Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 24-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 24-2-2017
<p class="Standard">Κριός

Για πρώτη φορά στα 12 χρόνια τυχερός ο Δίας κρατά τις πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν για μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση. Είναι να απορεί κανείς τότε ότι υπάρχουν κουμπιά που ωθούνται, για τη διευθέτηση παλιών δικαιολογιών.

Ταύρος

Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο για μια ώθηση στη ρομαντική εμπιστοσύνη από τα σημερινά περιπετειώδη σεληνιακά vibes. Αυτό δεν έχει μόνο το πνεύμα του ρομαντισμού και περιπέτειας μαζί, αλλά έδωσε το έναυσμα για μια νέα αίσθηση της καταδίκης. Υπάρχει μια πρόσκληση για να κάνει μια δέσμευση να κινείται έξω από μία ρομαντική αποτελμάτωση.

Δίδυμοι

Είναι σημαντικό να μην τεθείτε εκτός από οποιαδήποτε ρομαντικά οδοφράγματα, ιδιαίτερα εκείνων που προέρχονται από το εσωτερικό. Έχει 12 χρόνια από τότε που ο τυχερός Δίας ήταν τελευταία σε ανάδρομη κίνηση στο ρομαντικό τομέα σας και αυτός είναι που έχει να κάνει με παλιές μάχες, άμυνες, εμπόδια και δικαιολογίες. Δώστε μερικές εβδομάδες και θα εκτιμήσετε πόσο κόπο έχει αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Η Σελήνη προκαλεί πάντα ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις σε θέματα σχέσεων, αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών είναι πιο πιθανό να έχει τροφοδοτήσει την εμπιστοσύνη σχέσης και φαντασίας. Αυτό προέρχεται από μια πιο σίγουρη αίσθηση του τι θέλετε από τις σχέσεις σας και την ικανότητά σας να επενδύσετε σε ότι απαιτείται.

Λέων

Δεν έχει σημασία πόσο πολυάσχολοι είστε, οι επόμενες μέρες είναι ζωτικής σημασίας για τη φθορά την καρδιά σας και εξασφαλίζοντας ότι οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές. Όλα ξεκινούν με την επιστροφή της Σελήνης στον τομέα της σχέσης σας, ακριβώς όπως ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται στις τελευταίες του μέρες. Ξαφνικά υπάρχει ένας αγώνας δρόμου για να δώσει συναισθηματικές αντιδράσεις και φωνή στις σχέσεις σας.

Παρθένος

Η δεύτερη επίσκεψη της Σελήνης στο ρομαντικό τομέα σας για το έτος που ολοκληρώνεται με ένα πολύ διαφορετικό μήνυμα από ότι μόλις πριν από τέσσερις εβδομάδες. Ο περασμένος μήνας ήταν περισσότερο για τη λήψη μιας έξυπνης προσέγγισης για την αγάπη, τώρα έχετε μια πολύ καλύτερη αίσθηση του τι είστε πρόθυμοι να κάνετε. Είναι ακόμα όλα για να ακούτε την καρδιά σας.

Ζυγός

Οι επόμενες ημέρες είναι ζωτικής σημασίας για θέματα καρδιάς. Όσον αφορά τις ρομαντικές προθέσεις σας για το επόμενο έτος ανησυχούν, είχατε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ότι θέλετε και τώρα ήρθε η ώρα να περπατήσετε τη συζήτηση.

Σκορπιός

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις τελευταίες ώρες της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σας και την ορμή που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες, για να δώσετε συναισθηματικές αντιδράσεις και φωνή στις σχέσεις σας. Με τα θέματα της σχέσης να γίνονται πολύ πιο σημαντικά κατά τις επόμενες εβδομάδες, με τις γραμμές επικοινωνίας να είναι ανοικτές.

Τοξότης

Ενώ οι δυνάμεις τροφοδοτούνται από τα ρομαντικά πάθη σας και τη μαχητικότητα γίνεστε ανυπόμονοι και υπάρχει πολλή ενθουσιασμός. Ήδη οι ρομαντικές δυνάμεις μεταδίδουν το καθαρό πλάτος και κατά τις προσεχείς εβδομάδες θα κρατήσουν ακόμη και τις πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν και μια δεύτερη ευκαιρία. Ακόμα κι αν χάσετε την ευκαιρία θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Αντί να δαπανάτε χρόνο προσπαθώντας να καταλάβετε από πού μια αυξανόμενη αίσθηση της ρομαντικής εμπιστοσύνης και πρόβλεψης προέρχεται, απλά αγκαλιάστε το. Ήδη αυτό προκαλεί την επανεξέταση, όταν πρόκειται για ρομαντικές προσδοκίες σας, συνειδητοποιώντας ότι για να μπορέσετε να αγωνιστείτε για ότι θέλετε από την αγάπη.

Υδροχόος

Ενώ η απόδοση της Σελήνης με Υδροχόο κάθε μήνα προκαλεί πάντα ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις και μερικές φορές μπορεί να ωθήσει ορισμένα κουμπιά, σήμερα είναι πιο πιθανό να για μια τελευταία ευκαιρία ώστε να καθαρίσει τον αέρα. Με κάποια μοιραία εξέλιξη της σχέσης τους επόμενους μήνες, αδράξτε κάθε ευκαιρία για να διασφαλίσετε ότι οι γραμμές επικοινωνίας είναι ανοιχτές.

Ιχθύς

Η Σελήνη δεν ολοκληρώνει μόνο ότι υπήρξε αναπάντεχο για λίγες ημέρες για τη φιλία και την οικοδόμηση σχέσεων, αλλά μια ευκαιρία για τη δέσμευση. Κάτι το ιδιαίτερο αναπτύσσεται στα μέτωπα της επικοινωνίας και των σχέσεων, όχι λόγω της πρόκλησης του παρελθόντος, αλλά λόγω του ότι έχετε μάθει από αυτούς.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 4-3-2017

Κριός Καθώς γυρίζει ανάδρομος στον Κριό σήμερα η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης φέρνει μια σπάνια ευκαιρία. Οι πόρτες δεν μένουν...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-3-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 3-3-2017

Κριός Στην τελευταία πλήρη ημέρα σε απευθείας κίνηση στον Κριό η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης έχει έρθει σε πλήρη ακινησία....

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-02-2017

Κριός Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι εντάσεις στη σχέση σας αυξάνονται, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι κακό πράγμα. Με τις πόρτες...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 14-2-2017

Κριός Έχοντας ξεκινήσει τα θέματα της καρδιάς κατά τη διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης του Σαββατοκύριακου στο ρομαντικό τομέα σας, η...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου  11-2-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 11-2-2017

Κριός Για πρώτη φορά από το 2009 μια σεληνιακή έκλειψη πέφτει στο ρομαντικό τομέα σας και είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση. Καθώς, κάποια...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-1-2017

Κριός: Μόλις επτά ημέρες πριν οπισθοδρομήσετε στο τομέα της σχέσης σας, όπου θα ανοίξετε την πόρτα στο παρελθόν για να δώσετε μια δεύτερη...