Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

28 Μαρτίου 2020

Απευθυνόμαστε σε μια τρυφερή και ευαίσθητη περίοδο. Ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Ευτυχώς θα βιώσετε όμορφες στιγμές, ίσως όχι με μεγάλη ένταση, αλλά θα είναι ικανοποιητική. Συναισθηματική ισορροπία είναι το «μότο»της ημέρας. Φροντίστε να μην τραβήξετε το σχοινί στις συνεργασίες, γιατί αυτό ακριβώς θέλουν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Στα οικονομικά, μετά από περίοδο καθυστερήσεων, κάτι αρχίζει να «αχνοφαίνεται»καλό.Αύριο

29 Μαρτίου 2020

Παρόλο που είστε διατεθειμένοι να δώσετε την ψυχή σας, υπάρχει ένα «αγκάθι»που σας ταλανίζει. Αυτό  σας κάνει κάπως «φοβικούς»στο να εκφραστείτε, αλλά ευτυχώς δεν θα είναι για πολύ. Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλα πράγματα, κυρίως όσοι έχετε δουλέψει με εντιμότητα. Για εσάς λοιπόν, υπάρχει μια εξαιρετική εξέλιξη. Οικονομικά, προσέξτε μικρή ζημιά για τώρα.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   22/3 – 29/3/2020

Με χαμόγελο, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς τους Σκορπιούς.

Την Κυριακή θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατέψετε τους αγαπημένους σας.

Την Δευτέρα η επιστροφή του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας  κάνει πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του φλερτ.

Την Τρίτη το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο.

Την Τετάρτη είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στις προγραμματισμένες σας συναντήσεις.

Την Πέμπτη η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι αυτά που λέτε τα εννοείτε.

Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα σας ωθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί,   ενώ από την άλλη πλευρά  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία είναι πιθανό να σας ωθήσει σε εκρηκτικές αντιδράσεις.

Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας και την αλλαγή της διακόσμησης του.

Ενώ την Κυριακή οι όψεις εξάγωνου που θα σχηματίσει Ερμής με τον Ουρανό και η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα φέρουν τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας.Την Κυριακή έχουμε μια πολύ σημαντική  πλανητική μετακίνηση για εσάς, η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την οικογένεια σας και την φροντίδα των δικών σας ανθρώπων.

Ερωτικά

Η γενική σου διάθεση θα είναι και αυτή που θα καθορίσει τη συμπεριφορά σου αυτήν την εβδομάδα, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, γεγονός που μπορεί να κάνει κάποιους από εσάς πολύ ήπιους και συγκροτημένους και κάποιους άλλους παθιασμένους. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, να γνωρίζεις πως αυτές οι ημέρες θα σχετίζονται βαθιά με τον αισθηματικό σου τομέα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η θα πρέπει να περιορίσεις τα νεύρα που σου προκαλούν άλλοι τομείς τις ζωής σου, γιατί ο τελικός αποδέκτης είναι το ταίρι σου και είναι θέμα χρόνου να επέλθει η ρήξη. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί, βέβαια, αν φροντίσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, αποφεύγοντας να ξεσπάς το θυμό σου στο/στη σύντροφό σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυρίαρχη εικόνα σου αυτή την εβδομάδα είναι εκείνη ενός απρόσιτου προσώπου. Μπορεί να γίνεται εκούσια, μπορεί όμως και να συμβαίνει άθελά σου. Αν είσαι έτοιμος/η για μία σχέση, θα πρέπει να επαναξιολογήσεις τους τρόπους που επικοινωνείς με τους γύρω σου, ώστε να μη λαμβάνουν μπερδεμένα μηνύματα από εσένα, ενώ αν δε θες κάποια σχέση τώρα, τουλάχιστον φρόντισε να συναναστρέφεσαι…ομοϊδεάτες.

Μάρτιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα είναι στο προσκήνιο κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου, αφού δίνεις ιδιαίτερο βάρος στο να κατανοήσεις πώς επιδρούν στην καθημερινότητά σου και πώς σε επηρεάζουν συνολικά.

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Τα οικονομικά ζητήματα θα γίνουν αρκετές φορές μέσα στο μήνα η αιτία για να συγκρουστείς με την οικογένεια ή τον/τη σύντροφό σου. Η καθημερινότητά σου γίνεται όλο και πιο έντονη, ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να κάνεις κάποια οικονομική συναλλαγή, οπότε συνιστάται ψυχραιμία και χαμηλοί τόνοι.

Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να χρειαστεί να υποστείς τις συνέπειες ενός οικονομικού θέματος ή ζημιάς που έχει προκύψει, όχι από δική σου ευθύνη, αλλά σίγουρα μεγάλης εμβέλειας που θα σε επηρεάσει. Δείξε εγκράτεια και μην αγχωθείς, καθώς προς το τέλος του μήνα τα επαγγελματικά σου βελτιώνονται σημαντικά.

Στον οικονομικό τομέα δε φορτώνεσαι μόνο τα οικονομικά της εργασίας αλλά και εκείνα της οικογένειας ή του/της συντρόφου (π.χ. Κοινός λογαριασμός). Αυτό μπορεί να σε φτάσει στα όριά σου, δεδομένου ότι δεν είναι δικές σου οι ευθύνες. Δείξε ψυχραιμία, η κατάσταση είναι παροδική.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου]

Αυτός ο μήνας είναι βαθιά πνευματικός για σένα και σε οδηγεί στο να ερευνάς τα πάντα περισσότερο. Έχεις μία δημιουργική ανησυχία και εξετάζεις σε βάθος και όχι στην επιφάνειά τους όλες τις υποθέσεις που σου παρουσιάζονται. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας σου για το Μάρτιο, καθώς τώρα μπορείς να βρεις λύσεις και απαντήσεις στα πιο περίπλοκα και δύσκολα ζητήματα.

Στον επαγγελματικό τομέα έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα, τα οποία εδώ και καιρό  δημιουργούσαν υπογείως εμπόδια για την καλή λειτουργία και συνεργασία στη δουλειά. Εσύ φαίνεται πως έχεις την υπομονή και την οξυδέρκεια να υποδεχτείς αυτή τη νέα συνθήκη στο χώρο εργασίας από την ασφαλή θέση του παρατηρητή, άλλωστε δεν είναι κάτι που σε αφορά άμεσα, οπότε δεν είναι απαραίτητο να παρέμβεις. Κατά τη διάρκεια του μήνα, πρόκειται να επιβραβευτείς για τη διακριτική και απολύτως επαγγελματική σου στάση από ανθρώπους που έχουν κάποια ισχύ στον εργασιακό χώρο.

Στον τομέα των οικονομικών φαίνεται πως σε περιμένει μία μεγάλη έκπληξη το Μάρτιο, την οποία θα κληθείς να διαχειριστείς με σύνεση, καθώς λόγω του ενθουσιασμού που σε καταλαμβάνει, ενδέχεται να ξεφύγεις από τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου]

Είσαι πολύ δυναμικός/ή και αποφασισμένος/η να κατακτήσεις τον κόσμο (σχεδόν), κάτι που μεταφράζεται σε απεριόριστη ενέργεια, συνεχή κίνηση και διαρκείς επαφές. Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στο ζενίθ και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει τώρα.

Στον επαγγελματικό τομέα οι αντοχές σου είναι τεράστιες, δουλεύεις άπειρες ώρες και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους συναδέλφους/συνεργάτες και τους ανώτερούς σου. Λαμβάνεις έτσι μία δύναμη στον εργασιακό χώρο που λειτουργεί ως μαγιά για τα επόμενα επιτεύγματά σου.

Στον οικονομικό τομέα βλέπεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται σημαντικά, κάτι που φυσικά προκύπτει από την επιμελή και μεθοδική σου εργασία, όμως την αύξηση αυτή θα πρέπει να την περιμένεις από τα μέσα του μήνα και μετά. Κάνε λίγη υπομονή, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αν έπρεπε να δώσει κανείς έναν τίτλο για τα αισθηματικά σου αυτό το μήνα, θα ήταν: “Ζωντάνια, αισθησιασμός και πάθος”, μία κατάσταση που έχει τη δυνατότητα να διαρκέσει για όλο το Μάρτιο, αρκεί να μην επιτρέψεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να παρεμβάλουν στα ερωτικά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, εκδηλώνεις χωρίς συστολές το πάθος που νιώθεις για το/τη σύντροφό σου, ωστόσο το πάθος αυτό μπορεί να συνυπάρξει και με νευρικότητα, η οποία δεν αποκλείεται τελικά να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Θα ήταν φρονιμότερο να αποφύγεις μακροσκελείς συζητήσεις και ανασκοπήσεις της σχέσης σου μέσα στο μήνα, καθώς μπορεί να προκαλέσει σε ανώφελες διενέξεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, έχεις τη χαρά να βρίσκεις αρκετά ενδιαφέροντα αυτό το μήνα και φροντίζεις να τα αξιοποιείς όλα, με το πάθος και τον ερωτισμό να φτάνουν στο ζενίθ τους. Προσοχή σε τυχόν λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να προκύψουν από την ταύτιση του πάθους με τον πραγματικό έρωτα. Μπορεί να είναι αρκετά έντονο αυτό που ζεις τώρα, ωστόσο στην παρούσα φάση δε σου εξασφαλίζει καμία σταθερότητα και κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τη μακροβιότητα αυτού που ζεις τώρα.

Έτος 2020

Εσωτερική ταραχή και μικροφοβίες, που σας αλλάζουν τελείως την ψυχολογία. Βιώνεται διαφοροποιήσεις που φτάνουν στο σημείο να ενοχλούν το υποσυνείδητο σας και να κάνετε περίεργα σενάρια. Αυτό γίνεται επειδή ο κυρίαρχος σας πλανήτης, ο Πλούτωνας, βρίσκεται στον Αιγόκερω , δίνοντας την συγκεκριμένη φύση του ζωδίου, σε συνδυασμό με την ποιότητα του Σκορπιού.

Η όψη που γίνεται είναι σε ευνοϊκή θέση, οπότε δεν φοβόμαστε μια αρνητική αντίδραση, αλλά επειδή με αυτόν τον πλανήτη, δεν ξέρεις τι να περιμένεις, σε σημαντικές αποφάσεις, φροντίστε να έχετε κοντά σας πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.  Από την άλλη με τον Ουρανό απέναντι σας, έστω κι αν είναι στις αρχικές μοίρες, δεν παύει να σας φέρνει μια αναστάτωση.

Ο Άρης φεύγει τελικά από το ζώδιο σας και θα αποχωρήσει εντελώς στις 3/1/2020 . Έτσι, με την αποχώρηση του, να είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στα σχέδια σας, χωρίς ταραχές, σαν να είστε έτοιμοι, για τα δυο επόμενα χρόνια της ζωής σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός απέναντι από το δεκαήμερο σας, φέρνει γρήγορες ή απροσδόκητες αλλαγές στη ζωή σας που θα μπορούσαν να σας κάνουν να αισθανθείτε στην άκρη μερικές φορές. Η σταθερότητα και η ασφάλεια ενδέχεται να είναι ελλιπείς. Η ένταση μπορεί να αυξηθεί λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων ή από άλλα άτομα να αλλάξουν τη συμπεριφορά ή τη στάση τους απέναντί σας. Το κλειδί για την αντιμετώπιση αυτής της διατάραξης της ενέργειας είναι η ανοικτά μυαλά και η προθυμία να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Στις 26 Δεκεμβρίου 2019 η έκλειψη Ηλίου, πρόκειται να σας ωφελήσει αρκετά. Η επιρροή της είναι έντονη πάνω σας. Ως προοπτική, φαίνεται  πως θα συνεχίσει την “καλή δουλειά”της κι ευτυχώς, είστε μέσα στους ωφελημένους. Προετοιμαστείτε για συναρπαστικά πράγματα.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Στο τετράγωνο του ο Κρόνος, γίνεται απαιτητικός, αλλά και απόλυτα δίκαιος, με όσους τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Και ομολογουμένως, οι Σκορπιοί, είναι άτομα με ισχυρή αντίληψη και σεβασμό.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου, γίνεται στα οικονομικά από άλλους, με αποτέλεσμα να έχετε μια αγωνία, για το τι μέλει γενέσθαι. Θα σας αγκαλιάσει-ευτυχώς-μια αυτοπεποίθηση, η οποία θα καταστεί θετική, για την αντιμετώπιση των θεμάτων σας. Μια αρσενική συμμαχία είναι ευνοϊκή αυτό το διάστημα, για εκκρεμότητες και αμοιβές.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας στη σύνοδο του  με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου, φαινομενικά θα προκαλέσει αγωνία και στενοχώρια. Πρακτικά όμως, είναι ένα δίδυμο που αλληλοβοηθιέται στην καταξίωση. Απλώς μιλάει για περιορισμένη σπατάλη και αξιοποίηση οικονομικών πόρων.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 11 Νοεμβρίου) 

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη Σελήνης, γίνεται στον τρίτο σας οίκο. Αναφορικά, είναι ο οίκος των συγγενών, του δημοσίου, των επικοινωνιών, των μετακινήσεων. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, κάνοντας επαφές με ανθρώπους ισχυρούς και πλούσιους.

Όλο το χρόνο: Ο Ποσειδώνας, σε θετική για το ζώδιο σας όψη, χαρίζει ευαισθησία, διαίσθηση και φιλανθρωπία. Η πνευματική πορεία, θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευεργετική. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει πως πρέπει να εγκαταλείψετε την υλική άνεση και την ασφάλεια σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας εδώ, θα διευκολύνει τις επαφές που θέλετε να κάνετε με σημαντικούς ανθρώπους. Η υγεία και η ζωτικότητα, δείχνει αρκετά καλή. Το διάστημα είναι αρκετά ευνοϊκό, να επικοινωνήσετε για θέματα συμφέροντος.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Στις  Ιουνίου, η έκλειψη Σελήνης, δεν είναι καλή για σχέσεις που δεν πάνε καλά, είναι όμως για όφελος, από άλλους. Κυρίως σε πράγματα αξίας. Η εξέλιξη μιας σχέσης, θα εξαρτηθεί από το αν έχει γερές βάσεις ή όχι.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Μπορείτε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, στις 5 Ιουλίου, στην έκλειψη της Σελήνης. Σημαντικές γνωριμίες θα μπουν στη ζωή σας, που θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας εξάγωνο Δίας δίνει τα φώτα του σε δημιουργίες και σε καλή σχέση με τα παιδιά-για όσους είναι γονείς. Παρουσιάζονται ευκαιρίες ανάπτυξης και μια τάση για βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(12 – 22 Νοεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας με την όψη εξαγώνου στο 10ήμερο σας, δείχνει να σας επηρεάζει ιδιαίτερα καλά και αποφασιστικά. Νοιώθετε δύναμη και ζωτικότητα. Αισθάνεστε πως μπορεί να τα βάλετε με πολλές και πολλούς. Αρκεί να είναι μόνο μια αίσθηση και να μη γίνει πραγματικότητα. Έντονες σχέσεις, με βαθιά αισθήματα που σας συνοδεύουν όλο αυτό το διάστημα, κι ακόμη περισσότερο.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Πάθος, όρεξη για ζωή, έρωτας, δουλειά.  Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου σας κάνει να θέλετε να κάνετε, όσα δεν είχατε μπορέσει έως τώρα.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου, μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Τόση θα είναι η δύναμη σας και η ικανότητα σας.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας  με τον Πλούτωνα δίνει το τελευταίο “χτύπημα”στις 12 Νοεμβρίου. Συνήθως λένε, πως το τελευταίο “χτύπημα”του πλανήτη, καθορίζει την κατάσταση. Έτσι, προκύπτει το θετικό αποτέλεσμα για το δικό σας δεκαήμερο, με επιτυχία, ευημερία και τεράστια δύναμη.

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Ωροσκόπος Σκορπιός – Αναγέννηση

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Όσοι γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Σκορπιό, παρουσιάζουν αρκετή εμπειρία που περιλαμβάν ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χριστίνα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Δανάη

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Λάθη που κάνουν οι γυναίκες μετά το διαζύγιο!!

1: Αίσθημα σαν μια αποτυχία Θα κινείσαι στη ζωή σου με ένα μόνιμο τατουάζ στο μέτωπό σου ...

Σχέσεις - Αγάπη

Διασκεδαστικές ιδέες για ραντεβού ιδανικά για ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας!!

Τα πρώτα ραντεβού διαφέρουν συχνά από τα πρώτα ραντεβού των 20-κάτι και 30-κάτι daters. Οι με ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ένα ενδιαφέρον πείραμα-παιχνίδι τηλεκίνησης !

Χάρη στην γνώση της σύγχρονης φυσικής επιστήμης, μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ότι η τη ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u