Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

26 Ιανουαρίου 2020

Μετά από μια περίοδο διαλλακτικότητας, βρίσκεστε στη θέση του διεκδικητή. Ωστόσο, η τάση που βγαίνει, είναι ακραίος εγωισμός και οι λέξεις δεν έχουν καμία ευγένεια. Νέες ευκαιρίες για προσωπικό κέρδος, αλλά και βελτίωση στη προσωπική σας δουλειά, με μεγάλα οφέλη. Πηγές εισοδημάτων, έστω και προσωρινάΑύριο

27 Ιανουαρίου 2020

Παρόλο που είστε διατεθειμένοι να δώσετε την ψυχή σας, υπάρχει ένα «αγκάθι»που σας ταλανίζει. Αυτό  σας κάνει κάπως «φοβικούς»στο να εκφραστείτε, αλλά ευτυχώς δεν θα είναι για πολύ. Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλα πράγματα, κυρίως όσοι έχετε δουλέψει με εντιμότητα. Για εσάς λοιπόν, υπάρχει μια εξαιρετική εξέλιξη. Οικονομικά, προσέξτε μικρή ζημιά για τώρα.

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά 26/1 – 2/2/2020

Ανακουφισμένοι, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα νιώσετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Σκορπιοί.

Την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη είναι πιθανό να προκαλέσει αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις, αυτό σημαίνει για άλλους πιθανούς χωρισμούς ενώ για άλλους επανενάρξεις.

Την Δευτέρα η όψη συνόδου Αφροδίτης -Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα βγάλει στην.επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς απέναντι στους συναδέλφους σας.

Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Την Πέμπτη κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία είναι πιθανό να σας παρασύρει σε διατροφικές κραιπάλες.

Την Παρασκευή εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο τα σχόλια σας θα είναι ιδιαίτερα τσουχτερά.

Το Σάββατο η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό είναι πιθανό να σας φέρει μια ξαφνική γνωριμία.

Ενώ την Κυριακή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να μαγνητίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ερωτικά

Η αισθηματική σου ζωή αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου για αυτήν την εβδομάδα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η θέλεις να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή και αυτό κάνεις! Έχεις την αυτοπεποίθηση να δείξεις τα συναισθήματά σου και ταυτόχρονα να κάνεις τον άνθρωπο του ενδιαφέροντός σου να νιώσει σαν κάτι σπάνιο και πολύτιμο για σένα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η εκφράζεις τα συναισθήματά σου προς το/τη σύντροφό σου με έναν τρόπο που μόνο από σένα θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός. Περνάτε πολύ χρόνο μαζί στην καθημερινότητά σας και φροντίζετε αυτές οι ώρες να είναι τόσο ευχάριστες που αισθάνεστε και οι δύο σας να είστε ξανά παιδιά. Η σοβαρότητα της ζωής σε έχει κουράσει, όπως και το ταίρι σου, και ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να βρίσκεστε ξανά στην εφηβεία και το απολαμβάνετε και οι δύο.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, είτε έχεις ένα άτομο στη ζωή σου που σε ενδιαφέρει, είτε συναντάς τώρα κάποιον/α, νιώθεις τόσο ισχυρή έλξη που σε αποδιοργανώνει ακόμα και τις ώρες που βρίσκεσαι στη δουλειά. Έχεις πολύ καιρό να αισθανθείς έτσι και το απολαμβάνεις! Δε θα αργήσεις να αντιληφθείς πως νιώθετε τα ίδια με το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, κάτι που σε βοηθά να ανοιχτείς με περισσότερη ελευθερία και να ζήσεις μία έντονη και ερωτική εβδομάδα!

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Ρομαντισμό, αισθησιασμό και πάθος σου υπόσχεται η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σου. Άφθονο φλερτ και διασκέδαση σε πάνε στον έβδομο ουρανό. Μόνο φρόντισε να μείνεις μακριά από διατροφικές ατασθαλίες, το πολύ ξενύχτι και το ποτό.

Σκέψου μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα για τα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σου (οικονομικά). Ίσως διαπιστώσεις ότι το εισόδημά σου μειώνεται ή βλέπεις να υπάρχει ένα κενό ανάμεσα σε ορισμένους από τους μακροπρόθεσμους στόχους σου και την τωρινή οικονομική σου κατάσταση. 

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα ο χρόνος που παίρνεις για να κάνεις μια παύση στη “φασαρία” του εξωτερικού κόσμου, στην πραγματικότητα σε τροφοδοτεί με επιπλέον ενέργεια, κάτι που σε κάνει να βρίσκεις ευκολότερα κίνητρα και τελικά να εργάζεσαι σκληρότερα. Όποια πληροφορία έρθει στα χέρια σου τώρα και αφορά στην προσωπική σου άνοδο, πρέπει να παραμείνει κρυφή μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από τους ανώτερούς σου.

Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείεται να σου δοθεί ένα κρυφό κίνητρο, το οποίο θα σε κάνει να δουλέψεις περισσότερο και με μεγαλύτερη ένταση, κάτι που θα σου αποφέρει σημαντικά περισσότερους πόρους. Η πνευματική και σωματική υπερδιέγερση που νιώθεις τώρα θα είναι κριτικής σημασίας, αφού θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου για την αύξηση της οικονομικής ισχύος σου, αφού σε επαγγελματικό επίπεδο η απόδοσή σου θα είναι ασυναγώνιστη.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα είναι η καλύτερη στιγμή να εμπιστευτείς τους συναδέλφους σου και να επενδύσεις στην ομαδική δουλειά, η οποία έχει τις προοπτικές να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο ως προς τους κοινούς, όσο και ως προς τους ατομικούς σου στόχους. Απόφυγε να λειτουργήσεις μόνος/η σου, καθώς για τον Ιανουάριο τουλάχιστον, η ατομικότητα δεν προβλέπεται να σε ευνοήσει και κατ’ επέκταση να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους.

Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού αναμένεται να έχεις μια τάση προς την υπερβολή. Όσο χρήμα θα παράγεις, τόσο εύκολα θα το ξοδεύεις και είναι απαραίτητη λίγη φειδώ ούτως ώστε να αποφύγεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι να αναθεωρήσεις τους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σου, ώστε ο Ιανουάριος να κυλήσει ομαλότερα.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει μία έντονη δραστηριοποίηση αυτό το μήνα, η οποία παρ’ όλο που σου ταιριάζει σου προκαλεί παράλληλα μια ανησυχία, κυρίως λόγω του ότι είναι μία κατάσταση, την οποία δεν έχεις συνηθίσει, με αποτέλεσμα να σε ξενίζει. Δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις ανασφαλής τη δεδομένη χρονική περίοδο, καθώς η θέση σου είναι κάτι παραπάνω από ασφαλής.

Στον οικονομικό τομέα παρατηρείς μεγάλη κινητικότητα κατά τη διάρκεια του μήνα. Με την ίδια ευκολία που παράγεις χρήματα, τα σπαταλάς. Το σημαντικό είναι πως όλες οι συναλλαγές σου πραγματοποιούνται με βάση τη λογική και οι αγορές έχουν ως στόχο την πρακτική βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Τώρα εάν ξοδέψεις και κάτι παραπάνω να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου, δεν χάλασε κι ο κόσμος.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Κάνεις πολύ σοβαρές και ουσιαστικές σκέψεις σχετικά με την πορεία των αισθηματικών σου και η αλήθεια είναι πως είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε είσαι αδέσμευτος/η επιθυμείς να αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα η ερωτική σου ζωή. Είναι σημαντικό να είσαι σαφής προς το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, καθώς μπορεί να φαίνεσαι κάπως απρόσιτος/η, ακόμα και αν οι σκέψεις σου τείνουν προς τη δέσμευση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βιώνεις τον απόλυτο ρομαντισμό, ο οποίος σου γεννά σοβαρές σκέψεις για την επισημοποίηση ή το επόμενο βήμα στη σχέση σου. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεσαι κάπως απόμακρος/η στο ταίρι σου, κάτι που πρέπει να προσέξεις και να δουλέψεις πάνω σε αυτό, ώστε να το διορθώσεις για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις από το/τη σύντροφό σου.

Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τόσο έντονη συναισθηματική και πνευματική ανάγκη για σταθερότητα και μονιμότητα που ενδέχεται μέσα στον Ιανουάριο να προσκολληθείς σε ανθρώπους που δε θέλουν τα ίδια πράγματα με σένα και απέχουν σημαντικά από το δικό σου “ιδανικό”. Παρ’ όλα αυτά, κράτα ανοιχτή την αντίληψή σου γιατί δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το “τέλειο” για σένα άτομο, ωστόσο προοπτικές για κάτι περισσότερο θα παρουσιαστούν αργότερα. Μη βιαστείς!

Τον επόμενο μήνα

Φεβρουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας αυτός είναι κομβικός για τις φιλίες σου, καθώς τώρα ξεκαθαρίζουν για σένα οι πραγματικές από τις ψεύτικες. Παράλληλα βιώνεις πολλές ιδεολογικές ζυμώσεις αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για το “ξεκαθάρισμα” του φιλικού κύκλου.

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα ξεκινάς πολύ δυναμικά το μήνα, σχεδόν επιθετικά. Αυτή σου η διάθεση ενδέχεται να μην αξιολογείται σωστά από τους συναδέλφους/συνεργάτες σου και να δημιουργείται τακτικά ένα κλίμα πόλωσης. Η ψυχραιμία του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να βοηθήσει να βγεις από αυτήν την κατάσταση, καθώς η συναισθηματική σου εμπλοκή κάνει την κρίση σου θολή.

Στον οικονομικό τομέα δημιουργούνται τώρα κάποιες σημαντικές προοπτικές για αύξηση των εσόδων σου, όμως θα πρέπει να είσαι υπομονετικός/ή, μέχρι αυτές να μπορέσουν να εφαρμοστούν από τους ανωτέρους σου, διαφορετικά μπορεί να διακινδυνεύσεις την πιθανή θετική έκβαση που αναμένεται.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου, αλλά όχι παθητικός/ή. Φρόντισε λοιπόν, αυτό το μήνα να μην λαμβάνεις βεβιασμένες αποφάσεις σχετικά την καριέρα σου. Οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι μπορούν αυτό το διάστημα να λειτουργήσουν ιδιαίτερα βοηθητικά, κυρίως σ’ ό, τι αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης εκείνων που σε ανταγωνίζονται. Βλέπουν πιο καθαρά από σένα και καλό θα ήταν να ακούς τις συμβουλές τους.

Στον οικονομικό τομέα ο Φεβρουάριος σου προσφέρει απλόχερα σημαντικές ευκαιρίες. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση των ευκαιριών που σου παρουσιάζονται, διότι αν κάτι “στραβώσει” θα είναι αποτέλεσμα των κακών επιλογών ή/και χειρισμών σου.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, τόσο σε σχέση με τις αποφάσεις που λαμβάνεις, όσο και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις το εργασιακό σου περιβάλλον. Είσαι νευρικός/ή και παίρνεις βεβιασμένες αποφάσεις, οι οποίες ενδεχομένως να μη συμβαδίζουν με την πολιτική που έχει αποφασιστεί να ακολουθείται. Αυτό το μήνα έχεις εξαιρετικές πιθανότητες να αναγνωριστείς και να ξεχωρίσεις ανάμεσα στους πολλούς, όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ακολουθείς την πεπατημένη, αποφεύγοντας τους πολλούς αυτοσχεδιασμούς.

Στον οικονομικό τομέα έχεις κάποια χαρμόσυνα νέα που αφορούν στις οικονομικές σου απολαβές με προοπτική για μόνιμη ενσωμάτωση στο εισόδημά σου και είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου, το αν θα το καταφέρεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε αρκετά καλή φάση με μοναδική εξαίρεση τη δυσκολία στην επικοινωνία. Τις περισσότερες φορές οι παρεμβολές των φίλων, όσο καλοπροαίρετες και αν είναι, μεγεθύνουν αυτήν τη δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση αυτή δε διαρκεί πολύ, καθώς μετά οι φιλικές παρεμβάσεις μπορεί να είναι μόνο θετικές.

Αν είσαι δεσμευμένος/η διαπιστώνεις ότι η ψυχική σου σύνδεση με το ταίρι σου γίνεται ολοένα πιο βαθιά και ουσιαστική, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις και ότι έχεις βρει τον ιδανικό/την ιδανική σύντροφο για εσένα. Οι σκέψεις σου μπορεί να περιστρέφονται γύρω από το επόμενο βήμα στη σχέση σου, όποιο και αν είναι αυτό, ωστόσο ο Φεβρουάριος δεν είναι ο καταλληλότερος μήνας για την υλοποίησή τους.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι σε μία φάση κατά την οποία νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Αυτό το μοιράζεσαι με το φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται οι φίλοι σου να είναι αυτοί που θα σου γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, ωστόσο αυτός ο μήνας δεν είναι ιδανικός για να γνωρίσεις τον Ένα/τη Μία, συνεπώς μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Εσωτερική ταραχή και μικροφοβίες, που σας αλλάζουν τελείως την ψυχολογία. Βιώνεται διαφοροποιήσεις που φτάνουν στο σημείο να ενοχλούν το υποσυνείδητο σας και να κάνετε περίεργα σενάρια. Αυτό γίνεται επειδή ο κυρίαρχος σας πλανήτης, ο Πλούτωνας, βρίσκεται στον Αιγόκερω , δίνοντας την συγκεκριμένη φύση του ζωδίου, σε συνδυασμό με την ποιότητα του Σκορπιού.

Η όψη που γίνεται είναι σε ευνοϊκή θέση, οπότε δεν φοβόμαστε μια αρνητική αντίδραση, αλλά επειδή με αυτόν τον πλανήτη, δεν ξέρεις τι να περιμένεις, σε σημαντικές αποφάσεις, φροντίστε να έχετε κοντά σας πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης σας.  Από την άλλη με τον Ουρανό απέναντι σας, έστω κι αν είναι στις αρχικές μοίρες, δεν παύει να σας φέρνει μια αναστάτωση.

Ο Άρης φεύγει τελικά από το ζώδιο σας και θα αποχωρήσει εντελώς στις 3/1/2020 . Έτσι, με την αποχώρηση του, να είστε έτοιμοι να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στα σχέδια σας, χωρίς ταραχές, σαν να είστε έτοιμοι, για τα δυο επόμενα χρόνια της ζωής σας.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός απέναντι από το δεκαήμερο σας, φέρνει γρήγορες ή απροσδόκητες αλλαγές στη ζωή σας που θα μπορούσαν να σας κάνουν να αισθανθείτε στην άκρη μερικές φορές. Η σταθερότητα και η ασφάλεια ενδέχεται να είναι ελλιπείς. Η ένταση μπορεί να αυξηθεί λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων ή από άλλα άτομα να αλλάξουν τη συμπεριφορά ή τη στάση τους απέναντί σας. Το κλειδί για την αντιμετώπιση αυτής της διατάραξης της ενέργειας είναι η ανοικτά μυαλά και η προθυμία να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Στις 26 Δεκεμβρίου 2019 η έκλειψη Ηλίου, πρόκειται να σας ωφελήσει αρκετά. Η επιρροή της είναι έντονη πάνω σας. Ως προοπτική, φαίνεται  πως θα συνεχίσει την “καλή δουλειά”της κι ευτυχώς, είστε μέσα στους ωφελημένους. Προετοιμαστείτε για συναρπαστικά πράγματα.

15 Μαρτίου έως 10 Ιουλίου: Στο τετράγωνο του ο Κρόνος, γίνεται απαιτητικός, αλλά και απόλυτα δίκαιος, με όσους τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Και ομολογουμένως, οι Σκορπιοί, είναι άτομα με ισχυρή αντίληψη και σεβασμό.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου, γίνεται στα οικονομικά από άλλους, με αποτέλεσμα να έχετε μια αγωνία, για το τι μέλει γενέσθαι. Θα σας αγκαλιάσει-ευτυχώς-μια αυτοπεποίθηση, η οποία θα καταστεί θετική, για την αντιμετώπιση των θεμάτων σας. Μια αρσενική συμμαχία είναι ευνοϊκή αυτό το διάστημα, για εκκρεμότητες και αμοιβές.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας στη σύνοδο του  με τον Κρόνο ακριβώς στις 21 Δεκεμβρίου, φαινομενικά θα προκαλέσει αγωνία και στενοχώρια. Πρακτικά όμως, είναι ένα δίδυμο που αλληλοβοηθιέται στην καταξίωση. Απλώς μιλάει για περιορισμένη σπατάλη και αξιοποίηση οικονομικών πόρων.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(2 – 11 Νοεμβρίου) 

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η έκλειψη Σελήνης, γίνεται στον τρίτο σας οίκο. Αναφορικά, είναι ο οίκος των συγγενών, του δημοσίου, των επικοινωνιών, των μετακινήσεων. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, κάνοντας επαφές με ανθρώπους ισχυρούς και πλούσιους.

Όλο το χρόνο: Ο Ποσειδώνας, σε θετική για το ζώδιο σας όψη, χαρίζει ευαισθησία, διαίσθηση και φιλανθρωπία. Η πνευματική πορεία, θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευεργετική. Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει πως πρέπει να εγκαταλείψετε την υλική άνεση και την ασφάλεια σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας εδώ, θα διευκολύνει τις επαφές που θέλετε να κάνετε με σημαντικούς ανθρώπους. Η υγεία και η ζωτικότητα, δείχνει αρκετά καλή. Το διάστημα είναι αρκετά ευνοϊκό, να επικοινωνήσετε για θέματα συμφέροντος.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Στις  Ιουνίου, η έκλειψη Σελήνης, δεν είναι καλή για σχέσεις που δεν πάνε καλά, είναι όμως για όφελος, από άλλους. Κυρίως σε πράγματα αξίας. Η εξέλιξη μιας σχέσης, θα εξαρτηθεί από το αν έχει γερές βάσεις ή όχι.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Μπορείτε να ποντάρετε στην καλή σας τύχη, στις 5 Ιουλίου, στην έκλειψη της Σελήνης. Σημαντικές γνωριμίες θα μπουν στη ζωή σας, που θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο.

16 Σεπτέμβριος έως 27 Οκτώβρη: Ο Ποσειδώνας εξάγωνο Δίας δίνει τα φώτα του σε δημιουργίες και σε καλή σχέση με τα παιδιά-για όσους είναι γονείς. Παρουσιάζονται ευκαιρίες ανάπτυξης και μια τάση για βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(12 – 22 Νοεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας με την όψη εξαγώνου στο 10ήμερο σας, δείχνει να σας επηρεάζει ιδιαίτερα καλά και αποφασιστικά. Νοιώθετε δύναμη και ζωτικότητα. Αισθάνεστε πως μπορεί να τα βάλετε με πολλές και πολλούς. Αρκεί να είναι μόνο μια αίσθηση και να μη γίνει πραγματικότητα. Έντονες σχέσεις, με βαθιά αισθήματα που σας συνοδεύουν όλο αυτό το διάστημα, κι ακόμη περισσότερο.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Πάθος, όρεξη για ζωή, έρωτας, δουλειά.  Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου σας κάνει να θέλετε να κάνετε, όσα δεν είχατε μπορέσει έως τώρα.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου, μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη ζωή άλλων ανθρώπων. Τόση θα είναι η δύναμη σας και η ικανότητα σας.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας  με τον Πλούτωνα δίνει το τελευταίο “χτύπημα”στις 12 Νοεμβρίου. Συνήθως λένε, πως το τελευταίο “χτύπημα”του πλανήτη, καθορίζει την κατάσταση. Έτσι, προκύπτει το θετικό αποτέλεσμα για το δικό σας δεκαήμερο, με επιτυχία, ευημερία και τεράστια δύναμη.

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Ωροσκόπος Σκορπιός – Αναγέννηση

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Όσοι γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Σκορπιό, παρουσιάζουν αρκετή εμπειρία που περιλαμβάν ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αγγελική

…Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί. Όλα μπορούν να διορθωθούν όταν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις.

Αλεξάνδρα

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Είναι σε σένα;

Κριός Κριός δεν είναι ακριβώς ένα ανεπαίσθητο σημάδι. Αν ο τύπος σας είναι Κριός , περι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Όλα τα καλά, τελειώνουν καλά!!

Πρόσωπο με πρόσωπο.Σίγουρα μπορεί να σκεφτείτε ότι είναι ευκολότερο να στείλετε ένα κ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Αποβάλλοντας τα άγχος !

Πραγματικά δεν είναι εύκολο να αποβληθεί το άγχος, όσες συμβουλές και αν ακούσουμε. Δε ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u