Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

3 Ιουνίου 2020

Ένας φίλος ή συνεργάτης σας, μιλάει για σας με τα καλύτερα λόγια, απέναντι σε έναν άνθρωπο που θεωρείτε σημαντική την παρουσία του στη ζωή σας, ή επιθυμείτε μαζί του μια συνεργασία. Αυτό θα σας δώσει την πρόσβαση σε ένα χώρο που μέσα από κει θα μπορέσετε να προβάλλετε καλύτερα τον εαυτό σας, να ενισχύσετε την καλή έξωθεν μαρτυρία σας και να προωθήσετε στόχους ή φιλοδοξίες σας. Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε μεγαλύτερα κοινωνικά ανοίγματα.Αύριο

4 Ιουνίου 2020

Οργανώστε καλύτερα τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας και μην αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες που αν συσσωρευτούν θα σας αγχώνουν. Με πρακτικό πνεύμα και διάθεση να διερευνήσετε μία ευκαιρία που θα ενισχύσει το εισόδημά σας, ίσως να βάλετε σε εφαρμογή ένα ταλέντο ή μια δεξιότητά σας, καταφέρνοντας να βγάλετε χρήματα από αυτό. Καλή εποχή στο να στείλετε βιογραφικά, εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ή να αλλάξετε επάγγελμα.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   31/5 – 7/6/2020

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτή την εβδομάδα στραμμένα επάνω σας.

Την Κυριακή θα ασχοληθείτε με τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

Την Δευτέρα θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και εντάσεις τόσο στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας με αποτέλεσμα να επηρεάσει την ψυχολογία σας.

Την Τετάρτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον / την σύντροφο σας .

Την Πέμπτη θα δείξετε την πιο εσωστρεφή σας πλευρά.

Την Παρασκευή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους συναδέλφους σας, ενώ την ίδια ημέρα η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο  σας θα σας βάλει στην διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ριζικά, ενώ θα είναι η αφορμή για να φύγουν άνθρωποι από τη ζωή σας και να μπουν νέα πρόσωπα τους επόμενους μήνες.

Το Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι η αιτία ιδιαίτερα έντονων τσακωμών τόσο με συγγενικά σας πρόσωπα όσο και με τον/ την σύντροφο σας.

Ενώ την Κυριακή θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας . ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Τοξότες μου αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική και για εσάς και φέρνει εντάσεις αλλά και επιστροφές που πρέπει να διαχειριστείτε..Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπείτε σε μια συναισθηματική διαδικασία διαλόγου αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα γιατρευτούν οι πληγές ή θα τονιστούν περισσότερο…Σε κάθε περίπτωση να είστε επιφυλακτικοί ,να επανεξετάσετε αλλά να μην πάρετε αποφάσεις…

Οι δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε εντάσεις μέσα στο χώρο της οικογένειας είτε με τα παιδιά είτε για θέματα ερωτικά και θα πρέπει να είστε σε θέση να μείνετε ψύχραιμοι για να μπορέσετε να διαχειριστείτε την κατάσταση και να μην προκύψουν εντάσεις και τάση για χωρισμό…Η αλήθεια πάντως είναι ότι μπορεί να πάρετε μια απογοήτευση αφού φαίνεται ότι δεν καλύπτονται οι ανάγκες σας και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις…Μην το κάνετε όμως τώρα,αφήστε το για αργότερα..

Οι αδέσμευτοι ή έχετε μια μοιραία επιστροφή  ή έχετε μια επιστροφή που υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δενταιριάζουν οι ανάγκες σας…Είσαστε σε διάστημα που αμφιβάλλετε για το τι πρέπει να κάνετε κι όλο αυτό δημιουργεί ένταση και σ εσάς αλλά και στο ενδιαφέρον σας…Υπάρχει περίπτωση να είστε νευρικοί μέσα στο σπίτι και να μην σας χωράει ο τόπος..Επίσης ακόμη κι αν υπάρχει μια προσπάθεια να προσεγγίσετε το πρόσωπο αυτό φαίνεται ότι δεν ευνοούν οι καταστάσεις και πάλι απογοητεύεστε…Προσπαθήστε να χαλαρώσετε κι αφήστε τις σημαντικές κινήσεις γι αργότερα…

Ιούνιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Τοξότες μου αυτός ο μήνας για εσάς θα είναι σχετικά δύσκολος και θα απαιτήσει την προσοχή σας…Θα έχετε να αντιμετωπίσετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια αλλά και κάποιες αλλαγές σε εσάς και τις σχέσεις σας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε…Θα σας απασχολήσουν οικονομικά τρίτων που θα σας πιέσουν..Να έχετε υπομονή και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά για να αποφύγετε όσο μπορείτε τσακωμούς αλλά και κάποια ατυχηματάκια…

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Στον επαγγελματικό τομέα θα σας απασχολήσουν αρκετά κάποιες συνεργασίες που επιστρέφουν και ζητούν να συζητήσετε αλλά και να επεξεργαστείτε ξανά ενδεχόμενες συζητήσεις ή συμφωνίες που έχουν γίνει..Το σίγουρο είναι ότι θα πιεστείτε αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις τις οποίες θα κάνετε πράξη αργότερα..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά θα πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις που αφορούν τη δουλειά σας σε σχέση με οικονομικά τρίτων…Αυτή η περίοδος βοηθάει να διαπραγματευτείτε και να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα αλλά θα πιεστείτε…Μείνετε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά..

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το δεύτερο δεκαήμερο τώρα θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή σας και να μείνετε ψύχραιμοι σε ότι κι αν προκύψει…Η έκλειψη Σελήνης στις 05/06 σας επηρεάζει άμεσα και δημιουργεί εντάσεις και στα επαγγελματικά σας…Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις…Επανεξετάστε θέματα συνεργασιών αλλά μην πάρετε αποφάσεις στην παρούσα φάση..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά επίσης θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα που θα σας πιέσουν αφού θα προκύψουν κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσετε οπωσδήποτε…Μετά τα μέσα του μήνα θα υπάρξει μια ευκαιρία αναδιαπραγμάτευσης η οποία θα σας πιέσει αλλά τα καταφέρνετε…

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Κι εσείς του 3ου δεκαημέρου επηρεάζεστε δυσάρεστα στα επαγγελματικά σας…Θα έχετε να αντιμετωπίσετε εντάσεις με κάποιους συνεργάτες αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί σε εξαπατήσεις…Μην κάνετε συμφωνίες αυτό το διάστημα και μην εμπιστευτείτε λόγια και άτομα που δεν θα κρατήσουν τις συμφωνίες τους…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και στα οικονομικά θα επικρατήσει το ίδιο σκηνικό…Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί σε υποσχέσεις για  συνεργασίες και οικονομικές απολαβές…Επίσης να αποφύγετε να δράσετε παρορμητικά και να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις ή ακόμη και να μπείτε στη διαδικασία σύγκρουσης που μπορεί να αποφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα…

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 05/06 σας επηρεάζει στον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας όπου θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ 21/06 Σας επηρεάζει στον άξονα των οικονομικών σας  που θα πρέπει να τακτοποιηθεί και θα  πιεστείτε

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ερωτικά επίσης τα πράγματα θα είναι δυσάρεστα Τοξότες μου…Θα υπάρξουν βέβαια επιστροφές από το παρελθόν και θα υπάρξουν επαφές ερωτικές αλλά δεν είναι σίγουρο ότι στην παρούσα φάση θα έχετε και ευνοϊκά αποτελέσματα…Θα υπάρξει μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να διαχειριστείτε ακόμη και τα ελάχιστα θετικά που μπορεί να συμβούν…Προσέχετε τις αποφάσεις σας και τις κινήσεις σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε καυγάδες με το ταίρι σας γιατί στην παρούσα φάση αυτό μπορεί να είναι καθοριστικό..

Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές εντάσεις με το ταίρι σας ,θα επικρατεί και μια αναστάτωση μέσα στο σπίτι και θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας ακόμη κι αν ακούσετε λόγια άσχημα από το ταίρι σας…Επηρεάζεται ο άξονας των σχέσεών σας και μπορεί να νοιώσετε στενάχωρα γιατί νοιώθετε ότι κάτι αλλάζει και σε σας αλλά και στο ταίρι σας…Ότι κι αν προκύψει σκεφτείτε ότι είναι φάση και θα περάσει εκτός αν νομίζετε ότι όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει έχει κάνει τον κύκλο του..

Οι αδέσμευτοι συνεχίζετε να έχετε ερωτικές επιστροφές αλλά και συζητήσεις επί συζητήσεων με φίλους μήπως μπορέσουν να σας βοηθήσουν να διευκρινίσετε μέσα σας τι να διαλέξετε…Όσο και να προσπαθήσετε οι συνθήκες δεν ευνοούν τελικές αποφάσεις…Υπάρχει κι η περίπτωση να προκύψει ένα πάθος μέσα απ όλη αυτή την ένταση που θα επικρατεί αλλά μάλλον δεν θα μπορέσετε να το διαχειριστείτε και θα προκύψουν εντάσεις…Κάντε υπομονή γιατί από το τέλος του μήνα και μετά μπορεί να ευνοηθείτε στον ερωτικό τομέα και να μπορέσετε να διακρίνετε καλύτερα τι σας ταιριάζει και τι θα σας κάνει να νοιώσετε καλύτερα…

Έτος 2020

Ο Άρης θα κάνει την παρουσία του στο ζώδιο σας, από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου, και αυτό μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη ροή ενέργειας, από τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου. Δυναμικά λοιπόν ξεκινάει ο χρόνος, ο οποίος, καθώς φαίνεται, θα συνεχίσει κι έτσι.

Πρωτοβουλίες δυνατές, γεμάτες ζωντάνια και αποφασιστικότητα.  Μπορείτε να εστιάσετε στην εκκίνηση κάτι καινούργιου που εστιάζει, στα επόμενα 2 χρόνια της ζωής σας.

Μια έκλειψη Σελήνης, γίνεται στο ζώδιο σας στις 5 Ιουνίου και μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να δείτε την κορύφωση του κάτι που έχετε εργαστεί μακρά και σκληρά και να ανταποκριθείτε καλύτερα στα συναισθήματά σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας, σε όσους εμπιστεύεστε. Μια ηλιακή έκλειψη γίνεται πάνω σας  στις 14 Δεκεμβρίου και μπορείτε να τελειώσετε το έτος ενθουσιασμένοι για νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου)

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019, γίνεται στα οικονομικά σας. Θα δείτε να αλλάζουν θεαματικά, προσφέροντας νέες παροχές και πηγές εισοδήματος. Ας μην ξεχάσουμε τον παράγοντα τύχη, ο οποίος καθώς φαίνεται, “ξυπνά”κι αυτός.

1 – 19 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας,  σας δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την “επιθετική” και “ανταγωνιστική” ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αυξημένη λίμπιντο, κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αγάπη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε  σπουδαία πράγματα και θα τα καταφέρετε. Άσχετα αν άλλοι τομείς του ωροσκοπίου σας δεν κινούνται προς ώρας, αλλά η υπομονή και η αυτοπειθαρχία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο με αποκορύφωμα τις 21 Δεκεμβρίου φέρνει ευκαιρίες, ανάπτυξη και καλή τύχη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(3 – 12 Δεκεμβρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Κάτι αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, που έχει να κάνει με οικονομικές ευκαιρίες. Χρειάζεται ελιγμός που θα σας φέρει σημαντικές λύσεις.   Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου  σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους θρασύδειλους.

16 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας , δίνει την απαιτούμενη ενέργεια αλλά και το θάρρος, να φέρετε εις πέρας δύσκολες περιπτώσεις. Η ταχύτητα, η σπιρτάδα και η δύναμη σας, είναι το “τρίπτυχο”της επιτυχίας και διεκπεραίωσης των εκκρεμοτήτων.

Όλο το χρόνο: Με τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, χρειάζεται να είστε “ανοιχτομάτηδες”και πολύ προσεκτικοί, σε πιθανές συμφωνίες. Για την ασφάλεια σας, να έχετε κοντά σας, ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σας.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η 5η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη, 2 Δεκεμβρίου, είναι πιθανόν να φέρει ταραχές και αναστάτωση. Ανυπομονησία, ερωτική απογοήτευση και έλλειψη αυτοελέγχου, είναι τα τρία αρνητικά στοιχεία, που μπορεί να δώσουν συνέχεια στο πρόβλημα. Μόνο οι γερές σχέσεις, πρόκειται να επιβιώσουν.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, αλήθεια και αισιοδοξία. Μια πιο υποστηρικτική εσωτερική ζωή και αρμονικές σχέσεις καθιστούν ευκολότερη την επιτυχία στον εξωτερικό σας κόσμο. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, ομόλογα ή προσόδους.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 21 Δεκεμβρίου)

31 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας,  σας δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την “επιθετική” και “ανταγωνιστική” ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αυξημένη λίμπιντο, κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αγάπη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε τα σπουδαία πράγματα σε συνεργασίες και να πετύχετε. Σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι, βρίσκονται κάτω από αυτήν την επιρροή της έκλειψης. Υπομονή, σοφία και πειθαρχία, θα σας φέρουν στην σωστή κατάληξη.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ζωρζίν

Να θυμάσαι πως κάθε πρόβλημα έχει και μια λύση. Εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω τις λύσεις - απαντήσεις σε αυτά που σε βασανίζουν. Πάρε τις σωστές πληροφορίες, μέσα από την έγκυρη πρόβλεψη μου και προχώρησε στην ζωή σου για να αποκτήσ ...

Νεφέλη

Είμαι η Νεφέλη και εδώ περίπου και 20 χρόνια είμαι επαγγελματίας μέντιουμ. Έχω την τύχη να έχω μαθητεύσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ισπανία όπου εκεί πήρα την πρώτη μου μύηση. Η δυνατή μου ενόραση και το ισχυρό chaneling που ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Όταν δεν συμπαθείς τον φίλο του φίλου σου!!

Φέρτε ενισχύσεις. Όταν είστε αντιμέτωποι με την προοπτική να πρέπει να κάνετε παρέα με ...

Σχέσεις - Αγάπη

Αποδείξεις Αγάπης

Με μια νέα ματιά, μιας και όχι μόνον αρχίζει η εβδομάδα αλλά αρχίζει και η περίοδος που ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Λαβύρινθος !

Τι είναι ο μυστηριακός λαβύρινθο ; Είναι το οικοδόμημα που σχετίζεται με την ισορροπία ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u