Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-12-2017
<p>Κριός

Μια πολύ ωραία μέρα για κοινωνικοποίηση με φίλους, σε πάρτι-όπως εκδηλώσεις και στο διαδίκτυο. Οι επαφές από το Διαδίκτυο περιστασιακά μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιο άγχος ή μπορεί να σας ενοχλήσουν λίγο, αλλά ως επί το πλείστον θα ήταν ωραίο και ευχάριστο το παιχνίδι. Σκεφτείτε δύο φορές πριν εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σήμερα.

Ταύρος

Είναι μια εκπληκτική ημέρα, με την Σελήνη στο ζώδιό σας να σας ευνοεί σε συμμαχία με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Κρόνο. Ταυτόχρονα σας ευνοεί και ο Άρης από τον πολικό σας Σκορπιό. Κάντε οπωσδήποτε διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σας και αφιερωθείτε στις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Μια πολύ καλή και δυναμική μέρα για εσάς. Η γοητεία σας είναι ισχυρή. Αν αφήσετε αυτή την ημέρα να περάσει αβίαστα, θα είναι μια ευχάριστη κατάσταση, αλλά αν προσπαθήσετε να προωθήσετε τους στόχους σας, πνευματικά ή όχι, μπορείτε να επιτύχετε μια καλή πρόοδο. Οι ερωτικοί σας στόχοι θα επιτευχθούν εύκολα.

Καρκίνος

Αν και η διάθεσή σας μπορεί να επηρεαστεί εύκολα από τους ανθρώπους γύρω σας, οι πιθανότητες είναι ότι θα είστε σε καλή παρέα, που θα φωτίσει τη διάθεσή σας. Εάν όχι, απλά μην πάρετε τίποτα κατάκαρδα. 

Λέων

Η συζήτηση με ενδιαφέροντα άτομα μπορεί να σας φέρει πολύ χαρά σήμερα. Κάποια διαδικτυακή συνομιλία και άλλες μορφές που δεν παίρνουν πολύ βαθιά και πολύ προσωπική υφή, είναι οι πιο ευοίωνες.

Παρθένος

Το να είστε με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, είτε είναι οικογένεια, φίλοι ή ένας σύντροφος είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μαζί τους.

Ζυγός

Χαλαρώστε στο κρεβάτι σας, με το αγαπημένο σας ταίρι και γλυκό-μιλάτε, ή κάντε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, είναι δυνατόν αυτή να είναι η καλύτερη πολιτική για την ημέρα. Το σeξ δεν είναι υποχρεωτικό, όμως. 

Σκορπιός

Απολαμβάνοντας, προσεκτικά, την ερωτική σας γοητεία θα έχετε μεγάλη επιτυχία – ο έρωτας είναι η πιο ευοίωνη δραστηριότητα της ημέρας. Η φροντίδα των σημαντικών σας ανθρώπων με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί επίσης να σας φέρει αρκετή ικανοποίηση.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας είναι το σημαντικότερο κομμάτι της καθημερινότητάς σας σήμερα.  Αν έχετε βιώσει έναν χωρισμό είστε κάτι περισσότερο από έτοιμοι να πάτε παρακάτω, σε μια νέα σχέση, σε ένα νέο μέλλον.

Αιγόκερως

Ό, τι κι αν κάνετε, βεβαιωθείτε ότι θα διασκεδάσετε. Οι στενοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν περισσότερο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Τα αδέλφια επίσης θα είναι πολύ υποστηρικτικά και θα σας δώσουν καλές συμβουλές για τις σχέσεις σας.

Υδροχόος

Απολαύστε το δείπνο σας, κατά προτίμηση με την οικογένειά σας. Φυσικά, μην το παρακάνετε με το φαγητό, αλλά απολαμβάνετε τόσο το φαγητό όσο και το φλερτ που μπορεί να προκύψει από τον ευρύτερο κύκλο της οικογένειάς σας.

Ιχθείς

Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές σας σήμερα. Απολαύστε το ένα ή και τα δύο όσο μπορείτε. Αν αυτή είναι μια εργάσιμη ημέρα για εσάς, μπορεί να είναι αναπάντεχα ερωτική με το να συναντήσετε κάποιον εξαιρετικό άνθρωπο στον χώρο εργασίας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-5-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-5-2018

Έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε όλα τα επόμενα σας βήματα γύρω από σχέσεις, φιλίες και επαγγελματικά δεδομένα.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Κριός Η επιρροή των όψεων που πρόκειται να σας προκαλέσουν κάποιον επιπλέον εκνευρισμό δεν έχει περάσει ακόμα. Καλείστε λοιπόν να...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-8-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-8-2017

Κριός Οι Κριοί έχετε ξυπνήσει ερωτοχτυπημένοι για τα καλά. Σήμερα, προτεραιότητά σας είναι η διασκέδαση και ο έρωτας. Έχετε όλη τη μέρα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...