Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-5-2017
<p>Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων

Τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν αν δεν είστε διατεθειμένοι να είστε ανοικτοί για το τι ακριβώς χρειάζεται να αλλάξει. Βρείτε έναν κατάλληλο χρόνο και χώρο σήμερα για να είστε πολύ ανοιχτοί και εκφραστικοί με τις ανάγκες σας. Αυτό είναι το κλειδί για σας, να είστε ανοιχτοί, να μην παραμείνετε πίσω.

Ταύρος – Έξι των Κυπέλλων

Χαμογελώντας, γελώντας και παίζοντας σαν τα παιδιά θα ωφεληθείτε και είναι σημαντικό για σας να παρακολουθήσετε και να μάθετε από αυτά, καθώς δεν μένουν έξω από οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού. Δεν είστε ακόμα παιδί, το εσωτερικό παιδί όμως θέλει να βγει και να παίξει σήμερα. Αυτές οι ιδιαίτερες ψυχές γύρω σας, εκείνες που σας αγαπούν, θα απολαύσουν την πιο ελαφριά πλευρά σας.

Δίδυμοι – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Η ελπίδα για κάποιον που θα έρθει μέσα από αυτή την μαγική πόρτα και θα σας πάρει στην αγκαλιά του θα είναι μια μακρά αναμονή αν δεν εκφράσετε τα αιτήματά σας στους θεούς τη αγάπης. Πείτε μόνο ένα συγκεκριμένο αίτημα, όπως «Είμαι έτοιμος/η» για να κινήσετε τους τροχούς της αγάπης.

Καρκίνος – Ο Κρεμασμένος

Κρέμεται η αγάπη στην ελπίδα και βάζετε μεγάλη προσπάθεια. Έχετε κάνει μια λίστα με τα απαραίτητα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε την αγάπη στις σχέσεις σας; Αν όχι τότε ξεκινήστε σήμερα και αφήστε το στυλό να γράψει όλες τις υπέροχες ιδέες για το πώς μπορείτε να αυξήσετε την αγάπη στη ζωή σας.

Λέων – Η Αυτοκράτειρα

«Είμαι χαρούμενος/η» είναι το μήνυμα από την Αυτοκράτειρα και να το επαναλαμβάνετε πολλές, πολλές φορές όλη την ημέρα σήμερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από τις σχέσεις σας και να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα που πιθανόν να αισθάνονται οι άλλοι γύρω σας σήμερα.

Παρθένος – Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Είανι η δεύτερη ημέρα που εμφανίζεται στην σειρά το 7 Κούπα. Η κατανόηση της αγάπης και του έρωτα είναι εύκολο να γίνει όταν είναι όλα καλά και ρέουν ελεύθερα. Για να διατηρηθεί αυτή η ρομαντική φλόγα που καίει το μήνυμα για σήμερα είναι ότι δεν είναι καιρός να είσαστε αναποφάσιστοι. Προσφέρετε τον χρόνο σας και προσέξτε πώς το άλλο πρόσωπο ανταποκρίνεται στη γενναιοδωρία σας.

Ζυγός – Ο Κόσμος

Το να στέκεστε πάνω από τον κόσμο είναι ένας στόχος που κατακτάτε, γιατί όχι μόνο η αγάπη σας μπορεί να φτάσει τις υψηλότερες κορυφές, είναι εσείς που είστε έτοιμοι να στέκεστε πάνω σε αυτό το βουνό σήμερα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το διεκδικήσετε μόνοι σας λέγοντας: «Είμαι ερωτευμένος/η και αξίζω μεγάλη αγάπη».

Σκορπιός – Το Άρμα (Αντεστραμμένο)

Το να είναι υπό έλεγχο η αγάπη είναι αυτό που θέλει να κάνει οποιοσδήποτε Σκορπιός και όταν ο έλεγχος αυτός αναλαμβάνεται από άλλο, μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε απόλυτα ισορροπημένοι. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το συναίσθημα σήμερα είναι επιτρέψτε σε κάποιον να είναι εκεί για εσάς. Μπορείτε να αποφύγετε επιλογές ή αποφάσεις που δεν χρειάζεται να κάνετε. Αφήστε τους να αναλάβουν οι άλλοι ευθύνες σήμερα.

Τοξότης – Επτά των Πεντάκτινων

Παραμένοντας πίσω από τις αληθινές επιθυμίες της καρδιάς σας, η αγάπη δεν θα λειτουργήσει για σας καλά σήμερα, καθώς οι ενέργειες έχουν συνωμοτήσει για να σας ωθήσουν προς τα εμπρός, να ανοίξετε την οπτική σας και να κάνετε ένα άλμα πίστης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ακριβώς αυτό που έχετε αναβάλει στον έρωτα.

Αιγόκερως – Ιππότης των Κυπέλλων

Η εξισορρόπηση των ενεργειών των συναισθημάτων σήμερα πρόκειται να είναι ένα καθήκον από μόνο του, γιατί όχι μόνο αισθάνεστε ότι δεν είστε στο δικό σας σώμα σήμερα, αλλά τα συναισθήματα πρόκειται να σας βγάλουν εκτός δρόμου. Να είστε ευγενικοί, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας κυρίως και, αν χρειαστεί, ξεκουραστείτε.

Υδροχόος – Ο Τροχός της Τύχης

Αυτή η κάρτα συνήθως υποδεικνύει μια θετική αλλαγή ερωτικής τύχης. Ενώ θέλετε να συνεχιστεί η ρουτίνα, κάτι θα αλλάξει είτε το θέλετε είτε όχι. Ο τροχός της τύχης και η μοίρα συνεχίζει να γυρίζει. Όλα αλλάζουν. Να είστε ανοιχτοί σε κάθε ερωτική πρόκληση/πρόσκληση.

Ιχθείς – Έξι των Ξιφών

Αυτή η κάρτα υποδεικνύει ένα ταξίδι. Μπορείτε φυσικά να πάτε σε αυτό το ταξίδι, κάνοντας ένα σύντομο διάλειμμα, αλλά μπορεί επίσης να υποδεικνύει ένα ταξίδι που λαμβάνεται εντός του συναισθηματικού χώρου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να σκεφτείτε πού θέλετε να είστε και να ανανεώσετε την ενέργειά σας. Τα πράγματα δεν είναι ακόμα τέλεια, αλλά φτάνετε εκεί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-12-2017

Κριός – Η Δύναμη Αυτή είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για εσάς. Οι προτεραιότητες θα αλλάξουν για τους περισσότερους από εσάς γιατί τώρα...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-12-2017

Κριός – Εννέα των Ράβδων Αισθάνεστε αμυντικά και είστε κλειστοί. Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης σε μια κατάσταση; Δεν είστε ανοικτοί στη...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-3-2017

Κριός – Η Κρίση Αισθάνεσαι ότι έχει κλείσει μια εποχή στα ερωτικά σου θέματα. Είσαι μπροστά σε αποφάσεις που θα αλλάξουν το ερωτικό...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2017

Είναι ολοφάνερο, μέσα από τα μονοπάτια που μας υποδεικνύει η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ, πως ο έρωτας σήμερα είναι μια μεγάλη θάλασσα...