Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017
<p>Κριός

Εξαιρετική ημέρα για μια επανασύνδεση, καθώς ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή από την μηδενική του Ταύρου και τον Ουρανό σου προσφέρει τον δυναμισμό αλλά και την γοητεία που χρειάζεσαι. Μην το σκέφτεσαι, σήμερα όλα είναι δυνατά.

Ταύρος

Μπορείς να έχεις σήμερα μια επανασύνδεση, σαφέστατα. Η μηδενική μοίρα του ζωδίου σου φιλοξενεί τον ανάδρομο Ερμή ο οποίος είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο από την 29η μοίρα του Κριού, ενώ και η ανάδρομη Αφροδίτη στους Ιχθείς με πολύ καλή σχέση με την Σελήνη σε βοηθάει να έχεις πειθώ στο πάθος! Αν σε ενδιαφέρει Ιχθύς, Καρκίνος, Λέων, Κριός, Παρθένος ή Δίδυμος είναι όλα εύκολα.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο σε βοηθάει να έχεις όλα τα λογικά αλλά και συναισθηματικά επιχειρήματα που χρειάζεσαι για να επιτύχεις μια επανένωση με άνθρωπο που ακόμα σε ενδιαφέρει. Μια σχέση με Λέοντα, Κριό ή Ταύρο μπορεί πολύ εύκολα να αναθερμανθεί.

Καρκίνος

Ο Υδροχόος θα είναι ο οικοδεσπότης της Σελήνης, η οποία έχει πολλές και αντιφατικές όψεις: ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά πολύ καλή σχέση με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Άρη, τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό... Μια επανένωση θα μπορούσε να γίνει, αλλά όχι πολύ εύκολα, έχεις πολλά στο μυαλό σου και δεν είναι καθαρά τα αισθήματά σου.

Λέων

Η σημαντική σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και το τρίγωνό του με τον ανάδρομο Κρόνο στον Τοξότη ευνοούν πολύ μια προσέγγιση με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ακόμα. Αν στον ερωτικό σου ορίζοντα έχεις έναν Τοξότη, ή Αιγόκερω, έναν Δίδυμο, Παρθένο, Κριό ή Υδροχόο – πολλές δυνατότητες! – όλα είναι σε καλό δρόμο.

Παρθένος

Είναι μια μέρα που αν χειριστείς την ψυχική σου ενέργεια σωστά μπορείς να έχεις μια πολύ τρυφερή επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Ερμής στην μηδενική μοίρα του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ήλιο αλλά και σε ένα μάλλον δύσκολο τετράγωνο με την Σελήνη μπορεί να σου ανοίξει δρόμους επιστροφής. Πολλά ζώδια είναι σήμερα συμβατά με το δικό σου, Κριοί, Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι μπορούν να επιστέψουν στην αγκαλιά σου.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε βοηθάει να έχεις μια επανασύνδεση, το θέμα είναι ότι το πεδίο σου είναι κάπως θολό στον ερωτικό τομέα. Από την μια θέλεις να χωρίσεις αν είσαι σε σχέση, και αυτό σημαίνει ότι η ενδεχόμενη επανασύνδεση αφορά προηγούμενη κατάσταση στην οποία θέλεις να επιστρέψεις. Ξεκαθάρισε τα αισθήματα σου με ψυχραιμία.

Σκορπιός

Είναι μια φορτισμένη ημέρα, αλλά γενικά μάλλον ευνοεί το θέμα μιας επανένωσης. Η φορτισμένη σύνοδος του Πλούτωνα με την Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 3ο Οίκο σου θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι, το θάρρος και το σθένος για να βρεθείς με ένα πρώην ταίρι σου. Είσαι πολύ κοντά σε Αιγόκερω και Καρκίνο.

Τοξότης

Η ημέρα ευνοεί κάθε προσπάθεια μιας επανένωσης, σίγουρα. Η όμορφη σχέση του ανάδρομου Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ήλιο από την αναιρετική μοίρα του Κριού σε κάνει να δείχνεις σταθερότητα, αποφασιστικότητα και δυναμισμό που έλκουν το άτομο που θέλεις να μπει πάλι στην ζωή σου. Καλές προοπτικές με Αιγόκερω, Λέοντα, Κριό.

Αιγόκερως

Είναι μια μέρα που από κάθε άποψη ευνοεί μια επανασύνδεση. Η σύνοδος του Πλούτωνα με την Σελήνη που έχει ακόμα ισχύ από το ζώδιό σου και η πολύ καλή διάθεση του ανάδρομου Κρόνου από τον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σου με το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ήλιο από την 29η μοίρα του Κριού είναι η ιδανική συνθήκη για να τα βρεις με ένα πρώην ταίρι σου.

Υδροχόος

Είναι μια έντονη ημέρα, με μάλλον θετικό πρόσημο για επανασύνδεση, παρά τις δυσκολίες. Η σύνοδος Ήλιου/ανάδρομου Ερμή/Ουρανού Σου δίνει ευκαιρίες για να πείσεις ένα πρώην ταίρι σου να επιστρέψει σε μια σχέση με σένα. Ειδικά η επανασύνδεση με Λέοντα, Κριό, Δίδυμο, Ταύρο, Παρθένο είναι εξαιρετικά πιθανή.  

Ιχθείς

Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε πολύ καλή σχέση με την Σελήνη από τον Αιγόκερω, πριν αυτή μετακινηθεί στον Υδροχόο σου δίνει συναισθηματισμό αλλά και ακαταμάχητο ερωτισμό. Με Αιγόκερους και Καρκίνους ειδικά έχεις πολύ καλή προοπτική να τα ξαναβρείτε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-5-2017

Κριός Πιθανόν να έχετε ανάγκη μια επανασύνδεση, αλλά δεν την ευνοεί το πλανητικό σκηνικό και κυρίως η σχέση του Ερμή από το ζώδιό σας με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Κριός Η ημέρα είναι μάλλον φτιαγμένη από παράξενα υλικά με αντιφατικά μηνύματα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Κριός Μια επιστροφή σε μια προηγούμενη σχέση σου που δεν έχει σβήσει είναι πιο πιθανή από ποτέ. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Κριός Η Πανσέληνος αυτή έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις ψυχές, και παρά την αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...