Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-5-2017
<p>ΚΡΙΟΣ

Κάποιος μπορεί να σας πει κάτι για ένα "άλλο πρόσωπο" ενώ μιλάει πραγματικά για τον εαυτό του. Αυτό το παλιό κόλπο! Ή θα μπορούσε να μιλάει για σας; Δεν σας αρέσει να δώσετε πάρα πολλά χωρίς να πάρετε τίποτα, αλλά ίσως χρειαστεί να δώσετε περισσότερο από μια ίντσα εάν θέλετε οι άλλοι να πάνε το επιπλέον μίλι.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια ημέρα που επηρεάζει τις πιο στενές σχέσεις σας μπορεί να σας αναγκάζει να εστιάσετε σε μικρές λεπτομέρειες και να ενισχύσετε τους λόγους για να είστε αυτοπροστατευτικοί. Πιστεύετε ότι προστατεύετε τον εαυτό σας εστιάζοντας σε αυτό που επιθυμείτε να αποφύγετε να συμβεί, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε ακούσια τις διαδικασίες σε κίνηση για να προκαλέσετε να συμβούν γεγονότα. Επικεντρωθείτε στο τι είναι θετικό μέσα σε μια σχέση και σε φιλόδοξα σχέδια που σας εμπνέουν και σας παρακινούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να φανεί σαν ένας αγαπημένος ή κάποιος κοντά σας να έχει κάποια «σκέψη» για ένα θέμα συναισθηματικό. Αντί να ξαφνιαστείτε από την προφανή ένθερμη επιθυμία επανασύνδεσης και να φέρετε μια αρνητική ατμόσφαιρα, αφιερώστε χρόνο για να τις ακούσετε. Μεταξύ των απαισιόδοξων σκέψεων μπορεί να υπάρχει και κάποιο φως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αντιμετώπιση του τι ήταν ενοχλητικό στην αγάπη σας στο παρελθόν είναι αυτό που σκοπεύει να βοηθήσει σήμερα η πλανητική συγκυρία. Μπορεί να έχετε σχηματίσει άκαμπτες απόψεις ή πεποιθήσεις σχετικά με τις αρνητικές πτυχές μιας σχέσης και θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι υπήρχε κάτι περισσότερο θετικό σε αυτήν από ό, τι ήσασταν διατεθειμένοι να δεχτείτε.

ΛΕΩΝ
Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε επαγγελματικά ή οικιακά καθήκοντα που θα έχουν προτεραιότητα έναντι της θεμάτων που σχετίζονται με υποθέσεις της καρδιάς. Μην πιστεύετε ότι τώρα είναι καιρός να επικεντρωθείτε μόνο στις επαγγελματικές ή οικιακές ευθύνες. Φαίνεται ότι κάποιος θα είναι ευγνώμων σε οποιαδήποτε προσπάθεια επανασύνδεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όλοι έχουμε πτυχές του χαρακτήρα και των προσωπικοτήτων μας που θα προτιμούσαμε να μην έχουμε, εστιάστε στις θετικές σας ιδιότητες. Θα μπορούσατε να παίρνετε πολύ σοβαρά τις αντιληπτές ελλείψεις σας και αυτό να βλάψει σήμερα γενικά τις σχέσεις σας. Χαλαρώσετε, να είστε ο εαυτός σας και η αγάπη θα σας ευνοήσει.

ΖΥΓΟΣ
Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα μπορούσε να λάβει μια ώθηση, αξιολογώντας το ρομαντικό όραμά σας για το μέλλον και σας αρέσει αυτό που βλέπετε σήμερα στον καθρέφτη. Εάν κάποιο εμπόδιο παρουσιάζεται, τότε πιθανότατα θα βρειτε εύκολα τι θα μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά. Απλά προσέξτε να μην μεταφέρετε το όραμά σας για το μέλλον υπερβολικά έντονα σε έναν αγαπημένο ή δυνητικό σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως σήμερα βρεθείτε σε δίλημμα για το πιο δρόμο να διαλέξετε, ερωτικά πάντα, όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Σκορπιού. Στο παρασκήνιο της σχέσης σας,  κάποιοι λειτουργούν αποσταθεροποιητικά άλλα ο χρόνος δουλεύει για εσάς και έτσι δεν χρειάζεται ανησυχία. Λύστε κάποιες παρεξηγήσεις εν τη γενέσει τους με τρόπο ήρεμο και συγκαταβατικό. Αισθηματικά, εκφραστείτε όπως μόνο εσείς ξέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το γέλιο είναι χαρά αλλά εσείς μάλλον θέλετε να γυμνάσετε τους κοιλιακούς των άλλων. Πολλά πράγματα αλλάζουν μέσα από την δική σας καλή διάθεση. Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Τοξότη, αποφύγετε να κάνετε υπερβολές με το χιούμορ σας, ειδικά σε προσωπικές στιγμές!  Αισθηματικά, δείτε την σχέση σας ως το ταίρι σας και όχι ως «κολλητό» σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα  σας «ταλαιπωρεί», εξαιτίας μιας αναβλητικότητας στα προσωπικά σας. Σήμερα όμως τίποτα δεν είναι ικανό να σας χαλάσει τη διάθεση πλην της δικής σας εσωστρέφειας. Αισθηματικά, είναι φανερό πως ο έρωτας θα παίξει μεγάλο ρόλο όμως πρέπει σε αυτόν να είσαστε με νου και με σώμα γι’ αυτό αφήστε τα θέματα καθημερινότητας εκτός της σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για πολλά πράγματα ίσως φταίει η συμπεριφορά τρίτων αυτό είναι γεγονός. Όμως, όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, χρειάζεται να θυμάστε πως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος. Ερωτικά, ίσως χρειαστεί να φορτσάρετε γιατί κάποια πράγματα τα έχετε αφήσει έρμαια της τύχης τους και πρέπει να κινηθείτε με σοφία για να γιατρέψετε κάποιες πληγές.  

ΙΧΘΕΙΣ

Ερωτικά έχετε το πάνω χέρι οι Ιχθείς. Αισθηματικά, μια κίνηση απρόβλεπτη από το ταίρι σας θα σας προβληματίσει ευχάριστα. Κάντε όλα τα ωραία πράγματα που ξέρετε, για να προβληματίσετε κι εσείς με τον ίδιο τρόπο! Είναι η ώρα να απογειώσετε την σχέση σας! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αποφύγετε την υπερβολή, με όποιον τρόπο και αν αυτό πραγματικά εκφράζετε εσείς αυτή τη δεδομένη στιγμή. Βρείτε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-11-2017

Κριός Να έχετε εμπιστοσύνη στη δύναμή σας και την ισχυρή σας θέληση, με την σύνοδο μεταξύ του Άρη και της Σελήνης. Θα χρειαστεί...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-8-2017

Κριός Αυτό που θα χρειαστείτε για να πετύχετε τον στόχο σας είναι το να αποφύγετε ορισμένα ξεσπάσματα τα οποία μπορεί πραγματικά να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-7-2017

Κριός Μπορεί να γνωρίζετε πόσο πεπερασμένα είναι τα ενεργειακά σας ρευστά προς το παρόν και τι ενέργεια έχετε να χρειαστεί να εξαπλωθεί...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-7-2017

Κριός Η σημερινή αστρική διαμόρφωση φέρνει μαζί της την ανάγκη να είσαστε μόνοι για να αναλογιστείτε μερικά από τα γεγονότα που έχουν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-6-2017

Κριός Τα πράγματα τείνουν να πάνε σε κύκλους. Υπάρχουν καλές εποχές και υπάρχουν κακοί χρόνοι. Ακόμα κι αν το εξωτερικό περιβάλλον σας...