Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται πολλές συζητήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να συναντηθείτε με άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία έχετε να δείτε καιρό. Οι συζητήσεις που θα έχετε μαζί τους θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε ενώ τα νέα τους θα σας γεμίσουν χαρά.

Ερωτικά

Εσείς που ακονίζετε την γλώσσα σας, για να κάνετε τα παράπονα σας για πολλοστή φορά, καλύτερα να μην πείτε πολλά…παρά μόνο αυτά που θέλετε και πρέπει. Με έναν τόσο μπερδεμένο αστρολογικό ουρανό, πιθανόν και να υπάρξουν παρεξηγήσεις, που δύσκολα μετά θα καταφέρουν να λυθούν. Επιτυχίες θα συνεχίσει το ζώδιο σας, να φέρνει σε επάγγελμα και σπουδές.Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξεις τις ιδέες σας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Ωστόσο, εξαιτίας της παρουσίας του κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία , θα έχετε την τάση να καταναλώνετε άσκοπα την ενέργεια σας, καθώς θα αφήνετε τα πράγματα στην καλή τους τύχη. Ενώ, η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα πρωτότυπο σχέδιο σας.

Ερωτικά

Κάποιες ακόμη τωρινές καταστάσεις, σας συνδέουν με το παρελθόν και τον άνθρωπο που προσφάτως έχετε χωρίσει. Αυτό ίσως και κάτω από το  καλό επικοινωνιακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, να φέρει και κάποιες έμμεσες σκέψεις για επανασύνδεση. Με τον Ερμή να σας πλησιάζει, όλα είναι πιθανόν να συμβούν στο απρόβλεπτο ζώδιο σας. Οι δεσμευμένοι πρέπει να σκεφτούν από τώρα τα προγράμματα των εορτών!

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Ευχάριστες επιστροφές θα έχετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Τοξότες. Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να δείξετε τόσο στους φίλους όσο και στους συνεργάτες σας την πιο αυστηρή πλευρά του εαυτού σας, η οποία θα τους  ξαφνιάσει.
Την Δευτέρα η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις που αφορούν την υλοποίηση των σχεδίων σας.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Την Πέμπτη, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να  βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Το Σάββατο καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συζητήσεις με τα οικεία σας πρόσωπα ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.
Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας σχέδια.

Ερωτικά

Ευθύτητα, χιούμορ, αυθορμητισμός ή αλλιώς ο Τοξότης στα καλύτερά του. Καλώς ορίσατε! Χαιρόμαστε που σας έχουμε και πάλι κοντά μας. Μετά από έναν απαιτητικό μήνα, με εκκρεμότητες, ξαφνικές υποχρεώσεις και κάθε είδους αναποδιά, τώρα νιώθετε ότι ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και ο κόσμος είναι ευγνώμων για αυτό.

Οι δεσμευμένοι νιώθετε ξανά να βρίσκετε τους βαθύτερους δεσμούς που σας ενώνουν με το ταίρι σας, γεγονός που αναπτερώνει το ηθικό σας, καθώς η απαιτητική σας καθημερινότητα σάς είχε προκαλέσει ενοχές οι οποίες σας έκαναν δυσαρεστημένους (με τον εαυτό σας) και ως εκ τούτου δυσάρεστους. Οι μέρες που έπονται, όμως, είναι καλύτερες, με περισσότερη ενέργεια και αγάπη, αγάπη, αγάπη.

Οι αδέσμευτοι μην ανησυχείτε! Τώρα που ξαναβρήκατε τον παλιό καλό σας εαυτό, εξαργυρώστε την πηγαία και αστείρευτη -τελικά- γοητεία σας, ιδιαίτερα προς τα μέσα της εβδομάδας, οπότε οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για να γνωρίσετε νέο κόσμο. Αν, βέβαια, έχετε ήδη γνωρίσει ένα πρόσωπο με το οποίο σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τις κοινές σας προοπτικές,  αυτήν την εβδομάδα τίθενται οι βάσεις ώστε να το κάνετε.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Ο Δεκέμβριος πρόκειται να είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδος με κύριο χαρακτηριστικό την τύχη. Θα πρέπει όμως να είσαι σε επαγρύπνηση, προκειμένου να μη χάσεις κάποια ευκαιρία. Δε χρειάζεται να είσαι βιαστικός/ή, όταν καλείσαι να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να βλάψεις τις πιθανότητές σου.

1ο δεκαήμερο [22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Έχεις έναν εκνευρισμό αυτό το διάστημα, τον οποίο και μεταφέρεις στο περιβάλλον σου. Ιδιαίτερα το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν στην οικογένεια σε αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σου και ξεσπάς παντού.

Στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως υπάρχουν οι προδιαγραφές για την ανοδική πορεία της σταδιοδρομίας σου, όμως όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι κι εδώ, θα πρέπει να κινητοποιηθείς εσύ, προκειμένου να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Ίσως να χρειαστεί να ιδρώσεις, όμως να είσαι σίγουρος/η πως αξίζει τον κόπο.

Στον οικονομικό τομέα θα έχεις μεγάλες εκπλήξεις να περιμένεις. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο περισσότερο, όμως στο τέλος θα δικαιωθείς για την υπομονή σου. Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά το περασμένο διάστημα και μέσα στο Δεκέμβριο αναγνωρίζονται οι κόποι σου και επιβραβεύεται η δουλειά σου από ανθρώπους με ισχύ μέσα στο χώρο της εργασίας.

2ο δεκαήμερο [2-11 Δεκεμβρίου]

Τεινεις να καταλαβαίνεις άλλα από αυτά που ισχύουν, ενώ ταυτόχρονα εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου με έντονο τρόπο. Πριν να εκτονώσεις την ενέργεια που κρύβεις μέσα, βεβαιώσου ότι καταλαβαίνεις απόλυτα τους ανθρώπους γύρω σου.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει κακή επικοινωνία μέσα στο χώρο εργασίας με τους συνεργάτες/συναδέλφους, γεγονός που συχνά οδηγεί σε εντάσεις. Προσπάθησε να συγκρατήσεις το θυμό που νιώθεις, γιατί είναι εσωτερικός και δεν προκαλείτε, όπως αρχικά πίστεψες, από εξωγενής παράγοντες.

Στον οικονομικό τομέα μπορείς να περιμένεις κάποιο έξτρα ποσό το οποίο δεν αποκλείεται να ενσωματωθεί στις μηνιαίες απολαβές σου. Φρόντισε μόνο να κάνεις συνετή διαχείριση των χρημάτων σου.

3ο δεκαήμερο [12-21 Δεκεμβρίου]

Έχεις απίστευτη ενέργεια αυτό το μήνα και διάθεση να δεις φίλους και να διασκεδάσεις. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις και γιατί όχι να δημιουργήσεις και νέες.

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις ρίξει το βάρος γι’ αυτό το διάστημα, κάτι που σύντομα αλλάζει, καθώς στη δουλειά όλα βαίνουν καλώς. Δεν έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα λίγο πριν την έλευση των Χριστουγέννων. Αν μπορείς να πάρεις κάποια άδεια, έστω κι αν είναι για λίγες μέρες, δε θα ήταν κακή ιδέα. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση, αλλά και διασκέδαση.

Στον οικονομικό τομέα θα δεις σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα σε κάνουν να “ανασάνεις”. Δεδομένων των ημερών είναι πιθανό να σπαταλήσεις άσκοπα τα χρήματά σου. Πρόσεχε μόνο μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ερωτικά

Μπορεί να φταίνε οι γιορτές, μπορεί να είναι και κάτι άλλο που δεν έχει να κάνει με εξωγενείς παράγοντες, αλλά ο Δεκέμβριος έρχεται με εντάσεις για τον αισθηματικό τομέα. Μπορεί να φταίει η κοινωνική πίεση να είμαστε χαρούμενοι αυτές τις ημέρες ή μπορεί να χρειάζεται να γίνει μία συνολική ανασκόπηση της χρονιάς, όμως σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι ένας: να ανακτήσετε την εσωτερική σας ηρεμία με όποιο κόστος.

Οι δεσμευμένοι ενώ έχετε την ανάγκη να περάσετε με θαλπωρή τις γιορτές παρέα με το ταίρι σας, διαπιστώνετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε ασυνεννοησία και δυσκολία επικοινωνίας. Ίσως, όπως ήδη είπαμε, κάτι τέτοιο να προκύπτει αποκλειστικά από την κοινωνική πίεση των ημερών “να είναι όλα τέλεια”, και και κυρίως οι σχέσεις, ωστόσο θα πρέπει να συλλογιστείτε αν με την παρέλευση του Δεκεμβρίου τα ζητήματα αυτά θα παραμείνουν, άρα θα πρέπει να κάνετε μια επαναξιολόγηση της σχέσης σας.

Οι αδέσμευτοι από την άλλη, ενώ γενικά δεν φαίνεται να πιέζεστε ιδιαίτερα απο τις κοινωνικές επιταγές, τώρα νιώθετε εντονότερα από ποτέ τη μοναξιά που λίγο πολύ επηρεάζει τους πάντες τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε την παροδικότητα αυτού του συναισθήματος και το καταπολεμήσετε με το μοναδικά δοκιμασμένα αντίδοτα: τους φίλους και το φλερτ.

Το έτος 2018 θα έρθει για τους Τοξότες με ένα νέο επίπεδο ενέργειας που δεν είχαν δει εδώ και μερικά χρόνια. Οι απογοητεύσεις και τα προβλήματα που είχατε βιώσει τα τελευταία χρόνια τώρα εξαφανίζονται. Οι πλανητικές θέσεις είναι ευνοϊκές για να αισθανθείτε καλύτερα και να πάρετε πιο αξιόπιστες αποφάσεις για τη ζωή. Το μέλλον, αν και δεν είναι σίγουρο φαίνεται πιο φωτεινό. Θα υπάρξει συνολική πρόοδος σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συνεχίστε, υπάρχει φως στο τέλος της σήραγγας. Οι προοπτικές της σταδιοδρομίας των Τοξοτών φαίνεται καλή για το έτος αυτό. Είναι μια από τις καλύτερες περιόδους σε ολόκληρη τη ζωή σας για να προχωρήσετε με στυλ στην επαγγελματική σας καριέρα. Φέρτε τη δημιουργικότητά σας στο προσκήνιο και χειριστείτε επαγγελματικές δεσμεύσεις με ευκολία και αξιοπρέπεια. Η δράση μιλάει πιο δυνατά από τα λόγια, αφήστε την απόδοσή σας να μιλάει για εσάς προς τις αρχές και τα ανώτερα μέλη αυτήν την περίοδο. Η επιτυχία έρχεται με γρήγορους ρυθμούς φέτος. Είναι ένας καλός χρόνος για να οικοδομήσετε γέφυρες στις επαγγελματικές σχέσεις και να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τους «φράκτες» των επαγγελματικών σας σχέσεων. Ωστόσο, η ευαισθησία σας μπορεί να έρθει σε επαφή με την ανάπτυξη και την πρόοδό σας. Μην παρασυρθείτε από ψευδείς υποσχέσεις φέτος. Στη συνέχεια να είστε έτοιμοι να δώσετε ένα χέρι βοηθείας σε όσους έχουν ανάγκη στο χώρο εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια του έτους 2018, μερικές σημαντικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αυτό θα ανοίξει έναν δρόμο για μια πιο φωτεινή και πιο ευτυχισμένη ζωή. Θα υπάρχει μια αίσθηση ωριμότητας όσον αφορά τη συναισθηματική σας πλευρά. Μην παρορμηθείτε στη μετάβασή σας προς τον σύντροφό σας φέτος. Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν κάνετε σημαντικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα οι παρορμήσεις του νου και της καρδιάς θα ήταν δύσκολο να περιοριστούν αυτή την περίοδο. Μείνετε μακριά από ακαταμάχητες προσφορές στην αγάπη και το γάμο. Λάβετε μέτρα σύμφωνα με τη συνείδησή σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να υπαγορεύει τη ζωή σας και τις κινήσεις της. Είναι μια καλή εποχή για την ανάπτυξη και την αρμονία στην ερωτική ζωή αν είστε περισσότερο από πρόθυμοι να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα στον σύντροφο ή τον σύζυγό σας. Με αυτόν τον τρόπο πολλά σύννεφα μπορούν να διασκορπιστούν θετικά. Μερικοί από εσάς ίσως αισθάνονται ότι η αναζήτηση ενός ιδανικού συντρόφου διαρκεί περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Συνεχίστε να ψάχνετε. Ορισμένες ζωτικές συναντήσεις θα κάνουν μια δραστική αλλαγή στην αγάπη σας φέτος. Το επόμενο έτος προβλέπει πολλές αναπόφευκτες δαπάνες για τους Τοξότες. Παρά τις προσπάθειές σας να εξοικονομήσετε και να περιορίσετε τις δαπάνες, αυτά τα έξοδα έρχονται από το πουθενά. Βρείτε την αληθινή σας ισορροπία σε περιόδους οικονομικού ελλείμματος. Μην αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες όπως δάνεια και άλλα έξοδα για το επόμενο έτος. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας και κάντε έναν προϋπολογισμό που ταιριάζει στο πορτοφόλι σας. Είναι μια καλή στιγμή για να μείνετε μακριά από νομικές διαμάχες. Τηρήστε τις οικονομικές δεσμεύσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο, ίσως να μείνετε μακριά από οικονομικούς κινδύνους για το επόμενο έτος. Βάλτε όλη τη δύναμή σας για να αποθηκεύσετε, προσπαθήστε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση φέτος. Οι Τοξότες θα ήταν γεμάτοι με ενέργεια για το έτος 2018. Ωστόσο, κάποια αναταραχή στη ζωή σας μπορεί να επιβαρύνει σοβαρά τη γενική σας υγεία και τη νευρική σας δύναμη. Βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας, παρακολουθώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες αναψυχής. Θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις από τους φίλους και την οικογένεια ότι η γενική υγεία σας δεν θα είναι υπό σωστή παρακολούθηση αυτή τη σεζόν. Μετά τα μέσα του έτους, οι ντόπιοι καλούνται να δίνουν προσοχή στη διατροφή τους και να παραμείνουν σε μια φόρμα στη ζωή τους. Απαιτείται τώρα ένα αυξημένο επίπεδο δραστηριότητας. Μείνετε μακριά από το να είστε αδρανείς, να είστε πάντα κινητικοί και να δώσετε στον εαυτό σας μια ηθική ώθηση για το επόμενο έτος.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Oroskopos.tv

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Oroskopos.tv

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Oroskopos.tv

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Βάσω

Οι απαντήσεις που θα σου δώσω μέσα από την πρόβλεψη, θα είναι αυτές, που θα βιώσεις το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Της Αγάπης Μαχαιριά

Γιατί είναι τόσο μεγάλος ο πόνος της αγάπης; Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο να χά ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ζηλεύω, ζηλεύω, εσένα που αγαπάω και λατρεύω

Να σου πω πως δεν καταλαβαίνω το γιατί, ψέματα θα σου πω. Δεν είναι και περίεργο. Η αγάπη ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μόδα και μεταφυσική

Τι μυστήριο κρύβει η μόδα; Η λέξη μόδα είναι ιταλική και σημαίνει τρόπος. Την χρησιμοπο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!