Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-6-2017
<p>Κριός

Ο σύντροφός σας θα είναι σε μια ερωτική διάθεση που ταιριάζει με τη δική σας διάθεση αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να περιμένετε μερικά σοβαρά πυροτεχνήματα. Ακόμη και εκείνοι που έχουν μακροχρόνια δεσμευμένη σχέση θα βιώσουν μια αναζωπύρωση παθών σήμερα.

Ταύρος

Αν θέλετε να εξερευνήσετε κάποια νέα όρια του πάθους, τότε αυτή είναι η καλύτερη ημέρα για να αντιμετωπίσετε το θέμα. Ο σύντροφός σας θα σας ενθαρρύνει να δράσετε με τις φαντασιώσεις σας και να επιδοθείτε σε όλες τις αισθήσεις. Η σκηνή είναι ρυθμισμένη. Τώρα είναι στη διάθεσή σας να κάνετε την πρώτη κίνηση για να απολαύσετε μια πολύ αξέχαστη ημέρα μαζί.

Δίδυμοι

Σήμερα τα αστέρια έχουν πολύ θετική στάση για εσάς. Μαζί με τον σύντροφό σας, θα έχετε έναν χρόνο διασκέδασης και θα προσελκύετε τους φίλους σας. Κάτι έχει περιμένει πολύ καιρό. Θα είναι μια διασκεδαστική μέρα, αν και θα συμβιβαστεί ο χρόνος αγάπης σας, με τις πολλές υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, θα αξίζει τον κόπο, καθώς θα προσθέσει μια νέα πινελιά στη ζωή σας.

Καρκίνος  

Δεν έχετε συναντήσει τους φίλους σας εδώ και πολύ καιρό και θα είναι διασκεδαστικό να χαλαρώσετε μαζί τους. Μπορεί να είστεσε κάποια σοβαρή συζήτηση με την οικογένεια σχετικά με τη σχέση σου. Αλλά μην ανησυχείτε. Τα αστέρια είναι τυχερά.  Ο σύντροφός σας θα αγαπήσει την προσοχή σας και δεν θα είναι απρόθυμος στο να δοκιμάσει λίγο πειραματισμό από τη φυσική πλευρά.

Λέων

Υπάρχουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Χρειάζεται χρόνος για να τα αντιμετωπίσετε όλα και να εξοικειωθείτε με τον αντίκτυπο που έχουν στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρειάζεστε την υποστήριξη και την υπομονή του συντρόφου σας. Έχετε πίστη στο σύντροφό σας που σίγουρα δεν επιθυμείτε να τον βλάψετε.

Παρθένος

Γνωρίστε σήμερα τον σύντροφό σας καλύτερα και εξηγήστε την κατάσταση σας σε αυτόν, ζητήστε του να είναι υπομονετικός. Ταυτόχρονα, φροντίστε να μην ακουστείτε σε κανέναν να παραπονιέστε. Το πιο σημαντικό, βεβαιώστε τον σύντροφό σας ότι παρόλο που ίσως δεν φαίνεται, είναι πάντα στο μυαλό σας. Είναι μόνο τα θέματα που χρειάζονται άμεση προσοχή.

Ζυγός

Σήμερα χαλιέστε από μια ασταθή αμφιβολία που σας στοιχειώνει στο μυαλό για την αγάπη σας. Να ασχοληθείτε σήμερα και με το να πείτε στο σύντροφό σας πόσο τον / την αγαπάτε. Ένα απλό φιλί και ένα τριαντάφυλλο θα κάνουν όλες αυτές τις δύσκολες ερωτήσεις και αμφιβολίες να φύγουν για πάντα. Ο σύντροφός σας θα είναι ενθουσιασμένος από την εμφάνιση της αγάπης και θα ενθαρρύνεται να σας δείξει πόσο αγαπά και εσάς.

Σκορπιός

Ο σύντροφός σας μπορεί να σας δείξει – για παράδειγμα - τα περιοδικά του που διατηρούσε κατά τη διάρκεια της εφηβικής τους ζωής. Θα ήταν ένας τρόπος να επανασυνδεθεί μαζί σας και να σας δείξει, πώς ήταν, όταν μεγάλωνε ως παιδί. Εσείς οι δυο σας μπορεί να συναντήσετε τους παιδικούς φίλους του άλλου.

Τοξότης

Να είστε ικανοποιημένοι και ευτυχείς να ξέρετε ότι εσείς οι δύο με το ταίρι σας είστε το τέλειο ζευγάρι. Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε τα μικρά πράγματα που κάνει ο σύντροφός σας απλά επειδή είστε μαζί. Ο σύντροφός σας θα είναι ιδιαίτερα στοργικός και θα φροντίσει σήμερα πολύ για εσάς. Θα πετάξετε από ευτυχία σήμερα.

Αιγόκερως

Είστε μια έξυπνη προσωπικότητα και δεν κολλάτε για πολύ στις δύσκολες καταστάσεις σχέσεων. Κάνετε ό, τι είναι κατάλληλο και τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι πραγματικά απαραίτητο. Πάντα διαφωτίζετε τον σύντροφό σας για να κάνετε πράγματα που εμπλουτίζουν την ψυχή και τα οποία σας χαρίζουν ευτυχία. Ο σύντροφός σας είναι τόσο ευγνώμων για το ότι είστε έτσι. Και αυτός ή αυτή μαθαίνει πολλά από εσάς για τους τρόπους για να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα μιας σχέσης.

Υδροχόος

Αναπτύξτε λίγο περισσότερη συμπόνια για τον εαυτό σας και φροντίστε την υγεία σας όταν απαιτείται. Μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να προκύψει για μια σύντομη περίοδο όπου μπορεί να βρεθείτε σε μια αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να παραπονεθείτε ότι ο άνθρωπό σας δημιουργεί φασαρία για πράγματα που είναι άσχετα στη και αρκετά ασήμαντα. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ελέγχετε και τον εαυτό σας.

Ιχθείς

Η μέρα είναι ιδανική για ευχάριστη ψυχαγωγία. Είναι μια μέρα διασκέδασης και χαλάρωσης. Αποφύγετε τις βαριές συζητήσεις και τα σοβαρά ζητήματα που επηρεάζουν τη σχέση σας. Μπορεί να έχετε έρθει από μια βραχώδη περίοδο της σχέσης σας και ακόμα και τώρα η σχέση σας δεν έχει σταθεροποιηθεί τελείως.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-5-2018

Ο πρώην σύντροφος σας, θα δημιουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα τις κατάλληλες προδιαγραφές – συνθήκες.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-10-2017

Κριός Η ημέρα σας καλεί σε μία διάθεση πιο χαλαρή και διασκεδαστική. Θα είστε σε θέση να βάλετε μπροστά ορισμένους σας στόχους...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-6-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-6-2017

Κριός Βρίσκεστε σε μια άτακτη διάθεση σήμερα. Έχετε περάσει όλη την ημέρα με όνειρα για τον σύντροφό σας και τις υπέροχες και οικείες...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-5-2017

Κριός Η πανέμορφη σχέση της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον Υδροχόο εξισορροπεί τις δύσκολες συγχορδίες της αντίθεσης...