Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-4-2017
<p>Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-4-2017

Κριός – Ο Τρελός

Παρά τις δυσκολίες της χθεσινής ημέρας κάτι πολύ δυνατό σε συνεπαίρνει. Είτε έχεις ένα νέο φλερτ είτε αποφασίζεις να δώσεις πάθος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Θα προσέξεις μόνον στην περίπτωση που φλερτάρεις να αφεθείς μεν, αλλά όχι με τρόπο που αργότερα να σε βλάψει ή να σε απογοητεύσει.

Ταύρος  - Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Ενώ έχεις πολύ έντονα συναισθήματα, πράγμα που είναι καλό και σε ξεσηκώνει, έχεις ταυτόχρονα διασπασμένη την προσοχή σου. Κάτι συμβαίνει και δεν μπορείς να δεις την αλήθεια των συναισθημάτων σου, αλλά ούτε και να προσηλωθείς στον άνθρωπο που αγαπάς.

Δίδυμοι – Ιππότης των Σπαθιών

Είναι η δεύτερη ημέρα που εμφανίζεται ο ορμητικός και γρήγορος στις αποφάσεις του Ιππότης Σπαθί. Το μυαλό σου γυρίζει σε έναν Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο που σε συνεπαίρνει. Θα έχεις πολύ γρήγορες εξελίξεις, ενδεχομένως ένα μήνυμα που θα σε βεβαιώσει για τις εξελίξεις στον ερωτικό τομέα.                                                                                      

Καρκίνος – Δύο των Κυπέλλων  

Πάλι Κούπες ήρθαν στο ρίξιμό σου. Οι Κούπες γενικά συνδέονται με τα ζώδια του Νερού, Καρκίνο, Σκορπιό και Ιχθύ, και το 2 Κούπα είναι ίσως το πιο καλοδεχούμενο χαρτί σε ένα ερωτικό άνοιγμα. Μια όμορφη σχέση ξετυλίγεται μπροστά σου με πολύ συναίσθημα.

Λέων – Ο Ήλιος    

Είσαι σε μια μέρα έντονης συναισθηματικής αναγέννησης. Θέλεις να κάνεις τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπάς, χωρίς εγωισμό και χωρίς να περιμένεις μικρόκαρδα να έχεις κάποια άμεση ανταπόδοση. Αυτή η στάση σου σε κάνει πολύ γοητευτικό/ή.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Πάλι ήρθε ο Ερημίτης, όπως κι εχθές. Είναι το χαρτί όπως είπαμε που αντιστοιχεί στο ζώδιό σου, και μας βεβαιώνει ότι θα έχεις μια έντονη ανάγκη να απομονωθείς για να διερευνήσεις πρώτα την ψυχή σου και μετά και τις σχέσεις σου.

Ζυγός – Τρία των Ράβδων

Είσαι πολύ ξεκάθαρος/η στο τι θέλεις στον έρωτα και το έχεις δηλώσει. Τώρα περιμένεις από το ταίρι σου ή τον άνθρωπο που φλερτάρεις να καταλάβει τις ανάγκες σου και να ανταποκριθεί. Αν σε ενδιαφέρει ένας Τοξότης, ένας Λέων ή ένας Κριός έχεις μεγάλη εύνοια.

Σκορπιός – Δύο των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)   

Έχεις μια μικρή σύγχυση γύρω από τον ερωτικό τομέα, ειδικά αν σχετίζεσαι με Ζυγό, Δίδυμο ή Υδροχόο, ή με άτομο που έχει την Σελήνη σε αυτά τα ζώδια. Δεν υπάρχει αρμονία στην σχέση σου και αισθάνεσαι ότι δεν ξέρεις τι να κάνεις, αφού η διαίσθησή σου σε μπερδεύει.

Τοξότης – Τρία των Κυπέλλων

Το Τρία Κούπα μιλάει για επιτυχίες και χαρές στον ερωτικό τομέα. Ευνοεί σχέσεις με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ, αλλά και γενικότερα σου δίνει πληρότητα συναισθημάτων. Κατά κάποιον τρόπο η σχέση σου όχι μόνον ανθίζει, αλλά σου δίνει και κοινωνική αναγνώριση.

Αιγόκερως – Οκτώ των Ράβδων

Ένα έντονο χαρτί που φέρνει γρήγορες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Αν σχετίζεσαι με Τοξότη, Λέοντα ή Κριό θα έχεις πολύ γρήγορες και θετικές απαντήσεις σε ζητήματα που σας αφορούν από κοινού. Η ημέρα σου θα σου επιφυλάξει ευχάριστες εκπλήξεις.

Υδροχόος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Δυνατό χαρτί που σε ερωτικό ρίξιμο όπως εδώ μας λέει ότι θα εργαστείς μαζί με το ταίρι σου με λεπτομέρειες, θα εμβαθύνετε την σχέση σας καθώς την θεωρείτε έργο ζωής και όχι απλά μια περαστική περιπέτεια. Πολύ καλό χαρτί αν σχετίζεσαι με Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, όπως και αν εργάζεσαι μαζί με το ταίρι σου.

Ιχθείς – Ιππότης των Κυπέλλων

Τρίτη ημέρα στην σειρά που έρχεται ο Ιππότης Κούπα στο άνοιγμά σου! Στατιστικά αυτό είναι πού δύσκολο να συμβεί. Ο Ιππότης των Κυπέλλων αστρολογικά εκφράζει όπως είπαμε και εχθές ακριβώς το ζώδιό σου, τους Ιχθείς. Είναι μια περίοδος που εσύ έχεις την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-6-2017

Κριός – Ιππότης των Σπαθιών Μπορεί να φαίνεται ότι ο Ιππότης των Σπαθιών δεν θα ήταν ένας σπουδαίος υποψήφιος για μια σχέση αγάπης....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 7-4-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Υπάρχει κάποια δυσκολία στον ερωτικό τομέα, ενώ περίμενες ένα μήνυμα που θα σου έδινε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...