Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017
<p>Κριός

Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας. Όλη η ενέργεια είναι ευνοϊκή. Μια Αφροδίτη και ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας στο κερδισμένο εισόδημα θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μερικές κινήσεις και να αποκαλύψετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε μια κατάσταση χρήματος καλύτερα. Η πανσέληνος στον Τοξότη στο ένατο οίκο σας σας βοηθά να φτιάξετε ένα σχέδιο για τα μεγάλα σας όνειρα.

Ταύρος

Πηγαίνετε πίσω ανάμεσα σε σοβαρά ζητήματα και περιστασιακή συζήτηση σήμερα. Η πανσέληνος στον Τοξότη βρίσκεται στο όγδοο οίκο σας της οικειότητας, και αυτό σας οδηγεί να σκάβετε βαθιά με κάποιον που μοιράζεστε τόσο συναισθηματικούς όσο και οικονομικούς πόρους. Μια ευνοϊκή φύση της Αφροδίτης και του Άρη στο πρώτο οίκο του Εαυτού σας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε κάποιες εσωτερικές κινήσεις, ακόμα κι αν θάβονται κάτω από την εργασία ή τη ζωή σας τώρα. Μετά την εργασία, θα είστε έτοιμοι για κάποιο παιχνίδι.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος στον Τοξότη βρίσκεται στο έβδομο οίκο των συνεργασιών σας σήμερα, Δίδυμοι, αναπνέοντας κάποια αισιόδοξη και γενναιόδωρη ενέργεια στο ρομαντικό μέρος της ζωής σας. Μπορεί να ήταν μια στιγμή από τότε που αισθανθήκατε αυτό το καλό για την αγάπη, έτσι ώστε σήμερα να βρείτε μεγάλη ανακούφιση σε αυτό. Μια σοβαρή συζήτηση θα μπορούσε να προκύψει σχετικά με μια ξένη υπόθεση ή μεγάλη απόσταση με Αφροδίτη και Άρη στο δωδέκατο οίκο σας των τελειωμάτων. Είναι μια μεγάλη μέρα για την αλλαγή και κλείσιμο των κεφαλαίων.

Καρκίνος

Είσαι σε μια παραγωγική μέρα. Αφήστε την πανσέληνο στον Τοξότη στο έκτο οίκο της εργασίας σας να σας βοηθήσει να δείτε τη μεγάλη εικόνα στο μέτωπο εργασίας σήμερα. Βρείτε μια ρουτίνα που σας διευκολύνει σήμερα για σας, δεν θα είναι μια απώλεια. Μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στο έβδομο οίκο σας των ομάδων και των φιλικών σας δίνει όλη την κίνηση που χρειάζεστε για να απολαύσετε κάποια διασκέδαση στην κοινωνική σκηνή, ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Λέων

Υπάρχει πολλή αγάπη για σας σήμερα! Πάρτε την αγάπη από τα κέρατα και τρέξτε μαζί της. Η πανσέληνος στον Τοξότη στο πέμπτο οίκο σας σας κάνει να νιώσετε αυθόρμητα στον χώρο των απολαύσεων και είστε ενεργοποιημένοι από τις ρομαντικές αλληλεπιδράσεις σήμερα. Απλά βεβαιωθείτε ότι παίζετε τα πράγματα δίκαια, και είστε σαφής σε όλα τα μέρη. Έχετε επίσης μερική διασκέδαση μυστικά αγάπη που έρχονται το δρόμο σας μέσω των διαύλων επικοινωνίας όταν η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν ένα άγριο εξάγωνο.

Παρθένος

Το μυαλό σας είναι στο σπίτι και την οικογένεια σήμερα, και αισθάνεστε καλά και σίγουροι για τα πράγματα στο σπίτι σήμερα. Η πανσέληνος στον Τοξότη είναι στο τέταρτο οίκο σας με ρίζες και θεμέλια. Αυτό φέρνει έναν ελαφρύτερο τόνο και ενέργεια για την ημέρα σας στο σπίτι. Ένα εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη στον ένατο οίκο σας των εξωτερικών υποθέσεων σήμερα θα μπορούσε να αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες που σας βοηθούν να αισθανθείτε καλύτερα για τη μεγαλύτερη εικόνα.

Ζυγός

Η πληροφορία είναι σήμερα η εξουσία σας. Δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να αποκτήσετε ακριβώς αυτό που θέλετε με τις σοφές πληροφορίες, απλά πρέπει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις σήμερα. Μια διέλευση της Αφροδίτης και του Άρη στο όγδοο οίκο των μυστικών θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο κατώτατο σημείο ενός βασικού ζητήματος. Με την Σελήνη στον Τοξότη στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, θα έρχονται μηνύματα και νέα που αποκαλύπτουν ακριβώς τι πρέπει να αποκαλύψετε σχετικά με ένα βασικό ζήτημα σήμερα.

Σκορπιός

Οι εμπειρίες αγάπης και εργασίας θα μπορούσαν να τεθούν σε εφαρμογή σήμερα. Η πανσέληνος στον Τοξότη στο δεύτερο οίκο των χρημάτων σας αγγίζει την οικονομική σας κατάσταση, αλλά η διατήρηση αισιοδοξίας θα είναι το κλειδί για τη νίκη. Σταματήστε να εστιάζετε στα λάθη σας και στα επιτεύγματά σας, και σήμερα είναι πολύ κερδοφόρα για εσάς. Ορισμένες εμπειρίες σχετικά με την αγάπη σας θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν σήμερα με ένα εξάγωνο Αφροδίτης και Άρη στο έβδομο οίκο της αγάπης σας.

Τοξότης

Αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για τα πάντα σήμερα. Είναι η φωτιά που καίει στην ψυχή σας από την ένδοξη πανσέληνο στον Τοξότη και στο πρώτο σας οίκο. Νιώθετε αισιόδοξοι και σίγουροι για όλους και για όλα όσα συναντάς σήμερα. Ορισμένες συναρπαστικές στιγμές εργασίας θα μπορούσαν να εκδηλωθούν σήμερα, με τη διέλευση της Αφροδίτης και του Άρη να συμβαίνει στο έκτο οίκο των λεπτομερειών. Αυτή η εμπειρία θα σας ευνοήσει, και θα φέρει τις απαντήσεις που περιμένατε.

Αιγόκερως

Η εσωτερική σας επανάσταση βγαίνει σήμερα, με την πανσέληνο στον Τοξότη στο δωδέκατο οίκο σας. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου για σας, αλλά είναι καλό και αισθάνεστε αισιόδοξοι γι 'αυτό. Αλλά ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο για να σκεφτείτε μόνο τα πάντα, τα επόμενα βήματα σας. Μερικές καλές εμπειρίες αγάπης μπορεί να φτάσουν σήμερα με μια ευνοϊκή Αφροδίτη και τον Άρη στο πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού.

Υδροχόος

Σήμερα θα μεγαλώσετε τα δώρα σας για τη σύνδεση με τους άλλους με την πανσέληνο στον Τοξότη στο ενδέκατο οίκο σας των ομάδων και των φίλων. Αισθάνεστε πολύ κοινωνικά και πολύ καλά για την κοινωνική σας ζωή σήμερα. Ακολουθήστε αυτήν την αισιοδοξία και απλά διασκεδάστε με αυτό. Έχετε επίσης κάποιες καλές δονήσεις που συμβαίνουν στο μέτωπο του σπιτιού, με την Αφροδίτη και τον Άρη που εργάζονται στο τέταρτο οίκων σας των ριζών και των θεμελίων. Είστε ευχαριστημένοι στο τέλος ενός κύκλου και κοιτάζοντας μπροστά.

Ιχθύς

Έχεις κάποιο ενθουσιασμό στο κατάστημα σήμερα, με την πανσέληνο στον Τοξότη στο δέκατο οίκο σου της εργασίας και των δημόσιων υποθέσεων. Αναμείνετε να θαυμάσετε σήμερα με μερικούς μεγάλους τρόπους. Αυτό θα μπορούσε να κλείσει αποτελεσματικά ένα κεφάλαιο για σας, καθώς αυτή η πανσέληνος φέρνει ένα θεμελιώδες θέμα εργασίας στην εκπλήρωση με θετικό τρόπο. Έχετε επίσης κάποια συναρπαστική επικοινωνία που έρχεται στο δρόμο σας με ένα εξάγωνο Αφροδίτης και Άρη στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει καλό ρομαντισμό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-6-2017

Κριός Σήμερα η Σελήνη των Δίδυμων στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας και θα μπορούσε να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Κριός Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον αέρα σήμερα. Η μόνη σας προσοχή σήμερα είναι να μην πάρετε αυτήν την εμπιστοσύνη πάρα πολύ μακριά,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-5-2017

Κριός Είναι μια καλή μέρα για να δώσετε προσοχή στην καθαριότητα και την οργάνωση. Ίσως το γραφείο ή η ντουλάπα σας χρειάζονται κάποια...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Κριός Η υψηλή ενέργεια συνεχίζει να κυλά στις φλέβες σας σήμερα, δημιουργώντας μερικές πολύ ενδιαφέρον και μερικές φορές δύσκολες...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-3-2017

Κριός Είναι η Αφροδίτη ανάδρομη σε ότι φορά τον Κριός! Και με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, αυτό είναι ένα διπλό χτύπημα από το Σύμπαν, όταν...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-1-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-1-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-1-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 27 Ιανουαρίου: Μερικές φορές όλα δεν είναι όπως φαίνονται, και το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι...