Προβλέψεις Homo Gay 26/09 – 2/10/2016

Προβλέψεις Homo Gay  26/09 – 2/10/2016
<p>Η εβδομάδα λοιπόν ξεκινάει με τον Ήλιο σε  Όψη χιαστί με την Δήμητρα, αλλά έχει στην καρδιά του και μια σύνοδο Δία Ήλιου, στις 26 του μήνα ημέρα Δευτέρα, που θα απογειώσει τις νέες γνωριμίες. Έχουμε βέβαια και τον Άρη να περνάει στον δυναμικό Αιγόκερω, ενώ η Κυριακή η επόμενη είναι μία σκέτη γλύκα, με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον ανάδρομο Ποσειδώνα! Δεν μπορούσε να μας κάνει καλύτερο αποχαιρετιστήριο δώρο ο Σεπτέμβριος!

Κριός

Οι μεγάλες αλλαγές έρχονται για εσάς κατευθείαν με το ξεκίνημα, καθώς ο Ήλιος που συναντά τον Δία με σύνοδο δονεί τον άξονα των σχέσεων και του φλερτ στον Ζυγό. Η εντυπωσιακή είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω στις 27 ανοίγει πιθανότητες για ερωτικές σχέσεις μέσα από τον χώρο εργασίας, ενώ σας ενδιαφέρουν άτομα από το ζώδιο του Τοξότη, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Ταύρος

Το πέρασμα του Άρη στις 27 του μήνα στον φιλικό σας Αιγόκερω δίνει μια ώθηση στην διάθεσή σας να ταξιδέψετε και αυτό μπορεί και να σημαίνει ότι θα έχετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Η πολύ δυνατή αντίθεση της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με την Δήμητρα από τον Ταύρο, το ζώδιό σας, θα κάνει το τέλος της εβδομάδας λίγο επεισοδιακό με ζήλειες και άτοπες, άστοχες ενέργειες. Μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε.

Δίδυμοι

Το νου σας και πάλι τον νου σας όλη αυτήν την εβδομάδα. Θέλετε να κάνετε σκανταλιές, έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για ερωτικές γνωριμίες, αλλά μήπως έχετε ξεχάσει μια λεπτομέρεια; Μήπως έχετε ήδη σχέση, για παράδειγμα; Ο Ερμής θέλει να σας παίξει παιχνίδια υποταγής, θα σας ταλαιπωρήσει με την δύσκολη σχέση του με τον Ποσειδώνα και θα πρέπει να είστε πολύ ώριμοι στις αποφάσεις σας.

Καρκίνος

Το πέρασμα του Άρη, που είναι παραδοσιακός σας κυβερνήτης της, στον συμβατό με εσάς Αιγόκερω στις 27 του μήνα θα λειάνει τις δύσκολες επενέργειες της Σελήνης, που μπορεί να μην έχει τραγικά δύσκολες όψεις, επιμένει όμως να σας πιέζει ψυχολογικά. Ια νιώσετε έναν φρέσκο αέρα να σας συναρπάζει, θα βγείτε από το καβούκι σας και πιθανόν ένα Αιγόκερως να θέλει να μοιραστεί πολλά μαζί σας.

Λέων

Είστε από τους πολύ ευνοημένους ερωτικά αυτής της εβδομάδας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ερωτιάρικο πλαίσιο του Ζυγού σας κάνει αφόρητα γοητευτικούς, σε βαθμό που δεν μπορείτε να προλάβετε θαυμαστές! Αυτή η εβδομάδα θα είναι εξαιρετική για να κάνετε ένα όμορφο νέο ξεκίνημα, ίσως και μια κυριολεκτικά θυελλώδη, με την καλή έννοια, νέα σχέση, ειδικά με κάποιον Ζυγό ή Τοξότη.

Παρθένος

Η τρυφερότητα που κατακλύζει την καρδιά σας και σας κάνει πολύ προστατευτικούς με το ταίρι σας είναι ένα θέμα και η κούραση που νιώθετε επειδή ακριβώς κάνετε πολλά, είναι ένα άλλο. Ο Ερμής έχει δύσκολες όψεις και με τον Κρόνο και με τον Ποσειδώνα, και οι δύο σε ανάδρομη φορά, ωστόσο θα ευνοηθείτε από την Αφροδίτη, που σας κοιτάει με πάθος…

Ζυγός

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε εκπληκτική σχέση με τον Άρη, αλλά και ο Ήλιος από το ζώδιό σας με μια μοναδική σύνοδο με τον μεγαλοπρεπή Δία βάζουν φωτιά στα τόπια του έρωτα και στον αχυρώνα της αγάπης! Η δυνατή εξέλιξη που υπάρχει στον οικονομικό σας τομέα συμβαδίζει απόλυτα με το ερωτικό ξέσπασμα που νιώθετε και ζείτε άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο!

Σκορπιός

Με τον Άρη να εισέρχεται στον συμβατό σας Αιγόκερω, με την Σελήνη να κάνει καλές όψεις, με τον Πλούτωνα να σας παρακινεί να δείτε το παρελθόν σας επαναληπτικά, είστε έτοιμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε ξεσπάσματα ζήλιας, σε καμία περίπτωση δεν είναι λογικό να αφήνετε τον εαυτό σας χωρίς έλεγχο.

Τοξότης

Η εκπληκτική σύνοδος του Δία που είναι κυβερνήτης σας με τον Ήλιο στον Ζυγό, αλλά και το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω είναι γεγονότα τα οποία κινητοποιούν το ερωτικό πεδίο. Σαφώς σας έλκουν Λέοντες, Αιγόκεροι, Ζυγοί. Το σώμα σας γίνεται πολύ απαιτητικό, καθώς το έχετε και κάπως καλομάθει τον τελευταίο καιρό και θέλετε να κάνετε πολλά νέα παιχνίδια με το ταίρι σας ή με κάποιον που έχει βάλει φωτιά στην φαντασία σας.

Αιγόκερως

Η δυναμική Αφροδίτη από τον συμβατό σας Αιγόκερω και ο Άρης που σας επισκέπτεται στην 27 του μήνα είναι οι σημαντικότερες πλανητικές παράμετροι αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο και ο Ερμής και ο Κρόνος θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα. Ενώ φουντώνετε από πόθους η καθημερινότητα δεν σας αφήνει να αδράξετε το νήμα του έρωτα και να βγείτε από τον λαβύρινθο. Λίγη υπομονή ακόμα.

Υδροχόος

Η πολύ δυνατή σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον φιλικό σας Ζυγό σας κάνει να νιώθετε ρίγη συγκίνησης, αναζητώντας ηδονές. Έχετε μια τάση να βρεθείτε ερωτικά με Λέοντες και Τοξότες ενώ η ψυχή σας αποζητάει ακραίες συγκινήσεις. Η γοητεία σας είναι αυξημένη και είναι απλά στο χέρι σας να επιλέξετε πώς θα την αξιοποιήσετε.

Ιχθείς

Δίνετε μεν συμβουλές στους άλλους να είναι ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, αλλά εσείς κάτω από την επίδραση της δυναμικής σχέσης που θα έχει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα διαλέγετε να παίξετε πολλαπλά παιχνίδια μόνον και μόνον για να χορτάσετε την λίμπιντο. Όχι ότι είναι κακό, αλλά προσέξτε να μην εκτεθείτε. Και κυρίως, όσο κι αν το διασκεδάζετε, μην αρχίσετε να ενημερώνετε τους φίλους σας για τις αταξίες σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Προβλέψεις Homo - Gay 23/1 – 29/1/2017

Πόσα πια θα αντέξουμε οι άνθρωποι; Πόσο χτύπα κι άλλο; είπαμε ότι έφυγε το 2016, γιατί το 2017 έχει πάθει 2016; Είχαμε πει ήδη πριν από την αλλαγή...

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Προβλέψεις Homo – Gay 26/12/2016 – 1/01/2017

Και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου, και ο Ουρανός στο τέλειωμα του 2016 να γυρίζει επιτέλους ορθός στον Κριό και να μας...

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Προβλέψεις Gay Homo 21/11 – 27/11/2016

Το πέρασμα του Ήλιου στον τοξότη αλλά και οι πολύ όμορφες όψεις της Σελήνης αυτήν την εβδομάδα, όπως και η συμμαχία του Δία με τον Ερμή...

Προβλέψεις Homo – Gay 5/09 – 11/09/2016

Προβλέψεις Homo – Gay 5/09 – 11/09/2016

Προβλέψεις Homo – Gay 5/09 – 11/09/2016

Θέλετε να ερωτευτείτε με τρόπους ανορθόδοξους, που να δονήσουν την ύπαρξή σας; Πείτε το στην Αφροδίτη, έτσι όπως θα την κοιτάζετε στους...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

ΟΚ λοιπόν, ώρα για έρωτα με σημασία! Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο – το ίδιο θα κάνει κι ο Ήλιος μέσα στην εβδομάδα – και με...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo gay 30/05 – 5/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo gay 30/05 – 5/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo gay 30/05 – 5/06/2016

Και να που ήρθαμε στον πολλά υποσχόμενο Ιούνιο! Η καλύτερη στιγμή για φλερτάκι και παραλία, για νέους ανθρώπους που θα μπουν στην ζωή σας,...