Προβλέψεις με τις κάρτες Αγγέλων Αύγουστος 2020


Οι Κάρτες των Αγγέλων – Προσωπικές  προβλέψεις Αύγουστος ‘20

Μια ιδιαίτερη εποχή, όπου όλοι βρίσκονται σε μια εσώτερη ψυχική εγρήγορση! Οι αλλαγές σε κάθε επίπεδο πλησιάζουν και αυτοί που έχουν πάρει τα καρμικά τους μαθήματα, είναι και αυτοί που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν πρακτικά… και όλες αυτές τις καλές ευκαιρίες και να πάνε την ζωή τους, σε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα.

Πιο αναλυτικά: 

Κριός   Η Εισακουσθήσα προσευχή

Δεν θα μείνετε μόνο σε αυτά που σας έχουν υποσχεθεί. Υπάρχει πια μέσα σας, η μεγάλη ανάγκη να κάνετε περισσότερα πράματα για εσάς. Οι ερωτικές σχέσεις -σύντροφοι που, έχουν περάσει από διάφορες δυσκολίες και κυματισμούς … μέσα στον μήνα του Αυγούστου θα κάνουν σκέψεις / συζητήσεις για γάμο και οικογένεια.

 Ταύρος  Η Μελέτη

Οι συζητήσεις, που θα κάνετε με τον άνθρωπο σας θα σας δείξουν και ποια θα είναι τελικώς τα επόμενα σας βήματα. Εσείς που έχετε και την τεχνική δυσκολία, των χιλιομετρικών αποστάσεων, μέσα στον καινούργιο μήνα, θα συναντηθείτε. Επίσης, μην αφήνετε την εργασία και τα οικονομικά σας, σε δεύτερη μοίρα. 

Δίδυμοι  Η Φιλία

Στο μυαλό σας, ακόμη υπάρχουν πολλά ερωτηματικά… που δεν σας επιτρέπουν  και να εξελίξετε την ερωτική σας ζωή. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου, κάποιοι από εσάς θα συναντηθούν με το πρόσωπο που τους απασχολεί. Σίγουρα οι συζητήσεις και οι αποφάσεις, θα σας δώσουν και τις απαντήσεις που αποζητάτε. 

Καρκίνος  Η Συγχώρεση

Μέσα στους κοινωνικούς και φιλικούς σας κύκλους, έχουν ξεπηδήσει κάποια νέα φλερτ, που δεν περνάνε και απαρατήρητα. Αυτό όμως, που θα πρέπει να προσέξετε, είναι το τι πιθανόν να ζητάει καθείς από εσάς. Επιπροσθέτως, οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου του ζωδίου, θα έχουν επικοινωνίες ή και επισκέψεις από το παρελθόν τους. 

Λέων  Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Είστε από τα πιο τυχεροί αυτού του διαστήματος όπου μπορείτε να έρθετε και πιο κοντά, στα αγαπημένα σας άτομα. Εσείς που είστε σε εργένικη φάση, σίγουρα θα δείτε πλησιάσματα ρομαντικά που θα σας δελεάσουν την προσοχή. Έρχονται διακοπές – αναψυχή και ξεκούραση. 

Παρθένος  Η Νέα Αγάπη

Μπορείτε τελικά και μόνοι σας. Μάλλον είστε και καλύτερα τώρα, μακριά και ήρεμοι από προβληματικές ερωτικές ιστορίες  και ακατάλληλα άτομα. Από την εποχή που ο Ήλιος, θα περάσει στον ζωδιακό σας οίκο… θα βρεθείτε ανάμεσα σε νέο κόσμο που θα ανοίξει τους ορίζοντες σας, αλλά και θα διορθώσει την γενικότερη σας ψυχολογία. 

Ζυγός  Τα Παιδιά

Είστε σε μια φάση ζωής, που έχετε καταφέρει να ισορροπήσετε παρελθόν και παρόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την δεύτερη εβδομάδα, του μήνα και μετά… κάποιοι θα δεχτούν προτάσεις για νέα σχέση, όπου όμως θα πρέπει να σκεφτούν εις βάθος. Στην εργασία σας, έχει δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο, στο οποίο δεν χρειάζεται να εμπλακείτε! 

Σκορπιός  Ακούγοντας 

Θα ήταν σοφό από την δική σας μεριά πλέον, να μην δώσετε και πολλή σημασία σε ερωτική πολιορκία που έρχεται από πρόσωπα που δεν έχουν και ένα τόσο ‘ καθαρό ΄ παρόν. Αντί αυτού, οργανωθείτε για τις φετινές διακοπές… και που ξέρετε, ίσως και να βρείτε τον σύντροφο  των ονείρων σας. 

Τοξότης  Η Πρόθεση 

Για εσάς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και μεγάλες. Κάποιος από τον κοντινό σας περίγυρο, θα σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση. Εσείς, πριν να δώσετε την οποιαδήποτε απάντηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει τις πόρτες με το παρελθόν σας. Στην εργασία σας, σας έρχονται μεγάλες επιτυχίες. 

Αιγόκερως  Η Θεραπεία

Όλος ο καινούργιος μήνας, θα είναι γεμάτος από νέο κόσμο, επαγγελματικές προκλήσεις και όχι μόνο. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις, θα σκεφτείτε μέχρι και τις πιο επίσημες δεσμεύσεις. Μέσα σε όλα αυτά, σίγουρα κοιτάξτε και πιο αναλυτικά τα οικονομικά σας. 

Υδροχόος  Η Παράδοση και η Απελευθέρωση

Δεν χρειάζεται σε καμία των περιπτώσεων, να πιέζετε τον εαυτό σας, για να είστε αρεστοί σε όλους. Είναι μια περίοδος που έχετε ένα βαρύ πρόγραμμα, και εκεί θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας. Τα ζευγάρια που έχουν  αποξενωθεί – μπει σε ρουτίνα, έχει έρθει πια το πλήρωμα του χρόνου να βρουν τρόπους ανανέωσης.

Ιχθύς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Τα δίκτυα του έρωτα, θα πέσουν πάνω σας λίαν συντόμως. Είστε πιο ώριμοι και αποφασισμένοι από κάθε άλλη φορά έτσι ώστε, να μην κάνετε λάθος επιλογές.  Εσείς που τον τελευταίο καιρό – προσφάτως, έχετε χωρίσει, καλό θα ήταν να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας… και μέχρι να βρείτε  τις προσωπικές σας ισορροπίες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Προβλέψεις Ταρώ Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

                              Αύγουστος 2020. Μήνας Αφοσίωσης. Ο Αύγουστος του 2020 έχει την ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Αύγουστος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας τρία (3). Πριν προχωρήσουμε στις αριθμολογικές προβλ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

 Ιούλιος 2020. Μήνας (Καρμικών) Σχέσεων. Ο Ιούλιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία τ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούλιος 2020

In category Ταρώ

                                Προσωπικός αριθμός & ο μήνας δύο (2). Πριν τις αναλυτικέ ...

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u