αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συμφωνίες και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από 28.12 -18.01.23,από 20.04-15.05.23,;πό 23.08-15.09.23 και 13.12-02.01,.24..

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Ωροσκόπος Σκορπιός – Αναγέννηση

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Όσοι γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Σκορπιό, παρουσιάζουν αρκετή εμπειρία που περιλαμβάν ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μαντώ

Είμαι η Μαντώ και από μικρή ηλικία ανακάλυψα ότι είχα το χάρισμα της ενόρασης. Ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 12 χρόνια. Είμαι πολύ δυνατή στην πρόβλεψη και στην ενόραση. Πάντα προτιμώ να χρησιμοποιώ στις προβλέψεις μου αρ ...

Τζένη

…Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και να σε καθοδηγήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου που θα σε οδηγήσουν στην δική σου ευτυχία. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αριθμό 875 876 8686.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Σχέση: 5 Αθάνατα Τρικ !

Τι να κάνεις, να τον τρελάνεις; Τον θέλεις πολύ, θέλεις να τον κάνεις να καρδιοχτυπήσει, ...

Σχέσεις - Αγάπη

«Έχω πεσμένη ψυχολογία και νιώθω ότι πνίγομαι. Τι να κάνω;»

Νιώθω ότι θέλω να κλάψω, αλλά δεν μπορώ και έχω πεσμένη ψυχολογία. Εδώ και σχεδόν 3 – 4 χ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ψυχή και Πλούτωνας !

Ο πλανήτης Πλούτωνας, αυτό το σημαντικότατο ουράνιο σώμα, Έχει βαθιά και καταλυτική σχ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u