Κρίσιμη μοίρα: Γενέθλιος & Προοδευμένος ζωδιακός κύκλο;

Κρίσιμη μοίρα: Γενέθλιος & Προοδευμένος ζωδιακός κύκλο;
<p>Γενέθλιος Ήλιος σε κρίσιμη μοίρα.

Αισθάνεστε παρεξηγημένοι και παραγνωρισμένοι, ότι δεν σας καταλαβαίνουν οι άλλοι και μερικές φορές  νοιώθετε εκτός του ρυθμού αυτού του κόσμου. Έχετε υψηλά ιδανικά και μια καλή καρδιά, σε συνδυασμό με μια άγρια υπερηφάνεια και απροθυμία να συμβιβαστείτε. Αυτή η ακλόνητη πίστη στην αξία σας δεν πηγάζει απαραίτητα από υπερηφάνεια (αν και πολλές φορές δίνετε την εικόνα του σνομπ ή του υπερφίαλου), αλλά από το γεγονός ότι είναι δύσκολο για σας να συμβιβάσετε τα αιτήματα του κόσμου με την δική σας εσωτερική φωνή που σας λέει τι να κάνετε. Έχετε την τάση να βλέπετε την καθημερινή ζωή σαν μια σκληρή διαδικασία και δίνετε την αίσθηση του γκρινιάρη και στην έσχατη των περιπτώσεων του μεμψίμοιρου ή αυτού που έχει πάντα δίκιο.

Προοδευμένος Ήλιος σε κρίσιμη μοίρα.

Μπορούν να υπάρξουν έντονες διαδικασίες ή διαφωνίες με συνεργάτες ή απλά η συνειδητοποίηση ότι οι καταστάσεις της ζωής σας δε φαίνεται να σας οδηγούν κάπου ικανοποιητικά, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Είναι μια χρονιά που ξαφνικά μια καινούργια πορτα θα ανοίξει και παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε κατεύθυνση στη ζωή.  Γεμάτοι με έμπνευση και μια νέα αίσθηση σκοπού, μπορείτε να αφήσετε πίσω τις καταστάσεις που δεν αντηχούν την προσωπικότητά σας και να ανοίξτε φτερά για άλλα περιβάλλοντα.

Γενέθλια Σελήνη σε κρίσιμη μοίρα.

Ποτέ δεν είστε αρκετά βέβαιοι τι είναι αυτό που θέλετε από τη ζωή, έτσι ποτέ δεν είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως έχουν. Έχετε την τάση να κρατάτε πολλά πράγματα μέσα σας και να μην εκδηλώνεστε άμεσα,  επειδή συναισθηματικά και ψυχολογικά είστε πολύ ευαίσθητοι και είναι πολύ εύκολο για κάποιον να σας ταράξει. Παίρνετε όλα όσα συμβαίνουν πολύ σοβαρά και αυτό το χαρακτηριστικό σας από την αρνητική πλευρά μπορεί να δώσει μια τάση για μελαγχολία.

Προοδευμένη Σελήνη σε κρίσιμη μοίρα.

υνήθως κάτι συμβαίνει εκείνες τις ημέρες που είναι απρόσμενο ή εκτός προγράμματος και το οποίο σας φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι συνηθισμένα και λειτουργούν με καινοτόμο τρόπο, κάτι που έχει την αίσθηση μιας ενδιαφέρουσας και ελκυστικής εμπειρίας για εσάς. Η σύνοδος αυτή έχει συνήθως μια πλάγια και έμμεση επιρροή στην ζωή σας και χρησιμεύει στον να εστιαστείτε εκείνες τις ημέρες στα αισθήματα και στις φιλοδοξίες σας. 

Γενέθλιος Ερμής σε κρίσιμη μοίρα.

Είστε ευσυνείδητοι και έχετε συνεχώς την επίγνωση της εντύπωσης που δημιουργείτε στους άλλους ανθρώπους και μερικές φορές μπορεί να εξαρτηθείτε από την αποδοχή τους ή την έγκρισή τους. Βρίσκετε πάντα πολλές αιτίες και επιχειρήματα για να δικαιολογήσετε καταστάσεις και να αποφύγετε το φταίξιμο ή την μομφή προς το άτομό σας. Πιθανότατα να δίνετε προς τα εξω μια εικόνα χαρούμενης αδιαφορίας ή την αίσθηση ότι είστε έρμαια των καταστάσεων και ανήμποροι και όταν οι άλλοι κρίνουν την συμπεριφορά σας γίνεστε εντονα αυτοπροστατευτικοί και δίνετε το δίκιο στον εαυτό σας. 

Προοδευμένος Ερμής σε κρίσιμη μοίρα.

Είναι περίοδος μεγάλης ενέργειας και δραστηριότητας για εσάς. Η σαφής και ξεκαθαρη επικοινωνία με τους άλλους έχει μεγάλη σημασία αυτή την περίοδο και εχετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοκυριαρχία για να το πετύχετε. Είναι σαν να γίνονται πραγματικότητα όλες αυτές οι υπέροχες και δυνατές πεποιθήσεις και εικόνες που έχετε για τον εαυτό σας και στο επόμενο διάστημα θα δείτε τον εαυτό σας με άλλα μάτια.

Γενέθλια Αφροδίτη σε κρίσιμη μοίρα.

Είστε προικισμένοι με μια κάπως μπερδεμένη αίσθηση παιχνιδίσματος και με την ανυπομονησία ενός μικρού παιδιού και πολύ συχνά είστε ευάλωτοι συναισθηματικά και οι άλλοι ειναι εύκολο να σας επιβληθούν ή να σας εκμεταλλευτούν. Στην πραγματικότητα η ανυπομονησία σας και τα παιδικά σας καπρίτσια δε σας αφήνουν να αφήσετε τις καταστάσεις να κάνουν τον κύκλο τους και λόγω της ανυπομονησίας γίνεστε στο τέλος εσείς το θύμα των περιστάσεων. Ενα παράδειγμα το παραπάνω θα μπορούσε να είναι η τέλεια σχέση που ψάχνετε. Στις σχέσεις δεν συμβαίνει πάντα να τυχαίνετε σε περιπτώσεις που το πάρε-δωσε των συντρόφων και η η αίσθηση της σταθερότητας είναι όντως πραγματικότητα.

Προοδευμένη Αφροδίτη σε κρίσιμη μοίρα.

Μια νέα δυνατότητα παρουσιάζεται τους επόμενους μηνες και τώρα συνειδητοποιείτε ότι η δύναμη για να αλλάξετε τις καταστάσεις βρίσκεται μέσα σας. Είναι μια πολύ δημιουργική, καλλιτεχνική και εμπνευσμένη περίοδος για εσάς.  Μια νέα αρχή γίνεται, μερικές φορές αυτό μπορεί να σημαινει μια κυριολεκτική απομάκρυνση ή χωρισμό. Διαλύετε συμμαχίες, φιλίες ή σχέσεις και κάνετε καινούργιους φίλους, αποκτάτε νέους συμμάχους και γνωρίζετε φρέσκα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά.

Γενέθλιος Άρης σε κρίσιμη μοίρα.

Δεν σας αρέσει να είστε υπό πίεση, αλλά συχνά φέρνετε τον εαυτό σας σε αυτή τη θέση, επειδή αναβάλετε την λήψη αποφάσεων ή επειδή αφήνετε τα πράγματα να ξεφεύγουν μέχρι να βρεθείτε αναγκαστικά στην θέση που δεν πάει άλλο και πρέπει να πάρετε μια απόφαση ή χρειάζεται να κάνετε μια ξεκαθαρη κίνηση. Ενδέχεται να έχετε κρυφές φιλοδοξίες ή μεγαλειώδη όνειρα, αλλά ταυτόχρονα να έχετε και τον ενδόμυχο και μυστικό φόβο ότι δε θα μπορέσετε να τα τολμήσετε και να τα πετύχετε, με αποτέλεσμα να δίνεται στους άλλους την εντύπωση ατόμου που είναι απογοητευμένο και εμποδισμενο. Συνδυάζετε επιφυλακτικότητα με νταηλίκι και ο συνδυασμός αυτός σας κάνει αρκετά ελκυστικούς όντως μέρος της προσωπικής σας γοητείας.

Προοδευμένος Άρης σε κρίσιμη μοίρα.

Η περίοδος που σηματοδοτείται από τον προοδευμένο Άρη σε κρίσιμη μοίρα του ωροσκοπίου απαιτεί κάποιο είδος παραίτησης, μετατροπής ή αυτοθυσίας ουτως ώστε να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια δέσμευση. Μπορεί να είναι περίοδος που τελικά καταλήγετε να ασχοληθείτε με κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε και να έχετε την υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας. 

Γενέθλιος Δίας σε κρίσιμη μοίρα.

Είστε ένας ηγέτης, χωρίς οπαδούς όμως.  Είστε ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να μοιραστείτε, αλλά υπερβολικά σταθεροί στις απόψεις σας και στον τρόπο σας με αποτέλεσμα μετά από κάποιο σημείο οι άλλοι να μην μπορούν να σας ακολουθήσουν ή να σας αγγίξουν. Παίρνετε μεγάλη χαρά από αντιπαλότητες και αψιμαχίες γιατί σας αρέσει το διανοητικό παιχνίδι που κρύβεται πίσω από αυτές και μπορεί να εκπέμπετε μια αόριστα συγκαταβατική εικόνα προς τους άλλους ή να δίνετε την εντύπωση πως κάνετε κάποιο είδος αστείου συνεχώς, χωρίς απαραίτητα να έχετε την αίσθηση ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν πλήρως το χιουμορ σας.

Γενέθλιος Κρόνος σε κρίσιμη μοίρα.

Λειτουργείτε ως παρατηρητής στην ζωή, ακόμη και του ίδιου σας του εαυτού και αυτό σας το χαρακτηριστικό, σάς προδίδει αρκετό χιουμορ αναμεμειγμένο με ειρωνία και με τη διάθεση αυτοσάτυρας. Η τάση σας είναι να απομονώνεστε μέσα στην αντικειμενικότητα και να αρνείστε να συμμετέχετε πλήρως και με όλες τις αισθήσεις σε αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Μερικές φορές είναι σαν να παίζετε τον ρόλο ενός ηθοποιού στο δράμα της ζωής και αυτό από την αρνητική πλευρά μπορεί να σας κάνει να δίνετε την εντύπωση του σνομπ ή του ποζάτου.

Γενέθλιος Ουρανός σε κρίσιμη μοίρα.

Έχετε σαφώς προσδιορισμένους στόχους στη ζωή και δεν θα ανεχθείτε κανένα εμπόδιο στις προσπάθειές σας για την υλοποίησή τους. Είστε προικισμένοι με εφευρετικότητα και αυθεντικότητα, αυτό το γνωρίζετε, στο σημείο όμως που που μπορεί να γίνετε ανυπόφοροι και αυτάρεσκοι χαρακτηρες για τους άλλους. Ο δογματισμός σας και μερικές φορές ο απότομος τρόπος ομιλίας σας συχνά κάνουν τους άλλους να αισθάνονται ανταγωνιστικά και τους απωθεί, ακόμη και όταν στην ουσία έχετε δίκιο. 

Γενέθλιος Ποσειδώνας σε κρίσιμη μοίρα.

Μερικές φορές, δίνετε την εντύπωση ότι για εσάς η ύπαρξη είναι μια ανοησία, μια σύντομη και ενοχλητική παραμονή καθ'οδόν σε κάποια πιο ενδιαφέρουσα κατάσταση. Ζείτε στον δικό σας, ιδιωτικό κόσμο, ένα μέρος όπου αισθάνεστε άνετα και όλα είναι τακτοποιημένα και υπο έλεγχο με έναν ονειρικό τρόπο. Αυτό ενίοτε είναι και το χάρισμα που έχετε, αλλά από την άλλη αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους και τον κόσμο γενικά ως κάτι επιφανειακό και με τρόπο επιπόλαιο.

Προοδευμένος Ωροσκόπος/Κατερχόμενο σε κρίσιμη μοίρα.

Προκύπτουν καταστάσεις που σας φέρνουν σε μια ασυνήθιστη ή σε μια άβολη και περίεργη θέση και μέσα από αυτές τις καταστάσεις καλείστε να αναθεωρήσετε την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας και τις παγιωμένες αντιλήψεις γύρω από το ποιός είστε. Αυτή την περίοδο πρέπει να πάρετε το πάνω χέρι στις καταστάσεις και για να το καταφέρετε αυτό, χρειάζεται να ξεπεράσετε τις προσδοκίες που έχετε για τον εαυτό σας. Εμφορείστε από ένα συναίσθημα μεγάλης ψυχικής δύναμης και βαθιά στην καρδια σας γνωρίζετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, προωθώντας τις απόψεις σας και αναλαμβάνοντας τον έλεγχο. 

Μεσουράνημα σε κρίσιμη μοίρα.

Αν και εξωτερικά δίνετε την εικόνα του θετικού και διεκδικητικού ατόμου, του εκπορθητή κατά κάποιον τρόπο, εσωτερικά έχετε μια αρκετά αμυντική τάση, σαν να είστε εσείς που εκπορθείστε. Έχετε έντονα την ανάγκη να αισθάνεστε πως πατάτε σε στέρεο έδαφος και ότι είστε άτρωτοι στις προκλήσεις και τα εμπόδια. Μπορεί γι' αυτόν τον λόγο να ακολουθείτε κάποια θρησκεία ή κάποια φιλοσοφία λοιπόν, που να σας δίνει αυτή την επιβεβαίωση, ότι δηλαδή υπάρχει ασφάλεια και ευλογία στις προσπάθειές σας. Έχετε υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες και η ολοκλήρωση και η επιτυχία των υποθέσεών σας είναι πιο σημαντικό και από εσάς τους ίδιους.

Προοδευμένο Μεσουράνημα σε κρίσιμη μοίρα.

Αρχίζει για εσάς μια περίοδος ελευθερίας και απελευθέρωσης για να δράσετε και για να δημιουργήσετε. Αρχίζετε και αισθάνεστε ότι τώρα μπορείτε να κάνετε τις δικές σας επιλογές και αν θέλετε μπορείτε να αλλάξετε την εργασία σας ή την επαγγελματική σας σταδιοδρομία γενικότερα. Είναι περίοδος που θα αναλάβετε κάποιες καινούργιες ευθύνες. Συχνά, μπορεί να είναι περίοδος με μετακινήσεις και ταξίδια που όμως δεν έχουν την έννοια της απόδρασης και της αναψυχής, αλλά είναι μια έντονη κινητικότητα προς αναζήτηση νέων ευκαιριών. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Έχετε επιστροφή Αφροδίτης;

Όταν κάποιος πλανήτης επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, κάνει μια πλήρη περιστροφή στο ζωδιακό κύκλο και επανέρχεται στην ακριβή μοίρα,...

Σεληνιακοί Δεσμοί

Σεληνιακοί Δεσμοί

Σεληνιακοί Δεσμοί

Η αρχή, η μέση και το τέλος: Η 0ή, η 15η και η 29η μοίρα. Ο συμβολισμός είναι προφανής: ένας πλανήτης στην 29η μοίρα ενός ζωδίου ετοιμάζεται να...

Ο Οφιούχος λοιπόν…

Ο Οφιούχος λοιπόν…

Ο Οφιούχος λοιπόν…

Μα, τι έγινε, είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα αστερισμό ακόμα και τα ζώδια πάνε όλα ανάκατα; Κοιμηθήκαμε Αιγόκεροι και ξυπνήσαμε Τοξότες;...

Αριθμολογια και Παιδια

Αριθμολογια και Παιδια

Αριθμολογια και Παιδια

Τι χρειάζεται το παιδί από τους γονείς; Η κρίσιμη στιγμή ενός ζευγαριού είναι η απόφασή τους να κάνουν το πρώτο τους παιδί. Σίγουρα το...

Δώδεκα: Το κλειδί των Κύκλων

Δώδεκα: Το κλειδί των Κύκλων

Δώδεκα: Το κλειδί των Κύκλων

Ο Ζωδιακός έχει δώδεκα Ζώδια. Το έτος έχει δώδεκα μήνες. Ο Όλυμπος έχει δώδεκα θεούς.

Η μοίρα, o ρόλος της Αστρολογίας

Η μοίρα, o ρόλος της Αστρολογίας

Η μοίρα, o ρόλος της Αστρολογίας

Η μοίρα υποτίθεται πως φέρνει ευκαιρίες στη μορφή γεγονότων ή καταστάσεων λειτουργώντας διακριτικά, έντονα ή σε κάποιο άλλο επίπεδο σε...