Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Δεκεμβρίου 2021

Γενικά

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Τοξότη σε κενό πορείας οπότε μην πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας.Στη συνέχεια θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο και  θα σας δώσει μια σημαντική ευκαιρία ή μια πρόταση για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας.Ωστόσο δείξτε προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες που θα κάνετε.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως έχετε ευχάριστα νέα για ένα παιδί.Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια στο φλερτ ή μια γνωριμία ωστόσο ίσως να έχετε και παθιασμένους παράνομους έρωτες.Αύριο

6 Δεκεμβρίου 2021

Γενικά

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα και θα ασχοληθείτε με κάποιες επικοινωνίες μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον που θα σας προτείνουν ξαφνικές συνεργασίες που θα σας διευκολύνουν και θα σας ενθουσιάσουν.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα σήμερα και θα βρείτε λύσεις με το ταίρι σας σήμερα σε θέματα σπιτιού…Οι αδέσμευτοι ίσως έχετε μια ξαφνική επικοινωνία σήμερα…

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Από την αρχή της εβδομάδας ο Ήλιος και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα ωστόσο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 08.12 ίσως με κάποιο τρόπο να σας απογοητεύσει.

Ο Άρης ,κυβερνήτης σας ,θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και το εξάγωνο που θα κάνει με τον Πλούτωνα θα σας δώσει αναγνώριση ωστόσο το τετράγωνό του με τον Δία στις 08.12 επίσης ίσως να σας φέρει κάποιες εντάσεις και υπερβολές.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μια σχετικά ευνοϊκή θέση για εσάς και θα ευνοηθείτε σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ η σύνοδος της με τον Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας θα σας δώσει ικανοποίηση. Επίσης το εξάγωνο Ερμή –Δία ίσως να βελτιώσει τις κάποιες διαφωνίες με την οικογένεια .

Του 1ου δεκαημέρου

Θα συνεχίσετε να ασχολείστε με θέματα οικογενειακά ή να πιέζεστε σε κάποια θέματα από τα αδέλφια σας ωστόσο αυτή η εβδομάδα δεν θα έχει  σημαντικές εξελίξεις .

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να είστε κάπως απομακρυσμένοι από το ταίρι σας και να σας πιέζουν αρκετά οι υποχρεώσεις σας ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να πιεστείτε αρκετά από μια γνωριμία που έχετε κάνει.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας  και κάποιοι ίσως να έχετε έσοδα από την εργασία σας ή από τρίτες πηγές ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε γύρω στις 07.12 οικονομικές υποσχέσεις ενώ δεν θα πρέπει να υπογράψετε συμφωνίες .Επίσης αποφύγετε κάποιοι από εσάς να κάνετε έξοδα που θα μετανιώσετε και καλό θα είναι να μην δανείσετε σε φίλους.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να απογοητευτείτε κάπως από έξοδα που μπορεί να κάνετε για ανάγκες των παιδιών σας ενώ καλό θα είναι να έχετε διάκριση και να κατανοήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες.Οι αδέσμευτοι ίσως να απογοητευτείτε κάπως από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Του 3ου δεκαημέρου

Αυτή την εβδομάδα θα είστε αρκετά δυνατοί και ίσως να έχετε και κάποια αναγνώριση από την εργασία σας ή να κάνετε μια σημαντική συμφωνία που θα σας εξελίξει ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιες εντάσεις για οικονομικά θέματα με την οικογένειά σας που θα ξεπεράσετε προς το τέλος της εβδομάδας  ενώ θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε και τα οικονομικά σας .

Ερωτικά οι δεσμευμένοι μπορεί να έχετε κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας για τη διαχείριση των οικονομικών σας ενώ ίσως να προκαλέσετε κάποιες συναισθηματικές υπερβολές  και να προκύψουν συναισθήματα ζήλειας που καλό θα είναι να αποφύγετε.Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρείτε ισορροπίες και θα επικοινωνήσετε πιο ισορροπημένα.Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία αλλά ίσως να έχετε επικοινωνία και με ένα άτομο από το παρελθόν.Και στις δύο περιπτώσεις το πάθος θα είναι δυνατό και θα ζήσετε δυνατές ερωτικές στιγμές.

Δεκέμβριος 2021

Γενικά

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας και κάποιοι ίσως να έχετε και έσοδα από φιλικά σας πρόσωπα και τρίτες πηγές.Το εξάγωνο της Αφροδίτης-Ποσειδώνα την ίδια ημέρα θα δώσει εύνοια σε γνωριμίες και συμφωνίες στο 3ο δεκαήμερο.Η έκλειψη  Ηλίου στις 04.12 σε εξάγωνο με τον Κρόνο μπορεί να σας δώσει λύσεις σε οικογενειακά θέματα ή να καταφέρετε να πάρετε ένα δάνειο σχετικά με κάποιο ακίνητο.Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 06.12 θα σας δώσει μια σημαντική επιτυχία ή μια σημαντική συμφωνία ωστόσο αποφύγετε μέχρι και τις 12.12 υπερβολές και έξοδα αλλά και οικονομικές συμφωνίες.

Η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 11.12 ίσως να σας παθιάσει αρκετά με μια γνωριμία αλλά και μια συνεργασία ενώ ο Άρης στον Τοξότη αλλά και ο Ερμής στον Αιγόκερω από τις 13.12 θα σας δώσει έξοδα αλλά και επιτυχία ή έσοδα που θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τα οικονομικά σας.Η Πανσέληνος στις 19.12 σε θετική όψη με τον Δία θα σας δώσει μια επαγγελματική επιτυχία αλλά και χρήματα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και οικογενειακά ενώ και το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 20.12 θα σας φέρει ξαφνικές ευκαιρίες και συναντήσεις ή νέα που θα σας χαροποιήσουν αρκετά.

Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη την ίδια ημέρα και ίσως να αναθεωρήσετε τη στάση σας με σχέσεις και συνεργασίες ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και επιστροφές ή προτάσεις από άτομα που είχατε ξανασυνεργαστεί.Στις 21.12 θα περάσει και ο Ήλιος στον Αιγόκερω και θα ευνοήσει την επικοινωνία σας αλλά θα έχετε και επαγγελματικές προτάσεις του 1ου δεκαημέρου ωστόσο το τέλος 1ου αρχές 2ου δεκαημέρου θα επηρεαστείτε αρκετά από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού στις 24.12 που θα σας δυσκολέψει αρκετά σε θέματα που αντιμετωπίζετε ήδη.

Ο Δίας στις 29.12 θα περάσει στους Ιχθύς και θα αρχίσει μια πιο θετική περίοδος για εσάς στα οικονομικά σας αλλά και στα συναισθηματικά σας ενώ του 3ου δεκαημέρου από τις 26.12 και μετά θα κλείσετε συμφωνίες που θέλατε αρκετά ,ίσως κάνετε ένα ταξίδι αλλά θα ευνοηθείτε και στις ερωτικές σας επαφές.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Θα καταφέρετε από τις αρχές του μήνα να τακτοποιήσετε επαγγελματικά σας σχέδια,να κλείσετε μια συμφωνία αλλά και να έρθετε σε κάποια συνεννόηση με άτομα που μπορεί να σας πίεζαν στην εργασία σας εδώ και καιρό.Επίσης και από τις 13.12 και μετά επίσης θα έχετε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες και παρά κάποιες δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν σε εσάς του τέλους του δεκαημέρου σας θα καταφέρετε και προς το τέλος του μήνα να έχετε μια σημαντική επιτυχία σε σχέση με την εργασία σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και στα οικονομικά σας θα έχετε εύνοια από τις αρχές του μήνα και θα έχετε ίσως και κάποια νέα ξεκινήματα ή θα κάνετε κάποιες συμφωνίες που μπορεί να αφορούν τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και μια συνεργασία που μπορεί να κάνετε με φιλικά σας πρόσωπα.Ωστόσο η οικονομική εύνοια θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε και θέματα οικογενειακά που μπορεί να σας πιέζουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 2ου δεκαημέρου θα ασχοληθείτε αρκετά με τα επαγγελματικά σας και κάποιοι από εσάς ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην καριέρα σας ή να έχετε κάποιες τροποποιήσεις μέσα στον χώρο εργασίας σας.Κάποιες δυσκολίες και ανατροπές μπορεί να προκύψουν προς το τέλος του μήνα ωστόσο θα έχετε και κάποια βοήθεια ή κάποια αναγνώριση γύρω στις 20.12 .

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα ευνοηθείτε και στα οικονομικά σας από τις αρχές του μήνα και θα ασχοληθείτε αρκετά με τον τομέα αυτό μέσα στον Δεκέμβριο.Κάποιοι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και κάποιες υποχρεώσεις σας ενώ κάποια ξαφνικά έσοδα γύρω στις 20.12 θα σας δώσουν κάποια ανακούφιση.Ωστόσο θα πρέπει να είστε κάπως συγκρατημένοι αφού το τέλος του μήνα ίσως να είναι κάπως περιοριστικό για τα οικονομικά σας.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 3ου δεκαημέρου γενικώς θα έχετε έναν ευνοϊκό μήνα και ίσως από τις αρχές του μήνα ίσως να κάνετε μια σημαντική συνεργασία ειδικά αν είστε καλλιτέχνες ενώ και γύρω στις 06.12 ίσως να καταφέρετε μια πολύ δυνατή συνεργασία.Ωστόσο μην πάρετε αποφάσεις στις 07.12 και 12.12 για επαγγελματικά θέματα ενώ από τις 13.12 και μετά φαίνεται ότι θα έχετε μεγάλη εύνοια σε ότι κι αν επιχειρήσετε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και στα οικονομικά σας θα είστε ευνοημένοι και θα έχετε έσοδα και από την καριέρα σας αλλά και από την ενασχόλησή σας με ομάδες από τις 13.12 και μετά ενώ από τις αρχές του μήνα ίσως να καταφέρετε να πάρετε χρήματα από κάποια συνεργασία.Ωστόσο μην δανείσετε και μην πάρετε αποφάσεις για τα οικονομικά σας γύρω στις 07.12 και στις 12.12.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο Δεκέμβριος θα είναι έντονος ερωτικά μήνας για πολλούς από εσάς ενώ κάποιοι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε εμπόδια που αντιμετωπίζατε εδώ και καιρό.Του 1ου δεκαημέρου θα καταφέρετε να επιλύσετε πιο εύκολα θέματα οικογενειακά από τις αρχές του μήνα αλλά να καταφέρετε να δείτε πιο συναισθηματικά τα θέματα της οικογένειάς σας  αλλά να βελτιώσετε και την επικοινωνία σας με το ταίρι σας.Ο Κρόνος θα αποχωρήσει από το δεκαήμερο σας ενώ ο Δίας που θα περάσει στους Ιχθύς από το τέλος του μήνα και μετά ίσως σας ευνοήσει σε θέματα με τα παιδιά σας αλλά κάποιοι ίσως να μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε να αποφασίσετε μια εγκυμοσύνη.

Οι αδέσμευτοι θα χειριστείτε πιο καλά τα συναισθηματικά σας θέματα και ίσως να καταφέρετε να κάνετε μια γνωριμία που θα πάει αρκετά καλά ενώ από το τέλος του μήνα και μετά ίσως να ερωτευτείτε με ένα πολύ θετικό άτομο που θα μπει στη ζωή σας.Οι αρχές του 2ου δεκαημέρου θα πιεστείτε αυτό το μήνα αφού ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας αλλά να αλλάξετε και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας.Κάποιοι δεσμευμένοι ίσως τελειώσετε μια σχέση και ίσως πάρετε αποφάσεις για τις συναισθηματικές σας ανάγκες ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι στιγμής κάποιες γνωριμίες.

Οι τέλος 2ου και οι αρχές 3ου δεκαημέρου θα έχετε μεγάλη εύνοια από τις αρχές του μήνα σε γνωριμίες και όλο το Δεκέμβριο ίσως να καταφέρετε να ζήσετε τον ιδανικό έρωτα ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε πολύ ζεστή και συναισθηματική επικοινωνία με το ταίρι σας και να πάρετε αποφάσεις για να δημιουργήσετε πράγματα μαζί αλλά να προχωρήσετε και στην έλευση ενός μωρού.Ωστόσο και το υπόλοιπο του δεκαημέρου σας θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές,θα κάνετε νέες γνωριμίες  και θα έχετε μια σημαντική ερωτική επιτυχία.

Οι δεσμευμένοι ίσως να κάνετε κάποιες υπερβολές μέχρι τα μέσα του μήνα σε θέματα οικογενειακά ή να θελήσετε να πετύχετε κάποιους στόχους σας σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια αλλά γενικά από τα μέσα του μήνα και μετά θα νιώσετε έντονα συναισθήματα και θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας,τα παιδιά σας και την οικογένειά σας.

Έτος 2021

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Πολλές προκλήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις, φίλε/η Σκορπιέ, αφού μέσα στον εργασιακό σου χώρο για το 2021 αναμένονται διαφωνίες, ανακατατάξεις, αλλαγές και όλα αυτά ενώ ο νέος χρόνος θα σε καλεί να λειτουργείς πάντα ψύχραιμα και ανεπηρέαστος/η από όσα συμβαίνουν γύρω σου.

Το κλίμα αυτό θα κρατήσει αρκετούς μήνες, πιο συγκεκριμένα μέχρι τον Αύγουστο, οπότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για αποδείξεις σε όλους/ες και κυρίως στον εαυτό σου ότι είσαι φτιαγμένος/η για τα δύσκολα. Καθ’ όλη αυτήν τη διάρκεια της κρίσης, καλό είναι να αποφεύγεις να βρίσκεσαι σε διασταυρούμενα πυρά ή -ακόμα περισσότερο- σε προσωπικές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με συνεργάτες ή εργοδότες.

Δίνε πιο συχνά τόπο στην οργή, ώστε να βγεις αλώβητος/η μέχρι τον Αύγουστο. Ακόμα και αν θεωρείς δίκαιο και σωστό να παρεμβαίνεις για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου ή τα δικαιώματα άλλων, αντιστάσου σε αυτή σου τη σκέψη πάση θυσία. Δεν είναι καιρός για συγκρούσεις. Η πιο ασφαλής τακτική, τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο, είναι να εργάζεσαι σχεδόν στο παρασκήνιο, χωρίς να τραβάς πολλή προσοχή πάνω σου, ενώ ενδεχόμενες διαφωνίες, καλό θα ήταν να εκφραστούν από το Σεπτέμβριο και μετά.

Οικονομικά

Αγαλλιάστε! Το 2021 είναι ένα έτος ιδιαίτερα θετικά κείμενο ως προς την οικονομική σου κατάσταση, αφού η εύνοια που θα δέχεσαι θα έχει ετήσια διάρκεια. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, με κάποιο συμπαντικά “μαγικό” τρόπο, θα βρίσκεις τις άκρες για να καλύπτεις τα όποια έξοδα και τις ζημιές.

Ίσως, διατηρώντας πάντα το μέτρο, να ήταν καλό πού και πού να αξιοποιείς αυτήν την τύχη. Εκατομμυριούχος μπορεί να μη γίνεις (μπορεί και να γίνεις, ποιος ξέρεις) αλλά σίγουρα -και πάντα με μέτρο όπως είπαμε- μπορείς ελαφρώς να προκαλέσεις ελαφρά τη θεά τύχη. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, όμως, γιατί τότε η όποια εύνοια θα σε εγκαταλείψει.

Συνακόλουθα, όσο έχεις, ξοδεύεις και λούζεις με δώρα τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και γενικότερα χρησιμοποιείς την άνεσή σου για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ξεμείνεις κάποιον μήνα και τότε τα πράγματα μπορεί πολύ γρήγορα να γίνουν δυσάρεστα.

Αισθηματικά

Φίλε/η Σκορπιέ, μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γιατί σίγουρα νιώθεις έτοιμος/η γι’ αυτό! Θέλεις να αλλάξεις τρόπο ζωής, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, και νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου βαθαίνουν με έναν τρόπο που θες να τα δεις να αντικατοπτρίζονται και στην αισθηματική σου ζωή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες

Ναι μεν νιώθεις την ανάγκη να περάσεις τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο (όποιο κι αν είναι αυτό), ωστόσο η κάπως…ατίθαση φύση σου μπορεί να σου γεννήσει ορισμένα ξεσπάσματα ανεξαρτησίας τα οποία σίγουρα θα δημιουργήσουν μία σύγχυση στο/στη σύντροφό σου, αφού στην πραγματικότητα θα στέλνεις ανάμικτα μηνύματα. Η ανάγκη σου να δεσμευτείς πιο σοβαρά αλλά και η ανάγκη σου για ελευθερία, ενδέχεται να σε φτάσει αρκετές φορές μέσα στο χρόνο στο χείλος του γκρεμού με το ταίρι σου, αλλά ταυτόχρονα η διακαής προσπάθειά σου να επενδύεις περισσότερα στη σχέση σου (χρόνο, παρουσία, στήριξη) θα είναι αυτή που θα σε σώζει κάθε φορά στο 90′! Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, συνιστάται για τα δίμηνα: Ιούλιος-Αύγουστος, Οκτώβριος-Νοέμβριος, οπότε και η ανάγκη σου για ανεξαρτησία θα χτυπήσει κόκκινο, και για να μην υπάρξουν απώλειες πρέπει να βρεις δραστηριότητες εκτόνωσης αυτής της τάσης σου.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες

Έχετε την ανάγκη να μπείτε σε κάτι πιο σοβαρό, ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη έχετε να έχετε δίπλα σας ένα/μία σύντροφο που θα σας εξιτάρει πνευματικά και σωματικά και θα σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί/ές από όλες τις απόψεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε ξετρελάνει, θα ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που ψάχνεις για το 2021, ωστόσο δε θα έχει προοπτικές για κάτι μακροχρόνιο. Απόλαυσέ το όσο διαρκέσει και εστίασε σε όλα εκείνα που θα κερδίσεις, καθώς η διάρκεια δεν είναι πάντα αυτοσκοπός μιας σχέσης και φέτος θα το μάθεις καλά (και για καλό).

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Η στασιμότητα που υπάρχει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 στον επαγγελματικό σου τομέα σου προκαλεί μία ανησυχία, φοβούμενος/η πως το έτος θα είναι μέτριο για την καταξίωσή σου. Το πρόβλημα είναι πως μεταφράζεις τη σταθερότητα σε στασιμότητα, γιατί περί αυτού πρόκειται, σταθερότητα.

Όλα όσα έχεις καταφέρει να κατακτήσεις μέχρι το τέλος 2020 παραμένουν ακέραια, ακλόνητα στο μεγαλύτερο μέρος του νέου έτους, δίνοντας σου τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου και να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου μέσα στο χώρο εργασίας.

Έτσι προς το καλοκαίρι σε περιμένει μία μεγάλη και ηχηρή νίκη, η οποία αποτελούσε διακαή πόθο σου για πολύ καιρό. Δεν είναι μόνο υλική επιτυχία, αλλά και ηθική, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν αμφισβήτησαν τις δυνατότητές σου, αλλά κι εσύ ο/η ίδιος/α αμφέβαλες για τον εαυτό σου.

Το σκηνικό αλλάζει πλήρως για σένα αυτό χρόνο, καθώς από ‘δω και πέρα τα πάντα είναι διαφορετικά. Γίνεσαι ο/η πιο δημοφιλής μέσα στη δουλειά, αλλά και το πιο αγαπημένο “παιδί” ανθρώπων κύρους. Απολαμβάνεις απεριόριστη εύνοια και δυσκολεύονται να σου χαλάσουν το χατίρι.Αυτό που πρέπει εσύ να προσέξεις είναι ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείς αυτή τη νέα προνομιούχο θέση για σένα, γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις για λίγο τη “μπάλα”.

Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεις πιο αλαζονικός/ή απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, ανεξάρτητα με το ποια είναι η θέση τους και με την ίδια ευκολία που ανέβηκες, να ξαναπέσεις. Απόλαυσε το, αλλά με μέτρο…

Οικονομικά

Λίγο το ότι εργάζεσαι πιο σκληρά από κάθε άλλη χρονιά, λίγο η στήριξη που λαμβάνεις από την οικογένειά σου, είτε είναι υλική, είτε ψυχολογική, λίγο που έχεις και την τύχη με το μέρος σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πλήρη άνθιση.

Αρκετές φορές θα απορήσεις και εσύ ο/η ίδιος/α πως βρίσκεσαι με πλεόνασμα στο τέλος κάθε μήνα, αλλά το σημαντικό είναι πως συμβαίνει. Αυτή η κατάσταση θα σε κάνει αρκετά σπάταλο/η αυτό το έτος, καθώς δεν έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τέτοια πλεονάσματα, αλλά μεταξύ μας τώρα, δε θέλεις και να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι.

Κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με εκπλήξεις και δώρα. Κάποιες από τις δαπάνες που θα κάνεις θα έχουν χρηστικό χαρακτήρα, ενώ κάποιες άλλες ηθικό. Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσει να σκορπίζεις τα χρήματά σου και το ίδιο κάνεις και φέτος, βγάζοντας στην επιφάνεια την πολύ γενναιόδωρη φύση σου. Αφού αυτό σε γεμίζει, διασκέδασέ το! 

Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας τραβάει μεγάλο μέρος της προσοχής, αλλά και του χρόνου το 2021. Γίνεσαι πιο ρομαντικός/ή, πιο σπάταλος/η, τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά, ενώ είσαι αποφασισμένος/η πως αυτό το έτος, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να μην μείνεις ούτε λεπτό κλεισμένος/η μέσα. Οι πυκνές μετακινήσεις, είτε πρόκειται για διασκέδαση, είτε για ταξίδια είναι το σήμα κατατεθέν σου για φέτος και δεν έχεις σκοπό να τις αρνηθείς για κανέναν/καμία. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι δικό του πρόβλημα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η

Βγάζεις στην επιφάνεια τον πιο καλό, γλυκό και ρομαντικό σου εαυτό. Τα αισθήματά σου είναι ισχυρά και θες ο/η σύντροφός σου να το γνωρίζει. Δεν κρύβεις τίποτα μέσα σου και δεν επιτρέπεις στην αμφιβολία να μολύνει τη σχέση σου. Θέλεις και επιδιώκεις να περνάς πολύ χρόνο με το ταίρι σου το 2021 και φροντίζεις να μη βαριέστε ποτέ. Φυσικά δεν προσπαθείς μόνος/η σου, καθώς και το ταίρι σου κάνει ό, τι περνάει από το χέρι προκειμένου να παραμείνει η σχέση σας υγιής. Κάνετε πολλά χιλιόμετρα μαζί και φροντίζετε κάθε φορά να είναι και μία συναρπαστική εμπειρία και για τους δύο. Οι παντρεμένοι κατανοείτε το 2021 την έννοια του ευτυχισμένου γάμου, ενώ οι ανύπαντροι σκέφτεστε πως έχετε την ιδανική σχέση και θα θέλατε να κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας, όποιο κι αν είναι αυτό.

Αν είσαι αδέσμευτος/η

Είσαι έτοιμος/η για κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου, όμως υπό προϋποθέσεις. Θες να ζεις έντονα και να διασκεδάζεις, να ταξιδεύεις και γεμίζεις εμπειρίες. Κάτι που σημαίνει πως οι… σπιτόγατοι δε  χωράνε στη ζωή σου, τουλάχιστον για το 2021. Ο ιδανικός άνθρωπος για σένα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του πολύ νωρίς μέσα στο χρόνο και μόλις τον συναντήσεις θα καταλάβεις πως είναι αυτός που χρειάζεσαι δίπλα σου. Η καθημερινότητα μαζί του μπορεί να είναι σαν ένα λούνα παρκ με συνεχείς και ευχάριστες εκπλήξεις. Δε θα αργήσεις να καταλάβεις πως θέλετε περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Μια μοιραία και ουσιαστική σχέση μπορεί να ξεκινήσει για σένα μέσα στο 2021, αρκεί να το θες πραγματικά.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας παρουσιάζει μία στασιμότητα κατά το πρώτο εξάμηνο, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Προετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο χώρο εργασίας σου, οι οποίες δε θα είναι ευχάριστες.

Δε σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά το κλίμα που θα δημιουργηθεί από τον Αύγουστο και μετά θα είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς κανείς δε θα είναι σύμφωνος με όσα διαδραματίζονται. Μην περιμένεις δράματα, απλώς περίργο κλίμα, το οποίο τακτικά θα σε κάνει να νιώθεις πως δε χωράς ή δε θες να βρίσκεσαι στο χώρο της δουλειάς σου.

Φυσικά πρόκειται για αλλαγές για τις οποίες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να τις αποτρέψεις. Γι’ αυτό αποδέξου τες και προχώρα. Είναι η ώρα να αποδείξεις την αξία και τον επαγγελματισμό σου, ανθίζοντας ακόμα και μέσα σε δυσάρεστες συνθήκες.

Οικονομικά

Αρκετά επικερδές το 2021, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σπάταλο. Εργάζεσαι πολύ σκληρά το νέο έτος και ό, τι βγάζεις το αξίζεις μέχρι τελευταίου cent και το γνωρίζεις. Είναι επομένως απόλυτα λογικό να ξοδεύεις απεριόριστα τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Μην αγχώνεσαι, δεν κινδυνεύεις όσο τηρείς σε ένα βαθμό το μέτρο. Προς το τέλος του χρόνου, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δίμηνο, “κρυφά” από σένα και εντελώς παρασκηνιακά γίνονται διεργασίες και ζυμώσεις για την αύξηση των εσόδων σου, κάτι που θα μάθεις στον κατάλληλο χρόνο και θα δεχτείς τόσο με χαρά, όσο και με έκπληξη.

Μπορεί μια ξαφνική προαγωγή να σου χτυπήσει την πόρτα ή να γίνεις αποδέκτης μια αναπάντεχης κληρονομιάς. Σε κάθε περίπτωση, η αύξηση αυτή έρχεται ως επιβράβευση της αφοσίωσής σου στους διάφορους τομείς της ζωής σου, ακόμα και αν δεν έχει σχέση με αυτούς. Απόλαυσέ το και μην προσπαθείς να το εκλογικεύσεις.

Αισθηματικά

Το επίκεντρο της προσοχής σου στην καθημερινότητά σου δεν είναι άλλο από τα ζητήματα καρδιάς (συνηθισμένο άλλωστε για σένα, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό για το νέο έτος), στα οποία αφοσιώνεσαι κάθε φορά που θες να αποσυμφορήσεις το στρες που σου προκαλούν άλλοι τομείς της ζωής σου, εστιάζοντας στη διασκεδαστική πλευρά του ερωτικού παιχνιδιού, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες

Θα διαπιστώσετε πως αυτό το έτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Μάλιστα, το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι ότι με δική σου πρωτοβουλία “σκαλίζεις” ό, τι λάθος είχε συμβεί τους προηγούμενους μήνες -ακόμα και χρόνια- και κάνεις διορθωτικές κινήσεις ματ που θα βελτιώσουν και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σου, ενώ ταυτόχρονα το συναίσθημα θα είναι πιο δυνατό και θα εκφράζεται και από τις δύο πλευρές με ευκολία. Από την άλλη, το ταίρι σου μπορεί επίσης να ανατρέξει σε ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να τα ξαναφέρει στο φως και με τη βοήθειά σου να τα λύσει.

Οι αδέσμευτοι/ες

Εντάσετε το φλερτ στην καθημερινότητά σας, τόσο που τελικά λίγες ημέρες μέσα στο 2021 δεν θα φλερτάρετε. Αυτή σου η συνήθεια δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους θα σε δέσουν σύντομες αλλά διασκεδαστικές βραχύβιες σχέσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από χαρά και μια τάση σπατάλης εκ μέρους σου, ενώ μέσα από τη συνύπαρξή σου με τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις, θα πάρεις πολύτιμα μαθήματα για το ερωτικό σύμπαν και το ποια θέλεις τελικά να είναι η θέση σου σε αυτό. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι φέτος πρόκειται να ζήσεις την ελευθερία στα καλύτερά της, χωρίς ασφυκτικές δεσμεύσεις, στις οποίες δε θα μπορούσες ούτως ή άλλως να ανταποκριθείς. Απόλαυσέ το!

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αθηνά Χεροντίδου

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Ζωή

Είμαι η Ζωή και ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Εγώ θα προχωρήσω στις αποκαλύψεις , θα μάθεις όλα όσα δεν ήξερες και όλα όσα σου έκρυβαν και θα αποφασίσεις ποια π ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Η γλώσσα του έρωτα !

Γιατί οι ερωτευμένοι γελάνε συνέχεια; Τι αλλάζει στην ψυχή μιας γυναίκας όταν είναι ερ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ω Λίμπιντο, Ω Λίμπιντο …

Μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις! Αυτό θα μπορούσε να είναι το κανονικό τραγουδάκι των Χριστ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Χώροι με θετική ενέργεια !

Είναι πολύ σημαντικό το να βρισκόμαστε μέσα σε χώρους, Που έχουν θετική Ενέργεια. Μέσα ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u