Ο Ερμής στον Λέοντα και πως μας επηρεάζει !!

Ο Ερμής στον Λέοντα και πως μας επηρεάζει !!
<p align="center">Στις 29 Ιουνίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στις 27 Ιουλίου και ορθοδρομεί ξανά στις 20 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι τομείς που εξουσιάζονται από τον πλανήτη κατεβάζουν ρυθμούς, γίνονται πιο περίπλοκοι, ενώ ταυτόχρονα εκείνο το διάστημα αρχίζουν να μας απασχολούν ζητήματα του παρελθόντος. Η επικοινωνία, οι μετακινήσεις, τα συγγενικά πρόσωπα, τα νεαρά άτομα, η εκπαίδευση και το δημόσιο είναι μερικά από αυτά που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Ερμή. Τώρα, η είσοδος στο Λέοντα κάνει την καθημερινότητά μας και όλα όσα εκείνη περιλαμβάνει πιο ζωηρή και πιο αισιόδοξη. Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Ερμής σε αυτή τη θέση, αντιπροσωπεύει πλήρως την ευχάριστη καλοκαιρινή διάθεση που άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο έχουμε αυτό το διάστημα. Ας δούμε όμως πως θα μας επηρεάσει (να διαβάζετε και τον ωροσκόπο). 

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στο Λέοντα σας ταιριάζει και τον αξιοποιείτε στο έπακρο. Στο χώρο της εργασίας γίνεστε ιδιαιτέρα κοινωνικοί και δραστήριοι, τουλάχιστον περισσότερο από το συνηθισμένο, προωθώντας αρκετά επιδέξια το έργο σας, γεγονός που σας ανεβάζει κατηγορία. Παράλληλα δεν μπορείτε να καταπιέσετε την ευδαιμονία σας, γι' αυτό είτε χρειαστεί να δουλέψετε το καλοκαίρι, είτε όχι φροντίζετε να διασκεδάσετε και ξεκουραστείτε σε κάθε ευκαιρία. Έτσι οργανώνετε άλλοτε μικρές κι άλλοτε μεγάλες εξορμήσεις με τα αγαπημένα σας άτομα και δεν επιτρέπετε στις συγκυρίες να σας πτοήσουν. Είστε ευδιάθετοι και αισιόδοξοι και οργανώνετε την καθημερινότητά σας με τέτοιο τρόπο που συντηρεί αυτά τα χαρακτηριστικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δαπανηρή περίοδος για εσάς, κάτι που η φύση δυσκολεύεται να αποδεχτεί, όμως είναι απαραίτητο για την διευκόλυνση της εστίας σας. Η οικογένεια και το σπίτι χρειάζονται τώρα τη συμβολή σας περισσότερο από ποτέ, από την άλλη ωστόσο δεν αποκλείεται και λόγω τον μειωμένων υποχρεώσεών σας να επιδιώξετε από μόνοι σας να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Έτσι και ενώ όλος ο κόσμος επιλέγει αυτό το διάστημα να βρίσκετε έξω, εσείς επιλέγετε να μείνετε σπίτι και να ρυθμίσετε ζητήματα, κυρίως οικονομικά που αφορούν στις ανάγκες του οικιακού σας περιβάλλοντος. Επειδή ο Λέων είναι ένα αισιόδοξο και χαρούμενο ζώδιο, θα σας δείξει τους τρόπους να διασκεδάσετε ακόμα κι έτσι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο του Ερμή στο Λέοντα αυξάνετε κατακόρυφα η κοινωνικότητά σας, περισσότερο απ' ότι συνήθως. Η καθημερινότητά σας γίνεται ξανά πιο δραστήρια, ενώ μέσα σε αυτήν καθοδηγήστε από την αποφασιστικότητα και τη γενναιοδωρία. Επιστρέφετε λοιπόν για το μεγάλο αυτό διάστημα σε γνώριμα μονοπάτια με έντονη κινητικότητα στη μέρα σας και πολλές ευχάριστες επαφές. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε και επαφές με ανθρώπους από το παρελθόν σας, ενδέχεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, καθώς πολλοί από αυτούς είναι ικανοί να διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα ενεργητικό διάστημα ξεκινά για εσάς με την είσοδο του Ερμή στον οίκο των οικονομικών σας. Βέβαια, μεγαλύτερη εύνοια σε οικονομικό επίπεδο δέχονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου, όμως και οι υπόλοιποι, ανεξάρτητα από τον τομέα που δραστηριοποιήστε, θα έχετε ισχυρή βοήθεια. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα υπάρχει σημαντική και ανέλπιστη εισροή χρημάτων, όμως ταυτόχρονα θα αυξάνονται και οι οικονομικές σας εκκρεμότητες. Αυτό συμβαίνει, διότι με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη έρχονται στην επιφάνεια υποχρεώσεις από το παρελθόν και απαιτούν τη διευθέτησή τους. Το ευτύχημα είναι πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρίσκετε λύσεις στα ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν το περασμένο διάστημα. 

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής εισέρχεται επιτέλους στο ζώδιό σας και ποιος σας πιάνει τώρα. Από τη μία θέλετε να αξιοποιήσετε την καλή σας διάθεση, την κοινωνικότητα και την αισιοδοξία σας που επέστρεψαν, από την άλλη όμως αναπτύσσει σε τέτοιο βαθμό ρυθμούς η καθημερινότητά σας που δεν προλαβαίνετε, τουλάχιστον όχι όσο θα θέλατε. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια όλες οι παρασκηνιακές κινήσεις του περασμένου διαστήματος που σας χαλούσαν τη διάθεση, αλλά ποιος ασχολείται με απλούς κοινούς θνητούς. Έχετε σημαντικότερα πράγματα να κάνετε και κυρίως στον οικονομικό τομέα, ο οποίος βρίσκεται σε άνθιση. Αυξάνετε λοιπόν αυτήν την περίοδο την οικονομική σας ισχύ, ενώ ταυτόχρονα επιλύετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Απολαύστε το! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάει μία περίοδος κατά την οποία οι προβληματισμοί και οι αμφιβολίες σας αυξάνονται, τουλάχιστον για τον τομέα των επαγγελματικών σας. Είναι γεγονός πως με τον Ερμή στο 12ο οίκο σας υπάρχει η τάση για παρασκηνιακές κινήσεις σε βάρος σας. Ποιος είπε όμως ότι εσείς δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι' αυτό και πρέπει απλώς να τις αφήσετε να συμβούν; Είναι λοιπόν απαραίτητο για όσο καιρό παραμείνει εκεί ο Ερμής να κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά, προσπαθήστε να μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας, τουλάχιστον σε άτομα που βρίσκονται στο χώρο της εργασίας σας και ενδεχομένως να επωφελούνταν από μία δική σας αποτυχία. Προσοχή μόνο, μη γίνετε εμμονικοί, αλλά να είστε επιφυλακτικοί.  

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα σας φέρνει αντιμέτωπους τόσο με ευχάριστες, όσο και με δυσάρεστες εκπλήξεις. Το δυσάρεστο είναι πως αυτήν την περίοδο οι φιλίες σας και γενικότερα ο κοινωνικές σας επαφές γίνονται πιο ευάλωτες, κυρίως στα κουτσομπολιά και συκοφαντίες. Αυτό σημαίνει πως τα άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά ή δεν τα εμπιστεύεστε ιδιαίτερα θα πρέπει να τα κρατήσετε σε απόσταση από τις σχέσεις σας με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς, προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Το θετικό είναι πως έτσι κι αλλιώς είναι μία περίοδος ιδιαίτερα ευχάριστη και κοινωνική που σας παροτρύνει να διασκεδάσετε και, γιατί όχι, να πάτε και κανένα ταξιδάκι! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα σας φέρνει μεν έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα, όμως τις αξιοποιείτε κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Κάνετε δημόσιες σχέσεις μέσω των οποίων προσπαθείτε να υλοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους, η επιτυχία ή μη της προσπάθειας σας, εξαρτάται αποκλειστικά από τους χειρισμούς σας. Πέρα από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, αυτό το διάστημα ασχολείστε περισσότερο με τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος που αφορούν είτε σε δημόσιους φορείς, είτε σε δικαστικές διαδικασίες, ήρθε η ώρα λοιπόν να κλείσετε μία προς μία τις υποθέσεις που σας άγχωσαν το περασμένο διάστημα. Σκέφτεστε καιρό τώρα την απεμπλοκή σας από καταστάσεις που σας πίεζαν και τώρα φαίνεται πως το καταφέρνετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στο Λέοντα σας ανοίγει την “όρεξη” για διασκεδάσεις και ταξίδια, όμως οι υποχρεώσεις σας δε σας επιτρέπουν να λείψετε για μεγάλο διάστημα. Έτσι, αυτή την περίοδο και με συντροφιά της επιλογής, καταφεύγετε σε σύντομες και κοντινές εξορμήσεις, οι οποίες λειτουργούν ευεργετικά τόσο για εσάς τους ίδιους και την προσωπική σας ισορροπία, όσο και για τις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, το διάστημα που οι ευθύνες σας σας κρατάνε μακριά από την ξεκούραση, με την αισιοδοξία και την κοινωνικότητά σας να βρίσκεται στο ζενίθ, κερδίζετε έδαφος στον εργασιακό χώρο, καθώς η αύρα σας αυτήν την περίοδο είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και πρόσχαρη, με αποτέλεσμα να απολαμβάνετε την εκτίμηση, το σεβασμό και τη συμπάθεια στο χώρο της δουλειάς.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι ενώ στους περισσότερους του ζωδιακού ο Ερμής στο Λέοντα φέρνει χαρά και αισιοδοξία, με εσάς είναι λόγο διαφορετικά τα πράγματα. Βγαίνει στην επιφάνεια η πνευματική και η σωματική σας κούραση, με αποτέλεσμα να παρουσιάζετε μειωμένη αποδοτικότητα στη δουλειά. Επειδή Ο Ερμής θα παραμείνει μεγάλο διάστημα στο Λέοντα, καλό θα ήταν, εφόσον είστε αναγκασμένοι να δουλεύετε, να κάνετε καλύτερη διαχείριση των δυνάμεων σας απ' ότι πριν, καθώς είναι πιθανό η δυσλειτουργία σας να αποβεί ζημιογόνος για το επαγγελματικό σας κύρος. Παρ' όλα αυτά, τώρα διαχειρίζεστε καλύτερα τα οικονομικά σας, γεγονός που αυξάνει την αισιοδοξία και την ισχύ σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί ο Ερμής να διελαύνει απέναντί σας, όμως αυτό δεν αλλάζει και πολύ τα αποτελέσματα. Η εξωστρέφεια, η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία αυξάνουν σημαντικά την κοινωνική σας ζωή, αλλά και τη δημοτικότητά σας. Είστε πολύ ευδιάθετοι αυτό το διάστημα και επιδιώκετε να φτιάξετε και τη διάθεση των αγαπημένων σας προσώπων. Θέλετε να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε, να φλερτάρετε και έως ένα βαθμό το κάνετε. Ωστόσο, οι αντιθέσεις του Ερμή στο ζώδιό σας φέρνει στην καθημερινότητά σας αντιπαραθέσεις, μέσω των οποίων δικαιώνεστε για οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος. Ενδέχεται αυτή την περίοδο να νιώθετε μόνιμα μία παράλογη ανησυχία. Ξεπεράστε το και διασκεδάστε! 

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να είναι καλοκαίρι, μπορεί ο Ερμής να εισέρχεται σε ένα από τα πιο χαρούμενα ζώδιο του κύκλου, όμως εσείς αντιστέκεστε σε αυτό το κλίμα. Αυξάνετε από μόνοι σας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας, καθώς και τον όγκο εργασίας σας. Η αλήθεια είναι μπορείτε να πετύχετε μία σημαντική αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να φυλακιστείτε τέτοια εποχή. Άλλωστε, η ανάληψη επαχθών δεσμεύσεων μειώνει την αποδοτικότητά σας τόσο σε πνευματικό, όσο και σε σωματικό επίπεδο. Καλό θα ήταν να μην αναλάβετε περισσότερα απ' όσα μπορείτε να ολοκληρώσετε και να δώσετε μία ευκαιρία στον εαυτό σας ξεκουραστεί και να ανασυγκροτηθεί.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και πως μας επηρεάζει !

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και πως μας επηρεάζει !

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και πως μας επηρεάζει !

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 13 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 10 Ιουλίου. Έτσι λοιπόν, κατά το διάστημα αυτό...

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

31/08/2017: Ο Ερμής στον Λέοντα

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα από τις 31 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2017. Πρόκειται για μια σύντομη υποχώρηση στο ηγεμονικό ζώδιο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/08 – 27/08/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/08 – 27/08/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/08 – 27/08/2017

Και η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, και ο ανάδρομος Ερμής είναι σε κατώτερη σύνοδο – έναρξη κύκλου αναδρομών δηλαδή – με τον Ήλιο στο...

Ο Ερμής στον Λέοντα: σπίθες στο μυαλό

Ο Ερμής στον Λέοντα: σπίθες στο μυαλό

Ο Ερμής στον Λέοντα: σπίθες στο μυαλό

Μια πανέμορφη φλόγα καταλαμβάνει το μυαλό μας από σήμερα και μέχρι τις 25 Ιουλίου, το διάστημα δηλαδή που ο Ερμής θα το περάσει στο ζώδιο...

Ερμής στον Λέοντα

Ερμής στον Λέοντα

Ερμής στον Λέοντα

Ο Ερμής από τις 14 Ιουλίου εισέρχεται στο ζώδιο της Φωτιάς, τον Λέοντα και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Ιουλίου. Η εξωστρέφεια και η αμεσότητα...

Ο Ερμής φλερτάρει την Αφροδίτη!

Ο Ερμής φλερτάρει την Αφροδίτη!

Ο Ερμής φλερτάρει την Αφροδίτη!

Ο Ερμής στον Ζυγό, στον φυσικό χώρο και θρόνο της Αφροδίτης, που είναι φυσικά κυβερνήτης του Ζυγού, κάνει ένα απίστευτο φλερτ μαζί της,...