Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-5-2017
<p>Κριός

Η μέρα είναι τέλεια για να πάτε τη σχέση σας σε ένα νέο επίπεδο. Αν ήσασταν σταθερά με κάποιον, σήμερα μπορεί να είναι η μέρα που τελικά θα τα ξαναβρείτε. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια οικογένεια. Φροντίστε να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Ταύρος

Ενθαρρύνετε τον εαυτό σας να τρώτε καλά, να κοιμάστε καλά και να απολαμβάνετε την ανάπαυση που το σώμα σας απαιτεί από καιρό. Παρακολουθήστε συναυλίες, κάντε συναντήσεις με φίλους και όλα θα πάνε καλά και στον ερωτικό τομέα. Αρκεί να ξεφύγει όμως το μυαλό σας από εμμονές.

Δίδυμοι

Πρέπει να βγάλετε τα ροζ γυαλιά όταν εξετάζετε μια πρώην σχέση σας για να κάνετε το απαραίτητο δραστικό βήμα. Μην σύρετε μια σχέση μόνο και μόνο επειδή δέχεστε κοινωνική πίεση. Εξετάστε αν σας κάνει ευτυχισμένους και αν δεν το κάνει αυτό, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να την απορρίψετε. Να είστε γενναίοι και ειλικρινείς.

Καρκίνος

Βρίσκεστε σε μια συναισθηματικά ευάλωτη διάθεση και κάθε λέξη ή ενέργεια είναι πιθανό να προκαλέσει μια αντίδραση που δεν φαίνεται να είναι λογική. Θα παρουσιάσετε επίσης την πιο ήπια πλευρά του συντρόφου σας σήμερα, κάτι που σπάνια κάνετε και που θα τον αφήσει να αισθάνεται μάλλον έκπληκτος. Αλλά αυτό τελικά θα ενισχύσει τη σχέση σας.

Λέων

Μπορεί να αποφασίσετε να ντύσετε τον εαυτό σας τέλεια σήμερα για να εντυπωσιάσετε τον/την πρώην αγαπημένο/η σας! Αλλάζετε τα μαλλιά σας και κάνετε ή φοράτε πράγματα που θα προσθέσουν γοητεία στην προσωπικότητά σας! Επιπλέον, μπορεί να λάβετε άδεια από τον προϊστάμενό σας για να προχωρήσετε στην αναζήτηση του έρωτα.

Παρθένος

Προσέξτε την ψυχραιμία σας. Μπορεί να απομακρύνει κάποιον από κοντά σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να τραυματιστεί με την έλλειψη ψυχραιμίας σας. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στον πρώην σύντροφό σας ότι ήταν η έκρηξη μερικών συναισθημάτων που αγνοήθηκαν στο παρελθόν. Δοκιμάστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και, εάν είναι ανεξέλεγκτα, προσέξτε τουλάχιστον την ένταση.

Ζυγός

Η αγάπη μπορεί να είναι κοντά σας, αλλά δεν μπορείτε να πιάσετε τα vibes. Σήμερα εστιάστε στο πώς οι άνθρωποι κοντά σας μιλούν σε σας και συμπεριφέρονται μαζί σας. Κάποιος κοντά σας περιμένει την προσοχή σας. Θα υπάρξει κάποια σύγχυση με τους ανθρώπους στις σχέσεις. Μιλήστε και ακούστε τον σύντροφό σας, καθώς αυτό θα λύσει το πρόβλημα.

Σκορπιός

Έχετε κρατήσει τα πράγματα στον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας τον σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τα μυστικά σας και τους φόβους σας, αν υπάρχουν. Ο σύντροφός σας πιστεύει στην κοινή ζωή σας και θα εκτιμήσει τη φύση των αποκαλύψεών σας.

Τοξότης

Αυτό το διάστημα μπορείτε να απολαύσετε τις σαρκικές απολαύσεις ως επί το πλείστον! Κάποιος θορυβώδης και αγαπημένος από το παρελθόν είναι γύρω σας και απλά δεν μπορείτε να του αντισταθείτε! Αλλά να είστε προσεκτικοί, οι απαγορευμένοι καρποί είναι δύσκολο να χωνευτούν!

Αιγόκερως

Μπορεί να μάθετε κάτι που είναι δυνητικά καταστροφικό, αλλά πρέπει να θυμάστε τις προτεραιότητές σας και να είστε συμπαθητικοί και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας έχει αναδειχθεί ισχυρότερη. Μην κρίνετε τον σύντροφό σας πολύ σκληρά. Αντ 'αυτού, ένα θετικό κλίμα είναι απαραίτητο για να ξεπεράσετε αυτήν την καταιγίδα στη σχέση σας.

Υδροχόος

Οι πιθανότητες είναι υψηλές να συναντήσετε κάποιον και να ερωτευτείτε μάλλον βίαια σήμερα, αλλά να γνωρίζετε ότι αν και είστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον, θα χρειαστείτε προσαρμογές, για να αφήσετε τη σχέση να παραμείνει μόνιμη και όχι απλώς να περάσετε φανταχτερά.

Ιχθείς

Αποφύγετε τις περιπέτειες και τις επικίνδυνες σχέσεις προς το παρόν. Μείνετε μακριά από τα ακραία συναισθήματα σήμερα. Το επίκεντρο είναι η συναισθηματική ασφάλεια ή μπορεί να είναι η έλλειψη της. Μερικοί από εσάς ίσως αισθάνονται συναισθηματικά στραγγισμένοι σήμερα, καθώς μπορεί να έχετε την τάση να διατηρήσετε το status quo. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-9-2017

Κριός Δεν υπάρχει λόγος να θεωρείτε πως κάποιος τρίτος μπορεί να σας βγάλει από μία δύσκολη κατάσταση. το καλύτερο που έχετε να κάνετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-8-2017

Κριός Οι ουράνιοι πλανήτες σχηματίζουν τέτοιες διαμορφώσεις που θα σας ενθαρρύνουν να σκεφτείτε βαθιά για το πόσο καλά συνδέεστε με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Κριός Το νέο σας πρόσωπο μπορεί ακόμη και να είναι λίγο άβολο στον σύντροφό σας αρχικά, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετικό από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-5-2017

Κριός Οι δημόσιες σχέσεις μπορεί να απαιτούν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, αλλά ανταμείβουν. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από τους...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-5-2017

Κριός Είστε από τους τυχερούς, και μάλιστα, ίσως να θελήσετε να δεσμευτείτε με σοβαρότητα με κάποιον πρώην σύντροφο όσοι είστε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-5-2017

ΚΡΙΟΣ Μια ημέρα όπου ειδικά στα ερωτικά θέματα, θέλετε να πείτε και να κάνετε πολλά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ενεργητικότητα και...