Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

25 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα κάνετε μια νέα αρχή σε ένα χόμπι αλλά και κάποιοι θα έχετε εύνοια σε νέες γνωριμίες αλλά και συνεργασίες.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρμονία και ηρεμία σήμερα με το ταίρι σας και τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο.Αύριο

26 Μαΐου 2022

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ,τον αθλητισμό αλλά και τη δημιουργικότητα σας και θα έχετε συναντήσεις με το περιβάλλον σας που θα σας ικανοποιήσουν.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση σήμερα με το ταίρι σας και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε.Οι αδέσμευτοι θα έχετε επικοινωνία με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει  ερωτικά και το βλέπετε σοβαρά.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει  με το εξάγωνο Ηλίου-Δία που θα ευνοήσει τη διάθεσή σας και θα σας δώσει ευκαιρίες  ενώ το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα ίσως να βελτιώσει τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας.

Επίσης το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ίσως να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε συνεργασίες και τα οικονομικά σας.Ο Άρης στον Κριό θα ευνοήσει επίσης την διάθεσή σας και ίσως να έχετε περισσότερη ενεργητικότητα.

Ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 28.05 θα ευνοήσει την καθημερινότητά σας και τις επαφές στην εργασία σας.Η σύνοδος Άρη-Δία ίσως να σας φέρει κάποια επιτυχία ή κάποιο ευχάριστο νέο.

Του 1ου δεκαημέρου

Από τις αρχές της εβδομάδας θα έχετε ευχάριστη διάθεση και ίσως να έχετε και κάποια ευκαιρία ή πρόταση για κάποια συνεργασία .Κάποιοι ίσως να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι που κάνατε και στο παρελθόν ενώ ίσως να έχετε και κάποια έσοδα που θα σας διευκολύνουν .

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα έχετε πολύ ευχάριστη επικοινωνία με το ταίρι σας και τα παιδιά σας ενώ ίσως να πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από την πρόοδο ενός παιδιού σας.Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια νέα γνωριμία και να ερωτευτείτε ή να προχωρήσετε σε μια σχέση πολύ γρήγορα.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα συνεχίσετε να έχετε κάποια προβλήματα μέσα στην εργασία ή την καθημερινότητα σας και την υγεία σας ωστόσο αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο ήρεμη και ίσως να σας δώσει τη δυνατότητα να μεριμνήσετε και για κάποιες εκκρεμότητες.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι δεν θα έχετε ιδιαίτερες εξελίξεις στην οικογένειά σας ενώ οι αδέσμευτοι επίσης δεν θα έχετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην ερωτική σας ζωή.

Του 3ου δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και να καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας να επανεξετάσετε θέματα με συνεργάτες και την καθημερινότητά σας και να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας αλλά και κάποια συμφωνία.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να κάνετε ένα προγραμματισμό σε θέματα της οικογένειας ίσως και οικονομικά που σας προβλημάτισαν αλλά ίσως να βελτιώσετε και την επικοινωνία σας με κάποιο σας παιδί που ίσως σας είχε προβληματίσει.Οι αδέσμευτοι ίσως να σταθεροποιήσετε μια γνωριμία ωστόσο κάποιοι ίσως να νιώσετε κάποια ανασφάλεια προς το τέλος της εβδομάδας.

Του 3ου δεκαημέρου

αυτή την εβδομάδα θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και να καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας να επανεξετάσετε θέματα με συνεργάτες και την καθημερινότητά σας και να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας αλλά και κάποια συμφωνία.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να κάνετε ένα προγραμματισμό σε θέματα της οικογένειας ίσως και οικονομικά που σας προβλημάτισαν αλλά ίσως να βελτιώσετε και την επικοινωνία σας με κάποιο σας παιδί που ίσως σας είχε προβληματίσει.Οι αδέσμευτοι ίσως να σταθεροποιήσετε μια γνωριμία ωστόσο κάποιοι ίσως να νιώσετε κάποια ανασφάλεια προς το τέλος της εβδομάδας.

Μάιος 2022

Ο μήνας θα ξεκινήσει με την Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη να έχει προηγηθεί και ίσως να σας έχει φέρει κάποιες ανατροπές μέσα στην εργασία ή την υγεία σας και την καθημερινότητα ωστόσο ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα ευνοήσει νέες γνωριμίες και επαφές για κάποια συνεργασία ενώ και η Αφροδίτη από τις 02.05 στον Κριό θα σας ευνοήσει από τη θετική όψη που θα βρίσκεται ώστε να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ικανοποιούν.Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα στις 04.05  επίσης θα είναι θετικό και ίσως να σας δώσει κάποια βοήθεια από την οικογένειά σας.

Στις 11.05 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε συμφωνίες ωστόσο ίσως να πρέπει να αναθεωρήσετε ή να ερευνήσετε καλύτερα μια πρόταση που ίσως να σας έχει γίνει.Την ίδια ημέρα ο Δίας θα περάσει στον Κριό και θα είναι μια σημαντική στιγμή για εσάς αφού θα καταφέρετε από εδώ και πέρα  να πετύχετε πράγματα που είχαν κάποια δυσκολία μέχρι στιγμής ,θα πετύχετε ένα νέο ξεκίνημα,κάποιες ιδέες σας  αλλά ίσως να ξεκινήσετε και ένα νέο χόμπι.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 θα επηρεάσει περισσότερο το 3ο δεκαήμερο που θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας,την ψυχολογία σας και κάποια θέματα στην εργασία σας ενώ και από τις 23.05 ίσως να έχετε και πάλι κάποιες εντάσεις και συζητήσεις που θα σας πιέσουν και θα σας δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις.Στις 25.05 ο Άρης θα περάσει επίσης στον Κριό και θα είστε ακόμη περισσότερο δημιουργικοί ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στο τέλος του μήνα μαζί με τη σύνοδο  Άρη-Δία θα σας φέρει ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα αλλά και κάποια σημαντική επίτευξη στα σχέδιά σας.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο Ερμής στους Διδύμους από τις αρχές του μήνα θα ευνοήσει επικοινωνίες και επαφές με συνεργάτες ενώ εάν θέλετε να υπογράψετε κάποιες συμφωνίες καλό θα είναι να το κάνετε πριν τις 09.05 αφού από τις 11.05 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος δεν θα είναι καλό διάστημα να το κάνετε.Ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή ίσως να επανεξετάσετε κάποιες θέματα στην καριέρα σας ενώ ίσως να έχετε και προτάσεις από άτομα που είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν και ίσως προς το τέλος του μήνα να κάνετε μια νέα επαγγελματική αρχή ή συνεργασία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στην αρχή του μήνα ίσως να έχετε εύνοια στα οικονομικά σας ωστόσο ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποια έξοδα για τα παιδιά σας αλλά για να περάσετε όμορφα εσείς οι ίδιοι.Κάποιοι ίσως να θελήσετε να κάνετε και κάποιες επενδύσεις και θα διαθέσετε και κάποια χρήματα για νέα χόμπι που ίσως να θελήσετε να ξεκινήσετε ή κάτι δημιουργικό.Προς το τέλος του μήνα πάντως θα έχετε κάποια επιτυχία .

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ίσως να έχετε κάποιες αλλαγές και ανατροπές στις αρχές του μήνα μέσα στην εργασία σας όμως από τις 11.05 και μετά θα έχετε καλύτερη διάθεση και καλύτερη επικοινωνία ή εξελίξεις μέσα στον χώρο της εργασίας σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Γενικά δεν θα έχετε σημαντικές αλλαγές ωστόσο ίσως να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα από τις αρχές του μήνα σχετικά με κάποιες ξαφνικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα αλλά και ίσως κάποιες υποχρεώσεις και έξοδα του σπιτιού.Από τις 11.05 και μετά ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι αρχές του μήνα θα είναι αρκετά θετικές ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε κάποια υπεραισιοδοξία με σχέσεις ,συνεργασίες και υποσχέσεις που ίσως σας δώσουν από την καριέρα σας.Γύρω στις 04.05 πάντως ίσως να έχετε κάποια επιτυχία αλλά γύρω στις 16.05 ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα επαγγελματικά που ίσως να σας πιέσουν ψυχολογικά ενώ και κάποια θέματα με συνεργάτες ίσως και εντάσεις ίσως να προκύψουν μετά τις 23.05.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΤΑ οικονομικά σας θα είναι πολύ θετικά γύρω στις 04.05 που ίσως να καταφέρετε να κάνετε κάποια σημαντική οικονομική συμφωνία ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια σημαντική βοήθεια από ένα γονιό σας.Ωστόσο μετά τις 16.05 ίσως να προκύψουν κάποια θέματα στο μεταφορικό σας μέσο που ίσως να σας βάλουν σε έξοδα ή να δυσκολευτείτε με θέματα καθημερινότητας και υποχρεώσεις ενώ και κάποιες συμφωνίες ίσως να ανατραπούν που ίσως σας κοστίσουν κάπως οικονομικά.Η Αφροδίτη ωστόσο στο δεκαήμερο σας θα σας βοηθήσει αλλά και θα αντιμετωπίσετε τα πράγματα με καλή διάθεση.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Το σημαντικό γεγονός του Μαΐου θα είναι η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Κριού από τις 11.05 που θα ευνοήσει πολλούς από εσάς στην ερωτική σας ζωή αλλά και οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ ίσως να ευνοηθείτε μέσα από τα παιδιά σας ή μια εγκυμοσύνη.Θα επηρεαστείτε περισσότερο του 1ου δεκαημέρου που θα έχετε και την Αφροδίτη στον Κριό από τις 02.05 στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να χαρείτε και να φλερτάρετε ενώ και οι δεσμευμένοι θα έχετε πιο όμορφη καθημερινότητα.

Ο Ερμής στους Διδύμους επίσης θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας ενώ από τις 11.05 που θα γυρίσει ευθύδρομος ίσως να σας φέρει και πρόσωπα από το παρελθόν .Επίσης το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα θα φέρει κάποια συναισθηματική ικανοποίηση σε θέματα οικογενειακά για το 3ο δεκαήμερο ωστόσο κάποιοι από εσάς εάν κάνετε μια γνωριμία μην δώσετε εμπιστοσύνη αμέσως αφού ίσως να πάρετε κάποια απογοήτευση από τις 16.05 και μετά.Επίσης ο Άρης στους Ιχθύς μέχρι και τις 24.05 ίσως να φέρει κάποια ένταση ,παρεξηγήσεις και βλάβες μέσα στην οικογένειά σας ενώ κάποιοι ίσως να έχετε και κάποια θέματα με τα παιδιά σας.

Του 1ου δεκαημέρου στις 20.05 ίσως να κάνετε κάποια επανασύνδεση ενώ η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ίσως να φέρει σε κάποιους από εσάς το ξεκίνημα μιας σχέσης.Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν στις αρχές του μήνα το 2ο δεκαήμερο που ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητα σας αλλά και το 3ο δεκαήμερο θα επηρεαστείτε από τη Σεληνιακή έκλειψη στις 16.05 που ίσως να σας επηρεάσει σε ένα ψυχολογικό επίπεδο και ένα επίπεδο καθημερινότητας που ίσως να αναρωτηθείτε αν καλύπτονται οι ανάγκες σας.

Έτος 2022

Η νέα χρονιά θα είναι αρκετά πιο θετική για εσάς και θα σας δώσει περισσότερη διάθεση αφού ο Δίας ως κυβερνήτης σας θα βρίσκεται σε μια καλύτερη θέση στους Ιχθύς και θα έχετε περισσότερη διάθεση μέχρι και τις 10.05 ενώ ο Δίας στον Κριό από τις 11.05-29.10 θα σας ευνοήσει σε νέα ξεκινήματα,δραστηριότητες ,διασκέδαση και την προσωπική σας ανάπτυξη.

Ο Ουρανός ωστόσο θα συνεχίσει να φέρνει κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σας και την εργασία σας ενώ θα επηρεάσει μόνο το 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αφού θα φτάσει μέχρι και την 18η μοίρα του Ταύρου ενώ το τετράγωνό του με τον Κρόνο ίσως να σας φέρει κάποιες αναβολές ή ακυρώσεις σε κάποιες συμφωνίες.Ωστόσο ο Κρόνος από τον Υδροχόο  θα υποστηρίζει σε όλη τη χρονιά το 2ο και το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας που θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε συμφωνίες και γνωριμίες.

Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να επηρεάζει από τους Ιχθύς και τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ στη συνάντησή του με τον Δία στις 12.04 προσέχετε να μην κάνετε υπερβολικά ανοίγματα στον τομέα σπιτιού και οικογένειας.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν τον άξονα 6ου-12ου και θα πρέπει να προσέξετε σχέσεις στην εργασία σας,αλλαγές που ίσως θέλετε να κάνετε και κάποιες ανατροπές που μπορεί να έχετε ενώ ίσως να πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας και την υγεία σας.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα ευνοηθείτε έως και τις 12.02 με τον Δία στους Ιχθύς να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και θα σας ευνοήσει στον τομέα της οικογένειας ,θα φέρει βελτίωση στις σχέσεις σας αλλά ίσως και κάποια επέκταση σε κάποιο ακίνητο ή την αγορά ενός ακινήτου ενώ κάποιοι ίσως να αποφασίσετε μια συγκατοίκηση και να πάτε σε ένα νέο σπίτι.Πιο θετικός ακόμη θα είναι ο Δίας στον Κριό από 12.05-29.10 που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να πραγματοποιήσετε πιο εύκολα τα σχέδιά σας,να διασκεδάσετε ,να ξεκινήσετε ένα χόμπι και να κάνετε νέες γνωριμίες και να ερωτευτείτε.Η έκλειψη που θα σας επηρεάσει θα είναι η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25.10 που ίσως να σας δώσει κάποια απομόνωση ή απογοήτευση μέσα από κάποιο θέμα εργασίας ή υγείας αλλά και ερωτικό.

Του 2ου δεκαημέρου

Θα έχετε την εύνοια του Δία από τις 12.02-25.03 στο ζώδιό σας που θα ευνοήσει σχέσεις και κάποια εξέλιξη στην οικογένειά σας ενώ ο Κρόνος στον Υδροχόο μέχρι και τις 10.03 ίσως να σας προφυλάξει να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες και να μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα σε θέματα με κάποιο ακίνητο ή το σπίτι σας.Το εξάγωνο Δίας Ουρανού στις 18.02 θα σας προσφέρει μια νέα εργασιακή ευκαιρία αλλά ίσως και ένα νέο οικογενειακό ξεκίνημα ή κάποια αλλαγή κατοικίας ενώ ίσως βρεθούν λύσεις σε κάποιες ανατροπές που αντιμετωπίζετε στον τομέα της εργασίας σας.Η  έκλειψη που θα σας επηρεάσει περισσότερο θα είναι η Ηλιακή έκλειψη στις 08.11 που ίσως να έχετε αποκαλύψεις με κάποια συμφωνία που θα σας απογοητεύσει αρκετά ενώ ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε και με κάποια θέματα της υγείας σας.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα έχετε επίσης την επιρροή του Δία από τους Ιχθύς από τις 10.03-10.05 και θα πρέπει να προσέχετε γενικότερα κι εσείς αποφάσεις που θα πάρετε για την οικογένειά σας,την υπεραισιοδοξία σας και πολύ περισσότερο στη συνάντηση που θα έχει με τον Ποσειδώνα στις 12.04.Η επιρροή θα έχει ξεκινήσει πριν την ημερομηνία αυτή και οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε μη ρεαλιστικά σχέδια για την οικογένειά σας.Ωστόσο κάποιοι ίσως να συνειδητοποιήσετε και λάθη που μπορεί να έχετε κάνει με την οικογένειά σας και να απογοητευτείτε αλλά ο Κρόνος που θα βρίσκεται στον Υδροχόο από 10.03-10.09 αλλά και στο τέλος της χρονιάς μάλλον θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις,να μην ξεφύγετε από τα όριά σας και να επαναφέρετε την τάξη αν το έχετε ανάγκη.Ο Πλούτωνας επίσης θα επηρεάσει αυτή τη χρονιά το τέλος του δεκαημέρου σας στον τομέα των οικονομικών σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας ή συναισθηματικά θέματα ώστε να μην έχετε απώλειες σημαντικές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα επαγγελματικά σας θα χρειαστούν μια γενική προσοχή μέχρι και το τέλος Μαΐου που ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύς και θα είναι συνετό να μην βασιστείτε σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και σε υποσχέσεις ανθρώπων που θα σας υποσχεθούν υποστήριξη και βοήθεια ωστόσο με τον Δία στον Κριό θα έχετε νέες επαγγελματικές δυνατότητες.Με τον Ουρανό επίσης θα έχετε ανατροπές και αλλαγές στην εργασία σας που θα σας δυσκολεύουν ενώ και οι εκλείψεις θα σας φέρουν αρκετές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα.

Επίσης η πολύμηνη παρουσία του Άρη στους Διδύμους μπορεί να φέρει νέες συνεργασίες και συμφωνίες ωστόσο από την αναδρομή του και μετά από τις 30.10 έως το τέλος της χρονιάς ίσως να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σας.

Ο Κρόνος θα βοηθήσει το 2ο και 3ο δεκαήμερο σε μακροχρόνιες συμφωνίες και συνεργασίες ενώ το εξάγωνο Δία-Ουρανό το Φεβρουάριο θα φέρει ξαφνικές προτάσεις,Επίσης ευνοϊκά διαστήματα για το ζώδιό σας θα είναι ο Μάρτιος που θα μπορούσατε να κάνετε μια μακροχρόνια συμφωνία με τον Άρη στον Υδροχόο,ο Άρης στον Κριό από 25.05-04.07 με πολύ σημαντική ημερομηνία την 29.05.Επίσης καλή περίοδος για τα οικονομικά σας θα είναι από τις αρχές της νέας χρονιάς μέχρι και 05.03 με την Αφροδίτη στον οίκο των οικονομικών σας αλλά και από 18.07-11.08 με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου να σας ευνοεί σε έσοδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Δίας στους Ιχθύς θα ευνοήσει τις οικογενειακές σας σχέσεις,μια συγκατοίκηση και γενικότερα θα ευνοήσει περισσότερο τους δεσμευμένους που θέλουν να επεκτείνουν τη σχέση τους ή την οικογένειά τους ενώ ο Δίας στον Κριό ,που θα ευνοήσει μόνο το 1ο δεκαήμερο αυτή τη χρονιά θα φέρει έρωτες και νέες γνωριμίες για αυτή την ομάδα του ζωδίου σας.Επίσης ο Κρόνος θα σταθεροποιήσει γνωριμίες για το 2ο και το 3ο δεκαήμερο ενώ πολύ θετικά διαστήματα για την ερωτική σας ζωή θα είναι από τις 02.05 -27.05 με την Αφροδίτη στον Κριό που θα φέρει νέους έρωτες στη ζωή σας ,από 23.06-17.07 με την Αφροδίτη στους Διδύμους που θα φέρει εύνοια σε ξεκινήματα σχέσεων.

Ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στις 29.06 ίσως σας φέρει τυχερές σχέσεις,ένα γάμο ή έναν απόγονο ενώ και το τρίγωνο Αφροδίτης –Κρόνου θα φέρει επίσης επισημοποιήσεις αλλά και μακροχρόνιες συνδέσεις και γνωριμίες.Επίσης η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από 16.11-09.12 θα σας ευνοήσει στην αισθηματική σας ζωή.

Οι δεσμευμένοι προσέχετε από τις 21.08 που ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους και τον οίκο των μόνιμων σχέσεών σας να διαχειριστείτε με προσοχή εντάσεις που θα έχετε με το ταίρι σας αλλά και κάποια επανεξέταση ή συνειδητοποιήσεις που θα κάνετε με τον Άρη ανάδρομος από 30.10 έως το τέλος της χρονιάς του 2022.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή, Και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, ...

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, Σαν να βρίσκεται σε ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ...

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μιχάλης

Είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο της μεταφυσικής σχεδόν πάνω από 20 χρόνια. Είμαι ένα ισχυρό διάμεσο και μπορώ να προβλέψω με εγκυρότητα πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.  Έχω μυηθεί στις Απόκρυφες Τέ ...

Αλεξία

…Μπορώ να σου δώσω απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί μέσα από τις γνώσεις μου. Η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου μέσα από ένα τηλεφώνημα.  Μην διστάζεις  να προχωρήσεις την ζωή σου. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αρι ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Γιατί πρέπει να βγείτε ραντεβού !

Κάθε γυναίκα θα έχει ραντεβού, Ή είχε ραντεβού με έναν άντρα για τις δυνατότητές του.Θυ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Και ζευγάρι, και γονείς !

Το παιδί θα σε ολοκληρώσει ως άνθρωπο και ως γυναίκα. Θα ωριμάσει τον άντρα/πατέρα. Θα κ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο κατακλυσμός του Δάρδανου !

Ο τρίτος και τελευταίος κατακλυσμός της ελληνικής μυθολογίας, Είναι ο κατακλυσμός του ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u