Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-5-2017
<p>Κριός – Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να χρειαστεί να συζητήσετε ειλικρινά και να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματα. Μπορεί να έχετε έναν σύντροφο που είναι μεγαλύτερος από εσάς ή πιο ώριμος από εσάς. Έτσι, πρέπει να είστε υπομονετικοί όταν σας σχολιάζει ή σας διδάσκει. Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση με το ταίρι σας, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για το μέλλον σας και πώς να προχωρήσετε.

Ταύρος – Η Δικαιοσύνη

Μην περιμένετε τίποτα από το ταίρι σας, θα έχει υψηλή αυτοπεποίθηση και θα ακολουθήσει μόνο την επιθυμία του. Δεν είναι εύκολο να ελέγξετε τον σύντροφό σας. Εάν μόλις ξεκινήσατε τη σχέση σας, φαίνεται να είναι πολύ σοβαρή. Ωστόσο, χρειάζεται μακροπρόθεσμα να αποδειχθεί. Αν είστε παντρεμένοι, θα έχετε μια καλή σχέση, αν και ο σύντροφός σας μπορεί να είναι τόσο πολύ ανήσυχος που να σας ενοχλεί.

Δίδυμοι – Ο Αυτοκράτορας (Αντεστραμμένο)

Θα νιώσετε ότι ο σύντροφός σας δίνει λιγότερη προσοχή σε εσάς και η στάση σας μπορεί να είναι τόσο πολύ αυτοκαταστροφική που μπορεί να ενοχλήσει. Έτσι, πρέπει να είστε πολύ υπομονετικοί και να προσπαθήσετε να καταλάβετε τον άλλον. Αλλιώς η σχέση σας θα επιδεινωθεί.

Καρκίνος – Ο Ερημίτης (Αντεστραμμένο)

Θα υπάρξει ένα χάσμα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Αν και είστε σε σχέση δεν φαίνεται να είστε ικανοποιημένοι επειδή το ταίρι σας πάντα σας αφήνει μόνους ή δεν έχει χρόνο για σας. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι έχετε έναν μεγαλύτερο και πιο ώριμο σύντροφο από εσάς.

Λέων – Η Μεγάλη Ιέρεια (Αντεστραμμένο)

Θα αισθανθείτε ανήσυχοι και τονίζετε τα αρνητικά στη σχέση σας. Φαίνεται ότι ο σύντροφός σας κρύβει κάτι από σας. Εκτός αυτού, μπορεί να σημαίνει αυτή η κάρτα ότι η σχέση σας είναι μυστική ή και παράνομη. Έτσι, θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί στη διατήρηση της σχέσης σας.

Παρθένος – Ο Τρελός

Μπορεί να απογοητευτείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διότι ο σύντροφός σας δεν έχει ωριμάσει και είναι αρκετά χαρούμενος χωρίς λόγο. Έτσι δεν ξέρετε πώς να τον ευχαριστήσετε. Παρεμπιπτόντως, η σχέση σας δεν είναι τόσο άσχημη και μπορεί να έχετε ένα ταξίδι μαζί που θα συμβάλει στην ενίσχυση της συνείδησής σας.

Ζυγός – Ντάμα των Πεντάκτινων

Η κατάσταση της αγάπης σας είναι αρκετά διφορούμενη. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε σε ποια κατεύθυνση θα πάει. Εάν είστε single, θα βρείτε κάποιον γοητευτικό και ελκυστικό άνθρωπο για εσάς. Αυτός ή αυτή μπορεί να φαίνεται μυστηριώδης και σας κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτόν ή αυτήν. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να κάνετε έναν προσεκτικό έλεγχο, καθώς αυτό το άτομο μπορεί να έχει ήδη έναν εραστή.

Σκορπιός – Το Αστέρι (Αντεστραμμένο)

Η σχέση σας εξελίσσεται θετικά. Εάν έχετε μια σύγκρουση, θα επιλυθεί πολύ σύντομα. Θα είστε σε θέση να αποκαταστήσετε τη σχέση σας με τον άνθρωπό σας, αν και μπορεί να μην είναι εύκολο. Μην περιμένετε πάρα πολλά από το ταίρι σας. Θα πρέπει να δώσετε ελευθερία για να αποκτήσετε μια ευχάριστη σχέση.

Τοξότης – Επτά των Ράβδων

Να είστε προσεκτικοί πριν μπείτε σε μια σύγκρουση ή μια διαμάχη. Ο άνθρωπός σας μπορεί να είναι αλαζόνας και να προσπαθήσει να σας ξεπεράσει. Ή ίσως να αισθανθείτε ότι ο σύντροφός σας είναι θλιβερός και ενοχλητικός. Έτσι, πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να μην σκεφτείτε τίποτα για μικρά πράγματα.

Αιγόκερως  - Οι Εραστές

Αυτή είναι η εποχή της ευτυχίας. Θα είστε πολύ χαρούμενοι. Εάν μόλις ξεκινήσατε τη σχέση σας, θα βρεθείτε βαθύτατα συναρπασμένοι ο ένας από τον άλλον. Όλα φαίνονται εντάξει και για τους δυο σας. Ωστόσο, χρειάζεστε χρόνο για να μελετήσετε ο ένας τον άλλον μακροπρόθεσμα. Αν έχετε ήδη μια μακροχρόνια σχέση, η κατάσταση είναι πολύ πιο ευχάριστη αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος – Πέντε των Πεντάκτινων  (Αντεστραμμένο)

Αυτή είναι η ώρα της μοναξιάς και της ερήμωσης. Θα αισθανθείτε βαθιά έρημοι και θα είστε μόνοι, αλλά δεν θα εκφράσετε την αίσθηση σας σε κανέναν. Όσο για την αγάπη, αν έχετε μια μονόπλευρη αγάπη για πολύ καιρό, είναι η στιγμή που θα την αφήσετε να πάει μακριά και η καρδιά και η ψυχή σας δεν θα αγαπά αυτό το πρόσωπο πια.

Ιχθείς – Ο Τροχός της Τύχης

Αν και μπορεί να μην ξοδεύετε συχνά ελεύθερο χρόνο με τον άνθρωπο σας, η σχέση σας έχει κάποια πρόοδο. Μπορείτε να μάθετε για κάποια χαρακτηριστικά αυτού που σας ενδιαφέρει που θα σας κάνουν να τον καταλάβετε καλύτερα. Αν είχατε μια διαμάχη με το ταίρι σας, υπάρχει μια ευκαιρία να τα συμβιβάσετε και να αποκαταστήσετε ξανά τη σχέση σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-3-2018

Κριός – Ο Αυτοκράτορας Αντίστροφα Αυτή η κάρτα μπορεί να σημαίνει ότι η ζωή σας με τον σύντροφό σας φαίνεται χαοτική γιατί κανείς από...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Κριός - Το Άστρο Αντίστροφα Τα θετικά μηνύματα του ορθού αστεριού φαίνεται να εμποδίζονται ή να καθυστερούν όταν η κάρτα είναι ανάποδα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-6-2017

Κριός – Ιππότης των Ράβδων Αν μπαίνετε τώρα σε μια σχέση, περιμένετε τα πράγματα να κινηθούν γρήγορα. Ακόμη και αν είναι η πρώτη φορά που...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-5-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αν και μπορεί να μην ξοδεύετε συχνά ελεύθερο χρόνο με τον σύντροφό σας, η σχέση σας έχει κάποια πρόοδο....