Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017
<p>Κριός

Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την επικοινωνία, θα χρειαστεί λοιπόν αν κάνετε υπερπροσπάθεια για να μπορέσετε να έχετε μία ήπια προσέγγιση στις καταστάσεις σήμερα.

Ταύρος

Προσπαθήστε να μην παρερμηνεύετε τις προθέσεις του ατόμου που βρίσκεται απέναντί σας. χαλαρώστε, ηρεμήστε, πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε την κίνησή σας.

Δίδυμοι

Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με μια ιδιαίτερη ένταση. Θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Δυσκολεύεστε στην επικοινωνία, ίσως χρειαστεί αν αποφύγετε κάποια κίνηση.

Καρκίνος

Λόγω του ότι βρίσκεστε σε μεγάλη εσωτερική ένταση, δεν είναι καλή στιγμή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας αφορά, τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά.

Λέων

Δεν είσαστε σίγουροι αυτή τη στιγμή για τα αν πραγματικά αυτό που θέλετε είναι το παρελθόν σας. Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε και αυτό το σταυροδρόμι σας κουράζει, πάρτε τον χρόνο σας.

Παρθένος

Η δυσκολία σας στο να δείτε την αντικειμενική πλευρά των πραγμάτων μπορεί εύκολα να έχει ως αποτέλεσμα το να αποδίδετε για το παρελθόν σας ευθύνες εκεί που δεν αναλογούν.

Ζυγός

Καθώς το γενικότερο κλίμα δεν είναι ευνοϊκό για την επικοινωνία και εφόσον εσείς έχετε μία πιο χαλαρή και παιγνιώδη διάθεση, προτιμήστε να μην κάνετε κάποια κίνηση για το παρελθόν σας.

Σκορπιός

Ακόμα και χωρίς να το καταλαβαίνετε, γίνεστε κάπως επιθετικοί και κάνετε αρνητικές εντυπώσεις. Θα χρειαστεί να απέχετε από κάποια συζήτηση με το πρόσωπο που σας αφορά.

Τοξότης

Το τελευταίο διάστημα έρχεται για να ζητήσει τον θερισμό των όσων σπείρατε. Έχετε λοιπόν σπείρει, μέσα από την εσωτερική σας διεργασία; Αν ναι, τότε θα είσαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι.

Αιγόκερως

Είναι στιγμή να προγραμματίσετε κάπως τον τρόπο με τον οποίον θα απευθυνθείτε στο πρόσωπο που σας αφορά. Μην κάνετε όμως ακόμα κάποια κίνηση, το κλίμα δεν είναι ευνοϊκό.

Υδροχόος

Μην αγχώνεστε για το μέλλον επικεντρωθείτε στο παρόν. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διαψεύσετε ορισμένες φήμες, κατά πάσα πιθανότητα, μην έχετε όμως υπερβολικές αντιδράσεις.

Ιχθείς

Βιάζεστε να βγάλετε συμπέρασμα σήμερα. Θα σας είναι δύσκολο να επιχειρήσετε κάποια συζήτηση με πρόσωπο από το παρελθόν, καθώς στην πραγματικότητα θα κάνετε παράλληλους μονολόγους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Συντονιστείτε με το κλίμα το οποίο σας προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη απέναντι στην προσέγγισή σας. το ερωτικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-10-2017

Κριός Δείξτε πόσο πολύ σκέφτεστε το πρόσωπο που σας αφορά σήμερα. Θα χρειαστεί να επενδύσετε τον «επιθετικό» ερωτισμό σας, αλλά και αν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να είσαστε αρκετά προσεκτικοί σήμερα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θα είναι εύκολο να σχηματίσετε λάθος εντυπώσεις, για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-9-2017

Κριός Θα χρειαστεί να μην πάρετε τα πάντα τόσο σοβαρά σήμερα, αν έχετε κάποια επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ακόμα κα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-8-2017

Κριός Ακόμα και αν είστε σε κάποια πλεονεκτική θέση, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, από ένα πρόσωπο από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2017

Κριός Καθώς παίρνει ισχύ η δύσκολη σχέση του Ερμή από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν...