Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 22-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 22-3-2017
<p>Κριός

Μπορεί να παίρνετε κάποια ανάμικτα μηνύματα σήμερα, αλλά ευτυχώς είναι τα σωστά αντιφατικά μηνύματα στο σωστό χρόνο. Στη σχέση σας οι εντάσεις είναι πιθανό να αυξάνονται, αλλά στη συνέχεια η υποστήριξη της φιλίας, οικοδομεί τις σχέσεις σας. Αυτά είναι το είδος των συνθηκών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια σημαντική ανακάλυψη.

Ταύρος

Την ίδια στιγμή που μια αίσθηση ρομαντικής νοσταλγίας βαθαίνει, μια αίσθηση ρομαντικής εμπιστοσύνη αυξάνεται επίσης, ειδικά όταν πρόκειται για το μέλλον . Κινείστε σε μια περίοδο όπου δεν είναι το παρελθόν ή το μέλλον, αλλά όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Δίδυμοι

Ενώ η Σελήνη πέρασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο ρομαντικό τομέα σας, μια συμμαχία από ρομαντική και περιπετειώδη δυνάμη σήμερα φέρνει μια υπενθύμιση ότι αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από μία ημέρα. Με τις πόρτες ανοιχτές για το παρελθόν και δεύτερες ευκαιρίες και επίσης τόσο καλή τύχη από τους θεούς στην αγάπη, επιλέξτε για να δείτε την αγάπη ως ένα ταξίδι.

Καρκίνος

Είτε μόνο, σε μια σχέση ή μεταξύ των σχέσεων υπάρχει ανάγκη να δοθεί προσοχή σε συναισθηματικές αντιδράσεις σας, όπως η Σελήνη επιστρέφει στο τομέα της σχέσης σας. Από την επίσκεψη του τελευταίου μήνα έχετε αναπτύξει μια αίσθηση αποφασιστικότητας, που δεν σας κάνει θύμα της μοίρας. Είσαι πλέον ο πλοίαρχος της δικήσ σας σχέσης.

Λέων

Τα σημερινά ρομαντικά χρεώνονται στα σεληνιακά vibes προσθέτοντας κάτι επιπλέον σε ένα ήδη ισχυρό κοκτέιλ των ρομαντικών, περιπετειώδη δυνάμεων. Αυτό σας καθιστά πιο δύσκολο να παραμείνετε σε μια ρομαντική αποτελμάτωση ή να κρυφτείτε πίσω από παλιές δικαιολογίες. Αυτό έχει συμβεί εδώ και αρκετό καιρό τώρα.

Παρθένος

Εάν η επιστροφή του ήλιου στον τομέα της σχέσης σας αυτή τη στιγμή κάθε χρόνο είναι για να μπείτε στην καρδιά τού τι θέλετε από τις σχέσεις σας και αυτό που χρειάζονται από εσάς. Ξέρετε τι θέλετε από τις σχέσεις σας και τώρα ήρθε η ώρα να δείτε τι χρειάζονται από εσάς σε αντάλλαγμα.

Ζυγός

Ο ύπνος είναι σημαντικός, η άσκηση είναι πολύ καλή και η αγάπη είναι το ελιξίριο της ζωής. Χωρίς αυτό κανένας δεν αισθάνεται σύνολο. Σήμερα είναι γραμμένο στα αστέρια να είναι η ημέρα της αγάπης.

Σκορπιός

Τα ηλιακά φώτα της δημοσιότητας μπορεί να έχουν μόλις μετακινηθεί πάνω σε θέματα της καρδιάς τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά ήδη είστε μόλις λίγες μέρες πριν από μια μοιραία ηλιακή έκλειψη. Έχετε περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων τριών μηνών να πάρετε μια αίσθηση για το τι θέλετε από την αγάπη, αλλά τελικά φαίνεται ότι είστε έτοιμοι να πάρετε την ευκαιρία σας για να μετατρέψετε τις επιθυμίες σε πραγματικότητα.

Τοξότης

Είναι σαφές ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης είναι βιαστικός καθώς κινείται μέσω του ρομαντικού τομέα σας, αλλά θα εκπλαγείτε αν μάθετε το λόγο. Η Αφροδίτη επιβραδύνεται μπροστά από μια ανάδρομη στροφή που τον επόμενο μήνα θα ανοίξει τις πόρτες στο παρελθόν και για μια δεύτερη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Τίποτα οι θεοί της αγάπης δεν κάνουν τυχαία. Αν είστε επικεντρωμένοι για να μάθετε τι θέλετε από την αγάπη και αυτό έχει πυροδοτήσει νέες λαχτάρες, είναι επειδή κάτι είναι στο δρόμο σας. Η καρδιά σας μπορεί να δει γύρω από τις γωνίες που δεν μπορείτε, η οποία είναι ο λόγος για την αίσθηση της προσμονής.

Υδροχόος

Ο ρομαντισμός και η σχέση σας έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Δύο για να είμαστε ακριβείς. Την Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της επικοινωνίας. Η Αφροδίτη δεν κινείται μέσω του τομέα της επικοινωνίας σας, αλλά έχει δημιουργήσει το σπίτι, ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος τους επόμενους τέσσερις μήνες δίνοντας την καρδιά σας και φωνή στις σχέσεις σας.

Ιχθύς

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει ήδη μεταφερθεί μέσω του Ιχθύ και σας δίνει μια σαφή αίσθηση του τι θέλετε από την αγάπη τις πρώτες ημέρες του μήνα στα γενέθλιά σας και το νέο ηλιακό έτος. Ωστόσο, το γεγονός ότι θα επιστρέψει για μια διπλή επίσκεψη φέρνει την εμπιστοσύνη σε ότι επιφυλάσσει το μέλλον.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 9-8-2017

Κριός Η λήψη μικρών, σταθερών βημάτων προς την κατεύθυνση ενός ρομαντικού στόχου ή μίας σχέσης είναι απίθανο να σας προσελκύσει, καθώς...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 2-8-2017

Κριός Ακριβώς όπως αισθάνεστε πρόθυμοι να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο, θα μπορούσατε να αισθανθείτε και την ύπαρξη εμποδίων που...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-2-2017

Κριός Μπορεί να παίρνετε κάποια ανάμικτα μηνύματα σήμερα, αλλά ευτυχώς είναι τα σωστά αντιφατικά μηνύματα στο σωστό χρόνο. Στη σχέση...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  15-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2012 η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει περάσει από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον Κριό, αλλά έχει 32...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Κριός Έχοντας ξεκινήσει τα θέματα της καρδιάς κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης του Σαββατοκύριακου στο ρομαντικό τομέα σας, η...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 31-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 31-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 31-1-2017

Κριός: Μια αίσθηση ρομαντικής νοσταλγίας έχει αναλάβει ένα νέο είδος μαγείας και μια ένταση από το Σαββατοκύριακο. Με τον Άρη έξω από το...