Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-4-2017
<p>Κριός

Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Καρκίνο θα σου φέρει ίσως κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Ταυτόχρονα θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να ανήκεις, να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου. Θέλεις μια σταθερότητα και ίσως να νιώσεις και κάποια ζήλια να σε ενοχλεί.

Ταύρος

Ο Ερμής που έχει εισέλθει στο ζώδιό σου θα έχει καταπληκτικές όψεις σήμερα. Θα είναι σε εξάγωνο με την Σελήνη, τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο και θα έχει ακόμα την επιρροή από το τρίγωνό του με τον Κρόνο. Όλη αυτή η θετική ενέργεια θα σου χαρίσει μεγάλα συναισθήματα και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Ο Ερμής με τις θετικές του όψεις με την Σελήνη από τον Καρκίνο και με τον Βόρειο Δεσμό από την Παρθένο σου δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα. Αν δεν έχεις μια σχέση θα πρέπει να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για συμπτώσεις που θα σε φέρουν κοντά σε έναν άνθρωπο που σας ενώνει πνευματική οικειότητα.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει μπει στο ζώδιό σου και έχει εκπληκτική σχέση και με τον Ερμή από τον 11ο Οίκο σου και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. η καρδιά σου δονείται από μεγάλα και ουσιώδη συναισθήματα. Να φροντίσεις όμως να μειώσεις την κτητικότητα που σε πιάνει λόγω του τετραγώνου του Ήλιου με την Σελήνη.

Λέων

Το τετράγωνο του Ήλιου με την Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σου θα σου δημιουργήσει κάποια μικρά προβλήματα σήμερα. Δεν θα μπορείς να είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματα ούτε του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει ούτε τα δικά σου. Πρέπει να ηρεμήσεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Παρθένος

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης από το ζώδιό σου σε εξαιρετική σχέση με τον Ερμή που είναι κυβερνήτης σου από τον φιλικό σου Ταύρο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ μεγάλη βεβαιότητα για τα αισθήματά σου. Έχεις την ανάγκη να φανείς χρήσιμος/η στον άνθρωπο που αγαπάς και αυτό είναι πολύ θετικό.

Ζυγός

Σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στην τελευταία αναιρετική μοίρα των καρμικών σου Ιχθύων και σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τον μεγάλο θεραπευτή. Έχεις μια βεβαιότητα για το πού κινείται το ερωτικό πεδίο, αλλά έχεις πολλές απαιτήσεις, θέλεις να εξηγήσεις στους ανθρώπους που αγαπάς τα όριά σου.

Σκορπιός

Η πολλαπλή δράση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον τρίτο Οίκο σου θα σου φέρει και σήμερα παράξενες επιδράσεις στον έρωτα. Από την μια μεριά θέλεις να αφιερωθείς σε μία σχέση που σε συναρπάζει από την άλλη έχεις και νεύρα και πολλούς πειρασμούς, ίσως να πρέπει να κάνεις επιλογές.

Τοξότης

Και σήμερα, όπως και όλο το επόμενο διάστημα θα πρέπει να προσέξεις πολύ τον ανάδρομο Δία που δεν σου επιτρέπει να έχεις ολοκληρωμένες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα. Εξωτερικές συνθήκες και προβλήματα μπορεί να σε κρατάνε μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αιγόκερως

Ο ενεργός Πλούτωνας και ο θετικός Κρόνος σου δίνουν πολλές, ίσως λίγο αντιφατικές δράσεις. Από την μια μεριά θέλεις να εμβαθύνεις τις σχέσεις σου, από την άλλη σε κουράζει αυτή η προσπάθεια και θα ήθελες με μαγικό τρόπο είτε να απελευθερωθείς είτε να καταλάβουν οι άνθρωποι που αγαπάς τις προθέσεις σου χωρίς τόση δουλειά εκ μέρους σου.

Υδροχόος

Είναι πολύ παράξενο αυτό το διάστημα για σένα, όλος ο Απρίλιος θα κυλήσει με έντονα συναισθήματα. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις γενικά τις σχέσεις σου και να έχεις αποδείξεις για την αγάπη των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν. Θα πρέπει να έχεις όμως ψυχραιμία.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη ανάδρομη είναι σήμερα στην αναιρετική 29η μοίρα του ζωδίου σου και σε σύνοδο με τον Χείρωνα γιατρεύει παλιές πληγές. Ο Ποσειδώνας εν τω μεταξύ σε τρίγωνο με την Σελήνη σου χαρίζει γοητεία και συναισθηματισμό που μπορεί να σε βοηθήσει σε μια νέα σχέση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Κριός Πρέπει να προσέξεις πολύ στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει αντιφατικά μηνύματα. Από την μια είναι σε τρίγωνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Κριός Καθώς η πολύ δυναμική Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει σήμερα τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου αλλά και τετράγωνο επίσης με τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 10-3-2017

Κριός Η εξαιρετική σχέση τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Άρη θα σου επιτρέψει μέχρι το απόγευμα να έχεις ξεκαθαρίσει πολλά στις...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 7-3-2017

Κριός Μια δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης με την Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα φέρει διάφορες εντάσεις που σχετίζονται από την...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...