Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-5-2017
<p>Κριός – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Αν η Δικαιοσύνη Ορθή σημαίνει ότι η διάθεσή σου τρέφεται από αίσθημα δικαίου, η Δικαιοσύνη Αντίστροφη σημαίνει το ακριβώς ανάποδο. Μια βαθιά αίσθηση ότι σε έχουν αδικήσει ερωτικά θα σε κάνει να στραφείς πιθανόν και σε αντίποινα, με την απιστία να είναι το πρώτο από αυτά.

Ταύρος – Ο Θάνατος

Αν μια σχέση σου έχει τελειώσει αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει και η ερωτική σου ζωή. Αν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να το παραδεχτείς και να πας παρακάτω. Αν πάλι θέλεις να κρατήσεις ζωντανή την σχέση σου τότε πέτα όλα εκείνα τα άχρηστα κομμάτια που την καθηλώνουν.

Δίδυμοι – Η Κρίση

Έχεις μια έντονη διάθεση να αφιερωθείς στην σχέση σου. Για να το κάνεις αυτό όμως θέλεις και απολύτως ξεκάθαρο πλαίσιο. Δεν θέλεις τίποτα να κρυφτεί πίσω από το χαλί, τάση που γενικά είναι σωστή. Μετά από τον καθορισμό του πλαισίου όλα θα είναι πιο φωτεινά και πιο ασφαλή.

Καρκίνος – Ο Αυτοκράτορας

Παντοδύναμη και πολύ θετική κάρτα. Έχει έρθει η στιγμή να αποδεχτείς ότι η σχέση που έχεις είναι κάτι σοβαρό και όχι περιστασιακό. Αν φλερτάρεις το άτομο που ετοιμάζεται να μπει στην ζωή σου θα μείνει για πολύ καιρό κυρίαρχο στην ερωτική σου ζωή.

Λέων – Ο Ιεροφάντης

Ένα κλίμα σοβαρότητας επέρχεται στις σχέσεις σου. Δεν έχεις καμία όρεξη για παιχνίδια, θέλεις να καταλάβει ο σύντροφός ου πως οι ανάγκες σου δεν περιλαμβάνουν μόνο διασκέδαση αλλά και κάτι μόνιμο, σοβαρό, με προοπτική. Αν φλερτάρεις ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει θα είναι ίσως και ο μόνιμος σύντροφος της ζωής σου.

Παρθένος – Οι Ερωτευμένοι (Ανάποδα)  

Κάτι σε προβληματίζει έντονα στον έρωτα, στις σχέσεις σου. πιθανόν να έχεις αμφιβολία για την πίστη του συντρόφου σου, ή ίσως εσύ να έχεις μπει με κάποιον τρόπο σε πειρασμό. Αν αισθάνεσαι ότι η σχέση σου έχει κουραστεί κάνε κάτι, μην αφήνεσαι σε μαύρες σκέψεις.

Ζυγός – Ο Μάγος

Μια κάρτα που σου υπόσχεται ότι θα έχεις το πάνω χέρι στον έρωτα, είτε φλερτάρεις είτε είσαι σε μόνιμη σχέση. Το παιχνίδι της αποπλάνησης, που σου αρέσει τόσο πολύ, είναι το προνομιακό σου πεδίο σήμερα, η γοητεία σου στα ουράνια, τι άλλο θέλεις για να νιώθεις ικανοποίηση και δύναμη.

Σκορπιός – Το Άρμα

Επιτέλους ανακτάς την ψυχραιμία σου και βλέπεις την ερωτική σου ζωή με σοβαρότητα. Είτε είσαι ήδη σε σχέση είτε τώρα σκοπεύεις να αποκτήσεις ξέρεις ακριβώς πώς να κινηθείς και πώς να αποδείξεις την αξία σου. Μείνε μακριά από ανώφελους εγωισμούς, άλλο έλεγχος και άλλο σκληρότητα.

Τοξότης – Η Αυτοκράτειρα

Μια πολύ όμορφη επιρροή που σου υπόσχεται ότι η ερωτική σου ζωή σήμερα θα έχει πολλά δώρα να σου δώσει. Η καλή σου ψυχική διάθεση αντανακλάται σε όμορφες και γενναιόδωρες κινήσεις προς αυτούς που αγαπάς, γεγονός που επιστρέφει σε σένα με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη.

Αιγόκερως – Ο Τρελός

Κάτι νέο και συναρπαστικό έρχεται στην ερωτική σου ζωή. Ένα νέο φλερτ μπορεί να σε ξεσηκώσει. Αυτό είναι πολύ καλό, απλά θα πρέπει να προσέξεις να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι δεν κάνει να αφεθείς τελείως. Ο παρορμητικός σου χαρακτήρας σε κάνει να γίνεσαι ευάλωτος/η.

Υδροχόος – Ο Διάβολος (Ανάποδα)

Αισθάνεσαι ότι έχεις εγκλωβιστεί σε ένα μοτίβο σχέσης που δεν σε καλύπτει. Αλλά το κρύβεις και αυτό σου δημιουργεί πίεση. Αν θέλεις περισσότερη περιπέτεια, περισσότερη χαρά ή ηδονή στην σχέση σου, να το μοιραστείς αυτό με τον σύντροφό σου. Αλλιώς θα βλάψεις την σχέση σου.

Ιχθείς – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Η καρδιά σου για κάποιον λόγο έχει παγώσει. Δεν ξέρεις αν θέλεις πραγματικά ή όχι να συνεχίσεις μια σχέση. Το αποτέλεσμα είναι η ημέρα σου να είναι μελαγχολική ενώ η διαίσθησή σου σε κάνει να νιώθεις προδομένος/η από τον ίδιο σου τον εαυτό. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-3-2018

Κριός –Πέντε των Κυπέλλων Είναι πιθανό να δώσετε μεγαλύτερη διάσταση απ' ό,τι πρέπει στο γεγονός πως είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...