Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-11-2017
<p> Κριός – Ο Ιεροφάντης

Έχετε ανάγκη από μία σχέση που να ας γεμίζει με σιγουριά. Αυτό δεν σας συμβαίνει συχνά, καθώς είστε παρορμητικό ζώδιο και οι άνθρωποι που σας αγαπούν θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την τάση σας για σοβαρότητα. 

Ταύρος - Ο Πύργος

Κάτι πολύ απρόσμενο μπορεί να συμβεί σήμερα στις σχέσεις σας. Έχετε ανάγκη από στήριξη για να μπορέσετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας από νέα που θα σας αποσταθεροποιήσουν. Προσέξτε, ειδικά αν μαζί με κάποιον άνθρωπο που αγαπάτε έχετε και κοινά περιουσιακά στοιχεία .

Δίδυμοι – Ο Θάνατος

Χρειάζεστε μια άμεση αλλαγή στον ερωτικό τομέα, είτε το καταλαβαίνετε συνειδητά είτε όχι. Πιθανόν μια σχέση – ή μια φάση της σχέσης σας – να έχει τελειώσει. Δεν έχει νόημα να θρηνείτε, αποδεχθείτε το.

Καρκίνος – Άσσος των Σπαθιών

Μια νέα και δυναμική γνωριμία μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο. Έχετε πολλά και εύστοχα να πείτε για να ανάψετε το παιχνίδι του φλερτ, με κάποιο άτομο που μοιάζει να σας βάζει φωτιά σε πνευματικό επίπεδο.

Λέων – Ακόλουθος των Κυπέλλων

Ένα άτομο συναρπαστικό και πολλά υποσχόμενο μπορεί να μπει στην ζωή σας ή έχει ήδη εμφανιστεί. Έχει νεανικότητα, σφρίγος και έντονα συναισθήματα, αλλά όχι μεγάλη σταθερότητα .

Παρθένος – Το Αστέρι

Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Έχετε πολλές δυνατότητες να περάσετε μα υπέροχη ημέρα με το ταίρι σας, ή με κάποιο άτομο που θα εμφανιστεί στην ζωή σας αν είστε αδέσμευτοι.

Ζυγός – Η Δύναμη

Έχετε κυριολεκτικά την δύναμη στο πλευρό σας, όποια πρόκληση και αν αντιμετωπίζετε. Θέλετε να έχετε ξεκάθαρες σχέσεις, αλλά ακόμα κι αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα το λύνετε εύκολα και ήρεμα.

Σκορπιός – Τέσσερα των Σπαθιών

Μια έλλειψη επικοινωνίας με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή σχετίζεστε, σας έχει κάνει να ανησυχήσετε. Θέλετε να ξέρετε αν η σχέση σας προχωράει κανονικά, αλλά δεν έχετε καθαρό σήμα και η ανησυχία σας έχει φράξει τις ελπίδες .

Τοξότης – Η Αυτοκράτειρα

Είστε σε μια πολύ δημιουργική και γόνιμη συναισθηματικά ημέρα. Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας αντιλαμβάνονται ότι μπορούν να στηριχθούν τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά στις βοήθειες και τις λύσεις που προσφέρετε.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος

Πιθανόν να ζείτε μια φάση ολοκλήρωσης της σχέσης σας, αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ή να έχει κλείσει ο κύκλος της μοναξιάς αν  είστε αδέσμευτοι. Πρέπει να προχωρήσετε συναισθηματικά, το ξέρετε, το αποδέχεστε και είστε έτοιμοι για ώριμες αλλαγές.

Υδροχόος – Η Δικαιοσύνη

Κάποια προβλήματα με ανθρώπους που αγαπάτε λύνονται σήμερα με τον καλύτερο και πιο δίκαιο για εσάς – αλλά και τους άλλους – τρόπο. Νιώθετε ότι επιτέλους ακούν αυτά που λέτε και καταλαβαίνουν τις καλές προθέσεις πίσω από τις όποιες πράξεις σας. 

Ιχθείς – Ο Κρεμασμένος

Είστε έτοιμοι να κάνετε πολύ μεγάλες αλλαγές στο ερωτικό πεδίο και να ακολουθήσετε εντελώς αντισυμβατικούς δρόμους.  Σας έλκουν άνθρωποι που έχουν πολύ μεγάλη γοητεία, αλλά και κάποια πολύ επικίνδυνα χαρακτηριστικά στον τρόπο που σκέφτονται. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Κριός – Ο Ήλιος Είστε έτοιμοι για μια πολύ σοβαρή και πολλά υποσχόμενη σχέση. Αν ήδη βρίσκεστε σε μια δέσμευση, τι τυχερό που είναι το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-7-2017

Κριός - Η Σελήνη Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να θυμάστε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι αναπόσπαστα μέρη της ζωής. Θυμηθείτε ότι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...