Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

21 Ιουνίου 2019

Γενικά

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι ξεκινά σήμερα για εσάς  τους Σκορπιούς.  Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  για να τακτοποιήσετε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν  καιρό, αλλά και για να ανοίξετε τα φτερά σας στο εξωτερικό . Ιδιαίτερα οι  νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα που Ανώτερων Σπουδών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι Εκλείψεις είναι πιθανό να σας φέρουν ένα νέο έρωτα από το εξωτερικό. Επίσης σήμερα, θα ξεκινήσει και η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επανεξετάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια.

Ερωτικά

Κάποια πράγματα που θέλετε να διορθώσετε στην ερωτική σας πορεία, ίσως δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για να τα επικοινωνήσετε, ή να τα δρομολογήσετε. Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα, γιατί κάπου θα υπάρξει νευρικότητα, ανυπομονησία, επιτακτικότητα και θα είναι αρκετές για να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Εάν είστε μόνη ή μόνος, καλό θα ήταν πριν να ενδώσετε σε κάποιον άνθρωπο που σας πολιορκεί ερωτικά, να βρείτε τι υπάρχει πίσω του. Για παράδειγμα, έχει τελειώσει συναισθηματικά με την προηγούμενη σχέση του; Σκεφτείτε καλά πριν προχωρήσετε;Αύριο

22 Ιουνίου 2019

Γενικά

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Μέχρι το απόγευμα, η παρουσία της Σελήνης στο  ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα. Μετά το απόγευμα, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ερωτικά

Όσο και αν έχετε την πρόθεση να μιλήσετε στον άνθρωπό σας με όρους συμβιβαστικούς, προκειμένου να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της ερωτικής σας ζωής, ίσως εκείνος σήμερα να μην έχει την ίδια διάθεση με εσάς. Όμως από τη στιγμή που θα το καταλάβετε αυτό, πιθανόν να εκνευριστείτε. Να πείτε λόγια που δε θα μπορέσετε να τα μαζέψετε αργότερα. Γι αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αποφύγετε γενικότερα κάθε δύσκολη συζήτηση. Εάν είστε μόνη ή μόνος, μπορεί να μην βλέπετε την ανταπόκριση των αισθημάτων σας, στον άνθρωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά. Μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο ακόμα.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   16/6 – 23/6/2019

Αρκετά ευχάριστη , λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς.
Την Κυριακή  η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει με οδηγό την διαίσθηση σας να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με χαρά και αισιοδοξία.
Στη συνέχεια όμως, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους και τους συνεργάτες σας, σας χωρίζει μια επικοινωνιακή άβυσσος καθώς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε.
Ενώ, εξαιτίας  της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε περιττές σπατάλες στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή του αντικειμένου του πόθου σας.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο τις οικονομικές σας υποθέσεις. Έτσι, κατά τη διάρκεια της θα έχετε αρκετές συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες όμως για να είναι πετυχημένες θα πρέπει να δείξετε συνέπεια και πειθαρχία.
Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, στην επικοινωνία σας, ενώ δεν πρέπει να αμελήσετε στις ενδείξεις που θα σας δώσει το μεταφορικό σας μέσον.
Την Τρίτη η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε την καλλιτεχνική σας πλευρά, επίσης η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.
Την Τετάρτη οι αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς στην επικοινωνία, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε κρυφές δράσεις, ενώ κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας θα πρέπει να προσέχετε τις λακκούβες .
Την Πέμπτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.
Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε ένα ταξίδι, επίσης,  την ίδια ημέρα ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο φιλικό για εσάς  ζώδιο των Ιχθύων.
Το Σάββατο η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα .
Ενώ την Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα εντυπωσιασμού.

Ερωτικά

Παρά την πίεση και την ταχύτητα της καθημερινότητάς σου, βρίσκεις καταφύγιο στην αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε η Σελήνη περνάει στον 5ο Οίκο σου, αυτό των αισθηματικών σου. Η ανάγκη σου για συναισθηματική θαλπωρή αποκτά έτσι ουσιαστική υπόσταση, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε όχι.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αυτή την εβδομάδα εστιάζεις στο να πραγματοποιήσεις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που επιλέγεις να επικοινωνήσεις με το/τη σύντροφό σου, εστιάζοντας πιθανότατα στις κοινές σας δραστηριότητες, κάτι που σας επιτρέπει να αναπτύξετε μία ολοκληρωτικά νέα κοινή γλώσσα μεταξύ σας.

Αν είσαι αδέσμευτος/η διανύεις μία περίοδο γνωριμίας (ή επανασύνδεσης) με πρόσωπα με τα οποία υπάρχουν εξαιρετικές προϋποθέσεις για σχέση, ωστόσο έχεις την τάση να προσκολλάσαι σε συναισθηματικά στείρες και αδιέξοδες καταστάσεις, τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα. Προς το Σαββατοκύριακο, όμως, η κρίση σου “καθαρίζει” και οι επιλογές σου είναι σαφώς καλύτερες.

Ιούνιος 2019

Γενικά

Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά έντονη αυτό το μήνα, όμως πάντα με τους δικούς σου όρους. Φαίνεται πως έχεις την “πολυτέλεια” να επιλέγεις πότε θα βγεις, που θα πας, με ποιους θα πας και πως θα πάει. Είναι ένα ιδανικό διάστημα να έρθεις πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να δεθείτε περισσότερο από ποτέ. 

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις τη δύναμη, μέσω της ομαδικής εργασίας αυτόν το μήνα, να αυξήσεις το κύρος σου και να γίνεις ιδιαίτερα αγαπητός/ή ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και τους εργοδότες σου. Ωστόσο, απόφυγε την απρόβλεπτη και εκκεντρική συμπεριφορά εντός του εργασιακού χώρου, γιατί μπορεί η στάση αυτή να δημιουργήσει “βραχυκύκλωμα” στην επικοινωνία.

Στον οικονομικό τομέα σπαταλάς και χρήμα αλλά και χρόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ωστόσο στην πραγματικότητα ο χρόνος που θα αφιερώσεις για την αύξηση των εσόδων σου θα είναι μηδαμινός, συνεπώς δε θα πρέπει να περιμένεις σημαντικές μεταβολές προς τα πάνω, τουλάχιστον για τώρα.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να χρειαστεί να υποστείς τις συνέπειες ενός οικονομικού θέματος ή ζημιάς που έχει προκύψει, όχι από δική σου ευθύνη, αλλά σίγουρα μεγάλης εμβέλειας που θα σε επηρεάσει. Δείξε λίγη εγκράτεια και μην αγχωθείς, καθώς προς το τέλος του μήνα τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται σημαντικά.

Στον οικονομικό τομέα έχεις μία όχι και τόσο επιτυχημένη διαχείριση, η οποία σε κάνει να μην έχεις σχεδόν κανέναν έλεγχο στα χρήματα που ξοδεύεις, με αποτέλεσμα να προκαλούνται μικροζημιές. Ο εκνευρισμός σου είναι αναμενόμενος και το μόνο που μπορείς να κάνεις στην παρούσα φάση, είναι να σταματήσεις να δανείζεις και να δανείζεσαι, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι κάποιες υποχρεώσεις σου θα μείνουν πιο πίσω.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μία αιωρούμενη ένταση στην ατμόσφαιρα, για την οποία ως επί το πλείστον ευθύνεσαι εσύ, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Να είσαι πιο χαλαρός/ή και λιγότερο έντονος/η στον τρόπο που επικοινωνείς, καθώς η επιθετικότητά σου αποκλείει κάθε περιθώριο καλή συνεργασίας και συναδελφικότητας.

Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να δαπανήσεις αρκετά χρήματα προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις που σε πιέζουν στην καθημερινότητά σου. Ενδέχεται αυτά να είναι περισσότερα απ’ όσα μπορείς να βγάλεις αυτήν την περίοδο, όμως αυτή η κατάσταση είναι παροδική. Κάνε λίγη υπομονή και σωστή διαχείριση και όλα θα είναι καλά.

Ερωτικά

Όπως πάντα, βιώνεις πολύ βαθιά και ουσιαστικά κάθε σου συναίσθημα, ενώ οι σκέψεις σου περιστρέφονται γύρω από το πώς θα αποκτήσεις κάτι πιο στέρεο και ουσιαστικό, αν είσαι ελεύθερος/η, ή πώς θα κάνεις τη σχέση σου δυνατότερη, αν είσαι δεσμευμένος/η. Στοχεύεις στο να ζήσεις το μεγάλο και ιδανικό έρωτα, κάτι που δεν είναι κακό, αρκεί να μην καταρρίπτονται οι προσδοκίες σου αν εξιδανικεύεις συνεχώς καταστάσεις και ανθρώπους.

Αν είσαι δεσμευμένος/η αισθάνεσαι πως έχεις βρει το ιδανικό ταίρι για σένα, όμως τον περισσότερο καιρό φαίνεται πως εξιδανικεύεις τόσο το/τη σύντροφό σου που μπορεί να φτάσεις να εξαρτάσαι απόλυτα από εκείνον/η. Η εκατέρωθεν κτητικότητα σε συνδυασμό με την εξιδανίκευση του/της συντρόφου σου, σε φέρνει σε δυσμενή θέση.

Αν είσαι αδέσμευτος/η αναζητάς κάτι ιδανικό, όχι μόνο για σένα, αλλά και για όλον τον υπόλοιπο κόσμο: βαθιά ψυχική σύνδεση και τρελό πάθος. Γνωρίζεις στην πραγματικότητα ότι αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να βρεθεί. Αν προσπαθήσεις να αγαπήσεις τις ατέλειες των άλλων, μπορεί να καταφέρεις να βρεις μια βαθιά ανθρώπινη ουσιαστική σχέση που θα σε γεμίζει. Δώσε μία ευκαιρία και σε αυτόν τον τρόπο σκέψης.

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Πολλές προκλήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις, φίλε/η Σκορπιέ, αφού μέσα στον εργασιακό σου χώρο για το 2019 αναμένονται διαφωνίες, ανακατατάξεις, αλλαγές και όλα αυτά ενώ ο νέος χρόνος θα σε καλεί να λειτουργείς πάντα ψύχραιμα και ανεπηρέαστος/η από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Το κλίμα αυτό θα κρατήσει αρκετούς μήνες, πιο συγκεκριμένα μέχρι τον Αύγουστο, οπότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για αποδείξεις σε όλους/ες και κυρίως στον εαυτό σου ότι είσαι φτιαγμένος/η για τα δύσκολα. Καθ’ όλη αυτήν τη διάρκεια της κρίσης, καλό είναι να αποφεύγεις να βρίσκεσαι σε διασταυρούμενα πυρά ή -ακόμα περισσότερο- σε προσωπικές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με συνεργάτες ή εργοδότες. Δίνε πιο συχνά τόπο στην οργή, ώστε να βγεις αλώβητος/η μέχρι τον Αύγουστο. Ακόμα και αν θεωρείς δίκαιο και σωστό να παρεμβαίνεις για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου ή τα δικαιώματα άλλων, αντιστάσου σε αυτή σου τη σκέψη πάση θυσία. Δεν είναι καιρός για συγκρούσεις. Η πιο ασφαλής τακτική, τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο, είναι να εργάζεσαι σχεδόν στο παρασκήνιο, χωρίς να τραβάς πολλή προσοχή πάνω σου, ενώ ενδεχόμενες διαφωνίες, καλό θα ήταν να εκφραστούν από το Σεπτέμβριο και μετά.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες στις πρώτες μέρες του νέου έτους μπορεί να αντιμετωπίσετε πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητα της εργασίας σας, ωστόσο το κλίμα μεταβάλλεται σημαντικά το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού θα μπορείτε να βρίσκετε λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο περιμένατε. Μάλιστα, οι λύσεις αυτές δεν αποτελούν μόνο πρόσκαιρες ανακουφίσεις βραχυπρόθεσμων προβλημάτων, αλλά λειτουργούν ταυτόχρονα και ως η βάση πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις περισσότερα και να επεκταθείς, ωστόσο είναι κριτικής σημασίας η όποια μετάβαση σε νέα ή τροποποιημένα δεδομένα να γίνει αργά, μεθοδικά και συστηματικά.

Αν είστε άνεργοι/ες έχετε μπροστά σας ένα μάλλον ανιαρό και ήπιο έτος, με λίγες ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να μην είναι εξαιρετικές εκ πρώτης όψεως, αλλά θα σας προσφέρουν μια σιγουριά με πολλά περιθώρια ανέλιξης (τόσο από πλευράς στάτους, όσο και από οικονομικής πλευράς). Θα χρειαστεί να κοπιάσεις φέτος για να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα αυτήν την ανέλιξη μέσα στο 2019, αλλά αν δουλέψεις με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει και μπορείς να δουλέψεις, τότε μιλάμε για  άμεση εξέλιξη εντός του νέου χρόνου. Το σημαντικό είναι να προσεγγίσεις την εκάστοτε εργασία χωρίς προκατάληψη, ώστε να μπορέσεις να δεις με αντικειμενικότητα το τι μπορεί να σου προσφέρει και τι όχι.


Οικονομικά

Αγαλλιάστε! Το 2019 είναι ένα έτος ιδιαίτερα θετικά κείμενο ως προς την οικονομική σου κατάσταση, αφού η εύνοια που θα δέχεσαι θα έχει ετήσια διάρκεια. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, με κάποιο συμπαντικά “μαγικό” τρόπο, θα βρίσκεις τις άκρες για να καλύπτεις τα όποια έξοδα και τις ζημιές. Ίσως, διατηρώντας πάντα το μέτρο, να ήταν καλό πού και πού να αξιοποιείς αυτήν την τύχη. Εκατομμυριούχος μπορεί να μη γίνεις (μπορεί και να γίνεις, ποιος ξέρεις) αλλά σίγουρα -και πάντα με μέτρο όπως είπαμε- μπορείς ελαφρώς να προκαλέσεις ελαφρά τη θεά τύχη. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, όμως, γιατί τότε η όποια εύνοια θα σε εγκαταλείψει. Συνακόλουθα, όσο έχεις, ξοδεύεις και λούζεις με δώρα τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και γενικότερα χρησιμοποιείς την άνεσή σου για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ξεμείνεις κάποιον μήνα και τότε τα πράγματα μπορεί πολύ γρήγορα να γίνουν δυσάρεστα.

Αισθηματικά

Φίλε/η Σκορπιέ, μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γιατί σίγουρα νιώθεις έτοιμος/η γι’ αυτό! Θέλεις να αλλάξεις τρόπο ζωής, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, και νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου βαθαίνουν με έναν τρόπο που θες να τα δεις να αντικατοπτρίζονται και στην αισθηματική σου ζωή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες ναι μεν νιώθεις την ανάγκη να περάσεις τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο (όποιο κι αν είναι αυτό), ωστόσο η κάπως…ατίθαση φύση σου μπορεί να σου γεννήσει ορισμένα ξεσπάσματα ανεξαρτησίας τα οποία σίγουρα θα δημιουργήσουν μία σύγχυση στο/στη σύντροφό σου, αφού στην πραγματικότητα θα στέλνεις ανάμικτα μηνύματα. Η ανάγκη σου να δεσμευτείς πιο σοβαρά αλλά και η ανάγκη σου για ελευθερία, ενδέχεται να σε φτάσει αρκετές φορές μέσα στο χρόνο στο χείλος του γκρεμού με το ταίρι σου, αλλά ταυτόχρονα η διακαής προσπάθειά σου να επενδύεις περισσότερα στη σχέση σου (χρόνο, παρουσία, στήριξη) θα είναι αυτή που θα σε σώζει κάθε φορά στο 90′! Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, συνιστάται για τα δίμηνα: Ιούλιος-Αύγουστος, Οκτώβριος-Νοέμβριος, οπότε και η ανάγκη σου για ανεξαρτησία θα χτυπήσει κόκκινο, και για να μην υπάρξουν απώλειες πρέπει να βρεις δραστηριότητες εκτόνωσης αυτής της τάσης σου.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες έχετε την ανάγκη να μπείτε σε κάτι πιο σοβαρό, ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη έχετε να έχετε δίπλα σας ένα/μία σύντροφο που θα σας εξιτάρει πνευματικά και σωματικά και θα σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί/ές από όλες τις απόψεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε ξετρελάνει, θα ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που ψάχνεις για το 2019, ωστόσο δε θα έχει προοπτικές για κάτι μακροχρόνιο. Απόλαυσέ το όσο διαρκέσει και εστίασε σε όλα εκείνα που θα κερδίσεις, καθώς η διάρκεια δεν είναι πάντα αυτοσκοπός μιας σχέσης και φέτος θα το μάθεις καλά (και για καλό).

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Η στασιμότητα που υπάρχει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 στον επαγγελματικό σου τομέα σου προκαλεί μία ανησυχία, φοβούμενος/η πως το έτος θα είναι μέτριο για την καταξίωσή σου. Το πρόβλημα είναι πως μεταφράζεις τη σταθερότητα σε στασιμότητα, γιατί περί αυτού πρόκειται, σταθερότητα. Όλα όσα έχεις καταφέρει να κατακτήσεις μέχρι το τέλος 2018 παραμένουν ακέραια, ακλόνητα στο μεγαλύτερο μέρος του νέου έτους, δίνοντας σου τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου και να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου μέσα στο χώρο εργασίας. Έτσι προς το καλοκαίρι σε περιμένει μία μεγάλη και ηχηρή νίκη, η οποία αποτελούσε διακαή πόθο σου για πολύ καιρό. Δεν είναι μόνο υλική επιτυχία, αλλά και ηθική, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν αμφισβήτησαν τις δυνατότητές σου, αλλά κι εσύ ο/η ίδιος/α αμφέβαλες για τον εαυτό σου. Το σκηνικό αλλάζει πλήρως για σένα αυτό χρόνο, καθώς από ‘δω και πέρα τα πάντα είναι διαφορετικά. Γίνεσαι ο/η πιο δημοφιλής μέσα στη δουλειά, αλλά και το πιο αγαπημένο “παιδί” ανθρώπων κύρους. Απολαμβάνεις απεριόριστη εύνοια και δυσκολεύονται να σου χαλάσουν το χατίρι. Αυτό που πρέπει εσύ να προσέξεις είναι ηο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείς αυτή τη νέα προνομιούχο θέση για σένα, γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις για λίγο τη “μπάλα”. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεις πιο αλαζονικός/ή απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, ανεξάρτητα με το ποια είναι η θέση τους και με την ίδια ευκολία που ανέβηκες, να ξαναπέσεις. Απόλαυσε το, αλλά με μέτρο…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η είναι και για σένα ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έτος, όμως στη δική σου περίπτωση δε θα έρθει η αναγνώριση τόσο εύκολα. Πρέπει να εργαστείς σκληρά και να παλεύεις καθημερινά για την προσωπική σου καταξίωση, καθώς για τους ελεύθερους επαγγελματίες κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Αυτή είναι και η φιλοσοφία σου αυτό το χρόνο και δεν αφήνεις ούτε τον ελεύθερο χρόνο σου να πάει χαμένος. Δουλεύεις ακατάπαυστα και αποζημιώνεσαι συνεχώς για τον κόπο σου. Είναι πιθανό όμως να νιώσεις μία σωματική κατάπτωση νωρίς μέσα στο χρόνο από την πολύ δουλειά και είναι φυσιολογικό. Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος αν ξεκουραστείς και λίγο. Ανακάλυψε τι είναι αυτό που σε ξεκουράζει και φρόντισε να το αξιοποιείς κάθε φορά που νιώθεις τα ενεργειακά σου αποθέματα να μειώνονται. Έχεις πολύ δουλειά μπροστά σου και πρέπει οι δυνάμεις σου να είναι στο 100% για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Αν είσαι άνεργος/η δραστηριοποιείσαι πολύ κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι πολλές και δεν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις καμία ανεκμετάλλευτη. Καλά κάνεις, διότι ό, τι αξιόλογο μπορεί να σου προσφέρει του 2019 βρίσκεται εκεί, στο πρώτο τετράμηνο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα βρίσκεις δουλειά για το υπόλοιπο του χρόνου, απλώς κατά το ξεκίνημα μπορείς να βρεις δουλειά που να σε ικανοποιεί ηθικά και πρακτικά. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη δουλειά σου, γι’ αυτό ανασκουμπώσου μέχρι τον Απρίλιο για να το κάνεις πραγματικότητα.


Οικονομικά

Λίγο το ότι εργάζεσαι πιο σκληρά από κάθε άλλη χρονιά, λίγο η στήριξη που λαμβάνεις από την οικογένειά σου, είτε είναι υλική, είτε ψυχολογική, λίγο που έχεις και την τύχη με το μέρος σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πλήρη άνθιση. Αρκετές φορές θα απορήσεις και εσύ ο/η ίδιος/α πως βρίσκεσαι με πλεόνασμα στο τέλος κάθε μήνα, αλλά το σημαντικό είναι πως συμβαίνει. Αυτή η κατάσταση θα σε κάνει αρκετά σπάταλο/η αυτό το έτος, καθώς δεν έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τέτοια πλεονάσματα, αλλά μεταξύ μας τώρα, δε θέλεις και να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι. Κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με εκπλήξεις και δώρα. Κάποιες από τις δαπάνες που θα κάνεις θα έχουν χρηστικό χαρακτήρα, ενώ κάποιες άλλες ηθικό. Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσει να σκορπίζεις τα χρήματά σου και το ίδιο κάνεις και φέτος, βγάζοντας στην επιφάνεια την πολύ γενναιόδωρη φύση σου. Αφού αυτό σε γεμίζει, διασκέδασέ το!


Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας τραβάει μεγάλο μέρος της προσοχής, αλλά και του χρόνου το 2019. Γίνεσαι πιο ρομαντικός/ή, πιο σπάταλος/η, τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά, ενώ είσαι αποφασισμένος/η πως αυτό το έτος, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να μην μείνεις ούτε λεπτό κλεισμένος/η μέσα. Οι πυκνές μετακινήσεις, είτε πρόκειται για διασκέδαση, είτε για ταξίδια είναι το σήμα κατατεθέν σου για φέτος και δεν έχεις σκοπό να τις αρνηθείς για κανέναν/καμία. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι δικό του πρόβλημα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βγάζεις στην επιφάνεια τον πιο καλό, γλυκό και ρομαντικό σου εαυτό. Τα αισθήματά σου είναι ισχυρά και θες ο/η σύντροφός σου να το γνωρίζει. Δεν κρύβεις τίποτα μέσα σου και δεν επιτρέπεις στην αμφιβολία να μολύνει τη σχέση σου. Θέλεις και επιδιώκεις να περνάς πολύ χρόνο με το ταίρι σου το 2019 και φροντίζεις να μη βαριέστε ποτέ. Φυσικά δεν προσπαθείς μόνος/η σου, καθώς και το ταίρι σου κάνει ό, τι περνάει από το χέρι προκειμένου να παραμείνει η σχέση σας υγιής. Κάνετε πολλά χιλιόμετρα μαζί και φροντίζετε κάθε φορά να είναι και μία συναρπαστική εμπειρία και για τους δύο. Οι παντρεμένοι κατανοείτε το 2019 την έννοια του ευτυχισμένου γάμου, ενώ οι ανύπαντροι σκέφτεστε πως έχετε την ιδανική σχέση και θα θέλατε να κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας, όποιο κι αν είναι αυτό.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι έτοιμος/η για κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου, όμως υπό προϋποθέσεις. Θες να ζεις έντονα και να διασκεδάζεις, να ταξιδεύεις και γεμίζεις εμπειρίες. Κάτι που σημαίνει πως οι… σπιτόγατοι δε  χωράνε στη ζωή σου, τουλάχιστον για το 2019. Ο ιδανικός άνθρωπος για σένα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του πολύ νωρίς μέσα στο χρόνο και μόλις τον συναντήσεις θα καταλάβεις πως είναι αυτός που χρειάζεσαι δίπλα σου. Η καθημερινότητα μαζί του μπορεί να είναι σαν ένα λούνα παρκ με συνεχείς και ευχάριστες εκπλήξεις. Δε θα αργήσεις να καταλάβεις πως θέλετε περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Μια μοιραία και ουσιαστική σχέση μπορεί να ξεκινήσει για σένα μέσα στο 2019, αρκεί να το θες πραγματικά.


3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας παρουσιάζει μία στασιμότητα κατά το πρώτο εξάμηνο, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Προετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο χώρο εργασίας σου, οι οποίες δε θα είναι ευχάριστες. Δε σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά το κλίμα που θα δημιουργηθεί από τον Αύγουστο και μετά θα είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς κανείς δε θα είναι σύμφωνος με όσα διαδραματίζονται. Μην περιμένεις δράματα, απλώς περίργο κλίμα, το οποίο τακτικά θα σε κάνει να νιώθεις πως δε χωράς ή δε θες να βρίσκεσαι στο χώρο της δουλειάς σου. Φυσικά πρόκειται για αλλαγές για τις οποίες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να τις αποτρέψεις. Γι’ αυτό αποδέξου τες και προχώρα. Είναι η ώρα να αποδείξεις την αξία και τον επαγγελματισμό σου, ανθίζοντας ακόμα και μέσα σε δυσάρεστες συνθήκες.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τότε υποδέχεσαι ένα αρκετά δραστήριο και δυναμικό έτος. Από την πρώτη κιόλας μέρα του χρόνου δουλεύεις, προκειμένου να εξασφαλίσεις την επιτυχία της επιχείρησής σου. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν προοπτικές να μετρήσεις σημαντικά κέρδη για το 2019, όμως τα υψηλά ενεργειακά σου επίπεδα σε κάνουν αρκετές φορές να υπερβάλλεις, με αποτέλεσμα να εξαντλείς τις δυνάμεις σου. Πρέπει να συνυπολογίσεις και τον παράγοντα “κούραση” κατά τον προγραμματισμό της πορείας σου. Φρόντισε να εξασφαλίζεις χρόνο για την πνευματική και σωματική σου ξεκούραση, διότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αρκετά νωρίς μέσα στο έτος θα εκδηλώσεις σημάδια υπερκόπωσης, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητά σου και κατ’ επέκταση την πορεία της επιχείρησής σου.

Αν είσαι άνεργος/η φαίνεται πως το 2019 έλκεις και έλκεσαι από δουλειές που είναι εντελώς διαφορετικές απ’ ό, τι έκανες το περασμένο διάστημα. Δουλειές ελεύθερου ωραρίου φαίνεται πως μπαίνουν πρώτες στη λίστα σου, καθώς φέτος νιώθεις την ανάγκη να εργάζεσαι πιο ανεξάρτητα, συγκριτικά με άλλες χρονιές. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς και ενδεχομένως έχεις και την πολυτέλεια να επιλέξεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν, παρ’ όλα αυτά, για κάποιο λόγο η ελευθερία επιλογής είναι πιο περιορισμένη, φρόντισε με κάποιο τρόπο να την εντάξεις στον τρόπο που δουλεύεις. Θα σου κάνει πολύ καλό.


Οικονομικά

Αρκετά επικερδές το 2019, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σπάταλο. Εργάζεσαι πολύ σκληρά το νέο έτος και ό, τι βγάζεις το αξίζεις μέχρι τελευταίου cent και το γνωρίζεις. Είναι επομένως απόλυτα λογικό να ξοδεύεις απεριόριστα τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς. Μην αγχώνεσαι, δεν κινδυνεύεις όσο τηρείς σε ένα βαθμό το μέτρο. Προς το τέλος του χρόνου, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δίμηνο, “κρυφά” από σένα και εντελώς παρασκηνιακά γίνονται διεργασίες και ζυμώσεις για την αύξηση των εσόδων σου, κάτι που θα μάθεις στον κατάλληλο χρόνο και θα δεχτείς τόσο με χαρά, όσο και με έκπληξη. Μπορεί μια ξαφνική προαγωγή να σου χτυπήσει την πόρτα ή να γίνεις αποδέκτης μια αναπάντεχης κληρονομιάς. Σε κάθε περίπτωση, η αύξηση αυτή έρχεται ως επιβράβευση της αφοσίωσής σου στους διάφορους τομείς της ζωής σου, ακόμα και αν δεν έχει σχέση με αυτούς. Απόλαυσέ το και μην προσπαθείς να το εκλογικεύσεις.

 
Αισθηματικά

Το επίκεντρο της προσοχής σου στην καθημερινότητά σου δεν είναι άλλο από τα ζητήματα καρδιάς (συνηθισμένο άλλωστε για σένα, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό για το νέο έτος), στα οποία αφοσιώνεσαι κάθε φορά που θες να αποσυμφορήσεις το στρες που σου προκαλούν άλλοι τομείς της ζωής σου, εστιάζοντας στη διασκεδαστική πλευρά του ερωτικού παιχνιδιού, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες θα διαπιστώσετε πως αυτό το έτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Μάλιστα, το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι ότι με δική σου πρωτοβουλία “σκαλίζεις” ό, τι λάθος είχε συμβεί τους προηγούμενους μήνες -ακόμα και χρόνια- και κάνεις διορθωτικές κινήσεις ματ που θα βελτιώσουν και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σου, ενώ ταυτόχρονα το συναίσθημα θα είναι πιο δυνατό και θα εκφράζεται και από τις δύο πλευρές με ευκολία. Από την άλλη, το ταίρι σου μπορεί επίσης να ανατρέξει σε ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να τα ξαναφέρει στο φως και με τη βοήθειά σου να τα λύσει.

Οι αδέσμευτοι/ες εντάσσετε το φλερτ στην καθημερινότητά σας, τόσο που τελικά λίγες ημέρες μέσα στο 2019 δε θα φλερτάρετε. Αυτή σου η συνήθεια δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους θα σε δέσουν σύντομες αλλά διασκεδαστικές βραχύβιες σχέσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από χαρά και μια τάση σπατάλης εκ μέρους σου,

ενώ μέσα από τη συνύπαρξή σου με τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις, θα πάρεις πολύτιμα μαθήματα για το ερωτικό σύμπαν και το ποια θέλεις τελικά να είναι η θέση σου σε αυτό. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι φέτος πρόκειται να ζήσεις την ελευθερία στα καλύτερά της, χωρίς ασφυκτικές δεσμεύσεις, στις οποίες δε θα μπορούσες ούτως ή άλλως να ανταποκριθείς. Απόλαυσέ το! 

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Ωροσκόπος Σκορπιός – Αναγέννηση

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Όσοι γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Σκορπιό, παρουσιάζουν αρκετή εμπειρία που περιλαμβάν ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξάνδρα

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Στεφανία

Αν νιώθεις ότι έχεις πια κουραστεί ψυχικά να κυνηγάς μια αγάπη, έναν δύσκολο σύντροφο, μάλλον κάτι και εσύ κάνεις λάθος. Μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις την άκρη του νήματος και να αλλάξεις την ζωή σου!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς να κάνεις κάποιον να του αρέσεις στη δουλειά!!

Το φλερτ στη δουλειά είναι σκληρό, δεν θέλετε να χάσετε τη δουλειά σας, αλλά επίσης δεν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Έρωτας δεν είναι μόνο η Αφροδίτη!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας και της στοργ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Κράτα τους θησαυρούς

Είσαστε σίγουροι ότι ο θηαυρός είναι μόνο τα χρήματα; ίσως, μόνον τα διαμάντια, οι καλύ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//