Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαΐου 2019

Γενικά

Σε έντονους και γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια μέρα όπου δεν θα βαρεθείτε καθόλου καθώς θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αρκετές μετακινήσεις. Όμως, με τη βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή, θα έχετε την ευκαιρία την δουλειά να την συνδυάσετε με την διασκέδαση.

Ερωτικά

Με την τύχη να είναι με το μέρος σας, καταφέρνετε να κατακτήσετε ερωτικά, τον άνθρωπο που για εσάς ήταν ένας μεγάλος πόθος και σας δημιουργούσε μια ανυπέρβλητη επιθυμία να τον έχετε στην αγκαλιά σας. Επενδύετε προς το παρόν συναισθηματικά και οι προσδοκίες σας βρίσκουν το έδαφος να εκτονωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο, είστε διατεθειμένοι να χτίσετε μία σχέση που να έχει σοβαρότερη από αυτή κατάληξη, ή αν προσβλέπετε σε μια μελλοντική της επίσημη εξέλιξη. Εάν πάλι είστε σε μία μόνιμη σχέση και προσπαθείτε να την ανανεώσετε, ίσως να κάνετε κάποια βήματα, είτε να την επισημοποιήσετε, είτε να φροντίσετε για έναν απόγονο.Αύριο

25 Μαΐου 2019

Γενικά

Ο μόνος χαρακτηρισμός, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι βαρετή. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα έχετε την  ευκαιρία να δείτε φίλους και άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον και να περάσετε όμορφα. Ιδιαίτερα ευνοϊκή, θα είναι η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία, και για όσους ταξιδέψουν.

Ερωτικά

Μερικές φορές όταν ο ερωτικός σας σύντροφος δε σας κάνει κάποια χατίρια πεισματώνετε και κάνετε σα μικρά παιδιά. Σήμερα λοιπόν πιθανόν να διαφωνήσει μαζί σας, σχετικά με το πως θα σχεδιάσετε τη μέρα σας, ή να θελήσει να σας αποτρέψει τις τάσεις που θα έχετε να του θέτετε, θέματα ανεξαρτησίας. Μπορεί δε, να δείτε εκείνον να προβάλλει τέτοια ζητήματα, που ενώ όταν τα εκφράζετε εσείς το θεωρείτε αυτό, ότι πιο φυσιολογικό, ενώ όταν το ακούτε από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, σας χαλάει τη διάθεση. Σε κάποιους από εσάς, ίσως να ταξιδεύει το μυαλό τους σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε άλλη σχέση και πάραυτα τον θέλετε για εσάς.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   19/5 – 26/5/2019

Ιδιαίτερα χαρούμενοι, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Τοξότες.
Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα ρίξει  φως στην πιο μυστική σας  πλευρά. Βασικό της στόχος είναι να σας βάλει στην διαδικασία να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει ξεπεράσετε τους δισταγμούς και να εκφράσετε τις πιο κρυφές σας σκέψεις.
Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας  και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σας τον Δία, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας.
Ο ενθουσιασμός σας , σε συνδυασμό με την παιδικότητα σας, θα σας παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, ενώ ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τα συναισθήματα μπορεί να φαίνεται σε άλλους υπερβολικός.
Την Τρίτη, η είσοδος  του Ήλιου και του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο ευνοεί τις νέες σχέσεις και συνεργασίες,  ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία στις σχέσεις σας.
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της επαγγελματικής σας πορείας .
Την Πέμπτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα.
Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων.
Το Σάββατο η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον κυβερνήτη σας Δία θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων θα στρέψει την προσοχή σας στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας.

Ερωτικά

Ο κυβερνήτης των αισθηματικών σου, ο Άρης, βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτό κάνει την ερωτική σου ζωή να κινείται κάπως αργά και χωρίς θεαματικές εξελίξεις. Αν αξιοποιήσεις, όμως, τις περιστάσεις σε βάθος, θα εκπλαγείς από την ένταση που αναμένεται να γνωρίσουν τα αισθηματικά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η τόσο η δική σου κοινωνικότητα, όσο και του/της συντρόφου σου χτυπάει κόκκινο, κάτι που ανεβάζει στα ύψη τη διάθεσή σας, σε ατομικό επίπεδο αλλά και μέσα στη μεταξύ σας σχέση. Κρατήστε την καλή διάθεση ανεξάρτητη από την κοινωνική σας ζωή, ώστε να μην “ξεφουσκώσει” ο ενθουσιασμός σας όταν οι εξωτερικές δραστηριότητες περιοριστούν.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δε φαίνεται να είσαι έτοιμος/η να “αράξεις σε λιμάνι”, τουλάχιστον για την εβδομάδα που διανύουμε. Παρ’ όλα αυτά, ένα πρόσωπο το οποίο θα ασκήσει πάνω σου ιδιαίτερα έντονη έλξη, μπορεί να σε πείσει να προχωρήσεις περαιτέρω, έχε όμως κατά νου ότι δεν υπάρχουν προοπτικές για κάτι πιο μακροχρόνιο.

Μάϊος 2019

Γενικά

Ο Άρης διελαύνει από τον 7ο Οίκο σου (σχέσεις-συνεργασίες) και φέρνει μαζί του εντάσεις και κόντρες, είτε μιλάμε για προσωπικές σχέσεις, είτε για συνεργασίες, γεγονός που κορυφώνεται όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σου, Δίας, έρθει σε αντίθεση με τον Άρη. Εσύ καλείσαι να διαχειριστείς μία σχεδόν εμπρηστική κατάσταση με μαεστρία και να μην επιτρέψεις στις έντονες συνθήκες να σε επηρεάσουν, κάτι που δε θα είναι εύκολο ως έργο, αλλά οι ανεπτυγμένες πνευματικές σου δεξιότητες θα σε βγάλουν για ακόμα μια φορά ασπροπρόσωπο/η.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Είσαι αποφασισμένος/η να αναρριχηθείς όσο πιο ψηλά μπορείς και έχεις την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να το κάνεις. Οι πιθανότητές σου για επιτυχία είναι εξαιρετικές και ο Μάιος είναι η πιο κατάλληλη περίοδος ώστε να κινηθείς προς την ολοκλήρωση των σχεδίων σου.

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να επιτύχεις τους στόχους σου. Είναι σημαντικό να δώσεις βάρος στην ομαδικότητα και στη συναδελφικότητα, καθώς μόνο μέσα από κάτι ομαδικό φαίνεται ότι θα έρθει η πολυπόθητη αναγνώριση. Παρ’ όλο που η αξία σου αναγνωρίζεται άμεσα, η επιτυχία σου έχει μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη προοπτική.

Στον οικονομικό τομέα δέχεσαι μία ισχυρή εύνοια, η οποία έρχεται ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς σου και δε θα σταματήσει τώρα, αφού θα δημιουργήσει τις προδιαγραφές και για μελλοντική οικονομική επέκταση.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου]

Η οικογένειά σου παίζει καθοριστικά υποστηρικτικό ρόλο για τους στόχους σου αυτόν το μήνα, καθώς σου δίνει κίνητρα για να κινηθείς με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα προς τους στόχους σου. Βασίσου πάνω τους αλλά πάντα να θυμάσαι ότι για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να προχωρήσεις σε συγκεκριμένη δράση.

Στον επαγγελματικό τομέα τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, η δουλειά σου είναι τέτοια ώστε να απαιτούνται από εσένα τεράστια ποσά ενέργειας, τα οποία και διαθέτεις. Μάλιστα δε θα είναι λίγες οι φορές που θα χρειαστεί να πάρεις και δουλειά στο σπίτι, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες που έχεις πιο άρτια.

Στον οικονομικό τομέα κινείσαι μεθοδικά και λογικά ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δε βιάζεσαι για γρήγορα αποτελέσματα, αφού αυτό που σε ενδιαφέρει πραγματικά είναι να είσαι σίγουρος/η ότι θα επιτύχεις τον εκάστοτε στόχο που έχεις θέσει, κάτι που θα συμβεί αν συνεχίσεις έτσι.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου]

Εξαιρετική δραστηριοποίηση και επικερδής κοινωνικότητα είναι οι δύο βασικές συνισταμένες μέσα στον Μάιο για σένα. Οι σκέψεις σου μπορεί να είναι κάπως ταραχώδεις αυτό το διάστημα, αλλά η έντονη κοινωνικότητα και φυσική δραστηριότητά σου, σου αποσπούν την προσοχή από αυτό και σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα.

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις τρομερή σωματική ενέργεια, την οποία διοχετεύεις σε ένα μεγάλο βαθμό στη δουλειά σου, ωστόσο για να αντεπεξέλθεις σωστά και να έχει κάποιο αποτέλεσμα αυτό, θα πρέπει να βασιστείς στην ομαδική δουλειά.

Στον οικονομικό τομέα εργάζεσαι σκληρά, κάτι που μεταφράζεται με θετικό πρόσημο σε αριθμούς, ωστόσο δυσκολεύεσαι να αποταμιεύσεις καθώς όσο μεγαλύτερη η εισροή, τόσο μεγαλύτερη και η εκροή χρημάτων. Το πρώτο μισό του μήνα ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις ένα θέμα με την υπερβολική εκροή χρημάτων, αλλά στο δεύτερο μισό η κατάσταση εξομαλύνεται σημαντικά.

Ερωτικά

Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι αυτό το μήνα, κάτι που προκαλεί επικοινωνιακές ρωγμές ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε συνδέεστε ερωτικά, είτε όχι. Μην επιτρέπεις στην ανασφάλεια να σε ορίζει, αρκεί μόνο ένα μικρό “άνοιγμα”, μια μικρή αποκάλυψη αυτών που νιώθεις και η κατάσταση θα αλλάξει άρδην.

Αν είσαι δεσμευμένος/η στην αρχή του μήνα μπορεί τα πράγματα να είναι κάπως έντονα μεταξύ σας, αφού θα τραβάτε εκατέρωθεν συνεχώς μια διελκυστίνδα εξουσίας. Θα διεκδικείτε, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου, το πάνω χέρι της σχέσης, για να διαπιστώσετε και οι δύο ότι η συμπεριφορά αυτή είναι επιζήμια και ο στόχος ανούσιος. Προς τα μέσα του μήνα φαίνεται ότι το συνειδητοποιείτε, αλλά στο κλείσιμο του Μαΐου επιστρέφετε στις πρότερες λανθασμένες συμπεριφορές. Αλλάξτε πορεία όσο είναι ακόμα νωρίς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται ότι στον ορίζοντα όλο και κάτι υπάρχει. Μπορεί να είναι κάποιος/α που γνώρισες πρόσφατα ή κάποιος/α που επανεμφανίζεται από το παρελθόν σου. Στην αρχή τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως αβέβαια, αλλά στη συνέχεια του μήνα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρκετά και κάτι ξεκινάει μεταξύ σας.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Διευθετήσεις, νομιμοποιήσεις, ζητήματα ιεραρχιών θα είναι μερικά από τα βασικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά το πρώτο ήμισυ του 2019 στον επαγγελματικό σου τομέα μάλιστα για καλό, αφού είτε θα αναλάβεις πιο υπεύθυνο ρόλο, είτε θα τεθούν οι βάσεις για κάτι τέτοιο λίγο αργότερα. Αυτός, ακριβώς, είναι ο λόγος για τον οποίο θα τείνεις έντονα προς την τελειομανία αργότερα μέσα στο έτος, αφού η επιθυμία σου για ανάπτυξη και βελτίωση θα είναι απαράμιλλη, ενώ ταυτόχρονα θα απαιτείς από τον εαυτό σου ό, τι παραδίδεις να φέρει τη σφραγίδα σου και να είναι μοναδικό. Είναι καλό να τηρήσεις πιο μετριοπαθή στάση ως προς τη μοναδικότητα, βέβαια, καθώς αρκετές από τις ιδέες σου μπορεί να γίνουν αντιληπτές ως εξαιρετικά εκκεντρικές και ως εκ τούτου, ανεφάρμοστες. Μπορείς τώρα να στοχεύσεις και να επενδύσεις στην ανέλιξή σου, χωρίς αμφιβολία, ωστόσο είναι σημαντικό να το κάνεις σταδιακά και χωρίς μεγαλόστομες κορόνες, αν θες και οι υπόλοιποι να σε πάρουν στα σοβαρά.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος θα έχετε αξιοσημείωτη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα να αλλάξετε ριζικά ορισμένα πράγματα στην επιχείρησή σας, κυρίως ως προς τον εκσυγχρονισμό των δομών και των υπηρεσιών που παρέχονται. Η καινοτομία φαίνεται ότι αποτελεί κυρίαρχο στόχο σου για φέτος και στη ρεαλιστική της βάση μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα, ωστόσο πρέπει να έχεις τα μάτια και την αντίληψή σου ανοιχτά, ούτως ώστε να αναγνωρίσεις πότε μία ιδέα αγγίζει τα όρια της ουτοπίας και να την αφήσεις να φύγει (ιδιαίτερα αν μιλάμε για Ιούλιο-Αυγουστο και Οκτώβριο-Νοέμβριο), ίσως για να επιστρέψεις σε αυτήν σε πιο κατάλληλη φάση.

Αν είστε άνεργοι/ες μπορείτε να χαρείτε, όχι επειδή είστε άνεργοι/ες, αλλά γιατί φέτος οι προοπτικές να αλλάξει αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από αρκετές και ικανοποιητικές. Αυτό απαιτεί από σένα ιδιαίτερη εγρήγορση και ετοιμότητα, καθώς οι πιο αξιόλογες από τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου θα έχουν τη μορφή του ξαφνικού (και επικερδούς) και η γρήγορη ανταπόκρισή σου σε καθεμιά από αυτές θα καθορίσει το εργασιακό σου στάτους για τη χρονιά που μας έρχεται. Όσες ευκαιρίες απασχόλησης σού παρουσιαστούν στο τέλος του καλοκαιριού ή στο τέλος του φθινοπώρου θα είναι μεν ικανές να σε καλύψουν στις βασικές βιοτικές σου ανάγκες, ωστόσο δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές κέρδους με εκείνες που θα προκύψουν σε διαφορετικές φάσεις του έτους.


Οικονομικά

Μπορεί το 2019 να μπει κάπως διστακτικά, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, από τη μία δίνοντάς σου ενέσεις κερδών και από την άλλη φέρνοντας μικρές ζημιές, κάτι για το οποίο φυσικά δε φταίει το ίδιο το έτος αλλά η κακή σου διαχείριση και κυρίως η τάση σου για ανώφελες σπατάλες. Μη βιαστείς, όμως, να αποθαρρυνθείς, γιατί το δεύτερο εξάμηνο του 2019 θα είναι απλώς υπέροχο! Η τύχη σου θα είναι ασύλληπτη και κυρίως απρόσμενη, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ οι πηγές από τις οποίες θα προκύπτουν τα κέρδη σου θα είναι κυριολεκτικά μάννα εξ ουρανού. Η θεά τύχη θα σε ξαφνιάζει διαρκώς, αυτό μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές, αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε για το peak της χρονιάς αυτό θα είναι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, όπου αναμένεται μία κατακόρυφη αύξηση των εσόδων σου, χωρίς η πηγή να είναι απαραίτητα και αποκλειστικά η εργασία σου. Όποια και να είναι, φρόντισε να αξιοποιήσεις τα δώρα της!


Αισθηματικά

Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να περνάς καλά, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται στο αισθηματικό σου στάτους. Αυτό, απορρέει από μία βαθύτερη ανάγκη σου να εστιάσεις στον εαυτό σου φέτος, να αποτινάξεις από πάνω σου παλαιότερες συστολές (όχι ότι είχες και πολλές, αλλά όσες είχες) και να διασκεδάζεις με κάθε ευκαιρία. Αυτό μπορεί να στείλει ανάμικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να γίνει αντιληπτό ως καθαρός εγωισμός.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε πολλή ανάγκη την κοινωνικότητά σας, τους φίλους σας, τη ζωή σας σαν να ήσασταν ελεύθεροι/ες, κάτι που μάλλον θα διαταράξει τη σχέση σας, αν προσεγγίσετε την ανάγκη σας αυτή χωρίς ευαισθησία, ή πιο σωστά, χωρίς ευαισθησία για το ταίρι σας και με μια δόση εγωκεντρισμού. Φρόντισε να μιλάς περισσότερο με το/τη σύντροφό σου και να τον/την κάνεις να καταλάβει γιατί είναι σημαντικό για εσένα να έχεις την ξεχωριστή, ατομική σου ζωή. Καλό θα ήταν να τονίζεις ότι αυτή είναι μία προσωπική ανάγκη και δεν έχει καμία σχέση με το πώς περνάς εντός του δεσμού σου. Άνοιξε τα χαρτιά σου και μπορεί να εκπλαγείς από τις αντιδράσεις που θα εισπράξεις.

Οι αδέσμευτοι/ες έχετε βγει για κυνήγι, η αδρεναλίνη σας χτυπάει κόκκινο και ψάχνετε το επόμενο “θήραμά” σας. Η κοινωνικότητά σου τώρα βρίσκεται στα ύψη, καθώς το 2019 φροντίζει να σε βγάζει συχνά από το σπίτι, σε αναζήτηση βραχύβιων, αλλά έντονων, συγκινήσεων. Εσύ, από την άλλη, πάντα θα κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου εκείνη τη φωνούλα που θα σου λέει “τρέξε!” κάθε φορά που γνωρίζεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σε γοητεύσει, ώστε να διαφυλάξεις την πολύτιμη ελευθερία σου. Μήπως φέτος θα έπρεπε να σκεφτείς, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου;

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει σημαντική άνοδος και αναγνώριση για το 2019. Εργάζεσαι ακούραστα και δυναμικά, καθώς αυτό το χρόνο είσαι αποφασισμένος/η πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στους στόχους σου. Η αλήθεια είναι πως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους καταφέρνεις πράγματι να υλοποιήσεις ένα μέρος των στόχων σου ανεπηρέαστος/η και να χτίσεις μία εικόνα νικητή/τριας μέσα στο χώρο εργασίας. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν κατά το δεύτερο εξάμηνο, όπου απ’ ό, τι φαίνεται το περιβάλλον σου γίνεται έμμεσα εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου. Αυτό δε σημαίνει πως δε θέλουν να σε δουν να αναγνωρίζεσαι επαγγελματικά, αλλά τα ζητήματα που προκύπτουν, κυρίως μέσα στο σπίτι απαιτούν περισσότερο χρόνο από την προσοχή σου. Είναι καθαρά στη δική σου ευχέρεια το τι θα κάνεις. Όποια απόφαση και να πάρεις θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η πως έχει και κάποιες συνέπειες. Αν επιλέξεις να μοιράσεις το χρόνο σου θα πρέπει να περιμένεις την καθυστέρηση της υλοποίησης των στόχων σου, ενώ αν επιλέξεις να συνεχίσεις να να εργάζεσαι με την ίδια ένταση και να παραμελήσεις τα οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν είναι σχεδόν βέβαιο πως πρέπει να περιμένεις μικροεντάσεις και παράπονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση η καταξίωσή σου δεν αναστέλλεται, απλώς παρατείνεται από το φθινόπωρο του 2019, προς το χειμώνα. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί συναισθηματικά από αυτήν την κατάσταση και προπαντός μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια για ανελιχθείς επαγγελματικά, γιατί το 2019 σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, αρκεί να μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η από πολύ νωρίς μέσα στο έτος έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μεγάλες προκλήσεις, οι οποίες αντί να αποθαρρύνουν, σε πεισμώνουν και σε κάνουν να εργάζεσαι πιο σκληρά και μεθοδικά απ’ ό, τι πριν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξήσεις σημαντικά την παραγωγικότητά σου και κάθε μέρα που περνά να αλλάζεις πράγματα στην επιχείρησή σου ή τις υπηρεσίες, έως ότου υλοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου, οι οποίες μέχρι πρότεινως φάνταζαν αδύνατες. Δε φοβάσαι να ρισκάρει ή να επεκταθείς και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Τα κέρδη σου αυξάνονται σημαντικά, κάτι που σας κάνει να χαμογελάτε στο τέλος του χρόνου!

Αν είσαι άνεργος/η θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να βρεις εργαστείς αυτό το χρόνο, μπορεί να μην είναι αμέτρητες, όμως θα είναι καλές και κερδοφόρες. Πρέπει όμως κι εσύ να δραστηριοποιηθείς αρκετά νωρίς μέσα στο 2019 προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητές σου. Αυτός ο χρόνος δεν είναι σαν τους προηγούμενους, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και κυρίως δε φαίνεται να υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε σταματήσει φέτος, εκτός από τον εαυτό σου. Οπλίσου με δύναμη, υπομονή, ενέργεια και καλή θέληση και τότε θα δεις τι μπορεί να συμβεί όταν βάλεις κάτι πραγματικά στο μυαλό σου.

Οικονομικά

Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status. Εργάζεσαι ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου το 2019 και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις πληρωμές σου. Μάλιστα κερδίζεις και κάποια αύξηση των εισοδημάτων φέτος για την οποία όμως έχει χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά. Δεν έχει σημασία πόσο παλιός ή καινούργιος είσαι μέσα στη δουλειά, η εργατικότητά σου αναγνωρίζεται και ανταμείβεται. Αυτό βέβαια σε κάνει και πιο σπάταλο/η κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς είσαι πιο άνετα οικονομικά από τον περασμένο χρόνο και έχεις πλέον τη δυνατότητα να βελτιώσεις το βιωτικό σου επίπεδο, τόσο το δικό σου, όσο και των αγαπημένων σου προσώπων ή να αλλάξεις πράγματα μέσα στο σπίτι, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η καθημερινότητά σου. Φαίνεται πως δίνεις προτεραιότητα στις δαπάνες που αφορούν στο σπίτι και βάζεις σε 2η μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε σπαταλάς χρήματα για σένα. Το Ιούνιο, τον Ιούλιο, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές επιλογές που κάνεις, για παράδειγμα, εκείνα τα διαστήματα είναι εντελώς ακατάλληλα για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, επίσης αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με υπηρεσίες ή ιδρύματα, καλό θα ήταν να φροντίσεις να διευθετήσεις ή να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου πριν από αυτές τις περιόδους. Αν όμως είναι απαραίτητο να γίνει κάποια τέτοια συναλλαγή να είσαι διπλά προσεκτικός/ή στους όρους των συμβολαίων και αν δανείζεις εσύ μην το κάνεις χωρίς να λάβεις κάποιες εγγυήσεις, αφήνοντας απροστάτευτη τη δική σου περιουσία.


Αισθηματικά

Ο Τοξότης του 2ου δεκαημέρου έχει την τάση να προσεγγίζει τα αισθηματικά του ζητήματα αυτό το χρόνο σα μονάδα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η σε ενδιαφέρει πολύ αυτό που θες ή μάλλον σε ενδιαφέρει μόνο αυτό που θες… Σε μία ερωτική σχέση υπάρχουν δύο άνθρωποι, είτε πρόκειται για βραχύβια, είτε για μακροχρόνια σχέση. Όσο εσύ λοιπόν συμπεριφέρεσαι σα να είσαι μόνος/η σου μέσα σε μία τέτοια σχέση απαξιώνεις τα αισθήματα των ανθρώπων γύρω σου με αποτέλεσμα να τους πληγώνεις. Θα κάνεις κάτι για να το αλλάξεις;

Αν είσαι δεσμευμένος/η η στάση σου φέτος απέναντι στο/στη σύντροφό σου δεν είναι μια καινούργια συνθήκη. Όποτε νιώθεις πως καταπιέζεσαι αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σα να μην υπάρχει δεύτερο άτομο στη σχέση. Μια νέα συνθήκη λοιπόν για σένα είναι η αντίδραση του/της συντρόφου σου. Σε ξέρει και σε νοιάζεται, όμως οι ανοχές και οι αντοχές του/της έχουν εξαντληθεί. Είτε σου αρέσει, είτε όχι πρέπει να κάνεις μία ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, προκειμένου να γνωρίζει αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις για να ξέρει ακριβώς κι εκείνος/η για ποιο λόγο δείχνει κατανόηση. Αν δεν είσαι ξεκάθαρος/η απέναντί του/της είναι πολύ πιθανό από το δεύτερο τρίμηνο και μετά η σχέση σου να βρίσκεται σε μία συνεχή ταραχή και αστάθεια για την οποία δεν ευθύνεται κανένας άλλος παρά μόνο εσύ.

Αν είσαι αδέσμευτος/η για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν έχεις υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις που να σε περιορίζουν και να σε πνίγουν και έτσι επιλέγεις να συνεχίσεις το έτος σου. Δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και κρατάς στη ζωή σου ότι θέλεις και για όσο το θέλεις, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή είναι ίσως και η μόνη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις φέτος για την ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα των ανθρώπων που που επηρεάζονται από τις επιλογές σου. Αν είσαι από την αρχή ξεκάθαρος/η μαζί τους για το τι ακριβώς ζητάς σε ερωτικό επίπεδο αυτό το χρόνο ίσως να απέφευγες τα πολλά και μεγάλα δράματα. Δοκίμασέ το! 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 για την καριέρα σου είναι μία συνεχής μάχη, αγωνίζεσαι όχι για επιβίωση, αλλά για ανέλιξη. Δοκιμάζεις τις αντοχές και τα όρια σου στοχεύοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορείς. Διεκδικείς περισσότερο και κυρίως διεκδικείς όλα εκείνα που έχασες τον περασμένο χρόνο και τα παίρνεις πίσω. Η θέση σου, το status σου αλλάζει ριζικά αυτό το χρόνο μέσω της συνεχούς προσπάθειας για πρόοδο και άνοδο. Αυτό το έτος μπορείς να περιμένεις σημαντική αναγνώριση μέσα στο χώρο εργασίας, είτε με την αναβάθμιση του ρόλου σου, είτε των υποχρεώσεών σου, κάτι που θα συνδυαστεί και με την αύξηση των εισοδημάτων σου. Αναμφίβολα, αυτή είναι η ευκαιρία σου για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, κάτι όμως που θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Φρόντισε μόνο να υιοθετήσεις πιο ταπεινό προφίλ, καθώς είναι πιθανό να βγάλεις στην επιφάνεια τα πιο αυταρχικά και αλαζονικά σου ένστικτα. Μη ρισκάρεις την καριέρα σου για ένα καπρίτσιο, γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η από πολύ νωρίς μέσα στο έτος διαπιστώνεις πως η επιτυχία για φέτος κρύβεται στις αλλαγές. Έχεις ήδη ξεκινήσει να αλλάζεις κάποια πράγματα στον τρόπο λειτουργίας σου και συνειδητοποιείς πως ήταν αυτό που χρειαζόταν η επιχείρησή σου, προκειμένου να κινηθεί καλύτερα και ευκολότερο. Έτσι μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις, οι οποίες θεωρείς πως θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την επιτυχία σου. Η αλήθεια είναι πως το ένστικτο σου σε οδηγεί σωστά αυτό το χρόνο και όσο το ακούς θα καταγράφεις μόνο κέρδη. Μη φοβηθείς να βγεις έξω από τις γραμμές και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, γιατί φέτος είναι η χρονιά σου και η επιτυχία σου είναι δεδομένη.

Αν είσαι άνεργος/η αυτός ο χρόνος πρόκειται να είναι πολύ δραστήριος και προπαντός εργατικός. Οι δυνατότητες που απλώνονται μπροστά σου δεν είναι απλές δουλειές του “ποδαριού” τις οποίες κάνεις κατ’ ανάγκη. Δουλειές με προοπτικές και με κάποιο κύρος εμφανίζονται μπροστά σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις προλάβεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι έντονος και θα απαιτηθεί από σένα εγρήγορση και αμεσότητα, αλλά κυρίως θα πρέπει να έχεις την απόλυτη θέληση να είσαι εκεί που είσαι. Τηρουμένων αυτών, δεν αποκλείεται μάλιστα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα να βγεις πιο κερδισμένος/η απ’ όσο τολμούσες να φανταστείς.


Οικονομικά

Εργάζεσαι για να ξοδεύεις και ξοδεύεις για να εργάζεσαι… Αυτή είναι η εικόνα των οικονομικών σου αυτό το χρόνο. Η αλήθεια είναι πως με πολύ μεγάλη άνεση βγάζεις κέρδος και αυτό σε προκαλεί να γίνεις ακόμη πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι τον περασμένο χρόνο. Η ευζωία είναι ο στόχος σου και δεν έχεις την πρόθεση να κλαίγεσαι για τα λεφτά, ακόμα κι όταν βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Σπαταλάς πολύ χρήμα για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά για σένα και δεν το μετανιώνεις. Σου αρέσει να δίνεις και να μη ζητάς ανταλλάγματα. Το ίδιο λοιπόν κάνεις και φέτος σπαταλάς με την καρδιά σου και το ευχαριστιέσαι κι αν εσύ είσαι ευτυχισμένος/η με αυτό, τότε χαλάλι σου! Αυτό, βέβαια, πολύ συχνά σε αφήνει στον άσσο και το χειρότερο είναι ότι τότε δεν έχεις τις δυνατότητες που θα ήθελες, επομένως αν το 2019 μπορούσες  να πάρεις κάποια μαθήματα σε σχέση με τη φειδωλή διαχείριση, θα ήταν κέρδος.


Αισθηματικά

Όσο σπάταλος/η μπορείς να γίνεις φέτος οικονομικά, άλλο τόσο τσιγκούνης/α μπορείς να γίνεις συναισθηματικά. Καλώς ή κακώς είσαι από τους μεγαλύτερος εγωιστές ολόκληρου του ζωδιακού, κάποιες φορές το περιορίζεις, όμως κάποιες άλλες αφήνεις τον εγωισμό σου ελεύθερο, εστιάζοντας μόνο στον εαυτό σου. Μια τέτοια χρονιά είναι λοιπόν το 2019 για σένα είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Το “εγώ” μετράει περισσότερο από το “εμείς” και αδιαφορείς για το τι νιώθουν οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η χτίζεις αυτό το χρόνο ένα τείχος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, κάτι που καθιστά την επικοινωνία αδύνατη. Ενδέχεται να έχεις πιεστεί αρκετά τον περασμένο χρόνο και έως ένα βαθμό να δικαιολογείται η στάση σου, όμως το να κατηγορείς το/τη σύντροφό σου για εγωιστική συμπεριφορά λέγεται θράσος. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις λίγο περισσότερο με το ταίρι σου αυτό το έτος, γιατί σε διαβεβαιώ μπορεί να εκπλαγείς από την κατανόηση που προτίθεται να δείξει απέναντι στις ανάγκες σου, όμως μην τον/την απομονώνεις και απομακρύνεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να δημιουργήσεις ένα χάσμα που θα είναι δύσκολο να γεφυρωθεί αργότερα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις ένα ανάμεικτο έτος. Κάποιες στιγμές να λατρεύεις και θα απολαμβάνεις την ελευθερία σου, ενώ κάποιες άλλες θα υμνείς τη συντροφικότητα. Δεν είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις στο τι ακριβώς θες, γιατί δε συμβαίνει τίποτα λάθος μ’ εσένα. Όπως κάθε άνθρωπος, σ’ αρέσει να είσαι ελεύθερος/η και κάποιες φορές σ’ αρέσει να βρίσκεσαι σε σχέση. Όταν όμως μεταβαίνεις από τη μία κατάσταση στην άλλη καλό θα ήταν να ενημερώνεις και τους ανθρώπους γύρω για τις προθέσεις σου, γιατί είναι πιθανό αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ ως αυτονόητο, να μην το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γύρω σου. Είναι σημαντική η επιθυμία μας, όχι όμως όταν καταπατά τα συναισθήματα των άλλων, έτσι δεν είναι;

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Δήμητρα

Ίσως αυτή η εποχή να μην είναι η καλύτερη για εσένα, αλλά μέσα από την βοήθεια της γνώσης - πρόβλεψης, που θα σου προσφέρω, σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη την ζωή σου παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις και αξιοποιώντας τις κα ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση;

Το ζήτημα του βιαστικού σεξ δείχνει καλύτερα σε ένα επεισόδιο του “Sex and the City”, το ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς καταλαβαίνεις πως ένας/μία Αιγόκερως ενδιαφέρεται;

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και δεν θα ήταν πρέπον να παραλείψουμε τον σχολιασμό ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο κύκλος της Σελήνης

Ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια που έχει να κάνει εκείνος ο οποίος προσπαθεί να δώσει το ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u