Ανεξήγητα φαινόμενα

Ανεξήγητα φαινόμενα
<p>Ο κόσμος του παραφυσικού είναι μια παράξενη και ασυνήθιστη πραγματικότητα, με επιστήμονες που προσπαθούν να διαψεύσουν αλλά και να εξηγήσουν πολλά αφύσικα γεγονότα. Εδώ είναι μια συλλογή από  καταπληκτικά παραφυσικά γεγονότα που είναι αρκετά δύσκολο να εξηγηθούν.

 1. Το σύγχρονο Ouija Board πήρε το όνομά του, ζητώντας από το τον ίδιο τον πίνακα πώς θα πρέπει να ονομάζεται. Όταν ο πίνακας ρωτήθηκε τι σήμαινε Ouija, είπε ότι σημαίνει "Καλή Τύχη"

2. Σε πολλές στοιχειωμένες θέσεις, ένας πανομοιότυπος ήχος χαμηλής συχνότητας έχει ανιχνευθεί και μπορεί να προκαλέσει φόβο και τον πανικό στους ανθρώπους.

3. Οι περισσότεροι τόποι με φάντασμα και φασματικές διαταραχές είναι στην πραγματικότητα υπολείμματα μιας υπαρκτής αλλά ανεξέλεγκτης κατάστασης. Όταν οι ψυχικοί ρωτάνε το πνεύμα γιατί δεν σταματάει να ενοχλεί, αυτό παραδέχεται ότι δεν έχει έλεγχο των δράσεών του.

 4. Το 1975 η Dilys Cant απέτυχε επανειλημμένα να αντιστρέψει το αυτοκίνητό της σε μια κενή θέση στάθμευσης σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο Durham. Ένιωσε σαν να είχε χτυπήσει ένα κράσπεδο, αν και τίποτα δεν ήταν ορατό. Η κόρη της και δύο άλλοι οδηγοί δεν μπορούσαν να εισέλθουν στο χώρο, ο οποίος φαινόταν να προστατεύονται από ένα αόρατο πεδίο δυνάμεων.

 5. Το 1901 ένας γιατρός που ονομάζεται Duncan MacDougall προσπάθησε να αποδείξει την ύπαρξη της ανθρώπινης ψυχής. Για να το κάνετε αυτό μέτρησε το βάρος των ανιάτων ασθενών πριν και κατά τη στιγμή του θανάτου τους. Είχε 6 ασθενείς, οι οποίοι όλοι είχαν μια απώλεια βάρους κατά τη στιγμή του θανάτου, τα περίφημα πια 21 γραμμάρια.

6. Υπάρχει ένα νησί κοντά στην Ιταλία που ήταν θέρετρο πολέμων, μια χωματερή για τα θύματα της πανώλης και ένα φρενοκομείο. Ονομάζεται Ποβέλια και το νησί θεωρείται τόσο επικίνδυνα στοιχειωμένο που η ιταλική κυβέρνηση δεν επιτρέπει την πρόσβαση του κοινού.

 7. Το 1996 ο Brian Bethel καθόταν στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ, όταν νεαρά αγόρια χτύπησαν το παράθυρο του. Τα αγόρια ήταν περίπου δέκα ετών και, όπως ο ίδιος τα χαρακτήρισε ήταν «δυο νεαρά παιδιά όμορφα, το ένα με κόκκινα μαλλιά και το άλλο με σκούρα καστανά. Τα αγόρια φορούσαν κουκούλα πουλόβερ.

Το πρώτο αγόρι εξήγησε ότι οι δυο τους είχαν έρθει να παρακολουθήσουν μια πρεμιέρα του "Mortal Kombat" στο θέατρο, αλλά είχε ξεχάσει τα χρήματά τους στο σπίτι της μητέρας τους. Ζήτησαν μια βόλτα στο σπίτι της μητέρας τους για να φέρουν τα χρήματά τους και να πάνεπίσω στο θέατρο. Όλο αυτό το διάστημα και στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Μπέθελ ένιωσε ένα παράλογο φόβο. Το αγόρι προσπάθησε να τον πείσει με διαβεβαιώσεις, όπως: "Δεν θα πάρει πολύ, ήταν μόνο δύο μικρά παιδιά, που δεν έχουν ένα όπλο ή οτιδήποτε."

Ο Μπέθελ υποσυνείδητα έφτασε έξω για να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του, όταν ξαφνικά έσπασε το όραμά του για το αγόρι, και μπόρεσε να παρατηρήσει τα σαν άνθρακα μαύρα μάτια του, τα μάτια που περιέγραψε ως «Άψυχες σφαίρες, σαν δύο μεγάλες εκτάσεις της χωρίς άστρα νύχτας." Προσπαθώντας να κρατήσει του συμπεριφορά φυσιολογική, ο Μπέθελ μουρμούρισε μερικές δικαιολογίες, τράβηξε στο τιμόνι, και έσπευσε μακριά με το αυτοκίνητό του. Όπως ο ίδιος κοίταξε το κάτοπτρο, είδε ότι τα παιδιά μόλις είχαν εξαφανιστεί, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 8. Στις 11 Δεκεμβρίου του 2002, δύο αυτοκινητιστές κάλεσαν την αστυνομία και ανέφεραν ότι είδαν ένα αυτοκίνητο φεύγει από το δρόμο και συντρίβεται στο Α3 κοντά στο Burpham, Surrey. Όταν η Αστυνομία έφθασε στη σκηνή για να αναζητήσει τα συντρίμμια δεν ήταν σε θέση να βρουν κανένα ίχνος της σύγκρουσης.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Τώρα και στην ώρα του θανάτου μας

Τώρα και στην ώρα του θανάτου μας

Τώρα και στην ώρα του θανάτου μας

Όταν ζούμε ξεχνάμε ότι θα πεθάνουμε. Και όταν το θυμόμαστε, στην πραγματικότητα απλά μας πιάνει πανικός. «Εάν θέλεις ειρήνη, ετοιμάσου...

Μία σημαντική μαρτυρία για τους άνδρες με τα μαύρα

Μία σημαντική μαρτυρία για τους άνδρες με τα μαύρα

Μία σημαντική μαρτυρία για τους άνδρες με τα μαύρα

Οι άνδρες με τα μαύρα (men in black) θεωρείται πως είναι πράκτορες σε εντεταγμένη αποστολή, η οποία είναι άγνωστη. Γενικώς φαίνεται όμως πως...

Poltergeists: Οι αόρατοι ενοχλητικοί επισκέπτες

Poltergeists: Οι αόρατοι ενοχλητικοί επισκέπτες

Poltergeists: Οι αόρατοι ενοχλητικοί επισκέπτες

Poltergeists ονομάζονται οι οντότητες οι οποίες εμφανίζονται σε έναν συγκεκριμένο χώρο και συνήθως σε κατοικημένα σπίτια, προκαλώντας...

Παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα

Παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα

Παράξενα και ανεξήγητα φαινόμενα

Η επιστήμη μπορεί να είναι στα καλύτερά της, σε βαθμό που μας φοβίζει με την έκρηξη της τεχνολογίας, αλλά πολύ απέχουμε από το να πούμε...

Paranormal activity

Paranormal activity

Paranormal activity

Το ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανόν να έχεις ζήσει παράξενα φαινόμενα, αλλά απλά να μην το ξέρεις; Το σπάνια φαινόμενα που ξεπερνούν την...

Πνευματικος Θησαυρος!

Πνευματικος Θησαυρος!

Πνευματικος Θησαυρος!

Γιατί οι άνθρωποι σήμερα έχουν εμμονή με τα χρήματα ενώ οι πνευματικοί άνθρωποι θέλουν απλά να τα αγνοήσουν; Σε ένα βαθύτερο, μεταφυσικό...