Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017
<p>Κριός – Τέσσερα των Ράβδων  (Αντεστραμμένο)

Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να είσαι και εσύ, έχει εντελώς λάθος αντίληψη για το ερωτικό σου πεδίο. Ίσως όλα όσα θεωρείς δεδομένα στις σχέσεις σου να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Είσαι σε φάση αλλαγών, αλλά κινείσαι πολύ απότομα.

Ταύρος – Τρία των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Σε ενδιαφέρει ένα άτομο που πιθανόν ανήκει στο ζώδιο του Κριού, αλλά κάτι αλλάζει στις σχέσεις σας. Εκεί που όλα φαίνονταν μέλι – γάλα ανοίγονται κάποια νέα στοιχεία που σε υποχρεώνουν να κρατάς στάση αναμονής. Έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις εσύ και τι προσφέρεις και τώρα περιμένεις να έχεις την ανταπόκριση που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Δίδυμοι – Ο Κρεμασμένος

Σπουδαία κάρτα που σε ενώνει με έναν Ιχθύ, έναν Καρκίνο ή έναν Σκορπιό. Ο Κρεμασμένος είναι σημάδι ότι είσαι σε ετοιμότητα να δεις την σχέση σου σαν να πρόκειται για το σημαντικότερο πεδίο της ζωής σου. δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, θέλεις να ζήσεις τις δικές σου αλήθειες.

Καρκίνος – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)  

Το Δύο Κούπα σχετίζεται με το ζώδιό σου και ακόμα πιο συγκεκριμένα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Αντεστραμμένο όπως εμφανίστηκε σήμερα δηλώνει ότι θα έχεις μια δοκιμασία στον ερωτικό τομέα, κάτι πάει όχι έτσι όπως θα ήθελες.

Λέων – Η Κρίση (Αντεστραμμένο)

Κάποιο άτομο με πολύ έντονο Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη του σε απασχολεί πολύ και σου δημιουργεί συναισθηματική αναταραχή. Μπορεί να σε καλούν κάποιοι άνθρωποι που αγαπάς να απολογηθείς για τα συναισθήματά σου και νιώθεις ότι είσαι σε θέση που δεν σου αξίζει.

Παρθένος – Ο Ιππότης των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Πρέπει να είσαι σε επιφυλακή γιατί εντάσεις και προστριβές θα είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα στην σχέση σου. αν είσαι γυναίκα, σε ενδιαφέρει ένας Τοξότης που μοιάζει άστατος. Αν είσαι άντρας ένα άλλος άντρας τοξότης επεμβαίνει καταλυτικά και μάλλον αρνητικά στο ερωτικό πεδίο σου.

Ζυγός – Εννέα των Ράβδων

Είσαι σε φάση συναισθηματικής εξάντλησης. Πιθανόν ένα άτομο που είναι Τοξότης ή έχει Σελήνη στον Τοξότη να σε έχει αδικήσει ή να σε έχει κουράσει. Νιώθεις ότι δεν μπορείς ούτε την ημέρα να βγάλεις, όχι να παίξεις στο παιχνίδι του έρωτα. Ξεκουράσου και θα δεις ότι θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα.

Σκορπιός – Το Άρμα  (Αντεστραμμένο)

Έχεις έντονα την αίσθηση ότι η ερωτική σου ζωή έχει γίνει αυτό που λέμε μπείτε σκύλοι αλέστε! Όλοι οι άλλοι έχουν άποψη για το πρέπει να κάνεις, εκτός από εσένα. Ειδικά αν σχετίζεσαι με έναν Καρκίνο έχεις πολλές εντάσεις. Πιθανόν να είσαι ανάμεσα σε δύο ερωτικές επιλογές και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις.

Τοξότης – Άσσος των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)

Έχεις εγκλωβιστεί μέσα στις προκαταλήψεις σου και δεν βλέπεις καθαρά τις σχέσεις σου. Σε ενδιαφέρει ένας Ζυγός, ένας Δίδυμος ή ένας Υδροχόος αλλά η σχέση σου δεν μπορεί να βρει την ισορροπία που ποθείς λόγω των δικών σου αναστολών. Άσε την ανασφάλεια κατά μέρος, δεν σου ταιριάζει.

Αιγόκερως – Τρία των Σπαθιών (Αντεστραμμένο)  

Το Τρία Σπαθί σχετίζεται με τον Κρόνο που είναι κυβερνήτης σου, άρα έχει ιδιαίτερη σημασία η εμφάνισή του. Κάτι πάει πολύ λάθος στην σχέση σου, ειδικά αν είσαι σε δεσμό με Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο, αλλά προς το παρόν διαλέγεις τον δρόμο της ανακωχής για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα αργότερα.

Υδροχόος – Ο Ιεροφάντης   

Μια δυναμική κάρτα με καλή ενέργεια. Σου δίνει σοβαρότητα και καλές προοπτικές στις σχέσεις σου, ειδικά αν έχεις ερωτικό δεσμό με έναν ταύρο. Είσαι σε πολύ δυναμική φάση της ερωτικής σου ζωής και θέλεις ξεκάθαρες  και αποκλειστικές σχέσεις. Θα είσαι πολύ σύντομα σε θέση ισχύος μέσα στην ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς – Ο Μάγος (Αντεστραμμένο)

Έχεις αυξημένη γοητεία σήμερα και μπορείς με την δύναμη του μυαλού σου και συνδυάζοντας τα ταλέντα σου να κατακτήσεις όποιον θέλεις. Μια κάρτα που σε συνδέει με Δίδυμο ή Παρθένο και σου δίνει εξαιρετική διαίσθηση, καλή ροή του λόγου αλλά και δυνατότητες κυριολεκτικά να μαγέψεις όποιον ποθείς.

Σημείωση: Η Μικρή και η Μεγάλη Αρκάνα που εξετάζουμε κάθε μέρα μας δίνουν απαντήσεις πάντα σε σχέση με το προηγούμενο χαρτί, με το άνοιγμα της προηγούμενης ημέρας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης (Αντεστραμμένο) Δεν είναι πάντα η ισορροπία το ζητούμενο στον έρωτα και τις σχέσεις. Κάτι σε κρατάει και δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-4-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Η σχέση σου με έναν Καρκίνο ή με ένα άτομο που έχει Αφροδίτη στον καρκίνο διέρχεται από μεγάλη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Κριός – Επτά των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Είσαι σε κατάσταση άμυνας στον έρωτα. Ένα άτομο που μπορεί να έχει Άρη στον Λέοντα παίζει ένα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-3-2017

Κριός – Επτά των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, μπορεί να βιώνεις αυταπάτες σε σχέση με το ερωτικό σου πεδίο. Μπορεί αλλιώς να τα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...