Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαρτίου 2019

Γενικά

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες είστε εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, λειτουργεί προπαρασκευαστικά, αφού σας έχει βάλει στην διαδικασία να σχεδιάσετε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να επαναφέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων τα θέματα που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Εξετάστε με προσοχή τις προτάσεις που σας έχουν γίνει, και μην αφήνετε τα νεαρά άτομα της οικογένειας σας να σας επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν σας πιέζουν να βιαστείτε.

Ερωτικά

Σήμερα ίσως να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να βγεις με τον άνθρωπό σου έξω και να ακολουθήσεις την Άνοιξη. Κάνε το γιατί έχεις απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό από κοντά του. Εάν δεν είσαι σε σχέση, να θυμάσαι ότι το διάστημα αυτό, υπάρχει η περίπτωση να υπερεκτιμήσεις κάποιον άνθρωπο που σε φλερτάρει ή τον φλερτάρεις και να πέσει σε λάθος χέρια η καρδιά σου. Ναι έχεις ανάγκη να ερωτευτείς όσο ποτέ άλλοτε, όμως μην επενδύεις συναισθηματικά προς το παρόν.Αύριο

25 Μαρτίου 2019

Γενικά

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού σήμερα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και λαμπερούς, ενώ παράλληλα, θα γεμίσει και τα ενεργειακά σας αποθέματα. Έτσι από τη στιγμή που σήμερα νιώθετε δυνατοί, έχετε πολύ έντονα την επιθυμία να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμότητα είχατε αφήσει τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι, ότι  τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας μπορεί να μην είναι πρόθυμα να ανταποκριθούν στις επιθυμίες σας.

Ερωτικά

Ενώ κάτω από κανονικές συνθήκες εσύ θα ήθελες, η ερωτική σου ζωή να είναι ένα «ανέμελο» και «ανέφελο» κομμάτι στην καθημερινότητά σου, εντούτοις, το τελευταίο διάστημα, έρχονται θέματα στην επιφάνεια, που δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει ερωτικά, δεν είναι διατεθειμένος, να σου κάνει και πολλά χατίρια. Κι όσο εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να τον επαναπροσεγγίσεις, τόσο η δική του στάση σου δημιουργεί απογοήτευση. Πιθανόν καθώς σκέφτεσαι τον τρόπο που τον αντιμετώπισες στο παρελθόν, να διαπιστώνεις ότι δεν του έδινες την ίδια σημασία που έδειχνε εκείνος στα «θέλω» σου.  Ίσως και κάποιες στιγμές θεωρώντας ότι τα πράγματα στην πορεία αυτής της σχέσης πάνε «στρωτά», να άφησες χώρο να εμπλακούν και τρίτα πρόσωπα.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   24/3 – 31/3/2019

Το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας λέει ότι αυτή την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα όχι μόνο οι οικογενειακές αλλά και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, λειτουργεί προπαρασκευαστικά, αφού σας έχει βάλει στην διαδικασία να σχεδιάσετε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.
Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να επαναφέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων τα θέματα που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Εξετάστε με προσοχή τις προτάσεις που σας έχουν γίνει, και μην αφήνετε τα νεαρά άτομα της οικογένειας σας να σας επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν σας πιέζουν να βιαστείτε.
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και λαμπερούς, ενώ παράλληλα, θα γεμίσει και τα ενεργειακά σας αποθέματα. Έτσι από τη στιγμή που σήμερα νιώθετε δυνατοί, έχετε πολύ έντονα την επιθυμία να τακτοποιήσετε ότι εκκρεμότητα είχατε αφήσει τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι, ότι  τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας μπορεί να μην είναι πρόθυμα να ανταποκριθούν στις επιθυμίες σας.
Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων,  υπόσχεται να επαναφέρει την ηρεμία στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δώσει μια ευχάριστη πινελιά στην καθημερινή σας ζωή.
Την Πέμπτη ο Ερμής θα ολοκληρώσει  την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Την  Παρασκευή είναι πιθανό να είστε κτητικοί απέναντι σε ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας.
Το Σάββατο η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων,  ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στο Διδύμων θα ανεβάσει τους τόνους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ερωτικά

Έχετε μία ενστικτώδη ανάγκη να ζήσετε έντονα αυτήν την εβδομάδα, απολαμβάνοντας τη συντροφιά του προσώπου του ενδιαφέροντός σας, όμως προκύπτουν ζητήματα μέσα στο χώρο του σπιτιού, τα οποία σας απορροφούν και δε σας επιτρέπουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Πριν βιαστείτε να εκβιάσετε την υλοποίηση των σχεδίων σας, μιλήστε με το άτομο του ενδιαφέροντός σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση με τη δική σας και παραμελείτε τα οικογενειακά ζητήματα χωρίς λόγο.

Οι δεσμευμένοι ασχολείστε λιγότερο με τη σχέση σας και περισσότερο με τα ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας. Δεν είναι 100% δικό σας το φταίξιμο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν οφείλετε να ασχοληθείτε. Μία παρορμητική και απρογραμμάτιστη κίνηση που θα σας φέρει κοντά, έστω και για λίγο με το/τη σύντροφό σας, μπορεί να καλύψει ικανοποιητικά τις ανάγκες και των δύο, τουλάχιστον γι’ αυτή την εβδομάδα.

Οι αδέσμευτοι θέλετε να κάνετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, όμως τα πάντα σας φαίνονται ίδια και κουραστικά. Έτσι καταφεύγετε στο πολυαγαπημένο σας φλερτ που σας υπενθυμίζει πως δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο, υπάρχουν κι άλλα χρώματα που ικανοποιούν την περιέργεια σας και το κυριότερο πολεμούν την ανία σας.

Μάρτιος 2019

Γενικά

Φίλοι και οικογένεια θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα στηρίγματά σας μέσα στο Μάρτιο, αφού είναι εκεί τόσο για τα εύκολα, όσο και για τα δύσκολα. Νιώθετε μεγάλη ασφάλεια με το να τους συμβουλεύεστε, κάτι που θα σας βγει σε καλό καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Ο λόγος που μπορεί να απομονωθείτε από τους οικείους σας κατά το Μάρτιο, είναι ως επί το πλείστον τα επαγγελματικά σας. Για κάποιο λόγο σάς έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως για να προχωρήσουν τα εργασιακά σας ζητήματα, πρέπει να τα “προστατεύσετε” από τα πολλά μάτια. Ωστόσο, αν θέλετε να πετύχετε ΚΑΙ να προστατεύσετε τα σχέδιά σας, προτιμήστε να το κάνετε μόνο από ανθρώπους που ενδεχομένως (χωρίς να είναι βέβαιο) θα μπορούσαν να σας βλάψουν πρακτικά (π.χ. Συνεργάτες).

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με προβλήματα που υπάρχουν στις συνεργασίες σας, αλλά αυτό μόνο για όσα θέματα βλέπουν το φως, καθώς αρκετά από αυτά θα παραμείνουν στο παρασκήνιο χωρίς να τα γνωρίζετε. Υιοθετήστε κόσμια συμπεριφορά και αποφύγετε τις διενέξεις.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει ένα χάος, όχι απαραίτητα κακό, αφού ξοδεύετε χρήματα τα οποία τελικά δεν έχετε ιδέα πού έχετε χρησιμοποιήσει. Δεν βγαίνει πάντα μείον το ταμείο, αλλά προσπαθήστε να έχετε μια πιο υπεύθυνη διαχείριση.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου]

Εμφανίζεστε πολύ δυναμικοί/ές και αποφασισμένοι/ες να πετύχετε τους στόχους σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και οικονομικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι αυτόν το μήνα είστε δυναμίτες, ενώ δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μπορούν να σας κάμψουν ή να ανακόψουν την πορεία σας.

Στον επαγγελματικό τομέα όσες δυσκολίες και αν συναντήσετε, δύσκολα το βάζετε κάτω. Είστε αποφασισμένοι/ες να πετύχετε και θα πετύχετε. Φυσικά, έχετε και την πλανητική εύνοια που σας βοηθάει να το καταφέρετε αυτό, η οποία σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε σημαντικές νίκες.

Στον οικονομικό τομέα αναμένεται να γνωρίσετε παρόμοια επιτυχία με τα επαγγελματικά σας, αφού είναι δύο τομείς απόλυτα αλληλένδετοι για το Μάρτιο. Οτιδήποτε παραπάνω κερδίσετε σε χρήμα, δεν είναι κάτι που σας έχει χαριστεί αλλά αντίθετα έχετε παλέψει γι’ αυτό και το αξίζετε.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου]

Βασίζεστε πολύ στα αγαπημένα σας πρόσωπα στην καθημερινότητά σας όλο το Μάρτιο και αυτό γιατί συναντάτε δυσκολίες τις οποίες δυσκολεύεστε να συζητήσετε με ανθρώπους που δεν  εμπιστεύεστε πλήρως.

Στον επαγγελματικό τομέα ο Μάρτιος μπαίνει με αρκετά φιλικές διαθέσεις, ωστόσο εσείς φαίνεται ότι δεν ασχολείστε ιδιαίτερα τώρα με την καριέρα σας, αφού είστε σίγουροι για τη θετική της πορεία. Αυτό που σας αγχώνει, όμως, είναι ότι οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο είναι τεταμένες και πολλές φορές μπορεί να επηρεάζεστε αρνητικά από αυτά που συμβαίνουν.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι για το Μάρτιο έχετε αποφασίσει να έχετε μια πιο χαλαρή στάση, αφού δεν αγχώνεστε ιδιαίτερα και μάλιστα επιβεβαιώνεστε για αυτό. Τα οικονομικά σας έχουν μια σταθερότητα, η οποία σας επιτρέπει μερικές σπατάλες για τους δικούς σας ανθρώπους, κάτι που σας ανεβάζει σημαντικά.

Ερωτικά

Αρκετά σκαμπανεβάσματα αναμένονται κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως λόγω κακής ποιότητας επικοινωνίας, η οποία συχνά θα προκαλεί καχυποψίες και μικροεντάσεις. Το ξεκίνημα και το τέλος του μήνα, όμως, θα είναι σαφώς ευνοϊκότερα διαστήματα, όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα, συνεπώς καλό θα ήταν να δώσετε βάση σε αυτές τις φάσεις του μήνα για τα πιο σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σας.

Οι δεσμευμένοι, έχετε καλή επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας αυτό το μήνα. Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου αυτή μετουσιώνεται σε ρομαντισμό αλλά και ενίσχυση του δεσμού σας, κάτι που σας κάνει να νιώθετε πιο σίγουροι για τη σχέση σας. Επιπλέον, θα είστε απαλλαγμένοι από τις ταραχές του περασμένου διαστήματος, κερδίζοντας μερικές στιγμές επιπλέον ξεγνοιασιάς. Αξιοποιήστε αυτήν την εκπληκτική ευκαιρία, ώστε να ανασυντάξετε τη σχέση σας και να την κάνετε ακόμα ισχυρότερη.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου δεν έχετε την ίδια διάθεση με το περασμένο διάστημα και προσεγγίζετε την αισθηματική σας ζωή με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Αυτή η νέα στάση μπορεί να σας φέρει μερικές αξιόλογες ευκαιρίες στον δρόμο σας, όμως δεν θα ήταν συνετό να αντιμετωπίζετε την κάθε μια από αυτές σαν να είναι η μία και μοναδική εμπειρία της ζωή σας.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Διευθετήσεις, νομιμοποιήσεις, ζητήματα ιεραρχιών θα είναι μερικά από τα βασικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά το πρώτο ήμισυ του 2019 στον επαγγελματικό σου τομέα μάλιστα για καλό, αφού είτε θα αναλάβεις πιο υπεύθυνο ρόλο, είτε θα τεθούν οι βάσεις για κάτι τέτοιο λίγο αργότερα. Αυτός, ακριβώς, είναι ο λόγος για τον οποίο θα τείνεις έντονα προς την τελειομανία αργότερα μέσα στο έτος, αφού η επιθυμία σου για ανάπτυξη και βελτίωση θα είναι απαράμιλλη, ενώ ταυτόχρονα θα απαιτείς από τον εαυτό σου ό, τι παραδίδεις να φέρει τη σφραγίδα σου και να είναι μοναδικό. Είναι καλό να τηρήσεις πιο μετριοπαθή στάση ως προς τη μοναδικότητα, βέβαια, καθώς αρκετές από τις ιδέες σου μπορεί να γίνουν αντιληπτές ως εξαιρετικά εκκεντρικές και ως εκ τούτου, ανεφάρμοστες. Μπορείς τώρα να στοχεύσεις και να επενδύσεις στην ανέλιξή σου, χωρίς αμφιβολία, ωστόσο είναι σημαντικό να το κάνεις σταδιακά και χωρίς μεγαλόστομες κορόνες, αν θες και οι υπόλοιποι να σε πάρουν στα σοβαρά.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος θα έχετε αξιοσημείωτη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα να αλλάξετε ριζικά ορισμένα πράγματα στην επιχείρησή σας, κυρίως ως προς τον εκσυγχρονισμό των δομών και των υπηρεσιών που παρέχονται. Η καινοτομία φαίνεται ότι αποτελεί κυρίαρχο στόχο σου για φέτος και στη ρεαλιστική της βάση μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα, ωστόσο πρέπει να έχεις τα μάτια και την αντίληψή σου ανοιχτά, ούτως ώστε να αναγνωρίσεις πότε μία ιδέα αγγίζει τα όρια της ουτοπίας και να την αφήσεις να φύγει (ιδιαίτερα αν μιλάμε για Ιούλιο-Αυγουστο και Οκτώβριο-Νοέμβριο), ίσως για να επιστρέψεις σε αυτήν σε πιο κατάλληλη φάση.

Αν είστε άνεργοι/ες μπορείτε να χαρείτε, όχι επειδή είστε άνεργοι/ες, αλλά γιατί φέτος οι προοπτικές να αλλάξει αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από αρκετές και ικανοποιητικές. Αυτό απαιτεί από σένα ιδιαίτερη εγρήγορση και ετοιμότητα, καθώς οι πιο αξιόλογες από τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου θα έχουν τη μορφή του ξαφνικού (και επικερδούς) και η γρήγορη ανταπόκρισή σου σε καθεμιά από αυτές θα καθορίσει το εργασιακό σου στάτους για τη χρονιά που μας έρχεται. Όσες ευκαιρίες απασχόλησης σού παρουσιαστούν στο τέλος του καλοκαιριού ή στο τέλος του φθινοπώρου θα είναι μεν ικανές να σε καλύψουν στις βασικές βιοτικές σου ανάγκες, ωστόσο δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές κέρδους με εκείνες που θα προκύψουν σε διαφορετικές φάσεις του έτους.


Οικονομικά

Μπορεί το 2019 να μπει κάπως διστακτικά, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, από τη μία δίνοντάς σου ενέσεις κερδών και από την άλλη φέρνοντας μικρές ζημιές, κάτι για το οποίο φυσικά δε φταίει το ίδιο το έτος αλλά η κακή σου διαχείριση και κυρίως η τάση σου για ανώφελες σπατάλες. Μη βιαστείς, όμως, να αποθαρρυνθείς, γιατί το δεύτερο εξάμηνο του 2019 θα είναι απλώς υπέροχο! Η τύχη σου θα είναι ασύλληπτη και κυρίως απρόσμενη, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ οι πηγές από τις οποίες θα προκύπτουν τα κέρδη σου θα είναι κυριολεκτικά μάννα εξ ουρανού. Η θεά τύχη θα σε ξαφνιάζει διαρκώς, αυτό μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές, αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε για το peak της χρονιάς αυτό θα είναι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, όπου αναμένεται μία κατακόρυφη αύξηση των εσόδων σου, χωρίς η πηγή να είναι απαραίτητα και αποκλειστικά η εργασία σου. Όποια και να είναι, φρόντισε να αξιοποιήσεις τα δώρα της!


Αισθηματικά

Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να περνάς καλά, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται στο αισθηματικό σου στάτους. Αυτό, απορρέει από μία βαθύτερη ανάγκη σου να εστιάσεις στον εαυτό σου φέτος, να αποτινάξεις από πάνω σου παλαιότερες συστολές (όχι ότι είχες και πολλές, αλλά όσες είχες) και να διασκεδάζεις με κάθε ευκαιρία. Αυτό μπορεί να στείλει ανάμικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να γίνει αντιληπτό ως καθαρός εγωισμός.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε πολλή ανάγκη την κοινωνικότητά σας, τους φίλους σας, τη ζωή σας σαν να ήσασταν ελεύθεροι/ες, κάτι που μάλλον θα διαταράξει τη σχέση σας, αν προσεγγίσετε την ανάγκη σας αυτή χωρίς ευαισθησία, ή πιο σωστά, χωρίς ευαισθησία για το ταίρι σας και με μια δόση εγωκεντρισμού. Φρόντισε να μιλάς περισσότερο με το/τη σύντροφό σου και να τον/την κάνεις να καταλάβει γιατί είναι σημαντικό για εσένα να έχεις την ξεχωριστή, ατομική σου ζωή. Καλό θα ήταν να τονίζεις ότι αυτή είναι μία προσωπική ανάγκη και δεν έχει καμία σχέση με το πώς περνάς εντός του δεσμού σου. Άνοιξε τα χαρτιά σου και μπορεί να εκπλαγείς από τις αντιδράσεις που θα εισπράξεις.

Οι αδέσμευτοι/ες έχετε βγει για κυνήγι, η αδρεναλίνη σας χτυπάει κόκκινο και ψάχνετε το επόμενο “θήραμά” σας. Η κοινωνικότητά σου τώρα βρίσκεται στα ύψη, καθώς το 2019 φροντίζει να σε βγάζει συχνά από το σπίτι, σε αναζήτηση βραχύβιων, αλλά έντονων, συγκινήσεων. Εσύ, από την άλλη, πάντα θα κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου εκείνη τη φωνούλα που θα σου λέει “τρέξε!” κάθε φορά που γνωρίζεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σε γοητεύσει, ώστε να διαφυλάξεις την πολύτιμη ελευθερία σου. Μήπως φέτος θα έπρεπε να σκεφτείς, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου;

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει σημαντική άνοδος και αναγνώριση για το 2019. Εργάζεσαι ακούραστα και δυναμικά, καθώς αυτό το χρόνο είσαι αποφασισμένος/η πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στους στόχους σου. Η αλήθεια είναι πως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους καταφέρνεις πράγματι να υλοποιήσεις ένα μέρος των στόχων σου ανεπηρέαστος/η και να χτίσεις μία εικόνα νικητή/τριας μέσα στο χώρο εργασίας. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν κατά το δεύτερο εξάμηνο, όπου απ’ ό, τι φαίνεται το περιβάλλον σου γίνεται έμμεσα εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου. Αυτό δε σημαίνει πως δε θέλουν να σε δουν να αναγνωρίζεσαι επαγγελματικά, αλλά τα ζητήματα που προκύπτουν, κυρίως μέσα στο σπίτι απαιτούν περισσότερο χρόνο από την προσοχή σου. Είναι καθαρά στη δική σου ευχέρεια το τι θα κάνεις. Όποια απόφαση και να πάρεις θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η πως έχει και κάποιες συνέπειες. Αν επιλέξεις να μοιράσεις το χρόνο σου θα πρέπει να περιμένεις την καθυστέρηση της υλοποίησης των στόχων σου, ενώ αν επιλέξεις να συνεχίσεις να να εργάζεσαι με την ίδια ένταση και να παραμελήσεις τα οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν είναι σχεδόν βέβαιο πως πρέπει να περιμένεις μικροεντάσεις και παράπονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση η καταξίωσή σου δεν αναστέλλεται, απλώς παρατείνεται από το φθινόπωρο του 2019, προς το χειμώνα. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί συναισθηματικά από αυτήν την κατάσταση και προπαντός μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια για ανελιχθείς επαγγελματικά, γιατί το 2019 σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, αρκεί να μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η από πολύ νωρίς μέσα στο έτος έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μεγάλες προκλήσεις, οι οποίες αντί να αποθαρρύνουν, σε πεισμώνουν και σε κάνουν να εργάζεσαι πιο σκληρά και μεθοδικά απ’ ό, τι πριν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξήσεις σημαντικά την παραγωγικότητά σου και κάθε μέρα που περνά να αλλάζεις πράγματα στην επιχείρησή σου ή τις υπηρεσίες, έως ότου υλοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου, οι οποίες μέχρι πρότεινως φάνταζαν αδύνατες. Δε φοβάσαι να ρισκάρει ή να επεκταθείς και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Τα κέρδη σου αυξάνονται σημαντικά, κάτι που σας κάνει να χαμογελάτε στο τέλος του χρόνου!

Αν είσαι άνεργος/η θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να βρεις εργαστείς αυτό το χρόνο, μπορεί να μην είναι αμέτρητες, όμως θα είναι καλές και κερδοφόρες. Πρέπει όμως κι εσύ να δραστηριοποιηθείς αρκετά νωρίς μέσα στο 2019 προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητές σου. Αυτός ο χρόνος δεν είναι σαν τους προηγούμενους, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και κυρίως δε φαίνεται να υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε σταματήσει φέτος, εκτός από τον εαυτό σου. Οπλίσου με δύναμη, υπομονή, ενέργεια και καλή θέληση και τότε θα δεις τι μπορεί να συμβεί όταν βάλεις κάτι πραγματικά στο μυαλό σου.

Οικονομικά

Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status. Εργάζεσαι ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου το 2019 και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις πληρωμές σου. Μάλιστα κερδίζεις και κάποια αύξηση των εισοδημάτων φέτος για την οποία όμως έχει χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά. Δεν έχει σημασία πόσο παλιός ή καινούργιος είσαι μέσα στη δουλειά, η εργατικότητά σου αναγνωρίζεται και ανταμείβεται. Αυτό βέβαια σε κάνει και πιο σπάταλο/η κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς είσαι πιο άνετα οικονομικά από τον περασμένο χρόνο και έχεις πλέον τη δυνατότητα να βελτιώσεις το βιωτικό σου επίπεδο, τόσο το δικό σου, όσο και των αγαπημένων σου προσώπων ή να αλλάξεις πράγματα μέσα στο σπίτι, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η καθημερινότητά σου. Φαίνεται πως δίνεις προτεραιότητα στις δαπάνες που αφορούν στο σπίτι και βάζεις σε 2η μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε σπαταλάς χρήματα για σένα. Το Ιούνιο, τον Ιούλιο, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές επιλογές που κάνεις, για παράδειγμα, εκείνα τα διαστήματα είναι εντελώς ακατάλληλα για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, επίσης αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με υπηρεσίες ή ιδρύματα, καλό θα ήταν να φροντίσεις να διευθετήσεις ή να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου πριν από αυτές τις περιόδους. Αν όμως είναι απαραίτητο να γίνει κάποια τέτοια συναλλαγή να είσαι διπλά προσεκτικός/ή στους όρους των συμβολαίων και αν δανείζεις εσύ μην το κάνεις χωρίς να λάβεις κάποιες εγγυήσεις, αφήνοντας απροστάτευτη τη δική σου περιουσία.


Αισθηματικά

Ο Τοξότης του 2ου δεκαημέρου έχει την τάση να προσεγγίζει τα αισθηματικά του ζητήματα αυτό το χρόνο σα μονάδα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η σε ενδιαφέρει πολύ αυτό που θες ή μάλλον σε ενδιαφέρει μόνο αυτό που θες… Σε μία ερωτική σχέση υπάρχουν δύο άνθρωποι, είτε πρόκειται για βραχύβια, είτε για μακροχρόνια σχέση. Όσο εσύ λοιπόν συμπεριφέρεσαι σα να είσαι μόνος/η σου μέσα σε μία τέτοια σχέση απαξιώνεις τα αισθήματα των ανθρώπων γύρω σου με αποτέλεσμα να τους πληγώνεις. Θα κάνεις κάτι για να το αλλάξεις;

Αν είσαι δεσμευμένος/η η στάση σου φέτος απέναντι στο/στη σύντροφό σου δεν είναι μια καινούργια συνθήκη. Όποτε νιώθεις πως καταπιέζεσαι αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σα να μην υπάρχει δεύτερο άτομο στη σχέση. Μια νέα συνθήκη λοιπόν για σένα είναι η αντίδραση του/της συντρόφου σου. Σε ξέρει και σε νοιάζεται, όμως οι ανοχές και οι αντοχές του/της έχουν εξαντληθεί. Είτε σου αρέσει, είτε όχι πρέπει να κάνεις μία ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, προκειμένου να γνωρίζει αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις για να ξέρει ακριβώς κι εκείνος/η για ποιο λόγο δείχνει κατανόηση. Αν δεν είσαι ξεκάθαρος/η απέναντί του/της είναι πολύ πιθανό από το δεύτερο τρίμηνο και μετά η σχέση σου να βρίσκεται σε μία συνεχή ταραχή και αστάθεια για την οποία δεν ευθύνεται κανένας άλλος παρά μόνο εσύ.

Αν είσαι αδέσμευτος/η για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν έχεις υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις που να σε περιορίζουν και να σε πνίγουν και έτσι επιλέγεις να συνεχίσεις το έτος σου. Δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και κρατάς στη ζωή σου ότι θέλεις και για όσο το θέλεις, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή είναι ίσως και η μόνη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις φέτος για την ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα των ανθρώπων που που επηρεάζονται από τις επιλογές σου. Αν είσαι από την αρχή ξεκάθαρος/η μαζί τους για το τι ακριβώς ζητάς σε ερωτικό επίπεδο αυτό το χρόνο ίσως να απέφευγες τα πολλά και μεγάλα δράματα. Δοκίμασέ το! 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 για την καριέρα σου είναι μία συνεχής μάχη, αγωνίζεσαι όχι για επιβίωση, αλλά για ανέλιξη. Δοκιμάζεις τις αντοχές και τα όρια σου στοχεύοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορείς. Διεκδικείς περισσότερο και κυρίως διεκδικείς όλα εκείνα που έχασες τον περασμένο χρόνο και τα παίρνεις πίσω. Η θέση σου, το status σου αλλάζει ριζικά αυτό το χρόνο μέσω της συνεχούς προσπάθειας για πρόοδο και άνοδο. Αυτό το έτος μπορείς να περιμένεις σημαντική αναγνώριση μέσα στο χώρο εργασίας, είτε με την αναβάθμιση του ρόλου σου, είτε των υποχρεώσεών σου, κάτι που θα συνδυαστεί και με την αύξηση των εισοδημάτων σου. Αναμφίβολα, αυτή είναι η ευκαιρία σου για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, κάτι όμως που θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Φρόντισε μόνο να υιοθετήσεις πιο ταπεινό προφίλ, καθώς είναι πιθανό να βγάλεις στην επιφάνεια τα πιο αυταρχικά και αλαζονικά σου ένστικτα. Μη ρισκάρεις την καριέρα σου για ένα καπρίτσιο, γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η από πολύ νωρίς μέσα στο έτος διαπιστώνεις πως η επιτυχία για φέτος κρύβεται στις αλλαγές. Έχεις ήδη ξεκινήσει να αλλάζεις κάποια πράγματα στον τρόπο λειτουργίας σου και συνειδητοποιείς πως ήταν αυτό που χρειαζόταν η επιχείρησή σου, προκειμένου να κινηθεί καλύτερα και ευκολότερο. Έτσι μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις, οι οποίες θεωρείς πως θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την επιτυχία σου. Η αλήθεια είναι πως το ένστικτο σου σε οδηγεί σωστά αυτό το χρόνο και όσο το ακούς θα καταγράφεις μόνο κέρδη. Μη φοβηθείς να βγεις έξω από τις γραμμές και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, γιατί φέτος είναι η χρονιά σου και η επιτυχία σου είναι δεδομένη.

Αν είσαι άνεργος/η αυτός ο χρόνος πρόκειται να είναι πολύ δραστήριος και προπαντός εργατικός. Οι δυνατότητες που απλώνονται μπροστά σου δεν είναι απλές δουλειές του “ποδαριού” τις οποίες κάνεις κατ’ ανάγκη. Δουλειές με προοπτικές και με κάποιο κύρος εμφανίζονται μπροστά σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις προλάβεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι έντονος και θα απαιτηθεί από σένα εγρήγορση και αμεσότητα, αλλά κυρίως θα πρέπει να έχεις την απόλυτη θέληση να είσαι εκεί που είσαι. Τηρουμένων αυτών, δεν αποκλείεται μάλιστα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα να βγεις πιο κερδισμένος/η απ’ όσο τολμούσες να φανταστείς.


Οικονομικά

Εργάζεσαι για να ξοδεύεις και ξοδεύεις για να εργάζεσαι… Αυτή είναι η εικόνα των οικονομικών σου αυτό το χρόνο. Η αλήθεια είναι πως με πολύ μεγάλη άνεση βγάζεις κέρδος και αυτό σε προκαλεί να γίνεις ακόμη πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι τον περασμένο χρόνο. Η ευζωία είναι ο στόχος σου και δεν έχεις την πρόθεση να κλαίγεσαι για τα λεφτά, ακόμα κι όταν βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Σπαταλάς πολύ χρήμα για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά για σένα και δεν το μετανιώνεις. Σου αρέσει να δίνεις και να μη ζητάς ανταλλάγματα. Το ίδιο λοιπόν κάνεις και φέτος σπαταλάς με την καρδιά σου και το ευχαριστιέσαι κι αν εσύ είσαι ευτυχισμένος/η με αυτό, τότε χαλάλι σου! Αυτό, βέβαια, πολύ συχνά σε αφήνει στον άσσο και το χειρότερο είναι ότι τότε δεν έχεις τις δυνατότητες που θα ήθελες, επομένως αν το 2019 μπορούσες  να πάρεις κάποια μαθήματα σε σχέση με τη φειδωλή διαχείριση, θα ήταν κέρδος.


Αισθηματικά

Όσο σπάταλος/η μπορείς να γίνεις φέτος οικονομικά, άλλο τόσο τσιγκούνης/α μπορείς να γίνεις συναισθηματικά. Καλώς ή κακώς είσαι από τους μεγαλύτερος εγωιστές ολόκληρου του ζωδιακού, κάποιες φορές το περιορίζεις, όμως κάποιες άλλες αφήνεις τον εγωισμό σου ελεύθερο, εστιάζοντας μόνο στον εαυτό σου. Μια τέτοια χρονιά είναι λοιπόν το 2019 για σένα είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Το “εγώ” μετράει περισσότερο από το “εμείς” και αδιαφορείς για το τι νιώθουν οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η χτίζεις αυτό το χρόνο ένα τείχος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, κάτι που καθιστά την επικοινωνία αδύνατη. Ενδέχεται να έχεις πιεστεί αρκετά τον περασμένο χρόνο και έως ένα βαθμό να δικαιολογείται η στάση σου, όμως το να κατηγορείς το/τη σύντροφό σου για εγωιστική συμπεριφορά λέγεται θράσος. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις λίγο περισσότερο με το ταίρι σου αυτό το έτος, γιατί σε διαβεβαιώ μπορεί να εκπλαγείς από την κατανόηση που προτίθεται να δείξει απέναντι στις ανάγκες σου, όμως μην τον/την απομονώνεις και απομακρύνεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να δημιουργήσεις ένα χάσμα που θα είναι δύσκολο να γεφυρωθεί αργότερα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις ένα ανάμεικτο έτος. Κάποιες στιγμές να λατρεύεις και θα απολαμβάνεις την ελευθερία σου, ενώ κάποιες άλλες θα υμνείς τη συντροφικότητα. Δεν είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις στο τι ακριβώς θες, γιατί δε συμβαίνει τίποτα λάθος μ’ εσένα. Όπως κάθε άνθρωπος, σ’ αρέσει να είσαι ελεύθερος/η και κάποιες φορές σ’ αρέσει να βρίσκεσαι σε σχέση. Όταν όμως μεταβαίνεις από τη μία κατάσταση στην άλλη καλό θα ήταν να ενημερώνεις και τους ανθρώπους γύρω για τις προθέσεις σου, γιατί είναι πιθανό αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ ως αυτονόητο, να μην το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γύρω σου. Είναι σημαντική η επιθυμία μας, όχι όμως όταν καταπατά τα συναισθήματα των άλλων, έτσι δεν είναι;

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ...

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Ήρα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Παράνομος έρωτας;

Μια ματιά, ένα χαμόγελο, μια υπόσχεση και μια ελπίδα γεννιέται, κάπως έτσι ξεκινούν οι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Πώς να κατακτήσεις τον άντρα των ονείρων σου

Ας το παραδεχτούμε: όλες έχουμε έναν πρίγκιπα στο μυαλό μας. Το θέμα είναι πώς θα τον έχ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Βοήθεια για την κατάθλιψη

Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε αυτή τη νόσο. Η κατάθλιψη πράγματι, απο ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u