Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

6 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας και μπορεί να έχετε ξαφνικές θετικές απολαβές μέσα από την εργασία σας .

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε μια ξαφνική έκπληξη από το ταίρι σας σήμερα.Οι αδέσμευτοι ίσως φλερτάρετε μέσα στο χώρο εργασίας σας.Αύριο

7 Ιουνίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επικοινωνία με φίλους ,με αδέλφια και με το κοντινό σας περιβάλλον και θα νιώσετε αρκετή ισορροπία ενώ ίσως να έχετε ισχυρή στήριξη  σε κάποια συνεργασία για κάποια επένδυση που ίσως θέλετε να κάνετε.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε ευνοϊκή επικοινωνία με το ταίρι σας και θα επιλύσετε θέματα παιδιών ή θα πάρετε χαρά για κάποια σας παιδί. .Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε  μια νέα γνωριμία ή να φλερτάρετε.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε περισσότερα ταξίδια ,να έχετε ανοίγματα σε κάποιες ιδέες σας αλλά και κάποια βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα.Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 09.06 ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες τακτοποιήσεις μέσα στην εργασία σας ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε προτάσεις από συνεργάτες αφού κάποιοι από εσάς να μην βλέπετε τα πράγματα εντελώς καθαρά.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία επίσης στις 11.06 ίσως να σας ωθήσει σε κάποιες υπερβολές σε θέματα διατροφής αλλά και μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας που μπορεί να έχουν σχέση με κάποια σχέδιά σας ή κάποια νομικά θέματα  και καλό θα είναι να είστε περισσότερο συντηρητικοί.

Την ίδια ημέρα ο Ερμής θα περάσει στους Διδύμους και θα έχετε επαφές με συνεργάτες αρκετά καλές ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και προτάσεις συνεργασίας ενώ η αναδρομή του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω ίσως να σας φέρει και πάλι κάποια οικονομική στήριξη από πρόσωπο μέσα από τον χώρο εργασίας σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα κάνετε σχέδια με το ταίρι σας και ίσως να ευνοηθείτε και σε κάποια ταξίδια αν και κάποια οικονομικά θέματα ίσως να σας πιέσουν.Κάποιοι ωστόσο θα τακτοποιήσετε κάποια θέματα υποχρεώσεων του σπιτιού και θα έχετε μια όμορφη καθημερινότητα ενώ για κάποιους η επικοινωνία με το ταίρι σας να είναι πιο εποικοδομητική ωστόσο αποφύγετε κάποιοι να κάνετε σπατάλες προς το Σαββατοκύριακο για φίλους ή κάποιο ταξίδι.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από ένα ταξίδι που θα κάνετε ή μέσα από χώρο σπουδών ή φίλων ωστόσο αποφύγετε να υπερβάλλετε στις εκδηλώσεις σας.

Ιούνιος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που ίσως να σας φέρει την ανάγκη να κάνετε περισσότερα έξοδα για κάποια σχέδιά σας,ένα ταξίδι ωστόσο καλό θα είναι να κάνετε τις επιλογές σας με την λογική και όχι με το συναίσθημα .Στις 04.06 επίσης με την Πανσέληνο στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσέχετε αποφάσεις που θα πάρετε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο και στις συνεργασίες σας ενώ καλό θα είναι να δείτε πιο καθαρά κάποια θέματα στην οικογένειά σας.

Ωστόσο από τις 05.06 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα θα ευνοήσει να κάνετε προγραμματίσετε κάποια σχέδιά σας,εκδρομές και ταξίδια ενώ το τετράγωνό της με τον Δία στις 11.06 ίσως να σας φέρει εύνοια μέσα στην εργασία σας αλλά και κάποια τυχερή συγκυρία που θα σας ευνοήσει.Στις 15.06 το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ίσως να σας πιέσει με κάποια επαγγελματική συνεργασία αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας για οικονομικά αλλά και με κάποιο γηραιότερο πρόσωπο της οικογένειας ,μια κατάσταση που θα τακτοποιηθεί προς το τέλος του μήνα με το εξάγωνο Ηλίου-Κρόνου.

Στις 18.06 η Νέα Σελήνη επίσης θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή σε νέα ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις ωστόσο στις 21.06 το εξάγωνο Ερμή-Άρη θα σας βοηθήσει σε συζητήσεις και επαφές με συνεργάτες ή με το ταίρι σας αλλά και για κάποια επίτευξη ή οργάνωση των στόχων σας.

Ωστόσο οι αρχές του 3ου δεκαημέρου προσέχετε  και κρατήστε την ψυχραιμία σας γύρω στις 26.06 με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού ατυχήματα μέσα στον χώρο εργασίας σας ,εντάσεις μέσα στην εργασία σας,αντιπαραθέσεις με τα παιδιά σας αλλά και θέματα υγείας.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Άρη να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις αλλά ωστόσο και κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιοι ίσως να νιώθετε και κάπως κουρασμένοι ψυχολογικά.Επίσης ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 20.01 ίσως να σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και επιστροφές χρημάτων.Ωστόσο ο Δίας  που θα έχει περάσει στον Κριό θα ευνοήσει το ζώδιό σας  μέχρι και τις 15.05 και πολλοί από εσάς θα είστε πιο ευδιάθετοι,θα ευνοηθείτε σε δημιουργικότητα και τις επαφές σας με φιλικά σας πρόσωπα,θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας,να έχετε χαρές και ικανοποίηση από παιδιά αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και έσοδα από επενδύσεις ή κάποια τυχερά παιχνίδια.

Ο Δίας από τις 16.05 θα περάσει στον Ταύρο και τον οίκο της καθημερινότητας ,της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και θα φέρει αρκετή εύνοια ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές στην διατροφή σας και να φροντίστε να μην παχύνετε.Ο Κρόνος στους Ιχθύς από τον Μάρτιο και τον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού ίσως να πιέσει το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ωστόσο πολλοί από εσάς θα αναγκαστείτε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό κάτι που δεν υπήρχε με τον Ποσειδώνα μέσα σε αυτόν τον οίκο του ωροσκοπίου σας.Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και κάποιοι από εσάς με την προσέγγιση του Δία προς τον Ουρανό ίσως να κάνετε ξαφνικές αλλαγές μέσα στην εργασία σας και να θελήσετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας .

Ο Πλούτωνας θα περάσει για λίγο στον Υδροχόο από 23.03-11.06 και θα επηρεάσει τις αρχές του ζωδίου σας και θα σας δώσει κάποιο στίγμα για κάποιες αλλαγές ή μεταμορφώσεις που θα γίνουν στον περίγυρό σας αλλά και σε θέματα με τα αδέλφια σας ωστόσο κάποιοι ίσως να αλλάξετε και το μεταφορικό σας όχημα ίσως και με κάποια απόσυρση.Θετικά διαστήματα για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θα είναι με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 21.02-16.03,με την Αφροδίτη στους Διδύμους από 11.04-07.05 παρόλο ποτ των αρχικών ημερών ίσως να πιεστείτε για θέματα οικογενειακά,η μεγάλη παραμονή επίσης της Αφροδίτης στον Λέοντα από 05.06-08.10 ίσως να σας φέρει ταξίδια ,ανοίγματα,νέες γνωριμίες αλλά και συνεργασίες ωστόσο κάποιοι ίσως να δυσκολευτείτε αρκετά μέσα στην καθημερινότητά σας.

Το διάστημα που θα είναι ανάδρομη από 24.07-04.09 ίσως να φέρει επαφές με φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν ωστόσο ίσως να έχετε και ερωτικές επιστροφές.Επίσης η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 09.11-04.12 επίσης θα σας ευνοήσει οικονομικά και συναισθηματικά ενώ θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα και με φιλικά σας πρόσωπα.Δυσκολίες θα υπάρχουν με τον Κρόνο στους Ιχθύς ωστόσο καλό θα είναι να είστε κάπως προετοιμασμένοι  με τον Άρη στον τομέα της καριέρας σας που ίσως να σας φέρει εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σας όσοι είστε δεσμευμένοι γι αυτό καλύτερα θα είναι να έχετε υπομονή από 10.07-27.08 που ο Άρης θα βρίσκεται σε αυτό τον τομέα.Επίσης κάποιοι από εσάς καλό θα είναι να μην επιβαρύνεστε και να προσέχετε την υγεία σας.

Οι Εκλείψεις το 2023 θα αλλάξουν άξονα ,μια μετακίνηση που θα σας ευνοήσει αφού θα είναι σε θετική πορεία προς το ζώδιό σας.Με τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού ίσως να είχατε ανατροπές στην καθημερινότητα και την εργασία σας και κάποιοι ίσως να αντιμετωπίσατε και θέματα υγείας ενώ αυτή τη χρονιά θα πρέπει να τακτοποιήσετε θέματα από το παρελθόν ,της υγείας σας ,της καθημερινότητας και της εργασίας ώστε με την αλλαγή στον άξονα Κριού-Ζυγού να καταφέρετε να δημιουργήσετε,να κοινωνικοποιηθείτε,να ερωτευτείτε και να τεκνοποιήσετε.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα είναι Σεληνιακές και θα πραγματοποιηθούν στις 05.05 και 28.10 που θα πρέπει να κλείσετε κύκλους ή να κάνετε κάποια ξεκαθάρισμα ενώ οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού θα είναι Ηλιακές και ίσως να δημιουργήσουν γεγονότα που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη σας ωστόσο η έκλειψη της 20.04 ίσως να πιέσει κάποιους από εσάς σε οικονομικά θέματα.

Επίσης την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος προσέχετε να μην προβείτε σε νέες συμφωνίες,συνεργασίες και υπογραφές  και τα διαστήματα θα είναι από 28.12-18.01.23 στον Αιγόκερω που ίσως να σας φέρει και κάποια επιστροφή χρημάτων,από 20.04-15.05 στον Ταύρο που θα πρέπει να μην κάνετε συμφωνίες και να προσέχετε πισώπλατες ενέργειες.από 23.08-15.09 στην Παρθένο που ίσως να φέρει καθυστερήσεις στην καριέρα σας αλλά και από 13.12-02.01.24 και πάλι στον Αιγόκερω.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή, Και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, ...

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, Σαν να βρίσκεται σε ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ...

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ρεβέκκα Διαμαντίδου

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Ζωή

Είμαι η Ζωή και ο στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Εγώ θα προχωρήσω στις αποκαλύψεις , θα μάθεις όλα όσα δεν ήξερες και όλα όσα σου έκρυβαν και θα αποφασίσεις ποια π ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Οι αστεροειδείς της Αγάπης !

Ω, αγάπη . Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό στη ζωή. Κάθε φορά που πρέπει να εξεταστεί το γρά ...

Σχέσεις - Αγάπη

«Έχω πεσμένη ψυχολογία και νιώθω ότι πνίγομαι. Τι να κάνω;»

Νιώθω ότι θέλω να κλάψω, αλλά δεν μπορώ και έχω πεσμένη ψυχολογία. Εδώ και σχεδόν 3 – 4 χ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

7 θαύματα !

Ξέρετε ποια ήταν τα επτά θαύματα του κόσμου; Ήταν σπουδαίες στιγμές σύλληψης του ανθρώ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u