Δεν είναι μαζί σας

Δεν είναι μαζί σας
<p>Η καρδιά σας επενδύεται στην εκκολαπτόμενη σχέση σας και θέλετε να κάνετε αυτή την εργασία. Μπορείτε να φανταστείτε για το τι θα μοιάζει με μια αφοσιωμένη εταιρική σχέση.

Ξέρετε ότι θέλετε να πάρετε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, αλλά τι γίνεται με αυτόν; Πώς μπορείς να πεις αν δεν είσαι πια στην πραγματικότητα; Πώς μπορείτε να πείτε ότι μοιράζεται το όραμά σας για την καθιέρωση της κατάστασης του μόνιμου φίλου;

Για να μάθετε, συνεχίστε να διαβάζετε. Παρακάτω υπάρχουν πέντε σημάδια που ο τύπος που βγαίνετε δεν αισθάνεται το ίδιο με εσάς.

1. Είναι σταθερά ασυνεπής

Πριν, μπορούσατε πάντα να υπολογίζετε σε αυτόν και την πίστη του. Είχε ακεραιότητα και πάντα ακολουθούσε τα πράγματα που έλεγε ότι θα έκανε.

Είχατε αναπτύξει μια ασφάλεια γνωρίζοντας ότι είχε πάντα την πλάτη σας και προσέλαβε εσάς και τη σχέση.

Τώρα, αρχίζει να αποσύρει αυτή την προσοχή. Φαίνεται αποσπασματικός και απομονωμένος, σχεδόν αποσυρμένος.

Δεν κάνει αυτά τα μικρά πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους όπως συνηθιζόταν, και βιώνετε μια απώλεια από αυτό που φαίνεται σαν ένα κενό που λείπει.

2. Γίνεται κύριος της εξαφάνισης

Δεν φαίνεται πλέον διαθέσιμος σε εσάς, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά. Ο χρόνος ποιότητας που περνούσατε μαζί τώρα φαίνεται να είναι παράτυπος στην καλύτερη περίπτωση.

Τώρα είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί. Τείνει να είναι πιο παθητικό όταν πρόκειται για προγραμματισμό ραντεβού.

3. Η οικεία ζωή σας φέρνει ένα χτύπημα

Η σεξουαλική σας ζωή γίνεται όλο και λιγότερο τακτική ή λιγότερο έντονη.

Όλες οι σχέσεις περνούν από περιόδους σεξουαλικής θεραπείας, ειδικά μετά την περάτωση της περιόδου του μήνα του μέλιτος.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι. Η λίμπιντο συνήθως πεθαίνει πρώτα όταν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα ή προβλήματα σχέσης.

4. Η επικοινωνία σβήνει από το παράθυρο

Σε αυτό το σημάδι, δεν ακούει πολύ καλά, ή δεν είναι τόσο ενεργητικός στο να συζητά θετικά ή αρνητικά θέματα για σας ως ζευγάρι.

Πιθανότατα προτίμησε να μάθει ό, τι υπήρχε για σένα και να θέλει να σε ευχαριστήσει.

Τώρα μπορεί να φαίνεται παρανοϊκή αυτή η γνώση και μπορεί να φαίνεται πιο αυτο-εστιασμένη ή κίνητρα να κάνει πράγματα έξω από τη σχέση.

5. Αυτός γίνεται πιο μυστικός από ποτέ

Στο παρελθόν, πιθανότατα συνήθιζε να σας λέει όλα για την ημέρα του, και ήταν πιθανότατα ενθουσιασμένος για να πάρει τις απόψεις σας για διάφορα πράγματα.

Τώρα, ίσως να είναι πιο κλειστός και όχι τόσο προσεκτικός.

Μπορεί να είναι πιο φρουρημένος με το κινητό του, και μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερα όρια από εκεί που ήταν κάποτε.

Τι σημαίνει αυτό για μένα;

Αυτές είναι μόνο πέντε πιθανές κόκκινες σημαίες. Ακριβώς επειδή υπάρχουν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν βρίσκεται πλέον σε εσάς.

Θα μπορούσε να υπάρξει πληθώρα προσωπικών ή σχεσιακών ζητημάτων που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την οικειότητα που προσπαθείτε να καλλιεργήσετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Τα Ρω του Ξενέρωτα

Τα Ρω του Ξενέρωτα

Τα Ρω του Ξενέρωτα

Αυτή η σχέση η μαγική που σε έκανε να λιώνεις, αυτό το συναίσθημα που πίστευες πως κανείς άλλος δεν άλλος δεν το ‘χει νιώσει, αυτή η...

Introverts: Πώς να Κερδίσεις τους Αξιαγάπητους Εσωστρεφείς

Introverts: Πώς να Κερδίσεις τους Αξιαγάπητους Εσωστρεφείς

Introverts: Πώς να Κερδίσεις τους Αξιαγάπητους Εσωστρεφείς

Είσαι σε κάποιο κλαμπ, μπαράκι, ή οποιοδήποτε κουλτουρομάγαζο τέλος πάντων με την παρέα σου. Ως κλασικά καφράκια που είστε, παίζετε smash or...

Τι είν’ αυτό που το λένε απάτη;

Τι είν’ αυτό που το λένε απάτη;

Τι είν’ αυτό που το λένε απάτη;

Αν ποτέ σου τα έχεις βροντήξει από το σπίτι πετώντας πράγματα παντού και κάνοντας χαμό, φωνάζοντας στον καλό ή την καλή σου, ξέρεις για τι...

Λάθη στο πρώτο χρόνο σχέσης

Λάθη στο πρώτο χρόνο σχέσης

Λάθη στο πρώτο χρόνο σχέσης

Όταν ερωτευτείτε κάποιον, είναι κατανοητό ότι θέλετε να είστε μαζί τους όσο το δυνατόν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ένας ή και οι δυο σας...

5 Εμφανή σημάδια ότι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην του

5 Εμφανή σημάδια ότι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην του

5 Εμφανή σημάδια ότι δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην του

Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο απογοητευτικό από το να βρεις τελικά έναν τύπο που αισθάνεσαι ότι θέλεις να εγκατασταθείς και έχεις την...

Ζώντας μαζί ως ζευγάρι

Ζώντας μαζί ως ζευγάρι

Ζώντας μαζί ως ζευγάρι

Συχνά σε μια μακροχρόνια σχέση, τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν τελικά το ερώτημα εάν πρέπει να συγκατοικήσουν ή όχι. Η προοπτική της...