Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

1 Απριλίου 2020

Κρυφές ιστορίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Πάντα να θυμάστε όμως, πως έχετε έναν εχθρό που σας πολεμάει κρυφά. Ικανοποιήσεις και ερωτικές συναντήσεις. Με πείσμα κινείστε για να βελτιώσετε και να καταφέρετε τους στόχους σας. Η επιβράβευση των κόπων σας, θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Οικονομικά, αναγεννησιακές καταστάσεις.Αύριο

2 Απριλίου 2020

Κρυφές και εχθρικές κινήσεις στα ερωτικά σας. Να φιλάτε τα νώτα σας σχετικά με τον ευαίσθητο αυτόν τομέα. Κάποιοι προφανώς επιβουλεύονται την ευτυχία σας. Φίλοι Τοξότες, ήρθε ο καιρός σας. Μπορείτε να είστε πιο ήρεμοι και να προωθήσετε με δυναμισμό τα σχέδια σας. Πολλοί, θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   29/3 – 5/4/2020

Μια πιο ευχάριστη περίοδος, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ξεκινά για τις σχέσεις σας.

Την Κυριακή προσπαθήστε να μην αναλάβετε τις ευθύνες των άλλων.

Την Δευτέρα η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα βάλει την καθημερινή σας ζωή σε άλλους ρυθμούς.

Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να δείξετε σε όλους ότι μπορείτε να κάνετε τα λόγια σας πράξη.

Την Τετάρτη θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας.

Την Πέμπτη θα νιώσετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Την Παρασκευή η είσοδος της Αφροδίτης στο απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τον/ την σύντροφο σας ενώ ευνοεί τις νέες συνεργασίες , επίσης η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να σας ωθήσει να πείτε μικρά και αθώα ψέματα στην οικογένεια σας.

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να δείτε την σχέση σας με ωριμότητα.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα υπόσχεται ότι θα δημιουργήσει θετικές προοπτικές για τα οικονομικά σας τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Ερωτικά

Οι σκέψεις σου βγαίνουν όλες στην επιφάνεια, όμως κρατάς καλά φυλαγμένα τα συναισθήματά σου. Έχεις την πρόθεση, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να ανοιχτείς αυτήν την εβδομάδα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, αλλά μέχρι εκεί που αισθάνεσαι εσύ ασφαλής.

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις την ευκαιρία μέχρι το τέλος του μήνα (και όχι μόνο αυτής της εβδομάδας) να πας τη σχέση σου εκεί που θέλεις. Είναι εξαιρετικά σημαντικό, όμως, αυτή την εβδομάδα να μην επιτρέψεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου να εισβάλουν στη σχέση σου, αλλά και να φροντίσεις να μη μεγαλοποιείς μικροπροβλήματα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την επιθυμία για συντροφικότητα, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό στην καθημερινότητά σου, ωστόσο ταυτόχρονα φαίνεται ότι οι επιλογές που έχεις μπροστά σου αυτή τη στιγμή δε σε εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα, αφού δεν πληρούν τις πιο βασικές σου προϋποθέσεις. Άκου τις συμβουλές των φίλων σου, ίσως χρειαστεί να αλλάξεις λίγο τον τρόπο που αξιολογείς το…“ιδανικό”.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Από τις αρχές του μήνα λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αλλάζεις ουσιαστικά τον τρόπο παραγωγής και διαχείρισής τους με σκοπό τη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Η αλήθεια είναι πως το διάστημα αυτό σε ευνοεί ιδιαίτερα για κάτι τέτοιο, αρκεί να παραμένεις πιστός/ή στον οικονομικό σου σχεδιασμό, γιατί έχεις την τάση να ξεφεύγεις, κάτι που αυτό το μήνα θα μπορούσε να φανεί επιζήμιο.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα αυτόν το μήνα μπορεί να φαίνεσαι κάπως απρόσιτος/η έως “επιθετικός/ή”, αφού μοιάζεις με μηχανή που αναλαμβάνει όλο και περισσότερες ευθύνες. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε κάνει, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων, κάπως απειλητικό/ή. Δούλεψε πιο ενεργά τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Στον οικονομικό τομέα  πραγματοποιούνται αλλαγές, ενώ δεν επιτρέπεις στη μοίρα να ορίσει με ποιο τρόπο και υπό ποια μορφή θα έρθουν αυτές οι αλλαγές. Παίρνεις τα πράγματα στα χέρια σου και σε οικονομικό, τουλάχιστον, επίπεδο κάτι τέτοιο θα σου βγει σίγουρα σε καλό.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα πραγματοποιούνται αλλαγές και είναι απαραίτητο να βεβαιωθείς πως δε θα σε επηρεάσουν. Η αλήθεια είναι πως από αυτές τις αλλαγές μόνο κερδισμένος/η μπορείς να βγεις, αρκεί να μην εμπλακείς σε τυχόν διενέξεις και συγκρούσεις που θα προκύψουν εντός του εργασιακού χώρου. Μάλιστα από τα μέσα του μήνα και μετά δεν αποκλείεται να σου δοθεί ξαφνικά ένας νέος αναβαθμισμένος ρόλος και σίγουρα πιο υπεύθυνος.

Στον οικονομικό τομέα είναι σημαντικό να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος/η στις οικονομικές συναλλαγές, γιατί ενδέχεται να σου προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση. Δε φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά είναι κάτι μπορεί να συμβεί.

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις μια τάση να ονειροβατείς, αλλά ευτυχώς για σένα υπάρχουν άνθρωποι στον εργασιακό σου χώρο που σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Μην εφησυχάζεις διότι η βοήθειά τους δε θα σου παρέχεται για πάντα.

Στον οικονομικό τομέα σου παρατηρείται σταθερότητα και φαίνεται ότι διατηρείται χωρίς να σε φέρνει μπροστά από μεταβολές που μπορεί να αποδεικνύονταν επιζήμιες για σένα. Σε αντίθεση με τη δουλειά σου, οι οικονομικές σου συναλλαγές χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη σιγουριά και ακεραιότητα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Έντονη ερωτικά περίοδος με το πάθος να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αισθηματικό σου τομέα, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε επιδιώκεις πιο εφήμερες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Απρίλιος σε τροφοδοτεί με τεράστια ποσά ενέργειας, αφού νιώθεις ότι τώρα έχεις απεριόριστη διάθεση την οποία μοιράζεις σε διασκεδάσεις, συναντήσεις, ψυχαγωγίες παντός τύπου, χωρίς να κουράζεσαι ποτέ.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πορεύεσαι, ευτυχώς, στην ίδια κατεύθυνση με το ταίρι σου, αφού οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας συντονίζονται αρμονικά και δουλεύετε μέσα στη σχέση για να τις εκπληρώσετε. Ταυτόχρονα, η σύμπνοια αυτή τρέφει το πάθος και των δυο σας, κάτι που σας επιτρέπει να δεθείτε όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά, πνευματικά και ψυχικά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η σε περιμένει ένας ιδιαίτερα δραστήριος μήνας, αφού τα πάρτι, οι έξοδοι με φίλους, οι διασκεδάσεις γενικότερα καθώς και το πάθος της μιας βραδιάς, σε κρατούν πολύ απασχολημένο/η. Βέβαια, η διάθεσή σου για ατέλειωτα πάρτι μπορεί να καμφθεί προς το τέλος του μήνα, οπότε και θα αρχίσεις να έχεις πιο ρομαντικές απαιτήσεις από τον αισθηματικό σου τομέα και τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου.

Έτος 2020

Ο Άρης θα κάνει την παρουσία του στο ζώδιο σας, από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου, και αυτό μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη ροή ενέργειας, από τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου. Δυναμικά λοιπόν ξεκινάει ο χρόνος, ο οποίος, καθώς φαίνεται, θα συνεχίσει κι έτσι.

Πρωτοβουλίες δυνατές, γεμάτες ζωντάνια και αποφασιστικότητα.  Μπορείτε να εστιάσετε στην εκκίνηση κάτι καινούργιου που εστιάζει, στα επόμενα 2 χρόνια της ζωής σας.

Μια έκλειψη Σελήνης, γίνεται στο ζώδιο σας στις 5 Ιουνίου και μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να δείτε την κορύφωση του κάτι που έχετε εργαστεί μακρά και σκληρά και να ανταποκριθείτε καλύτερα στα συναισθήματά σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας, σε όσους εμπιστεύεστε. Μια ηλιακή έκλειψη γίνεται πάνω σας  στις 14 Δεκεμβρίου και μπορείτε να τελειώσετε το έτος ενθουσιασμένοι για νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου)

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019, γίνεται στα οικονομικά σας. Θα δείτε να αλλάζουν θεαματικά, προσφέροντας νέες παροχές και πηγές εισοδήματος. Ας μην ξεχάσουμε τον παράγοντα τύχη, ο οποίος καθώς φαίνεται, “ξυπνά”κι αυτός.

1 – 19 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας,  σας δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την “επιθετική” και “ανταγωνιστική” ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αυξημένη λίμπιντο, κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αγάπη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε  σπουδαία πράγματα και θα τα καταφέρετε. Άσχετα αν άλλοι τομείς του ωροσκοπίου σας δεν κινούνται προς ώρας, αλλά η υπομονή και η αυτοπειθαρχία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο με αποκορύφωμα τις 21 Δεκεμβρίου φέρνει ευκαιρίες, ανάπτυξη και καλή τύχη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(3 – 12 Δεκεμβρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Κάτι αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, που έχει να κάνει με οικονομικές ευκαιρίες. Χρειάζεται ελιγμός που θα σας φέρει σημαντικές λύσεις.   Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου  σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους θρασύδειλους.

16 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας , δίνει την απαιτούμενη ενέργεια αλλά και το θάρρος, να φέρετε εις πέρας δύσκολες περιπτώσεις. Η ταχύτητα, η σπιρτάδα και η δύναμη σας, είναι το “τρίπτυχο”της επιτυχίας και διεκπεραίωσης των εκκρεμοτήτων.

Όλο το χρόνο: Με τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, χρειάζεται να είστε “ανοιχτομάτηδες”και πολύ προσεκτικοί, σε πιθανές συμφωνίες. Για την ασφάλεια σας, να έχετε κοντά σας, ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σας.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η 5η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη, 2 Δεκεμβρίου, είναι πιθανόν να φέρει ταραχές και αναστάτωση. Ανυπομονησία, ερωτική απογοήτευση και έλλειψη αυτοελέγχου, είναι τα τρία αρνητικά στοιχεία, που μπορεί να δώσουν συνέχεια στο πρόβλημα. Μόνο οι γερές σχέσεις, πρόκειται να επιβιώσουν.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, αλήθεια και αισιοδοξία. Μια πιο υποστηρικτική εσωτερική ζωή και αρμονικές σχέσεις καθιστούν ευκολότερη την επιτυχία στον εξωτερικό σας κόσμο. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, ομόλογα ή προσόδους.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 21 Δεκεμβρίου)

31 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας,  σας δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την “επιθετική” και “ανταγωνιστική” ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αυξημένη λίμπιντο, κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αγάπη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε τα σπουδαία πράγματα σε συνεργασίες και να πετύχετε. Σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι, βρίσκονται κάτω από αυτήν την επιρροή της έκλειψης. Υπομονή, σοφία και πειθαρχία, θα σας φέρουν στην σωστή κατάληξη.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Λουκία

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να μάθεις αν τελικά υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείς, μπορώ να σου το αποκαλύψω άμεσα.

Ήρα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Προβλέψετε το μέλλον της νέας σχέσης σας!!

Χρησιμοποιώντας το παρελθόν για να προβλέψετε το μέλλον της νέας σχέσης σας. Μόλις έχε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί οι γυναίκες χάνουν το ενδιαφέρον τους!!

Εάν έχετε εμπλακεί με μια γυναίκα για λίγο, μην εκπλαγείτε εάν δεν αισθάνεστε τη φωτιά ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η απομόνωση στον διαλογισμό !

Ο διαλογισμός είναι μία πνευματική εργασία, η οποία μας βοηθά μεταξύ άλλων να απομονώσ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u