Η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει στο στρες.

Η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει στο στρες.
<p>Κριός

Μπορείτε να υπολογίζετε στη δυναμική ενέργεια για να περάσετε τη μέρα και να αισθανθείτε ευάλωτοι όταν τελειώσει. Ειδικά όταν είστε κάτω ή άρρωστος, αισθάνεστε συγκλονισμένοι και με άγχος για όλα τα καθήκοντα που δεν μπορείτε να πετύχετε. Έχετε συνηθίσει να παίζετε Superman ή Superwoman, και να ξεχάσετε να αφιερώσετε χρόνο και να είστε ένας τεμπέλης γυμνοσάλιαγκας. Να είστε θρησκευόμενοι για να αφήσετε κατά μέρος τουλάχιστον μια ολόκληρη μέρα την εβδομάδα για να παίξετε ή να μην κάνετε τίποτα. Η ζωή θα συνεχιστεί χωρίς εσένα!

Ταύρος

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλετε να θεωρείστε αρμόδιο. Γι 'αυτό παίρνετε το χρόνο σας για να κάνετε τα πράγματα σωστά. Όταν ένα δύσκολο έργο αναδύεται, φοβούμαστε ότι δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για να το κάνετε σωστά και ίσως να το δυσκολευτείτε. Ως ειρηνοποιός, τονίζετε επίσης όταν έχετε βλάψει τα συναισθήματα κάποιου ή δεν μπορείτε να επιλύσετε μια διαφορά. Μειώστε τα αλάθητα ένστικτά σας και εμπιστευθείτε ότι η πραγματική αξία και η ειλικρίνεια σας τελικά θα επικρατήσουν.

Δίδυμοι

Δεν υποφέρετε με ανυπομονησία τους ανόητους. Όταν το αυτοκίνητο μπροστά σας τραβάει κίνηση οσφυϊκής κίνησης, το στρες σας χτυπάει την οροφή. Και, τα μικρά πράγματα φτάνουν σε εσάς - όπως λέξεις που έχουν ανακριθεί ή έχουν ορθογραφηθεί. Είστε έτοιμοι να φυσήξετε ένα παρέμβυσμα που αφορά σε αργούς ή πεισματάρηδες ανθρώπους, όπου αισθάνεστε σαν να μιλάτε σε έναν τοίχο. Χρειάζεστε τακτικές δραστηριότητες που χαλαρώνουν το υπερδραστήριο μυαλό σας, όπως η γιόγκα ή μια κλάση κεραμικής.

Καρκίνος

Το να μην νιώθεις ασφαλές είναι ένα σίγουρο εισιτήριο για να τονίσεις για σένα. Το καβούρι δημιουργεί ένα μέτωπο που σας κάνει να φαίνεται πιο σκληρό από ό, τι πραγματικά είστε. Ως αποτέλεσμα, άλλοι δεν συνειδητοποιούν πόσο βαθιά είστε επηρεασμένοι από κριτική ή θυμωμένες εκρήξεις. Συχνά καταπίνετε τα συναισθήματά σας - είναι ζωτικής σημασίας να αφήνετε τους ανθρώπους να γνωρίζουν τι χρειάζεστε αντί να υποχωρήσετε στο κέλυφος σας και να θηλάζετε ένα έλκος που σχετίζεται με το άγχος.

Λέων

Οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία δεν ελέγχετε και δεν ξέρετε τι να κάνετε είναι το άγχος σας, Λέων. Η κατανομή των υπολογιστών μπορεί να σας στείλει από το μηδέν μέχρι το freak-out χωρίς να χάσετε χρόνο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κάτι που έχετε χάσει, θα μπορούσατε επίσης να τηγανίζετε τα κυκλώματα σας. Ακόμα και η ερωτευμένη μπορεί να σας γεμίσει με οργισμένες ορμόνες και τρωτά σημεία που μετατρέπουν τον βασιλικό εαυτό σας σε ένα ανασφαλές παιδί.

Παρθένος

Σκέφτεστε πάρα πολύ, που αντιπροσωπεύει το μέγιστο άγχος σας. Απλώς η σκέψη της προσπάθειας κάτι νέο και άγνωστο μπορεί να σας συνδέσει σε κόμβους, αλλά μόλις το κάνετε πραγματικά, είστε εντάξει. Η δημιουργία λιστών θα βοηθήσει. Μπορείτε επίσης να τονίσετε όταν κάποιος που αγαπάς αγωνίζεται ή πονάει. Αντί να προσπαθείτε να διορθώσετε τα πράγματα για τους άλλους, χρησιμοποιήστε τις ισχυρές σας ικανότητες απεικόνισης για να φανταστείτε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Η μη σωστή θεραπεία είναι εξαιρετικά αγχωτική για εσάς. Θα περάσετε ώρες που ζυγίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αντιμετώπισης κάποιας απόφασης. Να απαντήσεις ήρεμα τη στιγμή. Κρατήστε το σύντομο και γλυκό - χωρίς παρατεταμένες ομιλίες ή κατηγορίες. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα μόλις οι άνθρωποι ξέρουν πού βρίσκεστε. Ένα ξεκάθαρο περιβάλλον θα βοηθήσει επίσης.

Σκορπιός

Άλλοι δεν συνειδητοποιούν πόσο ευαίσθητοι είστε, γιατί το κρύβετε καλά. Η δική σας είναι μια ήσυχη δύναμη - δυνατές φωνές και θόρυβος εν γένει μπορεί γρήγορα να σας στρεσάρει. Επίσης, αισθάνεστε ένταση και νευρικότητα όταν δεν έχετε αρκετή ιδιωτικότητα. Οι προθεσμίες είναι μια άλλη πηγή άγχους για εσάς: Θα προτιμούσατε να πάρετε το χρόνο σας από τη βιασύνη για να τελειώσετε τα πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν τις ανάγκες και τα όριά σας, ώστε να μπορείτε να διαπραγματευτείτε.

Τοξότης

Είστε όλοι για την κίνηση, οπότε η καθιστική κίνηση είναι η προσωπική σας κόλαση. Δεν είστε επίσης μεγάλοι σε επίσημες εκδηλώσεις ή επαγγελματικές συναντήσεις όπου πρέπει να ενεργείτε σωστά και να "συμπεριφέρεστε". Οποιαδήποτε κατάσταση που σας φέρνει σε επαφή μπορεί να προκαλέσει άγχος, όπως ένας σύντροφος που σας πιέζει για μια δέσμευση ή να χτυπάτε κάρτα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο σε εξωτερικούς χώρους για να τροφοδοτείτε το ανήσυχο πνεύμα σας, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε τόσο περιορισμένος.

Αιγόκερως

Απαιτείτε πολλά από τον εαυτό σας. Και αισθάνεστε πιεσμένοι όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υψηλές προσδοκίες σας. Το φάρμακο είναι να ζείτε τη στιγμή, το μόνο μέρος όπου μπορεί κανείς να βρει χαρά. Και, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να χαλαρώσετε στην ταραχώδη μέρα σας.

Υδροχόος

Θέλετε πραγματικά να έχετε το δρόμο σας. Είστε απογοητευμένοι όταν δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε ό, τι θέλετε χωρίς έναν καλό λόγο. Ούτε μπορείτε να συμμορφώνεστε με τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάμψουν τη θέλησή σας στη δική τους. Ήδη υψηλός συσσωρευτής, εσείς σε στρες από τις πιέσεις του χρόνου και συχνά αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει αρκετό από αυτό.

Ιχθείς

Είστε ένα πολύ κλειστό άτομο, έτσι ώστε η δημόσια ομιλία ή άλλες καταστάσεις στις οποίες αισθάνεστε εκτεθειμένοι μπορεί να είναι αγχωτικές. Η λεπτότητα είναι το ισχυρό σου κοστούμι. Αισθάνεσαι αηδιασμένος από δυνατή μουσική και αδύναμους ανθρώπους. Και νιώθεις νευρικός ή ακόμα και άρρωστος επειδή δεν ξέρεις πώς να προστατεύεις τον εαυτό σου από τις εισβολές. Υιοθετήστε τη στάση "Και αυτό θα περάσει" και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο μόνο για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σχέσεις: Τις ευνοεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;

Σχέσεις: Τις ευνοεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;

Σχέσεις: Τις ευνοεί το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου;

Εδώ και αρκετό διάστημα, βρίσκεται κοντά μας μία πολύ σημαντική όψη, στον αισθηματικό μας τομέα. Αυτή είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με...

Πώς να αισθάνεστε άνετα

Πώς να αισθάνεστε άνετα

Πώς να αισθάνεστε άνετα

Το κλειδί για το ραντεβού ενός κοριτσιού που είναι ντροπαλό είναι απλά να την κάνει να νιώθει άνετα. Εάν μπορείτε να κάνετε μια κοπέλα...

Αναλύστε την αγάπη

Αναλύστε την αγάπη

Αναλύστε την αγάπη

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να σκεφτούν για αλλαγή όταν κάποιος τους αντιμετωπίζει άσχημα, ενώ είναι οι ίδιοι. Ωστόσο, προκειμένου...

Είστε έτοιμοι για τον έρωτα;

Είστε έτοιμοι για τον έρωτα;

Είστε έτοιμοι για τον έρωτα;

Η αληθινή αγάπη αρχίζει να σας λέει και πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε να βρείτε την αληθινή αγάπη εκτός αν αγαπάτε...

Συστήματα Πρόβλεψης

Συστήματα Πρόβλεψης

Συστήματα Πρόβλεψης

Οι προβλέψεις στην Αστρολογία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατανόηση της προσωπικότητας, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες ενός...

Ραντεβού; Μάθε Πότε!

Ραντεβού; Μάθε Πότε!

Ραντεβού; Μάθε Πότε!

Πότε πρέπει να βάλεις μια συνάντηση που έχει σημασία για εσένα; Η ζωδιακή σου ταυτότητα θα σου πει! Το ξέρεις ότι μπορεί να έχεις όποιον...