Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2018

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 19-3-2018
<p>Κριός

Αυτή η μέρα προετοιμάζει έναν ορυμαγδό από γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Είναι ζήτημα χρόνου να αναμένετε γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή σας και θα σας κάνουν πρωταγωνιστή των εξελίξεων στο θέμα του έρωτα, με την πολλαπλή σύνοδο Ερμή/Αφροδίτης/Ουρανού/Σελήνης στο ζώδιό σας να θέλει να σας κάνει πρωταγωνιστές του έρωτα.

Ταύρος

Σε λίγο όλα θα είναι τέλεια στον έρωτα. Τώρα όμως, όλα γίνονται στο παρασκήνιο και νιώθετε πως δεν μπορείτε  να ελέγξετε τίποτα. Το καλό και το κακό ακόμα δεν εκδηλώνεται, αλλά υπάρχει και προετοιμάζει το μέλλον. Το καλό μη σας απασχολεί, θα έρθει έτσι κι αλλιώς. Οι κακές εξελίξεις θέλουν καλή διαίσθηση.

Δίδυμοι

Προσέξτε  αυτούς που τώρα, πίσω από την πλάτη σας, στο παρασκήνιο σκάβουν λάκκους. Θα πέσουν οι ίδιοι μέσα, αλλά έχετε και τον νου σας, δεν κάνει κακό. Η δύσκολη σχέση του Ερμή με τον Κρόνο και την Λίλιθ μιλάει για ερωτικές ίντριγκες.

Καρκίνος

Μια πολύ γλυκιά μέρα για εσάς, με μια παντοδύναμη Σελήνη στον Κριό και φυσικά καλείστε να την απολαύσετε και να την εκμεταλλευτείτε. Στα θέματα σχέσεων, που το περασμένο διάστημα σας δυσκόλεψαν, τώρα έχετε την ευκαιρία να τα φέρετε στα μέτρα σας και να βγείτε από πάνω.

Λέων

Η ημέρα είναι καλή, αλλά όχι τέλεια για τους Λέοντες. Μπορεί να μην καταφέρετε να φτάσετε στο ιδεατό, αλλά όλα θα είναι πολύ καλύτερα και θα ανασάνετε βαθιά. Κάντε τις κινήσεις σας χωρίς φόβο και πάρτε τα ρίσκα που θα σας φέρουν επιτυχίες και αναγνώριση.

Παρθένος

Παρά τις δυσκολίες που φέρνει το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, όλα είναι στο χέρι σας. Μπορείτε με λίγη προσπάθεια να περάσετε καλά, να χαρείτε τον έρωτα, να βάλεις καλύτερα θεμέλια στη σχέση σας, να λυθούν παρεξηγήσεις, ακόμα και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με καλές προοπτικές. Απλά ζήστε χωρίς φόβο.

Ζυγός

Είναι η μέρα που όλα τα προβλήματα που κρύβατε κάτω από το χαλί, τώρα βγαίνουν σε κοινή θέα και ζητάνε λύσεις. Θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν σε παράξενες διαδρομές. Κάποιοι μπορεί να αλλάξουν εντελώς συμπεριφορά και άλλοι να συναντήσουν τον μεγάλο έρωτα.  

Σκορπιός

Σε περιόδους αλλαγών όπως αυτή που ζείτε τώρα υπάρχει φόβος και ένταση, αλλά καλό είναι να θυμάστε πως δεν έχετε να φοβηθείς τίποτα. Ο Πλούτωνας, που τους άλλους τους φοβίζει, είναι πάντα μαζί σας και ό,τι γίνεται, είναι για το καλό σας. Ακόμα και αν κάτι μοιάζει με καταστροφή, στην ουσία είναι ένας νέος δρόμος που θα σας πάει εκεί που θα νιώσετε χαρά και ολοκλήρωση.

Τοξότης

Αυτή μέρα είναι πολύ δυνατή και μπορεί να γίνει και η πιο γλυκιά  ολόκληρης της χρονιάς, με τις πολλές επιρροές του ανάδρομου Δία. Η ημέρα αυτή αισθηματικά, ανοίγει όλους τους δρόμους που μέχρι χτες ήταν κλειστοί. Έχετε την ευκαιρία όλα όσα αγαπάτε, να πάνε όπως τα θέλετε.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι δύσκολοι για τους Αιγόκερους, λόγω Κρόνου και Λίλιθ, αλλά αν το θελήσετε πραγματικά και βοηθήσετε λιγάκι τον εαυτό σας, θα πάνε καλύτερα. Ίσως να σας λείπει το να έχετε αναγνώριση στην σχέση σας και αυτό πονάει.

Υδροχόος

Με την βοήθεια του Ουρανού, να ζητήσετε πολλά στον έρωτα, όπως ας πούμε, να σκάσουν οι αντίζηλοί σας, να κάνετε μεγάλες τρέλες κι ακόμα περισσότερα. Και να ξέρετε πως ακόμα και αυτοί που στο παρελθόν έκαναν τους δύσκολους, είναι έτοιμοι για μια σχέση μαζί σας.

Ιχθείς

Βγείτε από την εσωστρέφεια και ξεκινήστε να ζείτε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Σε λίγο ο Ήλιος θα φωτίσει τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων και όλα θα φαίνονται και θα είναι πιο σταθερά αλλά και πιο παθιασμένα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 16-7-2018

Οι κρίσεις που μόνιμα χτυπάνε την πόρτα της σχέσης σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 15-7-2018

Από τις 23/07 που θα εισέλθει επισήμως το πύρινο ζώδιο του Λέοντα,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-6-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 18-6-2018

Πολλά αυτά τελικά που δεν ξέρατε για τον άνθρωπο σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-4-2018

Αποφύγετε αυτήν την εποχή, κάθε είδους αισθηματικό ρίσκο. Τα αστρολογικά μέχρι και τις αρχές του Μαΐου, θα σας

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 13-4-2018

Αυτήν την εποχή, που τα αστρολογικά αποδίδουν τα καλύτερα στο ζώδιο σας, εσείς τολμήστε τις αλλαγές που

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...