ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013

<p>ΚΡΙΟΣ με…

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τα ζευγάρια που φαίνεται να σας ζηλεύουν αρκετά άτομα. Επίσης και οι δυο σας μοιάζετε να είστε οι πιο περιζήτητοι γαμπροί και νύφες αντίστοιχα. Μην καβαλήσετε όμως το καλάμι γιατί θα κινδυνεύσει η σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας σας φαίνεται να κυλάει σχετικά ήρεμα. Ίσως προς το τέλος του μήνα το ταίρι σας να νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο της σχέση σας. Προσέξτε μην τον / την απογοητεύσετε γιατί θα μπορούσε να διαλυθεί η σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι ότι σας αρέσει που το ταίρι σας ανακατεύεται με πολλά πράγματα. Αυτό το μήνα που όντως θα χρειαστεί να κινηθεί πολύ εσείς θα πρέπει να τεκμηριώσετε με σωστό τρόπο αυτή σας την άποψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο / η σύντροφός σας είναι πιθανό αυτό το μήνα να πάρει την απόφαση και να κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε και εσείς θετικά και είναι και μια ευκαιρία να του / της τονώσετε το ηθικό.

ΛΕΩΝ

Θα μπορούσε να σας ακολουθήσει παντού, σε ότι κι εάν κάνετε, το μόνο που θέλει να αισθάνεται είναι ότι έχει εκείνος / εκείνη τον έλεγχο αυτής της σχέσης. Μην τα τσουγκρίσετε γι αυτό, αφήστε τον / την να έχει αυτή την αίσθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το μήνα η σχέση σας θα δοκιμαστεί από κάποια οικονομικά προβλήματα ή κάποιες οικονομικές διαφορές οι οποίες θα μπουν ανάμεσά σας. Η επιτυχία σας θα είναι εάν δεν τις αφήσετε να σας επηρεάσουν.

ΖΥΓΟΣ

Θα το καταλάβετε και οι ίδιοι πως το τιμόνι αυτής της σχέσης το κρατάτε εσείς. Αυτό βέβαια έχει και τα καλά του και τα κακά του. Ένα από τα κακά του είναι αν αρχίσετε τις υπερβολές και να παίρνετε πρωτοβουλίες χωρίς την σύμφωνη γνώμη του / της συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να έχετε διαφορές οι οποίες αφορούν την ερωτική σας ζωή, σίγουρα δεν είναι κάτι που βοηθάει την σχέση σας. Εάν αισθανθείτε ότι έχετε προβλήματα σε αυτό τον τομέα, θα ήταν φρονιμότερο να κρατήσετε μια απόσταση για ένα διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να ειπωθούν αρκετά με το στόμα αυτό το διάστημα. Το σημαντικότερο είναι όμως τι θα ειπωθεί στο κρεβάτι. Εκεί ότι διαφορά και να υπάρχει μπορεί να λυθεί ευκολότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να είναι αρκετά τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα, και ίσως να υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν σας γίνει πρόταση για να συζήσετε δεν θα την αρνηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια και αυτό φαίνεται.   Αφού συμπληρώνετε σχεδόν απόλυτα ο ένας τον άλλον. Ευχαριστηθείτε την παρέα του / της και αφήστε τα υπόλοιπα για αργότερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα μόνα προβλήματα που φαίνεται να έχετε αυτό το διάστημα είναι ότι το ταίρι σας δεν έχει τις οικονομικές απολαβές που θα ήθελε. Με την δική σας όμως παρακίνηση είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ με…

ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται πως τα ενδιαφέροντά σας αυτό το διάστημα είναι τελείως διαφορετικά. Το ταίρι σας αποζητάει την κοινωνική ζωή ενώ εσείς την ηρεμία σας. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα αφήστε να περάσει αυτό το διάστημα και μετά παίρνετε τις μεγάλες αποφάσεις .

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και χωρίς να το έχετε καταλάβει ακόμα. Ένα μικρό κίνητρο χρειάζεται για να σας ανοίξει τα μάτια και τότε θα διαπιστώσετε πόσο τυχεροί είστε και δεν θα θέλετε με τίποτα να τον /την χάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να μην αισθάνεται όπως ακριβώς εσείς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σταματήσετε να τον καταπιέζετε γιατί από την φύση του είναι ένα αρκετά κοινωνικό άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό θα ήταν να σας αισθανθεί ότι του / της συμπαραστέκεστε σε οτιδήποτε περνάει αυτό τον καιρό όσο σημαντικό ή ασήμαντο κι αν είναι αυτό. Δώστε του ένα χέρι βοηθείας θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως.

ΛΕΩΝ

Το οχυρό του / της φαίνεται πως είναι το σπίτι του / της και οι προσωπικοί του / της χώροι, και εκεί που θα περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του /της είναι ο εργασιακός του / της χώρος. Μην αντιδράσετε αρνητικά σε αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα φαίνεται πως περπατάτε πάνω σε τεντωμένο σχοινί, το μόνο που πρέπει να αποτρέψετε είναι την οποιαδήποτε μικρό παρεξήγηση .

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές επενδύσεις που έχει ξεκινήσει, χρειάζεται την στήριξή σας. Αυτό δεν σημαίνει πάντα πως θα πρέπει να είναι οικονομικές, είναι σημαντικό εξίσου να αισθάνεται ότι τον / την στηρίζεται και ότι έχει δίπλα του / της ένα άτομο για να ακουμπήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα διλλήματα πάνε και έρχονται. Το αν θα συνεχίσετε ή θα διακόψετε αυτή τη σχέση φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο ερωτηματικό σας. Αυτό το μήνα όμως θα πάρετε την μεγάλη απόφαση όποια κι αν είναι αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί οι υποχρεώσεις σας να μην συνεχίσουν για όλο το μήνα να είναι οι ίδιες και μετά τα μέσα του μήνα να αλλάξουν εντελώς. Μην ανησυχήσετε όμως γιατί δεν πρόκειται να απομακρυνθείτε στην πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο καθένας φαίνεται να κάνει την ζωή του, μιας και τα προγράμματά σας μοιάζουν να απέχουν έτη φωτός. Μην ανησυχήσετε όμως δεν το επιδιώκει, απλά προκύπτει από τις υποχρεώσεις του /της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διακριτικοί γίνεται αυτό το διάστημα. Χρειάζεται χρόνο και χώρο μόνος του / της. Μην τον /την κάνετε να αισθανθεί ότι πνίγεται μέσα σε αυτή τη σχέση, γιατί μπορεί και να αντιδράσει άσχημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ταίρι σας αυτό που ζητάει από εσάς αυτό το διάστημα είναι την υποστήριξή σας και την συμπαράστασή σας σε ότι κάνει και στις αποφάσεις που παίρνει. Μην του / της γυρνάτε την πλάτη σας τώρα που σας χρειάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΣ με…

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί ο / η σύντροφό σας αυτό το διάστημα να είναι περιζήτητο από τα άτομα που τον / την περιβάλλουν, όμως δεν θα πρέπει να ζηλεύετε αφού και οι δικές σας κατακτήσεις καλά κρατούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει κανένας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσπάτε στο ταίρι σας γι αυτό. Άλλωστε δεν φταίει εκείνος / εκείνη για τα βάρη που έχετε αναλάβει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν είστε αδέσμευτοι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι αυτό το μήνα μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας μισό που θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπατε αρκετά πράγματα μέχρι στιγμής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν πρέπει να απορροφηθείτε από τους στόχους σας παρόλο που αυτό μπορεί να σας καταναλώνει αρκετό από τον χρόνο σας, γιατί έτσι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παραγκωνίσετε το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν κάποιες μικροεντάσεις στην σχέση σας αυτό το μήνα. Όμως δεν πρέπει να το βάλετε κάτω και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να τις αφήσετε να υπερισχύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να του / της τονίζετε συνεχώς πόσο διαφορετικοί είστε. Ίσως εκείνος / εκείνη να περιμένει να ακούσει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή πόσο ταιριαστοί είστε. Κάντε μια προσπάθεια να του /της δώσετε αυτό που σας ζητάει.

ΖΥΓΟΣ

Το ταίρι σας αυτό το μήνα έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες κυρίως στον επαγγελματικό του / της χώρο. Αυτό που θέλει και περιμένει από εσάς είναι να βρει συμπαράσταση και μια ανοιχτή αγκαλιά .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ωραίο είναι να μοιράζονται τα ζευγάρια αυτό που τους απασχολεί. Εάν όμως διαπιστώσετε ότι το ταίρι σας δεν το κάνει, μην του / της κάνετε αντίποινα. Αφήστε τον / την θα το ξεπεράσει και θα μπορέσετε να συνεχίσετε την σχέση σας κανονικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να τον / την κάνετε να σας ερωτευτεί παράφορα. Αρκεί μια μικρή προσπάθεια και όλα θα είναι μαγικά για εσάς τους δύο αυτό το μήνα. Εκμεταλλευτείτε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην είστε τόσο ρεαλιστές σε ότι κι εάν σας πει το ταίρι σας. Αφήστε λίγο την πραγματικότητα και προσπαθήστε να ζήσετε μαζί του το όνειρο. Θα δείτε ότι θα σας αρέσει. Σταματήστε να κρατάτε συνεχώς σημειώσεις για να υπολογίσετε το επόμενο βήμα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα από τα στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα είναι το πόσο καλά επικοινωνείτε. Προσπαθήστε να το κρατήσετε αυτό όσο πιο γερά μπορείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει το ταίρι σας το τελευταίο διάστημα ίσως να το έχουν κουράσει. Αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει τρόπους για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει με έναν δικό του μοναδικό τρόπο. Μην νομίζετε ότι σας αποφεύγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ με…

ΚΡΙΟΣ

Ίσως κάποιες φορές να προσπαθήσει να σας συμβουλεύσει σε έναν τομέα στον οποίο μέχρι στιγμής δεν ακούτε κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Αυτός είναι τα επαγγελματικά σας. Μην τον / την αποπάρετε. Ακούστε και μια δεύτερη άποψη μπορεί να είναι καλύτερη από την δική σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσο πιεσμένος/η μπορεί να είναι ο/η σύντροφό σας αυτό το μήνα από τον εργασιακό του/της χώρο. Ίσως να πρέπει να σταματήσετε να τον/την πιέζετε και εσείς τόσο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν το άτομο που έχετε δίπλα σας νομίζετε ότι θα μπορούσατε να περάσετε μαζί του/της το υπόλοιπο της ζωής σας, τότε θα ήταν καλύτερο να σταματήσετε την κριτική και να του/της δείξετε την αγάπη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι δύο έχετε μια πολύ μεγάλη δύναμη στα χέρια σας και δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Σταματήστε να ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον και συνεργαστείτε, αυτό που θα έχετε σαν αποτέλεσμα θα ξαφνιάσει τους πάντες.

ΛΕΩΝ

Εάν κάποια στιγμή σταματήσει να είναι τόσο γλυκός/και, τόσο τρυφερός/η όσο σας είχε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, δεν είναι γιατί δεν σας αγαπάει πια, αλλά ίσως να τον/την απασχολούν και άλλα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στους περισσότερους τομείς της ζωής σας τα έχετε βρει. Ένας σας ξεφεύγει προς το παρόν και αυτός είναι ο οικονομικός. Συζητείστε σοβαρά και κάντε έναν σωστό προγραμματισμό και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να έχετε ο καθένας σας τα προβλήματα του και να αποζητάτε κάποιες φορές την ηρεμία σας και τις στιγμές απομόνωσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και το άλλο σας μισό δεν περνάει ακριβώς τα ίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μάθετε να μοιράζεστε με το ταίρι σας οτιδήποτε σας απασχολεί. Εάν το καταφέρετε θα διαπιστώσετε ότι έχετε βρει το τέλειο άτομο να σας συντροφεύσει και να σας απαλύνει τον πόνο σας στις δύσκολες στιγμές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις δύσκολες στιγμές το ταίρι σας προσπαθεί να τις ξεπεράσει με έναν δικό του μοναδικό τρόπο. Μην το αποπαίρνετε, προσπαθήστε μια φορά στη ζωή σας να κινηθείτε στους ρυθμούς του, μπορεί και να σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την βδομάδα αυτή μπορείς; Όχι, όχι.   Την ερχόμενη βδομάδα μπορείς; Όχι, όχι. Δεν μπορεί, δεν μπορεί κάπου θα συναντηθείτε. Δεν μπορεί, δεν μπορεί στο ίδιο σπίτι ζείτε. Αυτό είναι το σκηνικό που εκφράζει αυτό που θα ζήσετε αυτό το μήνα. Μην πανικοβληθείτε και μην απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο/η σύντροφός σας φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει αρκετά προβλήματα που τον/την απασχολούν. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι επιπλέον προβλήματα που θα του/της έχετε φορτώσει εσείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να ανταπεξέλθει το ταίρι σας αυτό το διάστημα είναι πολλές. Το μόνο που θα σας ζητήσει είναι να γίνετε το λιμανάκι του προκειμένου να βρίσκει κάπου ηρεμία. Μην του το χαλάσετε.

ΛΕΩΝ με…

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι αρκετά θετικός και για τους δυο σας. Θα περάσετε ένα αρκετά ωραίο διάστημα μαζί. Η κάθε σας επιθυμία θα γίνεται πραγματικότητα και το αντίστροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί κάποιες καταστάσεις να σας κάνουν να αισθάνεστε αμήχανα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μάθετε να χειρίζεστε και τα συναισθήματά σας και τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην του / της κόβετε τα όνειρα που κάνει. Τα όνειρα είναι πάντα ωραία και ποτέ δεν ξέρεις ποιο από αυτά θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και πότε. Άλλωστε όταν είστε και οι δύο μαζί μπορείτε να καταφέρετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν του δείξετε ότι είστε στο πλευρό του / της και τον / την υποστηρίζεται σε κάθε του/ της απόφαση που έχει σχέση με τον εργασιακό του/της τομέα, τότε είναι σίγουρο ότι θα αρχίσει να σας ανοίγεται περισσότερο και ίσως και να ζητάει τις συμβουλές .

ΛΕΩΝ

Εάν είχατε σκοπό να υλοποιήσετε ένα ταξίδια αυτό το μήνα, θα πρέπει να το κάνετε αφού έχετε υπολογίσει τα πάντα και σίγουρα δεν πρέπει να κατηγορείτε το ταίρι σας για τυχόν αναβολές του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί αυτό το διάστημα το μόνο που να απασχολεί το ταίρι σας να είναι τα οικονομικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σκέφτεται μόνο αυτό τον τομέα. Απλά είναι κάτι που τον απασχολεί περισσότερο από τους άλλους τομείς.

ΖΥΓΟΣ

Θα διαπιστώσετε αυτό το διάστημα ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας είναι έτοιμο να σας ακολουθήσει σε όλες σας τις αποφάσεις όσο καλές ή άσχημες κι αν είναι αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που ζητάει είναι να σας έχει στο πλάι του/της χωρίς αυτό να συνεπάγεται οπωσδήποτε ειδική ψυχανάλυση ή επεξήγηση των σκέψεων του/της. Στηρίξτε τον/την ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε τις κινήσεις του/της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια αυτού του μήνα. Περάστε αρκετό καιρό μαζί. Μοιραστείτε πράγματα και εμπειρίες . Ζήστε περιπέτειες και μοναδικές στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σας για αρκετό καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί ο ένας να θέλει θάλασσα και ο άλλος βουνό . Ο ένας θα αναζητάει την συντροφιά των φίλων και εξόδους, και ο άλλος την απομόνωση και το κλείσιμο στο σπίτι. Αντί να το διαλύσετε όμως γι αυτό το λόγο θα ήταν φρονιμότερο να κάνετε λίγη υπομονή .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην επικρίνετε, απλά προσπαθήστε να διδαχτείτε ο ένας από τον άλλο, θα διαπιστώσετε ότι θα κερδίσετε αρκετά πράγματα που ούτε καν τα φανταζόσασταν.

ΙΧΘΥΕΣ

Το να θέλετε απλά να ξοδεύετε ασύστολα δεν είναι και ότι πιο ωραίο. Άλλωστε δεν είναι σίγουρο ότι το ταίρι σας μπορεί να σας ακολουθήσει σε αυτόν τον τρελό ρυθμό. Κάντε και εσείς κάποιες υποχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ με…

ΚΡΙΟΣ

Μήπως έχετε παρεκτραπεί το τελευταίο διάστημα; Μήπως πρέπει να αρχίσετε να κάνετε λίγο πίσω σε κάποια θέματα; Μήπως θα ήταν προτιμότερο να αρχίσετε εσείς να ακολουθείτε τους δικούς του/της ρυθμούς; Σκεφτείτε το!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να μιλάτε πάντα ξεκάθαρα μεταξύ σας και ποτέ να μην αφήνετε πράγματα να αιωρούνται στον αέρα. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε εκείνη την ίδια στιγμή μπορείτε να το κάνετε και αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας απέναντί του/της. Μην τον/την πιέζετε να περνάει πάντα το δικό σας, έχει και εκείνος/η τα προβλήματά του/της και το μόνο που ζητάει είναι να του/της συμπαρασταθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να του/της γκρινιάζετε συνέχεια επειδή δεν έχει να σας διαθέσει τον χρόνο που εσείς θέλετε. Προσπαθεί να κάνει μια νέα επαγγελματική αρχή και το μόνο που ζητάει από εσάς είναι να σταθείτε πλάι του/της.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει αρκετή ένταση στον αέρα και αυτό το βλέπετε και μόνοι σας. Αν δεν θέλετε να τερματίσετε άδικα αυτή τη σχέση μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να είναι αρκετές οι διαφορές που θα έχετε αυτό το μήνα, σε διάφορους τομείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο κρεβάτι θα βρίσκετε πάντα την λύση και θα είναι ένα από τα πράγματα που θα σας εκφράζει.

ΖΥΓΟΣ

Εάν περιμένετε να μαντέψει τι είναι αυτό που θέλετε και αυτό που περιμένετε από την σχέση σας, το πιο πιθανό είναι να μην το αποκτήσετε ποτέ. Αν όμως του/της το πείτε ξεκάθαρα τότε τα πράγματα αλλάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταίρι σας είναι αρκετά πιεσμένο αυτό το διάστημα λόγο κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ευτυχώς είστε ένα από τα ελάχιστα άτομα που το καταλαβαίνετε και αυτό του/της αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην τον/την πιέζετε όποτε θέλετε εσείς. Θα υπάρξουν κάποιες στιγμές που θα ζητήσει να μείνει μόνος/η του/της. Μην κάνετε σκηνές ζήλιας, απλά δεχτείτε το, θα βγείτε κερδισμένοι από αυτή σας την κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μόνο που χρειάζεστε και οι δύο αυτό το μήνα είναι να έχετε ένα ήρεμο και ευχάριστο διάστημα. Εάν λοιπόν βρείτε κοινά ενδιαφέροντα σίγουρα θα περάσετε καλύτερα από ότι φανταζόσαστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υποχρεώσεις που θα έχει στον επαγγελματικό του/της τομέα θα απορροφούν αρκετό από τον χρόνο του/της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει να ασχοληθεί μαζί σας. Απλά δεν προλαβαίνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορείτε να τα βρείτε υπέροχα μεταξύ σας, χωρίς να κάνετε πολύωρες συζητήσεις και να αναλύετε θέματα επί θεμάτων. Εκμεταλλευτείτε το και χαρείτε το όσο διαρκεί.

ΖΥΓΟΣ με…

ΚΡΙΟΣ

Σε μια σχέση είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην είστε συνεχώς μες τα μέλια, αλλά να υπάρχουν και οι στιγμές έντασης και διαφωνιών. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην σας γίνει συνήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός ξεκινάει αρκετά ευχάριστα για εσάς τους δύο. Αρχικά στον τομέα της επικοινωνίας φαίνεται πως δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Κυλώντας όμως ο μήνας είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε αυτό τον τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να έχετε αρκετές διαφωνίες ή διαφορές μεταξύ σας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να συνεργαστείτε σωστά στους τομείς που θα πρέπει, δίνοντας ένα τόσο θεαματικό αποτέλεσμα που θα τρίβετε ακόμα και εσείς οι ίδιοι τα μάτια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν πρέπει να είστε τόσο απόλυτοι με το ταίρι σας. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάτε ότι για να υπάρχει μια σωστή και ισορροπημένη σχέση θα πρέπει να γίνονται υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές.

ΛΕΩΝ

Θα αισθανθείτε σαν να έχετε ένα άλλο άτομο δίπλα σας αυτό το μήνα. Οι προσπάθειες που θα κάνει προκειμένου να βελτιωθεί στους τομείς που του/της έχετε ήδη αναφέρει θα σας ξαφνιάσουν, αλλά και ταυτόχρονα θα αισθανθείτε περήφανοι για το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί το ταίρι σας να εξετάζει την κάθε λεπτομέρεια σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του, εάν όμως γίνετε και εσείς έτσι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέστε να συνεχίσετε την σχέση αυτή άλλο.

ΖΥΓΟΣ

Δεν πρέπει να βάζετε στην σχέση σας εμπόδια που δεν υπάρχουν. Κάντε αμοιβαίες υποχωρήσεις και μάθετε να παρακάμπτετε κάποια πράγματα. Θα σας βοηθήσει αρκετά στο να συνεχιστεί αυτή η σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην είστε και το σουπερ δίδυμο αυτό το μήνα. Όμως είναι πραγματικά στο χέρι σας να το διατηρήσετε και πολύ περισσότερο να το κάνετε να διατηρηθεί στον χρόνο όσο εσείς θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια αυτού του μήνα. Σε αυτό φυσικά θα σας βοηθήσουν και κάποια γεγονότα τα οποία θα διαδραματιστούν και τα οποία θα σας χαρίσουν υπέροχες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί το διάστημα αυτό που θα διανύσετε να μην είναι και το πιο κατάλληλο ή ευχάριστο για εσάς. Όμως δεν πρέπει να το βάλετε κάτω αν θέλετε να παραμείνετε σε αυτή τη σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά ευχάριστος για εσάς τους δύο. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και οι δύσκολες μέρες. Όταν λοιπόν κάνουν την εμφάνισή τους θα πρέπει να δείξετε λίγη περισσότερη κατανόηση .

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που νομίζατε. Όμως εάν προσπαθήσετε λίγο περισσότερο θα διαπιστώσετε ότι τελικά όλα μπορούν να κυλήσουν όπως εσείς τα θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ με…

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξει αρκετή ένταση και αρκετές διαφωνίες στη σχέση σας αυτό το μήνα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι είτε να το τελειώσετε εδώ εάν δεν αισθάνεστε κάτι δυνατό. Ή απλά να το διασκεδάσετε και να περιμένετε μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως υπάρχουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες να σας ενοχλούν αρκετά. Όπως για παράδειγμα του να νιώθετε ένα είδος εξάρτησης σε αυτή τη σχέση. Στο χέρι σας όμως είναι να το διορθώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε δύο άτομα με μεγάλη κατανόηση ο ένας για τα προβλήματα του άλλου. Και αυτό θα φανεί καθαρά αυτό το μήνα, όταν ο/η σύντροφός σας θα σας στηρίξει περισσότερο από όσο φανταζόσαστε σε κάποιες δύσκολες στιγμές που θα έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια αυτού του μήνα. Βέβαια ίσως χρειαστεί εσείς να δουλέψετε λίγο περισσότερο, μιας και θα πρέπει να του/της δώσετε την στήριξη που θα χρειαστεί σε κάποια δυσκολία που θα περάσει.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να υπάρχουν αρκετές διαφωνίες και εντάσεις στη σχέση σας αυτό το διάστημα. Όμως εσείς είστε αυτοί θα βάλετε τα όρια και θα καθορίσετε το τι μπορεί να επηρεάσει ή όχι την σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας στον οποίο φαίνεται να είστε ιδιαίτερα καλά αυτό το μήνα είναι ο ερωτικός.   Κα αυτό φυσικά είναι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Εάν νομίζετε ότι είναι ένα από τα άτομα που σας εκφράζει τότε θα πρέπει να πάρετε απόφαση ότι πρέπει να κάνετε και εσείς κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να διατηρηθεί η σχέση αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να βγουν τα ξίφη στην επιφάνεια και να αρχίσετε τις εχθροπραξίες. Βέβαια αυτό θα σας οδηγήσει στην διάλυση, εκτός και αν κάποιος από τους δύο χρησιμοποιήσει όλη του την διπλωματία και σώσει την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανόν με τον τρόπο του το ταίρι σας να σας καταπιέζει, χωρίς να είναι αυτός ο απώτερος σκοπός του. Αυτό που μπορείτε να κάνετε εσείς για να μην εκραγείτε, είναι να αφήσετε μια απόσταση ασφαλείας ανάμεσά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να είναι λίγο παραπονιάρικο το ταίρι σας όμως μην ξεχνάτε ότι το αγαπήσατε γι αυτό που είναι. Προσπεράστε λοιπόν αυτόν τον τομέα δίνοντας βάση σε άλλους τομείς πιο σημαντικούς. Όπως την επικοινωνία για παράδειγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας αρκετά μπερδεμένος μήνας αναμένεται να είναι αυτός για εσάς τους δύο. Από την μια όλα φαίνεται να κυλάνε μέλι γάλα, και από την άλλη οι διαφωνίες θα είναι τόσο έντονες που θα ξαφνιαστείτε ακόμα και εσείς οι ίδιοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε ένα αρκετά ταιριαστό δίδυμο γι αυτό το μήνα. Και αυτό θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας, όταν θα λάβετε την στήριξή του/της σε κάποιες δύσκολες στιγμές που θα περάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ με…

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αυτός είναι ένας από τους καλύτερους για την σχέση σας. Τα πράγματα εξελίσσονται τόσο ομαλά και τόσο όμορφα που θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα επίπεδο παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια κρύο μια ζέστη θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σας. Όχι από άποψη καιρού αλλά για το πώς θα είναι η σχέση σας. Θα πρέπει λοιπόν να το πάρετε απόφαση και να περιμένετε την νηνεμία μετά το μπουρίνι και αντίστροφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα αναμένεται να είναι πολύ καλύτερο από τον προηγούμενο μήνα. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκετά και η σχέση σας θα μπει στον ίσιο δρόμο με κάτι μικρές παρακάμψεις κάποιες λίγες φορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ζητήσει αρκετές φορές την βοήθειά σας και εσείς θα πρέπει να βρίσκεστε εκεί και να τον/την στηρίζετε. Μην δυσανασχετείτε από αυτό, θα μπορούσατε να είστε και εσείς στην θέση του/της.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός θα κυλήσει αρκετά καλά και για τους δυο σας. Αυτό λοιπόν θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε και κάποιες αποφάσεις για την συνέχιση της σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο διάστημα έκανε το ταίρι σας αρκετές υποχωρήσεις και γι αυτό το λόγο είστε ακόμα μαζί. Αν λοιπόν θέλετε να συνεχίσει αυτή η σχέση, θα πρέπει να είστε εσείς αυτοί που θα κάνουν τις υποχωρήσεις αυτό το μήνα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Ταύρος – Άντρας Ιχθύς

Τα λεφτά θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτή τη σχέση. Η γυναίκα Ταύρος θα ρίξει μία ματιά στον άντρα Ιχθύ, και αμέσως θα θελήσει να ξοδέψει...

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Δίδυμος

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Δίδυμος

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Δίδυμος

Αυτή η περίπτωση είναι ένας συνδυασμός υπερβολικού Ερμή. Και οι δύο είναι ζώδια του Αέρα και από τη φύση τους τείνουν να διασκορπίζουν...

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ιχθύς

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ιχθύς

Ερωτική συναστρία: Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ιχθύς

Ο άντρας Ιχθύς ανακαλύπτει την περιπέτεια στο πρόσωπο της γυναίκας Διδύμου. Εκείνη τείνει να αγνοεί τα βαθιά του συναισθήματα και δεν...

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2013

ΚΡΙΟΣ με… ΚΡΙΟ Αυτό το μήνα θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον για εσάς εάν κανονίζατε είτε να κάνετε τις διακοπές σας λίγο πιο πρόωρα, είτε...

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ – ΜΑΙΟΣ 2013

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ – ΜΑΙΟΣ 2013

ΚΡΙΟΣ με… ΚΡΙΟ Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να διασώσετε τη σχέση σας είναι να κρατάτε τα πνεύματα όσο πιο ήσυχα γίνεται. Δεν...