Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-4-2017
<p>Κριός

Καθόλου εύκολο δεν είναι σήμερα να έχεις μια επανασύνδεση. Η αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον Ήλιο από το ζώδιό σου είναι τεράστιας έντασης και μάλλον σε απομακρύνει από ανθρώπους. Πάρε τα μαθήματα από το παρελθόν, ηρέμησε και κοίτα με αισιοδοξία το μέλλον. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Ταύρος

Ο Ερμής από το ζώδιό σου λέει ένα μεγάλο ναι σε μια επανασύνδεση. Η καλή του σχέση με την Σελήνη από την Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις ανθρώπους, που ασφαλώς και μπορεί να σχετίζονται με το παρελθόν σου. Και καθώς θα έχεις ευκολία στον λόγο, όλα είναι πιθανά!

Δίδυμοι

Ενώ είναι γενικά δύσκολη η κατάσταση, η καλή σχέση του Ερμή από τον 12ο Οίκο σου με την Σελήνη από την Παρθένο σου δίνει τρυφερότητα, σταθερότητα και καλή σχέση με ανθρώπους από το παρελθόν σου. Αν θέλεις να έχεις μια επανασύνδεση τα όπλα σου θα είναι τα όσα σε συνδέουν με τον παλιό σου σύντροφο.

Καρκίνος

Είναι μια μέρα με μάλλον καλή ενέργεια για τα θέματα της επανασύνδεσης. Η Σελήνη στην Παρθένο θέλει να σε προσανατολίσει σε όμορφες στιγμές που έχεις ζήσει με ένα πρώην ταίρι σου. Μπορείς να αποδείξεις με ευκολία ότι αυτά που σε ενώνουν με κάποιον/α είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν.

Λέων

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Κριό με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις. Είναι πιθανόν να συναντηθείς ακόμα και τυχαία με άτομο από το παρελθόν σου και να μην εξελιχθεί καθόλου καλά το πράγμα. Οπότε, πρόσεχε, κράτα την ψυχραιμία σου και το επίπεδο σου, θα είναι εκρηκτικά τα φαινόμενα.  

Παρθένος

Η Σελήνη το ζώδιό σου, σε τρίγωνο με τον Ερμή από τον ταύρο δημιουργεί πολύ καλή ενέργεια η οποία σε προστατεύει από την δύσκολη σχέση του ανάδρομου Δία με τον Ήλιο. Με δεδομένο ότι δεν θα έχει πολύ βαριά επιρροή το ζώδιο του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει από την κυρίαρχη αυτή αντίθεση, μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση. 

Ζυγός

Θα είναι πολύ δύσκολη ημέρα για το θέμα της επανασύνδεσης. Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ήλιο από τον πολικό σου Κριό θα σου δημιουργήσει πολλές εκρήξεις σε όλα τα επίπεδα. Πρόσεξε, μην αφεθείς σε συναισθηματικές εκρήξεις, θα είναι παράξενη ημέρα.

Σκορπιός

Η ημέρα για σένα είναι βολική για το θέμα της επανασύνδεσης. Ο Ερμής από τον πολικό σου Ταύρο σε καλή σχέση με την Σελήνη από την Παρθένο μετριάζει την δυσχέρεια που έρχεται από την έντονη αντίθεση του ανάδρομου Δία με τον Ήλιο. Δες με ωριμότητα μια επανένωση, μπορείς να πείσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει να είναι πάλι μαζί σου.

Τοξότης

Θα είναι απολύτως δύσκολο να τα βρεις σήμερα με έναν πρώην σύντροφό σου. Η δύσκολη σχέση του ανάδρομου Δία από τον Ζυγό με τον Ήλιο από τον Κριό δεν σου επιτρέπει, ειδικά σήμερα να έχεις την ψυχραιμία που χρειάζεσαι για να έχεις μια θετική προσέγγιση με πρώην ταίρι σου.

Αιγόκερως

Η καλή σχέση του Κρόνου με την Σελήνη κάπως μετριάζει την δύσκολη σχέση του ανάδρομου Δία με τον ήλιο, αλλά όχι τόσο ώστε να έχεις μια σίγουρη επανασύνδεση. Προσπάθησε να έχεις ξεκάθαρη άποψη εσύ πρώτα για το τι θέλεις, κάνε μια προεργασία ίσως, και άσε την ημέρα να κυλήσει με γνώμονα την διαίσθησή σου.

Υδροχόος

Η δύσκολη σχέση του Ουρανού με τον Πλούτωνα σε συνδυασμό με την κακή ενέργεια που φέρνει ο ανάδρομος Δίας σε αντίθεση με τον Ήλιο δεν δίνει το κατάλληλο πλαίσιο για μια επανασύνδεση. Είναι μια δύσκολη ημέρα για όλο τον ζωδιακό, καλύτερα να αποφύγεις μια συνάντηση.

Ιχθείς

Μια επανασύνδεση είναι πιθανή, παρά την μεγάλη δυσκολία της αντίθεσης του Ήλιου από τον 2ο Οίκο σου με τον ανάδρομο Δία από τον 8ο Οίκο σου, γιατί σε προστατεύει η ανάδρομη Αφροδίτη. Είναι όμως μια ημέρα υψηλών εντάσεων και αν κάνεις την προσπάθεια μιας συναισθηματικής προσέγγισης θα πρέπει να έχεις ελαφριά διάθεση και να μην έχεις βαριές προσδοκίες. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-11-2017

Όχι, δεν είναι καλή ημέρα για να επιχειρήσετε μια επανασύνδεση. Ο Ουρανός ανάδρομος από το ζώδιό σας είναι ακόμα σε αντίθεση με την...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2017

Κριός Καθώς παίρνει ισχύ η δύσκολη σχέση του Ερμή από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Κριός Η Πανσέληνος αυτή έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις ψυχές, και παρά την αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2017

Κριός Δεν είναι ότι δεν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση σήμερα, είναι ότι μάλλον δεν θέλεις. Η αντίθεση του Ουρανού από το ζώδιό σου με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-3-2017

Κριός Και βέβαια έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση σήμερα, ακόμα κι αν η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δία από τον 7ο Οίκο σου....