Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-10-2017
<p>Κριός

Η ημέρα μπορεί να έχει περισσότερες διεξόδους από ό,τι νομίζετε. Εκεί που μπορεί να φαίνεται πως κάποια κατάσταση σας εγκλωβίζει, τίποτα πραγματικά δεν έχει τελειώσει.

Ταύρος

Με την σημερινή σας διάθεση καταφέρνετε ακόμα και τις πιο δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις να τις ξεδιπλώσετε και να τις φέρετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Δίδυμοι

Το δυνατό σας χαρτί αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα είναι η επικοινωνία, αξιοποιήστε την στο έπακρο, καθώς ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις μπορεί να σας φέρει λύσεις.

Καρκίνος

Η ημέρα μπορεί να σας δώσει την αρμονία που ζητάτε, χωρίς όμως να παραλείπει να σας χαρίζει και την επικοινωνία σας με μία μυστηριώδη και καλά κρυμμένη πλευρά του εαυτού σας.

Λέων

Καμιά φορά κάποιος μουσικός ακούει πχ το μεγάλο τραγούδι της jazz «My Baby Just Cares for Me», της Nina Simone και αντιλαμβάνεται πως έχει στοιχεία από τον Μπαχ! Κάποιες φορές τα αντίθετα απλά δεν υπάρχουν.

Παρθένος

Μπορείτε να επικοινωνήσετε βλέποντας τώρα την ουσία και το μεγάλο βάθος των πραγμάτων. Οι συζητήσεις που κάνετε δεν είναι καθόλου επιφανειακές και αποκαλύπτουν πολλά.

Ζυγός

Μπορείτε σήμερα να ζήσετε την περιπέτεια. Το ότι μπορεί να θέλετε να περάσετε την ημέρα σας με πρόσωπο από το παρελθόν σας δεν το αποκλείει αυτό το ευχάριστο ενδεχόμενο.

Σκορπιός

Σε επικοινωνία με τον εσωτερικό εαυτό των συναισθημάτων σας, μαθαίνετε τόσα πράγματα για τον εαυτό σας και για το παρελθόν σας, που δεν το περιμένατε. Να είστε θετικοί.

Τοξότης

Μπορείτε να έχετε περισσότερη ασφάλεια τώρα, καθώς καταφέρνετε με λίγες κινήσεις να εντυπωσιάσετε πραγματικά και να γοητεύσετε το πρόσωπο το οποίο σα αφορά.

Αιγόκερως

Ορισμένα πράγματα αργούν να γίνουν, αλλά όταν τελικά συμβούν νοιώθουμε δικαιωμένοι και ολοκληρωμένοι, προς το παρόν τουλάχιστον. Μην ρίχνετε την διάθεσή σας.

Υδροχόος

Τώρα θα χρειαστεί να δείξετε πολύ ουσιαστική εμπιστοσύνη σε τρία πράγματα: στον εαυτό σας στις δυνάμεις σας και στην ημέρα. Δείξτε λοιπόν αυτή την εμπιστοσύνη και θα κερδίσετε.

Ιχθείς

Η ημέρα είναι σε θέση να σας φέρει πιο κοντά σε ορισμένους πιο ουσιαστικούς σας στόχους σε σχέση με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Να είσαστε έτοιμοι.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 8-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη, πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, καταφέρνετε να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-11-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία ευνοήστε ιδιαίτερα να δείτε τις καταστάσεις πιο συνολικά, γνωρίζοντας το τι πραγματικά λέει για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-9-2017

Κριός Προσέξτε σήμερα κάπως τις υπερβολές, διότι προβλέπεται να είναι περισσότερες από όσο νομίζετε. Να κρατάτε ένα σταθερό προφίλ,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-8-2017

Κριός Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την επικοινωνία, θα χρειαστεί λοιπόν αν κάνετε υπερπροσπάθεια για να μπορέσετε να έχετε μία...