Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 22-3-2017
<p>Κριός

Τυχόν τεταμένες καταστάσεις στη δουλειά ή στο σπίτι θα πρέπει να πλοηγηθούν με προσοχή. Συγκρατήστε τον εαυτό σας, παρά την πίεση που αισθάνεστε. Δεν σας αρέσει να περιορίζετε τον εαυτό σας. Αλλά αυτή τη στιγμή, είναι πιο συνετό να κρατήσετε τις κάρτες σας. Αν αφήσετε τους άλλους να γνωρίζουν πόσο έντονα αισθάνεστε για κάτι, μπορεί να διαφωνούν για να είναι ακριβώς αντίθετοι. Αλλά μην ανησυχείτε: Τα πράγματα θα επανέλθουν σε κανονική λειτουργία σύντομα.

Ταύρος

Σίγουρα, τα γούστα σας μπορεί να είναι συγκεκριμένα. Αλλά αυτό είναι απλά ένας άλλος τρόπος για να πείτε ότι ξέρετε τι θέλετε. Πλέον, έχετε αρκετά εγκάρδια όρεξη, και σήμερα, θα βρείτε πολλά να σας ικανοποιήσουν. Ένα δημιουργικό έργο τελειοποιείται με τις κομψές ευαισθησίες σας.

Δίδυμοι

Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να αποσυνδεθείτε σήμερα από άλλους ανθρώπους, ή ακόμα και από τα δικά σας συναισθήματα, προσπαθήστε να μην δώσετε πάρα πολύ μεγάλη σημασία σε αυτό. Η ενέργειά σας είναι μακριά, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα. Αν και αυτό μπορεί να είναι μια δύσκολη φάση, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι θα βελτιωθεί σύντομα.

Καρκίνος

Η πίστη σας σε αφεντικά και συναδέλφους ήταν πάντα ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Βασιστείτε σε αυτό τώρα. Εάν αισθάνεστε επαναστατικοί ενάντια σε εντολές ή τις προσδοκίες κάποιου, να θυμάστε ότι ο συμβιβασμός είναι το κλειδί, για το παρόν. Εάν μπορείτε να εκτελέσετε τα καθήκοντά σας πιστά σήμερα, θα δείξετε σε όλους ότι αξίζετε να σας πάρουν στα σοβαρά.

Λέων

Πού είναι η περίφημη αίσθηση του χιούμορ σου; Θα πρέπει να χαθεί προσωρινά κάτω από μια μικρή κατολίσθηση της ανασφάλειας, καχυποψίας και γενικά ένα κακό συναίσθημα. Αλλά δεν πρέπει να παραμείνει έτσι. Μπορείτε να σκάψετε βαθιά μέσα στον εαυτό σας, βρείτε την παλιά ευελιξία σας και να μάθετε να γελάτε με τον εαυτό σας και πάλι.

Παρθένος

Κάτι έχει πιαστεί στη φαντασία σας, και είναι δύσκολο να σκεφτείτε κάτι άλλο. Το ένστικτό σας μπορεί να είναι για αυτό, αλλά αν θέλετε να αποφύγετε την αντίσταση, να λάβετε μια πιο μετριοπαθή προσέγγιση.

Ζυγός

Οι φίλοι σας αγαπούν το πόσο ευαίσθητοι είστε. Η ανάπτυξη μιας πιο ανθεκτικής απόκρυψης μπορεί να είναι ένα σημαντικό μάθημα για εσάς. Για παράδειγμα, αν κάποιος είναι δυσάρεστος προς το μέρος σας, δεν τους τιμάτε με απόκριση. Το μονοπάτι της μικρότερης αντίστασης είναι καλύτερη από ότι η σπατάλη του χρόνου με πληγωμένα συναισθήματα.

Σκορπιός

Είναι σημαντικό τώρα να επικοινωνείτε καλά με το αφεντικό, τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Επικεντρωθείτε για να πάτε μπροστά την καριέρα σας, και μπορείτε να κάνετε μεγάλα άλματα τώρα προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου. Δεν είναι ώρα να προχωρήσετε μόνοι σας. Οι καλύτερες ευκαιρίες θα έρθουν μέσα από τις προσπάθειες της ομάδας.

Τοξότης

Καλή τύχη φαίνεται στον ορίζοντα κατά την εργασία ή με τα οικονομικά σας, αλλά να μείνετε ήσυχοι γι 'αυτό τώρα, και να συνεχίσετε να δουλεύετε για να εξασφαλίσετε την καλή συμφωνία. Διατηρώντας τα πράγματα σε χαμηλούς τόνους θα έχει πολύ πιο θετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Η σκληρή δουλειά είναι σαν παιχνίδι για σας, και τώρα έχετε στην κατοχή σας περισσότερα αυτοκίνητα από το συνηθισμένο. Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο σήμερα, αλλά να έχετε μια φροντίδα για τους ανθρώπους γύρω σας. Οι συνεργάτες σας θα μπορούσαν να έχουν κάποιες καλές ιδέες που θα κάνουν το έργο σας ακόμα πιο επιτυχημένο.

Υδροχόος

Ξαφνικά, το κάρμα είναι σοβαρή επιχείρηση. Είστε ενήμεροι τώρα ότι οι επιλογές που κάνετε σήμερα, θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πάντα. Μπορείτε να πάρετε μια πιο τεκμηριωμένη απόφαση αργότερα, που θα είστε βέβαιοι ότι θα είναι το σωστό.

Ιχθύς

Η ζωή φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή. Αυτή η νέα, στρογγυλεμένη προοπτική σας δίνει τη δυνατότητα να πάτε με τη ροή, αλλά με συστηματικό τρόπο. Είστε μια ευαίσθητη προσωπικότητά με μια λογική προσέγγιση ζωής, και αυτό λειτουργεί πραγματικά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-5-2017

Κριός Έχεις βάλει στο μάτι μια νέα δουλειά, ένα καλύτερο διαμέρισμα, ή ένα πιθανό θαυμαστή; Προχωρήστε προς τα εμπρός και διεκδικήστε το...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 4-5-2017

Κριός Μειώστε λίγο σήμερα. Ο συνηθισμένος ρυθμός σας δεν επιδέχεται προσεκτική, μεθοδική προσέγγιση, η οποία ευνοείται τώρα σε σχεδόν...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-3-2017

Κριός Χρειάζεστε ελευθερία και σήμερα. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα, αν μπορείτε να πάρετε το χρόνο και το χώρο που...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Κριός Μπορείτε να σκεφτείτε σταδιακά ακόμη και να μείνετε συνεπής με τις αρχές σας. Σήμερα θα πρέπει να είναι όλα σχετικά με την άφοβη...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 23-2-2017

Κριός Με το πνεύμα σας υψηλό, βρείτε δραστηριότητες σε ομάδα που μπορείτε να συμμετέχετε σε ότι δεν απαιτεί πολύ στενή συνεργασία....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-2-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 8-2-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 8 Φεβρουαρίου: Τα καλύτερα γενέθλια επιθυμείτε να σας! Μπορεί να αισθάνεστε άβολα ή υπερφορτωμένα για την...