Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/1-14/1/2018
<p>Κριός

Το σαββατοκύριακο μπροστά είναι συναισθηματική στιγμή για εσάς, αλλά όχι κατ 'ανάγκη τον τρόπο που θα περιμένατε. Τα συναισθήματά σας τρέχουν βαθιά, δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό. Η περίοδος αυτή αναδεικνύει τον φόβο της Αγάπης και σας εκπλήσσει με πόσο μακριά έχετε φτάσει σε θυσίες τις τελευταίες εβδομάδες.

Ταύρος

Υπάρχει μια πραγματική ένωση μεταξύ της ροής των συναισθημάτων σας και του πνευματικού Εαυτού σας αυτό το ΣΚ. Όταν φέρετε τη συνείδησή σας στα πιο κρυμμένα συναισθήματά σας, γίνεται μια σύνδεση που δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί ξανά. Είναι μια ενέργεια, πραγματικά, και σας μεταφέρει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο αυτοπαραγόμενης εμπειρίας.

Δίδυμοι

Έχετε περάσει πολλά πρόσφατα, και ελπίζουμε ότι έχετε πάρει πιο άνετα με τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Είναι μια διαδρομή με ρόλερ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Αυτά τα χτυπήματα, όπως πάντα, σας παρέχουν τέλειες ευκαιρίες για να εξασκήσετε την παρουσία και την προσοχή και κανείς δεν το κάνει καλύτερα από εσάς.

Καρκίνος

Προσέξτε αυτό το ΣΚ: δεν έχει σημασία πόσο επικεντρωμένοι είστε ή πόσο ανοιχτοί και ανθεκτικοί, δεν θα δείτε το επόμενο συναισθηματικό πρόβλημα να έρχεται. Θα σας βρει η έκπληξη, γιατί αυτή είναι η φύση της. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η ανοιχτή καρδιά σας. Η πόρτα ανοίγει εκεί. Θα το ξέρετε όταν συμβαίνει και όχι μια στιγμή πριν. Μη το ψάχνετε, αφήστε το να εμφανιστεί. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας για να πείτε ναι και να μετακινηθείτε μέσα από το κατώφλι σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

Λέων

Οι συνθήκες είναι ώριμες για να έχετε μια αμοιβαία ερωτική μυστική ένωση αυτήν την περίοδο. Μια μυστικιστική ένωση συμβαίνει όταν η σύνδεσή σας με την Πηγή σας γίνει πλήρως εμφανής. Έχετε περάσει πρόσφατα αλλαγές που έχουν καταστήσει κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή δυνατή.

Παρθένος

Νέες εξελίξεις έρχονται στον έρωτα. Φυσικά, δεν είναι σκόπιμο να σκεφτείτε, να αναζητήσετε ή να αποφασίσετε εκ των προτέρων τι μπορεί να είναι. Είναι όλα σχετικά με το να είστε ανοικτοί, πρόθυμοι και έτοιμοι να συγχωνευθείς με μια άλλη ψυχή. Εάν όλα αυτά ακούγονται όμορφα σε σας, είναι πιθανό να συναντήσετε έναν νέο δυνητικό σύντροφο τώρα.  

Ζυγός

Ακριβώς όπως ξεκινάει το ΣΚ, εμφανίζεται μια ορατή μετατόπιση συναισθημάτων. Αυτό είναι πιθανόν να σας προκαλέσει έκπληξη, διότι με την επιβραδυνόμενη θέση του Δία, έχετε αποστασιοποιηθεί από τα μέρη ανθρώπων και τα πράγματα που έχουν αλλάξει στον κόσμο σας και αυτό έκανε πολύ πιο δύσκολο να εστιάσετε σε αυτό που πραγματοποιείται όντως στην ψυχή σας. Αλλά δεν έχει σημασία. Τώρα ξεκινάει το ωραίο κομμάτι του έρωτα.

Σκορπιός

Από το ΣΚ αυτό και μέχρι την Τρίτη θα είστε πολύ περισσότερο σε επαφή με τον εαυτό σας και θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια νέα επικράτεια που θα σας οδηγήσει στα μέρη που αισθανθήκατε καλά συναισθηματικά. Εκτός από την πρόσβαση, θα αποκατασταθεί σε ένα είδος σταθερότητας και αυτοπεποίθησης που μπορεί να σας αποδοθεί επιτέλους, μετά από τόση αστάθεια.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως απομακρυσμένοι από τον κόσμο και τον έρωτα αυτή τη στιγμή, αλλά αντί να ανησυχείτε για τον τρόπο που σας κάνει να νιώσετε αυτό, προσπαθήστε να ψάξετε για την ασημένια επένδυση, γιατί υπάρχει πάντα μια λαμπρή πλευρά σε όλα. Με την ανάγκη να βάλετε τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε σχέση, ανεξάρτητα από την αξία της, έχετε κουραστεί. Καλή είναι λίγη απομόνωση.

Αιγόκερως

Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο, και αυτός ο λόγος είναι η δική σας εξέλιξη. Αυτό είναι το συναισθηματικό μάθημα αυτού του ΣΚ, που μπορεί να μην είναι και πολύ εύκολο. Είναι όλα τέλεια, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε. Επιπλέον, δεν πρέπει ποτέ να παραιτηθείτε από το δικαίωμά σας να δημιουργήσετε αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας. Εντούτοις, μπορείτε να παραιτηθείτε από τη φόρμα που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Είναι δύσκολο να πείτε ακριβώς τι συνέβη στις σχέσεις σας και τι θα συμβεί το ΣΚ. Αυτό που φαίνεται να είναι ένα τέλος είναι επίσης ξεκάθαρα μια αρχή, και είναι ακόμα πιθανό ότι ούτε ο τερματισμός ούτε η αρχή δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί πλήρως. Θα αξίζει τον κόπο να είστε συναισθηματικά παρών όσο μπορείτε καθώς ξεδιπλώνονται αυτές οι επόμενες εβδομάδες. Υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε και το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι αυτή η στιγμή είναι για σας.

Ιχθείς

Πολλά εξαρτώνται από το πού εσείς εστιάζετε την προσοχή σας αυτήν την περίοδο, επειδή συμβαίνουν τόσα πολλά, που είναι εύκολο να κατακλυστείτε από όλα. Αγαπάτε τον εαυτό σας; Μπορείτε να τον αγαπάτε άνευ όρων; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ μιας σημαντικής στιγμής εξέλιξης και μιας κατάδυσης στα συναισθηματικά βάθη της ύπαρξής σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/3 - 25/3/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/3 - 25/3/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/3 - 25/3/2018

Κριός Μαζί με τον σύντροφό σας, θα έχετε ένα όμορφο ΣΚ χαλάρωσης και διασκέδασης, θα προσκαλέσετε φίλους σας. Κάτι που ελπίζετε έχει...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/2 – 26/2/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/2 – 26/2/2018

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/2 – 26/2/2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς μέσα στο σαββατοκύριακο συνεχίζετε να δέχεστε την επιρροή της όψης του τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/10 –01/11/2015

 Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/10 –01/11/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 31/10 –01/11/2015

Μια πιο ενδοσκοπική ματιά θα υπάρχει στις σχέσεις μας, αφού το Σαββατοκύριακο αυτό η Σελήνη θα βρίσκεται στο σπίτι της, δηλαδή στον...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 10/11-1-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 10/11-1-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 10/11-1-2015

Έχουμε τόσο σημαντικές ανακατατάξεις στον ουράνιο θόλο αυτήν την περίοδο που θα πρέπει όλοι μας συναισθηματικά να είμαστε οχυρωμένοι...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/31-8-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/31-8-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/31-8-2014

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου είναι πάντα φορτισμένο συναισθηματικά. Και ενδεχομένως να είναι και γεμάτο από φιλιά...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/20-7-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/20-7-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/20-7-2014

Το Σαββατοκύριακο αυτό έχει έντονα συναισθηματική χροιά, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να συνοδεύουν τον Ήλιο στον Καρκίνο. Έναν Ήλιο που...