Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-2-2018
<div>

Κριός – Οι Εραστές Αντίστροφα

Αυτή η κάρτα δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να αποφύγει αποφάσεις. Αντί να κάνετε μια ειλικρινή επιλογή, ίσως να λέτε σε όλους ό,τι θέλουν να ακούσουν. Μπορεί να μην είστε τόσο πιστοί όσο νομίζει το ταίρι σας.

Ταύρος – Ο Ήλιος Αντίστροφα

Όταν η κάρτα αυτή εμφανίζεται στην αντίθετη θέση, οι ιδιότητές της φαίνονται υπερβολικές ή μειωμένες. Μπορεί να φανεί ανάγκη και απελπισία. Ή μπορεί να συμπεριφέρεστε ως ξεχωριστοί.

Δίδυμοι – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Από αυτή τη θέση, η αυτοκράτειρα σας προειδοποιεί ενάντια στα άκρα της υπερβολικής επιείκειας ή καταστολής. Μπορεί να έχετε επενδύσει πολύ χρόνο στις συναισθηματικές πτυχές σας.

Καρκίνος – Ο Κόσμος

Όταν βλέπετε αυτή την κάρτα σε μια ανάγνωση, προβλέπεται κάποιο είδος επέκτασης στην αγάπη σας. Τώρα περνάτε σε ένα νέο επίπεδο. Εσείς και ο εραστής σας έχετε εμπλακεί δυναμικά μεταξύ σας.

Λέων – Το Άρμα Αντίστροφα

Η εμφάνιση αυτής της κάρτας μπορεί να δείχνει σε ένα άτομο μια σχέση που επιβάλλει τις αποφάσεις του στον σύντροφό του. Το αναποδογυρισμένο άρμα μπορεί επίσης να σημαίνει απώλεια αυτοέλεγχου.

Παρθένος – Η Δικαιοσύνη Αντίστροφα

Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται ανάποδα, το σπαθί της Δικαιοσύνης δείχνει έλλειψη ισορροπίας. Για τα ζευγάρια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένα ή και τα δύο μέρη δεν συμμορφώνονται με τη σύμβαση της σχέσης.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα

Η εμφάνισή της δείχνει την αγάπη, τη γονιμότητα και την αφθονία. Τα ζευγάρια θα απολαμβάνουν σήμερα ο ένας την παρέα του άλλου. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για εναλλακτικές πνευματικές ασχολίες.

Σκορπιός – Το Άρμα

Αυτή η κάρτα φέρνει μηνύματα αυτοπεποίθησης, φυσικής ενέργειας και πάθους. Η κάρτα του Άρματος σας παρακινεί να κρατήσετε γερά τα ηνία της σχέσης σας και να πάρετε τολμηρές αποφάσεις.

Τοξότης – Ο Μάγος Αντίστροφα

Η κάρτα του Μάγου στην ανεστραμμένη θέση, αντιστρέφει τις ιδιότητές του. Η θέση του Μάγου ενεργεί ως προειδοποίηση. Το χάρισμα και οι δυνάμεις της ερωτικής πειθούς μειώνονται σήμερα.

Αιγόκερως – Η Δικαιοσύνη

Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του συντρόφου που αναζητούν. Οι ελεύθεροι συναντούν κάποιον που ταιριάζει με τη προσωπικότητα τους.

Υδροχόος – Ο Διάβολος Αντίστροφα

Σε αυτή την περίπτωση, η αντίστροφη κάρτα προσφέρει ένα ευγενέστερο μήνυμα από την όρθια. Όταν ο διάβολος εμφανίζεται σε αντεστραμμένη θέση, έχετε προσέξει τις προειδοποιήσεις εγκαίρως για να ξεφύγετε από μια τρομερή κατάσταση.

Ιχθύς – Δύο Σπαθί

Μια πνευματική συνάφεια με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει πολύ μπορεί να σας φέρει εξαιρετικά κοντά σήμερα. Μην έχετε αναστολές, η πνευματική επιρροή κάποιου είναι ο ωραιότερος δρόμος για την αγάπη. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Θα έχετε προσεχώς την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κάποιον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-6-2018

Μην είστε τόσο σίγουροι για τα αισθήματα, που δηλώνει πως έχει κάποιος πρώην σας.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-3-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 16-3-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-3-2017

Κριός – Οι Εραστές Το πάθος είναι αυτό το οποίο καθοδηγεί τις κινήσεις σας, τόσο σε σχέση με τα ερωτικά σας θέματα, όσο και με τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 1-1-2018

Κριός – Άσσος των Σπαθιών Μπορεί να υπάρχουν μερικές ερωτήσεις ή αβεβαιότητες, αλλά η ενέργεια του ξίφους θα περικόψει τα ερωτικά...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-7-2017

Κριός – Οι Εραστές Αντίστροφα Οι Εραστές στην αντίστροφή τους θέση, μπορεί να δηλώνουν πως μια σχέση φθείρεται, ή τείνει να φθαρθεί....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Κριός - Η Δικαιοσύνη Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του...