Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

5 Δεκεμβρίου 2021

Γενικά

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σε κενό πορείας οπότε προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να διαλογιστείτε.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και τον 2ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποια οικονομική εύνοια από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.Ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να πρέπει να ρυθμίσετε κάποιες οφειλές .

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε γεμάτοι συναισθηματικά με την οικογένειά σας ωστόσο ίσως να μην μπορέσετε να συνεννοηθείτε με το ταίρι σας απόλυτα .Οι αδέσμευτοι μάλλον θα έχετε συναισθηματικές εντάσεις με ένα πρόσωπο που έχετε έντονη συναισθηματική αλλά και ερωτική σύνδεση.Αύριο

6 Δεκεμβρίου 2021

Γενικά

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα βρείτε λύσεις σε θέματα ώστε να προωθήσετε συμφωνίες και επιχειρηματικά σχέδια.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι μπορεί να έχετε κάποιες οικονομικές αλλά και συναισθηματικές απαιτήσεις από το ταίρι σας ωστόσο να βρείτε έξυπνους τρόπους αλλά και ευκαιρίες να καλύψετε κάποια διαφωνία σας.Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια επικοινωνία σήμερα ώστε να διορθώσετε κάποια παρεξήγηση.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στο ζώδιο του Τοξότη και θα έχετε αρκετές προτάσεις και επικοινωνία από τον χώρο εργασίας σας ενώ καλό θα είναι με το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 08.12 να μην πάρετε αποφάσεις .

Η Άρης θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο και ίσως να μην νιώθετε και τόσο καλά ψυχολογικά και το τετράγωνό του με τον Δία ίσως να σας δυσκολέψει στην επικοινωνία σας με τους άλλους.

Η Αφροδίτη προς το τέλος της εβδομάδας θα κάνει τη σύνοδό της με τον Πλούτωνα και ίσως να έχετε κάποια ευχάριστα στα οικονομικά σας ενώ το εξάγωνο Ερμή-Δία να εξισορροπήσει λίγο τη διάθεσή σας για επικοινωνία.

Του 1ου δεκαημέρου

Θα ασχοληθείτε αρκετά με τα οικονομικά σας αλλά και με κάποιες συμφωνίες ενώ ίσως να συνεχίσετε να ασχολείστε με την τακτοποίηση ή τον προγραμματισμό κάποιων στόχων σας.Γενικά η εβδομάδα αυτή θα είναι ήρεμη για εσάς χωρίς έντονα γεγονότα και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να ασχοληθείτε με κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει με το ταίρι σας  ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε κάνει κάποια γνωριμία από τις αρχές του μήνα που θα συνεχίσετε να την δομείτε.

Του 2ου δεκαημέρου

Μπορεί να σας απασχολήσουν νομικά θέματα ή κάποιο ταξίδι ωστόσο ίσως να αντιμετωπίσετε και κάποια ασάφεια σε συζητήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ενώ καλό θα είναι να μην λάβετε σοβαρά υποσχέσεις ή πληροφορίες που μπορεί να σας δώσουν συνεργάτες ή άλλα άτομα που συναναστρέφεστε.Γενικά καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις αυτή την εβδομάδα για προσωπικά σας σχέδια ή σοβαρά επαγγελματικά θέματα .

Ερωτικά οι δεσμευμένοι ίσως να έχετε συζητήσεις με το ταίρι σας για θέματα του σπιτιού ωστόσο ίσως να μην έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε αλλά να μην έχετε και αποτελέσματα αφού μπορεί να υπάρχει κάποια ασάφεια αλλά και κάποια κατάσταση μέσα στο σπίτι σας όπου ίσως δεν μπορείτε να λύσετε.Οι αδέσμευτοι αν κάνετε κάποια γνωριμία αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί.

Του 3ου δεκαημέρου

Θα νιώθετε σίγουρα κουρασμένοι αλλά και αγχωμένοι ωστόσο θα ευνοηθείτε στα οικονομικά σας και ίσως να έχετε και κάποιες προτάσεις που θα σας αποδώσουν χρήματα ωστόσο ίσως να δυσκολευτείτε και με μια συμφωνία.Κάποιοι ίσως να θελήσετε να ηρεμήσετε και ίσως να μην σας αφήνει το περιβάλλον σας  που μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας και να εκνευριστείτε.Ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες ωστόσο φροντίστε να μην κάνετε έξοδα γενικά σε όλη την εβδομάδα για να καλύψετε κάποιες συναισθηματικές σας ελλείψεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα απασχοληθείτε και ίσως εκνευριστείτε με θέματα των παιδιών σας ,ίσως και έξοδα που θα πρέπει να κάνετε ενώ προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε συμπαράσταση από το ταίρι σας ακόμη και σε κάποια λογομαχία που μπορεί να είχατε με τα παιδιά σας.Οι αδέσμευτοι θα έχετε εύνοια σε ερωτικό επίπεδο ωστόσο μάλλον για να πλησιάσετε και για να επικοινωνήσετε με κάποιο άτομο  που είστε κολλημένοι κάπως συναισθηματικά ίσως να πρέπει να κάνετε κάποια υπέρβαση ενώ προσέχετε και κάποιο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει στην ερωτική σας ζωή.Προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι ίσως πιο εύκολα τα πράγματα στην επικοινωνία.

Δεκέμβριος 2021

Γενικά

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας και κάποιοι θα καταφέρετε να κάνετε μια σημαντική συμφωνία με το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου του 1ου δεκαημέρου ενώ οι αρχές του 3ου δεκαημέρου ίσως κάνετε έξοδα για ανάγκες του σπιτιού σας αλλά προσέχετε την οικονομική σας διαχείριση ή μην κάνετε έξοδα που δεν είναι αναγκαία.Η Ηλιακή έκλειψη στις 04.12  θα είναι το ξεκίνημα μιας συμφωνίας αρκετά σημαντικής και μακροχρόνιας ενώ του 3ου δεκαημέρου από τις 06.12 μέχρι και τις 12.12 προσέχετε οικονομικές συμφωνίες αλλά κάποιες εξαπατήσεις.

Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας στις 13.12 και ο Ερμής την ίδια ημέρα στον Αιγόκερω και κάποιοι ίσως κάνετε σημαντικές συμφωνίες ενώ στις 19.12 η Πανσέληνος σε θετική όψη με τον Δία θα ολοκληρώσει θετικά θέματα και συμφωνίες για εσάς του 3ου δεκαημέρου ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε κάποιο ταξίδι.Η Αφροδίτης θα γυρίσει ανάδρομη στις 20,12 και μπορεί να έχετε επικοινωνίες με φίλους από το παρελθόν ή θα πάρετε κάποια χρήματα από φίλους που περιμένατε εδώ και καιρό.

Στις 24.12 το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ίσως σας δυσκολέψει αρκετά και πάλι σε συμφωνίες μέσα στην εργασία σας ωστόσο ίσως να έχετε και κάποιους περιορισμούς ή κάποια θεματάκια υγείας που θα σας προβληματίσουν.

Στις 29.12 ο Δίας θα περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει σταδιακά τον χώρο της οικογένειάς σας ενώ το εξάγωνο Άρη-Κρόνου θα σας δώσει μια επαγγελματική επιτυχία .Ο μήνας θα κλείσει με τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα και ανάδρομης Αφροδίτης και του 3ου δεκαημέρου θα κάνετε επαναπροσδιορισμό σε οικονομικά θέματα ή θα σας απασχολήσει μια οικονομική συμφωνία.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 1ου δεκαημέρου θα έχετε μεγάλη εύνοια από τις αρχές του μήνα και θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε μια συνεργασία ή να τακτοποιήσετε κάποια νομικά θέματα που μπορεί να αφορούν την εργασία σας αλλά να καταφέρετε να κάνετε και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ώστε να σταθεροποιήσετε κάποια συμφωνία.Από τις 13.12 και μετά θα είστε ακόμη πιο δυναμικοί και διεκδικητικοί ενώ ίσως να έχετε και κάποια μυστική υποστήριξη σε κάποιους στόχους σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Θα έχετε μεγάλη εύνοια και στα οικονομικά σας αφού από τις αρχές Δεκεμβρίου θα καταφέρετε να κλείσετε μια συμφωνία που θα σας προσφέρει μια μόνιμη οικονομική υποστήριξη ή μια ευκαιρία που θα σας δώσει κάποιο μόνιμο έσοδο.Επίσης και προς το τέλος του μήνα ίσως να έχετε και πάλι κάποια δεύτερη ευκαιρία για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Του 2ου δεκαημέρου επίσης θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και κάποιες συνεργασίες σας ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να προχωρήσετε και σε κάποιες τροποποιήσεις μέσα στον χώρο της εργασίας σας.Γύρω στις 20.12 ίσως να έχετε κάποια ξαφνική πρόταση ή με κάποιο τρόπο να αναγνωριστεί η αξία σας ωστόσο προς το τέλος του μήνα ίσως να έχετε δυσκολίες και εντάσεις που θα καταφέρετε να διαχειριστείτε.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Του 2ου δεκαημέρου ίσως να έχετε αρκετά έξοδα μέσα στην καθημερινότητά σας ωστόσο γύρω στις 20.12 ίσως να έχετε κάποια έσοδα ξαφνικά από την εργασία σας και κάπως να ανακουφιστείτε.Ωστόσο καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας αφού προς το τέλος του μήνα ίσως να πιεστείτε αρκετά με ανατροπές και έξοδα ενώ το τέλος του δεκαημέρου σας προσέχετε αποφάσεις που μπορεί να πάρετε για τα οικονομικά σας μέχρι και τις 12.12.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Θα είστε ευνοημένοι τον Δεκέμβριο και στα επαγγελματικά σας ωστόσο αποφύγετε αποφάσεις σημαντικές στις 07.12 και στις 12.12 ενώ μην πιστέψετε σε υποσχέσεις.Ωστόσο από τις 12.12 και μετά θα καταφέρετε να έχετε επιτυχία με κάποιες συνεργασίες ενώ από τις 20.12 και μετά ίσως να έχετε επαγγελματικές προτάσεις από άτομα που είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στις αρχές του μήνα ίσως θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των οικονομικών  σας και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.Ωστόσο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να κλείσετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες ή να έχετε έσοδα από την εργασία σας ενώ και μετά τις 20.12 ίσως να καταφέρετε να έχετε έσοδα που μπορεί να σας χρωστάνε ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.Επίσης το τέλος του μήνα θα σας βρει να ασχολείστε με τα οικονομικά σας ή να κάνετε συζητήσεις με συνεργάτες.

Ερωτικά

Από τις αρχές του μήνα του 1ου δεκαημέρου ίσως να ευνοηθείτε με μια γνωριμία και μια επικοινωνία με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και από τον χώρο της καριέρας σας και να σταθεροποιηθεί αρκετά η επικοινωνία σας ή κάποιοι από εσάς να προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση.Όλος ο Δεκέμβριος θα σας ευνοήσει στη σταθερότητα κάποιας σχέσης αν θελήσετε να προχωρήσετε ενώ ο Δίας που θα περάσει στους Ιχθύς και τον 4ο σας οίκο ίσως να σας ωθήσει να αποφασίσετε και κάποια συγκατοίκηση.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σας και ίσως καταφέρετε να κάνετε έναν προγραμματισμό σε θέματα οικονομικά ενώ κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάποια επέκταση στο σπίτι σας ή την οικογένειά σας ακόμη και να κάνετε την αγορά ενός σπιτιού.Του 2ου δεκαημέρου που θα επηρεαστείτε από την Ηλιακή έκλειψη ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάποια νέα ξεκινήματα ενώ οι δεσμευμένοι ίσως να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην καθημερινότητά σας και να αλλάξετε τον τρόπο που τη διαχειρίζεστε.

Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε και νέες γνωριμίες ενώ κάποιοι από εσάς στο τέλος του δεκαημέρου σας καλό θα είναι να προσέχετε παράλληλες σχέσεις ενώ οι ελεύθεροι σχέσεις που μπορεί να προέρχονται από το παρελθόν και που μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες.Οι δεσμευμένοι ίσως να πρέπει να ελέγξετε κάποιες κινήσεις των παιδιών σας.

Του 3ου δεκαημέρου ωστόσο θα έχετε μια σημαντική ερωτική επιτυχία ενώ κάποιοι από εσάς από τις 19.12 που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη ίσως να έχετε και κάποια επιστροφή από το παρελθόν ίσως και από κάποιο φιλικό πρόσωπο που μπορεί να έπαιζε κάποιο φλερτ.Οι δεσμευμένοι ίσως αυτό το μήνα να χειριστείτε καλύτερα θέματα οικονομικά της οικογένειάς σας και κάποιοι ίσως να συνειδητοποιήσετε κάποιες καταστάσεις  ενώ θα καταφέρετε να ζήσετε και τρυφερές οικογενειακές στιγμές και να ξεκουραστείτε.

Έτος 2021

1ο δεκαήμερο

[22 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Διευθετήσεις, νομιμοποιήσεις, ζητήματα ιεραρχιών θα είναι μερικά από τα βασικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν κατά το πρώτο ήμισυ του 2021 στον επαγγελματικό σου τομέα μάλιστα για καλό, αφού είτε θα αναλάβεις πιο υπεύθυνο ρόλο, είτε θα τεθούν οι βάσεις για κάτι τέτοιο λίγο αργότερα.

Αυτός, ακριβώς, είναι ο λόγος για τον οποίο θα τείνεις έντονα προς την τελειομανία αργότερα μέσα στο έτος, αφού η επιθυμία σου για ανάπτυξη και βελτίωση θα είναι απαράμιλλη, ενώ ταυτόχρονα θα απαιτείς από τον εαυτό σου ό, τι παραδίδεις να φέρει τη σφραγίδα σου και να είναι μοναδικό.

Είναι καλό να τηρήσεις πιο μετριοπαθή στάση ως προς τη μοναδικότητα, βέβαια, καθώς αρκετές από τις ιδέες σου μπορεί να γίνουν αντιληπτές ως εξαιρετικά εκκεντρικές και ως εκ τούτου, ανεφάρμοστες. Μπορείς τώρα να στοχεύσεις και να επενδύσεις στην ανέλιξή σου, χωρίς αμφιβολία, ωστόσο είναι σημαντικό να το κάνεις σταδιακά και χωρίς μεγαλόστομες κορόνες, αν θες και οι υπόλοιποι να σε πάρουν στα σοβαρά.

Οικονομικά

Μπορεί το 2021 να μπει κάπως διστακτικά, όσον αφορά στα αισθηματικά σου, από τη μία δίνοντάς σου ενέσεις κερδών και από την άλλη φέρνοντας μικρές ζημιές, κάτι για το οποίο φυσικά δε φταίει το ίδιο το έτος αλλά η κακή σου διαχείριση και κυρίως η τάση σου για ανώφελες σπατάλες. Μη βιαστείς, όμως, να αποθαρρυνθείς, γιατί το δεύτερο εξάμηνο του 2021 θα είναι απλώς υπέροχο!

Η τύχη σου θα είναι ασύλληπτη και κυρίως απρόσμενη, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ οι πηγές από τις οποίες θα προκύπτουν τα κέρδη σου θα είναι κυριολεκτικά μάννα εξ ουρανού.

Η θεά τύχη θα σε ξαφνιάζει διαρκώς, αυτό μέχρι τώρα έχει γίνει σαφές, αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε για το peak της χρονιάς αυτό θα είναι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, όπου αναμένεται μία κατακόρυφη αύξηση των εσόδων σου, χωρίς η πηγή να είναι απαραίτητα και αποκλειστικά η εργασία σου. Όποια και να είναι, φρόντισε να αξιοποιήσεις τα δώρα της!

Αισθηματικά

Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η να περνάς καλά, όπως κι αν αυτό μεταφράζεται στο αισθηματικό σου στάτους. Αυτό, απορρέει από μία βαθύτερη ανάγκη σου να εστιάσεις στον εαυτό σου φέτος, να αποτινάξεις από πάνω σου παλαιότερες συστολές (όχι ότι είχες και πολλές, αλλά όσες είχες) και να διασκεδάζεις με κάθε ευκαιρία. Αυτό μπορεί να στείλει ανάμικτα μηνύματα στο/στη σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να γίνει αντιληπτό ως καθαρός εγωισμός.

Οι δεσμευμένοι/ες

Έχετε πολλή ανάγκη την κοινωνικότητά σας, τους φίλους σας, τη ζωή σας σαν να ήσασταν ελεύθεροι/ες, κάτι που μάλλον θα διαταράξει τη σχέση σας, αν προσεγγίσετε την ανάγκη σας αυτή χωρίς ευαισθησία, ή πιο σωστά, χωρίς ευαισθησία για το ταίρι σας και με μια δόση εγωκεντρισμού. Φρόντισε να μιλάς περισσότερο με το/τη σύντροφό σου και να τον/την κάνεις να καταλάβει γιατί είναι σημαντικό για εσένα να έχεις την ξεχωριστή, ατομική σου ζωή. Καλό θα ήταν να τονίζεις ότι αυτή είναι μία προσωπική ανάγκη και δεν έχει καμία σχέση με το πώς περνάς εντός του δεσμού σου. Άνοιξε τα χαρτιά σου και μπορεί να εκπλαγείς από τις αντιδράσεις που θα εισπράξεις.

Οι αδέσμευτοι/ες

Έχετε βγει για κυνήγι, η αδρεναλίνη σας χτυπάει κόκκινο και ψάχνετε το επόμενο “θήραμά” σας. Η κοινωνικότητά σου τώρα βρίσκεται στα ύψη, καθώς το 2021 φροντίζει να σε βγάζει συχνά από το σπίτι, σε αναζήτηση βραχύβιων, αλλά έντονων, συγκινήσεων. Εσύ, από την άλλη, πάντα θα κρατάς στο πίσω μέρος του μυαλού σου εκείνη τη φωνούλα που θα σου λέει “τρέξε!” κάθε φορά που γνωρίζεις έναν άνθρωπο που μπορεί να σε γοητεύσει, ώστε να διαφυλάξεις την πολύτιμη ελευθερία σου. Μήπως φέτος θα έπρεπε να σκεφτείς, σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου;

2ο δεκαήμερο

[2-11 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχει σημαντική άνοδος και αναγνώριση για το 2021. Εργάζεσαι ακούραστα και δυναμικά, καθώς αυτό το χρόνο είσαι αποφασισμένος/η πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στους στόχους σου. Η αλήθεια είναι πως κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους καταφέρνεις πράγματι να υλοποιήσεις ένα μέρος των στόχων σου ανεπηρέαστος/η και να χτίσεις μία εικόνα νικητή/τριας μέσα στο χώρο εργασίας.

Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν κατά το δεύτερο εξάμηνο, όπου απ’ ό, τι φαίνεται το περιβάλλον σου γίνεται έμμεσα εμπόδιο στις φιλοδοξίες σου. Αυτό δε σημαίνει πως δε θέλουν να σε δουν να αναγνωρίζεσαι επαγγελματικά, αλλά τα ζητήματα που προκύπτουν, κυρίως μέσα στο σπίτι απαιτούν περισσότερο χρόνο από την προσοχή σου. Είναι καθαρά στη δική σου ευχέρεια το τι θα κάνεις. Όποια απόφαση και να πάρεις θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η πως έχει και κάποιες συνέπειες.

Αν επιλέξεις να μοιράσεις το χρόνο σου θα πρέπει να περιμένεις την καθυστέρηση της υλοποίησης των στόχων σου, ενώ αν επιλέξεις να συνεχίσεις να να εργάζεσαι με την ίδια ένταση και να παραμελήσεις τα οικογενειακά ζητήματα που προκύπτουν είναι σχεδόν βέβαιο πως πρέπει να περιμένεις μικροεντάσεις και παράπονα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σε κάθε περίπτωση η καταξίωσή σου δεν αναστέλλεται, απλώς παρατείνεται από το φθινόπωρο του 2021, προς το χειμώνα.

Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί συναισθηματικά από αυτήν την κατάσταση και προπαντός μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια για ανελιχθείς επαγγελματικά, γιατί το 2021 σου επιφυλάσσει εκπλήξεις, αρκεί να μην εγκαταλείψεις τα όνειρά σου.

Οικονομικά

Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται μέρα με τη μέρα όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status. Εργάζεσαι ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο σου το 2021 και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις πληρωμές σου. Μάλιστα κερδίζεις και κάποια αύξηση των εισοδημάτων φέτος για την οποία όμως έχει χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά.

Δεν έχει σημασία πόσο παλιός ή καινούργιος είσαι μέσα στη δουλειά, η εργατικότητά σου αναγνωρίζεται και ανταμείβεται. Αυτό βέβαια σε κάνει και πιο σπάταλο/η κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς είσαι πιο άνετα οικονομικά από τον περασμένο χρόνο και έχεις πλέον τη δυνατότητα να βελτιώσεις το βοιωτικό σου επίπεδο, τόσο το δικό σου, όσο και των αγαπημένων σου προσώπων ή να αλλάξεις πράγματα μέσα στο σπίτι, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική η καθημερινότητά σου.

Φαίνεται πως δίνεις προτεραιότητα στις δαπάνες που αφορούν στο σπίτι και βάζεις σε 2η μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δε σπαταλάς χρήματα για σένα.

Το Ιούνιο, τον Ιούλιο, το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο πρέπει να είσαι προσεκτικός στις οικονομικές επιλογές που κάνεις, για παράδειγμα, εκείνα τα διαστήματα είναι εντελώς ακατάλληλα για να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα, επίσης αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες με υπηρεσίες ή ιδρύματα, καλό θα ήταν να φροντίσεις να διευθετήσεις ή να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου πριν από αυτές τις περιόδους.

Αν όμως είναι απαραίτητο να γίνει κάποια τέτοια συναλλαγή να είσαι διπλά προσεκτικός/ή στους όρους των συμβολαίων και αν δανείζεις εσύ μην το κάνεις χωρίς να λάβεις κάποιες εγγυήσεις, αφήνοντας απροστάτευτη τη δική σου περιουσία.

Αισθηματικά

Ο Τοξότης του 2ου δεκαημέρου έχει την τάση να προσεγγίζει τα αισθηματικά του ζητήματα αυτό το χρόνο σαν  μονάδα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η σε ενδιαφέρει πολύ αυτό που θες ή μάλλον σε ενδιαφέρει μόνο αυτό που θες… Σε μία ερωτική σχέση υπάρχουν δύο άνθρωποι, είτε πρόκειται για βραχύβια, είτε για μακροχρόνια σχέση. Όσο εσύ λοιπόν συμπεριφέρεσαι σα να είσαι μόνος/η σου μέσα σε μία τέτοια σχέση απαξιώνεις τα αισθήματα των ανθρώπων γύρω σου με αποτέλεσμα να τους πληγώνεις. Θα κάνεις κάτι για να το αλλάξεις;

Αν είσαι δεσμευμένος/η

Η στάση σου φέτος απέναντι στο/στη σύντροφό σου δεν είναι μια καινούργια συνθήκη. Όποτε νιώθεις πως καταπιέζεσαι αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σα να μην υπάρχει δεύτερο άτομο στη σχέση. Μια νέα συνθήκη λοιπόν για σένα είναι η αντίδραση του/της συντρόφου σου. Σε ξέρει και σε νοιάζεται, όμως οι ανοχές και οι αντοχές του/της έχουν εξαντληθεί. Είτε σου αρέσει, είτε όχι πρέπει να κάνεις μία ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, προκειμένου να γνωρίζει αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις για να ξέρει ακριβώς κι εκείνος/η για ποιο λόγο δείχνει κατανόηση. Αν δεν είσαι ξεκάθαρος/η απέναντί του/της είναι πολύ πιθανό από το δεύτερο τρίμηνο και μετά η σχέση σου να βρίσκεται σε μία συνεχή ταραχή και αστάθεια για την οποία δεν ευθύνεται κανένας άλλος παρά μόνο εσύ.

Αν είσαι αδέσμευτος/η

Για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν έχεις υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις που να σε περιορίζουν και να σε πνίγουν και έτσι επιλέγεις να συνεχίσεις το έτος σου. Δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και κρατάς στη ζωή σου ό, τι θέλεις και για όσο το θέλεις, αδιαφορώντας για τα συναισθήματα των άλλων. Αυτή είναι ίσως και η μόνη πρόκληση που έχεις να αντιμετωπίσεις φέτος για την ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματα των ανθρώπων που που επηρεάζονται από τις επιλογές σου. Αν είσαι από την αρχή ξεκάθαρος/η μαζί τους για το τι ακριβώς ζητάς σε ερωτικό επίπεδο αυτό το χρόνο ίσως να απέφευγες τα πολλά και μεγάλα δράματα. Δοκίμασέ το!

3ο δεκαήμερο

[12-21 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Το 2021 για την καριέρα σου είναι μία συνεχής μάχη, αγωνίζεσαι όχι για επιβίωση, αλλά για ανέλιξη. Δοκιμάζεις τις αντοχές και τα όρια σου στοχεύοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορείς. Διεκδικείς περισσότερο και κυρίως διεκδικείς όλα εκείνα που έχασες τον περασμένο χρόνο και τα παίρνεις πίσω.

Η θέση σου, το status σου αλλάζει ριζικά αυτό το χρόνο μέσω της συνεχούς προσπάθειας για πρόοδο και άνοδο. Αυτό το έτος μπορείς να περιμένεις σημαντική αναγνώριση μέσα στο χώρο εργασίας, είτε με την αναβάθμιση του ρόλου σου, είτε των υποχρεώσεών σου, κάτι που θα συνδυαστεί και με την αύξηση των εισοδημάτων σου.

Αναμφίβολα, αυτή είναι η ευκαιρία σου για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, κάτι όμως που θα πρέπει να περιμένεις περισσότερο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Φρόντισε μόνο να υιοθετήσεις πιο ταπεινό προφίλ, καθώς είναι πιθανό να βγάλεις στην επιφάνεια τα πιο αυταρχικά και αλαζονικά σου ένστικτα. Μη ρισκάρεις την καριέρα σου για ένα καπρίτσιο, γιατί ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο.

Οικονομικά

Εργάζεσαι για να ξοδεύεις και ξοδεύεις για να εργάζεσαι… Αυτή είναι η εικόνα των οικονομικών σου αυτό το χρόνο. Η αλήθεια είναι πως με πολύ μεγάλη άνεση βγάζεις κέρδος και αυτό σε προκαλεί να γίνεις ακόμη πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι τον περασμένο χρόνο.

Η ευζωία είναι ο στόχος σου και δεν έχεις την πρόθεση να κλαίγεσαι για τα λεφτά, ακόμα κι όταν βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Σπαταλάς πολύ χρήμα για τη διασκέδασή σου, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά για σένα και δεν το μετανιώνεις. Σου αρέσει να δίνεις και να μη ζητάς ανταλλάγματα.

Το ίδιο λοιπόν κάνεις και φέτος σπαταλάς με την καρδιά σου και το ευχαριστιέσαι κι αν εσύ είσαι ευτυχισμένος/η με αυτό, τότε χαλάλι σου! Αυτό, βέβαια, πολύ συχνά σε αφήνει στον άσσο και το χειρότερο είναι ότι τότε δεν έχεις τις δυνατότητες που θα ήθελες, επομένως αν το 2021 μπορούσες  να πάρεις κάποια μαθήματα σε σχέση με τη φειδωλή διαχείριση, θα ήταν κέρδος.

Αισθηματικά

Όσο σπάταλος/η μπορείς να γίνεις φέτος οικονομικά, άλλο τόσο τσιγκούνης/α μπορείς να γίνεις συναισθηματικά. Καλώς ή κακώς είσαι από τους μεγαλύτερος εγωιστές ολόκληρου του ζωδιακού, κάποιες φορές το περιορίζεις, όμως κάποιες άλλες αφήνεις τον εγωισμό σου ελεύθερο, εστιάζοντας μόνο στον εαυτό σου. Μια τέτοια χρονιά είναι λοιπόν το 2021 για σένα είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Το “εγώ” μετράει περισσότερο από το “εμείς” και αδιαφορείς για το τι νιώθουν οι άνθρωποι γύρω σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η

Χτίζεις αυτό το χρόνο ένα τείχος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, κάτι που καθιστά την επικοινωνία αδύνατη. Ενδέχεται να έχεις πιεστεί αρκετά τον περασμένο χρόνο και έως ένα βαθμό να δικαιολογείται η στάση σου, όμως το να κατηγορείς το/τη σύντροφό σου για εγωιστική συμπεριφορά λέγεται θράσος. Δοκίμασε να επικοινωνήσεις λίγο περισσότερο με το ταίρι σου αυτό το έτος, γιατί σε διαβεβαιώ μπορεί να εκπλαγείς από την κατανόηση που προτίθεται να δείξει απέναντι στις ανάγκες σου, όμως μην τον/την απομονώνεις και απομακρύνεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να δημιουργήσεις ένα χάσμα που θα είναι δύσκολο να γεφυρωθεί αργότερα.

Αν είσαι αδέσμευτος/η

Βιώνεις ένα ανάμεικτο έτος. Κάποιες στιγμές να λατρεύεις και θα απολαμβάνεις την ελευθερία σου, ενώ κάποιες άλλες θα υμνείς τη συντροφικότητα. Δεν είναι απαραίτητο να κατασταλάξεις στο τι ακριβώς θες, γιατί δε συμβαίνει τίποτα λάθος μ’ εσένα. Όπως κάθε άνθρωπος, σ’ αρέσει να είσαι ελεύθερος/η και κάποιες φορές σ’ αρέσει να βρίσκεσαι σε σχέση. Όταν όμως μεταβαίνεις από τη μία κατάσταση στην άλλη καλό θα ήταν να ενημερώνεις και τους ανθρώπους γύρω για τις προθέσεις σου, γιατί είναι πιθανό αυτό που αντιλαμβάνεσαι εσύ ως αυτονόητο, να μην το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γύρω σου. Είναι σημαντική η επιθυμία μας, όχι όμως όταν καταπατά τα συναισθήματα των άλλων, έτσι δεν είναι;

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή, Και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, ...

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, Σαν να βρίσκεται σε ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπ ...

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Δανάη Χριστοπούλου

Μην αφήνεις τις υποθέσεις σου  στην τύχη τους!

Μιχάλης

Είμαι ο Μιχάλης και ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο της μεταφυσικής σχεδόν πάνω από 20 χρόνια. Είμαι ένα ισχυρό διάμεσο και μπορώ να προβλέψω με εγκυρότητα πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.  Έχω μυηθεί στις Απόκρυφες Τέ ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Καταπνίγοντας την σύγκρουση !

Η όψη των 135 μοιρών συμβολίζει την αποφασιστικότητα, Του ατόμου να δράσει και να συνεχί ...

Σχέσεις - Αγάπη

Χιλιάδες σ’ αγαπώ !

Πώς εκφράζουν την αγάπη τους οι γυναίκες και οι άντρες, Στα 4 σημεία του πλανήτη; Είναι ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Έρωτας στην αρχαιότητα !

Πως ήταν οι ερωτικές σχέσεις των αρχαίων; Οι πληροφορίες που έχουμε για την ερωτική ζω ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u