Ερωτοσκόπιο 8-7-2015

Ερωτοσκόπιο 8-7-2015
<p>Μέσα στην κάψα του Ιουλίου, με μια περίεργη ατμόσφαιρα αλλαγής στον αέρα, ο έρωτας κάνει δυνατό comeback! Άλλωστε, είναι η πραγματική ασπίδα απέναντι στις δυσκολίες. Με τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο, το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι και με όψεις που θα αυξήσουν την ερωτική λίμπιντο – αλλά και άλλες που θα δημιουργήσουν σασπένς – είμαστε έτοιμοι για αλλαγές στην ζωή μας που θα γράψουν ιστορία, που είναι και της μόδας.

Μια αγκαλιά για τον Ερμή

Τι γλυκός που είναι ο Ερμής στον καρκίνο! Λέει ένα μεγάλο ναι σε μόνιμες και πολύ παθιασμένες σχέσεις, δίνει δεύτερες ευκαιρίες αν έχει γίνει κάποιο λάθος, βάζει λίγο και τα κλάματα! Τέλεια επιρροή! Καθώς είναι σε εξάγωνο με την γλυκιά και φουντωμένη Αφροδίτη στον Λέοντα, και καθώς ο Λέων είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με την ανάγκη μας να αφήσουμε απογόνους, ενώ ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της οικογένειας, έρχονται γάμοι, αλλά και αποφάσεις για ένα μωράκι ίσως.

Ο παράτολμος Άρης

Ο Άρης είναι επίσης στον Καρκίνο, όπως και ο Ήλιος άλλωστε. Ο Καρκίνος δίνει στον Άρη μια εσωτερική τόλμη τεράστια. Καθώς θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, θα έχουμε την τάση να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οπότε οι εξομολογήσεις θα είναι πολύ συγκινητικές, αλλά και τα παράπονα πολύ ειλικρινή.

Ο Άρης θα είναι ταυτόχρονα σε υπέροχο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, όπως και ο Ήλιος, και η διάθεσή μας θα θέλει να φτάσουμε σε ερωτικό όρια περίεργα. Το γεγονός ότι ο Άρης είναι και σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια βίαιους πόθους! Δεν είναι αναγκαστικά κακό, απλά να φροντίσουμε να μην εκτεθούμε!

Προσοχή στην Σελήνη

Από άποψη σεληνιακής επιρροής έχουμε την πιο δύσκολη ημέρα, αλλά ψυχραιμία, γιατί αύριο θα είναι υπέροχο το φεγγαράκι. Έχουμε δύο δύσκολα τετράγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα, που μπορεί να μας κάνουν να νιώσουμε προδομένοι ή πολύ εκνευρισμένοι, ενώ δεν θα υπάρχει αιτία.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα έχετε μια κάποια συναισθηματική αναταραχή. Θέλετε να σας αγαπούν, αλλά καμιά κίνηση από το ταίρι σας ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει δεν σας καλύπτει συναισθηματικά. Να είστε ψύχραιμοι, ίσως οι άνθρωποί σας χρειάζονται την βοήθειά σας αυτόν τον καιρό. Είστε σε μια μεταβατική φάση της ζωής σας, και ο έρωτας δεν είναι ανεξάρτητος από γενικές αλλαγές που σας συμβαίνουν.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς ίσως να έχετε κάποια προβλήματα με ανθρώπους που ενώ σας πλησιάζουν, δεν σας αφήνουν το περιθώριο να είστε ο εαυτός σας, οπότε δεν θέλετε και να προχωρήσετε μαζί τους. Όσοι είστε σε σχέση μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ζήλιες, ίσως και να βγείτε εκτός ορίων από την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Είναι μια μέρα που πρέπει όντως να βάλετε στην θέση τους κάποια πράγματα.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε αρκετές δυσκολίες και μια κάπως αντιφατική διάθεση. Αν είστε αδέσμευτοι, έχετε να κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα με πρώην συντρόφους, ενώ οι δεσμευμένοι τραβάτε κάπως το σκοινί σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, βγάζοντας από την «κατάψυξη» κάθε διαφορά που πιθανόν να έχετε. Ηρεμήστε λίγο, η αγάπη θέλει υποχωρήσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτοσκόπιο 13-3-2017

Ερωτοσκόπιο 13-3-2017

Ερωτοσκόπιο 13-3-2017

Καλή και ερωτική εβδομάδα να έχουμε. Στην υπέρλαμπρη δράση της Πανσελήνου ακόμα, με την ασημένια λαίδη να περνάει στον Ζυγό και να...

Ερωτοσκόπιο 8-8-2016

Ερωτοσκόπιο 8-8-2016

Ερωτοσκόπιο 8-8-2016

Είναι καλοκαίρι και οι νέες γνωριμίες είναι γεγονός, ωστόσο σήμερα θα υπάρχει μια περίεργη κατάσταση, αφού θα βρισκόμαστε σε δίλλημα...

Ερωτοσκόπιο 10-8-2015

Ερωτοσκόπιο 10-8-2015

Ερωτοσκόπιο 10-8-2015

Η ερωτική ενέργεια της ημέρας είναι τεράστια! Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στον Λέοντα δημιουργεί μεγατόνους από...

Ερωτοσκόπιο 18-3-2015

Ερωτοσκόπιο 18-3-2015

Ερωτοσκόπιο 18-3-2015

Εάν θέλουμε πραγματικά να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό μας και να ξεπεράσουμε τοις όποιες δυσκολίες της σχέσης μας,...

Ερωτοσκόπιο 10-3-2014

Ερωτοσκόπιο 10-3-2014

Ερωτοσκόπιο 10-3-2014

Η σημερινή Σελήνη στον Καρκίνο καθιστά δύσκολο για μας να αφήσουμε τις υποθέσεις που περιβάλλουν την ερωτική μας ζωή . Τιμώντας τα...

Ερωτοσκόπιο 9-3-2014

Ερωτοσκόπιο 9-3-2014

Ερωτοσκόπιο 9-3-2014

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα σας θυμίζει να κρατήσετε τις καρδιές σας ανοικτές για μια δύσκολη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή.