Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και καλύτερα επικεντρωθείτε σε μία μαχητική προσέγγιση ερωτικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Εξαιτίας της όψης του τετραγώνου που η Σελήνη μαζί με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη σχηματίζει αποφύγετε σημαντικές σας κινήσεις προς το παρόν, δεν έχετε συγκέντρωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Σήμερα θα καταφέρετε να βγείτε ευνοημένοι μέσα από τις κινήσεις σας κυρίως εάν η στρατηγική που ακολουθήσετε είναι το να προχωρήσετε σε μία ανάλυση ορισμένων καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη να εισέρχεται τώρα στο ζώδιο του Αιγόκερω καταφέρνετε να δείξετε προσήλωση στους στόχους σας, όμως μία κοινωνική αποτράβηξη σας δυσκολεύει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Αποφύγετε την υπερβολή και επιχειρήστε τώρα να βρείτε μία ηρεμία εσωτερική, αρμονία και ισορροπία, ζητήματα που είναι ίσως και το μεγάλο ζητούμενο για εσάς τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Αναζητάτε τον εαυτό σας και μέσα σε αυτήν την δυναμική διαδικασία θα πρέπει σήμερα να παρατηρήσετε τις καταστάσεις. τι πραγματικά μπορείτε να παρατηρήσετε, πόσα αντιλαμβάνεστε;

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καθώς η Σελήνη μαζί με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη βρίσκονται τώρα σε όψη τετραγώνου είναι σημαντικό το να δείξετε από την πλευρά σας την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε πλέον με μεγαλύτερη προσοχή να δείτε τα πράγματα, να ελέγξετε καταστάσεις, να αντιληφθείτε το πώς ορισμένα πράγματα κινούνται και τι αυτό σημαίνει για εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Έχετε μία ευκαιρία όλη αυτή την περίοδο ώστε να καταφέρετε να πάτε ένα βήμα πιο πέρα στους στόχους σας. όμως, για να γίνει αυτό, πρέπει να σκεφτείτε ειλικρινά και με καθαρό μυαλό, πριν πάρετε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Σελήνη εισέρχεται πλέον στο ζώδιό σας και υπό το φως της ενεργοποιούνται ιδιαίτερα στοιχεία της προσωπικότητάς σας, όπως η προσήλωσή σας. Προσέξτε όμως την τάση σας για απομόνωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με το τρίγωνο που η Σελήνη μαζί με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σχηματίζει, προσπαθήστε να δώσετε μία ιδιαίτερη χροιά μέσα στην ημέρα, μέσα από την αυξημένη σας κοινωνικότητα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μπορείτε να κάνετε και να δεχθείτε εκπλήξεις σήμερα, διότι έχουμε εισαχθεί μέσα σε μία πολύ δυναμική περίοδο. Είναι καλή ώρα για να προγραμματίσετε κινήσεις, αλλά όχι και τόσο για να τις πραγματοποιήσετε, ακόμα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την κυβερνήτη σας Άρη να βρίσκεται σε εξάγωνο με την μυθολογική του σύντροφο Αφροδίτη, έχετε την ευκαιρία για...