Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Νοεμβρίου 2019

Γενικά

Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία: Αυτά χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα και εσύ, ως αιώνιος/α έφηβος/η, νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τη γη να γυρίσει. Αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αφού έχεις την απαραίτητη εύνοια σήμερα για να κάνεις όσα έχεις σκεφτεί.

Συμβουλή: Μην αφήσεις ενδεχόμενες σκοτεινές σκέψεις να ανακόψουν τη φόρα σου σήμερα, αφού τα μόνα εμπόδια που έχεις να αντιμετωπίσεις βρίσκονται μόνο στο μυαλό σου.

Ερωτικά

Εάν είστε με έναν άνθρωπο που νιώθετε περισσότερα πράγματα μαζί του, από όσες διαφορές κι αν υπάρχουν ανάμεσά σας, τότε θα χρειαστεί να σταματήσετε να του θυμίζετε εκείνα που σας ενοχλούν σε εκείνον, ή να μπείτε στη θέση του και να αναλογιστείτε, αν αυτά που σας ενοχλούν ουσιαστικά, μπορεί να κάνει κάποιες παρεμβάσεις για να τα διορθώσει. Αν πάλι από τη μεριά του σας ζήτησε να μην γκρινιάζετε συνεχώς, σεβαστείτε το, γιατί έχει αρχίσει να κουράζεται περισσότερο από όσο σας δείχνει. Οι αδέσμευτοι αρκεστείτε στο περιστασιακό φλερτ κυρίως.Αύριο

20 Νοεμβρίου 2019

Γενικά

Αισθάνεσαι πιο δημιουργικός/ή και παραγωγικός/ή από ποτέ και το αξιοποιείς στο μέγιστο. Είναι τόσο η μέρα, όσο και το διάστημα γενικότερα, κατάλληλα για να επεκταθείς και να αναρριχηθείς μέσα στο χώρο εργασίας σου και αρπάζεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Η αποδοτικότητα και η προσήλωσή σου κινούν το ενδιαφέρον σημαντικών προσώπων.

Ερωτικά

Διώξτε τα αρνητικά συναισθήματα από μέσα σας, τις σκέψεις που τείνουν να γίνουν ερωτικά απωθημένα και κάποια λόγια που τα πήρατε πολύ στα σοβαρά και προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο, αφού έτσι μπορεί να επηρεαστείτε τόσο, που να χαλάσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας για αιτίες που δεν ανήκουν στο σήμερα. Αν πάλι είστε μόνοι σας, βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, φτιάξτε τη διάθεσή σας μέσα από μια καλή συντροφιά. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο, με κάποιο άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου, να βρεθείτε από κοντά.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   17/11 – 24/11/2019

Έτοιμοι για δράση, λέει το εβδομαδιαίο  ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε από αυτή την εβδομάδα εσείς οι Τοξότες.

Την Κυριακή η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στο ξεκίνημα της ημέρας  η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να μεγεθύνει τους φόβους σας για το μέλλον των οικονομικών σας υποθέσεων. Ενώ στη συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις.

Την Δευτέρα η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

Την Τρίτη η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα εγκαινιάσει μια περίοδο προετοιμασίας για εσάς τους Τοξότες καθώς κατά τη διάρκεια της θα έχετε πολλές δράσεις στο παρασκήνιο, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια νέα ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Την Τετάρτη θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην δημόσια εικόνα σας.

Την Πέμπτη η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία ευνοεί τις μυστικές συμφωνίες .

Την Παρασκευή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει την νέα γενέθλια χρονιά σας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Το Σάββατο εξαιτίας των όψεων τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Πλούτωνα είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τόσο στον ερωτικό τομέα όσο σε ότι άλλο επιθυμείτε,  από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης  με τον ανάδρομο Ουρανό είναι πιθανό να φέρει σημαντικές αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.

Ερωτικά

Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη αυτήν την εβδομάδα, το ίδιο όμως και η διάθεση σου. Είσαι πολύ κοινωνικός/ή αυτό το διάστημα και αρκετά πρόθυμος/η να κάνεις τα πάντα για τραβήξεις την προσοχή του ατόμου του ενδιαφέροντός σου. Γιορτάζεις τη ζωή και τον έρωτα και φροντίζεις να οργανώσεις μια εντυπωσιακή φιέστα μόνο για δύο!

Αν είσαι δεσμευμένος/η, διανύεις μία περίοδο αναγέννησης την οποία εδώ και καιρό επιθυμούσατε και οι δύο. Η αλήθεια είναι πως η επικοινωνία μεταξύ σας το περασμένο διάστημα είχε κλονιστεί, όμως αυτήν την εβδομάδα κάνετε σημαντικές προσπάθειες και τα δύο μέρη, προκειμένου να τη βελτιώσετε. Κατανοείτε καλύτερα ο ένας τον άλλο πια, γεγονός που κάνει τη σχέση σου πιο λειτουργική και το “δέσιμό” σας πιο ισχυρό από ποτέ.

Αν είσαι αδέσμευτος/η, αισθάνεσαι πως έχεις βρει τον εαυτό σου και χάρη στην αυτοπεποίθηση που νιώθεις, εκπέμπεις έναν ακαταμάχητο μαγνητισμό. Το φλερτ είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι αυτή την εβδομάδα και φροντίζεις να μη λείπει από την καθημερινότητά σου. Δεν περιορίζεσαι όμως εκεί, καθώς τώρα νιώθεις έτοιμος/η και ασφαλής να ξεκινήσεις κάτι νέο και σταθερό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το κατάλληλο για σένα πρόσωπο και απλώς να του δώσεις την ευκαιρία να σε κερδίσει!

Νοέμβριος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή και η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό παρατείνουν για λίγο ακόμα την εσωστρέφεια που έχεις παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα. Το μόνο που αλλάζει είναι πως αυτή την εσωστρέφεια εσύ την κάνεις εποικοδομητική, κάνοντας κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου μία ουσιαστική ενδοσκόπηση, η οποία σε βοηθά να βρεις λύσεις για ζητήματα που αντιμετώπιζες στο παρελθόν.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Ένας ιδιαίτερα εργατικός μήνας για σένα, αρκετά παραγωγικός, όσο και αποτελεσματικός. Κάνε κράτει στις δυνάμεις σου γιατί αν συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς, οι πιθανότητες να φτάσεις στην εξάντληση είναι πάρα πολλές.

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις τη δύναμη, μέσω της ομαδικής εργασίας αυτόν το μήνα, να αυξήσεις το κύρος σου και να γίνεις ιδιαίτερα αγαπητός/ή ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και τους εργοδότες σου. Ωστόσο, απόφυγε τη δεσποτική και αυταρχική συμπεριφορά εντός του εργασιακού χώρου, γιατί μπορεί η στάση σου αυτή να σου φέρει ρήξη με όλους.

Στον οικονομικό τομέα ασχολείσαι με ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν, είτε αυτές σχετίζονται με δικές σου υποχρεώσεις ή υποχρεώσεις τρίτων. Διατήρησε πιο μετριοπαθή στάση στις συζητήσεις που κάνεις, καθώς ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου, μπορεί να βγεις χαμένος/η.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου]

Για σένα είναι πιο ήσυχος αυτός ο μήνας. Απολαμβάνεις αυτήν την ηρεμία που επικρατεί και ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου. Όλα πηγαίνουν όπως τα προγραμματίζεις και οι μόνες εκπλήξεις που σε περιμένουν αυτόν το μήνα είναι μόνο ευχάριστες.

Στον επαγγελματικό τομέα διανύεις ένα διάστημα αρκετά εποικοδομητικό, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό, αν κι εσύ κινητοποιηθείς. Μπορεί αυτήν την περίοδο να υλοποιήσεις τους στόχους σου, όσο αδύνατοι κι αν φαίνονται, θα πρέπει όμως, να εργαστείς επίμονα και μεθοδικά, προκειμένου να δεις τα όνειρά σου να υλοποιούνται. Είναι απαραίτητο, προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, να κινηθείς στον επαγγελματικό χώρο καθοδηγούμενος/η περισσότερο με το ένστικτο και λιγότερο με τη λογική.

Στον οικονομικό τομέα κερδίζεις κάποια έξτρα χρήματα, τα οποία θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να διαχειριστείς, διότι είναι πολύ πιθανό από τον ενθουσιασμό να παρασυρθείς σε άσκοπες σπατάλες.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου]

Τα οικονομικά σου πρωταγωνιστούν παντού και με κάθε τρόπο κατά το Νοέμβριο και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, καταφέρνεις να βρίσκεις τρόπους ώστε να λύσεις τα προβλήματά σου. Παρουσιάζεις μία αριστοτεχνική ψυχραιμία όταν διαχειρίζεσαι τέτοια ζητήματα και αυτός είναι ο λόγος που ξεπερνάς όλες τις δυσκολίες.

Στον επαγγελματικό τομέα κινείσαι με τρομερή εσωστρέφεια αλλά και με απίστευτη μεθοδικότητα προκειμένου να καταφέρεις να κερδίσεις αύξηση των εσόδων σου με το σπαθί σου. Δεν είναι τόσο το οικονομικό κομμάτι που σε απασχολεί, όσο η επέκταση του κύρους σου, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για σένα.

Στον οικονομικό τομέα εργάζεσαι πολύ και σκληρά ούτως ώστε να πετύχεις αύξηση τόσο των εσόδων σου, όσο και του κύρους σου. Μπορεί το δεύτερο να είναι σημαντικότερο για σένα, αλλά και τα οικονομικά σου θα σημειώσουν άνθιση, αρκεί να μην υιοθετήσεις αθέμιτες μεθόδους για να το πετύχεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Μπορεί η καθημερινότητά σου να έχει αποκτήσει πολύ ένταση και μία κινητικότητα που σε ενοχλεί, όμως ο αισθηματικός τομέας βαίνει καλώς, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα το μήνα. Από ‘κει πέρα εκδηλώνεις έναν εκνευρισμό, ο οποίος δε έχει σχέση με την αισθηματική σου ζωή, όμως έχεις την τάση να τον εκδηλώνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η διανύεις μία ανανεωτική περίοδο για τη σχέση σου και σε αυτό φαίνεται να συμφωνεί και το ταίρι σου. Όμως, αρκετά νωρίς μέσα στο μήνα είναι πιθανό να στρέψεις όλη σου την προσοχή σε άλλους τομείς της ζωής σου, εξαιτίας ανασφαλειών σου που βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτές οι εσωτερικές ανησυχίες που σε κατακλύζουν τώρα είναι ικανές να χαλάσουν όσα έχτιζες με το ταίρι σου το περασμένο διάστημα, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή και αυτό κάνεις. Είναι πιθανό να παρουσιαστεί κάτι στη ζωή σου που ακόμα κι αν το προσπαθούσες, δε θα ήταν εύκολο να αντισταθείς. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αφορά σε κάποιο πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις. Είναι πολύ σημαντικό να μην παραδοθείς αδιαπραγμάτευτα, αλλά και να μην περάσεις στο άλλο άκρο της πλήρους απομόνωσης και αποστασιοποίησης.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Διευθετήσεις, νομιμοποιήσεις, ζητήματα ιεραρχιών θα είναι μερικά από τα βασικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά το πρώτο ήμισυ του 2019 στον επαγγελματικό σου τομέα μάλιστα για καλό, αφού είτε θα αναλάβεις πιο υπεύθυνο ρόλο, είτε θα τεθούν οι βάσεις για κάτι τέτοιο λίγο αργότερα. Αυτός, ακριβώς, είναι ο λόγος για τον οποίο θα τείνεις έντονα προς την τελειομανία αργότερα μέσα στο έτος, αφού η επιθυμία σου για ανάπτυξη και βελτίωση θα είναι απαράμιλλη, ενώ ταυτόχρονα θα απαιτείς από τον εαυτό σου ό, τι παραδίδεις να φέρει τη σφραγίδα σου και να είναι μοναδικό. Είναι καλό να τηρήσεις πιο μετριοπαθή στάση ως προς τη μοναδικότητα, βέβαια, καθώς αρκετές από τις ιδέες σου μπορεί να γίνουν αντιληπτές ως εξαιρετικά εκκεντρικές και ως εκ τούτου, ανεφάρμοστες. Μπορείς τώρα να στοχεύσεις και να επενδύσεις στην ανέλιξή σου, χωρίς αμφιβολία, ωστόσο είναι σημαντικό να το κάνεις σταδιακά και χωρίς μεγαλόστομες κορόνες, αν θες και οι υπόλοιποι να σε πάρουν στα σοβαρά.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος θα έχετε αξιοσημείωτη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα να αλλάξετε ριζικά ορισμένα πράγματα στην επιχείρησή σας, κυρίως ως προς τον εκσυγχρονισμό των δομών και των υπηρεσιών που παρέχονται. Η καινοτομία φαίνεται ότι αποτελεί κυρίαρχο στόχο σου για φέτος και στη ρεαλιστική της βάση μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα, ωστόσο πρέπει να έχεις τα μάτια και την αντίληψή σου ανοιχτά, ούτως ώστε να αναγνωρίσεις πότε μία ιδέα αγγίζει τα όρια της ουτοπίας και να την αφήσεις να φύγει (ιδιαίτερα αν μιλάμε για Ιούλιο-Αυγουστο και Οκτώβριο-Νοέμβριο), ίσως για να επιστρέψεις σε αυτήν σε πιο κατάλληλη φάση.

Αν είστε άνεργοι/ες μπορείτε να χαρείτε, όχι επειδή είστε άνεργοι/ες, αλλά γιατί φέτος οι προοπτικές να αλλάξει αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από αρκετές και ικανοποιητικές. Αυτό απαιτεί από σένα ιδιαίτερη εγρήγορση και ετοιμότητα, καθώς οι πιο αξιόλογες από τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου θα έχουν τη μορφή του ξαφνικού (και επικερδούς) και η γρήγορη ανταπόκρισή σου σε καθεμιά από αυτές θα καθορίσει το εργασιακό σου στάτους για τη χρονιά που μας έρχεται. Όσες ευκαιρίες απασχόλησης σού παρουσιαστούν στο τέλος του καλοκαιριού ή στο τέλος του φθινοπώρου θα είναι μεν ικανές να σε καλύψουν στις βασικές βιοτικές σου ανάγκες, ωστόσο δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές κέρδους με εκείνες που θα προκύψουν σε διαφορετικές φάσεις του έτους.


Οικονομικά

Μπορεί το 2019 να μπει κάπως διστακτικά, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, από τη μία δίνοντάς σου ενέσεις κερδών και από την άλλη φέρνοντας μικρές ζημιές, κάτι για το οποίο φυσικά δε φταίει το ίδιο το έτος αλλά η κακή σου διαχείριση και κυρίως η τάση σου για ανώφελες σπατάλες. Μη βιαστείς, όμως, να αποθαρρυνθείς, γιατί το δεύτερο εξάμηνο του 2019 θα είναι απλώς υπέροχο! Η τύχη σου θα είναι ασύλληπτη και κυρίως απρόσμενη, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ οι πηγές από τις οποίες θα προκύπτουν τα κέρδη σου θα είναι κυριολεκτικά μάννα εξ ουρανού. Η θεά τύχη θα σε ξαφνιάζει διαρκώς, αυτό μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές, αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε για το peak της χρονιάς αυτό θα είναι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, όπου αναμένεται μία κατακόρυφη αύξηση των εσόδων σου, χωρίς η πηγή να είναι απαραίτητα και αποκλειστικά η εργασία σου. Όποια και να είναι, φρόντισε να αξιοποιήσεις τα δώρα της!


Αισθηματικά

Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να περνάς καλά, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται στο αισθηματικό σου στάτους. Αυτό, απορρέει από μία βαθύτερη ανάγκη σου να εστιάσεις στον εαυτό σου φέτος, να αποτινάξεις από πάνω σου παλαιότερες συστολές (όχι ότι είχες και πολλές, αλλά όσες είχες) και να διασκεδάζεις με κάθε ευκαιρία. Αυτό μπορεί να στείλει ανάμικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να γίνει αντιληπτό ως καθαρός εγωισμός.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε πολλή ανάγκη την κοινωνικότητά σας, τους φίλους σας, τη ζωή σας σαν να ήσασταν ελεύθεροι/ες, κάτι που μάλλον θα διαταράξει τη σχέση σας, αν προσεγγίσετε την ανάγκη σας αυτή χωρίς ευαισθησία, ή πιο σωστά, χωρίς ευαισθησία για το ταίρι σας και με μια δόση εγωκεντρισμού. Φρόντισε να μιλάς περισσότερο με το/τη σύντροφό σου και να τον/την κάνεις να καταλάβει γιατί είναι σημαντικό για εσένα να έχεις την ξεχωριστή, ατομική σου ζωή. Καλό θα ήταν να τονίζεις ότι αυτή είναι μία προσωπική ανάγκη και δεν έχει καμία σχέση με το πώς περνάς εντός του δεσμού σου. Άνοιξε τα χαρτιά σου και μπορεί να εκπλαγείς από τις αντιδράσεις που θα εισπράξεις.

Οι αδέσμευτοι/ες έχετε βγει για κυνήγι, η αδρεναλίνη σας χτυπάει κόκκινο και ψάχνετε το επόμενο “θήραμά” σας. Η κοινωνικότητά σου τώρα βρίσκεται στα ύψη, καθώς το 2019 φροντίζει να σε βγάζει συχνά από το σπίτι, σε αναζήτηση βραχύβιων, αλλά έντονων, συγκινήσεων. Εσύ, από την άλλη, πάντα θα κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου εκείνη τη φωνούλα που θα σου λέει “τρέξε!” κάθε φορά που γνωρίζεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σε γοητεύσει, ώστε να διαφυλάξεις την πολύτιμη ελευθερία σου. Μήπως φέτος θα έπρεπε να σκεφτείς, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου;

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει σημαντική άνοδος και αναγνώριση για το 2019. Εργάζεσαι ακούραστα και δυναμικά, καθώς αυτό το χρόνο είσαι αποφασισμένος/η πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στους στόχους σου. Η αλήθεια είναι πως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους καταφέρνεις πράγματι να υλοποιήσεις ένα μέρος των στόχων σου ανεπηρέαστος/η και να χτίσεις μία εικόνα νικητή/τριας μέσα στο χώρο εργασίας. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν κατά το δεύτερο εξάμηνο, όπου απ’ ό, τι φαίνεται το περιβάλλον σου γίνεται έμμεσα εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου. Αυτό δε σημαίνει πως δε θέλουν να σε δουν να αναγνωρίζεσαι επαγγελματικά, αλλά τα ζητήματα που προκύπτουν, κυρίως μέσα στο σπίτι απαιτούν περισσότερο χρόνο από την προσοχή σου. Είναι καθαρά στη δική σου ευχέρεια το τι θα κάνεις. Όποια απόφαση και να πάρεις θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η πως έχει και κάποιες συνέπειες. Αν επιλέξεις να μοιράσεις το χρόνο σου θα πρέπει να περιμένεις την καθυστέρηση της υλοποίησης των στόχων σου, ενώ αν επιλέξεις να συνεχίσεις να να εργάζεσαι με την ίδια ένταση και να παραμελήσεις τα οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν είναι σχεδόν βέβαιο πως πρέπει να περιμένεις μικροεντάσεις και παράπονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση η καταξίωσή σου δεν αναστέλλεται, απλώς παρατείνεται από το φθινόπωρο του 2019, προς το χειμώνα. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί συναισθηματικά από αυτήν την κατάσταση και προπαντός μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια για ανελιχθείς επαγγελματικά, γιατί το 2019 σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, αρκεί να μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η από πολύ νωρίς μέσα στο έτος έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μεγάλες προκλήσεις, οι οποίες αντί να αποθαρρύνουν, σε πεισμώνουν και σε κάνουν να εργάζεσαι πιο σκληρά και μεθοδικά απ’ ό, τι πριν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξήσεις σημαντικά την παραγωγικότητά σου και κάθε μέρα που περνά να αλλάζεις πράγματα στην επιχείρησή σου ή τις υπηρεσίες, έως ότου υλοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου, οι οποίες μέχρι πρότεινως φάνταζαν αδύνατες. Δε φοβάσαι να ρισκάρει ή να επεκταθείς και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Τα κέρδη σου αυξάνονται σημαντικά, κάτι που σας κάνει να χαμογελάτε στο τέλος του χρόνου!

Αν είσαι άνεργος/η θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να βρεις εργαστείς αυτό το χρόνο, μπορεί να μην είναι αμέτρητες, όμως θα είναι καλές και κερδοφόρες. Πρέπει όμως κι εσύ να δραστηριοποιηθείς αρκετά νωρίς μέσα στο 2019 προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητές σου. Αυτός ο χρόνος δεν είναι σαν τους προηγούμενους, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και κυρίως δε φαίνεται να υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε σταματήσει φέτος, εκτός από τον εαυτό σου. Οπλίσου με δύναμη, υπομονή, ενέργεια και καλή θέληση και τότε θα δεις τι μπορεί να συμβεί όταν βάλεις κάτι πραγματικά στο μυαλό σου.

Οικονομικά

Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status. Εργάζεσαι ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου το 2019 και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις πληρωμές σου. Μάλιστα κερδίζεις και κάποια αύξηση των εισοδημάτων φέτος για την οποία όμως έχει χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά. Δεν έχει σημασία πόσο παλιός ή καινούργιος είσαι μέσα στη δουλειά, η εργατικότητά σου αναγνωρίζεται και ανταμείβεται. Αυτό βέβαια σε κάνει και πιο σπάταλο/η κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς είσαι πιο άνετα οικονομικά από τον περασμένο χρόνο και έχεις πλέον τη δυνατότητα να βελτιώσεις το βιωτικό σου επίπεδο, τόσο το δικό σου, όσο και των αγαπημένων σου προσώπων ή να αλλάξεις πράγματα μέσα στο σπίτι, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η καθημερινότητά σου. Φαίνεται πως δίνεις προτεραιότητα στις δαπάνες που αφορούν στο σπίτι και βάζεις σε 2η μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε σπαταλάς χρήματα για σένα. Το Ιούνιο, τον Ιούλιο, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές επιλογές που κάνεις, για παράδειγμα, εκείνα τα διαστήματα είναι εντελώς ακατάλληλα για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, επίσης αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με υπηρεσίες ή ιδρύματα, καλό θα ήταν να φροντίσεις να διευθετήσεις ή να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου πριν από αυτές τις περιόδους. Αν όμως είναι απαραίτητο να γίνει κάποια τέτοια συναλλαγή να είσαι διπλά προσεκτικός/ή στους όρους των συμβολαίων και αν δανείζεις εσύ μην το κάνεις χωρίς να λάβεις κάποιες εγγυήσεις, αφήνοντας απροστάτευτη τη δική σου περιουσία.


Αισθηματικά

Ο Τοξότης του 2ου δεκαημέρου έχει την τάση να προσεγγίζει τα αισθηματικά του ζητήματα αυτό το χρόνο σα μονάδα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η σε ενδιαφέρει πολύ αυτό που θες ή μάλλον σε ενδιαφέρει μόνο αυτό που θες… Σε μία ερωτική σχέση υπάρχουν δύο άνθρωποι, είτε πρόκειται για βραχύβια, είτε για μακροχρόνια σχέση. Όσο εσύ λοιπόν συμπεριφέρεσαι σα να είσαι μόνος/η σου μέσα σε μία τέτοια σχέση απαξιώνεις τα αισθήματα των ανθρώπων γύρω σου με αποτέλεσμα να τους πληγώνεις. Θα κάνεις κάτι για να το αλλάξεις;

Αν είσαι δεσμευμένος/η η στάση σου φέτος απέναντι στο/στη σύντροφό σου δεν είναι μια καινούργια συνθήκη. Όποτε νιώθεις πως καταπιέζεσαι αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σα να μην υπάρχει δεύτερο άτομο στη σχέση. Μια νέα συνθήκη λοιπόν για σένα είναι η αντίδραση του/της συντρόφου σου. Σε ξέρει και σε νοιάζεται, όμως οι ανοχές και οι αντοχές του/της έχουν εξαντληθεί. Είτε σου αρέσει, είτε όχι πρέπει να κάνεις μία ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, προκειμένου να γνωρίζει αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις για να ξέρει ακριβώς κι εκείνος/η για ποιο λόγο δείχνει κατανόηση. Αν δεν είσαι ξεκάθαρος/η απέναντί του/της είναι πολύ πιθανό από το δεύτερο τρίμηνο και μετά η σχέση σου να βρίσκεται σε μία συνεχή ταραχή και αστάθεια για την οποία δεν ευθύνεται κανένας άλλος παρά μόνο εσύ.

Αν είσαι αδέσμευτος/η για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν έχεις υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις που να σε περιορίζουν και να σε πνίγουν και έτσι επιλέγεις να συνεχίσεις το έτος σου. Δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και κρατάς στη ζωή σου ότι θέλεις και για όσο το θέλεις, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή είναι ίσως και η μόνη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις φέτος για την ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα των ανθρώπων που που επηρεάζονται από τις επιλογές σου. Αν είσαι από την αρχή ξεκάθαρος/η μαζί τους για το τι ακριβώς ζητάς σε ερωτικό επίπεδο αυτό το χρόνο ίσως να απέφευγες τα πολλά και μεγάλα δράματα. Δοκίμασέ το! 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 για την καριέρα σου είναι μία συνεχής μάχη, αγωνίζεσαι όχι για επιβίωση, αλλά για ανέλιξη. Δοκιμάζεις τις αντοχές και τα όρια σου στοχεύοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορείς. Διεκδικείς περισσότερο και κυρίως διεκδικείς όλα εκείνα που έχασες τον περασμένο χρόνο και τα παίρνεις πίσω. Η θέση σου, το status σου αλλάζει ριζικά αυτό το χρόνο μέσω της συνεχούς προσπάθειας για πρόοδο και άνοδο. Αυτό το έτος μπορείς να περιμένεις σημαντική αναγνώριση μέσα στο χώρο εργασίας, είτε με την αναβάθμιση του ρόλου σου, είτε των υποχρεώσεών σου, κάτι που θα συνδυαστεί και με την αύξηση των εισοδημάτων σου. Αναμφίβολα, αυτή είναι η ευκαιρία σου για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, κάτι όμως που θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Φρόντισε μόνο να υιοθετήσεις πιο ταπεινό προφίλ, καθώς είναι πιθανό να βγάλεις στην επιφάνεια τα πιο αυταρχικά και αλαζονικά σου ένστικτα. Μη ρισκάρεις την καριέρα σου για ένα καπρίτσιο, γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η από πολύ νωρίς μέσα στο έτος διαπιστώνεις πως η επιτυχία για φέτος κρύβεται στις αλλαγές. Έχεις ήδη ξεκινήσει να αλλάζεις κάποια πράγματα στον τρόπο λειτουργίας σου και συνειδητοποιείς πως ήταν αυτό που χρειαζόταν η επιχείρησή σου, προκειμένου να κινηθεί καλύτερα και ευκολότερο. Έτσι μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις, οι οποίες θεωρείς πως θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την επιτυχία σου. Η αλήθεια είναι πως το ένστικτο σου σε οδηγεί σωστά αυτό το χρόνο και όσο το ακούς θα καταγράφεις μόνο κέρδη. Μη φοβηθείς να βγεις έξω από τις γραμμές και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, γιατί φέτος είναι η χρονιά σου και η επιτυχία σου είναι δεδομένη.

Αν είσαι άνεργος/η αυτός ο χρόνος πρόκειται να είναι πολύ δραστήριος και προπαντός εργατικός. Οι δυνατότητες που απλώνονται μπροστά σου δεν είναι απλές δουλειές του “ποδαριού” τις οποίες κάνεις κατ’ ανάγκη. Δουλειές με προοπτικές και με κάποιο κύρος εμφανίζονται μπροστά σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις προλάβεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι έντονος και θα απαιτηθεί από σένα εγρήγορση και αμεσότητα, αλλά κυρίως θα πρέπει να έχεις την απόλυτη θέληση να είσαι εκεί που είσαι. Τηρουμένων αυτών, δεν αποκλείεται μάλιστα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα να βγεις πιο κερδισμένος/η απ’ όσο τολμούσες να φανταστείς.


Οικονομικά

Εργάζεσαι για να ξοδεύεις και ξοδεύεις για να εργάζεσαι… Αυτή είναι η εικόνα των οικονομικών σου αυτό το χρόνο. Η αλήθεια είναι πως με πολύ μεγάλη άνεση βγάζεις κέρδος και αυτό σε προκαλεί να γίνεις ακόμη πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι τον περασμένο χρόνο. Η ευζωία είναι ο στόχος σου και δεν έχεις την πρόθεση να κλαίγεσαι για τα λεφτά, ακόμα κι όταν βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Σπαταλάς πολύ χρήμα για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά για σένα και δεν το μετανιώνεις. Σου αρέσει να δίνεις και να μη ζητάς ανταλλάγματα. Το ίδιο λοιπόν κάνεις και φέτος σπαταλάς με την καρδιά σου και το ευχαριστιέσαι κι αν εσύ είσαι ευτυχισμένος/η με αυτό, τότε χαλάλι σου! Αυτό, βέβαια, πολύ συχνά σε αφήνει στον άσσο και το χειρότερο είναι ότι τότε δεν έχεις τις δυνατότητες που θα ήθελες, επομένως αν το 2019 μπορούσες  να πάρεις κάποια μαθήματα σε σχέση με τη φειδωλή διαχείριση, θα ήταν κέρδος.


Αισθηματικά

Όσο σπάταλος/η μπορείς να γίνεις φέτος οικονομικά, άλλο τόσο τσιγκούνης/α μπορείς να γίνεις συναισθηματικά. Καλώς ή κακώς είσαι από τους μεγαλύτερος εγωιστές ολόκληρου του ζωδιακού, κάποιες φορές το περιορίζεις, όμως κάποιες άλλες αφήνεις τον εγωισμό σου ελεύθερο, εστιάζοντας μόνο στον εαυτό σου. Μια τέτοια χρονιά είναι λοιπόν το 2019 για σένα είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Το “εγώ” μετράει περισσότερο από το “εμείς” και αδιαφορείς για το τι νιώθουν οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η χτίζεις αυτό το χρόνο ένα τείχος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, κάτι που καθιστά την επικοινωνία αδύνατη. Ενδέχεται να έχεις πιεστεί αρκετά τον περασμένο χρόνο και έως ένα βαθμό να δικαιολογείται η στάση σου, όμως το να κατηγορείς το/τη σύντροφό σου για εγωιστική συμπεριφορά λέγεται θράσος. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις λίγο περισσότερο με το ταίρι σου αυτό το έτος, γιατί σε διαβεβαιώ μπορεί να εκπλαγείς από την κατανόηση που προτίθεται να δείξει απέναντι στις ανάγκες σου, όμως μην τον/την απομονώνεις και απομακρύνεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να δημιουργήσεις ένα χάσμα που θα είναι δύσκολο να γεφυρωθεί αργότερα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις ένα ανάμεικτο έτος. Κάποιες στιγμές να λατρεύεις και θα απολαμβάνεις την ελευθερία σου, ενώ κάποιες άλλες θα υμνείς τη συντροφικότητα. Δεν είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις στο τι ακριβώς θες, γιατί δε συμβαίνει τίποτα λάθος μ’ εσένα. Όπως κάθε άνθρωπος, σ’ αρέσει να είσαι ελεύθερος/η και κάποιες φορές σ’ αρέσει να βρίσκεσαι σε σχέση. Όταν όμως μεταβαίνεις από τη μία κατάσταση στην άλλη καλό θα ήταν να ενημερώνεις και τους ανθρώπους γύρω για τις προθέσεις σου, γιατί είναι πιθανό αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ ως αυτονόητο, να μην το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γύρω σου. Είναι σημαντική η επιθυμία μας, όχι όμως όταν καταπατά τα συναισθήματα των άλλων, έτσι δεν είναι;

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ...

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χριστίνα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Αθηνά

Εδώ και πολλά χρόνια συμβουλεύω και καθοδηγώ με επιτυχία πολύ κόσμο. Εμπιστεύσου σε μένα ότι δεν μπορείς αλλού. Είμαι εδώ για να σε ακούσω αλλά και για να σου βρω λύση σε ότι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαρείς την ζωή.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Ντύσου σωστά στο πρώτο ραντεβού

Όταν λέμε να ντυθείς σωστά, εννοούμε να δώσεις το σωστό σήμα. Ένα πρώτο ραντεβού είναι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν όταν οι άνδρες αρχίζουν το σεξ!!

Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν απολαμβάνει να απορριφθεί. Σε όλη την ιστορία, ο άντ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Άρτεμις: η σκοτεινή παρθένα !

Η Άρτεμις είναι μια δυνατή γυναικεία θεότητα. Θα μας απασχολήσει εδώ, γιατί οι ημέρες μ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u