Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-4-2017
<p>Κριός

Η σχέση του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ανοίγει νέες προοπτικές στον έρωτα. Είτε έχεις σχέση είτε τώρα φλερτάρεις ανοίγει μπροστά σου μια μέρα γεμάτη ομορφιά και καλή συναισθηματική ροή που θα σου χαρίσει πολλές ευκαιρίες, ειδικά με Ταύρους, Ιχθείς.

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη θέλει να σου ξυπνήσει την λίμπιντο μέσα από το τετράγωνό της με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Πρέπει να αποφασίσεις να βάλεις σε προτεραιότητα τις ανάγκες σου και όχι τα κοινωνικά «πρέπει» και τις συμβάσεις. Η καλή της σχέση με τον Χείρωνα στους Ιχθείς θα σου δείξει τον δρόμο προς την αγάπη.

Δίδυμοι

Η όψη χιαστί του Ερμή με την Λίλιθ, η οποία αποτελεί τον δείκτη της λίμπιντο, σου κλείνει κάπως την ανάγκη για επικοινωνία. Δεν θέλεις να αφήσεις κάποιους ανθρώπους να καταλάβουν ότι τους χρειάζεσαι. Αυτό μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι προστασία, σου στερεί όμως το πάθος.

Καρκίνος

Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα και με ένα δυναμικό τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο μπορεί να σε δυσκολέψει στις μόνιμες σχέσεις σου. Ο εγωισμός είναι ένα πεδίο που συνήθως βλάπτει τον έρωτα. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε μια ενδεχόμενη αντιπαράθεση με ανθρώπους που αγαπάς.

Λέων

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου αλλά θα είναι σε δύσκολη τετράγωνη σχέση με τον Ερμή, οπότε ο συναισθηματισμός που φέρνει θα έχει ταυτόχρονα να κάνει και με ζητήματα εξουσίας και επικοινωνίας μέσα στην σχέση σου ή στο φλερτ σου. πρόσεξε, θα έχεις συναισθηματικές εκρήξεις.

Παρθένος

Ο Ερμής σε τετράγωνο με την Σελήνη από τον 12ο Οίκο σου θα φέρει στη επιφάνεια πολλά θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Θα θελήσεις να κάνεις μια τίμια επισκόπηση των σχέσεών σου για να μπορέσεις από εδώ και πέρα να έχεις λιγότερες αναταράξεις.

Ζυγός

Η Αφροδίτη ανάδρομη σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και σύνοδο με τον Χείρωνα, στους Ιχθείς που βρίσκεται, σε κάνει να νιώθεις ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είσαι θύμα στις σχέσεις σου. Πρέπει να αξιολογήσεις σωστά την κατάσταση, χωρίς υπερβολές και να βάλεις ψύχραιμα τα όριά σου.

Σκορπιός

Το τετράγωνο τη Σελήνης με τον Ερμή αλλά και αυτό του Ήλιου με τον Πλούτωνα αναβιώνουν πάθη και δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σου, όχι αναγκαστικά με καλό πρόσημο. Πολύ πιθανόν να έχεις ανάγκες που δεν μπορούν να πληρωθούν από την υπάρχουσα σχέση σου. Πρέπει να βάλεις μπροστά την επιχείρηση γοητεία!

Τοξότης

Η δύσκολη σχέση της ανάδρομης Αφροδίτης από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από το ζώδιό σου φέρνει αναταράξεις στην ερωτική σου ζωή. Ακόμα κι αν με το ταίρι σου σε συνδέει μεγάλη αγάπη, η καθημερινότητα θα σου απαγορεύσει να έχεις την σύνδεση που θέλεις και αξίζεις.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σου μπορεί μέσω της καλής σχέσης με τον Άρη από τον Ταύρο να σου ανοίξει τους ερωτικούς ορίζοντες. Αν και γενικά υπάρχει μια δυσχερής πλανητική ατμόσφαιρα αυτή η όψη ίσως να είναι η δύναμη που θα σε βοηθήσει να αγγίξεις την καρδιά του ανθρώπου που αγαπάς.

Υδροχόος

Η δύσκολη σχέση του Ουρανού με τον Πλούτωνα δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Νιώθεις ότι πρέπει να σπάσεις δεσμεύσεις οι οποίες σε κρατάνε σε μια συναισθηματική στασιμότητα. Η αλήθεια είναι ότι οι δεσμεύσεις είναι προσωπικές. Μπορείς να αφεθείς στο τι θα σου πει η ψυχή σου και αυτό θα σε βοηθήσει να δεις και τις σχέσεις σου πιο καθαρά.

Ιχθείς

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα αλλά και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Είναι μια εποχή αποφάσεων μέσα από αλλεπάλληλα κύματα χαράς/θλίψης που τελικά θα σε οδηγήσουν σε μια ανώτερη συναισθηματική κατάσταση και μεγάλη γνώση. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 16-4-2017

Κριός Το τέλειο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Χείρωνα από τους Ιχθείς...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-3-2017

Κριός Η ολοκλήρωση του δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου ανοίγει πολλά...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 23-3-2017

Κριός Και να που ήρθε η καλή ημέρα για τα ερωτικά σου. μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά η αγάπη σου χαμογελάει...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Κριός Καθώς ξεκινάει σήμερα το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα πρέπει να προσέξεις...