Τοξότης

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο

4 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Λέοντα και τον 9ο σας οίκο και ίσως να ασχοληθείτε με νομικά θέματα ή κάποια θέματα με το εξωτερικό ωστόσο ίσως να περιοριστείτε και να πρέπει να αντιμετωπίσετε ίσως και κυρώσεις.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε  ένα ταξίδι ή ίσως να περάσετε όμορφες στιγμές  με το ταίρι σας.Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία ή θα πάρετε χαρά από κάποια θετική ερωτική εξέλιξη.Αύριο

5 Φεβρουαρίου 2023

Γενικά

Η Πανσέληνος  στον Λέοντα σήμερα και  στον 3ο σας οίκο  θα ευνοήσει συμφωνίες και νέα σχέδια στα οποία θα έχετε επιτυχία ακόμη κι αν υπάρξουν κάποια εμπόδια στην καθημερινότητά σας.

Ερωτικά

Οι δεσμευμένοι ίσως καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε θέματα παιδιών μέσα από την επικοινωνία σας .Οι αδέσμευτοι ίσως έχετε επιτυχία με μια γνωριμία που θα σας δυσκολέψει να εκφραστείτε.

Τοξότης Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με αρκετά καλή διάθεση αφού πολλοί από εσάς ίσως να έχετε πετύχει κάποια καλή συνεργασία ή επικοινωνία με το περιβάλλον σας και τα αδέλφια σας ενώ και ο Δίας από τον Κριό θα συνεχίσει να ευνοεί προσωπικά σας σχέδια και χόμπι.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα βελτιώσει τον χώρο της οικογένειάς σας αλλά και επαφές με συνεργάτες στην καριέρα σας ενώ και ο Κρόνος θα συνεχίσει να σταθεροποιεί κάποιους στόχους σας και οικονομικές συμφωνίες.

Προς το τέλος της εβδομάδας προσέχετε κάπως το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα και τις αποφάσεις σας για κάποιες οικονομικές προτάσεις ενώ η Πανσέληνος στον Λέοντα θα είναι ευνοϊκή για εσάς ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες ανατροπές μέσα στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας που θα δυσκολέψουν να ικανοποιήσετε κάποιες ανάγκες σας.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και θα νοιώθετε αρκετή ικανοποίηση με την οικογένειά σας ωστόσο ίσως να χρειαστεί να φιλοξενήσετε κάποιο φιλικό πρόσωπο δικό σας ή των παιδιών σας που ίσως να σας ξεβολέψει κάπως.

Οι αδέσμευτοι θα συνεχίσετε να έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με τον Δία στον Κριό και τον οίκο των ερωτικών σας ενώ ίσως να θελήσετε να βελτιώσετε τον χώρο σας για να μπορέσετε να κάνετε κάποιες προσκλήσεις.

Φεβρουάριος 2023

Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Άρη και τον Ερμή να είναι πια σε ευθύδρομη πορεία και πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να εξελίξετε θέματα εργασιακά και επαφές πιο εύκολα ωστόσο δεν θα λείψουν κάποιες εντάσεις και ανατροπές μέσα στην εργασία σας με την Πανσέληνο στις 05.02.Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς θα δώσει λύσεις στις 08.02 ωστόσο συζητήσεις και πάλι για οικονομικά θέματα και κάποιο προγραμματισμό που ίσως θελήσετε να κάνετε θα προκύψουν με το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα.

Στις 12.10 επίσης η σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα θα φέρει και πάλι συζητήσεις για οικονομικά θέματα με συνεργάτες που ίσως να προσπαθήσουν να σας ελέγξουν και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ενώ αποφύγετε μεγάλες αγορές.

Πιο θετικά θα είναι τα πράγματα για εσάς από τις 12.02 που ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο και θα ευνοήσει επαφές και επικοινωνία ενώ το εξάγωνο του με τον Δία στις 18.02 ίσως να ευνοήσει και κάποιο ταξίδι.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς ίσως να φέρει και κάποιο νέο ξεκίνημα για κάποιους από εσάς σε σχέση με κάποιο ακίνητο ενώ η Αφροδίτη στον Κριό από τις 21.02 θα ευνοήσει τη δημιουργικότητά σας ,την ενασχόληση με τα χόμπι σας και κάποιοι προς το τέλος του μήνα ίσως να πάρετε ικανοποίηση από κάποιο σχέδιό σας με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι παρόλο που κάποιοι θα έχετε ανατροπές στην καθημερινότητά σας και κάποια έξοδα ή αναποδιές στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε καλά μέσα στην οικογένειά σας και από τις 20.02 και μετά να έχετε καλύτερη επικοινωνία με τα παιδιά σας ή να πάρετε ικανοποίηση στο τέλος του μήνα από αυτά.

Οι αδέσμευτοι θα ευνοηθείτε ερωτικά από τις 20.02 και μετά περισσότερο και κάποιοι από εσάς προς το τέλος του μήνα θα νιώσετε πολύ τυχεροί μέσα από τη δημιουργία κάποιας σχέσης.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον ανάδρομο Άρη να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας και ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις αλλά ωστόσο και κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιοι ίσως να νιώθετε και κάπως κουρασμένοι ψυχολογικά.Επίσης ο ανάδρομος Ερμής μέχρι και τις 20.01 ίσως να σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σας ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε και επιστροφές χρημάτων.Ωστόσο ο Δίας  που θα έχει περάσει στον Κριό θα ευνοήσει το ζώδιό σας  μέχρι και τις 15.05 και πολλοί από εσάς θα είστε πιο ευδιάθετοι,θα ευνοηθείτε σε δημιουργικότητα και τις επαφές σας με φιλικά σας πρόσωπα,θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας,να έχετε χαρές και ικανοποίηση από παιδιά αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και έσοδα από επενδύσεις ή κάποια τυχερά παιχνίδια.

Ο Δίας από τις 16.05 θα περάσει στον Ταύρο και τον οίκο της καθημερινότητας ,της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και θα φέρει αρκετή εύνοια ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολές στην διατροφή σας και να φροντίστε να μην παχύνετε.Ο Κρόνος στους Ιχθύς από τον Μάρτιο και τον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού ίσως να πιέσει το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ωστόσο πολλοί από εσάς θα αναγκαστείτε να κάνετε έναν καλό προγραμματισμό κάτι που δεν υπήρχε με τον Ποσειδώνα μέσα σε αυτόν τον οίκο του ωροσκοπίου σας.Ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο και κάποιοι από εσάς με την προσέγγιση του Δία προς τον Ουρανό ίσως να κάνετε ξαφνικές αλλαγές μέσα στην εργασία σας και να θελήσετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας .

Ο Πλούτωνας θα περάσει για λίγο στον Υδροχόο από 23.03-11.06 και θα επηρεάσει τις αρχές του ζωδίου σας και θα σας δώσει κάποιο στίγμα για κάποιες αλλαγές ή μεταμορφώσεις που θα γίνουν στον περίγυρό σας αλλά και σε θέματα με τα αδέλφια σας ωστόσο κάποιοι ίσως να αλλάξετε και το μεταφορικό σας όχημα ίσως και με κάποια απόσυρση.Θετικά διαστήματα για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας θα είναι με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 21.02-16.03,με την Αφροδίτη στους Διδύμους από 11.04-07.05 παρόλο ποτ των αρχικών ημερών ίσως να πιεστείτε για θέματα οικογενειακά,η μεγάλη παραμονή επίσης της Αφροδίτης στον Λέοντα από 05.06-08.10 ίσως να σας φέρει ταξίδια ,ανοίγματα,νέες γνωριμίες αλλά και συνεργασίες ωστόσο κάποιοι ίσως να δυσκολευτείτε αρκετά μέσα στην καθημερινότητά σας.

Το διάστημα που θα είναι ανάδρομη από 24.07-04.09 ίσως να φέρει επαφές με φιλικά σας πρόσωπα από το παρελθόν ωστόσο ίσως να έχετε και ερωτικές επιστροφές.Επίσης η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 09.11-04.12 επίσης θα σας ευνοήσει οικονομικά και συναισθηματικά ενώ θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα και με φιλικά σας πρόσωπα.Δυσκολίες θα υπάρχουν με τον Κρόνο στους Ιχθύς ωστόσο καλό θα είναι να είστε κάπως προετοιμασμένοι  με τον Άρη στον τομέα της καριέρας σας που ίσως να σας φέρει εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες αλλά και με το ταίρι σας όσοι είστε δεσμευμένοι γι αυτό καλύτερα θα είναι να έχετε υπομονή από 10.07-27.08 που ο Άρης θα βρίσκεται σε αυτό τον τομέα.Επίσης κάποιοι από εσάς καλό θα είναι να μην επιβαρύνεστε και να προσέχετε την υγεία σας.

Οι Εκλείψεις το 2023 θα αλλάξουν άξονα ,μια μετακίνηση που θα σας ευνοήσει αφού θα είναι σε θετική πορεία προς το ζώδιό σας.Με τον άξονα Ταύρου-Σκορπιού ίσως να είχατε ανατροπές στην καθημερινότητα και την εργασία σας και κάποιοι ίσως να αντιμετωπίσατε και θέματα υγείας ενώ αυτή τη χρονιά θα πρέπει να τακτοποιήσετε θέματα από το παρελθόν ,της υγείας σας ,της καθημερινότητας και της εργασίας ώστε με την αλλαγή στον άξονα Κριού-Ζυγού να καταφέρετε να δημιουργήσετε,να κοινωνικοποιηθείτε,να ερωτευτείτε και να τεκνοποιήσετε.

Οι Εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα είναι Σεληνιακές και θα πραγματοποιηθούν στις 05.05 και 28.10 που θα πρέπει να κλείσετε κύκλους ή να κάνετε κάποια ξεκαθάρισμα ενώ οι Εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού θα είναι Ηλιακές και ίσως να δημιουργήσουν γεγονότα που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη σας ωστόσο η έκλειψη της 20.04 ίσως να πιέσει κάποιους από εσάς σε οικονομικά θέματα.

Επίσης την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος προσέχετε να μην προβείτε σε νέες συμφωνίες,συνεργασίες και υπογραφές  και τα διαστήματα θα είναι από 28.12-18.01.23 στον Αιγόκερω που ίσως να σας φέρει και κάποια επιστροφή χρημάτων,από 20.04-15.05 στον Ταύρο που θα πρέπει να μην κάνετε συμφωνίες και να προσέχετε πισώπλατες ενέργειες.από 23.08-15.09 στην Παρθένο που ίσως να φέρει καθυστερήσεις στην καριέρα σας αλλά και από 13.12-02.01.24 και πάλι στον Αιγόκερω.

Έγκυρες προβλέψεις για το μέλλον της σχέσης σου!
Κάλεσε σήμερα στο 875 876 86 86
Πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ένας μεγάλος έρωτας; Είναι οριστικός ο χωρισμός; Όλες οι απαντήσεις και οι συμβουλές από διάσημους αστρολόγους που θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα!
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Τοξότης

Γενικά

23/11 - 21/12

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στην κατηγορία των Μεταβλητών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι αισιόδοξοι, ενθουσιώδης, ενεργητικοί και θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι.

Έχουν μια ευρεία άποψη των πραγμάτων, δεν βλέπουν τις λεπτομέρειες και για αυτό πολλές φορές γίνονται επιπόλαιοι και δυσκολεύονται στην πρακτικότητα. Αγαπούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και τα σπορ.

Είναι ειλικρινής, έντιμοι και έχουν πολλούς φίλους. Αγαπούν την φιλοσοφία και τους ενδιαφέρει ότι έχει σχέση με την ανώτερη μόρφωση.

Τοξότης : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Ένας άντρας που αγαπά την κοινωνική ζωή, Και είναι περίεργος για κάθε νέα εξέλιξη, ...

Η γυναίκα Τοξότης

In category Τοξότης αστρολογία

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, Σαν να βρίσκεται σε ...

Τοξότης : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Τοξότη

Οι καλύτεροι και χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Τοξότη

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Όταν κυβερνήτης ενός ζωδίου είναι ένας μεγάλος, επιβλητικός πλανήτης, όπως συμβαί ...

Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ...

Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού

In category Αρθρογραφία Τοξότης

Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Αλεξία

…Μπορώ να σου δώσω απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί μέσα από τις γνώσεις μου. Η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί μπροστά σου μέσα από ένα τηλεφώνημα.  Μην διστάζεις  να προχωρήσεις την ζωή σου. Μπορείτε να μιλήσετε μαζί της καλώντας στον αρι ...

Αλίκη Χριστοδούλου

Μίλησε μαζί μου και άλλαξε αμέσως την ζωή σου! Μπορώ να σου δώσω ακριβείς προβλέψεις για ότι θέμα σε απασχολεί. Να σου δώσω ημερομηνίες για τα γεγονότα που θα συμβούν στην ζωή σου! Μα το καλύτερο είναι να σε καθοδηγήσω σωστά και να ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς να κάνεις κάποιον να του αρέσεις στη δουλειά !

Το φλερτ στη δουλειά είναι σκληρό, δεν θέλετε να χάσετε τη δουλειά σας, Αλλά επίσης δεν ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ζηλεύοντας στα χρόνια του ίντερνετ !

Ουάσιγκτον: Μια ομάδα ερευνητών Έχει μελετήσει τη συμπεριφορά των ανδρών και των γυνα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ανθρώπινο Σώμα !

Πόσα σώματα έχει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος δεν έχει μόνο το φυσικό του σώμα, αλλά διαθέτει ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u