Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

23 Ιανουαρίου 2020

Η επαναστατικότητα στην συμπεριφορά σου απέναντι στο πρόσωπο που συνδέεσαι, μπορεί να εντυπωσιάσει μεν, αλλά προκαλεί και ταραχή, με άγνωστες αντιδράσεις. Συχνά η αινιγματική στάση, προκαλεί αμηχανία και κάνει τα εύκολα, δύσκολα. Έχεις έναν δυναμικό τρόπο και ενίοτε μια βιασύνη. Οικονομικά, επιστροφές οφειλών από και προς εσάς.Αύριο

24 Ιανουαρίου 2020

Σε ένα καλύτερο στάδιο βρίσκεται τώρα η ερωτική σας ζωή. Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και συνθήκες που το δημιουργούν, οι ελεύθεροι βρίσκουν ταίρι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Θα γίνουν επαφές με πρόσωπα από παλιά, προκειμένου να κλειστεί μια νέα συμφωνία άκρως συμφέρουσα. Αυτό προϋποθέτει κόπο, αλλά κι επιτυχία. Οικονομικά μικρές δυσκολίες.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   19/1 – 26/1/2020

Βιαστικοί και ανυπόμονοι, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Τοξότες.

Την Κυριακή ασχοληθείτε μόνο με ότι σας χαλαρώνει.

Την Δευτέρα η ανάγκη σας για δράση θα είναι πολύ έντονη,  ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας.

Την Τρίτη θα είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι.

Την Τετάρτη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας καθώς θα είστε επιρρεπείς στις σπατάλες.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό είναι πιθανό να σας ωθήσει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους  σας , ενώ τη ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας .

Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή.

Το Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια επαγγελματική συζήτηση.

Ενώ την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη θα ανεβάσει τους τόνους στο σπίτι σας.

Ερωτικά

Η καθημερινότητά σου είναι έντονη και φροντίζεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να αφιερώνεις οπωσδήποτε έστω και λίγο χρόνο στην ερωτική σου ζωή. Έχεις όμως την τάση να βιώνεις όλα σου τα συναισθήματα στον υπερθετικό βαθμό, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι ευκολότερα απ’ ό, τι συνήθως όταν δεν έχεις την ανταπόκριση που θέλεις ή που φανταζόσουν πως θα έχεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η η σχέση σου μπαίνει σε μία νέα εποχή, αφού πραγματοποιούνται τώρα πολλές θετικές αλλαγές που προχωρούν τη σχέση στο επόμενο επίπεδο, όποιο κι αν είναι αυτό. Παράλληλα, διατηρείς την ελαφρότητα και τη διασκέδαση που κάνει τη σχέση σας μοναδική.

Αν είσαι αδέσμευτος/η απολαμβάνεις ιδιαίτερα τη διανοητική διαύγεια και ευστροφία που σου φέρνει ο Ερμής, κάτι που σε κάνει να φλερτάρεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτό είναι υπέροχο, αν φυσικά τόσο εσύ όσο και το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου δεν τρέφετε αυταπάτες για το μέλλον που (δεν) υπάρχει μεταξύ σας.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Μια γλυκιά νοσταλγία διακατέχει την ψυχή σου, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον οικείο τέταρτο οίκο σου. Θερμαίνεται η καρδιά σου έχοντας κοντά σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η ψυχή σου γεμίζει καλώντας τα μέλη της οικογένειάς σου και τους κοντινούς φίλους σου στο σπίτι για να τους φροντίσεις και να εκδηλώσεις την αγάπη σου και την εκτίμησή σου.

Ο ενεργητικός και δυναμικός Άρης στον Τοξότη, στον πρώτο οίκο σου, από την άλλη, τονίζει τις ικανότητές σου να υλοποιείς τα μεγάλα οράματά σου και τη δύναμή σου να αλλάξεις ολόκληρη τη ζωή σου. Με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, προχωράς μπροστά, αν ήσουν κολλημένος/η σε τέλμα. 

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις τη δύναμη, μέσω της ομαδικής εργασίας αυτόν το μήνα, να αυξήσεις το κύρος σου και να γίνεις ιδιαίτερα αγαπητός/ή ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και τους εργοδότες σου. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή στη συμπεριφορά σου εντός του εργασιακού χώρου, γιατί τείνεις να γίνεσαι αλαζονικός/ή, ίσως κάποιες φορές και επικριτικός/ή και αυτό μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με κάποιους.

Στον οικονομικό τομέα ασχολείσαι με ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν, είτε αυτά σχετίζονται με δικές σου υποχρεώσεις ή υποχρεώσεις τρίτων. Διατήρησε πιο μετριοπαθή στάση στις συζητήσεις που κάνεις, καθώς ακόμα και αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου, μπορεί να βγεις χαμένος/η.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα η καριέρα σου μπαίνει στο απόλυτο επίκεντρο της προσοχής σου και είναι ίσως ο τομέας με τη μεγαλύτερη σημασία για σένα μέσα στον Ιανουάριο. Έχεις πολύ σημαντικές πιθανότητες ανόδου, κάτι που φυσικά γνωρίζεις, και για το λόγο αυτό οι κινήσεις σου είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Πάνω σε ό, τι εργαστείς τώρα, θα αποφέρει σημαντικούς καρπούς μεσοπρόθεσμα.

Στον οικονομικό τομέα παρατηρείς ότι η πρόοδος είναι ανάλογη της δραστηριότητας και της επιτυχίας σου στον επαγγελματικό σου τομέα. Η αλήθεια είναι πως δομείς τόσο προσεκτικά τη στρατηγική σου στην καριέρα σου που είναι σχεδόν απίθανο να μην ακολουθήσουν και τα οικονομικά σου αυτή τη νικηφόρα πορεία. 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα σε περιμένουν μεγάλες και σημαντικές αλλαγές. Η σταθερότητα που επιζητούσες στην καριέρα σου έρχεται τώρα κάτι που θα επηρεάσει με τη σειρά του και τα οικονομικά σου θετικά. Πρόσωπα κύρους και ισχύος σου δείχνουν τώρα την εύνοιά τους, γεγονός που σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στον οικονομικό τομέα μπορεί να χρειαστούν αναπροσαρμογές του προϋπολογισμού σου, καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια απρόοπτα έξοδα που αφορούν στο σπίτι. Ευτυχώς δεν είναι μη διαχειρίσιμη η κατάσταση και σύντομα βρίσκεις τους ρυθμούς σου στα οικονομικά.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η αισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε αρκετά καλή φάση με μοναδική εξαίρεση τη δυσκολία στην επικοινωνία. Τις περισσότερες φορές οι παρεμβολές των φίλων, όσο καλοπροαίρετες και αν είναι, μεγεθύνουν αυτήν τη δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση αυτή δε διαρκεί πολύ, καθώς μετά οι φιλικές παρεμβάσεις μπορεί να είναι μόνο θετικές.

Αν είσαι δεσμευμένος/η διαπιστώνεις ότι η ψυχική σου σύνδεση με το ταίρι σου γίνεται ολοένα πιο βαθιά και ουσιαστική, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις και ότι έχεις βρει τον ιδανικό/την ιδανική σύντροφο για εσένα. Οι σκέψεις σου μπορεί να περιστρέφονται γύρω από το επόμενο βήμα στη σχέση σου, όποιο και αν είναι αυτό. Φρόντισε μόνα μην πάρεις βιαστικές και ενθουσιώδης αποφάσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η είσαι σε μία φάση κατά την οποία νιώθεις έτοιμος/η να κάνεις κάτι πιο σοβαρό. Αυτό το μοιράζεσαι με το φιλικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται οι φίλοι σου να είναι αυτοί που θα σου γνωρίσουν κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο. Μπορεί να ενθουσιαστείς υπερβολικά και επειδή έχεις μία τάση να εξιδανικεύεις πριν καν γνωρίσεις, μη βιαστείς να προχωρήσεις σε κάτι σοβαρό.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Ο Άρης θα κάνει την παρουσία του στο ζώδιο σας, από τις 3 Ιανουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου, και αυτό μπορεί να σας δώσει μια μεγάλη ροή ενέργειας, από τις πρώτες κιόλας μέρες του χρόνου. Δυναμικά λοιπόν ξεκινάει ο χρόνος, ο οποίος, καθώς φαίνεται, θα συνεχίσει κι έτσι.

Πρωτοβουλίες δυνατές, γεμάτες ζωντάνια και αποφασιστικότητα.  Μπορείτε να εστιάσετε στην εκκίνηση κάτι καινούργιου που εστιάζει, στα επόμενα 2 χρόνια της ζωής σας.

Μια έκλειψη Σελήνης, γίνεται στο ζώδιο σας στις 5 Ιουνίου και μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να δείτε την κορύφωση του κάτι που έχετε εργαστεί μακρά και σκληρά και να ανταποκριθείτε καλύτερα στα συναισθήματά σας.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να ανοίξετε την καρδιά σας, σε όσους εμπιστεύεστε. Μια ηλιακή έκλειψη γίνεται πάνω σας  στις 14 Δεκεμβρίου και μπορείτε να τελειώσετε το έτος ενθουσιασμένοι για νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(23 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου)

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Δεκεμβρίου 2019, γίνεται στα οικονομικά σας. Θα δείτε να αλλάζουν θεαματικά, προσφέροντας νέες παροχές και πηγές εισοδήματος. Ας μην ξεχάσουμε τον παράγοντα τύχη, ο οποίος καθώς φαίνεται, “ξυπνά”κι αυτός.

1 – 19 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας,  σας δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την “επιθετική” και “ανταγωνιστική” ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αυξημένη λίμπιντο, κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αγάπη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε  σπουδαία πράγματα και θα τα καταφέρετε. Άσχετα αν άλλοι τομείς του ωροσκοπίου σας δεν κινούνται προς ώρας, αλλά η υπομονή και η αυτοπειθαρχία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματική επιτυχία και αναγνώριση.

14 έως 30 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σε συνδυασμό με τον Κρόνο με αποκορύφωμα τις 21 Δεκεμβρίου φέρνει ευκαιρίες, ανάπτυξη και καλή τύχη. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το νόμο, τη θρησκεία, την πνευματικότητα, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, μια νέα σταδιοδρομία ή επιχείρηση ή μια νέα σχέση.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(3 – 12 Δεκεμβρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Κάτι αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, που έχει να κάνει με οικονομικές ευκαιρίες. Χρειάζεται ελιγμός που θα σας φέρει σημαντικές λύσεις.   Η σεληνιακή έκλειψη της 10ης Ιανουαρίου  σας δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη και διαίσθηση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους θρασύδειλους.

16 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας , δίνει την απαιτούμενη ενέργεια αλλά και το θάρρος, να φέρετε εις πέρας δύσκολες περιπτώσεις. Η ταχύτητα, η σπιρτάδα και η δύναμη σας, είναι το “τρίπτυχο”της επιτυχίας και διεκπεραίωσης των εκκρεμοτήτων.

Όλο το χρόνο: Με τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο, χρειάζεται να είστε “ανοιχτομάτηδες”και πολύ προσεκτικοί, σε πιθανές συμφωνίες. Για την ασφάλεια σας, να έχετε κοντά σας, ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σας.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Η 5η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη, 2 Δεκεμβρίου, είναι πιθανόν να φέρει ταραχές και αναστάτωση. Ανυπομονησία, ερωτική απογοήτευση και έλλειψη αυτοελέγχου, είναι τα τρία αρνητικά στοιχεία, που μπορεί να δώσουν συνέχεια στο πρόβλημα. Μόνο οι γερές σχέσεις, πρόκειται να επιβιώσουν.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η έκλειψη σελήνης στις 5 Ιουλίου φέρνει καλή τύχη, ευτυχία, νέους και σημαντικούς φίλους, αλήθεια και αισιοδοξία. Μια πιο υποστηρικτική εσωτερική ζωή και αρμονικές σχέσεις καθιστούν ευκολότερη την επιτυχία στον εξωτερικό σας κόσμο. Αυτή είναι μια καλή έκλειψη για να ξεκινήσετε ή να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση και για επενδύσεις χαμηλού κινδύνου, όπως ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου, ομόλογα ή προσόδους.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(13 – 21 Δεκεμβρίου)

31 Ιανουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου: Ο Άρης στον δεκαήμερο σας,  σας δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την “επιθετική” και “ανταγωνιστική” ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αυξημένη λίμπιντο, κάνει πιο ενδιαφέρουσα την αγάπη.

21 Ιουνίου έως 30 Νοεμβρίου: Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Ιουνίου θα αυξήσει την επιθυμία σας ή την ανάγκη να πετύχετε τα σπουδαία πράγματα σε συνεργασίες και να πετύχετε. Σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι, βρίσκονται κάτω από αυτήν την επιρροή της έκλειψης. Υπομονή, σοφία και πειθαρχία, θα σας φέρουν στην σωστή κατάληξη.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Αφροδίτη

Είμαι η Αφροδίτη. Εχω γεννηθεί στην Κούβα. Η μητέρα μου κατάγεται από εκεί ο πατέρας μου είναι Έλληνας. Μεγάλωσα στην Ελλάδα αλλά πάντα είχα επαφές με τον τόπο που γεννήθηκα. Ο τρόπος που κάνω την πρόβλεψη είναι ίσως για εσάς κάτι ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Φεμινιστική κουλτούρα!!!

Σήμερα, όλοι είναι ίσοι. Οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άνδρες και είναι ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σημάδια συναισθηματικής σχέσης…

Αυτό που ακολουθεί είναι μια γρήγορη μετάβαση από αυτό που κάθε είδος εξαπάτησης σημα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ραελικοί Κλώνοι …

“Τώρα που ο άνθρωπος έφθασε στο φεγγάρι και είναι ικανός με την κλωνοποίηση να γίνε ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u