Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 19-10-2017
<p>Κριός:
Οτιδήποτε έχει να κάνει με την αγάπη έχει τύχη σήμερα. Η εύρεση συντρόφου και η χαρά μέσα στις σχέσεις σας είναι δυνατά και ευοίωνα πεδία. Είναι επίσης δυνατή η επίτευξη καλύτερου εισοδήματος ή η εξεύρεση τρόπων εξοικονόμησης περισσότερων χρημάτων μέσα στο ζευγάρι. Η τύχη του τζόγου είναι ισχυρότερη από ότι συνήθως, αλλά όχι τόσο δυνατή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι οι εκκινήσεις μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητές σας, αλλά δεν εξασφαλίζουν τη νίκη σας, οπότε παίζετε με σύνεση.
Ταύρος:
Αυτό μπορεί να γίνει μια πολύ ωραία ημέρα για σας. Κάθε πτυχή της ζωής σας μπορεί να προκαλέσει κάποια βελτίωση. Συγκεκριμένα, η κοινωνικοποίηση όλων των ειδών λαμβάνει πολύ ευεργετικές ευοίωνες επιρροές, όπως και οι σπουδές, ακόμα και τα ταξίδια. Για τους τελευταίους, καθώς οι επιρροές της Εκλείψεως είναι ακόμα ισχυρές, αποφύγετε εάν δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος για αυτό.
Δίδυμοι:
Η μαγεία και η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατές σήμερα. Οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν αυτά τα ταλέντα θα έχουν μια πολύ καλή και τυχερή μέρα. Αυτό περιλαμβάνει εκείνους για τους οποίους αυτά είναι τα κύρια εργαλεία του εμπορίου, αλλά και εκείνοι που χρησιμοποιούν αυτές τις μεθόδους για να στηρίξουν τη δουλειά τους. Η συναισθηματική υγεία λαμβάνει πολύ ευεργετικές επιρροές και η ενέργεια και η πνευματική θεραπεία είναι πολλά υποσχόμενα σήμερα.
Καρκίνος:
Οι επαγγελματικές συναντήσεις, και ειδικά εκείνες που προτίθενται να επιλύσουν προβλήματα, μπορούν να γίνουν πολύ παραγωγικές. Το ταξίδι είναι ευοίωνο. Ακόμα, αποφύγετε εάν δεν είναι για καλό λόγο, καθώς οι επιρροές του Eclipse είναι ακόμα ενεργοί. Και οι δύο μελέτες και οι σχέσεις έχουν μια καλή περίοδο επτά ημερών μπροστά. Σήμερα ακόμα περισσότερο. Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων και οι σχέσεις με ανθρώπους από ξένες χώρες λαμβάνουν ακόμα περισσότερες ευλογίες.
Λέων:
Όλα τα θέματα εργασίας και σταδιοδρομίας λαμβάνουν επωφελείς επιρροές και κάποια καλή τύχη. Εάν προσπαθείτε να αρχίσετε να εργάζεστε για την δουλειά των ονείρων σας, ή κάνετε κάτι τέτοιο, τότε η τύχη θα είναι ακόμα πιο δυνατή. Η υγεία και η επούλωση, ειδικά τα ενεργειακά και πνευματικά είδη της, λαμβάνουν επίσης πολύ ευεργετικές επιδράσεις. Στην πραγματικότητα, η υγεία, η επούλωση και οι επιδράσεις των δουλειών των ονείρων θα είναι ενεργές μέχρι το τέλος του μήνα.
Παρθένος:
Μια καλή επταήμερη περίοδος για την αγάπη ξεκινά σήμερα. Δεν ξεκινά μόνο, αλλά είναι μία από τις καλύτερες ημέρες αυτής της περιόδου. Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται σε μια άλλη χώρα ή επηρεάζεται από μια άλλη χώρα, καθώς και εάν οι κύριες δραστηριότητές σας συμβαίνουν στο εξωτερικό, τότε μπορείτε να έχετε μια πολύ ευχάριστη μέρα. Άλλα είδη επιχειρήσεων, λαμβάνουν επίσης κάποια καλή τύχη, απλά όχι τόσο.
ΖΥΓΟΣ:
Ό, τι θεωρείτε ως το θεμέλιο της ζωής σας μπορεί να σας φέρει κάποιους λόγους για να χαμογελάσετε και να είστε ευχαριστημένοι σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει την υγεία σας, το σπίτι σας, την οικογένειά σας, την εργασία σας, αλλά και οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για εσάς. Η υγεία, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική, και η επούλωση λαμβάνουν ακόμη περισσότερες ευλογίες. Οι επαγγελματίες θεραπευτές, παραδοσιακοί και εναλλακτικοί, μπορούν να έχουν μια πολύ ικανοποιητική μέρα, εργασιακά.
Σκορπιός:
Η ζωή της αγάπης λαμβάνει πολύ καλές επιρροές. Υπάρχει κάτι περισσότερο από λίγη καλή τύχη εκεί. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτούς που αναζητούν αγάπη να βρουν ένα. Υπάρχουν επίσης καλές σταθεροποιητικές και εναρμονισμένες ενέργειες. Εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα με τον ειδικό σας, αυτή είναι μια καλή μέρα για να τα λύσετε. Οι φιλίες έχουν παρόμοιες επιρροές.
Τοξότης:
Η εργασία λαμβάνει πολύ καλές ενέργειες. Είναι δυνατή η επίτευξη προώθησης ή καλύτερης θέσης. Η αίτηση για ένα είναι ευοίωνο. Εάν περνάτε από μια συνέντευξη για μια δουλειά σήμερα, οι πιθανότητες είναι υπέρ σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή μέρα για την ανακαίνιση ή την ανακαίνιση του σπιτιού σας.
Αιγόκερως:
Έχετε μια καλή περίοδο για την επίτευξη των στόχων σας. Βρίσκοντας μια νέα δουλειά, βρίσκοντας νέους φίλους, νέους πελάτες ή νέους συναδέλφους, ακόμα περισσότερο. Αυτή η μέρα εξουσιοδοτεί όλα αυτά, και μάλιστα φέρνει κάποια καλή τύχη. Η αγάπη λαμβάνει και σήμερα χαρούμενες επιρροές.
Υδροχόος:
Η διαίσθηση και η ενσυναίσθηση είναι αρκετά ισχυρές. Εάν τα χρησιμοποιείτε επαγγελματικά, τότε θα έχετε πιθανώς μια αρκετά τυχερή μέρα για εργασία. Αυτό αναφέρεται σε ψυχολόγους, ψυχολόγους και παρόμοιους επαγγελματίες. Ακίνητα, επίσης, μπορεί να γίνει τυχερός. Η αγορά ακινήτου είναι ευοίωνο.
Ιχθύες:
Με τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο σας και με τρεις από αυτούς που λαμβάνουν επωφελείς επιρροές σήμερα, μπορείτε να περιμένετε κάθε ευλογία να έρχεται στον δρόμο σας. Εστιάστε το μυαλό και τις προσπάθειές σας σε ό, τι θέλετε να επιτύχετε και η τύχη θα ακολουθήσει. Όλα τα είδη εμπορίου και κοινωνικής δραστηριότητας λαμβάνουν ακόμη περισσότερες ευλογίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η διάθεσή σας είναι τώρα πιο θετική. Μετά από τις χθεσινές επιρροές μπορείτε να ξεφύγετε από ορισμένους...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-10-2017

Κριός Η στιγμή απαιτεί δραστικές κινήσεις και αποφασιστικότητα. Να είστε σταθερά ο εαυτός σας. κάντε αυτό το οποίο πηγάζει από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-9-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 15-9-2017

Κριός Η σκληρή δουλειά είναι το θέμα για σήμερα και οχι ο έρωτας. Δεν σας πειράζει να ρίχνετε την πλάτη σας σε ένα έργο και να...

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 17-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 17-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 17-8-2017

Κριός Η σφαίρα της αγάπης λαμβάνει πολύ καλές επιρροές. Υπάρχει κάτι περισσότερο από λίγη καλή τύχη εκεί. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτούς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...