Αστρολογικό Δελτίο Απριλίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Απριλίου 2017
<p>03.04.2017 h.00:25: Αφροδίτη Είσοδος Ιχθείς

Η Αφροδίτη ανάδρομη θα επανέλθει από τον Κριό στους Ιχθείς για να δώσει στον έρωτα την βαθιά εκείνη διαίσθηση που θα μας επιτρέψει να κλείσουμε κύκλους. Καθώς είναι η καταληκτική αναδρομή της μεγάλης βασίλισσας των ερώτων που κλείνει έναν οκταετή κύκλο έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε πολλές συμπεριφορές και να πιάσουμε το νήμα κατόπιν από την αρχή. Ευνοούνται ειδικά σε θέματα επανασυνδέσεων οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Ιχθείς, οι Ταύροι, οι Ζυγοί.

06.04.2017 h.04:00: Άρης Τρίγωνο Πλούτων

06.04.2017              : Κρόνος ανάδρομος στον Τοξότη

Ο Άρης από τον Ταύρο σε εξαιρετική σχέση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει αυτόν τον μήνα σε θέματα σχέσεων μόνιμου τύπου αλλά κυρίως σε ζητήματα περιουσιακά, οικονομικά, ακίνητης περιουσίας και φιλοδοξιών. Ο επαγγελματικός τομέας δέχεται μια τονωτική ένεση και πιο ωφελημένοι θα είναι οι Κριοί, οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί.

Την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία έως και τις 25 Αυγούστου, χωρίς να κινηθεί έξω από το ζώδιο του Τοξότη. Είναι ετήσιο φαινόμενο η αναδρομή και του Κρόνου και του Πλούτωνα και του Δία και του Ουρανού και ουσιαστικά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιούμε. Θα πρέπει να προσέξουν οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, έρευνα, θρησκεία και ταξίδια στο εξωτερικό ενώ οι Αιγόκεροι έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ζητήματα από το παρελθόν τους και να τα λύσουν.

07.04.2017 h.21:38: Ήλιος Αντίθεση Δίας

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό θα δονήσει αγρίως τον άξονα των σχέσεων. Νέα ξεκινήματα και φλερτ αλλά και νέες συνεργασίες θα αντιμετωπίσουν πρώτα τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος για να πάρουν το πράσινο φως. Γενικά ο Δίας μας καλεί να μετρήσουμε πολλές φορές το τι θέλουμε να κάνουμε, έστω κι αν αυτό το κάνει μέσω καθυστερήσεων τελικά θα είναι για το συμφέρον μας. Θα έχουν δύσκολη σχετικά επίδραση οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Λέοντες, οι Τοξότες.

08.04.2017 h.20:28: Αφροδίτη Τετράγωνο Κρόνος

Ολοκληρώνεται το δύσκολο τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης που έχει περάσει στους Ιχθείς με τον Κρόνο από τον Τοξότη. θέματα έρευνας, παιδείας, θρησκείας, περιπέτειας, ταξιδίων αλλά και ερωτικής φύσης θα έχουν καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς, Ζυγούς, Ταύρους, Αιγόκερους.

09.04.2017 h.00:48: Ήλιος Τετράγωνο Πλούτων

Άλλη μια δύσκολη όψη στον παρορμητικό σταυρό που θα μας κάνει να αντιμετωπίσουμε προβλήματα σε νέα ξεκινήματα και ειδικά αν σχετίζονται με τα επαγγελματικά μας και οικονομικά μας σχέδια. Δύστοκη περίοδος οικονομικά για Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Ζυγούς, Σκορπιούς, Λέοντες.

10.04.2017 h.07:29: Ερμής ανάδρομος

Από τις 10 Απριλίου ο Ερμής βγαίνει ανάδρομος στον Ταύρο, περνάει στον Κριό και γυρίζει ευθύς στον Κριό στις 3 Μαΐου. Όλος ο Απρίλιος και σχεδόν όλος ο Μάιος, μέχρι τις 21 του μήνα θα παρουσιάσουν δυσκολίες που αρχικά θα σχετίζονται με υπογραφές συμβολαίων αλλά και μόνιμες σχέσεις και κατόπιν με όλο το πλέγμα νέων ξεκινημάτων, ενάρξεων, σπορ, αλλά και φλερτ. Θα δυσκολευτούν στην καθημερινότητά τους Δίδυμοι, Παρθένοι, Ταύροι, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

14.04.2017 h.05:30: Ήλιος Σύνοδος Ουρανός

Πολύ θετική όψη η οποία όμως θα φέρει και μεγάλο εγωισμό. Μετριάζει τις συνέπειες του ανάδρομου Ερμή και μας δίνει το κίνητρο εκείνο που χρειαζόμαστε για να πολεμήσουμε τις όποιες αντιξοότητες φέρνει η δυσκολία στην επικοινωνία. Υψηλή τεχνολογία, ανθρωπισμός, ταξίδια και γενικά μια φλόγα για ζωή είναι τα πεδία που θα αγγίξει αυτή η όψη. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Υδροχόοι θα έχουν ευκαιρίες να αντιμετωπίσουν αισιόδοξα το μέλλον.

17.04.2017 h.01:26: Αφροδίτη Εξάγωνο Άρης

Πολύ ερωτική όψη, με τον Άρη στον Ταύρο να εγγυάται το πάθος και την ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθείς να βάζει την ονειρική διάθεση. Έντονη τάση για επιστροφή σε σχέσεις μόνιμες, χωρίς πειρασμούς και αντιπερισπασμούς, αρκετή κτητικότητα αλλά και ρομαντισμός είναι τα δώρα αυτού του εξαγώνου, ειδικά για Ζυγούς, Ταύρους, Κριούς, Ιχθείς. 

17.04.2017 h.12:43: Ήλιος Τρίγωνο Κρόνος

Ολοκληρώνεται μια όψη που θα μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με τον εσωτερικό μας εαυτό για καθοδήγηση, αλλά θα φέρει και καλές ειδήσεις στην παγκόσμια πολιτική σκηνή με κατευνασμό δύσκολων κρόνιων δυνάμεων. Ευνοημένοι σε ζητήματα θρησκείας, έρευνας, εκπαίδευσης, ταξιδιών, περιπέτειας και σύνδεσης με το εξωτερικό οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Αιγόκεροι.

19.04.2017 h.21:26: Ήλιος Είσοδος Ταύρος

Μπαίνουμε στο δεύτερο ζώδιο της Άνοιξης, τον παθιασμένο Ταύρο. οι μόνιμες σχέσεις και τα περιουσιακά μας στοιχεία θα είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν σχετικά το ενδιαφέρον μας. Μια σοβαρότητα στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα θα μας ευνοήσει όλους. Οι ταύροι, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Σκορπιοί φωτίζονται στις φιλοδοξίες τους και τις επιδιώξεις τους.

20.04.2017 h.05:53: Ήλιος Σύνοδος Ερμής

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ταύρο βοηθάει να λύσουμε προβλήματα επικοινωνίας με ανθρώπους από το παρελθόν μας αλλά και να λάβουμε δικαίωση σε νομικές/κληρονομικές διεκδικήσεις, ειδικά αν σχετίζονται με ακίνητα. Ευνοούνται πολύ οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες.

20.04.2017 h.17:37: Ερμής Είσοδος Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται επαναληπτικά στον Κριό. Βλέπουμε πιο καθαρά κάθε νέο μας ξεκίνημα και έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε λάθη που έχουμε κάνει με κάποια άσκοπα και βιαστικά βήματα. Θα έχουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι.

21.04.2017 h.10:31: Άρης Είσοδος Δίδυμοι

Ο μεταβλητός σταυρός υποδέχεται τον Άρη και ο έρωτας γίνεται ένα καυτό πεδίο, με αυτόματες αναφλέξεις και κεραυνοβόλα συναισθήματα. Θα πρέπει να προσέξουμε λίγο τις σχέσεις με αδέλφια και φίλους γιατί θα υπάρχει ένταση. Έντονες φιλοδοξίες αλλά και αρκετά νεύρα θα έχουν οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς.

21.04.2017 h.11:08: Αφροδίτη Τετράγωνο Κρόνος

Μια δύσκολη όψη που ήδη θα επηρεάσει όλον τον Απρίλιο με την δυναμική της. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη προβάλλει πολλά παράπονα, κλείνει οδούς συνεννόησης με ανθρώπους από το εξωτερικό και δημιουργεί προβλήματα σε σχέσης με διαφορά δυναμικού είτε σε ηλικία είτε σε επίπεδο κοινωνικό/επαγγελματικό. Δυσκολίες σε τομείς που σχετίζονται με το παρελθόν, με ταξίδια, με την δημιουργική έκφραση και τον έρωτα θα αντιμετωπίσουν Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

24.04.2017 h.08:15: Ερμής Τρίγωνο Κρόνος

Πολύ καλή όψη που ισορροπεί άμεσα την κακή επίδραση του τετραγώνου Αφροδίτης/Κρόνου. Ευκαιρία για μια συγγνώμη που θα διορθώσει πολλά σφάλματα έχουν οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Κριοί, οι Τοξότες, οι Αιγόκεροι.

28.04.2017 h.13:13: Αφροδίτη Είσοδος Κριός
28.04.2017
h.14:49: Ερμής Σύνοδος Ουρανός

Το παρελθόν έχει φουλ τις μηχανές. Την ίδια στιγμή που η ανάδρομη Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό, ο Ερμής επίσης στον Κριό και επίσης ανάδρομος ολοκληρώνει την καλή του σχέση με τον Ουρανό. Νέα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε θα φωτιστούν με το φως της γνώσης του παρελθόντος είτε αφορούν το θέμα του έρωτα και του φλερτ είτε την γενικότερη επικοινωνία, το εμπόριο, τους φίλους, τα αδέλφια μας, τον γενικότερο ανθρωπισμό. Ευνοημένοι της ημέρας οι Ζυγοί, οι Ταύροι, οι Κριοί, οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Κριοί. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

1-2 Νοεμβρίου - Ο Ερμής στον Σκορπιό Σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς - Η υποστήριξη θα μπορούσε να προέλθει από την εσωτερική...

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Οκτωβρίου 2017

1 Οκτωβρίου: Ο Άρης στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω 3 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη στην Παρθένο τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον...

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2017

04.05.2017 h.00:50: Ήλιος Εξάγωνο Ποσειδών Πολύ όμορφη όψη για την αρχή του μήνα που δίνει ρεαλισμό στα όνειρα και δημιουργικότητα στην...

Αστρολογικό Δελτίο Μαρτίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο  Μαρτίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Μαρτίου 2017

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ και θα τον καλωσορίσουμε, ακόμα κι αν έχει κάπως δύσκολα χαρακτηριστικά. Η Πανσέληνος στις 12 του...

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Φεβρουαρίου 2017

Ένταση και πάθος, μια παράξενη αλλά όχι κακή Έκλειψη στον Λέοντα και πολλές σημαντικές ανακατατάξεις στην σκακιέρα του ουράνιου θόλου...

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Αστρολογικό Δελτίο Ιανουαρίου 2017

Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες! Η Χρονιά του Κόκορα είναι εδώ, το 2017 έφτασε και είμαστε έτοιμοι για μια ακόμα περιστροφή γύρω από τον...