Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Με το χώρο του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου σας και την αλλαγή της εσωτερικής του διακόσμησης. Λίγο πριν τις γιορτές γεμίστε το χώρο σας με ζεστά χρώματα και όμορφα αρώματα. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσετε θα βγάζει ζεστασιά και θαλπωρή, από όπου εσείς και τα οικεία σας πρόσωπα θα αντλούνε δύναμη.

Ερωτικά

Το μέλλον σας, μόνο εσείς τελικά μπορείτε να το χτίσετε. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε ακόμη πιο καλά και ασφαλείς με τις μέχρι τώρα επιλογές σας, σε εργασία και προσωπική ζωή. Από τα μέσα του μήνα και μετά, εσείς που είστε σε μια στρωτή πορεία με τον σύντροφο σας, θα κάνετε και κάποιες σκέψεις, για γάμο εντός του πρώτου 3μηνου του ΄19Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Με τον εαυτό σας και τις βαθύτερες ανάγκες του θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Μπορεί η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, να σας θυμίζει τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, η όψη εξαγώνου όμως που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό, θα σας υπενθυμίσει, ότι μόνο αν είστε εσείς υγιείς ψυχικά και σωματικά θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε και στις οικογενειακές  σας υποθέσεις. Επίσης σήμερα, ο Ερμής ολοκληρώνει οριστικά για φέτος την παρουσία του  στο ζώδιο σας, και επιστρέφει  στο ζώδιο του Τοξότη  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της  παραμονής του θα ολοκληρώσετε μια  νέα οικονομική συμφωνία, η οποία είχε καθυστερήσει εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του.

Ερωτικά

Σας έχουν συμβεί τα πιο παράξενα αυτόν τον καιρό, και μάλλον θέλετε λίγο χρόνο για να βρείτε και πάλι τους κανονικούς σας ρυθμούς. Οι ελεύθεροι μέχρι την αλλαγή του χρόνου, θα προγραμματίσουν ταξίδια αναψυχής με τους φίλους τους. Οι εν σχέση ίσως και να βάλουν στο μενού κοινωνικές συναναστροφές! Καλυτέρευση, θα δουν όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, και στην οικονομική τους δυναμική.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Σκορπιοί. Την Κυριακή το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα ενισχύσουν τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.
Την Δευτέρα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό εξαιτίας του ενθουσιασμού σας, να γίνετε πιεστικοί απέναντι στους συνομιλητές σας με αποτέλεσμα να προκαλέσετε τις  αντιδράσεις τους.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Την Πέμπτη ,ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ολοκληρώνει το ταξίδι του για φέτος στο ζώδιο σας, και  επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι η ζωή είναι στιγμές και πρέπει να την απολαμβάνετε. Το Σάββατο εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο σας χρόνο και ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική δραστηριότητα.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων γύρω σας.

Ερωτικά

Άλλοι άνθρωποι αυτήν την εβδομάδα, φίλοι Σκορπιοί, καθώς φαίνεται πως έχετε αντικαταστήσει τη συνήθη μυστηριώδη σας συμπεριφορά με έναν πιο άμεσο, ζεστό και χιουμοριστικό τρόπο να αντιμετωπίζετε τους άλλους. Μάλλον οι γιορτές σας έχουν “πιάσει” για τα καλά.
Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να εξασφαλίσετε λίγο χρόνο για τη σχέση σας, καθώς ιδιαίτερα προς τα μέσα της εβδομάδας θα χρειαστεί να αναλωθείτε σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, παραμελώντας το/τη σύντροφό σας. Προς το Σαββατοκύριακο, βέβαια, φαίνεται ότι όλα θα έχουν λυθεί, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο ελεύθερο χρόνο έχετε για να περάσετε ποιοτικό (και αρκετά ηλεκτρισμένο ερωτικά) χρόνο με το ταίρι σας.

Οι αδέσμευτοι έχετε τώρα τη χαρά να βλέπετε ορισμένα σχέδια που κάνατε με ένα πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας να ευοδώνονται, μετά από αρκετό καιρό, κάτι που σας γεμίζει αισιοδοξία και σας δίνει μια τεράστια ώθηση. Προσοχή, μόνο, στον υπερβολικό ενθουσιασμό που μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους και επιπόλαιους.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Ίσως είναι λίγο ασταθής αυτός ο μήνας για σένα και ενδεχομένως σε φέρει αντιμέτωπο/η με σημαντικές προκλήσεις, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα, προσεγγίζοντάς τες περισσότερο σαν ευκαιρίες για αλλαγές.

1ο δεκαήμερο [23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Μία σημαντική απόφαση που αφορά στα οικονομικά του σπιτιού φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αυτό το μήνα. Ταυτόχρονα, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τα ζητήματα του σπιτιού θα κάνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα να νιώσουν ασφάλεια και σιγουριά για τις υποθέσεις που διαχειρίζεσαι.

Στον επαγγελματικό τομέα η κακή επικοινωνία και συνεννόηση είναι το σήμα κατατεθέν. Υπάρχει ασάφεια σε όσα λέγονται και γίνονται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Εσύ τώρα καλείσαι να βρείς κώδικες επικοινωνίας με τους συναδέλφους/συνεργάτες, κάτι που μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα συσφίγξει τις σχέσεις σας στο χώρο εργασίας και θα σε κάνει πολύ δημοφιλή.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως από δική σου λανθασμένη εκτίμηση ή κακή διαχείριση, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχεις κέρδη, όμως μία λάθος οικονομική συναλλαγή, είναι πιθανό να σε ταλαιπωρήσει μέσα στις γιορτές.

2ο δεκαήμερο [2-11 Νοεμβρίου]

Το κλίμα των ημερών σε επηρεάζει και σε έχει καταβάλει μία ρομαντική μελαγχολία. Αναπολείς στιγμές από το παρελθόν σου και δημιουργείς ένα μοναδικό άλμπουμ αναμνήσεων για όλα εκείνα που αξίζουν να θυμάσαι από το έτος που φεύγει.

Στον επαγγελματικό τομέα σε καταλαμβάνει μία ανυπόστατη ανασφάλεια σχετικά με το μέλλον σου στη δουλειά. Η αλήθεια είναι πως δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη θέση σου, απλώς τα συναισθήματα σε περιβάλλουν σαν κυκλώνας και δυσκολεύεσαι  να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία. Μόλις απεμπλακείς από το συναισθηματικό “τσουνάμι” θα δεις  την αλήθεια καθαρά.

Στον οικονομικό τομέα έχεις κέρδη, έχεις όμως και απώλειες. Καλό θα ήταν να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα διαχείρισης των οικονομικών σου για τις γιορτές και να μείνεις πιστός/ή στο πλάνο που έχεις δημιουργήσει.

3ο δεκαήμερο [12-21 Νοεμβρίου]

Είσαι γεμάτος/η ενέργεια και αποφασιστικότητα. Ό, τι θέτεις τώρα ως στόχο, είναι αδύνατο να μην υλοποιηθεί. Η οικογένεια και το σπίτι έχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσοχή σου αυτό το μήνα. Η αναγέννηση, υλική και πνευματική, μέσα στο σπίτι είναι πολύ σημαντική για σένα το Δεκέμβριο και αφοσιώνεσαι σε αυτό.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν δυσκολίες, οι οποίες δε φαίνεται να σε πτοούν. Όσες αντιστάσεις κι αν σου παρουσιαστούν, είσαι αποφασισμένος/η να τις κάμψεις, για χάρη της προσωπικής σου επιτυχίας. Ο χαρακτήρας που θα δείξεις αυτό το διάστημα στη δουλειά μπορεί να σου φέρει σημαντικές προσωπικές νίκες, τις οποίες περίμενες από καιρό.

Στον οικονομικό τομέα, οι προσδοκίες σου αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Δεδομένου και της δουλειάς που παραδίδεις είναι δικαιολογημένο, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η γι΄ αυτό που έπεται. Θα έχεις κάποιο επιπλέον κέρδος στις απολαβές σου, όμως ενδέχεται να μην είναι αυτό που θα περιμένες. Απόφυγε να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο τώρα, γιατί το πιο πιθανό είναι πως θα απογοητευτείς από την απάντηση που θα λάβεις.

Ερωτικά

Αισθάνεστε την ανάγκη να δώσετε περισσότερη προσοχή στο άτομο του ενδιαφέροντός σας και η αλήθεια είναι πως με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερο έδαφος, απ’ ό, τι αν ενδιαφερόσασταν μόνο για τα “θέλω” σας. Άλλωστε αν κάτι καλό έχουν να δώσουν οι ημέρες αυτές, είναι να στρεφόμαστε περισσότερο στους άλλους. Οι πλανήτες σας ωθούν να δείξετε τα συναισθήματά σας και επιφυλάσσονται να σας ανταποδώσουν αυτήν την κίνηση, προσφέροντάς σας έναν αρμονικό και ερωτικό Δεκέμβριο.

Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου καλείστε να ενεργήσετε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και σιγουριά απ’ ό, τι συνήθως στα ζητήματα της σχέσης σας. Έχει έρθει η ώρα να αποδείξετε ότι νοιάζεστε πραγματικά για την “υγεία” του δεσμού σας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνετε πιο ενεργητικοί και διεκδικητικοί σχετικά με αυτά που θέλετε. Η παθητική στάση απέναντι στο/στη σύντροφό σας δεν έχει φέρει αποτελέσματα και πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε την παρουσία σας πιο δυναμική. Οργανώστε μια κοινή γιορτινή δραστηριότητα και θα δείτε ότι ο/η σύντροφός σας θα το εκτιμήσει δεόντως.

Οι αδέσμευτοι θέλετε να περάσετε καλά και αυτό κάνετε, ειδικά αυτές τις ημέρες. Ταυτόχρονα, όμως, δεν νιώθετε έτοιμοι για να εμπλακείτε σε μία πιο σοβαρή και μακροχρόνια κατάσταση. Αφού λοιπόν νιώθετε έτσι είναι προτιμότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να περάσετε απλώς καλά με ό, τι σας κάνει να νιώθετε “ασφαλείς”.

Το έτος 2018 θα έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη αίσθηση γαλήνης και χαλάρωσης για τους Σκορπιούς. Θα υπάρξει πολλή διασκέδαση, γέλιο και ευτυχία στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Θα έχετε μεγάλη εσωτερική ειρήνη, ενώ θα επικρατεί μια αίσθηση ελευθερίας γύρω σας. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε μια ζωή χαμηλού προφίλ τώρα. Θα επιφέρει επίσης ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, από τις οποίες δεν θα υπάρχει επιστροφή. Προβλέπονται απροσδόκητα γεγονότα για τα παιδιά του Σκορπιού για το επόμενο έτος. Αντιμετωπίστε το με στυλ… Τα άτομα του Σκορπιού θα είναι σε θέση να αποταθούν πολύ μπροστά στην επαγγελματική τους ζωή φέτος. Αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τοποθετήσετε τις ιδέες σας σε χαρτί και να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις που φαίνονται ανοικτές. Τολμήστε να ονειρευτείτε και μην εξαπατάστε από την απαισιοδοξία των γύρω. Αποκαλύψτε τον πραγματικό σας εαυτό και την αφοσιωμένη φύση σας στους συναδέλφους και τις αρχές σας. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με έναν πιο λογικό τρόπο. Μην παραπονιέστε, αντί να χρησιμοποιήσετε τους περιορισμένους πόρους για να ανεβείτε στην εταιρική σκάλα. Μην πέσετε θύμα για ψευδείς φίλους και οικονομικές απάτες. Θα έχετε τεράστιο χρόνο και πόρους για να αποδείξετε τη δική σας υπεροχή στο μέτωπο της σταδιοδρομίας φέτος. Περί το δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα υπάρξει μια ερώτηση σχετικά με τη μελλοντική πορεία σας στην επαγγελματική σκηνή. Θα υπάρξουν έντονες αντιθέσεις στην ερωτική ζωή των Σκορπιών κατά το έτος 2018. Μείνετε μακριά από παρορμητικές πράξεις καθώς αυτό μπορεί να σας στρέψει μακριά από τον σύντροφό σας. Να είστε ελαστικοί και να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στα συναισθήματά του. Αυτό το έτος θα υπάρχει πολλή ζεστασιά στην σχέση σας. Οι μεμονωμένες σκηνές θα έχουν μια θετική εξέλιξη για να συναντηθούν και να εγκατασταθούν με τους ιδανικούς συντρόφους για τη ζωή σας. Η μοναξιά μπορεί να πληγώσει μερικούς από εσάς. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να βρεθείτε με έναν σύντροφο αυτήν την περίοδο, ακόμη και αν ξέρετε πως δεν πρόκειται για τον έρωτα της ζωής σας. Είναι ένας καλός χρόνος για να περάσετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφο ή τον σύζυγό σας. Θα αισθάνεστε αντίποινα με μια θετική έννοια. Ο χρόνος αυτός θα σας οδηγήσει σε μια νέα «αρένα» όπου μπορείτε να δείτε τον σύντροφό σας σε μια νέα προοπτική αυτή την περίοδο, αν είστε αρκετά ειλικρινείς. Ο σύντροφός σας θα σας ενθάρρυνε για τη συντροφικότητα. Αυτό το έτος θα είναι μια εποχή που οι Σκορπιοί καλούνται να αποτιμήσουν την οικονομική τους υποστήριξη και ασφάλεια στη ζωή. Κατά την έναρξη του έτους, να λάβετε ορισμένες οικονομικές αποφάσεις και να επιμείνετε σε όλα αυτά καθ ‘όλη την περίοδο, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την παλίρροια της οικονομικής υποβάθμισης. Κρατήστε τα πορτοφόλια σας σφιχτά και μείνετε μακριά από παρορμητικές δαπάνες για το έτος αυτό. Δεν θα υπάρξουν πολλά προβλήματα, μιας και ενθαρρύνεστε να σώσετε και να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες για την οικογένεια και τους φίλους σας. Τα μέσα του έτους μπορεί να χρειαστούν ωστόσο μια τεράστια οικονομική δαπάνη, να είστε προετοιμασμένοι για αυτήν. Κρατήστε τις οικονομικές σας προτεραιότητες καθορισμένες και ακολουθήστε τις πολιτικές που κάνατε νωρίτερα. Μια υγιής οικονομική περίοδος προβλέπεται για τους περισσότερους Σκορπιούς εάν διατηρούν τα χρήματά τους υπό αυστηρό περιβάλλον. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα ήταν μια καλή στιγμή για να κάνετε επενδύσεις. Οι Σκορπιοί θα έχουν καλές εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα της υγείας αυτό το έτος. Θα μπορούσατε να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες στο προσωπικό και επαγγελματικό μέτωπο αυτή τη φορά. Οι φυσικές και διανοητικές πλευρές σας θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση φέτος. Ωστόσο, καθώς το έτος προχωρά, καλό είναι να περιορίσετε τα έργα σας, αλλιώς μπορεί να υπάρξουν νευρικές καταστροφές λόγω του άγχους και της έντασης που εμπλέκονται. Διατηρείτε τους εσωτερικούς ενεργειακούς πόρους σας για περιόδους χαμηλών επιπέδων ανοσίας. Πάρτε περιστασιακές ώρες μακριά από την εργασία για να χαλαρώσετε τα νεύρα σας.

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Oroskopos.tv

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Oroskopos.tv

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Oroskopos.tv

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια: Γυναικεία χαρακτηριστικά

Ποια είναι η τυπική γυναίκα του κάθε ζωδίου; Ποια είναι η γυναίκα που θα πεις – να μια Τ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η λατρεμένη Αφροδίτη

Όλοι γνωρίζουμε πως η θέση της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη μας είναι πολύ σημαντική. ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ζήσε το όνειρό σου

Ακούμε συχνά ιστορίες επιτυχίας, ανθρώπων που μεταμορφώνουν τη ζωή τους. Ξεφεύγοντας ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!