Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Δεν μπορεί κάθε ημέρα να είναι εύκολη. Δεν μπορεί βέβαια και κάθε ημέρα να είναι δύσκολη. Θα πρέπει από την πλευρά σας να έχετε το κριτήριο να ξεχωρίζετε τα δύο αυτά σενάρια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσέξτε αρκετά με την καρμική όψη που σας επηρεάζει. Ορισμένες αντιθέσεις με το πρόσωπο που σας αφορά φανερώνονται μέσα από την αντίθεση της κυβερνήτου σας Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ευκολία σε εσάς για να δράσετε τώρα με τον απαιτούμενο δυναμισμό, εξαιτίας των εσωτερικών αναστολών σας, με το ημι-τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Οι όψεις της κυβερνήτου σας Σελήνης θα σας προκαλέσει μία εσωτερική σύγκρουση για σήμερα, καθώς σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σας φέρνει σε δημιουργική διάθεση, αλλά σε αντίθεση με τον Κρόνο αυξάνει το άγχος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δείτε μέσα από τις καταστάσεις. Έχετε μία δυσκολία ίσως τώρα να συγκεντρωθείτε στους αισθηματικούς σας στόχους που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν, αλλά είναι κατανοητό, κάντε μία υπομονή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Το ημι-τετράγωνο που ο κυβερνήτης σας Ερμής μαζί με τον Ποσειδώνα τώρα σχηματίζουν είναι αυτή η όψη που θα σας φέρει αρκετό άγχος μέσα στην προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σας δυσκολεύει αρκετά να δράσετε, εξαιτίας του ότι οι συγκρούσεις με το άτομο που σας αφορά εμφανίζουν σημαντικότερα προβλήματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο καθαρά ορισμένες καταστάσεις. Όμως, για να το κάνετε αυτό θα χρειαστεί πρώτα απ’ όλα να αποβάλετε το άγχος το οποίο σας εμποδίζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Εάν νοιώθετε πως αντιμετωπίζετε ορισμένα προβλήματα που προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, κατά τις ιδιαίτερες κινήσεις σας, προσπαθήστε να λύσετε την κατάσταση σε κλίμα ηρεμίας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Σελήνη τώρα βρίσκεται σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Αυτή η αστρολογική κατάσταση σας επηρεάζει άμεσα. Δεν είσαστε ακόμα σε θέση για έντονες κινήσεις, οι ενοχές θα σας παγιδέψουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Αντλείτε θάρρος με πολλούς τρόπους αυτή τη στιγμή. Όμως ορισμένες φορές δεν αρκεί το θάρρος για να προχωρήσουμε στην επόμενη κίνησή μας, καθώς η προσέγγισή μας είναι μία συνάρτηση πολλών παραγόντων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα βρίσκεστε σε μία ρομαντική φάση. Όμως, ο Ερμής σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας θα σας προσθέσει κάποιο ενοχλητικό άγος, αντιπαλέψτε το.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το ημι-εξάγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στον ζώδιό σας, κάνετε μία δυναμική είσοδο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Δύναμη δείξτε σήμερα. Να ξέρετε πως η Πανσέληνος είναι εκείνη που κάνει σε αυτή τη φάση ανεπίτρεπτες τις...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην δώσετε το περιθώριο να αμφισβητηθεί για σήμερα η διαχυτικότητά σας. αναλάβετε με ένταση και αυθορμητισμό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να...