Σαββατοκύριακο Αγάπης 9/09 – 10/09/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 9/09 – 10/09/2017
<p>Κριός

Η σχέση σας με τον εαυτό σας εξακολουθεί να είναι η κύρια εστίαση. Αυτό το ΣΚ, αν και αισθάνεστε κάπως ισχυρότεροι και πιο αισιόδοξοι, δεν έχετε βρει την φόρμα σας. Ειδικά αν έχετε αρχίσει να εργάζεστε στα θέματα που έθεσε η Πανσέληνος. Συνεχίστε να μιλάτε και να ενθαρρύνετε τον εαυτό σας.

Ταύρος

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να αναζητά την προσοχή σας, αισθάνεστε την ανάγκη να είστε μόνοι σας ακόμα περισσότερο. Ο φόβος ότι θα χάσετε τον εαυτό σας και το χρόνος σας στις ανάγκες των άλλων αρχίζει να αυξάνεται. Θυμηθείτε ότι το κλειδί είναι η ισορροπία. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, τις σκέψεις σας και τα χόμπι σας, αλλά έχετε χρόνο για να προσφέρετε βοήθεια και υποστήριξη και σε άλλους.

Δίδυμος

Μπορείτε να λάμψετε περισσότερο όταν επικοινωνείτε αυτό το ΣΚ. Εάν η δουλειά σας χρειάζεται να επικοινωνείτε με ανθρώπους, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω διαδικτύου, αυτή θα είναι μια πολύ ευκολότερη και πολύ πιο ευχάριστη περίοδος, με έντονο φλερτ. Αν όχι, προσπαθήστε να οργανώσετε μερικές συναντήσεις με ανθρώπους μετά από τις ώρες εργασίας σας. Όχι μόνο θα είναι ευχάριστο, αλλά και καλά πράγματα μπορεί να συμβούν απροσδόκητα.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή ζητάει μια αλλαγή στον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο και, ως εκ τούτου, στο πώς σε στέκεστε συναισθηματικά. Αλλά η συνηθισμένη συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης σας κάνουν να αισθανθείτε ότι ίσως δεν πρέπει να είστε πολύ τολμηροί. Ναι, δεν πρέπει να είστε πολύ τολμηροί, αλλά, μήπως υπερτιμάτε το πόσο τολμηροί είστε;

Λέων

Εάν βρίσκεστε σε προβληματική σχέση, αυτό το ΣΚ τα προβλήματα θα γίνουν πιο έντονα στο μυαλό σας. Αισθάνεστε παγιδευμένοι σε αυτή τη σχέση και αυτό που χρειάζεστε είναι ελευθερία. Μην ενεργείτε βιαστικά, αλλά ναι, αν αυτό πρέπει να γίνει, αυτό πρέπει να κάνετε. Εάν η σχέση σας είναι καλή, θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε πιο ελεύθεροι με σχετική ευκολία.

Παρθένος

Η ανάγκη σας να συνδεθείτε καλύτερα και πιο βαθιά με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, αυτό το ΣΚ γίνεται όλο και ισχυρότερη. Να είστε προσεκτικοί και σίγουροι ότι δεν ενεργείτε κτητικά γιατί αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Πάρτε χρόνο με τον εαυτό σας να σκεφτείτε τα πράγματα όσο πιο καθαρά μπορείτε και όσο πιο αντικειμενικά γίνεται και στη συνέχεια θα αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε και να πείτε στους άλλους.

Ζυγός

Η εμφάνιση εξακολουθεί να είναι σημαντική αυτό το ΣΚ. Ίσως νιώθετε τη σημασία της ακόμα πιο ισχυρή. Προσπαθήστε να βρείτε τον καλό σας εαυτό και προσπαθήστε να τον ντύσετε έτσι ώστε να αισθάνεστε πιο όμορφα και, αν το θέλετε αυτό, σέξι. Να είστε λίγο παιχνιδιάρικοι και η αντίδραση των ανθρώπων γύρω σας μπορεί να σας εκπλήξει με έναν καλό τρόπο.

Σκορπιός

Είστε ακόμα πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά σας αυτό το ΣΚ. Κάνετε πολλά εκεί για να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας σας, έστω και λίγο και ο έρωτας μένει παραπίσω. Αυτή η τάση μπορεί επίσης να εμφανιστεί και στο σπίτι. Ειδικά αν το σπίτι είναι ο τόπος από όπου δουλεύετε. Μικρά προβλήματα στην υγεία μπορεί να εμφανιστούν, αλλά τίποτα που κάποια χαλάρωση και μια καλή ανάπαυση δεν θα το κάνουν να εξαφανιστεί.

Τοξότης

Αυτό το ΣΚ μάλλον αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι και πιο κοινωνικοί. Έχετε ρυθμίσει ό, τι χρειάζεστε να ρυθμίσετε, ή προσπαθείτε να ξεφύγετε από ό, τι βλέπετε ως βάρος; Αν η περίπτωση είναι η τελευταία, τότε μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειές σας. Εν πάση περιπτώσει, όμως, ναι, η εξεύρεση χρόνου για διασκέδαση είναι ένα καλό και υγιές πράγμα. Το να πάτε σε μια ταινία ή στο θέατρο είναι ένας καλός τρόπος να απολαύσετε τον εαυτό σας Αυτό το ΣΚ.

Αιγόκερως

Αυτό το ΣΚ τα εσωτερικά θέματα μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας περισσότερο από συνήθως. Θυμηθείτε, το ιδανικό είναι να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει σε όλα, έτσι ώστε να μην υπάρχει ποτέ μια πραγματικά απαιτητική ανάγκη που να σας πετάει έξω από το χρονοδιάγραμμα. Το σπίτι και η οικογένεια πιθανότατα παραμελήθηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα και γι 'αυτό Αυτό το ΣΚ πρέπει να τα φροντίσετε.

Υδροχόος

Ταξιδεύοντας και επικοινωνώντας με άλλους θα βρείτε χαρά στη ζωή σας αυτό το ΣΚ. Το τηλέφωνό σας μπορεί να κουδουνίζει περισσότερο από συνήθως, ή μπορείτε να κάνετε κλήσεις σας εσείς για να μιλήσετε με ανθρώπους που έχετε παραμελήσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Μπορεί να αισθάνεται λίγο πολύ απασχολημένοι, αλλά είναι ένα ωραίο συναίσθημα.

Ιχθείς

Τα χρήματα είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε πώς κάποιος μπορεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής και της μοίρας του. Αυτός είναι ο κύριος στόχος της περιόδου  αυτής και για εσάς. Όμως, ο έρωτας δεν είναι κάτι που μπορείτε να ζήσετε δίχως του. Σκεφτείτε το αυτό και κάντε αναπροσαρμογή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/10 – 15/10/2017

Κριός Προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν περιττές συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάτε, τόσο στη ζωή όσο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Κριός Θα μπορούσατε να περάσετε μερικές κοινωνικές και ερωτικές αλλαγές. Ίσως δεν περνάτε πλέον καλά με την ίδια ομάδα φίλων και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Κριός Αυτό το ΣΚ, το πρώτο του Ιουλίου, διαλέξτε να το περάσετε με ανθρώπους που ξέρετε καλά και δεν υπάρχει περίπτωση να σας...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/06 – 4/06/2017

Κριός Η περιέργεια είναι το φυτίλι στο κερί και η περιέργειά σας θα σας φέρει το καλύτερο δώρο αυτό το ΣΚ. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29 – 30/4/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29 – 30/4/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29 – 30/4/2017

Κριός Νευράκια και πολλά παράπονα από τους Κριούς! Να δώσετε προτεραιότητα στην πάθος που αισθάνεστε, να την μεταμορφώσετε σε ερωτική...