Σκορπιός

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο

22 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Με το κοινωνικό σας προφίλ θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις επαγγελματικές σας υποθέσεις,  ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε και με την δημόσια εικόνα σας. Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, γεγονός που θα σας γεμίσει χαρά.

Ερωτικά

Μετά το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα καταφέρετε να δείτε και πάλι το αγαπημένο σας πρόσωπο. Τώρα τα προγράμματα και των δύο θα είναι πιο χαλαρά, άρα θα έχετε χρόνο για περισσότερη επαφή και αποφάσεις που θα αφορούν το άμεσο μέλλον. Τυχεροί στον έρωτα … θα είναι και οι εργένηδες που θα έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, από τον κοινωνικό τους περίγυρο.Αύριο

23 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην κοινωνική σας ζωή θα είστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο σήμερα τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα για εσάς μια και είστε από τους ανθρώπους που δεν αλλάζουν εύκολα τη γνώμη τους . Ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, θα υπερασπίζεστε τις απόψεις σας με ιδιαίτερο φανατισμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα είτε στον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό είτε στο μεταφορικό σας μέσο.

Ερωτικά

Δεν είστε εσείς από τα ζώδια, που θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε άπιστους και πολυπρόσωπους συντρόφους. Με την επήρεια της Σεληνιακής έκλειψης για λίγο ακόμη, σε όλα τα ζώδια…πιθανόν και να έχετε μια εμφάνιση, που θα πρέπει να την ζυγίσετε σωστά. Δεν είστε τώρα, για να κάνετε λάθη που μάλλον και πάλι στην ίδια απογοητευτική κατάσταση θα σας φέρουν. Οικονομικά θα πάτε καλύτερα από τον Φεβρουάριο!

Σκορπιός Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά    20/1 – 27/1/2019

Ιδιαίτερα απαιτητική θα είναι αυτή η εβδομάδα για  εσάς τους Σκορπιούς. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή σας τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να εξιδανικεύσετε τις προθέσεις των φίλων σας.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος- Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα θα σας ωθήσει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην δημόσια εικόνα σας. Αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να σπάσετε σχέσεις και συνεργασίες χρόνων. Ενώ, δεν θα διστάσετε να αλλάξετε και τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις σας. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα σας επιτρέψει να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις στο χώρο της εργασίας σας.
Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη σας υπόσχεται αφθονία. Την Τετάρτη ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό δεν θα αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας. Την Πέμπτη η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις.
Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας. Το Σάββατο η ενέργεια σας θα είναι αρκετά πεσμένη. Ενώ την Κυριακή το χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα χείλη σας.

Ερωτικά

Η καθημερινότητά σας μπορεί να είναι πυκνή, αλλά φέρνει πολλές σημαντικές και ευχάριστες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Οι προσωρινές απογοητεύσεις που μπορεί να έχετε μέσα στην εβδομάδα, δε θα σταθούν αρκετές για να σας πτοήσουν ή να βλάψουν ουσιαστικά τα αισθηματικά σας.

Οι δεσμευμένοι μπορεί να μπείτε στην εβδομάδα με κάπως “γκρίζα” διάθεση, όμως πολύ σύντομα το ξεπερνάτε και κάνετε ό, τι μπορείτε για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας, από δώρα μέχρι διασκεδάσεις και κοινές δραστηριότητες. Προσοχή στα έξοδα που κάνετε και αποφύγετε να επιδεικνύετε αυτά που δίνετε. Η πράξη μετράει, όχι τα χρήματα.

Οι αδέσμευτοι παρά τις αντιξοότητες της καθημερινότητας, δεν αποκλείεται να έρθει κάτι σταθερό και ουσιαστικό στη ζωή σας μέσα στο επόμενο διάστημα. Μπορεί οι εξελίξεις να μην είναι γρήγορες ή άμεσες, αλλά θα είναι σίγουρα σταθερές και θα οδηγήσουν σε μία στιβαρή και σοβαρή σχέση. 

Ιανουάριος 2019

Γενικά

Υπάρχει τεράστια κινητικότητα στην καθημερινότητά σας, γεγονός που μπορεί να σας φέρει αρκετό άγχος το οποίο θα δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε, τουλάχιστον μέσα στον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε στο μάτι ενός κυκλώνα εξελίξεων, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα στρεσογόνο, ωστόσο τα πράγματα ηρεμούν από τον επόμενο μήνα. Υπομονή!

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου]

Οικογένεια και δουλειά, σπίτι και καριέρα κονταροχτυπιούνται για την προσοχή σας κι εσείς βρίσκεστε στη μέση χωρίς να μπορείτε, προς το παρόν, να κάνετε πολλά πράγματα σε πρακτικό επίπεδο, πέρα από το να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μέχρι οι συνθήκες να επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε στην πράξη τη σύγκρουση αυτή.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν αναταραχές, όπως και στον οικογενειακό, και απαιτούν από εσάς ίσο χρόνο ενασχόλησης, προκειμένου να παραμείνουν λειτουργικοί. Πρέπει να βρείτε τρόπους να ισορροπήσετε τις ανάγκες τους, ώστε να αποφύγετε την ψυχική και σωματική εξάντληση, αν και προς αυτήν την κατεύθυνση αποτελέσματα θα δείτε από τον επόμενο μήνα.

Στον οικονομικό τομέα οφείλετε την όποια ισορροπία έχετε τώρα μέσα σας, αφού σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα έχετε να αντιμετωπίσετε αγχωτικά ζητήματα, ενώ τα οικονομικά σας είναι τα μόνα που παραμένουν σταθερά και δε χρειάζονται αυτό το έξτρα από την πλευρά σας.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου]

Όσο και να σας απασχολούν ταυτόχρονα οι διάφοροι τομείς της ζωής σας μέσα στον Ιανουάριο, εσείς επιλέγετε εκείνους στους οποίους θα επικεντρώσετε την προσοχή σας. Δεν αγχώνεστε ιδιαίτερα με την πολυεπίπεδη δραστηριότητα, αλλά είστε έτοιμοι να συγκρουστείτε αν κάποιος προσπαθήσει να σας αποπροσανατολίσει από το σημαντικότερο για εσάς στόχο (όποιος και αν είναι αυτός στην παρούσα φάση).

Στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται να δώσετε μεγάλη προσοχή, αλλά το κίνητρό σας, τουλάχιστον σε αυτήν την περίπτωση, δε θα είναι η καριέρα σας, αλλά η αύξηση των εσόδων σας. Παρ’ όλα αυτά, εργάζεστε στα όρια της εξάντλησης, ωστόσο πάντα βρίσκετε τρόπους να αναπληρώνετε την ενέργειά σας.

Στον οικονομικό τομέα έχετε την προοπτική να αυξήσετε πολύ και σημαντικά τα έσοδά σας μέσα στον Ιανουάριο, καθώς οι πλανητικές θέσεις σάς χαρίζουν πολλή τύχη. Θα περάσετε από διάφορες δυσκολίες, βέβαια, μέχρι να κατακτήσετε το στόχο σας, αλλά μόλις συμβεί αυτό, θα σας φανούν αμελητέες σε σχέση με το αποτέλεσμα.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου]

Η καθημερινότητά σας δέχεται αλλαγές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλοδεχούμενες ή δεν ξεκινούν από εσάς. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στο εξής: οι αλλαγές που μπορεί να ξεκινούν από εσάς, τελικά εκτρέπονται και παίρνουν εντελώς διαφορετική πορεία, την οποία εσείς πλέον δε θα μπορείτε να ελέγξετε. Προσοχή!

Στον επαγγελματικό τομέα όσες λιγότερες αλλαγές επιδιώξετε εσείς μέσα στον Ιανουάριο, τόσο το καλύτερο. Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε απαρέγκλιτα το πρόγραμμά σας και τη ρουτίνα που έχετε έως τώρα θεσπίσει, ώστε να μην έρθετε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Στον οικονομικό τομέα από την άλλη, όσες περισσότερες αλλαγές επιδιώξετε, τόσο το καλύτερο, κάτι που μπορεί να σας ξενίζει, αφού στα επαγγελματικά σας δε θα λειτουργήσει καθόλου μία τέτοια πορεία. Εργάζεστε σκληρά και σπαταλάτε πολύ και όσο ξαφνικά μπορεί να ξοδεύετε χρήμα, τόσο ξαφνικά θα το αναπληρώνετε.

Ερωτικά

Ο μήνας αυτός φέρνει κάτι παράδοξο μαζί του, ό, τι κι αν συμβαίνει στη ζωή σας, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, τα πάντα είναι όπως πρέπει! Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να βάλετε κι εσείς το χεράκι σας και σε κάποιες άλλες μπορεί να μη χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα.

Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί αγνοείτε υποχρεώσεις και προγράμματα, προκειμένου να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το/τη σύντροφό σας. Έχετε και οι δύο ανάγκη την ξεκούραση, αλλά κι ο ένας τον άλλο, έτσι καταφεύγετε σε αυθόρμητες ενέργειες που σας κάνουν να ξεφεύγετε από τη ρουτίνα και ισχυροποιούν το ρομαντισμό, αλλά και το πάθος ανάμεσά σας. Η σχέση σας βρίσκεται σε άνθιση και καταβάλλετε και οι δύο προσπάθειες, προκειμένου να διατηρηθεί το καλό κλίμα.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου διανύετε τη δική σας προσωπική άνοιξη, είτε υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στη ζωή σας, είτε όχι. Αυτό το μήνα προσηλώνεστε με πάθος με ό, τι κι αν καταπιαστείτε, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να νιώθετε σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως με ό, τι κι αν επιλέξετε να καταπιαστείτε θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις κι ευτυχισμένοι! Μη φοβηθείτε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, διότι αυτό το μήνα το σύμπαν συνωμοτεί για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωή σας!

1ο δεκαήμερο

[23 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Πολλές προκλήσεις θα έχεις να αντιμετωπίσεις, φίλε/η Σκορπιέ, αφού μέσα στον εργασιακό σου χώρο για το 2019 αναμένονται διαφωνίες, ανακατατάξεις, αλλαγές και όλα αυτά ενώ ο νέος χρόνος θα σε καλεί να λειτουργείς πάντα ψύχραιμα και ανεπηρέαστος/η από όσα συμβαίνουν γύρω σου. Το κλίμα αυτό θα κρατήσει αρκετούς μήνες, πιο συγκεκριμένα μέχρι τον Αύγουστο, οπότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για αποδείξεις σε όλους/ες και κυρίως στον εαυτό σου ότι είσαι φτιαγμένος/η για τα δύσκολα. Καθ’ όλη αυτήν τη διάρκεια της κρίσης, καλό είναι να αποφεύγεις να βρίσκεσαι σε διασταυρούμενα πυρά ή -ακόμα περισσότερο- σε προσωπικές διαφωνίες που μπορεί να έχεις με συνεργάτες ή εργοδότες. Δίνε πιο συχνά τόπο στην οργή, ώστε να βγεις αλώβητος/η μέχρι τον Αύγουστο. Ακόμα και αν θεωρείς δίκαιο και σωστό να παρεμβαίνεις για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου ή τα δικαιώματα άλλων, αντιστάσου σε αυτή σου τη σκέψη πάση θυσία. Δεν είναι καιρός για συγκρούσεις. Η πιο ασφαλής τακτική, τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο, είναι να εργάζεσαι σχεδόν στο παρασκήνιο, χωρίς να τραβάς πολλή προσοχή πάνω σου, ενώ ενδεχόμενες διαφωνίες, καλό θα ήταν να εκφραστούν από το Σεπτέμβριο και μετά.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες στις πρώτες μέρες του νέου έτους μπορεί να αντιμετωπίσετε πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητα της εργασίας σας, ωστόσο το κλίμα μεταβάλλεται σημαντικά το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού θα μπορείτε να βρίσκετε λύσεις πιο εύκολα απ’ όσο περιμένατε. Μάλιστα, οι λύσεις αυτές δεν αποτελούν μόνο πρόσκαιρες ανακουφίσεις βραχυπρόθεσμων προβλημάτων, αλλά λειτουργούν ταυτόχρονα και ως η βάση πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις περισσότερα και να επεκταθείς, ωστόσο είναι κριτικής σημασίας η όποια μετάβαση σε νέα ή τροποποιημένα δεδομένα να γίνει αργά, μεθοδικά και συστηματικά.

Αν είστε άνεργοι/ες έχετε μπροστά σας ένα μάλλον ανιαρό και ήπιο έτος, με λίγες ευκαιρίες οι οποίες μπορεί να μην είναι εξαιρετικές εκ πρώτης όψεως, αλλά θα σας προσφέρουν μια σιγουριά με πολλά περιθώρια ανέλιξης (τόσο από πλευράς στάτους, όσο και από οικονομικής πλευράς). Θα χρειαστεί να κοπιάσεις φέτος για να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα αυτήν την ανέλιξη μέσα στο 2019, αλλά αν δουλέψεις με τον τρόπο που έχεις συνηθίσει και μπορείς να δουλέψεις, τότε μιλάμε για  άμεση εξέλιξη εντός του νέου χρόνου. Το σημαντικό είναι να προσεγγίσεις την εκάστοτε εργασία χωρίς προκατάληψη, ώστε να μπορέσεις να δεις με αντικειμενικότητα το τι μπορεί να σου προσφέρει και τι όχι.


Οικονομικά

Αγαλλιάστε! Το 2019 είναι ένα έτος ιδιαίτερα θετικά κείμενο ως προς την οικονομική σου κατάσταση, αφού η εύνοια που θα δέχεσαι θα έχει ετήσια διάρκεια. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, με κάποιο συμπαντικά “μαγικό” τρόπο, θα βρίσκεις τις άκρες για να καλύπτεις τα όποια έξοδα και τις ζημιές. Ίσως, διατηρώντας πάντα το μέτρο, να ήταν καλό πού και πού να αξιοποιείς αυτήν την τύχη. Εκατομμυριούχος μπορεί να μη γίνεις (μπορεί και να γίνεις, ποιος ξέρεις) αλλά σίγουρα -και πάντα με μέτρο όπως είπαμε- μπορείς ελαφρώς να προκαλέσεις ελαφρά τη θεά τύχη. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, όμως, γιατί τότε η όποια εύνοια θα σε εγκαταλείψει. Συνακόλουθα, όσο έχεις, ξοδεύεις και λούζεις με δώρα τους αγαπημένους σου ανθρώπους, κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και γενικότερα χρησιμοποιείς την άνεσή σου για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Προσοχή στις υπερβολικές σπατάλες γιατί ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ξεμείνεις κάποιον μήνα και τότε τα πράγματα μπορεί πολύ γρήγορα να γίνουν δυσάρεστα.

Αισθηματικά

Φίλε/η Σκορπιέ, μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα; Γιατί σίγουρα νιώθεις έτοιμος/η γι’ αυτό! Θέλεις να αλλάξεις τρόπο ζωής, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι, και νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου βαθαίνουν με έναν τρόπο που θες να τα δεις να αντικατοπτρίζονται και στην αισθηματική σου ζωή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες ναι μεν νιώθεις την ανάγκη να περάσεις τη σχέση σου στο επόμενο επίπεδο (όποιο κι αν είναι αυτό), ωστόσο η κάπως…ατίθαση φύση σου μπορεί να σου γεννήσει ορισμένα ξεσπάσματα ανεξαρτησίας τα οποία σίγουρα θα δημιουργήσουν μία σύγχυση στο/στη σύντροφό σου, αφού στην πραγματικότητα θα στέλνεις ανάμικτα μηνύματα. Η ανάγκη σου να δεσμευτείς πιο σοβαρά αλλά και η ανάγκη σου για ελευθερία, ενδέχεται να σε φτάσει αρκετές φορές μέσα στο χρόνο στο χείλος του γκρεμού με το ταίρι σου, αλλά ταυτόχρονα η διακαής προσπάθειά σου να επενδύεις περισσότερα στη σχέση σου (χρόνο, παρουσία, στήριξη) θα είναι αυτή που θα σε σώζει κάθε φορά στο 90′! Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, συνιστάται για τα δίμηνα: Ιούλιος-Αύγουστος, Οκτώβριος-Νοέμβριος, οπότε και η ανάγκη σου για ανεξαρτησία θα χτυπήσει κόκκινο, και για να μην υπάρξουν απώλειες πρέπει να βρεις δραστηριότητες εκτόνωσης αυτής της τάσης σου.

Αν είστε αδέσμευτοι/ες έχετε την ανάγκη να μπείτε σε κάτι πιο σοβαρό, ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη έχετε να έχετε δίπλα σας ένα/μία σύντροφο που θα σας εξιτάρει πνευματικά και σωματικά και θα σας κάνει να νιώθετε ζωντανοί/ές από όλες τις απόψεις. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο θα γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε ξετρελάνει, θα ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που ψάχνεις για το 2019, ωστόσο δε θα έχει προοπτικές για κάτι μακροχρόνιο. Απόλαυσέ το όσο διαρκέσει και εστίασε σε όλα εκείνα που θα κερδίσεις, καθώς η διάρκεια δεν είναι πάντα αυτοσκοπός μιας σχέσης και φέτος θα το μάθεις καλά (και για καλό).

2ο δεκαήμερο

[2-11 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Η στασιμότητα που υπάρχει κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 στον επαγγελματικό σου τομέα σου προκαλεί μία ανησυχία, φοβούμενος/η πως το έτος θα είναι μέτριο για την καταξίωσή σου. Το πρόβλημα είναι πως μεταφράζεις τη σταθερότητα σε στασιμότητα, γιατί περί αυτού πρόκειται, σταθερότητα. Όλα όσα έχεις καταφέρει να κατακτήσεις μέχρι το τέλος 2018 παραμένουν ακέραια, ακλόνητα στο μεγαλύτερο μέρος του νέου έτους, δίνοντας σου τη δυνατότητα να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου και να οργανώσεις τις προτεραιότητές σου μέσα στο χώρο εργασίας. Έτσι προς το καλοκαίρι σε περιμένει μία μεγάλη και ηχηρή νίκη, η οποία αποτελούσε διακαή πόθο σου για πολύ καιρό. Δεν είναι μόνο υλική επιτυχία, αλλά και ηθική, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν αμφισβήτησαν τις δυνατότητές σου, αλλά κι εσύ ο/η ίδιος/α αμφέβαλες για τον εαυτό σου. Το σκηνικό αλλάζει πλήρως για σένα αυτό χρόνο, καθώς από ‘δω και πέρα τα πάντα είναι διαφορετικά. Γίνεσαι ο/η πιο δημοφιλής μέσα στη δουλειά, αλλά και το πιο αγαπημένο “παιδί” ανθρώπων κύρους. Απολαμβάνεις απεριόριστη εύνοια και δυσκολεύονται να σου χαλάσουν το χατίρι. Αυτό που πρέπει εσύ να προσέξεις είναι ηο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείς αυτή τη νέα προνομιούχο θέση για σένα, γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις για λίγο τη “μπάλα”. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να γίνεις πιο αλαζονικός/ή απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι, ανεξάρτητα με το ποια είναι η θέση τους και με την ίδια ευκολία που ανέβηκες, να ξαναπέσεις. Απόλαυσε το, αλλά με μέτρο…

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η είναι και για σένα ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έτος, όμως στη δική σου περίπτωση δε θα έρθει η αναγνώριση τόσο εύκολα. Πρέπει να εργαστείς σκληρά και να παλεύεις καθημερινά για την προσωπική σου καταξίωση, καθώς για τους ελεύθερους επαγγελματίες κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Αυτή είναι και η φιλοσοφία σου αυτό το χρόνο και δεν αφήνεις ούτε τον ελεύθερο χρόνο σου να πάει χαμένος. Δουλεύεις ακατάπαυστα και αποζημιώνεσαι συνεχώς για τον κόπο σου. Είναι πιθανό όμως να νιώσεις μία σωματική κατάπτωση νωρίς μέσα στο χρόνο από την πολύ δουλειά και είναι φυσιολογικό. Δε θα χαλάσει κι ο κόσμος αν ξεκουραστείς και λίγο. Ανακάλυψε τι είναι αυτό που σε ξεκουράζει και φρόντισε να το αξιοποιείς κάθε φορά που νιώθεις τα ενεργειακά σου αποθέματα να μειώνονται. Έχεις πολύ δουλειά μπροστά σου και πρέπει οι δυνάμεις σου να είναι στο 100% για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

Αν είσαι άνεργος/η δραστηριοποιείσαι πολύ κατά το πρώτο τετράμηνο του έτους. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι πολλές και δεν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις καμία ανεκμετάλλευτη. Καλά κάνεις, διότι ό, τι αξιόλογο μπορεί να σου προσφέρει του 2019 βρίσκεται εκεί, στο πρώτο τετράμηνο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα βρίσκεις δουλειά για το υπόλοιπο του χρόνου, απλώς κατά το ξεκίνημα μπορείς να βρεις δουλειά που να σε ικανοποιεί ηθικά και πρακτικά. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τη δουλειά σου, γι’ αυτό ανασκουμπώσου μέχρι τον Απρίλιο για να το κάνεις πραγματικότητα.


Οικονομικά

Λίγο το ότι εργάζεσαι πιο σκληρά από κάθε άλλη χρονιά, λίγο η στήριξη που λαμβάνεις από την οικογένειά σου, είτε είναι υλική, είτε ψυχολογική, λίγο που έχεις και την τύχη με το μέρος σου καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε πλήρη άνθιση. Αρκετές φορές θα απορήσεις και εσύ ο/η ίδιος/α πως βρίσκεσαι με πλεόνασμα στο τέλος κάθε μήνα, αλλά το σημαντικό είναι πως συμβαίνει. Αυτή η κατάσταση θα σε κάνει αρκετά σπάταλο/η αυτό το έτος, καθώς δεν έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τέτοια πλεονάσματα, αλλά μεταξύ μας τώρα, δε θέλεις και να μάθεις να τα διαχειρίζεσαι. Κακομαθαίνεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με εκπλήξεις και δώρα. Κάποιες από τις δαπάνες που θα κάνεις θα έχουν χρηστικό χαρακτήρα, ενώ κάποιες άλλες ηθικό. Η αλήθεια είναι ότι σου αρέσει να σκορπίζεις τα χρήματά σου και το ίδιο κάνεις και φέτος, βγάζοντας στην επιφάνεια την πολύ γενναιόδωρη φύση σου. Αφού αυτό σε γεμίζει, διασκέδασέ το!


Αισθηματικά

Ο αισθηματικός τομέας τραβάει μεγάλο μέρος της προσοχής, αλλά και του χρόνου το 2019. Γίνεσαι πιο ρομαντικός/ή, πιο σπάταλος/η, τόσο υλικά, όσο και συναισθηματικά, ενώ είσαι αποφασισμένος/η πως αυτό το έτος, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να μην μείνεις ούτε λεπτό κλεισμένος/η μέσα. Οι πυκνές μετακινήσεις, είτε πρόκειται για διασκέδαση, είτε για ταξίδια είναι το σήμα κατατεθέν σου για φέτος και δεν έχεις σκοπό να τις αρνηθείς για κανέναν/καμία. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τα χιλιόμετρα που κάνεις είναι δικό του πρόβλημα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η βγάζεις στην επιφάνεια τον πιο καλό, γλυκό και ρομαντικό σου εαυτό. Τα αισθήματά σου είναι ισχυρά και θες ο/η σύντροφός σου να το γνωρίζει. Δεν κρύβεις τίποτα μέσα σου και δεν επιτρέπεις στην αμφιβολία να μολύνει τη σχέση σου. Θέλεις και επιδιώκεις να περνάς πολύ χρόνο με το ταίρι σου το 2019 και φροντίζεις να μη βαριέστε ποτέ. Φυσικά δεν προσπαθείς μόνος/η σου, καθώς και το ταίρι σου κάνει ό, τι περνάει από το χέρι προκειμένου να παραμείνει η σχέση σας υγιής. Κάνετε πολλά χιλιόμετρα μαζί και φροντίζετε κάθε φορά να είναι και μία συναρπαστική εμπειρία και για τους δύο. Οι παντρεμένοι κατανοείτε το 2019 την έννοια του ευτυχισμένου γάμου, ενώ οι ανύπαντροι σκέφτεστε πως έχετε την ιδανική σχέση και θα θέλατε να κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν αποκλείεται να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας, όποιο κι αν είναι αυτό.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι έτοιμος/η για κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου, όμως υπό προϋποθέσεις. Θες να ζεις έντονα και να διασκεδάζεις, να ταξιδεύεις και γεμίζεις εμπειρίες. Κάτι που σημαίνει πως οι… σπιτόγατοι δε  χωράνε στη ζωή σου, τουλάχιστον για το 2019. Ο ιδανικός άνθρωπος για σένα είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του πολύ νωρίς μέσα στο χρόνο και μόλις τον συναντήσεις θα καταλάβεις πως είναι αυτός που χρειάζεσαι δίπλα σου. Η καθημερινότητα μαζί του μπορεί να είναι σαν ένα λούνα παρκ με συνεχείς και ευχάριστες εκπλήξεις. Δε θα αργήσεις να καταλάβεις πως θέλετε περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Μια μοιραία και ουσιαστική σχέση μπορεί να ξεκινήσει για σένα μέσα στο 2019, αρκεί να το θες πραγματικά.


3ο δεκαήμερο

[12-21 Νοεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Ο επαγγελματικός σου τομέας παρουσιάζει μία στασιμότητα κατά το πρώτο εξάμηνο, κάτι που δεν είναι απαραίτητα αρνητικό. Προετοιμάζονται σημαντικές αλλαγές στο χώρο εργασίας σου, οι οποίες δε θα είναι ευχάριστες. Δε σε επηρεάζουν άμεσα, αλλά το κλίμα που θα δημιουργηθεί από τον Αύγουστο και μετά θα είναι λίγο απογοητευτικό, καθώς κανείς δε θα είναι σύμφωνος με όσα διαδραματίζονται. Μην περιμένεις δράματα, απλώς περίργο κλίμα, το οποίο τακτικά θα σε κάνει να νιώθεις πως δε χωράς ή δε θες να βρίσκεσαι στο χώρο της δουλειάς σου. Φυσικά πρόκειται για αλλαγές για τις οποίες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να τις αποτρέψεις. Γι’ αυτό αποδέξου τες και προχώρα. Είναι η ώρα να αποδείξεις την αξία και τον επαγγελματισμό σου, ανθίζοντας ακόμα και μέσα σε δυσάρεστες συνθήκες.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η τότε υποδέχεσαι ένα αρκετά δραστήριο και δυναμικό έτος. Από την πρώτη κιόλας μέρα του χρόνου δουλεύεις, προκειμένου να εξασφαλίσεις την επιτυχία της επιχείρησής σου. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν προοπτικές να μετρήσεις σημαντικά κέρδη για το 2019, όμως τα υψηλά ενεργειακά σου επίπεδα σε κάνουν αρκετές φορές να υπερβάλλεις, με αποτέλεσμα να εξαντλείς τις δυνάμεις σου. Πρέπει να συνυπολογίσεις και τον παράγοντα “κούραση” κατά τον προγραμματισμό της πορείας σου. Φρόντισε να εξασφαλίζεις χρόνο για την πνευματική και σωματική σου ξεκούραση, διότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως αρκετά νωρίς μέσα στο έτος θα εκδηλώσεις σημάδια υπερκόπωσης, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την παραγωγικότητά σου και κατ’ επέκταση την πορεία της επιχείρησής σου.

Αν είσαι άνεργος/η φαίνεται πως το 2019 έλκεις και έλκεσαι από δουλειές που είναι εντελώς διαφορετικές απ’ ό, τι έκανες το περασμένο διάστημα. Δουλειές ελεύθερου ωραρίου φαίνεται πως μπαίνουν πρώτες στη λίστα σου, καθώς φέτος νιώθεις την ανάγκη να εργάζεσαι πιο ανεξάρτητα, συγκριτικά με άλλες χρονιές. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις τη δυνατότητα να εργαστείς και ενδεχομένως έχεις και την πολυτέλεια να επιλέξεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Αν, παρ’ όλα αυτά, για κάποιο λόγο η ελευθερία επιλογής είναι πιο περιορισμένη, φρόντισε με κάποιο τρόπο να την εντάξεις στον τρόπο που δουλεύεις. Θα σου κάνει πολύ καλό.


Οικονομικά

Αρκετά επικερδές το 2019, αλλά ταυτόχρονα και πολύ σπάταλο. Εργάζεσαι πολύ σκληρά το νέο έτος και ό, τι βγάζεις το αξίζεις μέχρι τελευταίου cent και το γνωρίζεις. Είναι επομένως απόλυτα λογικό να ξοδεύεις απεριόριστα τόσο για σένα, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάς. Μην αγχώνεσαι, δεν κινδυνεύεις όσο τηρείς σε ένα βαθμό το μέτρο. Προς το τέλος του χρόνου, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δίμηνο, “κρυφά” από σένα και εντελώς παρασκηνιακά γίνονται διεργασίες και ζυμώσεις για την αύξηση των εσόδων σου, κάτι που θα μάθεις στον κατάλληλο χρόνο και θα δεχτείς τόσο με χαρά, όσο και με έκπληξη. Μπορεί μια ξαφνική προαγωγή να σου χτυπήσει την πόρτα ή να γίνεις αποδέκτης μια αναπάντεχης κληρονομιάς. Σε κάθε περίπτωση, η αύξηση αυτή έρχεται ως επιβράβευση της αφοσίωσής σου στους διάφορους τομείς της ζωής σου, ακόμα και αν δεν έχει σχέση με αυτούς. Απόλαυσέ το και μην προσπαθείς να το εκλογικεύσεις.

 
Αισθηματικά

Το επίκεντρο της προσοχής σου στην καθημερινότητά σου δεν είναι άλλο από τα ζητήματα καρδιάς (συνηθισμένο άλλωστε για σένα, αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό για το νέο έτος), στα οποία αφοσιώνεσαι κάθε φορά που θες να αποσυμφορήσεις το στρες που σου προκαλούν άλλοι τομείς της ζωής σου, εστιάζοντας στη διασκεδαστική πλευρά του ερωτικού παιχνιδιού, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι/ες θα διαπιστώσετε πως αυτό το έτος θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Μάλιστα, το πιο αξιοσημείωτο από όλα είναι ότι με δική σου πρωτοβουλία “σκαλίζεις” ό, τι λάθος είχε συμβεί τους προηγούμενους μήνες -ακόμα και χρόνια- και κάνεις διορθωτικές κινήσεις ματ που θα βελτιώσουν και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σου, ενώ ταυτόχρονα το συναίσθημα θα είναι πιο δυνατό και θα εκφράζεται και από τις δύο πλευρές με ευκολία. Από την άλλη, το ταίρι σου μπορεί επίσης να ανατρέξει σε ορισμένα ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να τα ξαναφέρει στο φως και με τη βοήθειά σου να τα λύσει.

Οι αδέσμευτοι/ες εντάσσετε το φλερτ στην καθημερινότητά σας, τόσο που τελικά λίγες ημέρες μέσα στο 2019 δε θα φλερτάρετε. Αυτή σου η συνήθεια δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους με τους οποίους θα σε δέσουν σύντομες αλλά διασκεδαστικές βραχύβιες σχέσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από χαρά και μια τάση σπατάλης εκ μέρους σου,

ενώ μέσα από τη συνύπαρξή σου με τους ανθρώπους που θα γνωρίσεις, θα πάρεις πολύτιμα μαθήματα για το ερωτικό σύμπαν και το ποια θέλεις τελικά να είναι η θέση σου σε αυτό. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι φέτος πρόκειται να ζήσεις την ελευθερία στα καλύτερά της, χωρίς ασφυκτικές δεσμεύσεις, στις οποίες δε θα μπορούσες ούτως ή άλλως να ανταποκριθείς. Απόλαυσέ το! 

Προσωπικές ερωτικές προβλέψεις για παρόν και μέλλον!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμος και τρίτα πρόσωπα που επηρεάζουν τη σχέση σου. Επικοινώνησε με τους καλύτερους αστρολόγους και απάντησε σε ερωτήματα που σε βασανίζουν!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Σκορπιός

Oroskopos.tv

Γενικά

24/10 - 22/11

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και ανήκει στην κατηγορία των Σταθερών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι εσωστρεφείς και αρκετά συντηρητικοί. Είναι έντονα διαισθητικοί, είναι αρκετά συναισθηματικοί, έχουν πάθος και ένταση και παθιάζονται με ότι καταπιάνονται.

Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για το πάθος και την ένταση των συγκινήσεων τους, είναι κλειστοί χαρακτήρες και συνήθως σκέφτονται με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, από ότι οι άλλοι, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να τους καταλάβει.
Είναι έμπιστοι και ζουν τη ζωή με ένταση και πάθος. Πολλές φορές όμως δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάθη τους και γίνονται καταστροφικοί στον ίδιο τους τον εαυτό.

Σκορπιός : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Σκορπιός

In category Σκορπιός αστρολογία

Ένας άντρας με σύννεφα ομίχλης γύρω του. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα εν ...

Σκορπιός : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Σκορπιό

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Σκορπιό

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Ένας από τους πιο αποδοτικούς αλλά και επικίνδυνους εραστές θεωρείται ο Σκορπιός. ...

Oroskopos.tv

Σκορπιός: Σέξι, μυστικοπαθής και έντονος

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Σκορπιός, η μηχανή του σεξ. Σκορπιός, ο περιφρονημένος εραστής. Σκορπιός, ο όμορφος ...

Oroskopos.tv

Οι εμμονές ενός Σκορπιού

In category Αρθρογραφία Σκορπιός

Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίω ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Τζένη

Εμπιστεύσου σε μένα οτιδήποτε σε απασχολεί, ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να υπάρξει άμεσα λύση σε αυτό που σε προβληματίζει! Μην χάνεις άλλο χρόνο, προχώρησε στην ζωή σου!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ζώδια και Φλερτ

Κριός Ο Κριός είναι συνήθως εξωστρεφής και θα θέλει να σας ενημερώσει ότι είστε στο πα ...

Σχέσεις - Αγάπη

Αλλιώτικοι Έρωτες

Χρειάζονται και οι αλλιώτικοι έρωτες, τι να κάνουμε; Τα παρακάτω λόγια μπαίνουν σε σει ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γυναίκα

Η Γυναίκα είναι το θέμα των θεμάτων, το αίνιγμα των αινιγμάτων και το μυστήριο των μυστ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u