Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-2-2017
<p>Με τον Ερμή σε στάση στον Ζυγό, αλλά με μια άκρως κινητική φάση στους Διδύμους και με τον Ερμή σε άριστη σχέση με την Αφροδίτη, ο έρωτας είναι μια υπόθεση αφρού σαμπάνιας, θέλει πνεύμα, χιούμορ, αντίληψη. Θα τα καταφέρουν όλα τα ζώδια να αγγίξουν τα ερωτικά τους όνειρα.

Κριός

Είναι μια θαυμάσια ημέρα για να τολμήσεις να φλερτάρεις με δύναμη. Άσε πίσω σου όλες τις δεύτερες σκέψεις για το αν είναι ή δεν είναι σωστό το να εμπλακείς σε μια περιπέτεια. Αφού σου αρέσει, γιατί να μην το κάνεις;

Ταύρος

Η Αφροδίτη σε εκπληκτική σχέση με τον Ερμή σου κάνει δώρο σήμερα ένα όμορφο δώρο. Μπορείς να αντιμετωπίσεις πολύ πιο χαλαρά όλα τα ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στην σχέση σου, ενώ το φλερτ έχει άγρια εύνοια!

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να θέλεις να φλερτάρεις. Εξαίρετα, να το κάνει. Δεν υπάρχει καμιά δέσμευση, εκτός ίσως από τον δεσμό σου στην περίπτωση που έχεις. Σε αυτήν την περίπτωση είναι η σημερινή ημέρα η τέλεια ευκαιρία να αυξήσεις τα ερωτικά κύματα.

Καρκίνος

Οι Δίδυμοι που φιλοξενούν την Σελήνη, τον κυβερνήτη σου, για σένα αντιπροσωπεύουν τον 12ο Οίκο του παρελθόντος. Κάτι κινείται πολύ θετικά στον ερωτικό τομέα και δεν αποκλείεται να έχετε μια επιστροφή ενός ανθρώπου που σας έχει συνταράξει. Δες με αγάπη τον εαυτό σου, βασικό τρικ αυτό.

Λέων

Ο παντοδύναμος Ήλιος στον Υδροχόο σε λατρεύει και συμμαχεί με τον Δία, έναν Δία σε στάση βέβαια, που σε κάνει να χάνεις λίγο την αυτοπεποίθησή σου. όμως για τον Λέοντα, το να χάνει την αυτοπεποίθησή του, είναι άκρως γοητευτικό!

Παρθένος

Ο Ερμής σε συμμαχία με την Αφροδίτη αυξάνει τον ερωτισμό σου, τις ανάγκες σου αλλά και την γοητεία σου. κάνε μια όμορφη κίνηση για να γοητεύσεις το ταίρι σου, μπορείς. Στο θέμα βέβαια το φλερτ έχεις τρομερή εύνοια.

Ζυγός

Ο Δίας σε στάση στο ζώδιό σου θα σε κάνει να δες τον έρωτα με την σοβαρότητα που του πρέπει. Αρκετό καιρό τώρα έχεις αφήσει τον εαυτό σου σε μαύρες σκέψεις, ή σε πολύ πονηρές. Σήμερα είναι η στιγμή που θα αποφασίσεις για έναν χωρισμό ή για μια επανένωση.

Σκορπιός

Η δυνατή σχέση συνόδου του Πλούτωνα με τον Ερμή αντισταθμίζει πολύ όλες τις δύσκολες τριβές της δυσκολίας που φέρνει το καρμικό τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Έχεις πολλές δυνατότητες να φλερτάρεις, δοκίμασε όμως να μην έχεις την κλασική πολύ μαγνητική σου προσέγγιση, πήγαινε πιο χαλαρά.

Τοξότης

Ο Δίας σε στάση στον Ζυγό – καθώς ετοιμάζεται από την επόμενη, στις 6 του μήνα, να βγει ανάδρομος – σε ζαλίζει λίγο. Δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Χαλάρωσε, δες τις ανάγκες σου, μην φλερτάρεις μόνον για να μην βιώσεις μοναξιά.

Αιγόκερως

Η σχέση του Ερμή από το ζώδιο σου με την Σελήνη από τους Διδύμους αυξάνει τόσο πολύ τον ερωτισμό σου που δεν ξέρεις ίσως τι να κάνεις! Κατ’ αρχάς να χαλαρώσεις, να δεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να τολμήσεις να φλερτάρεις με την καρδιά σου, δεν θα χάσεις.

Υδροχόος

Μια παντοδύναμη Σελήνη στον φιλικό σου Υδροχόο και μια πολύ καλή σχέση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον στάσιμο Δία φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη σου για ουσιαστικές σχέσεις. Κάνε ένα όμορφο παιχνίδι αισθήσεων με το ταίρι σου, το αξίζετε και οι δύο να περάσετε τέλεια.

Ιχθείς

Η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει την καρδιά και σε κάνει να σκέφτεσαι στον έρωτα σαν την λύτρωση σε προβλήματα που μπορεί να είναι πολύ παλιά. Καλή διάθεση, όρεξη για ηδονές και αγκαλιές, θα είσαι σήμερα σε πολύ καλή φόρμα για να ζήσεις όμορφες στιγμές. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η ημέρα έχει μεγάλο ερωτισμό και ιδιαίτερη εύνοια για τους τολμηρούς. Είναι μία ώρα κατά την οποία δεν πρέπει να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-10-2017

Κριός Η ημέρα έχει ερωτισμό και σας ζητά να αφήσετε πίσω σας ορισμένες πιθανές κόντρες που μπορεί σε γενικότερο επίπεδο να σας...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-2-2017

Κριός Πολύ όμορφη ημέρα, με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να κάνει εξάγωνο με την Σελήνη από τον Υδροχόο. Σε έλκουν οι Υδροχόοι και οι...