Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017
<p>Κριός – Ο Τροχός της Τύχης

Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη στις αλλαγές που θα σου φέρει η μοίρα, για να μπορέσεις να χαρείς τον έρωτα. Κλείδωσε μακριά σου τις ανασφάλειες, χαμογέλα και ο έρωτας θα σου χαμογελάσει.

Ταύρος – Η Αυτοκράτειρα (Ανάποδα)

Έχεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου τόση αγάπη να δώσεις! Γιατί την κρατάς κλειδωμένη; Γιατί δεν μιλάς με ειλικρίνεια στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει; Η προσωπική σου γοητεία και η δοτικότητα είναι όπλα που δεν πρέπει να τα αφήνεις ανενεργά.

Δίδυμοι – Το Άρμα (Ανάποδα)

Ενώ συνήθως έχεις μια παιδική αθωότητα και μια αισιόδοξη και πειραματική περιέργεια να γνωρίσεις νέες πτυχές του ερωτικού παιχνιδιού, σήμερα σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειες. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, δώσε προτεραιότητα σε πραγματικά συναισθήματα και μην σε ενδιαφέρει ο έλεγχος.

Καρκίνος – Το Αστέρι

Τι όμορφη κάρτα για αυτήν την τόσο όμορφη ημέρα! Το Αστέρι σηματοδοτεί έναν νέο έρωτα ή την σφοδρή ανανέωση της υπάρχουσας σχέσης σου. Και μαζί με την ερωτική επιτυχία έρχεται και η τύχη να σου χαμογελάσει με διάφορους τρόπους που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι όλες οι ευλογίες του ουρανίου έχουν πέσει στην ποδιά σου.

Λέων – Ο Τρελός (Ανάποδα)

Η μεγάλη ένταση συναισθημάτων που νιώθεις σε φοβίζει και προσπαθείς να μειώσεις τις εκφράσεις αγάπης και τρυφερότητας, για να μην σε πάρουν για Τρελό! Δεν είναι κακό αυτό, είναι ώριμο να μην αφεθείς με απόλυτη άγνοια κινδύνου στο ερωτικό παιχνίδι.

Παρθένος – Η Σελήνη (Ανάποδα)  

Βαθιά μέσα στην ψυχή σου φωλιάζει σήμερα μια κρυμμένη φοβία ότι ίσως και ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει να ξεφεύγει από τον έλεγχό σου. μην ασχολείσαι με σενάρια και με υποθέσεις, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και τόλμησε να κάνεις μια γενναία κουβέντα.

Ζυγός – Ο Μάγος

Μια πολύ όμορφη κάρτα που σου επαναφέρει όλη σου την δύναμη στο προνομιακό και αγαπημένο σου πεδίο, το φλερτ. Ανακτάς τις ενέργειες εκείνες που κάνουν έναν Ζυγό ακατανίκητο στο παιχνίδι της γοητείας, ενώ είναι κυριολεξία ότι δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς.

Σκορπιός – Ο Ήλιος (Ανάποδα)

Σήμερα αποφασίζεις να αποσύρεις την εμπιστοσύνη σου σε μια σχέση στην οποία έχεις δώσει πολλά. Ωστόσο μπορεί να μην έχει συμβεί τίποτα κακό από αυτά που νομίζεις και απλά και ο σύντροφός σου να περιμένει να του ανοιχτείς. Αν φλερτάρεις το κάνεις με μεγάλη επιφυλακτικότητα.

Τοξότης – Ο Κόσμος (Ανάποδα)  

Ενώ υπάρχει η δυνατότητα να έχεις απόλυτη επιτυχία στον έρωτα, μοιάζει να μην ανοίγεις τα μάτια σου για να δεις πώς θα έχεις επιτυχία. Αν έχεις ήδη μια σχέση πρέπει να προσέξεις γιατί κάποιος προσπαθεί να σου την χαλάσει, έχε τον νου σου σε κακόβουλες ενέργειες.

Αιγόκερως – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα)

Για λόγους που έχουν να κάνουν με το πόσο πολύ έχεις προδοθεί κατά καιρούς από τα συναισθήματά σου, αισθάνεσαι ότι έχει κλείσει η οδός των ψυχικών πληροφοριών. Έχεις την τάση να κατηγορείς τον εαυτό σου, αλλά αυτό δεν θα σε ωφελήσει ούτε θα ωφελήσει τις σχέσεις σου.

Υδροχόος – Ο Θάνατος  (Ανάποδα)

Τρίτη ημέρα στην σειρά που η Μεγάλη Αρκάνα μας δείχνει μια αντίστροφη κάρτα για σένα. Αυτό σημαίνει ότι το υποσυνείδητό σου βράζει και φλέγεται. Ο Θάνατος είναι μια κάρτα που μας πληροφορεί ότι αρχίζει η αντίστροφη πορεία για μια υπάρχουσα σχέση ή για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον έρωτα αν δεν έχεις δέσμευση.

Ιχθείς – Η Δύναμη (Ανάποδα)

Πάλι μια αντίστροφη κάρτα έρχεται – όπως και εχθές – να μας πληροφορήσει ότι έχεις χαμηλό ψυχικό βαρομετρικό. Αισθάνεσαι ότι έχεις προδοθεί και δεν έχεις τις απαραίτητες δυνάμεις να επιδιορθώσεις τα ερωτικά σου προβλήματα. Δες με αισιοδοξία την ημέρα και σύντομα όλα θα αλλάξουν. 

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. Επίσης πρέπει να υπολογίζεται το διάβασμά τους συμπληρωματικά με την αστρολογική ερωτική πρόβλεψη της ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 21-3-2018

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Σήμερα, που εισέρχεται αστρολογικά ο Ήλιος στο ζώδιό σας, έχετε και ως σημάδι στην Ταρώ την μεγαλειώδη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-5-2017

Κριός – Η Αρχιέρεια (Ανάποδα) Φόβοι ανασφάλειες και μια έλλειψη εσωτερικής φωνής και καθοδήγησης δεν σου επιτρέπουν σήμερα να νιώθεις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...