Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

22 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες.
Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις γραφειοκρατικές σκοπέλους. Επίσης σήμερα, στο ζώδιο σας θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο τυχερές όψεις, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία στο ζώδιο σας, θα σας δώσει τύχη τόσο στην κοινωνική σας ζωή όσο και στην επαγγελματική. Η χαρά και ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικοί.

Ερωτικά

Μόνο το θέμα της σχέσης και ενός νέου συντρόφου, δεν περνάει από το μυαλό σας αυτό το χρονικό διάστημα!  Είστε μέσα σε πολλές και δύσκολες καταστάσεις στον οικογενειακό σας τομέα, που πρώτα θέλετε να τις ξεπεράσετε και μετά να δείτε τι άλλο πιθανόν καλό, να έρθει στην ζωή σας. Το όλα μαζί το έχετε υπηρετήσει στο παρελθόν και μάλλον, δεν σας έβγαλε στο αποτέλεσμα που επιθυμούσατε.Αύριο

23 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Καθόλου τυχαία αφού αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο δημιουργικές και παραγωγικές περιόδους της χρονιάς. Ωστόσο, η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας δώσει μια ξαφνική και ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να την βάλετε σε πρακτική εφαρμογή είναι πιθανό να συναντήσετε αντιδράσεις τόσο από το φιλικό όσο και από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Ερωτικά

Υπάρχουν άτομα γύρω σας αλλά και καταστάσεις, που δεν σας επιτρέπουν ακόμη να φύγετε από το παρελθόν. Ίσως και μέσα σας, να έχετε μια κρυφή ευχή, ότι κάτι μπορεί να τροποποιηθεί, με το να πιστώνετε χρόνο. Σίγουρα μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, που αυτά που θα μάθετε και θα ξεκαθαρίσουν στον μυαλό σας. Ένα οικογενειακό θέμα, σίγουρα θα λήξει προσεχώς και οι δεσμοί θα έρθουν στην ισορροπία τους.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   20/1 – 27/1/2019

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτή την εβδομάδα εσείς οι  Τοξότες. Την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα τονίσει τα  επικοινωνιακά σας ταλέντα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο πειστικός σας λόγος και η άνεση στην επικοινωνία, θα σας βοηθήσει να πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για ολιγοήμερες διακοπές. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να δημιουργήσετε στο μυαλό σας μια άλλη εικόνα για την οικογένεια σας, με αποτέλεσμα η πραγματικότητα να σας απογοητεύσει.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα , κάθε άλλο παρά δυσάρεστη θα είναι για εσάς αφού θα φωτίσει την ανάγκη σας για γνώση και εμπειρία. Η επιθυμία σας να περιπλανηθείτε σε νέα μαθησιακά μονοπάτια, είναι πιθανό να δημιουργήσει στο μυαλό σας μια ουτοπία. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να αποτινάξετε από μέσα σας δογματικές απόψεις. Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα περιορίσει την δράση σας.
Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο σας, υπόσχεται ότι θα πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας. Την Τετάρτη όμως, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά κολλήματα σε μια νέα οικονομική συνεργασία.
Την Πέμπτη η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα παράτολμο δημιουργικό σας σχέδιο. Το Σάββατο η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη. Ενώ την Κυριακή θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Ερωτικά

Ο εγωκεντρισμός σας αυτήν την εβδομάδα τείνει να σαμποτάρει το όποιο καλό κλίμα πάει να σχηματιστεί στην αισθηματική σας ζωή. Οτιδήποτε συμβαίνει τώρα στη ζωή σας, το προσεγγίζετε με ιδιαίτερα εγωιστικό τρόπο, χωρίς να σας απασχολεί πώς αυτό επηρεάζει τους γύρω σας, με αποτέλεσμα να μηδενίζετε τις πιθανότητες για θετικές εξελίξεις, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε όχι.

Οι δεσμευμένοι ασχολείστε υπερβολικά με τα οικονομικά σας και τις υλικές απολαύσεις και επειδή τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα δεν πηγαίνουν εξαιρετικά, καταλήγετε να αποξενώνετε το ταίρι σας, ενώ αντίθετα κρατάτε τις κοινωνικές επαφές σας σε αρκετά έντονους ρυθμούς. Αναθεωρήστε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε, διαφορετικά η σχέση σας κινδυνεύει.

Οι αδέσμευτοι απασχολείστε έντονα από τα οικονομικά σας, κάτι που μπορεί ορισμένες φορές να σας κάνει κάπως απότομους, απρόσιτους έως και αγενείς μερικές φορές (τουλάχιστον αυτήν την εικόνα μπορεί να σχηματίζουν για εσάς άνθρωποι που δε σας γνωρίζουν και σας προσεγγίζουν με σκοπό να σας μάθουν καλύτερα).

Ιανουάριος 2019

Γενικά

Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας ιδιαίτερα σημαντικός για τα οικονομικά σας, αφού τα πάντα θα περιστρέφονται γύρω από αυτά, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει διενέξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ανεξάρτητα από το σε ποιον τομέα της ζωής σας ανήκουν.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου]

Τα οικονομικά ζητήματα θα γίνουν αρκετές φορές μέσα στο μήνα η αιτία για να συγκρουστείτε με την οικογένεια ή τον/τη σύντροφό σας. Η καθημερινότητά σας γίνεται όλο και πιο έντονη, ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να κάνετε κάποια οικονομική συναλλαγή, οπότε συνιστάται ψυχραιμία και χαμηλοί τόνοι.

Στον επαγγελματικό τομέα ενδέχεται να χρειαστεί να υποστείτε τις συνέπειες ενός οικονομικού θέματος ή ζημιάς που έχει προκύψει, όχι από δική σας ευθύνη, αλλά σίγουρα μεγάλης εμβέλειας που θα σας επηρεάσει. Δείξτε εγκράτεια και μην αγχωθείτε, καθώς προς το τέλος του μήνα τα επαγγελματικά σας βελτιώνονται σημαντικά.

Στον οικονομικό τομέα δε φορτώνεστε μόνο τα οικονομικά της εργασίας αλλά και εκείνα της οικογένειας ή του/της συντρόφου (π.χ. Κοινός λογαριασμός). Αυτό μπορεί να σας φτάσει στα όριά σας, δεδομένου ότι δεν είναι δικές σας οι ευθύνες. Δείξτε ψυχραιμία, η κατάσταση είναι παροδική.

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου]

Τα οικονομικά σας πρωταγωνιστούν παντού και με κάθε τρόπο κατά τον πρώτο μήνα του 2019 και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, καταφέρνετε να βρίσκετε τρόπους ώστε να λύσετε τα προβλήματά σας. Παρουσιάζετε μία αριστοτεχνική ψυχραιμία όταν διαχειρίζεστε τέτοια ζητήματα και αυτός είναι ο λόγος που ξεπερνάτε όλες τις δυσκολίες.

Στον επαγγελματικό τομέα κινείστε με τρομερή εσωστρέφεια αλλά και με απίστευτη μεθοδικότητα προκειμένου να καταφέρετε να κερδίσετε αύξηση των εσόδων σας με το σπαθί σας. Δεν είναι τόσο το οικονομικό κομμάτι που σας απασχολεί, όσο η επέκταση του κύρους σας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς.

Στον οικονομικό τομέα εργάζεστε πολύ και σκληρά ούτως ώστε να πετύχετε αύξηση τόσο των εσόδων σας, όσο και του κύρους σας. Μπορεί το δεύτερο να είναι σημαντικότερο για εσάς, αλλά και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνθιση, αρκεί να μην υιοθετήσετε αθέμιτες μεθόδους για να το πετύχετε. 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου]

Αυτός ο μήνας σάς φέρνει πολλές και συνεχείς αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας και φυσικά δε θα μπορούσαν να εξαιρεθούν ο επαγγελματικός και ο οικονομικός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο της ζωής σας, κάτι που σας κάνει να υιοθετείτε επαναστατικές συμπεριφορές.

Στον επαγγελματικό τομέα πέρα από τις μεταβολές που αναγκαστικά δέχεστε, αυτόν το μήνα, θα επιδιώξετε και εσείς οι ίδιοι να προχωρήσετε σε αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Το πρόβλημα είναι ότι ακριβώς επειδή αυτήν τη στιγμή δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας (τουλάχιστον όχι όπως το φαντάζεστε), οι αλλαγές αυτές μεταλλάσσονται σε κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ ό, τι υπολογίζατε.

Στον οικονομικό τομέα ως επί το πλείστον θα έχετε να αντιμετωπίσετε παρεμφερείς καταστάσεις με τον επαγγελματικό σας τομέα, γεγονός που σας κάνει να ξεσπάτε χωρίς λόγο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το πρόβλημα είναι ότι δε φταίνε, επομένως προκαλείτε ένταση χωρίς να υπάρχει λόγος ή να έχει κάποια πρακτική αξία.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή παίρνει ιδιαίτερα θετική μορφή αυτό το μήνα, αλλά δεν έχει ισχυρή δυναμική. Μπορεί εσείς να θέλετε να πιέσετε καταστάσεις, προκειμένου να γίνει κάτι που θα διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι δεσμευμένοι Τοξότες καλό είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε πιθανά προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας, ωστόσο φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και μην διστάσετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας εάν αυτό είναι απαραίτητο. Είναι μια θαρραλέα και έντιμη κίνηση, που θα εκτιμηθεί απεριόριστα από το/τη σύντροφό σας.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου αντιμετωπίζετε μια σειρά από πιεστικά καθήκοντα και υποχρεώσεις που σας προκαλούν άγχος. Δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν είστε διατεθειμένοι να περιορίσετε τον ήδη υπάρχοντα για χάρη κάποιου/ας άλλου/ης. Ακόμα κι έτσι όμως κάτι παρουσιάζεται στη ζωή σας που σας ταράζει. Ένα άτομο, το οποίο σας έλκει πολύ έρχεται προκειμένου να φέρει τα πάνω κάτω και σας κάνει να ξεχάσετε όλα εκείνα που νωρίτερα σας έκαναν να αποστασιοποιηθείτε από την ερωτική σας ζωή.

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Διευθετήσεις, νομιμοποιήσεις, ζητήματα ιεραρχιών θα είναι μερικά από τα βασικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά το πρώτο ήμισυ του 2019 στον επαγγελματικό σου τομέα μάλιστα για καλό, αφού είτε θα αναλάβεις πιο υπεύθυνο ρόλο, είτε θα τεθούν οι βάσεις για κάτι τέτοιο λίγο αργότερα. Αυτός, ακριβώς, είναι ο λόγος για τον οποίο θα τείνεις έντονα προς την τελειομανία αργότερα μέσα στο έτος, αφού η επιθυμία σου για ανάπτυξη και βελτίωση θα είναι απαράμιλλη, ενώ ταυτόχρονα θα απαιτείς από τον εαυτό σου ό, τι παραδίδεις να φέρει τη σφραγίδα σου και να είναι μοναδικό. Είναι καλό να τηρήσεις πιο μετριοπαθή στάση ως προς τη μοναδικότητα, βέβαια, καθώς αρκετές από τις ιδέες σου μπορεί να γίνουν αντιληπτές ως εξαιρετικά εκκεντρικές και ως εκ τούτου, ανεφάρμοστες. Μπορείς τώρα να στοχεύσεις και να επενδύσεις στην ανέλιξή σου, χωρίς αμφιβολία, ωστόσο είναι σημαντικό να το κάνεις σταδιακά και χωρίς μεγαλόστομες κορόνες, αν θες και οι υπόλοιποι να σε πάρουν στα σοβαρά.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενοι/ες από πολύ νωρίς μέσα στο νέο έτος θα έχετε αξιοσημείωτη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα να αλλάξετε ριζικά ορισμένα πράγματα στην επιχείρησή σας, κυρίως ως προς τον εκσυγχρονισμό των δομών και των υπηρεσιών που παρέχονται. Η καινοτομία φαίνεται ότι αποτελεί κυρίαρχο στόχο σου για φέτος και στη ρεαλιστική της βάση μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα, ωστόσο πρέπει να έχεις τα μάτια και την αντίληψή σου ανοιχτά, ούτως ώστε να αναγνωρίσεις πότε μία ιδέα αγγίζει τα όρια της ουτοπίας και να την αφήσεις να φύγει (ιδιαίτερα αν μιλάμε για Ιούλιο-Αυγουστο και Οκτώβριο-Νοέμβριο), ίσως για να επιστρέψεις σε αυτήν σε πιο κατάλληλη φάση.

Αν είστε άνεργοι/ες μπορείτε να χαρείτε, όχι επειδή είστε άνεργοι/ες, αλλά γιατί φέτος οι προοπτικές να αλλάξει αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από αρκετές και ικανοποιητικές. Αυτό απαιτεί από σένα ιδιαίτερη εγρήγορση και ετοιμότητα, καθώς οι πιο αξιόλογες από τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου θα έχουν τη μορφή του ξαφνικού (και επικερδούς) και η γρήγορη ανταπόκρισή σου σε καθεμιά από αυτές θα καθορίσει το εργασιακό σου στάτους για τη χρονιά που μας έρχεται. Όσες ευκαιρίες απασχόλησης σού παρουσιαστούν στο τέλος του καλοκαιριού ή στο τέλος του φθινοπώρου θα είναι μεν ικανές να σε καλύψουν στις βασικές βιοτικές σου ανάγκες, ωστόσο δεν έχουν τις ίδιες προδιαγραφές κέρδους με εκείνες που θα προκύψουν σε διαφορετικές φάσεις του έτους.


Οικονομικά

Μπορεί το 2019 να μπει κάπως διστακτικά, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, από τη μία δίνοντάς σου ενέσεις κερδών και από την άλλη φέρνοντας μικρές ζημιές, κάτι για το οποίο φυσικά δε φταίει το ίδιο το έτος αλλά η κακή σου διαχείριση και κυρίως η τάση σου για ανώφελες σπατάλες. Μη βιαστείς, όμως, να αποθαρρυνθείς, γιατί το δεύτερο εξάμηνο του 2019 θα είναι απλώς υπέροχο! Η τύχη σου θα είναι ασύλληπτη και κυρίως απρόσμενη, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ οι πηγές από τις οποίες θα προκύπτουν τα κέρδη σου θα είναι κυριολεκτικά μάννα εξ ουρανού. Η θεά τύχη θα σε ξαφνιάζει διαρκώς, αυτό μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές, αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε για το peak της χρονιάς αυτό θα είναι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, όπου αναμένεται μία κατακόρυφη αύξηση των εσόδων σου, χωρίς η πηγή να είναι απαραίτητα και αποκλειστικά η εργασία σου. Όποια και να είναι, φρόντισε να αξιοποιήσεις τα δώρα της!


Αισθηματικά

Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να περνάς καλά, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται στο αισθηματικό σου στάτους. Αυτό, απορρέει από μία βαθύτερη ανάγκη σου να εστιάσεις στον εαυτό σου φέτος, να αποτινάξεις από πάνω σου παλαιότερες συστολές (όχι ότι είχες και πολλές, αλλά όσες είχες) και να διασκεδάζεις με κάθε ευκαιρία. Αυτό μπορεί να στείλει ανάμικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να γίνει αντιληπτό ως καθαρός εγωισμός.

Οι δεσμευμένοι/ες έχετε πολλή ανάγκη την κοινωνικότητά σας, τους φίλους σας, τη ζωή σας σαν να ήσασταν ελεύθεροι/ες, κάτι που μάλλον θα διαταράξει τη σχέση σας, αν προσεγγίσετε την ανάγκη σας αυτή χωρίς ευαισθησία, ή πιο σωστά, χωρίς ευαισθησία για το ταίρι σας και με μια δόση εγωκεντρισμού. Φρόντισε να μιλάς περισσότερο με το/τη σύντροφό σου και να τον/την κάνεις να καταλάβει γιατί είναι σημαντικό για εσένα να έχεις την ξεχωριστή, ατομική σου ζωή. Καλό θα ήταν να τονίζεις ότι αυτή είναι μία προσωπική ανάγκη και δεν έχει καμία σχέση με το πώς περνάς εντός του δεσμού σου. Άνοιξε τα χαρτιά σου και μπορεί να εκπλαγείς από τις αντιδράσεις που θα εισπράξεις.

Οι αδέσμευτοι/ες έχετε βγει για κυνήγι, η αδρεναλίνη σας χτυπάει κόκκινο και ψάχνετε το επόμενο “θήραμά” σας. Η κοινωνικότητά σου τώρα βρίσκεται στα ύψη, καθώς το 2019 φροντίζει να σε βγάζει συχνά από το σπίτι, σε αναζήτηση βραχύβιων, αλλά έντονων, συγκινήσεων. Εσύ, από την άλλη, πάντα θα κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου εκείνη τη φωνούλα που θα σου λέει “τρέξε!” κάθε φορά που γνωρίζεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σε γοητεύσει, ώστε να διαφυλάξεις την πολύτιμη ελευθερία σου. Μήπως φέτος θα έπρεπε να σκεφτείς, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου;

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει σημαντική άνοδος και αναγνώριση για το 2019. Εργάζεσαι ακούραστα και δυναμικά, καθώς αυτό το χρόνο είσαι αποφασισμένος/η πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στους στόχους σου. Η αλήθεια είναι πως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους καταφέρνεις πράγματι να υλοποιήσεις ένα μέρος των στόχων σου ανεπηρέαστος/η και να χτίσεις μία εικόνα νικητή/τριας μέσα στο χώρο εργασίας. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν κατά το δεύτερο εξάμηνο, όπου απ’ ό, τι φαίνεται το περιβάλλον σου γίνεται έμμεσα εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου. Αυτό δε σημαίνει πως δε θέλουν να σε δουν να αναγνωρίζεσαι επαγγελματικά, αλλά τα ζητήματα που προκύπτουν, κυρίως μέσα στο σπίτι απαιτούν περισσότερο χρόνο από την προσοχή σου. Είναι καθαρά στη δική σου ευχέρεια το τι θα κάνεις. Όποια απόφαση και να πάρεις θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η πως έχει και κάποιες συνέπειες. Αν επιλέξεις να μοιράσεις το χρόνο σου θα πρέπει να περιμένεις την καθυστέρηση της υλοποίησης των στόχων σου, ενώ αν επιλέξεις να συνεχίσεις να να εργάζεσαι με την ίδια ένταση και να παραμελήσεις τα οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν είναι σχεδόν βέβαιο πως πρέπει να περιμένεις μικροεντάσεις και παράπονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση η καταξίωσή σου δεν αναστέλλεται, απλώς παρατείνεται από το φθινόπωρο του 2019, προς το χειμώνα. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί συναισθηματικά από αυτήν την κατάσταση και προπαντός μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια για ανελιχθείς επαγγελματικά, γιατί το 2019 σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, αρκεί να μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η από πολύ νωρίς μέσα στο έτος έρχεσαι αντιμέτωπος/η με μεγάλες προκλήσεις, οι οποίες αντί να αποθαρρύνουν, σε πεισμώνουν και σε κάνουν να εργάζεσαι πιο σκληρά και μεθοδικά απ’ ό, τι πριν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αυξήσεις σημαντικά την παραγωγικότητά σου και κάθε μέρα που περνά να αλλάζεις πράγματα στην επιχείρησή σου ή τις υπηρεσίες, έως ότου υλοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου, οι οποίες μέχρι πρότεινως φάνταζαν αδύνατες. Δε φοβάσαι να ρισκάρει ή να επεκταθείς και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Τα κέρδη σου αυξάνονται σημαντικά, κάτι που σας κάνει να χαμογελάτε στο τέλος του χρόνου!

Αν είσαι άνεργος/η θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να βρεις εργαστείς αυτό το χρόνο, μπορεί να μην είναι αμέτρητες, όμως θα είναι καλές και κερδοφόρες. Πρέπει όμως κι εσύ να δραστηριοποιηθείς αρκετά νωρίς μέσα στο 2019 προκειμένου να αυξήσεις τις πιθανότητές σου. Αυτός ο χρόνος δεν είναι σαν τους προηγούμενους, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και κυρίως δε φαίνεται να υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε σταματήσει φέτος, εκτός από τον εαυτό σου. Οπλίσου με δύναμη, υπομονή, ενέργεια και καλή θέληση και τότε θα δεις τι μπορεί να συμβεί όταν βάλεις κάτι πραγματικά στο μυαλό σου.

Οικονομικά

Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status. Εργάζεσαι ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου το 2019 και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις πληρωμές σου. Μάλιστα κερδίζεις και κάποια αύξηση των εισοδημάτων φέτος για την οποία όμως έχει χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά. Δεν έχει σημασία πόσο παλιός ή καινούργιος είσαι μέσα στη δουλειά, η εργατικότητά σου αναγνωρίζεται και ανταμείβεται. Αυτό βέβαια σε κάνει και πιο σπάταλο/η κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς είσαι πιο άνετα οικονομικά από τον περασμένο χρόνο και έχεις πλέον τη δυνατότητα να βελτιώσεις το βιωτικό σου επίπεδο, τόσο το δικό σου, όσο και των αγαπημένων σου προσώπων ή να αλλάξεις πράγματα μέσα στο σπίτι, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η καθημερινότητά σου. Φαίνεται πως δίνεις προτεραιότητα στις δαπάνες που αφορούν στο σπίτι και βάζεις σε 2η μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε σπαταλάς χρήματα για σένα. Το Ιούνιο, τον Ιούλιο, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές επιλογές που κάνεις, για παράδειγμα, εκείνα τα διαστήματα είναι εντελώς ακατάλληλα για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, επίσης αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με υπηρεσίες ή ιδρύματα, καλό θα ήταν να φροντίσεις να διευθετήσεις ή να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου πριν από αυτές τις περιόδους. Αν όμως είναι απαραίτητο να γίνει κάποια τέτοια συναλλαγή να είσαι διπλά προσεκτικός/ή στους όρους των συμβολαίων και αν δανείζεις εσύ μην το κάνεις χωρίς να λάβεις κάποιες εγγυήσεις, αφήνοντας απροστάτευτη τη δική σου περιουσία.


Αισθηματικά

Ο Τοξότης του 2ου δεκαημέρου έχει την τάση να προσεγγίζει τα αισθηματικά του ζητήματα αυτό το χρόνο σα μονάδα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η σε ενδιαφέρει πολύ αυτό που θες ή μάλλον σε ενδιαφέρει μόνο αυτό που θες… Σε μία ερωτική σχέση υπάρχουν δύο άνθρωποι, είτε πρόκειται για βραχύβια, είτε για μακροχρόνια σχέση. Όσο εσύ λοιπόν συμπεριφέρεσαι σα να είσαι μόνος/η σου μέσα σε μία τέτοια σχέση απαξιώνεις τα αισθήματα των ανθρώπων γύρω σου με αποτέλεσμα να τους πληγώνεις. Θα κάνεις κάτι για να το αλλάξεις;

Αν είσαι δεσμευμένος/η η στάση σου φέτος απέναντι στο/στη σύντροφό σου δεν είναι μια καινούργια συνθήκη. Όποτε νιώθεις πως καταπιέζεσαι αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σα να μην υπάρχει δεύτερο άτομο στη σχέση. Μια νέα συνθήκη λοιπόν για σένα είναι η αντίδραση του/της συντρόφου σου. Σε ξέρει και σε νοιάζεται, όμως οι ανοχές και οι αντοχές του/της έχουν εξαντληθεί. Είτε σου αρέσει, είτε όχι πρέπει να κάνεις μία ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, προκειμένου να γνωρίζει αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις για να ξέρει ακριβώς κι εκείνος/η για ποιο λόγο δείχνει κατανόηση. Αν δεν είσαι ξεκάθαρος/η απέναντί του/της είναι πολύ πιθανό από το δεύτερο τρίμηνο και μετά η σχέση σου να βρίσκεται σε μία συνεχή ταραχή και αστάθεια για την οποία δεν ευθύνεται κανένας άλλος παρά μόνο εσύ.

Αν είσαι αδέσμευτος/η για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν έχεις υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις που να σε περιορίζουν και να σε πνίγουν και έτσι επιλέγεις να συνεχίσεις το έτος σου. Δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και κρατάς στη ζωή σου ότι θέλεις και για όσο το θέλεις, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή είναι ίσως και η μόνη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις φέτος για την ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα των ανθρώπων που που επηρεάζονται από τις επιλογές σου. Αν είσαι από την αρχή ξεκάθαρος/η μαζί τους για το τι ακριβώς ζητάς σε ερωτικό επίπεδο αυτό το χρόνο ίσως να απέφευγες τα πολλά και μεγάλα δράματα. Δοκίμασέ το! 

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2019 για την καριέρα σου είναι μία συνεχής μάχη, αγωνίζεσαι όχι για επιβίωση, αλλά για ανέλιξη. Δοκιμάζεις τις αντοχές και τα όρια σου στοχεύοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορείς. Διεκδικείς περισσότερο και κυρίως διεκδικείς όλα εκείνα που έχασες τον περασμένο χρόνο και τα παίρνεις πίσω. Η θέση σου, το status σου αλλάζει ριζικά αυτό το χρόνο μέσω της συνεχούς προσπάθειας για πρόοδο και άνοδο. Αυτό το έτος μπορείς να περιμένεις σημαντική αναγνώριση μέσα στο χώρο εργασίας, είτε με την αναβάθμιση του ρόλου σου, είτε των υποχρεώσεών σου, κάτι που θα συνδυαστεί και με την αύξηση των εισοδημάτων σου. Αναμφίβολα, αυτή είναι η ευκαιρία σου για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, κάτι όμως που θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019. Φρόντισε μόνο να υιοθετήσεις πιο ταπεινό προφίλ, καθώς είναι πιθανό να βγάλεις στην επιφάνεια τα πιο αυταρχικά και αλαζονικά σου ένστικτα. Μη ρισκάρεις την καριέρα σου για ένα καπρίτσιο, γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η από πολύ νωρίς μέσα στο έτος διαπιστώνεις πως η επιτυχία για φέτος κρύβεται στις αλλαγές. Έχεις ήδη ξεκινήσει να αλλάζεις κάποια πράγματα στον τρόπο λειτουργίας σου και συνειδητοποιείς πως ήταν αυτό που χρειαζόταν η επιχείρησή σου, προκειμένου να κινηθεί καλύτερα και ευκολότερο. Έτσι μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις κάποιες επιπλέον αναβαθμίσεις, οι οποίες θεωρείς πως θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν την επιτυχία σου. Η αλήθεια είναι πως το ένστικτο σου σε οδηγεί σωστά αυτό το χρόνο και όσο το ακούς θα καταγράφεις μόνο κέρδη. Μη φοβηθείς να βγεις έξω από τις γραμμές και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, γιατί φέτος είναι η χρονιά σου και η επιτυχία σου είναι δεδομένη.

Αν είσαι άνεργος/η αυτός ο χρόνος πρόκειται να είναι πολύ δραστήριος και προπαντός εργατικός. Οι δυνατότητες που απλώνονται μπροστά σου δεν είναι απλές δουλειές του “ποδαριού” τις οποίες κάνεις κατ’ ανάγκη. Δουλειές με προοπτικές και με κάποιο κύρος εμφανίζονται μπροστά σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να τις προλάβεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι έντονος και θα απαιτηθεί από σένα εγρήγορση και αμεσότητα, αλλά κυρίως θα πρέπει να έχεις την απόλυτη θέληση να είσαι εκεί που είσαι. Τηρουμένων αυτών, δεν αποκλείεται μάλιστα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα να βγεις πιο κερδισμένος/η απ’ όσο τολμούσες να φανταστείς.


Οικονομικά

Εργάζεσαι για να ξοδεύεις και ξοδεύεις για να εργάζεσαι… Αυτή είναι η εικόνα των οικονομικών σου αυτό το χρόνο. Η αλήθεια είναι πως με πολύ μεγάλη άνεση βγάζεις κέρδος και αυτό σε προκαλεί να γίνεις ακόμη πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι τον περασμένο χρόνο. Η ευζωία είναι ο στόχος σου και δεν έχεις την πρόθεση να κλαίγεσαι για τα λεφτά, ακόμα κι όταν βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Σπαταλάς πολύ χρήμα για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά για σένα και δεν το μετανιώνεις. Σου αρέσει να δίνεις και να μη ζητάς ανταλλάγματα. Το ίδιο λοιπόν κάνεις και φέτος σπαταλάς με την καρδιά σου και το ευχαριστιέσαι κι αν εσύ είσαι ευτυχισμένος/η με αυτό, τότε χαλάλι σου! Αυτό, βέβαια, πολύ συχνά σε αφήνει στον άσσο και το χειρότερο είναι ότι τότε δεν έχεις τις δυνατότητες που θα ήθελες, επομένως αν το 2019 μπορούσες  να πάρεις κάποια μαθήματα σε σχέση με τη φειδωλή διαχείριση, θα ήταν κέρδος.


Αισθηματικά

Όσο σπάταλος/η μπορείς να γίνεις φέτος οικονομικά, άλλο τόσο τσιγκούνης/α μπορείς να γίνεις συναισθηματικά. Καλώς ή κακώς είσαι από τους μεγαλύτερος εγωιστές ολόκληρου του ζωδιακού, κάποιες φορές το περιορίζεις, όμως κάποιες άλλες αφήνεις τον εγωισμό σου ελεύθερο, εστιάζοντας μόνο στον εαυτό σου. Μια τέτοια χρονιά είναι λοιπόν το 2019 για σένα είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Το “εγώ” μετράει περισσότερο από το “εμείς” και αδιαφορείς για το τι νιώθουν οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η χτίζεις αυτό το χρόνο ένα τείχος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, κάτι που καθιστά την επικοινωνία αδύνατη. Ενδέχεται να έχεις πιεστεί αρκετά τον περασμένο χρόνο και έως ένα βαθμό να δικαιολογείται η στάση σου, όμως το να κατηγορείς το/τη σύντροφό σου για εγωιστική συμπεριφορά λέγεται θράσος. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις λίγο περισσότερο με το ταίρι σου αυτό το έτος, γιατί σε διαβεβαιώ μπορεί να εκπλαγείς από την κατανόηση που προτίθεται να δείξει απέναντι στις ανάγκες σου, όμως μην τον/την απομονώνεις και απομακρύνεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να δημιουργήσεις ένα χάσμα που θα είναι δύσκολο να γεφυρωθεί αργότερα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βιώνεις ένα ανάμεικτο έτος. Κάποιες στιγμές να λατρεύεις και θα απολαμβάνεις την ελευθερία σου, ενώ κάποιες άλλες θα υμνείς τη συντροφικότητα. Δεν είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις στο τι ακριβώς θες, γιατί δε συμβαίνει τίποτα λάθος μ’ εσένα. Όπως κάθε άνθρωπος, σ’ αρέσει να είσαι ελεύθερος/η και κάποιες φορές σ’ αρέσει να βρίσκεσαι σε σχέση. Όταν όμως μεταβαίνεις από τη μία κατάσταση στην άλλη καλό θα ήταν να ενημερώνεις και τους ανθρώπους γύρω για τις προθέσεις σου, γιατί είναι πιθανό αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ ως αυτονόητο, να μην το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γύρω σου. Είναι σημαντική η επιθυμία μας, όχι όμως όταν καταπατά τα συναισθήματα των άλλων, έτσι δεν είναι;

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Oroskopos.tv

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, έ ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Oroskopos.tv

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Oroskopos.tv

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Βίκυ

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Τα στάδια του έρωτα

Πότε πεθαίνει μια σχέση; Και είναι απαραίτητο να πεθάνει, ή μήπως κάνουμε λάθη που φέρν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ένας σύντροφος μικρότερος;

Εννοείται ότι πια το θέμα της διαφοράς ηλικίας μας έχει τελειώσει ως ταμπού. Η εποχή πο ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο μυθικός Φοίνικας

Ο Αιγυπτιακός Πολιτισμός, ο Ελληνικός Πολιτισμός, οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες, οι Ινδοί, οι Α ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u