Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-4-2017
<p>Κριός

Αυτό το Μέγα Σάββατο έτσι κι αλλιώς θα κινηθεί σε ρυθμούς νοσταλγίας και επιστροφών. Μια θετική συμμαχία ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου τον Άρη από τον Ταύρο μπορεί να σου χαρίσει την ψυχική ηρεμία που είναι απαραίτητη προϋπόθεση μιας επανασύνδεσης.

Ταύρος

Είναι καλή ημέρα, τηρουμένων των αναλογιών πάντα, για να έχεις μια επιστροφή, αν το θέλεις πολύ, μα πολύ. Ο Άρης από το ζώδιό σου κάνει μια άριστη, αν και σχετικά αφανή όψη με τον Ήλιο από τον Κριό και τον 12ο Οίκο σου, δίνοντας στην ψυχή σου την δύναμη της συγχώρεσης, α΄ρα και της επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Με τόσους ανάδρομους πλανήτες αυτό το Πάσχα όλα μπορούν να γίνουν. Μια εξελισσόμενη σύνοδος που κάνει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο – η μόνη αξιόλογη όψη ανάμεσα στον κυβερνήτη σου και τον Ήλιο –η οποία θα ολοκληρωθεί αργότερα μπορεί να είναι η ευκαιρία σου για να ενωθείς πάλι με έναν άνθρωπο που αγαπάς ακόμα.

Καρκίνος

Είναι λίγο παράξενη η ενέργεια αυτό το Μέγα Σάββατο. Η Σελήνη στον και σήμερα στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε απογοητεύει στο επίπεδο του φλερτ και όντως σε σπρώχνει σε γνώριμες αγκαλιές. Με λίγη αισιοδοξία όλα θα τα μπορέσεις και θα τα γλυκάνεις.

Λέων

Η επανασύνδεση είναι δυνατή σήμερα, παρά τις γενικές δυσκολίες. Η σχέση συνεννόησης ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη καταλαγιάζει την ψυχή σου, σε κάνει να βλέπεις με διάθεση συγχώρησης πιθανά λάθη του/της συντρόφου σου και σου δίνει εκείνη την έξτρα ενέργεια που χρειάζεσαι για να τολμήσεις να πας όπου σε οδηγεί η καρδιά σου.

Παρθένος

Γενικά ζεις σε μια περίοδο επιστροφών και επανασυνδέσεων. Καθώς ο ανάδρομος Ερμής αρχίζει την σύνοδό του με τον Ήλιο στον καρμικό σου Κριό θα συναντήσεις πάλι ανθρώπους από το παρελθόν σου με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αν κάποιος από αυτούς είναι και η αγάπη που δεν ξέχασες, όλα είναι πιθανά.

Ζυγός

Η διάθεσή σου είναι πολύ νοσταλγική. Καθώς ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σου θα είναι σε πολύ καλή σχέση με την Σελήνη από τον Τοξότη και τον 3ο Οίκο σου είναι πιθανόν να επιλέξεις να περάσεις την ημέρα σε μέρη που ξέρεις ότι θα κινηθεί και κάποιος/κάποια που ακόμα αγαπάς. Και πού ξέρεις, μπορεί και το άτομο που θέλεις να εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για σένα.

Σκορπιός

Είναι μια περίοδος που θέλεις να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Η Σελήνη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεων είναι σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σου αλλά και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους φιλικούς σου Ιχθείς σήμερα σου δίνει μεν νοσταλγία, αλλά βάζεις και πολλούς όρους για να αφήσεις κάποιον παλιό σου σύντροφο να σε πλησιάσει.

Τοξότης

Και καλή και δύσκολη ημέρα για επανασύνδεση, ταυτόχρονα. Η Σελήνη στο ζώδιό σου είναι σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου λέει να μετρήσεις καλά τα δεδομένα μιας επιστροφής σε ένα ταίρι που μπορεί να το θέλεις, αλλά ίσως να μην είναι χρήσιμο στην εξέλιξή σου.

Αιγόκερως

Είναι ένα Μέγα Σάββατο συγκινητικό και φορτισμένο. Το τετράγωνο του Κρόνου με την ανάδρομη Αφροδίτη και οι διαθέσεις του Πλούτωνα σε έχουν καταπονήσει. Να κάνεις εσύ κίνηση για μια επιστροφή, λίγο δύσκολο. Αν το πρώην ταίρι σου καταλάβει τι παίζεται και θελήσει να σε διεκδικήσει, μπορεί και να το σκεφτείς.

Υδροχόος

Η ενέργεια του Ουρανού και η ανάδρομη Αφροδίτη στον 2ο Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου, τους Ιχθείς, μπορεί να σε κουράσουν σήμερα συναισθηματικά. Και όσο κι αν θέλεις μια επανασύνδεση, δεν είσαι ακριβώς στην κατάσταση να δώσεις γη και ύδωρ για να την έχεις.

Ιχθείς

Είναι κάπως δύσκολη μια επανασύνδεση σήμερα. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Τοξότη δημιουργεί πολλά παράπονα, έντονη ανασφάλεια και την εντύπωση ότι σε χρησιμοποιούν γενικά οι άλλοι στις σχέσεις σου. καλύτερα να αφήσεις την ημέρα να κυλήσει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Το εξάγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη έρχεται να στηρίξει τις προσπάθειές σας για πιο δυναμικές...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Άρη και του Πλούτωνα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα σας,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-11-2017

Κριός Με το εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη τώρα εσείς είσαστε σε θέση να πάρετε ισχυρές πρωτοβουλίες, τις οποίες...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Κριός Μια επιστροφή σε μια προηγούμενη σχέση σου που δεν έχει σβήσει είναι πιο πιθανή από ποτέ. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο...