Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-7-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 1-7-2017
<p>Κριός

Οι εταιρικές σχέσεις επισημαίνονται σήμερα. Είστε ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, αλλά η σημερινή επιρροή σας ωθεί να κάνετε το καλύτερο για να συναντήσετε άλλους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταστήσετε σαφές στον σύζυγό σας ή τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη ότι είστε ανοιχτοί στην ομαδική εργασία και στον συμβιβασμό.

Ταύρος

Οι εταιρικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα. Εάν βρεθείτε σε ένα τεταμένο σημείο με κάποιον κοντά σας, κάντε το καλύτερό σας για να διαπραγματευτείτε έναν συμβιβασμό. Το να χτυπάτε τα τακούνια σας και να επιμείνετε στο να φτάσετε δεν θα σας πάει πουθενά. Είναι πολύ καλύτερο να χαλαρώσετε και να παραδώσετε λίγα σημεία.

Δίδυμοι

Σας αρέσει η τέχνη και η δημιουργικότητα σήμερα. Αν είστε ο ίδιος δημιουργικός τύπος, είναι μια υπέροχη μέρα για να εργαστείτε στο μέσο της επιλογής σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε μια γκαλερί ή ένα μουσείο. Λυρικές στροφές φράσης και ζωντανά χρώματα μιλούν στην ψυχή σας. Αυτό είναι το είδος της ενέργειας για την οποία ζείτε - αυτή η φανταστική επιρροή που μετατρέπει τον καθένα σε καλλιτέχνη.

Καρκίνος

Μπορεί να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε τη ζώνη άνεσής σας σήμερα και να συναντήσετε φίλους ή επιχειρηματικούς συνεργάτες. Εάν ναι, να είστε ευγενικοί. Πάρτε την ως ευκαιρία να δείτε πώς ζει ο υπόλοιπος κόσμος. Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να έχετε, ειδικά αν πρόκειται να συνεργαστείτε στενά με κάποιον νέο ή να μάθετε γι 'αυτούς.

Λέων

Η πλευρά δημιουργικού σας επισημαίνεται σήμερα. Νιώθετε εμπνευσμένη από τη ζωηρά φανταστική ενέργεια. Πατήστε σε αυτό κάνοντας κάποιες τέχνες και χειροτεχνίες ή κάνετε ένα ταξίδι σε ένα μουσείο. Ή, απλά κοιτάξτε μέσα από βιβλία ζωγραφικής ή φωτογραφίες για έμπνευση. Μερικές φορές απλά πρέπει να θυμηθείτε ότι ο κόσμος είναι γεμάτος αισθητική έκκληση. Άλλες φορές, θέλετε να εμπνευστείτε από έργα άλλων καλλιτεχνών, έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας!

Παρθένος

Βάλτε τις διαπραγματευτικές ικανότητές σας σήμερα. Να είστε ευγενικοί με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειας και τους επιχειρηματικούς συνεργάτες σας. Είναι σημαντικό να ενημερώσετε τους άλλους ότι είστε ειλικρινείς για να περάσετε. Αν προσπαθείτε να εργαστείτε σε ένα έργο ή να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία με κάποιον, είναι καλύτερο να είστε όσο το δυνατόν πιο συνεργάσιμος.

Ζυγός

Οι στενές σχέσεις είναι στο μυαλό σας σήμερα. Η σύνδεσή σας με τη σύζυγό σας ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη μπορεί να χρειαστεί προσοχή. Είναι μια καλή μέρα για να επιστρέψετε στην πορεία αν τα πράγματα έχουν γίνει ισορροπημένα μεταξύ σας. Εξάλλου, ακόμη και ανισότητες μικρού μεγέθους μπορούν να δημιουργηθούν με την πάροδο του χρόνου. Αν κάποιος από εσάς αναλάβει με συνέπεια περισσότερη ευθύνη από την άλλη, θα μπορούσε να οικοδομηθεί μια αίσθηση δυσαρέσκειας.

Σκορπιός

Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε σήμερα αρμονία στις στενές σας σχέσεις. Κάνετε το καλύτερό σας για να πάρετε μαζί σας και αποφύγετε να επιμείνετε στα πράγματα σας. Το να είσαι πεισματάρης θα ήταν λάθος, καθώς θα έστελνε στο άλλο πρόσωπο ένα σαφές μήνυμα ότι δεν είσαι πρόθυμος να συμβιβαστείς. Και αυτό δεν συμβαίνει.

Τοξότης

Καλώς ήρθατε σε μια καλοσχεδιασμένη ημέρα. Μπορεί να έχετε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες για το ημερολόγιό σας για σήμερα, ή ίσως θα παραβιαστούν αυθόρμητα - κάτι που είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό. Τροφοδοτείτε αυτήν την ενέργεια. Τρέχοντας σε ένα φίλο στο γυμναστήριο ή κουβεντιάζοντας με έναν συνεργάτη στο διάδρομο! Είναι μια καλή στιγμή για δικτύωση, ώστε να κάνετε συνδέσεις και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Αιγόκερως

Είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας. Υπάρχει ένα στοργικό, ρομαντικό συναίσθημα στον αέρα. Η αποβίβαση στην εργασία θα ήταν σπατάλη αυτής της υπέροχης ενέργειας! Το ίδιο ισχύει και για τα σκληρά συναισθήματα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάτε μνησικακίες ή να απομακρυνθείτε από τους αγαπημένους σας. Εάν αντιμετωπίζετε ένταση με κάποιον κοντά σας, χτυπήστε την τρέχουσα επιρροή και διαπραγματευτείτε μια ανακωχή.

Υδροχόος

Είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείτε με κάποιον που είστε κοντά - ένας ρομαντικός συνεργάτης, ένας επιχειρηματικός συνεργάτης ή ένας στενός φίλος. Η τρέχουσα ενέργεια προσφέρεται για στοργικές συνδέσεις, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο αν έχετε δοκιμάσει ένταση ή απόσταση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Οποιαδήποτε κενά μπορούν να γεφυρωθούν σήμερα με σχετική ευκολία. Δεδομένου ότι εκτιμάτε πραγματικά την επιρροή του άλλου ατόμου στη ζωή σας.

Ιχθύς

Γνωρίζετε πολύ καλά τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων σήμερα - ίσως λίγο υπερβολικά. Είναι δώρο που είσαι τόσο συμπονετικός που μπορείτε να δείτε όλες τις πλευρές ενός προβλήματος. Αλλά αυτή τη στιγμή, βλέποντας όλες τις πλευρές μπορεί να σας εμποδίσει να πάρετε μια στάση ή να λάβετε μια απόφαση.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-6-2017

Κριός Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον αέρα σήμερα. Η μόνη σας προσοχή σήμερα είναι να μην πάρετε αυτήν την εμπιστοσύνη πάρα πολύ μακριά,...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Κριός Έχετε την άτακτη πλευρά σας να βγαίνει σήμερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τουλάχιστον θα είναι μια καλή ημέρα με αυτόν τον τρόπο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 12-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 12-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 12-5-2017

Κριός Σήμερα είναι για την τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας και τη χρήση τους για κάτι σημαντικό. Είναι δελεαστικό να καθίσετε και να...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-4-2017

Κριός Στρέψτε την προσοχή σας προς άλλους ανθρώπους σήμερα. Έχετε μια ασυνήθιστα χαλαρή διάθεση τώρα. Θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε...